ROMAn s.r.o. KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB. Odhlučnění a protihlukové materiály. Aktualizováno 4/2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROMAn s.r.o. KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB. Odhlučnění a protihlukové materiály. Aktualizováno 4/2015"

Transkript

1 Aktualizováno 4/2015 ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB

2 RS PANELY RS40-40mm vysoký panel vyplněn minerální vatou RS80-80mm vysoký panel vyplněn minerální vatou RS80G20 100mm vysoký panel vyplněn minerální vatou a antivibrační pryží RS80G20/20 120mm vysoký panel vyplněn minerální vatou a antivibrační pryží Specialitou firmy ROMAn s.r.o. jsou velmi kvalitní protihlukové a hluk pohlcující panely řady RS, které jsou určené nejen pro odhlučnění průmyslových zón a kancelářských ploch, skladových a logistických areálů, odhlučnění výrobních hal a rozsáhlých prostor určených ke komerčnímu využití, ale i pro snížení hluku šířeného z klimatizačních jednotek a provozoven jako jsou restaurace, bary, atd. Systém panelů řady RS umožňuje jejich využití jak ke stavbě protihlukových krytů strojů, tlumičů hluku, protihlukových dveří a vrat, akustických obkladů, zástěn a plotů. Panely řady RS lze také ohraničit zařízení, která nadměrný hluk vytvářejí. jako jsou např. kompresory, vzduchotechnická zařízení apod. Ve standardním provedení jsou panely vyrobeny z pozinkovaného/hliníkového plechu, výplň tvoří zvuk pohlcující materiál chráněný textilií odpuzující vlhkost a odolávající povětrnostním vlivům a slunečnímu záření. Vnitřní strana obrácená ke zdroji hluku je tvořena z děrovaného pozinkovaného/hliníkového plechu. Panely jsou vzájemně provázány či spojovány k sobě lištami a šrouby. Celá stěna je pak kotvena k základní nosné konstrukci. Vlastní zvuková pohltivost je dána tloušťkou a typem pohltivé výplně. Jednotlivá protihluková opatření jsou řešena individuálně, podle konkrétních podmínek požadavků. Ve stěně je možné zhotovit dveře či okna z PMMA dle potřeby. V případě požadavku na barevné provedení je možné panely dodat s lakovanými plechy v barevných odstínech RAL nebo v provedení pozink/hliník.

3 ZAKÁZKY z RS PANELŮ ODHLUČNĚNÍ TEPELNÝCH ČERPADEL A KLIMATIZACÍ POMOCÍ RS PANELŮ RS panely jsou vhodná pro montáž krytu na TEPELNÁ ČERPADLA a KLIMATIZACE. 392 mm široké panely se montují na ocelovou konstrukci do požadovaného rozměru. Proto všechny zakázky řešíme individuálně a dle požadavku na klíč! Řešení je vždy navrženo tak, aby neovlivnilo chod tepelného čerpadla.

4 Rs CERTIFIKAT

5

6 Protihluková kapotáž motoru Caterpillar

7 TLUMIČE KOLEJOVÝCH BRZD NA ŽELEZNICI Pro případ montáže doporučujeme usadit stěnu na betonové bloky zabudované do terénu. Spojení se stěnou - chemickými kotvami 4 x M12 x 25mm na každý dílec. Tím bude PHS stabilní, a bude zachována možnost snadné demontáže. Každý dílec je po obvodu stažen do rámu z jeklu profilu U 100/50/5, svařen a žárově zinkován. Technické řešení ke snížení hluku je postaveno na protihlukových mobilních stěnách šroubovaných k sobě v horním lomení PHS na předem připravené spojovací destičky s dírou D= 14mm dvěma šrouby s matkou a kontramatkou M12 x 30. Jeden dílec je o rozměru 2760 x výška 1590mm uložený na základové patce. Pro variabilitu využití lze podle možností volit délky /- prodloužení /zkrácení a to vždy v modulu 392mm až do délky 4325mm x maximální výška 2000mm (výšku lze libovolně upravit podle požadavku umístění v kolejišti) s ohledem na základovou patku mm. Stěny jsou s lomením tzv. deflektorem, který vrací hluk směrem k zemi. V podélném směru jsou instalovány oboustranně hluk pohltivá žebra pro zabránění vytékání hluku v podélném směru. Dílce jsou vybaveny oky pro snadnou manipulaci jeřábem Výrobek je nelakovaný žárově zinkovaný. Řešení zajišťuje dostatečnou tuhost pro zatížení stěny větrem nad 250N/m2 podle normy ČSN EN :04. Mezi jednotlivými dílci je instalováno těsnění s tvarovou pamětí pro vyplnění eventuálních nerovností a proti přenosu vibrací po PHS. Stabilizační profil U je uložen na anitivibrační podložce a v místě kotvení je z ploché oceli navařená deska s dírou D 14mm pro instalaci chemické kotvy. Na začátku i konci, pokud se kolejiště sbíhá do křížení je možné instalovat zkosený dílec náběhový panel, podle potřeby a dané situaci. Ve standardní stěně není nutný. V případě vyšší zátěže lze nahradit panel RS 80 panely RS 80G20, které jsou vyvinuty pro vyšší izolaci hluku v nízkých frekvencích.

8 Protihlukové panely k silnicím a železnicím Firma ROMAn s.r.o. Je dodavatelem protihlukových stěn, které jsou vyrobeny z hliníku, zinkované ocele, nerezové ocele a nebo stále modernějšího Cortenu. Vnitřní část panelu je vyplněna speciální minerální vatou či polyesterovou výplní. Všechny tyto materiály jsou zdravotně nezávadné, ekologické, nehořlavé a netlející. Jsou odolné všem podnebním podmínkám. Jako je voda/déšť, vítr, mráz, vítr či sníh. Další výhodou je recyklovatelnost a dlouhá životnost. Montáž je snadná díky perodrážkám, které jsou na všech panelech a díky kterým jednotlivé panely do sebe zapadají jako skládačka a jsou díky tomu i pevnější. Všechny panely jsou opatřeny gumovou izolací EPDM, tudíž je velice snadné po dodání panelů na místo stavby je rovnou zasunout do již připravených HEA či HEB sloupů. Panely nepotřebují žádné další jištění či jiné montážní a technické úpravy. Panely se vyrábí dle požadovaných rozměrů a to do 4000mm Barva panelů je vždy určena investorem a to v rámci barevné škály RAL. Panely jsou barevně stálé. Panely se dají použít nejen k silnicí, dálnicím či železnicím, ale i k průmyslovým a výrobním halám.

9 Protihlukový deflektor Možnosti Pro zvýšení funkčnosti protihlukové stěny je možné doplnit ji o eliptický protihlukový deflektor.testy prokázaly, že instalace deflektoru o průměru 600mm zabraňuje toku hluku přes PHS. Deflektor obsahuje dvě rezonanční komory a hlukově izolační materiál. Lomené protihlukové stěny Díky lehkosti a odolnosti materiálu jsou tyto panely vhodné pro lomené protihlukové stěny a protihlukové tunely. Barevnost K přednostem panelů TW patří jejich možná barevná kreativita a barevné možnosti. Základní barvou je jakýkoli odstín RAL, který jde nahradit dekorem např. dřeva, vody, lesa Montáž Panely jsou opatřeny dvojitou perodrážkou, která zaručuje pevnost panelu po smontování a usnadňuje i samotnou montáž. Panely se zasouvají do HEB/HEA sloupků. Jsou opatřeny protihlukovým těsněním EPDM. Kombinace materiálů Všechny protihlukové materiály se dají kombinovat. Například hlukově Pohltivý kovový panel, který dobře absorbuje hluk, může být doplněn protihlukovým sklem, které zaručí vizuální otevření prostoru.

