KOUČOVÁNÍ NA ČVUT. seznam koučů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KOUČOVÁNÍ NA ČVUT. seznam koučů"

Transkript

1 KOUČOVÁNÍ NA ČVUT seznam koučů

2 Marek Šmejkal Koučink je profesionální rozhovor, při kterém kouč vede klienta k rozvíjení schopností a nalezení vlastního řešení. Kouč Vám neříká, co máte dělat, co je správné a co špatné. Na místo toho se Vás ptá, co je vaším cílem a co je třeba udělat pro jeho dosažení. Kouč Vám nedává rady a instrukce k zaručeným úspěchům, protože nic takového nefunguje. Kouč Vás vede k Vašim schopnostem a způsobům řešení. Proto je koučink velmi efektivní metoda, která nezůstává u plánů a informací, ale skutečně rozvíjí dovednosti a vede k realizaci. Je to dobrodružná cesta, protože každý objevuje vlastní talent a nové možnosti. Koučováním jsem nadšený. Baví mě, když můžu podporovat ostatní k dosažení jejich úspěchu a spokojenosti. Zaměřuji se na praktická řešení situací. V koučování umím vytvářet přátelskou atmosféru a nadšení pro dosažení cíle. Využívám vedle konstruktivního myšlení také pocity, smysly a intuici. Mám rád výzvy. Baví mě s klienty objevovat nové možnosti a originální projekty. Skype, mobil, osobně (Praha, Kladno ) Od malička mě baví bojové umění. Trénoval jsem karate, zápasil v řecko-římském zápase a posledních patnáct let se věnuji Lok Yiu Wing Chun Kung Fu. Cestoval jsem po Amazonském pralese a účastnil se tam šamanských ceremonií. Cestoval jsem po Indii a potkal svého duchovního učitele. Hledal jsem univerzální metodu pro podporu rozvoje lidí a objevil jsem koučování. Chápu život jako cestu a snažím se maximálně si život užívat a podporovat ostatní na jejich cestě. Trénuji a vyučuji Wing Chun Kung Fu. Rád cestuji, hlavně po Asii. Píši knihy o bojovém umění a duchovní cestě. Mám rád večírky a společenské akce.

3 Alžběta Štěpánková Koučování je technika, která se dá aplikovat jak na řešení problémů, tak na osobní seberozvoj v jakékoliv oblasti od kariéry až po vztahy. Klient si s pomocí kouče stanoví cíl nebo bod, kterého chce dosáhnout. Kouč je role, ve které je nezaujatý a nemá vlastní názor a pomocí otevřených otázek si klient vytvoří vlastní řešení dané věci. Klientovi - studentovi může být blízká stejná věková kategorie. Skype, osobně (Praha ) Vyrůstala jsem v Orlických horách na statku svých rodičů, kde jsem získala velký vztah ke zvířatům. Díky tomu se teď ve volném čase věnuji mým třem čtyřnohým kamarádům. Střední školu jsem studovala na SOŠ veterinární v Hradci Králové. V 18 letech jsem měla možnost absolvovat kurz 1.spirály kouče v Koučink Akademii díky mému tátovi, který je sám lektor a kouč. Ze začátku jsem kurz absolvovala pouze pro můj osobní rozvoj, ale po ukončení kurzu jsem se rozhodla, že se tím začnu zabývat i po profesní stránce. Dále jsem absolvovala 2.spirálu kouče a na závěr kurz NLP, který mě obohatil o spoustu technik, které můžu používat v koučování. Nyní studuji v Praze na univerzitě Jana Ámose Komenského obor Andragogika. přátelé, psí sporty (agility, flyball), seberozvoj, vaření

4 Iva Macková Co je pro mne koučování? Koučování vnímám jakožto jedinečný přístup podpory lidí, kteří chtějí změnu (profesní, osobní, sportovní, zájmovou ). Jedná se dle mne o profesní vztah založený na důvěře mezi koučem a koučovaným, kdy koučovaný je aktivní, má téma a cíl, je ochoten pracovat na změně, kterou jej provází kouč. Co dle mne může koučování přinášet? Vize, cíle, změny, světlo ve tmě, energii, tvořivost, otevřenost, jedinečnost, překonání strachů, objevení sebe sama, sladění se sebou a mnohé další. Pro možnost zažití si jedinečnosti koučovacích setkání, tvořivosti v partnerském vztahu, rozvoji sebeuvědomění koučovaných a provázení k pozitivní změně, což jsou priority, které já osobně spatřuji v koučování. Je mi vlastní tvořivost a otevřenost k novým výzvám. Skype, osobně (Praha, Vysočina) Své první profesní zkušenosti jsem získávala v oblasti sociální práce ve státní správě s lidmi se zdravotním hendikepem a v rámci výkonu sociálně-právní ochrany dětí. Postupně jsem si vzdělání v oboru sociální práce a andragogiky rozšířila o dlouhodobé výcviky krizové intervence a supervize a začala směřovat více do neziskového sektoru a oblasti vzdělávání. Touha po profesní změně vyústila v můj odchod z pozice zaměstnance. Stala jsem se jedním ze zakladatelů občanského sdružení Tremedias, kde působím na pozici supervizora (sociální práce a sociálních služeb) a na pozici lektora. Nové profesní inspirace jsem našla v koučování díky kurzům Koučink akademie. Aktuálně koučuji především lidi z pomáhajících profesí. Jsem otevřená dalším příležitostem. Zážitky s rodinou, přáteli, sportem, knížkami, hudbou či výtvarnými aktivitami.

5 Monika Karásková Setkání klienta a kouče za použití verbální i neverbální komunikace. Klient přichází s cílem, či tématem, které chce řešit, kouč mu pomáhá cíle dosáhnout, či téma vyřešit. Kouč je po dobu spolupráce svému klientovi nezaujatým přítelem: věří mu, fandí mu, je tam, kde ho právě potřebuje, ale nemaže mu med kolem pusy. Právě proto, že nejsem technicky orientovaná, přináším svému klientovi možnost na věci nahlédnout jinak, uvědomit si svět i z jiné strany. Slibuji zážitek lidského sdílení, přijetí nepodmíněné pochopením. Nabízím soustředěnou práci se špetkou humoru. Skype, mobil, osobně (Praha, Brno, Ostrava ) Humanitní studia, dlouhodobý pobyt v Africe, dvě osudové lásky, z toho druhá na první pohled, ale už pozdě. Sedm let úspěšný manažer v mezinárodní firmě. Zaměstnání v Istanbulu. Zkušenost, že za svým úspěchem stojím já a moje práce. Přesvědčení, že život bez legrace, bez lásky a bez práce by nebyl tak báječný jaký je :). Život.

