Moov 200 je také k dostání s mapami celé Evropy ve verzi Europe plus

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Moov 200 je také k dostání s mapami celé Evropy ve verzi Europe plus"

Transkript

1 Vyspělá navigace malý zázrak Moov 200 je také k dostání s mapami celé Evropy ve verzi Europe plus Potřebujete něco ihned najít? Máte to mít. Řada Moov je vybavena žhavou novinkou, funkcí Místní vyhledávání. Díky ní máte okamžitě k dispozici podrobné informace o místě, od místních restaurací, hotelů a obchodů až po širokou řadu aktivit a služeb. Štíhlý a lehký Moov 200 je vybaven novým GPS SiRFInstantFixII, který zajišťuje rychlé GPS spojení, a 3,5palcovou obrazovkou s funkcí inteligentního přepínání mezi denním a nočním režimem zobrazení. S těmito funkcemi a se svými přehlednými mapami a předinstalovanou databází dopravních kamer je Moov 200 vhodný pro každého, kdo chce bezpečnou a výkonnou navigaci za dostupnou cenu. Díky přehledným předinstalovaným mapám 38 evropských států se můžete s Moov 200 Europe plus vydat, kam jen budete chtít. Hlavní funkce Místní vyhledávání prostřednictvím počítače Ultra štíhlé, lehké provedení NOVÝ software se snadnou obsluhou využívající Navman Pětkrát rychlejší fixace GPS díky SiRFInstantFixII Nové, zdokonalené rozhraní pracovní plochy MioMore Ukazatel vzdálenosti Nejnovější mapové údaje Moov 200: Předinstalované regionální mapy (13 zemí) Moov 200 Europe plus: Předinstalované mapy Evropy 3,5 dotyková obrazovka

2 Moov 200 Europe plus Technické parametry Hardware Hmotnost 150g Rozměry (mm) 82 (v) x 100 (š) x (h) Procesor Samsung 2443 / 400 MHz Paměť Moov MB interní flash paměť 32 MB SDRAM Moov 200 Europe plus 1 GB interní flash paměť Rozšíření paměti SD/MMC GPS přijímač SiRFstarIII with InstantFixII Baterie Dobíjecí integrovaná Li-ION baterie s doba provozu až 3 hodiny (v závislosti na využití) Velikost a typ displeje 3,5 dotyková obrazovka Rozlišení displeje Š x V 320 x 240 pixelů NOVÉ uživatelské rozhraní Nově navržené uživatelské rozhraní využívající Navman. Nová, elegantní grafika, díky níž se Moov tak snadno používá. Rychlé odkazy na pohotovostní služby Pomoc je okamžitě k dispozici po kliknutí na praktické zástupce na obrazovce. Jste-li v nouzi, najdete servisy a pohotovostní služby v okolí. Rychlejší fixace GPS Díky poziční technologii SiRFInstantFixII je fixace GPS až pětkrát rychlejší než dříve. Zapněte, najděte polohu a můžete navigovat! Místní vyhledávání MioMore Desktop Manager POI (Points of Interest body zájmu) Hlasové navádění Vícero možností trasy Navigační software MioMap nd Edition Z pracovní plochy Správce map, místní vyhledávání, aktualizace dopravních kamer a další Aplikace MioMore Pomocí této univerzální sady aplikací můžete zakoupit další mapy, aktualizovat data kamer a další. Navigační zobrazení Turn by Turn ( odbočku po odbočce ) Přehled trasy 3D mapa 2D mapa Přehled dopravy (s volitelným příslušenstvím, kitem TMC) Příslušenství Mapy Nejnovější mapové údaje TeleAtlas Moov 200 Europe plus Mapy regionu do úrovně ulic (13 zemí) Mapy evropských států do úrovně ulic USB kabel Nabíječka do auta Držák na čelní sklo Obsah balení Mio Moov 200 nebo 200 Europe plus Nabíječka do auta Držák na čelní sklo Dokumentace USB kabel MioMore s dokumentací (DVD) Rozměry balení (mm) * Po omezenou dobu 12 měsíců. 145mm(d) x 135mm (š) x 78mm (v) Kit TMC (prodejný samostatně) MioMore s dokumentací (DVD) Využití informací o umístění dopravních kamer může být upraveno místními zákony. Za kontrolu, zda je možné v příslušné zemi tyto informace využít, je zodpovědný uživatel. Parametry tohoto výrobku se mohou bez předchozího upozornění změnit Mio Technology Corporation. Všechna práva vyhrazena. Všechny obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Všechny technické údaje se mohou bez předchozího upozornění změnit.

3 Váš svět na velké obrazovce Moov 330 je také k dostání s mapami celé Evropy ve verzi Europe plus Díky 4,3 palcovému širokoúhlému displeji s dokonalým obrazem a s velmi štíhlým Moov získává navigace nový rozměr. Moov 330 je dále vybaven horkou novinkou, technologií Místní vyhledávání, díky níž máte stále k dispozici podrobné informace o místních restauracích, hotelích, obchodech a dalších místech. Nová velká obrazovka je dokonale využita funkcí NavPix, která umožňuje snadno navigovat na fotografie a nově navržené rozhraní činí obsluhu Moov 330 snadnou a příjemnou. V kompletní výbavě Moov 330 nechybí předinstalovaná databáze dopravních kamer. Kombinace předinstalovaných map 38 evropských zemí a jasný, ostrý 4,3palcový širokoúhlý displej činí z Moov 330 Europe plus jasnou volbu. Hlavní funkce Místní vyhledávání přes Bluetooth* Ultra štíhlé, lehké provedení NOVÝ software se snadnou obsluhou využívající Navman Pětkrát rychlejší fixace GPS díky SiRFInstantFixII Fotonavigace NavPix Nové, zdokonalené rozhraní pracovní plochy MioMore Vestavěné počitadlo kilometrů Ukazatel vzdálenosti Nejnovější mapové údaje Moov 330: předinstalované regionální mapy (13 zemí) Moov 330 Europe plus: předinstalované mapy Evropy 4,3palcová širokoúhlá obrazovka * Vyžaduje kompatibilní mobilní telefon s Bluetooth, síťové poplatky mohou být různě vysoké.