10 HLINÍKOVÉ PANELY LEGO Kladno Jedním z doporučovaných materiálů, ze skupiny kovových protihlukových panelů, je HLINÍK. Jedná se o kvalitní hliníkový plech o síle 1,2 až 1,5 mm. (Dle typu panelu.) Lehký, ale velice odolný a pevný panel lze využít jako protihluková stěna u dálnice či železnice, jako protihluková demontovatelná zástěna na stavbě, protihlukový plot okolo objektu. Váha tohoto panelu se pohybuje od 16 do 19 kg/m2. (Dle typu panelu.) Panel může být zvukově nepohltivý, jednostranně či oboustranně pohltivý. Perforace tvoří 34% z celkové plochy. typ izo.výplň Neprůzvučnost DLR skupina Pohltivost DLα skupina dan/mq HEA/HEB váha/m2 rozměr TW 95 ALV 12 vata 25 db B3 20 A x500xD TW 95 ALV 12 polyester 25 db B3 16 A x500xD TW 115 ALV 12 vata 26 db B3 20 A x500xD TW 115 ALV 12 polyester 25dB B3 18 A x500xD TW 115 ALV 15 vata 26 db B3 18 A x500xD TW 115 AV 10/ALV 12* polyester 32dB B3 18 A4 > x500xD Štěrboholská radiála,praha 10 Realizace: Itálie

11 ZINKOVANÁ OCEL Velice kvalitní zinkovaná ocel o síle 0,8 až 1mm. Protihlukový panel je vyplněn minerální protihlukovou vatou či polyesterem. Panel může být zvukově odrazivý, jednostranně pohltivý či oboustranně pohltivý. V tomto případě je podíl perforace 34%. typ izo.výplň neprůzvučnost skupina pohltivost skupina dan/mq HEA/HEB váha/m2 rozměr TW 95 AV 8 polyester 25 db B3 12 A x500xD TW 95 AV 10 vata 28 db B3 20 A x500xD TW 95 AV 10 polyester 27 db B3 16 A x500xD TW 115 AV 10 polyester 28dB B3 12 A x500xD TW 115 AV 10 vata 28dB B3 20 A x500xD

12 CORTEN Velice odolný protihlukový panel. Spojení moderny a praktičnosti. Korozní vzhled a vysoká odolnost vůči vlivům počasí. Kvalitní cortenový ocelový plech o síle 1mm, bez perforace či s perforací z jedné či obou stran a to V celkovém rozsahu 34%, jednotlivé otvory jsou o velikosti 2,5 až 7mm. Tento materiál se může ponechat ve svém syrovém stavu, nebo nalakovat do jakéhokoli odstínu RAL. typ izo.výplň neprůzvučnost skupina pohltivost skupina HEA/HEB váha/m2 rozměr TW 95 AC 10 vata 28 db B3 20 db A x500xD TW 95 AC 10 polyester 27 db B3 16 db A x500xD Co je CORTEN? Pětinásobně odolnější ocel, která vznikla na začátku 20.let v USA. Jeho hlavní charakteristikou je korozní vzhled. Tato korozní vrstva chrání ocel před dalším korozí. Vzniká díky chemickému složení, kdy je použito méně uhlíku, zato více fosforu a mědi. Doba zrání tohoto materiálu je 6-24 měsíců, kdy prochází viditelnými změnami.

13 NEREZOVÝ PANEL Panely TW 115AV12 nerez jsou modulární sebe-podpůrné kovové panely zvukpohlcující a zvukově izolační akustické zábrany nejen pro silnice a dálnice. Plech z ocele AISI 304B o tloušťce 1,2 mm s otvory pro průchod zvuku do panelu od 2,5 do 7mm (34%podíl) Vnitřní izolace je tvořena speciální stálou minerální vlnou, která je pokryta antiprachovou vrstvou. Boky panelů, které jsou usazeny ve sloupech (nejlépe typu HE) jsou kryty pevným plastem a opatřeny akustickou těsnící pryží EPDM. Panely do sebe zapadají jako stavebnice a to díky dvojité perodrážce. Panely jsou dopravovány na místo výstavby v kovových koších/paletách. Hmotnost panelu je cca 33kg/m2. Barva panelu je ve škále RAL, polyesterové barvy. Panely jsou dodávány v maximální délce 4000mm a jsou opatřeny těsněním. Panely splňují požadavky jak akustické, tak designové a jsou praktické pro svou vysokou životnost. Všechny panely Tecnowall jsou stálé, netlející, nehořlavé. typ izo.výplň neprůzvučnost skupina pohltivost skupina dan/mq HEA/HEB váha/m2 rozměr TW 115 AV 12 inox vata 31 db B3 14 db A x500xD

14 PMMA polymethylmetakrylát, akrylátové sklo, plexisklo Speciální certifikované protihlukové sklo, vhodné zejména na mostech. Zvukově nepropustné, odrazivé sklo je možné dodat v průhledné či neprůhledné podobě, rovné či ohnuté. Vhodné pro sloupky HEA. Panel je odolný vůči nárazu, jeho světelná propustnost je 92%, odolný vůči povětrnostním vlivům, životnost minimálně 35 let, možnost vláken či pískování, jak ochrana před ptáky. Možno opatřit anti-graffity nástřikem. Výrobní šířka základního skla je 2000mm, délka pak až do 6000mm. A to v sedmi odstínech. U skla s polyamidovými vlákny je maximální délka 5000mm. typ průhledných PMMA neprůzvučnost PMMA db PMMA db PMMA db PMMA 20 s vlákny 32 db PMMA db PMMA 25 s vlákny 33 db Plexisklo se zalitými vlákny, které zabraňují tříštivosti desky v případě nárazu vozidla. Splňuje normu ČSN EN třídy 6, druhotné bezpečnosti (nebezpečí padajících úlomků). zkoušeno 400 kg nárazovým tělesem. Tuto zkoušku splňuje i po 10 letech použití na rozdíl od jiných plastů, které vlivem UV degradují, křehnou a žloutnou.

15 PLASTOVÉ PANELY Plastové protihlukové panely se vyrábí ve třech základních designech, z toho jsou dva druhy zvukově pohltivé. Vhodné pro sloupy HEB HEA 140,160,180. maximální délka panelu je 4960mm. Výška panelu je 333mm a 167mm má doplňkový díl. Jsou odolné proti UV záření, odolné proti větru, uklízenému sněhu, kamení. Vyrábí se v 6 odstínech pastelových barev. Panely jsou plněny minerální vatou o hustotě 100kg/m3 a to buď jen v předních komorách - typ A nebo ve všech komorách typ B. Typ C obsahuje minerální vatu o hustotě 120kg/m3, typ D 80kg/m3. Typ R-Reflector je zvukově nepohltivý a jeho váha je 16kg/m2. Váha panelu R-Hunter je kg/m2, R-Green 26-30kg/m2, Na panely je možno usadit deflektor (435x435x max delka.5000mm) typ izo.výplň neprůzvučnost skupina pohltivost skupina R-HUNTER A vata 30 db B3 9 db A3 R-HUNTER B vata 32 db B3 9 db A3 R-HUNTER D vata 29 db B3 11dB A3 R-GREEN A vata 30 db B3 11 db A3 R-GREEN B vata 32dB B3 11 db A3 R-GREEN C vata 31dB B3 12 db A4 R-REFLECTOR vata 25 db B3 1 db A1

16 Zvuk pohltivé a zvuk absorpční protihlukové panely z vysoce kvalitního borového dřeva dle normy UNI EN 350/1. Panel je vyplněn protihlukovou vatou EN 13162: tloušťka 50 mm, hustota 90 kg/m3. Jsou použity nerezové šrouby a hřebíky. Panel je na svislých stranách zakončen těsněním EPDM, které je odolné vůči stárnutí způsobené atmosférickými vlivy. Hmotnost panelu je cca 30kg/m2. Panel jde dobře kombinovat s jinými materiály, jako je například PMMA. Všechny dřevěné části jsou podrobeny impregnací s anorganickými solemi na bázi mědi, netoxický, bez chromu a arsenu v autoklávu podle evropské normy DIN 68800/3 a EN Pigmentace je zelená. DŘEVĚNÉ PANELY Panely jsou v souladu s normami podle TP 104 Ministerstva dopravy, odboru pozemních komunikací z 21. března 2003 č.j. 164/ RS/1 s účinností od 1. dubna Akustické vlastnosti dřevěných panelů podle normy ČSNI EN :1999 a ČSN EN :1999: Vzduchová neprůzvučnost DLR = 26 db: kategorie B3 Zvuková pohltivost DL = 10 db: kategorie A3 Hodnota odrážení hluku DL RI = 4 db: kategorie A2

17 INTEGROVANÁ SVODIDLA Integrovaná svodidla na protihlukových stěnách z panelů ALU Tecnowall může být řešením pro mnohé silnice, kde není dostatečné množství prostoru pro oddělené řešení. (max.45cm) Tento typ svodidel se dá použít na protihlukové stěny od firmy ROMAn s.r.o. a to do jejich výšky 5m. Vhodné pro použití sloupku HEA umístěných v osové vzdálenosti 2m. Pro protihlukové stěny m vysoké.polyesterové barvy ve škále RAL. Ideální využití: vnější infrastruktura, ulice a silnice atd.

