ffifffi znoavecf oorumentace oznameni o ZAHAJENf vyeenoveno Fizervi PARKOVA UPNNVA POD SALABKOU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ffifffi znoavecf oorumentace oznameni o ZAHAJENf vyeenoveno Fizervi PARKOVA UPNNVA POD SALABKOU"

Transkript

1 OPERAfNf. PROGRAM PRAHA lotukurf N cgsct{o p,t\to5t fffff oznamen o ZAHAJENf vyeenoveno Fzerv znoavecf oorumentace k zak6zce maldho rozsahu na stavebn pr6ce s nszvem PARKOVA UPNNVA POD SALABKOU Zadavatel Nadace Qudo Schwanka - Troja, mesto v zelen Sdlo Praha 7, TrojskS 191, tttoo Kontaktn adresapod Havr5nkou 75/t3, LTtOO Praha 7 -Troja le Osoba opr6vn6n-d jednat jm6nem zadavatele Ing. Arch. Vdclav Valtr, pedseda sprdvn rady a Ing. Petra Svt5kov6, mstopedsedkyn6 sprdvn rady Kontaktn osoba lng. Arch. V6clav Valtr E-mal nqs(ovol nv.cz, v.va ltr@volnv.cz Tel, Subjekt poveen'f v'konem zadavatelsk6 nnost CLAS Legal s.r.o., advokdtn kancel6 Sdlo Jllkova 203,61500 Brno le 03!26498 Kontaktn osoba JUDr. lvan 5ula E-mal sula@clas.cz, Tel L Evropskl fond pro regondlni rozvoj Praha EU - lnvestueme do vas budoucnost Strana 1 (celkem 9)

2 .PROGRAM OPEEAENf PRAHA KQNKURENCESC+{OP \IO5T fff Fl Preambule Zakzka je spolufnancovdna za spolufdast Evropsk6 une z Evropsk6ho fondu pro regondln( rozvoj / Operadn program Praha konkurenceschopnost. Zakdzka je souddst projektu s ndzvem,,parkovd rprava pod Salabkou" schvdlen6ho ke spolufnancovdn v rdmc Prortn osy 16.2 Zvotn prosted, oblast podpory L6.2.1Revtalzace a ochrana fzem (L3. uzva). Tato zad6vac dokumentace je vypracovlna jako podklad pro podn nabdek uchazed0 k v'se uveden6 zak{zce zadan6 vsouladu s Pokyny pro zaddvacyfuen na dodavatele, verze..7 platn ke dn22. L.20t4. Jsou-l v zaddvoc dokumentac nebo nkterd jejl pfloze uvedeny konkrdtn obchodn ndzvy, jednd se pouze o vymezen poadovandho standardu a zadovatel umofuje jnd techncky o kvaltotvn srovnotelnd feen, kter splfuje mnmdlne poadovond standardy a odpovfdd uvedenym parametrfrm, ppadne je kompatbln se zoflzenm, na kterd bude napojovdno a mus se jednat o rovnocennou odchylku v poadovond rtrovn z hledska bezpednost a poutelnost. 1. Vymezen pedmdtu zakdzky Pedm6tem zakdzky e proveden revtalzace nevyuvan6 plochy v blzkost Zoologck6 zahrady hl. m. Prahy a Botanck6 zahrady Praha v parkovd upravenou plochu (ddle jen,,stavba"). Soudst stavby je ndsledujc pln6n o Ter6nnI rpravy pozemku dotden6ho stavbou r r o Stavebn prdce Instalace moblde Uprava zelend Podrobnd specfkace stavby je uvedena v projektov6 dokumentac, kterd tvo Plohy d. 5 t6to zaddvac dokumentace. P realzac plndn je dodavatel povnen postupovat v souladu s pslusnfm prdvnm pedpsy vztahujcm se na plndn pedm6tu veejn6 zakdzky, jakoz desk'm technckym normam (dstrt), a veskerrm zaddvacm podmfnkam. Veejnd zakdzka mus blt realzovdna s vysokou kvaltou proveden'ch dnnost v rdmc v5ech fdz plndn, pln6 souladu se vsem normam obsahujcfm technck6 specfkace a technckd esen, technck6 a technologck6 postupy nebo jn urdujfc krt6ra k zajstdn, Ze vrsadbovr materdl, postupy a sluzby zcela vyhovuj 0delu pedmdtu veejn6 zak6zky lnformace a fdaje obsazen6 v zaddvac dokumentac a jejch plohdch vymezuj zdvaznd poadavky zadavatele na plndn zakdzky. Tdmto poladavky je zdjemce povnen dt se p zpracovdnl sv6 nabdky. Forma zpracovdni nabdky, vdetnd vyjmenovdnvsech dokumentf, kter6 bude nabdka obsahovat, je uvedena v kaptole 8 (PoZadavky na zpracovdn nabdky). Klasfkace pedmdtu veejn6 zakdzky (podle CPV) k6d CPV , nlzev Stavebn prdce k6d CPV , ndzev Vyrovndn povrchu pro parky k6d CPV 773L5000-1, ndzev Vysazovdn k6d CPV , ndzev Zahradnck6 sluzby Evropskf fond pro regonln rozvoj Praha a EU - Investujeme do vas budoucnost trana 2 (celkem 9)

3 OPERAENf PROGRAM PRA}IA KONKURENCISCHOPNOST fffff 2. Pedpokl6dan6 hodnota zak6zky Zadavatel pedpokldd hodnotu zakdzky ve v' L4L K bez DpH. 3. Doba a msto plnen zak5zky Lhftv a zp0sob proveden zakdzkv Smf ouva na realzac veejn6 zaktzky bude s vybran'm uchazedem uzavena bezprostedn6 po skondenv'b6rov6ho fuen(, v ndmz zadavatel rozhodl o vfbdru nejvhodndj5 nabdky. Celkov' rozsah veejn6 zakrzky mus bft zrealzovdn ve lhtd do 4 m6scr ode dne pedn stavenst6, nejpozddj v5ak do Msto pln6n +akzkv - msto plndn je na pozemcfch d. 60 o v'm6e 1526 mz a E o v'm6e 52 m2 v k.0. Troja pod6l kzovatky slnc Pod Hrachovkou a K Bohncm. 4. Poadavky na kvalfkac Pravo_st a std dokladf Nen-l v zaddvacch podmnkch stanoveno jnak, pedkld uchazed doklady prokazujc kvalfkac v prostd kop. Doklady prokazujc splndn zkladnch kvalfkadnch pedpoklad0 a vypsz obchodnho rejstku nesmdj b\t k poslednmu dn, ke kter6mu md b't prokdzdnosplndnkvalfkace, stars 90 kalenddnch dn0. ProkSz5n kvalfkace prostednctvm subdodavatele Uchazed m0e prokdzat ddst kvalfkace prostednctvm subdodavatele. Subdodavatel v5ak za uchazede nemlze plnt zdkladn kvalfkadn pedpoklady a profesn kvalfkadn pedpoklad (v,ps z obchodnho rejstku nebo jn6 evdence). Zdklad n kva lfkan pedpokladv Splndn zkladnch kvalfkadnfch pedpoklad0 prok{ze uchazed v nze uveden6m rozsahu prostednctvm vypln6n plohy t..2 zad6vac dokumentace (eestn6 prohlden - Zdkladn kvalfkadn pedpoklady). Evropskf fond pro regon6lni rozvoj Praha EU - Investujeme do vas budoucnost Strana 3 (celkem 9)

