O firmì Firma EMPIRO - CZ, s.r.o. byla založena v roce 2005 a naším úkolem je prodej vícesezónních aren v èeské a slovenské republice.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O firmì Firma EMPIRO - CZ, s.r.o. byla založena v roce 2005 a naším úkolem je prodej vícesezónních aren v èeské a slovenské republice."

Transkript

1

2 O firmì Firma EMPIRO - CZ, s.r.o. byla založena v roce 2005 a naším úkolem je prodej vícesezónních aren v èeské a slovenské republice. Od zaèátku obchodní aktivity je naším cílem snaha co nejlépe splnit oèekávání a požadavky našich klientù. Abychom úspìšnìji realizovali náš zámìr zavedli jsme systém øízení jakosti podporované mezinárodní normou ISO 9001: Naši zákazníci Kompania Piwowarska S.A. Renault Pietrzak B.B. Sp. J. Daimler Chrysler Automative Polska Sp. z o.o. Grupa Handlowa Sp. z o.o. Browary ywiec S.A.

3 Konstrukce Konstrukce vícesezónní Areny je zhotovena z døevìných ohýbaných a lepených obloukù s borovice a není to konstrukce ukotvena pevnì k zemi. Takto vyøešená konstrukce umožòuje rychlou montáž bez stavebního základu. Funkcí základu nahrazují betonové bloky, které jsou uložené pod døevìnými polštáøi. Støecha konstrukce je vyrobená ze dvou vrstev. První vnitøní vrstva je tvoøena vícekomorovým polykarbonátem, který je umístìn mezi ohýbanými oblouky a druhá, vnìjší vrstva, je tvoøena plachtou PVC pøipevnìnou na kovové konstrukci. Okna Døevìné rámy vyplnìné plexi o síle 4 mm. Každé okno je vybaveno dvìma teleskopy, které umožòují rychlé a komfortní otevøení oken, a navíc jsou v každém z nich namontovány zábrany zabezpeèující okna pøed samoèinným uzavøením. Dvojité vchodové dveøe Aby se zabránilo nadmìrnému úniku tepla v zimní sezonì, jsou nainstalovány dvojité vchodové dveøe, které teplo zadrží. Pøed chodbou je namontováno zápraží z protiskluzové gumy. Únikové - Zásobovací dveøe Do jednoho z oken byly nainstalovány dveøe, které slouží jako únikový východ nebo jako dveøe pro zásobování. Tyto dveøe jsou umístìny naproti hlavních vchodových dveøí. Vìtrání Za úèelem zajištìní vyhovujícího vìtrání je umístìn v horní èásti objektu ventilátor zhotovený s polyesterového kompozitu typu SZTIL 160. Zajiš uje 2,5 násobnou výmìnu vzduchu za hodinu. Pøirozenou cirkulaci vzduchu v objektu je možno docílit otevøením oken nebo ventilaèních møížek umístìných v podlaze objektu. Po otevøení, vzduch pøirozeným zpùsobem uniká ventilaèní møížkou umístìnou v horní èásti objektu.

4 Podlaha Podlaha je pokrytá vodì odolnou OSB deskou o síle 18 mm namontovanou na døevìných pražcích. Možnosti pøedpokládaného použití: - podlahová krytina PVC - prùmyslové HDS desky ( plovoucí podlaha ) - hliníkový rýhovaný plech o tlouš ce 2 mm - podlahová krytina kobercového prùmyslového použití Izolace podlahy Zámìrem zabezpeèení konstrukce pøed pronikáním vlhkosti do vnitøku objektu se požívá izolaèní folie o tlouš ce 0,2 mm, která slouží jako podklad. S ohledem na celoroèní funkci objektu se doporuèuje použít zateplení podlahy po položení dodateèné vrstvy podlahy s OSB desek o tlouš ce 12 mm, která je vyplnìná izolaèním materiálem napø. polystyrenové nebo minerální vlnou a zároveò vzduchovou folií podlaha HDS nebo hliníkový rýhovaný plech ( VARIANTNÌ ) 2. OSB o tlouš ce 18 mm ( STANDARD ) 3. izolaèní folie ( VARIANTNÍ ZAT. PODLAHY) 4. polystyrénová tabule nebo minerální vlna ( VARIANTNÍ ZAT. PODLAHY) 5. OSB o tlouš ce 12 mm ( VARIANTNÍ ZAT. PODLAHY) 6. vzduchový prostor 50 mm ( STANDARD ) 7. stavební folie jako podklad ( STANDARD )

