1. leden. 2. leden Kino. 3. leden Kino. 4. leden Kino. 5. leden Kino. 6. leden Kino. 7. leden Kino

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. leden. 2. leden Kino. 3. leden Kino. 4. leden Kino. 5. leden Kino. 6. leden Kino. 7. leden Kino"

Transkript

1 1. leden o OSLAVA PŘÍCHODU NOVÉHO ROKU 2011 od hodin u Kulturního domu v Klatovech, Program: - fanfáry v podání žesťového tria pod vedením p.j.pletichy - novoroční pozdrav pana starosty Klatov Mgr. Rudolfa Salvetra - vystoupení šermdivadla Clatonia před hlavním vstupem do KD - slavnostní zakončení Podvečer bude zpříjemňovat hudební skupina MARS. Občerstvení zajištěno na parkovišti u kulturního domu. 2. leden OBČANSKÝ PRŮKAZ a 20.00, ČR, od 12 let, 135 minut, Kč. 90,-. Hořká komedie režiséra Ondřeje Trojana motivy stejnojmenné knihy Petra Šabacha sleduje osudy čtveřice mladíků, dospívajících v Československu 70. let. 3. leden OBČANSKÝ PRŮKAZ 20.00, ČR, od 12 let, 135 minut, Kč. 90,-. Hořká komedie režiséra Ondřeje Trojana motivy stejnojmenné knihy Petra Šabacha sleduje osudy čtveřice mladíků, dospívajících v Československu 70. let. 4. leden OBČANSKÝ PRŮKAZ 20.00, ČR, od 12 let, 135 minut, Kč. 90,-. Hořká komedie režiséra Ondřeje Trojana motivy stejnojmenné knihy Petra Šabacha sleduje osudy čtveřice mladíků, dospívajících v Československu 70. let. PRVOVÝSTUP PO UMĚLÉ LEZCKÉ STĚNĚ hod., slavnostní otevření 5. leden ROMÁN PRO MUŽE hod., ČR, od 12 let, 100 minut, Kč. 90,-. Podle vlastního bestselleru Román pro muže napsal Michal Viewegh scénář ke stejnojmenné komedii s Miroslavem Donutilem v hlavní roli. Filmový klub: IMAGINÁRNÍ LÁSKY Kanada, titulky, od 15 let, 97 minut, titulky. Kč. 60,-. Drama o jednom zvláštním milostném trojúhelníku od jednoho z největších současných filmových talentů kanadského režiséra Xaviera Dolana Klub seniorů ORGANIZAČNÍ ZÁLEŽITOSTI KLUBU SENIORŮ od hod. HODINA ANEGDOT A VTIPŮ od hod. SVLÉKL JSEM BÍLÝ PLÁŠŤ hod., beseda s MUDr. Tomášem Lebenhartem o jeho knize s prodejem knihy a autogramiádou, vstupné dobrovolné 6. leden ROMÁN PRO MUŽE a hod., ČR, od 12 let, 100 minut, Kč. 90,-. Podle vlastního bestselleru Román pro muže napsal Michal Viewegh scénář ke stejnojmenné komedii s Miroslavem Donutilem v hlavní roli. 7. leden PARANORMAL ACTIVITY hod., USA, titulky, od 15 let, 91 minut, Kč. 90,-. Volné pokračování působivého hororu.

2 8. leden MATURITNÍ PLES SZPŠ KLATOVY HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI hod., Velká Británie, vhodné od 10 let, česky mluveno, 146 minut, Kč. 80,- Dlouho očekávaný první díl posledního dílu Harryho Pottera! Opakujeme. JÍST, MEDITOVAT, MILOVAT hod., USA, titulky, přístupno, 140 minut, Kč. 100,- Julia Roberts na dlouhé cestě za sebepoznáním ve filmu podle světového knižního bestselleru. 9. leden HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI hod., Velká Británie, vhodné od 10 let, česky mluveno, 146 minut, Kč. 80,- Dlouho očekávaný první díl posledního dílu Harryho Pottera! Opakujeme. JÍST, MEDITOVAT, MILOVAT hod., USA, titulky, přístupno, 140 minut, Kč. 100,- Julia Roberts na dlouhé cestě za sebepoznáním ve filmu podle světového knižního bestselleru. Výlet NAUČNĚ POZNÁVACÍ VÝLET PRAHA KRÁLOVSKÝ SŇATEK A UNIKÁTNÍ MODEL - PŘÁTELÉ ČESKÉ HISTORIE. Dům U Kamenného zvonu- výstava k výročí 700 let od svatby Elišky Přemyslovny a Jana Lucemburského. Muzeum hlavního města Prahy s Langweilovým modelem města. Doprava - vlak. Odjezd v 6.06 hod. z hl. nádraží. Sraz účastníků 15 minut předem. 10. leden FOTŘI JSOU LOTŘI hod., USA, česky mluveno, přístupno, 98 minut, Kč. 90,- Ben Stiller a Robert de Niro v hlavních rolích americké komedie. 11. leden FOTŘI JSOU LOTŘI hod., USA, česky mluveno, přístupno, 98 minut, Kč. 90,- Ben Stiller a Robert de Niro v hlavních rolích americké komedie. IV. ABONENTNÍ KONCERT 19,30 hodin, předplatné skupiny K/1, Klatovy. Účinkují: DUO FUOCOSO - Marie Fuxová housle, Štěpán Kos klavír Koncert se koná za podpory Nadace Bohuslava Martinů. Stará budova Gymnázia ŽIDÉ V HISTORII KLATOV S PODTITULY HOLOCAUST A ŽIDOVŠTÍ VOJÁCI VE 2. SVĚTOVÉ VÁLCE od 14:30 hodin, Středoškolský klub ASK ČR při Gymnáziu Jaroslava Vrchlického Klatovy Vás srdečně zve na pokračování úspěšné přednášky pana Mgr. Milana Strnada. V učebně S 33 ve 2. patře staré budovy školy. TURNAJ V ŠIPKÁCH hod. 12. leden KARATE KID hod., USA, česky mluveno, přístupno, 140 minut, Kč. 70,- Dobrodružný film o dvanáctiletém chlapci, který se uči kung-fu, aby se mohl postavit třídnímu rváči. Filmový klub: DĚCKA JSOU V POHODĚ 20,00 hod., USA, titulky, od 12 let, 106 minut, Kč. 60,- Komedie. Děcka jsou sice v pohodě, ale mít dvě lesbické matky není zas tak úplně normální. A kdo je vlastně jejich otec? ŠUMAVSKÉ CESTY 19,30 hod., JITKA PYŠKOVÁ představí svou poezii a prózu autorským čtením. Literárně hudební, a obrazová koláž z autorčiny tvorby v přednesu, režii a technickém provedení členů u.v předsálí klubovny bude o přestávce zahájena stejnojmenná výstava fotografií JITKY PYŠKOVÉ přístupná veřejnosti při všech klubových pořadech do 31. března 2011 Klub seniorů NAŠI MAZLÍČČI hod., přednáška veterinárního lékaře HUDEBNÍ POŘAD RODINY VÍTKŮ hod. KORÁLKOVÁNÍ hod.