4 OPERAENIPROGRAM PRAHA KCINKUBTNCESCHOPNOST ffflff na takov6m trestn6m dnu, nebo doslo k zahlazen odsouzen za spchln takov6ho trestn6ho dnu; jde-l o prdvnckou osobu, mus tento pedpoklad splfovat jak tato prdvnckd osoba, tak jej statutdrn orgdn nebo kad, dlen statutdrnho o196nu, a je-l statutdrnm orgdnem dodavatele d dlenem statutdrnlho orgdnu dodavatele prvnck osoba, mus tento pedpoklad splovat jak tato prdvnckd osoba, tak jej statutdrnf orgdn nebo kazd' dlen statutdrnho orgdnu t6to prdvnck6 osoby; podvd-l nabdku zahrandnf prdvnckd osoba prostednctvm sv6 organzadn slozky, mus pedpoklad podle tohoto psmene sphovat vedle uveden'ch osob rovn62 vedoucf t6to organzadn slozky; tento zdkladn kvalfkadn pedpoklad mus dodavatel splfovat jak ve vztahu k tzemeesk6 republky, tak k zem sv6ho sdla, msta podnkn d bvdlstd kten nebyl pravomocnd odsouzen pro trestnf eestnd prohtden uchozee, z ndho jednoznond dn, jehoz skutkovd podstata souvs s vyplyvd splndn tohoto kvalfkanho pedmdtem podnkdn dodavatele podlepedpokladu. zvlstnch prdvnch pedpsr nebo do5lo k zahlazen odsouzen za spchdn takov6ho trestn6ho dnu; jde-l o prdvnckou osobu, mus tento pedpoklad splfovat jak tato prdvnckd osoba, tak jej statutrn( orgdn nebo kazd' dlen statutrnho orgdnu, a je-l statutdrnm orgdnem dodavatele d dlenem statutdrnho orgdnu dodavatele prvnckd osoba, mus tento pedpoklad splfovat jak tato prdvnck osoba, tak jej statutdrn orgdn nebo kad! dlen statutdrnho orgdnu t6to prvnck6 osoby; poddv-l nabdku zahrandn prvnckd osoba prostednctvm sv6 organzadn sloky, musi pedpoklad podle tohoto psmene splfovat vedle uveden'ch osob rovn62 vedouc t6to organzadn slozky; tento zdkladn kvalfkadn pedpoklad mus dodavatel splfovat jak ve vztahu k 0zem eesk6 republky, tak k zem svdho sdla, msta podnkn d bydlst6 kten v poslednch 3 letech nenaplnl skutkovoueestnd prohtden uchozee, z ndho jednoznond podstatu jednn neka16 soutdze formouvyplyvd splndn tohoto kvalfkanho pod pldcen podle zvldstnho prdvnho pedpsu pedpoklodu. v0d jehoz majetku neprobhd nebo v poslednch eestnd prohldenf uchazee, z ndho jednoznand 3 fetech neprobdhlo nsolvendn fzen, v n6m vyplyvd splndn tohoto kvalfkanlho bylo vyddno rozhodnut o tpadku nebopedpoklodu. Evropskl fond pro regondlnl rozvoj Praha a EU - lnvestujeme do va5 budoucnost Strana 4 (celkem 9)

5 OPERAENfPROGRAM PRAHA KONKURTNCSC}TOPNOST fffff nsolvendn ndvrh nebyl zamtnut proto, e majetek nepostaduje k rhrade nklad0 nsolvendnho hen(, nebo nebyl konkurs zrulen proto, e majetek byl zcela nepostadujc nebo zavedena nucend spr6va podle zvlstnch prdvnch pedps0 eestnd prohtden uchozee, z ndhoz jednoznaend kterl nen v lkvdac vyplyvd splndn tohoto kvalfkatnho pfedpokladu. kten nemd v evdenc dan zachyceny dafov6eestnd prohtden uchazee, z ndho jednoznond nedoplatky, a to jak v desk6 republce, tak v zemvyplyvd splndnf tohoto kvolfkanho sdla, mfsta podnkdnf d bydlst6 dodavatele pfedpokladu. kten nemd nedoplatek na pojstn6m a na penleeestnd prohtdlen uchazee, z ndho jednoznond na veejn6 zdravotn poj5tdn, a to jak v eesk6 vyplyvd splndn tohoto kvalfkonho republce, tak v zem sdla, msta podnkdnf d pfedpokladu. bydlst dodavatele kten nemd nedoplatek na pojstn6m a na pendleeestnd prohlden uchozee, z ndho jednoznond na socsln zabezpeden a pspdvku na sttnvyplyvd splndn tohoto kvalfkanho poltku zam6stnanost, a to jak v deskdpfedpokladu. republce, tak v zem sdla, msta podnkn d bvdlst6 dodavatele eestnd prohldenf uchazee, z ndho jednoznand kten nen veden v rejstku osob se zdkazem vyplyvd splndn tohoto kvolfkanho pl nd n ve ejnf ch zak6zek pedpoklodu. kter6mu nebyla v poslednch 3 letecheestnd prohtden uchozee, z ndho jednoznond pravomocnd uloena pokuta za umondnvyplyvd splndn tohoto kvalfkonho vr konu nelegln prdce podle zvldstnho pfedpokladu. prdvnho pedpsu Profesn kvalfkan pedpokladv Spln6n profesnch kvalfkadnch pedpokladf prokdze uchazed pedloenm ne uveden,ch dokladfl l*r -l +ffm.'?tt*t vrpsu z obchodnho rejstku, pokud je v n6m Vyps z obchodnho rejstfku, pokud je v ndm zapsdn, d pedlozenm vlpsu z jn6 obdobn6zapsdn, vyps z jnd obdobnd evdence, pokud evdence, pokud je v n zapsdn je v n zapsdn. dokladu o oprvndn k podnkn podle zvldstnch Doklody o oprdvndn k podnkdn pokryvojc prvnch pedpst v rozsahu odpovdajcmpedmdt zakdzky (resp. vyps z vnostenskdho pedmdtu zak6zky, zejm6na dokladurejstku, ze kterdho toto oprdvndn vyplyvd). prokazucho oslusn6 vnostensk6 oprdvn6n 5. Dodaten6 nformace, prohldka msta pln6n Uchazed je opr6vn6n pozadovat dodatedn6 nformace k zaddvacfm podmnkdm. Zddost o nformace je nutn6 dorudt psemn6 (ppadn6 prostednctvm e-malov6zprvy podepsan6 zaruden'm elektronck'm podpsem), a to nejpozddj do 4 pracovnch dnfrpted koncem lh0ty pro poddn Evropskf fond pro regonlln rozvoj Praha EU - lnvestueme do va5 budoucnost Strana 5 (celkem 9)

