Fólie pro řízení světla Fólie Dual-Color 3M řady

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fólie pro řízení světla Fólie Dual-Color 3M řady 3635-200"

Transkript

1 Fólie pro řízení světla Fólie Dual-Color 3M řady Informace o výrobku Vydání A, platí od listopadu 2002 Popis Fólie Dual-Color 3M řady jsou součástí skupiny výrobků 3M pro light management. Maximální čistotě barev a jasu osvětlení této výjimečné fólie ve dne i v noci přispívají dvě složky: dvoubarevný vzor perforace a lepidlo řídící světlo. Fólie Dual-Color použijte pro vytvoření zvláštních barevných či obrazových efektů přes den (bez osvětlení) a pro odlišnou barvu v noci (podsvícením). Tohoto efektu se dosahuje prosvítáním vnitřní barvy otvory perforace dvoubarevné fólie. Při sledování z běžné vzdálenosti pro velkoformátové grafiky si pozorovatel otvorů perforace nepovšimne. Přesto však mají na viditelnost perforace vliv uživatelem zvolené barvy a konstrukční uspořádání. Fólie Dual-Color se dodává v černém nebo bílém provedení nebo v barvách požadovaných zákazníkem. Podrobnosti sdělí obchodní zástupce 3M. Fólie je určena k použití s Průhlednou grafickou fólií 3M Scotchcal řady Další rozšíření možností představuje možnost potisku bílé dvoubarevné fólie sítotiskovými barvami 3M řady 1900/9700UV. Některá konstrukční uspořádání a jejich výsledná působení jsou popsána dále v tomto dokumentu. Aplikace a použití Fólie Dual-Color 3M řady je určena k vytváření odolných trvanlivých dvoubarevných písmen, značek a obrazů. Žádná další použití NEJSOU zaručena 3M ani kryta celosvětovou zárukou 3M MCS bez předchozího písemného potvrzení příslušné aplikace ze strany 3M. Jako první nebo druhá vrstva na akrylových, polykarbonátových a PETG (polyetylen tereftalát modifikovaný glykolem) písmenech a čelech značek Jako první čelní povrch na fóliích na markýzy 3M Panaflex a Sign Facing 945GPS nebo 3M Panaflex Sign Facing 645EI Omezení použití Obvykle neposkytujeme záruku na jiná použití, obraťte se však na nás se svými návrhy, zvážíme je nebo vám nabídneme jiný výrobek 3M. Výslovně neposkytujeme záruku na následující aplikace: Aplikace na jiné než svislé povrchy Použití jako druhou vrstvu na Panaflex Awning And Sign Facing 945GPS nebo sign facing 645EI Použití na jakýkoli povrch, kde překážka ve výhledu představuje riziko Tepelné tvarování Kompatibilní výrobky 3M Panaflex Awning and Sign Facing 945GPS 3M Panaflex Awning and Sign Facing 945GPS Průhledná grafická fólie 3M Scotchcal řady 3630 Difúzní fólie 3M a Světlo zesilující fólie 3M Barva 3M pro sítotisk řady 1900 Barva 3M pro sítotisk řady 9700UV Plochý akryl, polykarbonát*, PETG (polyetylén tereftalát modifikovaný glykolem) Fólie řady typicky lne k polykarbonátovému podkladu vystavenému slunci. Některé druhy tohoto podkladu však mohou přilnavost fólie omezit. Pokud máte potíže s touto kombinací materiálů, obraťte se na technický servis komerční grafiky 3M (viz str. 6). Další podrobnosti naleznete v Návodu 5.1. Polykarbonátový podklad může před použitím vyžadovat vysušení žíháním. Postupujte podle údajů výrobce. Poznámka: Plné názvy výrobků 3M, které jsou uvedeny na této straně, naleznete na str. 1.

2 Řada výrobků Vlastnost Barva Popis Fólie : bílá perforovaná fólie s matným povrchem Fólie : černá perforovaná fólie s matným povrchem Tloušťka fólie 0,14 mm vinyl (bez lepidla ) 0,152 až 0,165 mm (s lepidlem) Typ lepidla Samolepící Barva lepidla Minimální teplota při aplikaci Krycí vrstva Aplikační povrchy Aplikační podklady Fólie : bílé Fólie : bílé 16 C (60 F) ivní životnost bílý sulfátový papír, 78 liber Rovný bez výčnělků Akryl, polykarbonát, PETG (polyetylén tereftalát modifikovaný glykolem), materiály Panaflex awning and sign facing ivní životnost je založena na praktických zkušenostech a atmosférických zkouškách, provedených po celém území Spojených států. Při zpracování a použití grafiky podle doporučení 3M by měla praktická životnost dosáhnout uvedených hodnot. Skutečná životnost závisí na: Správné kombinaci fólie, složení inkoustu a způsobu vysušení inkoustu Volbě a přípravě podložky Metodě aplikace Podmínkách provozu Způsobu čistění Zaručená trvanlivost Fólie (zvolené barvy) Oblast 1 roky Oblast 2 roky Oblast 3 roky Zpracování Tento dokument neobsahuje podrobnosti k tisku, zpracování a aplikaci popsaného výrobku. Viz Literaturu 3M. Sítotisk Vzhledem k tomu, že fólie řady je perforovaná, musí se při potisku fólie pravidelně vkládat odpadní papír, aby se síto vyčistilo od nánosů. Světlo zesilující fólie 3M Jas prvku je možné zvýšit zařazením světlo zesilující fólie. Viz Literaturu 3M. Možnosti konstrukce Jak kreativní mohu být? Popsané možnosti konstrukce poskytují základní vodítko pro vytváření efektních prosvětlených písmen, značek a obrazců. Možnosti můžete dále rozšířit pokusy s uvedenými náměty i realizací vlastních nových nápadů. Zde je několik dalších námětů: Přehoďte polohu průhledné a rozptylné fólie. Na fólii natiskněte obrázek. Obrázek pak bude viditelný přes den, s kreativním využitím zatemňovací fólie a přídavné vrstvy průhledné fólie se může vzhled prvku po prosvětlení v noci zcela změnit. Nahraďte vybrané části průhledné fólie 3M písmeny vyříznutými z dvoubarevné fólie řady Za dvoubarevný film umístěte ještě další barvu.