3 13. leden KARATE KID hod., USA, česky mluveno, přístupno, 140 minut, Kč. 90,- Dobrodružný film o dvanáctiletém chlapci, který se uči kung-fu, aby se mohl postavit třídnímu rváči. DÍVKA, KTERÁ SI HRÁLA S OHNĚM hod., Švédsko, titulky, od 15 let, 129 minut, Kč. 80,- Filmové zpracování druhého dílu slavné knižní trilogie Stiega Larssona. Městská knihovna I HORU PŘENESEŠ 16 hodin, Městská knihovna Klatovy ve spolupráci se Základní uměleckou školou Klatovy Vás zvou na vernisáž výstavy, výtvarného oboru ZUŠ pod vedením J. Štěpánkové, galerie knihovny 2. N.P., výstava potrvá do 28. února, výstava je přístupná veřejnosti v době provozu knihovny. TOBĚ, ŠUMAVO hod., Chodskou dechovou kapelu HORALKA představí její dva členové v čele s kapelníkem JOSEFEM KUBALÍKEM. Připravil Jaroslav Hošťálek a uvádí František Vondryska 14. leden ZELENÝ SRŠEŇ 3D hod.,usa, titulky, od 12 let, 116 minut, Kč. 160,- Další populární komiksová postava se dostává na filmové plátno! V hlavních rolích Seth Rogen, Cameron Diazová a Christoph Waltz. Premiéra! DÍVKA, KTERÁ SI HRÁLA S OHNĚM hod., Švédsko, titulky, od 15 let, 129 minut, Kč. 80,- Filmové zpracování druhého dílu slavné knižní trilogie Stiega Larssona. Galerie Jednorožec PROMĚNY ZEMĚ hod., Miroslav Pacner, o tvoření přírodních reliéfů, zahrad, parků a exteriérů 15. leden Vycházka CHOVATELSKÝ PLES ZELENÝ SRŠEŇ 3D a hod.,usa, titulky, od 12 let, 116 minut, Kč. 160,- Další populární komiksová postava se dostává na filmové plátno! V hlavních rolích Seth Rogen, Cameron Diazová a Christoph Waltz. Premiéra! ODDECHOVÁ VYCHÁZKA NOVOROČNÍ PROCHÁZKA NA ZAJEČÁK sobota hod. Sraz u Čedíku u bývalé benzinky směrem na Horažďovice. Vycházka je určena i pro veřejnost a je vhodná pro rodiny s dětmi. Přátelé české historie 16. leden TANEČNÍ PRO DOSPĚLÉ hodin. Velký sál KD. Vedou taneční mistři Gabriela a Jiří Hájkovi. BROUČKOVY TAJNOSTI hod.,čr, 69 minut, Kč. 30,-. Pásmo krátkých filmů pro děti (Smolíček, Krtek ve městě, O Mikešovi a další). ZELENÝ SRŠEŇ 3D hod.,usa, titulky, od 12 let, 116 minut, Kč. 160,- Další populární komiksová postava se dostává na filmové plátno! V hlavních rolích Seth Rogen, Cameron Diazová a Christoph Waltz. Premiéra! Výlet HEZKÉ VSTÁVÁNÍ hod., USA, titulky, od 12 let, 107 minut, Kč. 90,- Komedie z prostředí televizního zpravodajství. V hlavních rolích Harrison Ford a Rachel McAdamsová. HABERMANNŮV MLÝN ČR, od 12 let, 116 minut, Kč 90,-. Opakování filmu s Karlem Rodenem ČARODĚJ MARLESTO 15,00 hodin, předplatné skupiny D, Klatovy. Pohádka vypráví o zlém čaroději Marlestovi, který chce do své moci získat zemi sousední královny. VLASTIVĚDNÝ VÝLET: HORAŽĎOVICE HISTORICKÉ MĚSTO Horažďovice prohlídka města a hradu Prácheň s výkladem. Doprava vlakem. Odjezd vlaku v 7.15 hodin z nádraží v Klatovech. Sraz účastníků 10 minut před odjezdem. Výlet vede Milan Baier.

