Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek a dodatečné informace č. 20 až 24. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek a dodatečné informace č. 20 až 24. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:"

Transkript

1 V Praze dne 18. června 2013 Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek a dodatečné informace č. 20 až 24 pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá Strana v Letenské ulici (Thurn-Taxisův palác) zadávaná dle 28 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ), ve znění pozdějších předpisů v užším řízení. Zadavatel, Městská část Praha 1, IČO: , sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1 prostřednictvím osoby zmocněné jednat jménem zadavatele v právních věcech týkajících se shora uvedené veřejné zakázky poskytuje následující dodatečné informace k zadávacím podmínkám shora uvedené veřejné zakázky a rozhoduje o změně těchto zadávacích podmínek, tak jak následuje: V zadávací dokumentaci je uveden předpokládaný termín zahájení na Ve vzorové smlouvě tento termín není, termín zahájení je stanoven v závislosti na podpisu smlouvy a čl. V definuje v odstavci pod písmenem c) pouze termín dokončení do Vzhledem k tomu, že termín podání nabídky je dán na , není termín zahájení reálný pro zahájení při dodržení lhůt daných zákonem o zadávání veřejných zakázek. Žádáme o doplnění textu smlouvy o zahájení prací ve vazbě na znění čl. V odst. 4 o ustanovení s pevným termínem zahájení prací nebo doplnění čl. V odst. 1 písm. c) o platnost celé lhůty realizace v počtu dnů nebo týdnů od data převzetí staveniště. Současně upozorňujeme na rozpor zadávací dokumentace s přílohou smlouvy č. 1, v níž je obsažen harmonogram postupu prací s datem od do V kvalifikační dokumentaci ve znění dodatečné informace č. 1 je uvedeno předpokládané datum zahájení 30. června 2013, maximální doba plnění 13 měsíců od podpisu smlouvy a předpokládaná doba ukončení plnění 31. července Termíny zahájení a ukončení se vzhledem k době trvání výběrového řízení adekvátně mění, ale uvedená maximální doba plnění v délce 13 měsíců by měla zůstat zachována i v druhém kole výběrového řízení a uvedena jako maximální ve vzorovém textu smlouvy o dílo. Žádáme o vyjasnění. Dodatečná informace č. 20 Termín uvedený v Zadávací dokumentaci Kap. 3, odst. 3.2 je pouze předpokládaný termín zahájení plnění. Tento termín není zadavatelem stanoven fixně. Závazný termín zahájení plnění je závislý na průběhu zadávacího řízení, resp. na podpisu smlouvy. Jako takový je upraven v čl. V odst. 1 návrhu smlouvy o dílo uvedené v Kap. 8 Zadávací dokumentace. Zadávací podmínky stanovené zadavatelem reflektují požadavky a potřeby zadavatele, zejm. s ohledem na smluvní vztah s budoucím nájemcem rekonstruované budovy.

