MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ. www.for-gastro."

Transkript

1 MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

2 VELETRH FOR GASTRO & HOTEL Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2015 významně vzrostl v porovnání s ročníkem 2014 jak v počtu vystavovatelů, tak výstavní plochou. Obsazené byly obě dvě výstavní haly 4 a 7. Veletrh byl zcela vyprodán. V porovnání s uplynulým ročníkem veletrhu jsme zaznamenali nárůst v počtu vystavovatelů o 28 % a ve výstavní ploše o 44 %. STATISTIKA VELETRHU FOR GASTRO & HOTEL V POROVNÁNÍ S UPLYNULÝMI LETY: HLAVNÍ PARTNEŘI: ZÁŠTITY: Soubor veletrhů: FOR INTERIOR, FOR DECOR & PRESENT, FOR GASTRO & HOTEL Počet vystavovatelů: 532 Počet zahraničních vystavovatelů: 40 Počet států: 10 Čistá výstavní plocha (v m 2 ): Hrubá výstavní plocha (v m 2 ): Počet návštěvníků: Počet akreditovaných novinářů: 90 Veletrh FOR GASTRO & HOTEL je kontraktačně prodejní akcí věnovanou jak technologiím pro gastronomii a hotelnictví, tak i potravinám a nápojům, určený pro profesionály, gurmány i koncové spotřebitele. Ač se tyto dvě složky oborově vzájemně doplňují, respektujeme jejich specifi ka a vystavující fi rmy budou i v příštím roce v oddělených samostatných zónách. Veletrh FOR GASTRO & HOTEL je součástí podzimního souboru veletrhů o bydlení FOR INTERIOR veletrh nábytku a interiérového designu a FOR DECOR & PRESENT veletrh dekorací a dárků.

3 vernisáž konference o EET Jsem nesmírně rád, že jsem mohl udělit záštitu těmto veletrhům, protože je vidět, že českým fi rmám se daří. Tento segment ekonomiky je důležitý. Je dobře, že se rozvíjí a majitel výstaviště pan Sehnal investuje do areálu výstaviště v Letňanech a má expanzní plány, řekl v úvodu ministr fi nancí Andrej Babiš. Po zahájení následovala konference Ministerstva fi nancí a Finanční správy ČR k tématu Elektronická evidence tržeb. V první den veletrhu proběhla slavnostní vernisáž u příležitosti zahájení veletrhů o bydlení a gastronomii. Přestřižení pásky se ujal ministr fi nancí Andrej Babiš, náměstek ministra průmyslu a obchodu Karel Novotný, náměstkyně ministra zemědělství Viera Šedivá, starosta MČ Praha 18 Ivan Kabický, předseda představenstva ABF Pavel Sehnal a generální ředitel ABF Tomáš Kotrč.

4 hala technologií a vybavení pro gastronomii a hotelnictví Na veletrhu se prezentovaly nejen odborné fi rmy z HORECA, ale spolu s doprovodnými programy a soutěžemi také potraviny a nápoje, především pak ryze české fi rmy či výrobci.

5 hala potravin, nápojů a odborné kuchařské soutěže Pod hlavičkou Chocolate Pictures s.r.o. se prezentovala na veletrhu společná čokolatiérská show čokoládovny LYRA CHOCOLATE, Chocolate Pictures a kolumbijské firmy CasaLuker. Hlavními protagonisty programu byli Master- Chef čokolatiéři Fino de Aroma Emmanuel Hamon a Karol Stýblo spolu s předním českým fl oristou Pavlem Hruškou. Součástí expozice byla i výstava o skutečné čokoládě od bobů až po tabulku. V Chocolate Garden Emmanuela Hamona rozkvetly chryzantémy, které nesou ochrannou známku Česká květina výlučně udělovanou Svazem květinářů a fl oristů České republiky. Evropskou veletržní novinkou prezentovanou na FOR GASTRO veletrhu byly čokolády pro posílení a optimální funkci imunitního systému WELL CHOCOLATE.

6 doprovodný program Asociace kuchařů a cukrářů ČR pořádala prestižní soutěž KUCHAŘ ROKU 2015/2016 Vítězem se stal Tomáš Kourek corporate executive chef řetězce The Pub Praha. Na druhém místě se umístil Pavel Buchwaldek šéfkuchař restaurace Zlatá Praha v hotelu InterContinental, třetí příčku pak obsadil Přemysl Douša šéfkuchař restaurace Potrefená husa Albertov v Praze GASTRO TOUR / T&M Creative s.r.o. V rámci své programové zóny v HALE 7 byly prezentovány aktuální trendy profesionální gastronomie a hotelnictví formou kuchařských a cukrářských vystoupení, řízených degustací, seminářů, workshopů a soutěží.

7 doprovodný program GLOBAL CHEFS CHALLENGE semifi nále mezinárodní soutěže probíhalo v rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2015 ve dnech Výsledky jednotlivých soutěží: GLOBAL CHEFS CHALLENGE 1. místo: Tobias Laabs (Německo) 2. místo: Richárd Elek (Maďarsko) 3. místo: Patrik Bečvář (Česká republika) HANS BUESCHKENS YOUNG CHEFS CHALLENGE 1. místo: Marianus von Hörsten (Německo) 2. místo: Peter Bartosz (Polsko) 3. místo: Barnabás Hack (Maďarsko) GLOBAL PASTRY CHEFS CHALLENGE 1. místo: Dávid Domonkos (Maďarsko) Doprovodné programy veletrhu navštívil i pan ministr fi nanci Andrej Babiš. Česká barmanská asociace ČR pořádala v průběhu veletrhu tyto soutěže: AMUNDSEN VODKA BARTENDERS JUNIOR CUP 2015 DILMAH CZECH TEATENDERS CUP 2015 JUNIOR MISTR KÁVY FOR GASTRO & HOTEL 2015 BAILEYS PROFESSIONAL MISTR KÁVY 2015 JOHNNIE WALKER CZECH MIXOLOGIST CUP 2015 HAVANA CLUB FLAIR CUP 2015 Čokolatiérská show pod názvem Chocolate Garden Emmanuela Hamona s fl oristickou prezentací květinového ateliéru HRUŠKA DESIGN se konala pod vedením předního českého fl oristy Pavla Hrušky.

