Řešení e-dronic T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Řešení e-dronic T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n"

Transkript

1 Řešení e-dronic T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n

2 Zdroje chladu a fancoily: spojení dvou oblastí Sjednocená komunikace mezi zdroji chladu a fancoily se stává stále důležitější podmínkou pro výrobce těchto klimatizačních jednotek, avšak trh stále nenabízí vhodná řešení. Firma CAREL přijala výzvu propojit a zkombinovat tyto dva rozdílné elementy tím, že nabídla svým zákazníkům řešení, které je snadno ovladatelné, a zajišťuje jak komfort prostředí, tak významné úspory energie. Firma CAREL tedy představuje e-dronic systém uživatelských rozhraní, I/O desky a příslušenství pro ovládání a řízení systémů zdroje chladu/fancoilu. e-dronic je kompatibilní s již zavedenou platformou pco, a využívá své výhody, co se týče přizpůsobitelnosti.

3 Modulový a strukturovaný e-dronic charakterizuje množství variant a příslušenství, které mohou být instalovány přímo do prostoru, s lokálním síťovým připojením standardně na každé desce fancoilu. Přizpůsobivý e-dronic může být strukturován mnoha různými způsoby, které, když se kombinují, uspokojí širokou škálu požadavků. Integrace e-dronic může komunikovat pomocí nejpoužívanějších protokolů na trhu Spolehlivý Komunikační protokol použitý pro e-dronic se užívá ke konfiguraci systému pro udržení vysoké úrovně účinnosti i při poruchách sítě nebo regulátoru. Vyspělý e-dronic charakterizují různé úrovně řízení, užívající jednoduchá a funkční rozhraní a dovolující vysokou úroveň možnosti přizpůsobení, díky flexibilitě programování platformy pco.

4 Součásti systému Chlazení/TČ Ovládání chlazení/tč je zajištěno regulátory série pco, které mohou být vybaveny vestavěným grafickým nebo semigrafickým uživatelským rozhraním. Značná flexibilita tohoto přístroje je zajištěna možností volby ze široké škály standardního a zákaznicky přizpůsobitelného softwaru. Dálkové ovládání IR dálkové ovládání je vybaveno LCD a 13 tlačítky pro místní nebo zónové programování. acqua Uživatelské rozhraní LCD s ikonami a 8 tlačítky pro lokální nebo zónové řízení. Hlavní deska I/O deska pro řízení rychlosti ventilátoru a místní zónové sítě. Je uzpůsobena k připojení ventilové desky, sériové karty a IR přijímače. Ventilová deska Deska, která ovládá ventily teplé a studené vody, a také jiné funkce, jako aktivaci zdrojů tepla a chladu a tepelných čerpadel. Oblastní regulátor Oblastní regulátor je vybaven uživatelsky přátelským a elegantním grafickým rozhraním a může pracovat jako gateway pro BMS nebo jiné komunikační protokoly. Je založen na platformě pco a zcela využívá charakteristik těchto regulátorů ve smyslu flexibility a schopnosti programování. Karta CANbus Mikroprocesorová sériová karta pro sítě hydronic s pokročilými funkcemi. Karta RS485 Mikroprocesorová sériová karta RS485 pro síť CAREL nebo Modbus. IR přijímač Karta přijímače pro dálkové ovládání IR.

5 Přenos...až do 5 Slave zónový rozšířený...až do 99 Slave Zónový přenos je typické řešení pro samostatné kanceláře a malé obchody, které požadují limitovaný počet fancoilů na zónu, a kde zóny nutně nepotřebují komunikovat mezi sebou, nebo s centralizovaným nadřazeným systémem. Pro sériové spojení mezi fancoily je užíván standard sítě tlan. Tento protokol je užíván jednosměrným způsobem, k zajištění jednoduché instalace, tzn., že master fancoil řídí a ostatní pracují podle něj. Díky tomu může být instalace provedena bez nutnosti nastavení adres. Rozšířený přenos se užívá, kdykoliv je požadována jednoduchá instalace a autokonfigurace přenosového systému, nicméně je potřeba větší provedení ve smyslu vzdálenosti, která má být pokryta a maximálního počtu fancoilů, které mají být instalovány. Rozšířený přenosový systém vznikne jednoduše instalací volitelné karty CANbus na všech regulátorech fancoilů. Typická užití jsou v dlouhých chodbách hotelů, nemocnic, nebo rozlehlých otevřených kancelářích. 1 fancoil s funkcí master Max. 5 fancoilů s funkcí slave připojenou k master Max. 30 m mezi master fancoil a posledním slave Max. 30 m mezi master fancoil a uživatelským terminálem Slave fancoil bez uživatelského terminálu 1 fancoil s funkcí master Max. 99 fancoilů s funkcí slave, připojených k master Max m mezi master fancoilem a uživatelským terminálem Max. 30 m mezi master fancoil a uživatelským terminálem Slave fancoil bez uživatelského terminálu

6 e-drobus integrovaný hybrid Grafický terminál Terminál...až do 16 MASTER...až do 5 SLAVE...až do 5 SLAVE Integrovaný hybrid e-drobus je master/slave systém, který je ideální pro instalace, které požadují master v každé zóně, připojený k několika slave pro podporu řízení teploty fancoilem master. Typická užití jsou v domácnostech, ve kterých jsou ovládány různé zóny (obývací pokoj, ložnice, kuchyně) různými master/slave systémy. Integrovaný hybrid e-drobus systém užívá CANbus protokol k připojení mezi master fancoil a tlan pro připojení master/slave. To znamená, že je nutno instalovat volitelnou kartou CANbus pouze tam, kde je to požadováno. Regulátor pco ovládá jak chlazení/tč, tak fancoily, za optimálního komfortu a s optimálními náklady na provoz. Při tomto způsobu je uživatelský terminál chlazení použit jako rozhraní pro systém hydronic. 1 pco regulátor 1 nebo více uživatelských terminálů pro regulátory pco (pracuje jako rozhraní pro chlazení i hydronic systém) 1 fancoil s funkcí master pro každou zónu (až 16 zón) Max. 5 fancoilů s funkcí slave v každé zóně připojené ke každému masteru. Max. 1 místní terminál pro každý fancoil master