6 Renata Šedová Kouč vede klienta silnými otázkami a v pozitivním duchu k tomu, aby si klient přišel na své vlastní nejlepší řešení, na svoji vlastní životní cestu a cíle. Koučování je o důvěře, podpoře a objevování těch nejlepších řešení. O posilování na této cestě k nim. Koučování obohacuje. Sama jsem byla studentkou a vím, že jsou věci, které nešly probrat s kamarády a člověk na ně byl sám. Nabízím klidný nadhled desítek let života a velkou důvěru ve vás mladé, že svět je v dobrých rukou. Skype, osobně (Ústí nad Orlicí ) Vystudovala jsem hydrogeologii na Universitě Karlově, hned po sametové revoluci jsem založila frmu, která se zabývá rozvojovými projekty regionů a jsem manažerkou. Na životního partnera a děti jsem si déle počkala a udělala jsem dobře. Miluju přírodu a sport. Kdysi jsem chodila po asijských velehorách, potápěla se v moři. V půlce života jsem objevila sílu koučování a začala jsem běhat na horské maratony. Život je stálé a nádherné objevování, které s sebou přináší radosti i hoře, bez nich by totiž nebylo radosti. Žít.

7 Míša Vlasáková Koučování vnímám jako objevování řešení, které v sobě koučovaný už má, pomocí dobrých otázek a naslouchání. Dobré otázky mohou skutečně pomoct objevit zásadní, mnohdy překvapivé věci o nás i o druhých, a v tomto směru mi přijde dobré přirovnání koučování k zadávání správných klíčových slov do Googlu:-). Koučování je pro mě nejen způsobem, jak se rozhodnout, kterým směrem se v pracovním nebo osobním životě vydat, ale také nástrojem, jak na vybrané cestě setrvat a postupovat po ní. A to vše tak, aby koučovaný měl z jednotlivých mezikroků i z celkové cesty za cílem opravdovou radost. Kouče pak vidím jako průvodce koučovaného po této cestě, který mu pomáhá nalézat nové a nové zdroje a motivaci pro další kroky. Kouč je v podstatě největším fanouškem koučovaného. Myslím si, že by pro vás mohly být zajímavé jak mé několikaleté zkušenosti z korporátního prostředí, tak i to, že jsem sama studentka a znám problémy a témata, se kterými se studenti setkávají. A přestože nejsem z technického oboru, tak to neberu jako nevýhodu. Naopak, mohu přijít s pro vás novým a nečekaným vhledem, který vás posune dál a na to se moc těším. Ideálně osobně (Praha) Ve svém životě čerpám ze zkušeností nabytých během let strávených v zahraničí (do 10 let jsem žila v Africe, poté studijně nebo pracovně v Německu, Francii, Americe). Vystudovala jsem vysokou školu ekonomickou, poté se rozhodla pro psychologii, kterou studuji doteď. Během studia jsem nastoupila do mezinárodní korporace, kde jsem více než 5 let pracovala v oddělení marketingu pro spotřebitele a poté pro firemní zákazníky, naposledy na pozici Segmentového manažera. V průběhu této praxe jsem se zúčastnila řady zajímavých workshopů, školení a výcviků. Nejvíce mě zaujaly výcvik v koučování, na základě kterého jsem tady, a transformační workshop. Na něm jsem měla možnost si vyzkoušet, že člověk rukou přesekne smrkové prkno, o krk ohne ocelový roxor nebo bosou nohou přejde přes žhavé uhlí. Tento zážitek velmi posílil mou důvěru v lidské schopnosti a tuto důvěru nyní přenáším i do vztahu ke koučovanému. Osobní rozvoj a koučování, lidé, šifrovací soutěže a adventury, divadelní improvizace, čtení knih (psychologie, fyzika, matematika), sport, cestování a v neposlední řadě hraní s ohněm a skořice.

8 Bohunka Krejčí Asistovaný autokopanec. Kouč je průvodce na cestě k řešením, která už máme v sobě obsažená. Vy pracujete na svém seberozvoji, kouč Vám naslouchá a může tak objevit další prostor a možnosti v oblastech, kterým se chcete věnovat, a vede také k větší výkonnosti - je to práce se spokojeností. Je to způsob jak dosahovat více s méně náklady a za kratší čas. Kouč nedáva rady, pro klienta je vždy nejlepší to řešení, které si vymyslí sám. Jedním z cílů koučování je i to, že se sami zlepšíte v sebekoučování tím, že si tento přístup osvojíte a začnete vědomě používat. Jako student technické školy byste si mě měl vybrat za kouče obzvláště proto, že věřím, že vůbec nezáleží na tom, jestli studujete technickou nebo jinou školu. Na našich sezeních spolu budeme hledat motivaci tam, kde byste ji potřeboval více. Není nutné, abych rozuměla Vašemu oboru, naopak, z hlediska motivace a řešení je dobré se podívat na to, v čem se chcete posunout, z jiného pohledu, převrátit Vaše téma vzhůru nohama, vnitřkem ven, vymodelovat ho do nového tvaru a dát mu takové jméno, které vám samo napoví to nejlepší řešení. osobně (Praha 1,5 ) Jsem svuj soukromý detektiv, neustále se najímám k pátrání po něčem. Zatím jsem našla (z těch významných věcí): kakao, prázdniny na chatě v lese, francouzskou kuchyni, pohled na hlediště z jeviště, jižní Španělsko, vietnamskou kávu, newyorský šrumec, Jirku, argentinske tango, několik desítek párů bot, písňové texty Jakuba Nvoty, spoustu právníků, Prahu, meziválečné užité umění, vlastní dyskalkulii, dyslexii a dysgrafii, nejlepší babičku na světě (ona tedy spíš našla mě), Radvana Bahbouha, med, Neila Gaimana, chuť hledat dál... Lidé, humor, lidé se smyslem pro humor, humor se smyslem pro lidi a pocit, když mě něco baví.

