SBIÂRKA MEZINAÂ RODNIÂCH SMLUV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SBIÂRKA MEZINAÂ RODNIÂCH SMLUV"

Transkript

1 RocÏnõÂk 2002 SBIÂRKA MEZINAÂ RODNIÂCH SMLUV CÏ ESKAÂ REPUBLIKA CÏ aâstka 61 RozeslaÂna dne 31. prosince 2002 Cena KcÏ 38,50 OBSAH: 143. SdeÏ lenõâ Ministerstva zahranicïnõâch veïcõâ o sjednaânõâ Dohody mezivlaâdou CÏ eskeâ republiky a kabinetem ministruê Ukrajiny o obchodu s neïkteryâmiocelaârïskyâmivyârobky 143 SDEÏ LENIÂ Ministerstva zahranicïnõâch veïcõâ Ministerstvo zahranicïnõâch veïcõâ sdeïluje, zïe dne 20. prosince 2002 byla v Praze podepsaâna Dohoda mezi vlaâdou CÏ eskeâ republiky a kabinetem ministruê Ukrajiny o obchodu s neïkteryâmiocelaârïskyâmivyârobky. Dohoda vstupuje v platnost na zaâkladeï ustanovenõâ sveâho cïlaânku 8 odst. 1 dne 1. ledna 2003 a podle teâhozï ustanovenõâ zuê stane v platnostido 31. prosince CÏ eskeâ zneïnõâ Dohody a anglickeâ zneïnõâ, jezï je pro jejõâ vyâklad rozhodneâ, se vyhlasïujõâ soucïasneï.

2 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 DOHODA mezi vlaâdou CÏ eskeâ republiky a kabinetemministruê Ukrajiny o obchodu s neïkteryâmi ocelaârïskyâmi vyârobky VLAÂ DA CÏ ESKEÂ REPUBLIKY, na jedneâ straneï, a KABINET MINISTRUÊ UKRAJINY, na straneï druheâ, daâle jen ¹Stranyª, prïejõâce sipodporovat rïaâdnyâ a spravedlivyâ rozvoj obchodu s ocelõâ mezicï eskou republikou a Ukrajinou; vzhledem k tomu, zïe Dohoda mezivlaâdou CÏ eskeâ republiky a vlaâdou Ukrajiny o obchodneï-ekonomickyâch vztazõâch a veïdeckotechnickeâ spolupraâcibyla podepsaâna v Praze dne 17. brïezna 1994; vzhledem k tomu, zïe cïlaânek 4 Dohody mezivlaâdou CÏ eskeâ republiky a vlaâdou Ukrajiny o obchodneï- -ekonomickyâch vztazõâch a veïdeckotechnickeâ spolupraâciz roku 1994 stanovõâ, zïe Strany budou spolecïneï analyzovat stav obchodnõâch a ekonomickyâch vztahuê, vymeïnï ovat siprïõâslusïneâ uâdaje a informace pro dalsïõâ rozvoj vzaâjemnyâch ekonomickyâch vztahuê; majõâce na pameïti, zïe Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky zahaâjilo sïetrïenõâ, protozïe meïlo dostatecïneâ duê kazy o podstatneâm zvyâsïenõâ dovozu neïkteryâch vyârobkuê z ocelido CÏ eskeâ republiky;

3 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11723

4 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 vzhledem k tomu, zïe trzïnõâ reformy na UkrajineÏ zavaâdeïjõâ konkurencïnõâ prostrïedõâ v ukrajinskeâm ocelaârïskeâm pruê myslu a Strany siprïejõâ dalsïõâ rozvoj spolupraâce v zaâlezïitostech hospodaârïskeâ souteïzïe; majõâce na pameïtiproces prïistoupenõâ Ukrajiny ke SveÏtove obchodnõâ organizaci (WTO) a podporu CÏ eskeâ republiky integraci Ukrajiny do mezinaârodnõâho obchodnõâho systeâmu; vzhledem k tomu, zïe tato Dohoda by meïla byât doprovaâzena spolupracõâ Stran ohledneï jejich ocelaârïskeâho pruê myslu, vcïetneï vyâmeïny prïõâslusïnyâch informacõâ, v raâmcipracovnõâ skupiny pro vzaâjemnyâ obchod, se dohodly takto: CÏ laânek 1 Obchod s neïkteryâmivyârobky z ocelipodleâhaâ podmõânkaâm stanovenyâm touto Dohodou. CÏ laânek 2 1. Strany se dohodly, zïe zavedou pro kazïdyâ kalendaârïnõâ rok mnozïstevnõâ omezenõâ ukrajinskyâch vyâvozuê do CÏ eskeâ republiky u vyârobkuê uvedenyâch v prïõâloze teâto Dohody (daâle jen ¹PrÏõÂlohaª). Tyto vyâvozy budou podleâhat systeâmu dvojõâ kontroly, jak je popsaân v Protokolu k DohodeÏ mezivlaâdou CÏ eskeâ republiky a kabinetem ministruê Ukrajiny o obchodu s neïkteryâmiocelaârïskyâmivyârobky (daâle jen ¹Protokolª). 2. Strany se zameïrïõânauâplnou liberalizaci obchodu s vyârobky z oceliuvedenyâmiv PrÏõÂloze, jakmile se vytvorïõâ potrïebneâ podmõânky. 3. KazÏda Strana muêzïe kdykoliv pozïaâdat o konzultace tyâkajõâcõâ se zmeïny podmõânek obchodu mezicï eskou republikou a Ukrajinou v obchodu s vyârobky, na ktereâ se vztahuje tato Dohoda, nebo porusïenõâ ustanovenõâ teâto Dohody.

5 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11725

6 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 CÏ laânek 3 1. Dovozy vyârobkuê uvedenyâch v PrÏõÂloze k propusïteïnõâ do volneâho obeïhu na celnõâm uâzemõâ CÏ eskeâ republiky podleâhajõâ prïedlozïenõâ vyâvoznõâ licence, vydaneâ Ministerstvem ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny a potvrzenõâ o puê vodu zbozïõâ vydaneâho ObchodnõÂ a pruê myslovou komorou Ukrajiny a prïedlozïenõâ dovoznõâho povolenõâ vydaneâho Ministerstvem pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky v souladu s ustanovenõâmi Protokolu. 2. Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky informuje Ministerstvo ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny do konce meïsõâce naâsledujõâcõâho po kazïdeâm cïtvrtletõâ, zda byly vyârobky, pro ktereâ byla vydaâna vyâvoznõâ licence, znovu vyvezeny mimo celnõâ uâzemõâ CÏ eskeâ republiky. MnozÏstvõÂ takto znovu vyvezenyâch vyârobkuê se nezapocïõâtaâvajõâ do celkoveâ kvoâty. CÏ laânek 4 Pro vyârobky, na ktereâ se vztahuje tato Dohoda, se nepouzïije zïaâdneâ opatrïenõâ dvojõâ ochrany. CÏ laânek 5 1. S cõâlem ucïinit systeâm dvojõâ kontroly co nejefektivneïjsïõâm a minimalizovat mozïnostijeho zneuzïõâvaânõâ nebo obchaâzenõâ: ± Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky informuje Ministerstvo ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny do 28. dne kazïdeâho meïsõâce o dovoznõâch povolenõâch vydanyâch v pruêbeïhu prïedchaâzejõâcõâho meïsõâce; ± Ministerstvo ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny informuje Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky do 28. dne kazïdeâho meïsõâce o vyâvoznõâch licencõâch vydanyâch v pruêbeïhu prïedchaâzejõâcõâho meïsõâce. V prïõâpadeï jakyâchkolivyâznamnyâch nesrovnalostõâ, berouce v uâvahu cïasoveâ okolnostive vztahu k takoveâ informaci, muêzïe kazïdaâ Strana pozïaâdat o konzultace, ktereâ budou zahaâjeny neprodleneï.