8 doprovodný program Italská národní škola S.N.I.P. / Scuola Nazionale Italiana Pizzaioli / představila spolu s partnerskou dodavatelskou fi rmou MONACO International s.r.o. to nejlepší z italské kuchyně, akrobatické kousky Pizza Freestyle, cukrářské produkty a pizzu přímo z rukou italských mistrů. Restaurace KOBE nabídla návštěvníkům kvalitní japonské sushi. Prvotřídní kávu a své profesionální služby nabídla fi rma J.J. Darboven s.r.o., která byla zároveň i kávou veletrhu a partnerem AKC ČR. Jejich káva byla nabízena též v press centru a návštěvníkům odborných konferencí a seminářů. LIVE carving s CZECH CARVING STUDIEM ukázky řezání melounů a ovoce Výběr z nabídky konferencí a seminářů veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2015: Kulinářské umění První on-line videokurzy profesionálního vaření pro profesionály, školy, studenty a hobby kuchaře Umí personál vaší restaurace prodávat víno tak, aby se k vám zákazníci rádi vraceli? Účinky moldavských vín na zdraví člověka Lékařské sympozium od MOLD VIN CZ s.r.o. Nebojte se EET, kontrolujte lépe své podnikání DOTYKAČKA s.r.o. Jak vyzrát na EET Smart software s.r.o. Nejčastější chyby restaurací na sociálních sítích STORYOUS.COM Příprava Raw Food jako nový trend v gastronomii s přístroji G21 PENTA CZ s.r.o. Digital presence management aneb máte pod kontrolou přítomnost vaší značky na internetu? Máte? Skutečně?!... MEDIATEL, spol. s r.o.

9 mediální kampaň RÁDIA Evropa 2, Rádio Impuls, Frekvence 1, Rádio Bonton, Country rádio, Kiss, Radio City, Radio Blaník, Radio Oldies, Radio Beat, Dance Radio EVENTS vernisáž, doprovodné programy, odborné konference a semináře, tiskové konference AKC ČR OBOROVÉ ČASOPISY Design&Home, Rezidence, Villa, Top class, Topi Profesional, Culinary, Tina bydlení, Moderní byt, Můj dům, Bydlení, Stavby, Reality, Profi fl orista, Revue 50 plus, Art&Antiques, Annonce, AHR forum, Ruske Zlate Stranky, Golf, Project&Property, Gastro & Hotel profi revue, ANTISA-Vše pro dům, byt,, Kde chci bydlet, Fany info, Ona ví, GASTRO, GMF AQUAPARK PRAGUE, Grand Bydlení, Grand Reality, GRAND Krásná a Zdravá, Recepty prima nápadů, NOVÉ BYTY A DOMY, Eko byty a domy + Stavba, Life&Style, Adresář potravinářství a gastronomie, Real City, MUZEUM GASTRONOMIE, Nové bydlení, Byty, domy, zahrady, Panel Plus, Pekař a cukrář, Praktik, Maxifashion, Fajn život, Chuť a styl, Terra, Uniform, Úklid a čištění, Dáma, Svět HORECA, Svět gastronomie DENÍKY, TÝDENÍKY, MĚSÍČNÍKY MF Dnes, Metro, Pražský deník DIRECT MAIL Obesílka databáze oborových odborníků s čestnými vstupenkami. Obeslání kompletní databáze klientů ABF a.s. DIRECT POST Pozvání architektů, dekoratérských studií, maloobchodní sítě a reklamních společností OUTDOOR Billboardy a bigboardy v Praze a na hlavních silničních tazích, velkoplošná reklama - polepy tramvají v Praze, rámečky B1 u eskalátorů v metru, autobusové zastávky Praha, rozhlasová reklama v metru TV Sama doma ČT1, Dobré ráno ČT2, Óčko televize INTERNET direct mail oslovení B2B plakátový výlep ukázka BB kampaně polep tramvají DOTOVANÉ BILLBOARDY NAŠICH VYSTAVOVATELŮ Vystavující firmy, které se přihlásí k účasti na veletrhu získávají možnost využití masivní reklamní kampaně veletrhu a možnost získání dotovaných billboardů v euroformátu za cenu 4300 Kč + DPH/ 1ks včetně tisku a polepu na celý jeden kalendářní měsíc. Podmínkou je pouze uveřejnění upoutávky na veletrh FOR GASTRO & HOTEL. Navštivte na veletrhu

