Cena: od Kč 1.490, -/os.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cena: od Kč 1.490, -/os."

Transkript

1

2 Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko -valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je právem zapsán na Seznam světového dědictví UNESCO. Program: * příjezd v dopoledních hodinách na místo - sklípek s ubytováním, dle potřeby je možný i hotel či penzion * prohlídka LVA s průvodcem * večer ve sklípku s vinařem Cena: od Kč 1.490, -/os. Zahrnuje: * prohlídku LVA s průvodcem * oběd během dne * plavbu lodí * stylový večer ve sklípku: 1 teplé menu, studené občerstvení - domácí uzené, slanina, paštika, škvarečky, sýrové variace, moravské koláčky aj., degustace moravských vín (vína lahvová 0,7l/os. i sudová 0,5l/os.), minerální voda, káva * ubytování se snídaní *** standardu Poznejte krásy jižní Moravy!

3

4 Mladá vína a pečená kachna Přijeďte s přáteli ochutnat mladá vína ročníku 2011 Vinný sklep pouze pro Vás! Dovolte nám pozvat Vás na jižní Moravu i v následujících chladných měsících. Naši vinaři Vám představí vybraná vína moravských producentů. Budete tak mít jedinečnou možnost zjistit kvalitu vín ročníku 2011 a porovnat je i s víny vyzrálejšími. A k dobrému pití patří i dobré jídlo. Tentokrát jsme pro Vás připravili jako hlavní menu pečenou kachnu. Cena na osobu: od Kč 990,- Zahrnuje: * degustace mladých vín a jejich porovnání s víny vyzrálejšími (0,7 l/os.) * kachní jatýrka, pečená kachna se zelím a knedlíky * moravské koláčky * malé studené občerstvení * káva, minerální voda * 1 x nocleh se snídaní formou bufetu (pronájem sklípku s ubytováním vždy pro danou společnost)! možnost přiobjednat si cimbálovou muziku (není v ceně) V měsících leden-březen 2012, ve sklípku U krále Jošta v Hlohovci (pro skupiny již od 10 osob)!tip Výborná geografická poloha umožňuje naplánovat návštěvu metropolí Bratislava a Vídeň, či relaxovat v nedalekých rakouských lázních Laa an der Thaya a milovníkům zimních sportů se nabízí rakouská lyžařská střediska Semmering a Stuhleck s upravenými sjezdovkami pro všechny kategorie lyžařů.

5 Výlet do Bratislavy a slovenského Grobu na husí speciality Předpokládaný program: Autobus zamíří do Bratislavy, kdy předpokládaný příjezd je okolo hod. Po příjezdu začínáme s prohlídkou města (kombinace chůze a autobusu). Plánované cíle- např. Bratislavský hrad - Prezidentský palác - Úřad vlády - Dóm Sv. Martina - Klarisky - Michalská veža - Hlavné námestie - Stará radnica - Primaciálny palác. Během dne bude zajištěn oběd v restauraci. Kromě historického centra můžeme navštívit i rozhlednu na Novém mostě (UFO). Krásný výhled se Vám naskytne z 80 m vysoké vyhlídkové plošiny, která je umístěna na Novom moste. Zvláštní atrakcí je restaurace na hlavici pylónu ve výšce 85 m (po rekonstrukci od roku 2005 s názvem UFO, kdysi pod názvem Bystrica.) Ubytování se snídaní je zajištěno v hotelu v Bratislavě. Okolo hod. bychom se ubytovali a v hod. vyrazili do Slovenského Grobu na husí speciality. Slovenský Grob je znám pověstnou pečenou husou, lokšemi a husími jatýrky. Husy se pečlivě vybírají u nejlepších chovatelů převážně z jižního Slovenska. Voňavá pečená husa rozplývající se na jazyku a více než 100letá tradice láká ve velkém návštěvníky. Každý rok sem průměrně zavítá více než 50 tis. návštěvníků. Hlavní husí sezónou je září-prosinec. Poté se vrátíme do Bratislavy do hotelu. Následující den po snídani nás čeká plavba po Dunaji, trasa Bratislava-Děvín (90 min.) Hrad Děvín je národní kulturní památka, která sa nachází na úpatí útesu nad soutokem Dunaje a Moravy. Oblíbená vyhlídková plavba s hodinovou přestávkou na Děvíně začíná pohledem na historickou část Bratislavy, její nábřeží a Bratislavský hrad, pokračuje pod Nový most směrem na Děvín. Středověký hrad byl vybudovaný na místě římské stavby a velkomoravského hradiště. V současné době je na hradě archeologické muzeum. Plavba bude zakončena v hod. v přístavu. Poté pro nás bude připraven oběd. Po obědě již zamíříme domů.