7 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11727

8 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka AnizÏ je dotcïen odstavec 1 a s cõâlem zajistit efektivnõâ provaâdeïnõâ teâto Dohody, Strany souhlasõâ s prïijetõâm vsïech nezbytnyâch krokuê k prïedchaâzenõâ, sïetrïenõâ a k prïijetõâ jakyâchkolinezbytnyâch praâvnõâch a/nebo administrativnõâch opatrïenõâ protiobchaâzenõâ teâto Dohody, zejmeâna prïeklaâdaânõâm, prïesmeïrovaânõâm tras dopravy, falsïovaânõâm prohlaâsïenõâ o zemipuê vodu nebo o puê vodu zbozïõâ, falsïovaânõâm dokladuê, falsïovaânõâm uâdajuê o mnozïstvõâ, popisu nebo klasifikaci zbozïõâ. Proto Strany souhlasõâ se zavedenõâm nezbytnyâch praâvnõâch ustanovenõâ a administrativnõâch postupuê dovolujõâcõâch prïijetõâ uâcïinnyâch opatrïenõâ protitakoveâmu obchaâzenõâ, kteraâ budou zahrnovat prïijetõâ praâvneï zaâvaznyâch naâpravnyâch opatrïenõâ protiprïõâslusïnyâm vyâvozcuê m a/nebo dovozcuê m. 3. MaÂ-likteraÂkoliv Strana na zaâkladeï dostupnyâch informacõâ za to, zïe tato Dohoda je obchaâzena, muêzïe pozïaâdat o konzultace s druhou Stranou, ktereâ budou zahaâjeny neprodleneï. 4. Do zaâveïruê konzultacõâ uvedenyâch v odstavci3 cïlaânku 2, a pokud o to bude pozïaâdaâna CÏ eskou republikou, prïijme kabinet ministruê Ukrajiny jako preventivnõâ opatrïenõâ vesïkeraâ nezbytnaâ opatrïenõâ, aby zajistil uâpravu mnozïstevnõâch omezenõâ tam, kde bude poskytnut dostatecïnyâ duê kaz o obchaâzenõâ. TakovaÂto uâprava bude dohodnuta v pruê beïhu konzultacõâ podle odstavce 3 cïlaânku 2 a bude realizovaâna v kalendaârïnõâm roce, ve ktereâm bylo pozïaâdaâno o konzultace podle odstavce 3 cïlaânku 2, nebo v naâsledujõâcõâm roce, pokud limit pro uvedenyâ kalendaârïnõâ rok byl jizï vycïerpaân. 5. Nebudou-liStrany schopneâ v pruêbeïhu konzultacõâ podle odstavce 3 cïlaânku 2 dosaâhnout vzaâjemneï uspokojiveâho rozhodnutõâ, bude CÏ eskaâ republika opraâvneïna, kde existujõâ dostatecïneâ duê kazy, zïe vyârobky uvedeneâ v PrÏõÂloze pochaâzejõâcõâ z Ukrajiny byly dovezeny zpuê sobem obchaâzejõâcõâm tuto Dohodu, zapocïõâst prïõâslusïnaâ mnozïstvõâ do mnozïstevnõâch limituê stanovenyâch podle PrÏõÂlohy. 6. Nebudou-listrany schopneâ v pruêbeïhu konzultacõâ dle odstavce 3 dosaâhnout vzaâjemneï uspokojiveâho rïesïenõâ, v prïõâpadech, kde existuje dostatecïnyâ duê kaz o falsïovaânõâ prohlaâsïenõâ tyâkajõâcõâch se mnozïstvõâ nebo klasifikace prïõâslusïnyâch vyârobkuê, bude CÏ eskaâ republika opraâvneïna odmõâtnout dovoz prïõâslusïnyâch vyârobkuê.

9 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11729

10 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka Strany se dohodly, zïe budou plneï spolupracovat prïiprïedchaâzenõâ a uâcïinneâm rïesïenõâ vsïech probleâmuê, ktereâ vzniknou z obchaâzenõâ teâto Dohody. CÏ laânek 6 Strany spolupracujõâ prïiprïedchaâzenõâ naâhlyâm a sïkodlivyâm zmeïnaâm v tradicïnõâch obchodnõâch tocõâch do CÏ eskeâ republiky. Vznikne-li naâhlaâ nebo nezïaâdoucõâ zmeïna v tradicïnõâch obchodnõâch tocõâch, CÏ eskaâ republika bude opraâvneïna pozïaâdat o konzultace s cõâlem nalezenõâ uspokojiveâho rïesïenõâ probleâmu. Takove konzultace budou zahaâjeny neprodleneï. CÏ laânek 7 Klasifikace vyârobkuê, na ktereâ se vztahuje tato Dohoda, je zalozïena na HarmonizovaneÂm systeâmu, daâle nazyâvaneâm ¹HSª. CÏ laânek 8 1. Tato Dohoda vstoupõâ v platnost 1. ledna Dohoda zuê stane v platnostido 31. prosince 2004, s vyâhradou zmeïn dohodnutyâch mezistranamia pokud nebude vypoveïzena v souladu s ustanovenõâm odstavce 3 tohoto cïlaânku. 2. KazÏda Strana muêzïe kdykolinavrhnout zmeïnu teâto Dohody, kteraâ vyzïaduje vzaâjemnyâ souhlas Stran v põâsemneâ formeï a vstoupõâ v platnost podle jejich dohody. 3. KazÏda Strana muêzïe tuto Dohodu põâsemneï vypoveïdeït. Platnost teâto Dohody bude ukoncïena sïest meïsõâcuê ode dne dorucïenõâ oznaâmenõâ o vyâpoveïdidruheâ StraneÏ. V tomto prïõâpadeï budou limity stanoveneâ v DohodeÏ snõâzïeny pomeïrneï do data, kdy vypoveïzenõâ nabyâvaâ uâcïinnosti, pokud se Strany nedohodnou jinak. 4. V prïõâpadeï, zïe Ukrajina prïistoupõâ do SveÏtove obchodnõâ organizace (WTO) prïed uplynutõâm platnostiteâto Dohody, tato Dohoda bude prïed prïistoupenõâm prïehodnocena tak, aby byl zajisïteïn soulad jejõâch ustanovenõâ s pravidly WTO. Platnost teâto Dohody bude rovneïzï prïehodnocena v prïõâpadeï uzavrïenõâ novyâch mnohostrannyâch smluv CÏ eskou republikou a soucïasneï iukrajinou, tyâkajõâcõâch se vyârobkuê z oceli, ktereâ jsou prïedmeïtem teâto Dohody.

11 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11731

12 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka V prïõâpadeï, zïe CÏ eskaâ republika prïistoupõâ k Evropske unii prïed uplynutõâm platnostiteâto Dohody, Dohoda se zrusïuje automaticky k datu jejõâho prïistoupenõâ. 6. PrÏõÂloha a Protokol prïipojeneâ k teâto DohodeÏ tvorïõâ jejõâ nedõâlnou soucïaâst. DaÂno v Praze dne 20. prosince 2002 ve dvou puê vodnõâch vyhotovenõâch, kazïdeâ v jazyce cïeskeâm, ukrajinskeâm a anglickeâm, prïicïemzï vsïechna zneïnõâ jsou stejneï autentickaâ. V prïõâpadeï rozdõâlnostõâ ve vyâkladu je rozhodujõâcõâ anglickeâ zneïnõâ. Za vlaâdu CÏ eskeâ republiky Za kabinet ministruê Ukrajiny JUDr. Miroslav Somol, CSc. v. r. Vladimir Stecenko v. r. naâmeïstek ministra pruê myslu a obchodu naâmeïstek staâtnõâho tajemnõâka Ministerstva ekonomiky a evropskeâ integrace