10 seznam vystavovatelů A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. Acaimania Europe s.r.o. ACCOM Gastro s.r.o. AIR PRODUCTS spol. s r.o. ALAX spol. s r.o. Almeco, s.r.o. AMEREX trade s.r.o. AmPak beverage s.r.o. Amylon, a.s. Aneta Buřičová - Fresh Juices ARAMARK s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s. ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY, o.s. ASW Systems a.s. ATELIER - S a.s. Augustín Mrázik - Víno Mrázik Devín avive group s.r.o. AXIS distribution, s.r.o. Barry Callebaut Czech Republic s. r. o. BAVIMEVARIT.CZ BCC - CZECH BitterMan s.r.o. BOHEMILK, a.s. BubbleStar CZ s.r.o. BUDŽAK s.r.o. Buchal František, Dekorační ozdoby z cukru s.r.o. CAFFÉ MILANI Care Trade s.r.o. Casa Latina Cigars s.r.o. CEFRA s.r.o. CERIA, s.r.o. CLEANTEC hygiene technology gmbh, organizační složka coco loco s.r.o. CODEWARE, s.r.o. coffee with love CONSULTA BÜROTECHNIK, s.r.o. Cortina Park s.r.o. CP1 Café CZECH CARVING STUDIO s.r.o. Čajová květina s.r.o. Česká barmanská asociace - obchodní s.r.o. Davac spol. s r.o. DEKOS-R s.r.o. Distribution TMP s.r.o. Dominika Bučková Net Press Media DrinkGAS s.r.o. EcoStep s.r.o. ed`systém Czech, a.s. ESCAPE IT Expert s.r.o. Espresso Professional, s.r.o. EXPRO MOBIL, s.r.o. FANY Gastroservis s.r.o. FINESA nábytek s.r.o. FOMI - Šití - prodej profesních oděvů František Bačík Frigotherm s.r.o. G.Benedikt Karlovy Vary s.r.o. Galavito s.r.o. Gallery Winery GAMA HOLDING Praha a.s. GAPA MB s.r.o. GASTRO HOLDING CANDOLA s.r.o. GASTROART CZ, spol. s r.o. GastroJobs.cz GEO CENTRUM s.r.o. Gessler s.r.o. GO IN AUSTRIA GmbH Goldspice s.r.o. Groupe SEB ČR s.r.o. GTQ, s.r.o. HALBERŠTÁT - servis, s.r.o. Hanna Maria Tomášková HOFMANN BOHEMIA - Partner gastronomie s.r.o. Honey, s.r.o. HORECA 112 HUNGARIAN NATIONAL GASTRONOMIC ASSOCIATION HYGOTREND, s.r.o. Chocolate Pictures s.r.o. ILLE Papír Service spol. s r.o. INFOMAX Dzialowski, Lewicki, Szczepanik Sp. J. Ing. Jiří Suchánek INPHA a.s. InterGast a.s. ISMC BOHEMIA, s.r.o. J.J. Darboven s.r.o. Jaroslav Slezák Jaroslav Střecha JPLUS,s.r.o. K.R.ELIXÍR, s.r.o. KAMENNÝ-KOBEREC.eu s.r.o. KASSIMEX s.r.o. KDS Sedlčany, nožířské výrobní družstvo KOBE RESTAURANTS s.r.o. KODRETA furniture s.r.o. KREINER, spol. s r.o. LAM plus s.r.o. LÁZNĚ JUPITER a.s. LCI CZ s.r.o. LOGTRADE s.r.o. Lucie Jenšíková M-ex Production s.r.o. MADETA a. s. MAJVEJ 2012 s.r.o. MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o. MARCO PŘEROV s.r.o. MASO-PROFIT s.r.o. MATERASSO Slovakia, s.r.o. MEDIATEL, spol. s r.o. Michal Karlík Ministerstvo fi nancí ČR MIREL TRADING a.s. MOLD VIN CZ s.r.o. Monaco International s.r.o. MONTYCON gastro, s.r.o. MUGS s.r.o. MVP agency s.r.o. My Gastro s.r.o. NEKTAR NATURA s.r.o. Nestlé Česko, s.r.o. Občanská plovárna - BIG HAM s.r.o. Objekta s.r.o. Origin Soft s.r.o. ORS, spol. s r.o. OVČÁCKÝ SÝR, a.s. OXYGENIC s.r.o. PANAX GROUP, s.r.o. PAPILLONS a.s. Pavel Hajn - výroba kožené galanterie Pavlovín, spol. s r.o. PENTA CZ s.r.o. PEREG WINERY s.r.o. Petr Hartmann Pieroniová Katarína POGRA s.r.o. POS Experts s.r.o. POTTEN & PANNEN Profesní sdružení - Sanitace nápojových cest PROMEGA spol. s r.o. PRZEDSIEBIORSTWO PRYWATNE LUPUS ELŽBIETA HYLA R&B Gastronomy s.r.o. (Kulinářské umění) RB HARMONIA VINI s.r.o. Reischl + Sohn Restu s.r.o. RETIGO s.r.o. SCA Hygiene Products, s.r.o. Schubert partner s.r.o. SITRABO spol. s r.o. Smart software s.r.o. SNIP SCUOLA NAZIONALE ITALIANA PIZZAIOLI Soběslavská pekárna s.r.o. Sola Switzerland EU Ltd. SONET, společnost s.r.o. spoint distribution s.r.o. STARÉ MĚSTO NEMOVITOSTI A.M., s.r.o. Státní zemědělský intervenční fond - Klasa storyous.com s.r.o. T&M CREATIVE s.r.o. TAJNYK s.r.o. - PETITE FRANCE BOULANGERIE TECHNOLOGY s.r.o. TeS, spol. s r. o. Chotěboř THERMOTECHNIKA BOHEMIA s.r.o. TITBIT, s.r.o. Tomgast Czech Republic s.r.o. Trilogiq CZ s.r.o. UNITA - Pavel Tacl UNOX DISTRIBUTION, s.r.o. VARIANT spol. s r.o. VECTOR INTERNATIONAL spol. s r.o. Vectron Systems CZ s.r.o. Velvyslanectví Polské republiky VIKI FRUIT s.r.o. VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO a.s. VINICOLA s.r.o. VINIUM a.s. Vinné sklepy Kutná Hora, s.r.o. VÍNOSERVIS s. r. o. VitaJuwel CZ - Monzyport s.ro. VITAL TREND s.r.o. VORWERK CS k.s. divize Thermomix Winterhalter Gastronom s.r.o. WoSo trade s.r.o. Yokla s.r.o.

