2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66)"

Transkript

1

2 2003 Počet obyvatel 405 (průměrný věk 40,29). Mužů 205 (37,00); žen 200 (43,66) Referendum: 13. a 14. června proběhlo první referendum, tedy lidové hlasování, v historii České republiky. Voliči měli odpovědět na otázku: Souhlasíte s tím, aby se Česká republika stala podle smlouvy o přistoupení České republiky k Evropské unii členským státem Evropské unie? V ČR označilo ANO 77,33% voličů. Ve Třtici se referenda mohlo zúčastnit 341 voličů, ale dostavilo se 190 (55,7%), z nichž bylo 181 platných hlasů. Pro ANO hlasovalo 137 (75,7%), pro NE 44 (24,3%). Úprava obce: V letošním roce obecní zastupitelstvo schválilo celkovou úpravu budovy obecního úřadu čp. 80 (budova byla postavena v roce 1825), která začala celkovým odvodněním domu, kterou provedla firma Rudolf Havlický - Opava a to tak, že byla otlučena vnitřní i venkovní omítka do výše asi 80 cm, poté zde byly navrtány otvory, do kterých byl vpraven přípravek RIPODRI Dále koncem dubna byla provedena celková výměna oken, vchodových dveří a zadní vchod, který se nepoužíval, byl zazděn. Dále byla vystěhována místnost, která sloužila jako klubovna hasičů a tato nyní bude sloužit jako pracovna starosty. V září byla provedena celková rekonstrukce střechy, (kterou provedla firma Martin Sklenička z Řevničova), poté zateplení celé budovy a fasáda (firma Šnopa z Nového Strašecí). V příštím roce bude proveden obklad spodního soklu a dokončena fasáda. (čp výměna oken a celková rekonstrukce střechy) Nové stavby: Na parcele č. 36 / 2 započal stavbu rodinného domu p. Fejfar (čp.76) a na parcele č. 722 / 2 (původní majitel p. Nedvěd čp. 179) p. Ibl (Řevničov).

3 2003 V únoru byla zbourána Zárubovic hospoda (čp.93), která místním pamětníkům sloužila několik desítek let (jako hospoda fungovala do poloviny 80 let). V létě letošního roku byla dokončena celková přestavba domu čp. 98, jehož majiteli jsou Exnerovi. (čp bývalá Zárubovic hospoda ) (čp. 98 po celkové rekonstrukci) Školství: Do mšecké školy dojíždí 30 žáků, do strašecké 11 a do rakovnické 1 třtický žák. základní vzdělání získali: ve Mšeci: Alena Köhlerová Gymnázium J. A. Komenského Nové Strašecí Pavel Sejler SOUz Nové Strašecí automechanik Lucie Videmanová Střední zdravotnická škola Kladno Michal Zíma Gymnázium J. A. Komenského Nové Strašecí v Novém Strašecí: Daniel Fedák (čp.43) Střední odborná škola průmyslová Kladno Tomáš Havlíček (čp.43) SOUz Nové Strašecí Narozeni: Eliška Rezková čp. 71 Adéla Kořánová čp. 11 Jakub Kořán čp. 181

4 Zemřeli: Jiřina Rybová čp.88 (77let) Božena Julišová čp.103 (97 let) Jiří Kárník čp.91 (74 let) Jaromír Cháb pův. čp. 140 (72 let) Přistěhovalo se: 10 Odstěhovalo se: 12 Do stavu manželského vstoupili: Pavel Kořán (čp.181) a Ivana Lažová Daniel Hnízdil (čp. 27) a Kateřina Zrostlíková 2003 Hostinec: V září byl uzavřen hostinec U hřiště, který od roku 1995 provozoval p. Petr Hujer (Rakovník). TJ Rekrea Třtice, která tuto provozovnu spravuje, vybrala ze dvou žadatelů p. Václava Kvapila (Bucek), který od října tento hostinec provozuje. Druhým žadatelem byli manželé Kočovi (čp. 159), kteří mají pronajatý hostinec U sálu. (Hostinec U hřiště) Hasiči: Požárů je naštěstí minimum, ale ten, kterého se zúčastnili třtičtí hasiči, stál opravdu za to. Z důvodu dlouhotrvajících veder byl zakázán vstup do lesů v celé České republice, ale přesto se stalo, že vznikl požár u vesnice Ruda. Naši hasiči pomáhali profesionálům tento živel zlikvidovat. Kultura: V dubnu se konal Maškarní ples, který byl odpoledne pro děti a večer pro dospělé. Tuto akci pořádali manželé Kočovi. Odpoledne, jako tradičně, hrál p. Ladra, večer kapela Tancovačka. V květnu místní hasiči pořádali Staročeské máje, které byly ochuzeny o klasický průvod obcí, z důvodu nezájmu děvčat, kterých se tato tradice týká, a proto bylo uspořádáno pouze posezení pod králem a poté večer byla Májová zábava, na které hrála kapela Rotace. V prosinci proběhla Mikulášská zábava, která letos po dlouhé době byla pouze pro děti, za účasti p. Ladry.