9 René Benda Koučování je obvykle příjemná a zároveň velmi efektivní cesta k osobnímu rozvoji, ke stanovení cílů a k jejich úspěšnému dosažení. Věřím, že dobrý kouč dokáže rozvíjet potenciál zájemce bez ohledu na profesní zaměření, a zároveň toto profesní zaměření vzít v úvahu a pracovat s ním. Navíc jsem v současnosti sám studentem VŠ, takže dobře rozumím problémům a výzvám, s nimiž se studenti během studia setkávají. K tomu stavím na praktickém propojení zkušeností z managementu, byznysu, personalistiky a psychologie. Skype, mobil, osobně (Praha 1 nebo dle domluvy ) Východiskem pro koučování je pro mě 20 let praxe s budováním a rozvojem vlastního mezinárodního podnikání (společnost zaměřená na zahraniční kulturní výměny), s tím spojená manažerská a personalistická praxe, dlouhodobá zkušenost s životem v USA a v Británii, úspěšně vydaný román, studium psychologie na FF UK včetně semináře psychologického koučování a dva roky sebezkušenostního psychodynamického výcviku. Psychologie, koučink, plánování a cesta k cílům, sport, cestování a psaní.

10 Petr Janout Koučování má řadu forem a variant. Já popíšu to co pod tímto pojmem vnímám já. Je to hodně koncentrované vyjádření, ale snad postihuje to hlavní. Literatury, webů apod na toto téma je mega, takže kdo má zájem si snadno zjistí více. Tak zde je můj stručný popis : Je to forma osobního rozvoje jejímž smyslem/ cílem je navést koučovaného k novému/ jinému pohledu na téma/ problém, který chce koučovaný řešit. Kouč nenabízí řešení ale formou diskusí, dialogů, otázek motivuje koučovaného k hledání možností, jak téma rozebrat na dílčí témata/ problémy, ujasnit si možnosti řešení, vybrat si to optimální a zejména sestavit si plán jak postupnými kroky tohoto cíle dosáhnout/ problém vyřešit. Mohl bych psát jaký jsem borec, ale začnu trochu jinak. Jako kluk-mladík jsem si kriteria pro svoji budoucí manželku mj. stanovil takto: sportovní typ a smysl pro humor. Moje žena je totální nesportovec a introvertní typ, který si řekněme trošku sedí na vedení,pokud se týče humoru. Přesto bych ji nevyměnil. Níže je kolonka můj příběh. Koho to osloví jsem k dispozici na mailu, linkedu, osobně. Osobně (preferoval bych Office park Nové Butovice) * 54 let, ženatý, dvě dcery 22 a 28 * vzdělání vš, ekonomické * profese - dříve finance, bankovnictví, nyní již 20 let personalistika * zaměstnavatel: leaseplan čr, s.r.o * původem ze Šumavy ale už dávno pražák Doposud jsem žil klidným spořádaným životem, který by nevydal ani na nudný román. Jsem za to rád a doufám, že to ještě vydrží. Dříve hodně sport. Dnes cestování.

KOUČOVÁNÍ NA ČVUT. seznam koučů

KOUČOVÁNÍ NA ČVUT. seznam koučů KOUČOVÁNÍ NA ČVUT seznam koučů Marek Šmejkal Koučink je profesionální rozhovor, při kterém kouč vede klienta k rozvíjení schopností a nalezení vlastního řešení. Kouč Vám neříká, co máte dělat, co je správné

Více

KOUČOVÁNÍ NA ČVUT. seznam koučů ZS 2014

KOUČOVÁNÍ NA ČVUT. seznam koučů ZS 2014 !! KOUČOVÁNÍ NA ČVUT seznam koučů ZS 2014!! Marek Šmejkal Jak byste popsal, co je koučování, někomu, kdo ještě koučování nezažil? Koučink je profesionální rozhovor, při kterém kouč vede klienta k rozvíjení

Více

SPOLUPRÁCE s.r.o. Bělohorská Praha 6.

SPOLUPRÁCE s.r.o. Bělohorská Praha 6. Termín konání: únor říjen 2017 SPOLUPRÁCE s.r.o. Bělohorská 39 169 00 Praha 6 www.cooperation.cz Odborná garantka: PhDr. Naďa Grosamová Proč zvolit tento program? Absolventi tohoto programu se naučí vnímat

Více

Výcvik v Somatickém koučování

Výcvik v Somatickém koučování Výcvik v Somatickém koučování Mise a cíle výcviku v somatickém koučování Výcvik poskytuje teoretické pochopení i praktické zvládnutí metody koučování na úrovni, kdy je možné začít jednotlivé techniky uplatňovat

Více

SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ

SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ Individuální koučink Motto: K čemu je dobrá inspirace, když po ní nenásleduje čin? (Anthony Robbins) Vážení zájemci o osobní rozvoj, dovolujeme si Vás oslovit s možností

Více

OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY

OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY PROGRAM OPEN MANAGEMENT je intenzivní kurz pro TOP manažery, senior manažery a HR specialisty, kteří si chtějí osvojit vědecké či praktické znalosti

Více

NADSTAVBOVÝ KURZ PRO KOUČE

NADSTAVBOVÝ KURZ PRO KOUČE NADSTAVBOVÝ KURZ PRO KOUČE Obsah kurzu Jak rozjet koučovací kulturu ve firmách Koučink má v dnešní době již své pevné místo v oblasti vzdělávacích a rozvojových aktivit pro zaměstnance. Firmy někdy nahodile,

Více

NADSTAVBOVÝ KURZ PRO KOUČE II

NADSTAVBOVÝ KURZ PRO KOUČE II NADSTAVBOVÝ KURZ PRO KOUČE II Obsah kurzu Jak rozjet koučovací kulturu ve firmách Koučink má v dnešní době již své pevné místo v oblasti vzdělávacích a rozvojových aktivit pro zaměstnance. Firmy někdy

Více

Motto: "Naučte se být šťastní s tím, co máte, zatímco se neustále snažíte o to, co opravdu chcete."

