HEALTH CLUB SPA HOTEL**** CAFÉ RESTAURANT SPA & BEAUTY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HEALTH CLUB SPA HOTEL**** CAFÉ RESTAURANT SPA & BEAUTY"

Transkript

1

2 Enjoy! Zima 2010/2011 Volcano Café restaurant je součástí supermoderního Volcano Health Clubu v Praze 5. Šéfkuchař Josef Pošta zde připravuje mezinárodní a středomořskou kuchyni. Kapacita restaurace je 80 míst uvnitř a 80 na letní terase s venkovním grilem. Moderní kuchyni doplňuje i elegantní interiér celého komplexu.

3 Volcano Complex Exkluzivní služby od úpatí sopky Volcano Complex se díky své výjimečnosti již pár dní po otevření stal vyhledávaným místem, co všechno Volcano Complex nabízí? Nabízíme nejširší nabídku služeb v oblasti fitness a wellness, nejnovější technologie a vybavení, spolehlivé profesionální diagnostické systémy, rehabilitaci, lázeňské služby, dále Spa&Beauty zone a dětský koutek. V komplexu nechybí ani luxusní restaurace, konferenční prostory, spa hotel a široké spektrum doplňkových služeb. Přibližte prosím původ jména Volcano a lokalitu. Netradiční projekt byl vybudován na úpatí vyhaslé sopky. Exkluzivní komplex se nachází jen pár kilometrů od centra velkoměsta a letiště a zároveň uprostřed zeleně. Magnteme je bezprostřední sousedství přírodní rezervace Prokopského a Dalejského údolí. Zprávy o mimořádných projektech a realizacích patří vždycky k těm vyhledávaným. Proč se o Volcanu mluví jako o designové a architektonické fantazii? Volcano Complex je originální nejenom po stránce technologického vybavení ale také architektonické a designové. K tomuto pocitu rozhodně přispívají i použité přírodní materiály, kombinace dřeva, kamene a také vkusné použití designových a interierových doplňků. Klienti také jistě ocení řadu dalších výhod. Jako třeba dostatek denního světla, přímý kontakt s přírodou a v neposlední řadě dobré odhlučnění jednotlivých zón, podlahové topení nebo nastavitelnou klimatizaci.

4 Mimořádný rozruch ve stojatých vodách českého fitness a wellness odvětví způsobil Volcano Health Club, často označovaný jako revoluční, výjimečný a nejmodernější klub v Čechách. V čem spočívá výjimečnost vašeho fitness a health clubu? Počet členů je z důvodu soukromí a individuálního přistupui omezen na 555. Součástí klubového členství je samozřejmě možnost využívat revoluční Technogym Wellness klíč ( bližší informace na naleznete na zajímavostí je, že Volcano, jako vůbec první klub u nás začal nabízet nabízet víc než šest nových linií storjů a vybavení včetně technologie Kinesis, která patří k současným fitness hitům. Ke špičkovým záležitostem klubu patří cardio s TV systémem multimediálních dotykových obrazovek. Z dosavadních informací je zřejmé, že klient ve Volcanu určitě ocení řadu individuálních služeb, máte připravené služby a programy i pro firmy, nebo jste orientovaní jenom na jednotlivce? Nabídka firemních akcí ve Volcano Complexu zahrnuje jedinečnou kombinaci jednacích, společenských a ubytovacích prostor, možnosti firemního členství a benefitů ve Volcano Health Clubu. Po cvičení, relaxaci nebo firemní akci následuje určitě návštěva restaurace, přibližte nám prosím koncept Volcano Café Restaurantu? Menu ve Volcano Café Restaurant se mění každou sezonu, aby reflektovalo náš cíl k servírování nejčertvějších produktů, které jsou k dispozici, Při přípravě našich pokrmů se snažíme uplatňovat moderní metody a technologie přípravy pokrmů a také kombinovat a využívat nejlepší dovážené suroviny a kvalitní domácí produkty.

5 STOP informační zpravodaj městké části Praha 13, Říjen 2009 Relaxační centrum dětem. Pod záštitou starosty Prahy 13 Davida Vodrážky se v sobotu 19. září konal dětský den, který uspořádalo sportovně relaxační zařízení Volcano Complex. Bohatý program zahrnoval jízdu na motokárách a ponících, trampolínu, skákácí hrad, klauny, soutěže o ceny i dětský raut. Akce se účastnilo 150 dětí s doprovodem. Sportovně relaxační centrum Volcano Compley vzniklo z bývalého staveniště na úpatí sopky při vstupu do Prokopského údolí. Nejen sportovcům ale i široké veřejnosti nabízí fitness, restauraci s nabídkou poledních menu, hotelovou část, konferenční prostory, různé možnosti sportovního vyžití a relaxace a mnoho dalších služeb pro volný čas. Otevírací dobu a další podrobnosti najdete na