13 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11733

14 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 PROTOKOL k DohodeÏ mezi vlaâdou CÏ eskeâ republiky a kabinetemministruê Ukrajiny o obchodu s neïkteryâmi ocelaârïskyâmi vyârobky CÏ A ST I PUÊ VOD CÏ laânek 1 1. VyÂrobky pochaâzejõâcõâ z Ukrajiny musõâ byât dolozïeny osveïdcïenõâm o ukrajinskeâm puê vodu v souladu se vzorem prïipojenyâm k tomuto Protokolu jako jeho PrÏõÂloha OsveÏdcÏenõ o puê vodu bude potvrzeno Obchodnõ a pruê myslovou komorou Ukrajiny v otaâzce, zda dotcïeneâ vyârobky lze povazïovat za vyârobky pochaâzejõâcõâ z Ukrajiny. CÏ laânek 2 OsveÏdcÏenõ o puê vodu se vydaâvaâ jen na zaâkladeï põâsemneâ zïaâdostivyâvozce nebo na jeho odpoveïdnost jõâm zmocneïneâ osoby. Obchodnõ a pruê myslovaâ komora Ukrajiny zabezpecïõâ, zïe osveïdcïenõâ o puê vodu je rïaâdneï vyplneïno, a za tõâmto uâcïelem bude vyzïadovat prïedlozïenõâ nezbytnyâch duê kazuê nebo provaâdeït kontroly, ktereâ povazïuje za vhodneâ. CÏ laânek 3 Nalezenõ nepatrnyâch rozdõâluê meziuâdajiobsazïenyâmiv osveïdcïenõâ o puê vodu a obsazïenyâmiv dokumentech prïedklaâdanyâch celnõâmu uârïadu ke splneïnõâ formalit za uâcïelem dovozu vyârobkuê by nemeïlo mõât za naâsledek zpochybneïnõâ uâdajuê v osveïdcïenõâ. CÏ laânek 4 Ukrajinska strana zasïle Ministerstvu pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky naâzvy a adresy Ministerstva ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny a Obchodnõ a pruê myslovaâ komora Ukrajiny zabezpecïõâ spolecïneï se vzory pouzïõâvanyâch razõâtek a podpisuê. Ukrajinska strana rovneïzï oznaâmõâ Ministerstvu pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky jakeâkoliv zmeïny teïchto uâdajuê.

15 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11735

16 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 CÏ A ST II SYSTE M DVOJI KONTROLY PRO VY ROBKY PODLE HAJIÂCI MNOZÏ STEVNIÂM OMEZENIÂM ODDIÂL I VyÂvoz CÏ laânek 5 Ministerstvo ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny vydaâ vyâvoznõâ licenci ke vsïem vyâvozuêm vyârobkuê z oceliz Ukrajiny, na ktereâ se vztahuje tato Dohoda, azï do mnozïstevnõâch limituê uvedenyâch v PrÏõÂloze Dohody. CÏ laânek 6 1. VyÂvoznõ licence musõâ byât v souladu se vzorem prïipojenyâm k tomuto Protokolu jako jeho PrÏõÂloha 2 a bude platnaâ k vyâvozu na celeâ celnõâ uâzemõâ CÏ eskeâ republiky. 2. KazÏda vyâvoznõâ licence musõâ mimo jineâ potvrzovat, zïe prïõâslusïneâ mnozïstvõâ vyârobkuê bylo zapocïteno do mnozïstevnõâho limitu stanoveneâho pro tento vyârobek v PrÏõÂloze Dohody. 3. VyÂvoznõ licence vydanaâ ve cïtvrteâm cïtvrtletõâ prïõâslusïneâho roku muê zïe byât realizovaâna azï do konce prvnõâho cïtvrtletõâ roku naâsledujõâcõâho. CÏ laânek 7 Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky musõâ byât bez prodlenõâ informovaâno o zrusïenõâ nebo zmeïneï kazïdeâ ji zï vydaneâ vyâvoznõâ licence. ODDIÂL II Dovoz CÏ laânek 8 PropusÏteÏnõ vyârobkuê z ocelipodleâhajõâcõâch mnozïstevnõâmu omezenõâ do volneâho obeïhu v CÏ eskeâ republice je podmõâneïno prïedlozïenõâm dovoznõâho povolenõâ.

17 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11737

18 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 CÏ laânek 9 1. Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky vydaâ dovoznõâ povolenõâ do desetipracovnõâch dnuê od prïedlozïenõâ originaâlu odpovõâdajõâcõâ vyâvoznõâ licence a osveïdcïenõâ o puê vodu dovozcem. 2. Platnost dovoznõâho povolenõâ vydaneâho dle odstavce 1 je do konce kalendaârïnõâho roku, ve ktereâm bylo vydaâno. 3. ZÏ aâdost o dovoznõâ povolenõâ na zaâkladeï vyâvoznõâ licence vydaneâ podle odstavce 3 cïlaânku 6 musõâ byât prïedlozïena nejpozdeïjido 20. brïezna naâsledujõâcõâho roku a takoveâ povolenõâ je platneâ do 31. brïezna tohoto roku. 4. Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky zrusïõâ ji zï vydaneâ dovoznõâ povolenõâ v prïõâpadeï, zïe odpovõâdajõâcõâ vyâvoznõâ licence byla zrusïena. AvsÏak jestlizïe Ministerstvu pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky bylo oznaâmeno odvolaânõâ nebo zrusïenõâ vyâvoznõâ licence teprve po propusïteïnõâ vyârobkuê do volneâho obeïhu CÏ eskeâ republiky, prïõâslusïneâ mnozïstvõâ bude zapocïõâtaâno do limituê stanovenyâch pro danyâ vyârobek. CÏ laânek 10 JestlizÏe Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky zjistõâ, zïe celkoveâ mnozïstvõâ pokryteâ vyâvoznõâmi licencemi vydanyâmi Ministerstvem ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny prïekracïuje prïõâslusïneâ mnozïstevnõâ limity stanoveneâ pro vyârobky v PrÏõÂloze Dohody, Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky pozastavõâ dalsïõâ vydaâvaânõâ dovoznõâch povolenõâ pro vyârobky, jichzï se tyâkajõâ tyto mnozïstevnõâ limity. V tomto prïõâpadeï Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky okamzïiteï informuje Ministerstvo ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny a okamzïiteï budou zahaâjeny konzultace.

19 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11739

20 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 CÏ A ST III FORMA A VYSTAVOVA NI VY VOZNIÂCH LICENCI A OSVEÏ DCÏ ENI O PUÊ VODU, OBECNA USTANOVENI TY KAJIÂCI SE VY VOZU DO CÏ ESKE REPUBLIKY CÏ laânek VyÂvoznõ licence a osveïdcïenõâ o puê vodu mohou obsahovat dodatecïneâ opisy, ktereâ jsou jako takoveâ rïaâdneï oznacïeny. Musõ byât vyhotoveny v anglickeâm jazyce. Jsou-livyplneÏny rukou, uâdaje musõâ byât psaâny inkoustem a tiskacõâmi põâsmeny. Tyto dokumenty musõâ mõât rozmeïr 210 x 297 mm. PouzÏity papõâr musõâ byât bõâlyâ psacõâ papõâr. JestlizÏe dokumenty majõâ neïkolik opisuê, pouze prvnõâ opis, kteryâ je originaâlem, musõâ byât zrïetelneï oznacïen jako ¹originaÂlª a ostatnõâ jako ¹opisyª. Jen originaâl muê zïe byât prïijat Ministerstvem pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky jako platnyâ dokument pro uâcïely vyâvozu do CÏ eskeâ republiky v souladu s ustanovenõâmiteâto Dohody. 2. KazÏdy dokument musõâ mõât standardizovaneâ evidencïnõâcïõâslo, at' jizï vytisïteïneâ nebo nevytisïteïneâ, podle neïhozï muêzïe byât identifikovaân. Toto cïõâslo se sklaâdaâ z naâsledujõâcõâch prvkuê: ± dveï põâsmena oznacïujõâcõâ staât vyâvozu: UA, ± dveï põâsmena oznacïujõâcõâ CÏ eskou republiku: CZ ± jednomõâstneâ cïõâslo oznacïujõâcõâ prïõâslusïnyâ rok a odpovõâdajõâcõâ poslednõâ cïõâslici roku, naprï. ¹2ª pro rok 2002, ± dvoumõâstneâ cïõâslo od 01 do 99, oznacïujõâcõâ prïõâslusïnyâ vydaâvajõâcõâ uârïad ve staâteï vyâvozu. CÏ laânek 12 VyÂvoznõ licence a osveïdcïenõâ o puê vodu mohou byât vydaâny po zaslaânõâ vyârobkuê, jichzï se tyâkajõâ. V teïchto prïõâpadech musõâ mõât dolozïku ¹vydaÂno se zpeïtnou platnostõâª.

