SMLOUVA O DILO. I 00 I cz50 0 I CEKOCZPP / KOMBCZPP

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA O DILO. I 00 I cz50 0 I 000000218932050207 CEKOCZPP / KOMBCZPP"

Transkript

1 .?-{l Plr }LA( f.j I l)l{,()(; ltaivi t-vl{opsili,lv(.) t i!t I'it(J:; l iil,lrl t-l NIh l l)r.ovu.lrr, forid sourlrzr]osri i vztlr.tclt.t lrt rrotlr.t "t""ut/\ I Ndzev projektu: Zatepleni objektu DRO FN u sv. Anny eislo projektu: Cz.L.o2l 3.2.OOh SMLOUVA O DILO uzavienf dlc g 536 a niisl. z6kona d. 5 I 3/l 99 I Sb., obchodni z6konfk ve zneni pozd6j5fch piedpisri I. Smluvni strany l. Ob-jednatcl : sidlo: jcdnaj ici: li: DIE: d. uitu: IBAN: SWIFT: Fakultni nemocnice u sv. Anny v BrnE statrr i piispdvkovd organ izace Pekaiskd 53,65691 Brno lng. Petr Ko5ka, MBA, ieditel 00t59816 c200r59816 Kornerdni banka, a.s., pobodka Brno-ntdsto /0100 cz2t 0 I KOMBCZPP VHH THERMONT s.r.o. obch. rcisti'ik: sfdlo: jcdnajici IC]: I)IE: e. rirdtu: IBAN: SWIF]': KS v OstravE, oddil C, vlolka24225 l-roubelice Troubelice V6clav Hrub!, Daniel Hruban c CSOB, a.s. / KB, a.s I /0300; /0 I 00 cz I I cz50 0 I CEKOCZPP / KOMBCZPP It. Yyznam a riiel smlouvy Ueelern tito srnlouvy je provedeni zatepleni objektu Doledovaciho a rehabilitadniho odddleni Fakultni rrcnrocrricc u sv. Anny v Brnd v rdrrrci projektu Zatepleni objektu DRO FN u sv. Anny dislo CZ / I fi nancovaniho Evropskou unii z Fondu soudrznosti. ilt. Vjchozf podklady a tdaje l. Podkladem pro uzavieni teto smlouvy je nabidka zhotovitele ze dne sestaven6 dle n6sledu.i icich podkladfi : a) zadixacf projektovd dokunrentacestavby zpracovand firmou MEDICOPROJECT, s.r.o., Kroltova Brno Smlouvaodilo-stavba Strana l (celkem l0)

2 OPIlRI\CNI PI{OCII.AM ztvot'ni ttr.ost-riul I,ll?;;;llli-' l,::,,.1,',',",,,.,,o,,,, b) vykazu vymdr c) prohlfdky mista plndni 2. Dal5i podklady ke stavbd, ktere pied6 objednatel zhotoviteli: a) stavebni povoleni Udaje o stavb6: a) n6zev stavby; FN u sv. Anny v BrnE - zatepleni objektu DRO - Novy Liskovec b) misto stavby: Fakultni nemocnice u sv. Anny v Brn6, Zoubkova 18,63400 Brno, p.d. 965/1, k.li. Novli Liskovec, piesne vymezeni mista stavby je urdeno projektovou dokumentaci c) charakteristika stavby; stavba trvalii IV. PiedmEt smlouvy l. 2. Zhotovitel se zavazuje provest stavbu s n6zvem,,fn u sv. Anny v Brnd zatepleni objektu DRO Nov! Liskovec" spodivajici zejmena v provedeni celkov6ho zatepleni fasdd objektlr, vymdnd oken a dveii a zatepleni stiechy kiidla B (d6lejen,,dilo"). Soud6sti dilaje provedeni ve5kerych praci a dod6vka veskerfch stavebnfch hmot, materi6l& a zaiizeni potiebnlich k provedeni dila specifikovan6ho v polozkovem rozpodtu (pifloha d. I teto smlouvy) a v projektovd dokumentaci. Piesn6 specifikace dila a jeho jednotlivlich d6stf je uvedena v piiloze d. I (polozkovli rozpodet), kterii-je nedilnou soudiisti tdto smlouvv. V. Cena dila l. Objednatel se zavazuje uhradit zhotoviteli za provedenf dila uvedeneho v dl. lv. tdto srnlouvy tuto cenu: cena bez DPH 6.9 r6.666,60 Ka DPH r ,40 Kd cena celkem vi. DPH Kt (slovy; Osmmi I ionfi tiistatis ickorundeskvch) 2. Cena dila uveden6 vodst. I tohoto dldnku je stanovena dohodou podle ziik. C, Sb., o cen6ch ve zndni pozdej5ich piedpisir a zahrnuie veskere n6klady nutne k realizaci piedmdtu dfla dle teto smlouvy, vietnd kursovych rozdihi, infladnfch vlivfi, firokfr, cla, materidlu, odstraneni odpaclfi a dopravy. Cena dila je stanovena v souladu s nabidkou piedlozenou zhotovitelern a.le to cena nejvyse piipustna. VI. Platebnf podminky l. 2. Cena dila uvedenii v dl. V. odst. I tdto srnlouvy bude objednatelem uhrazena bezhotovostnirn pievodem na ridet zhotovitele uvedeny v dl. I. odst. 2 tdto smlouvy na zdklade mdsidni fakturace zhotovitele za skutednd a i'6dnd provedend prdce a dod6vky vuplynuldm kalenddinim mdsici, ato az do vlise 90 % celkovd ceny. Zbylych l0 % celkov6 ceny dila bude zhotovitelem fakturovdno po pieddni dila, tj. po podpisu z6pisu o pied6ni a pievzeti dfla, v piipadd vad a nedoddlkt po podpisu zdpisu o [rplndrn odstraneni zji5tdnych vad a nedod6lkri. Splatnost v5ech faktur bude 120 dnfi. Ziwazek splatnosti je splnen okarnzikem odesl6nf piislu5nd d6stky z ridtu objednatele na [rdet zhotovitele uvedeny v dl. l. odst. 2 tdto smlouvy. Faktura musi mit ve5kere n6lezitosti dariovdho a fdetniho dokladu v souladu s pifslusnlimi pr6vnimi piedpisy a musf na ni byt uveden nfzev a dislo projektu, zneholje dilo financov6no (viz z hlavi t6to smlouvy) a vdta:,,projekt je spolutinancovan Smlouvaodflo-stavba Strana 2 (celkem l0)

3 I #:;.il.,;ii,illli,th:;::j.:::::,,l:::.:::.],',,.,,,,.,.',, Evropskou unii z Fondu soudrznosti". Pokud nedojde k pievzeti dila, neni objednatel s fhradou ceny dfla v orodlenl. VII. Doba providinf dila l. I' i'eddni staveni5t dle dl. Vlll. odst. l teto smlouvy probdhne dle dohody s investorem pii podpisu smlouvy. 2. Zfrotovitel se zavazuje zahilitrealizaci dila do l0 dnri od pied6ni staveni5td. 3. Zhotovitel se zavazuje dokondit a piedat dilo objednateli nejpozd6ji do 6 mdsicri od podpisu tdto srnlouvy. VIII. StaveniStE a stavebni denfk ) l. StaveniStdnr se pro fdely teto smlouvy rozumi prostor pro stavbu, pro jeji realizaci azaiizeni staveni5td, urdeny v projektove dokumentaci. O pied6ni a pievzeti stavenistd poifdi smluvni strany zdpis, opati"eny podpisy povdienych z6stupc& obou srnluvnich stran uvedenj'ch v dl. XVII. tdto smlouvy. Zhotovitef se zavazuje udrzovat na piedandrn stavenisti a pienechanych inzenyrskych sftich poi6dek a distotu,je povinen na vlastni ndklady odstraiovat odpady a nedistoty vznikldjeho dinnostf. Pokud dojde iinnosti zhotovitele nebo jeho subdodavatelfi ke znedistdni piilehllich kornunikaci popi. i mimo aredl objednatele, zavazuje se zhotovitel zajistit jejich vydi5tdni na sve n6klady. Zhotovitel je na sve niiklady povinen zajistit na staveni5ti dopravni znadenf, zaji5tdnf stavenistd proti kriidezi a znehodnoceni dila a ve5kerd bezpednostnf, po26rni, hygienick6 a ekologick6 opatienf, kterd vyzaduji obecnd zavazne pr vni piedpisy. Po pieddni dilaje zhotovitel povinen stavenistd vdetndjeho veskereho vybavenf vyklidit, odstranit z ndj ncdistoty a zbytky rnateriiilu a nejpozddji do l0 kalenddinich dnri po pied6ni dila je odevzdat objednateli. Stejn6 povinnost plati i pro uvedeni okolnich ploch stavenistdo pfivodniho stavu. 4. O prribdhu stavebnich praci a dalsich skutednostech, rozhodnych pro plndni smlouvy, vede zhotovitel v souladu se stavebnirn z6konem a jeho provdddcimi piedpisy stavebni denik po celou dobu realizace difa od pievzeti stavenistc az do odstrandnf poslednf vady di nedoddlku uvedendho v z6pisu o pieddni a pievzetf dila. IX. Zprisob provfd6nf dila l. Zlrotovite I potvrzuje, Ze se v plndm rozsahu sezniimil s rozsahem a povahou dfla a lejsou tnu znitmy veskerd technicke, kvalitativni, hygienickd, ekologicke, bezpednostni a jind podminky nezbytnd k realizaci dila. 2. Zhotovitel provede dilo na svrij n6klad, na svd nebezpedi, dohodnutfrn zpfisobem, v dohodnutdm terrninu a jakosti a za cenu uvedenou v dl. V. odst. I teto smlouvy. 3. Zhotovitel provede dilo v souladu s touto smlouvou, polozkovym rozpodtern (piiloha d. I tdto srnlouvy), projektovou dokumentaci, zad vac[ dokumentaci stavby, stavebnfm povolenfm, rozhodnutirrri statnich orgiinft a org6nfi samospr6vy, z6pisy ve stavebnim deniku a prdvnfrni piedpisy a technickymi norrnarni vztahujicimi se na toto df lo. Smlouvaodilo-stavba Strana 3 (celkem l0)

4 o l) {:llac Nl I l, t{(]c f{atvl z I vot"fj i P R0 :rt ht. i) i 4. Zhotovitel se zavazuje realizovat dilo s maximdlni odbornou p6di a hospoddrnosti pii prov.lddni vsech praci a pii vfbdru materiiilfi a subdodavatelfi, to v5e pii dodrzeni maximslni mozne kvality a s dftrazetn na ekologickou Selrnost. Zhotovitel se zavazuje provdst dflo tak, aby odpovidalo pozadavkfrm objednatele, povolenim st6tnich org6nfi, priivnim piedpisrim a technickym norm6m CSN a EN, piedepsanym technologicklirn postupfim, drile pozadavkrim technickym, materi6lovym, bezpednostnim, poz6rnirn, hygienicklm, zdravotnint, ochrany Zivotniho prostiedi, ochrany t6lesnd postizenfch osob a dal5im. VySe uvedend pozadavky budou sphiovat i pouzitd materi6ly, piidemz budou pouzity materiiily a stavebni postupy ekologicky Setrnd a maxim6lnd kvalitni. Zhotovitel se zavazuje pouzivat pii realizaci stavby pouze rnateridly a vyrobky sriplnlimi atesty a protokoly o zkou5kdch potvrzujfcf vhodnost pouziti pro danf irdel a zdravotni a ekologickou neziivadnost. Zhotovitel je povinen na pouzitd materidly a vlirobky piedlozit atest o vhodnosti pouziti pro danli fdel a zdravotni nezdvadnosti, prohl65eni o shodd a dalsi dokumentaci, kterou vyladuji obecnd z vazne pr6vni piedpisy Zhotovitel nesmi bez souhlasu objednatele proviiddt Lddne zmeny dila oproti projektovd dokurnentaci. Tato povinnost se vztahuje i na pouzitd materiiily a technologie. Zhotovitel navrhne z6pisem clo stavebniho deniku zmdny dfla oproti projektovd dokumentaci, zejmdna pokud zjisti, Ze je projektovi dokumentace v urditdm mistd neprovediteln6 nebo proveditelnii jen v rozporu s prdvnimi piedpisy a piislu5nlimi technicklimi normami nebo rozhodnutimi st6tnich orgiinfi. Zhotovitel je povinen v prfrbdhu stavby zaznamendvat do jednoho vyhotoveni projektovd dokumentace piesnd a prfikaznd ve5kere zm1ny, kterd byly realizovdny oproti projektovd dokumentaci. Toto vyhotoveni projektov6 dokumentace je souddsti dokumentace skutedneho provedeni stavby. O realizovanjch zmdnach oproti projektovd dokumentaci poiizuje zhotovitel prfikaznou fbtodokumentaci, kterou -je povinen piedat spolednd s dokumentaci skutedneho provedeni stavby objednateli. Zhotovitel odpovid6 za piesnd a prribdznd vedeni ndajfr a podkladri o skutedndm provedeni stavby, ti. dokumentace skutedneho provedeni stavby. Dokumentaci skutedndho provedenf stavby pfed6 zhotovitel spolednd s dokondenym df lem objednateli, a to 1x v listinnd podobd a lx v digitdlni podobd na datov m nosidi ve formdtu.pdf. Zhotovitel je povinen respektovat veskerii pravomocnd rozhodnuti a ztvaznd stanoviska sprdvnich fiadfi a orgiinfi samosprdvy. 9. Zhotovitel je povinen se pii proviiddni dila iidit pokyny a pozadavky povdienlich zamdstnancir objednatele uvedenlch v dl. XVll. tdto smlouvy. 10. Zhotovitel je povinen pii prov6ddni dila spolupracovat a poskytnout potiebnou soudinnost povdienyrn zdstupcfim objednatele uvedenlim v dl. XVII. t6to smlouvy, dalsim zamdstnancfim objednatele participujicim na zajisteni realizace dila, zpracovateli projektov6 dokumentace, autorskdmu dozoru a dodavateli zdravotnick6 di jind technologie. I L Zhotovitel se zavazuje po dobu provdddnf dila v co nejmensi miie narusit provoz objednatele, zachoviivat poiridek a distotu a vyvarovat se jedndni ohrozujiciho zdravilidi nebo Zivotni prostiedi, -le povinen dodrzovat veskerd po26mi, bezpednostni a hygienickd piedpisy. 12. Smluvni strany se dohodly na pracovni dobd zhotovitele v pracovni dny od 7.00 h do h. Zrndny pracovnf doby schvaluje na niivrh zhotovitele objednatel. Pr6ce ajejich rozsah o vikendech a sviitcich musi zhotovitel navrhnout objednateli nejpozddji do dtvrtka l 5.00 h. X. Kontrola provf d6ni dila L Objednatel si vyhrazuje pr6vo prov6ddt prribdznou kontrolu kvality dila a pouzit;lch materi6lfi a piizvat si podle potieby nez6vislou kontrolni osobu. Zhotovitelje povinen poskytnout objednateli pii kontrole dffa potiebnou soudinnost. Ke kontrole prov6ddnf dila je opr6vndn taktel z,pracovatel pro-jektove Smlouvaodilo-stavba Strana 4 (celkem l0)