6 Hotel & Spa Management, říjen 2010 Volcano Complex slavil II.narozeniny Volcano Complex je výjimečný koncept a oslavil své druhé výročí adekvátně výjimečným způsobem. Základní kámen k založení dnes jednomu z nejvýznamnějších míst pro zdraví a krásu v Praze spojeného se značkou Volcano Complex "položilo" designové a interiérové studio HAUS IN, když před dvěmi lety dokončilo dlouho očekávaný projekt, který je situován v přírodní rezervaci Prokopského údolí. Své 2.výročí oslavili kromě nejmodernějšího health clubu v Praze také všechny sekce projektu Volcano Complex. V objektu lze najít i designový hotel, výtečnou restauraci s kongresovým sálem, relaxační prostory s vířivkami, saunou, relaxační části a samozřejmě profesionální lékařskou diagnostiku, rehabilitační sekci, kadeřnictví, solárium či nejrůznější masáže včetně dalších desítek typů zkrášlujících procedur a doplňkových služeb. Pro Volcano Complex byl důvod samozřejme slavit, protože již po dvou letech od otevření se řadí mezi to nejlepší, co má Praha v segmentu služeb pro volný čas nabídnout. Oslava byla originálním způsobem spojena s prezentací předních světových značek. Večerem provázela Diana Kobzanová. 600 pečlivě vybraných hostů mělo možnost spatřit novou kolekci značky Bogner pro sezónu zima 2011, která byla netradičním způsobem spojena s rafinovanou prezentací luxusního spodního prádla Le Chaton. Celou oslavu zvýraznila přítomnost špičkové rozmanité gastronomie nabízející vybrané speciality a také prezentace bezmála čtyřicítky světových značek.

7 InStyle, červen 2011 Velmi relaxační prostředí, kde atmosféru ještě dokresluje přítmí, příjemná hudba a zapálené svíčky. Masérka s vámi nejdříve probere, která místa vás nejvíce bolí a kde máte pocit, že jsou nejvíce přetížená. Na zatuhlá místa se pak zaměří a při masáži vás neskutečně uvolní masáž probíhá ve čtyřech polohách s důrazem na zablokovaná místa. Odcházet budete lehká a naprosto uvolněná.

8 Causa subita, 2011/3 LPG LIPOMASSAGE Co přináší LPG lipomasážní přístroj? zeptali jsme se školitele, trenéra a maséra pana Mgr. Tomáše Hreška LPG je zkratka pro francouzskou podtlakovou přístrojovou masáž, pojmenovanou po svém zakladateli Luis Paul Guitayovi z roku Denně podstupuje svá ošetření více než klientl ze 110 zemí světa. Lipomasáž souhrnně je první neinvazivní masážní technika, která je předmětem 85 studií zabývajícími se neinvazivní liposukcí, vyhlazováním celulitidy, drnážováním či zpevňováním ochablé kůže. Přístroj LPG výrazně podporuje tvorbu vlastního kolagenu a elastinu v těle. Patentovaná metoda stimulacebuněk se provádí mechanickou transdukcí (proměna buněk) fungující na principu motorizovaných válečků s podtlakem (pro tělo) a klapiček ( pro obličej ). Dochází ke zlepšení tonu kůže a celková detoxikace. Na trhu je již 8. generace přístroje pro kosmetické nebo terapeutické využití. Masér ošetřuje pomocí speciální ergohlavice přístroje se dvěma zcela nezávisle poháněnými válečky, které vytvářejí tzv. vakuovou vlnu na ošetřovaném místě. Klient se obleče do endermoobleku, který zabezpečí rovnoměrné šíření pulsní vlny po celé ošetřované ploše. Hlavice přístroje tak může volně a bezbolestně klouzat po těle. Účinek se může znásobit např. cvičením na lůžku, kdy klient napne sval proti expanderu. Masér tak lépe lokalizuje a rozmasíruje problémové tukové ložisko nad svalem.

9 Causa subita, 2011/3 Proč doporučíte pro pacienty resp. klienty obecně, kteří přicházejí do ordinací a řekněme, nejsou se sebou spokojeni, právě LPG? Protože pomáhá na problematických místech, jako jsou boky, pas, zadek, oblast pod gluteální rýhou, vnitřní strana kolen.., zkrátka tam, kde je neúčinné jak cvičení, tak dieta. Pro mě jako trenéra je cílem dosažení těch nejlepších, nazvěme to fitness výsledků s LPG, ve spojení s pravidelnou a vyváženou stravou včetně pitného režimu, všestrannou pohybovou aktivitou, která se neodmyslitelně spojuje s dobrou psychickou kondicí a s pocitem pohody, dnes už vše souhrnně známé také pod pojmem wellness. Bezesporu je tu také snaha o komplexní pohled na klienta a jeho individuální řešení. Důležitým přínosem LPG je příprava na chirurgické zákroky, jako je například liposukce, abdominoplastika, redukce a modelace prsou. Předoperační léčebné programy slouží k přípravě podkoží, prokrvení kůže a zjemnění tukové tkáně. Účinně připraví klienta na chirurgický výkon a významně ovlivňuje jeho úspěšné provedení. LPG má důležitou roli v pooperační léčbě, umožňuje např. repasování jizev v pozápalovém stádiu a zkracuje tím dobu rekonvalescence.