4 17. leden DDM HEZKÉ VSTÁVÁNÍ hod., USA, titulky, od 12 let, 107 minut, Kč. 90,- Komedie z prostředí televizního zpravodajství. V hlavních rolích Harrison Ford a Rachel McAdamsová. HABERMANNŮV MLÝN ČR, od 12 let, 116 minut, Kč 90,-. Opakování filmu s Karlem Rodenem BESEDA A PŘEDVÁDĚCÍ AKCE - TUPPERWARE hod., beseda s praktickými ukázkami vaření HUDBA, KTEROU MÁM RÁD KLUBOVÝ OBČASNÍK hod., jehož hlavními aktéry jsou hudebníci i autoři lidové a dechové hudby, kteří zavzpomínají na oblíbené melodie svého mládí i z jiných hudebních žánrů. Pozvaní přijal hudebník, kapelník a hudební pedagog FRANTIŠEK KUBAŇ. Připravil Jaroslav Hošťálek a uvádí František Vondryska 18. leden PIRAŇA 3D hod.,usa, česky mluveno, od 15 let, 90 minut, Kč. 120,-. Horor. Stovky smrtících, nenažraných rybiček, navíc ve 3D. POVÍDÁNÍ O ČERNOBYLU hod. 19. leden PIRAŇA 3D hod.,usa, česky mluveno, od 15 let, 90 minut, Kč. 120,-. Horor. Stovky smrtících, nenažraných rybiček, navíc ve 3D. Filmový klub: NA CESTĚ hod., Bosna, Rakousko, Chorvatsko, titulky, od 12 let, 100 minut, Kč. 60,- Příběh dvou milenců, jimž do vztahu nepříjemně zasáhne náboženská komunita. DVA NA KANAPI 19,30 hodin, předplatné skupiny C/1, Klatovy Francouzská komedie, Divadelní soubor Sophia Art. Hrají: Ernesto Čekan/Radek Valenta, Martin Sochor/ Libor Janík, Světlana Nálepková/Martina Samková Hana Baroňová/Dáša Kouřilová, Martin Kavan/Ondřej Kavan. Sponzor pořadu: Klatovská teplárna a.s. Klub seniorů FILMOVÉ PŘEDSTAVENÍ hod.,kino Šumava, film bude upřesněn NEVERBÁLNÍ DIVADLO ,30 hod., aneb seznamte se s pantomimou Michal Hechta, 20. leden Městská knihovna VĚRA ŠPINAROVÁ ΕT BAND ADAMA PAVLÍKA hodin. Velký sál kulturního domu. ŽIDOVSKÁ KOMUNITA V KLATOVECH 18 hodin, společenský sál knihovny přednáška Mgr. Milana Strnada. Nejstarší historie, vznik náboženské obce v roce 1871, významní představitelé, vnitřní život, památky, územní rozsah a nejznámější židovské továrny a obchody. JAK SE ŽIJE V KLATOVECH CÍRKVI ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE hodin, Cyklus přednášek ve kterém se veřejnosti představí jednotlivé církve a církevní společenství působící na území města Klatovy. V druhé přednášce nás seznámí s činností CASD v Klatovech její kazatel IVAN MICHALEC. JAKÉ JE TO NESLYŠET hod., přednáška o světě neslyšících, jejich kultuře a jazyce s ukázkou, o své zkušenosti se podělí Bc, Ivona Ivicová 21. leden KURZ TANCE A SPOLEČENSKÉ VÝCHOVY JARO hod., velká sál KD. Zahajovací lekce kurzu. Další vyučovací lekce proběhne od hod. PŘÁTELSKÉ PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU hod., Přátelé české historie a jejich příznivci přivítají rok 2011 hudbou, zpěvem, promítáním a povídáním si o klatovských zajímavostech s vlastním pohoštěním v akci připravené s em Klatovy

