TEAC SR-100i CD / USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TEAC SR-100i CD / USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním"

Transkript

1 TEAC SR-100i CD / USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním Před prvním použitím Zkontrolujte obsah balení: Dálkové ovládání (RC-1265) Baterie (CR2025) pro dálkové ovládání Napájecí kabel FM anténa USB kabel Základní návod k obsluze (tento dokument) Důležité pokyny k použití TEAC SR-100i SR-100i obsahuje FM rádio, integrovaný CD přehrávač, USB rozhraní, a stereo audio zesilovače s připojenými reproduktory. Jeho zamýšlené použití je příjem rozhlasových stanic a reprodukce zvukových souborů. Dodávané dálkové ovládání umožňuje ovládání SR-100i v jeho akčním rádiusu. Jakékoliv použití jiné než uvedené v této příručce, především užívání, které může vést k poškození, je zakázáno. Důležité: Vyvarujte se za každých okolností užití níže, jež může poškodit CD a zařízení. Nenaklánějte jednotku vloženého disku. Nepohybujte jednotkou během přehrávání disku Napětí dodané jednotce by mělo odpovídat napětí vytištěnému na zadním panelu. Neotevírejte skříň, mohlo by to mít za následek úraz elektrickým proudem. Pokud se cizí objekt dostane do přístroje, obraťte se na svého prodejce nebo servisní společnosti. Odpojte napájecí kabel ze zásuvky pouze vytažením ze zásuvky a nikdy netahejte za kabel! Před přesunutím SR-100i, vyjměte CD z mechaniky. Umístění provozu Vyhněte se následujícímu za všech okolností: Lokality jež jsou vystaveny přímému slunečnímu záření, jiným zdrojům tepla, s nadměrnou prašností, teplem, chladem nebo vlhkostí. Nezakrývejte větrací otvory, aby se zabránilo přehřátí přístroje. Nepokládejte přístroj na zesilovač, přijímač nebo jiné zařízení, které vytváří teplo. Pokud je přístroj zapnutý a pokud je televizor zapnutý v blízkosti, mohou se na obrazovce vytvořit čáry v závislosti na frekvenci TV vysílání. Nejedná se o poruchu přístroje nebo TV. Prosím zvětšit vzdálenost mezi SR-100i a televizí. Péče a údržba Vždy odpojte napájecí kabel ze zásuvky před čištěním. Je-li povrch přístroje špinavý, otřete měkkým hadříkem nebo použijte zředěné mírně tekuté mýdlo. Nechte povrch jednotky zcela vyschnout před použitím. Nikdy nepoužívejte kapalinu přímo na tento přístroj. Nepoužívejte ředidlo nebo alkohol. Dejte si pozor na kondenzaci Pokud je přístroj nebo CD přemístěn z chladného do teplého místa, nebo dojde k náhlé změně teploty, je zde nebezpečí kondenzace. Aby se tomu zabránilo, nebo pokud k tomu dojde, nechte přístroj vypnutý pro jednu nebo dvě hodiny, aby došlo k postupnému oteplování. Podporované formáty SR-100i CD (12 cm, 8 cm CD není možné použít), které mají "Compact Disc Digital Audio"-Logo CD-R a CD-RW disky, které byly řádně zaznamenány v audio CD formátu a dokončeny. Dokončené CD-R a CD-RW disky, které obsahují soubory MP3/WMA.

2 Důležité: Přehrávání jiného typu disku může způsobit hluk a poškození reproduktorů, stejně jako poškodit sluch. Nikdy nepřehrát jakýkoli jiný typ disku. Chráněný disky proti kopírování a další disky, které neodpovídají standardu CD nemusí být přehrány správně v tomto přehrávači. Používáte-li takové disky v této jednotce, TEAC a jeho dceřinné společností nenesou odpovědnost za jakékoliv následky nebo záruku kvality reprodukce. Velmi důležité: Nehrajte žádný disk, který je zborcený, deformovaný nebo poškozený. Potisknutelné CD-R a CD-RW disky se nedoporučují, protože jejich označení stran může být lepkavé a přístroj poškodit. Nelepte papíry nebo ochranné plechy na disky a nepoužívejte žádné ochranné nátěrové spreje. Nikdy nepoužívejte stabilizátor. Nepoužívejte nepravidelně-formované disky (osmihranné, heartshaped, jiné velikosti, apod.). USB Media Pouze USB flash paměti mohou být použity (nepoužívejte USB pevné disky nebo DVD / CD disky atd.). Někteří flash přehrávače, které se nabíjejí z USB, nelze použít pro přehrávání. SR-100i neumí přesunout nebo zkopírovat soubory. Podporované souborové systémy: FAT16, FAT32 NTFS, HFS a HFS + souborové systémy nemohou být použity. Maximální počet složek: 99 Maximální počet souborů (přehrávání): 99 Tento přístroj může přehrávat mono a stereo MP3 soubory, které jsou ve formátu MPEG-1 Audio Layer 3 formát se vzorkovací frekvencí 44,1 nebo 48 khz a bitovou rychlostí 320 kb / s nebo nižší. Tento přístroj není kompatibilní s disky, které byly zaznamenány s použitím více relací. Pouze první session lze přehrávat. WMA soubory musí být zaznamenány s frekvencí 44,1 khz a datový tok 192 kb / s nebo nižší. Tento přístroj nemůže přehrávat soubory chráněné autorským právem. Informační displej Displej tohoto přístroje může zobrazit pouze jeden byte-písmena a čísla. Pokud informace o souboru (ID3 tagy) obsahují japonské, čínské či jiné dvojitý-byte znaky, přehrávání je možné, ale název se nezobrazí správně. Příprava souborů MP3/WMA pomocí počítače nebo jiného zařízení Vždy nechávejte příponu v názvu souboru. SR-100i rozeznává MP3 soubory podle jejich ". Mp3", a WMA soubory podle jejich ". Wma" přípon souborů. Vždy uzavřít relaci (kompletní vytváření disků). Soubory, které jsou nehratelné, nebo jen částečně přehratelné Soubory bez přípony nelze přehrát. Soubory, které nejsou ve formátu MP3/WMA Variabilní přenosová rychlost souborů Pokud disk / paměťové zařízení USB obsahuje více než 99 souborů a 99 složek, může tento přístroj přehrát nesprávně. Připojení SR-100i Poté, co všechny spoje (koncovky) byly propojeny, připojte zástrčku do zásuvky el. sítě. Aby se zabránilo brumu a šumu, nemějte kabely ve svazcích.

