1. červenec Kino. 2. červenec Před KD. 3. červenec Kino. 4. červenec Letní kino. 5. červenec Letní kino

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. červenec Kino. 2. červenec Před KD. 3. červenec Kino. 4. červenec Letní kino. 5. červenec Letní kino"

Transkript

1 1. červenec TRANSFORMERS 3 3D hod., USA, dabing, přístupno, 130,- Kč. Shia LaBeouf, Autoboti a Deceptikoni opět v akci! Volné pokračování populární dobrodružné sci-fi, tentokrát s podtitulem Temná strana měsíce. ČERNÁ LABUŤ hod., USA, titulky, od 15 let, 101 minut, 80,- Kč. Drama z baletního prostředí. V hlavní roli Natalie Portman, která za tuto roli dostala Oscara za nejlepší herecký výkon. 2. červenec Před KD WRV FARMÁŘSKÉ TRHY od 8.00 do hodin. Prodej potravin a dalších produktů z našich luhů a hájů. LETNÍ KONCERTY NA KLATOVSKÉM NÁMĚSTÍ - KEKIT A BAND každou středu a sobotu od hodin koncertní vystoupení orchestrů, skupin a jednotlivců na klatovském náměstí. TRANSFORMERS 3 3D hod., USA, dabing, přístupno, 130,- Kč. Shia LaBeouf, Autoboti a Deceptikoni opět v akci! Volné pokračování populární dobrodružné sci-fi, tentokrát s podtitulem Temná strana měsíce. ČERNÁ LABUŤ hod., USA, titulky, od 15 let, 101 minut, 80,- Kč. Drama z baletního prostředí. V hlavní roli Natalie Portman, která za tuto roli dostala Oscara za nejlepší herecký výkon. 3. červenec TRANSFORMERS 3 3D hod., USA, dabing, přístupno, 130,- Kč. Shia LaBeouf, Autoboti a Deceptikoni opět v akci! Volné pokračování populární dobrodružné sci-fi, tentokrát s podtitulem Temná strana měsíce. ČERNÁ LABUŤ hod., USA, titulky, od 15 let, 101 minut, 80,- Kč. Drama z baletního prostředí. V hlavní roli Natalie Portman, která za tuto roli dostala Oscara za nejlepší herecký výkon. 4. červenec LONDÝNSKÝ GANGSTER hod., USA/Velká Británie, titulky, od 15 let, 103 minut, 80,- Kč. Po třech letech za mřížemi opouští Mitchel věznici s dobrými úmysly. Ty mu ale dlouho nevydrží. Colin Farrell a Keira Knightley v hlavních rolích kriminálního filmu. 5. červenec LONDÝNSKÝ GANGSTER hod., USA/Velká Británie, titulky, od 15 let, 103 minut, 80,- Kč. Po třech letech za mřížemi opouští Mitchel věznici s dobrými úmysly. Ty mu ale dlouho nevydrží. Colin Farrell a Keira Knightley v hlavních rolích kriminálního filmu. 6. červenec LETNÍ KONCERTY NA KLATOVSKÉM NÁMĚSTÍ - DRAGOUNI každou středu a sobotu od hodin koncertní vystoupení orchestrů, skupin a jednotlivců na klatovském náměstí. TACHO hod., ČR, od 12 let, 102 minut, 80,- Kč. Opakování závodnické černé komedie s Danielem Landou. 7. červenec KD OPRAVDOVÁ KURÁŽ hod., USA, titulky, od 12 let, 109 minut, 80,- Kč. Stylový western. Čtrnáctiletá dívka se dvěma pochybnými průvodci na cestě za pomstou. ČLENSKÁ SCHŮZE hod., Setkání zájemců o regionální dění a historii. Vystoupení hosta večera. Srdečně mezi nás zveme další příznivce.

2 8. červenec OPRAVDOVÁ KURÁŽ hod., USA, titulky, od 12 let, 109 minut, 80,- Kč. Stylový western. Čtrnáctiletá dívka se dvěma pochybnými průvodci na cestě za pomstou. Za SPŠS Chaloupka HUDEBNÍ PÁTKY V RENESANČNÍM DVORKU V KLATOVECH - DUO DUBNIČKA + LAHODA & přátelé hod. STAROČESKÝ TRH VÝSTAVA DROBNÉHO ZVÍŘECTVA od hod. do hod. MŠE SVATÁ DEN VÝROČÍ ZÁZRAKU od hod. 9. červenec Před KD Plánická ul. Za SPŠS Arciděkanský kostel Chaloupka Arciděkanský kostel Areál Investtel auto KLATOVSKÁ POUŤOVÁ HELIGONKA Již tradiční 6. setkání heligonkářů a harmonikových skupin a kapel se uskuteční v rámci klatovské pouti. V průběhu víkendu se na prostranství před kulturním domem představí mimo jiné Plzeňští heligonkáři, Kladenští heligonkáři, Mrákovští heligonkáři, Jihočeští heligonkáři, Toulavá kapela Josefa Janouška, a řada jednotlivců. Sobotní večer vyplní hudební skupina PEPETO. Setkání podporují svojí účastí některé pivovary a nebude chybět ani tradiční občerstvení. Program od hod. OPRAVDOVÁ KURÁŽ hod., USA, titulky, od 12 let, 109 minut, 80,- Kč. Stylový western. Čtrnáctiletá dívka se dvěma pochybnými průvodci na cestě za pomstou. STAROČESKÝ TRH POUŤOVÉ PRODEJNÍ STÁNKY od 8.00 hod. do hod. VÝSTAVA DROBNÉHO ZVÍŘECTVA od hod. do hod. KONCELEBROVANÁ POUTNÍ MŠE SVATÁ od hod. PRŮVOD MĚSTEM S OBRAZEM P. MARIE KLATOVSKÉ od hod. KONCERT KLATOVSKÉ SKUPINY ZEBEDEUS spirituály a folkové písně ve vícehlasých úpravách 9 let trvání skupiny, od hod. MOTORISTICKÁ POUŤ INVESTTEL AUTO od 8.00 do hod., vystoupení souboru Folklorního festivalu, dětské soutěže a atrakce, představení automobilových novinek Renault Latitude, Citroën DS4, první elektromobil Citroën C - Zero,Hyundai i40, Eko Rallye, čtyřkolky a mnohé další 10. červenec Před KD KLATOVSKÁ POUŤOVÁ HELIGONKA Již tradiční 6. setkání heligonkářů a harmonikových skupin a kapel se uskuteční v rámci klatovské pouti. V průběhu víkendu se na prostranství před kulturním domem představí mimo jiné Plzeňští heligonkáři, Kladenští heligonkáři, Mrákovští heligonkáři, Jihočeští heligonkáři, Toulavá kapela Josefa Janouška, a řada jednotlivců. Sobotní večer vyplní hudební skupina PEPETO. Setkání podporují svojí účastí některé pivovary a nebude chybět ani tradiční občerstvení. Program od hod. NEZNÁMÝ hod., USA, titulky, od 12 let,113 minut, 80,- Kč. Napínavý thriller s Liamem Neesonem a Diane Kruger v hlavních rolích. Plánická ul. Arciděkanský kostel STAROČESKÝ TRH POUŤOVÉ PRODEJNÍ STÁNKY od 8.00 hod. do hod. KONCELEBROVANÁ POUTNÍ MŠE SVATÁ od hod. 11. červenec NEZNÁMÝ hod., USA, titulky, od 12 let,113 minut, 80,- Kč. Napínavý thriller s Liamem Neesonem a Diane Kruger v hlavních rolích.

