Avtopat BB 1420 Gradsko, Macedonia tel: (0) fax: (0) info@stobiwinery.mk office@stobiwinery.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Avtopat BB 1420 Gradsko, Macedonia tel: + 389 (0) 43 215 800 fax: + 389 (0) 43 251 161 e-mail: info@stobiwinery.mk office@stobiwinery."

Transkript

1 Avtopat BB 1420 Gradsko, Macedonia tel: (0) fax: (0) info@stobiwinery.mk office@stobiwinery.mk visit@stobiwinery.mk

2 O NÁS Víno je v podstatě extrakt z hroznů, zatímco podstatou hroznů je půda, kde klíčí. Tato esence spojuje prvky přírody s výkonem, moudrostí a duchem lidu země. Vinice, kde naše hrozny rostou, a vinné sklepy, kde je naše víno zraje, jsou obklopeny zbytky Stobi, největšího města z antické doby v této části Makedonie. Pozemky s našimi vinicemi byli domovem starověkých antických chrámů, takže často kořeny, aby našli vodu, sahají do vrstev, pod kterými dřímají starověké stavby v jejich věčném spánku. Větve kořenů vinné révy uhnízděné v podzemních ulicích a náměstích, mozaiky zapomenutých míst a antických chrámů, upíjejí rozkoš minulé éry a vlévají ji do nezapomenutelné vůně hroznů. Barva a chuť našich vín nejsou jenom zrcadlo vynikající Makedonské půdy a slunečné oblohy, ale i celé lidské, historické a duševní síly národa, kterou tisíce let investovali do svých vinic a vína. My střežíme odkaz našich předků. Víno spojujeme minulost a budoucnost, tradici starých mistrů v harmonii se současnými znalostmi a technologií, abychom ukradli malý díl z nesmrtelnosti a uschovali ho do láhve vína, láhve plné vášně a života.

3 Představte si místo na Zemi, jehož magická krása je plodem z ramen nejkrásnějších a nejbohatších řek a horkých polibků s největším počtem slunečných dnů. Jen těch pár slunečných týdnů, které dostávají naše hrozny, je malý kousek dokonalosti potřebné k vytvoření jedinečného díla, jako jsou vína Stobi. Další magickou přísadou je voda řek Vardar a Crna, která přináší vše dobré přímo z nejvyšších a nejčistších horských míst naší země. Přesně tady, u Stobi, se srážejí ve vášnivém spojení, a celé své bohatství darují místu, kde se setkaly.

4 NAŠE OBLAST Stobi vinařství se nachází v samém srdci Makedonie, ve městě Tikves (Tick-Vesh), nejznámější vinařské oblasti naší země. Region se táhne podél stejné zeměpisné šířky jako oblasti Bordeaux a údolí Nappa. Tato oblast má rozlohu přes 1600 km2 a vinice se rozkládají na ploše ha, Tikves představuje asi 1/3 z celkového pěstování hroznů území Makedonie. Vzhledem k tomu, že středomořské podnebí z jihu se sráží s kontinentálním klimatem ze severu, vytváří se tu nejpozoruhodnější prostor pro pěstování hroznů a výrobu vína na celém Balkánském poloostrově. Osobitost teritoria, se všemi jeho přírodními vlastnostmi a výhodami, je významný předpoklad pro pěstování vysoce kvalitních vín. Proto jsme zvolili oblast Gradsko a okolí starobylého města Stobi jako místo, kde zraje naše víno, s cílem nabídnout vám vášeň v její nejčistší podobě. Zde jsme umístili naše vinařství, a jen zde pěstujeme naše víno.

5 NAŠE OBLAST Průměrná suma aktivních teplot v regionu během vegetace je 4284ºC a průměrné srážky za rok 483mm. Během července a srpna se maximální denní teplota pohybuje okolo 40 C. Hluboká orba bohaté půdy poskytuje hroznům konstantní zásobování vodou. Jemné severní větry jsou přirozenou ochranu před nemocemi. V důsledku harmonické geografické konvergence je region Tikves ideálním místem pro pěstování oblíbeného vína. Zde jsou pěstovány různé odrůdy, v oblasti Tikveš tradiční, jako je Vranec, Kadarka, Kratoshija, Stanushina, Zilavka, Zupljanka, Smederevka, Temjanika, Plaveč. Nejlepší odměnou pro náš region jsou reference našich konzumentů, díky kterým udržujeme krok se současnými trendy a přizpůsobujeme naše víno standardům na mezinárodní úrovni.

6 Nejlepší hrozny zaslouží jen to nejlepší. Pouze s kombinací znalostí, zkušeností předávaných z generace na generaci, moderních technologií a spoustou lásky a vášně pak může být vytvořeno nejlepší a nejchutnější víno, které vyvolává vášeň pro život. Moudrost a zkušenost prvních obyvatel předávaná od nepaměti až do dneška se odráží v dokonalé harmonii s moderní technologií a znalostí.

7 NAŠE VINAŘSTVÍ Mladí na léta, zkušení podle znalostí. Vinařství Stobi je nejnovější a nejmoderněji koncipovaný Makedonský vinařský podnik, nachází se v obci Gradsko, hned vedle antického města Stobi, odkud dostalo i své jméno. Moudrost a zkušenost prvních obyvatel přenášená mezi věky až do dneška ožila v dokonalé harmonii moderních technologií a znalostí. Náš cíl je jediný a neskromný - věnujeme se tvorbě vína špičkové kvality. Vína dost unikátního, aby uspokojilo i ty nejvybíravější, a tak jednoduchého, aby si ho každý přál. Proto jsme umožnili ty nejlepší podmínky pro vykonání tohoto cíle. Vzhledem k tomu, že proces výroby vína je složitý a citlivý a netoleruje sebemenší chybu, pracujeme podle většiny současných norem a nejnovějších standardů předepsaných Evropskou unií. Od pěstování a údržby vinic, přes distribuci vinných hroznů vinařství, až do konečného procesu výroby a plnění, aplikujeme nejnovější technologický pokrok v celkovém procesu a všech krocích výroby.