3 A/ AUX IN Tyto zdířky přenášejí analogový stereo audio signál. Připojte přenosný audio přehrávač pomocí RCA stereo mini konektor kabelu. Připojte takto: Bílý konektor -> Bílý jack (L: levý kanál) Červený konektor -> Červený jack (R: pravý kanál) Zajistěte dostatečné nastavení hlasitosti na externí přehrávač, pokud používáte své sluchátka. Vysoké úrovně hlasitosti externího přehrávače mohou vést k rušení. B/ FM anténa terminál Připojte dodanou FM anténu. Najděte pozici pro nejlepší příjem a připojte anténu důkladně. C/ USB port K Připojení USB flash pomocí dodávaného USB kabelu D/ AC IN Poté, co všechny spoje byly propojeny: zapojte zástrčku do zásuvky. Ujistěte se, že napájecí kabel je připojen na správné napětí. Napětí dodávané elektrické zásuvky, musí být stejné jako je uvedeno na zadní straně přístroje. Uživatelské Ovládací prvky A/ STANDBY / ON () / FUNKCE Přepínač On / Off (Vypnuto = pohotovostní režim) Stiskněte déle než na 3 sekundy -> SR-100i je vypnutý. ipod není v dokovací stanici: ECO PWR je krátce zobrazeno. SR-100i je vypnutý (= pohotovostní režim). V pohotovostním režimu svítí LED dioda. ipod je v dokovací stanici: je zobrazen čas. ipod baterie se nabíjí. Pokud je ipod vyjmut a 90 sekund není stisknuto žádné tlačítko, SR-100i vypne (pohotovostní režim). V pohotovostním režimu svítí. mění se zdroj signálu

4 B/ Play / Pause CD, USB, ipod režim: Spuštění nebo pozastavení přehrávání C/ Stop CD nebo USB režim: Stop přehrávání D/ CD Slot Vložte CD do slotu. Popisek musí být orientován ve vašem směru. E/ Eject Vysunutí disku. F/ VOLUME (+/-) Nastavení hlasitosti, nastavení času a čas buzení. G/ displej H/ Infračervený senzor Dálkové ovládání musí být zaměřeno na tento senzor I/ pohotovostní režim LED Svítí v pohotovostním režimu J/ reproduktor (stereo) K/ ipod Dokovací stanice Mírně stlačte na "TEAC" label: Dokovací stanice se otevře: připojte ipod. Mějte dock uzavřený, není-li ipod připojen. Vložení ipod: ipod je zapnutý, přehrávání seznamu skladeb začíná ipod je již vložen: stiskněte několikrát FUNKCE: přehrávání seznamu skladeb začíná Používejte ipod jako obvykle Dálkové ovládání Dálkové ovládání se používá pro ovládání SR-100i bezdrátově v rozsahu cca. 5m. Nastavte jej v horizontálním úhlu 60 a 20 vertikálně ve směru infračerveného snímače SR-100i. Překážky mezi SR-100i a dálkovým ovládáním mohou ovlivnit správnou funkci. Jestliže se používá jiné infračervené zařízení v blízkosti SR-100i dálkového ovládání, nebo jiná zařízení může nastat nepředvídatelná porucha SR-100i. Vložení nové baterie 1. Odstraňte kryt baterie. 2. Vložte lithium-ion baterie (CR2025, 3V). Ujistěte se, že strana oštítkované "+" je na horní straně. 3. Zavřete kryt baterie. Výměna baterie Pokud je provozní rozsah menší, došlo k vybití baterie.

5 Klíčové funkce A/ STANDBY / ON Přepínání SR-100i On / Off (Zapnuto / Vypnuto): Vypnutí bez ipod v dock. stanici: Displej: ECO PWR. SR-80i/100i je vypnut (pohotovostní režim). V pohotovostním režimu svítí LED dioda. Vypnutí s ipod v dock. stanici: Zobrazení: čas. ipod baterie se nabíjí. Pokud je ipod vyjmut a 90 sekund není stisknuto žádné tlačítko, SR-100i se vypne (pohotovostní režim). V pohotovostním režimu svítí LED dioda. B/ FUNKCE (FUNCTION) Výběr zdroje signálu: -> ipod-> CD-> USB-> FM-> AUX-> C/ FM Mode / Repeat FM rádio režim: Auto (stereo) <-> mono režim CD, USB, ipod režim: zvolte funkci opakování (Repeat) D/ Intro CD nebo USB přehrávání: přehrávání prvních 10 sekund všech skladeb / souborů (intr ON). Stiskněte znovu: INTRO off. Displej. Intr OFF E/ Play / Pause CD, USB, ipod režim: start a přerušení (pauza) přehrávání. Konec pauzy: stiskněte znovu.

6 F/ Stop Zastavení CD nebo USB režimu, zrušení módu programu. G/ Tlačítka (Scroll Keys) CD nebo USB přehrávání: zvolením složky (MP3/WMA CD a USB médií) ipod režim: procházení menu, výběr složky. Je podobné jako ipod click kolečko. Režim FM: vyberte přednastavení (umístění v paměti pro ukládání rozhlasových stanic) H/ MENU ipod režim: zpět na poslední nabídku, je podobný tlačítku Menu na ipodu. Navigace pomocí navigační klávesy v menu, potvrďte ENTER I/ S. Bass Posílit basy J/ CLOCK Zobrazení hodin. SR-80i/100i vypnutý: zobrazení nebo nastavení času. K/ A - B CD nebo USB režim: nastavení start / konec bodu pro opakování A - B. Displej: REP MODE. Stisknutí několikrát: režim opakování se mění: ON -> VŠE -> OFF ->. Režim je zobrazen na ipod. -> REP ONE-> REP ALB (MP3/WMA CD / USB) -> REP ALL -> REP OFF -> Počáteční a koncový bod musí být v rámci stejného souboru. Minimální doba pro vzdálenosti A - B je 3 sekundy. L/ Shuffle CD, USB, ipod přehrávání: aktivace funkce Shuffle (libovolné pořadí přehrávání). Displej: RANDOM. Stisknutí několikrát: -> Titul -> Album -> OFF -> M/ VOLUME (+/-) Nastavení hlasitosti, času nebo budík N/ DISPLAY CD nebo USB přehrávání: zobrazení ID3 tagů. Stisknutí tlačítka CD několikrát: zobrazení na druhém řádku: -> Uplynulý čas titulu -> zbývající doba přehrávání titulu -> uplynulá doba přehrávání CD -> zbývající čas přehrávání CD -> Stisknutím tlačítka MP3/WMA souborů několikrát: Zobrazení ve druhém řádku: -> Název -> Interpret -> Album -> O/ ENTER ipod režim: potvrzení volby. Je podobný středovému tlačítku ipod. P/ TUNING / Cursor / Skip CD, USB, ipod přehrávání: další / předchozí titul. Stisknutí trvale: vyhledávání v rámci jednoho titulu. Režim FM rádia: Úprava přijímané frekvence s <or>. Stisknutí trvale: automatické vyhledávání rozhlasových stanic. Rozhlasová stanice byla zjištěna: vyhledávání se zastaví. Krátké stisknutí: automatické vyhledávání je ukončeno. Ukládání rozhlasových stanic (přednastavených): nastavení frekvence -> stiskněte tlačítko PROGRAM -> pozice úložného místa bliká, nastavte číslo předvolby s navigační klávesou -> stiskněte tlačítko PROGRAM, stanice se uložení. Více stanic: (20 max.) Opakujte proces. Připomenutí rozhlasové stanice: vyberte přednastavení navigační klávesou -> stiskněte ENTER RDS: nastavení rozhlasové stanice s RDS: -> stiskněte tlačítko DISPLAY. Stiskněte tlačítko DISPLAY několikrát: -> PS (Program Service) -> PTY (Program Type) -> frekvence -> Q/ MUTING Ztlumení zvuku R/ PROGRAM CD nebo USB přehrávání: programování skladeb / souborů FM rádio Režim: program předvoleb Programování souborů: 1. Použijte funkci k výběru "CD" nebo "USB". 2. Poté, co byla zastavena přehrávání: stiskněte tlačítko PROGRAM. Displej audio CD: Číslo titulu (01) Číslo programu (P-00) Displej MP3/WMA souborů: Číslo titulu (01) spisové číslo (01) Číslo programu (P-00)