4 Dále je dostupný... Moov 330 Europe plus s mapami Evropy. Technické parametry Hardware Hmotnost 170g Rozměry (mm) 80 (v) x 125 (š) x (h) Procesor Samsung 2443 / 400 MHz Paměť Moov MB interní flash paměti Moov 330 Europe plus 2 GB interní flash paměť Rozšíření paměti SD/MMC GPS přijímač SiRFstarIII with InstantFixII Baterie Dobíjecí integrovaná Li-ION baterie s doba provozu až 3 hodiny (v závislosti na využití) Velikost a typ displeje 4,3 dotyková obrazovka Rozlišení displeje Š x V 480 x 272 pixelů NOVÉ uživatelské rozhraní Nově navržené uživatelské rozhraní využívající Navman. Nová, elegantní grafika, díky níž se Moov tak snadno používá. Fotonavigace NavPix S více než milionem fotografií, opatřenými zeměpisnými souřadnicemi. Na webových stránkách NavPix a Flickr se před vámi díky funkci navigace na fotografie otevírá celý svět nových možností. Rychlejší fixace GPS Díky poziční technologii SiRFInstantFixII je fixace GPS až pětkrát rychlejší než dříve. Zapněte, najděte polohu a můžete navigovat! Místní vyhledávání MioMore Desktop Manager POI (Points of Interest body zájmu) Hlasové navádění Vícero možností trasy Navigační zobrazení Turn by Turn ( odbočku po odbočce ) Přehled trasy 3D mapa 2D mapa Přehled dopravy (s volitelným příslušenstvím, kitem TMC) Navigační software MioMap nd Edition Z pracovní plochy a přes Bluetooth Správce map, Z album NavPix, aktualizace dopravních kamer, počitadlo kilometrů, stahování Flikr, body zájmu a další. Příslušenství Aplikace MioMore Pomocí této univerzální sady aplikací můžete zakoupit další mapy, aktualizovat data kamer, vytvářet vlastní body zájmu a mnoho dalšího. Mapy Nejnovější mapové údaje TeleAtlas Moov 330 Moov 330 Europe plus Mapy regionu do úrovně ulic (13 zemí) Mapy evropských států do úrovně ulic USB kabel Nabíječka do auta Držák na čelní sklo Obsah balení Mio Moov 330 nebo 330 Europe plus Nabíječka do auta Držák na čelní sklo Dokumentace USB kabel MioMore s dokumentací (DVD) Rozměry balení (mm) 160mm (d) x 135mm (š) x 78 mm (v) Držák vanička (samostatně prodejná) MioMore s dokumentací (DVD) Využití informací o umístění dopravních kamer může být upraveno místními zákony. Za kontrolu, zda je možné v příslušné zemi tyto informace využít, je zodpovědný uživatel. Parametry tohoto výrobku se mohou bez předchozího upozornění změnit Mio Technology Corporation. Všechna práva vyhrazena. Všechny obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Všechny technické údaje se mohou bez předchozího upozornění změnit.

5 Navigace bez hranic Představujeme vám nový, širokoúhlý Moov 360 Europe plus, jednu z nejmodernějších a nejstylovějších navigací GPS na Zemi. Moov 360 Europe plus je doslova přeplněn novými funkcemi, z nichž jmenujme například integrovaný dopravní modul, který vás předem informuje o problému, který je na cestě před vámi. Díky předinstalovaným mapám 38 zemí Evropy a horké novince, místnímu vyhledávání, máte vždy k dispozici podrobné informace o místních restauracích, hotelích, obchodech, službách a dalších místech, ať se nacházíte kdekoliv. Pod atraktivním, štíhlým zevnějškem se ukrývají vyspělé technologie, jako například GPS přijímač SiRFInstantFixII. S vynikajícím širokoúhlým displejem je zobrazení map zřetelnější a text čitelnější, což znamená po všech stránkách bezpečnější jízdu. Hlavní funkce Hands-free hovory prostřednictvím Bluetooth Místní vyhledávání přes Bluetooth* Podpora zobrazení 3D objektů Ultra štíhlé, lehké provedení NOVÝ software se snadnou obsluhou využívající Navman Pětkrát rychlejší fixace GPS díky SiRFInstantFixII Fotonavigace NavPix Nové, zdokonalené rozhraní pracovní plochy MioMore Vestavěné počitadlo kilometrů Ukazatel vzdálenosti Nejnovější mapové údaje Předinstalovány evropské mapy do úrovně ulic 4,3palcová širokoúhlá obrazovka * Vyžaduje kompatibilní mobilní telefon s Bluetooth, síťové poplatky mohou být různě vysoké.