5 Technická data Využitelný prostor: 63,5 m 2 Výška: 5,5 m Prùmìr: 9 m Váha: 4800 Kg Certifikáty a posudky - Posudek bezpeènosti BHP a ergonomie - Posudek požární bezpeènosti - Posudek hygienicko zdravotní - Autorizovaná projektová dokumentace Všechny materiály použité pøi výrobì Areny Empiro TM mají potøebné certifikáty a atesty vyhovující pro použití. Montáž Podle klimatických podmínek trvá montáž Areny od 3 do 5 dní. V pøípadì objednání a montáže sociálnì skladové místnosti se montáž prodlouží na 7 dní.

6 Standartní vybavení - okna vyplnìná z plexi 13 ks - teleskopy v oknech - vícekomorový polykarbonát - plachta z PVC - podlaha s OSB desek - dvojité vchodové dveøe - únikové - zásobovací dveøe - paroizolaèní folie Vybavení na pøání - hliníková rýhovaná podlaha - podlahová izolace - vytápìní - Bar Pøednosti - pøenosná konstrukce - vícesezoónní objekt - nepotøebuje pevný základ - rychlá montáž / demontáž - estetické provedení - moderní design - chránìný prùmyslový vzor - všestranné použití

7 Vnitøní úprava Ve vícesezónní Arenì je možné umístit od 32 do 64 míst k sezení napøíklad v následující konfiguraci: - 32 míst k sezení ( 4 místné stoly) - 38 míst k sezení ( 2 místné barové stoly ) - 64 míst k sezení ( 8 místné lavice )

8 Nejèastìjší otázky V našem internetovém servisu si pøejeme pøedstavit Vám odpovìdi na nejèastìji kladené otázky, které se týkají vícesezónní Areny EmpiroTM. Z èeho je stavba zhotovena? Konstrukce Areny je zhotovena z døevìných borovicových lepených a ohýbaných obloukù. Všechny použité materiály mají potøebné certifikáty platné v EU. Èím jsou vyplnìny okna? Okenní rámy jsou vyplnìny plexisklem o síle 4 mm. Jaká je životnost a odolnost plexiskla? Životnost a odolnost plexiskla je nìkolikanásobnì vìtší než samotná sklenìná okenní tabule. Jaký je prùmìr Areny a kolik je v ní míst k sezení? Arena má prùmìr 9 m, 63,5 m2. Podle požadavkù je možné umístit od 32 do 64 míst k sezení. Je možné Arenu používat v zimním období? Rozhodnì ano. Pøi instalaci topného systému je možné provozovat èinnost pøi vnitøní teplotì do dvaceti stupòù Celsia.. Aby jsme omezili ztrátu tepla doporuèujeme elektrické topení popøípadì olejové topení s tepelnými rozvody v podlaze. Jak dlouho trvá montáž? Pøi pøíznivých klimatických podmínkách trvá montáž Areny 4 dny. V pøípadì montáže Areny a zároveò sanitárnì - skladové místnosti trvá montáž 6 dnù.

