KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2015. www.kulturakoprivnice.cz"

Transkript

1 KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN

2 AKTUALITY Z KULTURNÍHO DOMU KOPŘIVNICE ONLINE PRODEJ VSTUPENEK 1. prosince spustil Kulturní dům Kopřivnice online prodej vstupenek. Vstupenky na kulturní akce i do kina si nyní můžete pohodlně zakoupit z domova, zaplatit platební kartou či online převodem a potom se již dostavit s vytištěnou vstupenkou přímo na program. Odkaz na online prodej naleznete vždy u konkrétní akce kulturního domu nebo kina. Interaktivní portál vás jednoduše provede výběrem míst i platbou. Po zdárném ukončení platby vám budou zaslány dva e- maily první o provedené platbě, druhý se samotnými vstupenkami. ONLINE PRODEJ nebude realizován pouze u akcí jako Obecní ples, Muzikantský ples, Seniorské odpoledne, Taneční soutěž Tatra, vybrané koncerty apod., u kterých prodej probíhá od konkrétního termínu a hodiny a je nutné si vstupenku zakoupit přímo v informačním centru. DÁRKOVÉ POUKAZY Od středy 3. prosince je možné v Informačním centru Kopřivnice zakoupit také dárkové poukazy vouchery na některý z programů pořádaných Kulturním domem Kopřivnice. Svým blízkým tak můžete zakoupit dárek v podobě poukazu na koncerty, divadla, plesy či přímé přenosy v kině (opera, balet, výstavy). Při koupi vstupenky na konkrétní akci na pokladně kulturního domu sdělte obsluze, že máte zájem o dárkový poukaz, a ta vám jej vystaví. V případě, že již máte zakoupenu klasickou vstupenku a chcete ji věnovat jako dárek, nezoufejte! Vouchery lze vyměnit i za již zakoupené vstupenky.

3 Čtvrtek 1. ledna hodin Prostranství před KDK NOVOROČNÍ OHŇOSTROJ Kulturní dům Kopřivnice a město Kopřivnice zvou všechny občany a návštěvníky města na zahájení nového roku. Vystoupí Václav Kocián a bratři Galiovi. V hodin vypukne ohňostroj. Vstup volný. Neděle 4. ledna hodin Kinosál KDK NEDĚLNÍ POHÁDKA V KINOSÁLE Divadlo pro děti Tři prasátka Veselá pohádka s písničkami a tanečky pro herce i děti kombinace činohry a loutek. O dvou líných a jednom přičinlivém a velmi zdravém prasátku, ve kterém se navíc skrývá superprase s nadprasečími schopnostmi. Jen díky tomu a troše detektivní práce zachrání své sourozence před tajemným vlčím zločincem. Délka představení: 60 minut Zaměření: od 5 do 12 let a rodiče s dětmi Vstupné: 50 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

4 Pátek 9. ledna 2015 od hodin Velký sál KDK TANEČNÍ PLES První ples sezóny v kulturním domě určený pro všechny absolventy tanečních kurzů a milovníky společenského tance! Taneční rytmy i spoustu další skvělé muziky bude po celý večer hrát kopřivnická kapela a stálice na místní hudební scéně Alfa Orchestra. Doprovodný program: Předtančení Jan Tyllich a Monika Martynková, Taneční skupina Thara, Studio orientálního tance Farridah, tanečnice ZUŠ Zdeňka Buriana Kopřivnice. Pořádá Kulturní dům Kopřivnice a Taneční škola Syrkovi. Vstupné: 120 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Čtvrtek 15. ledna hodin Velký sál KDK David Mamet LISTOPAD Hrají Městská divadla pražská Divadlo ABC. DIVADLO V RÁMCI DIVADELNÍHO PŘEDPLATNÉHO Jak být znovu zvolen americkým prezidentem, když popularita klesá k nule? Nekorektní politická fraška. V hlavní roli Michal Dlouhý. Politická fraška jednoho z nejlepších současných amerických autorů nás zavede do Bílého domu, kde se fiktivní americký prezident Charles Smith připravuje na novou prezidentskou volbu. Mametova komedie vtipně a břitce komentuje stav současné vysoké politiky i mnohé společenské nešvary, se kterými se dnes a denně setkáváme. Skvěle napsanou hru připravil pro Divadlo ABC režisér Petr Svojtka. Záštitu nad inscenací Listopad převzalo Americké velvyslanectví v Praze. Vstupné: I. sektor 300 Kč, II. sektor 250 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

5 Sobota 17. ledna hodin Kinosál KDK PŘÍMÝ PŘENOS METROPOLITNÍ OPERA Franz Lehár VESELÁ VDOVA Broadwayská režisérka a choreografka Susan Stroman, která inscenovala například muzikály Crazy for You, Contact nebo The Producers, jež získaly ocenění Tony Award, bude v Metropolitní opeře debutovat rozkošnickou inscenací Lehárovy nestárnoucí operety Veselá vdova. Zpívat se bude v novém anglickém překladu Jeremyho Samse. Lehárovo nejznámější dílo patří mezi divácké hity už od své premiéry v roce Kdo by neznal píseň o Vilje, U Maxima jsem znám anebo Ženy, ženy. Renée Fleming si svůj rozsáhlý repertoár, čítající jen v Metropolitní opeře na 22 rolí, rozšíří o ovdovělou pařížskou milionářku Hannu. Za dirigentským pultem stane Andrew Davis a na jevišti dále Nathan Gunn v roli Hannina milence Danila, Alek Shrader coby mladý šlechtic Camille de Rosillon, Thomas Allen jako intrikánský baron Zeta a broadwayská sopranistka Kelli O Hara ve svém metropolitním debutu jako baronova manželka, koketa Valencienne. Vstupné: 300 Kč. Při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Neděle 18. ledna hodin Velký sál KDK NOVOROČNÍ KONCERT MĚSTSKÉHO DECHOVÉHO ORCHESTRU KOPŘIVNICE Novoroční koncert Městského dechového orchestru Kopřivnice je složen především z nově nacvičených skladeb. Spolu s orchestrem vystoupí zpěvačka Lenka Krompolcová. Vstupné: 80 Kč, děti do 15 let 40 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

6 Čtvrtek 22. ledna hodin - Kinosál KDK NOVINKA SEZÓNY EXHIBITIONS ON SCREEN VÝSTAVY NA PLÁTNECH KIN Dívka s perlou a další díla holandských mistrů z Muzea Mauritshuis v Holandsku Od 27. června mohou návštěvníci zase obdivovat Dívku s perlovou náušnicí od Johannese Vermeera a jiná slavná díla starých mistrů ve známém muzeu Mauritshuis v Haagu. Kromě těchto skvostů budou určitě ale také obdivovat i způsob, jakým byl Mauritshuis zrekonstruován a rozšířen. Mauritshuis, jedno z nejznámějších a nejnavštěvovanějších holandských muzeí, byl během dvou let nejen zrenovován, ale jeho návštěvní plocha se téměř zdvojnásobila. Díky propojení s vedlejším domem Plein 26 vzniklo rozsáhlé podzemní foyer s částečně prosklenou střechou a s novým vchodem. Zatímco historická klasicistní budova Mauritshuis ze 17. století bude dál sloužit pro stálou expozici, ve vedlejším domě, postaveném v roce 1930 ve stylu Art Deco, je nyní dostatek prostoru pro přechodné výstavy, muzejní obchod, knihovnu, kavárnu, kanceláře i auditorium. Mauritshuis, pojmenovaný po hraběti Johannu Mauritsovi van Nassau- Siegen, který jej nechal postavit (architekti Jacob van Campen a Pieter Post), je proslulý především svojí sbírkou starých mistrů. Dosavadní prostory již ale nestačily pro každoroční nápor 200 tisíc návštěvníků a muzeum potřebovalo více místa i pro přechodné výstavy, vzdělávací činnost a zázemí. Jak ale rozšířit malý klasicistní palác v historickém centru města? Když se uvolnila protější budova Plein 26, vznikl nápad obě stavby spojit. Heeswijk navrhl propojit sklepy obou budov a vybudovat velké podzemí, ale částečně prosklené foyer, ze kterého se bude vcházet do obou částí muzea. Podle jeho slov ho inspiroval například Louvre s podzemním vchodem a pyramidou, kde se návštěvníci mohou také ihned snadno orientovat. Postavit ale něco jako skleněnou pyramidu před Mauritshuis nebylo samozřejmě možné, přiznává Heeswijk.