6 Navigace bez hranic Technické parametry Hardware Hmotnost Rozměry (mm) Procesor Paměť Rozšíření paměti GPS přijímač Baterie Velikost a typ displeje Rozlišení displeje š x v Místní vyhledávání Integrované Bluetooth NavPix 170g 80 (v) x 125 (š) x (h) Samsung 2443 / 400 MHz 2GB interní flash paměť SD/MMC SiRFstarIII with InstantFixII Dobíjecí integrovaná Li-ION baterie doba provozu až 3 hodiny (v závislosti na využití) 4,3 dotyková obrazovka 480 x 272 pixelů Navigační software MioMap nd Edition Z pracovní plochy a přes Bluetooth Hands-free hovory Navigace na fotografie MioMore Desktop Manager Správce map, album NavPix, aktualizace dopravních kamer, počitadlo kilometrů, stahování Flikr, body zájmu a další Počitadlo kilometrů POI (Points of Interest body zájmu) Hlasové navádění Vícero možností trasy Příslušenství NOVÉ uživatelské rozhraní Nově navržené uživatelské rozhraní využívající Navman. Nová, elegantní grafika, díky níž se Moov tak snadno používá. Rychlejší fixace GPS Díky poziční technologii SiRFInstantFixII je fixace GPS až pětkrát rychlejší než dříve. Zapněte, najděte polohu a můžete navigovat! Aplikace MioMore Pomocí této univerzální sady aplikací můžete zakoupit další mapy, aktualizovat data kamer, vytvářet vlastní body zájmu a mnoho dalšího. Navigační zobrazení Turn by Turn ( odbočku po odbočce ) Přehled trasy 3D mapa 2D mapa Přehled dopravy (s volitelným příslušenstvím, kitem TMC) USB kabel Nabíječka do auta Držák na čelní sklo Mapy Nejnovější mapové podklady TeleAtlas Předinstalovány mapy Evropy do úrovně ulic Obsah balení Mio Moov 360 Europe plus Nabíječka do auta Držák na čelní sklo Dokumentace USB kabel MioMore (DVD) Rozměry balení (mm) 160mm (d) x 135mm (š) x 78mm (v) Držák vanička (samostatně prodejná) MioMore s dokumentací (DVD) Využití informací o umístění dopravních kamer může být upraveno místními zákony. Za kontrolu, zda je možné v příslušné zemi tyto informace využít, je zodpovědný uživatel. Parametry tohoto výrobku se mohou bez předchozího upozornění změnit Mio Technology Corporation. Všechna práva vyhrazena. Všechny obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Všechny technické údaje se mohou bez předchozího upozornění změnit.

1 Hliníkový disk kola 1. Hliníkový disk kola 1

1 Hliníkový disk kola 1. Hliníkový disk kola 1 Katalog 2011 2 doba - 3 1 Hliníkový disk kola 1 Hliníkový disk kola 1 4 1 5 - 6 1 7 1 Dětská sedačka Baby Safe dětská sedačka skupiny 0+ pro děti s hmotností až 13 kg nebo do věku přibližně 18 měsíců.

Více

Cyklo navigace Mio. Nejlepší zkušenost v cyklonavigaci

Cyklo navigace Mio. Nejlepší zkušenost v cyklonavigaci Seznamte se s Mio Cyclo. Navigace na kolo s jednoduchým ovládáním pro každého, kdo rád jezdí na kole. S předinstalovanými mapami silnic a cyklotras můžete začít ihned po vybalení z krabice. Seznamte se

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK A512 je solidní notebook pro každodenní použití s antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Notebook pro každý den Fujitsu LIFEBOOK AH502 je notebook pro každý den, který splní základní potřeby vašeho podnikání. Antireflexní 15,6 (39,6cm) displej LCD

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Váš nepostradatelný elegantní společník Hledáte velmi tenký notebook vhodný pro každodenní použití? Fujitsu LIFEBOOK AH552/ SL s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6

Více

699 Kč DOKONALÝ SPOLEČNÍK RŮZNÉ BAREVNÉ PROVEDENÍ. SONY sluchátka

699 Kč DOKONALÝ SPOLEČNÍK RŮZNÉ BAREVNÉ PROVEDENÍ. SONY sluchátka Zboží pochází výhradně z oficiální CZ distribuce! 100% záruka původu-zboží je určeno pro prodej v ČR Reklamaci lze uplatnit v kterémkoli autorizovaném servisu Bezproblémová aktualizace software Kompletní

Více

Příloha č. 5: Dodávka dataprojektorů, tabletu a softwaru Specifikace předmětu zakázky:

Příloha č. 5: Dodávka dataprojektorů, tabletu a softwaru Specifikace předmětu zakázky: Příloha č. 5: Dodávka dataprojektorů, tabletu a softwaru Specifikace předmětu zakázky: 1. dílčí plnění: dataprojektor max. cena v Kč bez DPH/ Dataprojektor 6 101000 DPL nebo 3LCD technologie, Světelný

Více

Dakota 10 a 20 stručný návod k obsluze

Dakota 10 a 20 stručný návod k obsluze Dakota 10 a 20 stručný návod k obsluze Přečtěte si leták Důležité bezpečnostní informace a informace o výrobku vložený v obalu s výrobkem obsahující varování a další důležité informace. Přístroje Dakota

