ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 6. VELETRH HRAČEK A HER 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 4. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 6. VELETRH HRAČEK A HER 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 4. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY"

Transkript

1 6. VELETRH HRAČEK A HER 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 4. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

2 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala vám všem, kteří jste se účastnili podzimních veletrhů pro děti FOR TOYS, FOR BABIES a veletrhu videoher FOR GAMES Vaši zásluhou se všechny souběžně probíhající veletrhy těšily vysoké návštěvnosti a příjemné atmosféře. Veletrhy opět potvrdily, že patří mezi největší podzimními akce ve svém oboru. Veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES opět přilákaly řadu nových vystavovatelů a expozice doslova zaplavily výstavní haly a výstavní venkovní plochu. Veletrh FOR GAMES přinesl pestrou nabídku novinek herního hardwaru, softwaru a bohatý doprovodný program V rámci veletrhu FOR TOYS návštěvníci měli možnost zhlédnout řadu zábavných pódiových vystoupení a mohli se zapojit do soutěží během veletrhu v rámci expozic některých vystavovatelů. Veletrh FOR BABIES se rozrostl o řadu nových vystavovatelů, kteří představili výrobky určené dětem. Návštěvníci mohli vybírat z pestré nabídky dětských kočárků a autosedaček. Vystavovatelé nabídli nové kolekce dětského oblečení pro podzimní a zimní období a nechyběla ani nabídka dětského nábytku. Na závěr bych vám ještě jednou ráda poděkovala za projevenou důvěru a spolupráci a ráda se s Vámi setkám při přípravě 7. ročníku FOR TOYS, FOR BABIES a 5. ročníku FOR GAMES, které proběhnou STATISTIKA VELETRHU FOR TOYS, FOR BABIES, FOR GAMES Termín konání: Místo konání: PVA EXPO PRAHA Organizátor: ABF, a.s. Počet vystavovatelů: 204 Čistá výstavní plocha: m 2 Počet zúčastněných států: 7 (Česká republika, Slovenská republika, Polsko, Maďarsko) Počet návštěvníků celkem: (FOR TOYS, FOR BABIES, FOR GAMES, Model Hobby)

3 OCENĚNÍ GRAND PRIX FOR TOYS MÍSTO Pygmalino, s.r.o. Photo Pixel Art Novinka na trhu se širokými možnostmi uplatnění, podporuje kreativitu a umožňuje zapojit do stavění celou rodinu. Nejedná se o výrobek na jedno použití, po čase je možno změnit motiv fotografie. Čestná uznání GRAND PRIX FOR TOYS 2015 Lowlands International s.r.o. Formule ze stavebnice Plus Plus Modifikace již používaného modulu v menším provedení. Nabízí uplatnění kreativity a tvorbu větších sestav v plošném i prostorovém uplatnění. Malý Genius s.r.o. Skládací míč BallFormat Osvědčený, příjemný materiál umožňuje využití nejen jako hlavolam, ale i jako hračka sportovní pomůcka. OCENĚNÍ GRAND PRIX FOR BABIES 2015 Dita výrobní družstvo invalidů Kolekce spodního prádla Outlast pro těhotné Osvědčený, praktický a příjemný materiál, který byl dosud používán pouze pro dětské výrobky nabízí veškeré výhody i dospělým, především nastávajícím maminkám. Čestná uznání GRAND PRIX FOR BABIES 2015 Havlíkova přírodní apotéka s.r.o. Makový olej Čistě přírodní výrobek bohatý na vitamíny a minerály. Použití pro vnitřní i vnější využití. Petit Lulu s.r.o. Petit Lulu jako ucelený program Čestné uznání za variabilní ucelený přebalovací systém. SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ EXPONÁT GRAND PRIX 2015 Na společenském večeru vystavovatelů, který se konal v PVA EXPO Praha, byly slavnostně vyhlášeny výsledky soutěží GRAND PRIX všech souběžně probíhajících veletrhů a ocenění TOP EXPO. Stejně jako v minulých letech, bylo součástí galavečera předání ocenění Správná hračka, jehož vyhlašovatelem je Sdružení pro hračku a hru. Soutěž o nejzdařilejší expozici TOP EXPO Odborná porota vyhodnotila po shlédnutí prezentací všech vystavovatelů jako nejlepší expozici FOR TOYS expozici firmy Promatek Media (Kukuryku), za veletrh FOR BABIES byla oceněna firma PM Investment Group (Milly Mally) a Top Expo za FOR GAMES si odnesla firma Playman.

4 DOPROVODNÝ PROGRAM SKÁKACÍ MĚSTEČKO Po celou dobu veletrhů patřila hala 6 nafukovacím atrakcím. Nafukovací skluzavky, trampolíny, lezecké stěny, prolézačky, sumo, bungee running to vše bylo připraveno pro návštěvníky všech věkových kategorií. ULICE DĚTEM ON TOUR 2015 Ukázky Hip hop dance, breakdance, moderni yoyovaní a žonglování, bmx flatland, moderní freerunning, live zpěv a rap, beatbox, freestyles probíhaly na hlavním pódiu. DOBRODRUŽSTVÍ V KUCHYNI DĚTI VAŘÍ SAMY Originální ilustrovaná edukativní kuchařka, která děti opravdu učí vařit a o vaření přemýšlet. Dětem by měla ukázat, že život není na tabletu, ale začíná v kuchyni. Kuchařku si děti pokřtily samy. Kdo měl zájem mohl si ji přímo na místě koupit. DĚTSKÝ TANEČNÍ SOUBOR VONIČKA Dětský folklórní soubor VONIČKA působí při Základní škole v Čestlicích (Praha - východ), kde vznikl v září roku 1995 a zpracovává folklór z oblasti Valašska a Slovenska. DĚTSKÁ TISKOVÁ AGENTURA ZLATÝ ÁMOS Pódiové vystoupení studentů SPŠ chemické v Brně, kteří S profesorem Radkem Matuškou, držitelem titulu Ámos chemikář 2015, předvedli ohnivé umění. DĚTSKÁ TVÁŘ VELETRHU Dětskou tváří veletrhu se pro rok 2015 stal Vojtíšek Roček. ČESKÁ MÁMA Vyhlášení vítězů soutěže v anketě Česká máma Maminky hlasovaly v různých kategoriích vyhlašovatele a vybíraly zajímavé, praktické produkty, služby či projekty pro maminky s dětmi za rok Vyhlášení vítězů proběhlo za účasti ministra financí Andreje Babiše. INKA RYBÁŘOVÁ A KLAUN RYBIČKA Inka s Rybičkou, jako každý rok, si na veletrh hraček připravili pro malé i velké návštěvníky autogramiádu a bezva program plný písniček a soutěží. KNIHA O TĚHOTENSTVÍ, PORODU A DÍTĚTI Již 5. vydání knihy doc. MUDr. Antonína Pařízka, CSc. a spoluautorů bylo pokřtěno právě na veletrhu FOR BABIES. Kmotrou byla Jitka Čvančarová a Andrea Verešová. Průvodkyní křestem byla Elen Valentová - Černá.

