Plán odstranění zařízení s obsahem PCB nebo dekontaminace zařízení s obsahem PCB

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Plán odstranění zařízení s obsahem PCB nebo dekontaminace zařízení s obsahem PCB"

Transkript

1 Plán odstranění zařízení s obsahem PCB nebo dekontaminace zařízení s obsahem PCB Zpracovaly: Ing. Kateřina Poláková Ing. Světla Pavlová Ing. Bohdana Kozáková Praha, listopad 2007

2 Obsah: 12. Přílohy...3 Příloha č. 2 - Seznam certifikovaných vzorkařů pověřených prováděním odběrů v rámci inventarizace PCB stav k Příloha č. 3 - Seznam registrovaných laboratoří oprávněných k provádění analýz v rámci inventarizace PCB stav k Příloha č. 4 - Vzor evidenčního listu pro inventarizaci zařízení a látek podle 39 odst. (8) zákona a zařízení, u nichž se prokazuje neexistence PCB podle 27 odst. (7) zákona (příloha č. 2 novely vyhlášky č. 384/2001 Sb.) úprava v souladu s platným právním předpisem Příloha č. 5 - Vzor evidenčního listu pro hlášení o změně vlastnických vztahů pro inventarizaci zařízení a látek podle 39 odst. (8) zákona a zařízení, u nichž se prokazuje neexistence PCB podle 27 odst. (7) zákona návrh znění do novely vyhlášky a v souladu s platným právním předpisem Příloha č. 6 - Vzor malého evidenčního listu pro inventarizaci zařízení a látek nad rámec povinností 39 odst. (8) zákona a zařízení mimo 27 odst. (7) zákona návrh znění do novely vyhlášky a v souladu s platným právním předpisem Příloha č. 8 - Seznam firem, které mají souhlas pro nakládání s PCB zdroj: Databáze technologií zpracování odpadů Příloha č. 9 - Seznam firem, které mají souhlas k nakládání s PCB - zdroj: Seznamy oprávněných osob, kterým byl Krajským úřadem udělen souhlas k provozování zařízení (včetně mobilních) k využívání, odstraňování, sběru nebo výkupu odpadů dle 14 odst. 1 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, v platném znění, uvedené na internetu v aplikaci vytvořené společností Inisoft Příloha č Výsledky inventarizace PCB v České republice k listopad (celkem 84)

3 12. Přílohy Příloha č. 2 - Seznam certifikovaných vzorkařů pověřených prováděním odběrů v rámci inventarizace PCB stav k Příloha č. 3 - Seznam registrovaných laboratoří oprávněných k provádění analýz v rámci inventarizace PCB stav k Příloha č. 4 - Vzor evidenčního listu pro inventarizaci zařízení a látek podle 39 odst. (8) zákona a zařízení, u nichž se prokazuje neexistence PCB podle 27 odst. (7) zákona (příloha č. 2 vyhlášky č. 384/2001 Sb.) úprava v souladu s platným právním předpisem Příloha č. 5 - Vzor evidenčního listu pro hlášení o změně vlastnických vztahů pro inventarizaci zařízení a látek podle 39 odst. (8) zákona a zařízení, u nichž se prokazuje neexistence PCB podle 27 odst. (7) zákona návrh znění do novely vyhlášky a v souladu s platným právním předpisem Příloha č. 6 - Vzor malého evidenčního listu pro inventarizaci zařízení a látek nad rámec povinností 39 odst. (8) zákona a zařízení mimo 27 odst. (7) zákona návrh znění do novely vyhlášky a v souladu s platným právním předpisem Příloha č. 8 - Seznam firem, které mají souhlas pro nakládání s PCB zdroj: Databáze technologií zpracování odpadů Příloha č. 9 - Seznam firem, které mají souhlas k nakládání s PCB - zdroj: Seznamy oprávněných osob, kterým byl Krajským úřadem udělen souhlas k provozování zařízení (včetně mobilních) k využívání, odstraňování, sběru nebo výkupu odpadů dle 14 odst. 1 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, v platném znění, uvedené na internetu v aplikaci vytvořené společností Inisoft Příloha č Výsledky inventarizace PCB v České republice k listopad (celkem 84)

4 Příloha č. 2 - Seznam certifikovaných vzorkařů pověřených prováděním odběrů v rámci inventarizace PCB stav k Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Odběry z elektrických i neelektrických zařízení a z látek ORGREZ, a.s Justiz Pavel Ing. Vítkova 17 Praha Blažek Jan Hola Vladimír Brož Jaroslav Brož Jiří Meloun Petr Müller René ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha října 3123/152 Ostrava EZ Praha, a.s. Na Poříčí 5-7 Praha EZ Praha, a.s. Na Poříčí 5-7 Praha Telefon po přečíslování FAX / pavel.justiz@orgrez.cz , / jan.blazek@orgrez. cz certifikačního 11. a ? 11. a ? / a ? Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu / a ?? Činnost ukončena jiri.broz01@ce.cz 11. a ?? / a ?? ? / a ?? ? Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

5 Identifikač ní číslo 0009 Příjmení Jméno Titul Hladík Karel Poznámka Podnik Ulice Město PSČ EMPLA, Za Škodovkou 305 Hradec Králové Telefon po přečíslování FAX / certifikačního 12. a ? Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Houzar Aleš Seidenglanz Miroslav Valdhans Luboš Holeček Miroslav Netušil Ladislav Trojan Pavel Vykoupil Miloslav Tasovická 276 Hodonice E.ON Česká republika, Speciální služby Křižíkova 9 České Budějovice října 3123/152 Ostrava Ecochem, a.s. Pospíšilova 281 Hradec Králové SEG Chebská 241 Plzeň - Křimice října 3123/152 Ostrava ZČE (Západočeská energetika), a.s. Chebská 241 Plzeň - Křimice / a , Miroslav.Seidengla nz@eon.cz 2002?? Činnost ukončena 11. a a / obchod.hradec@ec ochem.cz netusil@seg.cz pavel.trojan@cez.c z / vykoupil@zce.cz a ?? ? 11. a a a ?? ? listopad (celkem 84)

6 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Hruška Bohumil Kubeček Stanislav Šeferna Petr Čihák Michal Neumann Jacek Vařák Jan Ing. Sovák Karel Ing. Kohút Milan VČE - transformátory, Koutníkova 208 Hradec Králové VČE - transformátory, Koutníkova 208 Hradec Králové ELDIAG, Novosibřinská 735 Praha ELDIAG, Novosibřinská 735 Praha ELDIAG, Novosibřinská 735 Praha ELDIAG, Novosibřinská 735 Praha Elektroenergetika, U Elektrárny 3030/1 Hodonín Energopoint, Křídlovická 20 Brno / a ?? ? / a ?? ? / eldiag@eldiag.cz / eldiag@eldiag.cz / eldiag@eldiag.cz / eldiag@eldiag.cz / zkusebna@tiscali.c 12. a a ? 12. a a Zemřel a ?? ? z / a ?? Činnost ukončena listopad (celkem 84)

7 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Štrýgl Pavel Učík Tomáš Ing. Příční 3 Prostějov HESIA, a.s. Poděbradská 777 Praha / a ?? ? ucik@hesia.cz 12. a ?? Činnost ukončena Slávik Jaroslav Ing. Říha Jaroslav Michálek Jiří Kabát Václav Ondra Zdeněk Tuna Libor Vavřinec 81 Sloup RIBEDO, v.o.s. Doubí 13 Planá nad Lužnicí ESS, Důlní 97 Teplice - Sobědruhy ESS, Důlní 97 Teplice - Sobědruhy ORGREZ, a.s. Hudcova 76 Brno ORGREZ, a.s. Hudcova 76 Brno , / ribedo@volny.cz / essservis@volny.cz / essservis@volny.cz 12. a ?? Činnost ukončena 11. a ?? Činnost ukončena 11. a ?? Činnost ukončena 11. a ?? ? / a ?? ? / a ?? ? 0034 Kadlík ORGREZ-R, a.s a ?? ? listopad (celkem 84)

8 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Podnik Ulice Město PSČ Poznámka Petr Hudcova 76 Brno Trnavský Lubomír Vrba Jiří Bc. Kubalík Jaroslav Ing. Blecha Milan Kratochvíla Michal Švach Richard Zelenda Jiří REVOS, Hudcova 76 Brno LABTECH, s r.o. Polní 23/25 Brno ZČE (Západočeská energetika), a.s. Guldenerova 19 Plzeň ZČE (Západočeská energetika), a.s. Guldenerova 19 Plzeň Ing. Karel Sovák U Elektrárny 3030/1 Hodonín ČEPS, a.s. Praha Elektrárenská 774/2 Praha Energetické strojírny Brno, a.s. Vídeňská 267 Brno Telefon po přečíslování FAX 05/ kadlik@revos.cz / revos@revos.cz / labtech@nextra.cz blecha@zce.cz / michal@zkusebna. cz , / svach@ceps.cz certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu a ?? ? 11. a ?? Činnost ukončena 11. a ?? ? 11. a ?? ? 12. a ?? ? 11. a ?? ? / a ?? ? Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

9 Identifikač ní číslo 0043 Příjmení Jméno Titul Kovařík Oldřich Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Energetické strojírny Brno, a.s. Vídeňská 267 Brno Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace / a ?? ? (re)certifik átu Certifikac e na do: Prudký Theodor Dukelská 673/13 Mladá Boleslav a ?? Platnost ukončena Mikulica Oldřich Lužnice Fifka Aleš Ing. Pícha Josef Ing. Konečný Alois Ing. Adamec Jan Vaněček Jiří ALIACHEM, a.s. Praha, odštěpný závod SYNTHESIA Pardubice 103 Pardubice - Semtín USU Praha, Pražská 900 Mníšek pod Brdy Vodárenská, a.s. Soběšická 156 Brno I & C ENERGO, s. r.o. Elektrárny Prunéřov Kadaň I & C ENERGO, s r.o. Elektrárny Prunéřov Kadaň a ?? Činnost ukončena / a / usu@iol.cz , , ? 11. a ?? Platnost ukončena 12. a ?? Činnost ukončena 11. a a listopad (celkem 84)