21 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11741

22 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 CÏ laânek V prïõâpadeï kraâdezïe, ztraâty nebo znicïenõâ vyâvoznõâ licence nebo osveïdcïenõâ o puê vodu muê zïe vyâvozce pozïaâdat Ministerstvo ekonomiky a evropskeâ integrace Ukrajiny nebo Obchodnõ a pruê myslovou komoru Ukrajiny o vydaânõâ duplikaâtu na zaâkladeï vyâvoznõâch dokumentuê v jeho vlastnictvõâ. KazÏdy takto vydanyâ duplikaât osveïdcïenõâ nebo licence musõâ mõât dolozïku ¹duplikaÂtª. 2. DuplikaÂt musõâ mõât datum puê vodnõâ vyâvoznõâ licence nebo osveïdcïenõâ o puê vodu. CÏ laânek Dovoznõ povolenõâ vystavuje Ministerstvo pruê myslu a obchodu CÏ eskeâ republiky ve formeï dovoznõâ licence a bude platneâ na celeâm celnõâm uâzemõâ CÏ eskeâ republiky. 2. Deklarace nebo zïaâdost prïedlozïenaâ dovozcem za uâcïelem vystavenõâ dovoznõâho povolenõâ musõâ obsahovat: (a) celeâ jmeâno a adresu vyâvozce, (b) celeâ jmeâno a adresu dovozce, (c) prïesnyâ popis zbozïõâ a HS koâd (koâdy), (d) zemipuê vodu zbozïõâ, (e) zemiurcïenõâ, (f) prïõâslusïnyâ vyârobek a mnozïstvõâ v prïõâslusïnyâch jednotkaâch, jak je pro dotcïenyâ vyârobek uvedeno v PrÏõÂloze Dohody, (g) hmotnost netto podle HS naâzvu, (h) hodnotu zbozïõâ na hranici CÏ eskeâ republiky podle HS naâzvu, (i) zda prïõâslusïneâ zbozïõâ je druhorïadeâ nebo podrïadneâ kvality, (j) tam, kde je to nutneâ, datum platby a dodaâvky a opis naâkladnõâho listu a kupnõâ smlouvy, (k) datum a cïõâslo vyâvoznõâ licence, (l) internõâ koâd pouzïõâvanyâ pro administrativnõâ uâcïely, (m) datum a podpis dovozce. Deklarace nebo zïaâdost musõâ byât opatrïeny originaâlem odpovõâdajõâcõâ vyâvoznõâ licence a originaâlem osveïdcïenõâ opuê vodu.

23 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11743

24 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61 CÏ AÂ ST V ADMINISTRATIVNIÂ SPOLUPRAÂ CE CÏ laânek 15 Strany uâzce spolupracujõâ prïiprovaâdeïnõâ ustanovenõâ tohoto Protokolu. Za tõâmto uâcïelem Strany usnadnï ujõâ kontakty a vyâmeïny naâzoruê, vcïetneï naâzoruê tyâkajõâcõâch se technickyâch zaâlezïitostõâ.

25 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11745

26 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61

27 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11747

28 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61

29 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11749

30 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61

31 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11751

32 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61

33 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11753

34 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 CÏ aâstka 61

35 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv cï. 143 / 2002 Strana 11755

36 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv 2002 CÏ aâstka 61

37 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv 2002 Strana 11757

38 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv 2002 CÏ aâstka 61

39 CÏ aâstka 61 SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv 2002 Strana 11759

40 Strana SbõÂrka mezinaârodnõâch smluv 2002 CÏ aâstka 61 VydaÂva a tiskne: TiskaÂrna Ministerstva vnitra, p. o., BartuÊnÏ kova 4, posït. schr. 10, Praha 415, telefon: , fax: ± Redakce: Ministerstvo vnitra, Nad SÏtolou 3, posït. schr. 21/SB, Praha 7-HolesÏovice, telefon: a , fax: ± Administrace: põâsemneâ objednaâvky prïedplatneâho, zmeïny adres a pocïtu odebõâranyâch vyâtiskuê ± MORAVIAPRESS, a. s., U PoÂny 3061, BrÏeclav, telefon: , fax: ObjednaÂvky ve Slovenske republice prïijõâmaâ a titul distribuuje Magnet-Press Slovakia, s. r. o., Teslova 12, Bratislava, tel.: , fax: RocÏnõ prïedplatneâ se stanovuje za dodaâvku kompletnõâho rocïnõâku vcïetneï rejstrïõâku ajeodprïedplatiteluê vybõâraâno formou zaâloh ve vyâsïioznaâmeneâ ve SbõÂrce mezinaârodnõâch smluv. ZaÂveÏrecÏne vyuâcïtovaânõâ se provaâdõâ po dodaânõâ kompletnõâho rocïnõâku na zaâkladeï pocïtu skutecïneï vydanyâch cïaâstek (prvnõâ zaâloha na rok 2003 cïinõâ 1500,± KcÏ) ± VychaÂzõ podle potrïeby ± Distribuce: celorocïnõâ prïedplatneâ iobjednaâvky jednotlivyâch cïaâstek ± MORAVIAPRESS, a. s., U PoÂny 3061, BrÏeclav, telefon: , , fax: Internetova prodejna: ± Drobny prodej ± BenesÏov: OldrÏich HAAGER, Masarykovo naâm. 231; Brno: Ing. JirÏõ Hrazdil, Vranovska 16, SEVT, a. s., CÏ eskaâ 14, Knihkupectvõ JUDr. OktaviaÂn KociaÂn, PrÏõÂkop 6, tel.: ; BrÏeclav: Prodejna tiskovin, 17. listopadu 410, tel.: , fax: ; CÏ eskeâ BudeÏjovice: SEVT, a. s., CÏ eskaâ 3; Hradec KraÂloveÂ: TECHNOR, Wonkova 432; HrdeÏjovice: Ing. Jan Fau, Dlouha 329; Cheb: EFREX, s. r. o., Karlova 31; Chomutov: DDD Knihkupectvõ ± AntikvariaÂt, Ruska 85; KadanÏ : KniharÏstvõ ± PrÏibõÂkovaÂ, J. SÏvermy 14; Kladno: el VaN, Ke Stadionu 1953; Klatovy: Krameriovo knihkupectvõâ, naâm. MõÂru 169; Liberec: PodjesÏteÏdske knihkupectvõâ, Moskevska 28; LitomeÏrÏice: Jaroslav TvrdõÂk, Lidicka 69, tel.: , fax: ; Most: Knihkupectvõ ¹U Knihomilaª, Ing. Romana KopkovaÂ, Moskevska 1999; NaÂchod: Olga FasÏkovaÂ, Kamenice 139, tel.: ; Olomouc: ANAG, spol. s r. o., Denisova cï. 2, ZdeneÏk Chumchal ± Knihkupectvõ Tycho, OstruzÏnicka 3; Ostrava: LIBREX, NaÂdrazÏnõ 14, Profesio, Hollarova 14, SEVT, a. s., NaÂdrazÏnõ 29; Otrokovice: Ing. KucÏerÏõÂk, Jungmannova 1165; Pardubice: LEJHANEC, s. r. o., trïõâda MõÂru 65; PlzenÏ : ADMINA, U slavskaâ 2, EDICUM, Vojanova 45, Technicke normy, LaÂbkova pav. cï. 5; Praha 1: DuÊm ucïebnic a knih CÏ ernaâ Labut', Na PorÏõÂcÏõ 25, FISÏER-KLEMENTINUM, Karlova 1, LINDE Praha, a. s., Opletalova 35, Specializovana prodejna SbõÂrky zaâkonuê, Na Florenci 7±9, tel.: , prodejna.zakonu@moraviapress.cz, PROSPEKTRUM, Na PorÏõÂcÏõ 7, Knihkupectvõ Seidl, SÏteÏpaÂnska 30, NEOLUXOR s. r. o., VaÂclavske naâm. 41; Praha 2: ANAG, spol. s r. o., naâm. MõÂru 9 (NaÂrodnõ duêm), NEWSLETTER PRAHA, SÏafarÏõÂkova 11; Praha 4: PROSPEKTRUM, NaÂkupnõ centrum BudeÏjovickaÂ, Olbrachtova 64, SEVT, a. s., Jihlavska 405; Praha 5: SEVT, a. s., E. PesÏkove 14; Praha 6: PPP ± StanÏ kovaâ Isabela, PusÏkinovo naâm. 17; Praha 8: JASIPA, Zenklova 60; Praha 9: Abonentnõ tiskovyâ servis-ing. Urban, Jablonecka 362; Praha 10: BMSS START, s. r. o., Vinohradska 190, Mediaprint & Kapa Pressegrosso, SÏteÏrboholska 1404/104; PrÏerov: Knihkupectvõ EM-ZET, BartosÏova 9; Sokolov: KAMA, Kalousek Milan, K. H. BorovskeÂho 22, tel.: ; SÏ umperk: Knihkupectvõ D & G, Hlavnõ trï. 23; TaÂbor: Milada SÏimonova ± EMU, BudeÏjovicka 928; Teplice: Knihkupectvõ L & N, Masarykova 15; Trutnov: Galerie ALFA, Bulharska 58; U stõâ nad Labem: SeverocÏeska distribucïnõâ, s. r. o., HavõÂrÏska 327, tel.: , fax: , Kartoon, s. r. o., Solvayova 1597/3, Vazby a doplnï ovaânõâ SbõÂrek zaâkonuê vcïetneï dopravy zdarma, tel.+fax: , kartoon@kartoon.cz; ZaÂbrÏeh: Mgr. Ivana PatkovaÂ, ZÏ izïkova 45; ZÏ atec: Prodejna U Pivovaru, ZÏ izïkovo naâm. 76. DistribucÏnõ podmõânky prïedplatneâho: jednotliveâ cïaâstky jsou expedovaâny neprodleneï po dodaânõâ z tiskaârny. ObjednaÂvky noveâho prïedplatneâho jsou vyrïizovaâny do15dnuê a pravidelneâ dodaâvky jsou zahajovaâny od nejblizïsïõâ cïaâstky po oveïrïenõâ uâhrady prïedplatneâho nebo jeho zaâlohy. CÏ aâstky vysïleâ v dobeï od zaevidovaânõâ prïedplatneâho do jeho uâhrady jsou doposõâlaâny jednoraâzoveï. ZmeÏny adres a pocïtu odebõâranyâch vyâtiskuê jsou provaâdeïny do 15 dnuê. Reklamace: informace na tel. cïõâsle V põâsemneâm styku vzïdy uvaâdeïjte ICÏ O(praÂvnicka osoba), rodneâ cïõâslo (fyzickaâ osoba). PodaÂvaÂnõ novinovyâch zaâsilek povoleno CÏ eskou posïtou, s. p., OdsÏteÏpny zaâvod JizÏnõ Morava RÏ editelstvõâ v BrneÏ cï. j. P/2-4463/95 ze dne

