Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.11.2010"

Transkript

1 1 Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni všichni členové ZO. Zasedání je usnášeníschopné, zápis provede T. Filínová, ověřen bude ing. Jiřinou Čermákovou a Liborem Kravčíkem.. Zahájení zasedání v hodin v zasedací místnosti OÚ. Starostka obce dala hlasovat o následujícím programu 2. zasedání ZO. 1.Kontrola usnesení posledního zasedání ZO 2.Stav portfolia Pioneer pro obec Staříč 3.Ţádost o udělení změny licence , , a Smlouva o realizaci přeloţky č. Z-S ČEZ Distribuce 5.Stanovení výše dotace pro rok 2011 Domov pro seniory Frýdlant nad Ostravicí 6.Dohoda o vypořádání důlních škod SAP: Ţádost o finanční příspěvek na činnost denního stacionáře ŠKOLA ŢIVOTA 8.Ţádost o odkoupení obecního pozemku p.č. 353/9 9.Ţádost o sponzorský dar Mikulášský maratón v aerobiku ZŠ Staříč 10.Dopis úřadu práce ve Frýdku-Místku 11.Výroční zpráva ZŠ a MŠ za školní rok Usnesení České inspekce ţivotního prostředí 13.Sdělení o nevyměření poplatku za znečišťování ozduší za rok Ţádost o vyjádření stanoviska k povolení hornické činnosti 15.Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření obce Staříč rok Určení termínu prezentace Bytový dům pro seniory. 17Rozpočtové opatření č. 5/ Odvolání proti platebnímu výměru Marie Wágnerová 19.Návrh na rozšíření pojistné smlouvy obecní majetek 20.Určení oddávajících pro období Informace architekta a stavebního dozoru k rekonstrukci střechy KD 22.Veřejná vyhláška Oznámení vydání opatření obecné povahy změn č. 2 a 3 ÚPD 23.Návrh OZV obce Staříč o místním poplatku za provoz systému shromaţďování, sběru, přepravy, třídění, vyuţívání a odstraňování komunálních odpadů 24.Schválení předsedů a členů komisí na období Usnesení č. 17/2 ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne Kontrolu usnesení posledních zasedání ZO ze dne a provedl místostarosta obce pan Zbyněk Prokop. Byly splněny úkoly uloţené v bodech: 25 ze dne , 3,4,7,8,9,10,14,16,17,18,20 a 22. K bodu č. 23 ZO schválilo poměrem hlasů rozpočíst celkové náklady na 2. a 3. změnu územního plánu obce ve výši ,- Kč takto:

2 2 - změna na plochu bydlení s moţností umístění 1-2 rodinných domků základní cena 1,90 Kč za m2 - změna na plochu bydlení s moţností umístění nad 2 rodinné domky základní cena zvýšena o 50% - změna na plochu zemědělské výroby-základní cena zvýšena o 50% - změna na plochu podnikatelských činností základní cena zvýšená o 100% Náklady budou uplatněny u všech ţadatelů, u kterých proběhla změna ÚP. ZO ukládá místostarostovi obce Liboru Kravčíkovi vyzvat ţadatele formou fakturačního dopisu k úhradě jejich podílů nákladů. Usnesení 18/2 ZO schválilo poměrem hlasů rozpočíst celkové náklady na 2. a 3. změnu územního plánu obce ve výši ,- Kč takto: - změna na plochu bydlení s moţností umístění 1-2 rodinných domků základní cena 1,90 Kč za m2 - změna na plochu bydlení s moţností umístění nad 2 rodinné domky základní cena zvýšena o 50% - změna na plochu zemědělské výroby-základní cena zvýšena o 50% - změna na plochu podnikatelských činností základní cena zvýšená o 100% Náklady budou uplatněny u všech ţadatelů, u kterých proběhla změna ÚP. ZO ukládá místostarostovi obce Liboru Kravčíkovi vyzvat ţadatele formou fakturačního dopisu k úhradě jejich podílů nákladů. Bod č. 4 ze dne Odprodej části obecního pozemku č. 743, k.ú. Staříč ţádost Miroslava Galla, Staříč, Sviadnovská 260, Staříč. Obecní úřad zaslal informaci o odprodeji části obecního pozemku majitelům pozemků sousedících s tímto pozemkem. Obecní úřad neobdrţel ţádné zamítavé stanovisko. Usnesení 19/2 ZO schvaluje poměrem hlasů záměr prodat část obecního pozemku p.č. 743, ostatní plocha, ostatní komunikace, k.ú. Staříč. Geometrické zaměření i stanovení ceny soudním znalcem uhradí ţadatel o odkup pozemku. ZO ukládá obecnímu úřadu vyvěsit záměr odprodeje části obecního pozemku č. 743, ostatní plocha, ostatní komunikace, k.ú. Staříč na úřední desce obce. 2. Starostka obce seznámila členy ZO se stavem portfolia Pioneer ke dni Usnesení 20/2 ZO bere na vědomí stav portfolia PIONEER ke dni Hlasováno poměrem hlasů: 7-0-0