3 Použití barev v obrázcích konstrukčních možností Některé následující obrázky jsou barevné. Pomůže vám to lépe pochopit funkci dvoubarevné fólie 3M, za tím účelem si, prosím, otevřete obrázek na Internetu a pak, pokud je to nutné, jej vytiskněte na barevné tiskárně. Podrobnosti k použití našich internetových stránek naleznete na str. 6 v Literatuře 3M. Konstrukční možnost 1 s bílou dvoubarevnou fólií Tato konstrukce poskytuje nejlepší viditelnost za denního světla použitím bílé nebo určené barvy fólie. Poznámka: Pokud sledujete pouze černobílý obrázek, náš příklad ukazuje v noci písmeno svítící modře, tohoto efektu se dosáhne použitím modré fólie řady Konstrukční možnost 2 s černou dvoubarevnou fólií je shodná s možností 1, použije se dvoubarevná fólie černé nebo vámi určené barvy. Poznámka: Pokud sledujete pouze černobílý obrázek, náš příklad ukazuje v noci písmeno svítící modře, tohoto efektu se dosáhne použitím modré fólie řady 3630.

4 Konstrukční možnost 3 - bez barev Jedná se o nejjednodušší možnost vytvoření osvětleného písmene, které je v denním světle černé a v noci svítí bíle. Konstrukční možnost 4 - Ohebná podložka Tato možnost používá jako substrát fólie 3M Panaflex Awning a/nebo Sign Facing. Fólii je možné aplikovat pouze na přední stranu substrátu. Poznámka: Pokud sledujete pouze černobílý obrázek, náš příklad ukazuje v noci písmeno svítící modře, tohoto efektu se dosáhne použitím modré fólie řady Tepelné tvarování Nedoporučuje se ani na ně není záruka u dvoubarevných fólií řady v zákazníkem určených barvách.

5 Skladovatelnost, přeprava a skladování Nezpracované fólie mohou být uloženy do dvou let od dodání 3M. Zpracovaná fólie může být skladována pouze 1 rok. Celková doba skladování fólie před a po zpracování však nesmí překročit 2 roky. Fólie skladujte na čistém suchém místě v originálním obalu. Fólie ukládejte mimo dosah přímého slunečního světla při teplotách do 38 C (100 F). Pro přepravu tohoto typu grafiky naviňte fólii lícem ven na jádro o průměru 15 cm a větším. Tento způsob zabrání pomačkání fólie nebo jejímu odlepení od krycí vrstvy. Chemické a fyzikální vlastnosti Uvedené hodnoty jsou typické pro nezdobenou (originální) fólii a Pro údaje o zakázkových fóliích se obraťte na obchodního zástupce 3M. Fyzikální vlastnosti Vlastnost Tloušťka (fólie s lepidlem) Pevnost v tahu (min) Teplotní rozsah pracovní Smrštění po aplikaci Metrické jednotky 0,10 až 0,13 mm 0,9 kg/cm (23 C) Anglické jednotky 4 až 5 mil 5 pounds/inch při 73 F -60 až +107 C -65 až +225 F 0,4 mm 0,381 mm Zdraví a bezpečnost POZOR Při zacházení s jakýmikoli chemikáliemi si prostudujte označení na obalu a Informaci o bezpečnosti materiálu (MSDS), obsahují důležité informace pro ochranu zdraví a životního prostředí. Kde najdete MSDS pro výrobky 3M: Elektronicky na našich stránkách Od vašeho obchodního zástupce 3M. Při použití jakéhokoli zařízení vždy zajistěte bezpečnost dodržováním pokynů k použití od výrobce. Důležité upozornění Tento dokument poskytuje pouze technické informace. Všechny otázky týkající se záruky a odpovědnosti v souvislosti s tímto výrobkem jsou určeny smlouvou a podmínkami prodeje, které podléhají příslušným platným zákonům. Před použitím musí uživatel určit vhodnost výrobku pro požadované nebo zamýšlené použití a uživatel nese všechna rizika a závazky s tím spojené. Přilnavost Adheze k akrylovým panelům a k první vrstvě Panaflex sign facing je 0,5 kg/cm (3 pounds/inch). Chemická odolnost Odolává slabým kyselinám, slabým zásadám a solím. Výborná odolnost proti vodě.

6 Literatura 3M Dále je uvedena příslušná technická literatura 3M, která se vztahuje k výrobku. Předmět Dokument č. Informace o výrobku 3M Panaflex Awning and Sign 600 Facing 945GPS 3M Panaflex Awning and Sign 945 Facing 945GPS Průhledná grafická fólie 3M 3630 Scotchcal řady 3630 Fólie pro řízení světla 3M M(tm) Zatemňovací fólie B, B - 3M(tm) Difúzní fólie , Fólie den/noc 3M(tm) Světlo zesilující fólie 3M Barva 3M pro sítotisk řady Barva 3M pro sítotisk řady UV Předmět Dokument č. Návod Návrh značení 2.1 Návrh skříní světelných těles a 2.4 svítících písmen Sítotisk s barvami 3M řady 9700UV 3.4 ve 4 barvách 3.13 Sítotisk s barvami 3M řady 1900 ve 4 barvách Rýhování a řezání 4.1 Použití pásek 3M pro předběžné 4.3 maskování a rozmístění na fólie Aplikace, volba podložky a aplikační 5.1 technologie závislá na podložce Aplikace, všeobecné postupy pro 5.5 vnitřní i vnější suché použití Aplikace, ploché tuhé plastové znaky, samolepící průhledné a 5.7 vyměnitelné fólie Aplikace průhledných fólií na 3M Panaflex Awning And Sign 5.9 Facing 945GPS Skladování, zacházení údržba a 6.5 odstranění Záruka Záruka 3M MCS Další podpora Pro pomoc ve specifických otázkách, týkajících se fólií zesilujících světlo 3M nebo jiného výrobku Divize komerční grafiky 3M, se obracejte na své místní zástupce technického servisu 3M nebo na 3M Laboratories (Europe) Zweigniederlassung der 3M Deutschland GmbH - Commercial Graphics - Carl-Schurz-Strasse 1 D Neuss Germany Telefon: +49 (0) Fax: +49 (0) Použití obchodních známek a názvů značek v tomto dokumentu se řídí americkými normami. Tyto normy se mohou mimo USA lišit v každé zemi. Scotchprint je registrovanou ochrannou známkou 3M. 3M, MCS, Panaflex a Scotchcal jsou ochrannými známkami 3M.

