ZÁPIS č. 25/12 z 25. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 25/12 z 25. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 27.06.2012 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné."

Transkript

1 ZÁPIS č. 25/12 z 25. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. Přítomno: sedm zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., PhDr. Tomáš Horyna, Ing. Antonín Stára, Mgr. Jaroslav Říha, František Mládek, Petr Janota, Mgr. Vilma Szutová. Omluveni: MUDr. Jiří Štipl, MUDr. Josef Liškař Hosté: 9 občanů Deštné Zapisovatel: Pavla Píglová Ověřovatelé zápisu: Ing. Antonín Stára, PhDr. Tomáš Horyna Zasedání zastupitelstva města zahájil starosta David Šašek DiS., přivítal zastupitele a hosty a konstatoval, že podle prezenční listiny je přítomno sedm členů zastupitelstva (z celkového počtu 9 členů zastupitelstva) a zasedání je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Zápis z minulého zasedání zastupitelstva města byl ověřen, nebyly proti němu vzneseny žádné připomínky a je k nahlédnutí u pracovnice městského úřadu paní Pavly Píglové. Návrh programu jednání: 01. Schválení ověřovatelů zápisu 02. Požární ochrana 03. Byt č. 2 v čp Nájemní smlouvy M. Štejdýř, D. Havlíčková 05. Smlouva o pronájmu nebytových prostor s firmou JHComp s.r.o. 06. Pronájem nebytového prostoru v čp Prodej garáží u hřbitova ev. č. 47 a pozemku st. p.č Smlouva o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu pozemek č Výpověď smluv č , č , č o připojení k distribuční soustavě s firmou E.ON ČR 10. Žádost o odkoupení pozemku p.č. 1420/4 11. Žádost o pronájem pozemku p.č. 558/4 12. Pověření starosty k jednání ohledně odkupu částí pozemků p.č. 194, 195, Zásobování Lipovky 14. Rozpočtové opatření č Různé Schválení programu: Předsedající seznámil přítomné s doplněním návrhu programu o bod Smlouva o poskytnutí dotace s JčK (č. 15), a posunutím bodu Různé na č. 16: 01. Schválení ověřovatelů zápisu 02. Požární ochrana 03. Byt č. 2 v čp Nájemní smlouvy M. Štejdýř, D. Havlíčková

2 05. Smlouva o pronájmu nebytových prostor s firmou JHComp s.r.o. 06. Pronájem nebytového prostoru v čp Prodej garáží u hřbitova ev. č. 47 a pozemku st. p.č Smlouva o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu pozemek č Výpověď smluv č , č , č o připojení k distribuční soustavě s firmou E.ON ČR 10. Žádost o odkoupení pozemku p.č. 1420/4 11. Žádost o pronájem pozemku p.č. 558/4 12. Pověření starosty k jednání ohledně odkupu částí pozemků p.č. 194, 195, Zásobování Lipovky 14. Rozpočtové opatření 15. Smlouva o poskytnutí dotace s JčK 16. Různé Zastupitelstvo města Deštná schvaluje následující program zasedání: 01. Schválení ověřovatelů zápisu 02. Požární ochrana 03. Byt č. 2 v čp Nájemní smlouvy M. Štejdýř, D. Havlíčková 05. Smlouva o pronájmu nebytových prostor s firmou JHComp s.r.o. 06. Pronájem nebytového prostoru v čp Prodej garáží u hřbitova ev. č. 47 a pozemku st. p.č Smlouva o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu pozemek č Výpověď smluv č , č , č o připojení k distribuční soustavě s firmou E.ON ČR 10. Žádost o odkoupení pozemku p.č. 1420/4 11. Žádost o pronájem pozemku p.č. 558/4 12. Pověření starosty k jednání ohledně odkupu částí pozemků p.č. 194, 195, Zásobování Lipovky 14. Rozpočtové opatření 15. Smlouva o poskytnutí dotace s JčK 16. Různé Výsledek hlasování: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Návrh programu byl schválen. Usnesení č. 25/12/01. Zapisovatelkou dnešního zasedání byla starostou jmenována paní Pavla Píglová. Bod 1. programu Schválení ověřovatelů zápisu Jako ověřovatelé zápisu byli starostou navrženi zastupitelé Ing. Antonín Stára a PhDr. Tomáš Horyna.