2 Harmonogram uvedený v příloze č. 1 Zadávací dokumentace je pouze orientační. Závazné termíny jsou uvedeny v textu návrhu smlouvy, který je součástí kapitoly 8 Zadávací dokumentace. Ve vzorové smlouvě je stanoveno v čl. V odst. 1 pod písmenem c), že I. etapa díla je ukončena kolaudací. Žádáme o sdělení, zda kolaudace je předmětem díla v I. etapě a má být zajištěna zhotovitelem. V případě, že kolaudaci zajišťuje objednatel a předmětem díla je součinnost ke kolaudaci, nemůže být dokončení I. etapy vázáno na získání kolaudačního souhlasu, protože zhotovitel získání nemůže přímo ovlivnit a tedy zajistit v termínu. Termín dokončení I. etapy je pod sankcí. Žádáme o upřesnění. Dodatečná informace č. 21 Kolaudace je součást plnění zadavatele prostřednictvím oprávněného zástupce. Povinností zhotovitele je zajistit veškeré potřebné doklady nutné k řádnému zajištění kolaudačního řízení, tj. dvě originální sady dokladů v rozsahu požadované stavebním zákonem, resp. vydaným stavebním povolením revize, certifikáty, prohlášení o shodách, čestná prohlášení dodavatele apod. Kolaudaci předchází protokolární předání stavby mezi zhotovitelem a zadavatelem, doklad o předání stavby je nedílnou součástí kolaudačních dokladů. Kolaudace díla proběhne po dokončení I. etapy tj. v plné dokončenosti stavebního díla bez zjevných vad a nedodělků. Kolaudace díla proběhne k předpokládanému termínu , přičemž část stavby definovaná I. etapou bude předána Objednateli do užívání do a část stavby definovaná II. etapou bude předána do užívání zadavateli, resp. nájemci do Užívání této části stavby (II. etapa) nebude vyžadovat samostatné správní řízení, dokončenost prací bude deklarována územně příslušnému stavebnímu úřadu příslušné městské části ve formě písemného sdělení. Vypracování tohoto sdělení bude předmětem plnění oprávněného zástupce zadavatele. Ve vzorové smlouvě je stanoveno v čl. VIII odst. 7 Zhotovitel bude na žádost Objednatele spolupracovat s dalšími dodavateli Objednatele či jim poskytne součinnost, zejména ve vztahu k zajištění vestavěného interiéru a gastrotechnologie. Zhotovitel se zavazuje ke spolupráci a součinnosti s budoucím nájemcem, tj. Anglo-americkou vysokou školou, o.p.s.". Žádáme o sdělení, zda dodávka gastrotechnologie a vestavěného interiéru je předmětem díla zhotovitele. V poskytnutých soupisech prací (výkazech výměr) je dodávka a montáž gastrotechnologie a vestavěného interiéru určená k ocenění, tudíž k dodávce zhotovitele. Žádáme o vyjasnění předmětu díla a vyjasnění textu smlouvy o dílo, o jakou spolupráci s dodavateli objednatele a poskytnutí součinnosti pro uvedené dodávky se konkrétně jedná. Dodatečná informace č. 22 Dodávka gastrotechnologie a vestavěného interiéru je předmětem plnění veřejné zakázky.

3 V této souvislosti zadavatel rozhoduje o změně zadávacích podmínek a původní znění čl. VIII dost. 7 návrhu smlouvy o dílo, který je uveden v Kap. 8 Zadávací dokumentace, nahrazuje novým zněním tak, jak následuje: 7. Zhotovitel bude na žádost Objednatele spolupracovat s dalšími dodavateli Objednatele či jim poskytne součinnost. Zhotovitel se zavazuje ke spolupráci a součinnosti s budoucím nájemcem, tj. Anglo-americkou vysokou školou, o.p.s. Ve vzorové smlouvě je stanoveno v čl. XI odst. 12, že předmětem díla je bezúplatné zajištění prací k řádnému užívání díla. Žádáme o jasný soupis prací a dodávek, které budou požadovány po dobu 24 měsíců ode dne předání díla, protože uvedená definice přiměřených a oprávněných požadavků" je velmi diskutabilní a není dostačujícím podkladem pro ocenění do jednotkových cen v soupisu prací. Dodatečná informace č. 23 K výše uvedené žádosti o poskytnutí soupisu prací a dodávek zadavatel uvádí, že předmětné práce a dodávky jsou v úplném výčtu zahrnuty ve výkazu výměr, jako takové budou naceněny a zadavatelem uhrazeny, přičemž k jejich realizaci dojde v průběhu III. etapy plnění veřejné zakázky. V této souvislosti zadavatel rozhoduje o změně zadávacích podmínek, a to následovně: Zadavatel vypouští z textu návrhu smlouvy, který je uveden v Kap. 8 Zadávací dokumentace, čl. XI odst. 12. Zadavatel vypouští z textu návrhu smlouvy, který je uveden v Kap. 8 Zadávací dokumentace, čl. XIV odst. 14. Zadavatel nahrazuje původní znění čl. V odst. 1 písm. c) textu návrhu smlouvy uvedené v Kap. 8 Zadávací dokumentace novým zněním tak, jak následuje: c) doba realizace Díla bude rozdělena do tří etap: I. etapa (od zahájení stavebních prací do ) Dílo bude dokončeno jako celek se všemi nutnými provozními zkouškami, revizemi a kompletacemi, garantujícími získání kolaudačního souhlasu a uvedení objektu do stavu, kdy je objekt způsobilý k řádnému užívání. U vybraných místností v uličním severním křídle 2. NP budou stavebně-technicky dokončeny práce do úrovně bezprašných povrchů bez finálních nášlapných vrstev (interzovaných parket), povrchů stěn bez finálních úprav (štuky, malby, tapety) bez kompletace repasovaných historických svítidel a nových osvětlovacích lišt. Ostatní elektroinstalace silno a slaboproudých rozvodů, systému vytápění, vzduchotechniky a chlazení bude provedena do stavu s platnými revizními zprávami. Systém osvětlení bude adjustován v provizorním rozsahu včetně zdrojů prokazujícím funkčnost systému rozvodu osvětlení a zajišťující podmínky pro následné dokončení prací v rámci II. etapy.