Grafické fólie 3M Schotchcal pro hrubé a nerovné povrchy IJ8624, RG8624, FN8624 a 8624ES

Grafické fólie 3M Schotchcal pro hrubé a nerovné povrchy IJ8624, RG8624, FN8624 a 8624ES 3M List výrobku 8624 Vydání UKD, platné od prosince 2007 Grafické fólie 3M Schotchcal pro hrubé a nerovné povrchy IJ8624, RG8624, FN8624 a 8624ES Pro piezoelektrický a elektrostatický potisk Popis výrobku

Více

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara 3M Europe, platnost od července 2015 Dekorační fólie na sklo 3M Fasara Technický list Popis výrobku Fólie 3M Fasara jsou dekorativní fólie určené k aplikaci na skleněné povrchy a okna. Tyto fólie zaručují

Více

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara Produktový list Fasara (UK) Vydání (UK-D), platné od července 2005 Dekorační fólie na sklo 3M Fasara Popis výrobku Fasara je tuhá, rozměrově stálá, průsvitná polyesterová fólie určená k použití na rovných

Více

Možnosti ochrany grafického materiálu

Možnosti ochrany grafického materiálu , Platí od: Červen 2013 Možnosti ochrany grafického materiálu Laminace a bezbarvé laky Produkty Tento produktový list nabízí přehled všech produktů 3M pro ochranu grafického materiálu. Tento produktový

Více

Řada Produktový list. Popis výrobku

Řada Produktový list. Popis výrobku 3M Europe, platnost: březen 2014 3M Grafická fólie Scotchcal TM Řada 3690 Grafická fólie Scotchcal TM Řada 3695 Produktový list Popis výrobku Tuto litou fólii lze používat v celé řadě aplikací na povrchy

Více

Řada IJ3650. Produktový list. Popis výrobku

Řada IJ3650. Produktový list. Popis výrobku 3M Europe, platnost: březen 2014 3M Grafická fólie Scotchcal TM Řada 3650 Grafická fólie Scotchcal TM Řada IJ3650 Produktový list Popis výrobku Tyto lité fólie nabízí všestranné použití, a proto jsou ideální

Více

Technický list Série HX30000

Technický list Série HX30000 FTP.WRP.002B Technický list Série HX30000 Nabídka produktů se skládá z 70μm až 280μm (dle reference) vysoce výkonného vícevrstvého litého vinylu, který je potažen akrylovým lepidlem na bázi rozpouštědla

Více

Produktový list. Popis výrobku

Produktový list. Popis výrobku 3M Europe, platnost: Květen 2015 3M Grafická fólie Scotchcal TM Clear View 8150 Produktový list Popis výrobku Grafická fólie Scotchcal TM Clear View je dokonale průhledná litá fólie na potisk PVC. Jakékoliv

Více

Tisková fólie Envision TM Řada 48. Produktový list. Popis výrobku. Řada 48C

Tisková fólie Envision TM Řada 48. Produktový list. Popis výrobku. Řada 48C 3M Europe, platnost: březen 2015 3M Tisková fólie Envision TM Řada 48 Tisková fólie Envision TM Řada 48C Produktový list Popis výrobku Tyto fólie, které nejsou vyrobeny z materiálů na bázi PVC, jsou velmi

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

Nanášení fólií na podklady s prohlubněmi a jejich odstraňování

Nanášení fólií na podklady s prohlubněmi a jejich odstraňování Aplikační list 5.46 3M Europe, datum platnosti: listopad 2012 3M Nanášení fólií na podklady s prohlubněmi a jejich odstraňování Potahová fólie s potiskem 3M Envision 480Cv3 Aplikační list Doporučené typy

Více

Scotch- W eld akrylová lepidla DP8405NS zelené DP8410NS zelené

Scotch- W eld akrylová lepidla DP8405NS zelené DP8410NS zelené Scotch- W eld akrylová lepidla Technický list únor 2014 Popis produktu 3M Scotch-Weld DP8405NS a DP8410NS jsou vysoce výkonná dvousložková akrylová lepidla, která nabízejí vynikající pevnost ve střihu,

Více

Základní vlastnosti bezpečnostní páska 5702

Základní vlastnosti bezpečnostní páska 5702 Podlahová páska pro bezpečnostní značení podlah, schodů a jiných míst se silným namáháním oděrem. Páska má výbornou odolnost světlu a oděru - je probarvena ve hmotě ze strany lepidla. Další výhodou je,

Více

Controltac. Grafická samolepící fólie série 180. Informace o výrobku 180. Popis. Vydání D-EU, platí od února 2001

Controltac. Grafická samolepící fólie série 180. Informace o výrobku 180. Popis. Vydání D-EU, platí od února 2001 Controltac Grafická samolepící fólie série 180 Informace o výrobku 180 Vydání D-EU, platí od února 2001 Popis Výhody Díky lepidlu umožňujícímu nastavení a změnu polohy je fólie velmi vhodná pro velkoformátové

Více

Projection Whiteboard film

Projection Whiteboard film 3M Technický zpravodaj květen 2010 Projection Whiteboard film Communication Films Výhody Fólie PWF je bílá adhezní páska určená jak k projekci, tak k psaní. Řada výrobku Výrobek Barva Konečná úprava Rozměr

Více

Příprava a aplikace řady fólií na zdi Avery Dennison MPI

Příprava a aplikace řady fólií na zdi Avery Dennison MPI Vydáno: 02/2016 Příprava a aplikace řady fólií na zdi Avery Dennison MPI Aplikace fólií na zdi MPI společnosti Avery Dennison musí být provedena nejlepším možným způsobem pro zajištění fungování produktu

Více

Scotchlite Grafická fólie série 580 E

Scotchlite Grafická fólie série 580 E Informace o výrobku Vydání A, platí od srpna 2001 Scotchlite Grafická fólie série Výhody Trvanlivá, pružná, reflexní fólie s uzavřenou optikou Podobná barva ve dne i v noci Odpovídá předpisu UN/ECE 104

Více

IGEPA velkoobchod papírem, spol. s r.o. Ke Stadionu 400 250 70 Odolena Voda. igepa-czech_objednavky@igepagroup.com