18 PROTIHLUKOVÉ PLASTOVÉ PLOTY PROTIHLUKOVÉ PLOTY Z PLASTU ODOLNÉ UV ZÁŘENÍ SNADNÁ MONTÁŽ ZVUKOVÁ NEPRŮZVUČNOST PANELU 25 db

19 DOPLŇUJÍCÍ MATERIÁLY ZERO je protihluková vložka do větracích otvorů a vzduchotechnik či digestoří. Skládá se z jednoho těla akustické pružné polyuretanové pěny. Hustota materiálu 50 kg/m3. Zvuková izolace Dn, e, w = 43 db Průměr 160 a 200 mm PROTIHLUKOVÁ DESKA S BOSÁŽÍ Akusticko absorpční materiál pro prostory s kompresory, zvukotěsné kabiny, motorové prostory a pro zvuková nahrávací studia.materiál: pružný zpěněný polyuretan na bázi Polyesteru. Samozhášivost: dle normy UL 94 HF1 Barva: antracitově šedá. Bosáž zaručuje lepší absorpci hluku Rubová strana opatřena samolepící vrstvou Výrobní rozměr: desky 1000x2000 mm Hustota: 30 kg/m 3 Pracovní teplota: -40 C/+110 C PROTIHLUKOVÁ DESKA S PU FILMEM Akusticko absorpční materiál pro prostory s kompresory, zvukotěsné kabiny a motorové prostory.materiál: pružný zpěněný polyuretan na bázi polyesteru Samozhášivost: podle normy UL 94 HF1 Barva: antracitová šedá s bílým či černým PU filmem (25 mikronů) Rubová strana opatřena samolepící vrstvou Hustota: 30 kg/m 3 Pracovní teplota: -40 C/+110 C ANTIVIBRAČNÍ GUMA je vhodná pod stroje a motory. Zabraňuje šíření hluku v podobě vibrací do konstrukce. Nadále pohlcuje nízkofrekvenční tóny. Výrobní šíře materiálu je 5mm, 10mm, 20mm, 40mm PROTIHLUKOVÁ VATA pohlcuje stření a vysoké frekvence. Používá se do protihlukových panelů, jako protihluková výplň do stěn. Je lehká a dobře se s ní manipuluje. Nehořlavá, netlející, zdravotně nezávadná.

20 Reference ČR: Alltub Central Europe, s.r.o. Benteler ČR s.r.o. Brush Sem s.r.o. Colas CZ a.s. Doska Česká Lípa s.r.o. Hochtief a.s- JHP mosty, s.r.o. Metrostav a.s. MND Drilling&Services a.s. Mráz Agro CZ, s.r.o. Nemak Czech Republic s.r.o. Safina a.s. Sanaplasma s.r.o. Skanska a.s. Step s.r.o. Stora Enso Wood Products Stüken s.r.o. Škoda Auto a.s. Tereos TTD a.s. T.P.C.A. s.r.o. Trigema Building a.s. a dalších více jak 150 zákazníků. REFERENCE Reference SK: BENTELER SK CEMENTÁREŇ LIETAVSKÁ LÚČKA a.s. NAFTA SK a.s. Malacky Reference Polsko Saint Gobain Gliwice KONTAKT Domkovská 2374/ Praha 9 Gps , T: T: T: F: Info@romansro.cz

ROMAn s.r.o. KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB. Odhlučnění a protihlukové materiály. Aktualizováno 3/2018

ROMAn s.r.o. KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB. Odhlučnění a protihlukové materiály. Aktualizováno 3/2018 Aktualizováno 3/2018 ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály KATALOG PANELŮ, PRODUKTŮ A SLUŽEB RS PANELY RS40-40mm vysoký panel vyplněn minerální vatou RS80-80mm vysoký panel vyplněn minerální

Více

Technické listy. ROMAn s.r.o. ZVUKOVĚ IZOLAČNÍ PANELY RS 40 RS 80 RS40G10 RS80G20 RS80G20/20 RS80/2 OBOUSTRANNÝ

Technické listy. ROMAn s.r.o. ZVUKOVĚ IZOLAČNÍ PANELY RS 40 RS 80 RS40G10 RS80G20 RS80G20/20 RS80/2 OBOUSTRANNÝ Technické listy ROMAn s.r.o. ZVUKOVĚ IZOLAČNÍ PANELY RS 40 RS 80 RS40G10 RS80G20 RS80G20/20 RS80/2 OBOUSTRANNÝ Aktualizováno 12/2014 Výrobce a distributor: ROMAn s.r.o. Domkovská 2374/17 193 00 Praha 9

Více

PROTIHLUKOVÁ STĚNA Z DŘEVOCEMENTOVÝCH ABSORBČNÍCH DESEK

PROTIHLUKOVÁ STĚNA Z DŘEVOCEMENTOVÝCH ABSORBČNÍCH DESEK PROTIHLUKOVÁ STĚNA Z DŘEVOCEMENTOVÝCH ABSORBČNÍCH DESEK Rudolf Hela, Oldřich Fiala, Jiří Zach V příspěvku je popsán systém protihlukových stěn za využití odpadu z těžby a zpracování dřeva. Pro pohltivou

Více

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ

JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ GDS síťový systém JEDNODUCHÝ/CENOVĚ VÝHODNÝ Czech EFEKTIVNÍ A FUNKČNÍ OCHRANA PROTI HLUKU Na základě úspěšného systému panelů PLANTA byl nový protihlukový panel PLANTA ALUFERA přizpůsoben požadavkům evropských

Více

Výrobní program 2.1 2.2 2.3 2.4. www.cetris.cz/rady-a-informace/

Výrobní program 2.1 2.2 2.3 2.4. www.cetris.cz/rady-a-informace/ www.cetris.cz/rady-a-informace/ Výroba cementotřískových desek CETRIS Přednosti desek CETRIS Složení cementotřískových desek CETRIS Druhy cementotřískových desek CETRIS Balení, skladování, manipulace Parametry

Více

K N I H A S T A N D A R D Ů

K N I H A S T A N D A R D Ů K N I H A S T A N D A R D Ů VÍCEÚČELOVÁ HALA BŘEZOVÁ Uvedené požadavky upřesňují výkresovou a textovou dokumentaci. VEŠKERÉ PRVKY STAVBY A VÝROBKY UVEDENÉ V TÉTO KNIZE BUDOU PŘED ZHOTOVENÍM PŘEDLOŽENY

Více

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM y x 5 SERVIS POD KONTROLOU VÍCE NEŽ 40 FÓLIÍ 210 BAREV RAL VÝROBKY NA MÍRU ZÁRUKA 5 LET VÝROBKY PRO DŮM VRATA OKNA ROLETY GARÁŽOVÁ VRATA BAREVNÉ PROVEDENÍ Sekční vrata nabízíme

Více

průměr otvorů 12 mm podíl otvorů 25%

průměr otvorů 12 mm podíl otvorů 25% ZÁKLADNÍ INFORMACE je celohliníkový protihlukový systém vhodný pro pro stavbu protihlukových stěn silničních a železničních koridorů a splňuje kompletní požadavky dle evropských norem EN 14388 a směrnic

Více

GEZE POSUVNÁ DESIGNOVÁ KOVÁNÍ

GEZE POSUVNÁ DESIGNOVÁ KOVÁNÍ GEZE Levolan 60 Filigránské univerzální kování pro všechny druhy křídel Nové filigránské řešení úpravy manuálních posuvných dveří v interiéru s funkční lehkostí a přesouváním bez námahy dosáhla firma GEZE

Více

Nerezové a pozinkované kotvící pásy a spony. Řadové příchytky X-KLEMA. Distanční kovové příchytky KLEMA OMEGA