10 CHOICE, podzim 2010 Radost na klíč... nebo snad klíč k radosti? Obojí nabízí Volcano Health Club v Pražských Butovicích. Ačkoliv všechny články o něm začínají tím, že leží v blízkosti Prokopského údolí na hraně přírodní rezervace a jedné pražské sopky staré zhruba 430 milionů let, lidem, kteří klub pravidelně navšzěvují to je opravdu jedno. A vám by bylo také... Přísahám! Z dokonale architektonicky promyšleného komplexu, který má neuvěřitelných dvanáct úrovní, se člověku zpět do venkovní reality už ani nechce. Čím se tento klub liší od dobré desítky jiných, které se snaží přilákat pozornost Pražanů? Osobitým i osobním přístupem a nabídkou služeb, které daleko přesahují běžné fitness. V budově lze najít i desingový hotel, výtečnou restauraci s kongresovým sálem, relaxační prostory s výřivkami, saunou, lázněmi hammam a samozřejmě lékařskou diagnostiku, kadeřnictví, solárium či nejrůznější masáže včetně dalších sedmdesáti typů zkrášlujících procedur. Zpod povrchu Volcana ale tryskají jako láva i možnosti, které byste u jakékoliv,,cvičírny vážně nečekali. Pomohou Vám tam zařídit a vybavit byt, pokud začnete ujíždět na dokonale promyšleném desingu budovy od architektonického a desingového studia HAUS IN kde kámen z příbramského lomu střídá sklo a vše je skloubeno s unikátními doplňky, například ručně vyráběnými tapetami. Můžete si tu nechat na požádání ručně umýt a vyčistit auto... a do budoucna plánují činit totéž i s oblečením. Také o potomky se postarají v dětském koutku, který má vlastní zahrádku a funguje jako anglická školka. Je do něj vidět polopropustným oknem, takžerodiče mohou nepozorováni kontrolovat své potomky. Než se opětovně vrátí ke strojům... do téměř vždy volných cvičebních sálů. Klub je totiž koncipován na pouhých 555 členů. Porovnejte si to s premiovým Holmes Place na Andělu, který je s 2750m2 jen o šest metrů větší, a kde se hraje především o počty lidí... (násobené zhruba šesti!). Je opravdu něco jiného potit se uprostřed davu ostentativně hekajících kulturistů a cvičit v intimním prostředí odhlučněných sálů s výhledem do zeleně, vybavených tou nejdokonalejší technikou. Kombinace elegantního luxusu a soukromí funguje překvapivě dobře.

11 CHOICE, podzim 2010 Volcano Health Club je navíc jako jediný v ČR vybaven revoluční technologií Kinesis vycházející ze čtyř pozic jogy. V řečtině znamená kinesis volný pohyb a výhodou cvičení, připomínajícím pomalé vytahování kovových švihadel ze zdi a jejich napínání přes kladky, je zapojení hluboko uložených svalů. Tedy těch, které běžných způsobem nerozcvičíte. Čtyři sta základních cviků má řadu variant, při kterých se pracuje například i s rovnováhou, jde tak opravdu o komplexní cvičení. A to platí na celé Volcano. Každý z členů obdrží vstupní diagnostice a úvodním tréninku klíč s čipem, který se stává nositelem jeho identity i tělesných možností. Jako zázračným šémem se jím odemykají stroje od Technologymu, které jsou kromě velké obrazovky standardně vybavené i kolébkou na iphone či ipod. Viz:

12 Marianne, červen 2011 Radost na klíč... nebo snad klíč k radosti? Obojí nabízí Volcano Health Club v Pražských Butovicích. Ačkoliv všechny články o něm začínají tím, že leží v blízkosti Prokopského údolí na hraně přírodní rezervace a jedné pražské sopky staré zhruba 430 milionů let, lidem, kteří klub pravidelně navšzěvují to je opravdu jedno. A vám by bylo také... Přísahám! Z dokonale architektonicky promyšleného komplexu, který má neuvěřitelných dvanáct úrovní, se člověku zpět do venkovní reality už ani nechce. Čím se tento klub liší od dobré desítky jiných, které se snaží přilákat pozornost Pražanů? Osobitým i osobním přístupem a nabídkou služeb, které daleko přesahují běžné fitness. V budově lze najít i desingový hotel, výtečnou restauraci s kongresovým sálem, relaxační prostory s výřivkami, saunou, lázněmi hammam a samozřejmě lékařskou diagnostiku, kadeřnictví, solárium či nejrůznější masáže včetně dalších sedmdesáti typů zkrášlujících procedur. Zpod povrchu Volcana ale tryskají jako láva i možnosti, které byste u jakékoliv,,cvičírny vážně nečekali. Pomohou Vám tam zařídit a vybavit byt, pokud začnete ujíždět na dokonale promyšleném desingu budovy od architektonického a desingového studia HAUS IN kde kámen z příbramského lomu střídá sklo a vše je skloubeno s unikátními doplňky, například ručně vyráběnými tapetami. Můžete si tu nechat na požádání ručně umýt a vyčistit auto... a do budoucna plánují činit totéž i s oblečením.