IGEPA velkoobchod papírem, spol. s r.o. Ke Stadionu 400 250 70 Odolena Voda. igepa-czech_objednavky@igepagroup.com SÍTOTISKOVÉ FÓLIE IGEPA velkoobchod em, spol. s r.o. Ke Stadionu 400 250 70 Odolena Voda igepa-czech_objednavky@igepagroup.com www.igepagroup.cz Tel.: 283 970 121 Fax: 283 971 996 Obsah: MasterScreen 80

Více

Zpět k základům tvorba vysoce zabezpečených ID karet

Zpět k základům tvorba vysoce zabezpečených ID karet Zpět k základům tvorba vysoce zabezpečených ID karet S použitím různorodých tiskových technologií můžete významně snížit možnost padělání nebo zkopírování vašich firemních identifikačních karet Ještě než

Více

JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU

JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU 3cz94603.fm Page 12 Tuesday, April 15, 2003 10:40 AM NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT

Více

JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU

JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ 11 PŘED POUŽITÍM

Více

LCC 150. Technický list Prosinec 2012

LCC 150. Technický list Prosinec 2012 Technický list Prosinec 2012 LCC 150 LCC 150 je vyrobeno jako patentní metylmetakrylátové lepidlo. Jedná se o novou řadu lepidel zajišťující přilnavost pro celou řadu materiálů, bez nutnosti použití primeru.

Více

Grafická fólie Controltac řady IJ 380

Grafická fólie Controltac řady IJ 380 3M Pokyny 5.41-EU Vydání B-EU, platné od dubna 2008 Grafická fólie Controltac řady IJ 380 Použití grafické fólie Controltac řady IJ 380 na podkladech s prohlubněmi Úvod Grafická fólie Controltac IJ 380

Více

Reflexní grafická fólie Scotchlite TM Řada 680

Reflexní grafická fólie Scotchlite TM Řada 680 3M Europe, platnost: květen 2012 Reflexní grafická fólie Scotchlite TM Řada 680 Reflexní grafická fólie Scotchlite TM Řada IJ680-10 Řada 680CR Řada 680CRE Řada IJ680CR-10E Produktový list Popis výrobku

Více

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ 11 PŘED POUŽITÍM

Více

VÝHODY ŘADY BARVY S KŘEMENEM. Řada, která barvám vdechne život FÁSADY BEZ VAD MNOHOSTRANNÁ ŘADA

VÝHODY ŘADY BARVY S KŘEMENEM. Řada, která barvám vdechne život FÁSADY BEZ VAD MNOHOSTRANNÁ ŘADA Řada, která barvám vdechne život VÝHODY ŘADY FÁSADY BEZ VAD Řada QUARZ Paulín je zastoupena výrobky na bázi akrylátových pryskyřic ve vodní disperzi s křemenným pískem. Výrobky se používají na exteriérové

Více

LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M375 M475

LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M375 M475 LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP Stručná referenční příručka M375 M475 Použití nástroje HP Smart Install pro připojení k počítači, kabelové síti nebo bezdrátové síti Instalační soubory

Více

INFORMACE O TECHNOLOGIÍCH VODOROVNÉHO DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ

INFORMACE O TECHNOLOGIÍCH VODOROVNÉHO DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ INFORMACE O TECHNOLOGIÍCH VODOROVNÉHO DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ Část I. Základní informace o vodorovném dopravním značení Výtah z diplomové práce Bc. Davida Kloubka. 1 Úvod Silniční doprava se stala nedílnou

Více

Vnější tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) z pěnového polystyrenu s omítkou určený na podklady z deskových materiálů

Vnější tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) z pěnového polystyrenu s omítkou určený na podklady z deskových materiálů TECHNICKÝ LIST Vnější tepelněizolační kompozitní systém (ETICS) z pěnového polystyrenu s omítkou určený na podklady z deskových materiálů CHARAKTERISTIKA: zateplovací systém z polystyrenu určený na stěny

Více

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Předběžný technický list červen 2013 Popis produktu Akrylová lepidla 3M Scotch-Weld jsou vysoce výkonná dvousložková lepidla s vynikající pevností ve smyku,

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE. Sítotisk.

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE. Sítotisk. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE Sítotisk semestrální práce Ondřej Kočí editor: Helena Míková V Praze dne 30. 4. 2012 Kartografická

Více

Copyright, Armacell Switzerland AG

Copyright, Armacell Switzerland AG MONTÁŽNÍ POKYNY Copyright, Armacell Switzerland AG Všechna práva vyhrazena. Žádná z částí této publikace nesmí být v jakékoli formě digitální nebo mechanické, včetně fotokopií, nahrávání nebo jiných způsobů

Více

Oboustranné polyuretanové pěnové pásky

Oboustranné polyuretanové pěnové pásky Oboustranné polyuretanové pěnové pásky 4004 4008 4016 4026 4032 4052 4056 4085 Technický list Duben, 2009 Popis produktu 3M oboustranné polyuretanové pěnové pásky jsou přizpůsobivé pěny, které se vyznačují

Více

Průmyslové pásky pro reklamní tisk a výstavnictví. Engineered to Perform Better

Průmyslové pásky pro reklamní tisk a výstavnictví. Engineered to Perform Better Průmyslové pásky pro reklamní tisk a výstavnictví Engineered to Perform Better Vysoce účinná 2,5mil akrylová přenášecí páska ORAFILM 1375 3M 467MP čistý akryl bez podkladu voděvzdorný PE potažený papír,

Více

Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota. vytvrzujicí vzdušnou vlhkostí. Vhodná pro venkovní i vnitřní použití.

Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota. vytvrzujicí vzdušnou vlhkostí. Vhodná pro venkovní i vnitřní použití. Technický list Vydání 03/11/2010 Identifikační č.: 02 05 01 01 005 0 000001 Sikaflex -11 + Sikaflex -11 + Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota Construction Popis výrobku Sikaflex -11

Více

Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci

Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci Technický list Datum vydání 10/2012 Identifikační č.: Verze č. 01 Tekutá PU elastická izolační vrstva, pro strojní aplikaci Popis výrobku je 2-komponentní, elastická, trhliny přemosťující, rychle tvrdnoucí

Více

Příručka pro používání laminátů. Oberflex. Řady: Oberflex Oberflex Natur Oberswing Metapal Orpheo

Příručka pro používání laminátů. Oberflex. Řady: Oberflex Oberflex Natur Oberswing Metapal Orpheo Příručka pro používání laminátů Oberflex Řady: Oberflex Oberflex Natur Oberswing Metapal Orpheo Příručka pro použití laminátů Produkt Vlastnosti produktu Rozměr standardní Rozměr na požádání Síla Povrch

Více

RKW ProAgri. Silážní fólie. Rozluštěno! Tajemství revoluční fólie.