5 2003 Sport: TJ Rekrea Třtice: členové místní sportovní organizace se rozhodli pro změnu ve vedení. Bylo svoláno zasedání všech členů této organizace, kde se rozhodlo takto: předseda TJ Rekrea Třtice Marie Vožechová (čp.61) jednatel Václav Urbanovič (čp.172) pokladník Martin Kočí (čp.159) předseda sportu pro všechno Štěpánka Horáčková (čp.68) Fotbal: naši fotbalisté, kteří bojují ve IV. třídě, se umístili na 12. místě. Stolní tenis: naši stolní tenisté, kteří hrají ve IV. třídě, se umístili na 13. místě. Velikonoční turnaj: 4. ročník, který pořádá TJ Rekrea Třtice, se konal 19. dubna za účasti 17 mužů, 9 žen, 6 dětí a 11 smíšených dvojic. Letní běh: 23. ročník, který pořádá TJ Rekrea Třtice, se konal 6. července za účasti 24 závodníků v kategorii muži (kategorie A 9; B 10; C 3; D 2) a 1 závodnice v kategorii ženy. Letošního běhu se nezúčastnil žádný běžec z naší obce. Vánoční běh: 29. ročník, který pořádá TJ Rekrea Třtice, se konal 26. prosince za účasti 53 závodníků v kategorii muži (kategorie A 17; B 17; C 12; D 7) a 13 závodnic v kategorii ženy. Naši obec reprezentovali dva účastníci. Roman Fejfar (čp.76) kategorie A 16. místo; Marcela Korelová (čp. 177) kategorie ženy 11. místo. Bucek Triatlon: 16. ročník, který pořádá Jiří Novák a spol. (Nové Strašecí), se konal dne 2. srpna za účasti 12 závodníků v kategorii muži, stejný počet v kategorii žen, dva závodníci v kategorii seniorů nad 40 let a jedna závodnice v kategorii dětí. Z naší obce se této sportovní akce zúčastnila Marcela Korelová (čp.177), která obsadila krásné první místo. Další třtickou závodnicí byla Štěpánka Horáčková (čp.68), která se umístila na místě třetím. Počasí : Začátek letošního roku byl velmi studený, teploty dosahovaly až 20 o C a trvalejší sníh napadl až v únoru a držel do konce března, kdy během pár dnů přišlo teplo (+18 o C), které vydrželo asi týden a poté opět mrzlo. Opravdové letní počasí se dostavilo v květnu a jeho tropická síla vydržela až do poloviny září. Celé léto bylo abnormálně sucho, a proto i bez úrody. Česká měna: V letošním roce, a to 1. listopadu, byly zrušeny desetihaléře a dvacetihaléře. Tímto se nejmenší českou měnou stává padesátihaléř.