7 Opuštění programovacího režimu: stiskněte tlačítko STOP 3. Pro pouze MP3/WMA soubory: vyberte složku navigační klávesou 4. Vyberte titul nebo soubor navigační klávesou. Stiskněte tlačítko PROGRAM. Název / soubor je naprogramován. Číslo programu (P-01) je zobrazeno. Programování více titulů: opakujte kroky 3 a Stisknutím tlačítka PLAY / PAUSE spustíte přehrávání Poté, co jsou přehrány naprogramované tituly, zastaví se řehrávání. Stisknutím tlačítka PLAY / PAUSE znovu restartujete reprodukci. Funkce Přeskočit umožňuje výběr dalších titulů / souborů. Funkce Shuffle není k dispozici. Odstranění naprogramovaného seznam titulů Naprogramovaný seznam bude smazán: Po ukončení / zrušení přehrávání stisknutím Stop tlačítka Zvolením jiného zdroje signálu Stisknutím tlačítka STANDBY / ON Vysunutím disku Odpojením USB média Odpojením napájení S/ LOUDNESS Zvýšení basů při nízké úrovni T/ PRESET EQ nastavení ekvalizéru: -> POP-> jazz-> CLASSIC-> ROCK-> PLOCHÉ (přednastavení) -> U/ SLEEP / TIMER Nastavení časovače SR-80i/100i vypnuto: nastavení časovače. Po nastavení času se SR-80i/100i vypne. Stisknutím SLEEP znovu: nastavení času = čas + 10 minut Deaktivace časovače: stiskněte tlačítko SLEEP, dokud "-" je zobrazena. V/ DIMMER Nastavení jasu displeje Nastavení času Před použitím přístroje: nastavte aktuální čas! 1. SR-100i zapnutý: použijte tlačítko STANDBY / ON - jít do pohotovostního režimu 2. Stiskněte tlačítko CLOCK tolikrát, než se zobrazí CLK SET. hodinové hodnoty blikají (Po 30 sekundách bez stisknutí klávesy: nastavení se zruší) 3. Nastavte hodiny - hodnotu VOLUME (+/-). Stiskněte CLOCK pro nastavení minut: minuta bliká. 4. Nastavte minuty - hodnotu VOLUME (+/-). 5. Potvrďte nastavení pomocí CLOCK Nastavení časovače probuzení 1. SR-80i/100i je zapnutý: použijte tlačítko STANDBY / ON - jít do pohotovostního režimu 2. Stiskněte tlačítko TIMER tolikrát, než se zobrazí ALM SET. hodinové hodnoty blikají (Po 30 sekundách bez stisknutí klávesy: nastavení se zruší) 3. Nastavte hodiny - hodnotu VOLUME (+/-). Stiskněte tlačítko TIMER pro nastavení minut: minuta bliká. ipod touch: Zdroj signálu: Wake up timer funkce ipod touch. ipod touch je v dokovací stanici, časovač probuzení nefunguje, je-li ipod touch vypnut posuvným spínačem. ipod se vloží do dock. stanice: Wake up timer nefunguje, je-li video soubor vybrán pro přehrávání na ipodu. 4. Nastavte minuty - hodnotu VOLUME (+/-). Stiskněte tlačítko TIMER. Stav časovače (ON / OFF) bliká. 5. Stisknutím tlačítka VOLUME (+/-) nastavte na ON. Stiskněte tlačítko TIMER. Displej: ON a čas. Deaktivovace: nastavte na OFF. Standard: SLEEP 60. SR-100i přepne po 60 minutách do pohotovostního režimu.

8 Technická specifikace Tuner sekce FM Frekvenční rozsah 87,5 MHz až 108,0 MHz CD přehrávač Kompatibilní disky CD CD / CD-R / CD-RW (12 cm, 8 cm nemohou být použity) Kompatibilní formáty CD-DA, MP3/WMA Frekvenční rozsah 20 až Hz (± 1 db) Pomalé a rychlé kolísání: neschopný měření Celkové harmonické zkreslení 0,05% (1 khz, 0 db) Zesilovač Celkový výstupní výkon (maximum) 50 W + 50 W Systém reproduktorů reproduktor: 38 mm x 2 Woofer: 91 mm x 2 Impedance: 8 ohmů Obecné Požadavky na napájení 230 V, 50 Hz Spotřeba energie (nominální) 60 W Rozměry (Š x H x D) 570 mm x 230 mm x 220 mm Hmotnost (netto) 5.4 kg Kompatibilní ipod iphone Generace: 1./ Color 5. classic touch 1. touch 2./3. Kapacita (GB) 5/10/20 10/15/20/30/40 20/40/U2 20/30/40/60/U2 30/60/80 80/120/160 8/16/32 8/16/32/64 Připojení k SR-LUXi AUX Dock Dock Dock Dock Dock Dock Dock Napíjení přes SR-LUXi n n y y y y y y ipod Generace: shuffle 1. shuffle 2./3. mini nano 1. nano 2. nano 3. nano 4./5. Kapacita (GB) 512MB/1 1/2/4 4/6 1/2/4 2/4/8 4/8 8/16 Připojení k SR-LUXi AUX AUX Dock Dock Dock Dock Dock Napíjení přes SR-LUXi n n y y y y y Důležité informace Veškeré změny v designu a technických vlastnostech jsou vyhrazeny. Tento přístroj byl navržen pro použití s ipod. Apple Corp. nepodporuje svůj provoz v žádném případě. Všechny texty a ilustrace byly vytvářeny s velkou pečlivostí. TEAC nemůže přijmout žádnou právní či jinou odpovědnost za jakékoli zbývající nesprávné informace a jejich důsledky. Změny specifikací a charakteristik mohou být provedeny bez předchozího upozornění nebo povinnosti. Názvy společností a produktů zde uvedené jsou ochrannými známkami příslušných vlastníků. Poznámky k WEEE Přístroj nesmí být likvidován spolu s domácím odpadem. Tento spotřebič je označen v souladu s evropskou směrnicí 2002/96/ES o použitých elektrických a elektronických zařízení (odpadních elektrických a elektronických zařízeních - WEEE). Tato směrnice stanoví rámec pro vracení a recyklaci použitých zařízení, která jsou platná v EU. Chcete-li vrátit použité zařízení, použijte prosím systém vracení a sběru který je k dispozici ve vaší zemi. Copyright TEAC Europe GmbH

Návod k obsluze StereoMan 2

Návod k obsluze StereoMan 2 Návod k obsluze StereoMan 2 2.4 GHz bezdrátová sluchátka 1 1. Obsah. 1 Obsah 2 2 Rozsah dodávky / popis zařízení 3 3. Prosím, přečtěte si jako první 4 3.1 Provozní prostředí 4 3.2 Prohlášení výrobce 4

Více

Návod k obsluze. BluSpeaker. Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem

Návod k obsluze. BluSpeaker. Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem Návod k obsluze BluSpeaker Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem 1 1 Předmluva Tato příručka vám pomůže vhodně a bezpečně používat váš BluSpeaker 11 Kdo by si měl tento návod přečíst Příručka je

Více

Obecný popis. DAB&FM Digitální tuner (20DAB+20FM stanic) AMS funkce (Automatic Memory System)(30DAB+30FM uložených stanic)