10 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Klimeš Jan Staško Jiří Brázdil Jiří Ing., MBA Poznámka Podnik Ulice Město PSČ ČEPS, a.s. Praha Elektrárenská 774/2 Praha Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, OHL Frýdek-Místek Dobrá 240 Dobrá ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha Telefon po přečíslování FAX / klimes@ceps.cz , jiri.stasko@zuova.c z certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace 11. a ?? ? 11. a ? / jiri.brazdil@orgrez. cz lektor? (re)certifik átu ec Certifikac e na do: ec Dvořáček František Vlček Václav Brych Tomáš Štelcl Jiří Bachleda Josef Hornická 7 Český Těšín ORGREZ, a.s. Počáteční 1879/19 Ostrava ESS, Důlní 97 Teplice - Sobědruhy STMEM, a.s. Tržní 8 Přerov SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava , a říjen ? říjen 2008 vaclav.vlcek@orgre z.cz 18. a říjen říjen / essservis@volny.cz 18. a říjen ? říjen , a říjen 2005 Platnost ukončena info@sme.cz 18. a říjen ? říjen 2008 listopad (celkem 84)

11 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Bělica Roman Franek Vlastimír Indrák Ivan Janíček Ludvík Kouřil Petr Mazal Luděk Mičkal Jaromír SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října info@sme.cz info@sme.cz info@sme.cz info@sme.cz info@sme.cz info@sme.cz info@sme.cz 18. a říjen ? říjen a říjen ? říjen a říjen říjen a říjen 2005 Činnost ukončena 18. a říjen ? říjen a říjen ? říjen a říjen ? říjen 2008 listopad (celkem 84)

12 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Mikuš Bohumil Poncza Miroslav Puda Radek Šebík Miloslav Šlosar Martin Valiga Aleš Zámorský Bronislav Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu 18. a říjen 2005 Činnost ukončena 18. a říjen 2005 Činnost ukončena Certifikac e na do: 18. a říjen ? říjen a říjen ? říjen a říjen ? říjen a říjen ? říjen a říjen ? říjen 2008 listopad (celkem 84)

13 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Chmelařová Jana Mach Tomáš Opatrný Pavel Čech František Novák Petr Lobovský Bedřich Ing. Paul Ladislav Šlaj Karel Ing. Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Ostrava JČE (Jihočeská energetika), a.s. Lannova 16 České Budějovice Energetika servis Křižíkova 1690 České Budějovice Energetika servis Křižíkova 1690 České Budějovice ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha OMZ Hranice Tovární 458 Hranice OMZ Hranice Tovární 458 Hranice Telefon po přečíslování FAX frantisek.cech@org rez.cz petr.novak@orgrez. cz bedrich.lobovsky@ orgrez.cz , zkusebna.vn@cmai l.cz zkusebna.vn@cmai certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: 18. a říjen ? říjen a říjen říjen a říjen říjen a ? a ?? ? 28. a ? 28. a a listopad (celkem 84)

14 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ l.cz Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Bačovský Zdeněk Ing. Bajer Josef Homola Tomáš Kovanda Jiří Dvořák Mojmír Kufa Miroslav Elis Milan NAP provoz Žďár nad Sázavou U Táferny 239/3 Žďár nad Sázavou SEG Chebská 241 Plzeň - Křimice SEG Chebská 241 Plzeň - Křimice , Diagnostika Chebská 241 Plzeň - Křimice SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava ELSEV Záluží 1 - Litvínov Litvínov , a ?? ? a a Jiri.Kovanda@cez. cz 28. a a a , elis@elsev.cz a ? 2006 Platnost ukončena srpen ? 2006 Platnost ukončena 2007 zatím nepožadov áno X X srpen listopad (celkem 84)

15 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Hrabal Vladko Bednář Miroslav Zmrzlý Pavel Fencl Milan Ing. Hlásek Jaroslav Novák Václav Nový Jaroslav Ing. Švec Emanuel Poznámka Podnik Ulice Město PSČ ELSEV Záluží 1 - Litvínov Litvínov EEIKA Brno Jahodová 54 Brno EEIKA Brno Jahodová 54 Brno JČE (Jihočeská energetika), a.s. Křižíkova 7 České Budějovice JČE (Jihočeská energetika), a.s. Křižíkova 7 České Budějovice JČE (Jihočeská energetika), a.s. Křižíkova 7 České Budějovice JČE (Jihočeská energetika), a.s. Křižíkova 7 České Budějovice JČE (Jihočeská energetika), a.s. Křižíkova 7 Telefon po přečíslování FAX , hrabal@elsev.cz bednar@eeika.cz eeika@eeika.cz certifikačního 28. a a a a a a a a Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu zatím nepožadov áno X X zatím nepožadov áno? zatím nepožadov áno? zatím nepožadov áno? zatím nepožadov áno X X zatím nepožadov áno? zatím nepožadov áno? zatím nepožadov áno? Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

16 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Zachník Jiří Jurosz Miroslav Lubina Vladimír Fabriger Arnošt Čulík Josef Mráz Marian Ing. Poznámka Podnik Ulice Město PSČ České Budějovice Mittal Steel Ostrava a.s., Údržba energetiky Vratimovská 689 Ostrava - Kunčice SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s., Rozvodna Horní Životice 400/110 kv Horní Benešov SME (Severomoravská energetika), a.s. 28. Října 152 Ostrava SME (Severomoravská energetika), a.s., Oblastní pracoviště P. Bezruče 5 Zábřeh PTM Elektro, Morávkova 17, P.O.BOX 76 Vyškov Telefon po přečíslování FAX , jiri.zachnik@mittals teel.com info@sme.cz , ptm.elektro@atlas. cz, certifikačního 28. a a a a a a Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace ? (re)certifik átu X X X X ? 2007 ec zatím nepožadov áno X X Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

17 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Telefon po přečíslování FAX ktro.cz certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Gross Jindřich Kracík Ivan Círl Josef Fendrych Pavel Havlík Václav Vébr Tomáš Mírová 402 Hrotovice GALENIT, kancelář: Zdravotnické zařízení Smíchov Kartouzská 6 Praha SEG Skladová 4 Plzeň , úsek Provoz a poruchová služba, region západ Guldenerova 19 Plzeň , úsek Provoz a poruchová služba, region západ Guldenerova 19 Plzeň , úsek Provoz a poruchová služba, regro@ .cz , Kracik.I@seznam.c z cirl@seg.cz 14. a a a a a a ec ec ec ec ec ec listopad (celkem 84)

18 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Burzanovský Jan Horejsek Josef Patras Tomáš Watzek Rudolf Tůma Petr Lebeda Pavel Kalinovský Ondřej Poznámka Podnik Ulice Město PSČ region západ Guldenerova 19 Plzeň ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha Elektrárenská 774 Praha Elektrárenská 774 Praha Elektrárenská 774 Praha Elektrárenská 774 Praha , úsek Provoz a poruchová služba, Telefon po přečíslování FAX laborg@orgrez.cz laborg@orgrez.cz , tomas.patras@cez. cz certifikačního 15. a a a a a a Platnost (3 roky) do: a říjen recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

19 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Kokoška Jaroslav Matouš Antonín Shibal Petr Riesz Petr Čáp Jan Poznámka Podnik Telefon po Ulice přečíslování Město FAX PSČ region západ Guldenerova 19 Plzeň , úsek Provoz a poruchová služba, region západ Guldenerova 19 Plzeň , úsek Provoz a poruchová služba, region západ Guldenerova 19 Plzeň , Oddělení PPS vn a nn region střed Vinohradská 325/8 Praha petr.shibal@cez.cz, Oddělení PPS vn a nn region střed Vinohradská 325/8 Praha petr.riesz@cez.cz, Oddělení PPS vn a nn region střed Vinohradská 325/8 Praha 2 certifikačního Platnost (3 roky) do: a říjen a říjen jan.cap@cez.cz 15. a a a recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

20 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Arlt Martin Štorch Milan Zavázal Pavel Votava Rostislav Špicar Milan, Oddělení PPS vn a nn region střed Vinohradská 325/8 Praha martin.arlt@cez.cz, Oddělení PPS vn a nn region střed Vinohradská 325/8 Praha SČE (Severočeská energetika), a.s., PTP - provoz VN a NN Teplická 874/8 Děčín SČE (Severočeská energetika), a.s., PTP - provoz VN a NN Teplická 874/8 Děčín SČE (Severočeská energetika), a.s., PTP - provoz VN a NN Teplická 874/8 Děčín milan.storch@cez.c z pavel.zavazal@cez.cz 15. a a a a a listopad (celkem 84)

21 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Sivok Imrich Veselý Petr Bereš Jiří Král Radek Bláha Viktor Štěp Václav Poznámka Podnik Ulice Město PSČ SČE (Severočeská energetika), a.s., PTP - provoz VN a NN Teplická 874/8 Děčín SČE (Severočeská energetika), a.s., PTP - provoz VN a NN Teplická 874/8 Děčín SČE (Severočeská energetika), a.s., PTP - provoz VN a NN Teplická 874/8 Děčín Severočeská energetika, a.s. Děčín Teplická 874/8 Děčín Severočeská energetika, a.s. Děčín Teplická 874/8 Děčín , Transformovna 110 kv Poříčí Náchodská 483 Poříčí u Trutnova Telefon po přečíslování FAX step.vasek@sezna m.cz certifikačního 15. a a a a a a Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