Motto: Naučte se být šťastní s tím, co máte, zatímco se neustále snažíte o to, co opravdu chcete. Bea Špondrová Motto: "Naučte se být šťastní s tím, co máte, zatímco se neustále snažíte o to, co opravdu chcete." Život v cizině, láska k cestování, budování několika nových společností a roky zkušeností

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Pozvánka. Koučink ve výchově a vzdělávání

Pozvánka. Koučink ve výchově a vzdělávání Pozvánka Kurz: Koučink ve výchově a vzdělávání v rámci projektu Bildungskooperationen in der Grenzregion Spolupráce v přeshraničním regionu v oblasti vzdělávání BIG číslo projektu: ATCZ5 Realizace kurzu:

Více

Koučink efektivní možnost rozvoje lidí

Koučink efektivní možnost rozvoje lidí Koučink efektivní možnost rozvoje lidí Mgr. Alena Jandáčková 11.května 2010 Training Coaching Consulting Obsah prezentace 1. Co je a co není koučink 2. Koučování a mentoring 3. Osobnost kouče 4. Pro koho

Více

18 vybraných knih (v češtině) Libor Friedel o koučování

18 vybraných knih (v češtině) Libor Friedel o koučování 18 vybraných knih (v češtině) Libor Friedel o koučování Úvod "Koučování uvolňuje potenciál člověka a umožňuje mu tak maximalizovat jeho výkon. Koučování, spíše než aby něčemu učilo, pomáhá učit se. Tak

Více

Sylabus modulu: F Řízení lidských zdrojů

Sylabus modulu: F Řízení lidských zdrojů Sylabus modulu: F Řízení lidských zdrojů Klíčová aktivita 2 Komplexní vzdělávání Milan Jermář 25. 10. 2010 Cílem dokumentu je seznámit účastníky vzdělávacího modulu (popř. lektory, tutory) s cílem a obsahem

Více

XD16MPS Manažerská psychologie pro kombinované studium. Úvod do manažerské psychologie Předmět, význam, vývoj

XD16MPS Manažerská psychologie pro kombinované studium. Úvod do manažerské psychologie Předmět, význam, vývoj XD16MPS Manažerská psychologie pro kombinované studium Úvod do manažerské psychologie Předmět, význam, vývoj Mgr. Petra Halířová ZS 2009/10 Literatura Bedrnová, Nový: Psychologie a sociologie řízení, s.

Více

Eva Jarošová , VŠE Praha

Eva Jarošová , VŠE Praha Eva Jarošová 21.9. 2012, VŠE Praha Dovednosti pro řízení kariéry a jejich členění Kariérové poradenství na VŠE Podpora rozvoje dovednosti pro řízení kariéry na VŠE Kariérové koučování na VŠE Rozvoj dovedností

Více

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 CHARAKTERISTIKA KARIÉRNÍHO CENTRA MU Cílem působení Kariérního centra Masarykovy univerzity je směrovat jeho vývoj

Více

Dotazník pro osoby starší 50 let

Dotazník pro osoby starší 50 let Dotazník pro osoby starší 50 let Aktivní stárnutí můžeme charakterizovat jako zdravý a aktivní životní styl, který má pozitivní dopad na celkovou životní spokojenost osob starších 50 let. Důležitou součástí

Více

KLUBOVÁ SETKÁNÍ PĚSTOUNŮ SE VZDĚLÁVÁNÍM

KLUBOVÁ SETKÁNÍ PĚSTOUNŮ SE VZDĚLÁVÁNÍM Organizace Bunkr, o. s. pro Vás připravila a spouští KLUBOVÁ SETKÁNÍ PĚSTOUNŮ SE VZDĚLÁVÁNÍM v Novém Jičíně Setkání budou probíhat pravidelně 1x za měsíc v odpoledních hodinách v prostorách našeho zařízení

Více

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ REVOLUČNÍ MARKETING - nejpoužívanější on-line vzdělávací systém pro síťový marketing v Česku a na Slovensku. REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ Naučte se pomocí transformačního a zároveň jednoduchého a velice účinného

Více

jazykové kurzy

jazykové kurzy jazykové kurzy www.jazygo.cz O škole JazyGo! JazyGo! je mladá a dynamická jazyková škola působící v Praze od roku 2018, kde se specializujeme na služby jazykového vzdělávání a workshopy osobnostního rozvoje

Více

Proč je nutné umět ve 21. století řídit projekty? Jiří Krátký

Proč je nutné umět ve 21. století řídit projekty? Jiří Krátký Proč je nutné umět ve 21. století řídit projekty? Jiří Krátký www.pmconsulting.cz 1 Proč jste dnes přišli a co byste se chtěli dozvědět? www.pmconsulting.cz 2 Struktura 1. Co mi dalo studium na FES a co

Více

NENAHRADITELNÁ ASISTENTKA PERFEKTNÍ ŠÉF

NENAHRADITELNÁ ASISTENTKA PERFEKTNÍ ŠÉF Anotace kurzů Kurz NENAHRADITELNÁ ASISTENTKA a PERFEKTNÍ ŠÉF Šéfův svět mail: kristyna@sefuvsvet.cz tel: +420 603 172 577 web: www.sefuvsvet.cz V Praze, dne 10. 03. 2017 Vážení, právě jste si stáhli anotaci

Více

www.cooperation.cz spoluprace@cooperation.cz +420 222 351 750 +042 607 101 244

www.cooperation.cz spoluprace@cooperation.cz +420 222 351 750 +042 607 101 244 Spolupráce s.r.o. Bělohorská 39 169 00 Praha www.cooperation.cz spoluprace@cooperation.cz +420 222 351 750 +042 607 101 244 Výcvik koučů pro akreditaci 1. stupně Výcvik koučů pro akreditaci 1. stupně V

Více

1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný?

1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný? 1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? Podoblast A1: Individualizace výuky A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný? A1/2 Představme si úsečku.

Více

Absolvováním modulu získáte :

Absolvováním modulu získáte : Vzdělávací moduly a workshopy: NARATIVNÍ MANAGEMENT a SYSTEMICKÉ FIREMNÍ KONSTELACE - jako nástroj řešení firemních problémů, firemních strategií, utváření funkčních firemních leverage, řešení vztahových

Více

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Nabídka spolupráce stručný přehled t, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Pro Centre, s.r.o. Ing.Jana Bíšková Jednatelka společnosti E mail : jana.biskova@procentre.eu

Více

Střední škola, základní škola a mateřská škola pro zrakově postižené, Brno, Kamenomlýnská 2 ABSOLVENTI NAŠÍ ŠKOLY

Střední škola, základní škola a mateřská škola pro zrakově postižené, Brno, Kamenomlýnská 2 ABSOLVENTI NAŠÍ ŠKOLY Střední škola, základní škola a mateřská škola pro zrakově postižené, Brno, Kamenomlýnská 2 ABSOLVENTI NAŠÍ ŠKOLY Bc.Tereza, DiS. Absolvovala r. 2010 Obor: Sociální péče sociálněsprávní činnost Další studium:

Více

Přehled programu Anglické vesničky Angloville

Přehled programu Anglické vesničky Angloville Přehled programu Anglické vesničky Angloville Kdo jsme? Náš cíl: překonání limitu tradiční výuky jazyků INTENZIVNÍ V Angloville pobytových kurzech účastníci hovoří anglicky téměř nepřetržitě, a to nejen