6 2003 Třtický znak a prapor: Erb od nejstarších dob vyjadřoval určitým způsobem hrdost vztahující se k původu. Možná i proto řada obcí či měst, kterým chyběl znak nebo prapor, se snaží tuto mezeru doplnit. A tak v nedávné minulosti požádala o schválení Poslaneckou sněmovnu nejedna obec na Rakovnicku. Zařadila se mezi ně i Třtice. A zatímco téměř všechny znaky, které byly schváleny v novodobé historii, navrhoval pan Krůta, šla si naše obec svou vlastní cestou. Znak i prapor navrhla a ke schválení výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu, podvýboru pro heraldiku (věda o erbech) a vexilologii (nauka o vlajkách a praporech) Poslanecké sněmovny připravila i s dokumentací a kresbami Mgr. Lenka Hejdová (čp.173). Návrh byl 16. dubna letošního roku projednán v podvýboru pro heraldiku a vexilologii a doporučen ke schválení Poslanecké sněmovně. Slavnostní předání listin, opravňujících používat obecní znak a prapor, se uskutečnilo 19. června v budově parlamentu České republiky v Praze. Potvrzení uvedených symbolů předával Lubomír Zaorálek, předseda Poslanecké sněmovny, a poslankyně Jitka Němcová. Za naši obec je přebírali třtický starosta Ing. Luboš Hejda (čp.173) a jejich autorka Mgr. Lenka Hejdová (čp.173). Znak: Ve zlatém štítě se zeleným kůlem vyrůstá ze sníženého zúženého modrého vlnitého břevna zlatý rákos obecný. Zdůvodnění: Základem znaku je vertikální rozdělení na tři pole. V prostřední části na zeleném poli je symbolizována trsnatá rostlina, podle které je nejspíše obec pojmenována. Rostlina a obě krajová pole jsou okrově zlatá. Tato barva symbolizuje opuku, která je od pradávna základním stavebním materiálem tohoto kraje. Tato usazená hornina se v blízkosti i těžila. Dosud se láme v obci Hředle, kde jsou také pořádána sochařská sympozia. Starší zástavba (kostel, rodinné domky i stodoly) je v obci převážně z tohoto materiálu. Okrově zlatá má současně charakterizovat i dva hřbítky zvlněného terénu, mezi kterými obec leží Kopanina jako nižší výběžek masivu Džbán a Barboru přecházející v Žalý. Zelená symbolizuje zemědělskou činnost, která byla vždy základem obživy zdejších obyvatel. Chmelnice už dávno vystřídala pole s obilovinami, řepkou a bramborami. Modré vlnité břevno symbolizuje Loděnický potok zvaný Kačák a na něm kaskádu rybníků i rezervaci. Prapor: List tvoří tři vodorovné pruhy žlutý, zelený a žlutý v poměru 3 : 5 : 3, poměr šířky k délce listu je 2 : 3. Zdůvodnění: Prapor ponechává celou barevnou symboliku znaku (žlutá jako symbol opuky a zelená jako symbol zemědělské činnosti, lesů i plošného rozdělení. Na rozdíl od znaku je zjednodušen tím, že v prostředním zeleném poli chybí trsnatá rostlina. To umožňuje věšet prapor vodorovně i svisle.

7 2003 Vítání občánků: Eliška Rezková (čp. 71) a Adéla Kořánová (čp. 11) Eliška Rezková (nar. 2003) Adéla Kořánová (nar. 2003)

2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které

2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které 2002 Nejdůležitější, ale zároveň také nejdramatičtější událostí tohoto roku, byly záplavy, které Českou republiku postihly v srpnu. Rozvodněné řeky a potoky zaplavily území, na němž žije 1,6 mil. obyvatel,

Více

2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků

2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků 2005 Třtice: počet obyvatel: 419 + 12 cizích státních příslušníků Nová zeleň Za podpory dotace z POV (program obnovy venkova) byly vysázeny nové stromy: u hřbitova, u vodárny, u horního rybníčka, u školy

Více

Návrh vlajky pro městys SLAVĚTÍN a historický znak městyse

Návrh vlajky pro městys SLAVĚTÍN a historický znak městyse Návrh vlajky pro městys SLAVĚTÍN a historický znak městyse autor: Mgr. Jan Tejkal +420602953832 Jan.Tejkal@seznam.cz http://heraldika.webnode.cz/ Právo na znak a vlajku: Zákon o obcích (obecní zřízení)

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2015 1/7

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2015 1/7 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2015 1/7 Zápis č. 1/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 21.1.2015, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Edwin Trapp, Zuzana

Více

Moravskoslezská akademie pro vzdělání, vědu a umění BRNO Zelný trh 6

Moravskoslezská akademie pro vzdělání, vědu a umění BRNO Zelný trh 6 www.moravskoslezskaakademie.cz Moravskoslezská akademie pro vzdělání, vědu a umění 659 37 BRNO Zelný trh 6 IČ: 605 55 262 Moravskoslezská akademie pro vzdělání, vědu a umění bere na vědomí, že její člen

Více

NAPSALI O NÁS

NAPSALI O NÁS 2003 - NAPSALI O NÁS Ročník I. srpen, září, říjen PRAPOR ZNAK List tvoří tři vodorovné pruhy žlutý, zelený a žlutý v poměru 3 : 5 : 3, poměr šířky k délce listu je 2 : 3. Zdůvodnění: Prapor ponechává celou

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře

OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře OBSAH PAMĚTNÍ KNIHY strana Obsah pamětní knihy 3 7 Současný stav pamětních knih obce 8 9 Elektronická pamětní kniha 9 10 Životopis kronikáře 11 Úvodem k pamětním knihám 11 Úvodem k obci 11 13 Úvodem k

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 6.12.2002 a 12.12.2002 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2004. o symbolech města Nová Bystřice a jejich užívání

Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2004. o symbolech města Nová Bystřice a jejich užívání Obecně závazná vyhláška Města Nová Bystřice č. 1/2004 o symbolech města Nová Bystřice a jejich užívání Zastupitelstvo města v Nové Bystřici vydává dne 8. 9. 2004 v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm.