3 Zastupitelstvo města Deštná schvaluje ověřovatele zápisu Ing. Antonína Stáru a PhDr. Tomáše Horynu. Výsledek hlasování: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 5 (Šašek, Janota, Mládek, Szutová, Říha), proti 0, zdržel se 2 (Stára, Horyna). Návrh byl přijat. Usnesení č. 25/12/02. Bod 2. programu Požární ochrana Starosta informoval zastupitele s Poplachovou požární směrnicí, která se bude rušit z důvodu vypracování nové dokumentace. Starosta dnes bychom měli zrušit požární poplachovou směrnici budovy městského úřadu, kterou jsme schvalovali v listopadu Dále zde máme vypracovanou základní dokumentaci v oblasti požární ochrany od specializované firmy. Je a bude zde k nahlédnutí. Vedoucí technického oddělení P. Kučera máme zpracovanou dokumentaci na všechny budovy města a musí je zpracovávat člověk, který na to má specializaci a razítko. Zastupitelka Szutová ale to se musí zrušit i všechny ostatní směrnice. Ty tady jsou. Vedoucí technického oddělení P. Kučera žádné jsem nedohledal, nejsou tady. Zastupitel Říha kdo je autorem směrnic? Vedoucí technického oddělení P. Kučera společnost Allimit. Dali nám lepší ceny než firma z Brna. Faktura byla asi na Kč. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje zrušit všechny stávající Požární poplachové směrnice týkající se budov města. Hlasování o návrhu: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/03. Bod 3. programu Byt č. 2 v čp. 9 Starosta seznámil zastupitele s výpovědí slečny Kateřiny Zatřepálkové ze dne 12. června z bytu číslo 2 v čp. 9. ke dni Starosta okamžitě jsme zveřejnili inzerát na pronájem tohoto bytu. V původním záměru jsme požadovali cenu 33 Kč/m 2, tj. 110,63 m 2. Cena nájem Kč. Další poplatky jsou vodné a stočné 150 Kč/měsíčně, elektřina Kč/měsíčně, elektřina společné prostory 300/ročně. V bytě jsou akumulační kamna a krb, kuchyňská linka a sporák. K bytu je i sklep. Byt nad tímto jsme pronajali nakonec za cenu 30 Kč za m 2 a je v lepším stavu než tento. Největší nevýhoda tohoto bytu je průjezd pod dvěma místnostmi a nedořešené topení, částečně se vytápí akumulačkami a částečně krbem. Není vůbec zateplen. Teď jsme měli dva zájemce a oba se toho zřekli. Takže od 1. července budeme mít volný byt.

4 Zastupitel Stára a to se může hned takhle odejít z bytu? Není tam výpovědní lhůta? Jak to, že jsme to řešili takhle? Vedoucí technického oddělení P. Kučera vždycky jsme to řešili dohodou. Starosta ano, řešíme to dohodou, snažíme se domluvit. Nechceme občany naštvat. Víme v jaké jsou finanční situaci, mají malé děti a byt je studený. Vedoucí technického oddělení P. Kučera dneska nechce nikdo akumulačky. Měli bychom opakovat podání inzerátu. Vietnamka zájem mít nebude, ta chce přízemní byt. Starosta zájemce jsme měli dva, nevím co je odradilo, asi cena. Byt by se měl zrekonstruovat, ale máme omezené finanční prostředky. Také časově nemůžeme stihnout všechno, teď je spousta práce venku. Bude tam určitě potřeba zateplit průjezd. Občanka Stejskalová vždyť dole byla vždycky vrata, to by pomohlo. Vedoucí technického oddělení P. Kučera já myslím, že by to tolik nepomohlo. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Deštná schvaluje zveřejnění inzerátu na pronájem bytu č. 2 v čp. 9 o výměře 110,63 m 2 za minimální cenu 30 Kč/m 2, tj Kč měsíčně na základě došlých žádostí. Hlasování o návrhu: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/04. Bod 4. programu Nájemní smlouvy Štejdýř, Havlíčková Starosta informoval zastupitele s uzavřením nových nájemních smluv s Martinem Štejdýřem v čp. 252 a Danou Havlíčkovou v čp Starosta oba mají vše zaplaceno. Navrhuji prodloužit smlouvy o čtvrt roku hodin dostavil se zastupitel MUDr. Josef Liškař a zastupitelstvo je usnášeníschopné v počtu 8 zastupitelů. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje prodloužení nájemní smlouvy s panem Martinem Štejdýřem pro byt v čp. 252 do a prodloužení nájemní smlouvy s paní Danou Havlíčkovou pro byt v čp. 119 do a pověřuje starostu k jejich podpisu. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/05. Bod 5. programu Smlouva o pronájmu nebytových prostor s firmou JHComp Starosta seznámil zastupitele se smlouvou o pronájmu nebytových prostor s firmou JHComp. Jedná se o anténu umístěnou na komíně u školní jídelny. Příloha č. 1 (3 listy).