5 22. leden ŠKOLA PAMĚTI od 10 hod., kurz pod vedením lektora Mgr. Jakuba Poka se uskuteční v klubovně 204 KD PLES FIRMY MASOWEST Café Jednorožec PŘEDNÁŠKA Komentovaná prohlídka výstavy Jiří Novák s kurátorkou Danielou Kramerovou. ANDĚLSKÝ SEMINÁŘ hod., Stačí jen požádat s Hanou Dvorskou, cena 1200,- Kč O VODNÍKOVI od 14 a hod., loutkový soubor Brouček uvádí reprízu pohádky. Marionetová pohádka A. Průchy. Vchod od marketu Lidl. D-Perfekt s.r.o.- hlavní sponzor loutkové scény Brouček 23. leden FRANTIŠKOVO ČAROVÁNÍ S MAJDOU hodin. Velký sál KD TANEČNÍ PRO DOSPĚLÉ hodin. Velký sál KD. Vedou taneční mistři Gabriela a Jiří Hájkovi. 24. leden HON NA ČARODĚJNICE hod.,usa, titulky, od 12 let, 113 minut, Kč. 80,- Temná středověká fantasy s Nicolasem Cagem v hlavní roli. SBOROVNA 19,30 hodin,předplatné skupiny B/1, Klatovy. Sborovna je původní česká komedie, která řeší problematiku učňovské mládeže prostřednictvím učitelského sboru. Pavla Trávníčka. Hrají: Pavel Trávníček, Uršula Kluková, Petra Jindrová, Hana Tunová, Kateřina Kornová, Monika Fialková, Václav Upír Krejčí, Luboš Xaver Veselý.Sponzor pořadu: AEROXON s. r. o. Klatovy 25. leden HON NA ČARODĚJNICE hod.,usa, titulky, od 12 let, 113 minut, Kč. 80,- Temná středověká fantasy s Nicolasem Cagem v hlavní roli. TOULKY STŘEDOMOŘÍM hod., Zajímavostmi jižní Itálie, Sicílie a Liparských ostrovů slovem i obrazem provede STANISLAV ŠVÍKA 26. leden RED hod., USA, titulky, od 12 let, 115 minut, Kč. 80,-. Akční komedie. Bruce Willis jako bývalý špičkový agent nemá klid ani v důchodu. Filmový klub: DALŠÍ ROK hod., Velká Británie, titulky, od 12 let, 129 minut, Kč. 60,- Mozaika vztahů ze současné Anglie v podání klasika Mika Leigha. ZÁBAVNÝ POŘAD SETKÁNÍ S BOHUMILEM KLEPLEM 19,30 hodin, Klatovy. /Populární herec, proslulý vypravěč a oblíbený představitel převážně komických rolí./uvádí Michal Herzán. Klub seniorů MONGOLSKO hod., cestopisná přednáška Ing. Šaška s manželkou PROMÍTÁNÍ UKÁZEK Z FILMŮ hod. 27. leden RED hod., USA, titulky, od 12 let, 115 minut, Kč. 80,-. Akční komedie. Bruce Willis jako bývalý špičkový agent nemá klid ani v důchodu. TEMNÁ KRAJINA 3D hod., USA, od 15 let, 92 minut, Kč. 140,-. Strhující thriller, odehrávající se v noci na opuštěné cestě v Nevadské poušti.

6 POROD - KOJENÍ hod., první setkání z volného cyklu povídání na toto téma, alternativní pohledy ze zkušeností laktační poradkyně a porodní duly Arleny Konig 28. leden GULLIVEROVY CESTY 3D hod., USA, přístupno, česky mluveno,90 minut, Kč. 130,- Nové zpracování klasické knihy Jonathana Swifta. TEMNÁ KRAJINA 3D hod., USA, od 15 let, 92 minut, Kč. 140,-. Strhující thriller, odehrávající se v noci na opuštěné cestě v Nevadské poušti. Galerie Jednorožec PETR KRÁL hod., rozhovor o jeho nových knihách divadelních textech, jejichž spoluautorem je Prokop Voskovec a vyšly pod názvem Zaprášené jeviště a o sbírce poezie Den. 29. leden PLES FIRMY PEKÁRNY A CUKRÁRNY KLATOVY A.S. GULLIVEROVY CESTY 3D hod., USA, přístupno, česky mluveno,90 minut, Kč. 130,- Nové zpracování klasické knihy Jonathana Swifta. TEMNÁ KRAJINA 3D hod., USA, od 15 let, 92 minut, Kč. 140,-. Strhující thriller, odehrávající se v noci na opuštěné cestě v Nevadské poušti. 30. leden TANEČNÍ PRO DOSPĚLÉ hodin. Velký sál KD. Vedou taneční mistři Gabriela a Jiří Hájkovi. KRTEK A VÍKEND hod, ČR, 61 minut, Kč. 30,-. Dětské pásmo pohádek (Krtek a flétna, Krtek a robot, Doktorská pohádka atd.). GULLIVEROVY CESTY 3D hod., USA, přístupno, česky mluveno,90 minut, Kč. 130,- Nové zpracování klasické knihy Jonathana Swifta. CIZINEC hod, USA, titulky, přístupno, 105 minut, Kč. 100,-. Romantické drama, odehrávající se v Paříži a v Benátkách. V Hlavních rolích Johnny Depp a Angelina Jolie. Plavecká bazén PLAVECKÉ ZÁVODY od hod, Pořádají: DDM Klatovy, Technické služby města Klatov, Vodní záchranná služba Klatovy 31. leden CIZINEC hod, USA, titulky, přístupno, 105 minut, Kč. 100,-. Romantické drama, odehrávající se v Paříži a v Benátkách. V Hlavních rolích Johnny Depp a Angelina Jolie. GOTICKÉ VARIACE 18,00 hodin předplatné skupiny P/4 a ve 20,00 hodin předplatné skupiny P/1, Klatovy, Setkání s časy, kdy zbožnost se prolínala s rozpustilostí a žena byla předmětem zbožňování, kdy moudrost. Vyvěrala z upřímné a čisté víry, kdy čest platila jako nejvyšší ctnost. Účinkují: Jitka Molavcová a Alfred Strejček. Na pořad přispěli: INTERTELL spol. s r.o. Klatovy