7 a rozšířený hybrid Regulátor oblasti Terminál...až do 64 MASTER...až do 5 SLAVE...až do 5 SLAVE 1 pco regulátor vyhrazený pro chlazení/tč 1 pco regulátor vyhrazený pro hydronic systém (oblastní regulátor) 1 uživatelský terminál pro pco oblastní regulátor 1 fancoil s funkcí master pro každou zónu (až 64 zón) Max. 5 fancoilů s funkcí slave v každé zóně připojené ke každému master Max. 1 místní terminál pro každý master fancoil Systém e-drobus hybrid může být vylepšen a rozšířen přidáním dalšího regulátoru pco, určeného speciálně k ovládání systémů fancoilů/chlazení. Regulátor chlazení a regulátor oblasti si vyměňují data přes plan, zatímco fancoily jsou připojeny přes síť CANbus. Master/slave komunikace se uskutečňuje přes tlan. Rozšířený hybrid e-drobus může ovládat maximálně 64 master x 5 slave, každý celkem 384 fancoilů. Každý master fancoil může být ovládán uživatelským terminálem přes tlan.

8 Multimaster e-drobus Regulátor oblasti Terminál Terminál...až do 100 fancoilů Jedno speciální užití systému e-drobus užívá síť CANbus pro připojení fancoilů master a slave k téže komunikační lince. Fancoily musí být konfigurovány jako master nebo slave přes software. Tento typ konfigurace se užívá k účinnému a konkurence schopnému ovládání flexibilních prostor. Uspořádání sítě a vazby mezi master a slave, mohou být konfigurovány jednoduše přes software. 1 pco regulátor vyhraněný pro chlazení/tč 1 pco regulátor vyhraněný pro hydronic systém (oblastní regulátor) 1 uživatelský terminál pro pco oblastní regulátor Max. 64 master fancoilů + 36 slave fancoilů v téže komunikační lince Max. 1 místní terminál pro každý fancoil (jak master, tak slave)

9 Otevřené řešení Grafický terminál...až do x (*) jednotek Terminál Terminál Terminál Regulátor CAREL (CAREL-Protokol, Modbus, atd.) Obvykle je ovládání velkých budov (bank, kancelářských budov, nákupních center) centralizováno pomocí BMS, který řídí osvětlení, topení, bezpečnostní a klimatizační systémy. Tyto systémy charakterizuje centralizované rozhraní, komunikační síť a řídicí zařízení. Firma CAREL nabízí řídicí systém fancoilu, který je kompatibilní s hlavními protokoly, které jsou užívány v nejpoužívanějších BMS. 1 pco regulátor vyhraněný pro chlazení/tč Max. n fancoilových jednotek připojených k BMS (*) Max. 1 místní terminál pro každý fancoil připojený v tlan Komunikační karta RS485 pro fancoily (CAREL nebo Modbus protokol) (*) Maximální počet podporovaných jednotek závisí na charakteristice použitého BMS.

10 μe-dronic μc 2 SE μc 2 Expansion μarea regulátor Terminál...až do 10 MASTER...až do 5 SLAVE...až do 5 SLAVE μe-dronic je typické řešení pro malé instalace (domácnosti, kamenné obchody, malé kanceláře), kde chlazení/tč může být řízeno regulátorem μc2. Může být připojeno až 10 master fancoilů, každý maximálně s 5 slave, na síti RS485 jednoduše ovládané zónovým regulátorem. Nový regulátor μarea koordinuje malé instalace hydronic pomocí společné žádané hodnoty určením časových pásem činnosti a koordinací topných/chladících požadavků. 1 μc 2 regulátor 1 μarea regulátor Max. 10 fancoilů pro každý master Max. 1 místní terminál pro každý master fancoilmax. 1 místní terminál pro každý master fancoil

11 Přehledová tabulka Kód Popis Charakteristika Připojení sítě Vysílání e-drobus Otevřené μe-dronic zóna rozšířený integrovaný rozšířený multimaster řešeni HYFC** e-drofan fancoil regulátor - 3 rychlosti ventilátoru - 3 teplotní čidla - 3 digitální vstupy - napájení: 230 Vac - napájení: 230 Vac - klíč programování parametrů - vzdálený uživatelský terminál (30 m) s vestavěným teplotním čidlem tlan pro přenosové sítě 1 master + 5 slave HYSC00F0C0 Karta CANbus CANbus multimaster protokol HYSC00F0C0 Karta RS485 - Modbus - CAREL protokol HYVC** Ventilová deska 4 síťové digitální výstupy pro: -VYP/ZAP ventily horké vody -VYP/ZAP ventily studené vody -signál kotle -signál chlazení HYPA001** Rozměry regulátoru e-drofan (mm) Acqua LCD terminál - konfigurace režimu rychlosti ventilátoru - VYP/ZAP - časovač - režim spánek/ekonomický režim - žádaná hodnota - vestavěné teplotní čidlo - konfigurace parametrů řízení fancoilu MCH2** μarea regulátor - vestavěné teplotní a vlhkostní čidlo - z jeden ĶC2 master, až 10 fancoilů master HYHS001** Dálkové ovládání - konfigurace režimu rychlosti ventilátoru - VYP/ZAP - časovač - režim spánek/ekonomický režim - žádaná hodnota - konfigurace parametru řízení fancoilu PSOPZKEY* Programovací klíč požadováno pro implementaci systému Modbus - CAREL protokol tlan (30 m z fancoilu) RS485 CAREL protokol IR připojení - konfigurace Nahrávání/stahování parametrů volitelné Ø řehledová tabulka