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Zpravodaj. * Zastupitelé byli opět seznámeni s obsahem jednacího řádu podle kterého se řídí jednání zastupitelstva obce.

Zpravodaj. * Zastupitelé byli opět seznámeni s obsahem jednacího řádu podle kterého se řídí jednání zastupitelstva obce. Zpravodaj č. 11/ 2010 R A D Ě T I C E LISTOPAD I n f o r m a č n í o b č a s n í k O b e c n í h o ú ř a d u R a d ě t i c e Z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce 9. listopadu se konalo ustavující

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 815/02/2010 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 3.12.2010 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

VÝVOJ ZNAKU OBCE ČERNÁ V POŠUMAVÍ

VÝVOJ ZNAKU OBCE ČERNÁ V POŠUMAVÍ VÝVOJ ZNAKU OBCE ČERNÁ V POŠUMAVÍ Černá v Pošumaví po roce 1945 žádný znak nepoužívala. Nikdo se s touto otázkou vlastně ani nezabýval. Teprve po roce 1989 se začalo uvažovat o možnosti mít svůj vlastní

Více

Symboly města Broumova

Symboly města Broumova Město Broumov Třída Masarykova 239, 550 14 Broumov SMĚRNICE RADY MĚSTA Název : Symboly města Broumova Číslo dokumentu: SRM/01 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 1 Účinnost od: 01.07.2012 Účinnost do: Doba neurčitá

Více

Návrh znaku a vlajky pro obec S T Á J

Návrh znaku a vlajky pro obec S T Á J Návrh znaku a vlajky pro obec S T Á J autor: Mgr. Jan Tejkal HERALDICKÁ TVORBA, Záblatská 23/25, 713 00 Ostrava-Heřmanice tel.602953832 e-pošta: j.tejkal@volny.cz Tvorba nových obecních (městských) symbolů:

Více

Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3

Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3 ČERNAVAN Občasník OÚ Černava Ročník 2010 Číslo 3 ČERNAVAN ročník 2010 číslo 3 Vážení spoluobčané, chýlí se rok 2010, který byl v mnoha ohledech rokem velkých změn. Teprve budoucnost ukáže, nakolik to budou

Více

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: , IČ , DIČ:CZ

O B E C K O Š Í K Y Košíky 172. Tel.: ,  IČ , DIČ:CZ O B E C K O Š Í K Y 2006 Události obce 2006 V roce 2006 opět v naší obci proběhly volby do zastupitelstva. Byli zvoleni tito občané: starosta: místostarosta: členové zastupitelstva: Mgr. Jaroslav Šlechta

Více

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ 4. čtvrtletí 2010 Zastupitelstvo obce Oldřichovice přeje všem spoluobčanům v roce 2011 mnoho pracovních i osobních úspěchů Volby do obecního zastupitelstva Ve dnech 15.-16. října

Více

Návrh znaku a vlajky

Návrh znaku a vlajky Návrh znaku a vlajky pro obec NIMPŠOV Obecní zastupitelstvo na svém zasedání č.4/2017 odsouhlasilo návrh týkající se zhotovení oficiálního znaku a vlajky, který naše obec dosud neměla. Tvorbou znaku a

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 1/2014 Datum:

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 1/2014 Datum: Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 1/2014 Datum: 20.11.2014 Zápis: Přítomni: Tomáš Mrštný, Iveta Burešová, Antonín Mrštný, Pavel Sedlák, Marian Krahulec, Miroslav Flašar, Josef Herzán, Tomáš Klika

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači

ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači PŘÍTOMNÍ ZASTUPITELÉ: František ZVOLSKÝ, Ing. Radek DVOŘÁK, Jana ČERNÁ Radek DVOŘÁK, František

Více

Úvod: NOVOROČNÍ VYCHÁZKA

Úvod: NOVOROČNÍ VYCHÁZKA Úvod: Vzhledem k velkému množství události, které proběhly na přelomu roku a naší snaze o maximální informovanost Vás občanů, jsme se rozhodli na počátku roku vydat mimořádné číslo informačního listu,

Více

Zápis č. 5. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis č. 5. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 23.04.2015 od 18:00 hodin Přítomni: Zapisovatel: Mgr. Miroslav Král, Stanislav Falář, Jana Mrázová, Milada Podlešáková,