6 OPERAEN{ PROGRAM PRAHA KONKURfNCESCTIOPNOST ffflh nabdek. Dotazy budou dorudovdny kontaktn osob6 subjektu povden6ho v,konem zadavatelskd dnnost JUDr. lvan 5ula, e-mal ZnEn( dotazu a odpov6d' na ndj bude rovn6z poskytnuta vsem uchazedfm, ktertm byla poskytnuta zaddvac dokumentace, a zdrover bude zveejn6na na strsnkdch poskytovatele dotace (hltp;// Vzhledem k charakteru zak(tzky neumozfuje zadavatel prohldku msta pln6n. 6. Obchodn a platebnf podmnky, z6run a poz6run podmnky a podmnky, za nch je mono ptekrot v'5 nabdkov6 ceny Obchodn podmnkv Obchodn podmnky vymezuj budouc rdmec smluvnho vztahu a jsou nedlnou souddst tdto zaddvac dokumentace (pfloha d. 3 - Obchodn podmnky). Tyto obchodn podmnky zadavatel zpracoval ve formd vzorov6 smlouvy na plndnt6to zakdzky-smlouva o dlo. Zadavatel pozaduje, aby uchazed obchodn podmnky oblgatorn6 v pln6m rozsahu akceptoval a po doplndn je pouzl jako ndvrh smlouvy, kten pedlo jako souddst sv6 nabfdky. Podepsan' nvrh smlouvy uchazede nesm obsa hovat dals ustanoven odl5n od obchodnch podmnek. Uchazed je povnen podat jedn' ndvrh smlouvy pokryvajc cell pedm6t plndn zak(tzky. Uchazed dopln do ndvrhu smlouvy dentfkadn a kontaktnf (daje v pozadovandm rozsahu a dals Idaje stanoven6 zadavatelem (rldaje v textu vyznaden6 rdajem,xx!t('/). Pokud nab(dku poddvd vce osob spolednd (sdruzen), pslu5n'm zprsobem tuto skutednost zohledn v tvodu (dentfkace smluvnch stran) a v zdvdru (podpsy smluvnch stran) nevrhu smlouvy, jako vlozenm ustanoven obdobn6 jako dle 551 odst. 6 Zdkona. Ndvrh smlouvy mus brt ze strany uchazede podepsn statutdrnm orgdnem uchazede nebo jnou osobou k tomu oprdvndnou, pdemz toto oprdvndn mus vypl'vat z nabdky. Pokud ndvrh smlouvy nebude dnd podepsdn, bude nabdka povazovdna za nedplnou. Nedlnou souddst n6vrhu smlouvy jsou vsechny tyto plohy r Ploha d. 1- Udae o subdodqvatelfch pokud bude dst zakdtzky plndna formou subdoddvky, doloz uchazed vyplndn6 rdaje o subdodavatelch dle zvazn6ho vzoru uveden6ho v ndvrhu smlouvy (pokud p plndn zak{zky nebude vyuzt 6dn/ subdodavatel, uchazed tento dokument v nabdce nepedkld, d ho pro5krtne). Uchazed zde uvede, jakd ddst plndn bude zaddna tetm osobdm (pesn6 vdcn6 vymezen) a kter6 osoby to budou vdetnd uveden dentfkadnch 0daj0 t6chto osob. o Ploha. 2 - Rozpodet stavbv ploha bude dolozena formou vypln,sn plohy L 4 zaddrvac dokumentace ( Rozpodet stavby). Platebn podmnkv Platebn podmnky jsou podrobn6j vymezeny v Obchodnch podmnkch. Zdrun a podmnkv Zadavatel pozaduje zdruku za jakost dla dle a ve spojen s zdkona (.. 89/2012 Sb., obcansky zdkonk v d6lce mnmllnd 60 mdsc0 od dne pevzet dokonden6ho dla. Zdjemce m0ze v ndvrhu smlouvy o dlo uv6st dels zdruku za jakost, ale nkol krats. Podmnkv, za nch e mono pekrot v's nabdkov6 cenv Evropskfond pro regondln rozvoj Praha a EU - Investujeme do vas budoucnost strana 6 (cerkem g)

7 OPERAENf. PROGRAM PRAHA KONKUEgN ESCHOPIVO5T fffff Nabdkov cena je konednd a mus obsahovat ve5ker6 ndklady uchazede nutn6 k realzac zaklzky - po poddn nabdky se cena jz nem0ze navysovat, pokud to vlslovnd neupravuje tato zaddvac dokumentace. Nabdkovd cena obsahuje pedpoklddan' v,voj cen v oboru az do konce jej platnost, rovn62 obsahuje pedpoklddan' v'voj kurz0 desk6 koruny k zahrandnm6ndm az do konce jej platnost. Nabdkovd cena obsahuje dle tak6 kromd nkladf na prctak6 cestovn ndklady, nklady na dopravu, ndklady na ppadn6 ubytovdn, stravovdn, das strven' na cestd atp. Zadavatel se zavazuje uhradt daf z pdan6 hodnoty ve v'5 stanoven6 zdkonem. 7. Poadavek na zp&sob zpracovdn nabdkov6 ceny Uchazed je povnen stanovt nabdkovou cenu absolutn ddstkou v desk'ch korundch v dlendn bez DPH, ddstka DPH, s DPH -tato struktura bude uvedena na krycm lstu nabdky a v ndvrhu smlouvy. 8. Poadavky na zpracovdn nabdky Poddnm nabdky uchazed zcela a bez vfhrad akceptuje podmnky zaddvacho zen{. KaZdr uchazed by mdl pedlv6 prostudovat, vyplnt a ve sv6 nabdce pedlozt vsechny formulse a jejch pflohy, na kte16 odkazuje tato zaddvac dokumentace, a splnt vsechny termny a podmnky, obsazen6 v zaddvac dokumentac a jejch plohch. Nedostatky v podsn nabdek nerespektujcl ustanoven zadavact dokumentace a jejch ploh, mohou mt za ndsledek vyazen nabdky z dals fdast na v'b6rov6m Yzen Zpfsob zpracovdn nabdky Nabdku podd uchazed ve 2 vvhotovench - L orgndl a 1 kope. Ob6 vyhotoven budou svdzdna tak, aby bylo zabrndno manpulac s jednotlv'm lsty nabfdky. Nabdka vekerd prohl5en budou podepsdny osobou oprdvndnou (osobam oprvn6n'm) tyto dkony dnt nebo zdstupcem zmocn6n'm k tomuto 0konu podle prdvnfch pedpsfr, plnd moc pak mus b't souddst nabdky v prost6 kop. Uchazed mrze podat pouze 1 nabdku. Nabfdka bude podna v deskdm jazyce, akceptovdny budou tak6 nabdky ve slovenskem jazyce Obsah nabdky Zadavatel pozaduje dolozen v5ech n[ze uveden'ch dokument0, kter6 budou azeny ndsledujcm zpfsobem 1. Vyplndn' kryc lst nabdky - zpracov6n dle plohy d. 1 (Kryc lst) a opaten podpsem osoby oprvndn6 jednat jm6nem d za uchazede. 2. Doklady prokazujc splndn kvalfkatnch pedpokladf - Doklad prokazuc spln6n zdkladnch kvalfkadnch pedpoklad0 - zpracovdn dle plohy d. 2 zaddvac dokumentace - Dokladv prokazuc splndn profesnch kvalfkadnch pedpokladrj Evropskf fond pro regondln rozvoj Praha EU - Investujeme do vas budoucnost Strana 7 (celkem 9)