22 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Mohelský Pavel Hladík Tomáš Stránský David Bozděch Václav Fotr Pavel Hemerka Roman Matejsek Pavel Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Bořkovská 626 Semily října 3123/152 Ostrava října 3123/152 Ostrava října 3123/152 Ostrava října 3123/152 Ostrava , PPS VN, NN Svitavy Hraniční 8 Svitavy , PPS VN, NN Náchod Borská 2019 Telefon po přečíslování FAX Pavel.Mohelsky@s eznam.cz tomas.hladik@cez. cz david.stransky@ce z.cz vaclav.bozdech@c ez.cz pavel.fotr@cez.cz certifikačního 15. a a a a a a a Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

23 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Náchod Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Kout Jindřich Osička Miloš Fridrich Jan Hývl Michal Pražák Aleš Škop Pavel, PPS VN, NN Skuteč Smetanova 334 Skuteč , PPS VN, NN Žamberk Březinova 1113 Žamberk , PPS VN, NN Hradec Králové Křižíkova 788 Hradec Králové října 3123/152 Ostrava října 3123/152 Ostrava října 3123/152 Ostrava a a a a a a listopad (celkem 84)

24 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Telefon po přečíslování FAX certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Klimeš Zdeněk Ryška Pavel Ing., Ph.D. Indrst Petr Svoboda Milan Čáp Jaroslav Vávra Tomáš Huňara Norbert, Transformovna Mírovka Mírovka 100 Havlíčkův Brod ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha Žabeň 255 Pošta Sviadnov října 3123/152 Ostrava října 3123/152 Ostrava října 3123/152 Ostrava a , pavel.ryska@orgre z.cz 5. a petrindrst@seznam.cz 5. a , , cez@cez.cz 5. a , cez@cez.cz 5. a , cez@cez.cz 5. a a listopad (celkem 84)

25 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Fait Roman Bambas Jan Fiala Jiří Kadavý Jan Pazdziora Karel Rajchl Michal Poznámka Podnik Ulice Město PSČ 28. října 3123/152 Ostrava Křižíkova 1042 Teplice Křižíkova 1042 Teplice října 3123/152 Ostrava Palackého Český Dub Štefánikova Louny Rozvodna Vernéřov pojízdná pošta Kadaň Telefon po přečíslování FAX certifikačního , , a , , cez@cez.cz 5. a , cez@cez.cz 5. a , cez@cez.cz, J.Kadavy@seznam.cz 5. a , cez@cez.cz 5. a , , cez@cez.cz, rajchlic@seznam.c 5. a Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

26 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Poznámka Podnik Ulice Město PSČ Telefon po přečíslování FAX z certifikačního Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Černík Jaroslav Šlapeta Daniel, PPS Pardubice Arnošta z Pardubic 2082 Pardubice Haškova 634 Karviná Ráj , daniel.slapeta@cez.cz 15. a a Odběry z neelektrických zařízení a z látek Košanová Lenka Ing. Šulc Jan Valenta Vítězslav RNDr., CSc. Píša Václav Ing. ORGREZ, a.s. Vítkova 17 Praha SAMPLE SERVICE Nad Zámečkem 15 Praha Vodní zdroje GLS Praha, a.s. Nad Kamínkou 5 Praha VÚHU (Výzkumný ústav pro hnědé uhlí), a.s. Budovatelů 2830 Most / lenka.kosanova@o rgrez.cz , sampleservice@seznam.c z / vzglslab@iol.cz / a ? a ?? Činnost ukončena 11. a ?? Činnost ukončena nezúčastnil se X X X 2008 listopad (celkem 84)

27 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Pytlíček Jan RNDr. Vysoudil Miloslav Vlček Václav Ing. Mikoška Josef Ing. Vilímková Olga Ing. Čížek Zdeněk Ing., CSc. Rozehnal Zdeněk Ing. Bočková Marta RNDr. Poznámka vyhláška 50/1978 Sb., 4 Podnik Ulice Město PSČ GEOVA, Ludvíkova Ostrava - Radvanice LITOLAB, Chudobín Energetické strojírny Brno, a.s. Vídeňská 267 Brno Laboratoř Morava, Butovická 828 Studénka ANECLAB, Dolní 2 České Budějovice Analytické laboratoře Plzeň, Pod Vrchem 51 Plzeň OKD, DPB, a.s., středisko Ekotechnika Rudé armády 637 Paskov ELCOM GROUP a.s. Místecká 1120/103 Ostrava - Vítkovice Telefon po přečíslování FAX / geova@geova.cz certifikačního 11. a ?? Platnost (3 roky) do: recertifika čního nebo ní certifikace , ? , / a ?? ? / a ?? Zemřel / a ?? ? / aneclab@aneclab.c z nezúčastnila se (re)certifik átu neuveden o ?? info@vedilab.top.cz nezúčastnil se ?? , / zrozehnal@dpb.cz nezúčastnil se , nezúčastnila se , neuveden o Certifikac e na do: listopad (celkem 84)

28 Identifikač ní číslo Příjmení Jméno Titul Perný Miroslav Ing. Bervic Pavel Ing. Benš Petr Poznámka Podnik Ulice Město PSČ ÚNS - Laboratorní služby, Vítězná 425 Kutná Hora AQUATEST a.s. Geologická 4 Praha OKD, DPB, a.s., středisko Ekotechnika Rudé armády 637 Paskov Telefon po přečíslování FAX , perny@unskh.cz, lab@unskh.cz , bervic@aquatest.cz ekotechnika@dpb.c z certifikačního 14. a a a Platnost (3 roky) do: ec ec recertifika čního nebo ní certifikace (re)certifik átu Certifikac e na do: Poznámka: Údaje jsou průběžně aktualizovány, aktuální stav naleznete na internetové adrese pod odkazem PCB / PCT, kontrola platnosti certifikace (3 roky) a poskytování aktuálních údajů o kontaktech na vzorkařích samotných. listopad (celkem 84)

29 Příloha č. 3 - Seznam registrovaných laboratoří oprávněných k provádění analýz v rámci inventarizace PCB stav k Registr. Číslo (Kód laboratoř e) Laboratoř Registrace Číslo laboratoře přidělené akreditačn osvědčení Název Telefon ím o Odpovědná osoba orgánem posouzení Adresa (NEUVÁDÍ systému SE V jakosti EVIDENČN ÍM LISTU) Povodí Labe, s.p. - odbor vodohospodářských laboratoří, laboratoř Hradec Králové Ing. Jiří Medek Víta Nejedlého 951, Hradec Králové LABTECH, Zkušební laboratoř RNDr. Kolčava Polní 23/25, Brno Platnost osvědčení o posouzení systému jakosti do: labe@pla.cz labs.labtech , Vodní zdroje GLS Praha a.s. - laboratoře RNDr. Vítězslav Valenta Nad Kamínkou 1197/5, Praha 5 - Zbraslav ELCOM EKOTECHNIKA, Ing. Lionel Doležal Místecká 1120/103, Ostrava - Vítkovice Vodohospodářské laboratoře Ing. Zdeněk Šulíček Teplého 2014, Pardubice Výzkumný ústav vodohospodářský T.G. Masaryka, pobočka Ostrava Ing. Jan Sviták Macharova 5, Ostrava - Přívoz Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, Odbor hygienických , , vhl@iol.cz Kódy osvědčený ch metod AO 03, AO 08 GC03, GC04 EKO-SOP- 010 IP , IP ostrava@vuv. cz A , , SOP 35 absolvová ní MPZ PCB v olejích osvědčení o úspěšnost i MPZ PCB v olejích Platnost osvědčení o úspěšnost i v MPZ PCB v olejích do: Žádost o registraci v systému inventariz ace PCB dne registrace v systému inventariz ace PCB , listopad , , , kopie kopie 2001 osvědčení osvědčení listopad (celkem 84)

30 Registr. Číslo (Kód laboratoř e) Laboratoř Registrace Číslo laboratoře přidělené akreditačn osvědčení Název Telefon ím o Odpovědná osoba orgánem posouzení Adresa (NEUVÁDÍ systému SE V jakosti EVIDENČN ÍM LISTU) laboratoří Frýdek - Místek, Chemická laboratoř Ing. Tomáš Ocelka Palackého 121, Frýdek- Místek Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. Ing. Marcela Šafářová Budovatelů 2830, Most Vodní zdroje Holešov a.s. Ing. Marie Chudárková Tovární 1423, Holešov 47/ safarova@vu hu.cz , Platnost osvědčení o posouzení systému jakosti do: , vzh@vzh.cz Kódy osvědčený ch metod IMP 040, IMP 041 SOP 32b (ČSN EN ISO 6468) Laboratoř Morava,, Zkušební laboratoř Ing. Josef Mikoška Butovická 828, Studénka SOP 13 ORGREZ, a.s., Divize elektrotechnických laboratoří Ing. Jiří Brázdil Vítkova 17, Praha 8 - Karlín ORGREZ, a.s., pracoviště Ostrava Václav Vlček Počáteční 1879/19, Ostrava 10 ALS Czech Republic, (do ECOCHEM, a.s.) RNDr. Jiřina Piškulová Na Harfě 336/9, Praha laborg@orgre z.cz jirina.piskulov a@alsglobal. com , , SOP 2-18/72 (ČSN EN 61619) SOP Q /02 (ČSN ) absolvová ní MPZ PCB v olejích osvědčení o úspěšnost i MPZ PCB v olejích v požadovan ém rozsahu nedodána Platnost osvědčení o úspěšnost i v MPZ PCB v olejích do: v požadova ném rozsahu nedodána Žádost o registraci v systému inventariz ace PCB dne registrace v systému inventariz ace PCB , listopad 2004, listopad , , 2005, , , , listopad , , , , listopad , , , listopad (celkem 84)