8 NAŠE VINAŘSTVÍ Celková roční kapacita našeho vinařství je litrů. Výroba je výhradně na základě našich vlastních vinic, které pokrývají celkem 600ha, s tradičními odrůdami vinné révy, stejně jako mezinárodně uznávanými odrůdami. Neustále investuje do výsadby nových vinic. Za posledních několik let jsme zasadili odnože pocházející od různých světových výrobců. Některé odrůdy, které nyní pěstujeme, jsou Chardonnay, Muškát Ottonel, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot, Shiraz (Syrah), Zilavka, Zupljanka, Vranec, Rkaciteli, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, italské Pinot Noir a další. V zájmu zachování kvality hroznů pěstujeme pomocí nejmodernějších metod v zemědělství a přísně kontrolujeme plodnost a výnosy. Správně prostřihujeme všechnu révu, aby to přesně odpovídalo růstu a zrání. Během zrání révy sledujeme růst všech hroznů, protože víme, že každá bobule je důležitá pro jedinečnost a nádheru chuti vín Stobi. I potom, jen ty nejlepší hrozny z vinohradů, přes proces dokonale regulované soustavy, na vrcholu své zralosti, dorazí do nejmodernějšího vinařství v zemi i mimo ni. To ve vinařství Stobi přispívá k výrobě vína, které je čisté a nekontaminovaná pesticidy, těžkými kovy a jinými kontaminujícími látkami. Použití SO 2 je o 30 až 50% nižší, než je průměr. I proto radost z těchto vín nezpůsobuje žádné bolesti hlavy, ale jen příjemnou blaženost.

9 NAŠE VINAŘSTVÍ Vinařství je vybaveno state-of-the-art systémy, a bezkonkurenčním odsávacím systémem, který pomáhá zajistit, že budeme chránit maximální a konstantní kvalitu našich hroznů, a později našeho vína, mnohem účinněji a efektivněji než ostatní. Všechny instalované technologie pochází od předních výrobců z Itálie a Německa, včetně zařízení od společností, jako je GIMAR Tecno, Siprem, Gortani, Dalla Torre Impianti, systémy Pall filtrace, a Krones AG. Vinařství je vybaveno plnící linkou (produkoval Krones AG.), která má kapacitu 5000 lahví za hodinu a může přinést pět různých druhů lahví 1l stelvin, 1l korek, 0,75l, 0,5l a 0,187l. Vysoká kvalita vína, které vychází z našeho vinařství, nikdy nepřekvapí. Ale to, co bude pro Vás vždy překvapení, je jeho skutečná cena dostupná pro každého. To je proto, že naší filozofií je, že by každý měl mít možnost vychutnat si prvotřídní vína. Pro nás nejsou levná a drahá vína, jsou jen prvotřídní vína, která jsou pro jakkoli náročného spotřebitele. V nejbližším obchodě, nebo ve vaší oblíbené restauraci, jedinečná Stobi vína jsou vždy to pravé.

10 Sedí mezi věčným sluncem a nekonečnými vinicemi, leží tam skryté nejlépe střežená tajemství vinařství v Tikvesh regionu - Stobi Winery. Jen 80 km jižně od Skopje je místo, které spojuje Středozemní moře s kontinentálním balkánským zázemím, zahalené do mýtických řek Axios a Erigon, po kterém pochodoval bezpočet římských legií, křižáckých jezdců, osmanských dobyvatelů i armád světové války. Dnes tato oblast představuje rozmezí, kde se stýká starý a nový svět vína. Nový příběh makedonského vína začíná právě zde, před branami Stobi Winery. Vstupte do světa Herma, velmistra vína, a vdechněte hlubokou magickou vůni stárnutí vína, zatímco slyšíte šeptání o tajemném pávu Stobi, skrytém mezi nekonečnými labyrinty dubových sudů. Staňte se součástí světa moderního vinařské turistiky! Nepřijímejte nic méně než dokonalost!

11 NAŠE VINAŘSTVÍ Neexistuje lepší způsob, jak poznat vína a historii tohoto regionu, než tak, že je zúčastníte turné vína Stobi! Tato myšlenka seznámení se s vínem a jídlem nabízeným v této oblasti je novým produktem cestovního ruchu, dříve dostupným pouze v zahraničí, od Napa Valley v Kalifornii, přes Mendozu v Argentině, po Bordeaux ve Francii. Přesto, nyní máte jedinečnou příležitost vychutnat si ji přímo v srdci Stobi. Nechte naše odborné průvodce představit vám základy technologie vína, jakožto i pěstování vinné révy a tradici pití vína v této oblasti. Zjistěte více o místní vinné kultuře a zároveň se těšte na kulinářská díla našich kuchařů, vždy připravených vás překvapit tradičními makedonskými lahůdkami i specialitami mezinárodní kuchyně, abyste pak mohli odejít ze Stobi bohatší o požitkářský zážitek.

12 NAŠE VINAŘSTVÍ Výsledkem celé této péče, znalostí a zkušeností, jsou 4,5 miliony litrů vysoce kvalitního Makedonského vína ročně, rozděleného do čtyř kategorii - Premium, Elite, Classic a Tradiční. A protože konec zdobí dílo, pro vína Stobi používáme láhve a korky prověřené špičkové kvality, čímž se zaručujeme zachování bohaté a nádherné chuti i vůně každého vína.