5 DOPROVODNÝ PROGRAM HOCUS A LOTUS Prezentace zábavné formy výuky jazyků pro děti od 1,5 roku do 10 let. RE-PLAY Nedílnou součástí veletrhu FOR GAMES se stal Re-Play FAN DAY. Fanoušci se opět dočkali moderátorů herního pořadu Mikoláše Tučka a Alžběty Trojanové. Po celou dobu akce, na hlavním pódiu TIGER STAGE, probíhal bohatý herní program se semifinálovými a finálovými turnaji. Celou sobotu probíhala soutěž o nejlepší herní cosplay. PLAYZONE Do Prahy v rámci MČR Tour přivezla Playzone arénu mistrů a tombolu s hodnotnými cenami, které věnovali partneři MČR. Součástí programu byl druhý ročník unikátního herního projektu Red Bull Ultimátní hráč. Finále soutěže o nejuniverzálnějšího hráče v České republice a na Slovensku se odehrálo právě v rámci veletrhu FOR GAMES. HITPOINT Pro návštěvníky byla připravena herní zóna na herních strojích Asus a pro všechny hráče zásoby energy drinků zn. Monster.

6 BABIES_15_210x220.indd :06 BB_510x240_BABIES.indd :14 MARKETINGOVÁ KAMPAŇ Veletrhy For Toys, For Babies a For Games byly po celý rok prezentovány především v odborných mediích. Dva měsíce před akcí propagace posílila ještě o inzerci, zprávy a články v denním tisku, rádiích, televizi, na internetu a formou venkovní reklamy. Na mediální kampaň organizátor vyčlenil opět nemalé prostředky. 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE Mediální mix FOR TOYS, FOR BABIES, FOR GAMES Deníky: MF DNES, Metro, Právo, Pražský deník Oborové časopisy: Miminko, Méďa Pusík, Bumík, Děti a my, Hračky a hry, IN-PRAGUE, Maminka, Mateřídouška, Sluníčko, Katka, Betynka, Marianne Bydlení, Pevnost, Zlaté stránky, Uniform, GLANC, Story, Svět hraček Internet: www. porodnice.cz, www. baby-cafe.cz, FACEBOOK placené kampaně, vlastní profil fanoušk Outdoor: billboardy na hlavních silničních tazích v Praze a okolí, B1 reklama v metru, výlepy na zastávkách MHD v Praze, QS folie na tramvajích 4. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY Indoor: TV spoty a plakáty v čekárnách odborných lékařů, čestné vstupenky a letáky v dětských a mateřských centrech, plakáty ve školách a školkách Rádia: Blaník (Praha, Stř. Čechy), Evropa 2, Fajn Rádio, Rádio City, internetová rádia, F1, Radio Bonton, Dance Rádio Televize: Prima Cool (Re-play), Česká televize Déčko ES_15_90x150.indd VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 6. VELETRH HRAČEK A HER Souběžně probíhající veletrhy: FOR BABIES / FOR GAMES TOYS_15_196x125+TB.indd :37