6 Tento ukázkový program zahrnuje: - 1x nocleh se snídaní - prohlídka Bratislavy s průvodcem - oběd - doprava autobusem po celou dobu zájezdu - husí speciality: *Aperitiv *Předkrm: husacia pečeň, chlieb *Hl. jídlo: pečená husa, lokše, dus. kapusta *Dezert, káva * Víno, voda - plavba lodí Bratislava-Děvín (90 min. tam 30 min. zpět) - oběd - pojištění CK proti úpadku Nezahrnuje: - pojištění osob proti úrazu, ztrátě či poškození zavazadel a škodě způsobené třetím osobám V případě zájmu přizpůsobíme program dle požadavků klienta.

7 Vídeň Předpokládaný program: 1. den Příjezd v podvečer na hotel na Moravě v blízkosti hranic s Rakouskem. Následuje společná večeře. 2. den Návštěva Vídně (předpokládaný příjezd je okolo 9.30 hod). Po příjezdu začínáme s prohlídkou Vídně. Do prohlídky bychom hohli zahrnout Maria-Theresien Platz, pokračovat po trase Hofburg, Michalplatz, Augustinerkirche, Albertinaplatz, Staatsoper, Stephansplatz (návštěva dómu), Mozarthaus, Graben - Peterskirche, Am Hof, Freyung (Pasáž Freyung), Neues Rathaus, Burgtheater, Parlament, Mariahilferstrasse. V rámci prohlídky je vymezen čas na oběd. Nabízí se množství kvalitních restaurací, kde se podávají vídeňské speciality ( např. Wiener Schintzel či Sacher Torte) Dle zájmu po skončení prohlídky historického centra města navrhujeme individuální program jednotlivých účastníků v centru Vídně (nákupy apod.) nebo se nabízí odjezd autobusem k návštěvě Schönbrunnu. Císařský letohrádek a oblíbené místo císařovny Sisi. Kromě samotného zámku je zde možné obdivovat i nádherný rozlehlý park, palmový skleník aj. Možnost individuálně navštívit muzeum kočárů a skleníky. Po prohlídce paláce a přilehlého okolí je možné se navečeř v místní restauraci. Poté následuje odjezd domů. Variantač, 1 Kč 1.580,-/os. (při počtu osob) Tento ukázkový program zahrnuje: -doprava autobusem po celou dobu zájezdu

8 - služby průvodce - 1x ubytování se snídaní v hotelu v ČR - 1x společná večeře v hotelu - pojištění CK proti úpadku Nezahrnuje: - pojištění osob proti úrazu, ztrátě či poškození zavazadel a škodě způsobené třetím osobám - nápoje - občerstvení v Rakousku V případě zájmu přizpůsobíme program dle požadavků klienta. Variantač, 2 Kč 2.500,-/os. (při počtu osob) Tento ukázkový program zahrnuje: -doprava autobusem do Vídně a zpět - služby průvodce - 1x ubytování se snídaní v hotelu v ČR - 1x společná večeře v hotelu - pojištění CK proti úpadku + degustace vín se sommelierem + cimbálová muzika (4 hod.) + prohlídka velmi atraktivních interiérů Schönbrunnu: tady navrhujeme program: 4 atrakce na jedno vstupné (16,50 EUR bylo v r.2011 ), ten zahrnuje prohlídku císařských apartmánů, prohlídka zámeckých zahrad, labyrintu, Gloriette Nezahrnuje: - pojištění osob proti úrazu, ztrátě či poškození zavazadel a škodě způsobené třetím osobám - nápoje - občerstvení v Rakousku V případě zájmu přizpůsobíme program dle požadavků klienta.

9 * Dovolená pro cyklisty a milovníky dobrého vína * Firemní akce a rodinné oslavy Sklep s ubytováním Hledáte vhodné místo k odpočinku na víkend nebo i v době prázdnin a dovolených? Přijměte pozvání na jižní Moravu do malebné vinařské vesničky Hlohovec. Máte možnost si pronajmout vinný sklípek i s ubytováním. Součástí objektu je i venkovní terasa. Je to ideální místo pro Vaši dovolenou. Nachází se v centru Lednicko-valtického areálu se spoustou možností využití volného času. K dispozici je celkem 16 lůžek 4 pokoje dvoulůžkové a 2 pokoje čtyřlůžkové, vždy s vlastní koupelnou a WC. Všechny pokoje jsou vybaveny TV. Pro potřeby přípravy jídla je k dispozici vybavená malá kuchyňská linka. Sklípek pro až 40 osob se nachází přímo pod ubytováním. Celý objekt je pronajat na danou akci vždy jen pro jednu skupinu, bez ohledu na to, zda je využito i ubytování nebo pouze společenské prostory. V případě zájmu zajistíme degustaci vín se sommelierem, občerstvení v tradičním moravském duchu, společenský nebo doprovodný program. Sklep i s ubytováním lze využít i na jednodenní soukromé a firemní akce se zajištěním plného servisu! Připravíme kalkulaci dle Vašich přání a možností. Pronájem celého objektu s ubytováním na jakýkoliv počet dnů: 1 noc Kč 6.000,- (375,-/os. a noc) 2 noci Kč 9.990,- (312,-/- -.) 3 noci Kč ,- (250,-/- -) 7 nocí Kč ,- (222,-/- -)