13 SORTMENT

14 NÁŠ SORTIMENT VÍNA PREMIUM KVALITNÍ VÍNA ELITNÍ VÍNA TRADIČNÍ VÍNA

15 VÍNA PREMIUM

16 PREMIOVÉ ČERVENÉ VÍNO AMINTA červené víno suché (0,75l) Cuvée z Vranec, Merlot a Cabernet Sauvignon s intenzivní tmavě rubínovou barvou. Silný rustikální Vranec je elegantně zkrocen měkkým Merlotem, doplněným o jemný Cabernet Sauvignon. Jemné a koncentrované, s bylinnými tóny. Nejlépe jej podávat při teplotě C k pečenému vepřovému, pršutě, zvěřině, mastnému sýru, jehněčímu a telecímu masu.

17 PREMIUM ČERVENÁ VÍNA VRANEC VERITAS červené víno suché (0,75l) Víno z odrůdy Vranec. Získává se tím, že se úmyslně sníží výnos vinice. Odstraňováním celých hroznů dochází k významné koncentraci chuti vína zbývajícího ke sklizni. Díky tomu je mnohonásobně obohaceno přírodními cukry, polyfenoly (antioxidanty), barevnými látkami a specifickým aromatickým komplexem. Víno temně rubínové, sytě zbarvené korpulentní, s velkým suchým extraktem. Víno s velkým potenciálem pro zrání. Přírodní lék na onemocnění srdce a cév. Nejlépe jej podávat při teplotě C k pečenému vepřovému, pršutě, zvěřině, mastnému sýru, jehněčímu a telecímu masu. WINNER OF A SILVER MEDAL VINOVITA

18 PREMIUM ČERVENÁ VÍNA MERLOT BARRIQUE červené víno suché (0,75l) Čistý a silný rubínový odstín s pronikaným aroma malých červených plodů s nádechem uzeného a pikantních koření, s lehkým minerálním dozvukem. Husté, měkké a hřejivé, vhodné s telecím, jehněčím nebo vepřovou pečení, zralými sýry a pečenými kaštany. Podáváno nejlépe při teplotě C. WINNER OF A SILVER MEDAL VINOVITA

19 PREMIOVÁ BÍLÁ VÍNA CHARDONNAY BARRIQUE bílé víno suché (0,75l) Žluto-zelená barva s intenzivní vůní tropického ovoce a akátového květu, jemně zdůrazněná jablkem a pečeným chlebem. Plné, teplý, jemné. Je velmi vhodné jako aperitiv k uzeným rybám, mořským plodům, sýrem, a v létě s ovocnými předkrmy, chřestem, artyčoky, ananasem a lehkým bílým masem. Nejlépe se pije při teplotě C. WINNER OF A SILVER MEDAL VINOVITA

20 ELITNÍ VÍNA

21 ELITNÍ ČERVENÉ VÍNO ROXANA vysoce kvalitní polosladké víno červené (0,5l) Cuvée z hroznů odrůd Cabernet Sauvignon a Vranec. Pěstuje se na teplé a slunečném vrcholu kopce lokality "Marenski Ushi". Tmavě rubínová barva se silnou atraktivní vůní bobulí, hroznů, a tmavé švestky. Díky zbytkovému přírodnímu cukru je hřejivé, měkké, konzistentní a harmonické. Pije se s dezertem při teplotě С, ale také jako aperitiv. Lahev Roxana - lahev zdraví.

22 ELITNÍ RŮŽOVÉ VÍNO ROSE ALLEGRO vysoce kvalitní růžové víno (0,75l) Kouzelná barva růže získaná z odrůdy Syrah. Silné, výrazné ovocné aroma z bobulí, zejména maliny. Chuť je plná, jemná, sofistikovaná. Velmi chutné víno, podávané se zralým sýrem, pršutem, rybou, stejně jako s grilovaným masem. Dokonalé při teplotě C. WINNER OF A SILVER MEDAL LE MONDIAL DU ROSE

23 KVALITNÍ ČERVENÁ VÍNA

24 KVALITNÍ ČERVENÁ VÍNA ANTIGONA polo suché víno červené (0,75l/0,187l) Polosuché červené víno vyrobené z doporučených odrůd pro Tikveshské vinice, Vranec, Merlot, Cabernet Sauvignon. Uznávaná a atraktivní rubínová barva. Převládají ovocná a kořenitá vůně, a vyplňuje měkká ale dlouhá chuť. Nejlepší při C s tradičními makedonskými talíři, ale také suchým masem a starými sýry.

25 KVALITNÍ ČERVENÁ VÍNA PINOT NOIR polo sladké červené víno (0,75l/0,187l) Po otevření silné aroma s rozpoznatelnými lesními jahodami, třešněmi a švestkami. Světle červené, ale dobře strukturované, s jemnými a příjemnými tříslovinami, které poskytují plnost, jemnost a složitost. Ideálně se podává C s mořskými plody, čerstvými rybami, neutrálním sýrem, parmskou šunkou, králičím masem s houbovou omáčkou. WINNER OF A SILVER MEDAL ROYAL WINE CHALLENGE