7 Dívka s perlou je zase doma. Ikonický portrét neznámé ženy od Jana Vermeera putoval spolu s řadou dalších pláten měsíce po světě. Stále víc lidí jí říká Mona Lisa severu. Je světově proslulá, byla vynikající ambasadorkou turné. Lidé se chodili dívat na ni, ale pak na výstavy zůstávali, popisuje obraz ředitelka muzea Emilie Gordenkerová. Dívku s perlou před lety proslavil román Tracy Chevaliera a následný film. Dívka s perlou už ale není jediným tahákem. Podobně jako ona své minuty slávy zažívá Stehlík Carla Fabritiuse. Jako vedoucí motiv si ho zvolila americká spisovatelka Donna Tarttová ve stejnojmenném románu, který získal Pulitzerovu cenu. Můžete vidět malířovy pohyby rukou. Je to úžasná iluze, když se přiblížíte, vidíte tahy štětcem, všechno velké umění má tuhle dvojakost, popisuje svou fascinaci obrazem Donna Tarttová. Na zdech Mauritshuisu visí další slavná díla. Například Rembrandtova Hodina anatomie doktora Tulpa nebo Rubensovo Světlo života. Ty na průnik do světa literární fikce teprve čekají. Vstupné: 250 Kč. Při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 200 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Sobota 24. ledna 2015 od hodin Všechny prostory KDK OBECNÍ PLES Na tradiční Obecní ples Vás zve Kulturní dům Kopřivnice a město Kopřivnice. K tanci a poslechu zahrají skupiny Banda del caffe a Nightshift. Host a moderátor večera: Yvetta Blanarovičová Dále hrají: Cimbálová muzika Valašské peklo Doprovodný program: Mystic juggling show čarování s magickými kruhy, magic boxy nebo levitující koulí a tancem s flag-poi, vystoupení a workshop Swingu Ostrava, akrobacie na šálách, rockotéka DJ Tygr, karaoke, Marko Foto, koktejlový bar Vstupné: 220 Kč. Předprodej od 14. ledna 2015 od hodin v IC Kopřivnice.

8 Úterý 27. ledna hodin Velký sál KDK DUO JAMAHA Pro milovníky tradičních lidovek jsme připravili vystoupení nejúspěšnější kapely a hvězdy TV Šlágr slovenského Dua Jamaha. Hudební skupina Duo Jamaha působí na scéně již 18 let. V současném složení, které tvoří otec Alfonz a syn Marian Kotvanovci, působí už 11 let. Na výpomoc je vždy připravený i třetí člen rodiny dcera a sestra Katka, která v kapele zpívá a zpestřuje program ryze ženským repertoárem. Výběr písní této hudební skupiny je multižánrový, pro všechny věkové generace a je zárukou skvělé zábavy! Repertoár netvoří jen lidové a taneční písně, ale i domácí a zahraniční hity nebo moderní remixy. Sami Kotvanovci říkají: Přijedeme zahrát všude tam, kde potřebují hudbu a zábavu. A poprvé tak přijíždějí i do Kopřivnice! Vstupné: 200 Kč. Předprodej vstupenek od v IC Kopřivnice. Sobota 31. ledna hodin Kinosál KDK PŘÍMÝ PŘENOS METROPOLITNÍ OPERA Jacques Offenbach HOFFMANNOVY POVÍDKY Vittorio Grigolo se představí v titulní roli Offenbachových Hoffmannových povídek po boku abchazské sopranistky Hibly Gerzmavy, která ztvární všechny čtyři operní hrdinky mechanickou loutku Olympii, nemocnou zpěvačku Antonii, kurtizánu Giuliettu i sobeckou herečku Stellu. Roli Nicklausse si zopakuje Kate Lindsey a Thomas Hampson svůj úctyhodný metropolitní repertoár rozšíří o čtyři démony. Orchestr Metropolitní opery bude řídit Yves Abel. Vstupné: 300 Kč. Při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

9 PŘIPRAVUJEME NA ÚNOR 2015 Úterý 3. února hodin Národní divadlo Moravskoslezské ZÁJEZD DO MALÉHO PROSTORU VELKÉHO DIVADLA Simon Stephens, Mark Haddon PODIVNÝ PŘÍPAD SE PSEM Jen pro přihlášené účastníky. Čas a místo odjezdu budou účastníkům sděleny individuálně. Sobota 7. února 2015 od hodin Velký sál KDK ROCK N ROLLOVÝ PLES První ročník plesu, který je zaměřen na rock n roll! K tanci a poslechu zahrají kapely Cajon Band a Neo Chess Sunny Rock and Roll Band. Vstupné: 150 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

10 Pondělí 9. února hodin Velký sál KDK ONDŘEJ HAVELKA A JEHO MELODY MAKERS Ondřej Havelka a jeho Melody Makers se zabývají autentickou interpretací populární hudby období raného a vrcholného swingu od počátku třicátých let až k raným letům čtyřicátým. Pestrý repertoár zahrnuje atraktivní skladby širokého žánrového spektra, sweet and hot, od hollywoodských muzikálů až po vrcholná čísla swingových big-bandů. Stylizace koncertní show sleduje ve všech detailech typické dobové způsoby, počínaje kostýmy a účesy interpretů a celkovou režií představení konče. Vitální jazzový výraz interpretů je umocňován smyslem pro show, nadhledem a humorem. Strhující hra orchestru je korunována výkony sólistů, především pak uměleckého ředitele bandu zpěváka, speakra a tanečníka Ondřeje Havelky. Použití autentických hudebních nástrojů, pietní přístup k rekonstrukci autentických aranžmá a systematické studium a osvojování si dobových interpretačních technik přinášejí nečekané, okouzlující výsledky v podobě autentického zvuku, který známe z dobových nahrávek či filmů. Vstupné: 450 Kč. Předprodej vstupenek od v IC Kopřivnice.

11 Sobota 14. února hodin Kinosál KDK PŘÍMÝ PŘENOS METROPOLITNÍ OPERA P. I. Čajkovskij JOLANTA B. Bartók MODROVOUSŮV HRAD Umělecký ředitel varšavské Polské národní opery Mariusz Treliński bude v Metropolitní opeře debutovat dvojprogramem složeným ze dvou méně známých jednoaktovek - Čajkovského romantické pohádky Jolanta, která vypráví o psychologickém probuzení slepé princezny, a Bartókova drásavého Modrovousova hradu, v němž musí novomanželka Juditha odemknout sedm zamčených dveří, aby poznala nejtemnější tajemství svého manžela. Obě díla, která vznikla v koprodukci s Teatr Wielki Polské národní opery, bude řídit Valerij Gergiev. V titulní roli Jolanty vystoupí Anna Netrebko spolu s Piotrem Beczalou a Alexejem Markovem v rolích Vaudémonta a Roberta, kteří oba usilují o její lásku. Nadja Michael ztvární Judithu v Modrovousově hradu a jejím tajemně děsivým novomanželem bude Michail Petrenko. Vstupné: 300 Kč. Při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Sobota 14. února neděle 15. února 2015 Foyer a kinosál KDK FILMOGRAFIE KINOKO Výstava filmových projektorů Pravěk kinematografie Workshopy: Traumatrop, Camera Obscura atd. Humorný program o vývoji filmu. Vyvrcholení plackování v kině. Burza plakátů a spousta dalších věcí. Informace k akci budou upřesněny v průběhu měsíce.