12 Vedení firmy CAREL S.p.A. Via dell Industria, Brugine - Padova (Italy) Tel. (+39) Fax (+39) carel@carel.com - +CZ ver Pobočky CAREL Australia Pty Ltd sales@carel.com.au CAREL China Ltd. info@carelhk.com CAREL Deutschland GmbH info@carel.de Afilace: CAREL (Czech Republic) spol. s r.o. carel@carel-cz.cz CAREL Korea Co. Ltd. info@carel.co.kr CAREL (Thailand) Co. Ltd. info@carel.co.th CAREL Export carelexport@carel.com CAREL France Sas carelfrance@carelfrance.fr CAREL Italia carelitalia@carel.com CAREL Sud America Ltda. carelsudamerica@carel.com.br CAREL U.K. Ltd. careluk@careluk.co.uk CAREL USA L.L.C. sales@carelusa.com Všechny zde zmíněné značky jsou výhradním vlastnictvím svých majitelů. Značka CAREL je registrovanou značkou firmy CAREL S.p.A. Itálie a/nebo jiných zemí. CAREL S.p.A všechna práva vyhrazena Firma CAREL si vyhrazuje právo na změny nebo úpravy svých produktů, a to bez předešlého upozornění.

Řešení pro vitríny a chladírny

Řešení pro vitríny a chladírny Řešení pro vitríny a chladírny T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Řešení pro vitríny a chladírny Technické vybavení pro chlazení je základní částí chladicích systémů a jako takové musí poskytovat

Více

Elektronický regulátor pro chladírny

Elektronický regulátor pro chladírny Elektronický regulátor pro chladírny T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n MasterCella: evoluce úspěchu! MasterCella reprezentuje jeden z předních produktů CAREL v sortimentu pro chlazení. Podle zkušeností

Více

Úspora energie při řízení chlazení v supermarketech PŘÍPADOVÁ STUDIE. T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n

Úspora energie při řízení chlazení v supermarketech PŘÍPADOVÁ STUDIE. T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Úspora energie při řízení chlazení v supermarketech PŘÍPADOVÁ STUDIE T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Úspora energie se stala důležitým aspektem v oblasti komerčního chlazení. Především pro velké

Více

pco systém Programovatelné regulátory

pco systém Programovatelné regulátory pco systém Programovatelné regulátory T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Kompletní, fl exibilní a spolehlivé řešení pco systém je výsledek mnohaleté zkušenosti firmy CAREL v projektování a výrobě

Více

Nová generace pokračování, inovace, design

Nová generace pokračování, inovace, design Nová generace...... pokračování, inovace, design T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n Nová generace kontinuita, inovace, de esign Vítejte do nové generace! Skvělá řada regulátorů ir32 dala vzniknout

Více

regulátory chlazení a maloobchodu řada MPXPRO MPXPRO vysoký výkon a použitelnost carel.com

regulátory chlazení a maloobchodu řada MPXPRO MPXPRO vysoký výkon a použitelnost carel.com regulátory chlazení a maloobchodu řada vysoký výkon a použitelnost carel.com Kompletní řešení řízení vícenásobných chladicích jednotek je pokročilé řešení maloobchodních systémů od firmy CAREL pro kompletní

Více

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. Technologie 4-7. Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10 Funkce 11

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. Technologie 4-7. Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10 Funkce 11 BakerLux Česky BakerLux Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials Pece 600x400 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily 10

Více

11-15% Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed. Záleží nám na vašem úspěchu www.danfoss.cz

11-15% Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed. Záleží nám na vašem úspěchu www.danfoss.cz MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Využijte maximum - a ještě trochu víc! Jedno kolečko jeden krok vpřed Regulátor ECL Comfort společnosti Danfoss vysoký výkon pro dálkové vytápění 11-15% Úspora energie a něco

Více

LINEMISS D Y N A M I C M A T I C C L A S S I C M A N U A L ČEŠTINA

LINEMISS D Y N A M I C M A T I C C L A S S I C M A N U A L ČEŠTINA LINEMISS D Y N A M I C M A T I C C L A S S I C M A N U A L ČEŠTINA AKCEPTOVAT KAŽDODENNÍ VÝZVY. HLAVNÍ INGREDIENCE ÚSPĚCHU. Dokonalost je nastolena. Pekařský a cukrářský průmysl chyby nepřipouští. Unox

Více

Unifikovaná komunikace

Unifikovaná komunikace Unifikovaná komunikace Virtuální pobočková ústředna PBX www.dooxswitch.com Pobočková ústředna PBX / unifikovaná komunikace Nemusíte utrácet za drahou pobočkovou ústřednu, ani se starat o její správu DooxPBX

Více

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty ChefLux Česky ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily

Více

software ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ALBACON, prodej a servis poštovní techniky

software ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ALBACON, prodej a servis poštovní techniky software ProfiPost ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ovládání frankovacích strojů přes PC evidence příchozí a odchozí pošty implementace frankovacích strojů do informačních systémů ALBACON,

Více

Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování

Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování systémy pro zvlhčování vzduchu parní a adiabatické zvlhčovače Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování carel.com heatersteam: odporový vyvíječ páry Zvlhčovač pracuje s běžnou pitnou

Více

Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování

Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování systémy pro zvlhčování vzduchu parní a adiabatické zvlhčovače Na vlhkosti záleží! CAREL - řešení Vašich potřeb zvlhčování carel.com heatersteam: odporový vyvíječ páry Zvlhčovač pracuje s běžnou pitnou

Více

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY PRO CHLADÍCÍ VĚŽE A KOTLE Jedna jednoduchá a flexibilní jednotka pro VŠECHNY Vaše aplikace úpravy vod. WebmasterONE od Walchemu v sobě integruje pokročilý

Více

Vždy perfektní výsledek.