7 VYSTAVOVAELÉ 2015 ACTIVE HOLIDAY, s.r.o. Albi Česká republika a.s. Allegro Group CZ, s.r.o. Angela Čermáková ANGLIČTINA pro DĚTI s.r.o. Anna Třísková ANTAREF s.r.o. ARTIN Solutions s.r.o. AUTOSEATING s.r.o. AZA Import s.r.o. BabyShopík / EshopBaby B.I.S. WARE s.r.o. babiez, s.r.o. Babyonline, s.r.o. Bamboolik s.r.o. Bc. Andrea Löflerová Bc. Ondřej Báča BETEXA ZS s.r.o. Biokamín EU, s.r.o. Bláha & Hudek s.r.o. Borgis, a.s. BRITAX BOB BRUCK AM, spol s.r.o,. Bubble Factory s.r.o. BubbleStar CZ s.r.o. BW TRADE, s.r.o. CENTROPEN, a.s. CENTRUM UČEBNIC CZ s.r.o. Club Shop s.r.o. ConQuest entertainment a.s. Dallmayr Vending & Office, k.s. Daniela Caltová David Forgáč - Springfree DELSO INTERIÉRY, s.r.o. Didamag s.r.o. DITA výrobní družstvo invalidů DITIPO, a.s. DOLDY, s.r.o. DOMAFIT FITNESS, s.r.o. Dominika Bučková Net Press Media Dvě plus dvě s.r.o. EFKO - karton, s.r.o. EGMONT ČR, s.r.o. ESITO CZ s.r.o. EUROMEDIA GROUP k.s. Eva Chrenková Faktum Bútor Ltd FARMERS - Eva Němcová FESH s.r.o. FiBeKr s.r.o. Filip Zeman FinAZ s.r.o. Fine Promo s.r.o. First Bike s.r.o. FONTANA WATERCOOLERS s.r.o. Funtastic s.r.o. Gamlery Brands s.r.o. GENNET, s.r.o. GMF AQUAPARK PRAGUE a.s. GREEN - SWAN PHARMACEUTICALS CR, a.s. H.S.H Sport s.r.o. Happy Babies s.r.o. Havlíkova přírodní apotéka s.r.o. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA HRACKY&MODELY BOBR s.r.o. HTK GROUP s.r.o. HyperMedia, a.s. CHARITA STRÁŽNICE Ing. Jaroslava Mudráková Ing. Kristina Nowakowska Ing. Lubomír Fiedler Ing. Miloslav Kaválek - Pletex Institut pro testování a certifikaci, a.s. INTERIMEX CZ a.s. INTREA - PIKO spol. s r.o. IVO ŠPUK Jana HOZOVÁ Jana Šandorová - SANDO Jaroslava Plachá Jiří Ottmar Jiří Smeták JRC Czech a.s. Kamsdětmi.com Kapatex s.r.o. Karel Kramer - ICECUBEBAR.CZ Karel Sekereš Klub Domino, Dětská tisková agentura Koukola Zdeněk - ZDEKO KOVAP Náchod, s.r.o. KUKURYKU LAM plus s.r.o. LEGO Trading s.r.o. LeMi CZ s.r.o. LI-PO a.s. LIBFIN spol. s r.o. Libor Zavřel Libuše Čehylová Lowlands International s.r.o. LUCIANETA s.r.o. LUKLAND, a.s. MAFRA, a.s. MAGGION.CZ MagiCam HD SOLUTIONS, s.r.o. Malý Genius s.r.o. MAMAJA group s.r.o. MAPA SPONTEX VOLF s.r.o. MARK DISTRI, spol. s r.o. Marta Plecitá Martin Holub Martina Drápalíková Martina Jiráková maxi BABY & MUM s.r.o. MAYALI s.r.o. MEDIA MARKETING SERVICES a.s. MEDIFRANK s.r.o. MENUG s.r.o. MetLife Europe Limited, pobočka pro ČR Mgr. Lenka Procházková, výtvarnice Mgr. Věra Rottová Michaela Hejdušková Michaela Kinder Michaela Kunická Miloslav Jahoda MINDOK s.r.o. Mladá Fronta, a.s. MOBILE POINT CORPORATION a.s. Mother-Care-Centrum spol. s r.o. MyMedia s.r.o. NAKLADATELSTVÍ SUN s.r.o. NAOS CZECH REPUBLIC s.r.o. Nepromokneme.cz Noe s.r.o. NUDE Juice and Smoothie co., s.r.o. OBHAJOBA PASTELKY ODMAMINKY.CZ s.r.o. Olga Kolářová OLYMPTOY s.r.o. Ondřej Sedláček OSMOST s.r.o. pana s.r.o. PÁRTY KLOKOČKA s.r.o. PATRON Bohemia a.s. PENTA CZ s.r.o. Petit Lulu s.r.o. Petr Faukner -Depemo PLAYMAN s.r.o. PLAYzone s.r.o. PLETEX s.r.o. Pojišťovna VZP, a.s. Pražská vydavatelská společnost, s.r.o. PRIDE VTV s.r.o. Promaledobrodruhy.cz ProMaminky.cz s.r.o. Pygmalino, s.r.o. Quido Bergmann s.r.o. R & B Mědílek s.r.o. RAIN.CZ, s.r.o. Reality pro ženy s.r.o. RENÉ HEJNA Rexport, s.r.o. RICO.CZ s.r.o. RM Food, s.r.o. RŮŽOVÝ PANTER, s.r.o. Říha Vladimír - EVK SAM BABY s.r.o. Schweizer International s.r.o. Simply Creative s.r.o. SM INVESTMENT GROUP SP. z O.O. SP. K SmartLife s.r.o. Směr v.d. SUPRAPHON a.s. Svaz českých a moravských výrobních družstev Svět DVD - David Mokrý SVOJTKA & Co.s.r.o. Tarsago Česká republika, s.r.o. Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. TEREZIA COMPANY s.r.o. TRIM HRAČKY s.r.o. TVAR výrobní družstvo Pardubice Uniform Praha, spol. s r.o. up brand activation, s.r.o. Valerie Toys s.r.o. Věra Broncová Victoria Grace - Blanka Grossová Vít Černý Vladimír Matis Vojtěch Novák WE2 s.r.o. WESCO ČR & SR WEST MEDIA, s.r.o. WoSo trade s.r.o. YOGOTERIE s.r.o. YOO TOYS s.r.o. Zdeněk Rybář Zdzislaw Krajewski Zlatko Galijaš ZODIAX a.s. ZR Games, s.r.o.

8 Ředitelka obchodního týmu Mgr. Alena Vrátná tel.: mobil: Manažerka Hana Kovářová tel.: mobil: Manažerka Bc. Zuzana Bílá tel.: mobil: Produkce Kateřina Dvořáková tel.: mobil: ZVEME VÁS NA 7. VELETRH HRAČEK A HER 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 5. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ABF, a.s. veletržní správa Mimoňská Praha 9-Prosek

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forkids.cz 9. 12. 4. 2015 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, FOR KIDS Termín konání: 9. 12. dubna 2015 Místo konání: PVA EXPO PRAHA v

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. VELETRH HRAČEK A HER 5. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 3. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. VELETRH HRAČEK A HER 5. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 3. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY 5. VELETRH HRAČEK A HER 5. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 3. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fortoys.cz 2. 5. 10. 2014 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé,

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 7. VELETRH HRAČEK A HER 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 5. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 7. VELETRH HRAČEK A HER 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 5. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY 7. VELETRH HRAČEK A HER 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 5. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fortoys.cz 6. 9. 10. 2016 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé,

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ VELETRH HRAČEK A HER 8. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 6. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ VELETRH HRAČEK A HER 8. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 6. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY 8. VELETRH HRAČEK A HER 8. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI A KOJENCE 6. VELETRH VIDEOHER A INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fortoys.cz 19. 22. 10. 2017 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé,

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace.