31 Registr. Číslo (Kód laboratoř e) Laboratoř Registrace Číslo laboratoře přidělené akreditačn osvědčení Název Telefon ím o Odpovědná osoba orgánem posouzení Adresa (NEUVÁDÍ systému SE V jakosti EVIDENČN ÍM LISTU) MONITORING Ing. Monika Jankovská Novákových 6, Praha 8 Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, Odbor hygienických laboratoří Karviná RNDr. Šárka Doškářová Těreškovové 2206, Karviná - Mizerov Česká geologická služba - pobočka Brno, odbor zkušební laboratoř RNDr. Zbyněk Boháček Leitnerova 22, Brno Platnost osvědčení o posouzení systému jakosti do: Kódy osvědčený ch metod , monika.janko vska@moni.c z SOP SOP 212, SOP labrno@cgu.c z SOP Z-2 VÚOS a.s., laboratoře CETA Ing. Kolb , Pardubice - Rybitví VP 5/1A Zdravotní ústav se sídlem v Plzni, Centrum laboratoří Klatovy RNDr. Krýsl Plzeňská 165, Klatovy OKD, DPB, a.s., středisko Ekotechnika, Analytické laboratoře Ing. Pavla Kucielová, Ph.D. Rudé armády 637, Paskov , , , , , , ČSN EN 61619, SOP 37 SOP 16/II (ČSN EN 61619, EN 12766, DIN U.S.EPA 8081) absolvová ní MPZ PCB v olejích osvědčení o úspěšnost i MPZ PCB v olejích Platnost osvědčení o úspěšnost i v MPZ PCB v olejích do: Žádost o registraci v systému inventariz ace PCB dne registrace v systému inventariz ace PCB , listopad 2002, , , , listopad , , , , listopad (celkem 84)

32 Registr. Číslo (Kód laboratoř e) Laboratoř Registrace Číslo laboratoře přidělené akreditačn osvědčení Název Telefon ím o Odpovědná osoba orgánem posouzení Adresa (NEUVÁDÍ systému SE V jakosti EVIDENČN ÍM LISTU) Zdravotní ústav se sídlem v Hradci Králové, centrum hygienických laboratoří RNDr. Petr Vágner Jana Černého 361, Hradec Králové Zdravotní ústav se sídlem v Českých Budějovicích, Odbor hygienických laboratoří Ing. Jan Votava, CSc. L.B. Schneidera 32, České Budějovice ELDIAG,, elektrotechnická diagnostika Ing. Jan Vařák, Jacek Neumann Novosibřinská 735, Praha 9 ENVIREX Ing. Zuzana Vopršalová Příjemky 52, Chotěboř EMPLA, Ing. Stanislav Eminger Jana Krušinky, Hradec Králové Zdravotní ústav se sídlem v Kolíně, pobočka Kladno, Hygienická laboratoř Kladno Ing. Pavla Gálová Františka Kloze 2316, Kladno ANECLAB Ing. Jaromír Kouba Platnost osvědčení o posouzení systému jakosti do: info@zulahk. cz zucb@zucb.c z eldiag@eldia g.cz empla@empl a.cz , FAX aneclab@ane , , , , , , , , , , Kódy osvědčený ch metod EKO-SOP- 010 SOP č SOP , (ČSN EN ) , PCB , , , , SOP O5 (ČSN EN 61619) SOP 14 (ČSN EN 61619) , PCB-K-2 absolvová ní MPZ PCB v olejích osvědčení o úspěšnost i MPZ PCB v olejích Platnost osvědčení o úspěšnost i v MPZ PCB v olejích do: Žádost o registraci v systému inventariz ace PCB dne registrace v systému inventariz ace PCB , listopad , listopad , , , , , , , , listopad , , , , listopad , , , , , , , , , listopad (celkem 84)

33 Registr. Číslo (Kód laboratoř e) Laboratoř Registrace Číslo laboratoře přidělené akreditačn osvědčení Název Telefon ím o Odpovědná osoba orgánem posouzení Adresa (NEUVÁDÍ systému SE V jakosti EVIDENČN ÍM LISTU) Platnost osvědčení o posouzení systému jakosti do: Kódy osvědčený ch metod absolvová ní MPZ PCB v olejích Dolní 2, České Budějovice clab.cz listopad 2006 Analytické laboratoře Plzeň, analytické, diagnostické a expertní centrum 3 Ing. Pavel Vyhlídka info@vedilab. SOP č. 54 Pod Vrchem 51, Plzeň top.cz a 55 Vodárenská akciová společnost, a.s., Divize technická, Vodohospodářské a ekologické laboratoře Ing. Alois Konečný Brněnská 634, Modřice Zdravotní ústav se sídlem v Olomouci, Laboratorní centrum Olomouc RNDr. Vladimír Sázel Wolkerova 6, Olomouc Zdravotní ústav se sídlem v Liberci RNDr. Jiří Gracias U Sila 1139, Liberec ÚNS - Laboratorní služby Ing. Miroslav Perný Vítězná 425, Kutná Hora Sokolovská uhelná, právní nástupce, a.s. Ing. Alena Filasová Staré náměstí 69, Sokolov vaslab@vast d.cz SOP č / (635, 630) gracias@zuli b.cz SOP , , lab@unskh.c z filasova@sua s.cz , , , SOP č. 41 (ČSN EN 61619) MPCHA-5 (ČSN EN 61619) 824.ZP.CL. CL.4_3_1.9 6 (ČSN EN ISO 6468, ČSN EN 61619, osvědčení o úspěšnost i MPZ PCB v olejích Platnost osvědčení o úspěšnost i v MPZ PCB v olejích do: Žádost o registraci v systému inventariz ace PCB dne registrace v systému inventariz ace PCB , listopad , , , , listopad 2004, , , listopad , ,, , listopad (celkem 84)

34 Registr. Číslo (Kód laboratoř e) Laboratoř Registrace Číslo laboratoře přidělené akreditačn osvědčení Název Telefon ím o Odpovědná osoba orgánem posouzení Adresa (NEUVÁDÍ systému SE V jakosti EVIDENČN ÍM LISTU) BIOANALYTIKA CZ, Mgr. Pavel Vančura, Ing. Eva Novotná Píšťovy 820, Chrudim AQUATEST a.s. Ing. R. Mráčková - Dvořáková Geologická 4, Praha 5 LITOLAB RNDr. Pavel Kuba Chudobín 83 Platnost osvědčení o posouzení systému jakosti do: a.cz dvorakova@a quatest.cz , , Kódy osvědčený ch metod ČSN EN ,2) SOP 04/2/00 SOP (EPA Method 8082), SOP (ČSN EN 61619) , laborator@lit olab.cz SOP 82 absolvová ní MPZ PCB v olejích osvědčení o úspěšnost i MPZ PCB v olejích Platnost osvědčení o úspěšnost i v MPZ PCB v olejích do: Žádost o registraci v systému inventariz ace PCB dne registrace v systému inventariz ace PCB listopad , listopad 2002, listopad , , , , , Poznámka: Údaje jsou průběžně aktualizovány, aktuální stav naleznete na internetové adrese pod odkazem PCB / PCT. listopad (celkem 84)

35 Příloha č. 4 - Vzor evidenčního listu pro inventarizaci zařízení a látek podle 39 odst. (8) zákona a zařízení, u nichž se prokazuje neexistence PCB podle 27 odst. (7) zákona (příloha č. 2 novely vyhlášky č. 384/2001 Sb.) úprava v souladu s platným právním předpisem Příloha č. 2 k vyhlášce č.???/2007 Sb. EVIDENČNÍ LIST ČÍSLO 0 pro inventarizaci zařízení ( 26 písm. c) a d)) a PCB ( 26 písm. a)) podle 39 odst. (8) zákona List číslo 0 Vlastník (držitel): IČ Obec: Kód obce (IČ ZÚJ) Okres: Kód okresu (CZ - NUTS 4) Ulice: PSČ Pověřená osoba Telefon: Jméno: Příjmení: C Z Za správnost (jméno, příjmení, podpis a razítko zástupce vlastníka (držitele)): KONEC ODDÍLU EVIDENČNÍ LIST ČÍSLO 1 pro inventarizaci zařízení ( 26 písm. c) a d)) a PCB ( 26 písm. a)) podle 39 odst. (8) zákona Registrační číslo Evidenčního listu / List číslo 1 Inventarizaci provádí: Provozovatel Vlastník (držitel) IČ vlastníka (držitele) Provozovatel: IČ listopad (celkem 84)

36 Obec: Kód obce (IČ ZÚJ) Okres: Kód okresu (CZ - NUTS 4) Ulice: PSČ Pověřená osoba Telefon: Jméno: Příjmení: C Z Místo umístění zařízení: Obec: Kód obce (IČ ZÚJ) Specifikace místa: Zařízení Výrobní číslo zařízení / Jiná identifikace: Kód / Hermetizace zařízení / Upřesnění druhu zařízení (platí pro kód 30, 70 a 90): Rozlišení odděl. částí : Vazba na mateřské zařízení: Typ zařízení: Výrobce zařízení: Rok výroby zařízení Jmenovitá napětí [kv]: Jmenovitý výkon [MVA]: Druh kapaliny (kontaminantu) Upřesnění druhu kapaliny (kontaminantu) (platí pro kód 99): Obchodní název kapaliny (kontaminantu): Výrobce kapaliny (kontaminantu): Množství kapaliny (kontaminantu) [kg] / Způsob zjištění / Za správnost (jméno, příjmení, podpis a razítko zástupce provozovatele / držitele (vlastníka)): listopad (celkem 84)

37 EVIDENČNÍ LIST ČÍSLO 2 pro inventarizaci zařízení ( 26 písm. c) a d)) a PCB ( 26 písm. a)) podle 39 odst. (8) zákona Registrační číslo Evidenčního listu / List číslo 2 Inventarizaci provádí: Provozovatel Vlastník (držitel) IČ vlastníka (držitele) Zařízení Výrobní číslo zařízení / Jiná identifikace: Kód / Hermetizace zařízení / Způsob prokázání (ne)existence PCB Čestným prohlášením výrobce Identifikace prohlášení: Analytickým stanovením Číslo protokolu: Odečtením ze štítku Protokol o odběru vzorku Zařízení: V provozu Mimo provoz Specifikace místa odběru: odběru vzorku.. Číslo vzorku Identifikační číslo osoby provádějící odběr Zástupce provozovatele Jméno: (vlastníka) přítomný Příjmení: odběru Podpis: Poznámka: Protokol o analytickém stanovení nebo obsahu dle prohlášení výrobce Kód laboratoře Číslo protokolu analýzy.. Koncentrace PCB v náplni [mg/kg], tj. [ppm] PCB 28, PCB 52, PCB 101, PCB 138, PCB 153, PCB 180, Celkem, listopad (celkem 84)