12 Čtvrtek 19. února hodin Velký sál KDK Martin McDonagh KRÁSKA Z LEENANE Hraje Divadlo J. K. Tyla v Plzni. DIVADLO V RÁMCI DIVADELNÍHO PŘEDPLATNÉHO V zapadlém venkovském obydlí žijí ve velmi napjatém vztahu matka se stárnoucí dcerou. Drobné vzájemné podrazy, záludnosti i snahy o porozumění pramení ze strachu ze samoty. Proto když do jejich života vstoupí muž, souboj o osobní štěstí se změní v nepokrytou válku. Vstupné: I. sektor 300 Kč, II. sektor 250 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice. Pondělí 23. února hodin Kinosál KDK PŘÍMÝ PŘENOS BALET Sergej Prokofjev ROMEO A JULIE Přímý přenos baletu z Londýna Royal opera House The Royal Ballet Kenneth MacMillan vytvořil současnou interpretaci Prokofjevovy klasické partitury. Jeho verze baletu zdůrazňuje citovou a psychologickou stránku příběhu. Romeo a Julie obsahuje tři vášnivá pas de deux, první setkání milenců, slavnou balkonovou scénu a závěrečnou tragédii, končící jejich smrtí. Příběh milenců se odehrává v kontrastu k půvabům Verony v 16. století: živé dění na tržišti naruší zuřivý souboj, velkolepý ples se odehrává v elegantním paláci. Balet je centrem repertoáru souboru, dosud dosáhl více než 400 repríz a je uváděn na četných světových turné. Romeo a Julie se setkají na plese a okamžitě se do sebe vášnivě zamilují. Avšak jejich rodiny jsou znepřáteleny, dělí je prudký svár. Dokáží milenci společně odolat vzájemné zášti a odporu? Vstupné: 300 Kč v den konání baletu, 250 Kč v předprodeji. Předprodej v IC Kopřivnice.

13 Čtvrtek 26. února hodin Velký sál KDK LUCIE BÍLÁ A PETR MALÁSEK Recitál několikanásobné Zlaté slavice Lucie Bílé míří 26. února 2015 do Kopřivnice. Těšit se můžete na jedinečnou atmosféru zcela nového projektu Recitál, který zpěvačka společně se svým dlouholetým kamarádem a klavíristou Petrem Maláskem připravila a ke kterému natočila zbrusu nové CD se stejným názvem. Vstupné: I. sektor 890 Kč, II. sektor 790 Kč, III. sektor 590 Kč. Předprodej vstupenek v IC Kopřivnice.

14 BAR 603 Od září 2014 provozuje Kulturní dům Kopřivnice opravený prostor Baru 603, který slouží jako kavárna a občerstvení během promítání kina a kulturních akcí. Umístění: Foyer kina v kulturním domě v 1. patře nad vstupem do Technického muzea Tatra Otevírací doba: Pondělí Úterý Středa ZAVŘENO Čtvrtek a pátek Sobota a neděle Dále je otevřeno vždy během konání kulturní akce po celou dobu akce.

15 Připravujeme vysoce kvalitní kávu 100 % Arabiku Etiopii Sidamo. Etiopie patří k největším producentům a vývozcům kávy na světě. Káva je zpracovávána suchou i mokrou metodou. Nejznámějšími lokalitami, kde se etiopská káva pěstuje, jsou Harrar na východě, Jimma západně od Adis Abeby a především pak oblast Sidamo nedaleko hranic s Keňou. Právě tady sklízejí pěstitelé nejžádanější etiopské kávy kávy se jménem Etiopie Sidamo. Lehká a jemná chuť, mírně kořeněná s čokoládovou plností, ve které se mísí oříšky s mnoha ovocnými tóny v čele s černým rybízem. Znamenité ovocné aroma, ve kterém převládá jasmín a tóny sladkých plodů, měnící se v kořeněné květinové aroma s nádechem vinné révy a čokolády. Espresso 23 Kč, Cappuccino 26 Kč, Latte Macchiato 30 Kč. Kávu je možné zakoupit také s sebou. Dále připravujeme teplé nápoje (čaj, Caro, Granko, horký džus, svařák) a prodáváme pestrou paletu nealko nápojů v objemu 0,5 l, které si s sebou můžete vzít i do sálů. V nabídce máme pivo v plechu (na akcích i točené pivo), nealko pivo a paletu kvalitních alkoholických nápojů. K nápojům jsou k dostání sladké i slané pochutiny, během akcí i dobré chlebíčky. Samozřejmě nechybí nabídka vín: sudové víno z Vinotéky Kovář a syn, jakostní vína z Valtic, pozdní sběry ze Zámeckého vinařství Bzenec či lahodné chillské víno Tarapaca. Pokud bude zájem návštěvníků kulturního domu, plánujeme rozšíření provozní doby baru i na denní dobu. Přijďte si posedět do příjemného, bezpečného a kultivovaného prostoru v kulturním domě. Bar je nekuřácký a bezbariérový. Pro děti máme nachystáno pár hraček a připravujeme další aktivity. Kontaktní osoba: Nela Sedlářová, nela@kulturakoprivnice.cz, telefon bude brzy doplněn.

16 PROGRAM KINA KOPŘIVNICE NA LEDEN Datum Kč Kč ČT Hobit: Bitva Exodus: Bohové a 120 pěti armád Králové 120 PÁ Hobit: Bitva Exodus: Bohové a 120 pěti armád Králové 120 SO 3. Paddington 120 Burácení 110 Datum Kč Kč Kč Nedělní pohádka: Řád NE 4. červených 50 Paddington 120 Burácení 110 nosů Tři prasátka Datum Kč Kč PO 5. Paddington 120 Burácení 110 ÚT FK: Hledání Vivian Maier 100/80 ST 7. TENTO DEN KINO NEHRAJE! ČT 8. Sex v Paříži 100 Interstellar 90 PÁ 9. Sex v Paříži 100 Interstellar 90 Datum Kč Kč Kč SO 10. Sněhová královna 110 Sedmý syn 120 Fotograf 120 NE 11. Sněhová královna 110 Sedmý syn 120 Fotograf 120 Datum Kč Kč PO 12. Sedmý syn 120 Fotograf 120 ÚT FK: Kukuřičný ostrov 110/90 ST 14. TENTO DEN KINO NEHRAJE! ČT 15. Hunger Games: Síla 96 hodin: 110 vzdoru 1. část Zúčtování 120 PÁ 16. Hunger Games: Síla 96 hodin: 110 vzdoru 1. část Zúčtování 120 Datum Kč Kč Kč SO 17. Sněhová 300/ MET: F. Lehár Veselá vdova královna 250 NE 18. Sněhová královna 100 Fotograf hodin: Zúčtování 120

17 Datum Kč Kč PO 19. Fotograf hodin: Zúčtování 120 ÚT FK: Je muž, který je vysoký šťastný? 90/70 ST 21. TENTO DEN KINO NEHRAJE! ČT 22. Výstava: Dívka s perlou a další díla 250 holandských mistrů E. A. Poe: Podivný / z muzea experiment 200 Mauritshuis v 110 Holandsku PÁ 23. E. A. Poe: Podivný E. A. Poe: Podivný 110 experiment experiment 110 Datum Kč Kč Kč SO 24. Sněhová královna 100 Birdman 120 Hacker 120 NE 25. Sněhová královna 100 Birdman 120 Hacker 120 Datum Kč Kč PO 26. Birdman 120 Hacker 120 ÚT FK: Okno do dvora 90/70 ST 28. TENTO DEN KINO NEHRAJE! ČT 29. Opři žebřík o nebe 70 Babovřesky PÁ 30. Opři žebřík o nebe 70 Babovřesky Datum Kč Kč Kč SO 31. Velká šestka MET: J. Offenbach Hoffmanovy povídky 300 / 250

18 METROPOLITNÍ OPERA V ČR osmá a ve světě již devátá sezóna operních přenosů z Metropolitní opery cyklus Met: Live in HD bude zahájena v říjnu. Předprodej na sezónu 2014/2015 však v kině Kopřivnice byl zahájen již 1. srpna Vstupné 300 Kč, při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 250 Kč. VSTUPENKY NENÍ MOŽNÉ VRACET! PROGRAM: Sobota 17. ledna hodin FRANZ LEHÁR VESELÁ VDOVA Sobota 31. ledna hodin JACQUES OFFENBACH HOFFMANNOVY POVÍDKY Sobota 14. února hodin P. I. ČAJKOVSKIJ / B. BARTÓK JOLANTA / MODROVOUSŮV HRAD Sobota 14. března hodin GIOACCHINO ROSSINI JEZERNÍ PANÍ Sobota 25. dubna hodin P. MASCAGNI / R. LEONCAVALLO SEDLÁK KAVALÍR / KOMEDIANTI