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace. Vážení vystavovatelé, jsme rádi, že jsme Vás i v letošním roce mohli přivítat na 16. ročníku veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2016, který se uskutečnil ve dnech 17. 19. března na výstavišti Eurocentrum

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Hlavní mediální partneři: Hlavní partneři:

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Hlavní mediální partneři: Hlavní partneři: 2 5. - 28.1 0. 20 1 4 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Hlavní partneři: Hlavní partneři: Mediální partneři: Partneři: vše okolo počítačů a elektra PF Ostravice facebook.com/ostravskyveletrhhracek ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín

Více

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM HRAČKY ROKU 2011 BYLA ZVOLENA HRA ACTIVITY ORIGINAL 2 Sobota, 30 Červen 2012 20:54 - Aktualizováno Neděle, 01 Červenec 2012 21:35

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM HRAČKY ROKU 2011 BYLA ZVOLENA HRA ACTIVITY ORIGINAL 2 Sobota, 30 Červen 2012 20:54 - Aktualizováno Neděle, 01 Červenec 2012 21:35 Dne 27. června 2012 se v prostorách pražského Kaunického paláce uskutečnil 4. ročník vyhlášení ocenění Hračka roku za účasti výrobců hraček, odborné poroty a novinářů. Od loňského roku Hračka roku prošla

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

Slovo závěrem. Dovolte mi závěrem poděkovat také našim partnerům, kteří se nemalou měrou podíleli na zdárném průběhu veletrhu.

Slovo závěrem. Dovolte mi závěrem poděkovat také našim partnerům, kteří se nemalou měrou podíleli na zdárném průběhu veletrhu. VELETRH HRAČEK PRODEJNÍ VÝSTAVA 28. - 31.10. 2010 Výstaviště Černá louka Ostrava ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.hracky-ostrava.cz Partneři veletrhu Slovo závěrem. První ročník veletrhu je již minulostí a proto mi

Více

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 2016 GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA v Průmyslovém paláci Holešovice je vyvrcholením taneční tour CZECH DANCE

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Pavel Antoch (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:20 8:25 Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Michael Makula (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:40 8:45 Ing.

Více

HALA 5 HALA 4 HALA 1 HALA 2 HALA 3 HALA 6. www.pvaexpo.cz

HALA 5 HALA 4 HALA 1 HALA 2 HALA 3 HALA 6. www.pvaexpo.cz HALA 5 HALA 1 HALA 4 HALA 2 HALA 6 HALA 3 www.pvaexpo.cz obsah /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů Celostátní deníky Blesk (bez neděle) 1 369 399,1 1 420 388 1 426 385,3 1 370 382-56 -3,3 1 390 407,6-20 -25,6 Mladá fronta DNES 892 244 874 241,9 874 241,7 819 237,4-55

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE

REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE Zdroj údajů a grafů: TNS Media Intelligence (dále TNS MI) a Unie vydavatelů Období: 1. 1. až 30. 9. a 1. 1. až 30. 9. Všechny údaje jsou bez autoinzerce a nadačních

Více

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO 2014 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2014 17.12.2014 bylo dotazováno celkem

Více

ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013)

ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013) ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013) Název (Name)/Supplement Vydavatel (Publisher) Aha! / Aha! TV Ringier Axel Springer CZ a. s. Blesk / Blesk magazín Ringier Axel Springer CZ a. s. Deník/TV magazín/ Moje RODINA

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 Sladovna Písek o.p.s. Destinační management Písecko V Písku dne: 25.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Projednání vyjádření kladné vůle zahájit jednání o

Více

6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI. www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI. www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala vám všem,

Více

MEDIA PROJEKT. 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016

MEDIA PROJEKT. 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 MEDIA PROJEKT 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 Základní parametry výzkumu realizace MEDIAN a STEM/MARK stratifikovaný náhodný výběr lokalit adresní výběr kombinovaný s náhodným výběrem v lokalitě

Více

5. VELETRH CHOVATELSKÝCH POTŘEB PRO DOMÁCÍ ZVÍŘATA ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.for-pets.cz

5. VELETRH CHOVATELSKÝCH POTŘEB PRO DOMÁCÍ ZVÍŘATA ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.for-pets.cz 5. VELETRH CHOVATELSKÝCH POTŘEB PRO DOMÁCÍ ZVÍŘATA ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.for-pets.cz ÚVODNÍ SLOVO FOR PETS Termín konání: 9. 12. dubna 2015 Místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech Organizátor: ABF, a.s.

Více

32. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy pro sport a volný čas ZÁKLADNÍ INFORMACE:

32. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy pro sport a volný čas ZÁKLADNÍ INFORMACE: 32. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy pro sport a volný čas ZÁKLADNÍ INFORMACE: Pořadatel: TERINVEST, spol. s r.o., veletržní správa, Legerova 15 120 00 Praha 2, ČR www.terinvest.com, www.sportprague.cz

Více

leden-září 2004 Inzerce 1.-9. Titul Inzerce Podíl (tis. Kč)

leden-září 2004 Inzerce 1.-9. Titul Inzerce Podíl (tis. Kč) Top 20 titulů podle inzerce v komoditě bydlení, zahrada, domácí hobby (100% = 640713 tis. Kč) Top 20 titulů podle inzerce v komoditě cestovní ruch, hotely, pohostinství (100% = 222574 tis. Kč) 1 MF DNES

Více

REPORT FINAL. 7 th TRADE FAIR FOR TOYS AND GAMES. 7 th TRADE FAIR FOR CHILDREN S AND BABY PRODUCTS

REPORT FINAL.   7 th TRADE FAIR FOR TOYS AND GAMES. 7 th TRADE FAIR FOR CHILDREN S AND BABY PRODUCTS 7 th TRADE FAIR FOR TOYS AND GAMES 7 th TRADE FAIR FOR CHILDREN S AND BABY PRODUCTS 5 th TRADE FAIR FOR VIDEO GAMES AND INTERACTIVE ENTERTAINMENT FINAL REPORT www.fortoys.cz 6 9 October 2016 INTRODUCTORY