8 OPEBACNf.Pf OGRAM PRAHA KONKURTNCTSCHOPNOST ffhff 3. Ndvrh smlouvy - zpracovdn dle zdvazn6ho vzoru v ploze d. 3 (Obchodn podmnky) a podepsn osobou oprdvndnou jednat jm6nem d za uchazede. Nedlnou plohou ndvrhu smlouvy budou tyto dokumenty Ploha d. 1- UOale o subdodavatelch (je-l relevantn) - Ploha d, 2 - Rozpodet stavby Vlastndst nabdky uchazete - vlastnf dlst nabdky bude obsahovat blz pops pedmdtu pl nd n ve ej n6 zaklzky (fa kultatvn ). Dal5 dokfady vypl'vajc ze zadlvac dokumentace (nap. pfpadnd plnd moc). 9. Poddn nabdky Uchazed poddvaj sv6 nabdky v uzaven6 obdlce oznaden6 ndzvem zakdtzky Neotvrat -,,parkovd fprava pod Salabkou". Na oblce mus brt uvedeny dentfkadn rdaje uchazede (nzev organzace, adresa sdla a ld). Nabdky je mon6 pod6vat osobn6 t postou do do 1000 hodn - tmto datem a hodnou kond lhfrta pro podn a ptjet nabdek. Nabfdky se podvaj na adrese kancelse zadavatele, tj. Nadace Qudo Schwanka - Troja, m6sto v zelen Pod HavrdnkouT5lt3 L7t00 PrahaT-Tr6ja V ppadd osobnho poddn se nabdky podvaj v pracovnch dnech vdobd Po-P5 od 900 do 1300 hodn, posledn den pjmu nabfdek potom nejpozddj do.o00 hodn. Za das podn nabdky odpovd uchazed. Zadavatel neuzndvd zdren zavndn6 postou, kunrn sluzbou d jnlm pepravcem nabdky. Vechny doruden6 a pjatd oblky s nabdkam budou opateny poadov'm dfslem, datem a hodnou pjet a budou zapsny do seznamu doruden,ch a pjatrch nabdek. Nabdky, kter6 budou dorudeny po skonden lhfty pro podn nabdek, nebudou otevrdny. 10.Zpfsob hodnocen nabdek podle hodnotcch krt6r Zadavatel stanovl pro zaddn zakdzky zkladn hodnotc krt6rum, ktenm je nejns nabdkov6 cena v K s DPH za cell pedmdt plndnf zakdrzky - vdha nabdkovd ceny v hodnocen je tedy too %. V ppadd shodn6 v'5e nabdkov'ch cen rozhodne o poad nabdek okamzk jejch doruden zadavatel, pdemz 16pe bude hodnocena nabdka s dv6jm datem doruden. 11.Dal5 poadavky a podmnky Zadavatel neppou5t pedloen varanty nabdky. VeSke16 pln n poskytnut6 uchazedem nad 16mec stanoven' zaddvac dokumentac jsou souddst nab(dkov6 ceny. Zadavatel s vyhrazuje pr;vo na zm6nu nebo 0pravu podmnek stanovenlch v zaddvac dokumentac, a to bud' na zkladd Zdost uchazed0 o dodatedn6 nformace k zaddvacm podmnkdm, nebo z vlastnho podndtu. Evropskf fond pro regonln rozvoj Praha EU - Investujeme do va5 budoucnost Strana 8 (celkem 9)

9 lr.!llt{{l ;.4 * ust,$ 2, tam; l dl H*vatelasoboupovn t,'. ".,... j. ' ' l.ll *911Q{fo, *ryoo l$s"a*" t.1 rt1-t,.l,, 4, tt ^...l;,, ff t,e r.tl= ;ll;

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

lnet z Prva a povinnosti Zhotovitele 7.1. Zhotovitel je povinen vst ode dne zahjeni prac na dle stavebn denk. Do stavebnho denku je Zhotovitel povinen

lnet z Prva a povinnosti Zhotovitele 7.1. Zhotovitel je povinen vst ode dne zahjeni prac na dle stavebn denk. Do stavebnho denku je Zhotovitel povinen Č Š É Í Š Č Š Č Ý ť Č Č Ž Š Á Í Ř Č ň lnet z Prva a povinnosti Zhotovitele 7.1. Zhotovitel je povinen vst ode dne zahjeni prac na dle stavebn denk. Do stavebnho denku je Zhotovitel povinen iteln zapisovat

Více

Ř Á Á É Ř ř ř Ú é Ř É Á ě ě ý ř ě Ů Ř ř ý ě ě š ř ů Á É Ř éý ů é ž ř ý ž ý é ěř ř é é ř ř ě é é ž ý š ě ř ě é ř é ý é ý ě ě ď ř Ťé ž ť úú Á ú ř é ě ě é ě é ř ě ě é ř ý ž ě ě ě é é ř ý ý ě ě ó Ř Ě Ř Á ř

Více

ř Ž Í Í É Ž ř ž ř č Á Í Á ř č ž ř ó ú š Ň Á Á Éč ř Ž Í Í É Ř žé ř ž ě ř ě ě š ř ů ř ř ř č ř č ú ž ř ř Č ě ě ě ů ů ě ř ě ř ě ě ě ú ů ě ř ě ž ř ě ě ř č ř ó č ž ř č š ě ě ř Ú ů ů ů žď ě ž ů ě ě ě ř ó ú ó

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

Domov Severka Jiříkov, přípěvková organizace Filipovská 582/20, 407 53 Jiříkov

Domov Severka Jiříkov, přípěvková organizace Filipovská 582/20, 407 53 Jiříkov Domov Severka Jiřkov, přpěvková organizace Filipovská 582/20, 407 53 Jiřkov Datum: 08.08.2013 Evid. č.: 01/2013 Čslo jednac: VZ-222/2013 Vyřizuje/linka: Jiř Kadeřávek/606292445 E-mail: technik@domovseverka.cz

Více

Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv

Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv Stiedni odborn6 ucilistd ValaSslt6 Klobouky Brumovska 456 76601 Valaisk Kloboukv vyzva K PoDAr.ri NeeiDKY N6zev zakazky: e islo zak6zky: Forma zadani'.,,zaji5t6ni praktick6ho vfcviku v iizeni vozidel skupiny

Více

NABioxY. PISEMNA vyzvak Poonrui. Hradec - kanalizace ll. etap?,2. c6st Hradec - kanalizadni piipojky ll. etap?,2. d6st. omcill. Ttoletut?2C Qlt l?