Obecný popis. DAB&FM Digitální tuner (20DAB+20FM stanic) AMS funkce (Automatic Memory System)(30DAB+30FM uložených stanic) Obecný popis DAB&FM Digitální tuner (20DAB+20FM stanic) AMS funkce (Automatic Memory System)(30DAB+30FM uložených stanic) RDS funkce nabízí popis stanic a automatické nastavení času CD MP3 WMA a USB přehrávání

Více

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD Uživatelská příručka 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD Obsah Bezpečnostní opatření 3 Připojení a nastavení 4 Přední panel a OSD ovládání 6 Tabulka výchozího nastavení 7 Specifikace 8 Technická podpora 9 Detail

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

- T o p C H - D V T 1 0 1 0. - T S e t. B o x D V B. Návod k obsluze. B e d i e n u n g s a n l e i t u n g. www.cyberhome.de

- T o p C H - D V T 1 0 1 0. - T S e t. B o x D V B. Návod k obsluze. B e d i e n u n g s a n l e i t u n g. www.cyberhome.de D V B - T S e t - T o p C H - D V T 1 0 1 0 B o x Návod k obsluze B e d i e n u n g s a n l e i t u n g www.cyberhome.de CyberHome CH - DVT 1010 zkrácený návod k zapojení a obsluze strana 2 PRŮVODCE RYCHLOU

Více

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour INSTALAČNÍ MANUÁL video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Úvodní doporučení... 2 3. Vlastnosti systému... 2 4. Funkce systému... 2 5. Instalace vstupního panelu...

Více

Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití

Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 POPIS PŘÍSTROJE A JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 NEŽ ZAČNETE PŘÍSTROJ POUŽÍVAT... 5 INSTALACE... 5 NASTAVENÍ ČASU A BUDÍKU...

Více

Kazetový magnetofon s kodérem MP3 HRA-4050. Obj. č.: 34 63 96

Kazetový magnetofon s kodérem MP3 HRA-4050. Obj. č.: 34 63 96 Kazetový magnetofon s kodérem MP3 HRA-4050 Obj. č.: 34 63 96 1. Úvod, účel použití kazetového magnetofonu a jeho základní funkce Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za Váš nákup tohoto revolučního

Více

Instalační příručka. Barevný monitor LCD

Instalační příručka. Barevný monitor LCD Instalační příručka Barevný monitor LCD Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

TEAC SR-80i USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním

TEAC SR-80i USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním TEAC SR-80i USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním Před prvním použitím Zkontrolujte obsah balení: Dálkové ovládání (RC-1274) Baterie (CR2025) pro dálkové ovládání Napájecí kabel + adaptér FM

Více

NAITECH CTN-254 BLUETOOTH HANDSFREE FM TRANSMITTER MP3 PŘEHRÁVAČ

NAITECH CTN-254 BLUETOOTH HANDSFREE FM TRANSMITTER MP3 PŘEHRÁVAČ Návod k použití CTN-254 BLUETOOTH HANDSFREE FM TRANSMITTER MP3 PŘEHRÁVAČ Děkujeme za zakoupení přístroje. Jeho vývoji jsme věnovali nemálo prostředků, a proto Vám můžeme zaručit jeho prvotřídní kvalitu

Více

Obsah. 1. Systém domácího videovrátného

Obsah. 1. Systém domácího videovrátného Obsah 1. Systém domácího videovrátného... 2. Obsah dodávky... 2 3. Technický popis výrobku... 2 4. Instalace... 4 5. Příklady možných zapojení systému videovrátného... 7 6. Obsluha... 7 7. Tabulka poruch

Více

Návod na použití. IC-908fdgr/ IC-108fdgr/ IC-133fdgr. TFT-LCD výklopný displej. se zabudovaným DVD přehrávačem, USB/SD čtečkou

Návod na použití. IC-908fdgr/ IC-108fdgr/ IC-133fdgr. TFT-LCD výklopný displej. se zabudovaným DVD přehrávačem, USB/SD čtečkou Návod na použití IC-908fdgr/ IC-108fdgr/ IC-133fdgr TFT-LCD výklopný displej se zabudovaným DVD přehrávačem, USB/SD čtečkou Upozornění k provozu zařízení Přečtěte si pozorně všechna upozornění a instrukce,

Více

DS x9 HD. TFT-LCD displej v opěrce hlavy se zabudovaným DVD přehrávačem. Umožňuje přehrávat disky DVD, VCD, CD, MP3, MP4, CD-R a CD-RW

DS x9 HD. TFT-LCD displej v opěrce hlavy se zabudovaným DVD přehrávačem. Umožňuje přehrávat disky DVD, VCD, CD, MP3, MP4, CD-R a CD-RW DS x9 HD TFT-LCD displej v opěrce hlavy se zabudovaným DVD přehrávačem Umožňuje přehrávat disky DVD, VCD, CD, MP3, MP4, CD-R a CD-RW Uživatelská příručka Upozornění k provozu zařízení Přečtěte si pozorně

Více

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách.

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. Připojení k PC je pomocí USB konektoru na rekordéru, z PC je rekordér

Více

Identifikační údaje 2010 TELCO systems, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Identifikační údaje 2010 TELCO systems, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Identifikační údaje 2010 TELCO systems, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. TELCO PH-895 1112 - telefonní přístroj TELCO systems, s. r. o. SLOVAK REPUBLIC www.telco.sk 04/2010 FSK a DTMF 66-ti místná paměť

Více

Děkujeme za zakoupení syntezátoru Korg XVP-10. Abyste zajistili dlouhodobé a bezproblémové použití, přečtěte si pečlivě celý manuál.

Děkujeme za zakoupení syntezátoru Korg XVP-10. Abyste zajistili dlouhodobé a bezproblémové použití, přečtěte si pečlivě celý manuál. Uživatelský manuál POZN.: Produkty Korg jsou vyrobeny s dodržením přísných specifikací a dodržením požadavků napětí ve vaší zemi. Tyto produkty jsou chráněny Zárukou distributora KORG jen ve vaší zemi.

Více

Sklokeramická deska PVD 830 N. Návod k obsluze

Sklokeramická deska PVD 830 N. Návod k obsluze Sklokeramická deska PVD 830 N Návod k obsluze 1 Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Čas/Časovač/Odpočítávání Indikátor rozšířené zóny Zapnutí/vypnutí a zobrazení varné zóny Tlačítko Memory (paměť) Zóna časovače Tlačítka

Více

Digitální album návod k použití

Digitální album návod k použití Digitální album návod k použití ALBUM je schopné stahovat (nahrávat) fotografie přímo z digitálního fotoaparátu bez použití počítače. Pojme více než 20 tisíc fotografií ve formátu JPG, optimalizovaných

Více

FM vysílač DNT MusicFly Select. Obj. č.: 37 22 23. Obsah. 1. Úvodem

FM vysílač DNT MusicFly Select. Obj. č.: 37 22 23. Obsah. 1. Úvodem FM vysílač DNT MusicFly Select Obj. č.: 37 22 23 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup FM vysílače DNT. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

Uživatelský manuál. Klešťový multimetr AC/DC MS2101. Obsah

Uživatelský manuál. Klešťový multimetr AC/DC MS2101. Obsah 9. Automatické vypnutí Pro prodloužení životnosti baterie je poskytována funkce automatického vypínání. V případě nečinnosti (ovládání tlačítek), změny rozsahu po dobu 15 minut se multimetr automaticky