3 12. červenec HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI hod., 1. část USA, od 10 let, dabing,146 minut, Kč. 80,-. Opakování první části posledního dílu H.P. KRÁLOVA ŘEČ hod., Velká Británie, titulky, od 12 let, 112 minut, 80,- Kč. Opakování historického dramatu s Colinem Firthem v hlavní roli. Absolutní vítěz letošních Oscarů!!! Kavárna KD PŘÁTELSKÉ SEZENÍ hod. Pravidelné setkání lidí, které baví a zajímá česká historie. Větší důraz se klade na historii a dění v regionu. Na programu bude tradiční beseda s hostem. Tentokrát opět přijede zahraniční host, Čechoaustralanka PHDr. Hana Gerzanicová. Sezení je přístupné veřejnosti. 13. červenec LETNÍ KONCERTY NA KLATOVSKÉM NÁMĚSTÍ - DUO ŠINDELÁŘ A JŮHA každou středu a sobotu od hodin koncertní vystoupení orchestrů, skupin a jednotlivců na klatovském náměstí. HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI hod., 1. část USA, od 10 let, dabing,146 minut, Kč. 80,-. Opakování první části posledního dílu H.P. Těsně po půlnoci ze 13. na bude v kině Šumava premiéra druhé části posledního dílu!!! Zájemci tedy můžou ze středy na čtvrtek vidět obě části na jeden zátah. KRÁLOVA ŘEČ hod., Velká Británie, titulky, od 12 let, 112 minut, 80,- Kč. Opakování historického dramatu s Colinem Firthem v hlavní roli. Absolutní vítěz letošních Oscarů!!! PRVNÍ PŘEDNÁŠKA O FENG ŠUEJ 9.30 hod., základních principech jin - jang a o významu živlového pentagramu pro harmonii našeho života. Vaše dotazy ráda zodpoví Iva Lintnerová. Místa si rezervujte předem na tel , vstupné 50,- Kč DRUHÁ PŘEDNÁŠKA - ÚVOD DO FENG ŠUEJ hod., a jak si upravit ložnici, abychom se v ní cítili dobře a mohli zdravě odpočívat. Ptejte se na všechno, co Vás zajímá. Na setkání se těší Iva Lintnerová. Místa si rezervujte předem na tel , vstupné 50,- Kč 14. červenec HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI - 3D!!! hod., 2. část USA, od 10 let, dabing, 150 minut, Kč. 130,-. Světová premiéra posledního filmu o Harry Potterovi, tentokrát i ve 3D. Výlet KRÁLOVA ŘEČ hod., Velká Británie, titulky, od 12 let, 112 minut, 80,- Kč. Opakování historického dramatu s Colinem Firthem v hlavní roli. Absolutní vítěz letošních Oscarů!!! VÝLET DO CHUDENIC PLNÝ SOUTĚŽÍ Pořádá Klub Chapadlo LETNÍ MEDITACE S MUDR. TOMÁŠEM LEBENHARTEM hod., vstupné 80,- Kč 15. červenec Hůrka PIRÁTI Z KARIBIKU: NA VLNÁCH PODIVNA hod., USA, dabing, přístupno, 128 minut, 80,- Kč. Johnny Depp se vrací jako kapitán Jack Sparrow v novém dobrodružství. HUDEBNÍ PÁTKY V RENESANČNÍM DVORKU V KLATOVECH - JAROSLAV SVĚCENÝ hod. HUDEBNÍ VYSTOUPENÍ - NEKÁZANKA V upravené zřícenině kostela sv. Anny na Hůrce v Klatovech bude v pátek od 17 hodin hrát klatovská folková skupina Nekázanka. Otevřeno je občerstvení. Přijďte se pobavit a třeba i zazpívat.

4 16. červenec Před KD WRV FARMÁŘSKÉ TRHY od 8.00 do hodin. Prodej potravin a dalších produktů z našich luhů a hájů. TURBO & KARAMEL hodin, Koncert populární rockové skupiny TURBO s předkapelou KARAMEL. PIRÁTI Z KARIBIKU: NA VLNÁCH PODIVNA hod., USA, dabing, přístupno, 128 minut, 80,- Kč. Johnny Depp se vrací jako kapitán Jack Sparrow v novém dobrodružství. 17. červenec Výlet PIRÁTI Z KARIBIKU: NA VLNÁCH PODIVNA hod., USA, dabing, přístupno, 128 minut, 80,- Kč. Johnny Depp se vrací jako kapitán Jack Sparrow v novém dobrodružství. PUTOVÁNÍ KRÁLOVSKÝM HVOZDEM Výlet na Šumavu pod vedením Mgr. Milana Hampla se koná v neděli. Pojedeme vlakem do železniční stanice Hojsova Stráž. Sraz účastníků je v 7.45 hodin na železničním nádraží v Klatovech. Odjezd vlaku je v 8.02 hodin. Půjdeme Hamerským údolím na Svaroh a Juránkovu chatu a dále do Železné Rudy. Navštívíme řadu zajímavých míst s výkladem. Vezměte si větší svačinu a dobré boty. Zveme všechny zájemce. Výlet NAUČNĚ POZNÁVACÍ VÝLET - LETNÍ PUTOVÁNÍ ŠUMAVOU I KRÁSA POVYDŘÍ 7.30 hod. - Modrava - Třijezerní slať, Rechle, Antýgl - královácký dvorec, Srní - kostel Nejsvětější Trojice, Hauswaldská kaple, Vchynicko-Tetovský kanál, vodní zámek, Klostermannova vyhlídka. Prohlídky s výkladem a tradiční oběd zajištěn. Doprava - zájezdní autobus. Odjezd v 7.30 hod. z Jiráskovy ulice (za hradbami). 18. červenec RYCHLE A ZBĚSILE hod., USA, titulky, od 12 let, 125 minut, 80,- Kč. Vin Diesel a Paul Walker v hlavních rolích dalšího volného pokračování populární závodně-akční kriminálky. 19. červenec RYCHLE A ZBĚSILE hod., USA, titulky, od 12 let, 125 minut, 80,- Kč. Vin Diesel a Paul Walker v hlavních rolích dalšího volného pokračování populární závodně-akční kriminálky. 20. červenec LETNÍ KONCERTY NA KLATOVSKÉM NÁMĚSTÍ GULASH každou středu a sobotu od hodin koncertní vystoupení orchestrů, skupin a jednotlivců na klatovském náměstí. RYCHLE A ZBĚSILE hod., USA, titulky, od 12 let, 125 minut, 80,- Kč. Vin Diesel a Paul Walker v hlavních rolích dalšího volného pokračování populární závodně-akční kriminálky. POSILOVNA DUŠEVNÍ SVĚŽESTI hod., pro všechny, kteří si chtějí udržet svěží myšlení, paměť, koncentraci -přijďte se pobavit a něco pro sebe udělat s Bc. Renatou Moserovou; vstupné 50,- Kč 21. červenec ÚTĚK ZE SIBIŘE hod., USA, titulky, od 12 let, 133 minut, 80,- Kč. Drama podle skutečné události, kdy v roce 1940 uprchla mezinárodní skupina vězňů z ruského gulagu.