Nerezové a pozinkované kotvící pásy a spony. Řadové příchytky X-KLEMA. Distanční kovové příchytky KLEMA OMEGA 03 Strana Strana Nerezové a pozinkované kotvící pásy a spony 96 Řadové příchytky X-KLEMA 128 Distanční kovové příchytky KLEMA OMEGA 123 Třmenové příchytky BROOKLYN + příslušenství 129 Fixační kovové příchytky

Více

VENKOVNÍ ROLETY NADOKENNÍ ROLETA. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy

VENKOVNÍ ROLETY NADOKENNÍ ROLETA. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy VENKOVNÍ ROLETY NADOKENNÍ ROLETA 1. Charakteristika výrobku Jedná se o venkovní roletu s viditelným krycím boxem roletového pancíře nebo s krycím boxem za nadpražím. Je určena do exteriéru, lze ji však

Více

Pevnostní třídy Pevnostní třídy udávají nejnižší pevnost daných cihel v tlaku

Pevnostní třídy Pevnostní třídy udávají nejnižší pevnost daných cihel v tlaku 1 Pevnost v tlaku Pevnost v tlaku je zatížení na mezi pevnosti vztažené na celou ložnou plochu (tlačená plocha průřezu včetně děrování). Zkoušky a zařazení cihel do pevnostních tříd se uskutečňují na základě

Více

BEZPEČNÁ VYSOČINA

BEZPEČNÁ VYSOČINA BEZPEČNÁ VYSOČINA 2.10.2015 Rieder-Bloc + PHS + svodidla Betonové prefabrikáty a jejich využití v silničním hospodářství Rieder Beton, spol. s r.o. Jihlava Rieder-Bloc Protihlukové stěny Svodidla Rieder-Bloc

Více

www.kebek.eu Komponenty pro výrobu a montáž čtyřhranného VZT potrubí 1

www.kebek.eu Komponenty pro výrobu a montáž čtyřhranného VZT potrubí 1 Obsah Komponenty pro výrobu a montáž čtyřhranného VZT potrubí... 2 Přírubové lišty a rohovníčky PLUS... 3 Přírubové lišty a rohovníčky S... 4 Přírubové lišty a rohovníčky DK... 5 Doplňkové přírubové spoje...

Více

Technická specifikace materiálu

Technická specifikace materiálu Technická specifikace materiálu EPS 70F Expandovaný polystyrén - fasáda - fasádní polystyren - Deklarovaný součinitel tepelné vodivosti 0,039 W/mK - Napětí v talku při 10% stlačení CS(10) 70kPa - faktor

Více

Městský mobiliář & Zabezpečení

Městský mobiliář & Zabezpečení Městský mobiliář & Zabezpečení Výrobní prostředky Výrobní závod o celkové rozloze 31 000 m2, dvě továrny - pro ocel a hliník, vybavené výkonnými technologiemi : roboty pro svařování, stroji s číselným

Více

Požární uzávěry. spolehněte se!

Požární uzávěry. spolehněte se! Požární uzávěry spolehněte se! POŽÁRNÍ ROLETOVÝ UZÁVĚR FIROTEX-V Roletové uzávěry FIROTEX V jsou vyráběny s požární odolností EW 15 DP1-C1, EW 30 DP1-C1 (do 12 m). Pomocí vodního skrápění lze dosáhnout

Více

Nehořlavé a protipožární desky Grenamat možnosti a projektování Obklady únikových cest Shromažďovací prostory Akustika a design v interiéru

Nehořlavé a protipožární desky Grenamat možnosti a projektování Obklady únikových cest Shromažďovací prostory Akustika a design v interiéru Nehořlavé a protipožární desky Grenamat možnosti a projektování Obklady únikových cest Shromažďovací prostory Akustika a design v interiéru nehořlavé a protipožární desky Únikové cesty a shromažďovací

Více

SCZ5200 Výbuchu odolný systém pro okna a dveře

SCZ5200 Výbuchu odolný systém pro okna a dveře SCZ5200 Výbuchu odolný systém pro okna a dveře Izolovaný dvoukomorový okenní systém Označení: Sapa Building System Powerframe ZÁKLADNÍ POPIS Powerframe je dvoukomorový výbuchu odolný systém s tepelnou

Více

HalaSystem KŠ PREFA.... betonová a energeticky y efektivní hala...

HalaSystem KŠ PREFA.... betonová a energeticky y efektivní hala... HalaSystem KŠ PREFA... betonová a energeticky y efektivní hala... HalaSystem KŠ PREFA je v principu jednoduchý, ale promyšlený konstrukční systém pro různorodé potřeby zákazníků - řešení na míru. HalaSystem

Více

STAŽENO z www.cklop.cz

STAŽENO z www.cklop.cz 15 Technický standard dodávek členů ČKLOP 15.1 Legislativní a normové požadavky na dodávané konstrukce Konstrukce vyráběné členy ČKLOP musí splňovat především tyto legislativní předpisy: Zákon č. 22/1997

Více

Denní světlo je zdarma! Využijte jej!

Denní světlo je zdarma! Využijte jej! Denní světlo je zdarma! Využijte jej! PROFI LOVÁ VÝPLŇ ACRYLLUZ APC Obsah 3 o nás 4 Victory 5 Vision 6 Acrylluz Victory 7 Acrylluz Vision 8 PPC 9 Acrylluz APC 10 montážní návod 12 montážní foto 14 profilová

Více

Lehká akustická zástěna

Lehká akustická zástěna Lehká akustická zástěna GZL Lehká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro odstínění lokálních zdrojů hluku, umístěných zejména na objektech ITS-0, revize.0, Greif-akustika, s.r.o. . Účel

Více

PŘEVISLÉ A USTUPUJÍCÍ KONSTRUKCE

PŘEVISLÉ A USTUPUJÍCÍ KONSTRUKCE PŘEVISLÉ A USTUPUJÍCÍ KONSTRUKCE Vodorovné nosné konstrukce Rozdělení z funkčního hlediska na konstrukce: A/ Stropní rozdělují budovu po výšce, B/ Převislé - římsy, balkony, arkýře, apsidy, pavlače apod.,

Více

KATALOG VÝROBKŮ LED OSVĚTLENÍ PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NEDOSTIŽNÁ ŽIVOTNOST JEDINEČNÝ ČESKÝ PATENT UNIKÁTNÍ CHLAZENÍ ČESKÁ SPOLEČNOST

KATALOG VÝROBKŮ LED OSVĚTLENÍ PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NEDOSTIŽNÁ ŽIVOTNOST JEDINEČNÝ ČESKÝ PATENT UNIKÁTNÍ CHLAZENÍ ČESKÁ SPOLEČNOST KATALOG VÝROBKŮ LED OSVĚTLENÍ UNIKÁTNÍ CHLAZENÍ PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA JEDINEČNÝ ČESKÝ PATENT NEDOSTIŽNÁ ŽIVOTNOST ČESKÁ SPOLEČNOST OBSAH: LED TECHNOLOGIE 3 MONKEY MODUL 4 LINEAR 6 LINEAR 2 INDUSTRY 8 HOME

Více

Atestováno dle ČSN EN ISO 11691. Žaluzie s útlumem hluku AVL. Koncový prvek vzduchotechniky určený pro útlum hluku

Atestováno dle ČSN EN ISO 11691. Žaluzie s útlumem hluku AVL. Koncový prvek vzduchotechniky určený pro útlum hluku Atestováno dle ČSN EN ISO 11691 Žaluzie s útlumem hluku AVL Koncový prvek vzduchotechniky určený pro útlum hluku ÚVOD POUŽITÍ Žaluzie s útlumem hluku se primárně používají ve ventilačních otvorech určených

Více

Těžká akustická zástěna

Těžká akustická zástěna Těžká akustická zástěna GZT Těžká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro velkoplošné stínění zdrojů hluku, zejména na průmyslových objektech ITS213-01, revize 1.0, Greif-akustika, s.r.o.

Více

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se!