Více

Odpájecí stanice pro SMD. Kontrola teploty, digitální displej, antistatické provedení SP-HA800D

Odpájecí stanice pro SMD. Kontrola teploty, digitální displej, antistatické provedení SP-HA800D Odpájecí stanice pro SMD Kontrola teploty, digitální displej, antistatické provedení SP-HA800D Upozornění Teplota trysek je 400 C a v případě nesprávného zacházení s přístrojem může dojít ke zranění, požáru

Více

ZÁRUČNÍ LIST ALMA T2200. Uživatelská příručka. na výrobek. Zápis záručních oprav ... Výrobní číslo

ZÁRUČNÍ LIST ALMA T2200. Uživatelská příručka. na výrobek. Zápis záručních oprav ... Výrobní číslo ZÁRUČNÍ LIST na výrobek ALMA T2200.. Výrobní číslo.. Datum prodeje.... Razítko a podpis prodejce ALMA T2200 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY 1. ZÁRUČNÍ DOBA Na tento výrobek poskytuje výrobce záruku po dobu 24 měsíců

Více

DR10. Přenosné digitální rádio Uživatelská příručka. objednací číslo: 00054828

DR10. Přenosné digitální rádio Uživatelská příručka. objednací číslo: 00054828 DR10 Přenosné digitální rádio Uživatelská příručka objednací číslo: 00054828 1. Obsah 1. VYSVĚTLENÍ VAROVÁNÍ A POZNÁMEK... 4 2. OBSAH BALENÍ... 4 3. BEZPEČNOST... 5 4. OVLÁDACÍ PRVKY A POPIS 7 5. ZAČÍNÁME...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č. 64 61 50 Úvod Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši důvěru a za nákup našeho malého bezdrátového pokojového a venkovního teploměru. Tento přístroj dokáže přijímat signály naměřené

Více

SUPERTOOTH DISCO 2 je přenosný bezdrátový stereo reproduktor s avantgardním designem a kompaktními rozměry.

SUPERTOOTH DISCO 2 je přenosný bezdrátový stereo reproduktor s avantgardním designem a kompaktními rozměry. DISCO 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA SUPERTOOTH DISCO 2 je přenosný bezdrátový stereo reproduktor s avantgardním designem a kompaktními rozměry. Můžete bezdrátově přehrávat hudbu z vašeho mobilního telefonu, tabletu,

Více

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops.

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops. Hodinky s kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu www.spyshops.cz stránka 1 1. Popis tlačítek A. Tlačítko on/off a pro pořízení záznamu, fotografie

Více

HLAVNÍ STANICE SÉRIE 912 TP-561

HLAVNÍ STANICE SÉRIE 912 TP-561 je modul skupinového satelitního přijímače s rozhraním Common Interface pro příjem satelitních digitálních programů DVB-S. Výstupní signál je modulován v normě PAL B/G CCIR. Nastavení se provádí pomocí

Více

Česky. Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení

Česky. Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení Česky Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení Bezpečnostní informace Nebezpečí smrtelného zranění kabelem - děti se mohly zaplést v kabelech a uškrtit se. -

Více

DVD reproduktory pro malé domácí kino HM010. Pokyny

DVD reproduktory pro malé domácí kino HM010. Pokyny DVD reproduktory pro malé domácí kino HM00 Pokyny přední přední levý FL SUB CEN FR přední pravý DVD reproduktory pro malé domácí kino zadní levý RL RR zadní pravý HM00. kanálový reproduktorový systém se

Více

Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením.

Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité poznámky k bezpečnosti 1. Před vlastní instalací pozorně

Více

Uživatelská příručka ACR-3280. Radiobudík (Před použitím si pečlivě přečtěte návod)

Uživatelská příručka ACR-3280. Radiobudík (Před použitím si pečlivě přečtěte návod) ACR-3280 Radiobudík (Před použitím si pečlivě přečtěte návod) Návod k obsluze je možné stáhnout ve formátu PDF: http://hu.akai-atd.com/uzivatelska-prirucka 1 1. ON/OFF: Tlačítko pro zapnutí a vypnutí zařízení,

Více

KLEŠŤOVÝ MULTIMETR NÁVOD K OBSLUZE. Model : DM-6046 DCA/ACA

KLEŠŤOVÝ MULTIMETR NÁVOD K OBSLUZE. Model : DM-6046 DCA/ACA DCA/ACA KLEŠŤOVÝ MULTIMETR Model : DM-6046 Nákup tohoto klešťového DCA/ACA multimetru pro Vás představuje krok vpřed v oblasti přesného měření. Správným používaním tohoto multimetru předejdete případným

Více

Návod k obsluze TechniCast Adapter

Návod k obsluze TechniCast Adapter Návod k obsluze TechniCast Adapter 1 1 Obsah. 1 Obsah 2 2 Prosím, přečtěte si jako první Rozsah 3 2.1. Správné použití 3 2.2 Prohlášení o shodě 3 2.3 Důležité poznámky 3 2.3.1 Bezpečnost. 3 2.3.2 Likvidace

Více

Cesky. Instalace přístroje Parrot MKi9000

Cesky. Instalace přístroje Parrot MKi9000 V tomto zjednodušeném návodu k použití přístroje Parrot MKi9000 najdete základní instrukce, které vám umožní snadnou obsluhu tohoto zařízení. Obsah Instalace přístroje Parrot MKi9000... 25 Autorádio s

Více

VAHY PRO, s.r.o. Fügnerova 345 400 04 Trmice Ústí nad Labem tel./fax: 475 620 800 www.vahypro.cz

VAHY PRO, s.r.o. Fügnerova 345 400 04 Trmice Ústí nad Labem tel./fax: 475 620 800 www.vahypro.cz VÁHY SÉRIE AQM Instruk ní p íru ka Servisní knížka VAHY PRO, s.r.o. Fügnerova 345 400 04 Trmice Ústí nad Labem tel./fax: 475 620 800 www.vahypro.cz Obsah : 1. Instalace 2. Specifikace 3. Rozmístní kláves

Více

NÁVOD NA OBSLUHU TECATEL Modulátor COFDM DIMHD6

NÁVOD NA OBSLUHU TECATEL Modulátor COFDM DIMHD6 NÁVOD NA OBSLUHU TECATEL Modulátor COFDM DIMHD6 1. ÚVOD Před instalací a používání modulátoru si pozorně přečtěte tento návod! Návod si uložte pro pozdější použití! Zakoupený produkt TECATEL Modulátor

Více

Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05207AB -11/13-01 GF Niky 1000/1500 CZ CZ 3 2 Niky 1000/1500 OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání a signalizace

Více

CZE. Bezpečnostní ustanovení. ZM-MH200 Series

CZE. Bezpečnostní ustanovení. ZM-MH200 Series Česky 1 Bezpečnostní ustanovení (1) Prohlédněte si pečlivě stav a kompletnost zařízení hned po vybalení. Pokud zjistíte jakékoliv problémy, obraťte se na prodejce. (2) Nenechávejte zařízení na přímém slunečním

Více

DAB+ rádio Dual DAB 10S, FM. Obj. č.: 35 16 90. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Vlastnosti

DAB+ rádio Dual DAB 10S, FM. Obj. č.: 35 16 90. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Vlastnosti Popis a ovládací prvky DAB+ rádio Dual DAB 10S, FM Obj. č.: 35 16 90 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup přenosného stereo rádia DAB+. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