5 Starosta firma JHComp má již řadu let na komíně školní jídelny umístěnou anténu a zároveň je provoz této antény napojen na rozvaděč v budově. Tudíž škola celá léta platí elektřinu, respektive tedy město, aniž by existovala nějaká kompenzace. Nevím, zda někdy existovala alespoň slovní domluva mezi firmou a městem, popřípadě ředitelem školy, že zde tato anténa může být napojena na rozvaděč. Asi dnes nebudeme rozhodovat, kdo kdy a jak měl tuto skutečnost v minulosti řešit. Měli bychom rozhodnout, zda pronajmeme firmě JHComp komín a část zdi pro umístění napájení v budově bývalé kotelny a zlegalizujeme připojení na rozvaděč, to by znamenalo vyvěsit záměr na pronájem a poté teprve podepsat tuto smlouvu. Jiná varianta například, že smlouvu o nájmu podepíše ředitel školy se souhlasem zřizovatele nelze, protože jak stojí ve zřizovací listině dodatku č. 7 z roku 2009 článek VI. odstavec 4 pronájmy majetku na dobu delší 12 měsíců je oprávněn uzavírat pouze zřizovatel. Jsem pro, vyvěsit záměr na pronájem za cenu, kterou nabízí JHComp. Nemyslím, že by někdo jiný chtěl pronajmout komín a vnitřní prostor. Jedná se o skříňku o rozměru 80x30 cm. Zastupitelka Szutová nejdříve musí viset záměr, to je 15 dní, potom musíme schválit smlouvu. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje Záměr na pronájem nebytových prostor za účelem umístění telekomunikačního zařízení na připojení k internetu na čp. 289 s firmou JHComp s.r.o., se sídlem Nádražní 510/II, Jindřichův Hradec za roční nájemné Kč bez DPH. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/06. Bod 6. programu Pronájem nebytového prostoru v čp. 9 Starosta seznámil zastupitele s nabídkou na pronájem nebytového prostoru v čp. 9. Došla jedna nabídka, která splnila podmínky záměru a to od manželů Černých z Deštné, čp Příloha č. (1 list). Starosta nabízí 200 Kč měsíčně, ale prostor chtějí využívat až od 1. října 2012 z důvodu toho, že pan Černý je v sezóně mimo Deštnou a nestihli by si do skladu nic nastěhovat. Poté by již sklad využívali celoročně. Pro nás je to vcelku dobře, že chtějí prostor využít až za tak dlouho, alespoň tam stihneme více zabezpečit dveře. V tomto prostoru máme umístěné vodoměry k bytům, ve smlouvě musí být, že nám musí nájemníci umožnit přístup. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje pronájem nebytového prostoru v čp. 9 za účelem skladu manželům Jaroslavě a Lubošovi Černým, bytem Kostelní čp. 119, Deštná od za úplatu Kč měsíčně, na dobu neurčitou a s podmínkou umožnění přístupu pro město k vodoměrům. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/07.

6 Bod 7. programu Prodej garáží u hřbitova ev. č. 47 a pozemku st. p. č. 302 Starosta seznámil zastupitele s nabídkou pana Pavla Honsy, který podal nabídku na koupi garáží u hřbitova ev.č. 47 a pozemku st. p. č Příloha č. 2 (1 list). Starosta tato nabídka nesplnila podmínky záměru. Nabídka neobsahovala námi požadovanou minimální cenu za budovu a chybělo prohlášení a akceptaci podmínek prodeje. Nabídku podala společnost Bedox Sky s.r.o., zastoupená jednatelem Pavlem Honsou. Za pozemek nabízí námi požadovanou minimální cenu 150 Kč/m 2, což je v pořádku, ale za budovu nabízí pouze částku Kč, což je částka o Kč menší než požadovaná, proto nemůže být tato nabídka vhodná. Zastupitel Horyna cenu jsme stanovili dle odhadu, ale už tehdy jsme říkali, že to těžko půjde. Zastupitel Stára ale vždyť se mluvilo o tom, že budou minimálně tři nabídky. Starosta nakonec nepřišli, nevím zda kvůli ceně. Zatím jsme začali vyklízet, řešili jsme budoucí parkování autobusů, atd. Jsem domluven s panem Krupičkou, že můžeme zrušit smlouvu ze dne na den. Zastupitelka Szutová ono se podle geometráku prodává i kus pozemku? Starosta ano, kus manipulační plochy před vjezdem do garáží. Za pozemek nám byla nabídnuta adekvátní cena, ale u budovy nemůžeme snížit cenu o celých dvě stě tisíc, to je moc. U přiznání z dani k nemovitostí se daň platí z ceny sjednané. Asi se všichni shodneme, že garáže prodat chceme, tak bychom cenu snížit měli. Záměr jsme dávali na web, na úřední desku. Zastupitel Stára snížil bych cenu o 50 tisíc. A dal bych inzerát na S reality. Je tam sice poplatek 12 korun denně, ale to nás nezabije. Tak na 30 dnů bych to tam dal. Zastupitelka Szutová jen se zeptám, ten pan Honsa má v plánu tam dávat nějakou výrobu? Starosta světlíky, zimní zahrady výroba i skladování. Zastupitel Stára ale co hluk? Zastupitelka Szutová mě jde o to, že kdyby nabízel pracovní místa, tak by to pro něho znělo dobře. Zastupitel Mládek nejprve musí zrekonstruovat budovu a pak teprve někoho zaměstnávat. Zastupitel Janota sundal bych cenu o 50. tisíc, dal bych reklamu na server S reality. Zastupitelka Szutová a to mu to nemůžeme dát za cenu Kč a za pozemky Kč? Důležité je, že to chce koupit a my to pořídili celé za Kč a nikdy jsme tam nic nedělali. Tak hlavně ať už se to pohne. Je to můj návrh k hlasování. Starosta to i takhle než se všechny převody vyřídí, tak může být zima. Teď bude viset záměr dní, zastupitelstvo, smlouva atd, je to na dlouho. Zastupitel Stára ale my nikam nechvátáme. Já dávám návrh hlasovat o prodeji za cenu sníženou o Kč. Starosta já dávám návrh snížit cenu o celých Kč. To je prodej garáží za Kč a pozemku za Kč. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje vyhlášení záměru na prodej nemovitosti ev. č. 47 za minimální cenu Kč a pozemku pod ní p.č. 302 v k.ú. Deštná za minimální cenu Kč. Hlasování o návrhu: přítomno 8 členů zastupitelstva: pro 5 (Šašek, Horyna, Liškař, Říha, Mládek), proti 1 (Janota), zdržel se 2 (Szutová, Stára). Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/08.