3 3 3. Krajský úřad Moravskoslezského kraje v Ostravě, odbor dopravy a silničního hospodářství předloţil obci Staříč ţádost dopravce Veolia Transport Morava, a.s., Vítkovická 3133/5, Ostrava-Moravská Ostrava o změnu licence k provozování vnitrostátní veřejné linkové osobní dopravy na lince Ostrava-Stará Ves nad Ondřejnicí-Staříč. Dále předloţil ţádost dopravce MIKO Ostrava, s.r.o., Spojná 162/3, Ostrava-Nová Ves o udělení licence k provozování vnitrostátní zvláštní linkové osobní dopravy na lince Havířov-Staříč, Důl Staříč. Další ţádostí předloţenou Krajským úřadem MSK Ostrava, odborem dopravy a silničního hospodářství je ţádost dopravce Veolia Transport Morava, a.s., Vítkovická 3133/5, Ostrava- Moravská Ostrava o změnu licence k provozování vnitrostátní veřejné linkové dopravy na lince Ostrava-Stará Ves nad Ondřejnicí-Staříč. Usnesení 21/2 ZO schvaluje poměrem hlasů ţádost dopravce Veolia Transport Morava, a.s. se sídlem Vítkovická 3133/5, Ostrava- Moravská Ostrava o změnu licence k provozování vnitrostátní veřejné linkové dopravy na lince Ostrava-Stará Ves nad Ondřejnicí-Staříč, - ţádost dopravce MIKO Ostrava, s.r.o. Spojná 162/3, Ostrava-Nová Ves o udělení licence k provozování vnitrostátní zvláštní linkové osobní dopravy na lince Havířov-Staříč, Důl Staříč - ţádost dopravce Veolia Transport Morava, a.s. Vítkovická 3133/5, Ostrava-Moravská Ostrava o změnu licence k provozování vnitrostátní veřejné linkové osobní dopravy na licence Ostrava-Stará Ves nad Ondřejnicí-Staříč. ZO ukládá místostarostovi obce Z. Prokopovi sepsat a podepsat udělení licencí výše uvedeným dopravcům. 4. ČEZ Distribuce, a.s. Teplická 874/8, Děčín předloţila Obci Staříč smlouvu č. Z_S24_12_ , jejímţ předmětem je realizace přeloţky distribučního zařízení určeného k dodávce elektrické energie EP a úhradu nákladů spojených s přeloţkou. Usnesení 22/2 ZO schvaluje poměrem hlasů Smlouvu č. Z_S24_12_ , předloţenou obci ČEZ Distribuce, a.s. Teplická 874/8, Děčín, jejímţ předmětem je realizace přeloţky distribučního zařízení určeného k dodávce elektrické energie EP a úhradu nákladů spojených s přeloţkou a zmocňuje starostku obce k jejímu podpisu. 5. Městský úřad Frýdlant nad Ostravicí, oddělení sociálních věcí, stanovil obci Staříč výši dotace na rok ,- Kč na částečné pokrytí ztráty za občana naší obce pana Ladislava Buzka, umístěného v Domově důchodců ve Frýdlantě nad Ostravicí.

4 4 Usnesení 23/2 ZO schvaluje poměrem hlasů poskytnutí dotace ve výši ,- Kč na částečné pokrytí ztráty za občana obce Ladislava Buzka, umístěného v Domově důchodců ve Frýdlantě nad Ostravicí. ZO ukládá účetní obce zařadit dotaci ve výši ,- Kč na pokrytí ztráty za občana obce Ladislava Buzka, umístěného v Domově důchodců ve Frýdlantě nad Ostravicí do rozpočtu obce Staříč na rok OKD, a.s. se sídlem Ostrava-Moravská Ostrava, Prokešovo náměstí 6/2020 předloţila obci k podpisu dohodu o vypořádání důlních škod SAP: ve věci odškodnění budova pošty č.p Staříč. Usnesení 24/2 ZO bere na vědomí dohodu o vypořádání důlních škod budova pošty č.p. 335, Staříč OKD, a.s. Ostrava-Moravská Ostrava, Prokešovo náměstí 6/2020 Obec Staříč. 7. Škola ţivota denní stacionář, Mozartova 2313, Frýdek-Místek ţádá obec o poskytnutí finančního příspěvku na rok 2011 ve výši ,- Kč na činnost denního stacionáře, jehoţ klientem je občanka naší obce Michaela Mudrová. Usnesení 25/2 ZO schvaluje poměrem hlasů poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,- Kč na rok 2011 na činnost denního stacionáře Školy ţivota, Mozartova 2313, Frýdek- Místek. ZO ukládá účetní OÚ zahrnout částku ,- Kč na činnost denního stacionáře Školy ţivota Frýdek-Místek do rozpočtu na rok Naděţda a Stanislav Svobodovi, Staříč č. 651 ţádají obec o odkoupení části pozemku č. 353/9. Usnesení 26/2 ZO zamítá poměrem hlasů odprodej pozemku č. 353/9, k.ú. Staříč 9. MUDr. Kateřina Gallová, Staříč č. 260 ţádá obec o poskytnutí finančního příspěvku na Mikulášský maraton v aerobiku, který se uskuteční Usnesení 27/2 ZO schvaluje poměrem hlasů poskytnutí finančního příspěvku ve výši 1.500,- Kč Kateřině Gallové na Mikulášský maraton, konaný dne ZO ukládá OÚ vyzvat K. Gallovou k dohodnutí termínu podpisu darovací smlouvy.