19 BALET V KINĚ Balet v kině vstoupí do druhé sezóny ve velkolepém měřítku. Baletní perly z londýnského Královského baletu uvede Kino Kopřivnice. Tento špičkový baletní dům zařadil do nové sezóny celkem čtyři přímé přenosy a dva záznamy, které jistě nebudou cizí ani baletním laikům. Vstupné 300 Kč v den konání baletu, 250 Kč v předprodeji. Zvýhodněná cena abonmá všech šesti baletů 1200 Kč. VSTUPENKY NENÍ MOŽNÉ VRACET! PROGRAM: Pondělí 23. února hodin ROMEO A JULIE Úterý 17. března hodin LABUTÍ JEZERO Pondělí 13. dubna hodin ZIMNÍ POHÁDKA Úterý 5. května hodin MARNÁ OPATRNOST

20 EXHIBITION SVĚTOVÉ MALÍŘSTVÍ NA PLÁTNECH KIN Série Exhibition Světové malířství na plátnech kin zahájil dubnový satelitní přenos Manet: Portraying Live z výstavy v londýnské Royal Academy of Arts. Série Exhibition navazuje na úspěšný loňský přenos výstavy Leonarda da Vinciho z londýnské Národní galerie. Za ambici si série Exhibition mimo jiné klade stát se alternativou k již zavedeným a populárním přímým přenosům do kin z performing arts např. z Metropolitní opery v New Yorku či Velké moskevského divadla ( Bolšoj ). V červnu série pokračovala výstavou Munch 150 z Osla, v říjnu pak naváže výstavou Vermeer a hudba z Londýna. Vstupné 250 Kč, při SOUČASNÉ koupi 6 a více vstupenek na jeden a více přenosů cena 200 Kč. VSTUPENKY NENÍ MOŽNÉ VRACET! PROGRAM: Čtvrtek 22. ledna hodin DÍVKA S PERLOU A DALŠÍ DÍLA HOLANDSKÝCH MISTRŮ Z MUZEA MAURITSHUIS V HOLANDSKU Čtvrtek 5. března hodin REMBRANDT Z NÁRODNÍ GALERIE V LONDÝNĚ A RIJKSMUSEA V AMSTERDAMU Čtvrtek 30. dubna hodin VINCENT VAN GOGH Z MUZEA VINCENTA VAN GOGHA V AMSTERDAMU Čtvrtek 28. května hodin IMPRESIONISTÉ Z PAŘÍŽE, LONDÝNA A USA Čtvrtek 11. června hodin HERMITAGE REVEALED ODHALENÁ ERMITÁŽ Z PETROHRADU

21 PROGRAM MĚSTSKÉ KNIHOVNY NA LEDEN Pondělí 5. ledna - úterý 13. ledna 2015 Čítárna knihovny KDK DOTEKY ANDĚLŮ Městská knihovna ve spolupráci se ZŠ sv. Zdislavy pořádá výstavu fotografií Doteky andělů. Vystaveny budou fotografie ze soutěže o nejlepší fotku na přebal hudebního CD Doteky andělů nazpívaného žáky ZŠ sv. Zdislavy v roce 2013 k výročí 20 let vzniku školy. Otevírací doba: Po, Út, Čt, Pá v době a Vstup volný. Čtvrtek 15. ledna pátek 27. února 2015 Čítárna knihovny KDK VŠUDYKDE PODRUHÉ městem, lesem, oborou Městská knihovna Kopřivnice pořádá výstavu fotografií Ludmily Karlíkové. Otevírací doba: Po, Út, Čt, Pá v době a Vstup volný. Čtvrtek 22. ledna hodin - Akademická posluchárna KDK NUMEROLOGICKÝ ROK 2015 Za pomoci paní Dagmar Halotové si můžete zjistit, co vám letošní rok chystá a s jakou vibrací se máte naučit žít. Doporučujeme všem návštěvníkům vzít si tužku a papír. Vstup volný.

22 Čtvrtek 29. ledna hodin Akademická posluchárna KDK CHORVATSKO a jeho známá i neznámá místa Pojďme společně objevovat chorvatské národní parky, stříbropěnné vodopády, divoké řeky a průzračná jezera plná ryb, hluboké jeskyně v nepřístupných vápencových horách, nádherné ostrovy nad blankytnou oblohou, tyrkysové moře a zátoky s překrásnými plážemi, zajímavá města, starobylé paláce a chrámy, úzké uličky s bělostným mramorovým dlážděním Do které jeskyně můžeme, jen když svítí slunce? To vše vám přijde říci a ukázat pan Jiří Hodic. Vstup volný.

23 13. ROČNÍK AKADEMIE TŘETÍHO VĚKU LETNÍ SEMESTR 2014/2015 Přihlašování bude zahájeno v pondělí 12. ledna 2015 v čítárně knihovny. Studijní poplatky: A3VK 300 Kč, VU3V 350 Kč PRVNÍ VESELÝ KURZ KRESLENÍ veselé zahájení semestru Adolf Dudek 4. února 2015 v hodin, pouze pro přihlášené posluchače hodinový workshop se známým ilustrátorem dětských knih PSYCHOLOGIE PRO ŽIVOT PhDr. Stanislava Podžorná vždy v úterý od hodin, Akademická posluchárna 3. března, 17. března, 31. března, 14. dubna, 28. dubna KAPITOLY Z MINULOSTI KOPŘIVNICE Mgr. Ondřej Šalek vždy ve středu od hodin, Akademická posluchárna 18. března, 1. dubna, 15. dubna, 29. dubna, 13. května, 27. května TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI Lucie Kazlepková vždy ve středu od 9.00 hodin, Akademická posluchárna 18. března, 25. března, 8. dubna, 22. dubna, 6. května, 20. května, 27. května VIRTUÁLNÍ UNIVERZITA TŘETÍHO VĚKU: DĚJINY ODĚVNÍ KULTURY Provozně ekonomická fakulta ČZU v Praze Ing. Petr Tylínek vždy v úterý od 9.00 hodin, Akademická posluchárna 10. února, 24. února, 10. března, 24. března, 7. dubna, 21. dubna

24 Služby Informačního centra města Kopřivnice: nejen turistické informace o Kopřivnici a Lašské bráně Beskyd, prodej propagačních materiálů, předmětů a suvenýrů, pohlednic, map, turistických deníků, vizitek a známek, Kopřivnických novin, parkovacích hodin, přístup k PC s internetem (1 min./1 Kč) a bezplatné připojení pomocí wifi, černobílý i barevný tisk a kopírování až do formátu A3, skenování až do formátu A3, laminování ve formátu A6 a menší, A5, A4, A3, kroužková vazba ve formátu A4, prodej vstupenek na akce kulturního domu, Kina Puls a vybrané kulturní akce v Kopřivnici a okolí, prodej jízdenek Student Agency, RegioJet, Leo Express, prodej místenek na cyklobusy a skibusy, předprodej vstupenek sítí TicketPortal, TicketStream, TicketArt, Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě, Dům kultury města Ostravy, příjem plakátů pro Plakátovací službu Kopřivnice, příjem objednávek na razítka a jejich součásti značky Colop, příjem informací o akcích k zařazení do kalendáře akcí, stojany s týdeníkem 5+2 dny a měsíčníkem Trubač. Pokladna kina a kulturního domu Rezervace a prodej vstupenek na kulturní akce a do kina probíhá v informačním centru v přízemí kulturního domu. pondělí pátek: sobota, neděle, svátky: a Ve dnech s večerním programem otevřeno až do začátku programu. Kontakt: , , pokladna@kulturakoprivnice.cz Chcete dostávat kulturní přehled elektronicky na svůj ? Napište nám na: info@kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. 9. od 16.00 hod. TANCEM KOLEM SVĚTA aneb tančí celá Kopřivnice před Kulturním domem Kopřivnice, vstup volný Dance session. Rozloučení s prázdninami

Více

Prohlídka zámeckých interiérů

Prohlídka zámeckých interiérů Malebný barokní zámek, který byl postaven hrabětem Janem Ludvíkem Harbuval Chamaré v roce 1749, je ideálním místem pro malé i velké, pro jednotlivce i skupiny, pro ty co hledají historii a kulturu, ale

Více

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí):

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí): Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok ROŠKOPOV 1 + 3 (termíny a programy jednotlivých akcí): 4.-14.7. 15.-21.7. 22.-28.7. 29.7.- 4.8. 5.-11.8. 12.-18.8. 19.-25.8. Filmová dílna Divadelní

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012 Městské kulturní středisko Horní Slavkov, příspěvková organizace Dlouhá 717, 357 31 Horní Slavkov Zpracovala Mgr. Soňa Kvasničková, ředitelka MKS Únor

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 Vypracoval : David Knápek, Kulturní centrum Obsah:Úvod, Provoz a akce KC (měsíční), Tabulka finanční přehled akcí Úvod Kolektiv Kulturního centra zůstal v roce 2013 nezměněn.