NABioxY. PISEMNA vyzvak Poonrui. Hradec - kanalizace ll. etap?,2. c6st Hradec - kanalizadni piipojky ll. etap?,2. d6st. omcill. Ttoletut?2C Qlt l? PISEMNA vyzvak Poonrui NABioxY pro zad6ni veiejn6 zak1zky mal6ho rozsahu na stavebni prsce Hradec - kanalizace ll. etap?,2. c6st Hradec - kanalizadni piipojky ll. etap?,2. d6st Zadavatel : Obce Fhah, lfirtu{q,

Více

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl OPERACNI PROGRAM PRAHA ADAPTABILITA ffiff vizva K podani NneioeK Do vyeenoveno nizerui zaoavlci poolrir.rxy Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl pro potieby projektu RozvojzamestnancO

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky:

Zadfvaci dokumentace. Adaptace dvou staveb - kravinfi pro potieby ustdjeni koni. 't,o:lzo 48972. N6zev veiejn6 zakilzky: Adaptace dvou staveb - kravinfr pro potieby ustdjeni koni Zadfvaci dokumentace prrc podlimitniveiejnou zakdzku na stavebni prdce zadanou formou zjerdnodu5endho podlimitniho iizen( dle z6kona :137 /2006

Více

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin

\.1. F)PPl ZADAVACI DOKUMEINTACE. [ _..;:-l. I *.i l. Dod5vka optick6ho stolu. T MIEIE J Hffin F)PPl \.1 Oprnn(nf PRocRAM PRAHA KONKURfNCgSCHOPNOST @le [ _..;:-l T MIEIE J H r r r * i l Hffin nli I *.i l EVROPSKAUNTE ZADAVACI DOKUMEINTACE pro zpracovdni nabidky k vetejn6 zakdzce mal6ho rozsilhu

Více

ZnoAvnci DoKUMENTAcE. .hu. dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni. (d6le jen,,zflkon" ei,,alz")

ZnoAvnci DoKUMENTAcE. .hu. dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni. (d6le jen,,zflkon ei,,alz) ZnoAvnci DoKUMENTAcE dle ust. $ 44 zdkona e.13712006 Sb., o veiejnich zak1zkach, v platn6m zn6ni (d6le jen,,zflkon" ei,,alz") pro zpracov6ni nabidky k podlimitni veiejne zak1zce na stavebni pr6ce zad5van6

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni

SiPS TABOR. l. ZajiSt'ov6ni chodu LAN + IT infrastruktury na pracovi5tich SPS Tabor, kompletni r gu sri.edni pr0myslova Srou srno:rui a sraveeni, TABoR SiPS TABOR KOMENSKEHO 1670, PSC 390 41 Usek: person6lni www.sps-tabor,cz info@sps-tabor.cz Yyzva k podr{ni nabidky Na plnini veiejnb zakdzky mal6ho

Více

Ě Á ť ě ž ě ř ý ř ě ý ř ě ů ř ř ů ě ý ů ě ě ž ý ý ě ř ů š ú ř ů š Č ř ě ř š ř ů š ř ř ý ý ř ý ě ž ů ř ř š ň ř š ž ů ř ř š ř š ř ů ě ř ě ď ž ý ě ř š ů ř ě ý ů š ř ř ě ý ý ř ě ý Í Ýř ř ě ý É É ý ř ě ř ě

Více

Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',",tiit,i"*

Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',,tiit,i* Sft*i,F s S ll.*ffili*::' iii,',",tiit,i"* Yyzva k podfnf nabidek dislo zakazky (bude dopln6no MPSV pii uveiejn6ni): NAzev zak6zky: Piedm6t zakdzky (sluzba, dod6vka nebo stavebni pr5ce): sluiba Datu m

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zpracovaná v souladu s ustanoveními 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách ) DODÁVKA ZDRAVOTNÍHO A OČKOVACÍHO

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU

vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ademie vyzva K podani Nneiory venejne zmazky MALEHo RozsAHU ZasilSme V5m vrizvu k poddnf nabidky na veiejnou zakdzku mal6ho rozsahu na doddvky s n5zvem,,n6kup switch0 a wifi access point& pro rozsiieni

Více

Výzva k pod{ní nabídky a k prok{z{ní splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k pod{ní nabídky a k prok{z{ní splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejn{ zak{zka: zad{van{ ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ustanovení 25 a n{sl. z{kona č. 137/2006 Sb.,

Více

604 821 985 starosta@hartmanl. C2053 Pardubickyi kraj PiedpoklAdani hodnota bez DPH: itni iizeni na internetovfch strsnksch zadavatele.

604 821 985 starosta@hartmanl. C2053 Pardubickyi kraj PiedpoklAdani hodnota bez DPH: itni iizeni na internetovfch strsnksch zadavatele. ZahAieni zad6vaciho iizeni dle zisad $6 a $8,odst.S z6kona E.3Z2006 Sb., o veiejnf ch zakazk6ch, ve zn6ni pozddjsich piedpisri va k podini nabidek v reiimu zakazky mar6ho rozsahu dle gi2, odstj fikadni

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Kvnu rr rnet.ti DoKU M ENTAc E

Kvnu rr rnet.ti DoKU M ENTAc E OPERACNI PROGRAM PRAHA Kvnu rr rnet.ti DoKU M ENTAc E k veiejn6 zak6zce zad6van6 dle zdkona e. 13712006 Sb., o veiejnfch zarkazkdch, ve zn6ni pozd6jsich piedpis0 (ddle jen,,zakon" ei,,zvz") pro zpracovdni

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR ZADAVACI DOKUMENTACE K vyeenovetvtu nizerui NA ZAHRADNiTRAKTOR 1 DEFINICE POJMO Zadavatel ZadAvaci dokumentace Nabidka Uchazed Den Denni doba Kvaf ifikace posouzeni nabidek Hodnoceni nabidek Hodnotici

Více

VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE

VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE VYZVA A ZADAVACI DOKUMENTACE pro zpracovsni nabidky ve veiejn6 zakszce mal6ho rozsahu ve smyslu g 12 odst. 3 Zdkona d. L37/2006 Sb., o veiejnfch zakizkich, v platn6m zn6nl (d5le tak6 jako,,zdkon" ii,,zvz.').

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

KVALI F I KAE Ni DOKU M ENTAC E

KVALI F I KAE Ni DOKU M ENTAC E KVALI F I KAE Ni DOKU M ENTAC E k veiejn6 zaklzce zad1van6 dle z6kona e. rc7,2006 Sb., o veiejnlich zaklzkach, ve zn6ni pozd6j5ich piedpisft (d6le jen,,zakon" di,,zvz") pro zpracovdni nabidky k podlimitnl

Více

Yyzva k podrlni nabidek

Yyzva k podrlni nabidek Yyzva k podrlni nabidek Cislo zakazky (bude dopln6no MPSV pii uveiejndni): N6zev zakflzky= Piedm6t zakflzky: Komplexni zaji5t6ni pron6jmu prostor a cateringovfch sluzeb pro konference, workshopy a semin6ie

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

ZaoAvAci DoKUMENTAcE. dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni. (d5le jen,,zakon" 6i,,ZVZ"\

ZaoAvAci DoKUMENTAcE. dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni. (d5le jen,,zakon 6i,,ZVZ\ OPERAEHI PROGRAM PRAHA *** i * * i * * *** ] EVRoPsnFuNtE ZaoAvAci DoKUMENTAcE dle ust. $ 44 z6kona d.13tt2006 sb., o veiejnlch zakazkfuch, v platn6rn zn6ni (d5le jen,,zakon" 6i,,ZVZ"\ pro zpracovdni nabidky

Více

Výzva k pod{ní nabídky na veřejnou zak{zku malého rozsahu. Rozvoj n{strojového vybavení katedry bicích n{strojů" ZAD[VACÍ DOKUMENTACE

Výzva k pod{ní nabídky na veřejnou zak{zku malého rozsahu. Rozvoj n{strojového vybavení katedry bicích n{strojů ZAD[VACÍ DOKUMENTACE Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98

Více

?il Fvzikalnf ustav. KvnunKAeNi DoKUMENTAcE. txj R[ademie v6d e R, v. v. i.