5 5 10. Úřad práce ve Frýdku-Místku zaslal obci dopis, ve kterém děkuje za vstřícnou spolupráci po celou dobu volebního období. Usnesení 28/2 ZO bere na vědomí poděkování Úřadu práce Frýdek-Místek za vstřícnou spolupráci po celou dobu volebního období. 11. Základní škola a Mateřská škola Staříč předloţila obci Výroční zprávu za školní rok Usnesení 29/2 ZO bere na vědomí Výroční zprávu ZŠ a MŠ Staříč za školní rok Hlasování poměrem hlasů Česká inspekce ŢP, Oblastní inspektorát Ostrava zaslala obci Usnesení, ve kterém odkládá věc poplatkové hlášení za vypouštění odpadních vod do vod povrchových ze zdroje znečišťování Kanalizace obce Staříč, výusť č. l 16 za rok 2011 znečišťovatele Obec Staříč, Chlebovická 201, Staříč, z důvodu, ţe nebyly naplněny podmínky, za kterých je právní subjekt povinnen platit zálohu na poplatky za vypouštění odpadních vod do vod povrchových. Usnesení 30/2 ZO bere na vědomí Usnesení České inspekce ŢP, Oblastního inspektorátu Ostrava O odkladu poplatkového hlášení za vypouštění odpadních vod do vod povrchových ze zdroje znečišťování Kanalizace obce Staříč za rok Magistrát města Frýdku-Místku odbor ţivotního prostředí a zemědělství zaslal obci sdělení o nevyměření poplatku za znečišťování ovzduší za rok 2009./kotelna KD/ Usnesení 31/2 ZO bere na vědomí sdělení Magistrátu města F.-Místku, odboru ţivotního prostředí a zemědělství o nevyměření poplatku za znečišťování ovzduší za rok OKD,a.s. Důl Paskov, závod Staříč ţádá obec o vyjádření stanoviska k ţádosti o povolení hornické činnosti raţení přípravných důlních děl a vrtání širokoprůměrových vrtů v rámci investiční přípravy dolu. Jedná se o povolení raţení otvírkových a přípravných důlních děl č. 2032/10, 2257,2257/1,2335/1,2335/2,2335/3 a vrtání širokoprůměrových vrtů ŠPV č. 26,27. Usnesení 32/2 ZO schvaluje poměrem hlasů povolení hornické činnosti raţení přípravných důlních děl a vrtání širokoprůměrových vrtů v rámci investiční přípravy dolu jedná se

6 6 o otvírková a přípravná důlní díla č. 2032/10, 2257, 2257/1, 2335/1,2335/2, 2335/3 a vrtání širokoprůměrových vrtů ŠPV č. 26, 27. ZO zmocňuje starostku obce k podpisu. 15. Krajský úřad Moravskoslezského kraje, odbor kontroly a interního auditu Ostrava zaslal obci zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření obce Staříč, konaného dne Nebyly zjištěny ţádné chyby a nedostatky. Usnesení 33/2 ZO bere na vědomí Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření obce Staříč, konaného dne Prezentace projektových studií Bytového domu pro seniory proběhne v pondělí 6. prosince 2010 v hodin v sále KD Staříč. Usnesení 34/2 ZO ukládá OÚ seznámit občany prostřednictvím MR, úřední desky, plakátů s termínem prezentace projektových studií Bytového domu pro seniory. 17. Účetní OÚ B. Plesníková předloţila členům ZO ke schválení rozpočtové opatření č. 5/2010. Objasnila všechny poloţky tohoto rozpočtového opatření. Usnesení 35/2 ZO schvaluje poměrem hlasů rozpočtové opatření č. 5/ Odvolání proti platebnímu výměru na místní poplatek za provoz systému shromaţďování, sběru, přepravy, třídění a vyuţívání komunálního odpadu za léta zaslala paní Marie Wagnerová, Horymírova 370, Frýdek-Místek. Je vlastníkem stavby určené k individuální rekreaci ve Staříči. Bod trvá. Usnesení 36/2 ZO ukládá OÚ rozhodnout o odvolání paní Marie Wagnerové, Horymírova 370, Frýdek-Místek proti platebnímu výměru na místní poplatek za provoz systému shromaţďování, sběru, přepravy, třídění a vyuţívání komunálního odpadu. 19. V obci byl vytvořen turistický okruh, na kterém se nacházejí různá odpočívadla, stojany na kola, koše na odpadky, informační tabule, aj. Protoţe obec má svůj majetek pojištěn, je třeba pojistnou smlouvu navýšit o tento nově vzniklý majetek.