13 Mladá fronta E15, Ve Volcanu se griluje na lávě Letošní počasí zatím gurmánům celkem přeje. Místo deštivého jara, přišlo rovnou léto, restaurace otevřely zahrádky a pustily se do grilování. Zajímavou zahrádkou disponuje také moderně pojatá restaurace Volcano ( součást klubového wellness a fitness areálu). Zdejší restaurace začínala s francouzskou kuchyní,ale postupně přešla na italskou, kterou v letních měsících vytlačují speciality připravené na lávovém grilu. Vraťte nám mozzarellu- Itálie na lístku samozřejmě zůstala, stejně jako,,česká kuchyně, která má místo především v denní nabídce obědů urcčených pro zaměstnance okolních office center zde najdete třeba špagety s vepřovou panenkou a zeleninou nebo španělského ptáčka s rýží a dezertem v cenách od 120 do 150 korun. Pokud přijdete večer, můžete začít italskými předkrmy. Určitě bych doporučil mozzarellu zapečenou v parmské šunce, která u nás není moc běžná. Ostatně chutná i hostům. Šéfkuchař ji chtěl v rámci pravidelné odměny vyškrtnout z jídelníčku,ale hosté protestovali a tak v nabídce zůstala. A to je dobře. Velmi povedené je také carpaccio z chobotnice doprovázená z lehka osmaženou rukolou / dobrý nápad, až na zbytky oleje po smažení, jež jsou v chuti křehkých lístečků cítit). Fitness jídla pro sportovce- Ve Volcano se hosté mají dobře. Vedle klubového prostředí v duchu moderního nevtíravého luxusu, ale i perfektní obsluhy, stojí za zmínku také krásné sklo a porcelán. Zvláštností jídelního lístku jsou pokrmy se zkratkou FIT, tedy jídla lehká, dobře stravitelná a nepříliš energicky vydatná. Ta slouží hlavně klubovým hostům, kteří mají od trenéra sestaven speciální výživový jídelníček a hlídají si kalorie. Pod touto značkou si můžete vybrat například pohankové nudle se zeleninou a rybím masem, pečená kuřecí prsíčka s chřestem a cherry rajčátky a dalších deset pokrmů. Pestrá je také nabídka zajímavých těstovin v

14 Mladá fronta E15, Ve Volcanu se griluje na lávě Jak peče láva z vulkánu Hlavní roli ve Volcano ( jak by mohl název připomínat ) hrají masa připravená na lávovém grilu. Ženy ocení především svěží a šťavnatou pražmu na grilu. Také steaky z argentinského hovězího jsou perfektní. Nebojte se jít do syrovější úpravy, kvalitnímu masu sluší především rare a medium rare, všechny propečenější stupně chuť masa víceméně kazí. Pro milovníky skutečné divočiny šékuchař nabízí i ůpravu raw, tedy téměř syrové. Správný steak by měl být trochu prorostlý tukem, ideální volbou je třeba nízký roštěnec sirlon, který je jemný a současně šťavnatý. Naopak klasická svíčková je zcela libová a nemá tak výraznou chuť, proto se hodí spíše na tatarák či carpaccio. Ve Volcano mě potěšily také přílohy, ať už si vyberete rozmarýnové brambory, grilovanou zeleninku či šafránové rizoto, všechno bylo bez nejmenší chybičky. A pokud chcete v rámci,,grilovací sezony ochutnat něco vyjmečného, zkuste grilované granáty, lahodné korýše, kterým lehké opečení na grilu dodává jemně rafinovaný nádech. Úžasné masíčko. S poněkud menší nabídky vín jsem ochutnal mohutný Savignon z Tanzbergu, příjemně pitelný, byť na můj vkus už příliš alkoholický. A závěrečný ortel? Slušná kvalita za slušné ceny ve velmi příjemném prostředí. Co chcete víc?

15 Hotel & Spa Management, červen, červenec 2010 Když denní světlo dopadá i za roh Multifunkční komplex Volcano, otevřený zhruba před rokem a půl poblíž pražského Prokopského údolí, připojí do konce roku 2010 ke svým čtyřem okruhům i ten pátý 23designových pokojů, které se svým vybavením drží předem dané konceptu. Volcano Complex si již od svého otevření zakládal na faktu, že je ideálním spojením projektu dobře dostupného z centra města, navíc citlivě zasazeného do okolní přírody. Kdo zde nebyl, nikdy nepochopí, jak je možné, že z téměř všech oken komplexu jsou vidět stromy a zelená tráva navzdory blízkosti bytové zástavby. V celém areálu je kladen důraz především na vzdušné protory, dostatek světla a vybavení vychazející z kamene, dřeva a rostlin. Tento koncept je beze zbytku dodržen také ve třech již hotových pokojích, vybavených v béžové a hnědé barvě, v souladu s trendy doplněných o pracovní stůl s kancelářskou židlí. Zajímavostí je pak architektonické řešení koupelen, kam díky průzorům z pokojů dopadá denní světlo, odrážející se v zrcadle po celé koupelně. K hotelovým službám může host využít nevídanou šíři doplňkových služeb.

16 Hotel & Spa, červen, červenec 2010 Health club mu umožní cvičit na venkovní terase, využít rad profesionálního trenéra nebo si vyzkoušet inovativní technologii Kinesis, kterou Volcano Complex uvedl jako první klub v ČR. Spa & Beauty zone nabídne kromě masáží, kosmetiky a kadeřnictví také velkorysou wellness zonu s výřivkou, finskou saunou a parní lázní, která bude koncem roku rozšířena o šest privátních spa místností a turecké lázně hammam. Konferenční místnost s denním světlem pronikajícím mimo jiné také stropními okny pojme až 60 osob a restaurace slibuje zážitek nejen gastronomický,ale také vizuální, protože i tento prostor se může chlubit designovými prvky. K dispozici je také dětský koutek, který často využívají cvičící maminky.