?il Fvzikalnf ustav. KvnunKAeNi DoKUMENTAcE. txj R[ademie v6d e R, v. v. i. ?il Fvzikalnf ustav -Ez txj R[ademie v6d e R, v. v. i. KvnunKAeNi DoKUMENTAcE k veiejn6 zak zcezadlvanl dle zdkona e.13712006 Sb., o veiejnychzakazkach, ve zn6ni pozdej5ich piedpisfr (d6le jen,,zakon"

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI

r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI evropsky socidlni fond v er x EVROPSKA UNIE MINISTERSTVO MLADEZE A TELovVcF{ovY SKOLSTVI. pro INVESTICE DO ROZVOJF VZDELAVANI r..a {-l OP Vzddl6v6nt konkurencoschopnost Yyzva k poddni nabidek (pro fdely

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel ,

ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, České Budějovice, tel , ČESKÉ BUDĚJOVICE, KNĚŽSKODVORSKÁ 33/A Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice, tel. 387738354, www.ssvos.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

ě ř é ž é ž ý ů é é ř Č é š ý

ě ř é ž é ž ý ů é é ř Č é š ý ď ř é é ř ý é é ý ě é ř ý é é é ě Á ú É Č ř š ž ě ý ěž ěž ý Ň š ř ř ž ý Č ř Č ý ř ň ě ř é ž é ž ý ů é é ř Č é š ý Zadvac dokumentace je podkladem pro zpracovtli a podn nabdek uchazeůna veřejnou zakéaku

Více

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim

t-i r.f-+ evropslsi soci6lni fondver Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby zaddvan6 mimo rezim evropslsi soci6lni MINISTERSTVO SKOLSTVI. MLADEZE A TELovVcHoVy pro r.f-+ t-i OPVzd6l6v6nf konkursncaschodnost INVESTICE DO ROA/OJE VZDELAVANI Zad vaci dokumentace k veiejn6 zakizce mal6ho rozsahu na sluzby

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zak{zky malého rozsahu dle 12 a 18 z{kona č. 137/2006 Sb., o veřejných zak{zk{ch, v platném znění (d{le jen z{kon ) na stavební pr{ce s n{zvem: ZŠ Haškova - Provedení

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Plynový sporák s

Více

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO Poptávkové ízení k plnní podlimitní veejné zakázky pro eské ddictví UNESCO Zadavatel: eské ddictví UNESCO, Bí Šastných 1000, 570 01 Litomyšl IO: 70963452, DI: CZ70963452 Zastoupený: Ing. Michaelou Severovou,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ Klatovy Energetické

Více

ve zttetti t. ruazev venerrue zaxiaxv 2. IDENTIFIKACNI UDAJE ZADAVATELE

ve zttetti t. ruazev venerrue zaxiaxv 2. IDENTIFIKACNI UDAJE ZADAVATELE OFERAENi PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST KVALIF DOKUMENTACE K VEREJNE ZAKAZCE ZADAVANE DLE Z:AKONAe. rg7t2oo6 sb., o verejnvchzaxazt

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel pisevr rua zpnavn zadavate LE VeiejnS zak6zka na doddvky,,doddvka svozov6 a manipulaini techniky do spoleinosti EKO Century s.r.o." zqddvand ve ziednoduiendm podlimitnim ffzeni podle zdkonq i. 137/2006

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městsk čst Praha - Ďblice Zastupitelstvo městské čsti 9. zasedn dne 16. 12. 2015 USNESENÍ č. xxx/15/zmč k veřejné zakzce Dostavba a stavebn úpravy ZŠ Praha - Ďblice Zastupitelstvo MČ po projednn I. bere

Více

ň Č ý Á Ž ř Ř ě Í Ě Á Í ý úč ř ě ů ď ž ů č é ř č ř ý ě ě š ř ů ř é ě č ě č č ř é č ýů éů š ř ě ř é ž ď ď š ř é ž ý ř ř ě Í ř ě é č ú ů š ý ř ř ě č ú ů ů č ř ě č č é ý ě é ř Ř č é čů ě úř ě é úř Ú Č ě é

Více

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY Zadavatel Domov pro seniory Plavei, pifspdvkovfi organizace Plavei 1.67132 Plavei IC:456 71702 PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY ' (dle $ 85 z6konal3712006 Sb. o veiejnychzakazkilch) Nilzev

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách Název veejné zakázky Skenery a software pro vytžování v ústedí SSZ Podlimitní

Více

Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek

Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek OBEC KRASOV i. p. 29r.794 01 Krasov C 002 96 l2l D datov6 schrinkv: ubxavmm Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek pro zakfnku mal6ho rozsahu na stavebni pr6ce,,zkvalitneni zdzemf volnodasovych

Více

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm Hf;*yE-.-,m* # y ly f fond v er EVROpSXA UNIE r,rr-a*ilr'? iliicv,"r,rr:vy' pro konkurencocchopnort INVESTICE Do ROZVOJE vzoemvarui Rozhodnuti zadavatele o vyberu nejvhodn6j5f nabidky 1. Veiejnri zakinkt

Více

INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU. unriz EVRoPSKEno roxpu pro REGIoNAI-Ni nozvo.l. ll/276 Bakov nad J.

INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU. unriz EVRoPSKEno roxpu pro REGIoNAI-Ni nozvo.l. ll/276 Bakov nad J. NZ ROP Y:Ili?-' INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU unriz EVRoPSKEno roxpu pro REGIoNAI-Ni nozvo.l VACI DOKUMENTACE K VEREJNE ZIXAZCC ZAKAZCE ZADAVANE v DLE e. fiztzo06 sb., o verejnycn

Více

Č Í Ý Á Ř ě ů č ě ě ó ř ř ě č ř ř ř ý ě ě ř ů ě ů ř č ě ě Ř ě ý ý č ř ý ř ý ě č ř ě č Š ý ř ý ř úč ů č č ý ř ř č č č č ě ě č ř ě č ě ě ý ř ý ž ě ý ě ě ý č ě ě ý ě č ř ě č č Š ě č ř ý č č č ý ť ě č ř ě

Více

Zvýšení konkurenceschopnosti pekárny Pivák

Zvýšení konkurenceschopnosti pekárny Pivák EVROPSKÁ UNIE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE otevřené nadlimitní řízení dle 12, odst. 2 a 27 ZVZ na dodávku technologií realizované zadávací řízení podléhá zákonu č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015 M6stskf df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E. 53t2015 11. 11. 201.5 Zodpovidrl Termin rrlneni Nov6 usneseni iislo Soln6no Kontrolni termin Podpisy zdstupce starosty I lx*ffi',- t\j'(h/ffi : \_fr.s