7 7 Usnesení 37/2 ZO schvaluje poměrem hlasů rozšíření pojistné smlouvy, vedené u České pojišťovny, a.s. o pojištění majetku, který vznikl zřízením turistického okruhu ve Staříči. 20. Dalším bodem jednání bylo pověření členů ZO k přijímání prohlášení o uzavření manţelství a uţívání závěsného odznaku pro nové volební období Pro tyto účely byli navrţeni starostka obce Zdeňka Šebestová a místostarostové obce Zbyněk Prokop a Libor Kravčík. Usnesení 38/2 ZO pověřuje Zdeňku Šebestovou, starostku obce, Zbyňka Prokopa, místostarostu obce a Libora Kravčíka, místostarostu obce k přijímání prohlášení o uzavření manţelství dle ustanovení 4 odst. 1 zákona č. 94/1963 Sb., o rodině, ve znění pozdějších předpisů pro funkční období a k uţívání závěsného odznaku dle ustanovení 108, odst. 2 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, při občanských obřadech vítání občánků, jubilejních svatbách a dalších významných událostech pro funkční období Jednání ZO se zúčastnil architekt ing. T. Šonovský a ing. Š. Šňupárek, stavební dozor. Seznámili členy ZO s nutností víceprací při rekonstrukci střechy a celého 4. podlaţí KD. Konstatovali, ţe vznikla nutnost změny v rekonstrukci KD a to v případě 4. podlaţí KD. Navrhují: 1/ pouze oplechovat celou střechu /hlasování 0-7-0/ 2/ zpevnit vyztuţit stávající konstrukci, zanechat staré rozčlenění 4. podlaţí KD /hlasování 0-7-0/ 3/ provést přestavbu 4. podlaţí KD, včetně nového rozčlenění s moţností vzniku nových bytů /hlasování 7-0-0/ Bod trvá. Usnesení 39/2 ZO schvaluje poměrem hlasů provést přestavbu 4. podlaţí KD, včetně nového rozčlenění prostor s moţností vzniku nových bytů. ZO ukládá starostce obce vyzvat ing. arch. Šonovského a ing.. Šňupárka k přeloţení zpráv o důvodech vzniku současné situace a moţnostech nápravy s tím, ţe obsahem jejich zpráv musí být vyjádření, proč se na havarijní stav 4. podlaţí KD přišlo aţ nyní a nikoliv před zahájením stavby, pří stavebním průzkumu a přípravě projektu stavby. Po předloţení zpráv ing. arch. Šonovského a ing. Šňupárka dále ukládá starostce obce zváţit zpracování znaleckého posudku k havarijnímu stavu 4. podlaţí KD. 22. ZO bylo seznámeno místostarostou obce Zbyňkem Prokopem s výsledky veřejného projednávání 2. a 3. změny územního plánu obce Staříč, které se konalo ZO