38 Prohlášení o obsahu PCB Zařízení obsahuje PCB: Ano Ne Za správnost (jméno, příjmení, podpis a razítko zástupce provozovatele / vlastníka (držitele)): KONEC ODDÍLU EVIDENČNÍ LIST ČÍSLO 3 pro inventarizaci zařízení ( 26 písm. c) a d)) a PCB ( 26 písm. a)) podle 39 odst. (8) zákona Registrační číslo Evidenčního listu / List číslo 3 IČ vlastníka (držitele) Zařízení Výrobní číslo zařízení / Jiná identifikace: Kód / Hermetizace zařízení / Protokol o zneškodnění nebo odstranění PCB nakládání.. Hmotnost zařízení [kg] Z toho kapalina (kontaminant) [kg] Způsob nakládání Předání oprávněné osobě ke spálení (D10) Předání oprávněné osobě k dekontaminaci Předání oprávněné osobě k vývozu za účelem zneškodnění či odstranění Jiné (D8, D9, D12, D15 aj.) Specifikace jiného způsobu nakládání: Oprávněná osoba: IČ Obec: Kód obce (IČ ZÚJ) Okres: Kód okresu (CZ - NUTS 4) Ulice: PSČ C Z listopad (celkem 84)

Telefon po přečíslování. Datum certifikačního kurzu

Telefon po přečíslování. Datum certifikačního kurzu Registrace odběrářů (Manažerů vzorkování pro účely evidence zařízení a látek s obsahem PCB) ve smyslu 2 odst. (2) vyhlášky č. 384/2001 Sb., o nakládání s PCB v rámci evidence zařízení a látek s obsahem

Více

OKRESNÍ METODICI PREVENTIVNÍCH AKTIVIT

OKRESNÍ METODICI PREVENTIVNÍCH AKTIVIT HLAVNÍ MĚSTO PRAHA OKRESNÍ METODICI PREVENTIVNÍCH AKTIVIT PPP Adresa Obvodní metodik telefon e-mail pro Prahu 1,2,4 Francouzská 56, 101 00 Praha 10 PhDr.Václava Masáková *224 239 393 dulina@seznam.cz 224

Více

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha

KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha KUPREV: seznam osob s platným certifikátem k 31.10.2014 titul příjmení jméno město Bc. Absolonová Miroslava Nový Bohumín Mgr. Akporiso Renata Praha 10 Mgr. Babuljaková Tereza Mgr. Baďurová Marie Jeseník

Více

Ročník 2007. Věstník MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY. Částka 3 Vydáno: DUBEN 2007 Cena:?? Kč OBSAH

Ročník 2007. Věstník MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY. Částka 3 Vydáno: DUBEN 2007 Cena:?? Kč OBSAH Ročník 2007 Věstník MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Částka 3 Vydáno: DUBEN 2007 Cena:?? Kč OBSAH ZPRÁVY A SDĚLENÍ 1. Oznámení Ministerstva zdravotnictví o termínu konání zkoušky o odborné způsobilosti

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-21330/2015/SPDO-4 Spisová značka: MUZBK-21330/2015/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.2 A10 Počet listů/příloh/listů

Více

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov.

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov. Velké letní soutěže se účastnilo přes 4000 soutěžících. Bohužel ne všichni si řádně přečetli pravidla a proto museli být z losování vyřazeni. Nicméně většina soutěžících odpověděla správně na všech 15

Více

Státní fond životního prostředí České republiky

Státní fond životního prostředí České republiky PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění účinném v době zahájení zadávacího řízení (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení

Více

Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy

Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy Výsledky voleb do orgánů notářské samosprávy Notářská komora České republiky oznamuje výsledky voleb do volených notářské samosprávy pro funkční období 2011 2013 : orgánů 1. Notářská komora České republiky:

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ010. Hlavní město Praha. Praha1 CZ0101. Praha 2 CZ0102. Praha 3 CZ0103 CZ0104. Praha 4 CZ0105. Praha 5.

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ010. Hlavní město Praha. Praha1 CZ0101. Praha 2 CZ0102. Praha 3 CZ0103 CZ0104. Praha 4 CZ0105. Praha 5. POPIS ČÍSELNÍKU : BA0100 NUTS4 Název: Územní statistické jednotky NUTS Charakteristika: Územní statistické jednotky na úrovni NUTS4- okresy doplněné o Hl. město Praha z úrovně NUTS3 a Českou republiku

Více

Příloha č. 1. Seznam účastníků řízení:

Příloha č. 1. Seznam účastníků řízení: Příloha č. 1 k rozhodnutí Státního pozemkového úřadu, Krajského pozemkového úřadu pro Jihomoravský kraj, Pobočky Blansko čj. SPU 574911/2015 o schválení návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním

Více

Oznámení o možnosti seznámit se s návrhem plánu péče o přírodní památku Včelínské louky, navržené k vyhlášení

Oznámení o možnosti seznámit se s návrhem plánu péče o přírodní památku Včelínské louky, navržené k vyhlášení KRAJSKÝ ÚŘAD OLOMOUCKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí a zemědělství Oddělení ochrany přírody Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc Vyřizuje: Mgr. Eva Stodolová tel.: +420 585 508 425 fax: +420 585 508 424

Více

Akce: Zahájení územního řízení kanalizační přípojky Mladkov příloha č.1

Akce: Zahájení územního řízení kanalizační přípojky Mladkov příloha č.1 1 Mladkov st.256 Baranowski Libor, Mladkov 1, 561 67 1 Mladkov st.256 Dlouhá Irena, Petrovičky 1, Mladkov, 561 67 1 Mladkov st.256 Hejkerlík Vojtěch, Mladkov 1, 561 67 1 Mladkov st.256 Hejkerlíková Jarmila,

Více

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012 P L Z E Ň S K Ý povolen za okres / kraj ne Valečková Štěpánka Domažlice/Plzeňský Plzeň-jih/Plzeňský Růžková Pavla Domažlice/Plzeňský Plzeňs-sever/Plzeňský Kacerovská Kristýna Domažlice/Plzeňský Klatovy/Plzeňský

Více

v distribuční soustavě

v distribuční soustavě Stavy nouze v distribuční soustavě Asociace energetických manažerů seminář 1908 Praha 24. 6. 2009 A.T. Kearney 45/13096 strana 1 Stav nouze v elektroenergetice Do roku 1995 řešení mimořádných stavů v elektrizační

Více

Jméno Příjmení Prodejna, na které si figurky Skylanders můžete vyzvednout: Milena Balonová EURONICS, Havířov Martin Bančovski EURONICS, Ostrava -

Jméno Příjmení Prodejna, na které si figurky Skylanders můžete vyzvednout: Milena Balonová EURONICS, Havířov Martin Bančovski EURONICS, Ostrava - Jméno Příjmení Prodejna, na které si figurky Skylanders můžete vyzvednout: Milena Balonová EURONICS, Havířov Martin Bančovski EURONICS, Ostrava - FORUM, Nová Karolina Veronika Bartáková EURONICS, Otvice

Více

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy Chrudim 1 Průměr bodů soutěţících 134,7215 OA Chrudim 6 Michalcová Pavlína Výsledné body 142,739 78 Melšová Lucie Výsledné body 126,704 Třebíč 2 Průměr bodů soutěţících 131,7605 Obchodní akademie Dr. A.

Více

ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Sedlčany odbor životního prostředí 264 01 SEDLČANY Č.j. : ŽP/18542/2015/Ja V Sedlčanech dne 21.9.2015 ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Odbor životního prostředí Městského úřadu v Sedlčanech, jako

Více

GAMBRINUS LIGA ČMFS. Podzim 2008

GAMBRINUS LIGA ČMFS. Podzim 2008 GAMBRINUS LIGA ČMFS Podzim 2008 1. kolo - 02.08.2008 A1A0101 Teplice - České Budějovice A1A0102 Slovan Liberec - Slavia Praha A1A0103 Příbram - Brno A1A0104 Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov A1A0105 Baník

Více

Závodu míru 16 Karlovy Vary 360 17 tel. spojovatelka KŘ PČR 974 376 111 Oddělení pobytových agend Cheb 17. listopadu 2103/40 Cheb

Závodu míru 16 Karlovy Vary 360 17 tel. spojovatelka KŘ PČR 974 376 111 Oddělení pobytových agend Cheb 17. listopadu 2103/40 Cheb Oddělení pobytových agend Jihočeský kraj Oddělení pobytových agend České Budějovice působnost: okresy České Budějovice, Prachatice a Český Krumlov Oddělení pobytových agend Písek působnost: okresy Písek

Více

Kokory. ORP Přerov. Elektronický Digitální Povodňový Portál

Kokory. ORP Přerov. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál Kokory Stanoviště: 57/514152, Kokory 75105 Telefon: 581746253 ou.kokory@quick.cz Poznámka: Digitální pobvodňový plán obce Kokory: http://www.edpp.cz/dpp/kokory Jméno:

Více

Příloha č. 1 k rozhodnutí č.j. OOŽP/4856/2010/Sl

Příloha č. 1 k rozhodnutí č.j. OOŽP/4856/2010/Sl Poř. subjekt Dat. nar. IČ Adresa 1. Agro - Hochstaffl, s.r.o. 60712414 Husova tř. 684/21, 370 05 České Budějovice 2. Baloušková Eva 20.9.1985 Přešťovice 89, 386 01 Přešťovice 3. Beneda Jiří 25.1.1966 5.Května