Více

A) Notebook + dockstation + operační systém

A) Notebook + dockstation + operační systém PŘÍLOHA č. 2 A) Notebook + dockstation + operační systém 2 ks v max. ceně s DPH za oba kusy: 2 727 EUR - 66 293, Kč Technické parametry a specifikace: Procesor: 3 MB L3 Cache 2 jádra, 4 thready s frekvencí

Více

Inspiron 13. Nastavení a technické údaje. řada 5000 2 v 1. Model počítače: Inspiron 13-5368 Regulační model: P69G Regulační typ: P69G001

Inspiron 13. Nastavení a technické údaje. řada 5000 2 v 1. Model počítače: Inspiron 13-5368 Regulační model: P69G Regulační typ: P69G001 Inspiron 13 řada 5000 2 v 1 Nastavení a technické údaje Model počítače: Inspiron 13-5368 Regulační model: P69G Regulační typ: P69G001 Poznámky, upozornění a varování POZNÁMKA: POZNÁMKA označuje důležité

Více

Řada přístrojů OREGON

Řada přístrojů OREGON Řada přístrojů OREGON 450, 450t, 550, 550t stručný návod k obsluze Varování Přečtěte si leták Důležité bezpečnostní informace a informace o výrobku vložený v obalu s výrobkem. Obsahuje varování a další

Více

Dell Latitude E6510. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné. Čelní pohled

Dell Latitude E6510. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné. Čelní pohled Dell Latitude E6510 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Čelní pohled 26 25 27 24 31 30 29 28 23 22 21 1 2 3

Více

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-SR49VN/H Váš mobilní partner Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-CS3S/T Vyjádřete svůj styl Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM osokuna Tisková zpráva Praha, 19. červen 2012 Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený potřebnými rozhraními: Sony představuje první Ultrabook TM Tenký a lehký počítač VAIO T11/T13 bude všude s vámi

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.10 /04.0023 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U Bezpečnostní pokyny V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U VÝSTRAHA 1. Ke snížení rizika úrazu elektrickým proudem neodstraňujte kryt výrobku ani jeho zadní část.

Více

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro. VGN-NS3S/S Elegantní jednoduchost Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

Inspiron 15. Řada 7000. Pohledy. Technické údaje

Inspiron 15. Řada 7000. Pohledy. Technické údaje Inspiron 15 Řada 7000 Pohledy Copyright 2015 Dell Inc. Všechna práva vyhrazena. Tento produkt je chráněn americkými a mezinárodními autorskými právy a dalšími zákony o duševním vlastnictví. Dell a logo

Více

TomTom Bridge Referenční příručka

TomTom Bridge Referenční příručka TomTom Bridge Referenční příručka 15300 15400 Obsah Vítá vás zařízení TomTom Bridge 5 Co je nového 6 Novinky v této verzi... 7 Zařízení TomTom Bridge 9 Spuštění zařízení TomTom Bridge... 10 Používání gest...

Více

Řada Aspire 7540. Stručné pokyny

Řada Aspire 7540. Stručné pokyny Řada Aspire 7540 Stručné pokyny Copyright 2009. Acer Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny pro počítače řady Aspire 7540 Původní vydání: 07/2009 Notebook řady Aspire 7540 Číslo modelu:

Více

VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti.

VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E6320 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Pohled z čelní a zadní strany Obrázek 1. Čelní pohled

Více

Váš stylový multimediální společník v korálově růžovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Váš stylový multimediální společník v korálově růžovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-CS2S/P Vyjádřete svůj styl Váš stylový multimediální společník v korálově růžovém provedení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

Dell Latitude 2100 informace o instalaci a funkcích

Dell Latitude 2100 informace o instalaci a funkcích Informace o VÝSTRAZE VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude 2100 informace o instalaci a funkcích 1 2 3 16 15 4 14 13 5 12 11 10 9 8 7 6 1 kontrolka

Více

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo VGN-FW4ZJ/H Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové

Více

emachines D620 řady Stručné pokyny

emachines D620 řady Stručné pokyny emachines D620 řady Stručné pokyny Copyright 2008 Acer Incorporated. Všechna práva vyhrazena. emachines D620 řady Stručné pokyny Původní vydání: 09/2008 Společnost neposkytuje žádná ujištění nebo záruky

Více

AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové. vybavení na cesty Počet stran: 5. Hlavní parametry

AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové. vybavení na cesty Počet stran: 5. Hlavní parametry AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové Vydání: Srpen 2008 Verze: 2 vybavení na cesty Počet stran: 5 Užijte si svůj mobilní životní styl s malým a lehkým notebookem kdykoli a kdekoli. Hlavní parametry

Více

11 120,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. LENOVO IdeaPad B5400

11 120,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. LENOVO IdeaPad B5400 LENOVO IdeaPad B5400 405806 11 120,- Odolný notebook pro každodenní použití za rozumnou cenu. Dvoujádrový procesor Intel Pentium 3550M (2.3GHz), 4GB RAM (DDR3), 15.6 HD (1366x768 bodů) LED displej, grafika

Více

Z-E4626 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ

Z-E4626 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ Z-E4626 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ CZ OBSAH PŘEHLED ZAŘÍZENÍ PŘEHLED O TÉTO PŘÍRUČCE... str. 02 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... str. 02 PŘED PRVNÍM POUŽITÍM... str. 02 SYSTÉM ZENEC 5 6 7 PŘEHLED ZAŘÍZENÍ SYSTÉM

Více

Dell Latitude E6420/E6520

Dell Latitude E6420/E6520 Dell Latitude E6420/E6520 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Latitude E6420 čelní a zadní pohled Obrázek 1.