8 8 odsouhlasilo ověření ve smyslu s ust. 54 odst. 2 zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, ţe Změny č. 2 a 3 územního plánu obce Staříč nejsou v rozporu s politikou územního rozvoje, s územně plánovací dokumentací, vydanou krajem, se stanovisky dotčených orgánů a stanoviskem krajského úřadu. ZO odsouhlasilo rozhodnutí v souladu s ustanovením 172, odst. 5 zákona č. 500/2004Sb., správní řád, ve znění zákona č. 413/2005 Sb., o námitkách tak, jak je uvedeno v odůvodnění opatření obecné povahy. ZO odsouhlasilo vydání formou opatření obecné povahy Změny č. 2. a 3 územního plánu obce Staříč ve smyslu ustanovení 6. odst. 5 písmene c) stavebního zákona za pouţití ustanovení 43 odst. 4 stavebního zákona, v souladu s ust. 171 a ţ 174 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších přepisů, ust. 13 a přílohy č. 7 vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti. Usnesení 40/2 ZO k o n s t a t u j e ověření ve smyslu s ust. 54 odst. 2 zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, ţe Změny č. 2 a 3 územního plánu obce Staříč nejsou v rozporu s politikou územního rozvoje, s územně plánovací dokumentací vydanou krajem, se stanovisky dotčených orgánů a stanoviskem krajského úřadu. ZO r o z h o d l o v souladu s ustanovením 172 odst. 5 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění zákona č. 413/2005 Sb., o námitkách tak, jak je uvedeno v odůvodnění opatření obecní povahy. ZO v y d á v á ve smyslu ustanovení 6 odst. 5 písmene c) stavebního zákona za pouţití ust. 43 odst. 4 stavebního zákona, v souladu s ust. 171 aţ 174 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, ust. 13 a přílohy č. 7 vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně alanytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti, formou opatření obecné povahy Změny č. 2 a 3 územního plánu obce Staříč. Hlasováno poměrem hlasů: ZO byl přeloţen návrh OZV obce Staříč o místním poplatku za provoz systému shromaţďování, sběru, přepravy, třídění, vyuţívání a odstraňování komunálních odpadů, která bude platná od Bod trvá. Usnesení 41/2 ZO schvaluje poměrem hlasů OZV obce Staříč o místním poplatku za provoz systému, shromaţďování, sběru, přepravy, třídění, vyuţívání a odstraňování komunálních odpadů, platnou od , včetně přílohy.

9 9 ZO ukládá OÚ připravit návrhy OZV ke všem místním poplatkům, platných od Hlasováno poměrem: Dalším bodem jednání bylo schválení předsedů komisí OÚ. Předsedou kulturní a sportovní komise byl navrţen Zbyněk Prokop. Předsedou sociální komise a SPOZ byl navrţen ing. František Haladej Předsedou stavební a dopravní komise byl navrţen Libor Kravčík. Předsedou komise ŢP byl navrţen Radek Urbiš. Usnesení 42/2 ZO schvaluje poměrem hlasů následující předsedy komisí OÚ: Komise kulturní a sportovní Zbyněk Prokop Komise sociální a SPOZ - ing. František Haladej Komise stavební a dopravní - Libor Kravčík Komise ŢP - Radek Urbiš Usnesení 42/2 ZO překládá následující body programu: bod č. 4 ze dne bod č. 18 ze dne usn. 36/2 bod č. 15 ze dne bod č. 21 ze dne usn. 39/2 bod č. 11 ze dne bod č. 23 ze dne usn. 41/2 bod č. 28 ze dne bod č. 25 ze dne bod č. 22 ze dne bod č. 23 ze dne bod č. 23 ze dne bod č. 20 ze dne bod č. 6 ze dne bod č. 20 ze dne bod č. 18 ze dne Zdeňka Š e b e s t o v á předsedající Za správnost: T. Filínová ing. Jiřina Č e r m á k o v á Libor K r a v č í k zapisovatel ověřovatel ověřovatel

Z Á P I S. ze 5. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10.1.2011

Z Á P I S. ze 5. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10.1.2011 1 Z Á P I S ze 5. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10.1.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, ing.

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis č. 11 ze zasedání ZM ze dne 28. 11. 2012 od 18.00 hod. přízemí sálu radnice

Zápis č. 11 ze zasedání ZM ze dne 28. 11. 2012 od 18.00 hod. přízemí sálu radnice Zápis č. 11 ze zasedání ZM ze dne 28. 11. 2012 od 18.00 hod. přízemí sálu radnice Příští zasedání: 27. 12. 2012 od 18.00 hod. v sálu přízemí radnice Přítomni dle prezenční listiny (12) Nesplněná usnesení:

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Navýšení základního kapitálu společnosti NTV cable s.r.o. pro rok 2013 2. Smlouva

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015.

Zápis. z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 12. února 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: JUDr. Miroslav Stejskal, Věra Jandejsková,

Více

Zápis č. 4/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 9.9.2011 v přísálí kulturního domu

Zápis č. 4/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 9.9.2011 v přísálí kulturního domu Zápis č. 4/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 9.9.2011 v přísálí kulturního domu Přítomni: Bc. Marek Karger, Jiří Merta, Milan Mrázek, Libor Smékal, Marek Šváb, Ladislav

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Strážek č. j. 03/2010, konané dne 18. března 2010 v 17,00 hodin v zasedací místnosti

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Strážek č. j. 03/2010, konané dne 18. března 2010 v 17,00 hodin v zasedací místnosti Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Strážek č. j. 03/2010, konané dne 18. března 2010 v 17,00 hodin v zasedací místnosti Přítomni ZM: 12 Omluveni ZM: 2 Neomluveni ZM: 1 Počet přítomných občanů