Více

Vystavené faktury v roce 2009

Vystavené faktury v roce 2009 9380649 26467666 TICKET ART s.r.o. 74,00 62,18 31.12.2009 25.01.2010 Provize z prodej vstupenek dle daňového dokladu č.5599984350 - TICKET ART s.r.o. 9380648 71002596 MŠ Jilemnického 231,00 194,11 31.12.2009

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

Příloha č.1: Seznam vyškolených pracovníků klubu pro sezónu 2013/14

Příloha č.1: Seznam vyškolených pracovníků klubu pro sezónu 2013/14 Příloha č.1: Seznam vyškolených pracovníků klubu pro sezónu 2013/14 Seznam vyškolených rozhodčích za FO Petr Introvič (C), Jonáš Merta (D), Petr Fořt (C), Antonín Keprta (C), Jiří Tvrdík (F), Eva Hubnerová

Více

2011/2012. 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT

2011/2012. 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT 2011/2012 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT PROGRAM PREZENTACE Metodika U 2012 Odhady čtenosti deníků a suplementů za 4. čtvrtletí 2011 a 1. čtvrtletí 2012 Odhady čtenosti časopisů za 4. čtvrtletí

Více

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 24. 4. 2017 Vstupní hala II, Přednáškový sál 4 11:00 11:45 ČEŠI A REKLAMA výsledky výzkumu postojů české veřejnosti k reklamě Účastníci panelu:

Více

6. RYBÁŘSKÝ VELETRH ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz

6. RYBÁŘSKÝ VELETRH ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 6. RYBÁŘSKÝ VELETRH ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 12. 15. 2. 2015 FOR FISHING / Místo konání: PVA EXPO PRAHA / Organizátor: ABF, a.s. / Počet vystavovatelů: 135 Vážení vystavovatelé a obchodní partneři,

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

MEDIA PROJEKT. 3. a 4. čtvrtletí 2013

MEDIA PROJEKT. 3. a 4. čtvrtletí 2013 MEDIA PROJEKT 3. a 4. čtvrtletí 2013 Základní parametry výzkumu realizace MEDIAN a STEM/MARK vícestupňový stratifikovaný náhodný adresní výběr face to face dotazování s využitím notebooku (CAPI) část dotazníku

Více

Lino, s. r. o. Marek Buchta Mousehouse s. r. o. Petr Vilgus Protocol service ČR, s. r. o.

Lino, s. r. o. Marek Buchta Mousehouse s. r. o. Petr Vilgus Protocol service ČR, s. r. o. FIRMA Rok 2005 Euro.Net.CZ, spol. s. r. o. Helena Beránková Josef Panožka Meadow Art s. r. o. MONIKA Promotion, s. r. o. MULTISONIC, a.s. Reklama Centrum, spol. s. r. o Tiskárna HUGO s. r. o. Tom Vild

Více

Moravian-Silesian Tourism, s.r.o.

Moravian-Silesian Tourism, s.r.o. Moravian-Silesian Tourism, s.r.o. Aktivity 2015 / 2016 / 2017 Zpracoval(a): David Karčmář Datum: 26.4.2016 Moravian-Silesian Tourism, s.r.o. Stěžejní aktivity v roce 2015 Projekt MST E-marketing: www.severnimorava.travel

Více

Údaje o firmě. Realizační tým Profil Media. Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501.

Údaje o firmě. Realizační tým Profil Media. Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501. Údaje o firmě Firma Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501 Právní forma společnost s ručením omezeným zapsaná Krajským obchodním soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Specifikace základních údajů zakázky

Specifikace základních údajů zakázky Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: TRN - Léčebna v Mirošově - Janově Sídlo/místo podnikání: U Léčebny 500/500, Mirošov -Janov 33843, CZ IČ: 00669784 Interní číslo zadavatele: 004/2015 Osoba

Více

Akce. Školení - zvyšujte svoji kvalifikaci

Akce. Školení - zvyšujte svoji kvalifikaci 20 LET Akce Firemní akce slouží nejen k lepšímu vzájemnému poznání dodavatele s našimi odběrateli, ale i k seznámení s novinkami v sortimentu zboží, ať již stavební chemie Bostik nebo v podlahovinách.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK odbor správní a dopravy Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: MUZBK-21330/2015/SPDO-4 Spisová značka: MUZBK-21330/2015/SPDO Spis. skart. znak, lhůta: 280.2 A10 Počet listů/příloh/listů

Více

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 27. 4. 2016 Hotel International Prague Koulova 15, Praha 6, www.internationalprague.cz PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti

Více

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů Celostátní deníky Blesk (bez neděle) 1 426 385,3 1 370 382 1 343 367 1 379 352,3 36-14,7 1 420 388-41 -35,7 Mladá fronta DNES 874 241,7 819 237,4 816 231 834 224,1

Více

CZECH DANCE ARÉNA 2016

CZECH DANCE ARÉNA 2016 S o b o t a 3 0. 1. 2 0 1 6 Stránka 1 CZECH DANCE ARÉNA 2016 víkendový workshop pro trenéry, porotce a tanečníky 10,00-12,00 "EFEKTIVNÍ TRÉNINK" Mgr. Václav PETRÁŠ Neefektivní trénink je největším nepřítelem

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOLEGIA DĚKANA FSE UJEP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOLEGIA DĚKANA FSE UJEP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOLEGIA DĚKANA FSE UJEP Datum konání: 12. 2.2014 Čas od 12.30 do 15.30 hod Jednání řídil: RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D. děkan Jednání zapsala: Alena Trefilová Místo konání: Přítomni: FSE

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

JMÉNO MÍSTO KATEGORIE VYUČUJÍCÍ Šebela Antonín 1. místo 9. Vratislav Hrabal. zobcová flétna JMÉNO MÍSTO KATEGORIE VYUČUJÍCÍ