Více

až Obec: nové kódování, bez CZ 7 Ulice: číslo 5 bez mezery 9 Jméno: text 30. text 30

až Obec: nové kódování, bez CZ 7 Ulice: číslo 5 bez mezery 9 Jméno: text 30. text 30 Číslo položky List číslo 0 Vlastník (držitel) Příloha č. 2 vyhlášky č. 384/2001 Sb. podle 27 odst. (7) zákona Přesný nebo maximální Datový typ počet znaků 1 Firma: text 60 Specifikace 2 IČ číslo 8 00000001

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR ADRESÁŘ

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR ADRESÁŘ FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR ADRESÁŘ FMS AČR 2013 www.autoklub.cz 11 Ročenka 2013 VÝKONNÝ VÝBOR SVAZU SILNIČNÍCH ZÁVODŮ MOTOCYKLŮ AČR Gerhard Ittner 434 01 Most zam 476 449 975 Předseda Autodrom Most

Více

Výsledky krajského kola 65. ročníku Matematické olympiády kategorie P

Výsledky krajského kola 65. ročníku Matematické olympiády kategorie P Jihočeský kraj 1. Tomáš Konečný 1997 Gymnázium J. V. Jirsíka, České Budějovice 7/8 10 6 7 5 28 Jihomoravský kraj 1. Martin Kurečka 1998 Gymnázium tř. Kpt. Jaroše, Brno 6/8 10 10 7 5 32 2. Ronald Luc 1997

Více

M ČR 2013 ze vzduchových zbraní

M ČR 2013 ze vzduchových zbraní M ČR 2013 ze vzduchových zbraní Výsledkové listiny 16.3.2013 16.3.2013 16.3.2013 16.3.2013 16.3.2013 16.3.2013 16.3.2013 16.3.2013 16.3.2013 Vzduchová pistole 60 ran Muži Jednotlivci Finále Družstva Vzduchová

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva září 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Liberci Měsíční statistická zpráva srpen 2015 Zpracoval: Ing. Petr Malkovský https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/lbk/kop/liberec/statistiky Informace o nezaměstnanosti

Více

pořadí jméno příjmení oddíl celkem 394 390 358 317 310 263 pořadí jméno příjmení oddíl celkem 370 363 360 350 319 318 307

pořadí jméno příjmení oddíl celkem 394 390 358 317 310 263 pořadí jméno příjmení oddíl celkem 370 363 360 350 319 318 307 pořadí jméno příjmení oddíl celkem 1 Iva Šípová TJ Sokol Duchcov 394 2 Dominika Nováková SK Plaston Šluknov 390 3 Dominika Hemerková SK Plaston Šluknov 358 4 Petra Schovánková TJ Glaverbel Czech Teplice

Více

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Místo konání: Lyžarský areál Zadov - Kobyla Datum konání: 25/01/2013 Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Kategorie: Lyže M1 1 153 HLÁVKA Vítězslav 1986 CZE CZP Brno 00:37.16

Více

PROGRAM KONFERENCE ANALYTIKA ODPADŮ 30. 11. 2011

PROGRAM KONFERENCE ANALYTIKA ODPADŮ 30. 11. 2011 3. cirkulář PROGRAMOVÝ A ORGANIZAČNÍ VÝBOR Vás zve na konferenci, jejímž cílem je ověřit si zájem o problematiku analytiky odpadů a v kladném případě zahájit pravidelná setkávání odborné veřejnosti, která

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno. R o z h o d n u t í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno. R o z h o d n u t í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j.: JMK 143118/2012 Sp. zn.: S-JMK 143118/2012 OD Brno 12.02.2013 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA R o z h o d n u t í Krajský úřad

Více

Startovní listina. 23. ročník slalomů pod Borskou přehradou. Mistrovství ČR veteránů ve slalomu na divoké vodě. Závod č. 116, 117 9. 10.8.

Startovní listina. 23. ročník slalomů pod Borskou přehradou. Mistrovství ČR veteránů ve slalomu na divoké vodě. Závod č. 116, 117 9. 10.8. Startovní listina Závod č. 116, 117 9. 10.8.2008 23. ročník slalomů pod Borskou přehradou + Mistrovství ČR veteránů ve slalomu na divoké vodě K1M start Stc.VěkJméno 1 vs Hron Jiří RGC 017008RokVTOddíl

Více

platný od 1. 1. 2013 Ceník pro interní potřeby obchodních partnerů

platný od 1. 1. 2013 Ceník pro interní potřeby obchodních partnerů platný od 1. 1. 2013 Ceník pro interní potřeby obchodních partnerů Doporučte svým zákazníkům Ytong nejlepší tepelněizolační vlastnosti v zimě i v létě dlouhodobé úspory energií i zateplení nejúspornější

Více

Čl. 1 Územní obvody spádové působnosti diagnostických ústavů. Čl. 2 Rozmísťování dětí a mladistvých

Čl. 1 Územní obvody spádové působnosti diagnostických ústavů. Čl. 2 Rozmísťování dětí a mladistvých Pokyn Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy k upřesnění činností školských zařízení pro výkon ústavní a ochranné výchovy (č.j. 25 503/98-24) Čl. 1 Územní obvody spádové působnosti diagnostických

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva červenec 2014 Zpracoval: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/hkk/informace_z_useku_up/trh_prace/nezam

Více

Evidence čerpacích stanic pohonných hmot Zpráva o aktualizaci a stavu Evidence čerpacích stanic pohonných hmot v ČR k 31. 12. 2011

Evidence čerpacích stanic pohonných hmot Zpráva o aktualizaci a stavu Evidence čerpacích stanic pohonných hmot v ČR k 31. 12. 2011 Evidence čerpacích stanic pohonných hmot Zpráva o aktualizaci a stavu Evidence čerpacích stanic pohonných hmot v ČR k 31. 12. 2011 Leden 2012 Odbor surovinové a energetické bezpečnosti Oddělení surovinové

Více

Rozdělovník k ČJ: 20096/2012-MZE-130706

Rozdělovník k ČJ: 20096/2012-MZE-130706 č. Adresát Adresa Forma Odesláno 1 Vladimír Baranka Na Výsluní 256, 285 07 Rataje nad Sázavou 2 Ivo Barták 28. října 61, 285 04 Uhlířské Michal Bechyně Silvánka 9, 285 04 Uhlířské 4 Marie Bechyňová Vinařice

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Ukončení činnosti Výborů Zastupitelstva města Liberec a správní rad fondů statutárního města

Více

Povodňová komise obce Krchleby. ORP Nymburk. Elektronický Digitální Povodňový Portál

Povodňová komise obce Krchleby. ORP Nymburk. Elektronický Digitální Povodňový Portál Elektronický Digitální Povodňový Portál Povodňová komise obce Krchleby Stanoviště: 36/, Krchleby 288 02 Telefon: 325541071 E-mail: krchleby.nbk@tiscali.cz Poznámka: Digitální povodňový plán: http://www.edpp.cz/dpp/krchleby-u-nymburka/

Více

QA0221 - Pokrytí gynekologickou preventivní prohlídkou

QA0221 - Pokrytí gynekologickou preventivní prohlídkou QA0221 - Pokrytí gynekologickou preventivní prohlídkou DOKUMENTACE K HODNOCENÍ UKAZATELE Obsah: 1. Base ukazatele... 2 2. Návrh ukazatele... 2 2.1. Identifikace a zařazení ukazatele dle vlastností... 2

Více

VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU. Jedná se o splaškovou kanalizační stoku z materiálu PP SN 8 DN 250 mm celkové délky 88 m. Trasa stoky se

VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU. Jedná se o splaškovou kanalizační stoku z materiálu PP SN 8 DN 250 mm celkové délky 88 m. Trasa stoky se Magistrát města Zlína Odbor životního prostředí a zemědělství, Zarámí 4421, 761 40 Zlín tel.: 577 630 970, fax: 577 630 983, e-mail: petrkupsky@zlin.eu STAVYMA spol. s r.o. Kučovaniny 1551 765 02 Otrokovice

Více

Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva únor 2016

Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva únor 2016 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva únor 2016 Zpracovala: Bc. Veronika Dankanicsová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou

Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou Machov - dostavba splaškové kanalizace v části Machova, Nízké Srbské a v Machovské Lhotě - domovní přípojky Soupis pozemků dotčených stavbou Stoka A2-1 10001 105/49 4259 Městys Machov Machov 119, 549 63

Více

Sdělení. Barvínková Anna 01.04.1967 Milana Fialy 243/1, Ostrava Výzva DSP, Návrh, Usnesení OS Ostrava č. j.: 49 061 EX 15776/11 11

Sdělení. Barvínková Anna 01.04.1967 Milana Fialy 243/1, Ostrava Výzva DSP, Návrh, Usnesení OS Ostrava č. j.: 49 061 EX 15776/11 11 Aplt Milan 14.05.1981 Rozvadov 185, Přimda Výzva DSP, Návrh, Usnesení OS Tachov č. j.: 11 Nc 061 EX 3066/09-16 4657/2009-8 Asal Ibrahim Shaban 24.09.1960 Čs. Legii 216/11, Děčín Výzva DSP, Návrh, Usnesení

Více

Měsíční statistická zpráva prosinec 2015

Měsíční statistická zpráva prosinec 2015 Krajská pobočka v Ostravě Zahradní 368/12 701 10 Ostrava IČ: 72 496 991 Měsíční statistická zpráva prosinec 2015 Zpracovaly: Ing. Vladana Piskořová a Ing. Dagmar Habiňáková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/msk/statistiky

Více

ČEZ Distribuce, a.s., IČ 27232425 Ing. Iveta Kočovská, nar. 22.03.1970 Teplická 874 Svatý Mikuláš 45 405 02 Děčín 2 284 01 Kutná Hora 1