5 22. červenec ÚTĚK ZE SIBIŘE hod., USA, titulky od 12 let, 133 minut, 80,- Kč.Drama podle skutečné události, kdy v roce 1940 uprchla mezinárodní skupina vězňů z ruského gulagu. HUDEBNÍ PÁTKY V RENESANČNÍM DVORKU V KLATOVECH - VĚRA KLÁSKOVÁ A HOST ONDŘEJ POUR * OHLAS PÍSNÍ KELTSKÝCH * hod. 23. červenec LETNÍ KONCERTY NA KLATOVSKÉM NÁMĚSTÍ DOMAŽLIČANKA každou středu a sobotu od hodin koncertní vystoupení orchestrů, skupin a jednotlivců na klatovském náměstí. POČÁTEK hod., USA, titulky, od 12 let, 148 minut, 80,- Kč. Opakování mysteriózního sci-fi thrilleru. Hůrka Výlet DIVADLO NA HŮRCE: MANŽELSTVÍ NARUBY Divadelní představení v upravené zřícenině kostela sv. Anny na Hůrce v Klatovech se bude hrát v sobotu od 18 hodin. Ochotnický spolek Rynk z Újezda u Plánice představí komedii Manželství na ruby autora a režiséra souboru Vladimíra Kábrta. Spolek s touto hrou vyhrál přehlídku ochotníků v Přešticích. Zveme všechny zájemce. Otevřeno je občerstvení. VÝLET NA KOLECH - ZA SPIESSEM DO BEZDĚKOVA hod. - osvětová akce pro veřejnost je vhodná pro nenáročné cyklistické cestování dříve narozených nebo rodin s menšími dětmi. Sraz kolařů na parkovišti u hlavní pošty v Klatovech. Trasa tam přes Tupadly, nazpátek přes Rohozno, (cca 20 km). 24. červenec VŘÍSKOT hod., USA, titulky, od 15 let, 105 minut, 80,- Kč. Horor. Další řádění maskovaného vraha od klasika žánru Wese Cravena. V hlavní roli Neve Campbell. 25. červenec VŘÍSKOT hod., USA, titulky, od 15 let, 105 minut, 80,- Kč. Horor. Další řádění maskovaného vraha od klasika žánru Wese Cravena. V hlavní roli Neve Campbell. 26. červenec VODA PRO SLONY hod., USA, titulky, od 12 let, 120 minut, 80,- Kč. Výpravná romance o zakázané lásce. V hlavních rolích Reese Witherspoon a Robert Pattinson. 27. červenec LETNÍ KONCERTY NA KLATOVSKÉM NÁMĚSTÍ CHAI každou středu a sobotu od hodin koncertní vystoupení orchestrů, skupin a jednotlivců na klatovském náměstí. VODA PRO SLONY hod., USA, titulky, od 12 let, 120 minut, 80,- Kč. Výpravná romance o zakázané lásce. V hlavních rolích Reese Witherspoon a Robert Pattinson. RELAXAČNÍ VEČER hod., letní zastavení s Mgr. Svaťou Vítkovou, vstupné 50,- Kč 28. červenec ODCHÁZENÍ hod., ČR, přístupno, 93 minut, 80,- Kč. Režijní debut Václava Havla podle vlastní divadelní hry. Hrají: Josef Abrhám, Dagmar Veškrnová-Havlová, Jaroslav Dušek, Tatiana Vilhelmová, Eva Holubová, Vlasta Chramostová, Jiří Lábus a další 29. červenec NA VLÁSKU hod., USA, dabing, přístupno, 92 minut, 80,- Kč. Animovaná komedie o princezně s kouzelnými vlasy. HUDEBNÍ PÁTKY V RENESANČNÍM DVORKU V KLATOVECH - LOUTKY hod.

6 30. červenec LETNÍ KONCERTY NA KLATOVSKÉM NÁMĚSTÍ ŠTRÉKA každou středu a sobotu od hodin koncertní vystoupení orchestrů, skupin a jednotlivců na klatovském náměstí. NA VLÁSKU hod., USA, dabing, přístupno, 92 minut, 80,- Kč. Animovaná komedie o princezně s kouzelnými vlasy. Hůrka NETRADIČNÍ SILVESTR Zábavná akce pro všechny milovníky zábavy, která se uskuteční v sobotu v upravené zřícenině kostela sv. Anny na Hůrce. Akce začne v 19 hodin. Zveme všechny zájemce. 31. červenec RANGO hod., USA, dabing, od 8 let, 107 minut, 80,- Kč. Animovaný zvířecí western. V hlavní roli chameleon Rango, který není takovým dobrodruhem, jak o sobě rád vypráví. DLOUHODOBÉ AKCE Galerie Jednorožec Kostel sv.vavřinec NA HMAT Ivan Komárek, od do PAVEL OPOČENSKÝ / URSACRAL od do MICHAL TRPÁK / DIALOGY MIKROKOSMŮ Vernisáž v sobotu 16. července v 15 hodin, od do Muzeum DROBNÉ SAKRÁLNÍ STAVBY A SOCHAŘSKÁ DÍLA V KLATOVECH schodiště mezi 1. a 2. nadzemním podlažím. Do DROBNÉ PAMÁTKY VYPRÁVĚJÍ... ANEB UMĚNÍ V KLATOVECH pomníky, pamětní desky, výzdoba veřejných budov, hřbitovní plastika, volné umění ve veřejném prostoru; výstavní sál. Do ŠUMAVSKÉ DIVERTIMENTO kresby a tempery Josefa Pospíchala; přednáškový sál muzea. Do Zahrada u muzea VÁZY A VÁZIČKY do , výstava ze sbírek klatovského muzea VÝSTAVA KLATOVSKÝCH KARAFIÁTŮ (dle počasí)

Z jednání rady obce ve dnech 8.6., 22.6. a 13.7.2011

Z jednání rady obce ve dnech 8.6., 22.6. a 13.7.2011 Z jednání rady obce ve dnech 8.6., 22.6. a 13.7.2011 - RO projednala a schválila předání vodovodu v chatové oblasti NA ŠPICI stavebníkům z řad chatařů. - RO projednala a schválila směnu pozemku o výměře

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J Září 2006 ČÍSLO 16 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

Mimořádný informátor

Mimořádný informátor Mimořádný informátor leden 2014 Vydala: Oblastní odbočka SONS ČR Ostrava náměstí Msgre Šrámka 1760/4, 702 00 Moravská Ostrava tel.: 596 783 083; 776 305 022 ostrava-odbocka@sons.cz www.sons-ostrava.cz

Více

23.5.2009 5.6. - 6.6.2009. Hasičské závody. Volby do EP. Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody. O pohár starostky obce Světí.