11 PVA EXPO PRAHA multifunkční veletržní areál v srdci Evropy DISPONUJE PROSTOREM S JEDINEČNOU ROZLOHOU A ADAPTABILITOU nejmodernější veletržní prostory v Praze celková rozloha: m 2 kryté výstavní plochy: m 2 (šest moderních ocelových výstavních hal) venkovní výstavní plochy: 6000 m 2 (využití pro expozice, doprovodné programy, exhibice apod.) vstupní haly I a II: servisní centrum pro pořadatele a vystavovatele, zázemí a odpočinkové zóny pro návštěvníky, konferenční centrum, press centrum, business centrum, restaurace, kavárny, šatny parkovací plochy: 700 míst v areálu, 3000 míst v těsné blízkosti, 700 míst na parkovišti P+R strategická poloha: u pražského rychlostního okruhu, konečné stanice metra C Letňany a mezinárodního letiště pro malá letadla v současnosti pokrývá 2/3 veletržního trhu v Praze. VSTUPNÍ HALA I VSTUP E VELETRHY V KAPSE JEDINÝ VELETRŽNÍ AREÁLVČR S MOBILNÍ APLIKACÍ kompletní kalendář akcí v PVA EXPO PRAHA seznam vystavovatelů s kontakty přímé volání nebo zaslání u ukládání akcí do kalendáře v mobilu plánek areálu s off-line navigací veletržní haly s umístěním stánků doprovodné akce veletrhů základní informace pro vystavovatele informace o vstupném a parkovném doprava do areálu ON-LINE VIDEA sledujte aktuální dění z veletrhů. VSTUP D VSTUPNÍ HALA II VSTUP A VSTUP A1 VSTUP C NOVÉ VELMI ATRAKTIVNÍ PROSTŘEDÍ pro fi remní a společenské události zajistí Kongresový sál situovaný v patře Vstupní haly II s ojedinělou kapacitou 650 míst k sezení společně s velkorysým foyerem a galerií. trasa C stanice Letňany

12 ŘEDITELKA OBCHODNÍHO TÝMU Ing. arch. Maria Wohlrabová T: M: MANAŽERKA VELETRHU SEKCE TECHNOLOGIE A VYBAVENÍ Milena Fernandez T: M: fernandez@abf.cz MANAŽERKA VELETRHU SEKCE POTRAVINY A NÁPOJE / doprovodný program Ing. Regina Fibichová T: M: fibichova@abf.cz ZAHRANIČNÍ ODDĚLENÍ Taťána Sidorenko T: M: sidorenko@abf.cz ZVEME VÁS NA PODZIMNÍ VELETRH 2016 PRODUKCE Bc. Alexandra Wohlrabová T: M: awohlrabova@abf.cz 6. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE

4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.for-gastro.cz 25. 28. 9. 2014 Profesní sdružení - Sanitace VELETRH FOR GASTRO & HOTEL Návštěvníků přišlo více než

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

INTERNATIONAL COMPETITION GLOBAL CHEFS CHALLENGE REPORT FINAL. 5 th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR GASTRONOMY, HOTEL AND RESTAURANT EQUIPMENT

INTERNATIONAL COMPETITION GLOBAL CHEFS CHALLENGE REPORT FINAL. 5 th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR GASTRONOMY, HOTEL AND RESTAURANT EQUIPMENT INTERNATIONAL COMPETITION GLOBAL CHEFS CHALLENGE 5 th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR GASTRONOMY, HOTEL AND RESTAURANT EQUIPMENT FINAL REPORT www.for-gastro.cz October 1 4, 2015 TRADE FAIR FOR GASTRO & HOTEL

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

závěrečná zpráva 2013 final report 2013

závěrečná zpráva 2013 final report 2013 TOP GASTRO & HOTEL 7. mezinárodní veletrh gastronomie a zařízení pro hotely a restaurace 7 th International Fair of Gastronomy and Equipment for Hotels & Restaurants závěrečná zpráva 2013 final report

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2015 FINAL REPORT

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2015 FINAL REPORT TOP GASTRO & HOTEL. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE A ZAŘÍZENÍ PRO HOTELY A RESTAURACE TH INTERNATIONAL FAIR OF GASTRONOMY AND EQUIPMENT FOR HOTELS & RESTAURANTS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2015 FINAL REPORT 2015

Více

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král Media informace 2016 magazín profesionální gastronomie gastro & report oficiální Časopis minutka asociace KUCHaŘŮ a CUKráŘŮ Čr Trendy na talíři gastro Hradec Vitana Cup 2015 Květiny v restauraci 1/2015

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ 4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.pvaexpo.cz 25. 28. 9. 2014 SOUBOR

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s.

Více

FOR GASTRO & HOTEL 2017

FOR GASTRO & HOTEL 2017 ODBORNÝ KONGRES LOGO VELETRHU PODTITULEK FOR GASTRO & HOTEL 2017 5.-6. ŘÍJNA 2017 Informace o kongresu 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE Největší

Více

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE 21.-23. května 2016 Orea Hotel Voroněž **** Křížkovského 47, 603 73 Brno PARTNEŘI KONFERENCE CBA 2016 Generální partner: Hlavní partneři: Exklusivní partneři: Gastronomický

Více

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz trasa C stanice Letňany V areálu PVA EXPO PRAHA se v roce 2015 uskutečnilo 88 akcí s účastí přes 6000 fi rem z více než 30 zemí světa a návštěvností

Více

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s. tel.: 225 291 141 e-mail: awohlrabova@abf.cz www.forinterior.cz

Více

VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace

VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace závereèná zpráva 2012 VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace 20. 23. 3. 2012 VÝSTAVIŠTE BRNO Základní statistické údaje AMPER 2012 Hrubá výstavní plocha:

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

Tisková zpráva Leden 2010 Datum, čísla, kontakt www.europain.com Datum konání : od 6. do 10. března 2010 Místo konání : Paříž, severní výstaviště Villepinte, haly 1-4 Periodicita: bienále Sekce : Malá

