Frézka na deskové materiály PF 1200 E

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Frézka na deskové materiály PF 1200 E"

Transkript

1 Frézka na deskové materiály PF 1200 E Přesné a rychlé hranění sendvičových desek s vnější hliníkovou vrstvou. Nářadí pro nejnáročnější

2 Jedním pohledem PF 1200 E Moderní frézování. Precizní ofrézování při různých tloušťkách materiálu díky snadno vyměnitelnému kopírovacímu segmentu s kuličkovým ložiskem. Mobilní použití na stavbách a snadný transport díky nízké hmotnosti. Vysoká hospodárnost díky velkému obráběcímu výkonu a rychlému postupu frézování. PF 1200 E Příkon W Rozsah otáček min -1 Průměr frézy/frézovací hloubka 118 mm/0 9 mm Přípojka pro hadici 27/36 mm Hmotnost 5,4 kg Příslušenství Kotoučové frézy: Drážkovací fréza ve tvaru V HW 118x14-90 stupňů (Alu) obj. čís Drážkovací fréza ve tvaru V HW 118x stupňů (Alu) obj. čís Kopírovací segmenty Dibond: Kopírovací segment D2 obj. čís Kopírovací segment D3 obj. čís Kopírovací segment D4 obj. čís Kopírovací segment D6 obj. čís Kopírovací segmenty Alucobond: Kopírovací segment A3 obj. čís Kopírovací segment A4 obj. čís Kopírovací segment A6 obj. čís Kopírovací segment A8 obj. čís Stopková fréza, stopka 8 mm (pro použití v horní frézce): Drážkovací fréza ve tvaru V HW-D18-90 stupňů (Alu) obj. čís Drážkovací fréza ve tvaru V HW-D stupňů (Alu) obj. čís Frézka s elektronikou Rozsah dodávky: + PF 1200 E-Plus Alucobond + PF 1200 E-Plus Dibond drážkovací fréza ve tvaru V 90, kopírovací drážkovací fréza ve tvaru V 90, kopírovací segment A4, seřizovací přípravek pro vod. segment D3, seřizovací přípravek pro vod. lištu, nářadí pro obsluhu (bez vodicí lišty) lištu, nářadí pro obsluhu (bez vodicí lišty) V Systaineru V Systaineru Obj. číslo: Obj. číslo: Páková svěrka FS-HZ 160 Upínací šířka 160 mm, obsah 1 ks. obj. čís Šroubová svěrka FSZ 120 Upínací šířka 120 mm, obsah: 2 kusy obj. čís Spojka FSV pro spojení dvou vodicích lišt obj. čís Program vodicích lišt: FS 800/2 délka: 800 mm obj. čís FS 1080/2 délka: mm obj. čís FS 1400/2 délka: mm obj. čís FS 1900/2 délka: mm obj. čís FS 2400/2 délka: mm obj. čís FS 3000/2 délka: mm obj. čís FS 5000/2 délka: mm obj. čís Z našeho rozsáhlého programu si můžete vybrat optimální vybavení. Zde vidíte jen malý výtah z námi dodávaného programu. Celkový program najdete v našem katalogu nebo na Perfektní systém jedním pohledem! Vrtání a šroubování Akumulátorové šroubovány s FastFix jedinečně mnohostranné! Ruční okružní pily TS 55 vítejte ve vedoucí pozici! Přímočaré pily TRION také přímočaré pily potřebují vedení. Odsávání CLEANTEC Mobilní vysavače vydechněte si, prakticky nic nevdechnete! Horní frézky Horní frézka OF 1010 obratná a živá.