4 Zhotovitel se zavazuje dodržet jeden uzlový bod pro I. etapu, tj. dokončení stavebních prací v místnostech č. 1.29, 1.30, 1.31, 1.32, 1.33 v jižním dvorním křídle 1.NP tak, aby zde bylo možno uskladnit v termínu od do kolaudace část mobiliáře budoucího nájemce, tj. Anglo-americké vysoké školy o.p.s.. I. etapa je ukončena podepsáním protokolu o předání a převzetí Díla ve smyslu čl. X této Smlouvy. II. etapa (od ukončení první etapy, tj. od do ) II. etapa končí předáním řádně provedených částí díla, které jsou předmětem této etapy, Objednateli. V rámci této etapy se Zhotovitel zavazuje dokončit práce restaurátorského charakteru v místnostech č. 2.02, 2.03, 2.04, 2.05, 2.06, 2.07, 2.08, 2.10, 2.11 severního uličního křídla 2.NP. Realizace II. etapy musí respektovat podmínky stanovené projektu ZOV. Zhotovitel realizací stavebních prací nesmí nikterak omezit provoz (budoucího) nájemce, tj. Angloamerické vysoké školy o.p.s. a mateřské školy. III. etapa (od ukončení druhé etapy, tj. od , do ) V rámci této etapy budou provedeny následující práce: - vypnutí látkových tapet a jejich povrchové čistění - rektifikace repasovaných a dveřních výplní otvorů - finální povrch dřevěných podlah (čtvercové parkety Vídeňský kříž), včetně bordury lehký brus a lak - impregnace špalíkové dlažby průjezdu - impregnace cementové dlažby schodišťové haly - přeleštění mosazných a skleněných částí restaurovaných lustrů - druhý finální protiskluzný nátěr dřevěného obložení schodišťových stupnic vnitřních schodišť - druhý finální protiskluzný nátěr rekonstruovaného dřevěného vřetenového schodiště - realizace sadových úprav včetně finálních povrchů pěších komunikací v místě stavebního záboru zasahujícího do zahrady mateřské školy, přičemž termín provádění těchto prací bude stanoven na základě dohody Objednatele se Zhotovitelem; realizace sadových úprav včetně finálních povrchů pěších komunikací v místě stavebního záboru zasahujícího do zahrady mateřské školy bude provedeno na jaře III. etapa končí předáním řádně dokončeného díla jako celku Objednateli. Zadavatel nahrazuje původní znění čl. X odst. 1 a odst. 2 textu návrhu smlouvy uvedené v Kap. 8 Zadávací dokumentace novým znění, tak jak následuje: 1. Zhotovitel splní svou povinnost řádně provést Dílo podle této Smlouvy jeho řádným ukončením a předáním předmětu Díla Objednateli., tj. po ukončení realizace všech tří etap provádění Díla uvedených v čl. V odst. 1 této Smlouvy. 2. Dílo je způsobilé k předání Objednateli v rámci jednotlivých etap, je-li: a. kompletně provedeno bez vad a nedodělků ověřuje se prohlídkou na místě provedení Díla, včetně prověření funkčnosti Díla; vadami a nedodělky, které brání předání a převzetí Díla v návaznosti na ukončení I. etapy realizace Díla dle čl. V. odst. 1 této Smlouvy, nejsou práce, které jsou předmětem následujících etap dle čl. V odst. 1 této Smlouvy, a vadami a nedodělky, které brání předání a převzetí Díla v návaznosti na ukončení II. etapy realizace Díla,