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd

.-. {e^: L-^t II. slolrv: zrvornf pnosrr.rof. Domov Harmonie, centrum socislnich sluzeb MiroSov, piisp6vkovd .-. {e^: L-^t v operndrui procrnhlt zrvornf pnosrr.rof EVRoPSTA unre Fond soudrznosti Evropskyf fond pro regionslni rozvoj vzduch a piirodu sp. zn.: CN/266ICN/13 d.j. 8e4el13/cN ZADAVATEL: slolrv: P1SEU

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE 2013' ,,NAKUp pi.enosrufch A srolnich poiirni0 v RocE. zadavatel: eesk6 republika - KancelSi Sendtu

ZADAVACI DOKUMENTACE 2013' ,,NAKUp pi.enosrufch A srolnich poiirni0 v RocE. zadavatel: eesk6 republika - KancelSi Sendtu ZADAVACI DOKUMENTACE dle 5 44 z{kona t. L37/2006 Sb., o veiejntich zakiizk6ch pro zpracovdni nabidky k vefejn6 zak6zce na dod6vky zadan6 v otevfen6m iizenf s ndzvem:,,nakup pi.enosrufch A srolnich poiirni0

Více

vzhledem k tomu, ie piedpokrddanc cena prneni zakiizky nedosahu.ie rimitu jedn6 1 mir. Ka bez DpH,

vzhledem k tomu, ie piedpokrddanc cena prneni zakiizky nedosahu.ie rimitu jedn6 1 mir. Ka bez DpH, ,t LIBERECKA /ts Liberecke ts, a.s., Mrltikova g-l6t Zt Liberec l telffax: +420 485 243 03 1 e-mail: lis@lis.tiberec,cz lc: 254 50,t 3 l ole : CZ2s450i3i V5:eni obchodni pidtel6. - dovoluji si Vds informovat

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách Název veejné zakázky Zajištní služeb personální agentury (vyhledání a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zak{zku na služby s n{zvem Poskytnutí úvěru k zajištění dofinancov{ní projektu s n{zvem Bernartice u Trutnova vodovod - 3. etapa včetně refinancov{ní st{vajícího úvěru

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail:

itvo rnr PHost Ht rlr GSM: +4207242923I5 E-mail: Podlimitni veiejnti zakdzka na sluzby zadand ve zjednoduiendm podlimitnim iizeni podle! 38 ziikona i.137/2006 Sb., o veiejnych zakdzkdch, v platndm zndni. Ndzelr: Mdsto VlaSim Sidlo: Jana Masaryka 302

Více

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

* * * *** M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy. Fakultni nemocnice u sv. Anny v Brn6, piispdvkov6 organizace. Pekaisk6 53.

* * * *** M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy. Fakultni nemocnice u sv. Anny v Brn6, piispdvkov6 organizace. Pekaisk6 53. ./ evropshi sociiilnl fond v er tk EVROPSKA UNIE M I NTSTERSTVo Sxolsrvf, ulror2g,q relovvchovy INVESTICE DO ROA/OJE \ZDTMVANI r.ft t-i OP VzdEl6vdni konkurenceschopnost Zilpis o posouzeni a hodnoceni

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Údržbáské práce pro budovy ústedí SSZ Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis

Více

PoZadovan6 parametry Lis bude zadlendn do stdvajicl briketovaci linky. Jeho

PoZadovan6 parametry Lis bude zadlendn do stdvajicl briketovaci linky. Jeho .Dtiiili [,enocanm EVRoPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ INVESTIcE Do VAsI BUDoUcNOSTI ZADAVACI DOKUMENTACE Kzak{zce na doddvku veden6 dle Pravidel pro vfb6r dodavatelf OppI s ndzvem:,,investice

Více

Í Á ů ó ŽÉ š š ú Á Í é é ů š š č č š ž š č ů č ú š š č š š č ď č š Č Á Á Ž Ý Á Í Í ů é é č ď Í Á Á Á šňď Í š Á Í ž č č Ž é č Í Č ž č Í č é Ž č č é š ů ú ú č ú č ú ů ů é č ú č é é č Č é š č ů č Á Ž Ý Á

Více

pisnvrxa zpnav A zadavatele

pisnvrxa zpnav A zadavatele EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISTEFISTVO SKOLSTVI MLADEZE A IELoVVcHoVY INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI pisnvrxa zpnav A zadavatele vyhotoven6 dle $ 85 zhkona E. 13712006 Sb., o veiejnych

Více

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-"':"'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-':'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek * * evrops * soclalnl :-"':"'!_ MtNtsTERSrvO SrolSrvf. fond v CR rvnopsra ururr''' naixo#*"n irioizv;fdvi': INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANI r.f+ t-r OP Vzdil6vrini ko kurenceschopnost -- ZApis o posouzeni

Více

AE -- DE. iz)at/ VeiejnS zzk6zka: ,./

AE -- DE. iz)at/ VeiejnS zzk6zka: ,./ Nizev zadavatele: M6sto Rokytnice v Orlickfch horich, n6m. Jindiicha Simka 3, 517 61 Rokytnice v Orlickfch hor6ch VeiejnS zzk6zka:,rzhotovenf prrikazfi energetick6 nfroinosti na budovy v majetku MEsta

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Zahrada nové mateřské školy v MOb Krásné Pole v přírodním stylu Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií

Více

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324

HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin. ev. i. YYZz 488324 OPERACNT PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST HE *= Dodfvka technologie pro qirobu uzenin ev. i. YYZz 488324 Zadivaci dokumentace pro nadlimitni veiejnou zakfzku na dodivky zadivanou v otevien6m zadfvacim

Více

- v,fzva k podrini'nabidek, - zaddvacl dokumentace, - kryci list nabidky, - 6estn6 prohl6seni o spln6ni z6kladnich kvalifikadnich piedpokladfr

- v,fzva k podrini'nabidek, - zaddvacl dokumentace, - kryci list nabidky, - 6estn6 prohl6seni o spln6ni z6kladnich kvalifikadnich piedpokladfr a rl. ; 00235750, tel,:321 693 t3t Ve Stiibrn6 Skalici dne 27.8.2012 Vyz'!.vame.V.69, jako jednoho z vybranfch uchazed0, k pod6ni nabldky na realizaci veiejn6 zakazky na doddvku s nizvem o,technika pro

Více

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o. Zadávací dokumentace pro podlimitní veejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním ízení dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) Název

Více

1. Zadavatel: Vfzva k poddni nabidky na zak1zku mal6ho rozsahu:

1. Zadavatel: Vfzva k poddni nabidky na zak1zku mal6ho rozsahu: Ve Vla5imi 21.2.2013 (datum odesl6ni vlzvy) Ev.6.: 13202 Vfzva k poddni nabidky na zak1zku mal6ho rozsahu:,,dod6vka pracovni techniky" (veiejnd zaklzka mal6ho rozsahu podle $ '12 odst. 3 zdkona t, 13712000

Více

OPERAČNI PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST EVROPSKÁ UNIE. Baterie pro Smart Grid a emobiiitu. https://www.softender.cz/home/profil/ezu CPV