ČEZ Distribuce, a.s., IČ 27232425 Ing. Iveta Kočovská, nar. 22.03.1970 Teplická 874 Svatý Mikuláš 45 405 02 Děčín 2 284 01 Kutná Hora 1 Městský úřad Čáslav odbor výstavby a regionálního rozvoje Nám. Jana Žižky z Trocnova 1, 286 01 Čáslav Č. j.: VÝST 7264/09, 1967/2009-ste Čáslav, dne 30. března 2009 Vyřizuje: Petra Štěpánková, referent

Více

NOMINACE NA 3.KOLO ČPTM 2015

NOMINACE NA 3.KOLO ČPTM 2015 NOMINACE NA 3.KOLO ČPTM 2015 TAKTO OZNAČENO - CHYBNĚ ZADÁNO DO PŘIHLÁŠKY - PROSÍM O KONTROLU!!! pč Příjmení, jméno Ročník Průkaz Klub Průměr Pozn LP 60, Dorost 1 BENEŠ Michal 1997 37779 0272 SSK Šumperk-Temenice

Více

Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016

Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016 Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2. 2006

Více

U S N E S E N Í. t a k t o:

U S N E S E N Í. t a k t o: Č.j.: 110 Ex 2009/08-615 Sp.zn. zást. opr.: 320/05-E U S N E S E N Í Mgr. Martin Svoboda, soudní exekutor, se sídlem Exekutorského úřadu v Teplicích, (dále pouze soudní exekutor), v exekuční věci vedené

Více

Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA

Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA závod č. 44 Pořadatel závodu: VS Tábor Název závodu: Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA MČR veteránů BHZ: 4 Druh závodu: Slalom postupový Datum závodu: 09.05.2009 Začátek závodu 9:00

Více

Klubové rekordy - dráha

Klubové rekordy - dráha k 31.12.2014 List1 Klubové rekordy - dráha Muži 100m 10,70 Birnbaum Jiří ml. 79 Jablonec 110798 200m 21,79 Birnbaum Jiří ml. 79 Ostrava 280698 21,4 Birnbaum Jiří ml. 79 Jablonec 40798 400m 48,70 Birnbaum

Více

Statistika babyboxů ke dni 12. listopadu 2015

Statistika babyboxů ke dni 12. listopadu 2015 Statistika babyboxů ke dni. listopadu 2015 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2. 2006

Více

Městský úřad Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor výstavby Radnice, Staré náměstí 76, 735 11 Orlová-Město R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor výstavby Radnice, Staré náměstí 76, 735 11 Orlová-Město R O Z H O D N U T Í Městský úřad Orlová Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně Odbor výstavby Radnice, Staré náměstí 76, 735 11 Orlová-Město MUORX00AYLKX VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 2011-05-31 NAŠE ZN.: MUOR 71536/2011 SPIS ZN.:

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016 Strana 1 z 9 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno 1. Zpráva o hospodaření a schválení účetní závěrky za roky 2014 a 2015 ANO Potřebné kvórum

Více

DIECÉZNÍ CHARITA OSTRAVSKO-OPAVSKÁ

DIECÉZNÍ CHARITA OSTRAVSKO-OPAVSKÁ DIECÉZNÍ CHARITA OSTRAVSKO-OPAVSKÁ Javorník Krnov Opava Hlučín Hrabyně sv. Alexandr Bohumín Ostrava Studénka Odry Kopřivnice Český Těšín Frýdek-Místek Třinec Nový Jičín Frenštát p. R. Jablunkov Adresář

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva březen 2016 Zpracoval: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes 1 Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

Řešení pro cihelné zdivo. Porotherm strop. Rychle a jednoduše i svépomocí

Řešení pro cihelné zdivo. Porotherm strop. Rychle a jednoduše i svépomocí Řešení pro cihelné zdivo Porotherm strop Rychle a jednoduše i svépomocí Řešení pro cihelné zdivo Proč Porotherm strop? Používání stropů Porotherm - keramických trámečků POT a vložek MIAKO je již dlouho

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 2383/2012/OÚPSŘ-330/Pa-15 25.07.2012 Vyřizuje: Ing. Pačevová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A NAŘÍZENÍ

Více

Klavír. 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č. Budějovice. 3 Fialová Šárka ZUŠ Habrmanova Hradec Králové. 4 Koblin Anděla ZUŠ Chrudim Zlaté pásmo

Klavír. 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č. Budějovice. 3 Fialová Šárka ZUŠ Habrmanova Hradec Králové. 4 Koblin Anděla ZUŠ Chrudim Zlaté pásmo Úterý 5.5. 2015 velký sál, výsledková listina Kategorie 5-6 let 8:05 Jméno: Škola/učitel: Umístění 1 Benešová Barbora ZUŠ Bystřice nad Pernštejnem Eduard Makovský 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č.

Více

KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY. Datum ověření: 5.1.2012 PROJEKT: OP VK 1.4 61345741 VY_52_INOVACE_S2_Z36_3

KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY. Datum ověření: 5.1.2012 PROJEKT: OP VK 1.4 61345741 VY_52_INOVACE_S2_Z36_3 KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY Datum ověření: 5.1.2012 PROJEKT: OP VK 1.4 61345741 VY_52_INOVACE_S2_Z36_3 KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY Anotace Autor Jazyk Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Klíčová slova Druh

Více

Identifikační údaje vlastníka (držitele)

Identifikační údaje vlastníka (držitele) EVIDENČNÍ LIST pro inventarizaci zařízení a látek podle 39 odst. (7) zákona a zařízení, u nichž se prokazuje nepřítomnost PCB podle 27 odst. (7) Registrační číslo evidenčního listu / List číslo 0 Identifikační

Více

Městský úřad Velké Meziříčí

Městský úřad Velké Meziříčí Městský úřad Velké Meziříčí odbor výstavby a regionálního rozvoje, Radnická 29/1, Velké Meziříčí Velké Meziříčí, dne 23. ledna 2012 Oprávněná úřední osoba: Rohovský Ivo, tel.: 566 781 203, e-mail.: rohovsky@mestovm.cz

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 46 Rozeslána dne 29. dubna 2008 Cena Kč 84, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 46 Rozeslána dne 29. dubna 2008 Cena Kč 84, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 46 Rozeslána dne 29. dubna 2008 Cena Kč 84, O B S A H : 145. Nařízení vlády, kterým se stanoví seznam znečišťujících látek a prahových hodnot a údaje požadované

Více

Jméno: Josef Gross Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: velitel JSDHO Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: Josef Gross Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: velitel JSDHO Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Rynoltice Stanoviště: Rynoltice 199/, Rynoltice 463 53 Telefon: 485172181 E-mail: rynoltice@iol.cz Poznámka: 485 172 157 Jméno: Jan Vacek Funkce v komisi: předseda

Více

18. Sdělení k 19 odst. 3 písm. b) a c) zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů ohledně časového testu u přeměn...

18. Sdělení k 19 odst. 3 písm. b) a c) zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů ohledně časového testu u přeměn... 1. 12. 2010 Ročník XLIV Cena 206 Kč ISSN-0322-9653 6 MINISTERSTVO FINANCÍ 18. Sdělení k 19 odst. 3 písm. b) a c) zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů ohledně časového testu u přeměn... 19. Sdělení

Více

Datum narození. Klub/oddíl

Datum narození. Klub/oddíl Jarní běh - 5.ročník Název akce: Velká cena vytrvalců Olomouckého kraje Běžecký pohár dětí a mládeže Olomouckého kraje Místo a datum: Přerov, 28.3.2015 Pořadatel: SK Přerov Ředitel závodu: Bc. Jan Koňařík

Více

Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018

Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018 Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2.

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V I Z O V I C E Masarykovo náměstí 1007, 763 12 Vizovice

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V I Z O V I C E Masarykovo náměstí 1007, 763 12 Vizovice M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V I Z O V I C E Masarykovo náměstí 1007, 763 12 Vizovice odbor stavebního úřadu DLE ROZDĚLOVNÍKU Naše číslo jednací : Naše číslo spisu / značka : Oprávněná úřední osoba / linka :

Více

nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky

nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky půjčky online žatec ustecký kraj. Jsem i trochu línější, takže jsem ocenil i odbornou montáž Doba splatnosti 12-84 měsíců. Hlídání nově vložených inzerátů Váš email Typ Nezáleží Nabídka Poptávka Kategorie

Více

Veselka - 01.09.2010 2 111 ORÁLEK DANIEL 70 MB 1 AC MOR.SLAVIA BRNO 5 295 SOURAL LUKÁŠ 82 MA 3 VSK UNIVERZITA BRNO

Veselka - 01.09.2010 2 111 ORÁLEK DANIEL 70 MB 1 AC MOR.SLAVIA BRNO 5 295 SOURAL LUKÁŠ 82 MA 3 VSK UNIVERZITA BRNO VÝSLEDKOVÁ LISTINA - Absolutní pořadí Strana 1 z 5 1 4 HORÁČEK MICHAL 75 MA 1 ISCAREX ČESKÁ TŘEBOVÁ 0:26:00 0:00:00 2 111 ORÁLEK DANIEL 70 MB 1 AC MOR.SLAVIA BRNO 0:26:50 0:00:50 3 79 ŠMÍD MARTIN 80 MA

Více

Realizační týmy pokusného ověřování programu Pohyb a výživa

Realizační týmy pokusného ověřování programu Pohyb a výživa Realizační týmy pokusného ověřování programu Pohyb a výživa Řídící tým Hlavní manažer projektu Finanční manažerka projektu Hlavní koordinátor projektu Koordinátorka pro oblast pohybu Koordinátorka pro

Více

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc.