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2002 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 147 RozeslaΒna dne 13. zaβrουβ 2002 Cena KcΟ 12,50 OBSAH:

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2002 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 147 RozeslaΒna dne 13. zaβrουβ 2002 Cena KcΟ 12,50 OBSAH: RocΟnυΒk 2002 SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ CΟ ESKAΒ REPUBLIKA CΟ aβstka 147 RozeslaΒna dne 13. zaβrουβ 2002 Cena KcΟ 12,50 OBSAH: 413. NarΟυΒzenυΒ vlaβ dy, kteryβm semeοnυβ narουβzenυβ vlaβdy cο. 332/2002 Sb., kteryβm

Více

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2005 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 109 RozeslaÂna dne 4. srpna 2005 Cena KcÏ 27,50 OBSAH:

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2005 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 109 RozeslaÂna dne 4. srpna 2005 Cena KcÏ 27,50 OBSAH: RocÏnõÂk 2005 SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ CÏ ESKAÂ REPUBLIKA CÏ aâstka 109 RozeslaÂna dne 4. srpna 2005 Cena KcÏ 27,50 OBSAH: 312. NarÏõÂzenõÂ vlaâ dy, kteryâm se meïnõâ narïõâzenõâ vlaâdy cï. 163/2002 Sb., kteryâm

Více

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2007 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 47 RozeslaΒna dne 5. cοervna 2007 Cena KcΟ 16,± OBSAH:

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2007 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 47 RozeslaΒna dne 5. cοervna 2007 Cena KcΟ 16,± OBSAH: RocΟnυΒk 2007 SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ CΟ ESKAΒ REPUBLIKA CΟ aβstka 47 RozeslaΒna dne 5. cοervna 2007 Cena KcΟ 16,± OBSAH: 124. VyhlaΒ sο ka o vzoru pameοt'oveβ karty rοidicοe 125. VyhlaΒ sο ka, kterou se meοnυβ

Více

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2006 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 123 RozeslaΒna dne 8. srpna 2006 Cena KcΟ 23,50 OBSAH:

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2006 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 123 RozeslaΒna dne 8. srpna 2006 Cena KcΟ 23,50 OBSAH: RocΟnυΒk 2006 SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ CΟ ESKAΒ REPUBLIKA CΟ aβstka 123 RozeslaΒna dne 8. srpna 2006 Cena KcΟ 23,50 OBSAH: 388. VyhlaΒ sοka o cοistyβch naβkladech univerzaβlnυβ sluzοby v elektronickyβch komunikacυβch

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 46 Rozeslána dne 29. dubna 2008 Cena Kč 84, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 46 Rozeslána dne 29. dubna 2008 Cena Kč 84, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 46 Rozeslána dne 29. dubna 2008 Cena Kč 84, O B S A H : 145. Nařízení vlády, kterým se stanoví seznam znečišťujících látek a prahových hodnot a údaje požadované

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2009 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 38 Rozeslána dne 12. října 2009 Cena Kč 21, O B S A H : 99. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se vyhlašuje Dohoda o Mezinárodní

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 39 Rozeslána dne 19. dubna 2011 Cena Kč 20, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 39 Rozeslána dne 19. dubna 2011 Cena Kč 20, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 39 Rozeslána dne 19. dubna 2011 Cena Kč 20, 103. Vyhláška o registraci distributorů pohonných hmot O B S A H : Strana 1026 Sbírka zákonů č. 103 / 2011 Částka

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 75 Rozeslána dne 16. července 2010 Cena Kč 85, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 75 Rozeslána dne 16. července 2010 Cena Kč 85, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 75 Rozeslána dne 16. července 2010 Cena Kč 85, O B S A H : 220. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 448/2009 Sb., o stanovení hygienických požadavků na

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 13 Rozeslána dne 23. února 2011 Cena Kč 39, O B S A H : 38. Nařízení vlády o formulářích pro smlouvy, ve kterých se sjednává dočasné užívání ubytovacího

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 26 Rozeslána dne 24. března 2010 Cena Kč 25, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 26 Rozeslána dne 24. března 2010 Cena Kč 25, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 26 Rozeslána dne 24. března 2010 Cena Kč 25, O B S A H : 69. Zákon o vlastnictví letiště Praha-Ruzyně 70. Usnesení Poslanecké sněmovny k zákonu o vlastnictví

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 99 Rozeslána dne 20. září 2010 Cena Kč 32, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 99 Rozeslána dne 20. září 2010 Cena Kč 32, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 99 Rozeslána dne 20. září 2010 Cena Kč 32, O B S A H : 266. Nařízení vlády o převodu některých archiválií ve vlastnictví České republiky do zahraničí 267.

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 61 Rozeslána dne 4. června 2010 Cena Kč 30, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 61 Rozeslána dne 4. června 2010 Cena Kč 30, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 4. června 2010 Cena Kč 30, O B S A H : 174. Rozhodnutí prezidenta republiky o svolání zasedání Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 175.