Více

závěrečná zpráva 2014 final report 2014

závěrečná zpráva 2014 final report 2014 TOP GASTRO & HOTEL. mezinárodní veletrh gastronomie a zařízení pro hotely a restaurace th International Fair of Gastronomy and Equipment for Hotels & Restaurants závěrečná zpráva 2014 final report 2014

Více

Rok řemesel bude koordinován AMSP ČR, za účasti 23 řemeslných cechů a společenstev, pokrývajících 35 profesí:

Rok řemesel bude koordinován AMSP ČR, za účasti 23 řemeslných cechů a společenstev, pokrývajících 35 profesí: 2016 Pracovní verze Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR pokračuje v mohutné ofenzivě na podporu drobných živnostníků a vyhlašuje rok 2016 jako ROK ŘEMESEL. Navazujeme tím na naši aktivitu

Více

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 1 REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2007 2 Ročník 1. ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE Datum konání 22. 2. 24. 2. 2007 Termín pronájmu 20. 2. - 25. 2. 2007 Místo konání

Více

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forkids.cz 9. 12. 4. 2015 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, FOR KIDS Termín konání: 9. 12. dubna 2015 Místo konání: PVA EXPO PRAHA v

Více

Tisková zpráva říjen 2014

Tisková zpráva říjen 2014 Tisková zpráva říjen 2014 Mezinárodní veletrh Frankfurt Tereza Zelenková Tel. +420 777 338 894 Tereza.Zelenkova@messefrankfurt.cz www.messefrankfurt.cz www.ambiente.messefrankfurt.com 2015: nejvýznamnější

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 659 ze dne 31.3.2015 k návrhu zřízení Komise Rady hlavního města Prahy pro rozvoj cestovního ruchu Rada hlavního města

Více

Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012!

Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012! Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012! Historický Průmyslový palác na Výstavišti v pražských Holešovicích nabídne 4. až 6. října unikátní veletržní premiéru specializovaného veletrhu PAMÁTKY

Více

leden-září 2004 Inzerce 1.-9. Titul Inzerce Podíl (tis. Kč)

leden-září 2004 Inzerce 1.-9. Titul Inzerce Podíl (tis. Kč) Top 20 titulů podle inzerce v komoditě bydlení, zahrada, domácí hobby (100% = 640713 tis. Kč) Top 20 titulů podle inzerce v komoditě cestovní ruch, hotely, pohostinství (100% = 222574 tis. Kč) 1 MF DNES

Více

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR INTERIOR FOR DECOR & PRESENT FOR GASTRO & HOTEL OBSAH: UZÁVĚRKA: 4. 9. 2015

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR INTERIOR FOR DECOR & PRESENT FOR GASTRO & HOTEL OBSAH: UZÁVĚRKA: 4. 9. 2015 OBJEDNÁVKOVÝ KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE FOR INTERIOR FOR DECOR & PRESENT OBSAH: 1 Důležitá upozornění 2 Objednávka parkování, vjezdu, vystavovatelských a montážních průkazů 2a Objednávka voucherů,

Více

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz Úvodem Vážení přátelé, jsem právem hrdý na jarní veletržní sezónu, kterou máme za sebou. Ekonomická krize se v minulých letech neblaze podepsala

Více

HALA 5 HALA 4 HALA 1 HALA 2 HALA 3 HALA 6. www.pvaexpo.cz

HALA 5 HALA 4 HALA 1 HALA 2 HALA 3 HALA 6. www.pvaexpo.cz HALA 5 HALA 1 HALA 4 HALA 2 HALA 6 HALA 3 www.pvaexpo.cz obsah /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A - hala A1, NA1, venkovní plochy. Místo konání

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A - hala A1, NA1, venkovní plochy. Místo konání ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A hala NA1, A2, Místo konání venkovní plochy Obsazená výstavní plocha 2.458 m2 Počet vystavovatelů a spoluvystavovatelů 41 Počet návštěvníků

Více

Zveřejňované údaje a výsledky k 31. 3. 2013

Zveřejňované údaje a výsledky k 31. 3. 2013 Zveřejňované údaje a výsledky k 31. 3. 2013 dle vyhlášky č. 434/2009 Sb. OBSAH ÚDAJE O SLAVIA POJIŠŤOVNĚ A.S.... 3 ÚDAJE O SLOŽENÍ AKCIONÁŘŮ...12 a) Právnické osoby s kvalifikovanou účastí.... 10 ÚDAJE

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

Slovo závěrem. Dovolte mi závěrem poděkovat také našim partnerům, kteří se nemalou měrou podíleli na zdárném průběhu veletrhu.

Slovo závěrem. Dovolte mi závěrem poděkovat také našim partnerům, kteří se nemalou měrou podíleli na zdárném průběhu veletrhu. VELETRH HRAČEK PRODEJNÍ VÝSTAVA 28. - 31.10. 2010 Výstaviště Černá louka Ostrava ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.hracky-ostrava.cz Partneři veletrhu Slovo závěrem. První ročník veletrhu je již minulostí a proto mi

Více

TRENDY EVROPSKÉ ENERGETIKY.

TRENDY EVROPSKÉ ENERGETIKY. ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA V atmosféře nedávné aktualizace strategického dokumentu ČR zvaného Státní energetická koncepce se v Praze, 21. 23. října 2012 uskutečnil již 3. ročník mezinárodní konference TRENDY EVROPSKÉ

Více

Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %)

Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %) Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %) MF DNES deník 1 713 805 1 521 610 112,6 9 872,9 8 601,3 114,8 35 795 35 135 101,9 BLESK deník 839 438 693 272 121,1 1 385,6 1 402,9

Více

Přehlídka krajových specialit a kuchyně

Přehlídka krajových specialit a kuchyně Přehlídka krajových specialit a kuchyně Základní informace Termín konání: 16. 19. září 2010 Místo: Praha, Kampa Místo na trhu: Tento nový projekt pokrývá a propojuje oblasti, kterým specializovaná akce

Více

25. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie - mezinárodní mistrovství České republiky

25. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie - mezinárodní mistrovství České republiky GASTRO JUNIOR BRNO 2019 BIDFOOD CUP 25. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie - mezinárodní mistrovství České republiky soutěž se koná pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy,

Více

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 2016 GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA v Průmyslovém paláci Holešovice je vyvrcholením taneční tour CZECH DANCE

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR /5/ květen 2013 18.4. PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN Významným bodem letošní valné hromady byla volba do představenstva AČN a revizní komise AČN. Proběhla diskuse o prezentaci soutěže NÁBYTEK ROKU. Valná hromada

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 g marketin idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR BIKES OBSAH: UZÁVĚRKA: 4. 3. 2016

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR BIKES OBSAH: UZÁVĚRKA: 4. 3. 2016 OBJEDNÁVKOVÝ KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBSAH: 1 Důležitá upozornění 2 Objednávka parkování, vjezdu, vystavovatelských a montážních průkazů 2a Objednávka voucherů a ostrahy 3 Objednávka kontejnerů

Více

POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU

POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU PVA EXPO PRAHA (PVA LETŇANY) Beranových 667 190 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s. tel.: 222 891 141 fax: 225 291 191

Více

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO 2014 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2014 17.12.2014 bylo dotazováno celkem

Více

APOGEO NEWS Speciální vydání prosinec 2011. Apogeo News

APOGEO NEWS Speciální vydání prosinec 2011. Apogeo News 1 Apogeo News Vážení čtenáři, rok 2011 již skoro zavírá své dveře a já Vás vítám u speciálního vydání čísla APOGEO News. Jak pravil Albert Einstein Uprostřed každého problému se nachází příležitost a rok

Více

24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015

24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015 24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015 Nomenklatura výstavy Hobby: Nomenklatura výstavy Rybářský veletrh: Otevírací doba: Nářadí a zařízení pro hobby a zahradu, rostliny a semena, stavebnictví, vytápění,

Více

5. května 2005 strana 1. GfK Praha Median SKMO MEDIA PROJEKT 2005

5. května 2005 strana 1. GfK Praha Median SKMO MEDIA PROJEKT 2005 5. května 2005 strana 1 GfK Praha Median SKMO MEDIA PROJEKT 2005 Media Projekt je realizován společnostmi GfK Praha Median. V období od 01. 10. 2004-31. 03. 2005 bylo dotazováno celkem 14 191 náhodně vybraných

Více

Novinky z informační kampaně a příprav elektronické evidence tržeb

Novinky z informační kampaně a příprav elektronické evidence tržeb České republiky, Letenská 15, 118 10 Praha 1, +420 257 041 111 Novinky z informační kampaně a příprav elektronické evidence tržeb 24. května 2016 Andrej Babiš, ministr financí Alena Schillerová, náměstkyně

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

2011/2012. 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT

2011/2012. 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT 2011/2012 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT PROGRAM PREZENTACE Metodika U 2012 Odhady čtenosti deníků a suplementů za 4. čtvrtletí 2011 a 1. čtvrtletí 2012 Odhady čtenosti časopisů za 4. čtvrtletí

Více

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 27. 4. 2016 Hotel International Prague Koulova 15, Praha 6, www.internationalprague.cz PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti

Více

MEDIA PROJEKT. 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016

MEDIA PROJEKT. 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 MEDIA PROJEKT 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 Základní parametry výzkumu realizace MEDIAN a STEM/MARK stratifikovaný náhodný výběr lokalit adresní výběr kombinovaný s náhodným výběrem v lokalitě

Více

Ing. Radek Pešout, jednatel společnosti, zodpovědný za oblasti redakcí, obchod, personální, marketing, produkce

Ing. Radek Pešout, jednatel společnosti, zodpovědný za oblasti redakcí, obchod, personální, marketing, produkce Profil mediální skupiny MediaShow Group Začalo to v roce 2005... se sídlem v Praze a pobočkami v Plzni a Ústí nad Labem je společným projektem Bc. Jana Potůčka z ProSEO Media s.r.o. a Ing. Radka Pešouta,

Více

Philips zpravodaj podzim 2011

Philips zpravodaj podzim 2011 Philips zpravodaj podzim 2011 Hana Krteková Philips Česká republika s.r.o. Šafránkova 1, 155 00 Praha 5 tel.: +420 233 099 371 gsm: +420 602 216 190 e-mail: hana.krtekova@philips.com www.lighting.philips.com

Více

Týden kávy 2015 1. 7. října 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

Týden kávy 2015 1. 7. října 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Týden kávy 2015 počet zapojených kaváren: 90 pořadatel: Kulturárium, o. s. koordinátorka festivalu: Mgr. Kateřina Eichlerová datum konání: 1. 7. 10. 2015 místo konání: Impact Hub Brno

Více

media akce konference reklama + + MEDIA KIT

media akce konference reklama + + MEDIA KIT MEDIA KIT kompetence Economia největšívydavatel ekonomického (Hospodářskénoviny, Ekonom) a odborného tisku v ČR (celkem 19 titulů); leader na mediálním trhu v segmentech marketing, management, logistika,

Více

Vydavatelství Business Media MAGAZÍN

Vydavatelství Business Media MAGAZÍN Vydavatelství Business Media MAGAZÍN 2014 Celková čtenost 500 Meziroční vývoj čtenosti 474,6 Počet čtenářů v tisících 450 400 350 300 250 200 150 100 379,1 + 25 % 50 0 1 4Q 2012 1 4Q 2013 Celkový zásah

Více

Hannover / Německo, 10.-14. listopadu 2009 Exkluzivní dny: 08. a 09. listopadu 2009

Hannover / Německo, 10.-14. listopadu 2009 Exkluzivní dny: 08. a 09. listopadu 2009 Kde najdete největší celosvětovou nabídku zemědělské techniky? Na výstavě AGRITECHNICA! Hannover / Německo, 10.-14. listopadu 2009 Exkluzivní dny: 08. a 09. listopadu 2009 Czech www.agritechnica.com Vítejte

Více

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW.