Více

Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015

Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015 Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015 Přítomni: starosta - Ing. Václav Matyáš, místostarosta - Josef Hloužek členové - Ludmila Pilátová, Mgr. Anna Pišová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Z á p i s č. 5 / 2008

Z á p i s č. 5 / 2008 Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 5 / 2008 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 26. března 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hodin Členů zastupitelstva

Více

Usnesení. 2904 Schválení ověřovatelů zápisu 63. schůze RM Karviné konané dne 21.08.2013

Usnesení. 2904 Schválení ověřovatelů zápisu 63. schůze RM Karviné konané dne 21.08.2013 STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Usnesení 63. schůze Rady města Karviné konané dne 21.08.2013 Rada města Karviné po projednání všech předložených materiálů přijímá toto usnesení: 2904 Schválení

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 903/2010-2014/RM. Usn. č. 903/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 903/2010-2014/RM. Usn. č. 903/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání U S N E S E N Í ze 47. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 19. 2. 2014 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Zápis. z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Zápis z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing. Petr Heřmanský, Ing.arch.Jan Kovář, p.

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 17. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 29.03.2012 od 16,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

Zá sády pro poskytová ní neinvestič ní čh dotáčí ná záčhová ní á obnovu kulturní pámá tky z rozpoč tu státutá rní ho me stá Ostrávy

Zá sády pro poskytová ní neinvestič ní čh dotáčí ná záčhová ní á obnovu kulturní pámá tky z rozpoč tu státutá rní ho me stá Ostrávy Zá sády pro poskytová ní neinvestič ní čh dotáčí ná záčhová ní á obnovu kulturní pámá tky z rozpoč tu státutá rní ho me stá Ostrávy I. Základní ustanovení 1. Poskytování a použití dotací se řídí obecně

Více

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 18. listopadu 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Marie Mašová, Vladimír

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína (tisk R/42) R 71/01-11

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína (tisk R/42) R 71/01-11 U S N E S E N Í z 6. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 12. ledna 2011, v 14:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 ZO Tvrdonice schvaluje: Program: Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 Usnesení č. 83 Zastupitelstvo obce schválilo následující program zasedání: 1. Zahájení 2.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 24 02 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 61/2016/RM Ing. Pavel Zálom,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 3/2014 konaného dne 29.9.2014 Přítomni : ing. Skalický J., Hladík O., Hrůza T., Janda P., Karfíková M., Koťová J.,

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 13. 10. 2015 v 19,00 hod. Počet přítomných členů dle prezenční

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014,

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014, Usnesení z 28. zasedání Zastupitelstva obce v Bolaticích, konaného dne 23. června 2014 v 18:00 hodin v Obřadní síni OÚ v Bolaticích OUBOL/1350/2014 89/28 Zastupitelstvo obce Bolatice po projednání bere

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 2/ 2015

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 2/ 2015 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 2/ 2015 konaného dne 12. března 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly MEUV 6228/2013 ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly Organizační řád městského úřadu vychází ze zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) v platném znění. Tento vnitřní předpis schválila Rada města

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

I. D o p o r u č u j e Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR projednat a schválit tisk 316 ve znění přijatých pozměňovacích návrhů:

I. D o p o r u č u j e Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR projednat a schválit tisk 316 ve znění přijatých pozměňovacích návrhů: Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2003 4. volební období 129 USNESENÍ hospodářského výboru z 19. schůze konané dne 1. října 2003 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 266/1994 Sb.,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

Zápis a USNESENÍ RADY OBCE

Zápis a USNESENÍ RADY OBCE Zápis a USNESENÍ RADY OBCE 14. schůze konaná dne: 11. 7. 2011 Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Veselá, p. Kiková, Ing. Boček, Ing.Kohut, Omluven: Ing. Dagmar Veselá místostarostka obce Ing. Soňa Blahutová

Více

FOND VYSOČINY NÁZEV GP

FOND VYSOČINY NÁZEV GP RF-04-2009-01, př. 1upr1 Počet stran: 6 FOND VYSOČINY Výzva k předkládání projektů vyhlášená v souladu se Statutem účelového Fondu Vysočiny 1) Název programu: NÁZEV GP Grantový program na podporu 2) Celkový

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2014 konané dne 1. října 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2014 konané dne 1. října 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2014 konané dne 1. října 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/23/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Z á p i s. 1. Zahájení veřejného zasedání: Starostka obce zahájila 9. září 2011 v 17.00 hodin 5. veřejné zasedání ZO.

Z á p i s. 1. Zahájení veřejného zasedání: Starostka obce zahájila 9. září 2011 v 17.00 hodin 5. veřejné zasedání ZO. Z á p i s 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Sedliště, které se konalo dne 9. září 2011 v 17.00 hodin v Novém Sedlišti Přítomni: Mgr. Benda, p. Dulovec, Ing. Fojtíčková, Mgr. Jíleček, Ing.