Vždy perfektní výsledek. LineMiss Česky LineMiss Vždy perfektní výsledek. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials Integrované technologie 8-9 TouchControl - MAXI.Link Elektrické pece 600x400

Více

Komunikativní regulátor fancoilu s ventilátorem

Komunikativní regulátor fancoilu s ventilátorem FC013 Komunikativní regulátor fancoilu s ventilátorem Shrnutí FC013 je komunikativní regulátor pro topné a chladicí panely řízené signálem 0...10 V ss a řízení otáček EC (elektronicky komutovaného) motoru

Více

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 3 1. Základní informace 2. Přehled systému 5 2.1 Klávesnice řady Easy Series 6 Stavy displeje Easy Series: 7 2.2 Ústředna a zařízení 10 2.3 Bezdrátová

Více

Informace. HiPath 1100 Dokonalá komunikace pro malé a střední podniky. Communication for the open minded

Informace. HiPath 1100 Dokonalá komunikace pro malé a střední podniky. Communication for the open minded Informace HiPath 00 Dokonalá komunikace pro malé a střední podniky Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications www.siemens.cz/enterprise Komunikace šitá na míru Provozujete právní

Více

LTC 8500 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant

LTC 8500 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant CCTV LTC 85 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant LTC 85 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant Přepínání 64 kamer na 8 monitorech 8 nezávislých klávesnic Modulární konstrukce

Více

Komunikační modul AHU-FR14.1 pro ovládání kondenzačních jednotek F5LCY s libovolnou jednotkou VZT

Komunikační modul AHU-FR14.1 pro ovládání kondenzačních jednotek F5LCY s libovolnou jednotkou VZT Komunikační modul AHU-FR14.1 pro ovládání kondenzačních jednotek F5LCY s libovolnou jednotkou VZT MONTÁŽNÍ MANUÁL - VERZE 2. OBSAH 1. Bezpečnost 2. Uvedení do provozu 3. Zásady návrhu 4. Popis aplikace

Více

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. BakerLux konvektomaty 4-5. Technologie 6-7

BakerLux. Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. BakerLux konvektomaty 4-5. Technologie 6-7 BakerLux Česky BakerLux Efektivní. Ve všech směrech. REJSTŘÍK BakerLux konvektomaty 4-5 10, 6 plechů- 16 plechů Technologie 6-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Baking Essentials 600x400 Pece 8-9 Doplňkové

Více

Ceník. LineMissTop. LineMiss. LineMicro PLATNÝOD: 07-2014

Ceník. LineMissTop. LineMiss. LineMicro PLATNÝOD: 07-2014 LineMicro LineMiss Ceník PLATNÝOD: 07-2014 LineMissTop LineMissTop LineMiss & LineMicro Funkce Standard Nelze LineMss Top LineMss Dynamic LineMss Matic LineMss Manual Matic LineMss Classic LineMss Manual

Více

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace

Regulační technika. Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Regulační technika Prostorové termostaty Ekvitermní regulace Tepelný komfort ekvitermní regulace 430 Inteligentní topný systém ví, kdy se venku ochladí Stejně tak i závěsné a stacionární kotle Vaillant,

Více

Komunikativní pokojové ovladače a čidla

Komunikativní pokojové ovladače a čidla UI0xx Komunikativní pokojové ovladače a čidla Shrnutí Použití Funkce Řada UI... představuje univerzální komunikativní pokojové ovladače a čidla pro řízení topení, vzduchotechniky a klimatizace a regulátorů

Více

Regulátor a ovladače větracích jednotek Elair AC a Elair P s řízením podle CO2

Regulátor a ovladače větracích jednotek Elair AC a Elair P s řízením podle CO2 FC091 UC09... Regulátor a ovladače větracích jednotek Elair AC a Elair P s řízením podle CO2 Shrnutí Souprava regulátoru FC091 a pokojových ovladačů UC09... slouží k regulaci větrací jednotky s aktivní

Více

Jedno a dvoutlačítkové dveřní jednotky

Jedno a dvoutlačítkové dveřní jednotky ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI A KAPACITA SYSTÉMU» nepolarizované -vodičové zapojení» kapacita systému až 3 účastníků / možnost zapojení až 3 podružných monitorů» zapojení až 4 dveřních tlačítkových jednotek v systému»

Více

1) Výrobek: DIGITÁLNÍ TERMOREGULÁTOR POWER IDROLAN

1) Výrobek: DIGITÁLNÍ TERMOREGULÁTOR POWER IDROLAN 1) Výrobek: DIGITÁLNÍ TERMOREGULÁTOR POWER IDROLAN 2) Typ: IVAR.LPV10 3) Charakteristika použití: Digitální termoregulátor POWER IdroLAN IVAR.LPV10 se skládá z elektronické desky v elektrické skříni fancoilu.

Více

E l e k t r o n i c k é o v l a d a č e s p o j k y

E l e k t r o n i c k é o v l a d a č e s p o j k y S y s t é m y p r o u ž i t k o v á v o z i d l a P r o d u k t o v é i n f o r m a c e E l e k t r o n i c k é o v l a d a č e s p o j k y Vlastnosti: Řazení bez spojkového pedálu Samočinné nastavení

Více

Střídače PIKO flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné

Střídače PIKO flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné flexibilní, komunikativní a jednoduše ovladatelné Kompetence firmy KOSTAL inteligentní získávání energie. Přesvědčivé. Rodina KOSTAL Střídače PIKO Nastavení země / certifikace Komunikační systém Uspořádání

Více

Router Modbus RTU RS485 / Modbus TCP

Router Modbus RTU RS485 / Modbus TCP M036 Router Modbus RTU RS485 / Modbus TCP Shrnutí M036 je router Modbus RTU /RS485 na Modbus TCP / Ethernet s možností napájení PoE. Použití Funkce připojení přístrojů s komunikací Modbus slave RTU / RS485

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce:

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování

ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování Podsvícený barevný displej Bluetooth a USB rozhraní ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování Od vynálezců ustavování laserem! Výkonný pomocník Přístroj ROTALIGN Ultra umožňuje jednoduše a srozumitelně

Více

Řídicí systémy řady 400 str.2 z 16 MICROPEL

Řídicí systémy řady 400 str.2 z 16 MICROPEL Řídicí systémy řady 400 2. verze dokumentu, MICROPEL s.r.o. 01.2014 - opravena chyba v číslování svorek I/O na str.7 - aktualizovány všechny ilustrace na změněné umístění portu Řídicí systémy řady 400

Více

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody

Více

PLC + HMI Kompletní řešení

PLC + HMI Kompletní řešení TM PLC + HMI Kompletní řešení TM Nová generace řídících systémů od společnosti Unitronics 2 Platformu UniStream TM tvoří univerzální a výkonné CPU, široká nabídka elegantních dotykových HMI panelů, I/O

Více

ECL MODBUS OPC. Návod k použití

ECL MODBUS OPC. Návod k použití ECL MODBUS OPC Návod k použití 48 Obsah 1. Úvod 3 1.1 Před vlastní instalací... 4 2. Jak program instalovat 4 3. Navigace konfigurátorem 5 4. Jak začít 5 4.1 Prohledávání sítě... 6 4.2 Vyhledávání zařízení...