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se! Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03 spolehněte se! Značková kvalita, bezpečný a spolehlivý provoz Sestava torzních pružin v kombinaci s lanovými bubny zajišťuje snadnou manipulaci

Více

BETONOVÁ CIHLA KB KLASIK

BETONOVÁ CIHLA KB KLASIK BETONOVÁ CIHLA KB KLASIK BETONOVÁ CIHLA KB KLASIK DOPLŇKY KB KLASIK BETONOVÁ CIHLA KB KLASIK XC KB STROP XC KB NOSNÝ PŘEKLAD XC KB STROPNÍ NOSNÍK XC ZATEPLOVACÍ SYSTÉM KB KLASIK XC www.kb-blok.cz BETONOVÁ

Více

SERIE 40 CDI PLASTOVÉ ROZVODNICE POD OMÍTKU

SERIE 40 CDI PLASTOVÉ ROZVODNICE POD OMÍTKU SERIE 40 CDI PLASTOVÉ ROZVODNICE POD OMÍTKU 48 PTC - ROZVODNICE POD OMÍTKU - IP55 ROZVODNICE STAVEBNICOVÉ POD OMÍTKU ROZVODNICE STAVEBNICOVÉ POD OMÍTKU NÁRAZUVZDORNÉ - ŠEDÁ RAL 7035 Kód Počet modulů Vnější

Více

Zavěšené podhledy z desek na různých nosných konstrukcích s požární odolností 30-180 minut. nehořlavé desky KL GB 01

Zavěšené podhledy z desek na různých nosných konstrukcích s požární odolností 30-180 minut. nehořlavé desky KL GB 01 Zavěšené podhledy z desek na různých nosných konstrukcích s požární odolností 30-180 minut nehořlavé desky KL GB 01 Velmi lehká a pevná nehořlavá deska vyrobena z vermikulitu a anorganického pojiva, -potažena

Více

katalog mě stského mobiliář e

katalog mě stského mobiliář e BLACKBOX s.r.o. sídlo: Karlovo nám. 31 674 01 : U Bulhara 3 110 00 Praha 1 Cz ch R u lic m: 775 103 539, 777 103 050 : d il ro.cz w: katalog mě stského mobiliář e katalog městského mobiliáře 2012 Dlouhově

Více

Typ 600 KB65-180606-P 14783 PD-QK01-2KD0606 14932 400 KB65-180804-P 14784 PD-QK01-2KD0804 14935 600 KB65-180806-P 14786 PD-QK01-2KD0806 17463

Typ 600 KB65-180606-P 14783 PD-QK01-2KD0606 14932 400 KB65-180804-P 14784 PD-QK01-2KD0804 14935 600 KB65-180806-P 14786 PD-QK01-2KD0806 17463 TABULKA VÝBĚRU SKŘÍNÍ KB Skříň Celkové kryty dna Montážní panely Roměry skeletu výška šířka hloubka 400 KB65-80604-P 478 PD-QK0-2KD0604 4930 500 KB65-80605-P 4782 PD-QK0-2KD0605 493 PD-QK0-MP706 4939 KB65-80606-P

Více

L13-L15. Příčky Lafarge s kovovou spodní konstrukcí. Příčky s dvojitou spodní konstrukcí, instalační příčky, příčky s příčníky a stojkami

L13-L15. Příčky Lafarge s kovovou spodní konstrukcí. Příčky s dvojitou spodní konstrukcí, instalační příčky, příčky s příčníky a stojkami L13-L15 Příčky Lafarge s kovovou spodní konstrukcí Příčky s dvojitou spodní konstrukcí, instalační příčky, příčky s příčníky a stojkami 1 Jednoduchá montáž příček Lafarge Gips s kovovou spodní konstrukcí.

Více

KRÁSA A FUNKČNOST STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA. PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194

KRÁSA A FUNKČNOST STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA. PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194 STARWOOD SPOJENÍ HLINÍKU A DŘEVA KRÁSA A FUNKČNOST PARS building a.s. K Roztokům 11, 165 00 Praha 6 Suchdol IČO : 60192194, DIČ : cz60192194 T +420 220 921 496 F +420 777 916 223 stursa@pars-okna.cz pars@pars-okna.cz

Více

BETONOVÁ CIHLA KB KLASIK

BETONOVÁ CIHLA KB KLASIK BETONOVÁ CIHLA BETONOVÁ CIHLA DOPLŇKY BETONOVÁ CIHLA XC KB STROP XC KB NOSNÝ PŘEKLAD XC KB STROPNÍ NOSNÍK XC ZATEPLOVACÍ SYSTÉM XC prvky tvarovek perokresba název výrobku povrchová úprava barevné variace

Více

Průmyslová zapouzdření

Průmyslová zapouzdření Průmyslová zapouzdření..9 Multiox VJOX Průvodce aplikacemi / ekatalog.3 PO Skříně nástěnné, izolované Zapouzdření nástěnná, systémová Skříně nástěnné, oceloplechové Skříně oceloplechové Skříně sloupové

Více

Svařované podlahové rošty. Svařované podlahové rošty. Svařované offshore rošty. Svařované rošty s děrovaným plechem

Svařované podlahové rošty. Svařované podlahové rošty. Svařované offshore rošty. Svařované rošty s děrovaným plechem Svařované podlahové rošty Svařované podlahové rošty Svařované offshore rošty Svařované rošty s děrovaným plechem Jako jedni z mála v České republice nabízíme možnost objednat podlahové rošty přímo přes

Více

NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola

NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola O B S A H ABC správného výběru v sortimentu VIALUX...4 Dopravní zrcadla Dopravní zrcadla odpovídající normám v červenobílém rámu Kvalita Polymir... 6 Kvalita P.A.S....7

Více

Akustická izolace příček. Ing. Jan Juhás 733 100 510 juhas.jan@knauf.cz

Akustická izolace příček. Ing. Jan Juhás 733 100 510 juhas.jan@knauf.cz Akustická izolace příček Ing. Jan Juhás 733 100 510 juhas.jan@knauf.cz Sádrokartonové příčky konstrukce a princip Systém: deska pružina - deska Sádrokartonové příčky neomezená variabilita Vliv opláštění

Více

TIP nejlevnější čtyřhranné pletivo ČTYŘHRANNÉ PLETIVO. OKO 55x55 mm. Síla drátu 2 mm. Výška 1000 2000 mm. OKO 55x55 mm. Síla drátu 2,4 mm; 2,5 mm

TIP nejlevnější čtyřhranné pletivo ČTYŘHRANNÉ PLETIVO. OKO 55x55 mm. Síla drátu 2 mm. Výška 1000 2000 mm. OKO 55x55 mm. Síla drátu 2,4 mm; 2,5 mm ČTYŘHRANNÉ PLETIVO Čtyřhranné pletivo z pozinkovaného drátu, dodávané v plných i kompaktních rolích. Pletivo je všeobecně optimálním řešením pro oplocení rodinných domů, zahrad, vinic, parků, administrativních

Více

C H L A D Í R E N S K É D V E Ř E SYSTÉM CHLADÍRENSKÝCH DVEŘÍ CHLADÍRENSKÉ DVEŘE. Kingspan otevírá dveře

C H L A D Í R E N S K É D V E Ř E SYSTÉM CHLADÍRENSKÝCH DVEŘÍ CHLADÍRENSKÉ DVEŘE. Kingspan otevírá dveře C H L A D Í R E N S K É D V E Ř E 07 2009 SYSTÉM CHLADÍRENSKÝCH DVEŘÍ CHLADÍRENSKÉ DVEŘE Kingspan otevírá dveře Insurer Approved Systems Kingspan otevírá dveře! Jeden z největších světových výrobců izolačních

Více

Konstrukční deska RigiStabil určená do nosných i nenosných konstrukcí nejen v dřevostavbách

Konstrukční deska RigiStabil určená do nosných i nenosných konstrukcí nejen v dřevostavbách Konstrukční deska RigiStabil určená do nosných i nenosných konstrukcí nejen v dřevostavbách konstrukční deska RigiStabil konstrukční sádrokartonová deska, která k tradičním výhodám klasického sádrokartonu

Více

POŠTOVNÍ SCHRÁNKY KATALOG VÝROBKŮ SESTAVY POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK ZVONKOVÁ TABLA VITRÍNY. www.postovni-schranky-dols.cz

POŠTOVNÍ SCHRÁNKY KATALOG VÝROBKŮ SESTAVY POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK ZVONKOVÁ TABLA VITRÍNY. www.postovni-schranky-dols.cz POŠTOVNÍ SCHRÁNKY POŠTOVNÍ SCHRÁNKY SESTAVY POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK ZVONKOVÁ TABLA VITRÍNY KATALOG VÝROBKŮ www.postovni-schranky-dols.cz OBSAH ÚVOD... 1 VÝROBNÍ ZAŘÍZENÍ... 2 LAKOVÁNÍ... 3 POŠTOVNÍ SCHRÁNKY

Více

Těžká akustická zástěna

Těžká akustická zástěna Těžká akustická zástěna GZT Těžká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro velkoplošné stínění zdrojů hluku, zejména na průmyslových objektech ITS213-01, revize 1.0, Greif-akustika, s.r.o.