Více

O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M. Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015

O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M. Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015 O B E C N Í Ú Ř A D P S Á Ř E P S Á Ř E 19, 2 5 8 01 V L A Š I M Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Psáře dne 6. 7. 2015 Přítomni: Jirásek Miroslav, Ing. Škvor František, Kokta Josef, Bc. Kadlečková

Více

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech (schváleno na zasedání Městského zastupitelstva v Děčíně dne 2. 7. 1998 usnesením

Více

Informace o přijatých usneseních ze 2. schůze Rady města Šluknov

Informace o přijatých usneseních ze 2. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

OBEC VCHYNICE. se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice

OBEC VCHYNICE. se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice OBEC VCHYNICE se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice ZÁPIS č. 6/2008 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 15. prosince 2008 od 18.30 hodin Přítomni: Ing. Jana

Více

OBEC VCHYNICE se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice

OBEC VCHYNICE se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice OBEC VCHYNICE se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice ZÁPIS č. 1/2009 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. února 2009 od 18.00 hodin Přítomni: Ing. Jana Chládková,

Více

111. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 29. 09. 2014

111. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 29. 09. 2014 Usnesení ze 111. zasedání Rady města Rychvald, dne 29. 09. 2014 Kontrola usnesení 111/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 111/2. Rada města

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 31. března 2009 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota.

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota. ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů, 14 občanů, 5 hostů. Veřejné zasedání zahájil

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016. konaného dne 31.3.2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016. konaného dne 31.3.2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016 konaného dne 31.3.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU KULTURY, PAMÁTKOVÉ PÉČE, LÁZEŇSTVÍ A CESTOVNÍHO RUCHU Rada Karlovarského kraje (dále jen rada ) se usnesla na těchto Pravidlech pro

Více

U S N E S E N Í. z 19. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. z 19. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 12.9.2013 U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Hranice místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 17.00 hod. ukončení : 20.40 hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl, Mgr. Jaromíra Rusiniková,,

Více

Zápis z 15. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 25. června 2007

Zápis z 15. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 25. června 2007 Zápis z 15. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 25. června 2007 Přítomni: Zdeňka Marková, Stanislav Marek, JUDr. Jana Havlíková, MUDr. Zdeněk Kadlec, Marcela Krupicová Omluveni: Luděk

Více

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Usnesení č.338/zm/2012

Usnesení č.338/zm/2012 - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 9. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 2. března 2015 Rada města Holýšova: 87/2015 schvaluje následující pořad schůze: 1. Zahájení schůze 2. Schválení

Více

Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově.

Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově. 1 strana z 5 stran zápisu ze zasedání ZM Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově. Přítomní

Více

Statutární město Jablonec nad Nisou. vyhlašuje Program podpory výstavby technické infrastruktury pro rok 2016

Statutární město Jablonec nad Nisou. vyhlašuje Program podpory výstavby technické infrastruktury pro rok 2016 Statutární město Jablonec nad Nisou vyhlašuje Program podpory výstavby technické infrastruktury pro rok 2016 1. Identifikace Program: Podporovaná aktivita: Celkový finanční objem určený pro toto vyhlášení

Více

U s n e s e n í. 25/1.2 Zpráva o ověření zápisu

U s n e s e n í. 25/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í z 25. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 24. 6. 2010 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 25/1.1 Program 25. zasedání

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Místo konání: Ctiboř 70, 347 01 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016

Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016 Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:40 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby

Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby Číslo spisu: 2010/19977 Číslo jednací: 2010/2649/OV/JUS/5 Městský úřad Police nad Metují Odbor výstavby Masarykovo náměstí 98, PSČ 549 54 Oprávněná úřední osoba k vyřízení věci: Eva Justová, referentka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Přítomni: p. Antonín Brašna, p. Petr Grün, p. Jan Hadinger, MUDr. Monika Kepková, p. Jan Lusk (od hlasování č. 4), Bc. Jitka Martínková,

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 66. schůzi 10.03.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í O U M Í S T Ě N Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í O U M Í S T Ě N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: Mukrn/201544081/RR/SU/Bl. Vyřizuje: Ing. Alena Blaščíková Telefon: 554 697 709 E-mail: ablascikova@mukrnov.cz

Více

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro nájem bytů ve vlastnictví města Tato pravidla se nevztahují Čl. 1 Předmět úpravy a) na služební byty města Pelhřimova

Více

Zápis ze ZM Chrastava dne 13. dubna 2015

Zápis ze ZM Chrastava dne 13. dubna 2015 Zápis ze ZM Chrastava dne 13. dubna 2015 Datum konání: 13. 4. 2015 2015/02/I návrh: Z M s c h v á l i l o ověřovatele zápisu: Mgr. Aleš Trpišovský, Ing. Pavel Štekl 2015/02/II návrh: Z M s c h v á l i

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne z 5.9.2003 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

4. Zápůjčka je bezúročná. 5. Žadatel o Zápůjčku odpovídá za pravdivost údajů uvedených v Žádosti i dokladech poskytnutých ke kontrole.