RKW ProAgri. Silážní fólie. Rozluštěno! Tajemství revoluční fólie. RKW ProAgri Silážní fólie Rozluštěno! Tajemství revoluční fólie. Světová novinka, která vám usnadní práci a ušetří čas Maximální efektivita a trvanlivost se systémem kombinovaná fólie nejnovější generace

Více

Libraprint LIP. Sítotisková barva

Libraprint LIP. Sítotisková barva Strana: 1/5 Libraprint LIP Sítotisková barva Rozsah použití Barva Librapritt LIP je velmi univerzální ředidlová sítotisková barva, dodávaná v přímých i v rastrových odstínech a určená pro každodenní práce

Více

Sklo pro sprchové zástěny

Sklo pro sprchové zástěny SGG TIMELESS Sklo pro sprchové zástěny Pokyny pro zpracování SAINT-GOBAIN GLASS simplicity The future of habitat. Since 1665. SAINT-GOBAIN GLASS simplicity Pokyny pro zpracování OBSAH 1- Popis 2- Kvalita

Více

Certifikováno dle ANSI/NSF Standard 61. Platí pro nádrže na pitnou vodu větší než 378 litrů.

Certifikováno dle ANSI/NSF Standard 61. Platí pro nádrže na pitnou vodu větší než 378 litrů. Interseal 670 HS Epoxid tolerantní k přípravě povrchu Celosvětově dostupný produkt Popis produktu Dvousložková silnovrstvá epoxidová nátěrová hmota (NH) s vysokým obsahem sušiny a nízkým VOC, tolerantní

Více

SYSTÉM PRO AKUMULACI SRÁŽKOVÝCH VOD AS-NIDAPLAST PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY

SYSTÉM PRO AKUMULACI SRÁŽKOVÝCH VOD AS-NIDAPLAST PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY SYSTÉM PRO AKUMULACI SRÁŽKOVÝCH VOD AS-NIDAPLAST PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY 2 SYSTÉM PRO AKUMULACI SRÁŽKOVÝCH VOD AS-NIDAPLAST PROJEKČNÍ A INSTALAČNÍ PODKLADY Platnost od 7. 3. 2014 Tel.: 548 428

Více

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky!

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky! Návod na výběr správné oboustranné lepicí! Plocha 1 Polypropylen Polyetylen HD Polyetylen HD Měkčené PVC Styren ABS Neměkčené PVC Práškovaný povrch Sklo Hliník Nerezavějící ocel Plocha 2 Sklo Hliník Nerezavějící

Více

Silně těsnicí páska 4411N 4411G 4412N 4412G

Silně těsnicí páska 4411N 4411G 4412N 4412G Silně těsnicí páska Technický list říjen 2011 Popis produktu Silně těsnicí pásky 3M patří do skupiny jednostranně lepicích pásek s kontaktním lepidlem, které jsou určeny pro aplikace vyžadující náročné

Více

1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr

1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Technický list Datum vydání 06/2011 Identifikační č.: 02 08 01 03 001 0 000012 1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Popis výrobku je 1-komponentní, vysoce elastický polyuretanový nátěr, s

Více

6300 Series All-In-One

6300 Series All-In-One 6300 Series All-In-One Uživatelská příručka Květen 2005 www.lexmark.com Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech

Více

PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK AB-300

PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK AB-300 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK AccuBANKER AB-300 Dovozce: CONSYGEN CZ s.r.o. Anenské náměstí 2, 110 00, Praha 1 Tel:224 212 073, Tel/Fax: 224 241 025, Email: consygen@consygen.cz www.consygen.cz

Více

Výrobní program. Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500

Výrobní program. Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Výrobní program Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Září 2007 Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Univerzální číslicová indikace polohy HEIDENHAIN je správným řešením pro obráběcí stroje,

Více

MasterFlow 648. Vysokopevnostní, chemicky odolná, zálivková hmota na bázi EP pro přesné podlévání.

MasterFlow 648. Vysokopevnostní, chemicky odolná, zálivková hmota na bázi EP pro přesné podlévání. POPIS MasterFlow 648 je 3K vysokopevnostní, zálivková hmota na bázi EP s nízkým smrštěním. Vykazuje vysokou počáteční I konečnou pevnost. Po smíchání všech tří složek MasterFlow 648 představuje maltu s

Více

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ 11 PŘED POUŽITÍM

Více

PVC-U desky vhodné pro každou příležitost

PVC-U desky vhodné pro každou příležitost potisk. lakování. nanášení tenkých vrstev. PVC-U desky vhodné pro každou příležitost Obchodní informace pro: dekoratéry reklamní techniky digitální tisk projektové a reklamní agentury vystavovatele výrobce

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK AccuBANKER AB-300 Dovozce: CONSYGEN CZ s.r.o. Anenské náměstí 2, 110 00, Praha 1 Tel:224 212 073, Tel/Fax: 224 241 025, Email: consygen@consygen.cz www.consygen.cz

Více

Fasádní panely pro stavební objekty od Lamiluxu. Estetika a design Energetická hospodárnost a funkčnost. Customized Intelligence

Fasádní panely pro stavební objekty od Lamiluxu. Estetika a design Energetická hospodárnost a funkčnost. Customized Intelligence Fasádní panely pro stavební objekty od Lamiluxu Estetika a design Energetická hospodárnost a funkčnost Customized Intelligence Slouží zákazníkům jako program FASÁDNÍ PANELY OD LAMILUXU Prostor pro individuální

Více

Nová stránka v éře PU pěn. Kvalita pro profesionály

Nová stránka v éře PU pěn. Kvalita pro profesionály Nová stránka v éře PU pěn Kvalita pro profesionály Nová stránka v éře PU pěn Různorodá struktura, malá odolnost vůči UV záření a rychlá degradace - to vše jsou faktory spojené se stávajícími PU pěnami.