Více

Kalendář akcí: ÚNOR 2014

Kalendář akcí: ÚNOR 2014 Kalendář akcí: ÚNOR 2014 Výstava: Grogovky kdy: 2.1.2014 08:00 28.2.2014 16:00 kde: městská knihovna V lednu a v únoru je pro Vás připravena nová výstava s názvem Grogovky. Těšit se můžete na lidové dekory

Více

Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004

Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004 Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004 Z obsahu zpravodaje: Události v obci, co nového v obci, co připravujeme, kultura v obci.

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2006

V Ř E S K O V Á K duben 2006 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K duben 2006 Vážení spoluobčané, jak jsem již několikrát zdůrazňoval, letošní rok je rokem volebním. Parlamentní volby jsou sice důležité, ale pro zabezpečení chodu obce jsou

Více

Mimořádný informátor

Mimořádný informátor Mimořádný informátor leden 2014 Vydala: Oblastní odbočka SONS ČR Ostrava náměstí Msgre Šrámka 1760/4, 702 00 Moravská Ostrava tel.: 596 783 083; 776 305 022 ostrava-odbocka@sons.cz www.sons-ostrava.cz

Více

SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI

SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI PS. KDO NEVÍ, TAK DOSPĚLÍ VYRAZÍ SMĚR MASARYKOVA A DĚTI NA ZAŠOVSKOU :-) Leden v knihovně I v novém roce pro vás připravujeme řadu zajímavých akcí. Budou

Více

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Odbor finanční Zastupitelstvo města Dne 17.2.2016 N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Zpráva se předkládá z důvodu: zákona o obcích 128/2000 Sb. Zprávu vypracoval: ing.ivana Polenová vedoucí

Více

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ú N O R 2013 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015 Příloha k usnesení Rady MČ Praha 1 č. UR15_0292 ze dne 09.03.2015 Středisko sociálních služeb, Dlouhá 23, Praha RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015 Obsah Pravidelná činnost 3 Jednorázové

Více

Informace zastupitelstva obce pro občany

Informace zastupitelstva obce pro občany Obec Milotice nad Bečvou Milotice nad Bečvou 59, 753 67, tel.: 581 626 068, mobil 602 514 373 www.miloticenadbecvou.cz, oumilotice@seznam.cz Informace zastupitelstva obce pro občany Září 2015 Vážení a

Více

ZPRÁVY Z DOMOVA. Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme

ZPRÁVY Z DOMOVA. Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme JARO - LÉTO 2010/II ZPRÁVY Z DOMOVA Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme Poskytujeme sociální služby pro osoby, které mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou strana: 1/6 PROVOZNÍ ŘÁD domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících

Více

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 Ve čtvrtek 23.dubna 2015 obdržel starosta obce Zdeněk Prax a projektantka stavby DPSky Ing. arch. Klára Trnková

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj květen 2015 MĚSTYS LITULTOVICE Noviny městyse vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Vážení občané, vítáme Vás u květnového vydání Novin městyse. Náš zpravodaj Vám přináší informace o dění v městysi,

Více

Výroční zpráva. za rok 2009

Výroční zpráva. za rok 2009 Výroční zpráva za rok 2009 leden 2010 Obsah: Členská základna 3 Činnost výboru 3 Uskutečněné akce 4 Zájezd do knihoven Příbramska 4 Zájezd na happening do Vsetína 4 Klubka dětských knihoven 5 Další činnosti

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2013 Divadlo SemTamFór

Více

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 tel.: 585 412 493, e-mail: skola@gcajkol.cz vlastimil.kaspir@post.cz www.gcajkol.cz KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Datum a místo konání: 21.3.2016 v

Více

Vážení klienti, Upozorníme i na praktické důsledky nesjednání pravidelného pracoviště při poskytování cestovních náhrad. TaxVision, s.r.o.

Vážení klienti, Upozorníme i na praktické důsledky nesjednání pravidelného pracoviště při poskytování cestovních náhrad. TaxVision, s.r.o. Vážení klienti, v tomto čísle Informačního občasníku připomeneme, jak může být v pracovní smlouvě se zaměstnancem sjednáno místo výkonu práce, příp. pravidelné pracoviště, a jaké praktické důsledky to

Více

Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi

Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi Cílem plánovaných aktivit je rozšířit povědomí o spravedlivém obchodu a rozvojové spolupráci mezi co nejvíce obyvatel všech věkových skupin

Více

Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže.

Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže. O nás Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže. Naše činnost se dělí na: Pravidelné schůzky v klubovně Akce na jeden den

Více

1 HRDINOU můžeš být i TY aneb NA PRÁZDNINY VŽDY PŘIPRAVEN Oslava 12. výročí zahájení činnosti INFORMAČNÍHO CENTRA Jaderné elektrárny Temelín IC ZÁMEČEK JE TEMELÍN U NÁS JE KAŽDÝ HNED VÍTANÝ HOST, MÁME

Více

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Zpracoval: Mgr. Jindřich Vašíček Únor 2010 Zpráva o činnosti Městské policie Hodonín za rok 20079 Strana 2 Obsah 1. Úvod 3 2. Personální obsazení 3 3. Činnosti

Více

Předmět úpravy. Druhy ocenění. c) Cenu Ministerstva kultury za přínos v oblasti divadla, hudby, výtvarného umění a architektury,

Předmět úpravy. Druhy ocenění. c) Cenu Ministerstva kultury za přínos v oblasti divadla, hudby, výtvarného umění a architektury, Platné znění nařízení vlády č. 5/2003 Sb., o oceněních v oblasti kultury, udělovaných Ministerstvem kultury, ve znění nařízení vlády č. 98/2006 Sb. a nařízení vlády č. 126/2009 Sb. Vláda nařizuje k provedení

Více

Informační leták. Škola Jaroslava Ježka. Mateřská škola, základní škola, praktická škola a základní umělecká škola pro zrakově postižené,

Informační leták. Škola Jaroslava Ježka. Mateřská škola, základní škola, praktická škola a základní umělecká škola pro zrakově postižené, Informační leták 2015 2016 Škola Jaroslava Ježka Mateřská škola, základní škola, praktická škola a základní umělecká škola pro zrakově postižené, Loretánská 19 Praha 1 118 00 www.skolajj.cz email: info@skolajj.cz

Více

Popis realizace sociální služby Keramická dílna Eliáš. Poslání. Hlavními cíli naší dílny jsou

Popis realizace sociální služby Keramická dílna Eliáš. Poslání. Hlavními cíli naší dílny jsou Popis realizace sociální služby Keramická dílna Eliáš Poslání Posláním Keramické dílny Eliáš je umožňovat lidem s postižením začlenění do společnosti s ohledem na jejich zvláštní situaci. Posláním je pomoci

Více

Tradiční studentská slavnost spojená s plesovou zábavou. Hraje zábavový orchestr Styl a DJ David Řehůřek.