9 Je možné nìkolikanásobnì montovat a demontovat Arenu? Ano. Na jakém terénu je možné Arenu postavit? Arena vyžaduje zpevnìné podloží. Jsme pøipraveni postavit naši konstrukci na témìø každém terénu, který musí být nejdøíve upraven ( louky, hory ). V pøípadì provozování gastronomie se vyžaduje umístìní toalet a jak se to øeší? Je možná instalace sociální skladové místnosti ( 20 m2 ), která je spojena s Arenou, kde je oddìlena plocha na sklad a zároveò toalety. Za jak dlouho dojde k realizaci? Termín realizace objednávky je stanoven individuálnì avšak z pravidla nepøekraèuje 6 týdnù. Kde je možné vidìt Vaši konstrukci? Naše konstrukce je instalovaná na námìstí velkých mìst a v horských oblastech. Je možné spojit Arenu s pevnou budovou nebo zvolit variantu spojení více Aren a jejich vzájemné vnitøní propojení? Jsou možné obì varianty. Arenu je možné spojit s budovou tunelovým propojením a taktéž i nìkolik Aren, v závislosti na poètu, se dají propojit modulovým spojením. Do propojovacího modulu je možné taktéž na pøání zákazníka nainstalovat jednokøídlové dveøe, které mùžou sloužit jako zvláštní vchod a zároveò øeší protipožární únikové dveøe. Jak je Arena dovážena? Arenu pøivezeme spoleènì se sociální skladovou místností v nákladním automobilu o celkové tonáži 7,5 t a to o rozmìrech 7m dlouhý, 2,4 m vysoký a 2,4 m široký. V pøípadì dovozu dvou a více aren je transport provádìn nákladním autem TIR o rozmìrech 12 m dlouhý 2,4 m vysoký 2,4 m široký.

10 Je možné uplatnit u vaší spoleènosti i jinou formu financování než hotovostní platbu? Ano, naše spoleènost má zajištìné dva druhy zpùsobu financování a to formou leasingu nebo bankovního úvìru. Jaké je uplatnìní Areny a pro koho je urèena? Tvar konstrukce a také možnost umístìní stavby na každém pozemku vytváøejí univerzální objekt, mající využití pro rùznorodou aktivitu ( hlavnì pro menší gastronomické provozovny jako pivní zahrádky, kavárny, snack bary ). Dále má uplatnìní jako moderní výstavní objekt, informaèní centrum nebo objekt doplòkových služeb u rekreaèních a sportovních areálù jako fotbalové stadiony, golfové kluby, venkovní bazény, aqua centra a lyžaøské areály. Naši Arenu instalujeme tam, kde není vhodné postavení klasické budovy na trvalo ( napø. v horských oblastech, na námìstí ) a záleží nám na exkluzivní konstrukci, která je urèená i pro nejnároènìjší klienty. V pøípadì postavení klasického stanu vyrobeného z plachty PVC je dosažení takového cíle nemožné. Je možné žádat stavební povolení na postavení Areny? V souèasné dobì náš stavební zákon neumožòuje tuto Arenu umístit jenom na stavební ohlášení, ale na postavení Areny je potøeba zažádat o stavební povolení. V pøípadì využití objektu jako doèasného, je také nutný souhlas pøíslušného stavebního úøadu. Dodává firma EMPIRO CZ, s.r.o. nìjaké dokumenty nezbytné pro získání stavebního povolení? Ano, firma EMPIRO CZ s.r.o. poskytuje našim klientùm 2x projektovou dokumentaci objektu s dokladem, že byla zpracována oprávnìnou osobou ( doklad o autorizaci, osvìdèení o zpùsobilosti) rozsah projektové dokumentace ve smyslu 18 vyhl. è. 132/1998 Sb. Máte ve své nabídce i jiné konstrukce? S ohledem o velký zájem o vícesezónní Arenu o prùmìru 9m a dotazy ze strany klientù týkající se vìtších rozmìrù konstrukcí, nebo konstrukcí s jinými rozmìry, uvedli jsme na trh vícesezónní Arenu o prùmìru 12m ( 113 m 2 ), také konstrukci nazvanou Aztek sestrojenou ve tvaru ètverce o rozmìrech 9m x 9 m ( 81 m 2 ).