10

11 Staň se na víkend vinařem Přijměte pozvání do moravského sklípku a buďte tam po celý víkend svým pánem. Nabízíme Vám víkendový pobyt na jižní Moravě. Sklípek i s ubytováním si můžete pronajmout v malebné vesničce Hlohovec, která leží přímo v srdci Lednicko-valtického areálu (LVA) jedna z nejvýznamnějších památek UNESCO, kterou zde budoval po několik staletí slavný rod Lichtenštejnů. K dispozici budete mít celý objekt - 6 pokojů (4x2lůžkový a 2x4lůžkový pokoj vždy se soc. zař. a TV) včetně vinného sklepa s posezením. Pro potřeby přípravy jídla je zde plně vybavená kuchyňka. Poloha Hlohovce je ideální nejen pro milovníky vín, ale i pro cyklisty. Rovinatý terén s nenáročnými cyklostezkami vybízí k návštěvě jedinečných míst LVA. Tento unikátní park o rozloze cca 280 km2 zahrnuje velké množství památek jako jsou zámky a zámečky, parky i soustava rybníků. Návrh víkendového programu: - Pátek * příjezd v podvečerních hodinách do sklípku s ubytováním * promítání filmu o LVA * večer ve sklípku: - občerstvení v podobě 1 teplého menu a studeného občerstvení podávaném na dřevěných prknech (domácí uzené, slanina, paštika, škvarečky, výběr sýrů, uzeninové nářezy, vynikající moravské koláčky) - degustace lichtenštejnských vín se sommelierem (v nedalekém rakouském městečku Wilfersdorf se nachází knížecí sklepy rodu Lichtenštejnů, které dodnes vína produkují) - káva, minerální voda - Sobota * snídaně * po snídani odjezd s průvodcem na kolech do LVA:

12 Návštěva Lednice letní sídlo Lichtenštejnů (exteriéry zámku, zámecký park, Minaret, Aquadukt, Maurská vodárna). Možnost návštěvy Janohradu a odtud lodí přesun do Břeclavi (návštěva expozice Lichtenštejnského domu - historie rodu Lichtenštejnů od doby jejich příchodu na jižní Moravu v roce 1249 až po současnost) byl otevřen 15. května 2009 za účasti zástupce knížecí rodiny Lichtenštejnů prince Wolfganga * součástí dne by byl i společný oběd Návštěva Valtic - město vína ( zámek se zámeckou zahradou, historické centrum), Národního salónu vín (stálá expozice 100 nejlepších vín ČR uplynulého roku- nachází se v prostorách zámeckého sklepa) možnost degustace, dále pak zámeček Kolonáda, Hraniční zámeček * příjezd ke sklípku a odpočinek * večer ve sklípku: - občerstvení v podobě teplého a studeného občerstvení - degustace moravských vín s vinařem (zajímavé vyprávění o historii i současnosti vinařství na jižní Moravě) v období září- říjen ochutnávka burčáků! - káva, minerální voda - Neděle * snídaně * po snídani odjezd auty do Břeclavi (okolo Dianina chrámu) Poštorenský kostel, zámeček Pohansko (oběd) * rozloučení a odjezd domů Cena: Kč 2.390,-/os. Zahrnuje: *pronájem celého objektu na víkend -3 dny/ 2 noci *snídaně 2x(bufet) *jednotný oběd 2x (polévka, hlavní jídlo) *plavba lodí *večer v moravské sklípku s občerstvením 2x (teplé a studené menu, degustace a konzumace vín, minerální voda, káva) *vstup do Lichtenštejnského domu *průvodce po celou dobu Věříme, že se Vám naše nabídka bude líbit a využijete našich služeb. Pokud bude potřeba, návrh můžeme upravit dle Vašich konkrétních představ.