7 DLOUHODOBÉ AKCE Městská knihovna I HORU PŘENESEŠ Městská knihovna Klatovy ve spolupráci se Základní uměleckou školou Klatovy Vás zvou na vernisáž výstavy, výtvarného oboru ZUŠ pod vedením J. Štěpánkové, ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 16 hodin, galerie knihovny 2. N.P., výstava potrvá do 28. února, výstava je přístupná veřejnosti v době provozu knihovny. Galerie Jednorožec Muzeum JIŘÍ NOVÁK / V POHYBU Dílo sochaře Jiřího Nováka ( ) je přes svou kvalitu a velký rozsah zejména na poli restaurování a veřejné plastiky doposud širší veřejnosti poměrně málo známo. V období normalizace patřil k autorům, jejichž tvorba nebyla veřejně výstavně prezentována. Novákovy konstruktivistické objekty i designové realizace z různých kovů i plastických materiálů se řadí k významným dílům českého sochařství druhé poloviny 20. století. CHCEŠ-LI POZNAT NÁŠ KRAJ VÍCE, NESTAČÍ JEN POHLEDNICE... IV. do , město Klatovy na starých pohlednicích z přelomu 19. a 20. století. Schodiště mezi 1. a 2. nadzemním podlažím. ZA DEVATERO... POHÁDKOVÉ POSTAVIČKY OČIMA DĚTÍ A DOSPĚLÝCH do , výstava klatovského muzea ve spolupráci s DDM v Klatovech, výstavní sál muzea a vitríny ve vstupní hale muzea DROBNÉ SAKRÁLNÍ STAVBY A SOCHAŘSKÁ DÍLA V KLATOVECH POCITY , ukázka výtvarné tvorby Moniky Altmanové; přednáškový sál muzea. PROSTOROVÉ OBJEKTY pracovní seminář s Ivanou Domanjovou bude probíhat v pátek od hodin do hodin, v sobotu od 9.00 hodin. do hodin a v neděli od 9.00 hodin do hodin v přednáškovém sále muzea; předpokládaná cena 400,- Kč/1 osoba; bližší informace u Mgr. Ivany Sieberové na tel. čísle

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

L I S T O P A D 2010

L I S T O P A D 2010 L I S T O P A D 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

www.mekuc.cz MEKUC 1/16

www.mekuc.cz MEKUC 1/16 Mělnické kulturní MEKUC 1/16 Úterý 5. 1. 17.00 19.00 hodin hudební sál MKD MALOVÁNÍ MANDAL Symbolické duchovní zahájení roku 2016 pro dospělé i děti školního věku. Workshop s Bc. Janou Heidenreichovou.

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív PRAHA RAKOVNICKO Kde nebudete vědět kam dřív kalendář akcí HISTORICKÉ SLAVNOSTI, SYMPOZIA, DIVADELNÍ A HUDEBNÍ FESTIVALY, CYKLISTICKÉ AKCE, JARMARKY ŘEMESEL ATD. 2009 Řezbářské sympozium v Přílepích Rakovnicko

Více

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ)

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ) DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz 70. VÝROČÍ

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 -----------------------------------------------

VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 ----------------------------------------------- VESNOVINY 5/2015 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 31. 10. 2015 ----------------------------------------------- Milí příznivci Vesny, čas neúprosně běží jako voda. Ani jsme se

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská 26) Mateřinky v pohybu 7.

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ KVĚTEN 2016 1. 31. 5. VÝSTAVA - HANÁCKÉ BENÁTKY A KRONIKY MK LITOVEL Vzpomínka na uplynulé ročníky Hanáckých Benátek. Turistické informační

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D B Ř E Z E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

AKCE MKS 2016. den akce místo čas. filmová představení. neděle 31.1. divadelní představení DS Háta kinosál Mže 19,00 hod.

AKCE MKS 2016. den akce místo čas. filmová představení. neděle 31.1. divadelní představení DS Háta kinosál Mže 19,00 hod. den akce místo čas středa *změna vyhrazena* filmová představení kino Mže 17,30 pro děti 19,00 pro dospělé neděle 31.1. divadelní představení DS Háta 19,00 pátek 5.2.. divadelní premiéra Sborovna 19,30

Více

VÝCHODNÍ ČECHY 2013 PARDUBICKÝ KRAJ

VÝCHODNÍ ČECHY 2013 PARDUBICKÝ KRAJ TÝDNY PRO DUŠEVNÍ ZDRAVÍ VÝCHODNÍ ČECHY 2013 PARDUBICKÝ KRAJ PÉČ O DUŠ VNÍ ZDRAVÍ ZÁŘÍ ŘÍJEN PARDUBICE CHRUDIM ÚSTÍ N/O PŘEDHRADÍ POLIČKA HLINSKO Pro některé z nás je těžké najít cestu domů. TÝDNY PRO

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám ten rok opět rychle uběhl. Někomu bylo veseleji, někomu se už zase tolik nedařilo. Všem ale dává konec roku možnost ohlédnout se zpět, říci, co bylo dobré, co se povedlo, co

Více

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz LEDEN 23. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz 28. TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ 17.30 h Městská knihovna Beseda s tvůrci legendárního pořadu

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU

PROGRAM BŘEZEN 2010 KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU KULTURNÍ A SPOLEČENSKÁ NABÍDKA V JESENÍKU PROGRAM BŘEZEN 2010 Úterý 2. března ve 13 hodin...kaple SOUTĚŽ V KOMORNÍ HŘE SMYČCOVÝCH NÁSTROJŮ Okresní kolo soutěže MŠMT ČR. Pátek 5. března v 17 hodin...kaple

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2013 Občanské sdružení Nevšová

Více

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí 2016 ÚNOR 1. 29. 2 Krása zvířat výstava Michaely Burdové, Romantická krajina ve fotografii výstava Jiřího Valíčka a Jany Černoškové, 16. 2. Zahájení jarních kurzů

Více

VESNOVINY 2/2016 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 1. března 2016 -----------------------------------------------

VESNOVINY 2/2016 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 1. března 2016 ----------------------------------------------- VESNOVINY 2/2016 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 1. března 2016 ----------------------------------------------- VESNA KLUB Program: 9. 3. Přednáška Veroniky Kopčíkové Kyrgyzstán

Více

Jednání komise v 15:00 zahájila předsedkyně komise paní Jana Pešlová.