5 ( ) i' i. ll n C i{ I lj l-l(l (-l i.{ A i\,4 r1 lv(.) I!\l I l'11(l!l I lll-di t.vroi'slia UNll, I f)ruv,r,tt,, [r-rnd scudr;riorri i yz(]rr\lr.i l,r rir(lu ' tu ''t"'/\ I dokurrrentace, autorsky dozor, zdstupci dodavatelfi zdravotnickd nebojind technologie, zdstupciidfcich a kontrolnich org6nfr, piipadnd jind osoby povdiend objednatelern. Kontrola dila bude probfhat na pravidelnlich kontrolnich dnech dohodnutlich rnezi povdienyrni osobami objednatele a zhotovitele. 2. Objednatelje zejmena opr6vndn kontrolovat ddsti dila, kterd budou v dalsim pracovnim postupu zakryty ncbo se stanou nepiistupnymi. Jedn6 se zejmdna o tyto pr6ce: a) zdkladov6 sp6ra, b) vyztuze betonovych konstrukci. c) ve5kerd kandly a potrubi pied zakrytim, d) ve5kerd inzenyrskd sitd pied zakrytim, e) piipadne dalsi konstrukce a prdce nazitklade pozadavku zapsaneho do stavebniho denfku. 3. Zhotovitel je povinen pozvat objednatele ke kontrole dle odst. 2 pisemnd nejrndnd dva pracovni dny piedeur. O provedene kontrole bude poiizen ziipis ve stavebnirrr deniku potvrzenli technickym dozorem objednatele. Zdstupce objednatele uvedeny v dl. XVll. odst. I pism. a) tdto smlouvy je opr6vndn pieru5it pr6ce na realizaci dila, nenf-li df lo prov6ddno v souladu s touto smlouvou, projektovou dokumentaci, stavebnim povoleninr, zapisy ve stavebnfr.tr deniku nebo nejsou dodrzoviiny pr6vni piedpisy, technickd norrny e SN a EN, technologickd postupy, je-li ohrozena kvalita dila, jsou pouziv6ny nevhodnd rnateriiily apod. Doba pieruseni z viny zhotovitele nem6 vliv na sjednany termin dokondeni dfla. Zhotovitel je v tomto piipadd povinen provdst niipravu a zjistdne vady odstranit ve lhfitd pisemnd dohodnutd rnezi opriivndnlimi zdstupci obou smluvnfch stran uvedenyrni v dl. XVIL odst. l pism. a), resp. v dl. XVII. odst. 2 pfsrn. a) teto srnlouvy. Pokud zhotovitel vady v dohodnutd lhfrtd neodstranf, mfize objednatel od tdto srnlouvv odstouoit. xt. Piedf ni dfla l. Zhotovitel odevzdd dokonden dilo a objednatel jej pievezme formou z6pisu o pied6ni a pievzeti dila, podepsandho pov6ienfuri zdstupci obou smluvnich stran uvedenj'mi v dl. XVII. Spolednd s dilem pied6 zhotovitel objednateli dokurnentaci skutedndho provedeni stavby, piislu5nd atesty, prohl65eni o shodd, protokoly o revizich a zkou5k6ch a dalsi dokutnentaci, kterou vyladuji prdvni piedpisy nebo tato srttlouva. 2.. Objednatel je opr6vndn odmitnout pievzeti dila, kterd neni i6dnd provedeno, tj. zejrndna pokud md dilo vady, je nefplnd, ueni provedeno dle tdto smlouvy, projektovd dokurnentace, zaddvaci dokurnentace, pi'fslu5ttlich priivnich piedpisri a technickych norem, spolednd s dilem neni piediina dokumentace skutedndho provedeni stavby, piislusnd atesty, prohl65eni o shod6, protokoly o revizfch a zkou5kdch a dalsi dokumentace, kterou vyladuji priivnf piedpisy. V piipadd, Ze objednatel pievezme dilo s drobnjmi vadanri, dohodne se v zfpise o pied6ni a pievzeti dila zptsob a lhfita k jejich odstrandni. Nebude-li terlto termfn dohodnut, plati, 2e vady budou odstrandny do l0 dnfi ode dne pieddnf a pievzeti dila. Niiroky objednatele na zaplaceni eventuelnich sankci a 5kod nejsou timto dotdeny. Zhotovitel ozndnti pfsernnd zdstupci objednatele uvedendmu v dl. dl. XVII. odst. I pisrn. a) tdto sttrlouvy rninirn6lnd 5 pracovuich dnf pi'ed pl6novanlrn datern dokondenf dila, Ze dilo je piipraveno k Di'cvzeti. 4. Podpisern zdpisu o pied6ni a pievzeti dila dochhzi k pied6ni dila zhotovitelem objednateli. Pokud jsou vsak v zripisu uvedeny vady a nedoddlky, je zdvazek pieddnf dila splndn az okamzikem fiplndho odstrarrdni v5ech vad a nedoddlkfi uvedenych v ziipisu o pieddni a pievzeti dila. O [plndm odstrandnf v5ech vad a nedoddlkfi sepi5i zdstupci smluvnich stran uvedenf v dl. dl. XVII. teto smlouvy zitpis o rlplnim odstrandni zjistdnlch vad a nedoddlkri. Pi'cd pieddnim dila je zhotovitel povinen zajistit na vlastni ndklady ve5ker6 piedepsane zkousky, kontroly a rcvize dila a potvrzenf o tdchto zkouskiich piedat objednateli spolednd s dilem. Smlouvaodilo-stavba Strana 5 (celkem l0)

6 ,*, () PIftAC NJ I P tl{)c R./1,M ZIVOI'Ni PROSTRI.Di tvilof\'.'\ llll li l'r, r,,.lt', li-rnrl souriutrrotli v:rtlrt,.lli l]ir'orirr t '/\ OkamZikem pieddni dila piechiizf na objednatele nebezpedi Skody na dile. xil. Odpov6dnost za vady a zfruka l. 2. Zhotovitel poskytuje ziiruku za jakost a bezvadnost proveden6ho dila po dobu 5 let. Z6rudni lhirta podfna bdzet okamzikem podpisu ziipisu o pied6ni a pievzeti dila uvedeneho v dl. Xl. odst. I teto srnlouvy, u vad a nedoddlkri dnem podpisu z6pisu o tiplndm odstrandni z-ii5tenlich vad a nedoddlkir dle dl. XI. odst.4 tdto smlouw. Bdhem trv6ni z6rudni lhrity se zhotovitel zavazuje vady dila bezplatnd odstranit. Ziruka se nevztahtlie na bdznd opotiebeni dila a na vady zpfisobend vy55i moci. N6klady na prdci, materi6l, cestovni n6klady, ndklady na ubytov6ni a veskerd dal5i ndklady, ktere zhotoviteli vzniknou v souvislosti s odstraiov6nim vad v zdrudni lhritd, hradi v plne vyisi zhotovitel M6-li dilo vzhru(ni dobd vady, oznilmi objednatel tuto skutednost pisemnd (dopis, ) zhotoviteli do jeho sidla. Vozn6menf (reklamaci) objednatel uvede zji5tdnd vady a popi5e, jak se projevlrji. Nejpozddji do 5 dnri od obdrzeni reklamace sddli zhotovitel, zda reklamaci uznhvir a -iakolr lhfitu navrhuje k odstrandni vady, piipadne z jaklich dfivodri reklamaci neuzn6v6. Pokud tak neudini, mi se za to, Ze zhotovitel reklamaci uzndv6. Zhotovitelem navrzen6 lhfita k odstrandni vad nesmi b)tt del5i nez l0 dnri od uzn6ni vady zhotovitelem. V piipadd, Ze charakter, zavalnost a rozsah vady neumozni tuto lhirttt splnit, dohodnou se smluvni strany na lhritc delsi. Bude-li se jednat o vady havariini, pro kterd neni moznd dilo bezpedne a plynule provozovat. nastoupi zhotovitel k odstrandni vady okarnzitd a vadtt odstrani neprodlen6. Nenastoupf-li zhotovitel k odstrandni reklamovan6 vady ani do 5 dnfr od marndho uplynuti lhfity k odstrandni vady, je objednatel oprdvndn povdiit odstrandnim vady jin! subjekt, piidemz vesker6 n6klady na odstrandni vady je povinen uhradit zhotovitel. Stejne pr6vo piislusi objednateli v piipadd vad havarijnfch, nenastoupf-li zhotovitel k odstrandni vady okamzitd a nebude-li vada neprodlend odstrandna. Ndrok objednatele na smluvni pokutu a niihradu Skody neni timto ustanovenirn dotien. I reklamace odeslan6 posledni den z6rudni lhfity se povazuje za vdas uplatndnou. Na tu d6st dfla, na kterou byla opr6vndnd uplatndna reklamace, se prodluzuje zdru(nl doba o dobu od terminu uplatndni reklamace po termin odstrandni vady a pied6ni a pievzeti odstrandnd vady. Vsouladu s g 262 odst.4 zilkona d. 513/1991 Sb., obchodni zdkonik ve zndni pozddjsich pieclpisir se z ru(ni podminky a dalsi podmfnky, kterd smdiuji k ochrand spotiebitele, iidi ustanovenfmi obdanskdho ziikoniku a dalsich obecnd z vaznych priivnfch piedpisfi upravujicich ochranu spotiebitele vzdy, pokud jsou pro objednatele vlihodndjsi nel zdru(ni podminky stanovend touto smlouvou nebo obchodnirn zdkonikem. xilt. Sankce l. Objednatel je opriivndn pozadovat a zhotovitel povinen uhradit objednateli za nesplndni dohodnutdho terminu dokondeni a pieddnf dila (dl. Vll. odst. 3 tdto smlouvy) smluvni pokutu ve vysi 0,03 % zceny celdho dila za kaldy zapo(atli den prodleni. TutdZ povinnost md zhotovitel i v piipadd nesplndni dohodnutdho terminu pro odstran6ni vad a nedoddlkfi dila sjednan6ho v protokollr o pied6ni a pi'evzeti dila. Smlouvaodilo-stavba Strana 6 (celkem l0)