3 Frézka na deskové materiály PF 1200 E - Mobilní profesionál pro sendvičové desky Precizní frézování sendvičových obkladových hliníkových desek je nyní možné i přímo na stavbě. Přednosti systému Přednosti na první pohled. Vynikající pracovní výsledky Precizní frézovací hloubka se zárukou díky vyměnitelnému kopírovacímu segmentu uloženému na kuličkovém ložisku. Přímé a přesné drážky bez poškození povrchu s použitím vodicí lišty a možnosti jejího seřízení nastavovacím přípravkem. Rychlý postup frézování a čisté ofrézování díky kotoučové fréze osazené tvrdokovem. Časová úspornost a mobilita Mobilní použití na stavbách a snadný transport díky nízké hmotnosti. Rychlé přizpůsobení pro různé tloušťky materiálu jednoduchou výměnou kopírovacího segmentu s kuličkovým ložiskem. Nepatrné náklady na nářadí a dlouhá životnost Vysoká zatižitelnost a robustnost díky kvalitním součástkám nářadí a originálnímu příslušenství Festool. Ochrana nářadí a dlouhá životnost díky MMC-Elektronik s integrovaným měkkým rozběhem, jakož i s řízením proudu a teploty. Bezpečnost a ochrana zdraví Osvědčený zanořovací princip zajišťuje jednoduchou a bezpečnou manipulaci. Perfektní odsávání všech třísek v kombinaci s mobilním vysavačem Festool. Správná frézka pro přesné drážkování. To je absolutně jedinečné: frézka na deskové materiály PF 1200 E je specialistou na opracování sendvičových desek s vnější hliníkovou vrstvou. Docela lehce frézuje drážky i na staveništi. Přesně, čistě a rychle se s ní na vodicí liště docílí perfektních drážek ve tvaru V. Potřebujete k tomu osvědčený zanořovací princip Festool se systémem vodicích lišt.

4 Hliníkový krycí plech (zadní strana) Polyetylénové jádro Hliníkový krycí plech (přední strana) PF 1200 E je kompaktní frézka na deskové materiály pro rychlé a precizní zhotovení drážek, a to i na staveništi. Fréza 90 Fréza 135 Metoda Technika frézování rohových hran Sendvičové desky se mohou tvarovat pomocí zcela jednoduché techniky zpracování. Metoda, technika frézování rohových hran umožňuje výrobu tvarovaných dílů různého druhu a velikosti. Na zadní straně sendvičových desek se pomocí kotoučových fréz vyfrézují drážky ve tvaru V. Přitom zůstane zachován hliníkový krycí plech přední strany a část materiálu jádra. Malá tloušťka zbylého materiálu pak umožňuje ruční ohýbání.

5 Ať jde o Alucobond nebo Dibond, v každém materiálu docílíte optimální výsledky. Přednosti systému Frézka na deskové materiály PF 1200 E Kotoučová fréza Její úspěšnost spočívá ve výměnném kopírovacím segmentu s kuličkovým ložiskem a kotoučové fréze. Kopírovacím segmentem s kuličkovým ložiskem se zajistí precizní frézovací hloubka. Fréza se může zanořit do materiálu jen tak hluboko, jak jí to kopírovací segment dovolí. Jednoduchou výměnou kopírovacího segmentu a nastavením revolverové hlavy lze frézovací hloubku nastavit na různé tloušťky materiálu. Kopírovací segment 90 nebo 135 drážky frézujete výměnnými frézami. Tímto způsobem můžete docílit snadného ohybu desky až do vnitřního úhlu 45. Vrstvený (sendvičový) materiál Výměnný vnitřek: kopírovací segment s kuličkovým ložiskem pro různé tloušťky materiálu a kotoučová fréza pro různé úhly.

6 Vaše pojítko k dalším informacím... Online katalog výrobků Servis Online prodejny Novinky a mimořádné nabídky Vyhledávání prodejců Výsledky testů Na všech aktuálních stránkách Festool se můžete informovat například o: kompletním programu produktů zajímavých novinkách četných animacích produktů mnoha pomocných příkladech použití nebo rozsáhlé nabídce služeb. To vše v klidu a pohodě. Příklady použití Prostorové (3D) animace Na jaké časové období se nový záruční nárok vztahuje s nabídkou Festool jste na tom zaručeně lépe. Festool zaručuje při správném zacházení 1) tři roky záruky od data prodeje. Tříletá záruka to znamená především tři roky jistoty. Obchodní oddělení: Tooltechnic Systems CZ, s.r.o. Modřanská 54 CZ Praha 4 - Modřany Telefon: Telefax: festool@festool.cz Servis: Tooltechnic Systems CZ, s.r.o. Modřanská 54 CZ Praha 4 - Modřany Telefon: Telefax: festool@festool.cz Č. zboží Změny a chyby vyhrazeny. Všechny obrázky jsou nezávazné. Vytvořeno pro TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, ) V rámci EU podle pokynů návodu k obsluze. 2) Pro aktuální rozsah a podmínky navštivte naši internetovou prezentaci nebo nám napište.