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Výstupy závěrečné evaluace projektu Kariérový koučink do škol

Výstupy závěrečné evaluace projektu Kariérový koučink do škol Výstupy závěrečné evaluace projektu Kariérový koučink do škol V průběhu projektu byly připraveny, odzkoušeny a do základních a středních škol zavedeny účinné nástroje kariérového poradenství: 1. V první

Více

Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA

Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA Roman Pešek Asociace pomáhající lidem s autismem, APLA Praha, Střední Čechy Terapeutické a sociálně rehabilitační středisko

Více

Hledáte něco a NEVÍTE CO?... možná TO najdete u nás. DOBROVOLNÍCI SOS CENTRA Dopisování s vězni. Tento materiál vznikl za finanční

Hledáte něco a NEVÍTE CO?... možná TO najdete u nás. DOBROVOLNÍCI SOS CENTRA Dopisování s vězni. Tento materiál vznikl za finanční DOBROVOLNÍCI SOS CENTRA Dopisování s vězni Hledáte něco a NEVÍTE CO?... možná TO najdete u nás. Tento materiál vznikl za finanční podpory Operačního programu Praha Adaptabilita, který je spolufinancován

Více

ICF ČR Etika a profesní standardy Přínosy koučování dle ICF

ICF ČR Etika a profesní standardy Přínosy koučování dle ICF ICF ČR Etika a profesní standardy Přínosy koučování dle ICF (duben 2014) ICF KOUČINK Koučink představuje důvěryhodný vztah, který napomáhá klientovi podniknout konkrétní kroky za účelem dosažení jeho vize,

Více

Moderní vzdělávání dospělých

Moderní vzdělávání dospělých Moderní vzdělávání dospělých Záměrem společnosti Bravona je vzdělávání, přístupné jakékoli věkové kategorii, zájmům a potřebám klientů. Nabízíme kvalifikační kurzy uplatnitelné na trhu práce, dále vyhledávané,

Více

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: Poradce vs. klient 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem Biostrukturální prodej a marketing Milan Zajíček, Pražská manažerská akademie, s.r.o. Dotazy řečníkům:

Více

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě.

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. CESTA ZPÁTKY K SOBĚ Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. 1. krok Vztah k sobě Vztah k sobě je základ pro všechny

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

Můj přístup ke koučování. Petr Mateřánka

Můj přístup ke koučování. Petr Mateřánka Můj přístup ke koučování Petr Mateřánka 1 Obsah 1. O koučinku 2. Můj koučovací nástroj 3. Parametry realizace 4. Postup realizace 2 1. O koučinku NEPOUTÁM POZORNOST NA PROBLÉM, ALE NA ŘEŠENÍ. Velmi účinný

Více

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Role kouče Každý kouč by se měl snažil odemknout potenciál ostatních. Model GROW přináší jednoduchý návod, jak

Více

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková

Metodika poradenství. Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Metodika poradenství Vypracovali: Jiří Šupa Edita Kremláčková Úvod V následujícím textu je popsán způsob vedení rozhovoru s klientem, jehož cílem je pomoci klientovi prozkoumat jeho situaci, která ho přivedla

Více

CZ.1.07/1.3.43/01.0025 Harmonogram vzdělávacích aktivit

CZ.1.07/1.3.43/01.0025 Harmonogram vzdělávacích aktivit Zavádění komplexního systému DVPP do praxe škol CZ.1.07/1.3.43/01.0025 Harmonogram vzdělávacích aktivit NÁZEV SEMINÁŘE LEKTOR STRUČNÝ OBSAH ZÚČASTNĚNÉ ŠKOLY TERMÍN MÍSTO KONÁNÍ 8 hodin Ředitel jako manažer

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Spolupráce s.r.o. Bělohorská 39 169 00 Praha www.cooperation.cz spoluprace@cooperation.cz +420 222 351 750 +420 607 101 244 Výcvik koučů pro akreditaci 1. stupně Výcvik koučů pro akreditaci 1. stupně Pro

Více

Informace o žadateli Název neziskové organizace (použijte prosím název registrovaný v Rejstříku NNO):

Informace o žadateli Název neziskové organizace (použijte prosím název registrovaný v Rejstříku NNO): Základní informace o grantu Tento grantový program podpoří cca 10 neziskových organizací, mezi něž bude rozděleno až 500 000 Kč. Každá organizace může žádat o grant až do výše 50 000 Kč. Grant je určen

Více

OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY

OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY PROGRAM OPEN MANAGEMENT je intenzivní kurz pro TOP manažery, senior manažery a HR specialisty, kteří si chtějí osvojit vědecké či praktické znalosti

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Jak najít odvahu a sebedůvěru pro změnu

Jak najít odvahu a sebedůvěru pro změnu Naďa Grosamová Milena Židlická Ladislav Dvořák Jan Pešek Jak najít odvahu a sebedůvěru pro změnu SPOLUPRÁCE s.r.o. Bělohorská 39 169 00 Praha 6 Vážené dámy, vážení pánové, chcete ve svém životě něco změnit

Více

KOUČOVÁNÍ VE ŠKOLÁCH projekt PM 250+ Lenka Zelingrová výkonná ředitelka Koučink Centrum, s.r.o.

KOUČOVÁNÍ VE ŠKOLÁCH projekt PM 250+ Lenka Zelingrová výkonná ředitelka Koučink Centrum, s.r.o. KOUČOVÁNÍ VE ŠKOLÁCH projekt PM 250+ Lenka Zelingrová výkonná ředitelka Koučink Centrum, s.r.o. Představení KC CO VÁS ČEKÁ? Představení Projektu PM 250+ Vyhodnocení projektu PM 250+ Zkušenost LZ v projektu

Více

Jak najít odvahu a sebedůvěru pro změnu

Jak najít odvahu a sebedůvěru pro změnu Naďa Grosamová Milena Židlická Ladislav Dvořák Jan Pešek Jak najít odvahu a sebedůvěru pro změnu SPOLUPRÁCE s.r.o. Gotthardská 4 160 00 Praha 6 Vážené dámy, vážení pánové, chcete ve svém životě něco změnit

Více

Chaloupková Štěpánka. Čížek Radek

Chaloupková Štěpánka. Čížek Radek Chaloupková Štěpánka Čížek Radek * 27. května 1931, Chicago, Illinois, USA V současnosti je považován za jednoho ze špičkových a nejznámějších autorit v oboru marketingu Spolupracoval s celou řadou úspěšných

Více

1 Pracovní sešit k ONLINE SEMINÁŘI

1 Pracovní sešit k ONLINE SEMINÁŘI 1 Pracovní sešit k ONLINE SEMINÁŘI Tento pracovní sešit je připraven jako podklad pro online seminář MAXIMÁLNÍ POTENCIÁL. Pokud máte možnost, tak si tento pracovní sešit vytiskněte a připravte před vysíláním.