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ OBCE LIBHOŠŤ NA ROK 2012

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ OBCE LIBHOŠŤ NA ROK 2012 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ OBCE LIBHOŠŤ NA ROK 2012 ÚNOR 17.2.2012 Cestopisné povídání výstup na nejvyšší vrchol světa - začátek v 18 hod. v klubovně vedle Vinárny - vstup dobrovolný 18.2.2012 Vodění medvěda

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 6/2012, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 6/2012, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 6/2012, konaného dne 5. 9. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 6/2012 v 18.00 hod, všechny

Více

Zápis ze 6. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne v hodin

Zápis ze 6. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne v hodin Zápis ze 6. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne 07.12.2017 v 18.00 hodin Přítomni: Bartheldi Leoš, Nešpor Daniel, Jindřiška Trinklová, Němec Roman, Němcová Věra Pechanec Pavel, Severová Leona.

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 34. jednání Místního výboru místní části Vinary/2017 ze dne 19. 12. 2017 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing. Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí Dita Kraváková

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: 09.09.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 16.30 hodin dne 09.09.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE

ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE ZPRAVODAJ HORECKÉ A NEDAŘÍŽSKÉ OBCE Vážení čtenáři, přinášíme Vám druhé letošní číslo zpravodaje, ve kterém se dočtete něco málo z dění v naších obcích. Z obsahu: z jednání zastupitelstva, z historie obce,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Osadní výbor v Plačkově Zápis z 10. zasedání OV Plačkov v roce 2016

Osadní výbor v Plačkově Zápis z 10. zasedání OV Plačkov v roce 2016 Osadní výbor v Plačkově Zápis z 10. zasedání OV Plačkov v roce 2016 Přítomni: Milan Janďourek, Markéta Franzová, Renata Kopecká, Petr Vašák, Alena Krejčí, Vladislav Dibelka Omluveni: Ivana Joklová, Jana

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 21. ledna 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Vladimír Chadima,

Více

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 13.08.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Z Á P I S č. 3/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne v hodin na Obecním úřadě v Kocbeřích

Z Á P I S č. 3/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne v hodin na Obecním úřadě v Kocbeřích Z Á P I S č. 3/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Kocbeře konaného dne 28. 5. 2009 v 18.00 hodin na Obecním úřadě v Kocbeřích Přítomni: Omluven: Rezková, Svatošová, Tlapáková, Hroneš, Makeš Štěpař, Hejzlar

Více

Zápis č.10/2013 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín

Zápis č.10/2013 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín Zápis č.10/2013 ze schůze OZ obce Úmonín konané dne 6.11.2013 od 19.hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu Úmonín 1)Pan starosta přivítal všechny přítomné členy OZ a schůzi zahájil v 19.hodin.

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na pondělí dne 19. 12. 2016 v 17 hodin

Více

Návrh znaku a vlajky pro obec TŘEBONÍN

Návrh znaku a vlajky pro obec TŘEBONÍN Návrh znaku a vlajky pro obec TŘEBONÍN autor: Mgr. Jan Tejkal tel.+420602953832 e-pošta: Jan.Tejkal@seznam.cz http://heraldika.webnode.cz/ Právo na znak a vlajku: Zákon o obcích (obecní zřízení) v paragrafu

Více

Z á p i s. z veř. zasedání ZO Lukavec u Hořic dne 25.února 2009. Přítomni dle prezenční listiny.

Z á p i s. z veř. zasedání ZO Lukavec u Hořic dne 25.února 2009. Přítomni dle prezenční listiny. Z á p i s z veř. zasedání ZO Lukavec u Hořic dne 25.února 2009 Přítomni dle prezenční listiny. Program: 1. program Czech POINT 2. útulek pro psy- Hořice 3. příspěvek gymnazium časopis 4. příspěvek hasiči

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. Placená

Více

Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků. Změna účetní OÚ

Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků. Změna účetní OÚ Třtice: počet obyvatel: 441 + 16 cizích státních příslušníků Změna účetní OÚ Únor - 14. 2. došlo ke změně účetní obecního úřadu. Po třinácti letech odešla paní Markéta Vejraţková (čp. 95) a nahradila ji

Více

ročník 12. * vyšlo v září 2018 * mimořádné číslo Skládání účtů za volební období zastupitelstvo, rada, starosta

ročník 12. * vyšlo v září 2018 * mimořádné číslo Skládání účtů za volební období zastupitelstvo, rada, starosta ročník 12. * vyšlo v září 2018 * mimořádné číslo Skládání účtů za volební období zastupitelstvo, rada, starosta OBEC PAČEJOV 2014 2018 Slovo úvodem.. Vážení spoluobčané, mimořádné číslo Zpravodaje, které