Jednání komise v 15:00 zahájila předsedkyně komise paní Jana Pešlová. ZÁPIS č. 10/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 16. února 2016 v zasedací místnosti č. 2 na Libeňském zámku (15:00 16:00)

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z kulturního fondu za rok 2011 Zpracovala: odbor,

Více

AKCE zima + jaro 2016 koncerty přednášky semináře zájezdy

AKCE zima + jaro 2016 koncerty přednášky semináře zájezdy AKCE zima + jaro 2016 koncerty přednášky semináře zájezdy bližší info na www.sar-blochova.cz v sekci AKCE / koncerty, přednášky, semináře aj. LEDEN 16 17.1. OLOMOUC škola praktické muzikoterapie 18.1.

Více

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Organizace školního roku Období školního vyučování ve školním roce 2014/2015 začne v pondělí 1. září 2014. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno ve čtvrtek

Více

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz Stránka 1 DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz úterý 3. 11. 18.00 loutkový sál KČT PORTUGALSKO Turistická beseda. Vypráví

Více

Info.o akcích:zora.vondrackova@domovrepyrepy.cz tel: 235 301 238, 775 853537

Info.o akcích:zora.vondrackova@domovrepyrepy.cz tel: 235 301 238, 775 853537 LISTOPAD MISSA KAREL KRYL REVIVAL BAND RADOST PRAHA TWO VOICES VÁCLAV RENČ POPELKA NAZARETSKÁ Sobota 31.10.14:00 Kostel sv. Rodiny SVATOHUBERTSKÉ ORDINÁRIUM Svatohubertská mše a sólové skladby, lovecká

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

25.2.2012 8/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

25.2.2012 8/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY 25.2.2012 8/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY Londýnská 30, 120 00 Praha 2 PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY 25. února 2012 9.30 10.30 Sobotní škola uvádí Martásková Libuše 10.30 10.45 Přestávka

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2011

Slavnosti Pernštejnského panství 2011 Slavnosti Pernštejnského panství 2011 1. - 6. 7. 2011 kulturní program Nedvědice u rybníka - pořadatel městys Nedvědice 1.7. PÁTEK 20:00-01:00 OLDIES PARTY - DJ Luboš Hejtmánek - diskotéka 2.7. SOBOTA

Více

Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková

Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková Autorky prezentace - milínské knihovnice: Dana Reiterová, Jitka Slancová, Klára Růžičková HISTORIE KNIHOVNY 1882 založen Čtenářský spolek Bořický 1967 vznik profesionální knihovny (Milín čp. 1, u Čalounů)

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

Metamorfózy politiky. Pražské pomníky 19. století. Tisková zpráva

Metamorfózy politiky. Pražské pomníky 19. století. Tisková zpráva Metamorfózy politiky. Pražské pomníky 19. století Tisková zpráva V rámci volné řady výstavních projektů v Clam-Gallasově paláci, věnovaných kulturní historii Prahy, se pořadatelé Archiv hl. m. Prahy a

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

Kunštátské informace březen 2006

Kunštátské informace březen 2006 Kunštátské informace březen 2006 Informace ze zasedání RM (vybrané části) RM 6. 2. 2006 RM projednala: rozhodnutí ministra ŽP o poskytnutí finančních prostředků ze SFŽP ve výši 3,437.000 Kč na akci Regenerace

Více

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM ČERVEN 2013 Městské divadlo v Mostě VELKÁ SCÉNA 4.června úterý volné 19.00 hodin TŘI V TOM Jaroslav Vostrý Jsme tři, jsme v tom! Co teď?! Hra, která pro svou ztřeštěnost a vtipnost stále patří k nejoblíbenějším

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Transformers 3 3D Akční / Sci-Fi / Dobrodružný Kino Květen Teplice / od: 17:0020:00 V originále nese třetí díl Transformers podtitul Temná strana Měsíce. Právě

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J BŘEZEN 2007 ČÍSLO 3 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Legenda o sovích strážcích 3D Animovaný / Dobrodružný / Fantasy USA / Austrálie /2010 Kino Květen Teplice / od: 15:0017:30 Hlavní postavou je mladý soví kluk

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

Základní umělecká škola Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy

Základní umělecká škola Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti základní umělecké školy Základní umělecká škola Otrokovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti základní umělecké školy Školní rok 2010/2011 Základní údaje o škole Název školy: Sídlo: Místa poskytování vzdělávání. Základní umělecká škola

Více

Zpravodaj č. 3/ 2011. Vážení přátelé slánského muzea,

Zpravodaj č. 3/ 2011. Vážení přátelé slánského muzea, Zpravodaj č. 3/ 2011 Vážení přátelé slánského muzea, v měsíci březnu pro Vás chystáme řadu zajímavých akcí v čele s kurdským programem. Nová sezóna tak, jak pevně věříme, rozkvete v plné kráse a rozmanitosti.

Více

Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009. pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod.

Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009. pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod. Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009 pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod. Volební místnost bude umístěna v zasedací místnosti Obecního

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ BŘEZEN 2016 1. 31. 3. VÝSTAVA SVĚT KULATÝCH POHLEDNIC Kulaté pohlednice z ČR a SR ze soukromé sbírky pana P. Lindušky. Turistické

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2013

V Ř E S K O V Á K listopad 2013 V Ř E S K O V Á K listopad 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, práce na kanalizaci se již dostaly opravdu ke svému konci, nyní nás ještě čeká papírová bitva. Bohužel musím oznámit, že spuštění proběhne

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2016

V Ř E S K O V Á K leden 2016 V Ř E S K O V Á K leden 2016 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, začínáme další již 26.rok samostatné obce Vřeskovice. V tomto roce bude velká část činnosti uschována v dokumentech - Příprava nového územního

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 21/2011 Co máme přichystáno na tento týden: Tímto Vás zveme na výstavu, kterou zahajujeme dne 23. 5. v komunitní místnosti Centra pro zdravotně postižené v SNP Prachatice. Výstava

Více

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek

Výstava: Pavel Křivský Výstava: Vánoce - knihy se sváteční tématikou Výstava kožených obrazů a kabelek Výstava: Pavel Křivský datum začátku akce: 14.09.2012 datum ukončení akce: 12.11.2012 čas začátku akce: v otevírací době muzea místo konání: městské muzeum - zámek stručný popis akce: Pavel Křivský, rodák

Více

Vážení přátelé a příznivci Vesny,

Vážení přátelé a příznivci Vesny, VESNOVINY 1/2014 dvouměsíčník Vesna, o.p.s., Údolní 10, 602 00 Brno vychází 3. 1. 2014 -------------------------------------------------------------------------------------- Vážení přátelé a příznivci

Více

Školní rok 2013/14 ve třídách

Školní rok 2013/14 ve třídách Školní rok 2013/14 ve třídách Kromě akcí pořádaných školou se třídy účastnily mnoha jiných akcí školy. Třída I.A Zpracovala Mgr. Ivana Bártová Sluníčkový den Zahájení - rodilý mluvčí Exkurze - stáj Urban

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

ezen 2011 Kino Vesmír Út, St 19:30 hodin Nevinnost t 19:30 hodin Hon na arod jnice Pá, So 19:30 hodin Zelený srše

ezen 2011 Kino Vesmír Út, St 19:30 hodin Nevinnost t 19:30 hodin Hon na arod jnice Pá, So 19:30 hodin Zelený srše 1 Březen 2011 Kino Vesmír 1.-2. Út, St 19:30 hodin Nevinnost ČR 2010 Lásky se nikdy nezbavíš. Cesta z vrcholu může být velmi rychlá Rodinný portrét. Film o lásce, která je hraniční, nebezpečná a stravující.

Více

* 12. ročník * číslo 2 *

* 12. ročník * číslo 2 * * 12. ročník * číslo 2 * Dětský karneval vítězná maska s putovní maškarou Z jednání rady obce ve dnech 21.1. a 4.2.2009 - RO projednala a schválila podání žádosti o dotaci u Ministerstva pro místní rozvoj

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA O.S. MAJÁK BOJKOVICE ZA ROK 2013 1. úvodní slovo 2. základní informace 3. organizace občanského sdružení 4. členská základna 5. vymezení činnosti 6. činnost a aktivity občanského sdružení

Více

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015

Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října do prosince 2015 Měsíčník Obrnického centra sociálních služeb, příspěvkové organizace ROČNÍK II. ČÍSLO 12. PROSINEC 2015 Sociální služby jsou financovány z dotací KÚ Ústí nad Labem a Komunitního plánu města Most od října

Více

PLÁN PRÁCE šk. Rok 2015/2016

PLÁN PRÁCE šk. Rok 2015/2016 PLÁN PRÁCE šk. Rok 2015/2016 ZÁŘÍ 1.9., út ZAHÁJENÍ A ZÁPIS DO ŠK.ROKU 2015/2016 28.10., po STÁTNÍ SVÁTEK ŘÍJEN 14.10., st KPH COPENHAGEN PIANO QUARTET Benedikte Damgaard - housle, Kristina Fialová viola,

Více

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů Zpravodaj turistického ruchu Jaro 2016 Úvod S příchodem jara přicházíme i my s novinkami z našeho regionu. Dovolte nám pozvat Vás nejen na akce spojené s nadcházejícím svátky jara. Ve zpravodaji Vás chceme

Více

Provozní doba knihovna Dolní náměstí a Informační centrum pondělí pátek: 10:00 18:00 sobota: 9:00 12:00 (Informační centrum + půjčovna 2.

Provozní doba knihovna Dolní náměstí a Informační centrum pondělí pátek: 10:00 18:00 sobota: 9:00 12:00 (Informační centrum + půjčovna 2. únor 2/2009 Masarykova veřejná knihovna Vsetín Dolní náměstí 1356, 755 01 Vsetín tel.: 571 412 143, mobil: 720 449 454 web: http://www.mvk.cz, e-mail: mvk@vs.inext.cz Informační centrum Dolní náměstí 1356,

Více

18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014

18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014 18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014 Vážení a milí, vítejte v Ostravě. V ruce držíte brožurku, která Vás provede inscenacemi letošního ročníku. Pevně věříme, že změny

Více

Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 15. 8. do 31. 8. 2011)

Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 15. 8. do 31. 8. 2011) Kompletní informace k výluce vlaků v Brně (od 15. 8. do 31. 8. 2011) Pondělí 15. 8. 2011 Výluka Řečkovice v době od 0.00 do 24.00 hodin Úterý 16. 8. 2011 Výluka Řečkovice v době od 0.00 do 24.00 hodin

Více

Polské dny v Kroměříži

Polské dny v Kroměříži Polské dny v Kroměříži Kulturu, tradice a život našich severních sousedů mohl poznat každý, kdo v týdnu od 21. do 27. listopadu navštívil některou z akcí bohatého programu Polských dnů v Kroměříži, jejichž

Více

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným

5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným 5. 7. KULTURA A SPORT Chomutov, společnost s ručením omezeným Společnost Kultura a sport Chomutov vznikla v roce 2010 rozhodnutím orgánů města z městské organizace Správa sportovních zařízení, přičemž

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 3. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk BROŽEK, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ,

Více

Zrcadlo domova Květen 2015

Zrcadlo domova Květen 2015 Zrcadlo domova Květen 2015 Ohlédnutí za měsícem dubnem: Měsíc duben si z nás opravdu, co se týče počasí, dělal legraci, ale to k aprílu neodmyslitelně patří. Zažili jsme sníh, déšť, ale i slunné dny. Koncem

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí.