Tradiční studentská slavnost spojená s plesovou zábavou. Hraje zábavový orchestr Styl a DJ David Řehůřek. Sobota 1. prosince od 17 h ve velkém sále STUŽKOVACÍ PLES GYMNÁZIA Tradiční studentská slavnost spojená s plesovou zábavou. Hraje zábavový orchestr Styl a DJ David Řehůřek. Vstupné 150 Kč Neděle 2. prosince

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Noclehárna, číslo služby 48 4862422

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Noclehárna, číslo služby 48 4862422 POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Forma služby Název zařízení a místo poskytování Armáda spásy v České republice z.s. Noclehárna, číslo služby 48

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení Motto: Tanec je komunikace mezi tělem a duší. Vyjadřuje to, na co slova nestačí. (Ruth Saint Denis) PS Cyranovy boty Lidická 50 658 12

Více

Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova

Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova 2009 Výroční zpráva Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova pro seniory. Byl to pro nás velký okamžik, po několika

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Středisko volného času Mozaika Polička, Nám.B.Martinů 85, 572 01 Polička tel.: 461 725 352, mobil: 736 752 624, e-mail: svecova@mozaika-policka.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Zpracovala: Zdeňka Švecová ředitelka

Více

Ilustrace: David Böhm MORAVSKÁ GALERIE EDUKAČNÍ PROGRAMY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY

Ilustrace: David Böhm MORAVSKÁ GALERIE EDUKAČNÍ PROGRAMY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY Ilustrace: David Böhm MORAVSKÁ GALERIE EDUKAČNÍ PROGRAMY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY Těšíme se na vás! Lektorský tým Moravské galerie Autorky edukačních programů: Martina Kopecká, Markéta Skotáková, Silvie Šeborová,

Více

MĚSTSKÝ DŮM DOBŘÍŠ. Mgr. Lenka Mazochová. Projektová manažerka města Dobříše, mazochova@mestodobris.cz

MĚSTSKÝ DŮM DOBŘÍŠ. Mgr. Lenka Mazochová. Projektová manažerka města Dobříše, mazochova@mestodobris.cz Mgr. Lenka Mazochová MĚSTSKÝ DŮM DOBŘÍŠ Mgr. Lenka Mazochová Projektová manažerka města Dobříše, mazochova@mestodobris.cz Tímto příspěvkem bych ráda navázala na článek kolegyně D. Smrčinové a představila

Více

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Z Á Ř Í 2006 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Obecné informace. 1. Vymezení činnosti. název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255

Obecné informace. 1. Vymezení činnosti. název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255 Obecné informace název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255 adresa: Loučanská 1112/3, 153 00 Praha - Radotín telefon: 257 911 682 mobil: 607 235 840 ředitelka

Více

ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006

ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006 Střední odborná škola Emila Holuba,s.r.o. ZPRÁVA O ŠKOLE ZA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006 Dukelská 65, Brno 614 00 Výroční zpráva o škole za školní rok 2005/2006 Část I. Základní charakteristika právnické osoby

Více

KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016

KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016 KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016 KINO 4. sobota 17.00 Želvy Ninja 2 3D Dobrodružný film USA, P 5. neděle 17.00 Alenka v říši divů: Za zrcadlem Dobrodružný rodinný film USA, P 15. středa 19.00 Warcraft: První

Více

Dětský pěvecký sbor ROLNIČKA

Dětský pěvecký sbor ROLNIČKA Dětský pěvecký sbor ROLNIČKA Informační občasník Milé Rolničky, milí rodiče a přátelé Rolničky a dětského sborového zpívání vůbec. Od začátku školního roku a vstupu do 23. roku činnosti Rolničky už uplynul

Více

Do konce roku 2012 chystá Kašpárek v rohlíku tři velké originální akce

Do konce roku 2012 chystá Kašpárek v rohlíku tři velké originální akce Do konce roku 2012 chystá Kašpárek v rohlíku tři velké originální akce Pod stromeček vyjde také postřelená bejbypanková kniha Letní kino Houšťka - Brandýs nad Labem 23. září 2012 od 13 do 18 hodin Městské

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj.: ČŠIS-128/11-S. Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj.: ČŠIS-128/11-S. Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ Červený Újezd 30, 273 51 Unhošť IČ:

Více

Plán práce školy na školní rok 2015/2016 1. Měsíční plány Září 10.9. v 16,00 hod. 18.9. v 9,00 30.9. Říjen 7.10. v 8,15

Plán práce školy na školní rok 2015/2016 1. Měsíční plány Září 10.9. v 16,00 hod. 18.9. v 9,00 30.9. Říjen 7.10. v 8,15 Plán práce školy na školní rok 2015/2016 1. Měsíční plány Září 10.9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 18.9. v 9,00 Den NATO v Mošnově

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIS-2460/10-S. Želivského 805, 280 02 Kolín IV

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIS-2460/10-S. Želivského 805, 280 02 Kolín IV Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIS-2460/10-S Název kontrolované osoby: Mateřská škola Klubíčko s. r. o Sídlo: Želivského 805, 280 02 Kolín IV IČ: 26 131 021 Identifikátor:

Více

ZPRÁVY Z OBCE. Očkování psů

ZPRÁVY Z OBCE. Očkování psů ZPRÁVY Z OBCE Očkování psů Oznamujeme občanům, že p. Bartoš provede každoroční očkování psů proti vzteklině ve středu 18. května 2016 v tomto pořadí a časovém sledu: na točně v 13:30 hod., horní zastávka

Více

O metodě storytellingu a jeho využití ve školství. Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky

O metodě storytellingu a jeho využití ve školství. Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky O metodě storytellingu a jeho využití ve školství Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky Co je to storytelling ve zkratce řečeno vyprávění příběhů. Je

Více

ZIMA NA MALEVILU. Připravili jsme pro Vás nabídku na letošní zimu abychom zpříjemnili zimní náladu, chladné dny a večery.

ZIMA NA MALEVILU. Připravili jsme pro Vás nabídku na letošní zimu abychom zpříjemnili zimní náladu, chladné dny a večery. ZIMA NA MALEVILU Připravili jsme pro Vás nabídku na letošní zimu abychom zpříjemnili zimní náladu, chladné dny a večery. Naleznete zde novinky připravené pro letošní podzim a zimu. Stále však platí nabídka

Více

1/2014. Obsah. Informace z jednání Rady Vinařského Fondu

1/2014. Obsah. Informace z jednání Rady Vinařského Fondu 1/2014 V tomto čísle vám přinášíme shrnutí hlavních aktivit Vinařského fondu za měsíce leden duben. Navíc přinášíme aktuální fotografie z právě proběhnuvšího Svátku růžových vín v Praze. Obsah Informace

Více

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE,

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní studio DISK v y h l a š u j e podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník Veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na provozování kavárny divadla DISK Toto poptávkové

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK LÉTO ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY A máme tu červen - jí se jahody, třešně a všechno dozrává. I čas prázdnin. Těšíme se na ně, na léto, na sluníčko a naši školáci se nemohou dočkat,

Více

100 let skautingu. Junák svaz skautů a skautek ČR, Liberecký kraj 2007

100 let skautingu. Junák svaz skautů a skautek ČR, Liberecký kraj 2007 Dva týdny skautingu Sto podob dobrodružství Sbírka na bezbariérové divadlo Rockový koncert 100 let skautingu Junák svaz skautů a skautek ČR, Liberecký kraj 2007 Předkladatel: Junák svaz skautů a skautek

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ VESMÍR

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ VESMÍR VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ VESMÍR OBSAH : 1. Úvodem k činnosti OS 2. Vznik a poslání OS 3. Rada OS 4. Aktivity v roce 2009 5. Poděkování dárcům 6. Kontaktní údaje 7. Závěr 1.Úvodem k činnosti

Více

Stále ještě váháte s přihlášením? Když už jsme řádně přihlášeni? Jak bude turnaj koncipován?