Více

Digitální multimetry DMG 600-610

Digitální multimetry DMG 600-610 Digitální multimetry DMG 600-610 Digitální multimetry DMG 600-610 jsou schopné zobrazovat naměřené hodnoty s vysokou přesností na širokém LCD displeji, který umožňuje řídit rozvodné energetické sítě. 4

Více

REGULACE TEPLOTY V MÍSTNOSTI

REGULACE TEPLOTY V MÍSTNOSTI REGULACE TEPLOTY V MÍSTOSTI 8 - REGULACE TEPLOTY V MÍSTOSTI 8.1. REGULACE TEPLOTY V MÍSTOSTI Požadavky na úsporu energie vyžadují pro regulaci pokojové teploty v domech, kancelářích, atd. používání mechanických

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

2N NetSpeaker Vlastnosti

2N NetSpeaker Vlastnosti Vlastnosti Streaming jak v lokální síti, tak na internetu Neomezený počet zdrojů i příjemců streamu v systému Moţnost rozdělit speakery do nezávisle řízených skupin Vysoká míra flexibility Audio playback

Více

On-line datový list FLOWSIC100 MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list FLOWSIC100 MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FOWSIC100 B C D E F H I J K M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Objednací informace Typ Výrobek č. FOWSIC100 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

2015 / 16 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY

2015 / 16 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY 2015 / 16 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY 2 I TOSHIBA CONTROLS Lokální ovladače TOSHIBA nabízí ke klimatizačním zařízením širokou škálu různých ovladačů, které umožňují snadné a přehledné ovládání jak

Více

www.siemens.cz/regulace_vytapeni Regulátory prostorové teploty Answers for infrastructure.

www.siemens.cz/regulace_vytapeni Regulátory prostorové teploty Answers for infrastructure. www.siemens.cz/regulace_vytapeni Regulátory prostorové teploty Answers for infrastructure. Výběr z široké nabídky regulátorů prostorové teploty Z ucelené nabídky prostorových regulátorů společnosti Siemens,

Více

OpenStage - zařízení pro otevřenou jednotnou komunikaci

OpenStage - zařízení pro otevřenou jednotnou komunikaci Informace Prospekt pro telefony OpenStage TDM OpenStage - zařízení pro otevřenou jednotnou komunikaci OpenStage je úplně nová generace telefonů, která stanoví nová měřítka pro otevřenou a jednotnou komunikaci.

Více

humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru

humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n humifog adiabatický tryskový zvlhčovač pro klimatizační jednotky humifog představuje

Více

Leden 2009. Maximální účinnost systému a prodloužení životnosti kotle díky jedinečnému systému zónové synchronizace

Leden 2009. Maximální účinnost systému a prodloužení životnosti kotle díky jedinečnému systému zónové synchronizace Leden 2009 CM727 BEZDRÁTOVÝ SEDMIDENNÍ PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR TEPLOTY KATALOGOVÝ LIST Regulátor CM727 je určen pro automatické řízení otopných nebo chladících soustav v rodinných domech, bytech a podobně,

Více

OSVĚDČENÉ POSTUPY Z PRAXE PLYNOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA GAHP-A (VZDUCH/VODA)

OSVĚDČENÉ POSTUPY Z PRAXE PLYNOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA GAHP-A (VZDUCH/VODA) OSVĚDČENÉ POSTUPY Z PRAXE PLYNOVÁ TEPELNÁ ČERPADLA GAHP-A (VZDUCH/VODA) GAHP-A HT S1 TEPELNÁ ČERPADLA ROBUR GAHP-A Plynové tepelné čerpadlo vzduch/voda pro ohřev teplé vody až na 65 C pro vnitřní a venkovní

Více

PLC + HMI Kompletní řešení 02/2016

PLC + HMI Kompletní řešení 02/2016 TM PLC + HMI Kompletní řešení 02/2016 TM Nová generace řídících systémů od společnosti Unitronics Platformu UniStream TM tvoří univerzální a výkonné CPU, široká nabídka elegantních dotykových HMI panelů,

Více

Vhodné pro soustavy s celkovým výkonem do 10 MW

Vhodné pro soustavy s celkovým výkonem do 10 MW Zařízení pro udržování tlaku pomocí čerpadla Transfero T_ Vhodné pro soustavy s celkovým výkonem do 10 MW Udržování tlaku & Kvalita vody Vyvažování & Regulace Termostatická regulace ENGINEERING AVANTAGE

Více

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota orb effortless reactions www.syrris.com Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota efforless reactions Výhody Rychlá výměna nádob: Jedinečný mechanizmus klemy umožňuje rychlou a jednoduchou

Více

Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Vše otestováno Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Výkonná a přesto jednoduchá Ústředna EZS Výkonná ústředna EZS nemusí být složitá. Vynikajícím

Více

Regulátor prostorové teploty s polozapuštěnou montáží s KNX komunikací

Regulátor prostorové teploty s polozapuštěnou montáží s KNX komunikací s 3 7 RDF600KN Regulátor prostorové teploty s polozapuštěnou montáží s KNX komunikací RDF600KN Pro fan-coilové jednotky 2-trubkové, 2-trubkové s el. ohřevem a 4-trubkové Pro použití s kompresory v zařízeních