26 KVALITNÍ ČERVENÁ VÍNA VRANEC červené víno suché (0,75l/0,187l) Tmavě rubínová barva, s umocněným aroma hroznů, které se později prolínají s odhalenou vůní třešní a višní. Robustní, plná, koncentrovaná, bohatá chuť s jemnými a příjemnými tóny. Pomáhá redukovat tuk, triglyceridy a cholesterol v krvi. Nejlépe na C s pečeným vepřovým, telecím masem, zvěřinou, domácími koláči a se zrajícími aromatickými sýry. WINNER OF A SILVER MEDAL MUNDUS VINI and SILVER MEDAL ROYAL WINE CHALLENGE

27 KVALITNÍ ČERVENÁ VÍNA MERLOT červené víno suché (0,75l) Tmavě červená rubínová barva s elegantním aroma malin, ostružin, červeného rybízu. Hustý, koncentrovaný, harmonické, měkké víno s dlouhým závěrem. Nejlepší je při C s tmavým červeným masem, vepřovou panenkou na grilu, houbami, jehněčím nebo se sýrem a praženými kaštany. WINNER OF A SILVER MEDAL MUNDUS VINI and SILVER MEDAL ROYAL WINE CHALLENGE

28 KVALITNÍ ČERVENÁ VÍNA CABERNET SAUVIGNON červené víno suché (0,75l) Intenzivní tmavá barva, husté a potentní, s měkkými liniemi. Silné ovocné aroma malých červených bobulek, obohacené notami papriky a pepře. Stálá, suchá a celkově zakroužená chuť v ústech. Nejlépe podávat jej při teplotě C ke zvěřině, červenému masu, pečenému vepřovému, k pršutě, zralému sýru a k pečenému jehněčímu.

29 KVALITNÍ BÍLÁ VÍNA

30 KVALITNÍ BÍLÁ VÍNA RIESLING bílé víno suché (0,75l/0,187l) Plné žlutou až nazelenalou barvou, s výraznou a příjemnou ovocnou vůní broskve, jablka, lípy. Suché, živé a příjemným dlouhým buketem a s ovocným závěrem. Ideálně se podává při C se zákusky, mořskými plody, chřestem, zeleným salátem. WINNER OF A SILVER MEDAL ROYAL WINE CHALLENGE

31 KVALITNÍ BÍLÁ VÍNA STOBI CUVEE bílé víno suché (0,75l/0,187L) Cuvée z Zhilavky, Zupljanky, Ryzlinku, Chardonnay, Muškát Ottonel. Silný, krystalický žluto-zelený odlesk. Aromatická ovocná okořeněná symfonie s citrusovými tóny a bílé ovoce. Chuť je měkká, plná, sladká s dlouhým a svěžím finišem. Nejlépe je podávat při 8-10 C k rybě, k mořským plodům, bílému masu a pikantním sýrům. WINNER OF A SILVER MEDAL ROYAL WINE CHALLENGE

32 KVALITNÍ BÍLÁ VÍNA R KACITELI bílé víno suhé (0,75l) Žluto-nazelenalá barva, komplexní, s lákavou vůní jablka, hrušky, meruňky, broskve, a diskrétní vůní lípy. Chuť je jemná a dlouhotrvající, sladká, kyselá, svěží a zaoblené. Je ideální podávat při 8-10 C s neutrálním sýrem, parmskou šunkou, bílým masem nebo zelenými saláty. WINNER OF A SILVER MEDAL ROYAL WINE CHALLENGE

33 KVALITNÍ BÍLÁ VÍNA CHARDONNAY bílé víno suché (0,75l/0,187l) Rozpoznatelné žluto-zelená barva, komplexní a svůdné aroma exotického ovoce, jablek a broskví, tkané s tóny akátového květu. Dlouhá životnost a udržitelný chuť, glycerol-mírné, s ovocnými a kořeněnými nuancemi. Ideálně se podává C jako aperitiv s bílým masem, rybami, mořskými plody, zelenými saláty a sýrem. WINNER OF A SILVER MEDAL CHARDONNAY DU MONDE

34 KVALITNÍ BÍLÁ VÍNA MUSCAT OTTONEL suché víno bílé (0,75l/0,187l) Magnet pro dámy, úkolem pro každého. Bledá nazelenalá barva, pižmo aroma bezu, bazalka, meruňky, broskve. Vyvážený dlouhotrvající, sofistikované, delikátní glycerol - sladkou chuť. Je ideálně podáván při 8-10 C jako aperitiv, s bílým masem, starým sýrem, mořskými plody a na konci jídla s dezertem. WINNER OF A SILVER MEDAL ROYAL WINE CHALLENGE, and A SILVER MEDAL THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION.

35 KVALITNÍ BÍLÁ VÍNA ROSE růžové polosladké víno (0,75l/0,187l) Přitažlivý světle růžový odstín. Víno získané bílou technologií z odrůdy Pinot Noir prostřednictvím krátké macerace. Příjemné aroma suchých plodů, švestky, drobného červeného ovoce. Nasládlá a harmonická dlouhotrvající chuť. Podává se při různých příležitostech, zvláště pak jako s desertem sestávajícím se ze sladkých zákusků s ovocem, ochlazené na teplotu 6-8 C.

36 TRADIČNÍ VÍNA

37 TRADIČNÍ VÍNA MAKEDONSKÉ ČERVENÉ polo sladké víno červené (1l) Výrazný a harmonický tón, komplexní výkon, tradiční recept, umělecké dílo - neomylná součást každé slavnosti. Polosladké víno rubínové barvy, vyrobené z odrůd Vranec, Merlot a Cabernet Sauvignon. Vonný komplex je ovocný, kořenitý s tóny lesních plodů a rozinek. Chuť je jemná, plná, hladká, harmonická, s dlouhou životností. Ideálně se podává C s červeným masem, sýrem a suchými keksy nebo tousty.