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. /3/ březen 2014 DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. Druhé číslo e-letteru O NÁBYTKU s jistotou, je umístěno ke stažení na vyhledávači prověřených a seriózních firem www.nabytek-jistota.cz

Více

SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO ČERPACÍ STANICE. platnost: 1. 7. - 31. 7. 2015 15, 12 20, 40 8, 39. 23, 30 26,80 s DPH. 24, 85 28,58 s DPH.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO ČERPACÍ STANICE. platnost: 1. 7. - 31. 7. 2015 15, 12 20, 40 8, 39. 23, 30 26,80 s DPH. 24, 85 28,58 s DPH. platnost: 1. 7. - 31. 7. 2015 7. SPECIÁLNÍ NABÍDKA PRO ČERPACÍ STANICE big shock! watermelon, original neperlivý, gold perlivý, exotic perlivý, orange perlivý, fruity perlivý, apple perlivý, cola energy,

Více

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ 2015 Veletrh JobChallenge je stále oblíbenějším setkáním studentů a absolventů vysokých škol se zástupci významných společností. Jeho již 9. ročník

Více

Program Rady Svazu pro vzdělávací činnost na I. pololetí 2006. Přehled hlavní činnosti řízené Radou Svazu pro vzdělávací činnost za rok 2005

Program Rady Svazu pro vzdělávací činnost na I. pololetí 2006. Přehled hlavní činnosti řízené Radou Svazu pro vzdělávací činnost za rok 2005 Program Rady Svazu pro vzdělávací činnost na I. pololetí 2006 Přehled hlavní činnosti řízené Radou Svazu pro vzdělávací činnost za rok 2005 Program činnosti Rady Svazu pro vzdělávací činnost pro II. pololetí

Více

Frekvenční plán Televize Přehled analogových televizních stanic Název stanice Frekvence [Mhz] Kanál Nabídka Lokální infokanál 133,25 S5 PRO ZAČÁTEK

Frekvenční plán Televize Přehled analogových televizních stanic Název stanice Frekvence [Mhz] Kanál Nabídka Lokální infokanál 133,25 S5 PRO ZAČÁTEK Frekvenční plán Televize Přehled analogových televizních stanic Název stanice Frekvence [Mhz] Kanál Lokální infokanál 133,25 S5 TV Barrandov 140,25 S6 Šlágr TV 147,25 S7 Selfnet 154,25 S8 ČT sport 161,25

Více

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel.

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Výroční zpráva 2006 Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Naplno se rozjely práce na rehabilitaci objektu,

Více

ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013)

ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013) ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013) Název (Name)/Supplement Vydavatel (Publisher) Aha! / Aha! TV Ringier Axel Springer CZ a. s. Blesk / Blesk magazín Ringier Axel Springer CZ a. s. Deník/TV magazín/ Moje RODINA

Více

32. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy pro sport a volný čas ZÁKLADNÍ INFORMACE:

32. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy pro sport a volný čas ZÁKLADNÍ INFORMACE: 32. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy pro sport a volný čas ZÁKLADNÍ INFORMACE: Pořadatel: TERINVEST, spol. s r.o., veletržní správa, Legerova 15 120 00 Praha 2, ČR www.terinvest.com, www.sportprague.cz

Více

Soutěžní přehlídka řemesel. Ohlédnutí za 15. ročníkem. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011

Soutěžní přehlídka řemesel. Ohlédnutí za 15. ročníkem. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011 Ohlédnutí za 15. ročníkem Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů Celostátní deníky Blesk (bez neděle) 1 369 399,1 1 420 388 1 426 385,3 1 370 382-56 -3,3 1 390 407,6-20 -25,6 Mladá fronta DNES 892 244 874 241,9 874 241,7 819 237,4-55

Více

ODBORNÝ ČASOPIS PRO PROFESIONÁLNÍ FINANCE

ODBORNÝ ČASOPIS PRO PROFESIONÁLNÍ FINANCE MediaKit 2016 ODBORNÝ ČASOPIS PRO PROFESIONÁLNÍ FINANCE Měsíčník je určen zejména pro vyšší a vrcholový management odpovědný za řízení a tržní úspěch finančních společností, pro pracovníky podílející se

Více

profil časopisu a ceník inzerce 2016

profil časopisu a ceník inzerce 2016 bydlení rekonstrukce přestavby proměny bytu bytová družstva časopis o bydlení nejen pro čtyři miliony obyvatel panelových bytů profil časopisu a ceník inzerce 2016 PANEL PLUS praktický průvodce bydlením

Více

S 227/03-4410/03 V Brně dne 3. prosince 2003

S 227/03-4410/03 V Brně dne 3. prosince 2003 S 227/03-4410/03 V Brně dne 3. prosince 2003 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 227/03, zahájeném dne 6. listopadu 2003 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Tiskový mluvčí a media relations. Cvičení 01

Tiskový mluvčí a media relations. Cvičení 01 Tiskový mluvčí a media relations Cvičení 01 Your picture here Your picture here Your picture here Komunikace musí mít myšlenku! Co to obnáší 1. Tvorba strategie = stanovení cíle, nalezení cest Mediální

Více

Reality a nemovitosti. Alena BODNÁROVÁ, KART Filip CHVÁTAL, HG Ondřej ŠERÝ, HG

Reality a nemovitosti. Alena BODNÁROVÁ, KART Filip CHVÁTAL, HG Ondřej ŠERÝ, HG Reality a nemovitosti Alena BODNÁROVÁ, KART Filip CHVÁTAL, HG Ondřej ŠERÝ, HG Nehnuteľnosť pozemok a stavba spojená so zemou pevným základom Realita nehnuteľný majetok Pozemok prirodzená časť zemského

Více

Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch

Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Pečlivě připravovaná událost jarní výstavnické sezóny je za námi. Jarní veletrhy bydlení ve složení FOR FURNITURE, FOR HABITAT, FOR OFFICE, FOR GARDEN a BYDLENÍ,

Více

Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR Veletrh ve všeobecné informační zkratce

Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR Veletrh ve všeobecné informační zkratce Veletrh cestovního ruchu REGIONTOUR 2014 16-19.1.2014 Veletrh ve všeobecné informační zkratce Tandem veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR byl oficiálně zahájen v pavilonu P přestřižením pásky, kterého

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ.  7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.for-gastro.cz 5. 8. 10. 2017 VERNISÁŽ GALAVEČER Slavnostní vernisáž u příležitosti zahájení

Více

Moravian-Silesian Tourism, s.r.o.