Více

Aktivity s GPS 1. Popis a nastavení GPS přijímače

Aktivity s GPS 1. Popis a nastavení GPS přijímače Aktivity s GPS 1 Popis a nastavení GPS přijímače Autor: L. Dvořák Cílem materiálu je pomoci vyučujícím s přípravou a následně i s provedením terénního cvičení s využitím GPS přijímačů se žáky II. stupně

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

Aspire 8530 řady. Stručné pokyny

Aspire 8530 řady. Stručné pokyny Aspire 8530 řady Stručné pokyny Copyright 2009 Acer Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Aspire 8530 řady Stručné pokyny Původní vydání: 01/2009 Společnost neposkytuje žádná ujištění nebo záruky výslovně

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

Datasheet Tablet FUJITSU STYLISTIC V535 Industrial

Datasheet Tablet FUJITSU STYLISTIC V535 Industrial Datasheet Tablet FUJITSU Industrial Datasheet Tablet FUJITSU Industrial Odolný tablet pro náročnou práci Tablet FUJITSU přináší novou úroveň produktivity v průmyslových prostředích. Je vyroben pro náročná

Více

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany

Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210 Téma sady: Informatika pro devátý ročník Název DUM: VY_32_INOVACE_5A_19_Paměti_počítače Vyučovací předmět: Informatika

Více

XPS 13. Pohledy. Technické údaje

XPS 13. Pohledy. Technické údaje XPS 13 Pohledy Copyright 2015 Dell Inc. Všechna práva vyhrazena. Tento produkt je chráněn americkými a mezinárodními autorskými právy a dalšími zákony o duševním vlastnictví. Dell a logo Dell jsou ochranné

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

Příručka pro uživatele Navigační software

Příručka pro uživatele Navigační software Příručka pro uživatele Navigační software - 2 - Obsah 1 Uvedení do provozu... 4 1.1 Důležité informace... 5 1.2 Alternativní instalace navigačního softwaru z paměťové karty... 5 1.3 Další digitální mapy...

Více

V menu: pohyb nahoru.

V menu: pohyb nahoru. myphone HAMMER Návod Pozice Popis Funkce 1 Micro USB konektor Slouží k nabíjení a připojení datového kabelu. Krytka musí být vždy řádně upevněna a nepoškozena, aby byl telefon vodě a prachu odolný. 2 HF

Více

Pociťte vibrace senzačního zvuku

Pociťte vibrace senzačního zvuku Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips MP4 přehrávač s funkcí FullSound Vibe 4 GB* SA4VBE04KFS/12 Pociťte vibrace senzačního zvuku Malý, barevný a zábavný Přehrávač MP4 Philips GoGEAR

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

Moov řady M400. Moov řady M300. Uživatelská příručka

Moov řady M400. Moov řady M300. Uživatelská příručka Moov řady M400 Moov řady M300 Uživatelská příručka Tento manuál obsahuje informace o hardware a funkcích mimo funkci navigace. Informace o navigačním software naleznete v jiné příručce. Revize: R00 (2009/06)

Více

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM CELKOVÉ NÁKLADY NA VLASTNICTVÍ: KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK INTEL vpro NAMÍSTO SAMOSTATNÉHO NOTEBOOKU A TABLETU PŘINÁŠÍ ÚSPORY KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM TABLET A NOTEBOOK V JEDINÉM ZAŘÍZENÍ

Více

T OUCH ANOT HER WORLD ZE-NC2051D. Naviceiver pro specifická vozidla Kompatibilní s vozidly VW T5 Multivan I T5 California. www.zenec-praha.

T OUCH ANOT HER WORLD ZE-NC2051D. Naviceiver pro specifická vozidla Kompatibilní s vozidly VW T5 Multivan I T5 California. www.zenec-praha. T OUCH ANOT HER WORLD EXC ZE-NC2051D Naviceiver pro specifická vozidla Kompatibilní s vozidly VW T5 Multivan I T5 California www.zenec-praha.cz ZENEC E>GO ZE-NC2051D Perfektně padnoucí do Vašeho VW T5

Více

H-Série. www.abbas.cz. Termovizní kamery pro bezpečnostní a dohledové aplikace. Přenosné termovizní kamery pro bezpečnostní aplikace

H-Série. www.abbas.cz. Termovizní kamery pro bezpečnostní a dohledové aplikace. Přenosné termovizní kamery pro bezpečnostní aplikace Termovizní kamery pro bezpečnostní a dohledové aplikace H-Série Přenosné termovizní kamery pro bezpečnostní aplikace HS-324 s 2X extenderem HS-324 Přenosné termovizní kamery pro bezpečnostní aplikace Termovizní

Více

Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí

Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí Elcometer 130 Přístroj pro měření obsahu solí zapsán v OR u KOS v Ostravě, oddíl C/11228 Verze: V1_24_05_13 1 / 6 Přístroj pro měření obsahu solí Elcometer 130 rychle a přesně měří množství rozpuštěných

Více

! " # $ % # & ' '( )! $ *#! " + & ", -. # - / # $ *! " & "#! '( ) & ) $ 0. # 1 3

!  # $ % # & ' '( )! $ *#!  + & , -. # - / # $ *!  & #! '( ) & ) $ 0. # 1  3 Katalog 2011 www.suzuki.cz 3 3 4 1 3 5 1 5 7 11 3 3 1 3 1,3 3 1,3 3 13 1, 1, 14 1 15 4 5 7 17 13 14 Dětská sedačka Baby Safe dětská sedačka skupiny 0+ pro děti s hmotností až 13 kg nebo do věku