4. Zápůjčka je bezúročná. 5. Žadatel o Zápůjčku odpovídá za pravdivost údajů uvedených v Žádosti i dokladech poskytnutých ke kontrole. Zásady pro poskytování návratných bezúročných zápůjček z rozpočtu Města Rychvald na financování výměny kotlů na pevná paliva v rodinných domech na území města Rychvald v souvislosti s poskytováním dotací

Více

Zápis z 2. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 27. listopadu 2006

Zápis z 2. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 27. listopadu 2006 Zápis z 2. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 27. listopadu 2006 Přítomni: Zdeňka Marková, Stanislav Marek, JUDr. Jana Havlíková, MUDr. Zdeněk Kadlec, Marela Krupicová, Josef Sokolíček

Více

Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města

Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Podle prezenční listiny, která je přiložena k zápisu. Členové rady: Ing. Jindřich

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010

VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010 Město Štramberk Náměstí 9, 742 66 VNITŘNÍ NORMA (Směrnice) č. 4/2010 Oběh účetních dokladů Platnost: od roku 2010 Pro účetní případy roku 2010, použití od zahájení účtování účetních případů roku 2010.

Více

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 1 BEC DLNí ZÁLEZLY ZÁPIS ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti becního úřadu Dolní Zálezly od

Více

Městský úřad Březnice Stavební úřad

Městský úřad Březnice Stavební úřad Spis: Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon E-mail: 2109/2015/SÚ 2109/2015/MUBREZ/SU-5 Ing. Novotná 318 403 172 stavebni@breznice.cz Městský úřad Březnice Stavební úřad Náměstí 11, 262 72 Březnice Březnice

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

a) kontrolu usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 22. října 2013,

a) kontrolu usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 22. října 2013, Usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce v Bolaticích, konaného dne 19. prosince 2013 v 18:00 hodin v Obřadní síni OÚ v Bolaticích OUBOL/2798/2013 78/25 Zastupitelstvo obce Bolatice po projednání bere

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 11.3.2010 o 17.00 hod., číslo zápisu 115/2009, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

Zasedání zastupitelstva města bylo řádně svoláno a vyhlášeno a může se právoplatně usnášet ve všech bodech jednání.

Zasedání zastupitelstva města bylo řádně svoláno a vyhlášeno a může se právoplatně usnášet ve všech bodech jednání. Vážení členové zastupitelstva města, dámy a pánové, podle zákona č. 128/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, zahajuji 39. zasedání zastupitelstva města Manětín, které jsem svolal na 28. května 2014

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 9. prosince 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis č. 48/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.3.2014

Zápis č. 48/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.3.2014 Zápis č. 48/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.3.2014 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová Omluveni: E.Šonková, P.Janouš Zasedání

Více

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis ze 12. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného 4. 11. 2015 v 19.00hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková, Pavel Zedníček,

Více

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 PRAVIDLA PRO DOTAČNÍ PODPORU V PROGRAMU PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 SCHVÁLENÁ USNESENÍM RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 Č.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, STAVEBNÍHO ŘÁDU A PAMÁTKOVÉ PÉČE ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Masarykovo náměstí 1, 741 01 Nový Jičín

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, STAVEBNÍHO ŘÁDU A PAMÁTKOVÉ PÉČE ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Masarykovo náměstí 1, 741 01 Nový Jičín MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, STAVEBNÍHO ŘÁDU A PAMÁTKOVÉ PÉČE ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Masarykovo náměstí 1, 741 01 Nový Jičín VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE Č.J.: SP. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.:

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Byšice

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Byšice Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Byšice konaného dne 16. 10. 2012, od 19:00 do 21:40 hodin v zasedacím sále na obecním úřadu Byšice. Přítomni: Mgr. Jana Poláková, Irena Zavadilová, Ing. Vladimíra

Více

Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015. 1. Kdo může žádat o dotaci

Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015. 1. Kdo může žádat o dotaci Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015 Tato pravidla jsou závazná pro všechny uchazeče. Účelem pravidel je: - poskytnout informace o výběrovém řízení - pomoci předkladatelům

Více

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Bečváry č. 15/2016, konaného dne 26. 1. 2016 od 18.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Bečváry bylo zahájeno

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada

Více

Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin.

Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin. Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin. Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka Fišmistrová, radní Ing. Tomáš Dvořák,

Více