JMÉNO MÍSTO KATEGORIE VYUČUJÍCÍ Šebela Antonín 1. místo 9. Vratislav Hrabal. zobcová flétna JMÉNO MÍSTO KATEGORIE VYUČUJÍCÍ Krajské kolo Národní soutěže ZUŠ ve hře na dechové nástroje: Šebela Antonín 1. místo 9. Vratislav Hrabal saxofon Steiger Václav 1. místo 7. Mgr. Tomáš Klásek fagot Hasalíková Michaela 2. místo 2. Jana

Více

Co je soutěž Duhový paprsek

Co je soutěž Duhový paprsek Co je soutěž Duhový paprsek Soutěž Duhový paprsek se stala součástí života české odborné veřejnosti v oblasti výroby reklamy. Zajímavý koncept, podpora Sdružení dodavatelů pro signmaking, mediální podpora

Více

Ohlédnutí za uplynulými ročníky

Ohlédnutí za uplynulými ročníky P o t ř e t í Hylváty jsou částí města Ústí nad Orlicí od roku 1924. Historicky byly součástí lanšperského panství, později lanšperského velkostatku lanškrounského panství. Obcí se staly po roce 1850 a

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

ZRUŠENÉ POŘADY Čtvrtek 16.5.2013 11.30-12.00 Křest mapy Církevní památky ČR Čtvrtek 16.5.2013 12.00-13.50 Docela jiný e-shop docela jiných knih

ZRUŠENÉ POŘADY Čtvrtek 16.5.2013 11.30-12.00 Křest mapy Církevní památky ČR Čtvrtek 16.5.2013 12.00-13.50 Docela jiný e-shop docela jiných knih ZRUŠENÉ POŘADY Čtvrtek 16.5.2013 11.30-12.00 P 101 - Pravé křídlo Křest mapy Církevní památky ČR "Mapa Církevních památek" byla vydána k 1150. výročí příchodu věrozvěstů Cyrila a Metoděje na Moravu. Zobrazuje

Více

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí.

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Úvodní slovo Milí čtenáři, vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Díky výborné práci našeho týmu se podařilo spousta věcí, které

Více

F I N Á L E. ZIMNÍ MISTROVSTVÍ ČR 2007 16. 18. 2. 2007 PARDUBICE 225) 50 Motýlek - Ženy. Příjmení, jméno, rn, kategorie :27.42 :28.47 :.

F I N Á L E. ZIMNÍ MISTROVSTVÍ ČR 2007 16. 18. 2. 2007 PARDUBICE 225) 50 Motýlek - Ženy. Příjmení, jméno, rn, kategorie :27.42 :28.47 :. ) 0 Motýlek - Ženy. OLŠAVSKÁ Barbora Boh :.9.0 A /. KAZÍKOVÁ Sandra SlPl :9.00 0 0.0 A /. POLJAKOVÁ Gabriela 9 PKHK :9.0 9 9.0 A /. LEDVINKOVÁ Adéla KomBr :9.9.0 A /. MARKOVÁ Vendula UnOl :9.9 0.0 A /.

Více

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO 2015 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2015 17.12.2015 bylo dotazováno celkem

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

Rozdělení žáků do skupin nástrojové výuky PHV Školní rok 2015/2016 Zobcová flétna Učitel: Petr Svoboda Tel: 777 692 965 E-mail:

Rozdělení žáků do skupin nástrojové výuky PHV Školní rok 2015/2016 Zobcová flétna Učitel: Petr Svoboda Tel: 777 692 965 E-mail: Rozdělení žáků do skupin nástrojové výuky PHV Školní rok 2015/2016 Učitel: Petr Svoboda Tel: 777 692 965 E-mail: petrsvoboda3@seznam.cz Vyučuje: Út, Pá ZUŠ Hostivař Vyučuje: Po, Čt Dopplerova, odloučené

Více

Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky

Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky - studentek GON v Č. Budějovicích do r. 2011 - studentek Gymnázia Česká a Olympijských nadějí od roku 2012 Dominika Červenková roč. 1988 Eva Pavelková, roč.

Více

1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů

1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů Výsledky 46. ročníku ankety Sportovec města Třebíče Sportovní akce roku 1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů 2. Mc Rai Cup, Spirálka, 45 bodů 3.

Více

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel.

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Výroční zpráva 2006 Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Naplno se rozjely práce na rehabilitaci objektu,

Více

průmysly HUDBA Studie o sociálně ekonomickém potenciálu kulturních a kreativních průmyslů v České republice Lenka Dohnalová 2010 návrh

průmysly HUDBA Studie o sociálně ekonomickém potenciálu kulturních a kreativních průmyslů v České republice Lenka Dohnalová 2010 návrh Kulturní a kreativní průmysly v České republice Přehled o stavu jednotlivých odvětví (architektura, design, reklama, film, hudba, knihy a tisk, scénická umění, trh s uměním, TV a rozhlas, videohry, kulturní

Více

KONFERENCE ANGIS ÚSTÍ NAD LABEM. Dvoudenní odborná. 20. 21. února 2015. Hotel Vladimir 21 BODŮ NEJVÍCE ODBORNÝCH PŘEDNÁŠEK A NEJLEPŠÍ OHODNOCENÍ V ČR

KONFERENCE ANGIS ÚSTÍ NAD LABEM. Dvoudenní odborná. 20. 21. února 2015. Hotel Vladimir 21 BODŮ NEJVÍCE ODBORNÝCH PŘEDNÁŠEK A NEJLEPŠÍ OHODNOCENÍ V ČR Dvoudenní odborná KONFERENCE ANGIS 20. 21. února 2015 Hotel Vladimir ÚSTÍ NAD LABEM 21 BODŮ NEJVÍCE ODBORNÝCH PŘEDNÁŠEK A NEJLEPŠÍ OHODNOCENÍ V ČR PÁTEK 4 kredity / 13 bodů SOBOTA 4 kredity / 8 bodů Generální

Více

Co je soutěž Duhový paprsek

Co je soutěž Duhový paprsek Co je soutěž Duhový paprsek Soutěž Duhový paprsek se stala součástí života české odborné veřejnosti v oblasti výroby reklamy. Zajímavý koncept, podpora Sdružení dodavatelů pro signmaking, mediální podpora

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. ORBI PONTES z.s. festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015)