Více

Úplná pravidla soutěže Blogový román s Michalem Vieweghem 15. 9. 30. 11. 2009

Úplná pravidla soutěže Blogový román s Michalem Vieweghem 15. 9. 30. 11. 2009 Úplná pravidla soutěže Blogový román s Michalem Vieweghem 15. 9. 30. 11. 2009 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Blogový román s Michalem Vieweghem (dále jen soutěž ). Tato

Více

! "! # # $ % & ' (! % & " ) # * +!, - '." 3

! ! # # $ % & ' (! % &  ) # * +!, - '.   3 KATALOG 2011 2 www.suzuki.cz 3 1 2 7 " " 1 Dětská sedačka Baby Safe Dětská sedačka skupiny 0+ pro děti s hmotností až 13 kg nebo do věku přibližně 18 měsíců. Tato sedačka je testována a přezkoušena

Více

DOVEDE RYCHLEJI TRAFFIC TOMTOM VÁS DO CÍLE SLUŽBA TOMTOM TRAFFIC VÁS DO CÍLE DOVEDE RYCHLEJI.

DOVEDE RYCHLEJI TRAFFIC TOMTOM VÁS DO CÍLE SLUŽBA TOMTOM TRAFFIC VÁS DO CÍLE DOVEDE RYCHLEJI. SLUŽBA TOMTOM TRAFFIC VÁS DO CÍLE DOVEDE RYCHLEJI. TomTom je předním poskytovatelem dopravních služeb. TomTom monitoruje, zpracovává a poskytuje dopravní informace prostřednictvím svých vlastních technologií.

Více

Datasheet Fujitsu CELSIUS H710 Mobilní pracovní stanice

Datasheet Fujitsu CELSIUS H710 Mobilní pracovní stanice Datasheet Fujitsu CELSIUS H710 Mobilní pracovní stanice Výkon pracovní stanice na cestách Pokud pracujete na cestách a hledáte přizpůsobitelnou pracovní stanici, která vám zajistí vyšší produktivitu, bude

Více

GOCLEVER TAB T73. Uživatelská příručka. www.goclever.com

GOCLEVER TAB T73. Uživatelská příručka. www.goclever.com GOCLEVER TAB T73 Uživatelská příručka www.goclever.com 1 Prohlášení o shodě Tímto GOCLEVER technologie prohlašuje, že výrobek splňuje základní požadavky a další ustanovení směrnice 199/5/WE. Ochrana životního

Více

Příloha č. 1. Požadavek. 5 let. 3 roky (3 roky) max. 79 000,- Kč max. 94 800,- Kč

Příloha č. 1. Požadavek. 5 let. 3 roky (3 roky) max. 79 000,- Kč max. 94 800,- Kč Příloha č. 1 softwarem pro rok 2011 na SPŠD Plzeň a na odloučeném pracovišti SPŠD v Plzni Křimicích. Vymezení předmětu zakázky Projekt Nauč se a vytvoř!, reg. číslo: CZ.1.07/1.1.12 / 03.0011 Projekt Podpora

Více

Výklad učiva: Co je to počítač?

Výklad učiva: Co je to počítač? Výklad učiva: Co je to počítač? Počítač je v informatice elektronické zařízení a výpočetní technika, která zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Současný počítač se skládá z hardware, které

Více

A7B39TUR Testování uživatelského rozhraní. HTC Desire HD. (testování mobilního zařízení) Tomáš Klejna klejntom@fel.cvut.cz

A7B39TUR Testování uživatelského rozhraní. HTC Desire HD. (testování mobilního zařízení) Tomáš Klejna klejntom@fel.cvut.cz A7B39TUR Testování uživatelského rozhraní HTC Desire HD (testování mobilního zařízení) Tomáš Klejna klejntom@fel.cvut.cz 20. 10. 2011 ČVUT v Praze Fakulta elektrotechnická 2 Obsah: Obsah... 2 Popis zařízení...

Více

MI-MR03WIFI. Inteligentní rozhraní pro připojení a zrcadlení displeje. chytrého mobilního telefonu

MI-MR03WIFI. Inteligentní rozhraní pro připojení a zrcadlení displeje. chytrého mobilního telefonu MI-MR03WIFI Inteligentní rozhraní pro připojení a zrcadlení displeje chytrého mobilního telefonu Obsah Funkce systému...2 1. Úvod...3 2. Podporovaná zařízení...3 3. Rozhraní...4 4. Příslušenství a instalace...5

Více

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava_17.5.2013 STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Uchazeč vyplní žlutě označená pole Výkon procesoru

Více

Cílem této kapitoly je seznámit s parametry a moduly stavebnice NXT. Obr. 1: Brick s moduly [3]

Cílem této kapitoly je seznámit s parametry a moduly stavebnice NXT. Obr. 1: Brick s moduly [3] 2. Popis robota NXT Cílem této kapitoly je seznámit s parametry a moduly stavebnice NXT. Klíčové pojmy: Stavebnice, moduly, CPU, firmware, komunikace, brick. Nejdůležitější součástkou stavebnice je kostka