5 nejsou práce, které jsou předmětem III. etapy realizace Díla dle čl. V odst. 1 této Smlouvy, b. připravena k předání i kompletní požadovaná dokumentace ověřuje se kontrolou rozsahu a obsahu předávané dokumentace. Zadavatel vkládá do čl. X textu návrhu smlouvy o dílo, který je uveden v Kap. 8 Zadávací dokumentace, nový odstavec č. 13 následujícího znění: 13. Ustanovení tohoto článku se využijí přiměřeně pro předávací řízení, která budou probíhat v rámci všech tří etap realizace Díla dle čl. V odst. 1 této Smlouvy. Zadavatel nahrazuje původní znění čl. IV odst. 6 a 7 novým zněním, tak jak následuje: 6. Objednatel je oprávněn zadržet zádržné ve výši 10 % z každé fakturované částky. Zádržné bude Zhotoviteli vyplaceno ve lhůtě 30 kalendářních dnů po dokončení II. etapy realizace Díla dle čl. V. odst. 1 této Smlouvy. 7. Konečný daňový doklad - fakturu vystaví Zhotovitel po řádném ukončení a předání Díla. Dodatečná informace č. 24 Zadavatel rozhoduje o změně zadávacích podmínek a původní znění čl. IV odst. 5 textu návrhu smlouvy uvedené v Kap. 8 Zadávací dokumentace, nahrazuje novým zněním, tak jak následuje: 5. Bude-li Zhotovitel v prodlení s plněním jakékoliv povinnosti podle této Smlouvy delším než 30 kalendářních dnů, je Objednatel oprávněn úhradu daňových dokladů faktur pozastavit. Aktuální verze textu návrhu smlouvy o dílo, tj. části Zadávací dokumentace uvedené v Kap. 8, zadavatel zveřejnil na Profilu zadavatele ( soubor Text návrhu smlouvy_ , a to ve formátu umožňujícím změny. Veškeré ostatní podmínky pro podání nabídky zůstávají nezměněny. Městská část Praha 1 JUDr. Tomáš Nevečeřal, advokát na základě plné moci

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 17. července 2013 Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá

Více

Město Chrast. Oprava místní komunikace v Chrasti - Nová Čtvrť. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě

Město Chrast. Oprava místní komunikace v Chrasti - Nová Čtvrť. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270199

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zastávka Termální lázně IČ : 00262871 Adresa

Více

Masarykova 158 735 81 Bohumín. V Bohumíně dne 18. února 2016

Masarykova 158 735 81 Bohumín. V Bohumíně dne 18. února 2016 MĚSTO BOHUMÍN Masarykova 158 735 81 Bohumín Čj.:MUBO/05963/2016/INV/PeE V Bohumíně dne 18. února 2016 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace (požadavky a podmínky pro zpracování a podání nabídky)

Více

I. Vymezení předmětu zakázky: Nezbytné úpravy spočívají v odstranění konstrukčních závad a v provedení:

I. Vymezení předmětu zakázky: Nezbytné úpravy spočívají v odstranění konstrukčních závad a v provedení: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 53.47.08 Městská část Praha 12 Písková 830/25, Praha 4 Modřany zastoupená starostou Petrem Hánou, IČ: 00231151 tel: 244 028 111, 241 764 504 příslušný odbor:

Více

SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ

SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ SMLOUVA O DÍLO č.2/2015 uzavřená podle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, dále jen OZ Smluvní strany 1. Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková

Více

Výstavba víceúčelových sportovních zařízení 45212220-4. Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH):

Výstavba víceúčelových sportovních zařízení 45212220-4. Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH): Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j.: ORŽP/4395/2015/1171/2015/mch dne: 29.06.2015 PD Výstavba rozhleden na Jitrovníku a Grohmannově

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 002 50 805

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění II.

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění II. S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení:

Více

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l )

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l ) Příloha č. 2 Návrh smlouvy o dílo uzavřené dle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění I. Smluvní strany 1.1 Objednatel : Obec Obecnice se sídlem: Obecnice 159,

Více

Smlouva o dílo č.: uzavřená dle ustanovení 536 a n. Obchodního zákoníku.