13 Svatomartinská vína a husa s návštěvou adventní Vídně Speciální nabídka i s noclehem (skupiny od 10do 16 osob) Toto první mladé víno ovocné chuti se podle tradice uvádí na trh v 11 hod. a milovníci vína na něj pohlížejí jako na poslíčka výsledků sklizně. Svatomartinské bylo od počátku vždy spjato s časem bohatého hodování a bujarého veselí. Odtud pochází již tradiční spojení - svatomartinská husa se Svatomartinským vínem. Fakt, že zájem o tato vína roste, dokládá stále větší poptávka. Zatímco v roce 2008 přišlo na trh asi lahví s označením SVATOMARTINSKÉ, v roce 2009 jich bylo již a i v roce letošním vzrůstající trend pokračuje. Pro spotřebitele má být letos připraveno až lahví Svatomartinských vín. Ve Francii jsou tato mladá vína uváděna na trh pod značkou Beaujolais nouveau. Zahrnuje: Termín: listopad.-prosinec, Hlohovec, sklípek U krále Jošta * Pronájem celého objektu : sklepa i ubytování (ubytování až pro 16 osob - 4x 2L a 2x 4L pokoje vždy se soc. zař. a TV ) * 2x snídaně * Svatomartinské menu- 1. večer: husí jatýrka, pečená svatomartinská husa, dva druhy knedlíků a zelí, degustace svatomartinských vín (lahev 0,7 l /os.), vína sudová (0,5 l/os.) malé studené občerstvení (sýry uzeniny), moravské koláčky, voda v karafách * Moravské menu- 2. večer:1x teplé menu + studené občerstvení (podávané na dřevěných prknech : sýrové variace výběr sýrů, moravské uzené, slanina, paštika,domácí klobásy a škvarky, uzeninové nářezy, olivy, zeleninový talíř, domácí koláčky, přílohy (křen, hořčice, pečivo), voda v karafách (pozn. jednotné teplé jídlo lze zvolit dle vlastního výběru např. řízečky s bramborem a pečivem nebo hovězí guláš s pečivem, pečené maso a šťouchané brambory s cibulkou, drůbeží plněné kapsy s bramborem, flamendr s pečivem, špízy s bramborem, pikantní zapečené brambory s kuřecím masem, fazolí a smetanou) Menu lze také doplnit o tatarák s topinkami. (není v zahrnuto v ceně). Degustace moravských vín a Lichtenštejnských vín (tato vína dodnes produkují knížecí sklepy v rakouském Wilfersdorfu) se sommelierem (lahev 0,7 l/os.), vína sudová (0,5 l/os.)

14 * Sobotní program: navrhujeme: A) prohlídku Lednicko-valtického areálu s průvodcem okolí zámku Lednice, Valtice a další méně známé památky LVA, ale neméně atraktivní ( exteriéry interiéry památek jsou otevřeny pouze do října), možno však navštívit skleník v zámeckém parku v Lednici, či využít plavby lodí. Ve Valticích můžeme navštívit Národní salón vín ČR, což je atraktivní stálá expozice 100 nejlepších vín ČR, která byla oceněna v uplynulém roce. Během dne bychom se zastavili na oběd.(oběd a případné vstupy nejsou zahrnuty v ceně). B) návštěva adventní Vídně. Atraktivní a ničím nezaměnitelné vánoční trhy se spoustou dobrot, vánočního cukroví a tradičních rakouských specialit. Právě tady na Vás dýchne nefalšovaná atmosféra a předvánoční nálada. Nejznámější jsou trhy před vídeňskou radnicí. Ty se nachází přímo v centru Vídně, takže budeme mít možnost poznat i nádherné historické památkyvídně. Cena: - Kč 8.000,- (pronájem 2x ubytování pro max. 16 osob ) - Kč 1.400,-/os. ( veškeré občerstvení uvedené výše a služby - sommeliera či vinaře cca 2 hod. po oba večery (zajímavosti o víně) a průvodce po LVA /Vídni ( časový plán dle počasí)

15 Svatomartinská vína a husa Přijeďte s přáteli na Svatomartinská vína a svatomartinskou husu! Vinný sklep pouze pro Vás! Toto první mladé víno ovocné chuti se podle tradice uvádí na trh v 11 hod. a milovníci vína na něj pohlížejí jako na poslíčka výsledků sklizně. Svatomartinské bylo od počátku vždy spjato s časem bohatého hodování a bujarého veselí. Odtud pochází již tradiční spojení - svatomartinská husa se Svatomartinským vínem. Fakt, že zájem o tato vína roste, dokládá stále větší poptávka. Zatímco v roce 2008 přišlo na trh asi lahví s označením SVATOMARTINSKÉ, v roce 2009 jich bylo již a i v roce letošním vzrůstající trend pokračuje. Pro spotřebitele má být letos připraveno až lahví Svatomartinských vín. Ve Francii jsou tato mladá vína uváděna na trh pod značkou Beaujolais nouveau. Cena: od Kč 990,-/os. Zahrnuje: * husí jatýrka v sádle s pečivem * svatomartinská husa, bílé a červené zelí, houskový a bramborový knedlík * ochutnávka Svatomartinských vín (0,7 l /os.) * degustační sousto, moravské koláčky * 1x nocleh se snídaní (pronájem sklípku s ubytováním vždy pro danou společnost)! možnost přiobjednat cimbálovou muziku (není v ceně) V měsících listopad-prosinec, ve sklípku U krále Jošta v Hlohovci (pro skupiny již od 10 osob) Toto období je typické také pro vánoční večírky a jiné oslavy tohoto typu. Zajistíme Vám kompletní servis k Vašemu pobytu u nás! TIP! Ideální geografická poloha u hranic vybízí k návštěvě zajímavých míst, kterými jsou metropole Vídeň či Bratislava (70 km po dálnici). V tomto období jsou vyhledávanými turistickými destinacemi především díky vánočním trhům s nezapomenutelnou atmosférou. Pokud chcete relaxovat, nabízí se procházky Lednicko-valtickým areálem v kombinaci s plavbou lodí či projížďkou koňským spřežením. Velmi oblíbeným místem jsou také vyhlášené rakouské lázně kousek od hranic v Laa an der Thaya.