17 Exclusive, podzim 2010 Volcano sopka přímo v Praze V místě, kde se v Praze setkává Prokopské a Dalejské údolí, spí už dlouhá léta vyhaslá sopka. A právě zde vznikl vulkán uplně nový a moderní. Vulkán, který je aktivní a činný a to vše k vašemu potěšení. Volacno Complex je komplexem v právém slova smyslu. Zahrnuje fitness, spa, restauraci a hotel.jedinečnost toho zařízení odhalíte na první pohled. Je totiž zasazeno do malebného prostředí, přitom vzdáleném jen několik minut od centra města. Sály, z nichž je překrásný výhled do přirody a zeleně, jsou zalité denním světlem. A pokud vás neuspokojí výhled, můžete brát lekce na některé z venkovních teras. Do začátku získáte podrobný tréninkový a wellness plán, který je vytvořen na základě vstupní diagnostiky. Namísto běžné členské karty zde ovšem dostanete osobní Wellness klíč od systému Technogym. Tato novinky vám pomůže zorientovat se ve cvičebních zařízeních a vašem osobním plánu. V klíči zabudované paměťové čipy neustále sbírají a vyhodnocují data, jako jsou váš tréninkový plán, diagnostická vyšetření a anamnézy.

18 Na každém stroji si zobrazíte svůj individuální plán a tento,,virtuální trenér hlídá správné provedení a rozložení cviků. Díky němu budete mít také stále přehled o svém pokroku. V prostorách posilovny najdete ty nejmodernější stroje a zařízení značky Technogym Excite. Jsou kompatabilní s ipod a iphone, z nichž si můžete stahovat třeba svou vlastní hudbu. Navíc se honosí systémem Active Wellness TV, který zobrazuje informace o cvičení a nabízí volbu televizních a rozhlasových kanálů. Odpočinek a relaxace na vás čeká ve Spa and Beaty Clinic. Tady si můžete dopřát masáže,saunu,páru,solárium, whirpool nebo jacuzzi. Ve Volcano clubu můžete dále využívat služeb osobního trenéra, výživového poradenství, zajít si ke kadeřníkovi, k dispozici jsou rovněž klubové společenské místnosti. Kromě samozřejmostí, jako jsou ručníky, prostěradla, kompletní kosmetika ve sprchách, vás tu rozmazlí i podlahovým vytápěním nebo možností mít svou vlastní, pernamentní skřínku. Pro zákazníky je zdarma parkoviště a služba ručního mytí aut, o vaše ratolesti se v dětském koutku postará profesionální dozor.

19 Exkluizivní kondice od úpatí sopky Zdá se, že najít klíč k řešní jakéhokoliv problému je dnes to nejjednodušší. Takzvaně na klíč se vlastně dá zařídit cokoliv: dům, firemní akce, nebo fitness a wellness centrum. Nabídnout ovšem klientům ke konceptu i Wellness klíč, to už je jiná záležitost. V českých končinách doslova unikátní. Zprávy o mimořádných projektech a realizacích patří vždy k těm vyhledávaným, což se nepochybně týká i projektu Volcano Health Club. Poprvé jsme o něm informovali v době, kdy se připravovalo zahájení provozu, tedy víc než před rokem. Jak tenhle koncept ( možná by se mohlo říct i koncert ) pro zdraví a krásu, dnes funguje? Kondice v zeleni Projekt hned v počátcích počítal s jedním trumfem s lokalitou. Exkluzivní sportovněrelaxační komplex se totiž nachází jen pár kilometrů od centra velkoměsta ale zároveň uprostřed zeleně. Magnetem je bezprostřední sousedství přírodní rezervace Prokopského a Dalejského údolí, a tudíž i všechny relaxační příležitosti, které pobyt pod oblohou nabízí. Pro lokalitu, která umožní v Praze také tréninky v přírodě, jsme se rozhodli asi před třemi a půl rokem, říká Zoltán Finta, výkonný ředitel Volcano Health Clubu. Z budovy která byla původně zahrádkářským centrem pro Prahu 13 zůstalo jenom torzo a na ploše 2700 metrů jsou dnes dokonale vybavené prostory, které ocení i velmi nároční klienti. Zóny s puncem luxusu i soukromí pro kardio, silový trénink, strečink nebo pro wellness. Podobné koncepty s úspěchem také fungují i v dalších evropských městech. Cílem klubu je být jakoby alternativou k velkým fitness centrům, management sází nejen na poslední technologické trendy, ale chce nabídnout patřičnou atmosféru, komfort a individuální přístup.

20 Exkluizivní kondice od úpatí sopky Klíč k úspěchu Oblíbený slogan má v tomto případě podobnu zmíněného Wellness klíče od systému Technogym (TGS)- Cvičení se začíná vložením klíče do Wellness Expert Kiosk, systém vás přivítá jménem, a od té chvíle se nahrávají všechna data.na obrazovce se seznámíte s aktuálním cvičebním plánem, zobrazí se instruktážní videa ke všem cvikům, strojům a strečinkovým pozicím a další užitečné informace. Po skončení tréninku se ze systému odhlásíte. Na monitoru vidíte výsledky v podobě grafu a můžete si je porovnat když napřiklad šlapete na kole, tak s Tour de France, když běháte tak s New York marathonem. A ještě jedna zajímavost: v zahraničí je systém velmi oblíbený světovou síť využívá přes 12 milionů klientů. Designová fantazie Klub je originální nejenom po stránce technologického vybavení, ale také architektonické a designové. Jednopatrový komplex má dvanáct různých výškových úrovní. Cílem bylo, jak říkají tvůrci konceptu Petr Šíp a Thomas Kavka rozbít stereotyp klasických fitness center. Volcano Compley byl postaven vlastníky, kteří mají letité zkušenosti z developerského prostředí a interiérového designu i proto má vysoký standard a precizní design. Příjemné, vzdušné pojetí interiéru v některých momentech připomíná až atmosféru elegantního obývacího pokoje. K pocitu rozhodně přispívají i použité materiály, kombinace dřeva a kamene. Klientu ocení i řadu jiných momentů, jako třeba odhlučnění jednotlivých zón, podlahové topení a klimatizaci. Také v exteriéru se dokonale využilo možností lokality: venkovní studio s pódiem určitě potěší nejen ty, kteří si oblíbili jógu v přírodě.