38 TRADIČNÍ VÍNA VRANEC VILAROV polosladké víno červené (1l) Výživné a silné s bohatými intenzivními tóny. Jedinečnost v aromatickém rytmu, opravdové mistrovské dílo! Polo-suché víno tmavě rubínové barvy. Aroma tmavých plodů, švestky, jahody. Dlouhotrvající chuť, vyvážená, nasládlá, osvěžující. To je víno pro každý den. Pije se při teplotě C s vepřovým, pečeným telecím, pršutem, ale také se zralým sýrem.

39 TRADIČNÍ VÍNA ROSE víno růžové polosuché (1l) Unikátní tón, pravda, symfonie chutí a vůní, od lehkých serenád po jazz a teplou dechovku a komplexní klasickou hudbu. Víno vyrobené z odrůdy Smederevka, pěstovaných na konkrétním terénu a expozici vinic Tikvesh. Nazelenalá nuance s křišťálovou reflexí, čerstvé, ovocné, silné. Doporučujeme při teplotě 8-10 C. V horkých letních dnech může být také použito pro osvěžující střik (víno a soda) s lehkými předkrmy, bílým masem, sýry, rybami, zelenými sezónními saláty.

40 TRADIČNÍ VÍNA SMEDEREVKA bílé víno suché (1l) Unikátní tón, opravdová symfonie chutí a vůní, od lehkých serenád lehkého jazzu a teplé dechovky po komplexní díla klasické hudby. Víno vyrobené z odrůdy Smederevka, pěstovaných na konkrétním terénu a expozicích vinic Tikvesh. Nazelenalá nuance s křišťálovou reflexe, čerstvé, ovocné, silné. Doporučujeme při teplotě 8-10 C. V horkých letních dnech může být také použito na osvěžující střik (víno a soda) s lehkými předkrmy, bílým masem, sýry, rybami a zelenými sezónními saláty.

41 TRADIČNÍ VÍNA ŽILAVKA bílé víno suché (1l) Komplexní tón s charakteristickou intenzitou jižního ducha, poklepávající si na cikánské melodie na cestě přes teplá slunečná údolí i chladné, nekonečné hory. Nazelenalá barva s křišťálovou reflexí. Má výrazné rostlinné a bylinné aroma pryskyřice. Dlouhá životnost, měkká, jemná chuť. Víno vysoké kvality, vytvořené pro ryby, plody moře, pršut, saláty s chřestem či hráškem. To je nejlépe při 8-10 C.

42 TRADIČNÍ VÍNA GRAŠEVINA bílé víno suché (1l) Svěži, lehké a plné tóny v tisíci kombinací impozantního a intenzivního aroma vytvořilo harmonii, která rezonuje ještě dlouho poté. Světlé, jasné žluto-nazelenalou barvu. Čisté aroma, svěží chuť, pitné. Ovocná vůně zeleného jablka, broskve, bylin a čerstvého hrášku. Chuť je dobře zdůrazněná, suché, živá, s dlouhým závěrem. Nejlepší při teplotě 8-10 C.

43 Nic menšího než dokonalost! Děkujeme! Budžak s.r.o. Na Homolce 76/16, Praha 5 Motol Tel.: budzakoski@budzak.cz gliguroski@budzak.cz

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé!

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé! Katalog vína 2018 Sonneck a.s. Společnost SONNECK, a.s. působí na českém trhu od roku 1998 v oblasti dovozu a prodeje zahraničních. V současné době se výhradně věnujeme dovozu německých vín převážně z

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč!

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč! BÍLÁ VÍNA PÁLAVA 390 Kč Sladké bílé moravské víno s jedinečným ocáskem. Doporučujeme podávat jako aperitiv, k moučníkům a zmrzlině. DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée,

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Cabernet Franc 100% Cabernet Franc Poslední týden v září Barva intenzivně rubínová, červená s fialovými odlesky v jeho mládí. Víno s tóny vůně vojtěšky a sladkého koření. Vyvážené a hladké, se zralými

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l 501345 Pinot Gris 0,75 l Chardonnay 0,75 l Velmi populární odrůda vznikla pravděpodobně v Burgundsku, jako mutace Rulandského modrého. Jde o víno zlatožluté barvy s medově nasládlou vůní se závanem pomeranče.

Více

Vinařství Hanzel Miroslav Znojemská podoblast

Vinařství Hanzel Miroslav Znojemská podoblast VINNÝ LÍSTEK Vinařství Hanzel Miroslav Znojemská podoblast Martin Bílý 2015 MZV polosladké Cuvéé Muller Thurgau a Muškát Moravský Harmonické víno, příjemná muškátová vůně, v těle šťavnatý Müller Thurgau

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená.

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Moravská vína bílá Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu. Chuť výrazně ovocitá, připomínající zralé kiwi. Květinová

Více

VÍNA U REJNOKA jaro 2017

VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, VYBRALI JSME VÍNA MNOHA CHUTÍ, OD POCTIVÝCH, SVĚDOMITÝCH VINAŘSTVÍ Z MORAVY, RAKOUSKA A SEVERNÍ ITÁLIE. NAPROSTOU VĚTŠINU VÍN SI SAMI KUPUJEME PŘÍMO U VINAŘŮ, NABÍDKU

Více

Frizantino, Lambrusco/ Emilia-Romagna

Frizantino, Lambrusco/ Emilia-Romagna Rozlévaná vína Moscatel / Valencia - Španělsko "Baronía de Turís" 0,25 l.. 36 Kč vybrané hrozny odrůdy Moscatel jsou použity k výrobě aromatického vína. Barva je jemně žlutá s jasnými odlesky. Vůně je