Stále ještě váháte s přihlášením? Když už jsme řádně přihlášeni? Jak bude turnaj koncipován? 4. roverský kmen Griffins ~ 1. středisko Ještěd ~ griffins.skautlib.cz Ahoj všichni roveři a rangers, přihlášené týmy, ale i vy, co stále ještě váháte... V tomto textu se dozvíte všechny důležité informace,

Více

Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, 796 01 Prostějov. Poskytované služby: domov pro seniory a domov se zvláštním režimem

Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, 796 01 Prostějov. Poskytované služby: domov pro seniory a domov se zvláštním režimem Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, 796 01 Prostějov Poskytované služby: domov pro seniory a domov se zvláštním režimem ČTYŘLÍSTEK PRO ŠTĚSTÍ -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNĚ-TANEČNÍ WORKSHOP PLUMLOV 06. 20. ČERVENCE 2008

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNĚ-TANEČNÍ WORKSHOP PLUMLOV 06. 20. ČERVENCE 2008 NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNĚ-TANEČNÍ WORKSHOP PLUMLOV 06. 20. ČERVENCE 2008 Za finanční podpory: Klubové zařízení,plumlov Plumlov 11. 02. 2008 Vážení přátelé, dostává se Vám do rukou materiál, ve kterém

Více

Charitativní projekt. Ostrava má srdce. k 25 letům tiskárny Printo

Charitativní projekt. Ostrava má srdce. k 25 letům tiskárny Printo Charitativní projekt Ostrava má srdce k 25 letům tiskárny Printo Charitativní projekt Ostrava má srdce k 25 letům tiskárny Printo Druhé pokračování úspěšné kampaně tiskárny Printo. Ostrava má šanci vytvořit

Více

VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE V souladu s 28 písm. g) a 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění a vyhláškou č. 108/2005

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013. Shrnutí činnosti za rok 2013. Konkrétní spolupráce se ZŠ Nový svět v Opavě

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013. Shrnutí činnosti za rok 2013. Konkrétní spolupráce se ZŠ Nový svět v Opavě VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Shrnutí činnosti za rok 2013 V roce 2013 občanské sdružení Montessori Opava pokračuje v naplňování základního účelu, pro který bylo založeno, a to vytvoření platformy pro činnost

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA- 157/12 - A

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA- 157/12 - A Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIA- 157/12 - A Název právnické osoby Mateřská škola Pohádka v Praze 12 vykonávající činnost školy: Sídlo: Imrychova 937/15, 143 00 Praha

Více

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V BŘEZENU 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V BŘEZENU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V BŘEZENU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL. 558 630 051-3 558 628 001, 628

Více

OD 13 DO 17 HODIN. Zpracovala Nová Milena, spolupracuje Jana Šmardová Koulová korektura webmaster Ing. Vlach

OD 13 DO 17 HODIN. Zpracovala Nová Milena, spolupracuje Jana Šmardová Koulová korektura webmaster Ing. Vlach OD 13 DO 17 HODIN Zpracovala Nová Milena, spolupracuje Jana Šmardová Koulová korektura webmaster Ing. Vlach Květnový kalendář narozenin našich kamarádů. Ahoj děti, Minulý měsíc jsme si vytvořily Knihu

Více

Roman Truhlář: Ve srovnání s Belgií máme luxusní kola

Roman Truhlář: Ve srovnání s Belgií máme luxusní kola Roman Truhlář: Ve srovnání s Belgií máme luxusní kola Každou středu ho můžete potkat, jak křižuje lesy v okolí Prahy na horském kole. Rozhovor odhaluje nepříliš známou tvář ředitele mbank ČR a SR Romana

Více

DOPROVODNÉ PROGRAMY. Komentované prohlídky. Power jóga v galerii

DOPROVODNÉ PROGRAMY. Komentované prohlídky. Power jóga v galerii DOPROVODNÉ PROGRAMY KVĚTEN DUBEN 2015 Komentované prohlídky Power jóga v galerii RODIČE A DĚTI Rezervace vlkova@adamgallery.cz míst na dílny na emailu vlkova@adamgallery.cz. 2. 5. 16:00 18:00 Dětský výtvarný

Více

Taneční pro manželské a přátelské páry - začátek kurzu datum začátku akce: 06.01.2015 čas začátku akce: 18.00 místo konání (obec)chotěboř

Taneční pro manželské a přátelské páry - začátek kurzu datum začátku akce: 06.01.2015 čas začátku akce: 18.00 místo konání (obec)chotěboř Vánoční výstava Světlo Vánoc datum začátku akce: 05.12.2014 datum ukončení akce: 04.01.2015 místo konání: Městské muzeum Chotěboř stručný popis akce: Vernisáž výstavy bude 4. prosince 2014 v 16.30 hodin.

Více

Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální rehabilitace

Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální rehabilitace Radomyšlská 336, 386 29 STRAKONICE Tel.: + 420 383 314 334, FAX.: 383 380 200 www.dcjk.cz e - mail: info@dcjk.cz, martin.karas.strakonice@seznam.cz, Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Cyranovy boty, z.s. Motto: Tanec je pohyb a pohyb je život. (Ludmilla Chiriaeff)

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Cyranovy boty, z.s. Motto: Tanec je pohyb a pohyb je život. (Ludmilla Chiriaeff) VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Cyranovy boty, z.s. Motto: Tanec je pohyb a pohyb je život. (Ludmilla Chiriaeff) Cyranovy boty, z.s. Lidická 50 658 12 Brno IČO: 26534711 Email: cyranovyboty@seznam.cz www.cyranovyboty.cz

Více

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže Pravidla soutěže (dále jen pravidla soutěže ) Krajská hospodářská komora Střední Čechy Poznáváme firmy ve středních Čechách 1. Pořadatel soutěže se sídlem: Tyršova 106, 261 01 Příbram Zámeček s adresou

Více

Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00. Sladký domov. 10. číslo červen 2011

Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00. Sladký domov. 10. číslo červen 2011 Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00 Sladký domov 10. číslo červen 2011 Slovo vychovatelky DM na konci školního roku... Tak jako jednou všechno končí, tak brzy skončí

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY Název zřizovatele: Název zařízení: Ruprechtický farní spolek Denní stacionář U Antonína Místo poskytovaní služby: Markova 1186, Liberec 14, 460 14 Forma služby: Kapacita

Více

Školní rok 2010/2011

Školní rok 2010/2011 Školní rok 2010/2011 Září 2010 BAREVNÁ DUHA byla v televizi!!! Kdo si 20. 9. 2010 ráno před odchodem do zaměstnání nebo do školy pustil televizi Nova, toho čekalo příjemné překvapení. V ranních zprávách

Více

Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola

Více

FOTO ROKU 2015 JAN ZÁTORSKÝ, MF DNES. CZECH PHOTO o.p.s.

FOTO ROKU 2015 JAN ZÁTORSKÝ, MF DNES. CZECH PHOTO o.p.s. FOTO ROKU 2015 JAN ZÁTORSKÝ, MF DNES CZECH PHOTO o.p.s. Výroční zpráva 2015 1 OBSAH Úvod a shrnutí roku 2015 statutárním ředitelem 3 CZECH PHOTO, o.p.s. (poslání, základní údaje, historie, organizační

Více

Časopis MŠ. Prosinec 2015

Časopis MŠ. Prosinec 2015 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Prosinec 2015 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239

Více

Srbská Kamenice tipy na výlety pro školní kolektivy

Srbská Kamenice tipy na výlety pro školní kolektivy Srbská Kamenice tipy na výlety pro školní kolektivy Milá školičko, na školku v přírodě pojedete do Srbské Kamenice v Českém Švýcarsku. Zavítáte do krajiny tak malebné, jakou znáte z pohádek Pyšná princezna

Více

MĚSÍC DUBEN 2014 V MUZEU BESKYD FRÝDEK-MÍSTEK

MĚSÍC DUBEN 2014 V MUZEU BESKYD FRÝDEK-MÍSTEK MĚSÍC DUBEN 2014 V MUZEU BESKYD FRÝDEK-MÍSTEK FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL.: 558 630 051, 558 628 001 FAX. : 558 630 452 e-mail: info@muzeumbeskyd.com www.muzeumbeskyd.com Otevírací doba: út, st, pá 8:00 12:00 12:30

Více

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 4 6/2015 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK O B S A H 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Schválený rozpočet obce na rok 2015 1.2. Kontejnéry na biologický odpad 1.3.