Více

KVALITA DREVA ˇ OD ROKU 1857. 5 důvodů pro zakoupení podlahy Kährs

KVALITA DREVA ˇ OD ROKU 1857. 5 důvodů pro zakoupení podlahy Kährs KVALITA DREVA ˇ OD ROKU 1857 5 důvodů pro zakoupení podlahy Kährs Existuje celá řada dobrých důvodů, proč zvolit podlahu od firmy Kährs. Přirozená krása a technicky perfektní provedení jsou dva z nich.

Více

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 Pro budoucí použití si prosím poznamenejte následující informace, které najdete na informačním štítku a datum prodeje, který je uveden na Vašem účtu / faktuře: Model Výrobní číslo

Více

Technický list 3000. Super Latex ELF 3000

Technický list 3000. Super Latex ELF 3000 Super Latex ELF 3000 latexová barva, nízkoemisní, neobsahující rozpouštědla a změkčovadla, tupě matný, odolnost proti otěru za mokra třídy 2, bílý, starobílý, popř. barevný, vnitřní Vlastnosti Nízkoemisní

Více

Inkoust pro piezoelektrický tisk řady 1500v2 Pro tiskárny EFI VUTEk 150, 2360/3360, 3000/5000 a 3300/5300

Inkoust pro piezoelektrický tisk řady 1500v2 Pro tiskárny EFI VUTEk 150, 2360/3360, 3000/5000 a 3300/5300 3M Europe, platné od června 2013 Inkoust pro piezoelektrický tisk řady 1500v2 Pro tiskárny EFI VUTEk 150, 2360/3360, 3000/5000 a 3300/5300 Produktový list Popis výrobku S inkousty řady 1500v2 při použití

Více

MEVA a. s. Roudnice n.l. Návod k obsluze

MEVA a. s. Roudnice n.l. Návod k obsluze MEVA a. s. Roudnice n.l. Návod k obsluze Propan-butanový dvouhořákový vařič ORLÍK Propan-butanový dvouhořákový vařič RIGA 2 Propan-butanový trojhořákový vařič RIGA 3 Propan-butanový dvouhořákový vařič

Více

TECHNICKÝ LIST XYLADECOR TINOVA

TECHNICKÝ LIST XYLADECOR TINOVA Až 12 let ochrany Vysoce elastický film Chrání před mrazem, UV zářením a nepřízní počasí INFORMACE O PRODUKTU Popis výrobku Xyladecor Tinova je unikátní prémiová lazura nejvyšší třídy s inovativní technologií

Více

Grafická folie na vnější povrchy letadel VS7704

Grafická folie na vnější povrchy letadel VS7704 3M Technický list výrobku VS7704 Vydání D, platné od srpna 2006 Grafická folie na vnější povrchy letadel VS7704 Pozn.: Popis Výhody Divize 3M Commercial Graphics některé výrobky přejmenovala, aby jejich

Více

PROGRAM SÁDROKARTON PROGRAM SÁDROKARTON. Finish tmel na sádrokartony. Sádrokartonářská stěrka. Univerzální brousitelný tmel

PROGRAM SÁDROKARTON PROGRAM SÁDROKARTON. Finish tmel na sádrokartony. Sádrokartonářská stěrka. Univerzální brousitelný tmel Finish tmel na sádrokartony Pouze pro interiéry k vyrovnání nerovností na stěnách, k opravám starých a popraskaných omítek, hladkého betonu a k finálnímu tmelení sádrokartonových desek. Je určen k úpravě

Více

Manuál k solárním modulům Solar-2, Solar-10 V1.4

Manuál k solárním modulům Solar-2, Solar-10 V1.4 Manuál k solárním modulům Solar-2, Solar-10 V1.4 ÚVOD Tento návod obsahuje informace o instalaci a bezpečnosti, se kterými byste se měli seznámit před tím, než začnete fotovoltaický modul používat. Distributor

Více

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu.

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu. Technický list Vydání 05/2014 Identifikační č.: 02 04 03 01 001 0 000001 Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo Popis výrobku je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel

Více

Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz

Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz Návod ke kladení, údržbě a čištění podlah RIKETT Quartz ANVI TRADE s.r.o. Bečovská 1273/1 104 00 Praha 10 Tel.: +420 271 096 610 Fax: +420 241 482 127 E-mail: anvitrade@anvitrade.cz Http: www.anvitrade.cz

Více

Montážní návod pro těsnění KLINGER. K Dolům 61 143 00 Praha 4 - Modřany

Montážní návod pro těsnění KLINGER. K Dolům 61 143 00 Praha 4 - Modřany Montážní návod pro těsnění KLINGER K Dolům 61 143 00 Praha 4 - Modřany 1.Rozměry těsnění Velikost těsnění Těsnění musímít správnou velikost 1.Rozměry těsnění Otvory pro šrouby Díry pro šrouby vysekněte

Více

I n d u s t r y. Tabulka příprav povrchů. pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy

I n d u s t r y. Tabulka příprav povrchů. pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy I n d u s t r y Tabulka příprav povrchů pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy Aktivatory a primery - přípravky zlepšující adhezi k podkladu - průvodce k výběru podklad suchý, bez

Více

Info TECHNICKÉ INFORMACE GROZ-BECKERT

Info TECHNICKÉ INFORMACE GROZ-BECKERT Info TECHNICKÉ INFORMACE GROZ-BECKERT BECKERT ŠITÍ 14 JEHLY PRO JEDNO- A VÍCEHLAVÉ VYŠÍVÁNÍ V oblasti jedno - nebo více-hlavého vyšívání nejsou u dnešních strojů stanoveny téměř žádné hranice. To je také

Více

- 2 - Zákazník si může také objednat jednotlivě stříkací pistole i další komponenty sady, dále veškeré chemické koncentráty a též praktický výcvik.