16 Večer v moravském sklípku Vyhlášená pohostinnost místních lidí, vynikající moravská vína a skvělá gastronomie. To je ta pravá vizitka jižní Moravy. Program: * příjezd v podvečer na místo sklípek s ubytováním * večer ve sklípku s vinařem Cena: od Kč 1.090,-/os. Zahrnuje: stylový večer ve sklípku: *1 teplé menu * studené občerstvení podávané na dřevěných prkýnkách - domácí uzené, slanina, paštika, škvarečky, sýrové variace, uzeninové nářezy, přílohy, moravské koláčky *ochutnávka moravských vín s vinařem (vína lahvová 0,7l/os.), vína sudová * minerální voda, káva * ubytování se snídaní***standardu! možnost přiobjednat si cimbálovou muziku Nenechte si ujít nezapomenutelné zážitky z našich vinných sklepů!

17 Výjezdní setkání pro cca 10 osob /1 noc Počet osob: od 10 osob Místo konání: Hlohovec u Břeclavi, objekt s ubytováním nad vinným sklípkem (pouze Vám k dispozici) - k nahlédnutí na Cena na os.: Kč 1.280,-/os. Zahrnuje: - nocleh se snídaní - večerní program: teplá večeře: 1 x teplé jídlo (výběr z :smažené řízečky, guláš, špíz apod.), pečivo studené občerstvení podávané na dřevěných prknech: variace sýrů a uzenin slanina, uzené, klobásy, paštika, škvarečky, hrozny, olivy, uzeninové nářezy Degustace vín s vinařem (sommelierem): vína lahvová (0,75 l /os.) několika vybraných moravských producentů, vína sudová (0,5 l /os.) Ostatní nápoje: minerální voda, voda v karafách, káva, čaj - 1x coffeebreak chlebíčky (2ks/os.), voda perlivá a neperlivá, káva, čaj - oběd polévka, hlavní jídlo (výběr v souvislosti s večerním menu), 1x nápoj Pozn. Tato nabídka byla již několikrát realizována a pro Vaše potřeby ji lze jakkoliv upravit!

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA firemní večírky školení rodinné oslavy svatby Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA Rádi Vás přivítáme ve vinném sklípku VÍNO HRUŠKA ve vinařské obci Blatnička. Nabízíme Vám stylové

Více

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA

Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA Návštěva vinařství a vinného sklepa VÍNO HRUŠKA BLATNIČKA Rádi Vás přivítáme ve vinném sklípku VÍNO HRUŠKA ve vinařské obci Blatnička. Nabízíme Vám stylové posezení ve vinném sklípku u sálajícího krbu

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

Pozvánka. na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013. ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013

Pozvánka. na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013. ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013 Pozvánka na XV. ročník rybářské sportovní soutěže CLO KAPR 2013 ve dnech 31. 5. 2. 6. 2013 1 Vážené dámy a pánové, milovníci rybářského sportu a turistiky!! Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji ji pozvat

Více

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku HOTEL NA ZÁMEČKU Nabízíme ubytování a pronájem prostorů pro školení, akce, večírky, hostiny a svatby. Velkou výhodou je u nás vlastní zahrada a parkoviště, které pro hosty samozřejmě nabízíme zdarma. Kompletní

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

VALTICKÉ PODZEMÍ. Petr Krejčík 602 349 821 krejcik@chateau-lednice.cz

VALTICKÉ PODZEMÍ. Petr Krejčík 602 349 821 krejcik@chateau-lednice.cz VALTICKÉ PODZEMÍ Petr Krejčík 602 349 821 krejcik@chateau-lednice.cz Víno, radostná komodita, která letí Spotřeba vína v ČR již 20 let roste (5/l osobu za 10 let), to je cca 5 mil. hl. - trh má velikost

Více

MENU ,- Kč (v ceně: sudové víno, voda, káva, čaj + 6-ti hodinový program vč. degustace 9ti vzorků vín vedená sklepmistrem)

MENU ,- Kč (v ceně: sudové víno, voda, káva, čaj + 6-ti hodinový program vč. degustace 9ti vzorků vín vedená sklepmistrem) Naše domácí kuchyně 1 MENU 1 1/2 do zlatova upečeného kuřete s čerstvým zelným salátem a zeleninou příloha: chléb popř.: šťouchané brambory s cibulkou nebo vařené brambory (s příplatkem 25,- Kč/os) 550,-

Více

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob.

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Setkání & Akce 1 /7 Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Všechny místnosti jsou tiché, vybavené individuálně

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Nabízíme vám příjemné posezení ve stylovém prostředí slováckého sklepa s naší tradiční kuchyní a lahodným vínem místních vinařů.