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. ORBI PONTES z.s. festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015) ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Název organizace: ORBI PONTES z.s. Název projektu: festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015) 1 OBSAH Popis projektu 3 Poskytnuté záštity 3 TKOSP

Více

Miss VŠE 2014 NEJKRÁSNĚJŠÍ STUDENTKY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ, STYLOVÁ PARTY A LUXUSNÍ KLUB SASAZU

Miss VŠE 2014 NEJKRÁSNĚJŠÍ STUDENTKY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ, STYLOVÁ PARTY A LUXUSNÍ KLUB SASAZU 2014 2014 J E N JŠÍ Ě N Ž I T PRES NTSKÁ STUDE R Č V S S MI Miss VŠE 2014 NEJKRÁSNĚJŠÍ STUDENTKY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ, STYLOVÁ PARTY A LUXUSNÍ KLUB SASAZU STAŇTE SE SOUČÁSTÍ MISS VŠE 2014 Volba nejkrásnější

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

Obsah. Přílohy. 1. Koncertní sezóna 2006 2. Koncertní sezóna 2007 4. Členové The Boom & Orchestra

Obsah. Přílohy. 1. Koncertní sezóna 2006 2. Koncertní sezóna 2007 4. Členové The Boom & Orchestra ÚČASTNÍK FESTIVALU INTERNATIONAL BEATLEWEEK 2006, 2007 V LIVERPOOLU PREZENTACE SOUBORU Obsah I. Úvodní informace II. The Boom Band & Orchestra III. Vybrané akce Letní benefiční koncert 2007 International

Více

/5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN

/5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN /5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN 17. dubna proběhla ve Stříteži nedaleko Jihlavy valná hromada Asociace českých nábytkářů. Valná hromada je vrcholným orgánem asociace a koná se většinou

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forkids.cz 31. 3. 3. 4. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forkids.cz 31. 3. 3. 4. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 7. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forkids.cz 31. 3. 3. 4. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala

Více

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje

Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Kontakty na pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí a kurátory pro mládež ORP Libereckého kraje Městský úřad Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví, oddělení sociálně-právní ochrany,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011. Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011. Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Centrum ZDISLAVA, Radnická 350 Nové Město na Moravě Kéž v pomoci druhým nacházíme své vlastní štěstí. Milí přátelé, scházíme se na začátku nového roku, abychom zhodnotili ten minulý.

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600012751 Název školy: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Zkušební místo: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Název zkoušky: Český jazyk a literatura - didaktický

Více

600 000 vkladových katalogů v předvánoční kampani Festina

600 000 vkladových katalogů v předvánoční kampani Festina 3 2011 prosinec 2011 Vážení obchodní přátelé Přesto že čas je něco, s čím jsme tak těsně spjatí, zdá se jakoby běžel stále rychleji a předvánoční období je tu po roce zpět v plném proudu. Dovolte mi tedy,

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016 Strana 1 z 9 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno 1. Zpráva o hospodaření a schválení účetní závěrky za roky 2014 a 2015 ANO Potřebné kvórum

Více

YOUNG ARCHITECT AWARD 2012

YOUNG ARCHITECT AWARD 2012 YOUNG ARCHITECT AWARD 2012 cena pro mladé a začínající architekty Vstup mladých architektů do profesního života je v současné době nelehký. Na druhou stranu víme, jak je potřeba jejich svěží energie. Soutěž

Více

KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC. Zpravodaj č. 14. 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015

KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC. Zpravodaj č. 14. 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015 KUŽELKÁŘSKÁ SPORT LIGA RATÍŠKOVIC Zpravodaj č. 14 14.kolo 16. 2. + 23. 2. 2015 GAMA OCEL plné doráž. stav plné doráž.hasiči Chotaš Chotaš Mauer Kreml Teraz Rychlovský Jiří Jiří ml. Gustav František Michal

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 PRÁVĚ TEĎ! o.p.s. OBSAH Úvodní slovo ředitelky str. 3 Základní údaje str. 5 Poslání společnosti str. 6 Orgány společnosti str. 7 Přehled aktivit v roce 2014 str. 9 Poděkování

Více

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS PS INFORMUJÍ 2, 5 PS SPOLEČENSKY 3 INFOKONTEJNER čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 PS ZAMĚSTNANCŮM 7 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS INFOKONTEJNER 01 2014 ČTVRTLETNÍK AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI

Více

ANO* ANO, ale* ANO, ale* ANO

ANO* ANO, ale* ANO, ale* ANO Bílá místa: otázky a odpovědi týkající se hlavních českých televizních, rozhlasových, tištěných a internetových médií a provozovatelů, co se týče vymahatelnosti zákona o střetu zájmů a transparentnosti

Více

Děti mladší (2007 a mladší)

Děti mladší (2007 a mladší) Děti mladší (2007 a mladší) 1. Neumanová Kristýna 14,7s SK Tour Sport Třebíč 2. Trkola Luboš 14,9s Eurofoam 3. Švec Dominik 15,3s Team Telč 4. Šalanda Adam 16,1s 5. Řehulková Lucie 17,3s Patry Cycling

Více

...se představuje! O nás

...se představuje! O nás ...se představuje! O nás CzechRegio TV spol s r.o. Radlická 1/19, Praha - Vila Nový Smíchov IČ: 015 44 926 Nové mediální zastupitelství (s hlubokými kořeny ) NA TRHU OD DUBNA 2013 VLASTNÍCI I ZAMĚSTNANCI

Více

MEDIA PROJEKT. 2. čtvrtletí 2015 a 3. čtvrtletí 2015

MEDIA PROJEKT. 2. čtvrtletí 2015 a 3. čtvrtletí 2015 MEDIA PROJEKT 2. čtvrtletí 2015 a 3. čtvrtletí 2015 Základní parametry výzkumu realizace MEDIAN a STEM/MARK stratifikovaný náhodný výběr lokalit adresní výběr kombinovaný s náhodným výběrem v lokalitě