Více

ENERGIS 92, s.r.o. DPS. ATELIER SAEM, s.r.o. Energis 92, s.r.o. SAEM, s.r.o. FIRMY ATELIER SAEM, s.r.o. INVESTOR. Vypracoval:

ENERGIS 92, s.r.o. DPS. ATELIER SAEM, s.r.o. Energis 92, s.r.o. SAEM, s.r.o. FIRMY ATELIER SAEM, s.r.o. INVESTOR. Vypracoval: SAEM, s.r.o. FIRMY ATELIER SAEM, s.r.o. INVESTORA. DATUM PODPIS INVESTOR Kubrova 31 ARCHITEKT ATELIER SAEM, s.r.o. Na Mlejnku 6/1012, 147 00 Praha 4 t: +420 223 001 670 info@saem.cz www.saem.cz ENERGIS

Více

PROTOKOL. o počáteční zkoušce typu výrobku

PROTOKOL. o počáteční zkoušce typu výrobku Centrum stavebního inženýrství a. s., Praha Centre of Building Construction Engineering Prague Akreditovaná zkušební laboratoř, Autorizovaná osoba, Notifikovaná osoba, Certifikační orgán Accredited Test

Více

Tato dopravní studie je vypracována na základě grantového projektu Nadace Partnerství Na zelenou a bezpečně pro rok 2015.

Tato dopravní studie je vypracována na základě grantového projektu Nadace Partnerství Na zelenou a bezpečně pro rok 2015. Obsah Obsah... 1 A. Úvod... 2 1 Identifikační údaje... 2 2 Úvod... 2 3 Technické údaje daného území... 2 Dotazník výsledky dotazníku... 3 3.1 Žáci... 3 3.2 Zaměstnanci... 4 3.3 Rodiče dětí... 4 3.4 Veřejnost...

Více

Pevnost celého plotu nezávisí jen

Pevnost celého plotu nezávisí jen Pevnost celého plotu nezávisí jen na panelech ale i na vybraném systému sloupků. Sloupky a upevňovače panelů jsou hlavními bezpečnostními prvky celého systému. Typ sloupku také určuje instalaci. V neposlední

Více

modrá, modrá námořní, černá

modrá, modrá námořní, černá Desky z llehčeného PVC KOMAPLUS Ekonomicky výhodná varianta desek s vysokou přidanou hodnotou. Desky mají velmi nízkou hmotnost, výborné mechanické vlastnosti, dokonalý povrch, pravidelnou strukturu jádra

Více

Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH

Dodávka Chemického a bilogického laboratorního vybavení Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice číslo místnost standardu název jednotková cena ks 1.014 P5 biologie Klimabox 1 1.057 P7 biologie Flow box (laminární

Více

ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY A KANÁLY Elektroinstalační lišty, kanály a příslušenství Vyrábí se dle ČSN EN 50 085-1 (ČSN 37 0010) a dalších souvisejících norem,

Více

Funkční desky. Navrženo pro náročné podmínky. www.cembrit.cz

Funkční desky. Navrženo pro náročné podmínky. www.cembrit.cz Funkční desky Navrženo pro náročné podmínky www.cembrit.cz Řešení z vláknocementu podle moderních technických požadavků Společnost Cembrit je jedním z předních evropských výrobců vysoce kvalitních vláknocementových

Více

VENKOVNÍ ROLETY ROLETA DO PŘEKLADU. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy

VENKOVNÍ ROLETY ROLETA DO PŘEKLADU. 1. Charakteristika výrobku. 2. Použití. 3. Popis výrobku. Technické listy VENKOVNÍ ROLETY ROLETA DO PŘEKLADU 1. Charakteristika výrobku Jedná se o předokenní roletu bez vlastního krycího boxu roletového pancíře. Je určena do exteriéru. Splňuje požadavek na zatemnění, zvyšuje

Více

Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech. Vnitřní dveře. Velký program pro všechny úseky v budově

Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech. Vnitřní dveře. Velký program pro všechny úseky v budově // Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech Vnitřní dveře Velký program pro všechny úseky v budově 2 S vnitřními dveřmi Hörmann můžete v budově bezpečně plánovat Hörmann Vám nabízí pro novostavby

Více

ŘADA ROZVADĚČŮ PREMIUM PREMIUM

ŘADA ROZVADĚČŮ PREMIUM PREMIUM CONTEG ŘEŠENÍ ŘADA ROZVADĚČŮ PREMIUM PREMIUM PREMIUM Do rozvaděčů řady PREMIUM jsme vtělili veškeré tradiční požadavky uživatelů a vytvořili jsme tak TOP řadu rozvaděčů CONTEG. S rozvaděči řady PREMIUM

Více

INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING. Kompaktní rozvaděče

INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING. Kompaktní rozvaděče INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING Kompaktní rozvaděče integ kompaktní rozvaděče Skupina kompaktních rozvaděčů integ je díky nejmodernější technologii laserového svařování unikátní svým čistým

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

Konstrukční řešení POROTHERM. Katalog výrobků. human touch. Cihly. Stvořené pro člověka.

Konstrukční řešení POROTHERM. Katalog výrobků. human touch. Cihly. Stvořené pro člověka. Konstrukční řešení POROTHERM Katalog výrobků human touch Cihly. Stvořené pro člověka. OBSAH POROTHERM CB str. 4 5 broušené cihly CB malty POROTHERM Si str. 6 7 superizolační cihly POROTHERM P+D str. 8

Více

h. Dopravní řešení, zdvihací zařízení, výtahy... 9 h.1. Výtahy...Chyba! Záložka není definována.

h. Dopravní řešení, zdvihací zařízení, výtahy... 9 h.1. Výtahy...Chyba! Záložka není definována. FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - UZS REKONSTRUKCE OKEN DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE A PROVÁDĚNÍ STAVBY D1.01.01-001 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: a. Účel objektu... 2 b. Zásady architektonického, funkčního, dispoziční

Více

www.ruukki.cz SENDVIČOVÉ PANELY RUUKKI PRO ENERGETICKY EFEKTIVNÍ BUDOVY PRODUKTOVÝ KATALOG

www.ruukki.cz SENDVIČOVÉ PANELY RUUKKI PRO ENERGETICKY EFEKTIVNÍ BUDOVY PRODUKTOVÝ KATALOG www.ruukki.cz SENVIČOVÉ PANELY RUUKKI PRO ENERGETICKY EFEKTIVNÍ BUOVY PROUKTOVÝ KATALOG Efektivita životnosti budovy Snižte vaše náklady na energii budovy až o 20% Pomůžeme vám snížit energetické náklady

Více

JEDNIČKA NA ZVUKOVÉ IZOLACE

JEDNIČKA NA ZVUKOVÉ IZOLACE JEDNIČKA NA ZVUKOVÉ IZOLACE ZVUKOVĚ IZOLAČNÍ DESKY WOLF Zvukově izolační desky Wolf s patentovanou strukturou využívají principu těžké hmoty v sypké podobě. Těžká hmota -křemičitý písek, který zcela vyplňuje

Více

Garážová vrata. více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů

Garážová vrata. více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů Garážová vrata více než 100 000 SPOKOJeNÝCH ZÁKAZNÍKů OPENHISTORY Firma vznikla v roce 1991. V roce 1995 jsme se stali leadrem na slovenském trhu, od roku 1998 je naše firma jednou z vedoucích firem na

Více

MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE

MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE ABsOlute flow control SÉRIE 500 // PN 6/10/16/Class 150 // 50-200 (2-8 ) // Chemický průmysl // Agresivní kapaliny // Kyseliny MEZIPŘÍRUBOVÉ UZAVÍRACÍ KLAPKY S TĚSNĚNÍM PTFE WWW.ABOVALVE.COM OBECNÉ INFORMACE

Více

BIS Příslušenství k upevnění (SSt)