Nabízíme vám příjemné posezení ve stylovém prostředí slováckého sklepa s naší tradiční kuchyní a lahodným vínem místních vinařů. Milí hosté, vítáme vás v restaurační části Templářských sklepů v Čejkovicích, jejichž historie je spjatá s příchodem tajemného templářského řádu na počátku 13. století. Nabízíme vám příjemné posezení ve

Více

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ.

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ. Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ www.dvur-hoffmeister.cz ZA PRACÍ I ZÁBAVOU K NÁM... do klidu venkova, kousek za Prahu, 8 km od Letiště Václava Havla, kde pro Vás na klíč zrealizujeme:

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL IRIS *** Pálava - Pavlov Lokalita OREA Hotel IRIS stojí uprostřed vinařské vesnice Pavlov, rozložené na úpatí Pálavy, 60 km jižně od Brna směr Mikulov. Kapacita

Více

Pěšárně Restauraci a Vinárně

Pěšárně Restauraci a Vinárně Vážení zákazníci, dovolte, abychom Vás přivítali v naší Pěšárně Restauraci a Vinárně a nabídli Vám to nejlepší z české a moravské rybí a zvěřinové kuchyně, vždy s nabídkou doporučeného znovínského vína.

Více

POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN. Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří.

POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN. Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří. POBYTOVÉ BALÍČKY 2018 GURMÁN Wellness pobyt, který potěší každého milovníka dobrého jídla a vína. Třeba pětichodovou zážitkovou večeří. V pobytovém balíčků GURMÁN jsme pro vás připravili: - pětichodovou

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Rautová nabídka Aktualizováno v únoru 2014 Prostory v naší restauraci jsou ideální pro různé typy akcí, jako jsou svatby, firemní večírky, společenské akce či různé oslavy. Občerstvení

Více

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady Svatební menu Svatební menu zámek Nové Hrady Nabídka svatebního menu 2008 Polední menu cena: 350,- Kč za osobu zahrnuje následující položky: aperitiv studený předkrm s pečivem polévka hlavní jídlo nealkoholický

Více

Zámek Niměřice. conference wedding relax

Zámek Niměřice. conference wedding relax Zámek Niměřice conference wedding relax Konferenční prostory v areálu zámku Niměřice jsou ideálním místem pro uspořádání vašich školení, konferencí či teambuildingů. Zámek Niměřice disponuje ubytovací

Více

Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou

Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou Ať už se zde rozhodnete uspořádat svatební hostinu nebo zároveň i obřad, můžete se spolehnout, že u nás bude Váš svatební den naprosto nezapomenutelný a zanechá ve Vás

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

So 28. 11. 2015. cena: 699,- Kč. Cena nezahrnuje: cestovní pojištění vč. storna 33,- Kč, jen léčebné výlohy 15,- Kč/os.

So 28. 11. 2015. cena: 699,- Kč. Cena nezahrnuje: cestovní pojištění vč. storna 33,- Kč, jen léčebné výlohy 15,- Kč/os. ADVENTNÍ KRAKOW (b) Vychutnejte si advent v Krakově, polském královském městě! V tento den je na královském hradě Wawel, /který je pro Poláky to co pro nás Pražský hrad/, volný vstup do některých expozicí.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

SPECIALITY NA TANDOORU ( připravené na tvrdém dřevě v tradiční kavkazské peci )

SPECIALITY NA TANDOORU ( připravené na tvrdém dřevě v tradiční kavkazské peci ) SPECIALITY NA TANDOORU ( připravené na tvrdém dřevě v tradiční kavkazské peci ) HOSTINA KARLA IV. pro 4 osoby 1050g 2 109,- Jehněčí a telecí šašlik, kuřecí steak, lulja kebab a grilovaná zelenina podávaná

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

PASOHLÁVKY. Kampaň TADY ŽIJU

PASOHLÁVKY. Kampaň TADY ŽIJU PASOHLÁVKY Kampaň TADY ŽIJU Pasohlávky představení obce: Poloha: - Obec leží v Jihomoravském kraji, na významné dopravní trase mezi Brnem a Vídní. Počet obyvatel: - Cca 750 obyvatel Rozloha obce: - Cca

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

TÝDEN NA KOLE 2013 Otevírání evropské dálkové cyklotrasy EuroVelo 9

TÝDEN NA KOLE 2013 Otevírání evropské dálkové cyklotrasy EuroVelo 9 TÝDEN NA KOLE 2013 Otevírání evropské dálkové cyklotrasy EuroVelo 9 Jubilejní 10. mezinárodní cyklojízda, otevírání evropské dálkové trasy EuroVelo 9 v Jihomoravském kraji a Dolním Rakousku s tématem bio

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Termín: 20.-25. 6. 17 Cena: 6 490,- Program: 1. den: - odjezd z Ochoze u Brna

Více

Restaurace 8OSMA. Vítáme Vás v naší restauraci. Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA

Restaurace 8OSMA. Vítáme Vás v naší restauraci. Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA Restaurace 8OSMA Vítáme Vás v naší restauraci Přejeme Vám příjemné chvíle a dobrou chuť. Vedoucí restaurace 8OSMA Jiří Šwigost 8OSMA Restaurace 8OSMA Nabízíme: rodinné oslavy svatební hostiny promoce smuteční

Více

TASTE OF TUSCANY května 2019

TASTE OF TUSCANY května 2019 TASTE OF TUSCANY 28. 31. května 2019 O AKCI Čtyřdenní pobyt a dvoudenní řidičská túra po Toskánsku na palubě supersportovních modelů poslední generace. Užijte si nezapomenutelnou jízdu v srdci Toskánska

Více

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx DUBEN 11. dubna 2015 Zahájení letní sezony pěší procházkou Akci zajišťují Mirka a Oldřich Novotní Jedná se o jednodenní pěší procházku, která začíná a končí u Oldy a Mirky Novotných. Sraz v 10:00 hod u

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. HIT 2017 CHORVATSKO vlakem HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. 2 TERMÍNY: 1.6. - 10.6.2018 a 7.9. - 16.9. 2018

Více

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. CHORVATSKO vlakem HVAR Ostrov s vůní levandule pobyt u moře s organizovanými výlety strava: ALL INCLUSIVE LIGHT průvodce: Libuše Sládečková Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné

Více

RADOST. Svatby. Rekreační zařízení. Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob. Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob

RADOST. Svatby. Rekreační zařízení. Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob. Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob Rekreační zařízení RADOST Svatby Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob Velká svatba: STYLOVÁ JÍDELNA 60 80 osob Kontakt www.rz-radost.cz info@rz-radost.cz tel: 608 071 009 RADOST

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Seminář ČSVE. pořádaný ve dnech v MyHotelu v Lednici

Seminář ČSVE. pořádaný ve dnech v MyHotelu v Lednici Seminář ČSVE pořádaný ve dnech 31.10. 1.11.2017 v MyHotelu v Lednici Vážení, rád bych Vás jménem České společnosti pro větrnou energii pozval na tradiční Seminář ČSVE, který si našel své pevné místo v

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Platný od 10.6.2018 / smluvní ceny Provozovatel: Monteco, spol. s r. o. KEMP a PENZION SLOVÁCKÝ DVŮR Na Splávku 1248, 686 01 Uherské Hradiště Nádražní 1010, 687 22 Ostrožská Nová

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

Jídelní lístek. Při placení Vám předložíme účet z pokladny a při účtu nad 1 000 Kč obdržíte pamětní medaili.

Jídelní lístek. Při placení Vám předložíme účet z pokladny a při účtu nad 1 000 Kč obdržíte pamětní medaili. U Královny Elišky ZALOŽENO 1965 Brno Jídelní lístek Při placení Vám předložíme účet z pokladny a při účtu nad 1 000 Kč obdržíte pamětní medaili. 1 Mendlovo náměstí 1b 603 00 Brno tel. 543 212 578 e-mail:

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Sicílie... moře, slunce, víno a sopka Ragusa Ibla, Catania, Etna, Taormina program prohlídky vína The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Gastro speciality na objednávku

Gastro speciality na objednávku Gastro speciality na objednávku Grilované sele (20-30 kg) (1,10) (chléb, okurek, křen, hořčice) objednávka 7 dní předem Pečená kačena - pro 4 osoby (1,3,7) (předkrm, 2 druhy zelí, 3 druhy knedlíků, dezert,

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

hotel Fantazie hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina

hotel Fantazie hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina 1 hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina Umístění hotelu 2 Českomoravská vrchovina Vysočina podhůří Železných hor na okraji chráněného krajinného území údolí řeky Doubravy okraj města Chotěboře

Více

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM:

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM: PORTUGALSKO z Porta na Algarve Poznávací, Svět s průvodci Periscope KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Portugalsko historické, slunečné, exotické, přímořské O dalších pozitivních přívlastcích této krásné země

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Restaurace Mladá Boleslav - penzion Sukorady. Pořádání oslav, svatebních hostin Mladá Boleslav.

Restaurace Mladá Boleslav - penzion Sukorady. Pořádání oslav, svatebních hostin Mladá Boleslav. Page 1 of 7 Penzion Sukorady - Ubytování Mladá Boleslav Sukorady 102, 294 06 Březno, tel.: 326 397 325, mobil: 602 847 124 Restaurace Mladá Boleslav penzion Sukorady Restaurace je součástí penzionu Sukorady,

Více

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Polévky

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Polévky Studené předkrmy 1. 70g Šunkové rolky se smetanovým křenem 60,- 2. Moravské uzené rolky 60,- Teplé předkrmy 3. Zapékaný toust se zeleninou a sýrem 40,- 4. Smažená palačinka 70,- Polévky 5. Moravská svatební

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino NOVINKA Organizovaný pobytový zájezd vlakem pro české a slovenské železničáře. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajišťuje si každý sám) 2018 - ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty, brusinkovým vinegretem a černým chlebem se soleným máslem s pažitkou