Smlouva o dílo č.: uzavřená dle ustanovení 536 a n. Obchodního zákoníku. Smlouva o dílo č.: uzavřená dle ustanovení 536 a n. Obchodního zákoníku. Níže uvedené smluvní strany uzavírají tuto smlouvu o dílo. 1. Smluvní strany 1.1. Název : SaM silnice a mosty a. s. zapsaná v obchodním

Více

Obchodní podmínky. sídlo.(dále jen zhotovitel) I. Základní ustanovení

Obchodní podmínky. sídlo.(dále jen zhotovitel) I. Základní ustanovení Obchodní podmínky které ve smyslu ustanovení 273 odst. 1 z.č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, určují část obsahu smlouvy o dílo č.ze dne.., na zhotovení stavby Provozní budova

Více

CESTOVÁNÍ DOSTUPNÉ VŠEM V JIŘETÍNĚ POD JEDLOVOU

CESTOVÁNÍ DOSTUPNÉ VŠEM V JIŘETÍNĚ POD JEDLOVOU Obec Jiřetín pod Jedlovou Vinařská 32, Jiřetín pod Jedlovou 407 56 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu CESTOVÁNÍ DOSTUPNÉ VŠEM V

Více

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců Státní úřad pro jadernou bezpečnost (dále jen SÚJB ) 110 00 Praha 1, Senovážné nám. č. 9 Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Výměna stávajících

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY nám. 1. máje 1 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název: Rekonstrukce autobusového nádraží Chrastava v rámci projektu EU

Více

Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště

Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Obec Rybniště (dále jen zadavatel), vás v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 83967/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava veřejných WC Masarykovo náměstí, Nová Paka (dále jen zakázka) Jedná se o stavební zakázku malého rozsahu mimo režim

Více

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města Oznámení o zahájení zadávacího řízení a základní údaje Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce: Letní stadion Chotěboř rekonstrukce běžecké

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX001EHTD* HZSPX001EHTD Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA

PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA č. j.: TACR/14666/2014 PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA Schválil/a: Lenka Pilátová, vedoucí oddělení realizace

Více

Smlouva o dílo. Bankovní spojení: Česká spořitelna, pobočka Veselí nad Moravou, Masarykova tř. 131 Číslo účtu: 1443431349/0800 dále jen Zhotovitel

Smlouva o dílo. Bankovní spojení: Česká spořitelna, pobočka Veselí nad Moravou, Masarykova tř. 131 Číslo účtu: 1443431349/0800 dále jen Zhotovitel Příloha č.6 Číslo smlouvy : 003/2015 Smlouva o dílo Číslo projektu: CZ.1.02/3.2.00/15.27579 Název projektu: Snížení energetické náročnosti objektu základní školy v Blatnici pod Svatým Antonínkem uzavřená

Více

SMLOUVA O DÍLO ČLÁNEK I. Číslo účtu:. Zapsaný v OR u:, oddíl, vložka ČLÁNEK II,

SMLOUVA O DÍLO ČLÁNEK I. Číslo účtu:. Zapsaný v OR u:, oddíl, vložka ČLÁNEK II, SMLOUVA O DÍLO dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku na akci: Významné milníky husitství v českých a německých dějinách ČLÁNEK I. Smluvní strany 1. Objednatel: Jihočeské muzeum v

Více

Domov důchodců Černožice

Domov důchodců Černožice Vzor smlouvy obchodní podmínky Dnešního dne, měsíce a roku Domov důchodců Černožice zastoupený : Mgr. Jaroslavou Fiedlerovou, ředitelkou se sídlem : Revoluční 84 503 04 Černožice IČ 00579017 DIČ tel. 495

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu, zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské

Více

Název: Univerzita Karlova v Praze. 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2

Název: Univerzita Karlova v Praze. 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2 Univerzita Karlova v Praze 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2 VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA PRAHA 907/20110012 Augustinová/4374 21. 7. 2011 V Ě C Poptávka -

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.ll/2012/mrfp

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.ll/2012/mrfp Městský rozvojový fond Pardubice a.s. TT niv,ulla R?R. "i?'0 07 Pa1'lll1hic. Zapsáno v obdi. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B. vložka 1822 MRFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ

Více

zadávací dokumentace Opěrná zeď v Kroužku

zadávací dokumentace Opěrná zeď v Kroužku Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016 Příloha č. 2 k Výzvě k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2016 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb. v platném znění