7 t.vl{ol'skr\ UNll l-orrrl,sourlr,rio,;ri I l)t ir,,itt, I \,;1rlri!tr d lrr ir()(i!r " ' "'t"t/\ I 2 Objednatel je opr6vndn pozadovat a zhotovitel povinen uhradit objednateli za nesplndni lhrity pro odstrarrdni vad v z6rudni lhritd smluvni pokutu ve vy5i 0,01 o z celkovd ceny dila za kazdou vadu a kaldy zapo(,aty den prodleni. N6rok objednatele na n6hradu Skody, kterd piesahuje smluvni pokutu, neni ustanovenimi odst. I a 2 tohoto dl6nku dotden. Povinnost k rlhradd sr.nluvni pokuty dle odst. I a 2 tohoto dldnku zhotovitel nem6, pokud prok62e, Le prodleni bylo zprisobeno okolnostrni vyludujicimi odpovddnost dle S 374 obchodniho zdkoniku. A 5. Zhotovitel je povinen bez zbyte(neho odkladu uhradit v plne vlisi objednateli n6hradu Skody, kterd objednateli vznikne v souvislosti sporu5enim povinnosti zhotovitele, kter6 pro ndj vyplyv6 ztdto stttlouvy. NedodrZi-li objednatel lhritu splatnosti ceny dila stanovenou v dl. VI. odst. 2 tdto smlouvy, je objednatel povinen uhradit zhotoviteli rirok z prodlenf ve vy5i 0,01 o z nezaplacend d6sti ceny dila za kaldy zapodat! dor prodleni. XIV. Zminy dila l. Ob.jednatel si vyhrazuje pr6vo vypustit z pi'edrndtu dila pr6ce a doddvky (mdndprdce), o kterd se cena dila snizi v souladu s polozkovlim rozpodteur PoZadavek na rnendprdce udini objednatel fbrurou podepsandho zinnarnu ve stavebnim deniku osobou uvedenou v dl. XVII. odst. I pisrn. a) tdto smlouvy. Pi'ipadnou objektivni nutnost vfcepraci (napi. z dfivodu uvedendho v dl. IX. odst. 6 tdto smlouvy) se zhotovitel zavazuje objednateli sddlit tbrrnou z6pisu ve stavebnirn deniku, kde uvede piesnd vytnezeni vicepracf, dfivody pro viceprdce a cenu vicepraci. Cena vicepraci nesmi pies6hnout ceny uvedene v polozkovirn rozpodtu, kterli je nedilnou souddsti tdto srnlouvy. Nutnost vicepraci je opr6vndn posuzovat kromd objednatele i projektant a autorskli dozor. Objednatel je povinen v piipad6 vicepraci postupovat dle z6kona ( Sb., o veiejnych zakdzkdc,h ve zndni pozddjsich piedpisri. Zhotovitel neni opr6vndn zahhjit vfcepr6ce difve, nez bude srnluvnimi stranami uzavien dodatek k tdto smlouvd dle ndsledu.jiciho odstavce, jinak nern6 zhotovitel n6rok na rihradu provedenlich vicepraci. Pro tndndpr6ce i vicepr6ce musi bjrt tnezi smluvnirni stranami uzavien v souladu s dl. XVIIL odst. 7 tdto srnlouvy pisemny dodatek k tdto srrrlouve. XV. Odpov6dnost za 5kodu, bezpeinost a ochrana zdravi pii prfci, polfrni ochrana Zhotovitel je povinen pii realizaci tdto smlouvy dinit takov6 opatieni a podinat si tak, aby nedochdzelo kc vzniku Skod. Pokud zhotovitel nebo jeho subdodavateld zpfisobi Skodu objednateli nebo jinym subjektfim, je zhotovitel povinen bez zbytedniho odkladu Skodu odstranit a neni-li to rnoznd, pakji finandnd uhradit. VeSkere ndklady s tirn spojend nese zhotovitel. Volba zprisobu ndhrady Skody n6lezf objednateli Nebezpedf Skody na dlle nese od pieddni staveni5td az po pied6ni dila zhotovitel. Zhotovitel prohla5uje, Ze je poji5tdn proti Skoddrn zpfrsobenlm jeho dinnostf, pojistnii ddstka dosahuje cerry dila azabezpe(,[, aby i subdodavateld byli poji5tdni. Zlrotovitel odpovida za bezpeenost a ochranu zdravf svych zamdstnancfi pii prdci a za dodr2ov6ni provoznfho i'6du a poz6rnich srndrnic objednatele. ZajiStdnf prostiedkfi bezpednosti a ochrany zdravi pii Smlouvaodilo-stavba Strana 7 (celkem l0)

8 -7." ^4. f' :lrran'. :'ll'j"l l {vliol'st" {lf rl : {'ri.,"rr, -,/ /tvotnt l,poq,ll.fdi F.*d Eoirrlu'rto,;t, i t,rilitr lr it rrt tttrrltt rr '/ A /t pr6ci, jakoz i prostiedkfi politrni ochrany je plnd povinnosti zhotovitele. Ohla5ovna poz6ru pro are6l objednatele vr6tnice z Mendlova ndmdsti, tel Pied zah6jenim dila objednatel provede vstupni proskoleni technikfi stavby urdenych zhotovitelern ze z6sad bezpednosti a ochrany zdravi pii prici, polirni ochrany, ochrany Zivotniho prostiedi, dopravniho i6du objednatele, piipadnd z dal5ich vnitinich piedpisri objednatele, jejichz dodrzovdni.le z hlediska prov6ddni dila dle tdto smlouvy v are6lu zhotovitele nezbytnd. O proskolenf se provede pisemny zinnam. Zhotovitel se zavazuje informovat objednatele nejpozdeji l5 dnfi pied pieddnim stavenistc, pokud celkovd piedpokl6dan6 doba trviini pracf dle tdto smlouvy bude del5i nez 30 dnfi, ve kterych buclou vykon6vdny priice a dinnosti a bude na nich pracovat souiasnd vice nez 20 fyzickyclt osob po dobtr delsi nez I pracovni den nebo pokud celkovj pl6novanf objem praci a dinnosti bdhem realizace dila pies6hne 500 pracovnich dnfi vpiepodtu na jednu fyzickou osobu. Ve stejn6 lhfitd.ie zhotovitel povinen informovat objednatele, budou-li na stavbe pfrsobit soudasne se zamdstnanci zhotovitele i zamdstnanci subdodavatehi a budou-li pii realizaci dila vykon6v6ny pr6ce a dinnosti vystavujici fyzickotr osobu zvj5en6muohrozenizivotaneboposkozenizdravidle$ l5odst.2zhkona(, Sb.,ozaji5tdni dalsich podminek bezpednosti a ochrany zdravf pii pr6ci. Zhotovitel je povinen irdinnd spolupracovat s objednatelem, resp. objednatelem urdenou osobou (technik bezpednosti priice, koordindtor bezpednosti a ochrany zdravi pii pr6ci) pii zpracovini pl6nu bezpednosti a ochrany zdravi pii priici a d6le je povinen dodrzovat povinnosti stanovend v.s l6 ziikona ( Sb., o zajistdni dal5ich podminek bezpednosti a ochrany zdravi pii pr6ci. XVI. Ostatnf ujednrini l. Zhotovitel se zavazuje na svd n6klady odstraiiovat odpady vznikld provdddnirn dila dle pozadavku objednatele a zabezpe1 distotu veiejnd a piijezdov6 komunikace a udrzoviini poiidku na stavenisti, vdetnd dodrzeni limitfi hludnosti provdddnlich pracf v souladu s hygienicklimi normami. Zhotovitel zabezpe(i, aby ijeho subdodavateld m6li povinnost likvidovat odpady vznikajici pii je.iich dinnosti. Zhotovitel zajisti a uhradi ze svlch prostiedkri ndklady na vydisteni komunikaci, kanalizace apoc1., pokud bylo znedistdni zprisobeno jelro dinnosti. Zhotovitel zajisti na sve n6klady dopravnf znadeni spojend s prov6ddnim stavby. Soudasnd zhotovitel odpovid6 za sprdvnost provedeni dopravniho zna(eni v are6lu i mimo ndj. Zhotovitel je odpovddnyi za projedn6ni umistdni, piemist6ni a jine nakl6d6ni s dopravnim znadenim s piislu5nlimi org6ny. Zhotovitel zajistf na sve ndklady zabezpedeni a stiezeni staveni5td tak, aby bylo dilo za-iistdno proti kr6dezi a znehodnoceni. 4. Zhotovitel nese veskerd n6klady i odpovddnoslzauz[vini veiejnych ploch a ploch jinlich vlastnikir. Objednatel poskytne zhotoviteli po dobu realizace dila za fihradu dle spotieby zdroj vody a zdroj elektricke energie. Naklady za odbdr elektrickd energie a vody budou zhotoviteli objednatelenr prfibdznd piefakturov6vdny na z6kladd primdrnich dodavatelskyich faktur energetickjch a voddlenskych subjekt&. Zhotovitel na odbdrnych mistech urienych zhotovitelem instaluje na vlastnf n6klady podruzne mdiide vody a elektrickd energie. Zhotovitel se zavazuje ve stavebnim deniku v6st prokazatelne z znamy spotieby vody a elektrickd energie podle prribdznlich odedtfr z podruznlch mdiidit. 6. Zhotovitel je povinen zajistit, aby vsichni zamdstnanci zhotovitele pohybujici se v aredlu objednatele byli dostatednd identifikovatelni (pracovni oddv, visadky apod.). Zhotovitel je povinen zabezpedit tuto povinnost i u vsech svlich subdodavatehi. 7. Zhotovitel je povinen vfidi tietim osobdm zachov6vat mldenlivost o v5ech skutednostech, kterd se dozveddl pii realizaci tdto smlouvy a v souvislosti s ni a ktere jsou chr6ndny piislu5njrni obecni Smlouvaodflo-slavba Strana 8 (celkem l0)

9 l{ncl l\li Pll()(,;lll\M,,#(')')i,1 IVO 1 i'l I l' i{0s I il I:.1) l.vrol'sk Ll ll ll I I'r,v,rrltr, lrjrr{l (ou(lrlrlosti i v:rrlutlr.t 1rr irr.,tlt.t l "'u '""'/{ zivaznyni prdvnfmi piedpisy (zejmdna obchodni tajemstvi, osobni fdaje, utajovand informace) nebo kter6 objednatel prohl6sil za drivdrne. Povinnost mldenlivosti trv6 i po skondeni platnosti teto smlouvy. Tyto povinnosti se zhotovitel zavazuje zajistit i u vsech svlich zarndstnancfi, piipadndjinych osob, ktere zhotovitel k realizaci t6to smlouvy pouzije. 8. Pokud vzniknou rnezi smluvnimi stranami rozpory ohlednd technologie proviideni dila, pouzivanych rrrateri6lfi, povahy vad di jine rozpory technickd povahy, je kter6koliv ze srnluvnich stran oprdvndna piedlozit z lelitost k posouzeni rnistnd piislusnd st6tni zku5ebnd zhotovitel e, jejil stanovisko bude pro obe snrluvnl strany z6vazni. N6klady spojend s posouzenirr nese strana, jejil nlzor se ukiize jako nesprdvny. 9. Zhotovitel nenf opr6vndn postoupit pohled6vku plynouci ztdto srnlouvy tietf osobd bez pisernndho souhlasu objednatele. t0 il l2 I J. Zhotovitel souhlasi se zpiistupndnim nebo zveiejndnim v5ech n6lezitosti tohoto srnluvnfho vztahu. Zhotovitel poskytne objednateli a v5em subjektfim oprdvnenym ke kontrole tdto smlouvy nebo projektu, zndhoz je dilo financov6no, veikerou potiebnou soudinnost a dokumentaci pii vykonu kontrol tlikajicich se tdto smlouvy, jakoz i dal5ich dokument&, kterd s touto smlouvou a veiejnou zakinkou souviseji, a to po dobu danou pr6vnimipiedpisy e n nlelictr archivaci, nejmdnd v5ak do Tuto povirrnost zajisti zhotovitel iu subdodavatelfi, kteii se podili narealizaci t6to smlouvy. Zhotovitel podpisem tdto smlouvy prohla5uje, Ze nemd v evidenci danf zachyceny daiovd nedoplatky, nemii nedoplatek na pojistndm a na pen6le na veiejnd zdravotni poji5teni ani nedoplatek na pojistndrn a rra pcrr6le na soci6lni zabezpe(eni a piispdvku na stdtni politiku zamdstnanosti. Zhotovitel poskytne objednateli nebojim urdend osobd ve5kerou potiebnou soudinnost a dokumentaci pro zpracoviini monitorovacich zpr v a hl65eni v souvislosti s realizaci tdto smlouvy. 14. Zlrotovitel bere na vddomi, Ze maxim6lni piipustnyi objem subdodavek vr6mci dfla je l5 % zcelkovd ceny dila, piidemz se do tohoto limitu nezapodit6v6 doddvka vj'plni otvor0 (vndj5ich oken, dveii, prosklenych stdn apod.). Pokud v dfisledku nedodrzeni tohoto lirnitu zhotovitelem bude objednateli odepiena finandni dotace,je zhotovitel povinen objednateli uhradit ndhradu Skody ve v1i5i neposkytnuti dotace. t5 Zhotovitel zajisti na vlastni n6klady zhotovenf stiile informadni tabule (trvale pametni desky) v souladu s grafickyrrr podkladern, kteqi obdrzi od objednatele a v souladu s pozadavky bodu Zdvaznych pokynfr pro Zadatele a piijenrce podpory v OPZP a Crafickjm manuiilem publicity OPZP, a to nejpozdd.ji do tif rndsfcri od pieddni dila. Urnfstdnf tabule bude zhotovitel konzultovat s povei"enou osobou objednatele. XVII. Osoby poveien6 k provfd6ni dila l. Ob.jednatcl povdiil: a) jedndnim a tkony v technickych ziilezitostech teto smlouvy: Ing. Antonin Pai'izek, tel: 543 l nebo l l, antonin.parizek@fhusa.cz. b) provdddnint technickdho dozoru (TDl): Ing. Jarmila Havelkov6, tel nebo , e-rnai I : j arrrr i la. h ave lkova@fn usa. cz. 2 Zhotovitcl oovdiil: a) jedndnim a irkony v technickych z6lezitostech tdto smlouvy: lng. Vlastirnil Riedl, tel.: , fax: , riedl@)vhh.cz mlouvaodilo-stavba Strana 9 (celkem l0)