23.5.2009 5.6. - 6.6.2009. Hasičské závody. Volby do EP. Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody. O pohár starostky obce Světí. Hasičské závody 23.5.2009 Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody O pohár starostky obce Světí. Volby do EP 5.6. - 6.6.2009 Ve dnech 5.6. až 6.6.2009 probíhají v celé ČR volby do Evropského

Více

Prohlídka zámeckých interiérů

Prohlídka zámeckých interiérů Malebný barokní zámek, který byl postaven hrabětem Janem Ludvíkem Harbuval Chamaré v roce 1749, je ideálním místem pro malé i velké, pro jednotlivce i skupiny, pro ty co hledají historii a kulturu, ale

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2013 Divadlo SemTamFór

Více

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V BŘEZENU 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------

PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V BŘEZENU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- PŘEHLED AKCÍ MUZEA BESKYD FRÝDEK MÍSTEK V BŘEZENU 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- FRÝDECKÝ ZÁMEK TEL. 558 630 051-3 558 628 001, 628

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2006

V Ř E S K O V Á K duben 2006 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K duben 2006 Vážení spoluobčané, jak jsem již několikrát zdůrazňoval, letošní rok je rokem volebním. Parlamentní volby jsou sice důležité, ale pro zabezpečení chodu obce jsou

Více

Kalendář všech akcí 2016. Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Pořadatel: OB Lánovy, Naděžda Bezstarosti, tel.

Kalendář všech akcí 2016. Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Pořadatel: OB Lánovy, Naděžda Bezstarosti, tel. Kalendář všech akcí 2016 Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Ples mysliveckého sdružení Dolní Lánov 22. 1. 2016 KD Dolní Lánov Tradiční ples myslivců s bohatou tombolou Pořadatel: MS Malá Sněžka

Více

Výstavka. Přednáška ===========================================================================

Výstavka. Přednáška =========================================================================== Výstavka foto Štěpán Kučera Zveme Vás na výstavku ke 100. výročí narození Jarmily Hanzálkové, která je přístupná od 15. ledna do 17. února 2010 na dospělém oddělení knihovny. Přednáška autor Karelj Městská

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10 Soukromá základní umělecká škola Trnka o.p.s., Rodinná 39, 312 00 Plzeň IČO.26347687, IZO.150035365, identifikátor zařízení: 650035356, bankovní spojení: 279204310247/0100, DIČ. CZ-26347687 VÝROČNÍ ZPRÁVA

Více

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012)

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Ve dnech 12. 15. 1. 2012 se MAS Střední Povltaví prezentovala na společném stánku se Svazkem obcí Milevska na brněnském veletrhu cestovního ruchu Regiontour

Více

Připravované akce pro veřejnost v roce 2011

Připravované akce pro veřejnost v roce 2011 Strana 1 / 1 Připravované akce pro veřejnost v roce 2011 Únor 15. 2. 2011 od 18.00 hod. přednáška MVDr. Martina Hovorky, Ph.D., v pavilonu Anthropos na téma Taiwan 16. 2. 2010 od 10.00 hod. přednáška v

Více

Leden. 22. ledna v deset hodin oddal starosta na obecním úřadu paní Melkovou a pana Víška

Leden. 22. ledna v deset hodin oddal starosta na obecním úřadu paní Melkovou a pana Víška Leden 1.1. oblačno 3 C, 2.1. zataženo, sníh s deštěm 2 C, 3.1. zataženo, sníh s deštěm 2 C, 4.1. oblačno 3 C, 5.1. polojasno -7 C, 6.1. zataženo -2 C, 7.1. polojasno -3 C, 8.1. zataženo, sněžení -2 C,

Více

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí):

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí): Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok ROŠKOPOV 1 + 3 (termíny a programy jednotlivých akcí): 4.-14.7. 15.-21.7. 22.-28.7. 29.7.- 4.8. 5.-11.8. 12.-18.8. 19.-25.8. Filmová dílna Divadelní

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Czech Made Man Komedie / Drama Česko/2011/90min Kino Květen Teplice / od: 22:30 Příběh sleduje jednu nečítankovou kariéru. Od otloukánka z chudé rodiny alkoholika,

Více

Obsah činnosti Společenského domu Neratovice a městského 3 D kina v roce 2014

Obsah činnosti Společenského domu Neratovice a městského 3 D kina v roce 2014 Obsah činnosti Společenského domu Neratovice a městského 3 D kina v roce 2014 I. Charakteristika činnosti Společenský dům plní od svého založení v srpnu 1995 roli přirozeného kulturního a společenského

Více

Časopis MŠ. Prosinec 2015

Časopis MŠ. Prosinec 2015 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Prosinec 2015 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239

Více

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ú N O R 2013 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012 Městské kulturní středisko Horní Slavkov, příspěvková organizace Dlouhá 717, 357 31 Horní Slavkov Zpracovala Mgr. Soňa Kvasničková, ředitelka MKS Únor

Více

SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU PODYJÍ. Kalendář vycházek a exkurzí pro veřejnost na rok 2009. Duben

SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU PODYJÍ. Kalendář vycházek a exkurzí pro veřejnost na rok 2009. Duben SPRÁVA NÁRODNÍHO PARKU PODYJÍ Kalendář vycházek a exkurzí pro veřejnost na rok 2009 Duben 25.4. sobota Odpolední vycházka za geologickými zajímavosti Podyjí (pořádáno ve spolupráci s Jihomoravským muzeem

Více

KNIHA MÉHO SRDCE. Výstavka

KNIHA MÉHO SRDCE. Výstavka KNIHA MÉHO SRDCE Kniha mého srdce (KMS) je cyklus pořadů České televize (ČT) a Českého rozhlasu (ČRo), který proběhne v období od 4. dubna do října 2009. Je zaměřen na propagaci literatury, četby knih

Více

ČÍSLO 67 25. září 2013

ČÍSLO 67 25. září 2013 Vydává Obecní úřad Potěhy pro občany obce ČÍSLO 67 25. září 2013 Obsah: 1. Informace z obce 2. Kulturní akce, jubilanti v IV. čtvrtletí 2013 3. ZŠ a MŠ Potěhy 4. TJ Sokol Potěhy 5. SDH Potěhy 6. Historie

Více

O metodě storytellingu a jeho využití ve školství. Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky

O metodě storytellingu a jeho využití ve školství. Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky O metodě storytellingu a jeho využití ve školství Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky Co je to storytelling ve zkratce řečeno vyprávění příběhů. Je

Více

ZPRAVODAJ. KUFR a ÚSVIT Únor 2011. 1., 8., 15., 22. úterý Sauna 4.-6. víkend Vysočina na běžkách 25.-27. víkend Úsvitcon 26.