Více

Modrý sklep Oblast: Morava Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf

Modrý sklep Oblast: Morava Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf Modrý sklep Podoblast: Znojemská Obec: Nový Šaldorf Sauvignon - jakostní -suché 5139 175 Kč původ odrůdy je Francie. Vína jsou plná, kořenitá a aromatická, zelenožluté barvy. Celá škála vůní nás vede od

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO suché Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina je výrazná,

Více

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25.125 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75..390 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75...290 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG LUXUSNÍCH VÍN Unikátní ročníková vína Prestige collection Tato kolekce byla vytvořena z vín mimořádné kvality, která pochází z hroznů révy vinné vypěstovaných na moravských vinicích. Tato vína

Více

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia Azienda Agricola Villa Medici di Caprara Luigi Verona typ bílé vinařská odrůda vinné révy Trebbiano 25 % Garganega 25 % Cortese 50 % obsah alkoholu (%) 13 vinice

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

Nabídka vín vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka vín vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka vín vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 Vinařství KRÁSNÁ HORA Pinot Gris KRÁSNÁ HORA oblast Slovácko Česká republika Bílé / suché víno 2015 Obsah

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 330 Kč 0,75 l Veltlínské

Více

Terra vinifera, s.r.o. Katalog Tabor Izrael

Terra vinifera, s.r.o. Katalog Tabor Izrael Terra vinifera, s.r.o. Katalog Tabor Izrael Galil Chardonnay sklizeň alkohol 14,5% odrůdy Chardonnay dub Tabor Galil Chardonnay ze subregionu Tabor v dolní Galileji. Představuje svěží, ovocné, chuťově

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, Vinařství Mádl, podoblast velkopavlovická 330 Kč Víno je plné

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

1 first FASHION WINERY

1 first FASHION WINERY 1 first FASHION WINERY OBSAH VÍNO CANTINE CECI 03 Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na krabičku VÍNO BOTTEGA 07 PLATNOST CEN JE DO 31.01.2018 Art. YLR (TO YOU Bolle di Lambrusco ROSSO)

Více

01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny)

01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny) 01. YARDEN Golan Hights Winery - košer vína (Izrael, Golanské výšiny) GOLAN HEIGHTS WINERY Půda. Topografie. Klima. To jsou tři důležité podmínky pro produkci kvalitních vín mezinárodní úrovně. V Izraeli

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka španělských vín z vinařství. Yuntero

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka španělských vín z vinařství. Yuntero Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený Nabídka španělských vín z vinařství Yuntero EPÍLOGO TEMPRANILLO MERLOT Každá z odrůd tohoto červeného vína Roble se zpracovává zvlášť, vybírají se z našich

Více

Cena za ks. Cena za karton. Odrůda Objem Ročník

Cena za ks. Cena za karton. Odrůda Objem Ročník Odrůda Objem Ročník Cena za ks Cena za karton Müller Thurgau kabinet 0,75 l 2011 127,00 Kč 762,00 Kč Veltlínské zelené kabinet 0,75 l 2010 150,00 Kč 900,00 Kč Veltlínské zelené kabinet PLATINUM 0,75 l

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč Naše vinařství vzniklo v roce 1992 přirozeným vývojem a vyvíjelo se během 20 let od malého sklepa až po dnešní moderní vinařství, které se hlásí k modernímu stylu nejenom architekturou a vybavením, ale

Více

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie.

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie. Vinný lístek Rozlévaná sudová bílá vína La Cantina Chardonnay, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Rozlévaná sudová červená vína La Cantina Merlot, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Champagne

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek ResortLednice Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 0,75

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

použité fotografie jsou pouze ilustrační

použité fotografie jsou pouze ilustrační vinný lístek použité fotografie jsou pouze ilustrační Müller Thurgau jakostní odrůdové víno, suché Odrůda byla vyšlechtěna v roce 1882 profesorem Mullerem. Dnes je u nás druhou nejrozšířenější odrůdou.

Více

použité fotografie jsou pouze ilustrační

použité fotografie jsou pouze ilustrační vinný lístek použité fotografie jsou pouze ilustrační Müller Thurgau jakostní odrůdové víno, suché Odrůda byla vyšlechtěna v roce 1882 profesorem Müllerem. Dnes je u nás druhou nejrozšířenější odrůdou.

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polosuché, moravské zemské Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polosuché, moravské zemské Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Veltlínské zelené 0,15 l 70 Kč bílé, Müller Thurgau 0,15 l 70 Kč bílé, Sauvignon 0,15 l 75 Kč bílé, polo Vinařství Dufek Svatobořice Mistřín, Česká republika Cuvée Rosé 0,15

Více

Velkoobchod a prodej vína

Velkoobchod a prodej vína Objednávky - T: 702505552 e-mail: cernin.patrik@email.cz Lahvová moravská jakostní a přívlastková vína Odrůda Ročník Zatřídění Zbytkový cukr Balení Ocenění Divoká višeň FRIZZANTE ovocné víno polosladké

Více

Vinařská oblast MORAVA

Vinařská oblast MORAVA Vítejte v mikroregionu Mikulovsko. V nejteplejší části České republiky se rozkládá kraj plný přírodních krás, cenných historických památek, živých tradic a pohostinných lidí. K toulkám po Mikulovsku neodmyslitelně

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé

Bohemia Sekt demi sec Rosé Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka španělských vín z vinařství. Yuntero

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka španělských vín z vinařství. Yuntero Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený Nabídka španělských vín z vinařství Yuntero EPÍLOGO TEMPRANILLO MERLOT Každá z odrůd tohoto červeného vína Roble se zpracovává zvlášť, vybírají se z našich

Více

použité fotografie jsou pouze ilustrační

použité fotografie jsou pouze ilustrační vinný lístek použité fotografie jsou pouze ilustrační Müller Thurgau jakostní odrůdové víno, suché Víno s jemně muškátovou ovocnou vůní, připomínající zralou broskev, někdy i černý rybíz. Tyto aromatické

Více

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň.