21 Exkluizivní kondice od úpatí sopky Maximum je 555 Omezení počtu členů na 555 má hned několik důvodů. Už jsem se zmínil o soukromí a individuálním přístupu. Našim přáním navíc je, vytvořit i takzvanou sociální atmosféru. To znamená aby se lidé v našem klubu navzájem znali a tudíž aby pro ně nebyl jenom místem pro cvičení, ale také pro společenské kontakty. Vysvětluje Zoltán Finta. Volcano klub nabízí 13 druhů členství, na rozdíl od konkurence, která prosazuje 2-3 modely. Součástí klubového členství je samozřejmě možnost využívat Wellness klíč, vstupní diagnostiku, úvodní trénink, základní výživové poradenství, solárium a podle typu členské karty také slevy všechny doplňkové služby. V čem je Volcano první Netradiční projekt na úpatí vyhaslé sopky ( odtud také název Volcano ) má hned několik prvenství: o Wellness klíči už řeč byla, další zajímavostí je, že jako vůbec první u nás začal nabízet technologii kinesis, která patří k současným fitnessovým hitům. Ke špičkovým záležitostem klubu ovšem patří kardio s tv systémem multimediálních dotykových obrazovek. Pokud jde o vybavení fitness zóny, je pod ním kompletně podepsaná společnost Technogym. Tvůrci konceptu hledali výjimečné zařízení jak po stránce designové, tak kvality.

22 Exkluizivní kondice od úpatí sopky Vyhlídky do budoucnosti Říká se, že je pouze jediný úspěch: umět prožít život tak, jak chceme. Z ohlasů na koncept i z plánů, které se tady brzy uskuteční bych usuzovala, že management má k této moudrosti docela blízko:nedávno měla úspěšnou premiéru wellness zóna vybavená whirlpoolem, aroma párou s mořskou solnou terapií, finskou saunou s ochlazovacím bazénkem. Velkou událostí přístího roku bude zahájení provozu hotelové části Volcano Spa Hotel, zahradní restaurace nebo tenisových kurtů. A v nejbližší době se připravuje otevření Spa&Beauty kde bude prostor pro kompletní ošetření těla: pedikúra, zábaly, nejrúznější druhy masáží, peelingy, kadeřnictví, a další a další procedury pro relaxaci i šarm. Včetně dvou privátních wellness. Jiným výrazným vylepšením služeb bude možnost pronájmu osobní skřínky. Znamená to, že kliend docvičí, odloží své věci do boxu, kde je příště najde vyprané a vyžehlené. I taková pohodlí je cestou, chcete-li klíčem, k udržení zájmu klientů...

23

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora.

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. SVATEBNÍ NABÍDKA Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. Hotel GOLD****, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

krajina štíhlé linie V čem jsme výjimeční

krajina štíhlé linie V čem jsme výjimeční krajina štíhlé linie V čem jsme výjimeční Obsah prezentace Svatá Kateřina - 3 km Počátky 23 km Pelhřimov, 21 km Telč Wellness filozofie a srovnání s lázněmi Z čeho vzešla myšlenka konceptu Představení

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness Katalog dárků Svět wellness Infinit www.svet-wellness.cz FITNESS PRO JEDNU OSOBU časově neomezeno V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness centrum s posilovacími a kondičními stroji a

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4

TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 TAPOLCA, PELION H123-6 DENNÍ SPECIÁL AKCE 5 ZA 4 6 - denní zájezd Hotel nabízí hostům především neomezený vstup do termálních bazénů, zážitkových bazénů včetně plaveckého jakož i do celého Wellness. Samozřejmostí

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

SOKOLOVNA PRO FIRMY. Sdělte nám své sny a my Vám je splníme

SOKOLOVNA PRO FIRMY. Sdělte nám své sny a my Vám je splníme SOKOLOVNA PRO FIRMY Sdělte nám své sny a my Vám je splníme naše možnosti Jste nároční a hledáte pro svou firemní akci ideální reprezentativní místo? Sokolovna Průhonice Vám nabízí jedinečné prostory s

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum

Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum Svatby weddings Hotel monínec*** 70 km od prahy 84 lůžek ve 32 pokojích Restaurace s terasou až pro 150 hostů Wellness centrum Vážění přátelé, je mi ctí, že Vás mohu oslovit s nabídkou pořádání svateb

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel je od středu města

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Le t n í Ak č n í Ce n y Je d n o r á z o v ý c h Vs t u p ů vstup do Relaxačního a Regeneračního Centra zahrnuje neomezené využití bazénu, vířivky, solné jeskyně, klimatizovaného fitness a saunového

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

Toskánský agroturismus

Toskánský agroturismus Toskánský agroturismus Ubytování v krásném typickém toskánském agroturismu, který je ponořen do nádherné přírody sienským kopců a obklopen bujnou vegetací. Resort se nachází v samém srdci Toskánska, kousek