Více

www.galletti.cz Novinky pro rok 2008

www.galletti.cz Novinky pro rok 2008 Přátelský k životnímu prostředí Galletti Spa, je přední italská společnost na trhu s klimatizacemi, při příležitosti konání 36. Mostra Convegno Expocomfort, byla kompletně přepracována výrobní řada, což

Více

Projekční podklad NIBE SMO 40

Projekční podklad NIBE SMO 40 Projekční podklad NIBE SMO 40 Řídící modul LEK PP CZ V26052014 Obsah 1 Popis řídícího modulu SMO 40... Hlavní vlastnosti... Možnosti systému s regulátorem SMO 40... Popis rozšiřujících funkcí... Příklady

Více

Řídící systémy Haier. Uživatelsky snadné ovládání BMS. Building Management. Integrovaný systém ovládání. Inteligentní Management. Aplikace.

Řídící systémy Haier. Uživatelsky snadné ovládání BMS. Building Management. Integrovaný systém ovládání. Inteligentní Management. Aplikace. Řídící systémy Haier Dálkový ovladač Centrální ovladač Nástěnný ovladač Centrální ovladač Uživatelsky snadné ovládání BMS Integrovaný systém ovládání Building Management Řídící systémy Haier umožňují společné

Více

SB8485. Převodník USB na 8x RS485/RS422. 8. září 2010 w w w. p a p o u c h. c o m 0197.01.01

SB8485. Převodník USB na 8x RS485/RS422. 8. září 2010 w w w. p a p o u c h. c o m 0197.01.01 Převodník USB na 8x RS485/RS422 8. září 2010 w w w. p a p o u c h. c o m 0197.01.01 SB8485 Katalogový list Vytvořen: 12.10.2007 Poslední aktualizace: 8.9 2010 15:03 Počet stran: 20 2010 Adresa: Strašnická

Více

Topení peletami. 10-60 kw

Topení peletami. 10-60 kw Topení peletami 10-60 kw Kompetence je i naším úspěchem HERZ FAKTA: 22 firem Centrála skupiny v Rakousku Výzkum a vývoj v Rakousku Rakouské vlastnictví 1600 zaměstnanců ve více než 75 zemích 11 výrobních

Více

RTU RTU. Podklady pro dokumentaci. Gateway to Modbus RTU RESET USB MODBUS RTU RS 485 DATA. Made in EU DATA

RTU RTU. Podklady pro dokumentaci. Gateway to Modbus RTU RESET USB MODBUS RTU RS 485 DATA. Made in EU DATA RTU Podklady pro dokumentaci + POWER 12VDC DATA DATA Made in EU USB RESET MODBUS RTU ON RTU Gateway to Modbus RTU RS 485 DOKTOR, s.r.o. NetKlima Katalogový list Vytvořen: 27.1.2015 Poslední aktualizace:

Více

Article: 08095924 Version: 01.01. DEVI s.r.o. Smetanovo nábřeží 12, Břeclav Phone +420 519 361 773 Fax +420 519 361 782

Article: 08095924 Version: 01.01. DEVI s.r.o. Smetanovo nábřeží 12, Břeclav Phone +420 519 361 773 Fax +420 519 361 782 Article: 08095924 Version: 01.01 DEVI s.r.o. Smetanovo nábřeží 12, Břeclav Phone +420 519 361 773 Fax +420 519 361 782 Devilink FT Instalační návod CZ 1. Devilink Applications FT and Functions Podlahový

Více

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP KONDENZAČNÍ KOTLE Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP 05.2016 Flexibilní, velmi úsporný kotel Murelle ErP je řada kompaktních kondenzačních kotlů, představující jedinečný design a kompletní elektronické

Více

SCR-100. Instalační manuál

SCR-100. Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:30 15:30) www.variant.cz evs@variant.cz Tato dokumentace je vytvořena pro potřeby společnosti

Více

Informace. OpenStage T Zařízení pro otevřenou a jednotnou komunikaci

Informace. OpenStage T Zařízení pro otevřenou a jednotnou komunikaci Informace T Zařízení pro otevřenou a jednotnou komunikaci je zcela nová generace telefonů, která stanoví nová měřítka pro otevřenou a jednotnou komunikaci. Tato elegantní zařízení přinášejí intuitivní

Více

Nový VRF systém. Řídicí systém. Divize technické podpory

Nový VRF systém. Řídicí systém. Divize technické podpory Nový VRF systém Řídicí systém Divize technické podpory 2014 ABV KLIMA S.R.O., ODERSKÁ 333/5, 196 00 PRAHA 9 - ČAKOVICE 28 Nový CMV systém řídicí systém 3.4 Centrální ovladač Centrální ovladač je dálkový

Více

Dveřní clona. ELiS A

Dveřní clona. ELiS A Dveřní clona ELiS A Obsah Základní charakteristika 3 Konstrukce 4 Rozměry 5 Technická data 5 Rychlost proudu vzduchu 6 Instalace 6 Programování / adresace 7 Řídící systém 8 Regulace 9 Doporučená schemata

Více

ZETTLER Expert ústředny ZX & MZX

ZETTLER Expert ústředny ZX & MZX ZETTLER Expert ústředny ZX & MZX Adresovatelný analogový systém elektrické požární signalizace Katalogový list vydání: 21.10.2013 01.04.14.16 10/13 Obsah ústředny ZX & MZX 1. ÚVOD... 4 1.1 VŠEOBECNĚ...