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2009 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 32 Rozeslána dne 23. září 2009 Cena Kč 29, O B S A H : 73. Sdělení k platnosti dvoustranných mezinárodních smluv ve vztazích mezi Českou republikou

Více

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2006 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 35 RozeslaΒna dne 28. brο ezna 2006 Cena KcΟ 18,±

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2006 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 35 RozeslaΒna dne 28. brο ezna 2006 Cena KcΟ 18,± RocΟnυΒk 2006 SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ CΟ ESKAΒ REPUBLIKA CΟ aβstka 35 RozeslaΒna dne 28. brο ezna 2006 Cena KcΟ 18,± OBSAH: 98. NarΟυΒzenυΒ vlaβ dy, kteryβm se meοnυβ narουβzenυβ vlaβdy cο. 5/2003 Sb., o oceneοnυβch

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 101 Rozeslána dne 31. srpna 2012 Cena Kč 26, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 101 Rozeslána dne 31. srpna 2012 Cena Kč 26, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 101 Rozeslána dne 31. srpna 2012 Cena Kč 26, O B S A H : 288. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva dopravy a spojů č. 104/1997 Sb., kterou se

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 35 Rozeslána dne 30. dubna 2009 Cena Kč 17, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 35 Rozeslána dne 30. dubna 2009 Cena Kč 17, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 35 Rozeslána dne 30. dubna 2009 Cena Kč 17, O B S A H : 118. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 299/2001 Sb., o použití prostředků Státního

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 73 Rozeslána dne 31. července 2009 Cena Kč 37, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 73 Rozeslána dne 31. července 2009 Cena Kč 37, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 73 Rozeslána dne 31. července 2009 Cena Kč 37, O B S A H : 242. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 689/2004 Sb., o soustavě oborů vzdělání

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 79 Rozeslána dne 22. července 2011 Cena Kč 27, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 79 Rozeslána dne 22. července 2011 Cena Kč 27, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 22. července 2011 Cena Kč 27, O B S A H : 222. Nařízení vlády o zavedení letního času v letech 2012 až 2016 223. Vyhláška o stanovení ochranných

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 99 Rozeslána dne 14. září 2009 Cena Kč 17, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 99 Rozeslána dne 14. září 2009 Cena Kč 17, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 99 Rozeslána dne 14. září 2009 Cena Kč 17, O B S A H : 319. Ústavní zákon, kterým se mění ústavní zákon č. 1/1993 Sb., Ústava České republiky, ve znění

Více

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2001 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 100 RozeslaΒna dne 25. cοervence 2001 Cena KcΟ 11,± OBSAH:

SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ. RocΟnυΒk 2001 CΟ ESKAΒ REPUBLIKA. CΟ aβstka 100 RozeslaΒna dne 25. cοervence 2001 Cena KcΟ 11,± OBSAH: RocΟnυΒk 2001 SBIΒRKA ZAΒ KONUΚ CΟ ESKAΒ REPUBLIKA CΟ aβstka 100 RozeslaΒna dne 25. cοervence 2001 Cena KcΟ 11,± OBSAH: 259. ZaΒkon o staβtnυβmdluhopisoveβmprogramu na uβhradu ztraβty KonsolidacΟnυΒ banky

Více

SDĚLENÍ Ministerstva zahraničních věcí

SDĚLENÍ Ministerstva zahraničních věcí Částka 33 Sbírka mezinárodních smluv č. 71 / 2010 Strana 2297 71 SDĚLENÍ Ministerstva zahraničních věcí Ministerstvo zahraničních věcí sděluje, že dne 21. května 2003 byl v Kyjevě přijat Protokol o strategickém

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 7 Rozeslána dne 23. ledna 2009 Cena Kč 24, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 7 Rozeslána dne 23. ledna 2009 Cena Kč 24, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 7 Rozeslána dne 23. ledna 2009 Cena Kč 24, O B S A H : 20. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členům

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2011 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 28 Rozeslána dne 1. června 2011 Cena Kč 77, O B S A H : 51. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o přístupu České republiky k Dohodě o výsadách

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 58 Rozeslána dne 31. května 2010 Cena Kč 46, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 58 Rozeslána dne 31. května 2010 Cena Kč 46, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 58 Rozeslána dne 31. května 2010 Cena Kč 46, O B S A H : 164. Zákon, kterým se mění zákon č. 695/2004 Sb., o podmínkách obchodování s povolenkami na emise

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 74 Rozeslána dne 19. června 2012 Cena Kč 90, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 74 Rozeslána dne 19. června 2012 Cena Kč 90, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 74 Rozeslána dne 19. června 2012 Cena Kč 90, O B S A H : 210. Vyhláška o provedení některých ustanovení zákona č. 38/1994 Sb., o zahraničním obchodu s vojenským

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 22 Rozeslána dne 5. března 2010 Cena Kč 17, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 22 Rozeslána dne 5. března 2010 Cena Kč 17, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 22 Rozeslána dne 5. března 2010 Cena Kč 17, O B S A H : 62. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva financí č. 278/1998 Sb., k provedení zákona č.

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 103 Rozeslána dne 10. září 2012 Cena Kč 53, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 103 Rozeslána dne 10. září 2012 Cena Kč 53, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 103 Rozeslána dne 10. září 2012 Cena Kč 53, O B S A H : 294. Vyhláška o provedení některých ustanovení zákona o volbě prezidenta republiky Strana 3858 Sbírka

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 11 Rozeslána dne 4. února 2010 Cena Kč 17, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 11 Rozeslána dne 4. února 2010 Cena Kč 17, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 11 Rozeslána dne 4. února 2010 Cena Kč 17, O B S A H : 33. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 142/1994 Sb., kterým se stanoví výše úroků z

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 3 Rozeslána dne 14. ledna 2011 Cena Kč 18, O B S A H : 7. Rozhodnutí prezidenta republiky o vyhlášení doplňovacích voleb do Senátu Parlamentu České republiky

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 140 Rozeslána dne 16. prosince 2011 Cena Kč 149, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 140 Rozeslána dne 16. prosince 2011 Cena Kč 149, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 140 Rozeslána dne 16. prosince 2011 Cena Kč 149, O B S A H : 402. Vyhláška o hodnocení nebezpečných vlastností chemických látek a chemických směsí a balení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 144 Rozeslána dne 21. prosince 2011 Cena Kč 65, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 144 Rozeslána dne 21. prosince 2011 Cena Kč 65, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 144 Rozeslána dne 21. prosince 2011 Cena Kč 65, O B S A H : 408. Nařízení vlády, kterým se pro účely příspěvku na bydlení ze státní sociální podpory pro

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 20 Rozeslána dne 6. března 2009 Cena Kč 31, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 20 Rozeslána dne 6. března 2009 Cena Kč 31, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 20 Rozeslána dne 6. března 2009 Cena Kč 31, O B S A H : 61. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 289/2007 Sb., o veterinárních a hygienických požadavcích

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 147 Rozeslána dne 23. prosince 2011 Cena Kč 42, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 147 Rozeslána dne 23. prosince 2011 Cena Kč 42, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 23. prosince 2011 Cena Kč 42, O B S A H : 424. Vyhláška o vzoru, náležitostech a provedení karty sociálních systémů, vzoru, náležitostech a provedení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 14 Rozeslána dne 11. února 2010 Cena Kč 39, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 14 Rozeslána dne 11. února 2010 Cena Kč 39, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 14 Rozeslána dne 11. února 2010 Cena Kč 39, O B S A H : 38. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva dopravy č. 223/1995 Sb., o způsobilosti plavidel

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 30 Rozeslána dne 16. března 2012 Cena Kč 140, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 30 Rozeslána dne 16. března 2012 Cena Kč 140, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 30 Rozeslána dne 16. března 2012 Cena Kč 140, O B S A H : 82. Vyhláška o provádění kontrol technického stavu vozidel a jízdních souprav v provozu na pozemních

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 21 Rozeslána dne 15. března 2011 Cena Kč 30, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 21 Rozeslána dne 15. března 2011 Cena Kč 30, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 21 Rozeslána dne 15. března 2011 Cena Kč 30, O B S A H : 56. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 312/2007 Sb., o obsahu a dalších náležitostech zkoušek

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 59 Rozeslána dne 13. června 2011 Cena Kč 30, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 59 Rozeslána dne 13. června 2011 Cena Kč 30, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 59 Rozeslána dne 13. června 2011 Cena Kč 30, O B S A H : 156. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 154/2005 Sb., o stanovení výše a způsobu

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 31 Rozeslána dne 26. března 2008 Cena Kč 16, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 31 Rozeslána dne 26. března 2008 Cena Kč 16, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 31 Rozeslána dne 26. března 2008 Cena Kč 16, O B S A H : 99. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 242/2004 Sb., o podmínkách provádění opatření