Více

Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života

Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života zvýšíme výkon vašich zaměstnanců Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života BENEFITY pro Vaši společnost Základní rozpis naší nabídky. Pro komplexní nabídku kontaktujte našeho obchodního

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE

LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE LA ANDALUZA SÍŤ RESTAURACÍ SE ŠPANĚLSKÝMI SPECIALITAMI A SPECIALITAMI Z ANDALUSIE HISTORIE A POPIS KONCEPTU První restaurace a bary otevřeny v roce 2013 ve španělské Andalusii. Zakladatelé konceptu mají

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Fitness Sobota 18. 5. 2013 aneb NEJEN TĚLO DO PLAVEK Kdy: v s o b o t u 18. 5. 2013 Kde: RRC Hluboká nad Vltavou Od: 9:00 hodin Co a s kým: 2 h o d i n o v ý SPINNING MARATON, aneb jedeme na

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ BANKETOVÁ MAPA HOTEL LOKALITA Orea Hotel Pyramida je nejen kongresové centrum s ideální polohou v Praze, ale také moderní fitness centrum s bazénem a hotel se špičkovým servisem nacházející se v blízkosti

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Gastronomie Kongres & Events Wellnes & Spa Kontakty Orea Spa Hotel Monty **** Mariánské Lázně Lokalita Orea Spa Hotel Monty - jedinečný historický hotel s unikátním

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa

Wellness lehátko. Heatwave - infračervená lampa hair Pojem WELLNESS se před lety plně vžil v kosmetické branži. Tělové zábaly a tělová ošetření byla dříve poskytována výhradně v exkluzivních lázeňských domech. Dnes však taková ošetření nabízejí kosmetické

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

Konference v lese u Prahy

Konference v lese u Prahy Konference v lese u Prahy 2 Základní informace Konferenční resort Lesní Lázně - Legner Hotel Zvánovice se nachází uprostřed Ladova Kraje a Voděradských Bučin, pouhých 25 km od Prahy, v nádherné krajině

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Katalog dárků Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Vyberte si wellness pobočku pro dárkový poukaz: Vodní a saunový svět Vysočany Privátní wellness Vysočany Wellness na zámku Krč Infinit SPA Holešovice

Více

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje:

Hřejivé tóny klidu. Bylinné wellness poklady. Cena od 3 290,- Kč/osoba/2 noci. Cena od 3 790,- Kč/osoba/2 noci. Balíček zahrnuje: Hřejivé tóny klidu Kolštejn*** Superior - 2x polopenze (tříchodová večeře v hotelové restauraci a bohatá bufetová snídaně v hotelové snídárně) - 25 minutový parafinový zábal - 25 minutová klasická masáž

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

VÍTEJTE Cítíte, že se vám již nedostává potřebné energie? Je jen na vás, jakou cestu si vyberete k jejímu obnovení. Tree of Life představuje ideální místo k regeneraci organismu a obnovení duševní rovnováhy.

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice, největší lázně na Moravě, patří k národním turistickým klenotům České republiky. Leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Lázeňské město

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

RADOST. Svatby. Rekreační zařízení. Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob. Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob

RADOST. Svatby. Rekreační zařízení. Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob. Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob Rekreační zařízení RADOST Svatby Malá svatba: FORMANKA 22 35 osob Střední svatba: SALAŠ 35 45 osob Velká svatba: STYLOVÁ JÍDELNA 60 80 osob Kontakt www.rz-radost.cz info@rz-radost.cz tel: 608 071 009 RADOST

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

U bran přírodní rezervace

U bran přírodní rezervace U bran přírodní rezervace Projekt situovaný v malebné části Prahy 6, poblíž přírodní rezervace Divoká Šárka nabízí reprezentativní byty v kompletně zrekonstruované barokní budově, a další bytové jednotky

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 450 Kč klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 450 Kč klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 4 klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min 1 200 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 9 reflexní 25 min 500 Kč přikládání baněk, navíc ke zvolené

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Zámek Niměřice. conference wedding relax

Zámek Niměřice. conference wedding relax Zámek Niměřice conference wedding relax Konferenční prostory v areálu zámku Niměřice jsou ideálním místem pro uspořádání vašich školení, konferencí či teambuildingů. Zámek Niměřice disponuje ubytovací

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Srdečně Vás zveme na přátelské setkání a besedu Balneo RRC na téma Úč i n k y Ar o m a t e r a p i e Na Psychickou A Fyzickou Pohodu Aromaterapie podle Nobilis Tilia 23. 01. 2012 o d 18.00 h

Více

První radonové lázně světa

První radonové lázně světa První radonové lázně světa BRÁNA DO KRUŠNÝCH HOR Lázeňské město Jáchymov leží v západní části České republiky na úpatí Krušných hor v malebném údolí panenské přírody, která příznivě působí na vaše zdraví

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

Toskánský agroturismus (TO08)

Toskánský agroturismus (TO08) Toskánský agroturismus (TO08) cena již od 4.590 Kč / 7 nocí Cena zahrnuje: týden pobytu plyn elektřina voda závěrečný úklid lůžkoiny a ručníky plně vybavená kuchyň využití bazénu využití hydromasážní vany

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob.