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Dovolte nám představit Vám jedinečný výběr vín, který je snouben spolu

Více

Perlivá vína a šumivá vína

Perlivá vína a šumivá vína Perlivá vína a šumivá vína Glera Frizzante IGP METICO Glera je odrůda ze které se vyrábí Prosecco. Víno je lehčího, velice svěžího charakteru a když se dobře vychlazené, je příjemným a osvěžujícím společníkem.

Více

WINE DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás.

WINE DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás. WINE DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás. Dolcetto di Dogliani Celso, 2009 DOCG Vinařství Abbona Právem nazývané nejlepší dolcetto z Dogliani v Piemontu. V roce 2005 získalo toto víno ocenění

Více

0,1 l Frizzantino 25 Kč

0,1 l Frizzantino 25 Kč PIZZERIA TOSCANA Rozlévaná bílá vína: Chardonnay, Chile 0,2 l/ 34 Kč 0,5 l/ 79 Kč Krásné strukturované bílé suché víno s aroma exotického ovoce, jako je papája a žlutý meloun. V chuti osvěžující a plné,

Více

použité fotografie jsou pouze ilustrační

použité fotografie jsou pouze ilustrační vinný lístek použité fotografie jsou pouze ilustrační Müller Thurgau jakostní odrůdové víno, suché Odrůda byla vyšlechtěna v roce 1882 profesorem Müllerem. Dnes je u nás druhou nejrozšířenější odrůdou.

Více

Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství:

Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství: Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství: Vinařství Volařík Mikulov Vinařství Volařík obhospodařuje v integrované produkci 80 ha vlastních vinic v Mikulovské vinařské podoblasti. Pěstuje

Více

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN Nové Vinařství je mladá společnost vyznávající inovativní přístup k pěstování révy vinné, sklizni hroznů a jejich zpracování; z jednoho keře připravuje jednu láhev vína. Vinařství

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka stáčených vín Vinařství Strachotín

Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený. Nabídka stáčených vín Vinařství Strachotín Víno po kterém se neztratíš... Marek Ztracený Nabídka stáčených vín Vinařství Strachotín Irsai Oliver Irsai Oliver je odrůda révy vinné, kříženec odrůd Pozsonyi Fehér (Bratislavské bílé) a Čabaňská perla,

Více

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC Odrůdy: Corvina 70%, Molinara and Rondinella 30% Původ: Vinice se nachází v zóně Valpolicella DOC, a to zejména v oblasti Val di Mezzane, Illasi a Cazzano di Tramigna, vinice

Více

Kolekce rozlévaných vín

Kolekce rozlévaných vín Kolekce rozlévaných vín Conti degli Azzoni Rodinné vinařství Conti degli Azzoni se nachází srdci regionu Marche v kraji Macerata. Vinařství se rozprostírá na 130 hektarech vinic a k majetku vinařství patří

Více

YARD DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás.

YARD DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás. YARD DEPOT Vína, která jsme vybrali a ochutnali pro vás. ČERVENÁ VÍNA Dolcetto di Dogliani Celso, 2009 DOCG Vinařství Abbona Právem nazývané nejlepší dolcetto z Dogliani v Piemontu. V roce 2005 získalo

Více

Do našich vín nevkládáme jen náš um, píli a pokoru, ale i naše srdce.

Do našich vín nevkládáme jen náš um, píli a pokoru, ale i naše srdce. Vinařství MARCUS vyrábí pouze vysoce kvalitní přívlastková vína v limitovaných seriích, 1000-3000 lahví z jedné odrůdy a vinařské tratě. Roční produkce činní 20-30 tisíc lahví z 5 ha vinic v mikulovské.vinařství

Více

základní na bílé víno

základní na bílé víno Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

Víno rozlévané bílé. Víno rozlévané červené

Víno rozlévané bílé. Víno rozlévané červené Víno rozlévané bílé Müller Thurgau Tramín červený suché, Znovín Znojmo Sauvignon suché, Znovín Znojmo Víno rozlévané červené Frankovka Svatovavřinecké Cabernet Sauvignon suché, Vinné sklepy Velké Bílovice

Více

PŘEHLED SORTIMENTU A CENOVÁ NABÍDKA VÍN FLOWER LINE květinová řada

PŘEHLED SORTIMENTU A CENOVÁ NABÍDKA VÍN FLOWER LINE květinová řada FLOWER LINE květinová řada Jsou to vína, u kterých se s květinami setkáte nejen v názvu a na etiketě, ale květnatost se projevuje v celém jejích charakteru. Vína se vyznačují výrazným květinovým buketem,

Více

použité fotografie jsou pouze ilustrační

použité fotografie jsou pouze ilustrační vinný lístek použité fotografie jsou pouze ilustrační Müller Thurgau jakostní odrůdové víno, suché Odrůda byla vyšlechtěna v roce 1882 profesorem Mullerem. Dnes je u nás druhou nejrozšířenější odrůdou.

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. I chuť provází intenzívní plnost,

Více

Víno rozlévané. Víno jakostní bílé

Víno rozlévané. Víno jakostní bílé Víno rozlévané Bílé víno dle nabídky 0,20 l 36, Růžové víno dle nabídky 0,20 l 40, Červené dle nabídky 0,20 l 36, Víno jakostní bílé Chardonnay 0,75 l 180, Suché Je moderní víno ze světového sortimentu.