Více

Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013

Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:02

Více

Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice

Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice Únor 2019 Městys Jedovnice leží v Jihomoravském kraj, okresu Blansko, v krásném prostředí Moravského krasu. Katastrální území je 14,2 km 2 a k 31. 12. 2018 má

Více

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 10.11.2014 Místo konání: OÚ Čakov Přítomní zastupitelé: Ing. Milan Vlk, Ing. Lenka Šišpelová, Tomáš Jabůrek, Bc. Jan Dušák, Michal Ivana, Ing.

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Obecní úřad Křeč Křeč. 25. listopadu. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč Křeč. 25. listopadu. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 25. listopadu 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček

Více

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 26.3.2014 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 30. 03. 2010 které se konalo dne 24. 3. 2010 Jednání zastupitelstva se konalo ve velké

Více

Návrh znaku a vlajky pro obec LIBENICE

Návrh znaku a vlajky pro obec LIBENICE Návrh znaku a vlajky pro obec LIBENICE autor: Mgr. Jan Tejkal Jan.Tejkal@seznam.cz http://heraldika.webnode.cz/ Právo na znak a vlajku: Zákon o obcích (obecní zřízení) v paragrafu 34a stanoví, že: (1)

Více

Kalendář událostí 3 obcí 2014

Kalendář událostí 3 obcí 2014 Kalendář událostí 3 obcí 2014 Ples SDH Prostřední Lánov - ples hasičů s tombolou 11. 1. 2014 Lánov Pořadatel: SDH Prostřední Lánov, Petr Paulů, 604 230 934 Myslivecký ples - tradiční ples myslivců s bohatou

Více

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2009 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.3.2009 od 18:00 hodin na Obecním úřadě Mikulov - zasedací místnost. Přítomno: 5 resp.6

Více

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce 1. Zpravodaj Cotkytle en, listopad, prosinec, 4/2003 říj Z obsahu zpravodaje:? Události v obci?? Co nového v obci?? Co připravujeme?? Kultura v obci? Socha sv. Jana Nepomuckého Podzimní práce na polích

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kraborovice, které se konalo 7. září 2018 od 18 hodin v budově OÚ Kraborovice.

ze zasedání Zastupitelstva obce Kraborovice, které se konalo 7. září 2018 od 18 hodin v budově OÚ Kraborovice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kraborovice, které se konalo 7. září 2018 od 18 hodin v budově OÚ Kraborovice. Přítomni: Sojka František, Lebduška Čestmír, Beneš Miroslav, Kubátová Marie, Sojka Libor,

Více

Kronika obce sytno 2002

Kronika obce sytno 2002 Kronika obce sytno 2002 1. 0 Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1.Významná životní výročí 75 let Zdvořanová Marie 65 let Bouzková Vlasta, Bukovská Marie,Veber Martin 60 let Hanzalová Jaroslava, Palmová Anna

Více

Návrh znaku a vlajky pro obec HUNTÍŘOV

Návrh znaku a vlajky pro obec HUNTÍŘOV Návrh znaku a vlajky pro obec HUNTÍŘOV autor: Mgr. Jan Tejkal tel.+420602953832 e-pošta: j.tejkal@volny.cz http://heraldika.webnode.cz/ Tvorba nových obecních (městských) symbolů: Podle platné právní úpravy

Více

KRONIKA JIMRAMOVA 2006. Obrazová dokumentace

KRONIKA JIMRAMOVA 2006. Obrazová dokumentace KRONIKA JIMRAMOVA 2006 Obrazová dokumentace Zima byla dlouhá se spoustou sněhu Za vločkou vločka z oblohy padá chvilinku počká a potom taje Na staré sesli sedí pan Lada obrázky kreslí zimního kraje Ladovská

Více

Návrh znaku a vlajky. pro obec NOVÁ VES U BAKOVA

Návrh znaku a vlajky. pro obec NOVÁ VES U BAKOVA Návrh znaku a vlajky pro obec NOVÁ VES U BAKOVA autor: Mgr. Jan Tejkal Jan.Tejkal@seznam.cz http://heraldika.webnode.cz/ Právo na znak a vlajku: Zákon o obcích (obecní zřízení) v paragrafu 34a stanoví,

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2012

V Ř E S K O V Á K listopad 2012 V Ř E S K O V Á K listopad 2012 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, výstavba kanalizace pokračuje a já vás žádám, aby jste případné škody na majetku, které jsou způsobeny firmou provádějící tyto práce co