7 Vzhledem k tomu, že se schválil již první návrh usnesení, o zbývajících dvou (Mgr. Vilmy Szutové a Ing. Antonína Stáry) se nehlasovalo. Bod 8. programu Smlouva o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu pozemek p.č Starosta seznámil zastupitele se smlouvou o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu se spol. Fiera a.s. Jindřichův Hradec. Jedná se o stavbu Deštná kabel NN (2 RD Jílek, Foist), pozemek p.č Příloha č. 3 (4 listy). do rozpravy se nikdo nepřihlásil Zastupitelstvo města Deštná schvaluje Smlouvu o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu na pozemek p.č na stavbu Deštná - kabel NN (2 RD Jílek, Foist), s tím, že věcné břemeno bude zřízeno za jednorázovou úplatu v celkové výši 1320 Kč. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/09. Bod 9. programu Výpověď smlouvy č , č , č o připojení k distribuční soustavě s firmou E.ON ČR Starosta seznámil zastupitele s výpovědí smlouvy č , č , č s firmou E.ON Česká republika s.r.o. o připojení k distribuční soustavě čerpací stanice Na Zájezku, ul. Stránská a ulice Světecká. Starosta v účetnictví jsme našli pouze jednu platbu na 8 tisíc korun, vztahující se k jedné smlouvě. Ale po dohodě s panem Trojanem máme vypovědět smlouvy všechny. Zastupitelka Szutová na Stráních totiž nebyly v té době vyřešené vlastnické vztahy. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje výpověď smluv o připojení k distribuční soustavě č , č a č s firmou E.ON Česká republika s.r.o. se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, , České Budějovice. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/10. Bod 10. programu Žádost o odkoupení pozemku p.č. 1420/4 Na bod jednání se dostala znovu žádost paní Martiny Rudolfové a pana Karla Váchy odkoupení pozemku před domem čp. 209, p.č. 1420/4.

8 Starosta byli jsme se podívat přímo na místě. Tento pozemek sousedí přímo s ulicí Hradeckou, mezi panem Škopkem a Zápotočným. Nyní tam roste tráva, nálety, nahoře stromy. Osobně jsme se setkali na místě 16. června. Mluvili jsme o tom, že plot zůstane v současné podobě a na stejném místě, to je nahoře. Když se díváme na svah ze silnice, tak vpravo chtějí obnovit terasy, které dnes nejsou vidět a vlevo chtějí prostor vyčistit a udělat skalku. Souhlasí s tím, že bychom zanechali 1,5 metru od vozovky pruh v majetku města po celé délce pozemku. Díky tomuto pruhu musíme nechat udělat geometrický plán, pakliže budeme chtít pozemek prodat. V současnosti při vytíženosti zaměstnanců tam stihneme 2x za rok posekat trávu, prostor uklidit, nic víc. Určitě by stálo za úvahu tento prostor využít právě pro skalku, aby byl tento prostor využit a ne jen pro nálety. Mluvili jsme i o ceně, ta by měla být tak do 20 Kč za m2, na vyšší nejspíše nepřistoupí. Zastupitelka Szutová ale cesta je naše, to nemůžeme prodat. Starosta cesta dělí ty terasy. Tam si chtějí udělat skalku. Zastupitel Janota pozemek 1420/4 je náš, tak je to na listu vlastnictví. To určitě není problém jim to prodat. Zastupitel Stára geometrák budeme platit my? Starosta buď ho zaplatíme my, anebo ho zohledníme v záměru, protože jako obec můžeme dostat lepší cenu, než oni. Osobně se přikláním k vypracování geometrického plánu a následnému prodeji za cenu do 20 Kč za m 2 a cenu za geometrický plán. Zastupitel Horyna já myslím, že bychom jim to za těchto podmínek prodat měli. Máme tam prostor na případné inženýrské sítě, takže naše podmínka je splněna. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje vypracování geometrického plánu na pozemek 1420/4 s tím, že od něho oddělíme pruh po celé délce v šířce 1,5 metru od vozovky, který zůstane v majetku města a následně vyvěsíme na zbylou část pozemku záměr na prodej za cenu 20 Kč/m 2 + cena za geometrický plán. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/11. Bod 11. programu Žádost o pronájem pozemku p.č. 558/4 Na bod jednání se dostala znovu žádost pana Ladislava Vichry staršího o pronajmutí pozemku p.č. 558/4 o výměře 912 m 2 vedle hřbitova. Starosta informoval zastupitele, že pan Vichra dnešní den od své žádosti telefonicky odstoupil z důvodu, že se již nepodaří pozemek do dotací zahrnout. Zastupitel Janota stejně má už z tohoto pozemku 140 metrů do dotace zavržených. O tomto bodu se nehlasovalo. Bod 12. programu Pověření starosty k jednání ohledně odkupu částí pozemků p.č. 194, 195 a 196. Starosta informoval zastupitele o budoucím jednání ohledně odkupu částí pozemku p.č. 194, 195 a 196 z důvodu přístupu na tyto pozemky.