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb. v platném znění PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN ZE STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z OPŽP PRO VODU, VZDUCH A PŘÍRODU Prioritní osa 3 udržitelné využívání zdrojů energie Oblast podpory - 3.2.1. Realizace

Více

Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč. Účel Smlouvy

Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč Doplní uchazeč. Účel Smlouvy SMLOUVA O DÍLO (dále též jen smlouva ) dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Objednatel: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV

Více

KUMSP00QE2CT investice do vo_e budoucnosti

KUMSP00QE2CT investice do vo_e budoucnosti KUMSP00QE2CT investice do vo_e budoucnosti PODPOROVÁNO l EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Moravskoslezsko 1. Moravskoslezský kraj Se sídlem: Zastoupen: IC: DIČ: Bankovní spojem: Číslo účtu: č.2 ke

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 55798/2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele 2) P esné vymezení p edm tu zakázky a požadavk zadavatele

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele 2) P esné vymezení p edm tu zakázky a požadavk zadavatele ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídek do zadávacího řízení na generálního dodavatele stavby Provozní a školicí středisko firmy Faster CZ spol. s r.o. v Brně Maloměřicích Nejedná se o zadávací řízení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725 V Písku dne: 02.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Rekonstrukce

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Městys

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce mimo režim zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, a dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Oprava školní kuchyně a výdejny stravy v ZŠ Holzova 1,

Více

realizované v rámci projektu LESOPARK NA SLUNEČNÍ CZ.3.22/3.3.01/13.03849 Petra Slavíková, ředitelka Tel.:+420 777 932 080

realizované v rámci projektu LESOPARK NA SLUNEČNÍ CZ.3.22/3.3.01/13.03849 Petra Slavíková, ředitelka Tel.:+420 777 932 080 Zadávací dokumentace pro Veřejnou zakázku malého rozsahu Zemní, terénní a arboristické práce v lesoparku Na Sluneční v rámci projektu Lesopark Na Sluneční CZ.3.22/3.3.01/13.03849 zadanou dle pravidel a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty PRV ČR na období 2007-2013, Opatření IV.1.2 Realizace místní rozvojové strategie Název veřejné zakázky

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 1.1. Název veřejné zakázky: Tělocvična, ZŠ Dolní Břežany 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 512860 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Obec Dolní Břežany Sídlo:

Více

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací - díla pod názvem NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY - BRANKA U OPAVY Jedná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky Obec Nová Ves I Václavské náměstí 22, 280 02 Kolín --------------------------------------------------------------------------- Věc: Výběrové řízení Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu "OPRAVA

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 4. 12. 2014 Písemná výzva k předložení nabídky k veřejné zakázce na zhotovitele stavby Chodníky od ul. Plavební až do Frýdku Zadavatel:

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva pro předložení nabídek Zadavatel Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

CZ.1.07/1.1.00/44.0007

CZ.1.07/1.1.00/44.0007 Článek II. Základní ustanovení 1. Tento smluvní vztah se posuzuje dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, upravující kupní smlouvu. 2. Smluvní strany prohlašují, že údaje

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Návrh, zhotovení a dodání tištěných propagačních materiálů

Návrh, zhotovení a dodání tištěných propagačních materiálů Vysočina Tourism, příspěvková organizace vyhlašuje v souladu s Pravidly Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Více

Jihočeský vodárenský svaz S. K. Neumanna 19, 370 01 České Budějovice

Jihočeský vodárenský svaz S. K. Neumanna 19, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE : na realizaci veřejné zakázky na stavební práce stavby č. 8514 a 8520 Vodovod průmyslová zóna Sezimovo Ústí a Vodovodní přípojka C Energy Zadavatel: Jihočeský vodárenský svaz S. K.