10 2.,'?ililJii:iij;lTH:.::::.::j':''i],::]::i:,,,',.,,.,. b) sravbyvedouciho: Roman Posejpal, tel.: , fax: , e-nrail: J. t. 2. Ke zmdnd povdienlch pracovnikfi strand doporudenym dopisem. Ve vdcech vyslovnd neupravenych touto smlouvou se smluvni vzlah zaloleny touto smlouvou iidi zdkonem d.513/1991 Sb., obchodni z6konik ve zndni pozddj5ich piedpisfi, zejmdna piislusnlimi ustanovenimi obchodniho z6koniku o smlouvd o dilo, a dalsimi obecnd zhvaznymi pr6vnimi piedpisy eeskd republiky. Nedilnou soud6sti teto smlouvy je piiloha d. I - polozkovy rozpodet. nebo rozsahu jejich opr6vn6ni postadi ozndmeni drtthe smluvni XVIII. Zhv6re[ni ustanoveni Neplatnost ndkterdho ustanoveni tdto smlouvy nemd za n6sledek neplatnost cele smlouvy. A Podminky tdto smlouvy, jez svou povahou piesahuji dobu platnosti teto smlouvy, zfrstdvaji plnd v platnosti a jsou irdinn6 az do okamziku jejich splndni a plati pro piipadne n6stupce stnluvnf strany. Smf uvni strany se zavazuji veskerd spory vznikld z tdto smlouvy primdrnd iesit smfrnou cestou l0 Smluvni strany se v souladu s $ 89a zirkona (' Sb., obdansk;? soudni i6d ve zndni pozddjsich piedpisri dohodly, Ze mistnd piislusn;im soudem je MEstsky soud v Bm6. Tuto smlouvu lze mdnit a dopliovat jen na z6klad6 pisemnlch dislovanyich a opr6vndnymi zdstupci obou smluvnich stran podepsanlch dodatkfi k tdto smlouvd. V5echny dodatky, ktere budou oznaieny jako dodatky teto smlouvy, jsou nedilnou souiiisti tdto smlouvy. Touto smlouvou se rusi ve5kerii piedchozi pisemnd a fstni ujednrini mezi smluvnirni stranarni tlika.ifcf se piedmdtu tdto smlouvy. Tato smlouva se vyhotovuje ve 4 stejnopisech, z nichz kazdd smluvni strana obdrzi dvd vyhotoveni. Tato smlouva nabyvd platnosti a fdinnosti okamzikem jejiho podpisu opriivnenlrni z6stupci obou smluvnich stran. Za zhotovitele'. V Unidov6 dne:..,i(,1.."2:* Za objednatele: V Brnd 0".,'l-9\99\1{tL,n'o, V6clav Hrubli, Daniel Hruban jednateld spolednosti VHH THERMONT s.r.o. Smlouvaodilo-stavba Ing. Petr Koska, MBA ieditel Fakultni nemocnice u sv. Anny v Brnd ffaisl",l r:i.r. n f;1,i:rl (l{)ti}:ice ir.t ti';i' i:,ll.r 'i: ::' B1'nd i,r'1: ' ' \'. \ i,l,:.;i.l-;,i 5ji r'erj j I I I Strana l0 (celkem l0

11 KRYCI LIST ROZPOCTU ni objektu DRO NovY Liskovec atepleni objektu DRO- Novf liskovec Dne 30.o NAklady / 1 m.j. M6rn6 a ridelov6 jednotky 0,00 Naklady / 1 m.j. 0,00 N6klady / 1 m.j. \ Z6kladni rozp. n6klady 1 HSV Dod6vky 0,00 2 r/ontez ,60 3 PSV Dod6vky 0,00 4 Mont62 0,00 5 "M" Dod6vky 0,00 6 lvlontaz 0,00 7 ZRN (r. 1-6) ,60 20 Nzs 0,00 B Doplikov6 n6klady 8 Prece presaas 0 9 Bez pevn6 podl Kulturni pametka DN (i.8-11) 21 Kompl. ainnost 0,00 C Niklady na umistdni stavby 13 Zafizenistavenist6 O,OO% 0'00 14 Mimostav. doprava O Oo% 0'00 15 Uzemni vlivy O,oo% 0'00 16 Provoznivlivy O,OO% 0'00 17 ostatni o,oo% 0'00 18 NUS z rozpoetu 0'00 19 NUS (i.13-18) u'uv 22 Ostatni naklady 0'00 D Celkovd niklady 23 Soueet 7,12, OPH 'l4,oo %z O,OO 0,00 25 DPH 2O,oo o/oz , ,40 26 Cena s DPH (i.23-25) ,60 Datum a podprs /- ZhotoviteJy'," /1- E Piipodty a odpocty 27 Dodavky zadavatele 28 Klouzave dolozka 29 Zvihodndni + - 0,00 0,00 0,00 Strana I z I

12 / ROZPOCET Stavba: Zatepleni objektu DRO NoW Liskovec Objekt: Zatepleni objektu DRO- NoW liskovec Objednatel: Zhotovitel: JKSO: Eeo: Datum: K6d polo2ky Popis MJ MnoZstvi cetkem Cena jednotkova Cena celkem Hmotnost celkem Zemni prace ,62 0, U00 Hloubeni jam soudrz hor 3 ruan6 MJ 10, , , U00 Pfipl lepivost hloub jam hor3 ruend m3 10, ,9( 1039, U00Hloub rvh S 0.6 m soudr hor 3 rudn6 MJ 1, ,7( 696,70 0,00( U00 Piiolatek za leoivost 3 hor m3 1, ( 123,00 0,00( 't201RO9Vodorovn6 piemist. vikopku no3enim hor.1-4, do 10m m ,00( R00 Vodorovn6 pfemist6ni vikopku zhot.1-4 do m m ,7( 2 771, ( R00 Piiolatek k vod. oiemist6ni hor.1-4 za dalsi 1 km m3 111,000 19, ,90 0,00( RI1Ulo2eni sypaniny na skladku vdetnd poplatku za skladku m '13, , ( Svis16 a kompletni konstrukce 46335,11 0,000 9 l R00 Zabeton otvor0 p1.0, 09 m2 cihlami, tl. zdi 45 cm KUS ( ,00( R00 Piizdivka ost6ni s ozubem z cihel, kapsy do 15 cm m2 9, ( ,00( R00 Dopln6ni zdiva okennich obrub m aal I 85, , ( R00 )ooln6ni zdiva iims Dod i nadokennich m 65, ,3( 19389, Sedrokartonovd konstrukce 't8 262,74 0,000 Zazdivka otvor0 plochy do 1 m2 cihlami na MVC s pou2itim suche RT1maltov6 smdsi m3 0, ,6C 1772, Podhled sadrokartonovi na zavesenou ocel. konstr. desky Rr2 protipoz6rni tl. 12,5 mm, bez izolace m2 29, C ,000 Dobeh SDK piidky k oknu,tl.piidky 50 mm (2x12, mm izol + 2x 15 )c 05 5 mm izol.) (us 4, ,2C 1 448,80 0,000 Komunikace to 56690'1 '1 '1 1R00 Vyspraveni podkladu St6rkopiskem T3 3.00( 520, c 'l 11R00 Vyspraveni podkladu kam.hrub6 drcenim ,99 0,00( R00 Vyspraveni podkladu kam.obal.asfaltem 6,36( 1361, ,9( 0,00( R00 Vyspraveni krytu asf.betonem tl.do 7 cm n c 424 ' ,5( 0,00( o l Upravy povrchtr vnitini Omitka malli'ch ploch vnitinich sten do 0,25 m2 s pouzitim maltov Rr2sm6si (us 42,00t C 0.00( RTZ Omitka malych ploch vnitinich stdn do 1 m2 s pouzitfm maltove smesi (us 26, , ,6C 0.00( RT2 Zadi5t6ni omitek kolem oken,dveii apod. s pouzitim maltov6 sm6si n 60, , ( Omitka vdpenn5 vnitiniho ost6ni - 5tukovi s pouzitim maltov RT2sm6si,nebo cementova v 1.PP m ( Strana I z l0

13 K6d polozky Popis MJ MnoZstvi celkem Cena jednotkova Cena celkem Hmotnost cetkem 1 a J Upravy povrchi vndjsi ,13 0, R00 Odi6t6nitlakovou vodou zdiva st6n m2 97, C I 1CO?C 0.00( R00 Piiiplatek za rudni dodi5t6ni ocelov!mi kart6di m2 19, ( 666,5i 0,00( R00 Omitka vepenne vnitiniho ost6ni- hladk6 m2 14't, ,9C 29016,91 0,00( R00 Zakryvani vyplni vn6j5ich otvori z leseni m2 603, ,8'l 0,00( 28 i R00 Piiplatek za provedeni styku 2 odstin0 omitek m a)( 3 220, ( Zateplovaci system tl. 40 mm dle skladby 1 a 2 se silikonovou 29 ) RU5probarvenou omitkou 2,5 kg/m2 m ( , c Zateplovacl syst6m tl. 140 mm dle skladby 1 se silikonovou 30 ) RU5probarv.omftkou 2,5 kglm2 m2 1401, , ,000 ) R00 Oprava vnejsich omitek do 10 % - pod zatepleni , , JZ ) R00 Omitka st6n dekorativ.mozaikova stiedn62rnna n ,10, Ea6 qc 0, i r00 f,mitka vn6j5i st6n, MC, do 6erna palene "t't2 103, ,00( 34 i Skelna tkanina do tmelu - fimsy,piechody materiali opravy apod , ( 35 i Sterka na tkaninu m , ( Zatirana venkovnt omitka - zrno 1,5mm probarven6 silikonova )mitka m2 133, , , ( Sanace poskoz.zb kci - otniskani,naneseni sanadni hmoty,pfetazeni perlinkou + lepidlo m2 3,500 '1 384, ,00( Povrch.Iprava ZB - system.ie5enl - spojovaci mistek,kryci vrstva - komolet orovedeni m , ,00( Zateplovaci system tl. '140 mm dle skladby l2 s mozaikovou omitkou 39 ) RU6 2,5 kglm2 m2 195, ( Zateplovaci syst6m tl. 120 mm dle skladby l2 s mozaikovou omitkou 40 ) RU7 2,5 kg/m2 - sokl m2 92, , ( Dopliky zatepl. syst6mr] - ukondovaci profil s okapnidkou a 41 i r09 integr.sitovonou - dod+mont m 225, , ( rrovedeni 42 rc nadprazi s venkovni Zaluzii u okna komplet provedeni dle 01 letailu (us , ,40 0,00( 53 Podlahy a podlahove konstrukce ,31 0, i R00 )oplndni mazanin betonem do 1 m2, do tl. 8 cm n3 0, , ,00c 44 i R00 )opln6ni nih betonem v dosavadnich mazaninach n , ,00c i R00 Vlazanina betonove tl.8-12 cm B 20 (C 16/20) n3 '10, , c 46 i R00 )iiplatek za strzeni povrchu mazaniny tl. 12 cm n , ,00c 47 t R00 '/iztu2 mazanin svaiovanou siti z dratu Kari , ,02 0,00c R00 Nesyp ze Sterkopisku 0-32, zpeviujici n3 7,58C 922, ,31 0, R00 Poter piskocementovy hlazeni drev. hlad. tl. 10 mm Tt2 319,92C 95, ,38 0, VyplnC otvoril ,08 0, R00Tdsneni sper otvorovfch prvku PU pdnou n c 101, ,10 0,00c U00 Osaz r6m0 oken z plasti 1m2 na MPP kus 19.00( 280, , c Strana 2 z l0