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Úvodní slovo Milí čtenáři, vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Díky výborné práci našeho týmu se podařilo spousta věcí, které

Více

www.zlinskedumy.cz Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín PaedDr.

www.zlinskedumy.cz Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín PaedDr. Název projektu Číslo projektu Název školy Autor Název šablony Název DUMu Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ CZ.1.07/1.5.00/34.0748 Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín PaedDr.

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012

AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012 AKCE VE STARÉM MĚSTĚ KVĚTEN 2012 KINO Kino Sněžník Staré Město květen 2012 Sobota 19. května 2012 v 16 00 hodin Pan Popper a jeho tučňáci ( 94 minut) Rodinná komedie. Hřejivá rodinná komedie Pan Popper

Více

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Vážení spoluobčané, zdravím Vás v krásných letních dnech a přináším informace o aktuálním

Více

Kulturní přehled KINO

Kulturní přehled KINO ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE Na tvorbě se podílejí praktikanti, dobrovolníci a další pracovníci našeho íčka. Pokaždé zde naleznete koutek tvoření nebo nápadů, něco o akcích v našem městě, pozvánky na kulturu

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 Organizace: Stálá divadelní scéna Klatovy IČO: 00075094 Právní forma: příspěvková organizace Adresa: Denisova 148/1, 339 01 Klatovy Telefon: 376310663 - ředitelka 376311261-

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014. ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5

PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014. ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5 PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5 č.j. ZSPLOV 114/2013 1. Organizace školy a/ třídy a třídní učitelé chlapci dívky celkem ž. I.A Mirka Votavová 9 11 20 I.B Dana Navrátilová

Více

Mgr. Karel Heller - předseda, Alena Losová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová

Mgr. Karel Heller - předseda, Alena Losová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová města pro výchovu a vzdělávání, Strana č. 1 / 8 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, Alena Losová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová Omluveni: MgA. Ivana

Více

INFORMACE PRO RODIČE. Školní rok 2015/2016

INFORMACE PRO RODIČE. Školní rok 2015/2016 Základní škola Velehrad, Salašská 300, 687 06 Velehrad INFORMACE PRO RODIČE Školní rok 2015/2016 Vážení rodiče, v rámci dobré spolupráce rodiny se školou Vám poskytujeme základní informace o naší škole.

Více

www.brezova.cz Vážení spoluobčané, Mgr. Kateřina Novotná místostarosta Ing. Karel Adámek Eduard Kutlák Mgr. Kamila Ondráčková

www.brezova.cz Vážení spoluobčané, Mgr. Kateřina Novotná místostarosta Ing. Karel Adámek Eduard Kutlák Mgr. Kamila Ondráčková www.brezova.cz Vážení spoluobčané, po roce se vám do rukou dostává další vánoční vydání Březovského občasníku. Přichází doba, kdy se všichni zastavují ve svých myslích, vzpomínají na své známé, přátele

Více

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE Zrní Eva Urbanová Jelen Michal Hrůza Mňága a Žďorp Věra Špinarová Rytmus Martin a Krisina Kasíkovi Žalman a Spol. Pavel Dobeš Poutníci Ewa Farna Josef Laufer LEDEN

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 TISKOVÁ ZPRÁVA 28. dubna 2014 Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 Fenomén muzejních nocí patří ve velkých evropských metropolích již řadu let ke stálým

Více

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení Mateřský klub Chotěboř datum začátku akce: 01.11.2011 datum ukončení akce: 30.11.2011 Mateřský klub v učebně č. 4 ve druhém patře. Informace o cenách na jednotlivé kroužky na tel. č. 569 626 638, možnost

Více

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013 sudkovský zpravodaj Číslo 3/2012 Vydává Obecní úřad Sudkov www.sudkov.zabrezsko.cz OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ

Více

UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ. Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a

UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ. Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a dobou naděje na novou úrodu, plodnost, nové vztahy? Je to samozřejmě JARO. S jarem přichází všechno

Více

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny V Pardubicích 8.6.2010 Festival Zrcadlo umění slaví letos 10 let své

Více

MĚSTSKÁ KNIHOVNA V ČESKÉM KRUMLOVĚ NABÍDKA BESED PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A NIŽŠÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA Školní rok 2015/2016

MĚSTSKÁ KNIHOVNA V ČESKÉM KRUMLOVĚ NABÍDKA BESED PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A NIŽŠÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA Školní rok 2015/2016 Vážení přátelé, MĚSTSKÁ KNIHOVNA V ČESKÉM KRUMLOVĚ NABÍDKA BESED PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A NIŽŠÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA Školní rok 2015/2016 posíláme Vám nabídkový list lekcí informatické výchovy a besed, které pořádá

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

PRVNÍ SEZNÁMENÍ S KNIHOU

PRVNÍ SEZNÁMENÍ S KNIHOU PRVNÍ SEZNÁMENÍ S KNIHOU ČAREK, Jan O veselé mašince / Jan Čarek, il. Zdeněk Miler. - 11. vyd. - Praha : Albatros, 2008. - Nestr. ; 17 x 24 cm: Kč 89,00 Veršované leporelo autorů Jana Čarka a Zdeňka Milera

Více