Více

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 12 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 7. 3. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková Mgr. Bc. Věra Václavíčková

Více

Výsledková listina I. Kategorie tř. ZŠ Pořadí Jméno a příjmení

Výsledková listina I. Kategorie tř. ZŠ Pořadí Jméno a příjmení Dům dětí a mládeže, Rakovník, Nerudova 504 ve spolupráci s BZ SZeŠ Rakovník a IS SCHKO Křivoklátsko, za finanční podpory Města Rakovníka Podzimní kolo BOTANICKÉ SOUTĚŽE - Botanická zahrada Rakovník čtvrtek

Více

Informační tabule

Informační tabule Informační tabule V roce 2010 byla ve Velké Lhotě u rybníka v rámci projektu Naučná stezka Mezi Orlicemi umístěna nová informační tabule. Část roku byla na tabuli umístěna provizorní cedule s popisem pamětí

Více

Rok Tento rok obec hospodařila se schváleným rozpočtem:

Rok Tento rok obec hospodařila se schváleným rozpočtem: Obyvatelstvo obce Rok 2011 Počet obyvatel k 1. 1. 2011 je 364 a k 31. 12. 2011 je 368. Opět se tak počet obyvatel v obci mírně navyšuje. Jediným, nově narozeným občánkem je Vávra Tadeáš, trvale hlášen

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne 18.8. 2015 v 17 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánová dne 18.8. 2015 v 17 hodin a ukončila ve

Více

OBEC OTICE Z historie Počátky školství

OBEC OTICE Z historie Počátky školství OBEC OTICE Otice leží 3,5 km jihozápadně od středu města Opavy v nadmořské výšce 262 m n. m.. Katastrální výměra obce je 721 ha. Nejvyšším bodem obce je Kamenná hora (311m n.m.). Za zhlédnutí jistě stojí

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.02.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,30 hod. Přítomni členové

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 9. 2010 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Jaromír Čáp, ing. Vojtěch Pekař, Marie Nedbalová, Dana Kadlčková,

Více

Návrh znaku a vlajky pro obec NOVÁ VES U SVĚTLÉ

Návrh znaku a vlajky pro obec NOVÁ VES U SVĚTLÉ Návrh znaku a vlajky pro obec NOVÁ VES U SVĚTLÉ autor: Mgr. Jan Tejkal Jan.Tejkal@seznam.cz http://heraldika.webnode.cz/ Právo na znak a vlajku: Zákon o obcích (obecní zřízení) v paragrafu 34a stanoví,

Více

Z Á P I S č. 13/2018

Z Á P I S č. 13/2018 OBEC DRAŽIČKY 391 75 MALŠICE Z Á P I S č. 13/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Dražičky ze dne 31.10.2018 v 19.00 hod. v úřadovně Obecního úřadu Přítomni: Eliška Dvořáková Trochová, Ing.

Více

Veřejné zasedání ustavující zasedání obecního zastupitelstva obce Hlína 7. listopadu 2006

Veřejné zasedání ustavující zasedání obecního zastupitelstva obce Hlína 7. listopadu 2006 Veřejné zasedání ustavující zasedání obecního zastupitelstva obce Hlína 7. listopadu 2006 Dne 7.11.2006 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání ustavující zasedání obecního zastupitelstva

Více

2007 Třtice: počet obyvatel: 432 + 14 cizích státních příslušníků

2007 Třtice: počet obyvatel: 432 + 14 cizích státních příslušníků 2007 Třtice: počet obyvatel: 432 + 14 cizích státních příslušníků nová zeleň Úprava obce: Letošní rok byl zaměřen především na úpravu zeleně v obci. Byly odborně ořezány stromy na hřbitově, vykáceny staré

Více

Zápis z jednání valné hromady TJ Sokol Hrabenov, z. s. konané dne v 18:00 hod v sále KD Hrabenov

Zápis z jednání valné hromady TJ Sokol Hrabenov, z. s. konané dne v 18:00 hod v sále KD Hrabenov Zápis z jednání valné hromady TJ Sokol Hrabenov, z. s. konané dne 3. 3. 2017 v 18:00 hod v sále KD Hrabenov Program: 1. Zahájení 2. Program jednání VH 3. Volba návrhové komise pro rok 2017 4. Zpráva o