Zesilovač Indukční smyčky

Zesilovač Indukční smyčky Zesilovač Indukční smyčky Úvod Děkujem vám za zakoupení přístroj GeemarcTM LH600. Jedná se o přenosnou indukční smyčku, která je vhodná pro domácí použití. Vyniká snadným nastavením a také elegantním a

Více

Rádio. Návod k obsluze. MAKITA INTERNATIONAL EUROPE LTD. Michigan Drive, Tongwell, Milton Keynes, Bucks MK15 8JD, ENGLAND

Rádio. Návod k obsluze. MAKITA INTERNATIONAL EUROPE LTD. Michigan Drive, Tongwell, Milton Keynes, Bucks MK15 8JD, ENGLAND PROHLÁŠENÍ O SHOD S NORMAMI EU Tímto na naši vlastní odpov dnost prohlašujeme, že tento výrobek je podle sm rnice 89/336/EHS Rady v souladu s následujícími normami normalizovaných dokument : EN55013 Tímto

Více

CZ manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. Bluetooth sluchátka Fontastic X540Ri jsou ideálním společníkem pro poslech hudby a vyřizování telefonních hovorů. Užijte si hudbu v prvotřídní kvalitě díky

Více

MT-8001. Zkušební telefonní sada

MT-8001. Zkušební telefonní sada MT-8001 Zkušební telefonní sada Děkujeme, že jste si zakoupili telefonní sadu MT-8001 (dále jen "přístroj"). Dříve než začnete přístroj používat, prostudujte pečlivě návod k použití. Vlastnosti Telefonní

Více

1. Bezpečnostní pokyny

1. Bezpečnostní pokyny 1. Bezpečnostní pokyny Tento návod obsahuje důležité bezpečnostní pokyny a informace o správném používání zařízení. Aby nedošlo k nějaké nehodě, pozorně si jej přečtěte a ujistěte se, že rozumíte všem

Více

MI1230 ZL-MYGIG / ZL-MYGIG-R

MI1230 ZL-MYGIG / ZL-MYGIG-R MI1230 ZL-MYGIG / ZL-MYGIG-R Adaptér ZL-MYGIG umožňuje připojení externího zdroje video signálu (např. DVD přehrávače nebo DVB-T tuneru) k navigačnímu systému MYGIG ve vozidlech Chrysler, Jeep a Dodge.

Více

FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54

FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54 FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54 Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Jednoduché ovládání MMS www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 1.1 Popis zařízení www.spyobchod.cz Stránka

Více

HM-5021. Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ. česky. Vysoušeč vlasů HM-5021

HM-5021. Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ. česky. Vysoušeč vlasů HM-5021 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5021 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 33 57

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 33 57 NÁVOD K OBSLUZE Verze 02/04 Obj. č.: 30 33 57 Toto praktické ultramalé a lehké rádio se středními a velmi krátkými vlnami schováte do kterékoliv kapsy u kalhot. Připojíte-li k tomuto rozhlasovému přijímači

Více

HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108

HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108 HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108 Tato šipka ve tvaru blesku označuje neizolované části ve vašem přístroji, které mohou způsobit úraz elektrickým proudem. Z důvodu bezpečnosti všech členů domácnosti

Více

Za ízení TouchPad aklávesnice

Za ízení TouchPad aklávesnice Za ízení TouchPad aklávesnice Číslo dokumentu: 430406-221 Leden 2007 Tato příručka popisuje funkce zařízení TouchPad a klávesnice počítače. Obsah 1 Za ízení TouchPad Popis zařízení TouchPad.........................

Více

Model: DO BERA8637 AUTORÁDIO/MP3 PŘEHRÁVAČ (S KONEKTOREM USB A ČTEČKOU KARET SD) NÁVOD K OBSLUZE

Model: DO BERA8637 AUTORÁDIO/MP3 PŘEHRÁVAČ (S KONEKTOREM USB A ČTEČKOU KARET SD) NÁVOD K OBSLUZE Model: DO BERA8637 AUTORÁDIO/MP3 PŘEHRÁVAČ (S KONEKTOREM USB A ČTEČKOU KARET SD) NÁVOD K OBSLUZE ----- PŘED POUŽITÍM SI POZORNĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K OBSLUZE ----- 1 NÁVOD K OBSLUZE OBSAH 2 PODĚKOVÁNÍ

Více

GSM alarm INTELIGENTNÍ základna

GSM alarm INTELIGENTNÍ základna GSM alarm INTELIGENTNÍ základna Neumísťujte hlavní jednotku alarmu v blízkosti velkých kovových objektů, zařízení způsobujících vysokofrekvenční rušení a silných překážek jako například železobetonové

Více

Bezdrátová sada s klávesnicí a myší. Stručný návod k použití WUR - 0108T

Bezdrátová sada s klávesnicí a myší. Stručný návod k použití WUR - 0108T Bezdrátová sada s klávesnicí a myší WUR - 0108T Obsah Začínáme....................................................... 1 Funkce......................................................... 1 Příprava klávesnice,

Více

2 Zapněte počítač. MI-7550Xp WIRELESS LASER MINI MOUSE A B C G D

2 Zapněte počítač. MI-7550Xp WIRELESS LASER MINI MOUSE A B C G D Informace o výrobku A B C E F H J K G D Myš A: Kolečko pro posunování a třetí tlačítko (pro autoposun tlačit dolů) Dolní kolečko pro posunování Indikátor vybité baterie (bliká) B: Pravé tlačítko C: Levé

Více

Kompresorové ledničky

Kompresorové ledničky EBERSPÄCHER PRAHA S.R.O. Pod Višňovkou 29 140 00 Praha 4 Tel.: 234 035 800 Fax: 234 035 820 www.eberspaecher.cz cz-info@eberspaecher.com Kompresorové ledničky NÁVOD NA POUŽITÍ Pozor Před použitím ledničky

Více

Bezpečností upozornění před instalací zařízení

Bezpečností upozornění před instalací zařízení Bezpečností upozornění před instalací zařízení - Nepřipojujte zařízení do sítě 230V současně s jinými zařízeními - V zapnutém stavu nepřipojujte další zařízení - Pro čištění nepoužívejte vodu, olejové

Více

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Návod k obsluze NW-E55/75 2004 Sony Corporation WALKMAN je registrovaná ochranná známka společnosti Sony Corporation představující produkty skupiny Headphone

Více

Stolní rádio MR18. Obj. č.: 35 19 17. Popis a ovládací prvky

Stolní rádio MR18. Obj. č.: 35 19 17. Popis a ovládací prvky Popis a ovládací prvky Stolní rádio MR18 Obj. č.: 35 19 17 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup stolního rádia MR 18. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny

Více

Barevný videotelefon CDV-70H

Barevný videotelefon CDV-70H Barevný videotelefon CDV-70H Návod k použití Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité poznámky k

Více

Záloha a obnovení Uživatelská příručka

Záloha a obnovení Uživatelská příručka Záloha a obnovení Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této

Více

Digitální rádio "Dřevo" 633699

Digitální rádio Dřevo 633699 Digitální rádio "Dřevo" 633699 Návod k obsluze Děkujeme Vám, že jste se rozhodli ke koupi tohoto výrobku. Přečtěte si pečlivě tento návod před uvedením do provozu a dobře je uschovejte pro pozdější potřebu.