- 2 - Zákazník si může také objednat jednotlivě stříkací pistole i další komponenty sady, dále veškeré chemické koncentráty a též praktický výcvik. - 1 - Chromování Nová inovační technologie-systém tzv.chromování nástřikem na vícesložkové vodou ředitelné bázi, který produkuje chromový efekt a to na jakémkoliv připraveném povrchu-plasty, dřevo, kovy,

Více

PŘÍPRAVKY ŽIVIČNÉ A ODDĚLUJÍCÍ OD BEDNĚNÍ

PŘÍPRAVKY ŽIVIČNÉ A ODDĚLUJÍCÍ OD BEDNĚNÍ KATALOG VÝROBKŮ 141 BLACK PRIMER Živičný základní nátěr s ředidlem Směs vysoce změkčených oxidovaných živic a organických rozpouštědel, schopných ukotvit a zpevnit prašné betonové povrchy. Black Primer

Více

Schvalovací úřad stavebních výrobků a stavebních druhů

Schvalovací úřad stavebních výrobků a stavebních druhů Člen Schvalovací úřad stavebních výrobků a stavebních druhů www.eota.eu Stavebně technická zkušebna Spolkem a zeměmi společně podporovaná veřejnoprávní instituce Evropské ETA-04/0030 technické posouzení

Více

DuPont Voltatex 4250 1-K Impregnační pryskyřice

DuPont Voltatex 4250 1-K Impregnační pryskyřice DuPont Voltatex 4250 1-K Impregnační pryskyřice Datový list Báze Nenasycená polyesterimidová pryskyřice Charakteristika S naší produktovou řadou Voltatex 4200 Vám dodáváme nízkoemisní, jednosložkové impregnační

Více

Klokotská 693/9 144 00Praha 4 Libuš. Tel: 261 101 111 Fax: 261 101 133 servis@fontana.cz www.fontana.cz

Klokotská 693/9 144 00Praha 4 Libuš. Tel: 261 101 111 Fax: 261 101 133 servis@fontana.cz www.fontana.cz Návod k obsluze KÁVOVAR NA KAPSLE ESSE FONTANA WATERCOOLERS s.r.o. Klokotská 693/9 144 00Praha 4 Libuš Tel: 261 101 111 Fax: 261 101 133 servis@fontana.cz www.fontana.cz Vážený uživateli, blahopřejeme

Více

Návod k obsluze Technické informace o produktu TPI 650 CS Pneumaticky ovládaná kombinace spojky s brzdou Konstrukční řada 406

Návod k obsluze Technické informace o produktu TPI 650 CS Pneumaticky ovládaná kombinace spojky s brzdou Konstrukční řada 406 Návod k obsluze Technické informace o produktu Pneumaticky ovládaná kombinace spojky s brzdou Konstrukční řada 406 Obsah 1. Bezpečnostní pokyny 2 2. Technické údaje 4 3. Doprava, balení 5 4. Návod k montáži

Více

LEPENÉ SPOJE. 1, Podstata lepícího procesu

LEPENÉ SPOJE. 1, Podstata lepícího procesu LEPENÉ SPOJE Nárůst požadavků na technickou úroveň konstrukcí se projevuje v poslední době intenzivně i v oblasti spojování materiálů, kde lepení je často jedinou spojovací metodou, která nenarušuje vlastnosti

Více

Xtreme Conditions. tesa představuje nový výrobek pro vysoce náročné aplikace:

Xtreme Conditions. tesa představuje nový výrobek pro vysoce náročné aplikace: Xtreme Conditions PREMIUM tesa představuje nový výrobek pro vysoce náročné aplikace: Samosvařitelná páska Xtreme Conditions je ideální pro řemeslníky, elektrikáře, instalatéry a všechny profesionály, kteří

Více

3 Ranger Pressure Infusor Model 145 Operator s Manual. Česky 307

3 Ranger Pressure Infusor Model 145 Operator s Manual. Česky 307 3 Ranger Pressure Infusor Model 145 Operator s Manual Česky 307 Obsah Část 1: Technický servis a zasílání objednávek 311 Technický servis 311 USA 311 Zasílání objednávek 311 USA 311 Správné použití a

Více

Smart-UPS, řada X, 120 V ss Instalace externího bateriového zdroje

Smart-UPS, řada X, 120 V ss Instalace externího bateriového zdroje Smart-UPS, řada X, 120 V ss Instalace externího bateriového zdroje Seznam položek su0577b su0434a (1) (1) (6) (4) (1) (1) (2) (2) (2) Obecné informace a informace o bezpečnosti Před instalací si přečtěte

Více

Produktový list BSH CECO

Produktový list BSH CECO Produktový list BSH CECO Základní popis Vrstvený lepený hranol v dřevině smrk (Picea abies), přímý, vyrobeno na zakázku v SRN firmou NORDLAM GmbH dle EN 386/14080 jako výrobek certifikovaný prodávajícím

Více

Sítotisk a reklamní technika Deskové materiály

Sítotisk a reklamní technika Deskové materiály Sítotisk a reklamní technika Deskové materiály printing. laminating. decoupage. printing. cutting. creative work. printing. decoupage. decorating. printing. painting. film coating. KÖMAPRINT 3 PVC desky

Více

Vodou proti vodě. Unikátní systém protipovodňových zábran Tiger Dam TM nyní pomáhá i v ČR. www.vodouprotivode.cz

Vodou proti vodě. Unikátní systém protipovodňových zábran Tiger Dam TM nyní pomáhá i v ČR. www.vodouprotivode.cz Vodou proti vodě Unikátní systém protipovodňových zábran Tiger Dam TM nyní pomáhá i v ČR výhradní distributor pro střední Evropu Tygří přehrady v České republice 2 Tiger DamTM Společnost Johnny servis

Více

Grafická folie na vnější povrchy letadel VS7322

Grafická folie na vnější povrchy letadel VS7322 3M List výrobku VS7322 Vydání A, platné od ledna 2005 Grafická folie na vnější povrchy letadel VS7322 Popis Výhody Použitelná pro sítotisk nebo elektrostatický tisk Exteriérová, krátkodobá fólie Vinylová

Více

3M Elektro. Průvodce gumovými, výplňovými a speciálními páskami. Vyberte si. správnou pásku

3M Elektro. Průvodce gumovými, výplňovými a speciálními páskami. Vyberte si. správnou pásku 3M Elektro Průvodce gumovými, výplňovými a speciálními páskami Vyberte si správnou pásku 2 Obsah Izolační pásky... 4 Gumová samosvařitelná páska Scotch bez krycí vrstvy 130C... 4 Gumová samosvařitelná

Více

PCI Geofug Komfortní spárovací hmota pro všechny druhy keramických obkladů.