BIS Příslušenství k upevnění (SSt) M BIS Příslušenství k upevnění (SSt) 3 BIS RapidRail - Lišty BIS RapidRail Montážní lišty (SSt) 11 4 BIS RapidRail Konzoly BIS RapidRail Konzoly (SSt) 12 BIS Průmyslové objímky BIS U - Třmeny (SSt) 5 BIS

Více

1. STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY

1. STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY . STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY.PP.NP.NP CENA/ STOLY, PULTY S ČTVERCOVÝ STŮL: Střední standard, místnost trenéra,rámová kovová podnož bez vnějších viditelných konstrukčních spojů s možností

Více

NP65-0304015 NP65-0304020 NP65-0405015 NP65-0404015 NP65-0404020 NP65-0405020 NP65-0505015 NP65-0505020 NP65-0504015 NP65-0504020 NP65-0504025

NP65-0304015 NP65-0304020 NP65-0405015 NP65-0404015 NP65-0404020 NP65-0405020 NP65-0505015 NP65-0505020 NP65-0504015 NP65-0504020 NP65-0504025 D33 Rozváděčové skříně TABULKA VÝBĚRU SKŘÍNÍ NP65-0302012 NP65-0302015 NP65-0302020 700 120 150 150 150 150 NP65-0303020 NP65-0403015 NP65-0403020 NP65-0503020 NP65-0304020 NP65-0304015 NP65-0404015 NP65-0404020

Více

TEPELNĚ IZOLAČNÍ PANEL TYP P PRO RYCHLOU VÝSTAVBU osvědčený tepelně izolační systém pro stavby chladíren, mrazíren a průmyslové stavby

TEPELNĚ IZOLAČNÍ PANEL TYP P PRO RYCHLOU VÝSTAVBU osvědčený tepelně izolační systém pro stavby chladíren, mrazíren a průmyslové stavby TEPELNĚ IZOLAČNÍ PANEL TYP P PRO RYCHLOU VÝSTAVBU osvědčený tepelně izolační systém pro stavby chladíren, mrazíren a průmyslové stavby P 45 P 60 až P 220 3 různé možnosti povrchových profilací 4 možnosti

Více

Lehká akustická zástěna

Lehká akustická zástěna Lehká akustická zástěna GZL Lehká zástěna určená pro instalaci do venkovního prostoru pro odstínění lokálních zdrojů hluku, umístěných zejména na objektech ITS-0, revize., Greif-akustika, s.r.o. . Účel

Více

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK TECHNIK-P-2-02-00 TECHNIK-P-2-20-00 TECHNIK-P-2-02-11 TECHNIK-P-2-20-11 TECHNIK-P-3-03-11 Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky Orientace v označení přístřešku: TECHNIK-P/O-X-YZ-TU P/O - Plochý

Více

Sekční garážová vrata - Standard SRD-S

Sekční garážová vrata - Standard SRD-S Sekční garážová vrata - Standard SRD-S SRD-S Sekční garážová vrata pro privátní užití Panel o síle 45 mm (U=0,61 W/m 2 K) Křídlo vrat U = 0,61 W/m 2 K Patentovaný systém pružiny v pružině Patent pružina

Více

2. Zábradlí montované: s výplněmi: conex, kalené sklo, čiré, barevné. Zábradlí je možné udělat v barvě RAL dle výběru zákazníka

2. Zábradlí montované: s výplněmi: conex, kalené sklo, čiré, barevné. Zábradlí je možné udělat v barvě RAL dle výběru zákazníka Zasklívací systémy, AL okna a dveře, hliníkové zábradlí,sušáky, dodávka profilů, pergoly, střechy www.balkony.cz Vyrábíme systémové hliníkové zábradlí staticky posouzené i na zasklení lodžií. Vyrábíme

Více

Rozváděčové skříně NP65-0304015 NP65-0304020 NP65-0405015 NP65-0404015 NP65-0404020 NP65-0405020 NP65-0505015 NP65-0505020 NP65-0504015 NP65-0504020

Rozváděčové skříně NP65-0304015 NP65-0304020 NP65-0405015 NP65-0404015 NP65-0404020 NP65-0405020 NP65-0505015 NP65-0505020 NP65-0504015 NP65-0504020 DistriBox D2 Rozváděčové skříně NP65-0302012 NP65-0302015 NP65-0302020 700 1 120 150 150 150 150 NP65-0303020 NP65-0403015 NP65-0403020 NP65-0503020 NP65-0304020 NP65-0304015 NP65-0404015 NP65-0404020

Více

ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ 58 ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY A KANÁLY Elektroinstalační lišty, kanály a příslušenství Vyrábí se dle ČSN EN 50 085-1 (ČSN 37 0010) a dalších souvisejících norem,

Více

SERIE 70 RT VAČKOVÉ VYPÍNAČE 70 RT

SERIE 70 RT VAČKOVÉ VYPÍNAČE 70 RT SERIE 70 RT VAČKOVÉ VYPÍNAČE 70 RT 41 SERIE 70 RT VAČKOVÉ VYPÍNAČE VLASTNOSTI A VÝHODY KOMPLETNÍ ŘADA Řada vačkových vypínačů ve verzích na omítku a vestavných od 16 do 63 A, ve všech polaritách s rukojetí

Více

PS III. 2006-2007 7.cvičení PŘÍČKY MONTOVANÉ PŘÍČKY(SUCHÝ PROCES)

PS III. 2006-2007 7.cvičení PŘÍČKY MONTOVANÉ PŘÍČKY(SUCHÝ PROCES) MONTOVANÉ PŘÍČKY(SUCHÝ PROCES) Vaňková, Kabelík 1/33 17.11.2011 DĚLICÍ NENOSNÉ STĚNY A PŘÍČKY B SKŘÍŇOVÉ PŘÍČKY (hl. 400, 600 mm součást interiéru) C MEZISTĚNY (= POLOPŘÍČKY, PŘEPÁŽKY) nízké příčky nedosahující

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA : MINAS INNOVATION PARK

TECHNICKÁ ZPRÁVA : MINAS INNOVATION PARK TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: STAVBA : MINAS INNOVATION PARK INVESTOR : Minas innovation park s.r.o., Truhlářská 1108/3, Praha 1, Nové Město 110 00 MÍSTO STAVBY : katastr. území Staré Město u Uherského

Více

Solární systémy. sluneční kolektory čerpadlové skupiny a regulátory příslušenství. Úsporné řešení pro vaše topení

Solární systémy. sluneční kolektory čerpadlové skupiny a regulátory příslušenství. Úsporné řešení pro vaše topení Solární systémy sluneční kolektory čerpadlové skupiny a regulátory příslušenství REGULUS spol. s r.o. Do Koutů 1897/3, 143 00 Praha 4 Tel.: 241 764 506, Fax: 241 763 976 E-mail: obchod@regulus.cz Web:

Více

Databáze výrobků technické listy Dopravní značky, světelné a akustické signály, dopravní zařízení a zařízení pro provozní informace

Databáze výrobků technické listy Dopravní značky, světelné a akustické signály, dopravní zařízení a zařízení pro provozní informace Databáze výrobků technické listy Dopravní značky, světelné a akustické signály, dopravní zařízení a zařízení pro provozní informace Silniční vývoj ZDZ spol. s r.o. Jílkova 76, 615 00 Brno Brno, 2011 1.