Více

Psychologie práce a možnosti uplatnění Libor Komárek

Psychologie práce a možnosti uplatnění Libor Komárek Psychologie práce a možnosti uplatnění Libor Komárek Psychologický ústav FF Muni Přípravný kurz pro zájemce o studium 1 Témata Systém psychologických disciplín Důvody vzniku pracovní psychologie Činnosti

Více

PROFIL KOUČE ALEXANDRA KNOBLOCHOVÁ. "Směr, jakým vítr vane sice nezměníte, ale zcela jistě můžete změnit směr svých plachet"

PROFIL KOUČE ALEXANDRA KNOBLOCHOVÁ. Směr, jakým vítr vane sice nezměníte, ale zcela jistě můžete změnit směr svých plachet PROFIL KOUČE ALEXANDRA KNOBLOCHOVÁ "Směr, jakým vítr vane sice nezměníte, ale zcela jistě můžete změnit směr svých plachet" Změna je život, K Lesu 345, 142 00 Praha 4, tel: +420777 350 612, PROFIL KOUČE

Více

NAŠE POSLÁNÍ. Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. Franklin Covey Co. Všechna práva vyhrazena.

NAŠE POSLÁNÍ. Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. Franklin Covey Co. Všechna práva vyhrazena. NAŠE POSLÁNÍ Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. VÍCE NEŽ 30 LET ZKUŠENOSTÍ 100 000 SETKÁNÍ S KLIENTY KAŽDÝ ROK KANCELÁŘE VE VÍCE NEŽ 140 ZEMÍCH TISÍCE DRŽITELŮ FIREMNÍCH PRŮKAZŮ FRANKLINCOVEY

Více

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování 2. lekce Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky pracovní listy Osobní profil Osobní profil: co je pro mě důležité Popis potřebné podpory: jakou pomoc potřebuji Plán (cíle a kroky):

Více

Terra Batida Porto, Portugalsko www.terrabatida.com

Terra Batida Porto, Portugalsko www.terrabatida.com Žena podnikatelka a nápad Maria Gabriel začala s podnikáním v roce 2003. Přestože v té době měla stálou práci v mezinárodní telekomunikační společnosti, cítila, že potřebuje něco jiného něco, co by ji

Více

He-Art: Program budoucnosti. Kurz: Úvod do He-Art programu. Třebíč, 30.4.2015

He-Art: Program budoucnosti. Kurz: Úvod do He-Art programu. Třebíč, 30.4.2015 He-Art: Program budoucnosti Kurz: Úvod do He-Art programu Třebíč, 30.4.2015 Jednodenní (5h) seznamovací kurz, jehož cílem je v praxi ukázat přínosy HE-ART Programu a jeho odlišnost od "tradičního" způsobu

Více

CES - Kurz pro juniory

CES - Kurz pro juniory Jazykové kurzy CES - Kurz pro juniory Dublin - Irsko Chtějí Vaše děti zlepšit angličtinu již v útlém věku a zároveň zažít i báječné léto v prostředí Irska? Dublin je tím pravým místem! Letos máme v nabídce

Více

MANAŽERSKÉ SHRNUTÍ VE FORMÁTU PROČ? CO? JAK? SWOT ANALÝZA OBLASTI INTERVENCE

MANAŽERSKÉ SHRNUTÍ VE FORMÁTU PROČ? CO? JAK? SWOT ANALÝZA OBLASTI INTERVENCE Národní ústav pro vzdělávání/ips Podpora krajského akčního plánování/p-kap/ leden 2019 ČTENÁŘSKÁ A MATEMATICKÁ GRAMOTNOST MANAŽERSKÉ SHRNUTÍ VE FORMÁTU PROČ? CO? JAK? SWOT ANALÝZA OBLASTI INTERVENCE II.

Více

TRALALA COMPANY. nabídka pro firmy 2017/2018. Petr Kubala

TRALALA COMPANY. nabídka pro firmy 2017/2018. Petr Kubala nabídka pro firmy 2017/2018 TRALALA COMPANY Když se lidé tváří vážně, tlačí na pilu, jsou přetažení, neznamená to, že jsou také efektivní. Přináším lehkost a radost k dosahování vašich cílů. Petr Kubala

Více

AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE www.amakcz.cz BŘEZEN 2015

AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE www.amakcz.cz BŘEZEN 2015 NEWSLETTER AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE www.amakcz.cz BŘEZEN 2015 AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE AMAK je mezinárodní vysoká škola realizující bakalářské, magisterské a doktorské studijní programy

Více

Příloha č. 1. Etický kodex Koučovacího centra ČSOB. Etický kodex ČSOB Koučovacího centra (vychází z etického kodexu ICF) 1) Filozofie koučinku

Příloha č. 1. Etický kodex Koučovacího centra ČSOB. Etický kodex ČSOB Koučovacího centra (vychází z etického kodexu ICF) 1) Filozofie koučinku Etický kodex Koučovacího centra ČSOB Příloha č. 1 Etický kodex ČSOB Koučovacího centra (vychází z etického kodexu ICF) 1) Filozofie koučinku Mezinárodní federace koučů (ICF) a ČSOB Koučovací centrum podporuje

Více

100% TERAPIE a ROZVOJ Firemním

100% TERAPIE a ROZVOJ Firemním Obsah? Kdo jsme str. 3 Proč s námi str. 4 Ve kterých vodách jsme si jistí str. 5 Outsourcing personálních služeb str. 6 Vzdělávání a rozvoj str. 7 Interim HR Management str. 8 Poradenství v personalistice

Více

Strategie řešení multikulturality na VŠE

Strategie řešení multikulturality na VŠE Strategie řešení multikulturality na VŠE Výzkumná otázka Jaká je připravenost studentů FMV na práci v multikulturním týmu v závislosti na tom, absolvovali-li výměnný pobyt, zahraniční stáž, předmět zaměřený