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 131 Rozeslána dne 25. listopadu 2009 Cena Kč 24, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 131 Rozeslána dne 25. listopadu 2009 Cena Kč 24, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 25. listopadu 2009 Cena Kč 24, O B S A H : 404. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 484/2006 Sb., o výši časových poplatků a o výši

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 69 Rozeslána dne 20. června 2008 Cena Kč 16, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 69 Rozeslána dne 20. června 2008 Cena Kč 16, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 69 Rozeslána dne 20. června 2008 Cena Kč 16, O B S A H : 216. Zákon, kterým se mění zákon č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů 217. Usnesení Poslanecké sněmovny

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 11 Rozeslána dne 26. ledna 2012 Cena Kč 40, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 11 Rozeslána dne 26. ledna 2012 Cena Kč 40, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 11 Rozeslána dne 26. ledna 2012 Cena Kč 40, O B S A H : 27. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva dopravy a spojů č. 31/2001 Sb., o řidičských

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 124 Rozeslána dne 3. prosince 2010 Cena Kč 42, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 124 Rozeslána dne 3. prosince 2010 Cena Kč 42, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 124 Rozeslána dne 3. prosince 2010 Cena Kč 42, O B S A H : 337. Vyhláška o emisních limitech a dalších podmínkách provozu ostatních stacionárních zdrojů

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 144 Rozeslána dne 21. prosince 2009 Cena Kč 56, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 144 Rozeslána dne 21. prosince 2009 Cena Kč 56, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 144 Rozeslána dne 21. prosince 2009 Cena Kč 56, O B S A H : 449. Vyhláška o způsobu, termínech a rozsahu údajů předkládaných pro hodnocení plnění státního

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 14 Rozeslána dne 11. února 2009 Cena Kč 17, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 14 Rozeslána dne 11. února 2009 Cena Kč 17, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 14 Rozeslána dne 11. února 2009 Cena Kč 17, O B S A H : 44. Nařízení vlády o povolání vojáků Armády České republiky k plnění úkolů Policie České republiky

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 102 Rozeslána dne 22. září 2010 Cena Kč 39, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 102 Rozeslána dne 22. září 2010 Cena Kč 39, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 102 Rozeslána dne 22. září 2010 Cena Kč 39, O B S A H : 274. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 177/2009 Sb., o bližších podmínkách ukončování vzdělávání

Více

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H :

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 74 Rozeslána dne 8. července 2010 Cena Kč 25, O B S A H : 217. Vyhláška o stanovení kvalifikačních předpokladů pro služební zařazení vojáků z povolání 218.

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 52 Rozeslána dne 22. června 2009 Cena Kč 150, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 52 Rozeslána dne 22. června 2009 Cena Kč 150, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 52 Rozeslána dne 22. června 2009 Cena Kč 150, O B S A H : 173. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva dopravy č. 223/1995 Sb., o způsobilosti plavidel

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 29 Rozeslána dne 14. března 2008 Cena Kč 16, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 29 Rozeslána dne 14. března 2008 Cena Kč 16, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 29 Rozeslána dne 14. března 2008 Cena Kč 16, O B S A H : 95. Nařízení vlády o stanovení některých podmínek poskytování oddělené platby za rajčata určená

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 113 Rozeslána dne 15. listopadu 2010 Cena Kč 35, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 113 Rozeslána dne 15. listopadu 2010 Cena Kč 35, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 113 Rozeslána dne 15. listopadu 2010 Cena Kč 35, O B S A H : 307. Vyhláška o nákladových indexech věkových skupin pojištěnců veřejného zdravotního pojištění

Více

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H :

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 12 Rozeslána dne 30. ledna 2012 Cena Kč 40, O B S A H : 32. Vyhláška o přípravcích a dalších prostředcích na ochranu rostlin 33. Vyhláška, kterou se mění

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 2 Rozeslána dne 10. ledna 2012 Cena Kč 66, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 2 Rozeslána dne 10. ledna 2012 Cena Kč 66, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 10. ledna 2012 Cena Kč 66, O B S A H : 9. Nařízení vlády o úpravě náhrady za ztrátu na výdělku po skončení pracovní neschopnosti vzniklé pracovním

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 85 Rozeslána dne 18. července 2008 Cena Kč 22, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 85 Rozeslána dne 18. července 2008 Cena Kč 22, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 85 Rozeslána dne 18. července 2008 Cena Kč 22, O B S A H : 265. Nález Ústavního soudu ze dne 22. ledna 2008 ve věci návrhu na zrušení části ustanovení 37

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2008 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 6 Rozeslána dne 19. března 2008 Cena Kč 35, OBSAH: 20. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dohody mezi Ministerstvem obrany České

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2008 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 2 Rozeslána dne 16. ledna 2008 Cena Kč 35, O B S A H : 2. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se doplňuje sdělení Ministerstva zahraničních

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 24 Rozeslána dne 5. března 2008 Cena Kč 29, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 24 Rozeslána dne 5. března 2008 Cena Kč 29, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 24 Rozeslána dne 5. března 2008 Cena Kč 29, O B S A H : 80. Nařízení vlády o Národním alokačním plánu pro obchodovací období roků 2008 2012 81. Sdělení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 82 Rozeslána dne 14. července 2008 Cena Kč 41, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 82 Rozeslána dne 14. července 2008 Cena Kč 41, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 82 Rozeslána dne 14. července 2008 Cena Kč 41, O B S A H : 257. Nález Ústavního soudu ze dne 27. března 2008 ve věci návrhu na zrušení 183i až 183n zákona

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 87 Rozeslána dne 20. srpna 2010 Cena Kč 25, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 87 Rozeslána dne 20. srpna 2010 Cena Kč 25, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 87 Rozeslána dne 20. srpna 2010 Cena Kč 25, O B S A H : 244. Nález Ústavního soudu ze dne 8. července 2010 ve věci návrhu na zrušení 57 odst. 1 zákona č.

Více

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H :

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 49 Rozeslána dne 13. května 2010 Cena Kč 32, O B S A H : 135. Nález Ústavního soudu ze dne 23. března 2010 ve věci návrhu na zrušení 15 zákona č. 155/1995

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2013 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 28 Rozeslána dne 26. června 2013 Cena Kč 128, O B S A H : 44. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dodatku k Ujednání mezi Českou

Více

Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 119 Rozeslána dne 3. října 2012 Cena Kč 40, O B S A H : 322. Rozhodnutí předsedy Senátu Parlamentu České republiky o vyhlášení volby prezidenta republiky

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2013 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 120 Rozeslána dne 9. října 2013 Cena Kč 50, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2013 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 120 Rozeslána dne 9. října 2013 Cena Kč 50, O B S A H : Ročník 2013 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 9. října 2013 Cena Kč 50, O B S A H : 316. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 286/2012 Sb., o vnějším označení, odznacích, služebních stejnokrojích

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2010 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 24 Rozeslána dne 30. června 2010 Cena Kč 48, O B S A H : 53. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se mění a doplňují sdělení č. 296/1991

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 138 Rozeslána dne 9. listopadu 2012 Cena Kč 53, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 138 Rozeslána dne 9. listopadu 2012 Cena Kč 53, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 138 Rozeslána dne 9. listopadu 2012 Cena Kč 53, O B S A H : 369. Nález Ústavního soudu ze dne 16. října 2012 sp. zn. Pl. ÚS 16/12 ve věci návrhu na zrušení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 84 Rozeslána dne 17. srpna 2010 Cena Kč 25, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 84 Rozeslána dne 17. srpna 2010 Cena Kč 25, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 84 Rozeslána dne 17. srpna 2010 Cena Kč 25, O B S A H : 241. Nález Ústavního soudu ze dne 1. července 2010 ve věci návrhu na zrušení některých ustanovení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 15 Rozeslána dne 13. února 2009 Cena Kč 24, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 15 Rozeslána dne 13. února 2009 Cena Kč 24, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 15 Rozeslána dne 13. února 2009 Cena Kč 24, O B S A H : 46. Rozhodnutí prezidenta republiky o vyhlášení voleb do Evropského parlamentu 47. Nález Ústavního