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc. Nezávislá odborná komise, která je poradním orgánem při přezkoumávání žádostí žadatelů v procesu přezkoumání výsledků zkoušek z didaktických testů pro rok 2014 (podle 82 školského zákona). Rozpočtové prostředky

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO

MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO MĚSTSKÝ ÚŘAD STARÉ MĚSTO ODBOR STAVEBNÍHO ÚŘADU A ÚZEMNÍHO PLÁNU NÁMĚSTÍ HRDINŮ 100, 686 03 STARÉ MĚSTO SPISOVÁ ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/05200/2010/BN MeUSM/07360/2010 Marek Bartoň 572 416

Více

Městská část Praha 1

Městská část Praha 1 Městská část Praha 1 Rada městské části USNESENÍ 5. schůze číslo UR15_0160 ze dne 03.02.2015 Jmenování členů komisí Rady MČ Praha 1 a Správní rady Nemocnice Na Františku Rada městské části související

Více

Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva duben 2016

Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva duben 2016 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva duben 2016 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva březen 2016

Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva březen 2016 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva březen 2016 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva květen 2016

Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva květen 2016 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva květen 2016 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

ÚSTŘEDNÍ KOLO SOUTĚŽE ŽÁKŮ ZUŠ SÓLOVÝ A KOMORNÍ ZPĚV VÝSLEDKOVÁ LISTINA SÓLOVÝ ZPĚV

ÚSTŘEDNÍ KOLO SOUTĚŽE ŽÁKŮ ZUŠ SÓLOVÝ A KOMORNÍ ZPĚV VÝSLEDKOVÁ LISTINA SÓLOVÝ ZPĚV Základní umělecká škola Turnov, náměstí Českého ráje 5, Turnov 511 01 tel.: 481 322 767; fax.: 481322 767; e-mail: zus@turnov.cz ÚSTŘEDNÍ KOLO SOUTĚŽE ŽÁKŮ ZUŠ SÓLOVÝ A KOMORNÍ ZPĚV TURNOV 17. - 19. 4.

Více

Jméno Město Pořadí Výhra Marie Navrátilová Vsetín 1 TV Eva Dubčáková Horní Lideč 2 Sada aku nářadí Josef Lavička Kaznějov 3 Malé PC Josef Vinduška

Jméno Město Pořadí Výhra Marie Navrátilová Vsetín 1 TV Eva Dubčáková Horní Lideč 2 Sada aku nářadí Josef Lavička Kaznějov 3 Malé PC Josef Vinduška Jméno Město Pořadí Výhra Marie Navrátilová Vsetín 1 TV Eva Dubčáková Horní Lideč 2 Sada aku nářadí Josef Lavička Kaznějov 3 Malé PC Josef Vinduška Nepomuk 4 Malé PC Roman Kozojed Opařany 5 ThinkPad Ludmila

Více

Jméno: Ing. Bohumil Pihýr Funkce v komisi: člen Telefon práce: 495484537 Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: Ing. Bohumil Pihýr Funkce v komisi: člen Telefon práce: 495484537 Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Písek Stanoviště: Písek 98/, Chlumec nad Cidlinou 50351 Telefon: 495486310 E-mail: obec.pisek@tiscali.cz,info@obec-pisek.cz Poznámka: Digitální povodňový plán: http://www.edpp.cz/dpp/pisek

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 39 Rozeslána dne 19. dubna 2011 Cena Kč 20, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 39 Rozeslána dne 19. dubna 2011 Cena Kč 20, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 39 Rozeslána dne 19. dubna 2011 Cena Kč 20, 103. Vyhláška o registraci distributorů pohonných hmot O B S A H : Strana 1026 Sbírka zákonů č. 103 / 2011 Částka

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 101 Rozeslána dne 31. srpna 2012 Cena Kč 26, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 101 Rozeslána dne 31. srpna 2012 Cena Kč 26, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 101 Rozeslána dne 31. srpna 2012 Cena Kč 26, O B S A H : 288. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva dopravy a spojů č. 104/1997 Sb., kterou se

Více

Jméno: Jaroslav Moravec Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: Jaroslav Moravec Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Povodňová komise obce Krchleby Stanoviště: 166/, Krchleby 28601 Telefon: 327377375 E-mail: krchleby@krchleby-kh.cz Poznámka: http://www.edpp.cz/dpp/krchleby Jméno:

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva listopad 2015 Zpracoval: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes 1 Informace o nezaměstnanosti v

Více

Akreditační komise pro akreditaci vzdělávacího programu k provádění rekvalifikace Zdroj financování členů Statut Jednací řád Rozpočtové prostředky

Akreditační komise pro akreditaci vzdělávacího programu k provádění rekvalifikace Zdroj financování členů Statut Jednací řád Rozpočtové prostředky Ing. Ondřej Brožka Akreditační komise pro akreditaci vzdělávacího programu k provádění rekvalifikace Rozpočtové prostředky organizace ANO ANO Ministerstvo zemědělství Mgr. Libor Dvořák Ing. Marcela Hauptmanová

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva únor 2016 Zpracovala: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes 1 Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK. Odbor životního prostředí ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK. Odbor životního prostředí ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK Odbor životního prostředí Č.j.: MJ/58561/2014/2015/04/OŽP/R-20/Ne Jeseník, dne 18.2.2015 Vyřizuje/telefon: Nečesaná/584498423 Město Žulová, Hlavní 36, 790 65 Žulová Výroková část:

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 79 Rozeslána dne 22. července 2011 Cena Kč 27, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 79 Rozeslána dne 22. července 2011 Cena Kč 27, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 22. července 2011 Cena Kč 27, O B S A H : 222. Nařízení vlády o zavedení letního času v letech 2012 až 2016 223. Vyhláška o stanovení ochranných

Více

Městský úřad Česká Lípa odbor životního prostředí náměstí T.G. Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa

Městský úřad Česká Lípa odbor životního prostředí náměstí T.G. Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa odbor životního prostředí náměstí T.G. Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne 23.11.2012 Naše zn.: Vyřizuje: MUCL/81773/2012/Kop Ing. Kopřivová Jana Telefon: 487 881

Více

Vyhláška č. 16/2005 Sb., o organizaci školního roku

Vyhláška č. 16/2005 Sb., o organizaci školního roku Vyhláška č. 16/2005 Sb., o organizaci školního roku Změny a doplňky předpisu: vyhláškou č. 111/2012 Sb. s účinností dnem 5. 4. 2012 Za tímto zněním je uvedena příloha, která byla doplněna vyhláškou č.

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 103 Rozeslána dne 10. září 2012 Cena Kč 53, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 103 Rozeslána dne 10. září 2012 Cena Kč 53, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 103 Rozeslána dne 10. září 2012 Cena Kč 53, O B S A H : 294. Vyhláška o provedení některých ustanovení zákona o volbě prezidenta republiky Strana 3858 Sbírka

Více

R E G E N E R A C E P A N E L O V Ý CH D O M Ů

R E G E N E R A C E P A N E L O V Ý CH D O M Ů R E G E N E R A C E P A N E L O V Ý CH D O M Ů I. Úplný seznam všech právnických osob oprávněných vydávat podle 3 odst. 4 nařízení vlády č. 299/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů, stanovisko k žádosti

Více

Seznam absolventů na promoce 5. 4. 2013 9.00 hod. Bankovnictví a pojišťovnictví 1. E Simona Ambrosová v Karviné 2. E Vít Bartošek v Litoměřicích 3.

Seznam absolventů na promoce 5. 4. 2013 9.00 hod. Bankovnictví a pojišťovnictví 1. E Simona Ambrosová v Karviné 2. E Vít Bartošek v Litoměřicích 3. Seznam absolventů na promoce 5. 4. 2013 9.00 hod. Bankovnictví a pojišťovnictví 1. E Simona Ambrosová v Karviné 2. E Vít Bartošek v Litoměřicích 3. E Veronika Cyprysová v Písku 4. E Klára Čejková v Praze

Více

Lékař AME - SLZ pověření telefon ordinace PSČ-o ordinace ordinace. MUDr. Jan Babka 064-SLZ 491 426 803 547 01 Náchod Pražská 1995

Lékař AME - SLZ pověření telefon ordinace PSČ-o ordinace ordinace. MUDr. Jan Babka 064-SLZ 491 426 803 547 01 Náchod Pražská 1995 Lékař AME - SLZ pověření telefon ordinace PSČ-o ordinace ordinace MUDr. Jan Babka 064-SLZ 491 426 803 547 01 Náchod Pražská 1995 MUDr. Ludmila Beranová 069-SLZ 377 241 123 326 00 Plzeň Úslavská 75 MUDr.

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva srpen 2014 Zpracovala: Nikola Králová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v Praze k 31.8.2014

Více

ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností

ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností Kód obce s r.p. (ORP) Název obce s r.p. (ORP) ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností NUTS okresu Název okresu NUTS kraje Název kraje 4101 Aš CZ0411 Cheb CZ041 Karlovarský 2101 Benešov CZ0211 Benešov

Více

NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li být. půjčky na směnku vysočina region poplatků předem, nemusíte u ni

NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li být. půjčky na směnku vysočina region poplatků předem, nemusíte u ni půjčky na směnku vysočina region. Dle produktu i omezená administrativa a jednoduché s prověřování bonity klienta. BEZ POPLATKU PŘEDEM A ZAJIŠTĚNI NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li

Více

Vltavský maratón 2007 - výsledky

Vltavský maratón 2007 - výsledky Vltavský maratón 2007 - výsledky 9.6.2007 Braník Maminky s kočárky 1. 121 STODOLOVÁ Anna MODŘANY 1973 7:09.0 2. 39 VŇUKOVÁ Jana PRAHA 4 1999 7:12.7 3.7 3. 13 SCHMIDTOVÁ Jitka PRAHA 4 1974 7:39.1 30.1 4.

Více

3.6.2. Objekty v MPZ, významně dotvářející charakter MPZ

3.6.2. Objekty v MPZ, významně dotvářející charakter MPZ 3.6.2. Objekty v MPZ, významně dotvářející charakter MPZ název připravované akce obnovy Oprava fasád a oken domu č.p. 73 v ulici U spořitelny identifikace objektu Dům č.p. 73 v ulici U spořitelny charakteristika

Více