Více

Vzdělávací seminář Jak sladit rodinu a zaměstnání

Vzdělávací seminář Jak sladit rodinu a zaměstnání Žamberk Občanské sdružení CEMA Žamberk 7. 10.1. a 14.-16.1. 2013 Školilo se 13 žen, službu hlídání dětí využilo 6 maminek. Super zajištěný seminář, příjemné lektorky, obnovení starých a získání nových

Více

Partnerské vztahy. Podrobný program konference

Partnerské vztahy. Podrobný program konference Partnerské vztahy Podrobný program konference Veronika Vinterová Vztahová koučka, mentorka Majitelka rozvojové a seznamovací agentury Náhoda Veronika Vinterová má praxi 15 let ve vyšším managementu finančních

Více

c) nebyl přínosný 1 bylo by lépe, kdybych tu nebyla

c) nebyl přínosný 1 bylo by lépe, kdybych tu nebyla Název kurzu: Umění naslouchat a pomáhat Místo konání: Srdce Beskyd, Čeladná; Davidům mlýn, Staré Těchanovice; Jánské koupele, Moravice Datum: 3. 6. 6.; 24. 27. 6.; 7. 10. 10.; 25. 28. 11. 2014; 17. 20.

Více

CELONÁRODNÍ PRŮZKUM Hodnoty elit českého byznysu. Podrobnější informace o projektu M.C.TRITON a České manažerské asociace (ČMA)

CELONÁRODNÍ PRŮZKUM Hodnoty elit českého byznysu. Podrobnější informace o projektu M.C.TRITON a České manažerské asociace (ČMA) CELONÁRODNÍ PRŮZKUM Hodnoty elit českého byznysu Podrobnější informace o projektu M.C.TRITON a České manažerské asociace (ČMA) Ambice průzkumu Poukázat na jeden z klíčů úspěchu firem, který máme možnost

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Osm let po přijímačkách: jak se dnes daří zájemcům o vysoké školy?

Osm let po přijímačkách: jak se dnes daří zájemcům o vysoké školy? Osm let po přijímačkách: jak se dnes daří zájemcům o vysoké školy? Longitudinální studie 2010-2018 2010: respondenti skládali test Obecných studijních předpokladů (OSP) 2018: respondenti vyplnili dotazník

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2017 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání!

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI TRADICE společnost založena v roce 1996, DOBRÁ ZNAČKA respekt důvěra partnerství, LÍDR ve vzdělávání na českém

Více

Po čem rodič touží aneb co rodič chce nebo by měl chtít? WORKSHOP V KOLÍNĚ - MAP VZDĚLÁVÁNÍ NA KOLÍNSKU

Po čem rodič touží aneb co rodič chce nebo by měl chtít? WORKSHOP V KOLÍNĚ - MAP VZDĚLÁVÁNÍ NA KOLÍNSKU Po čem rodič touží aneb co rodič chce nebo by měl chtít? WORKSHOP 19.4.2016 V KOLÍNĚ - MAP VZDĚLÁVÁNÍ NA KOLÍNSKU Motto Cíle zákl. vzdělávání společný rámec Pomoci žákům utvářet a postupně rozvíjet klíčové

Více

TRANZITNÍ PROGRAM. Bc. Jindra Valentová Rytmus o.s.

TRANZITNÍ PROGRAM. Bc. Jindra Valentová Rytmus o.s. TRANZITNÍ PROGRAM Bc. Jindra Valentová Rytmus o.s. CO NÁS DNES ČEKÁ Představení Tranzitního programu Jak Tranzitní program probíhá Video o Tranzitním programu Práce ve skupinách a následná prezentace CO

Více

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková v loňském roce jsem se zúčastnila projektu "ŠANCE PRO DĚČÍNSKO", který měl zvýšit možnosti mého uplatnění na trhu práce. Po úspěšném ukončení dvou vzdělávacích modulů tohoto projektu jsem získala certifikáty

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0802 Název projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím

Více

Koučink - bohatství v lidech

Koučink - bohatství v lidech Koučink - bohatství v lidech Coaching Wealth in People (CWIP) 1 Výcvik v koučinku Koučink bohatství v lidech Kurz koučinku Koučink bohatství v lidech ( Coaching Wealth in People, CWIP) je ucelený výcvik

Více

Několik obecných úvah o poradenství a koučování. www.andragogos.cz

Několik obecných úvah o poradenství a koučování. www.andragogos.cz Několik obecných úvah o poradenství a koučování www.andragogos.cz Život a svět kolem nás Tempo, jakým se vyvíjí a mění společnost i svět kolem nás se zrychluje! Změny kladou velké nároky na každého jednotlivce

Více

SEZNAM NAVRŽENÝCH KANDIDÁTŮ DO VOLEB DO KOMORY STUDENTŮ AS EF TUL, KTERÉ SE USKUTEČNÍ 9. 11. PROSINCE 2009

SEZNAM NAVRŽENÝCH KANDIDÁTŮ DO VOLEB DO KOMORY STUDENTŮ AS EF TUL, KTERÉ SE USKUTEČNÍ 9. 11. PROSINCE 2009 SEZNAM NAVRŽENÝCH KANDIDÁTŮ DO VOLEB DO KOMORY STUDENTŮ AS EF TUL, KTERÉ SE USKUTEČNÍ 9. 11. PROSINCE 2009 Marek Holomek Jaroslava Janečková Bc. Simona Nixbauerová Veronika Nutrová Ing. Jan Öhm Petra Pešková

Více

Vážení, Budete si moci vyslechnout podrobné informace od zapálených lektorů. Samostatný prostor je vyhrazen také pro osobní vyzkoušení

Vážení, Budete si moci vyslechnout podrobné informace od zapálených lektorů. Samostatný prostor je vyhrazen také pro osobní vyzkoušení Vážení, rádi bychom Vás jménem realizačního týmu projektu Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje (KAP LK) pozvali na první setkání platformy Vzdělávání pro všechny - akci s názvem Kompenzační

Více

Úvod do supervize Mgr. Klára Aronová

Úvod do supervize Mgr. Klára Aronová Na Poříčí 12, Praha 1,110 00 tel.: 224 872 075-7, fax: 224 872 076 e-mail: klara.aronova@hest.cz www.hest.cz Úvod do supervize Mgr. Klára Aronová Co vše patří do supervize? Podpora, vztah, prevence, interakce,

Více

DUCHOVNÍ A BYZNYSOVÝ SVĚT V JEDNOM

DUCHOVNÍ A BYZNYSOVÝ SVĚT V JEDNOM TIANDE METODOU JIH DUCHOVNÍ A BYZNYSOVÝ SVĚT V JEDNOM Jarka Matušková Spoluautorka metody JIH JAK TO ZAČALO Před pár lety, v čase, kdy jsem obnovovala svůj život a hledala možnosti pro jeho prosperitu,