Více

VINNÝ LIST WINE LIST WEINKARTE

VINNÝ LIST WINE LIST WEINKARTE VINNÝ LIST WINE LIST WEINKARTE BÍLÁ VÍNA rozlévaná vína RULANDSKÉ ŠEDÉ CHARDONNAY/ITÁLIE ROSÉ/ITÁLIE vinařství hrabal/pelvins SAUVIGNON Barva vína je světle zelenožlutá, aroma připomíná kopřivu až broskev.

Více

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2011 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 295,- (Kč 230,-) výběr z hroznů, bílé víno polosladké alkohol 13%, zbytkový cukr 19,4 g/l, kyseliny 7,2 g/l Veleúspěšný vlašský

Více

Kavárna. Al Cafetero VINNÝ LÍSTEK

Kavárna. Al Cafetero VINNÝ LÍSTEK Kavárna Al Cafetero VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA 0,15l 0,75l Groovey Salomon 73,-Kč 365,-Kč Nádherně čistý, svěží, jemně meruňkový Veltlín. V chuti jemně pikantní s typickým pepřovým aroma. Odrůda: 100% Veltlínské

Více

Víno bílé s přívlastkem

Víno bílé s přívlastkem Vinná karta Víno jakostní bílé Ryzlink vlašský jakostní 0,75 l 210, Suché Víno barvy poledního slunce Vás jistě oslní. Jako ve velkých Ryzlincích vlašských, i zde můžete najít typické pálavské rysy. Ve

Více

Vína jakostní bílá. Chardonnay

Vína jakostní bílá. Chardonnay Vína jakostní bílá Chardonnay Suché Tato odrůda pochází z Francie a je oblíbená a rozšířená v celém světě. Světle zlatožlutá barva, výrazná ovocná vůně, plná, harmonicky vyrovnaná chuť tyto vlastnosti

Více

Víno rozlévané. Rozlévaná růžová 0,1 l Merlot rosé, jakostní, suché v. s. Valtice 25,- Zweigeltrebe rosé, jakostní, suché V.

Víno rozlévané. Rozlévaná růžová 0,1 l Merlot rosé, jakostní, suché v. s. Valtice 25,- Zweigeltrebe rosé, jakostní, suché V. Víno rozlévané Rozlévaná bíla 0,1 l Chardonnay, jakostní, polosuché - v.s. Valtice 23,- Pinot Grigio del Veneto, suché - Itálie 26,- Sauvignon, kabinet, suché František Mádl 30,- Rozlévaná růžová 0,1 l

Více

VINNÁ GALERIE Akční nabídka. Box LaGarde. Akční cena od: 575 Kč bez Dph

VINNÁ GALERIE Akční nabídka. Box LaGarde. Akční cena od: 575 Kč bez Dph Box LaGarde Vinařství Lagarde bylo založeno v roce 1897 v nejdůležitější vinařské oblasti Argentiny. Provincie Mendoza se nachází na středozápadě země na úpatí And v mírném a suchém klimatu, které se významně

Více

Akční nabídka. Chardonnay pozdní sběr suché 0,75 l 389,- Aurelius pozdní sběr polosuché 0,75 l 389,- Ave klaret zemské 2009 polosladké 0,75 l 319,-

Akční nabídka. Chardonnay pozdní sběr suché 0,75 l 389,- Aurelius pozdní sběr polosuché 0,75 l 389,- Ave klaret zemské 2009 polosladké 0,75 l 319,- Akční nabídka Chardonnay suché 0,75 l 389,- Vinařství Baloun, podoblast Mikulovská, obec Klentnice, trať nad sv. Leonardem. Exkluzivní plné víno z vyzrálých hroznů žluté barvy se zelenkavými odlesky. Ve

Více

Malý Vinař Hana a František Mádlovi

Malý Vinař Hana a František Mádlovi Malý Vinař Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ- BIO VÍNO, suché, 0, 75 l Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO, suché 0,75 l Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina

Více

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň.

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Dovolte nám představit Vám jedinečný výběr vín, který je snouben spolu

Více

Odr d ů r d ů o d v o á á r é r v é ov o á á v ína n a ja k ja o k s o tní n VÍNO VALTICE Muš Mu kát Moravský 1 6 1 5 6, 5 - - K č Mül

Odr d ů r d ů o d v o á á r é r v é ov o á á v ína n a ja k ja o k s o tní n VÍNO VALTICE Muš Mu kát Moravský 1 6 1 5 6, 5 - - K č Mül Odrůdová révová vína jakostní VÍNO VALTICE Muškát Moravský 0,75 l 165,- Kč Zlatě žlutá barva upoutá na první pohled. Aroma nezapře typické muškátové tóny. Chuť nabízí krásnou kombinaci grepu, červeného

Více

Malý Vinař Hana a František Mádlovi

Malý Vinař Hana a František Mádlovi Malý Vinař Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ- BIO VÍNO, suché, 0, 75 l Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina

Více

Akční nabídka VINNÉ GALERIE. Box LaGarde. Akční cena: 575 Kč bez Dph

Akční nabídka VINNÉ GALERIE. Box LaGarde. Akční cena: 575 Kč bez Dph Box LaGarde Vinařství Lagarde bylo založeno v roce 1897 v nejdůležitější vinařské oblasti Argentiny. Provincie Mendoza se nachází na středozápadě země na úpatí And v mírném a suchém klimatu, které se významně

Více