9 Starosta byl bych rád, kdybychom jako zastupitelstvo mne pověřili k jednání ohledně odkupu částí pozemků. Pozemky se nacházejí na hranici Dírenského potoka naproti Štěpánům na Stráních. Je tam již položena kanalizace a v naší snaze by mělo být získat části těchto pozemků, abychom nemuseli řešit věcná břemena a přístup na tyto pozemky. Budou se muset udělat geometrické plány a když se budou dělat takto hromadně, budou levnější. Musíme se domluvit na ceně a velikosti pozemků. To bude ale dále předmětem jednání na zastupitelstvu. Nyní jde pouze o mandát jednat ohledně toho, že chceme koupit pozemky od Slipků, Drsů a Prokešů. Vedoucí technického oddělení P. Kučera kdysi bylo slíbeno, že se to odkoupí, ale nikdy se to neudělalo. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje pověření starosty města k jednáním ohledně odkupu částí pozemků p.č. 194, 195 a 196 za účelem přístupu na tyto pozemky. Hlasování o návrhu: přítomno 8 členů zastupitelstva: pro 7 (Janota, Mládek, Liškař, Stára, Říha, Szutová, Horyna), proti 0, zdržel se 1 (Šašek). Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/12. Bod 13. programu Zásobování Lipovky Starosta informoval zastupitele o Smlouvě o zásobování obce Lipovka potravinami s paní Helenou Novákovou, bytem Chotěmice čp. 30, která je platná do Příloha č. 4 (2 listy). Starosta námi schválená smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace s paní Novákovou, která již léta zásobuje Lipovku vyprší teď v červnu. Cena za zásobování 2x v týdnu činí Kč za měsíc. V pondělí 18. června jsme se zúčastnili výjezdního pracovního zastupitelstva v Kulturním domě Lipovka, kde jsme si mohli vyslechnout místní občany s jejich připomínkami, problémy a žádostmi. Jedním z bodů tohoto jednání bylo i zásobování a místní, kteří tady chodí nakupovat tzn. asi 4 rodiny si tuto službu nemohou vynachválit. Paní Nováková tam za menší kompenzaci jezdit nebude a kdyby se měla snížit frekvence pouze na 1x v týdnu, pak by tato služba také ztratila smysl, protože v úterý jim vozí nákup tzv. do tašky co si kdo napíše a v pátek si nakupují přímo z auta co si kdo vybere. Slyšeli jste to přímo na místě. Zastupitel Horyna pro mě je nová informace, že se jedná i o nákup z auta. To je problematický bod. Nikdo nejsme pro to zrušit, ale tato částka je veliká. Ale pokud není nikdo jiný schopen toto zajistit. Zastupitel Stára tato služba je jen pro tři rodiny. Je to blbý tam zboží nevozit, ale mohli by se zkusit dohodnout mezi sebou a zajistit si nákupy jinak. Na kolik potom vyjde jeden rohlík!? Starosta jsou tam ale rodiny, které se nedostanou nikam. Zastupitel Stára slyšeli jsme ale spoustu návrhů, co by tam potřebovali udělat a to by byly věci pro všechny, ne jen pro pár lidí. Takhle na to mít peníze nebudeme. Zastupitel Říha mohli bychom je zkusit znovu oslovit a třeba by se našel někdo, kdo by tuto službu zajistil za polovic.

10 Starosta tam žádný takový dobrák asi nebude. Zastupitel Horyna prodloužil bych smlouvu na ½ roku s tím, že se musí hledat jiná alternativa. Starosta tak do 31. prosince za Kč měsíčně. Zastupitel Janota - s tím, že od nového roku by se smlouva už prodloužit neměla. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje prodloužení smlouvy s paní Helenou Novákovou, trvale bytem, Soběslav, IČ: na zásobování obce Lipovka potravinami do ve výši Kč měsíčně. Hlasování o návrhu: přítomno 8 členů zastupitelstva: pro 6 (Štipl, Janota, Mládek, Horyna, Szutová, Šašek, Liškař), proti 0, zdržel se 2 (Stára, Říha). Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/13. Bod 14. programu Rozpočtové opatření Starosta předal slovo účetní města Romaně Slabé a ta informovala zastupitele o rozpočtovém opatření č. 7. Příloha č. 5 (1 list). do rozpravy se nikdo nepřihlásil Zastupitelstvo města Deštná schvaluje rozpočtové opatření č. 7 a pověřuje účetní města k zapracování tohoto opatření do účetnictví města. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/14. Bod 15. programu Smlouva o poskytnutí dotace s JčK Starosta seznámil zastupitele se Smlouvou o poskytnutí dotace s Jihočeským krajem na podporu muzeí a galerií. Příloha č. 6 (2 listy). Starosta včera dorazil dopis z kraje ohledně dotace na podporu muzeí v Deštné a zároveň i smlouvy o poskytnutí dotace. Původně jsem s touto dotací nepočítal, také jsem vám ji uváděl, že jsme ji neobdrželi, ale špatně jsem se podíval. Zastupitelstvo kraje nám ji schválilo v plné výši, to je Kč. Dotace bude použita dle žádosti na skládačku, nové cedule na Provaznické muzeum a kolostavu a na inzerát v cyklomapě Veselsko. Zastupitelstvo města Deštná schvaluje Smlouvu o poskytnutí dotace SD/OKPP/226/12 z Grantového programu Jihočeského kraje Podpora muzeí a galeríí Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 25/12/15.