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 45 Rozeslána dne 6. května 2011 Cena Kč 60, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 45 Rozeslána dne 6. května 2011 Cena Kč 60, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 45 Rozeslána dne 6. května 2011 Cena Kč 60, O B S A H : 119. Nález Ústavního soudu ze dne 19. dubna 2011 sp. zn. Pl. ÚS 53/10 ve věci návrhu na zrušení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 98 Rozeslána dne 11. září 2009 Cena Kč 31, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 98 Rozeslána dne 11. září 2009 Cena Kč 31, O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 98 Rozeslána dne 11. září 2009 Cena Kč 31, O B S A H : 318. Nález Ústavního soudu ze dne 10. září 2009 ve věci návrhu na zrušení ústavního zákona č. 195/2009

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 36 Rozeslána dne 25. července 2012 Cena Kč 50, O B S A H : 67. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dohody o hospodářské spolupráci

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 48 Rozeslána dne 5. listopadu 2012 Cena Kč 97, O B S A H : 90. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dohody o zřízení Středoevropského

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2015 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 9 Rozeslána dne 26. února 2015 Cena Kč 50, O B S A H : 16. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Protokolu o kulturní spolupráci

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 134 Rozeslána dne 9. prosince 2011 Cena Kč 44, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 134 Rozeslána dne 9. prosince 2011 Cena Kč 44, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 134 Rozeslána dne 9. prosince 2011 Cena Kč 44, O B S A H : 386. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 384/2007 Sb., o seznamu referenčních skupin, ve znění

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2013 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 45 Rozeslána dne 21. října 2013 Cena Kč 82, O B S A H : 78. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání změny Protokolu mezi Ministerstvem

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 46 Rozeslána dne 29. října 2012 Cena Kč 50, O B S A H : 88. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dohody o hospodářské a průmyslové

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 7 Rozeslána dne 20. ledna 2012 Cena Kč 40, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 7 Rozeslána dne 20. ledna 2012 Cena Kč 40, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 7 Rozeslána dne 20. ledna 2012 Cena Kč 40, O B S A H : 22. Nález Ústavního soudu ze dne 25. října 2011 sp. zn. Pl. ÚS 14/09 ve věci návrhu na vyslovení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 17 Rozeslána dne 10. února 2012 Cena Kč 40, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 17 Rozeslána dne 10. února 2012 Cena Kč 40, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 17 Rozeslána dne 10. února 2012 Cena Kč 40, O B S A H : 46. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 393/2006 Sb., o zdravotní způsobilosti, ve znění pozdějších

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 90 Rozeslána dne 30. srpna 2010 Cena Kč 32, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 90 Rozeslána dne 30. srpna 2010 Cena Kč 32, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 90 Rozeslána dne 30. srpna 2010 Cena Kč 32, O B S A H : 252. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 322/2005 Sb., o dalším studiu, popřípadě výuce, které

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 103 Rozeslána dne 25. září 2009 Cena Kč 49, OBSAH:

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2009 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 103 Rozeslána dne 25. září 2009 Cena Kč 49, OBSAH: Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 103 Rozeslána dne 25. září 2009 Cena Kč 49, OBSAH: 332. Vyhláška o provedení některých ustanovení zákona č. 38/1994 Sb., o zahraničním obchodu s vojenským

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2010 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 18 Rozeslána dne 29. března 2010 Cena Kč 21, O B S A H : 40. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o Zápisu o opravě Lisabonské smlouvy pozměňující

Více

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H :

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 100 Rozeslána dne 20. září 2010 Cena Kč 25, O B S A H : 270. Vyhláška o inventarizaci majetku a závazků 271. Vyhláška o vydání zlaté mince Národní kulturní

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2014 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 33 Rozeslána dne 28. listopadu 2014 Cena Kč 50, O B S A H : 66. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Prováděcího programu spolupráce

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 41 Rozeslána dne 5. září 2012 Cena Kč 66, O B S A H : 76. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Smlouvy mezi Českou republikou

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 22 Rozeslána dne 29. února 2008 Cena Kč 35, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 22 Rozeslána dne 29. února 2008 Cena Kč 35, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 29. února 2008 Cena Kč 35, O B S A H : 66. Zákon, kterým se mění zákon č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze, ve znění pozdějších předpisů 67. Nařízení

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 16 Rozeslána dne 16. března 2012 Cena Kč 36, O B S A H : 28. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Ujednání mezi Ministerstvem

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 10 Rozeslána dne 24. února 2012 Cena Kč 66, O B S A H : 15. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dohody o spolupráci v oblasti

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2010 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 40 Rozeslána dne 24. září 2010 Cena Kč 56, O B S A H : 82. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se mění a doplňuje sdělení Ministerstva

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 14 Rozeslána dne 28. února 2011 Cena Kč 30, O B S A H : 39. Nález Ústavního soudu ze dne 25. ledna 2011 sp. zn. Pl. ÚS 15/10 ve věci návrhu na zrušení části

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 24 Rozeslána dne 5. března 2008 Cena Kč 29, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 24 Rozeslána dne 5. března 2008 Cena Kč 29, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 24 Rozeslána dne 5. března 2008 Cena Kč 29, O B S A H : 80. Nařízení vlády o Národním alokačním plánu pro obchodovací období roků 2008 2012 81. Sdělení

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 29 Rozeslána dne 25. května 2012 Cena Kč 50, O B S A H : 56. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dohody o spolupráci v oblasti

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2010 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 12. února 2010 Cena Kč 83, O B S A H : 10. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Úmluvy o právech osob se zdravotním postižením

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 22 Rozeslána dne 12. dubna 2012 Cena Kč 66, O B S A H : 41. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dvouleté smlouvy o spolupráci

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2010 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 4 Rozeslána dne 12. února 2010 Cena Kč 83, O B S A H : 10. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Úmluvy o právech osob se zdravotním

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2010 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 6 Rozeslána dne 18. února 2010 Cena Kč 48, O B S A H : 15. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dvouleté smlouvy o spolupráci

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2013 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 100 Rozeslána dne 26. srpna 2013 Cena Kč 50, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2013 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 100 Rozeslána dne 26. srpna 2013 Cena Kč 50, O B S A H : Ročník 2013 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 26. srpna 2013 Cena Kč 50, O B S A H : 260. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 1/2006 Sb., kterou se stanoví druhy a podmínky dalšího vzdělávání

Více

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H :

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H : Ročník 2013 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 156 Rozeslána dne 9. prosince 2013 Cena Kč 26, O B S A H : 399. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva zemědělství č. 329/1997 Sb., kterou se provádí

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 176 Rozeslána dne 27. prosince 2012 Cena Kč 26, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 176 Rozeslána dne 27. prosince 2012 Cena Kč 26, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 176 Rozeslána dne 27. prosince 2012 Cena Kč 26, O B S A H : 470. Vyhláška o užívání pozemních komunikací zpoplatněných mýtným Strana 6226 Sbírka zákonů

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2012 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 2 Rozeslána dne 6. ledna 2012 Cena Kč 144, O B S A H : 3. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o Společné úmluvě o bezpečnosti při nakládání

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2011 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 57 Rozeslána dne 21. prosince 2011 Cena Kč 68, O B S A H : 108. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Programu spolupráce v oblasti

Více

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H :

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H : Ročník 2009 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 149 Rozeslána dne 18. prosince 2009 Cena Kč 17, O B S A H : 469. Sdělení Ministerstva vnitra o vyhlášení dodatečných voleb do zastupitelstva obce 470. Sdělení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 69 Rozeslána dne 25. června 2010 Cena Kč 39, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2010 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 69 Rozeslána dne 25. června 2010 Cena Kč 39, O B S A H : Ročník 2010 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 69 Rozeslána dne 25. června 2010 Cena Kč 39, O B S A H : 206. Sdělení Českého statistického úřadu o zavedení Klasifikace zaměstnání (CZ-ISCO) Strana 2322

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2014 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 26 Rozeslána dne 9. dubna 2014 Cena Kč 53, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2014 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 26 Rozeslána dne 9. dubna 2014 Cena Kč 53, O B S A H : Ročník 2014 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 26 Rozeslána dne 9. dubna 2014 Cena Kč 53, O B S A H : 68. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 352/2000 Sb., kterým se mění některé vyhlášky

Více