Více

Výro č ní zpráva 2009

Výro č ní zpráva 2009 Výroční zpráva 2009 OBSAH 1. Úvodní slovo 2. Lidé v občanském sdružení TIŠICKÉ KLUBko 3. Důležité události v historii 4. Akce v roce 2009 5. Finanční zpráva o hospodaření za rok 2009 6. Plány pro rok 2010

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A - hala A1, NA1, venkovní plochy. Místo konání

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A - hala A1, NA1, venkovní plochy. Místo konání ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A hala NA1, A2, Místo konání venkovní plochy Obsazená výstavní plocha 2.458 m2 Počet vystavovatelů a spoluvystavovatelů 41 Počet návštěvníků

Více

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most Úspěchy 2018 1. Soutěž Dance Cup Markvartice 11.3. 2018 První krok do taneční sezóny 2018 završen úspěšně. Děti A Aliens 1.místo choreografie: Alena Karlovská JVK B Vibes of Africa 3.misto choreografie:

Více

Stafeta. Čas Pořadí (sekundy kluci ) 18.16 36 14.06 5 15.73 22. Pořadí holky 16.06 15 13.78 4 13.22 1 16.17 28 20.16 40 15.95 14 14.26 9 21.

Stafeta. Čas Pořadí (sekundy kluci ) 18.16 36 14.06 5 15.73 22. Pořadí holky 16.06 15 13.78 4 13.22 1 16.17 28 20.16 40 15.95 14 14.26 9 21. Stafeta BĚH MLADŠÍ Jméno dítě Ackermann Lukáš Adamová Alena Adolt David Bareš Štěpán Bendáková Klára Boček Jáchym Čáp Sebastian Čechrák Tomáš Černá Anežka Dvořáková Apolena Elvy David Fiala Jakub Filgasová

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ I/2016 Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní sítě

Více

Klavír. 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č. Budějovice. 3 Fialová Šárka ZUŠ Habrmanova Hradec Králové. 4 Koblin Anděla ZUŠ Chrudim Zlaté pásmo

Klavír. 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č. Budějovice. 3 Fialová Šárka ZUŠ Habrmanova Hradec Králové. 4 Koblin Anděla ZUŠ Chrudim Zlaté pásmo Úterý 5.5. 2015 velký sál, výsledková listina Kategorie 5-6 let 8:05 Jméno: Škola/učitel: Umístění 1 Benešová Barbora ZUŠ Bystřice nad Pernštejnem Eduard Makovský 2 Duníková Barbora ZUŠ B. Jeremiáše Č.

Více

soutěžní kat. tým/škola název skladby jméno, příjmení trenér email

soutěžní kat. tým/škola název skladby jméno, příjmení trenér email věková kategorie soutěžní kat. tým/škola název skladby jméno, příjmení trenér email 1. do 7 let ne AŠSK AC hip hop HK Ahoj léto Elen Beranová, Adriana Pecháčková, Anna Sucháčková, Zuzana Pejřilová, Julie

Více

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Místo konání: Lyžarský areál Zadov - Kobyla Datum konání: 25/01/2013 Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Kategorie: Lyže M1 1 153 HLÁVKA Vítězslav 1986 CZE CZP Brno 00:37.16

Více

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby mediakit 2016 populární strojírenské magazíny a publikace úspešné ˇ technické výstavy a konference navštevované ˇ oborové weby 2 Uděláme vám dobrou reklamu Pokud hledáte příležitosti ke zviditelnění vašich

Více

4. čtvrtletí 2007 a 1. čtvrtletí 2008. MEDIA PROJEKT 4. čtvrtletí 2007 a 1. čtvrtletí 2008 MEDIA PROJEKT PREZENTACE

4. čtvrtletí 2007 a 1. čtvrtletí 2008. MEDIA PROJEKT 4. čtvrtletí 2007 a 1. čtvrtletí 2008 MEDIA PROJEKT PREZENTACE PREZENTACE MEDIA PROJEKT 4. čtvrtletí 2007 a 1. čtvrtletí 2008 Program prezentace Metodika Media Projektu 2008 Odhady čtenosti deníků a suplementů za 4. čtvrtletí 2007 a 1. čtvrtletí 2008 Odhady čtenosti

Více

3. čtvrtletí + 4. čtvrtletí MEDIA PROJEKT

3. čtvrtletí + 4. čtvrtletí MEDIA PROJEKT 2012 3. čtvrtletí + 4. čtvrtletí MEDIA PROJEKT PROGRAM PREZENTACE Metodika U 2012 Odhady čtenosti deníků a suplementů za 3. čtvrtletí 2012 a 4. čtvrtletí 2012 Odhady čtenosti časopisů za 3. čtvrtletí 2012

Více

Národní finále nejmladších minižáků 22 24. dubna 2016 BK SNAKES Ostrava

Národní finále nejmladších minižáků 22 24. dubna 2016 BK SNAKES Ostrava Národní finále nejmladších minižáků 22 24. dubna 2016 BK SNAKES Ostrava delegát: Ing. František Ebergényi Účastníci a výsledky Skupina A 1. - 1. Pha - Basketbalová škola Praha 2. - 1. JM - BK Žďár nad

Více

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Vychází 2. dubna 2012 Číslo 1/2012 Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Branka, o. p. s. Němcové 2020 547 01 Náchod tel./fax: +420 491 405 185 mob.: +420 602 190 198 email: info@kladskepomezi.cz www.kladskepomezi.cz

Více

Rozpis studentů u ústních maturitních zkoušek

Rozpis studentů u ústních maturitních zkoušek Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne pr.- Maturitní práce s obhajobou Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Randáková / Pavel Antoch (4.A) 8:20 8:25 Michael Makula (4.A) 8:40 8:45 Aneta Pfeiferová (4.A) 9:00

Více

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15 Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15 Poskytnutí dotací - kultura 2015 Poř. č. 1. Předkladatel Název projektu Požadováno na Sdružení hasičů Kulturní aktivity Čech,Moravy

Více

MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO

MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO 2016 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASMEA SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2016-17.12.2016 bylo dotazováno celkem 25 232 náhodně vybraných

Více