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Projektová dokumentace: Návrh řešení úprav místních komunikací v obci Bělkovice-Lašťany

Projektová dokumentace: Návrh řešení úprav místních komunikací v obci Bělkovice-Lašťany Obec Bělkovice-Lašťany Bělkovice-Lašťany 139, PSČ 783 16 Dolany v rámci průzkumu trhu vyzývá dodavatele k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Projektová dokumentace: Návrh řešení úprav místních

Více

Městský dům (revitalizace) Městské informační centrum

Městský dům (revitalizace) Městské informační centrum PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu podle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro veřejnou zakázku na stavební

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace dle 6 a 18 odst.5 Zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP na veřejnou

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík/ +420 732 837 223 Brno, 30. 4. 2014 Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na služby zadanou ve výběrovém

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na akci. Zadávací dokumentace

Veřejná zakázka malého rozsahu na akci. Zadávací dokumentace Veřejná zakázka malého rozsahu na akci Provedení kompletní opravy sociálního zařízení dámských a pánských WC v 1. NP, 2. NP a 5. NP v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9,741 01

Více

.J.: MMFM 38570/2015. Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 3 (celkem 7) Magistrát m sta Frýdku-Místku

.J.: MMFM 38570/2015. Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 3 (celkem 7) Magistrát m sta Frýdku-Místku STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor investi ní Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 38570/2015 SP. ZN. 91.2 VY IZUJE: Ing. Peter Mikulenka

Více

Stavební úprava závodní kuchyně

Stavební úprava závodní kuchyně Česká republika - MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77, 118 10 Praha 1 V Praze dne 23.06.2015 Č. j.: MF 28609/2015/6602-1 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu podle

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12, 18

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku.

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku. Tišnov dne 5. 8. 2015 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: RENOVACE PODLAHY SPORTOVNÍ HALY SSK TIŠNOV Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 18565409 bankovní

Více

VÝZVA. Česká republika-ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen zadavatel) se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1, IČ 00022985.

VÝZVA. Česká republika-ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen zadavatel) se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1, IČ 00022985. VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu dle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), Směrnice MŠMT,

Více

ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V UHERSKÉM BRODU - REKONSTRUKCE PROSTOR POLIKLINIKY PRO DENNÍ STACIONÁŘ

ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V UHERSKÉM BRODU - REKONSTRUKCE PROSTOR POLIKLINIKY PRO DENNÍ STACIONÁŘ Městský úřad, odbor investic VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: MÍSTO: OI/0051/10 54580/2010/MUUB Hana Šmídová 572615232 oi@ub.cz 2010-08-19 Uherský Brod

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dostavba splaškové kanalizace - Prostřední Bečva a Horní Bečva, zhotovitel, dle vyhlášky č. 232/2012 Sb.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dostavba splaškové kanalizace - Prostřední Bečva a Horní Bečva, zhotovitel, dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dostavba splaškové kanalizace - Prostřední Bečva a Horní Bečva, zhotovitel, dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. Zadavatel Dobrovolný svazek obcí Prostřední Bečva a Horní Bečva Sídlo

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů: Městský úřad Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 251, fax: +420 321 748 257 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Číslo jednací:

Více

ROZŠÍŘENÍ SKLÁDKY TKO PŘEROV ŽERAVICE II.ETAPA, 1 a 2. SEKCE SKLÁDKY

ROZŠÍŘENÍ SKLÁDKY TKO PŘEROV ŽERAVICE II.ETAPA, 1 a 2. SEKCE SKLÁDKY ZADAVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce Zadavatel: Technické služby města Přerova s.r.o. Na hrázi 3165/17 750 02 Přerov IČ: 278 41 090 Tato zadávací dokumentace je zpracována v souladu

Více

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 8 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA-418689-3/ČJ-2015-0000VZ-V

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 8 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA-418689-3/ČJ-2015-0000VZ-V Název zakázky: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Provedení opravy soc. zařízení ve 2., 3., 4. a 5. NP a nové stoupačky objektu

Více

Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh. pro účely výběrového řízení dále jen. z a d a v a t e l. z a s í l á

Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh. pro účely výběrového řízení dále jen. z a d a v a t e l. z a s í l á 02-2014 M Ě S T O Z Á B Ř E H Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh pro účely výběrového řízení dále jen z a d a v a t e l z a s í l á dle 6, 12 odst. 3) a 18 odst. 5) zákona č.