OPERAČNI PROGRAM PRAHA KONKURENCESCHOPNOST EVROPSKÁ UNIE. Baterie pro Smart Grid a emobiiitu. https://www.softender.cz/home/profil/ezu CPV Inovace Investujeme Rozvoj Konkurenceschopnost, EVROPSKÁ UNIE Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 73712006 Sb., o veřejných zakázkách, ve zněni pozdějších předpisů (dále

Více

Název ve ejné zakázky: Identifika ní údaje zadavatele: Pov ená osoba zadavatele:

Název ve ejné zakázky: Identifika ní údaje zadavatele: Pov ená osoba zadavatele: Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách v platném znní (dále jen zákon ). (Zadávací ízení mimo režim zákona. 137/2006 Sb. o veejných zakázkách, Zakázka je zadávána

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Malování nemocnice

Více

INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU. UNIIz EVROPSKEHO ronpu PRO REGToNAI-Ni nozvo.l. ll/276 Bakov nad Jizerou, Pritah

INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU. UNIIz EVROPSKEHO ronpu PRO REGToNAI-Ni nozvo.l. ll/276 Bakov nad Jizerou, Pritah NZ ROP Y:Ili?-' INVESTICE DO VAS BUDOUCNOSTI SPOLU FINANCOVANO EVROPSKOU UNIIz EVROPSKEHO ronpu PRO REGToNAI-Ni nozvo.l XVAUI pt XIC tti OOXU M E NTAC E X Ve Re.l ne ZAXIUCE ZADAVAN ;G zaiio'na'e: iitttooo

Více

Dodávka interaktivní tabule

Dodávka interaktivní tabule Zadávací dokumentace pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost: Dodávka interaktivní tabule

Více

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta)

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) MESTO HOiJCE n6mesti Jiiiho z PodEbrad 342,508 l9 Hoiice Veiejnf zadavatel timto vyzyvit k podfni nabidky nlzukfzkrr mal6ho rozsiahu: Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) M6sto Hoiice, nrim.

Více

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro ve ejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle ustanovení 12 odst. 3 zák.. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších

Více

Á ú Š Ř Ž ž Í Ž Ž ž ž ú Ž ú ž Ž ď ž Ž Ž ž Í ž Á Ě ž ú ž ú ž ň ň ž Ž ž ó ž ú Ť Ž ú ž ú Ž ž Í Ž Ř ž ž ž ž ž ž Ž Á Í Ě Ý É Í Í Ě ÁóóŇ ž É Í ď Í ž ž ž ž Ž Ž Á ď Ž ž ž ň Í ž ž ú ž ž ž ď ň Á ú Ť ž ú ž ž ž ž

Více

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU

vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU Y Praze dne 20. 1.2015 vvzv t K PoDANi NaeiurY K veft.ejne zaka zcu l.r'aleho RozsAHU ZasilttmeYitm vyzvu k pod6nf nabidky na veie.jnou zaklzku mal6ho rozsahu na stavebni prdce s n6zvem: Rekonstrukce slaboproudych

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta

ZADAVACI DOKUMENTACE. Obec Zivanice 152,533 42 Livanice 801 - Obec nebo mdstsk6 d6st hlavniho mdsta Prahy Petr Lejhanec, starosta 7 ZADAVACI DOKUMENTACE f na veiejnou zakhzku v rdmci LXIV. vfzvy Ministerstva Zivotniho prostiedi s n6zvem: eesk6 republiky na dod6vku,,sber a svoz bioodpadu v obci i.ivanice,, vyhl65enou v souladu se

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ. Výběr hlavního partnera či partnera Zoo Praha v oblasti kávy

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ. Výběr hlavního partnera či partnera Zoo Praha v oblasti kávy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Výběr hlavního partnera či partnera Zoo Praha v oblasti kávy Vyhlašovatel: Zoologická zahrada hl. m. Prahy, příspěvková organizace se sídlem: Praha 7, U Trojského

Více

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek zprava o posouzenia HoDNocErrri runeioex VEREJNA ZAKAZKA MALEHO ROZSAHU i.j. KRpB-277 418-1Dte.l-ZOt z-oeoovz N6zev zadavatele: er-krajske ieditelstvi policie Jihomoravsk6ho kraje lc zadavatete: 75151499

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadvac dokumentace Veřejn zakzka Dodvka laboratornho fermentoru Zadvac řzen Výzva vce zjemcům Limit veřejné zakzky Malého rozsahu Předpokldan hodnota veřejné zakzky 1 200 000 Kč bez DPH Zadavatel Mikrobiologický

Více

mirl*fif5{ L ut!tr VVZVA K PoDAN NAB DKY VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITN M NiZCrui 1. f nformace o piedm6tu veiejn6 zakezky

mirl*fif5{ L ut!tr VVZVA K PoDAN NAB DKY VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITN M NiZCrui 1. f nformace o piedm6tu veiejn6 zakezky \ eoe VVZVA K PoDAN NAB DKY VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITN M NiZCrui ZADAVATEL: M6sto Zelezna Ruda Sidlem: Klostermannovo nemesti 295, 34004 Zelezna Ruda zastoupeny: starostou mesta Ing. Michalem Snebergrem

Více

Krycf list. Dodiini univers6lniho velkokuchyisk6ho robota. pro Ziikladni Skolu, Praha 9 - Lehovec, Chvaletickd 918. rovostuzsa ors, a.s.

Krycf list. Dodiini univers6lniho velkokuchyisk6ho robota. pro Ziikladni Skolu, Praha 9 - Lehovec, Chvaletickd 918. rovostuzsa ors, a.s. s Krycf list Piiloha E. 1 N6zev veiejn6 zakazky Dodiini univers6lniho velkokuchyisk6ho robota pro Ziikladni Skolu, Praha 9 - Lehovec, Chvaletickd 918 IdentifikaEni tidaje uchazeee (Uchazed vyplni tabulku

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. -DI ;'""i't:!* # W It h.?i[^1"?'l?'''t" n'l::i.?.:,'nosr

ZADAVACI DOKUMENTACE. -DI ;'i't:!* # W It h.?i[^1?'l?'''t n'l::i.?.:,'nosr H.evropski F; m F gl:sgyprogram podporureme -DI ;'""i't:!* # W It h.?i[^1"?'l?'''t" n'l::i.?.:,'nosr t t ZADAVACI DOKUMENTACE v rimci zakazky Vzd6 l6v ilni zamdstna ncrj s poledn osti ROSSMANN - investice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE KOMPOSTÁRNA MAŠŤOV dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) Druh zadávacího řízení: Otevřené řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. s názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. s názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Ceník služeb Sodexo Pass Česká republika a.s. platný od 1.1.2012

Ceník služeb Sodexo Pass Česká republika a.s. platný od 1.1.2012 PP.18/6/3 Ceník služeb Sodexo Pass Česká republika a.s. platný od 1.1.2012 Proplácení poukázek Gastro Pass Způsob proplácení Název Doba Účtovaná výše poplatku splatnosti osobně poštou Bankovní převod Bankovní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT Datum vyhlášení zakázky: 14. 4. 2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51.0010

Více