Více

část A) 1) Město Nové Město na Moravě

část A) 1) Město Nové Město na Moravě Technická specifikace části A) předmětu veřejné zakázky "Dodávka výpočetní a kancelářské techniky, Nové Město na Moravě" část A) 1) Město Nové Město na Moravě Laserová tiskárna - 5ks Formát tiskárny A4

Více

Řada zūmo. 300 Stručný návod k obsluze. Srpen _0D Vytištěno na Tchaj-wanu

Řada zūmo. 300 Stručný návod k obsluze. Srpen _0D Vytištěno na Tchaj-wanu Řada zūmo 300 Stručný návod k obsluze Srpen 2013 190-01457-61_0D Vytištěno na Tchaj-wanu Začínáme VAROVÁNÍ Přečtěte si leták Důležité bezpečnostní informace a informace o produktu vložený v obalu s výrobkem.

Více

Rodina notebooků VAIO E se rozrůstá:

Rodina notebooků VAIO E se rozrůstá: Tisková zpráva Praha, 19. červen 2012 Rodina notebooků VAIO E se rozrůstá: Snadno ovladatelné nové modely VAIO E 15 a E 17 Nový zaoblený design wrap-around Funkce Rapid Wake + Eco: připraven k práci v

Více

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy.

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy. Čeština BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy. Nikdy neotvírejte kryt sami! Veškeré opravy by měl provádět pouze vyškolený pracovník firmy Ferguson. Udržujte zařízení

Více

ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování

ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování Podsvícený barevný displej Bluetooth a USB rozhraní ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování Od vynálezců ustavování laserem! Výkonný pomocník Přístroj ROTALIGN Ultra umožňuje jednoduše a srozumitelně

Více

1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa

1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa CPA Halo 13 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa Pohotovostní režim: vstup do Menu. V menu: stiskněte pro potvrzení

Více

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Desktop 11

Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Desktop 11 Stručná instalační příručka SUSE Linux Enterprise Desktop 11 RYCHLÝ ÚVODNÍ LIST NOVELL Při instalaci nové verze systému SUSE Linux Enterprise Desktop 11 postupujte podle následujících pokynů. Tento dokument

Více

nüvi 57/58/67/68 Návod k obsluze

nüvi 57/58/67/68 Návod k obsluze nüvi 57/58/67/68 Návod k obsluze Březen 2015 Vytištěno na Tchaj-wanu 190-01806-41_0B Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho

Více

Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci

Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci Stránka č. 1 z 8 < Zpět na článek... Toshiba Portégé R400 foto: Jiří Zahrádka Představení: Luxusní notebook - tablet Toshiba v akci 15.6.2007 - Tablety Toshiba se na trhu řadí k uznávanému zboží vybavenému

Více

Garmin DriveAssist 50. Návod k obsluze

Garmin DriveAssist 50. Návod k obsluze Garmin DriveAssist 50 Návod k obsluze Březen 2016 190-01923-41_0A Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez písemného

Více

Řada nüvi 2300. stručný návod k obsluze. určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

Řada nüvi 2300. stručný návod k obsluze. určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Řada nüvi 2300 stručný návod k obsluze určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Začínáme VAROVÁNÍ Přečtěte si leták Důležité bezpečnostní informace a informace o výrobku

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Digitální mediální stanice Alpine

Digitální mediální stanice Alpine Všeobecný katalog 2009 Perfektní řešení pro AVNCD: Digitální mediální stanice Alpine Společnost Alpine staví na úspěchu svých přijímačů pro digitální média s dalším přelomovým modelem. PDigitální mediální

Více

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4300 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 21 20 4 19 5 18

Více

1x Monitor 30 ; orientační cena 26 000,- Kč bez DPH. Parametry:

1x Monitor 30 ; orientační cena 26 000,- Kč bez DPH. Parametry: 1x Monitor 30 ; orientační cena 26 000,- Kč bez DPH - Doba odezvy: 7ms GTG, 12ms BWB - Jas [cd/m2]: 370 - Kontrast [:1]: 1 000 - Nativní rozlišení: 2560 x 1600 - Rozteč bodů [mm]: 0,25 - Úhlopříčka obrazovky:

Více

českém Úvod Obsah balení Technické údaje pro BT100 Doplňkové technické údaje pro BT100 S W E E X. C O M BT110 Sweex Bluetooth Class I Adapter USB

českém Úvod Obsah balení Technické údaje pro BT100 Doplňkové technické údaje pro BT100 S W E E X. C O M BT110 Sweex Bluetooth Class I Adapter USB BT100 Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení zařízení Sweex Bluetooth Adapter. Pomocí tohoto adaptéru můžete

Více

Hardware 1. Které zařízení není umístěno na základní desce? A) Zpracovává obraz pro zobrazení na monitoru. C)

Hardware 1. Které zařízení není umístěno na základní desce? A) Zpracovává obraz pro zobrazení na monitoru. C) Hardware 1 okamžité ukončení práce činnosti celého je vždy součástí základní v PC Slouží k realizaci výpočtů. Zpracovává obraz pro zobrazení na monitoru. Slouží k ukládání údajů během práce Slouží k ukládání

Více

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 Obsah O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 1 Úvod... 5 1.1 Přednosti výrobku... 5 1.2 Obsah balení... 5 1.3 Souhrnný popis

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika Správa Krkonošského národního parku IČO: 00088455 Sídlo/místo podnikání:

Více

MI-1310. FV_Volvo2014 pro modely s i bez interní navigace. Video rozhraní pro displeje ve vozidlech Volvo

MI-1310. FV_Volvo2014 pro modely s i bez interní navigace. Video rozhraní pro displeje ve vozidlech Volvo MI-1310 FV_Volvo2014 pro modely s i bez interní navigace Video rozhraní pro displeje ve vozidlech Volvo Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signály ze dvou externích

Více

Bezpečnostní instrukce

Bezpečnostní instrukce Bezpečnostní instrukce P O Z O R! NEBEZPEČÍ ÚRAZU EL. PROUDEM NEOTEVÍREJTE! Symbol vykřičníku uvnitř rovnostranného trojúhelníku upozorňuje uživatele na existenci důležitých provozních a bezpečnostních

Více

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture)

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture) O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified

Více

Herní PC HAL3000 Artemis výkonný lovec pro nekončící zábavu

Herní PC HAL3000 Artemis výkonný lovec pro nekončící zábavu HAL3000 Artemis W8 HAL3000 Artemis W8; Herní sestava HAL3000 Artemis představuje ideální volbu pro uživatele, kteří chtějí schopné a kvalitní PC v dostupnější kategorii pro hraní her na vysoké detaily

Více

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějšíchpředpisů, mezi: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk zastoupenou:

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2012 garmin.cz/produkty/mapy-software MAPY TOPO CZECH TOPO Czech UNIKÁTNÍ TURISTICKÉ MAPY ČR TOPO Czech TURISTICKÁ MAPA ČR S NAVIGACÍ PO SILNICÍCH Turistická mapa

Více

zūmo 595 Návod k obsluze

zūmo 595 Návod k obsluze zūmo 595 Návod k obsluze Březen 2016 190-02001-41_0A Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez písemného souhlasu společnosti

Více

Vasco Traveler NÁVOD K POUŽITÍ ČESKÝ

Vasco Traveler NÁVOD K POUŽITÍ ČESKÝ Vasco Traveler NÁVOD K POUŽITÍ ČESKÝ Copyright 2016 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Ovládání přístroje 4 1.1. Funkční tlačítka 4 1.2. Nabíjení baterie 5 1.3. Paměťová karta 6 1.4.

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook Vše pro obchodní jednání v jedné brašně Stylový a velmi tenký notebook LIFEBOOK UH572 Ultrabook společnosti Fujitsu je nejlepší volbou pro každodenní

Více

16.990,- Xperia Z MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ 3.490,- 4.990,- březen. to nejlepší od Sony ve smartphonu. Xperia miro.

16.990,- Xperia Z MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ 3.490,- 4.990,- březen. to nejlepší od Sony ve smartphonu. Xperia miro. březen 2013 MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ Xperia Z to nejlepší od Sony ve smartphonu 5" Full HD Reality Display s technologií Mobile BRAVIA Engine 2 Odolnost proti vnikání prachu a vody (IP55/IP57)

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Váš nepostradatelný společník Pokud hledáte solidní a spolehlivý všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK AH532 tím správným řešením. Antireflexní displej LCD

Více

Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT

Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT Tisková zpráva Praha, 21. října 2008 Důmyslná technika na cesty: Řada VAIO TT Dlouhá výdrž baterie, nízká hmotnost a propracovaný design dokonalý společník na cesty Širokoúhlý displej X-black LCD se zvýšenou

Více

Nabíječka pro Li-Ion 18650 Xtar MC2

Nabíječka pro Li-Ion 18650 Xtar MC2 Nabíječka pro Li-Ion 18650 Xtar MC2 nabíjení 1-2 ks Li-ion nabíjecích baterií Základní vlastnosti Nabíječka pro Li-Ion 18650 Xtar MC2 Nejmenší nabíječka se dvěma nabíjecími kanály na trhu. XTAR MC2 je

Více

Smart Watch Garett M26 návod

Smart Watch Garett M26 návod Smart Watch Garett M26 návod 1 SMARTWATCH Garett M26 Bezpečnostní tipy Ilustrace v tomto návodu jsou referencemi a můžou se lišit v závislosti na modelu. POZOR Pokyny k baterii Baterie se nesmí vyhodit

Více

Datasheet Fujitsu ESPRIMO P400 Stolní počítač

Datasheet Fujitsu ESPRIMO P400 Stolní počítač Datasheet Fujitsu ESPRIMO P400 Stolní počítač Okamžitě dostupný kancelářský počítač Všestranné počítače ESPRIMO od společnosti Fujitsu přinášejí vysoký výpočetní výkon pro vaše kancelářské aplikace a projekty

Více

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Uchazeč vyplní žlutě označená pole STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Grafika

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

Elcometer 510 Automatický odtrhoměr

Elcometer 510 Automatický odtrhoměr Elcometer 510 Automatický odtrhoměr zapsán v OR u KOS v Ostravě, oddíl C/11228 Verze: V1_02_04_14 1 / 9 nový Měřící, laboratorní, lakovací a tryskací technika, metalizace Automatický odtrhoměr Automatický

Více

Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch

Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch Digitální kamera EVOLVE 1500HD Touch Zkrácená příručka Děkujeme za zakoupení digitální kamery EVOLVE 1500 HD. Další informace a podrobný český návod k použití naleznete na www.evolve.cz nebo na CD. Vložení

Více

Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje

Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje O varováních VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Precision Workstation M6400 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 4 22

Více