ZPRAVODAJ. KUFR a ÚSVIT Únor 2011. 1., 8., 15., 22. úterý Sauna 4.-6. víkend Vysočina na běžkách 25.-27. víkend Úsvitcon 26. ZPRAVODAJ KUFR a ÚSVIT Únor 2011 1., 8., 15., 22. úterý Sauna 4.-6. víkend Vysočina na běžkách 25.-27. víkend Úsvitcon 26. - sobota Pustevny Zpravodaj Kufru a Úsvitu Únor 2011. strana 1 Milí přátelé, Máme

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK LÉTO ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY A máme tu červen - jí se jahody, třešně a všechno dozrává. I čas prázdnin. Těšíme se na ně, na léto, na sluníčko a naši školáci se nemohou dočkat,

Více

VLADIMÍR MERTA 18.00 hod., HUDEBNÍ PÁTKY V RENESANČNÍM DVORKU V KLATOVECH

VLADIMÍR MERTA 18.00 hod., HUDEBNÍ PÁTKY V RENESANČNÍM DVORKU V KLATOVECH 1. červen OREL DEVÁTÉ LEGIE 17.00, USA, titulky, od 12 let, 114 minut, 80,- Kč. Historické drama o mladém římském centurionovi, který chce vyřešit záhadné zmizení deváté legie o očistit jméno svého otce,

Více

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Odbor finanční Zastupitelstvo města Dne 17.2.2016 N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Zpráva se předkládá z důvodu: zákona o obcích 128/2000 Sb. Zprávu vypracoval: ing.ivana Polenová vedoucí

Více

N A B Í D K A Z Á J E Z D Ů. pro seniory MO Plzeň 3 na jaro 2016

N A B Í D K A Z Á J E Z D Ů. pro seniory MO Plzeň 3 na jaro 2016 N A B Í D K A Z Á J E Z D Ů pro seniory MO Plzeň 3 na jaro 2016 ÚŘAD MĚSTSKÉHO OBVODU PLZEŇ 3, SADY PĚTATŘICÁTNÍKŮ 7-9, PLZEŇ zahajuje v pátek 18. 3. 2016, v 8:00 hodin ve 3. patře budovy Sněmovní sál

Více

Akce v Sušici a okolí listopad 2013

Akce v Sušici a okolí listopad 2013 1.11. 1.11. 1.11. 2.11. 2.11. Annín - Mouřenec 3.11. 5.11. 5.11. 6.11. 6.11. bývalá Rovina Akce v Sušici a okolí listopad 2013, Zimní stadion, od 15:00 hodin Veřejné bruslení pro rodiny s dětmi v době

Více

Krása v srdci o.s. Částkova 20 326 00 Plzeň VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Částkova 20 326 00 Plzeň VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE 4. POHLED DO HISTORIE str. 3. 5. ČINNOST V ROCE 2012..str. 5. 6. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK Krása v srdci o.s. o.s. Krása v srdci

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 Vypracoval : David Knápek, Kulturní centrum Obsah:Úvod, Provoz a akce KC (měsíční), Tabulka finanční přehled akcí Úvod Kolektiv Kulturního centra zůstal v roce 2013 nezměněn.

Více

KVĚTEN 2015 AKTUÁLNÍ INFORMACE Z OBCE POZVÁNKA NA DĚTSKÝ DEN DĚTSKÉ HŘIŠTĚ PŘI MŠ - DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

KVĚTEN 2015 AKTUÁLNÍ INFORMACE Z OBCE POZVÁNKA NA DĚTSKÝ DEN DĚTSKÉ HŘIŠTĚ PŘI MŠ - DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KVĚTEN 2015 AKTUÁLNÍ INFORMACE Z OBCE Opět děkujeme všem, kdo se podíleli na organizaci letošní akce Hořická májka a samozřejmě všem, kdo tuto akci svou účastí podpořili. Všem, kdo se mě stále ptají, proč

Více

BLÍZKÁ SETKÁNÍ TŘETÍHO VĚKU Praktická univerzita zdraví pro všechny lidi zralého věku

BLÍZKÁ SETKÁNÍ TŘETÍHO VĚKU Praktická univerzita zdraví pro všechny lidi zralého věku BLÍZKÁ SETKÁNÍ TŘETÍHO VĚKU Praktická univerzita zdraví pro všechny lidi zralého věku Pro všechny, které zajímá, jak optimálně upravit svůj životní styl a jak efektivně předcházet či alespoň zmírnit zdravotní

Více

Studentský design 2014

Studentský design 2014 Celostátní soutěžní přehlídka prací žáků a studentů středních a vyšších odborných škol s uměleckými a uměleckořemeslnými obory (kód oboru 82) Studentský design 2014 Ředitelka Soukromé střední umělecko-průmyslové

Více

AKCE 1+1 Pokud se rozhodnete navštívit zároveň výstavu Stolečku, prostři se! a výstavu Autíčkománie, zaplatíte pouze jedno vstupné!

AKCE 1+1 Pokud se rozhodnete navštívit zároveň výstavu Stolečku, prostři se! a výstavu Autíčkománie, zaplatíte pouze jedno vstupné! Program Muzea v Šumperku, Muzea Zábřeh, Muzea Mohelnice, Památníku Adolfa Kašpara v Lošticích a Lovecko-lesnického muzea v Úsově. www.muzeum-sumperk.cz Červenec srpen 2016 5. a 6. července 2016 Muzeum

Více

1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA 2. DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ A DEN ŽELEZNIC. Regionální turistické informační centrum KRKONOŠE, Vrchlabí

1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA 2. DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ A DEN ŽELEZNIC. Regionální turistické informační centrum KRKONOŠE, Vrchlabí 1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA Termín akce: 1. září 2013 Místo konání: Rokytnice nad Jizerou Více informací: www.ddmrokytnice.cz Krkonošská šlápota to je tradiční turistická hlídková soutěž pro 3-5 členné hlídky.