PCI Geofug Komfortní spárovací hmota pro všechny druhy keramických obkladů. PCI Geofug Komfortní spárovací hmota pro všechny druhy keramických obkladů. Oblasti použití Pro použití v interiérech. Pro stěny a podlahy. Pro šířky spár od 1 do 6 mm. Pro obklady z jemné kameniny, deskové

Více

FIBC z LANEXu umožňují vyřešit. různých druhů materiálů od sypkých hmot, granulátů po zemědělské produkty, stavební materiály apod.

FIBC z LANEXu umožňují vyřešit. různých druhů materiálů od sypkých hmot, granulátů po zemědělské produkty, stavební materiály apod. LANEX a. s. je výrobcem textilních lan a přízí od roku 1949. K tomuto výrobnímu programu byla připojena výroba FIBC = Flexible Intermediate Bulk Container (Bulk Bags) v roce 1987. V současné době tvoří

Více

3M Knifeless Tape. Finish Line Perf Line Bridge Line Design Line Tri Line Precision Line PPF Line. Popis produktu. Commercial Solutions Division

3M Knifeless Tape. Finish Line Perf Line Bridge Line Design Line Tri Line Precision Line PPF Line. Popis produktu. Commercial Solutions Division Platnost od října 2016 Commercial Solutions Division 3M Knifeless Tape Finish Line Perf Line Bridge Line Design Line Tri Line Precision Line PPF Line Popis produktu Pásky 3M Knifeless Tape jsou pásky s

Více

MasterFlow 928. Cementová nesmrštivá zálivková a kotevní malta.

MasterFlow 928. Cementová nesmrštivá zálivková a kotevní malta. POPIS PRODUKTU MasterFlow 928 je předem připravená jednosložková nesmrštivá vysoce pevnostní zálivková a kotevní malta, vyrobená na cementové bázi s obsahem přírodních plniv. Receptura umožňuje použití

Více

Radlice ASR - 1000. Původní návod k používání

Radlice ASR - 1000. Původní návod k používání Radlice ASR - 1000 Původní návod k používání Obsah 1 Základní informace.... 3 2 Úvod.... 4 2.1 Základní upozornění.... 4 3 Bezpečnost provozu.... 5 3.1 Bezpečnostní předpisy.... 5 4 Použití, technické

Více

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E T U Ž I D L A 285, 286, 287 Návod k použití, technické listy Charakteristika Schválení: Německý federální úřad pro letectví Použití: výroba kluzáků,

Více

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady:

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady: PCI-Emulsion Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru Výrobní list č.: 100 Rozsah použití vnitřní a vnější použití. Na stěny a stropy. Jako záměsová tekutina k vytvoření adhezní hmoty

Více

Compressed Air Treatment. Filtry stlačeného vzduchu. Hyperfilter 2000. řady HFN 005 až 370. Návod na obsluhu, údržbu a provoz

Compressed Air Treatment. Filtry stlačeného vzduchu. Hyperfilter 2000. řady HFN 005 až 370. Návod na obsluhu, údržbu a provoz Compressed Air Treatment Filtry stlačeného vzduchu Hyperfilter 2000 řady HFN 005 až 370 Návod na obsluhu, údržbu a provoz Kód:271057 Vydání 2. ze dne 2.10.2001 1 Přípravné práce Filtr nebo skupina filtrů

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698 Příručka pro uživatele o n m a b p q l k c d r j i e Salon s f g h t u 24 v 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7 Čeština Gratulujeme k nákupu

Více

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5 Strana 1 ze 5 TECHNICKÝ LIST A44 Zasklívání oken VLASTNOSTI: Neutrální vytvrzovací systém: Alkoxy Vytvrzování při pokojové teplotě Jedno-komponentní tmel Nízko-modulový Aplikační teplota od -20 C do +

Více

VNITŘNÍ VYHŘÍVÁNÍ RUKOJETÍ HEAT DEMON - METRICKÉ NÁVOD K INSTALACI

VNITŘNÍ VYHŘÍVÁNÍ RUKOJETÍ HEAT DEMON - METRICKÉ NÁVOD K INSTALACI VNITŘNÍ VYHŘÍVÁNÍ RUKOJETÍ HEAT DEMON - METRICKÉ NÁVOD K INSTALACI Tato univerzální sada je určena pro typy motocyklů, které mají řídítkovou tyč uvnitř dutou (tzn. nic nebrání umístění topných těles dovnitř

Více

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu TUNELOVÁ KOŠOVÁ ELEKTRICKÁ MYČKA MODELY FI - 160 FI - 200 FI - 200 H Obr. 1 A1: přívod vody do myčky A2: přívod vody do plynového bojleru D1: odpad myčky

Více

Návod na montáž a použití regulátoru ZR10-D

Návod na montáž a použití regulátoru ZR10-D inventer jednoduše geniální větrání Návod na montáž a použití regulátoru ZR10-D Výhradní zastoupení pro ČR a SR Výrobce A-INVENT s.r.o. Öko-Haustechnik inventer GmbH Lipová 1000 Ortsstraße 4a, 07751 Löberschütz

Více

Strana 1 ze 7 Informace o produktu PB-680CR E-EU-B-Mar 02. prosíme kontaktujte automobilovou divizi společnosti 3M.

Strana 1 ze 7 Informace o produktu PB-680CR E-EU-B-Mar 02. prosíme kontaktujte automobilovou divizi společnosti 3M. 3M Informace o produktu 680CR E Vydání B, účinnost duben 2002 Scotchlite Dlouhodobě odstranitelná grafická splňující výkonnostní označení Comply Série 680CR E Popis Výhody Trvanlivá, pružná retroreflektivní

Více

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ Vážená zákaznice, gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Pečlivě si přečtěte tento návod před prvním použitím, návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

Technická produkční informace č. 550 CS Olejový přívod, jednokanálový Řada 0086-010

Technická produkční informace č. 550 CS Olejový přívod, jednokanálový Řada 0086-010 Technická produkční informace č. 550 CS Olejový přívod, jednokanálový Řada 0086-010 Obsah Upozornění k této technické informaci o výrobku 2 Systém číslování firmy Ortlinghaus 2 Varianty provedení 3 Stav

Více

Construction. Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo. Popis výrobku. Zkušební zprávy. Údaje o výrobku

Construction. Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo. Popis výrobku. Zkušební zprávy. Údaje o výrobku Technický list Vydání 09/2012 Identifikační č.: 02 04 02 06 001 0 000019 Sika AnchorFix -1 Sika AnchorFix -1 Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo Popis výrobku Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2-komponentní

Více