14 re. Kod polozky Popis MJ MnoZstvi celkem Cena jednotkov,l Cena celkem Hmotnost cetkem b U00Osaz ramu oken z plastu 4m2 na MPP KUS , ,00c U00 Osaz r6mi oken z plastfr 10m2 na MPP KUS c U00 Osaz oken z plastu pies 10m2 na MPP KUS 7, ,20 0,00c U00 Osaz dvei z6rubn6 kov -10m2 o6na kus 10, , , c Osazeni parapetnich desek dfevdnych S. do 50 cm vdetn6 dodavky Rrz parepetnidesky S. 28 cm lamino m ,00c q{ Dopliujici prece na komunikaci ,25 0, R00 LoZe ood Zlrbek z B 12.5 m3 1, , ( Zlebek odvodiovaci s integr.spadem dna d mm KUS 27, , , ( Z16bek odvodrovaci s integr.spadem dna dl. 5OO mm KUS 6, , ,60 0,00( Zlilbek odvodnovaci - delo oln6 kus 10,000 ' ( o l RoSt m0stkovi + 2x aretace dl mm kus ,4C ( RoSt mistkovf + 2x aretace dl. 500 mm (us 6, ,0( 858,00 0,00( Uontez (us 33, ,3( 7 863,90 0,00( 94 Leseni a stavebni vytahy , R00 Mont6Z leseni leh.iad.s podlahami,a.do 1 m, H 10 m \ ,500 39,5C 82969,75 0, R00 Piiplatek za kazdi m6sic pouziti leseni k po.1031 Tt ( 22, ,90 0, R00 Demontez leseni leh.iad.s podlahami.s.l m. H 10 m 1r ,50c 'l,70 0, R00Leaeni lehke pomocn6, vyska podlahy do 1,9 m Ttz 372,00C ,64 0,00c R00 Mont6Z zilchytn6 sit6 z umellich vliiken nebo dr6tft m , ,0( 0,00( Dokondovaci konstrukce na pozemnich stavbsch ,46 0, R00 Vycisteni budov o vysce podlazi do 4 m m ,000 11, , ( '1.10R00 Cisteni zametanim v pfrdnlm Drostoru mz?10 orn , ( U00 fdstrandni holub trusu z p0dniho prostoru 'nz 319, ,33 0,00( 72 ) R00 r'ydi5t6ni angl.dvorku vdetnd odstr6n6ni nedistot a odvozu Tt2 15,360 27, ,00c R00 fsazeni zabradli vstupy - zpdtne osazeni m 2, ,40 488,50 0, 'l R00 fsazoveni konzol nebo kotev pro madla apod. zp6tn6 osazovani kus 22,000 52, ,00c R00 )sazeni Zeleznlich ventilaci o plose nad 0,10 m2 kus 10, , , Demont6Z a zpalna mont6z drziikri vlajek a znadeni domfr KUS 4, ,30 953,20 0,00( Zakryti podlahy - ochrana pied po5kozenim m2 '1 440, , ( Demontdz,zp6tne montaz HUP skiin6 60/90 vdetn6 [pravy piipo;eni (us 1, C 3 335, ( Demont6Z a zp6tna mont62 venkovniho 6idla (us C lemonte: a zp6tni montiiz stdv.zaiizenivzt (us 2.00( C 4 765,60 0, Zakryti stiechy - ochrana proti zateeeni dest.vod napi plachty apod Tr2 378,45( 9, ,28 0,00c Demont6z a zp1tna montaz medicinal rozvodi na fased6,prodlouzeni B kotveni aood.zasekeni do ost6ni m 15,00c ( 0,00( Demontdi a zpdtne mont52 zvonkov6ho tabla KUS ' C 0.00( Demont6Z a zp6tna mont6i vni madel u oken 2.NP dl 1.8 m kus 6, , C 0,00( Strana 3 z l0

15 K6d polozky Popis MJ Mnozstvi celkem Cena iednotkova Cena celkem Hmotnost cetkem o rc 10 Zakryti stiechy ve 2.NP - ochrana pied poskoz pii zateplovani m2 35,000 62, , Yb Bourani konstrukci 1' t't 't18,32 0, ) R00 Bourani mazanin betonovich tl. nad 10 cm, pl.4 m2 m3 7, ,40 0, ) R00 Piisek6nizalomenfch ost6ni cihelnych na MVC m , , ) R00 Vyv65enidiev6nyich okennich kfidel pl. do 1,5 m2 (us 186,000 8,50 '1 581,00 0, )6806'1 113R00Vyv6Seni dievdnlich okennich kiidel pl. nad 1,5 m2 (us 342,000 10, ,40 0,00( R00,/yv6senidievdnych dvefnich kiidel pl. do 2 m2 (US 2,000 18,90 37, ( 9'l R00 y'yboureni dievenich r6m0 oken dvojitych pl. 1 m2 'n2 7, ,' ( R00r'ybourdni dfev6nych r6m0 oken dvojitych pl. 2 m2 'n2 18, , , ( R00,/ybourSni diev6nlch rami oken dvojihich pl. 4 m2 n2 38, , , ( R00',/ybourani dievdnych r6mi oken dvojit)tch nad 4 m ,135 87, ,23 0,00( I 12R00,/yv65eni, zavd5eni kovovych kiidel oken pl. 1,5 m2 KUS 26,000 ' ,40 0,00( R00,,/yv65eni, zav65eni kovovych kiidel dveii pl. 2 m2 Kus , ( R00r'ybour5ni kovovych r6mrj oken zdvojenych pl. 1 m2 m , , ( R00r'ybour6ni kovovych r6m0 oken zdvojenich nad 4 m2 m , , ( R00r'yboureni kovovych dveinich zerubni pl. do 2 m2 m2 3, ,71 0,00( R00 Vybou16ni kovovlich stdn, kromd vykladnich mz , ,00r R00 Vybour6ni otvort zdi Zelbet. pl. 0,09 m2, tl. 45cm pro ZTI KUS 5, ,50 0,00( '1 R00 y'vbourdni kotevnich zelezzed cihelnd MVC kus 20, , ( R00 Otlu6eni omitek vnitinich sten v rozsahu do 100 % m2 45, ( R00 Otludeniomitek biizolitovich v rozsahu 10 % m2 1689,020 4, ( R00 Otludeniomitek biizolitovich v rozsahu 100 % m2 141,6'15 46, ,00( 106 ) R00 Odsekdrnivnitinich obkladi stdn do 1 m2 m2 8,450 96, ( 107 ) R5 Demontez teraco a beton parapet.desek m 157, , Demontaz miizi mz 20, , ) Demontaz SDK podhledu m2 29, Stavenistni piesun hmot 73554,87 0, ) R00 Pfesun hmot, opravy vnej. plast't vysky do 25 m , ( 991 Hodinov6 zf etovaci sazby 6 861,60 0, )00 R00 Hzs - nezmeiitelne vece d.17-1a demontaz ZTI a dalsi opravy hodina 8, ,20 0,00( 112 )05 R01 lzs-revize provoz.souboru hod 16, , ,44 0,00( 711 lzolace proti vodd 2132,73 0,000 zolace Droti vlhkosti vodor. nat6r ALP za studena 1x natdr - vdetn6 ' R21lod6vkv oenetra6niho laku ALP m2 319,920 6, , ( Strrnr 4 z l0

16 )c K6d polo2ky Popis MJ 'l MnoZstvi cetkem Cena jednotkova Cena celkem Hmotnost cetkem R00Piesun hmot pro izolace proti vod6, visky do 60 m ,1 53,25 0, Ziviin6 krytiny ,67 0,000 OdstrandniZividn6 krytiny stfech do 10" 2vrstve z ploch jednotliv6 do '1 15 z RT'10 m2 Tr C ,92 0,000 I to Povlakovi krytina stiech do 10", f6lii PVC,mechan. kotvena vdetne R00 vsech prostupu,vpusti apod. n2 468,34C ,00c R00 Povlakova krytina stiech do 10", podklad. textilie m2 439, ,92 0,00( SYNTET.TEXTILIE 5OO G/M2 M ,8t 0,00( Hydroizol. p6s pro stiechu M , ,00( Hydroizol.pochizny pes pro stiechu M2 87, ,30 0,00( Napojeni stav.krytiny na novou veetn6 [pravy tepel izolace na stiese ve 2.NP m 14, ,00( r'eskere OPTECH,STRECHY JE PROVEDENO SADA 1,000 0,90 0, ( )plech.atiky ka6ir.plechem R5.350 mm TI 81, ,90 2'1618,90 0,00( emovani kasir.plechem a vytazeni na st6v.zdivo TI 29, , ,24 0,00( 1? Stiesnf sanadni vpusti v syst6mu komplet dod+mont vdetne ozsiieni oro osazeni (us 4, ,' ,40 0,00( alab20120 cm z kasir.plechu RS.650 mm m , , c 127 ) R00 Piesun hmot pro povlakov6 krytiny, visky do 24 m I , , c 7' t3 lzolace tepeln ,23 0,000 lzolace tepeln6 slropi vrchem kladen6 voln6 2 vrstvy - material ve RTz specifikaci m2 319, ,00c Montiiz difuznf folie na stropd s pielepenim spoj0 vdetne dod.dif&zni RK2folie m2 367, , ( Vlont6z paroz6brany na strop6 s pfelepenim spoj0 vdetnd ?11RP6Jod.asfalt.modif.oasu n2 367, ,4( ( ' R00 zolace teoelna st6n leoenim C TEPELNE IZOL.DESKA Z KAMENNE VLNY T1.100 mm VHODNA PRo IZoLAcI PoDSTRESNfcH PRoSToRO \42 743,08 62, R00Piesun hmot pro izolace tepelne, vysky do 24 m , ,00c 72' 1 VnitinI kanalizace 9173,65 0,000 tjq R00 )prava - zazetkoveni hrdla kanalizadniho potrubi kus 3, , ( U00Potrubi PP odpadni propojeni DN 110 na Zlebky (us , ,00 0,00( U00 rotrubi PVC hrdl de5t'ov6 DN 110 TI , ,00 0,00c Jpevn6ni sifon0 na potrubi na beton.stdnu Sachet KUS 2, , ,60 0,00c 138 ) R00 )iesun hmot pro vnitini kanalizaci, v)tsky do 24 m t 0, ,90 3'1,3 0,00c 762 Konstrukce tesaisk ,98 0,000 Vyfez'ni dasti stiesni vazby do 120 cm2do dl.3 m mnozstvi dle R00 skutednosti m 45, ,00 0,00( Vyiez6ni dssti stie5ni vazby do 224 cm2do dl.3 m mnozstvi dle R00skutednosti "n 55,000 1'1.5C 6 132,50 0,000 Dopln6ni dasti stiesni vazby z hranolkir do 120 cm2 mnozstvi dle R00 skutednosti TI 45.00( ,00 0, R00 Doplndni d6sti stiesni vazby z hranolk& do 224 cm2 mnozstvl dle skuteenosti I 55,00c 179,20 I ,00( R00Montez bedneni stiech rovnych, prkna hruba na sraz m2 319,920 55, , ( Strana 5 z lo

17 D ' K6d polozky Popis MJ MnoZstvi cetkem Cena jednotkova Cena celkem Hmotnosl celkem R00lpoiovaci a ochranne prostiedky pro stiechy n , , c R99 )emont62 bedneni stiech rovnfch z prken hrub)tch vdetnd lepenky 'la bedndni 't12 319,92( 21, ,26 0,00( y'imena prken komin.lavky vdetn6 impregnace a povrch.ipravy mz 1,92(" , ( 147 t Prkna SM/JD 1 t1.24 mm MJ 2, , ,27 0,00( R00 Pfesun hmot pro tesaisk6 konstrukce, vysky do 24 m t 2, C ,00( 764 Konstrukce klempiisk ,41 0, R00 Krvtina hladk6 z Ti Zn tabuli 2 x 1 m, do 30' m ,5C ,00( ' R00Oplechov6ni fizn,zhlavi6 tep.izol, rs 330 mm m , , R00 Demontaz krytiny, tabule 2 x 1 m, do 25 m2, do 30" Ttz 332, ,35 0, R00)emont62 lemovanizdi plochych stiech,rs 500 mm TI 11,400 16, , R00Demont62 oplechov6ni parapett,r5 od 100 do 330 mm m 461, , ( R00DemontirZ oplechovani parapett,rb od 400 do 600 mm m , ,00( 15s R00 Demont62 oolechovani zdi, rs do 250 mm m ,00( R00Demont6Z odlechoveni zdi.ri od 330 do 500 mm m 67,100 24, , c ' R00Oplechovani parapet0 v6etn6 roht Ti Zn, rs 500 mm n '18, ,1 8 0,00c )Rr2 )olechov6ni fims z Ti Zn plechu, rs 500 mm K6 I 40, , R00)olechov6ni zdizfizn plechu, rs 620 mm K/13 '11 8,60C 618,60 q?lo qa 0.00c R00f,olechov6ni zdi zfizn plechu, rs 620 mm K/13 TI 8.40C 618, ,00c to I RT2Oolechov6ni zdi zfi Zn plechu, rs 600 mm lv4 m 67,10( ( toz R00 ZastieSeni hladkfmi plechy, do 30' dle M 1 m2 2,66( 671, ,8C 0.00( toj R00 Kotlik'Zlabovy k6nick! OK, vel.zlabu 150 mm poplast plech dle K15 kus 1, ,50 660,5( 0.00( R00 Kotlik Zlabovli dtvercov! poplast.plech K16 kus 1, C 681.5( 0,00( '1040R00Zlab podokapni ptlkruhovf R,velikost 125 mm polast.plech dle l(/15 m 13, C 3 680,10 0,00( too R00 Odpadni trouby kruhov6, D 100 mm poplast.plech dle lc15 m 4, ( 880, ( R00 )dpadni trouby kruhov6 poplast.plech 125 mm lc16 TI ,00( R00 Doplneni nadezdivky poplast.plech, rs mm TI 3,100??( (n 1040, R00 lzoladnifolie pod plech.krytinu - syst6mova m , ,83 0, Rr2 Oplechovani zdi z popl. plechu rs 430 mm Kl 2 m 2, , , ( R8 Okap poplast.plech R mm l(l5 m 13, ,25 0,00( '1048R8Dilat.liSta poplast.plech dle K10 KUS 27, , , ( R R8 Oplechov6ni parapeti z poplast.plechu rs 390 mm m 461, ,00( Lemov.z popl.plech.na plochych stiech dle M4 m 31, , , ( Zkrecenf oplech.okapu a atiky,0prava stfesni kryti ve 2.NP m , ( Strana 6 z l0