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Setkání & Akce 1 /7 Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Všechny místnosti jsou tiché, vybavené individuálně

Více

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21

HOTEL. Buly Aréna - Kravaře, Kostelní 360/28, Kravaře - Kouty 747 21 HOTEL Hotelový a sportovní komplex Buly Aréna je unikátním zařízením svého druhu v České republice. Sdružuje hotel, restauraci, konferenční sály, sportoviště i relaxační zónu na jednom prostoru v malebném

Více

Nabídka spolupráce Fitness centrum nových sportů. Mstudio Rychnov nad Kněžnou

Nabídka spolupráce Fitness centrum nových sportů. Mstudio Rychnov nad Kněžnou Nabídka spolupráce Fitness centrum nových sportů Mstudio Rychnov nad Kněžnou O nás Fitness centrum nových sportů Moderní pojetí fitness Rozmanité spektrum sportovních aktivit Fitness e-shop se sportovním

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová

www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová Co Vás vedlo k rozhodnutí? Byla to to hlavně fotografie z roku 2011, kdy mě kamarádka vyfotila na jedné akci a já s hrůzou koukala na obézní starou osobu. K tomu,

Více

Ceník. Wellness na zámku.

Ceník. Wellness na zámku. Ceník Wellness na zámku www.wellnessnazamku.cz Privátní wellness zóny V ceně privátní sauny, whirlpoolu a celé privátní zóny je zahrnuto zapůjčení osušky, prostěradla, županu a pantoflí. PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

La Plagne 2100 FRANCIE

La Plagne 2100 FRANCIE La Plagne 2100 FRANCIE Vítejte v Club Med La Plagne 2100 Praktické informace Úroveň komfortu: 4* Umístění: Údolí Tarentaise, Francie Lyžařská oblast: Paradiski Nadmořská výška: 2,100m Letiště: Grenoble-St

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Bydlení v nejlepší lokalitě

Bydlení v nejlepší lokalitě Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování na jaře roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji města

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka Jídelní lístek Studené předkrmy 80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka 80 g Pečené papriky, marinované ve vinném octu, olivovém oleji 85,- a česneku,

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS Katalog dárků Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz DáRkOvé POUkAZy INFINIT maximus EXKLUZIVNÍ SAUNOvá NOc V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční vstup do saunového

Více

Slavkov u Brna. Domov s úsměvem. Centrum celostní péče nejen o dialyzované. Potřeby těla Bezpečí Potřeby duše Úcta a seberealizace Domov

Slavkov u Brna. Domov s úsměvem. Centrum celostní péče nejen o dialyzované. Potřeby těla Bezpečí Potřeby duše Úcta a seberealizace Domov Slavkov u Brna Domov s úsměvem Centrum celostní péče nejen o dialyzované Potřeby těla Bezpečí Potřeby duše Úcta a seberealizace Domov DŮSTOJNÉ STÁŘÍ znamená víc než jen zdravotní péči Poskytujeme komplexní

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Bydlení s nejhezčími výhledy

Bydlení s nejhezčími výhledy Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování začátkem roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_151. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_151. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_151 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Lázně Skalka u Prostějova J e to lázeňské místo

Více

VÍCE, NEŽ ČEKÁTE WWW.OLIVEFOOD.CZ

VÍCE, NEŽ ČEKÁTE WWW.OLIVEFOOD.CZ VÍCE, NEŽ ČEKÁTE ŠÉFKUCHAŘ Daniel Beneš Execu?ve Chef Nasbíral bohaté zkušenos? v restauraci Zlatá Praha ve známém hotelu Intercon?nental, získal ocenění Gourmet Challenge a několikrát se také stal mistrem

Více

C E N Í K platný od 5. 1. 2015

C E N Í K platný od 5. 1. 2015 C E N Í K platný od 5. 1. 2015 AKTIVITY 1 vstup (150 min) fitness 9-15h. + sobota 15-22h. 7-9h. 1 vstup (55 min) sálové lekce, funkční trénink 7-15h. + sobota 15-22h. 30 min express sálové lekce 7-15hod.

Více

Welcome to the Premier Life

Welcome to the Premier Life Welcome to the Premier Life Poloha Ubytování Kongresové centrum Restaurace a bary Catering Wellness & Fitness Poloha BEST WESTERN PREMIER Hotel International Brno je situován v historické části města

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Ak č n í Ce n y Vs t u p ů Do Rrc vstup do Relaxačního a Regeneračního Centra zahrnuje neomezené využití bazénu, vířivky, solné jeskyně, klimatizovaného fitness a saunového světa - finské, aroma

Více

Méribel le Chalet FRANCIE

Méribel le Chalet FRANCIE Méribel le Chalet FRANCIE Club Med Méribel le Chalet leží na úpatí sjezdovek v nadmořské výšce 1700 m. n.m. Svým hostům nabízí velmi příjemné a útulné zimní lodge a také spoustu zimních zážitků pro všechny

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Žižkovská věž znovuotevřena pro veřejnost

Žižkovská věž znovuotevřena pro veřejnost Tisková zpráva Žižkovská věž znovuotevřena pro veřejnost V Praze, dne 24. května 2013 Žižkovská televizní věž prošla kompletní a náročnou rekonstrukcí, která začala koncem roku 2011 a jejíž první etapa

Více

C E N Í K platný od

C E N Í K platný od C E N Í K platný od 1.1. 2017 AKTIVITY 1 vstup (150 min) fitness 9-15h. + sobota 15-22h. 7-9h. 1 vstup (55 min) sálové lekce, funkční trénink 7-15h. + sobota 15-22h. 30 min express sálové lekce 7-15hod.

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vila Antica Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více