Více

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor TATUNG Vibrant L5EX

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor TATUNG Vibrant L5EX Uživatelská příručka 15 LCD monitor TATUNG Vibrant L5EX Obsah Bezpečnostní opatření 3 Popis produktu 4 Obsah balení 4 Vlastnosti 5 Čištění 5 Popis 5 Přední pohled 5 Zadní pohled 6 Nastavení 7 Nastavení

Více

CZ manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. kitvision.co.uk

CZ manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. kitvision.co.uk CZ manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. kitvision.co.uk Obsah Vlastnosti 2 Obsah balení 2 Funkce 3 Používání kamery 4 Připojení kamery k PC 5 Uchycení kamery 6 Specifikace 7 1 1. Vlastnosti Nahrávání

Více

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení.

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Bezpečnostní pokyny Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Prosím, nabíjejte baterie, když: o symbol baterie ukazuje, že je

Více

EBERSPÄCHER PRAHA S.R.O. Pod Višňovkou 29 140 00 Praha 4 Tel.: 234 035 800 Fax: 234 035 820 www.eberspaecher.cz cz-info@eberspaecher.

EBERSPÄCHER PRAHA S.R.O. Pod Višňovkou 29 140 00 Praha 4 Tel.: 234 035 800 Fax: 234 035 820 www.eberspaecher.cz cz-info@eberspaecher. EBERSPÄCHER PRAHA S.R.O. Pod Višňovkou 29 140 00 Praha 4 Tel.: 234 035 800 Fax: 234 035 820 www.eberspaecher.cz cz-info@eberspaecher.com NÁVOD K OBSLUZE MODELY TB STEEL SINGLE DOOR TB74 STEEL TB100 STEEL

Více

Portable radio. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at. Uživatelský manuál AE2730

Portable radio. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at. Uživatelský manuál AE2730 Portable radio AE2730 Register your product and get support at www.philips.com/welcome Uživatelský manuál 1 3 2 1 5 4 6 7 0 8 9 2 Česky Gratulujeme vám k nákupu a vítáme vás u společnosti Philips! Chcete-li

Více

NÁVOD K OBSLUZE DEHUMIDIFIER CFO-45E

NÁVOD K OBSLUZE DEHUMIDIFIER CFO-45E NÁVOD K OBSLUZE DEHUMIDIFIER CFO-45E PŘEKLAD PŮVODNÍHO UŽIVATELSKÉHO NÁVODU 1 PŘED POUŽITÍM UPOZORNĚNÍ! Udržujte toto zařízení vždy ve svislé poloze. Když bylo zařízení přepravováno nebo nakloněno (např.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiem řízený budík se slunečním modulem. Obj.č.: 640 037

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiem řízený budík se slunečním modulem. Obj.č.: 640 037 NÁVOD K OBSLUZE Rádiem řízený budík se slunečním modulem Obj.č.: 640 037 DCF signál pro rádiem řízené hodiny s volbou ručního nastavování 24 hodinový ukazovací cyklus Kalendářní údaje: Datum dne a měsíce

Více

POHON GARÁŽOVÝCH VRAT UŽIVATELSKÝ NÁVOD (FBC180 / FBC200)

POHON GARÁŽOVÝCH VRAT UŽIVATELSKÝ NÁVOD (FBC180 / FBC200) POHON GARÁŽOVÝCH VRAT UŽIVATELSKÝ NÁVOD (FBC180 / FBC200) OBSAH 1. Bezpe nostní instrukce 3 2. Vlastnosti a použití pohonu vrat 3 3. Technická specifikace 4 4. Kontrola obsahu balení 4 5. Instalace a nastavení

Více

Basový zesilovač CD-100B. Obj. č.: 36 78 42

Basový zesilovač CD-100B. Obj. č.: 36 78 42 Basový zesilovač CD-100B Obj. č.: 36 78 42 2 Obsah: ÚVOD... 2 SPRÁVNÉ POUŽÍVÁNÍ... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 POPIS FUNKCÍ... 4 UVEDENÍ DO PROVOZU... 4 PŘIPOJENÍ BASOVÉ KYTARY...5 PŘIPOJENÍ NA ELEKTRICKOU

Více

Nové funkce stroje PR-650 verze 2 CS

Nové funkce stroje PR-650 verze 2 CS Nové funkce stroje PR-650 verze 2 CS Verze 2 nově obsahuje následující nové funkce. Před použitím stroje si pečlivě přečtěte tuto příručku a uživatelskou příručku dodanou se strojem PR-650 (která obsahuje

Více

VideoFlex SD / VideoFlex SD XL

VideoFlex SD / VideoFlex SD XL VideoFlex SD / VideoFlex SD XL DE GB NL DK FR ES IT PL FI 02 PT 10 SE 18 NO 26 TR 34 RU 42 135 103 UA 50 CZ 58 130 180 3" 50 ø 11 1000 / 2000 EE LV LT RO BG GR Funkce / Použití Tento videoinspektor umož

Více

Návod k použití přehrávače RAMOS RM970

Návod k použití přehrávače RAMOS RM970 Návod k použití přehrávače RAMOS RM970 Popis: 1. výstup na sluchátka 2. slot na paměťovou kartu MicroSD 3. USB konektor 4. tlačítko zámku, zapnutí/vypnutí, pauza 5. tlačítko Escape 6. tlačítko VOLUME 7.

Více

Rádiobudík Sonoclock 660 PLL

Rádiobudík Sonoclock 660 PLL Rádiobudík Sonoclock 660 PLL CZ-GKR1600 BEZPEČNOST Tento přístroj je určen pro přehrávání zvukových signálů. Jakékoliv další použití je výslovně zakázáno. Přístroj je úplně odpojen od napětí až poté, co

Více

DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TD Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RÁDIOVÁ KLÁVESNICE

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RÁDIOVÁ KLÁVESNICE UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RÁDIOVÁ KLÁVESNICE Úvod Děkujeme,že jste si vybrali naši bezdrátovou klávesnici s bezdrátovou optickou myší.pracuje s digitální rádio technologií zaručující bezproblémovou komunikaci

Více

A. Bezpečnostní pokyny: POZOR: pokud je přístroj zapojen do zásuvky, pro zabránění požáru - nevystavujte přístroj dešti nebo vodě.

A. Bezpečnostní pokyny: POZOR: pokud je přístroj zapojen do zásuvky, pro zabránění požáru - nevystavujte přístroj dešti nebo vodě. DIGITALNI RADIO DAB+ "RETRO STYL" Děkujeme vám, že jste se rozhodli pro koupi tohoto produktu. Přečtěte si pečlivě tento návod, než se rozhodnete přístroj použít a uschovejte tento návod pro případné použití.

