UPOUTÁVKA na hlavní katalog. Česká ekologická drogerie dárky dekorace z katalogu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "UPOUTÁVKA na hlavní katalog. Česká ekologická drogerie dárky dekorace z katalogu"

Transkript

1 UPOUTÁVKA na hlavní katalog Česká ekologická drogerie dárky dekorace z katalogu

2 L AVIVAGE avivážní kondicionéry Čím jsou naše avivážní kondicionéry unikátní? Obsahují x více kosmetického parfému než běžně dostupné aviváže (mnoho výrobců nepoužívá kosmetické parfémy). Obsahují aloe vera barbadensis. Obsahují elastil ME, který zabraňuje pomačkání jednotlivých vláken prádla a dodá jim potřebnou pružnost, zároveň usnadňuje žehlení. Díky složce antistaticum Vaše prádlo neelektrizuje. Bez přidaných barviv. PRÁŠKY NA PRANÍ KAŽDÉ BALENÍ: Vystačí na 0 praní (dávkujte pouze 0 g nebo tabletu na praní). Obsahuje maximální množství aktivních enzymatických složek, které rozkládají nečistoty. ty. Obsahuje složku na ochranu pračky. Neobsahuje plnidla (neúčinné né látky), které zatěžují životní prostředí. x concentrate 70 ml koncentrátu =, litru aviváže TABLETY NA PRANÍ TA08 zen therapy (zázvor s kapkou limety, dřevité vůně exotických jehličnanů a kořením) 70 ml Kč TA00 aquamarine (výrazná, svěží ovocno-květinová) 70 ml Kč TA00 magic garden (výrazná květinováovocná vůně) 70 ml Kč TA07 red dragon (výrazná květinovo-mošusová vůně s dlouhotrvajícím základem ambry) 70 ml Kč TU000 Prací prášek na bílé i barevné UNIVERSE, kg = 0 praní TB000 Prací prášek na bílé BIANCO, kg = 0 praní TC000 Prací prášek na barevné COLORITO, kg = 0 praní TB0007 Prací tablety na bílé BIANCO 0 tabs = 0 praní TU000 Prací tablety na bílé i barevné UNIVERSE 0 tabs = 0 praní TC00 Prací tablety na barevné COLORITO 0 tabs = 0 praní Kč Kč [8,7 ] za každé balení TA0 saison parfum (elegantní směs sweet musk) 70 ml Kč TA0070 lemongrass (citronová tráva - silná svěží, energizující, exotická vůně) 70 ml Kč usnadnění žehlení 00 %* NA PRVNÍM MÍSTĚ EKOLOGIE VŠECHNY NAŠE VÝROBKY JSOU: BEZ PERBORÁTŮ BEZ CHLÓRU BEZ FORMALDEHYDU ŽÁDNÝ z NAŠICH VÝROBKŮ ŽÁDNÝ z NAŠICH VÝROBKŮ není testovaný na zvířatech! *procento zákazníků, kteří potvrdili účinek produktu BALENY V ODLEHČENÝCH PET LAHVÍCH není testovaný na zvířatech!

3 SNĚHOBÍLÉ ZÁCLONY CP0 Prací prášek na záclony, krajky a bílé spodní prádlo CORTINA 00 g + Speciální tužidlo CORTINA fi xation 00 ml v hodnotě Kč ZDARMA 8 Kč Kč [,7 ] I KRAJKY A SPODNÍ PRÁDLO TUŽIDLO CORTINA ZDARMA ODSTRAŇOVAČ SKVRN A PLÍSNÍ TX008 Univerzální bělidlo OXYDOO 00 % 800 g Kč Kč [7, ] ZNIČÍ, % BAKTERIÍ ) ODSTRAŇOVÁNÍ SKVRN z bílého a stálobarevného prádla a) přidejte k pracímu prostředku b) aplikujte roztok přímo na skvrnu ) ODSTRAŇOVÁNÍ PLÍSNÍ vytvořte roztok, aplikujte na povrchy a opláchněte Cl BEZ CHLÓRU! ÚSPORA! 800 g tohoto prostředku má stejnou vydatnost jako = litrů běžného prostředku na skvrny v obchodě POSLEDNÍ POMOCNÍK NA OMYLEM OBARVENÉ PRÁDLO TF00 Odbarvovač na omylem obarvené stálobarevné prádlo (pouze bavlna!) FINITO 0 g Kč [, ] VAKUOVĚ BALENO Oživí skvrnu a ta je za minutu připravena ke snadnému vyprání. Bioaktivní složka rozloží nečistoty biologického původu (potraviny, krev, tráva, špína ). POSLEDNÍ MÁCHÁNÍ: Na syntetické záclony a krajky použijte speciální kondicionér s elastilem, který zajistí vyhlazení vláken. Ideální pro sušení záclon již přímo na okně. KONDICIONÉR CORTINA ZDARMA Na bavlněné záclony a krajky použijte tužidlo, které zajistí správné vyztužení vláken. Výsledkem je dojem naškrobeného prádla. PRANÍ: Bělící účinek již od 0 C. Obsahuje aktivní složky proti zašednutí vláken. Při pravidelném použití se snižuje usazování nikotinu v záclonách. CP0 Prací prášek na záclony, krajky a bílé spodní prádlo CORTINA 00 g + Speciální kondicionér CORTINA conditioner 00 ml v hodnotě Kč ZDARMA 8 Kč Kč [,7 ] TF00 TF000 Sprej na skvrny před praním, také na límečky a manžety FLECKITO minutes 00 ml 7 Kč Kč [, ] Bioaktivní odstraňovač skvrn šetrný k barevnému prádlu FLECKITO gel 70 ml Kč Kč [, ] Pokud se Vám omylem obarví prádlo, v žádném případě jej dále neperte (mohli byste barvu vystabilizovat), ale ihned použijte odbarvovač dle návodu. ODSTRANÍ SKVRNY Z BÍLÉHO I BAREVNÉHO PRÁDLA! KOŠÍČEK NA PODPRSENKY A JEMNÉ PRÁDLO DA00 Košíček na podprsenky a jemné prádlo x cm. Odolná sendvičová síťovina se zipem. Praktické poutko na zavěšení vně košíčku. Uvnitř košíčku jsou dvě poutka pro bezpečné přichycení podprsenky. Kč Kč [,7 ] TF00 První pomoc na skvrny účinek za minutu FLECKITO SOS spray 0 ml Kč Kč [,7 ] Přidejte do pračky k pracímu prostředku nebo aplikujte přímo na skvrnu. Před vložením prádla do pračky stříkněte na viditelné skvrny a nechte minuty působit. Můžete aplikovat na bílé i barevné prádlo.