11 Bod 16. programu Různé a) Ing. Antonín Stára exekuce b) Zrušení věcného břemene s p. Františkem Stejskalem p.č. 1355/20 c) Ing. Karel Ondráček kontrola d) Pozemek před čp p. Valášek prodejní stánek e) Nemovitost čp. 24 Ing. Hásek prodej, nebo částečná demolice objektu f) SDH soutěž umístění g) Nečinnost výborů - upozornění Na závěr jednání poděkoval starosta města všem členům zastupitelstva za pozornost, občanům za účast na jednání. Jednání skončilo v hodin. Zápis byl vyhotoven dne Přílohy: č. 1: Záměr na pronájem komína na budově školní kuchyně čp smlouva o nájmu neb. prostor s firmou JHComp (3 listy). č. 2: Záměr na prodej pozemku p.č. 302 a budovy ev. č. 47 (1 list). č. 3: Smlouva o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, Návrh na zahájení řízení, parc. č (4 listy). č. 4: Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace Helena Nováková, zásobování Lipovka (2 listy). č. 5: Rozpočtové změny č. 7 (1 list) č. 6: Smlouva o poskytnutí dotace SD/OKPP/226/12 s JčK Zapsal: Pavla Píglová Ověřovatelé zápisu: Ing. Antonín Stára. PhDr. Tomáš Horyna. Starosta města: David Šašek, DiS...

12

ZÁPIS č. 18/11 z 18. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 24.11.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné.

ZÁPIS č. 18/11 z 18. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 24.11.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. ZÁPIS č. 18/11 z 18. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 24.11.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. Přítomno: osm zvolených členů zastupitelstva: David Šašek

Více

ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek, DiS., Ing. Jan Zedník,

Více

ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné.

ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné. ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné. Přítomno: osm zvolených členů zastupitelstva, David Šašek DiS., Ing. Antonín

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 19. května 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hod

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Z Á P I S z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta Ing. Stanislav Munduch Z celkového počtu 7 zvolených

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 25.11.2014 od 18.00 hodin

Zápis z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 25.11.2014 od 18.00 hodin Zápis z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 25.11.2014 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Vladislav Beran, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, p.

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 10.9.2007 se konalo 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 20/12 z 20. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 31.01.2012 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné.

ZÁPIS č. 20/12 z 20. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 31.01.2012 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. ZÁPIS č. 20/12 z 20. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 31.01.2012 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek

Více

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Petr Smejsík, Pavel Říhák,

Více

Z Á P I S č. 7/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár.

Z Á P I S č. 7/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Dle prezenční listiny bylo přítomno 9 členů zastupitelstva. Omluven

Více

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Program: pro 13, proti 0, zdržel se 0 1. kontrola usnesení 2. zpráva o činnosti rady 3. plnění příjmů a výdajů

Více

Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin.

Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin. Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: 0 Hosté: Občanů: 6 Program : 1. Zahájení 2. Záměr o prodeji pozemku p.č. 251/2 3.

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 4. 12. 2014 od 18:00 hodin. Omluveni:

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 4. 12. 2014 od 18:00 hodin. Omluveni: Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 4. 12. 2014 od 18:00 hodin. Přítomni: Vendula Musilová René Neufuss Iveta Nyčová Jana Rajmová Bob Šviha Lubomír Tichý Bohumil Zach Omluveni:

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 04/2015 dne 27. 05. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 04/2015 dne 27. května 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU konaného dne 26. 8. 2015 v sále multifunkčního centra Trojzemí 1. PŘÍTOMNOST ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Přítomnost při zahájení:

Více

Z Á P I S č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 27. 4. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár.

Z Á P I S č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 27. 4. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 27. 4. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Omluven

Více

Zápis č. 3/2015 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení

Zápis č. 3/2015 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení Zápis č. 3/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Dublovice, konaného dne 17. 03. 2015 od 18.00 hodin v obřadní místnosti radnice v Dublovicích č.p. 33. Přítomni : Ing. Otakar Jeřicha, Zdeněk Kopka,

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. února 2015 Přítomni : 6 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Marcela Kubátová, Ing.

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 14.12.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.20 hodin Členů zastupitelstva obce: 11

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS.,

Více

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík Z á p i s č. 39/2013 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 23.10. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh,

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 7 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, která se konala dne 26.04.2007 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava, Brunnerová Alena, Kálal Robert, Ing. Vladimír

Více

ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012

ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012 Začátek: ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012 Počet členů ZO: 15 Přítomni: Omluveni: Program : 18, 00 hod. Korejs, Pešek, Roušal, Vaněk, Duda, Horažďovský, Suková,

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lužany dne 27. 7. 2015. místo konání: zasedací místnost OÚ Lužany

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lužany dne 27. 7. 2015. místo konání: zasedací místnost OÚ Lužany Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lužany dne 27. 7. 2015 dne: 27. 7. 2015 začátek: 19.00 hod místo konání: zasedací místnost OÚ Lužany omluveni: J. Kučerová 1) Zahájení Starosta zahájil

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

Zápis z XXIII. zasedání ZO Lačnov ze dne 25. října 2012

Zápis z XXIII. zasedání ZO Lačnov ze dne 25. října 2012 Zápis z XXIII. zasedání ZO Lačnov ze dne 25. října 2012 Dne 25.10.2012 od 19:00 hodin proběhlo XXII. zasedání Zastupitelstva obce Lačnov, které se konalo v zasedací místnosti místního Obecního úřadu. Zasedáni