18 pe K6d polozky Popls MJ Mnozstvi celkem Cena jednotkova Cena celkem Hmotnost celkem 1 2 J R00 Piesun hmot pro klempiisk6 konstr., visky do 24 m 2, , ,4C 0.00( 766 Konstrukce truhlaiskd 6 719,58 0, R5 Demontez parapetnidesky z lamino DTD m 200,740 33, ,00( R00 Presun hmot pro truhlefske konstr., vlisky do 24 m 0, e 0,00( Konstrukce zameenick ,70 0, '14810R00 Demontez a zkeceni nercz zabradli na terase 3.NP KUS , ( R00 Demontaz atypickych ocelovich konstr. do 50 kg kg , ,00( AL STENA KOMPLET DLE POPISU CM TRoJsKLo,pRERuS TEpEL.Mosr, DVERE (uw? 1.2a w(m2. K)) (US 1, ,00c '10200 \L srena KoMPLET DLE poptsu 29st28o cm lvojsklo,prerus.repel utosr,dvere (uw?2,30 w(m2 K)) KUS 1, , ,00c ' too \L STENA KOMPLET DLE POPISU 18OI27O CM rvojsklo,prerus.tepel.mosr,dvere (uw?2,30 w(m2.k)) KUS 1, , ,00c vsrupni DVERE KoMPLET DLE poptsu 85/19z pln E,ZATEpLEN E,KovAN i,vypnl.lrx,zanu ae N KUS 1, , ( vsrupni DVERE KoMPLET DLE poptsu 14sl197 PLN E.ZATEPLEN E, KoVAN i,vypnt.nx,zaru aen KUS 1, ,90 0,00( OCEL,KCE ZABRADLi 245I1OO CM DOD+MONT Z TENKoST.PRoFtL0 DLE 2/6 KG 38, ( 7 319,04 0,000 AL STENA KOMPLET DLE POPISU 125t645 cm TRo JSKLo, prer u S.TEpEL.Mosr, orev. DLE zt I (tjw? 1,zo W/(m2.K)) (US , ,00 0,00c AL STENA KOMPLET DLE POPISU Crrl rrojsklo, prenus.repel.utosr,orev. DLE zts (uw?1.20 W/(m2.K)) (US , ,80 0,00( AL STENA KOMPLET DLE POPISU CM TRoJSKLo, prerus.tepel Mosr,orEV. DLE zt 11 (uw? i,2o w(m2.k)) KUS 1, ,00( ver.rrovrui ocel.mriz,komplet provedenf DoD + MoNT PROVEDENi DLE KG 113, , ,78 0,00c AL VETR MRIZKA S ZALUZTI A SiTl looo/8oomm kompter dle z/14 vcetne kotveni (us 1, ,20 0,000 \L VETR.MRIZKA S ZALUZ I A sit[ 550/450mm komptet dte z/15 /aetne kotveni KUS 2, ,00c \L VETR MRiZKa s ZRruzri e SiTi 400/3oomm komdter dte z/16 /detnd kotveni KUS ( rl Vern.rrrniZXn S 2ALUZ i A SiTi 1000/450mm komotet dte Z/17 /eetne kotveni kus 1, , ( AL VETR MRiZKA S ZALUZ A SiTi 500/40omm komplet dle Z/18 vdetn6 kotveni kus 1, ,7( ,000 AL STENA KoMPLET DLE PoPISU 248l3OO cm TRoJSKLo,pRERuS.reprl.vosr,DVERE zt j s (uw? i.2o w(m2.k)) (US , ,00c ZAKRYT ANGL.DVORKU ROSTEM,KOMPLET DOD + MONT + )SAZ.f ZAR.POZINK DLE ZI2O.-t^ 1.00c , C 0,00( zakryri BoeNicH easri KcE TVARovANYM plechem DOD+MONT DLEZl22 M , ( AL STENA KOMPLET DLE POPTSU 2s5t2go cm SKLO,BEZPEEN,, DVERE KUS 1, ,00c AL STENA KOMPLET DLE POPTSU 1gOt27O cm SKLO, BEZPEEN.OVERC KUS 1, , '1,80 0,00c nl vern vnizrn S ZALUZti R Siti ooolsoomm komptet dte z/25 vcetn6 kotveni (us 1, c Strana 7 z l0

19 r.c K6d polozky Popis MJ Mnozstvi celkem Cena iednotkove Cena celkem Hmotnost cetkem J 4 5 o 7 8 TOMOCNE OCEL.KCE SVAROVANE DOD+MONT+ZAR. POZINK (OMPLET (G 305, , ,00 0, ZkrSceni brank + zapraveni,zp6tn6 osazeni v 1.PP (us 1, , )emontez a zoetn6 montiz ochrann6ho kovov. madla ve 2.NP (us 1, ,90 693,90 0, )emontaz a zpdtna mont6z provozniho 2ebiiku vdetnd prodlouzeni (otveni 1, , ,40 0, )emontaz a zodlne montaz miizi,prodlouzeni kotveni ^l'tz 7, , , t R00 riesun hmot pro zameenicke konstr., visky do 24 m 2, , Otvorov6 prvky z plastu ICHRANA STEN S. 200mm z acrylvinylov6 pryskyiice dod + mont epenim VI ,O0 0, )CHRANA STEN 5.150m D+M VI 30, , O0 0, i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=o,85 W(m2.K)) P11 U /SECH PLAST.\TiROBKU JE ODKAZ NA TABULKU (US 36, , ,20 0, i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=O,85 W(m2.K)) 29OI180 P12 (US 7, , ,80 0,00( 212i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=o,85 W(m2 K)) 130/180 P/3 (US 4, , ,00( 213 i f,kno PLAST+TROJSKLO (Uw=o,85 W/(m2.K)) 130/180 P/4 (US , ,40 0, )VERE PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W/(m2.K)) 100/180 P/5 (US ,20 0, i fkno PLAST+TROJSKLO (Uw=o,85 fu(m2 K)) 29ol18o P16 KUS 2, , , i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=1,30 W(m2.K)) Pt7 (US 1, , t )KNO PLAST+DVOJSKLO (Uw=1,30 W/(m2.K)) 160/ 10 P/8 rdkovf uzdv6r (us 1, ,40 0, ; )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=o,85 W/(m2 K)) Pl10 (us 2, , ,80 0, )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=O,85 W(m2 K)) 100/180 P/1 1 (us 5, ,50 1B 597, i i f,kno PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W(m2.K)) 50/60 P/l2 pakovy z6v6r (US ,10 0,000 )KNO PLAST+DVOJSKLO (Uw=1,30 W/(m2.K)) 70t110 Pt13 rdetn6 ialuzie (US 1, )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=o,85 W/(m2.K)) P114 (US 5, , ,00 0, f,kno PLAST+TROJSKLO (Uw=O,85 W(m2.K)) 290t65 P115 (US , ,70 0, i fkno PLAST+TROJSKLO (Uw=O,85 W(m2.K)) Pl16 r6kovv uz6v6r (US 3, , ,20 0, i99 'l 1700 f,kno PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W(m2 K)) Pl17 (us 1, ,00 0,000 i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W/(m2.K)) Pl18 (US , i fkno PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W(m2.K)) 290/180 P/19 (us 1, , ,30 000c 228 i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=O,85 W/(m2.K)) Pl20 (US 1,000 't2 041, , ( )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=O,85 W(m2.K)) Pl21 (US 1, ,40 0,00( 230 i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=o,85 W(m2.K)) Pl22 (US , , ( )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W(m2.K)) Pl23 (US 1, ( i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W/(m2.K)) Pt24 :6kovri uz5v6r.dveie (US 1, , , ( )KNO PLAST+DVOJSKLO (Uw=1,30 W(m2 K)) 90/60 P/25 pekovi nav6r (US 1, ,8( 3 924, ( 234 i )KNO PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W/(m2.K)) Pt26 <US 7, ,3( 29353, ( 235 t i99 I 2800 fkno PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W(m2.K)) 370t295 Pl27 a,b,c 16kovf uz5v6r (US 5, ( ,00 0,00( fkno PLAST+DVOJSKLO (Uw=1,30 W(m2.K)) 160/55 P/28 )ekovi uzev6r KUS ,9( 13278, ( Strana 8 z lo

20 )c K0d polozky Popis MJ Mnozstvi celkem Cena jednotkova Cena celkem Hmotnost celkem o 7 I 237 i f,kno PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W/(m2.K)) PI29 KUS 2, ,00( OKNO PLAST+TROJSKLO (Uw=0,85 W(m2.K)) 310/230 P/30,31 pdkovv uzdv6r,dveie KUS , ,00( R00 Piesun hmot pro truhl6isk6 konstr., v)tsky do 24 m t ,00( Podlahy ze syntetickych hmot ,97 0,000 Nat6ry podlah betonov)tch 2x proti otdru a sprasivosti vdetne RT3 penetrace.podkladu m2 50, A 9 823, ( R00 Piesun hmot pro podlahy synteticke, vysky do 24 m t 2, C 1 025,94 0,00( 78' 1 Obklady keramicke ,98 0, R00 fbkled,ni osteni do tmele Siikv do 300 mm vaetnd dod obkladaaek m 10, ,8( 3 119, ( f,bkledani parapetu do tmele Siiky do 300 mm vietn6 dod R00 )bkladacek T 23, ( ( R00 )iesun hmot pro obklady keramicke, vfsky do 24 m 0, ( 174,54 0,00(,6J N{it6ry ,96 0, R00 fdstraneni natcri z kovov\ich konstrukci oskrabenim , C 3 596, ( U00Nater syntet vypal.lak 1a+12+3e n C 297.4C 58772,19 0, R00 Nater synteticky kovovich konstrukci zeklad^i \2 197,6'l 't1.24 0, U00 Nater synt klempii 1r+12+1e strv.kce na stiese a fasad6 \2 65,00c I 171,50 0, R00 NAt6r tesaiskych konstrukci 2x proti hnilobd a Skidcim n2 764,84t 19, ,00c 784 Malby ,36 0,000 Malba sm6si tekutou 2x,2bar.+strop, mist. do 3,8 m vdetnd mozn RT2 oenetrace m2 1 qoo ora 21, ,3 0,00(, oo ealounick6 ripravy ,83 0, venkovni HLTNiK.ZALUZtE s MEcHAN.ovlAo. nav.vooici LISTY.TVAR LAMEL F60.275l2OO cm KUS 3, A '19 377, ( veruxovrui HLINIK.ZALUZIE S MEcHAN.oVLAD. RAM,VoDici LTSTY.TVAR LAMEL F /2oo cm KUS 36, , ,00(./EN KOVNI HLINIK.ZALUzIE S MEcHAN.oVLAD. RAM,VoDiCi - STY,TVAR LAMEL F /25s cm KUS , ,10 0,00(.iENKOVN i H LIN ik.zaluzie S MEcHAN.oVLAo. nau,vooici - STY,TVAR LAMEL F 60,3'r0/230 cm (US I711,40 I 711, c /EN KOVNi n IIru it.zri.uzie S MEcHAN.oVLAD. RAM,VoDiCi -tsry.wrn LAMEL F /295 cm KUS , , / Zaluzie vni horizont.al 5.25 mm.ovl.ietizkem komolet dod+mont m , , c Sit6 proti hmyzu do oken - komplet dod+monl poplast.sklolamin6t vlekno.16m AL dle m2 88, ,90 0,00c R00Presun hmot pro 6alounick60pravy, vfiky do 24 m I , ( 787 ZasklivSni 67 9s0,80 0, R00 r'ysklivani stfesnich konstrukci tmelen)tch m2 55,000 58,2( ( R00Zaskl.stiech,tmel listy,velcov.s dr6t vloz. 6-8 mm dle ZI21 Ttz 55, ,8C '103R00)iesun hmot pro zaskliviini, v1i'!ky do 24 m 1,15( 692,00 795,80 0,000 M21 ElektromontaZe ,60 0,000 Strana 9 z l0