Více

PROGRAM PROSINEC 2006

PROGRAM PROSINEC 2006 Denní stacionář služeb sluchově postiženým v Brně a okolí zakládající člen a sídlo Českomoravské jednoty neslyšících Palackého tř. 120, 612 00 Brno, tel./fax: 541245321, psací tel.: 541238685, IČO: 65761201,

Více

KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016

KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016 KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016 KINO 4. sobota 17.00 Želvy Ninja 2 3D Dobrodružný film USA, P 5. neděle 17.00 Alenka v říši divů: Za zrcadlem Dobrodružný rodinný film USA, P 15. středa 19.00 Warcraft: První

Více

od 23.7.2007 27.7.2007

od 23.7.2007 27.7.2007 * 10. ročník * číslo 6 * Z jednání rady obce ve dnech 25.5. a 6.6.2007 - RO projednala a schválila zadání zakázky na výměnu oken, zateplení a zhotovení fasády mateřské školy firmě První borovská stavební,

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012

NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012 NABÍDKA PARTNERSTVÍ města Český Krumlov pro rok 2012 Tato nabídka je platná od 2. 4. 2012 do 28. 2. 2013. Data jsou platná k 1. 3. 2012. Plnění bude zajištěno v uvedeném rozsahu v případě, že k datu uzávěrky

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVENCI A SRPNU 2011 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Letní kino: St 06.07. po 21.00 hod.

Více

http://toulavakamera.ct24.cz/article.asp?article_id=690

http://toulavakamera.ct24.cz/article.asp?article_id=690 1 z 8 7.9.2009 14:44 Domů Ze zákulisí Toulavky Archiv reportáží Toulavé novinky Soutěž Kalendář akcí Fotky Vaše tipy Listárna ČEDOK Kudy z nudy Klostermannův rok Spisovatel Karel Klostermann nebyl českým

Více

BOŘITOVSKÝ ZPRAVODAJ Ročník 2013/číslo 8

BOŘITOVSKÝ ZPRAVODAJ Ročník 2013/číslo 8 BOŘITOVSKÝ ZPRAVODAJ Ročník 2013/číslo 8 Oznámení obecního úřadu: Doba zvýšeného nebezpečí vzniku požáru Hejtman Jmk vyhlásil v pondělí 29. července 2013 na území Jihomoravského kraje dobu zvýšeného nebezpečí

Více

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 4 6/2015 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK O B S A H 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Schválený rozpočet obce na rok 2015 1.2. Kontejnéry na biologický odpad 1.3.

Více

Kalendář akcí. Výstava Marie Plotěné ve Velké Bíteši. Řím. FC VM A MFK Vyškov. KINO: Už je tady zas. Výstava výtvarného oboru ZUŠ. Měsíc: květen 2016

Kalendář akcí. Výstava Marie Plotěné ve Velké Bíteši. Řím. FC VM A MFK Vyškov. KINO: Už je tady zas. Výstava výtvarného oboru ZUŠ. Měsíc: květen 2016 Kalendář akcí Měsíc: květen 2016 Výstava Marie Plotěné ve Velké Bíteši 2. května 2016 17:00 13. května 2016 16:00 Výstavní síň Klubu kultury, Masarykovo náměstí 5, Velká Bíteš vernisáž 2. května v 17.00

Více

Porada SOMu 11. - 12. 2. 2011

Porada SOMu 11. - 12. 2. 2011 Porada SOMu 11. - 12. 2. 2011 Přítomni: Vlastik Stejskal, Jiří Hölbling, Adéla Holibková, Gabča Halušková, Martin Koutecký, Štěpán Groll, Barča Halušková, Hanka Chroustová, Eva Urbanová, Tomáš Koutecký

Více

Zpravodaj farnosti Panny Marie Sněžné v Praze

Zpravodaj farnosti Panny Marie Sněžné v Praze Sněženka farní Zpravodaj farnosti Panny Marie Sněžné v Praze Ročník XXI. Prosinec 2015 Milí farníci a ostatní čtenáři Sněženky, stále něco končí a stále něco začíná. Právě nám skončil jeden církevní rok

Více

Regionální muzeum v Litomyšli zřizované Pardubickým krajem

Regionální muzeum v Litomyšli zřizované Pardubickým krajem Regionální muzeum v Litomyšli zřizované Pardubickým krajem TISKOVÁ ZPRÁVA 20. duben 2012 REKONSTRUKCE MUZEA Z důvodu generální rekonstrukce bude muzeum uzavřeno pro veřejnost od 1. července 2012. Veškerý

Více

Hradec Králové, katedrála Ducha Svatého

Hradec Králové, katedrála Ducha Svatého HRADEC KRÁLOVÉ Hradec Králové, katedrála Ducha Svatého Karla Tomana, 500 03 HK 18:30 19:30 Mše svatá 19:30 19:40 Přivítání návštěvníků Noci kostelů, vyzvánění katedrálních zvonů 19:40 20:00 Duchovní a

Více

Místní program obnovy venkova

Místní program obnovy venkova Městys Lhenice, Školní 124, 384 02 Lhenice, IČ: 00250546 Místní program obnovy venkova Aktualizace na období 2011 2014 Úvod Tento Místní program obnovy venkova městyse Lhenice na období let 2011 2014 byl

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 Ve čtvrtek 23.dubna 2015 obdržel starosta obce Zdeněk Prax a projektantka stavby DPSky Ing. arch. Klára Trnková

Více

Pražský Pohár 15.6.2014

Pražský Pohár 15.6.2014 Pražský Pohár 15.6.2014 Soutěž SAMC- cvičení jednotlivců podle lektora, cena diváka pódiových skladeb!! Republiková otevřená soutěž jednotlivců je určena všem začátečníkům a hlavně dětem které cvičí komerční

Více

1. Česko-polská Hřebenovka záměr vlajkového projektu PhDr. Maierová

1. Česko-polská Hřebenovka záměr vlajkového projektu PhDr. Maierová ZÁPIS ze společného zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje a Kulturní komise rady Libereckého kraje konaného v úterý 17. 6. 2014 od 14 hod. v Kamenářském

Více

ROČNÍ PLÁN Školní rok 2015/2016. Mateřská škola Olomouc, Helsinská 11, příspěvková organizace.

ROČNÍ PLÁN Školní rok 2015/2016. Mateřská škola Olomouc, Helsinská 11, příspěvková organizace. ROČNÍ PLÁN Školní rok 2015/2016 Mateřská škola Olomouc, Helsinská 11, příspěvková organizace. Organizace školního roku 2015/2016 Organizace školního roku 2015/2016 v základních školách, středních školách,

Více

Informace pro rodiče nováčka skautského oddílu mladších chlapců (vlčat) --------------------------------------------------------

Informace pro rodiče nováčka skautského oddílu mladších chlapců (vlčat) -------------------------------------------------------- Informace pro rodiče nováčka skautského oddílu mladších chlapců (vlčat) -------------------------------------------------------- Vážení rodiče, Váš syn by se chtěl stát členem naší smečky vlčat. Rádi bychom

Více

ekarolinka Hasičská zbrojnice v Trávničku

ekarolinka Hasičská zbrojnice v Trávničku Podještědský měsíčník Sdružení obcí Podještědí ekarolinka Ročník XVII. Číslo 5. Květen 2012 e Hasičská zbrojnice v Trávničku Z mikroregionu Již podle obrázku na titulní stránce je možno poznat, který měsíc

Více

Září 2014. Měsíčník novoměstského sboru ČCE. Ročník XIII.