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 5 Datum : 01.06.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 5 Datum : 01.06.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 5 Datum : 01.06.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 01.06.2011 1. Zřízení příspěvkové organizace MŠ Přezletice 2. Schválení zřizovací

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Z Á P I S. z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015

Z Á P I S. z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015 Z Á P I S z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015 Řídil: Místo: Zahájení: Přestávka: Ukončení: Přítomni: Omluven: Jiří Jangot, starosta zasedací místnost OÚ

Více

ZÁPIS č. 8/15 z 8. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.05.2015 od 18:00 hod na městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 8/15 z 8. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.05.2015 od 18:00 hod na městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 8/15 z 8. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.05.2015 od 18:00 hod na městském úřadě v Deštné Přítomno: sedm zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Hana Řepová, František

Více

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Jednání zastupitelstva se konalo od 18.15 hod., ukončeno bylo ve 20.15 hod. Jednání řídil starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 04/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 29. 04. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 1.7.2016 od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné Přítomno: 8 zvolených členů zastupitelstva: starosta David Šašek, DiS., místostarosta

Více

ZÁPIS č. 09/11 z 9. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 26.05.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné.

ZÁPIS č. 09/11 z 9. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 26.05.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. ZÁPIS č. 09/11 z 9. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 26.05.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. Přítomno sedm zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS.,

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Č.j.: MUOS/02082/2016 Upravený zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola úkolů 4.

Více

ZÁPIS č. 7/2011 ze zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti č. 2 Městského úřadu Nová Včelnice

ZÁPIS č. 7/2011 ze zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti č. 2 Městského úřadu Nová Včelnice Tento zápis má pouze informativní charakter, některé údaje jsou v dokumentu vypuštěny nebo zaškrtnuty s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS č. 7/2011 ze zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan Křivánek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015. konaného dne 22. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015. konaného dne 22. 10. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015 konaného dne 22. 10. 2015 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích

Více

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 20.00 hod. Přítomni: O. Burda, J. Klaška, J. Knotek, Ing. M. Komenda, Ing. M. Kubeš,

Více

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha Zápis č.30 z 30. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 19.9.2005, konaného od 13.00 hodin v prostorách Radničního sálu Staré radnice v Prachaticích Přítomni: Ing. Jan Bauer, Ing. Jan Beran, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Čas: 19.15-20.55 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009

ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009 ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009 Přítomni: p. Kučera, p. Šlenc, p. Mgr. Hokr, p. Mgr. Jarolímek, p. Albert, Mgr. Pospíšilová, p. Sýkora, p. Vicány,

Více

Zápis z jednání č. 07 Zastupitelstva města ze dne 25.06.2001

Zápis z jednání č. 07 Zastupitelstva města ze dne 25.06.2001 Město Králíky Zápis z jednání č. 07 Zastupitelstva města ze dne 25.06.2001 Přítomní členové ZM: Ing. Zima, Ing. Tóth, Ing. Šašek, Ing.Dostálek, Ing. Strnad, pí Ettelová, p.juránek, p.škarka, p.macko, p.

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015

Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015 Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) - omluvena Bohuslav Matouš (5)

Více

Zápis č. Z-03/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-03/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-03/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov Předsedající, starosta

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 13.5.2015 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Bízek Z., Řepa O., Drahovzalová V., Skála M., Špetláková J., Vajs V. Omluveni: Vízner M. Nepřítomni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a Počet listů dokumentu: 15 Počet příloh: 10 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a Přítomni 5. září 2011

Více

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Přítomni: Nepřítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové -, Ing. Arch. Zuzana Menšíková,

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluveni:

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 23.10. 2012, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. října 2012 v přednáškové místnosti muzea

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. října 2012 v přednáškové místnosti muzea Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. října 2012 v přednáškové místnosti muzea Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Petr Becha, Mgr. Jan Hauerland Přítomni: Richard

Více

30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín

30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín 1 z 9 29.5.2013 16:02 PŘEHLED USNESENÍ 46. zasedání Rady města Bučovice ze dne 15.5.2013 30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, 257 24 p.chocerady ostredek@chopos.cz tel. 775710112

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, 257 24 p.chocerady ostredek@chopos.cz tel. 775710112 Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 8/2015 dne 22. dubna 2015 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 19:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Klára Škvorová, Ing. Veronika Floriánová,

Více

Zápis č. 4 z 4. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne 26.2.2015 v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou

Zápis č. 4 z 4. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne 26.2.2015 v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou Zápis č. 4 z 4. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne 26.2.2015 v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou Program: 1) Zahájení 2) Zpráva o činnosti rady obce č. 4, 5, 6. 3) Nabídka

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Přítomni, omluveni: dle prezenční listiny Zasedání zastupitelstva městyse bylo zahájeno v 18.00 hodin v prostorách zasedací místnosti

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, V. Končelík, E. Křivancová,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 4/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.6. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

ZÁPIS č. 54/10 ze zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 21. 07. 2010 od 18:00 hod na Městském úřadě v Deštné.

ZÁPIS č. 54/10 ze zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 21. 07. 2010 od 18:00 hod na Městském úřadě v Deštné. ZÁPIS č. 54/10 ze zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 21. 07. 2010 od 18:00 hod na Městském úřadě v Deštné. Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva, František Drs, Bc. Vilma Szutová,

Více

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012.