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972 Srnlouva o dilo uzaviend podle obchodnho zdkoniku L Smluvni strany l.objednatel Ndrodni hiebiin Kladruby nad Labem, Stdtni piispdvkovd organizace 533 14 Kladruby nad Labem lc:72048972 Jednajlci ieditelem

Více

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v Strana 1 z 11 Název objektu EČO D Sv. Čech 12.02.2010 Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Rozpočtové náklady v A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na

Více

Sazba P.Č. TV KCN Kód položky Popis MJ

Sazba P.Č. TV KCN Kód položky Popis MJ Č Ž Í Ř Í Ď ý á ÍÚ ř á á č É č á ě ň é Č ř é ě á ř á Š ř á áí ř áž Í í á á ě á á á é á á Í ř é á Ťř é á ář Í á Í é Í é í Ž Ýý č č ú Í ž éí á é é ý Í ú ýé Í í ě ř í Í š č č Í Ž č ééí ý ž á ř ýú á á ří é

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY POLOŽKOVÝ ROZPOČET Rozpočet 20150060 JKSO Objekt Název objektu SKP Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 0 20150060 SÚ a přístavba DDCHM Zbraslav U Včely 176 Náklady na m.j. 0 Projektant Zpracovatel

Více

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre n-, {ol nre Krajskjt ddtski domov pro ddti do 3 let, piispdvkovd organizace se sidlem: Z{tkova 1267/4, 36001 Karlovy Vary tio: zt r i5 t3o DIe: CZ 7II 15 130 bankovni spojeni: Komerdni banka, a.s. dislo

Více

Harmonogram postupu prací stavby: " Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně "

Harmonogram postupu prací stavby:  Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně Harmonogram postupu prací stavby: " Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně " Objekt Rok,měsíc, týden 08/2012 09/2012 10/2012 11/2012 12/2012 01/2013 02/2013 03/2013 Název 31 32 33 34 35 36 37 38

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

SMLOUVA O DILO. I I 3862 l KOMBCZPP

SMLOUVA O DILO. I I 3862 l KOMBCZPP w% ea llfi','**'l^-' EvnopsxYFoND PRo REotoNALtti Rozvo-l MrNrsrrRsryozDuvorNrcwl 'i;,".,"-uu,\ SANCE pro VAS nozvo..t cesk R ruslrky N6zev proiektu: Modernizace a obnova piistrojovdho vybaveni Komplexniho

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

LIST VÝKAZU VÝMĚR. 0,00 13 Zařizení staveniště 0,00. 0,00 14 Mimostav. doprava 0,00. 0,00 15 Územní vlivy 0,00. 0,00 16 Provozni vlivy 0,00

LIST VÝKAZU VÝMĚR. 0,00 13 Zařizení staveniště 0,00. 0,00 14 Mimostav. doprava 0,00. 0,00 15 Územní vlivy 0,00. 0,00 16 Provozni vlivy 0,00 p;'lolt. ě.'" KRycí LST VÝKAZU VÝMĚR Název stavby Název objektu Název části Objednatel Projektant Zhotovitel Obec Koryta Oprava obecní stodoly JKSO ECO Misto CO DC Rozpočet číslo Zpracoval Dne Měrné a

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU. BD Kralovická 1688, Brandýs nad Labem. Zakázka č.: 2010-01981-Zr

POLOŽKOVÝ ROZPOČET SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU. BD Kralovická 1688, Brandýs nad Labem. Zakázka č.: 2010-01981-Zr Zakázka č.: 2010-01981-Zr POLOŽKOVÝ ROZPOČET SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU BD Kralovická 1688, Brandýs nad Labem Zpracováno v období: březen 2010 Zpracoval: Pavel Soukup Zodpovědný projektant:

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU Zakázka číslo: 2010-10888-ZU Výkaz výměr PROJEKT SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU Bytový dům Breitcetlova 880/9, Praha 10 Zpracováno v období: srpen 2011 Zpracoval: Pavel Soukup ATELIER DEK TISKAŘSKÁ

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET Rozpočet 1 nabídkový JKSO Objekt Název objektu SKP SO 04 IUSy-Správa počítačové sítě Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 0 2012-069a Realizace opatření úspor ener.kntb

Více

te: DODATEK i.5 SMLOUVY O D1LO ze dne 25.5.2015 (2) Kypta - Stavoservis s.r.o. 252L37s0 c225213750

te: DODATEK i.5 SMLOUVY O D1LO ze dne 25.5.2015 (2) Kypta - Stavoservis s.r.o. 252L37s0 c225213750 DODATEK i.5 SMLOUVY O D1LO ze dne 25.5.2015 uzavien6 podle pr6vniho iddu eeske republiky v souladu s ustanovenlm 5 2586 a ndsl. z5kona d. 89/2012 Sb., Obdanskri zdkonik (d5le t6z jako,,obdanskri zdkonik")

Více

VÝKAZ VÝMĚR SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU. BD Kralovická 1688, Brandýs nad Labem. Zakázka č.: 2010-01981-Zr. Zpracováno v období: březen 2010

VÝKAZ VÝMĚR SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU. BD Kralovická 1688, Brandýs nad Labem. Zakázka č.: 2010-01981-Zr. Zpracováno v období: březen 2010 Zakázka č.: 2010-01981-Zr VÝKAZ VÝMĚR SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU BD Kralovická 1688, Brandýs nad Labem Zpracováno v období: březen 2010 Zpracoval: Pavel Soukup Zodpovědný projektant: Ing. Luboš

Více

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace '---\ _)..r -i SMLOUVA O DILO Zamezeni prrisaku vlhkosti do sklepnich prostor uzavtena mezl Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace JAKO OBJEDNATELEM a Ing. Karel i.et"lr.- KZS

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

ze dne 9.11.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 9.11.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-043-004-15 ze dne 9.11.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava soc. zařízení a kuchyně

Více

KRYCÍ LIST SOUHRNU. Název části Místo Třinec. Rozpočet číslo Zpracoval Dne N-2015-056 13.4.2015

KRYCÍ LIST SOUHRNU. Název části Místo Třinec. Rozpočet číslo Zpracoval Dne N-2015-056 13.4.2015 KRYCÍ LIST SOUHRNU Název stavby V. ZŠ TŘINEC, KOPERNÍKOVA 969 - REKONSTRUKCE TĚLOCVIČNY JKSO 801 32 Název objektu SOUHRNNÁ REKAPITULACE STAVBY EČO Název části Místo Třinec IČ DIČ Objednatel Projektant

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka

Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka Smlouva o dilo i. objednatele: i. zhotovitele: 7V /'l /lz lluzavieni podle g 2586 a nisl. z6kona i-8912012 Sb., obianskf zikonik, kterou niie uveden6ho dne, mesice a roku uzaviely smluvni strany: f. ieskri

Více

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 4 závazný návrh smlouvy SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění (dále smlouva ) Smluvní strany: 1. Objednatel: Fakultní

Více

SMLOUVA Č.264/2008 ČI.I.

SMLOUVA Č.264/2008 ČI.I. SMLOUVA O Č.264/2008 013728-08T, DILO Objednatel: Zhotovitel: Společenství-vlastníkůpro dům Demlovačp. 1025, 1026 vírebíči Sídlo:Třebíč,Demlovačp. 1025, PSČ:67401 Zapsáno v rejstříku společenství vlastníků

Více

Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo č.vr 14/2015 (dále jen smlouva)

Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo č.vr 14/2015 (dále jen smlouva) Základní škola Burešova se sídlem Burešova 1130/14,Praha Níže uvedeného dne, "Stavební úpravy Základní škola Burešova" Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo č.vr 14/2015 (dále jen smlouva) měsíce a roku uzavřely

Více

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich.

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich. Smlouva o dilo i uzavien6 podle ustanoveni $ 2586 a nisledujicich NOZ nt. 1 Smluvni stranv 1.1. Objednatel : Sprfva majetku m6sta Moravslrj Krumlov, p.o, Zitmeckd l7, 672 01, Moravshi Krumlov Zastoupend:

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objekt: SO - 01 - Stavební část 1 065 695,00. Cena s DPH v CZK 880 739,00 0,00. Náklady z rozpočtu Ostatní náklady 880 739,00

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objekt: SO - 01 - Stavební část 1 065 695,00. Cena s DPH v CZK 880 739,00 0,00. Náklady z rozpočtu Ostatní náklady 880 739,00 KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Objekt: Provozně technické zázemí OÚ Syrovátka SO - 01 - Stavební část JKSO: CC-CZ: Místo: Syrovátka Datum: 12.11.2015 Objednavatel: Obec Syrovátka Zhotovitel: Stavoka Kosice,

Více

I. Předmět Smlouvy. 2. Místem plnění závazku zhotovitele je: ulice..., č. p..., č.o... (případně na pozemku parcelní číslo...

I. Předmět Smlouvy. 2. Místem plnění závazku zhotovitele je: ulice..., č. p..., č.o... (případně na pozemku parcelní číslo... SMLOUVA O DÍLO (bez přenesené daňové povinnosti)... adresa:... IČ:..., DIČ:... bankovní spojení:... číslo účtu:.../... zastoupená... (dále jen Objednatel ) a... se sídlem/ místem podnikání:... IČ:...,

Více

ODDÍL I. - SMLUVNÍ STRANY

ODDÍL I. - SMLUVNÍ STRANY SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících zákona č.513/1991 Sb., Obchodního zákoníku, v platném znění na dodávku prací na stavbě : Kašna Úsilné III. etapa - plastika osla včetně pítek ODDÍL I. - SMLUVNÍ STRANY

Více

Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor. Datum. 03/2013 1:100 2xA4 0104/13 F1.1

Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor. Datum. 03/2013 1:100 2xA4 0104/13 F1.1 Odpov. projektant Vypracoval Kreslil Investor Václav Lédl Obec Všestary, IČ 00269760 provozovna: Gočárova 504 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ IČO: 132 04 963 k.ú. Všestary, parc.č. 14, 71/1, 71/2, 394, 456 ZŠ VŠESTARY

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet: 10001200 REVITAL.PROSTOR ÚSTAV 423 INVESTICE Název objektu : JKSO : S02 REVITAL PROSTOR ÚSTAV 423, INVESTICE Název stavby : SKP : 10001200 REVITALIZACE PROSTOR ÚSTAVU 423, OBJ.B

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací HSUL 2239-05/ÚE-2014 Název zakázky: Oprava místnosti č. 26 na ÚO Ústí n. L. Předmět zakázky: Oprava místnosti č. 26 prostor pro osobní

Více

REKAPITULACE STAVBY. Základní škola Černošice. Cena s DPH v CZK 16 782 579,00 13 869 900,00. Cena bez DPH MUC072. Kód: Stavba:

REKAPITULACE STAVBY. Základní škola Černošice. Cena s DPH v CZK 16 782 579,00 13 869 900,00. Cena bez DPH MUC072. Kód: Stavba: REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: KSO: CC-CZ: Místo: Černošice Datum: 16.3.2016 Zadavatel: IČ: 00241121 Město Černošice, Riegerova 1209, 25228 Černošice Uchazeč: IČ: Vyplň údaj Vyplň údaj DIČ: Vyplň údaj

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. Název části Místo Třinec. Rozpočet číslo Zpracoval Dne N-2015-056 06.05.2015

KRYCÍ LIST SOUPISU. Název části Místo Třinec. Rozpočet číslo Zpracoval Dne N-2015-056 06.05.2015 č É č á č ě ř í ř á á á ř ě č š í ř ř ě áž í á í í á í ě č é á í í á á ř é á ě č š í ř č é ě čí á ě ě ěř é č ř á í ž čí á í í í čí á ížá á ů á č é á ě čá í á á í é áž č í ář í á éí ě ě á í ž č ž š á í

Více

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi:

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi: Smlouva o dflo (drlle SOD) uzaviend ve smyslu g 261 odst. 2 apodle g 536 a n6sl. zilkota d. 513/1991 sb., obchodni zhkonik, v platn6m zndni, mezi tdmito smluvnimi stranami: I. usmluvn{ stran Zhotovitel:

Více

V. Doba plnění. a) Realizace terénních úprav do 20 dní od nabytí účinnosti smlouvy.

V. Doba plnění. a) Realizace terénních úprav do 20 dní od nabytí účinnosti smlouvy. 1 učebny včetně stolů, lavic a tabule a dále dodávkou pergoly. Podrobná specifikace díla je uvedena v příloze č. 1 této smlouvy, která je její nedílnou součástí (dále jen dílo ). Objednatel se zavazuje

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

REKAPITULACE STAVBY Stavba: Horní Počernice - Rekonstrukce objektu Náchodská 754 Cena bez DPH 8 631 141,32 8 631 141,32 1 812 539,68

REKAPITULACE STAVBY Stavba: Horní Počernice - Rekonstrukce objektu Náchodská 754 Cena bez DPH 8 631 141,32 8 631 141,32 1 812 539,68 REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: 470714 Horní Počernice - Rekonstrukce objektu Náchodská 754 KSO: CC-CZ: Místo: Horní Počernice Datum: 30.6.2015 Zadavatel: Městská část Paraha 20, Jívanská 647/10, 193