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty, brusinkovým vinegretem a černým chlebem se soleným máslem s pažitkou MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Tenké plátky uzené šunky s nakládanými okurčičkami, křenovou pěnou, pikantní hořčicí a opečeným chlebem s hermelínovou pomazánkou Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

Speciality na Tandooru

Speciality na Tandooru Speciality na Tandooru ( připravené na tvrdém dřevě v tradiční kavkazské peci ) alergen váha cena 1 1 LOVECKÁ VEČEŘE (4 OSOBY) Kuřecí steak 400g, vepřový šašlik 400g, lovecká klobáska500g, podávané s brambory,

Více

Burgundsko krajem vína a dobrého jídla

Burgundsko krajem vína a dobrého jídla Burgundsko krajem vína a dobrého jídla (letecky z Vídně/Prahy) Předpokládaný termín zájezdu 26. 4. 29. 4. 2018 (4 dny), čtvrtek až neděle Doprava Přímý let Praha Lyon se společností Hop Čtvrtek: odlet

Více

Co tak něco na zub k pivu..

Co tak něco na zub k pivu.. Škvar ky, chléb 1 ks Co tak něco na zub k pivu.. 100g Grilované koleno bez kosti, hořčice, křen, okurek, chléb (1,3,10) 30,- 5 ks Grilovaná křidélka (1,3,10) (Okurek, hořčice, křen, chléb) 1 ks Topinka

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014

Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014 Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014 Cena: 600,- za dopravu + vstupné (dle zájmu): Schönbrunn ZOO (panda, koala) Hofburg Dům motýlů Albertina galerie - podrobné informace a ceny vstupenek viz příloha letáku

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy Studené předkrmy 100g Pancetta, máslo, toust 49,00 100g Uzený losos, bylinkové máslo, toust 49,00 200g Rajčata s Mozzarellou a olivovým olejem 49,00 Polévky 0,33l Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a domácími

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_135 Datum: 5.4.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_135 Datum: 5.4. Anotace: Valticko lednický areál a Pálava jako turistický region specifika, kulturní památky, využitelnost z hlediska turistického ruchu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou

Více

Rautové občerstvení B1

Rautové občerstvení B1 Rautové občerstvení B1 500,- Kč / os. Doporučený počet od 25 osob Saláty 100 g/os. Míchaný zeleninový salát s marinovaným sýrem Těstovinový salát s kukuřicí a olivami Domácí zelný salát s mrkví a křenem

Více

TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT ***

TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT *** TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT *** 8,, - denní zájezd Poloha: hotel je situován jen 50 m od krásné a rozlehlé písčité pláže v oblíbeném turistickém středisku Hammamet sever. Od soukromé pláže jej dělí pobřežní

Více

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás!

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás! NABÍDKA STRAVOVÁNÍ Vážení hosté, vítáme Vás! Jsme rádi, že jste si pro svůj pobyt zvolili naše zařízení a chtěli bychom Vám nabídnout výběr z pestré nabídky jídel v našem stravovacím provozu. Nabízíme:

Více

Snídaně Svačina Oběd Svačina Večeře II. večeře

Snídaně Svačina Oběd Svačina Večeře II. večeře , káva Sýrová, máslo, Kakao, čaj Sladká snídaně, jogurt Polévka Česneková/dieta Srbské rizoto, sýr SOBOTA 1.12 NEDĚLE 2.12 Polévka hovězí s těstovinou Hovězí na slanině, bramborový knedlík, špenát Brambory

Více

www.hustopece-city.cz ubytováníá í zajímavosti kultura

www.hustopece-city.cz ubytováníá í zajímavosti kultura www.hustopece-city.cz sport kultura ubytováníá í zajímavosti Hustopeèe ubytování, restaurace, sklípky 1 Město Hustopeče nabízí svým obyvatelům a návštěvníkům celou řadu vyžití: kulturního, společenského

Více

Nabídka výběru cateringové skladby studených podnosů a teplých pokrmů

Nabídka výběru cateringové skladby studených podnosů a teplých pokrmů Nabídka výběru cateringové skladby studených podnosů a teplých pokrmů Pečená kuřecí stehýnka na provensálský způsob Krůtí medailonky na rozmarýnu Čerstvé lososové nářezy s limetkovým přelivem a čerstvou

Více

Jídelní a nápojový lístek VII. ZVĚŘINOVÉ HODY. od pátku 15.11.2013(od 10:00) do neděle 17.11.2013(do 15:00)

Jídelní a nápojový lístek VII. ZVĚŘINOVÉ HODY. od pátku 15.11.2013(od 10:00) do neděle 17.11.2013(do 15:00) Jídelní a nápojový lístek VII. ZVĚŘINOVÉ HODY od pátku 15.11.2013(od 10:00) do neděle 17.11.2013(do 15:00) Penzion a restaurace U Tesařů Nové Syrovice 141 675 41 Předkrm 1 ks Pikantní zvěřinová topinka.

Více