Více

SE155. Monitor s HUD projekčním displejem 5,5" Uživatelská příručka

SE155. Monitor s HUD projekčním displejem 5,5 Uživatelská příručka SE155 Monitor s HUD projekčním displejem 5,5" Uživatelská příručka 1 Děkujeme vám za zakoupení našeho HUD projekčního displeje. Tento produkt zvyšuje bezpečnost řidičů, kdy všechny potřebné informace jsou

Více

Reproduktorový systém SX-DD3 NÁVOD K POUŽITÍ

Reproduktorový systém SX-DD3 NÁVOD K POUŽITÍ STANDBY/ON Reproduktorový systém SX-DD3 NÁVOD K POUŽITÍ Bezpečnostní upozornění POZOR!!! Před sejmutím krytu nutno vyjmout vidlici síťového přívodu ze zásuvky. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona

Více

1. Popis zařízení. (A) Logger tlaku DRULO II Měřicí přístroj pro zaznamenávání a přenos hodnot tlaku na hydrantech.

1. Popis zařízení. (A) Logger tlaku DRULO II Měřicí přístroj pro zaznamenávání a přenos hodnot tlaku na hydrantech. Návod k instalaci a obsluze 1. Popis zařízení A Logger tlaku DRULO II 1A Displej 2A Optický komunikační senzor 3A Funkční tlačítka pohyb / potvrzení 4A Utahovací šrouby 5A Odvzdušňovací šroub 6A Odvzdušňovací

Více

KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ TÝDENNÍ ČASOVAČ

KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ TÝDENNÍ ČASOVAČ Příručka uživatele KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ TÝDENNÍ ČASOVAČ Pozor: Na Vašem výrobku je uveden tento symbol. Říká, že se elektrické a elektronické přístroje nemají likvidovat s domácím odpadem, nýbrž se mají

Více

Obsah. Upozornění...2 ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKY O LCD MONITORECH...3. Obsah balení...3. Návod k instalaci...4. Montáž monitoru...4. Odpojení monitoru...

Obsah. Upozornění...2 ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKY O LCD MONITORECH...3. Obsah balení...3. Návod k instalaci...4. Montáž monitoru...4. Odpojení monitoru... Obsah Upozornění...2 ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKY O LCD MONITORECH...3 Obsah balení...3 Návod k instalaci...4 Montáž monitoru...4 Odpojení monitoru...4 Nastavení úhlu pohledu...4 Připojení zařízení...5 Zapnutí přívodu

Více

Prodlužovačka se 6 zásuvkami ovládaná rádiovým signálem v pásmu 433 MHz

Prodlužovačka se 6 zásuvkami ovládaná rádiovým signálem v pásmu 433 MHz NÁVOD K OBSLUZE Prodlužovačka se 6 zásuvkami ovládaná rádiovým signálem v pásmu 433 MHz Obj. č.: 61 31 18 Ideální pro Vaše video nebo audio zařízení. Před prvním použitím prodlužovačky si pozorně přečtěte

Více

EMS 58 Automat na prodej času

EMS 58 Automat na prodej času JITOJA spol. s r.o. Zvonařská 1310 156 00 Praha 5 - Zbraslav tel.: 00420 257920850 EMS 58 Automat na prodej času Pokyny k obsluze a popis automatu Výrobek firmy BECKMANN GmbH Beckmann GmbH Brandstraße

Více

EW98. Rádiem řízené projekční hodiny a budík s bezdrátovým měřením teploty a upozorněním na námrazu. Návod k použití. Popis přístroje Hlavní jednotka

EW98. Rádiem řízené projekční hodiny a budík s bezdrátovým měřením teploty a upozorněním na námrazu. Návod k použití. Popis přístroje Hlavní jednotka Rádiem řízené projekční hodiny a budík s bezdrátovým měřením teploty a upozorněním na námrazu. EW98 Návod k použití Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto přístroje. Před jeho instalací, zapnutím

Více

DVRS01 Kamera Full-HD 1080P

DVRS01 Kamera Full-HD 1080P DVRS01 Kamera Full-HD 1080P Uživatelská příručka Obsah Pohled na kameru a ovládací prvky 1 LCD displej 2 Zobrazení režimů a stavu kamery 3 Před prvním použitím 3 Výchozí nastavení kamery 4 Zapnout a vypnout

Více

SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ

SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ Před tím, než začnete digitální měřič používat, přečtěte si prosím tento návod na použití. Technické specifikace a způsob provozu, které jsou

Více

DigiTape DT-01. Návod k obsluze Prohlášení o shodě k tomuto zařízení naleznete na adrese: www.technaxx.de/ (ve spodní liště Konformitätserklärung )

DigiTape DT-01. Návod k obsluze Prohlášení o shodě k tomuto zařízení naleznete na adrese: www.technaxx.de/ (ve spodní liště Konformitätserklärung ) Technaxx Úvod DigiTape DT-01 Návod k obsluze Prohlášení o shodě k tomuto zařízení naleznete na adrese: www.technaxx.de/ (ve spodní liště Konformitätserklärung ) Objevujte znovu staré písničky se zařízením

Více

Zálohování a zotavení Uživatelská příručka

Zálohování a zotavení Uživatelská příručka Zálohování a zotavení Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je USA registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation. Informace uvedené v této

Více

Větrná elektrárna GWL

Větrná elektrárna GWL Větrná elektrárna GWL GWT400, GWT600, GWT1000 Návod obsluze - 1 - 1. Popis Větrné elektrárny GWL jsou určené do každého počasí pro všechny geografické a klimatické podmínky. Vynikají malými rozměry, snadnou

Více

Instalační programování Programování bezdrátové klávesnice se skládá ze dvou kroků: Hlavní vlastnosti

Instalační programování Programování bezdrátové klávesnice se skládá ze dvou kroků: Hlavní vlastnosti Instrukce pro bezdrátovou klávesnici RW SALK WL Úvod Bezdrátová klávesnice je vysílač s plovoucím kódem, používaný k dálkovému ovládání bezpečnostního systému PROSYS. Umožňuje aktivaci a deaktivaci systému

Více

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace 1. Systém domácího videovrátného Umožňuje audiovizuální spojení s elektrickým videovrátným a ovládání dveřního zámku. Základním přínosem tohoto systému je zvýšení komfortu a bezpečnosti bydlení. Základní

Více

Měřič plochy listu Návod k použití

Měřič plochy listu Návod k použití Měřič plochy listu Návod k použití strana 1 Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Popis... 3 1.2 Ovládací prvky a indikátory... 4 1.2.1 Hlavní jednotka... 4 1.2.2 Skener... 5 1.3 Nastavení... 5 1.4 Nastavení rukojeti...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 05/08. Obj. č.: 4804769

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 05/08. Obj. č.: 4804769 NÁVOD K OBSLUZE Verze 05/08 Obj. č.: 4804769 Obsah Strana 1. Úvod... 3 2. Součásti a ovládací tlačítka anemometru... 3 Tlačítko +... 3 Větrné kolečko k měření rychlosti větru... 3 Kryt bateriového pouzdra...

Více

TTT-9V. Uživatelská příručka. Elektronická bateriová programovací jednotka řízení závlahy TTT-9V

TTT-9V. Uživatelská příručka. Elektronická bateriová programovací jednotka řízení závlahy TTT-9V Elektronická bateriová programovací jednotka řízení závlahy TTT-9V TTT-9V Uživatelská příručka Děkujeme Vám, že jste si vybrali řídící jednotku pro zavlažování řady TTT-9 Obsah Použití zařízení Princip

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 866666

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 866666 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 866666 Děkujeme, že jste si zakoupili tuto automatickou nabíječku VC 7000. Je určená pro nabíjení olověných, gelových i kalciových akumulátorů s kapacitou nad 14Ah, resp. 25Ah.

Více

BECK-O-TRONIC 5. Provedení: Centronic. Návod na montáž a obsluhu. Řídicí jednotka vrat

BECK-O-TRONIC 5. Provedení: Centronic. Návod na montáž a obsluhu. Řídicí jednotka vrat BECK-O-TRONIC 5 Provedení: Centronic cs Návod na montáž a obsluhu Řídicí jednotka vrat Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více