Září 2014. Měsíčník novoměstského sboru ČCE. Ročník XIII. ZPRÁVY A OHLASY Září 2014 Měsíčník novoměstského sboru ČCE Ročník XIII. Kalendárium akcí v září 2014 a co nás čeká v říjnu: 3.9. NM 18.00 schůze staršovstva 5.9. NM 19.30 schůzka učitelů NŠ 6.9. Seniorátní

Více

OKÉNKO DO ŠKOLNÍ DRUŽINY

OKÉNKO DO ŠKOLNÍ DRUŽINY OKÉNKO DO ŠKOLNÍ DRUŽINY Ve školní družině se v prosinci také nezahálelo. Na děti čekalo tradiční ježdění na lopatách na stráni za zahrádkářskou kolonií. Podmínkou bylo vhodné oblečení a dobrá nálada,

Více

občanské sdružení ZVONICE

občanské sdružení ZVONICE občanské sdružení ZVONICE Praha - Modřany Výroční zpráva 2011 (c) 2010-11 O. S. Zvonice Obecně: Vybíráme z dokumentu Základní text občanského sdružení Zvonice, které vzniklo dne 16.11.2010, podle zákona

Více

Program kulturních a vzdělávacích akcí Hornického muzea Příbram v roce 2012

Program kulturních a vzdělávacích akcí Hornického muzea Příbram v roce 2012 Hornické muzeum Příbram - program - poslední aktualizace 16. 11. 2012 Program kulturních a vzdělávacích akcí Hornického muzea Příbram v roce 2012 (výstavy, pro děti a školy, nové expozice, kulturní pořady,

Více

KČT Loko Teplice, Olafplaz - dalkovepochody.cz, Klub Krušnohorců, Tonerman, CDS holding s. r. o Český Dub

KČT Loko Teplice, Olafplaz - dalkovepochody.cz, Klub Krušnohorců, Tonerman, CDS holding s. r. o Český Dub KČT Loko Teplice, Olafplaz - dalkovepochody.cz, Klub Krušnohorců, Tonerman, CDS holding s. r. o Český Dub připravili a tím zvou všechny turisty, turistky a turistčata, celé turistické oddíly, příznivce

Více

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 tel.: 585 412 493, e-mail: skola@gcajkol.cz vlastimil.kaspir@post.cz www.gcajkol.cz KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Datum a místo konání: 21.3.2016 v

Více

Kalendář akcí květen 2016

Kalendář akcí květen 2016 Kalendář akcí květen 2016 S tebou mě baví svět datum začátku akce: 29.04.2016 datum ukončení akce: 12.06.2016 místo konání: Městské muzeum Chotěboř stručný popis akce: Výstava k 60. výročí Domu dětí a

Více

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 31. 3. 2012 - VÝDAJE (v tis. Kč)

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 31. 3. 2012 - VÝDAJE (v tis. Kč) Čerpání k 31.3.2012 ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 55 852 8 190 6 120 70 162 10 292 676 504 11 472 16,35 Místní správa - chod úřadu 30 439 340 700 31 479 5 755 142 447 6 345 20,15 osobní výdaje - zaměstnanci vč.

Více

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015 Příloha k usnesení Rady MČ Praha 1 č. UR15_0292 ze dne 09.03.2015 Středisko sociálních služeb, Dlouhá 23, Praha RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015 Obsah Pravidelná činnost 3 Jednorázové

Více

Tiráž: DOV se představuje

Tiráž: DOV se představuje DOV se představuje Kdo jsme? Dolní oblast Vítkovice - zájmové sdružení právnických osob - vzniklo v roce 2007 za účelem realizace projektů obnovy a znovuzpřístupnění městského industriálního dědictví.

Více

JIŽNÍ ČECHY harmonické

JIŽNÍ ČECHY harmonické JIŽNÍ ČECHY harmonické ŽIVOT V PAMÁTKÁCH www.zijemevpamatkach.cz Dvacet let UNESCO v jižních Čechách.................................................... Český Krumlov.....................................................................

Více

Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím KVĚTEN 2012

Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím KVĚTEN 2012 Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím Co se u nás zajímavého stalo KVĚTEN 2012 31. března - Výlet do ZOO a promítání fotek z lyžařského kurzu Poslední březnový den jsme uspořádali sraz

Více

Výroční zpráva. za rok 2009

Výroční zpráva. za rok 2009 Výroční zpráva za rok 2009 leden 2010 Obsah: Členská základna 3 Činnost výboru 3 Uskutečněné akce 4 Zájezd do knihoven Příbramska 4 Zájezd na happening do Vsetína 4 Klubka dětských knihoven 5 Další činnosti

Více

Tréninková příprava 2014

Tréninková příprava 2014 termín tréninková náplň pondělí 3.2.2014 trénink v tělocvičně - 16.00 hod., trénink venku - 17.00 hod. úterý 4.2.2014 středa 5.2.2014 relax bazén v 16.00 hod. čtvrtek 6.2.2014 pátek 7.2.2014 spinning -

Více

Dvojice fotografů představí svoji práci u Valdštejnů

Dvojice fotografů představí svoji práci u Valdštejnů Jihlavské listy Dvojice fotografů představí svoji práci u Valdštejnů Ilustrační foto: brtnice.cz Výstava dvojice fotografů začne ve středu 23. září v 17 hodin vernisáží ve Valdštejnském domě na brtnickém

Více

D U B E N 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

D U B E N 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX D U B E N 2006 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi

Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi Akční plán řídící skupiny pro Fairtrade na rok 2013 v Chrudimi Cílem plánovaných aktivit je rozšířit povědomí o spravedlivém obchodu a rozvojové spolupráci mezi co nejvíce obyvatel všech věkových skupin

Více

A DA. Doris šumperk. ZážiteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný čas. PříroDA. sport. ZáBAvA

A DA. Doris šumperk. ZážiteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný čas. PříroDA. sport. ZáBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris šumperk PočítAče PříroDA ZážiteK HUDBA ZáBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPěv

Více

DIPLOMOVÁ PRÁCE 2015/2016. Bc. Lenka Bažíková ZÁMECKÝ AREÁL BŘECLAV PRŮVODNÍ ZPRÁVA

DIPLOMOVÁ PRÁCE 2015/2016. Bc. Lenka Bažíková ZÁMECKÝ AREÁL BŘECLAV PRŮVODNÍ ZPRÁVA DIPLOMOVÁ PRÁCE 2015/2016 Bc. Lenka Bažíková ZÁMECKÝ AREÁL BŘECLAV PRŮVODNÍ ZPRÁVA Zámecký areál v Břeclavi je komplex staveb, jehož historie sahá až do 11. století. V současnosti ovšem budovy chátrají,

Více

Z á p i s. z 18. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 9. 6. 2015 od 9.00 hod.