4 NA PODLAHY A PARKETY VELMI KONCENTROVANÉ SLOŽENÍ HC0 na dlažby CERAMIC in 00 ml HL0 na plovoucí lamin. podlahy LAMINATES in 00 ml HW0 na dřevěné podlahy a parkety WOODY in 00 ml HL0 na podlahy z PVC a linolea LINOLEUM 00 ml HS0 HM0 na povrchy z přírod. kamene STONE in 00 ml na mramorové, žulové a alabastrové povrchy MARMOR in 00 ml Ultrasavá utěrka z vafl ovitého mikrovlákna, x 0 cm. DA80 fuchsiová DA8 oranžová DA8 zelená 7 Kč Kč [, ] SP00 Čistič koupelen s vodoodpudivým efektem PRIVATE SPA spray 00 ml. S vůní osvěžující limetky. 0 Kč 8 Kč [, ] IDEÁLNÍ DO KOUPELNY I DO KUCHYNĚ GB00 Čistič kuchyní s mimořádnou odmašťovací schopností FOODOO spray 00 ml. S vůní lesní jahody. Kč 7 Kč [, ] HW0 Čistič na okna a zrcadla WINDOW spray 00 ml. Se svěží vůní polar breeze. Kč Kč [,7 ] ČISTÁ DOMÁCNOST S KAŽDÝM PRACHEM ZATOČÍME A POVRCHY VYLEŠTÍME Všechny tyto čištiče neutralizují elektrostatický náboj povrchů. 8 HA07 HW0 0 HE08 Univerzální prostředek proti prachu na nábytek ANTISTATICUM in 00 ml Kč [, ] Leštěnka na nábytek s vysokým leskem WOODOO in 00 ml Kč [, ] Čistič povrchu spotřební elektroniky ELECTRONICUM 00 ml! Kč [, ] 7 DA8 Leštící utěrka z mikrovlákna, barevné květy, 0 x 0 cm. 7 Kč Kč [, ] 7 8 pro sadný snadný úklid... 0 KONCENTRÁTY Koncentráty na ruční mytí nádobí BALSAM 00 ml 7 GC00 lesní jahody NA TROUBY 8 GC0088 osvěžující limetka 0 Kč 8 A GRILY 7 Kč [, ] NA RUČNÍ MYTÍ NÁDOBÍ obsahují Aloe vera - příznivé pro Vaše ruce koncentrát - používáte menší množství s maximálním účinkem 7 GG008 Čistič na trouby a grily OVENGRIL 00 ml! Prostředek je mimořádně účinný. Při čištění používejte gumové rukavice. Kč Kč [, ] 7

5 ANTIBACTERIAL Aktivní antibakteriální složky účinně odstraní nežádoucí bakterie. Účinně vyčistí hladké plochy a povrch zůstane krásně lesklý. KUCHYŇSKÉ DESKY LEDNIČKY NEHODY VAŠICH MAZLÍČKŮ ODPADKOVÉ KOŠE Na kuchyňké desky - odstraní i muší hovínka z hladkých povrchů. Odstraní otisky prstů z nerezových ploch. Na hladké povrchy po nehodách Vašich zvířátek nebo dětiček... a všude tam, kde si nevíte rady, čím povrch vyčistit! Na odpadkové koše a místa, kde máte pocit, že se množí bakterie. Jednoduché použití s okamžitým účinkem: nastříkejte na povrch a vyčistěte dosucha papírovým ubrouskem, kapesníkem nebo toaletním papírem. ZNIČÍ,% BAKTERIÍ HA08 Univerzální antibakteriální prostředek na hladké povrchy ANTIBACTERIAL spray 00 ml Kč [, ] WC PRKÉNKA Na kliky, WC prkénka a splachovadla - budou hygienicky čisté. KLIKY SPLACHOVADLA V hlavním katalogu naleznete mnohem více... ČESKÁ EKOLOGICKÁ DROGERIE NÁPADY PRO DŮM I ZAHRADU DOPLŇKY PRO DĚTI I DOSPĚLÉ Pro více informací, zapůjčení katalogu, vysvětlení dalších výhod a možností spolupráce kontaktujte našeho KOORDINÁTORA: JMÉNO: ČÍSLO KOORDINÁTORA: TELEFON, , WEB: AA0 Upoutávka, sada 0 ks V této Upoutávce naleznete pouze některé výrobky z naší nabídky. Vždy platí ceny z aktuálního katalogu.