Více

Jabok Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická. ociální pedagog. Osobnost pedagoga volného času

Jabok Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická. ociální pedagog. Osobnost pedagoga volného času Jabok Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická ociální pedagog Osobnost pedagoga volného času O čem to bude Kuchařka jak na to je v nás Každý jsme jiný, proto každý bude upřednostňovat jiné

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

DETAILNÍ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY ČÁST B- MĚKKÉ, MANAŽERSKÉ DOVEDNOSTI

DETAILNÍ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY ČÁST B- MĚKKÉ, MANAŽERSKÉ DOVEDNOSTI DETAILNÍ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY ČÁST B- MĚKKÉ, MANAŽERSKÉ DOVEDNOSTI Vzdělávací kurz Cílová skupina Počet účastníků Počet skupin Kurz / uzavřený či otevřený Rozsah školení na 1 skupinu v hod. Rozsah

Více

Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje

Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje Mozaika rozvojových aktivit Management by Resultes je na výsledky orientovaný systém rozvoje měkkých, manažerských, obchodních a systémových kompetencí

Více

KLUBOVÝCH SETKÁNÍ PĚSTOUNŮ SE VZDĚLÁVÁNÍM v Novém Jičíně

KLUBOVÝCH SETKÁNÍ PĚSTOUNŮ SE VZDĚLÁVÁNÍM v Novém Jičíně Organizace Bunkr, o. p. s. pro Vás opět v tomto roce 2014 připravila jarní běh KLUBOVÝCH SETKÁNÍ PĚSTOUNŮ SE VZDĚLÁVÁNÍM v Novém Jičíně Setkání budou probíhat opět pravidelně 1x za měsíc v úterý v odpoledních

Více

Škola manažerského rozvoje s. r. o. vzdělávání, koučování, diagnostika, psychoterapie. Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje

Škola manažerského rozvoje s. r. o. vzdělávání, koučování, diagnostika, psychoterapie. Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje Škola manažerského rozvoje s. r. o. vzdělávání, koučování, diagnostika, psychoterapie Mozaika rozvojových aktivit Školy manažerského rozvoje Mozaika manažerského rozvoje Management by Resultes je na výsledky

Více

Jednodenní akreditovaný seminář SPECIFIKA PŘÍBUZENSKÉ PÉČE

Jednodenní akreditovaný seminář SPECIFIKA PŘÍBUZENSKÉ PÉČE Jednodenní akreditovaný seminář SPECIFIKA PŘÍBUZENSKÉ PÉČE 8 výukových hodin (akreditace MPSV) 1 500,- Kč (cena zahrnuje osvědčení pro účastníky a drobné občerstvení) Jednodenní akreditovaný seminář Specifika

Více

Zkušenosti s vývojem, formami a výsledky supervize v sociálních službách. Ing. Bc. Milan Svojanovský

Zkušenosti s vývojem, formami a výsledky supervize v sociálních službách. Ing. Bc. Milan Svojanovský Zkušenosti s vývojem, formami a výsledky supervize v sociálních službách Ing. Bc. Milan Svojanovský Centrum pro rodinu a sociální péči o. s. občanské sdružení vzniklo v Ostravě v roce 1993, sociální služby

Více

Týmový koučink. Pro základní či střední školy

Týmový koučink. Pro základní či střední školy Týmový koučink Pro základní či střední školy /1 OBSAH NABÍDKY /02 Popis metody /05 Odborné zajištění /07 Cenová nabídka POPIS METODY Co je týmový koučink: Koučink je velmi efektivní metoda, jak úspěšně

Více

Koučování pro manažery

Koučování pro manažery Radoslava Podaná Koučování pro manažery aneb Všichni mají potřebné zdroje pro své cíle Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Radoslava Podaná Koučování pro manažery aneb Všichni mají

Více

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ VZDĚLÁVACÍ A VÝCVIKOVÉ KURZY Nabízíme: INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP PROGRAMY NA KLÍČ Význam má takové vzdělávání, které reaguje na zcela konkrétní potřeby. Kurzy v oblasti : sociálně

Více

Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat sám sebe a rozvíjet svoji komunikační obratnost.

Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat sám sebe a rozvíjet svoji komunikační obratnost. Příloha č. 1 Specifikace předmětu plnění Specifikace jednotlivých kurzů: 1) OSOBNOST MANAŽERA A EFEKTIVNÍ KOMUNIKACE Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat

Více

na trhu práce (přednáška pro gymnázia) KIT PEF CZU - Vladimír Očenášek

na trhu práce (přednáška pro gymnázia) KIT PEF CZU - Vladimír Očenášek na trhu práce (přednáška pro gymnázia) 1 položme si pár otázek... předvídáme měnící se kvalifikační potřeby? (co bude za 5, 10, 15 let...) jsou propojeny znalosti, dovednosti a kompetence (žáků, studentů,

Více

Klíčové vlastnosti a kapacity mentora 1

Klíčové vlastnosti a kapacity mentora 1 Klíčové vlastnosti a kapacity mentora 1 Schopnosti a zkušenosti lídra zkušenost a vlastní dovednost pro lídrovství. Osobní síla a vliv navazování vztahů díky vnitřní síle - Sebejistota - Sebedůvěra Schopnost

Více

Metodický list pro první soustředění kombinovaného studia. předmětu Management ve finančních službách

Metodický list pro první soustředění kombinovaného studia. předmětu Management ve finančních službách Metodický list pro první soustředění kombinovaného studia předmětu Management ve finančních službách Název tematického celku: Základní koncepční přístupy a osobnost manažera Cíl: V návaznosti na poznatky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Jules a Jim o. s. Jules a Jim o. s., Krkonošská 6, Praha 2, IČ:

VÝROČNÍ ZPRÁVA Jules a Jim o. s. Jules a Jim o. s., Krkonošská 6, Praha 2, IČ: VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Jules a Jim o. s. Kontaktní údaje: Název organizace: Jules a Jim o. s. Adresa sídla: Krkonošská 6, Praha 2, 120 00 Telefonní kontakt: 605 831285 (Martin Kozel, ředitel) E-mail: info@julesajim.cz

Více

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz ISBN Grada 978-80-247-6520-4 Publishing, a.s. 2011 Knihy edice Poradce pro praxi se věnují nejrůznějším tématům z oblastí vedení lidí a řízení firem,

Více