Více

V Ý Z V A k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění

V Ý Z V A k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění V Ý Z V A k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a oprava suterénu objektu B 1. etapa

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Odbor městských organizací a školství Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 21. 06. 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa V Hradci Králové dne 17.09.2015 Veřejná zakázka č. 1552 výzva k předložení nabídky Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa Zadavatel zakázky:

Více

Vzdělávací zařízení Vltava Smilovice stavební úpravy

Vzdělávací zařízení Vltava Smilovice stavební úpravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce

Více

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Výzva č.32012023. Generální oprava rozvodu el. energie a instalace světlíků v objektu ÚMČ Brno - Jundrov

Výzva č.32012023. Generální oprava rozvodu el. energie a instalace světlíků v objektu ÚMČ Brno - Jundrov Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32012023 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

II. MÍSTO PROVÁDĚNÍ DÍLA

II. MÍSTO PROVÁDĚNÍ DÍLA SMLOUVA O DÍLO Objednatel : Město Dolní Benešov sídlem Městského úřadu Hájecká 65, Dolní Benešov 747 22 IČ: 00299979 zast.: Martinem Štefkem - starostou zástupce ve věcech smluvních: Martin Štefek....,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel. STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 2336/8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475271111 č. jednací : MM/ORM/35979/2014 č. evidenční:.../2014, 81/14 vyřizuje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Výměna oken MŠ Svojsíkova č.p. 352, Šluknov strana 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA Stránka 1 z 15 Název zakázky: Zakázka malého rozsahu na dodání nábytku

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno"

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0771/2014 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 22.4.2014 Písemná výzva

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 963/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 905 ze dne 25.11.2015 Smlouva o dílo s firmou SANKOL, zahradnická s.r.o., Jeseniova 1226/139, 130 00 Praha 3, IČ: 28920457 o provedení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Rekonstrukce Sportovního areálu Bělá v Jablunkově Zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Zateplení 4. mateřské školy Jindřichův Hradec, Sládkova 742

Zateplení 4. mateřské školy Jindřichův Hradec, Sládkova 742 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zpracovaná v rozsahu ustanovení části druhé, hlavy IV zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE zadávaná dle 27 zákona č. 137/2006

Více

Oprava vnitřních prostor - Dům dětí a mládeže Sokolov, Spartakiádní 1937

Oprava vnitřních prostor - Dům dětí a mládeže Sokolov, Spartakiádní 1937 Výběrové řízení formou poptávky na dodavatele stavby M Ě S T O S O K O L O V Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Oprava vnitřních prostor - Dům dětí a mládeže

Více

Stavba inženýrských sítí v lokalitě pro výstavbu RD v ul. Hradní, Varnsdorf vodovod, splašková kanalizace, dešťová kanalizace

Stavba inženýrských sítí v lokalitě pro výstavbu RD v ul. Hradní, Varnsdorf vodovod, splašková kanalizace, dešťová kanalizace Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Stavba inženýrských sítí v lokalitě pro výstavbu RD v ul. Hradní, Varnsdorf vodovod, splašková kanalizace,

Více

OBEC SK IPOV, Sk ipov. 107 PS 747 45 okres Opava

OBEC SK IPOV, Sk ipov. 107 PS 747 45 okres Opava OBEC SK IPOV, Sk ipov. 107 PS 747 45 okres Opava Adresa uchaze e: c: Výzva k podání nabídky a prokázání spln ní kvalifikace podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis

Více

Číslo smlouvy u mandanta:. Číslo smlouvy u mandatáře :

Číslo smlouvy u mandanta:. Číslo smlouvy u mandatáře : Číslo smlouvy u mandanta:. Číslo smlouvy u mandatáře : M AN D Á T N Í S M L O U V A uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka

Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka 1) Název zakázky, údaje o výzvě Název zakázky: Zpracování územního plánu obce Vyžlovka Režim zakázky: Zakázka malého rozsahu, mimo režim

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem Výměna ventilů pro

Více

PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY

PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY PROGRAM OBNOVY VENKOVA VYSOČINY Smluvní strany SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PODPORY (POVV/xxx/2010) I. Smluvní strany Vysočina, kraj se sídlem: Žižkova 57, 587 33 Jihlava IČ: 70890749 zastoupený: MUDr. Jiřím Běhounkem,

Více

Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček + 420 476 448 449 Karel.Sedlacek@mesto-most.cz 25. 4. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy.

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy. Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.1.2016 Věc: Výzva k podání nabídky (zadávací dokumentace) Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám.

Více