Z á p i s. z 18. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 9. 6. 2015 od 9.00 hod. Z á p i s z 18. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 9. 6. 2015 od 9.00 hod. v ZOO Dvůr Králové nad Labem, a. s. 544 01 Dvůr Králové nad Labem Přítomni: dle prezenční

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015 Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:03 hodin starostou obce Petrem

Více

VOJÁCI SPOLEČNĚ. Přijetí zástupců ASOCIACE Vojáci společně z. s. a válečných veteránů předsedou Senátu, Parlamentu ČR VYCHÁZÍ 29.

VOJÁCI SPOLEČNĚ. Přijetí zástupců ASOCIACE Vojáci společně z. s. a válečných veteránů předsedou Senátu, Parlamentu ČR VYCHÁZÍ 29. VOJÁCI SPOLEČNĚ Mediální platforma ASOCIACE Vojáci společně z.s. VYCHÁZÍ 29. BŘEZNA 2016 Přijetí zástupců ASOCIACE Vojáci společně z. s. a válečných veteránů předsedou Senátu, Parlamentu ČR Předseda Senátu

Více

Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství

Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství OBEC BANTICE 7. 6. 2014 v 15.00 hod. - Den dětí 16. a 17. 8. 2014 Posvícení OBEC BOHUTICE 26. 7. 2014 - Letní meruňkový karneval Nenechte si ujít

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTSKÉHO RYBÁŘSKÉHO KROUŽKU ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTSKÉHO RYBÁŘSKÉHO KROUŽKU ZA ROK 2015 1 ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTSKÉHO RYBÁŘSKÉHO KROUŽKU ZA ROK 2015 Zprávu o činnosti dětského rybářského kroužku za rok 2014 kterou jsem vám přečetl na loňské výroční schůzi, jsem ukončil vánoční schůzkou. Rok

Více

LODĚNICKÝ INFORMAČNÍ LIST

LODĚNICKÝ INFORMAČNÍ LIST Mléčná dráha v prosinci jasná bude v příštím roce úroda krásná. Mnoho sněhu v prosinci mnoho ovoce a trávy. Na Štědrý den jitřní jasné a obloha čistá, úroda hojná příští rok jistá. Barbora na ledu, vánoce

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4672/2014 NEMOVITÁ VĚC: Rekreační chata č.ev. 7 na pozemku p.č. St. 67 a pozemek p.č. St. 67 a 130/1, Rekreační chata č.ev. 7 na pozemku p.č. St. 67 a pozemek p.č.

Více

Městského úřadu v Kelči

Městského úřadu v Kelči ZPRAVODAJ Městského úřadu v Kelči 2/2007 CO DĚLAT, KDYŽ JSTE UTRPĚLI ŠKODU Ohlaste nám vzniklou škodu na telefon 841 114 114. Adresa pro zasílání dokumentů ke škodám je Česká pojišťovna a.s., P.O.BOX 305,

Více

Trasa 1R: délka 22 km, stoupání 654 m, klesání 356 m Jako trasa 1 plus návštěva rozhledny na Anenském vrchu.

Trasa 1R: délka 22 km, stoupání 654 m, klesání 356 m Jako trasa 1 plus návštěva rozhledny na Anenském vrchu. KČT Hlinsko pořádá 14. května 2016 autobusový zájezd Neratov Šerlich (Panské Pole Šerlich) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

4.číslo Prosinec 2014 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno

4.číslo Prosinec 2014 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno 4.číslo Prosinec 2014 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno Kam můžeme jet v prosinci? 4. 12. Prosincová oddílovka 6. 12. Lovosická Vánočka Kdo by měl zájem, nechť dá vědět

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Legenda o sovích strážcích 3D Animovaný / Dobrodružný / Fantasy USA / Austrálie /2010 Kino Květen Teplice / od: 15:0017:30 Hlavní postavou je mladý soví kluk

Více

D U B E N 2015. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

D U B E N 2015. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D D U B E N 2015 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Č.j.: 868/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 25. 6. 2012 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně

Č.j.: 868/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 25. 6. 2012 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně Č.j.: 868/2012 Usnesení z jednání Obecního zastupitelstva Obce Milín konaného dne 25. 6. 2012 od 16.30 hodin v předsálí kulturního domu v Milíně 1. Obecní zastupitelstvo schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Kemp Klub Praha v AČR

Kemp Klub Praha v AČR 42. Národní sraz Asociace caravan clubů AČR 7. 11. května 2014 Autocamp BEROUN ul. Na hrázi v Berouně pořadatel: Kemp Klub Praha v AČR Informace k 42.Národnímu srazu Pořadatel srazu: Kemp Klub Praha v

Více

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí.

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. zpravodaj 07 2014 EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. REGIONEM RENESANCE ZDRAVĚ ŠTĚPNICKÝ RYBNÍK OBSADÍ ZÁVODY DRAČÍCH LODÍ Místní akční skupina Třešťsko

Více

Zápis ze schůze Výboru SRPŠ

Zápis ze schůze Výboru SRPŠ Zápis ze schůze Výboru SRPŠ při ZŠ a MŠ v Horní Moštěnici SRPŠ Horní Moštěnice je občanské sdružení s oficiálním názvem "Sdružení rodičů a dalších fyzických a právnických osob při Základní škole v Horní

Více

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018 Zpracováno pro obec Anenská Studánka Schváleno na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 12.02.2016.. Růžena

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2016

V Ř E S K O V Á K březen 2016 V Ř E S K O V Á K březen 2016 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, od 10.4. budou v platnosti tři nové obecní vyhlášky, č.1 o místním poplatku ze psů, č.2 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy,

Více

Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012

Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012 Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012 HLAVNÍ PARTNER PRO VĚCNÉ DARY Stránka 1 z 12 Identita Celé Česko čte dětem POSLÁNÍ Posláním obecně prospěšné

Více

Vážení klienti, Upozorníme i na praktické důsledky nesjednání pravidelného pracoviště při poskytování cestovních náhrad. TaxVision, s.r.o.

Vážení klienti, Upozorníme i na praktické důsledky nesjednání pravidelného pracoviště při poskytování cestovních náhrad. TaxVision, s.r.o. Vážení klienti, v tomto čísle Informačního občasníku připomeneme, jak může být v pracovní smlouvě se zaměstnancem sjednáno místo výkonu práce, příp. pravidelné pracoviště, a jaké praktické důsledky to

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Milan Paták ml. Zapisovatel:

Více

Pazderková, Lukáš Vaculík, Vladimír Javorský, Simona Stašová, Pavel Nový, Jitka Ježková.

Pazderková, Lukáš Vaculík, Vladimír Javorský, Simona Stašová, Pavel Nový, Jitka Ježková. 1. červen Knihovna DDM Hifiklub ZUŠ AVENGERS (3D) 17:00, USA, od 12 let, dabing, 130,- Kč. Fantasy/komiks, Iron Man, Hulk, Thor a Captain America v jednom filmu! PAJAMA PARTY FOR KIDS 17:00-20:00, The

Více