Více

Město Rožnov pod Radhoštěm

Město Rožnov pod Radhoštěm Město Rožnov pod Radhoštěm Obecně závazná vyhláška č. 3/2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Rožnov pod Radhoštěm se na svém zasedání dne 11.12.2012 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

příspěvková organizace IČO: 70878030 Telefon: 272 654 151, 3 (linka 112) zahradkova@dszm.cz

příspěvková organizace IČO: 70878030 Telefon: 272 654 151, 3 (linka 112) zahradkova@dszm.cz Domov pro seniory Zahradní Město, Sídlo: Sněženková 2973/8, 106 00 Praha 10 Zahradní Město Základní informace pro žadatele Název zařízení: Domov pro seniory Zahradní Město Adresa, místo poskytování služby:

Více

ÚKLIDOVÉ PRÁCE V HISTORICKÉ BUDOVĚ MUZEA VÝCHODNÍCH ČECH V HRADCI KRÁLOVÉ

ÚKLIDOVÉ PRÁCE V HISTORICKÉ BUDOVĚ MUZEA VÝCHODNÍCH ČECH V HRADCI KRÁLOVÉ Muzeum východních Čech v Hradci Králové Vás tímto vyzývá v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, k podání n a b í d k y na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby:

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011 Zpracovala: gr.lenka Blahová, ředitelka školy. podpis V Laškově 15.8.2011 A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Údaje o zařízení Název školy: Základní škola

Více

Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy

Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy Číslo dokumentu: SPŠEIT 34 _ 2015 _ 1.01 Platnost od: 1. 9. 2015 Nahrazuje: SPŠEIT 34 _ 2012 _ 1.01 Počet listů: 12 Obsah

Více

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Obsah: I. Vznik sdružení II. Základní ustanovení III. Poslání a cíle sdružení IV. Členská základna V. Uspořádané akce v průběhu roku 2012 VI. Propagace sdružení

Více

Případové studie: 53-41-M/01 Zdravotnický asistent Škola: Střední zdravotnická škola, Prostějov, Vápenice 3, 796 01 Prostějov

Případové studie: 53-41-M/01 Zdravotnický asistent Škola: Střední zdravotnická škola, Prostějov, Vápenice 3, 796 01 Prostějov 1 Případové studie: 53-41-M/01 Zdravotnický asistent Škola: Střední zdravotnická škola, Prostějov, Vápenice 3, 796 01 Prostějov Úvodní komentář k případové studii: Střední zdravotnická škola působí v regionu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 Zastupitel Miroslav Sládek V Písku dne:05.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost občanského sdružení Buddies Písek o.s. o podporu Města Písek

Více

Zápis z jednání správní rady MAS Zlatá cesta, o. p. s.

Zápis z jednání správní rady MAS Zlatá cesta, o. p. s. Zápis z jednání správní rady MAS Zlatá cesta, o. p. s. Datum konání: 31. březen 2016 Místo konání: sídlo MAS, Pivovarská 281, Tachov Přítomni: dle prezenční listiny PROGRAM JEDNÁNÍ: 1) Informace o projektech

Více

Soustředění u moře v Itálii s možností vystoupení

Soustředění u moře v Itálii s možností vystoupení Soustředění u moře v Itálii s možností vystoupení Termíny na vyžádání - květen, červen, září 2016 Nabízíme vám pobyt u moře spojený s hudebním, pěveckým nebo tanečním soustředěním. Pobyt kombinuje pracovní

Více

Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá n. L. 27.01.2016. Žádost o užití znaku města - Ing. Minařík, p. Houzar

Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá n. L. 27.01.2016. Žádost o užití znaku města - Ing. Minařík, p. Houzar Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá n. L. 27.01.2016 Žádost o užití znaku města - Ing. Minařík, p. Houzar Zpráva se předkládá z důvodu: mailu Ing. Minaříka z 27.11.2015 a dopisu p. Houzara

Více

závěrečná zpráva o činnosti

závěrečná zpráva o činnosti 2013 závěrečná zpráva o činnosti O projektu Hlavním cílem projektu je podpora soužití osob s postižením s osobami bez, výchova k vzájemné toleranci a porozumění v nelehké době transformace pobytových zařízení.

Více

Zimní školáček. Časopis pro všechny děti, školáky i dospěláky. Číslo: 21 Vydáno:16. února 2015 ZŠ a MŠ Mošnov

Zimní školáček. Časopis pro všechny děti, školáky i dospěláky. Číslo: 21 Vydáno:16. února 2015 ZŠ a MŠ Mošnov Zimní školáček Časopis pro všechny děti, školáky i dospěláky. Číslo: 21 Vydáno:16. února 2015 ZŠ a MŠ Mošnov Milí čtenáři, Vítám vás na stránkách zimního čísla našeho školního časopisu, který vydáváme

Více

Ateliér keramiky a porcelánu UMPRUM Metamorphosis

Ateliér keramiky a porcelánu UMPRUM Metamorphosis Ateliér keramiky a porcelánu UMPRUM Metamorphosis Galerie Kuzebauch 27/06 13/09 2015 Výbuch Adama Železného, Spóry Kristýny Pleskové; Situace Lindy Vondrové; Foto: UMPRUM; fotografie jsou dostupné na vyžádání

Více

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007 č. 1 / únor 2008 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou první číslo našeho Zpravodaje v roce 2008, ve kterém bychom Vás rádi informovali o dění v naší obci v uplynulých i nadcházejících měsících.

Více

Podrobnější informace ke studiu můžete získat na adrese:

Podrobnější informace ke studiu můžete získat na adrese: Rozhodujete se, kam jít na vysokou školu? Baví vás práce pro lidi a s lidmi? Chcete pomáhat lidem v obtížných životních situacích? Chcete pracovat v oboru, který za posledních 10 let prošel dynamickým

Více

Statutární město Most Radniční 1 Most. Úsvit. Projekt partnerské spolupráce při zlepšování situace v sídlišti Chanov

Statutární město Most Radniční 1 Most. Úsvit. Projekt partnerské spolupráce při zlepšování situace v sídlišti Chanov Statutární město Most Radniční 1 Most Úsvit Projekt partnerské spolupráce při zlepšování situace v sídlišti Chanov Dílčí projekt Projekt rozšířené estetické výchovy Projekt rozšířené estetické výchovy

Více

PROGRAM CENTRA BOHUSLAVA MARTINŮ SRPEN 2010

PROGRAM CENTRA BOHUSLAVA MARTINŮ SRPEN 2010 PROGRAM CENTRA BOHUSLAVA MARTINŮ SRPEN 2010 Připravilo Městské muzeum a galerie Polička a Centrum Bohuslava Martinů ve spolupráci s Městskou knihovnou Polička VÝSTAVY: KTERAK PAN UČITEL KU VZDĚLÁNÍ A DOBRÝM

Více

Kdo jsme? Mateřské centrum v Milovicích by mělo plnit tyto cíle: podporovat všestranný rozvoj dětí a jejich socializaci,

Kdo jsme? Mateřské centrum v Milovicích by mělo plnit tyto cíle: podporovat všestranný rozvoj dětí a jejich socializaci, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2003 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ MAMINKY DĚTEM / 2003 1 I Kdo jsme? Maminky dětem je občanské sdružení zaregistrované na Ministerstvu vnitra České republiky dne 19. 3. 2003. Jde o

Více

Studie proveditelnosti. Marketingová analýza trhu

Studie proveditelnosti. Marketingová analýza trhu Studie proveditelnosti Marketingová analýza trhu Cíl semináře Seznámení se strukturou marketingové analýzy trhu jakou součástí studie proveditelnosti Obsah 1. Analýza makroprostředí 2. Definování cílové

Více

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE:

VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŢÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ MĚSTO ÚSTŘEDÍ A ÚP V HL. M. PRAZE ODBOR REALIZACE MAJETKU 35146/A/2011-REMR VÁŠ DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: NAŠE

Více

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI Tato sekce zahrnuje výrobu a distribuci informačních a kulturních produktů, poskytování prostředků pro distribuci těchto produktů a pro zprostředkování přenosu

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2016

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2016 LÁZNĚ LUHAČOVICE 2016 Lázně Luhačovice Společenský dům Lázeňská dvorana s pramenem Vincentky Centrální lázně V červnu 2015 proběhly oslavy stého výročí prohlášení Luhačovic léčebnými lázněmi. Léčivé účinky

Více