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 Č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 13. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:10 František Bouček,

Více

Zápis č. 7 z řádného jednání zastupitelstva obce Písečná ze dne 27. 7. 2015

Zápis č. 7 z řádného jednání zastupitelstva obce Písečná ze dne 27. 7. 2015 Zápis č. 7 z řádného jednání zastupitelstva obce Písečná ze dne 27. 7. 2015 Účast: - Přítomno 5 členů zastupitelstva obce Mgr. Kantor a Ing. Byrtusová dovolená Jednání zahájil Bc. David Ćmiel, starosta

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 1/2015 konaného dne 30.3.2015 od 18,00 hodin Přítomni : Doc. Ing. Čechura Lukáš Ph.D., Hladík Oldřich, Chmelařová

Více

Z á p i s z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 11.2.2015

Z á p i s z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 11.2.2015 Z á p i s z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 11.2.2015 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 20.25 hod. Přítomni: Ing. J. Bednář, Mgr. I. Benadová, Mgr. M. Čermáková, J. Klaška,

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015 Starosta zahájil zasedání v 17:01 hod. Přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomni: 7 zastupitelů

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek, V. Huml P. Jedlička

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, M. Huml, L. Marek, V. Huml P. Jedlička ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 27. října 2011 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, František Lorenc, Mgr. Ladislav Šnajdr, MUDr. Richard Valta, MUDr.

Více

ZÁPIS č. 26/16 z 26. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 26/16 z 26. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 26/16 z 26. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 17.10.2016 od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné Přítomno: 7 zvolených členů zastupitelstva: starosta David Šašek, DiS., místostarosta

Více

Z Á P I S č. 6/2008. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Nepřítomen pan Jan Kubíček.

Z Á P I S č. 6/2008. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Nepřítomen pan Jan Kubíček. Z Á P I S č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného ve středu dne 3. 12. 2008 v nové společenské místnosti budovy OÚ v Pluhově Žďáru. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů

Více

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 6. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 6. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 6. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Z Á P I S. z 35. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 25.09.2014 od 18.00 hodin, na Obecním úřadu Roudné, okres České Budějovice.

Z Á P I S. z 35. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 25.09.2014 od 18.00 hodin, na Obecním úřadu Roudné, okres České Budějovice. Z Á P I S z 35. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 25.09.2014 od 18.00 hodin, na Obecním úřadu Roudné, okres České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva Přítomni: Gustav Had, Josef

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 10 Datum : 30.10.2013 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 30.10.2013 Program: 1. Příprava rozpočtu pro r. 2014 2. Návrh rozpočtového opatření č. 7 3.

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. června 2015 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 14 konané dne 1. 12. 2015

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 14 konané dne 1. 12. 2015 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 14 konané dne 1. 12. 2015 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016 Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016 Čas konání: od 19:30 hod. do 23:05 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jana Šteffelová, Lenka

Více

Zápis č. 2/2016 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení

Zápis č. 2/2016 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení Zápis č. 2/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Dublovice, konaného dne 24.02. 2016 od 18.00 hodin v obřadní místnosti radnice v Dublovicích č.p. 33. Přítomni : Zdeněk Kopka, JUDr. Dušan Strýček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zahájení: Starosta přivítal přítomné na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání.

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 8.4.2015

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 8.4.2015 Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 8.4.2015 Ověřovatelé zápisu: Dana Holcová, Helena Skálová Zapisovatelka: Tamara Peterková Přítomni: dle prezenční listiny (starosta, 7 zastupitelů,

Více

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná

Zápis č.4/2014. konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Zápis č.4/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 11.6.2014 v 18.00 hod. na OÚ Klokočná Přítomni: MVDr. V. Danielová, R. Hofman, Ing. M. Poncarová, PhDr. P. Dvořák Neomluveni:

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 27.06.2011 1. Dodatek č. 3 ke Smlouvě o spolupráci (OBADI) 2. Dodatek č. 1 k Plánovací

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11. 11. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 7. 9. 2011

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 7. 9. 2011 Zápis z 6. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 7. 9. 2011 Přítomni: zastupitelé Mgr. Kateřina Arnotová Ilona Bervicová Ivana Heřmánková Miroslav Hrubý Bc. Blanka Klimešová Mgr. Jana

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou Novákovou

Více

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 25.3.2013 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO -

Více

Radek Pelc, člen rady. Program jednání a stanoviska rady:

Radek Pelc, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2015 konaného dne 27. 4.2015 od 15:32 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 1 Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, pí Horáková, Ing. Kovařík, Ing. Koţdoň, paní Rozkydalová,

Více

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 31.8.2015

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 31.8.2015 Přítomno: 5 členů zastupitelstva (později 8 členů) Neomluven: Ing. Adolf Drábek Hosté: Antonín Štěpánů, Mgr. Jana Tomšů 1) Zahájení. 2) Ověření zápisu z minulého zastupitelstva a volba ověřovatelů zápisu.

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Josef Chvátal, Eva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis č. 41-1-03/2010

Zápis č. 41-1-03/2010 Zápis č. 41-1-03/2010 z mimořádného zasedání zastupitelstva obce konané v pondělí, dne 29. 3. 2010, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod Mimořádné zasedání zastupitelstva obce svolal, (zasláním

Více