Více

E-Pro. Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi

E-Pro. Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi E-Pro Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi IMI HEIMEIER / Termostatické hlavice a ventily / E-Pro E-Pro Adaptér E-Pro společně s termostatickými

Více

Rozšiřující modul s protokolem MODBUS

Rozšiřující modul s protokolem MODBUS Rozšiřující modul s protokolem MODBUS Návod na obsluhu Verze 1.00 dmm-ui8do8_g_cz_100 AMiT, spol. s r. o. nepřejímá žádné záruky, pokud se týče obsahu této publikace a vyhrazuje si právo měnit obsah dokumentace

Více

QAW910. Prostorová jednotka. Synco living

QAW910. Prostorová jednotka. Synco living 2 703 Synco living Prostorová jednotka QAW910 Bezdrátová prostorová jednotka Rádiová komunikace protokolem KNX RF (868 MHz, obousměrně) Ovládání a zobrazení funkcí vytápění místnosti Snímání prostorové

Více

Malý distribuovaný I/O modul

Malý distribuovaný I/O modul MLIO Shrnutí Použití Funkce Malý distribuovaný I/O modul Malý I/O modul MLIO je mikroprocesorem řízený komunikativní modul pro instalaci mimo rozvaděč. Umožňuje tvorbu topologií s distribuovanými vstupy

Více

Hotelový přístupový systém. Vstupní identifikační karta je služba bez komplikací

Hotelový přístupový systém. Vstupní identifikační karta je služba bez komplikací Hotelový přístupový systém Vstupní identifikační karta je služba bez komplikací h otelový přístupový sy Služby a bezpečnost pro hotel Kdo nabízí Firma Cominfo a.s., která je nejkomplexnějším tuzemským

Více

WAGO Úspora elektrické energie

WAGO Úspora elektrické energie WAGO Úspora elektrické energie 1 WAGO profil firma založena v roce 1951, Minden, Německo specializace: pružinová připojení elektrických vodičů řídící systémy pro automatizaci budov a průmysl přes 4500

Více

DIRIS DIGIWARE. Multifunkční měřicí a monitorovací systém pro elektrické sítě

DIRIS DIGIWARE. Multifunkční měřicí a monitorovací systém pro elektrické sítě DIRIS DIGIWARE Multifunkční měřicí a monitorovací systém pro elektrické sítě 2016 DIRIS Digiware Úspora času a prostoru, snížení nákladů a zlepšení přesnosti Systém DIRIS Digiware je inovativní způsob

Více

APL-017 rev. 9/2015. M4016 MODBUS master. Obecný popis

APL-017 rev. 9/2015. M4016 MODBUS master. Obecný popis APL-017 rev. 9/2015 M4016 MODBUS master Obecný popis Řídící a telemetrické stanice M4016 a M4016-32 umožňují obousměrnou komunikaci se slave zařízeními protokolem MODBUS RTU. Komunikace se slave zařízení

Více

2 0 1 4 / 1 5 OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY

2 0 1 4 / 1 5 OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY 2 0 1 4 / 1 5 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY controls Lokální ovladače TOSHIBA nabízí ke klimatizačním zařízením širokou škálu různých ovladačů, které umožňují snadné a přehledné ovládání jak ovládání

Více

On-line datový list MCS300P HW PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list MCS300P HW PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. MCS300P HW Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

FC015 Komunikativní regulátor teploty a CO 2 pro topné a chladicí panely a VAV klapku

FC015 Komunikativní regulátor teploty a CO 2 pro topné a chladicí panely a VAV klapku FC015 Komunikativní regulátor teploty a CO 2 pro topné a chladicí panely a VAV klapku Shrnutí FC015 je komunikativní regulátor pro topné a chladicí panely řízené signálem 0...10 V ss a řízení klapky regulátoru

Více

napájecí napětí vlastní odběr zařízení podporované funkce počet bitů stopbit nastavitelné adresy maximální počet zařízení na lince

napájecí napětí vlastní odběr zařízení podporované funkce počet bitů stopbit nastavitelné adresy maximální počet zařízení na lince Převodník (gateway) bezdrátových prvků standardu EnOcean pro komunikaci RS 485 MODBUS RTU Modbus-RTU Příjem bezdrátových teplotních čidel, teplotních čidel s vlhkostí, okenních a dveřních kontaktů, spínačů,

Více

Nástěnný regulátor Evolution TH

Nástěnný regulátor Evolution TH HS K 14001 01.2014 ástěnný regulátor Evolution TH Regulátor pro ovládání fancoilů, teplovzdušných jednotek, podlahových konvektorů a obdobných spotřebičů s EC nebo 3-rychlostními asynchronními 1-fázovými

Více

(senzory nejsou součásti dodávky) CAV (constant air volume) vestavěný

(senzory nejsou součásti dodávky) CAV (constant air volume) vestavěný 102 Minireg a Systém měření a regulace je základním prvkem vzduchotechnického zařízení. S tímto systémem lze ovládat a řídit jednotlivé funkce VZT zařízení, kde jedním ze základních úkolů je dosažení požadovaných

Více

Školení projektantů 2013. 1.část-projektování IVT PremiumLine EQ

Školení projektantů 2013. 1.část-projektování IVT PremiumLine EQ Školení projektantů 2013 1.část-projektování IVT PremiumLine EQ IVT online www.cerpadla-ivt.cz Zdroj informací přístupný 24 h/denně Technické listy Projekční podklady Návody k použití Elektropodklady Software

Více

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí STERIVAP SL kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví chráníme zdraví lidí MMM Group vedoucí dodavatel služeb pro zdravotnictví Skupina MMM je od roku 1954 celosvětově činná jako jeden z

Více

JUMO mtron T Měřicí, regulační a automatizační systém

JUMO mtron T Měřicí, regulační a automatizační systém Typový list 705001 Strana 1/9 JUMO mtron T Měřicí, regulační a automatizační systém Centrální jednotka Krátký popis Centrální jednotka jako jeden ze základních modulů, je srdcem celého systému. Zahrnuje

Více

VÝROBNÍ LINIE REŠENÍ PITNÉ VODY

VÝROBNÍ LINIE REŠENÍ PITNÉ VODY REŠENÍ PITNÉ VODY REŠENÍ PITNÉ VODY Kompaktní a výkonné produkty pro ohrev pitné vody ZAJISTĚTE SI UŽ NYNÍ NÁSKOK. Impressum: aqotec GmbH Vöcklatal 35, 4890 Weißenkirchen im Attergau, Österreich Telefon:

Více

LAC2 Vzduchové chladiãe oleje pro prûmyslové pouïití s elektromotorem na stfiídavé napûtí

LAC2 Vzduchové chladiãe oleje pro prûmyslové pouïití s elektromotorem na stfiídavé napûtí The Professional Choice - in Fluid Management LAC2 Vzduchové chladiãe oleje pro prûmyslové pouïití s elektromotorem na stfiídavé napûtí V bûr vhodného chladiãe Abyste mohli stanovit správnou velikost vzduchového

Více

M-BUS P EVODNÍK/ZESILOVA EQUOBOX LC1

M-BUS P EVODNÍK/ZESILOVA EQUOBOX LC1 SINAPSI S.r.l. Via delle querce 11/13 06083 Bastia Umbra (PG) Italy T.+39.075.8011604 F.+39.075.8014602 M-BUS PEVODNÍK/ZESILOVA EQUOBOX LC1 Návod k použití Ver. 3.3 1 OBSAH 1. PEHLED M-BUS... 3 1.1 POPIS

Více

Instalační manuál. Vždy si zkontrolujte aktuálnost manuálu na webu v kartě Ke stažení u daného výrobku! Vnitřní videojednotka s pamětí

Instalační manuál. Vždy si zkontrolujte aktuálnost manuálu na webu   v kartě Ke stažení u daného výrobku! Vnitřní videojednotka s pamětí VT-D-70-TM3 Instalační manuál Vnitřní videojednotka s pamětí VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:00 15:30) www.variant.cz

Více

MĚSTO LOVOSICE ul. Školní 407/2, 410 30 Lovosice, fax 416 532 130, e-mail: meulovo@meulovo.cz

MĚSTO LOVOSICE ul. Školní 407/2, 410 30 Lovosice, fax 416 532 130, e-mail: meulovo@meulovo.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na topenářské práce na akci s názvem: Zajištění telekomunikačních

Více

a příslušenství V-net a příslušenství (LG síťová řešení) Dálkový ovladač Centrální ovladač Příslušenství

a příslušenství V-net a příslušenství (LG síťová řešení) Dálkový ovladač Centrální ovladač Příslušenství (LG síťová řešení) a příslušenství V-net a příslušenství 74 76 84 Dálkový ovladač Centrální ovladač Příslušenství V-NET produktová řada Dálkový ovladač Bezdrátový infra ovladač PQWRHDF0 Drátový ovladač

Více

nastavitelná ±10 % vstupního rozsahu termočlánek: max. 100 Ω napětí: max.1 kω Pt100: odpor vedení max. 10 Ω

nastavitelná ±10 % vstupního rozsahu termočlánek: max. 100 Ω napětí: max.1 kω Pt100: odpor vedení max. 10 Ω Regulátory řady PXG jsou vhodné pro složitější regulační procesy. Jsou vybavené univerzálním vstupem pro termočlánky, Pt100, napěťové a proudové lineární signály. Kromě standardních funkcí jako je dvoupolohová

Více

Řídicí bloky CPX-CEC

Řídicí bloky CPX-CEC Použití řídicí systém Systémy CODESYS jsou moderní řídicí systémy pro terminály CPX, které umožňují programování v prostředí CODESYS dle IEC 61131-3. programování ve světovém jazyce Systém CODESYS dodávaný

Více

On-line datový list VICOTEC450 TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VICOTEC450 TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VICOTEC450 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Servozesilovače. Digitální servozesilovače TGA, TGP

Servozesilovače. Digitální servozesilovače TGA, TGP Servozesilovače Digitální servozesilovače TGA, TGP Digitální servozesilovače TGA 300 Digitální servozesilovače TGA 300 jsou určené pro řízení synchronních rotačních a lineárních servomotorů. Servozesilovače

Více

Digitální videorekordér řady Divar MR

Digitální videorekordér řady Divar MR CCTV Digitální videorekordér řady Divar MR Digitální videorekordér řady Divar MR Cenově výhodné, bezpečné vestavěné provedení Účinná komprese souborů MPEG-4 Zobrazení a nahrávání obrazu v rozlišení CIF,

Více

Analyzátor spalin pro průmysl

Analyzátor spalin pro průmysl Analyzátor spalin pro průmysl testo 340 přenosný měřicí přístroj pro měření spalin v průmyslu O 2 Možnost rozšíření měřicího rozsahu pro neomezené měření při vysokých koncentracích plynu. Analýza spalin

Více

W&H Nordic, Sweden Tel: +46 8 44 58 830 Fax: +46 8 44 58 833 office@whnordic.se

W&H Nordic, Sweden Tel: +46 8 44 58 830 Fax: +46 8 44 58 833 office@whnordic.se WEHADENT Austria, Salzburg Tel: +43 662 87 62 43 Fax: +43 662 88 24 72 office@wehadent.at W&H Deutschland, Laufen/Obb Tel: +49 8682 89 67-0 Fax: +49 8682 89 61 11 office.de@wh.com W&H CH AG, Uster Tel:

Více

On-line datový list S700 EXTRAKTIVNÍ ANALYZÁTORY PLYNŮ

On-line datový list S700 EXTRAKTIVNÍ ANALYZÁTORY PLYNŮ On-line datový list S7 S7 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T C US Objednací informace Typ Výrobek č. S7 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí

Více

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC

ECL Comfort 110 230 V AC a 24 V AC 230 V AC a 24 V AC Popis a použití V aplikacích vytápění lze řídicí jednotku ECL Comfort 110 integrovat s řešením Danfoss Link prostřednictvím rozhraní DLG pro použití v jednogeneračních aplikacích. Řídicí

Více

Průvodce chytrou elektroinstalací

Průvodce chytrou elektroinstalací Průvodce chytrou elektroinstalací Moderní řešení projektů domů a budov www.inels.cz Představení inels Dostává se Vám do rukou průvodce světem inteligentních elektroinstalací. Inspirujte se a poznejte,

Více