Více

Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, Doupovské Hradiště

Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, Doupovské Hradiště Obec Doupovské Hradiště Obecní úřad Doupovské Hradiště-Lučiny č.p. 1, 362 72 Doupovské Hradiště USNESENÍ z 13. řádného zasedání zastupitelstva obce Doupovské Hradiště, konaného v řádném termínu v pondělí

Více

Návrh znaku a vlajky. pro obec BEDNÁREČEK. autor: Mgr. Jan Tejkal

Návrh znaku a vlajky. pro obec BEDNÁREČEK. autor: Mgr. Jan Tejkal Návrh znaku a vlajky pro obec BEDNÁREČEK autor: Mgr. Jan Tejkal Jan.Tejkal@seznam.cz http://heraldika.webnode.cz/ Právo na znak a vlajku: Zákon o obcích (obecní zřízení) v paragrafu 34a stanoví, že: (1)

Více

Blzecký občasník 06 / 2015

Blzecký občasník 06 / 2015 Blzecký občasník 06 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 22.5.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce, schválilo uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru 4 miliony Kč s Českou spořitelnou, úvěr budeme

Více

L E T K O V. Návrh znaku a vlajky pro obec. Právo na znak a vlajku:

L E T K O V. Návrh znaku a vlajky pro obec. Právo na znak a vlajku: Návrh znaku a vlajky pro obec L E T K O V autor: Mgr. Jan Tejkal Právo na znak a vlajku: Zákon o obcích (obecní zřízení) v paragrafu 34a stanoví, že: (1) Obce mohou mít znak a vlajku obce. (2) Předseda

Více

1. Kateřina Vopatová 3.ZŠ 2. Klára Dykastová 3.ZŠ 3. Sára Kleknerová 2.ZŠ

1. Kateřina Vopatová 3.ZŠ 2. Klára Dykastová 3.ZŠ 3. Sára Kleknerová 2.ZŠ Kategorie: Dívky D ŽLUTÁ ČÍSLA 57 Kateřina Vopatová 3.ZŠ 0:43,43 1. 1. 58 Klára Dykastová 3.ZŠ 0:49,70 2. 2. 54 Sára Kleknerová 2.ZŠ 0:46,10 3. 3. 61 Kateřina Vitnerová Řevničov 0:58,07 4. 4. 53 Kateřina

Více

Návrh znaku a vlajky pro obec ZAHOŘANY

Návrh znaku a vlajky pro obec ZAHOŘANY Návrh znaku a vlajky pro obec ZAHOŘANY autor: Mgr. Jan Tejkal Jan.Tejkal@seznam.cz http://heraldika.webnode.cz/ Právo na znak a vlajku: Zákon o obcích (obecní zřízení) v paragrafu 34a stanoví, že: (1)

Více

Obecně závazná vyhláška města Podbořany L 5/2007 kterou se ruší a nahrazuje obecně závazná vyhláška č. 4/2007 o užívání městských symbolů

Obecně závazná vyhláška města Podbořany L 5/2007 kterou se ruší a nahrazuje obecně závazná vyhláška č. 4/2007 o užívání městských symbolů Obecně závazná vyhláška města Podbořany L 5/2007 kterou se ruší a nahrazuje obecně závazná vyhláška č. 4/2007 o užívání městských symbolů Zastupitelstvo města Podbořany se na svém zasedání dne 12. září

Více

ZÁPIS Č.5/2010 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÁNY

ZÁPIS Č.5/2010 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÁNY ZÁPIS Č.5/2010 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÁNY Den konání: 10. 11. 2010 Místo konání: Hotel Classic Lány Jednání probíhalo od - do: 18.00 18.55 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 Z toho:

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zpráva o činnosti v roce 2017

Zpráva o činnosti v roce 2017 Spolek Ruku v ruce Spolek při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. bank. účtu: 152777556/0600 Zpráva o činnosti v roce 2017 Vypracovala: Mgr. Monika Nováková

Více

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA Blzecký občasník 07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V neděli 20.9.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce schválilo poukázání částky 14 688,- Kč Dobrovolnému svazku obcí Blanicko Otavského regionu za

Více

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.08.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Návrh znaku a vlajky pro obec J E N E Č

Návrh znaku a vlajky pro obec J E N E Č Návrh znaku a vlajky pro obec J E N E Č autor: Mgr. Jan Tejkal HERALDICKÁ TVORBA, Záblatská 23/25, 713 00 Ostrava-Heřmanice tel.602953832, 596236364, e-pošta: j.tejkal@volny.cz Tvorba nových obecních (městských)

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 19.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 19.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE 22/3 Zastupitelstvo městského obvodu 1) určuje ZE DNE 19.3. 2015 (usnesení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více