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

- I - SMLOUVA O DILO. Tel: 545213190, 602669894 FAX: 545572875 stavby@firmajms.cz. za těchto smluvních ustanovení:

- I - SMLOUVA O DILO. Tel: 545213190, 602669894 FAX: 545572875 stavby@firmajms.cz. za těchto smluvních ustanovení: - I -, SMLOUVA O DILO Č. 01-2014 uzavřená dle 2586 a násl. zákona 89/2013 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Objednatel : Obec Velatice Adresa: Velatice 35, 66405 IČ: 00488364 E-mail:

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Měrné a účelové jednotky 0 0,00 0 0,00 0 0,00. A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na umístění stavby 0,00

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Měrné a účelové jednotky 0 0,00 0 0,00 0 0,00. A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na umístění stavby 0,00 KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby Zeměchy - čekárna (celková oprava) JKSO Název objektu 5000114052 EČO Název části Místo IČ DIČ Objednatel Projektant Zhotovitel Rozpočet číslo Zpracoval Dne 25.10.2012 Měrné

Více

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Výzva k podání nabídky Statutární město Brno, Dominikánské

Více

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642 SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ:

Více

IV. Platební podmínky

IV. Platební podmínky návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Oprava automobilového žebříku 1. Zadavatel:

Více

Příloha č.5 Obchodní podmínky

Příloha č.5 Obchodní podmínky Příloha č.5 Obchodní podmínky Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu 1. CZ.1.07/1.1.32/01.0022

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr

KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr Příloha č. 2 smlouvy o dílo Stavba: Rekonstrukce vnitřní kanalizace skladu C1, SSHR-pobočka GODULA JKSO: CC-CZ: Místo: závod SSHR, Hnojník u Českého Těšína Datum: 31.03.2016

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

Slepý rozpočet stavby

Slepý rozpočet stavby Slepý rozpočet stavby Stavba : 429 OBJEKTY ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY -RÁCOV Datum: Objednatel : Zemědělské družstvo Rácov IČO : 13693298 Rácov 15 DIČ : CZ 13693298 58851 Rácov Zhotovitel : IČO : DIČ : Za zhotovitele

Více

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku ve znění Smluvní strany

uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku ve znění Smluvní strany CD > I 1 SMLOUVA O DÍLO "O o i číslo smlouvy objednatele : 2012/367 číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku ve znění Smluvní strany Objednatel:

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

číslo smlouvy: 146/2013

číslo smlouvy: 146/2013 iké stavby SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle uste 269 odst. 2 zák. č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku v platném znění mezu číslo smlouvy: 146/2013 Smluvní I. strany Objednatel: Mendelova univerzita v Brně Sídlo

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Městys Vranov nad Dyjí Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Jejímž jménem

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet 00002998 Koupaliště Veselí n/moravou II - SO JKSO Objekt Název objektu SKP Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 0000 Koupaliště Veselí n/moravou II Náklady na m.j.

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby stavby Stavba: N170501 Objednatel: Státní pozemkový úřad IČO: 01312774 Husinecká 1024/11a 13000 Praha-Žižkov DIČ: Zhotovitel: Hrušecká stavební spol. s r.o. IČO: 25585142 69156 Vypracoval: U Zbrojnice

Více

Krycí list rozpočtu. Začátek výstavby: Konec výstavby: Položek: 66. Rozpočtové náklady v Kč B C HSV Dodávky Práce přesčas Zařízení staveniště

Krycí list rozpočtu. Začátek výstavby: Konec výstavby: Položek: 66. Rozpočtové náklady v Kč B C HSV Dodávky Práce přesčas Zařízení staveniště Krycí list rozpočtu Název stavby: Mateřská škola Gagarinova Objednatel: Městská část Praha - Suchdol Suchdolské IČ/DIČ: náměstí 73 Druh stavby: Nástavba tech. pavilonu I. etapa Projektant: IČ/DIČ: IČ/DIČ:

Více

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS uzavřená dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní zákoník") a dle ustanovení zákona č. 128/2001 Sb., o obcích, obecní zřízení (dále jen zákon

Více

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Karviná CHS - revitalizace fasády - dokončení Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody" OBCHODNÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody OBCHODNÍ PODMÍNKY Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

VÝKAZ VÝMĚR. Návrh technického řešení opravy plochých střech. Technická pomoc. Budova základní škola, Železnická Jičín Holínské předměstí

VÝKAZ VÝMĚR. Návrh technického řešení opravy plochých střech. Technická pomoc. Budova základní škola, Železnická Jičín Holínské předměstí Zakázka číslo: 2011-012728-VP VÝKAZ VÝMĚR Technická pomoc Návrh technického řešení opravy plochých střech Budova základní škola, Železnická 460 50601 Jičín Holínské předměstí Zpracováno v období: listopad

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby Stavba: 15/0 Položkový rozpočet stavby Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: IČO: DIČ: Vypracoval: Základ pro sníženou DPH: 15 % 0,00 CZK Snížená DPH 15 % 0,00 CZK Základ pro základní DPH: 21 % 248 144,61

Více

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění SMLDEU-24-18/2012 SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění Článek L SMLUVNÍ STRANY Správa Krkonošského národního parku se sídlem: Dobrovského3, 543 01

Více

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, 729 29 Ostrava

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 2586 2635 I. Smluvní strany. O B J E D N A T E L: název, adresa:

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Název části Místo Mánesova 1526 ČESKÁ LÍPA. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j.

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Název části Místo Mánesova 1526 ČESKÁ LÍPA. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby OPRAVA STŘECHY (její nižší levé části) ZŠ DR.M.TYRŠE JKSO Název objektu Stavební práce EČO Název části Místo Mánesova 1526 ČESKÁ LÍPA IČO DIČ Objednatel Projektant Město

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany Objednatel: Městská část Praha 1 Se sídlem: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ: 115 68 IČ: 00063410, DIČ: CZ00063410 Bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., Rytířská 29, Praha

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D. návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY POLOŽKOVÝ ROZPOČET Rozpočet 1361-52 Česlovna JKSO Objekt SKP SO 01.3 Česlovna Měrná jednotka Stavba Počet jednotek 0 1361-52 Tábor AČOV rekonstrukce a opravy Náklady na m.j. 0 Projektant Typ rozpočtu Zpracovatel

Více

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-020-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Výměna podlahové krytiny Písková

Více

Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo č. SMLDEU-24-86/2016, uzavřené dne Stavební úpravy čp. 502, Stavidlový vrch

Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo č. SMLDEU-24-86/2016, uzavřené dne Stavební úpravy čp. 502, Stavidlový vrch Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo č. SMLDEU-24-86/2016, uzavřené dne 13.10.2016 Stavební úpravy čp. 502, Stavidlový vrch který uzavřely smluvní strany: Správa Krkonošského národního se sídlem: IČ: DIČ: zastoupená:

Více

DODATEK č. 2 ke SMLOUVĚ O DÍLO uzavřené dne 22. 6. 2011 na akci

DODATEK č. 2 ke SMLOUVĚ O DÍLO uzavřené dne 22. 6. 2011 na akci KUJIP00ZGJAG DODATEK č. 2 ke SMLOUVĚ O DÍLO uzavřené dne 22. 6. 2011 na akci Úspory energie v zařízeních zřizovaných krajem Vysočina II - Nemocnice Jihlava - gynekologicko-porodnický pavilon" Smluvní strany

Více

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf {., Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf sffany Objednatel: SdruZenr zdravotnickychzaiizeni II Brno, pifspdvkovd organizace,

Více

Položkový rozpočet. Rekapitulace daní Základ pro sníženou DPH 15 % 3 795 934,95 CZK. Snížená DPH 15 % 569 390,00 CZK

Položkový rozpočet. Rekapitulace daní Základ pro sníženou DPH 15 % 3 795 934,95 CZK. Snížená DPH 15 % 569 390,00 CZK Položkový rozpočet Zakázka: Novostavba RD SO01 - ARS Objednatel: IČ: DIČ: Zhotovitel: IČ: DIČ: Vypracoval: Rozpis ceny MON Vedlejší náklady Ostatní náklady Celkem Celkem 1 769 712,31 1 897 857,69 0,00

Více

Krycí list rozpočtu. Název stavby: Druh stavby: Rekonstrukce mateřského centra rekonstrukce. Lokalita: Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel:

Krycí list rozpočtu. Název stavby: Druh stavby: Rekonstrukce mateřského centra rekonstrukce. Lokalita: Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel: Krycí list rozpočtu Název stavby: Druh stavby: Lokalita: rekonstrukce Říčany - Radošovice JKSO: Objednatel: Projektant: Zhotovitel: Zpracoval: 8013913 Mraveniště-ZŠ Říčany, Bezručova 94 Ing.arch. V. Drobný,

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objednatel VLS ČR, s.p., divize Lipník nad Bečvou 00000205 CZ00000205

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Objednatel VLS ČR, s.p., divize Lipník nad Bečvou 00000205 CZ00000205 KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby LC Pod Kubešovou chatou JKSO Název objektu EČO Název části Místo IČ VÚj Libavá, k.ú. Rudoltovice DIČ Objednatel VLS ČR, s.p., divize Lipník nad Bečvou 00000205 CZ00000205

Více

Položkový rozpočet stavby Datum: 12.6.2015

Položkový rozpočet stavby Datum: 12.6.2015 Položkový rozpočet stavby Datum: 12.6.2015 Stavba : 0241 CHS Frýdek - Místek projekt rozšíření Objednatel : HZS MSK IČO : DIČ : Zhotovitel : Ateliér IDEA spol. s r.o. IČO : DIČ : Za zhotovitele : Za objednatele

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY POLOŽKOVÝ ROZPOČET Rozpočet JKSO Objekt Název objektu SKP Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 0 1085 Vybudování přístupové komunikace a parkovacího Náklady stá na m.j. 0 Projektant Typ rozpočtu

Více

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Vyzýváme Vás v souladu s 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts MEstskS df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts Jednini Z ze dne 20.5.201s Zodpovfdit Termin nlneni Nov6 usneseni iislo Snlndno Kontrolni termin Podpisy F,l'i'lr/6 -".* "9 zdstupce starosty

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany:

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany: Smlouva o dflo uzavienrl podle $ 2586 a nfsl zhkona (8912A12 Sb, obiansky zrikonfk 1 Smluvni strany: Objednatel : Ceskd prrimyslov6 zdravotni pojistovna Sidlem: Jeremenkoval 1, 70300 Ostrava - Vitkovice

Více

Io" Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf

Io Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf O\L\ IOP. KVALITA ZIVOTA Io" Ndrodni hlebtin Kladruby nad Labem, st6tni piisp6vkov6 organizace 533 14 KLADItUBY NAD TABEM rc 7 zo48g7 2, ot( cz t zocsgt z Ucet vedeny u Komerdni b;rnky, a,s, t,43_591747027110l00

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 438/2014. č. 447 ze dne 09.06.2014. ZŠ Lupáčova 1/1200 - vestavba lapolu

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 438/2014. č. 447 ze dne 09.06.2014. ZŠ Lupáčova 1/1200 - vestavba lapolu č.j.: 438/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 447 ze dne 09.06.2014 ZŠ Lupáčova 1/1200 - vestavba lapolu Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. provedení vestavby lapolu

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku Číslo jednací: MCBS/2015/0115785/JACE Vyřizuje: Eva Jachymiáková SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku 1. Smluvní strany Objednatel : Statutární město Brno,

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění:

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Starý Vestec č.p. 67 - stavební úpravy objektu. Místo: Starý Vestec 67, 289 16 Starý Vestec Datum: Obec Starý Vestec

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Starý Vestec č.p. 67 - stavební úpravy objektu. Místo: Starý Vestec 67, 289 16 Starý Vestec Datum: Obec Starý Vestec KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Starý Vestec č.p. 67 - stavební úpravy objektu JKSO: CC-CZ: Místo: Starý Vestec 67, 289 16 Starý Vestec Datum: 20.07.2015 Objednavatel: Obec Starý Vestec Zhotovitel: Projektant:

Více

Slepý rozpočet Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zúčastněné firmy Údaje o akci Údaje o zpracovateli

Slepý rozpočet Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zúčastněné firmy Údaje o akci Údaje o zpracovateli Název: Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zakázka: SKP: Zúčastněné firmy Dodavatel: Projektant: Investor: Údaje o akci Název: BD Třeb Založeno: 17.12014 Aktualizace: 4.2015

Více

Slepý rozpočet stavby

Slepý rozpočet stavby Slepý rozpočet stavby Stavba: 1250 Rekonstrukce balkonů Líšeň Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: 60167 Statutární město Brno Dominikánské náměstí 1 Brno IČO: 44992785 DIČ: CZ44992785 Vypracoval: Základ

Více

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany SMLOUVA na zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, výkon funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu přípravy stavby a autorského dozoru (číslo

Více