Více

Fasády a stropy FASÁDY A STROPY. Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou CREATE AND PROTECT

Fasády a stropy FASÁDY A STROPY. Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou CREATE AND PROTECT TEPELNÉ A PROTIPOŽÁRNÍ IZOLACE FASÁDY A STROPY Fasády a stropy Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou TEPELNÉ A PROTIPOŽÁRNÍ IZOLACE CREATE AND PROTECT Izolace pro kontaktní

Více

SALIX INTERNATIONAL TEPELNÁ & ZVUKOVÁ IZOLACE KATALOG VÝROBKŮ HIGH QUALITY SEALING & ADVISORY

SALIX INTERNATIONAL TEPELNÁ & ZVUKOVÁ IZOLACE KATALOG VÝROBKŮ HIGH QUALITY SEALING & ADVISORY TEPELNÁ & ZVUKOVÁ IZOLACE KATALOG VÝROBKŮ SALIX HIGH QUALITY SEALING & ADVISORY INTERNATIONAL EUROLINE ÚVOD HLUK Co je vlastně hluk? Technologický pokrok sice zvýšil blahobyt, ale také umocní hluk způsobený

Více

Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky

Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky Orientace v označení přístřešku: KLASIK-X-YZ X - počet modulů (osová šířka 1470mm) Y - počet výplní z bezpečnostního skla Z - počet výplní ze dřeva Řada

Více

Víceúrovňové zapojení žaluzií... 45 Schéma zapojení žaluziového motoru... 46

Víceúrovňové zapojení žaluzií... 45 Schéma zapojení žaluziového motoru... 46 TECHNICKÝ MANUÁL OBSAH Venkovní žaluzie Z-90, Z-70... 2-3 Venkovní žaluzie S-90... 4-5 Venkovní žaluzie C-80, C-65... 6-7 Venkovní žaluzie C-80S, C-65S... 8-9 Venkovní žaluzie F-80, F-80V... 10-11 Venkovní

Více

Naše výrobky, sortiment str. 3-6. Zdění - vysvětlivky a postupy. str. 7-14. Tvárnice - katalogové listy. str. 15-28

Naše výrobky, sortiment str. 3-6. Zdění - vysvětlivky a postupy. str. 7-14. Tvárnice - katalogové listy. str. 15-28 Naše výrobky, sortiment str. 3 6 Zdění vysvětlivky a postupy Tvárnice katalogové listy str. 7 14 str. 15 28 Zdící a AKU tvárnice Příčkové tvárnice Ztracené bednění Stropy vysvětlivky a postupy Stropy katalogové

Více

Všem zájemcům o veřejnou zakázku

Všem zájemcům o veřejnou zakázku komplexní inženýrská činnost v investiční výstavbě zadávání veřejných zakázek, pořádání obchodních soutěží S Invest CZ s. r. o., Kaštanová 496/123a, 620 00 Brno, E mail: kudelkova@s-investcz.cz IČ: 25526171,

Více

POPIS STAVBY A VÝKONŮ - TW

POPIS STAVBY A VÝKONŮ - TW POPIS STVBY VÝONŮ - TW Schematický přehled dodávek DODÁV MONTÁŽ stupně výstavby D T E Projektová dokumentace pro ohlášení/povolení stavby Průkaz energetické náročnosti budovy Doprava v rámci celé ČR, montáž,

Více

FATRAFOL TRADICE - KVALITA - ZKUŠENOSTI HYDROIZOLAČNÍ FÓLIOVÉ SYSTÉMY STŘEŠNÍ HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉM

FATRAFOL TRADICE - KVALITA - ZKUŠENOSTI HYDROIZOLAČNÍ FÓLIOVÉ SYSTÉMY STŘEŠNÍ HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉM 1 FATRAFOL HYDROIZOLAČNÍ FÓLIOVÉ SYSTÉMY ZEMNÍ HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉM STŘEŠNÍ HYDROIZOLAČNÍ SYSTÉM HYDROIZOLACE PRO PLAVECKÉ BAZÉNY a FÓLIE PRO ZAHRADNÍ JEZÍRKA TRADICE - KVALITA - ZKUŠENOSTI 2 TRADICE -

Více

PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX

PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX 1 PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX Návod pro projektování a montáž 2 Obsah Strana Moduly FRIABLOC a FRIAFIX 3 Ovládací desky 4-6 - velká ovládací deska WC, ovládání zepředu - ovládací deska WC, ovládání shora

Více

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky Pracoviště zkušební laboratoře: 1. Laboratoř stavební tepelné techniky K Cihelně 304, Zlín - Louky Laboratoř je způsobilá aktualizovat normy identifikující zkušební postupy. Laboratoř poskytuje odborná

Více

Centrum stavebního inženýrství a.s. Laboratoř otvorových výplní, stavební tepelné techniky a akustiky K Cihelně 304, 764 32 Zlín Louky

Centrum stavebního inženýrství a.s. Laboratoř otvorových výplní, stavební tepelné techniky a akustiky K Cihelně 304, 764 32 Zlín Louky List 1 z 7 Pracoviště zkušební laboratoře: 1 Laboratoř stavební tepelné techniky K Cihelně 304, Zlín - Louky Protokoly o zkouškách podepisuje: Ing. M. Figalla Ing. Al-Hajjar Petr Pokorný vedoucí zkušební

Více

jednotky Frivent DWR Technické údaje Rozměry a hmotnosti pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Klimatizace červenec 2007

jednotky Frivent DWR Technické údaje Rozměry a hmotnosti pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Klimatizace červenec 2007 www.frivent.com Nástřešní větrací jednotky Frivent DWR pro energeticky úsporné větrání a vytápění hal... Technické údaje Rozměry a hmotnosti červenec 2007 Klimatizace Klimatizace Popis systému Obsah Popis

Více

čtyřhranné pletivo OKO 55x55 mm Síla drátu 2 mm Výška 1000 2000 mm OKO 55x55 mm Síla drátu 2,4 mm; 2,5 mm Výška 1000 2000 mm OKO 45x45 mm

čtyřhranné pletivo OKO 55x55 mm Síla drátu 2 mm Výška 1000 2000 mm OKO 55x55 mm Síla drátu 2,4 mm; 2,5 mm Výška 1000 2000 mm OKO 45x45 mm čtyřhranné pletivo Čtyřhranné pletivo z pozinkovaného drátu, dodávané v plných i kompaktních rolích. Pletivo je všeobecně optimálním řešením pro oplocení rodinných domů, zahrad, vinic, parků, administrativních

Více

izolace a mikroventilace střechy Teknoroof

izolace a mikroventilace střechy Teknoroof izolace a mikroventilace střechy Teknoroof Teknoroof - tepelně izolační panely pro odvětrávané střechy. Tepelně izolační panel umožňující snadnou, rychlou, bezpečnou a účinnou mikroventilaci šikmých střech.

Více

M A N U Á L K M O N T Á Ž I A Ú D R Ž B Ě

M A N U Á L K M O N T Á Ž I A Ú D R Ž B Ě AGROZET ZS, s.r.o. Šumavská 31 602 00 B R N O Česká republika M A N U Á L K M O N T Á Ž I A Ú D R Ž B Ě Vodící tlumič nárazu Typ LUCO/100/12 elementů Brno, srpen 2007 1 OBSAH 1. ÚVOD 2. POPIS SYSTÉMU 3.

Více

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky

Centrum stavebního inženýrství a.s. Zkušebna fyzikálních vlastností materiálů, konstrukcí a budov - Zlín K Cihelně 304, Zlín Louky Pracoviště zkušební laboratoře: 1. Laboratoř stavební tepelné techniky K Cihelně 304, 764 32 Zlín - Louky 2. Laboratoř akustiky K Cihelně 304, 764 32 Zlín - Louky 3. Laboratoř otvorových výplní K Cihelně

Více

ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY, KANÁLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ 58 ELEKTROINSTALAČNÍ LIŠTY A KANÁLY Elektroinstalační lišty, kanály a příslušenství Vyrábí se dle ČSN EN 50 085-1 (ČSN 37 0010) a dalších souvisejících norem,

Více

KATALOG PRODUKTŮ 2013. 450 www.multivac.cz www.multivac.sk. Práva na změny vyhrazena.

KATALOG PRODUKTŮ 2013. 450 www.multivac.cz www.multivac.sk. Práva na změny vyhrazena. KATALOG PRODUKTŮ 2013 40 www.multivac.cz www.multivac.sk Vzduchovody Potrubí a hadice SV aluvac 4 aluvac 112 ISOVAC 2 ISOVAC 0 ISOVAC 2-112 str. 44 str. 4 str. 46 str. 47 str. 48 str. 49 SONOVAC 2 SONOVAC

Více

Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE

Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE Kompaktní rozváděčové skříně AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Originální provedení s mezinárodními certifikáty k dispozici skladem. Díky mnoha praktickým rozměrům

Více

QUALITY MADE IN AUSTRIA. Profesionální nosný systém pro odvětrávané fasády a zavěšené stropy

QUALITY MADE IN AUSTRIA. Profesionální nosný systém pro odvětrávané fasády a zavěšené stropy QUALITY MADE IN AUSTRIA Profesionální nosný systém pro odvětrávané fasády a zavěšené stropy INOVATIVNÍ SYSTÉM Nosný systém pro odvětrávané fasády je rozhodujícím faktorem pro širokou škálu jejich designu,

Více