Moravian-Silesian Tourism, s.r.o. Moravian-Silesian Tourism, s.r.o. Aktivity 2015 / 2016 / 2017 Zpracoval(a): David Karčmář Datum: 26.4.2016 Moravian-Silesian Tourism, s.r.o. Stěžejní aktivity v roce 2015 Projekt MST E-marketing: www.severnimorava.travel

Více

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO 2015 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2015 17.12.2015 bylo dotazováno celkem

Více

Jak přežít a uspět v novém světě? (Transformace společnosti, ekonomiky a podnikání)

Jak přežít a uspět v novém světě? (Transformace společnosti, ekonomiky a podnikání) Jak přežít a uspět v novém světě? (Transformace společnosti, ekonomiky a podnikání) KONFERENCE NADACE ZET, SPOLEČNOSTI ROKLEN FIN A AKADEMICKÉ ALIANCE KONAJÍCI SE V KVĚTNU 2016 1 Nadace ZET Milana Zeleného

Více

VELETRH A KONFERENCE EVIDENCE TRŽEB V PRAXI

VELETRH A KONFERENCE EVIDENCE TRŽEB V PRAXI VELETRH A KONFERENCE EVIDENCE TRŽEB V PRAXI VELETRH A KONFERENCE EVIDENCE TRŽEB V PRAXI 16. 17. ZÁŘÍ 2016 BBV BRNO, PAVILON E ÚVODEM Vážené dámy, vážení pánové, k 1. prosinci 2016 se spustí elektronická

Více

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz Úvodem Vážení přátelé, držíte v ruce první vydání časopisu PVA EXPO NEWS. Doba je dynamická a přináší spoustu nového a já jsem nesmírně rád, že

Více

30.3. - 3. 4. 2014. Brno - Výstaviště. www.techagro.cz. Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh

30.3. - 3. 4. 2014. Brno - Výstaviště. www.techagro.cz. Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh Mezinárodní veletrh zemědělské techniky Mezinárodní veterinární veletrh Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh Veletrh obnovitelnych zdrojů energie v zemědělství a lesnictví 30.3. - 3. 4. 2014 Brno

Více

místo kde budete vidět

místo kde budete vidět místo kde budete vidět veletrhy nejmodernější a největší multifunkční veletržní areál v Praze celková plocha výstaviště 105 000 m² 7 moderních ocelových hal o celkové ploše 35 000 m² možnost náročného

Více

Specifikace základních údajů zakázky

Specifikace základních údajů zakázky Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: TRN - Léčebna v Mirošově - Janově Sídlo/místo podnikání: U Léčebny 500/500, Mirošov -Janov 33843, CZ IČ: 00669784 Interní číslo zadavatele: 004/2015 Osoba

Více

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů Celostátní deníky Blesk (bez neděle) 1 426 385,3 1 370 382 1 343 367 1 379 352,3 36-14,7 1 420 388-41 -35,7 Mladá fronta DNES 874 241,7 819 237,4 816 231 834 224,1

Více

MEDIA PROJEKT. 3. a 4. čtvrtletí 2013

MEDIA PROJEKT. 3. a 4. čtvrtletí 2013 MEDIA PROJEKT 3. a 4. čtvrtletí 2013 Základní parametry výzkumu realizace MEDIAN a STEM/MARK vícestupňový stratifikovaný náhodný adresní výběr face to face dotazování s využitím notebooku (CAPI) část dotazníku

Více

6. RYBÁŘSKÝ VELETRH ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz

6. RYBÁŘSKÝ VELETRH ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 6. RYBÁŘSKÝ VELETRH ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 12. 15. 2. 2015 FOR FISHING / Místo konání: PVA EXPO PRAHA / Organizátor: ABF, a.s. / Počet vystavovatelů: 135 Vážení vystavovatelé a obchodní partneři,

Více

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace.

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace. Vážení vystavovatelé, jsme rádi, že jsme Vás i v letošním roce mohli přivítat na 16. ročníku veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2016, který se uskutečnil ve dnech 17. 19. března na výstavišti Eurocentrum

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

ACCEDO Czech Republic Communications, s.r.o. Přehled aktivit komunikační strategie města Mariánské Lázně se zaměřením na ČR leden-květen 2016

ACCEDO Czech Republic Communications, s.r.o. Přehled aktivit komunikační strategie města Mariánské Lázně se zaměřením na ČR leden-květen 2016 Public & Business Relations ACCEDO Czech Republic Communications, s.r.o. Přehled aktivit komunikační strategie města Mariánské Lázně se zaměřením na ČR leden-květen 2016 13. června 2016 Tiskové zprávy,

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.prumysloveveletrhy.cz 15. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.prumysloveveletrhy.cz 15. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE 15. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH LOGISTIKY, SKLADOVÁNÍ A MANIPULACE 2. VELETRH 3D TECHNOLOGIÍ 1. VELETRH

Více

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE 21.-23. března 2015 Clarion Congress Hotel Prague **** Freyova 33, 190 00 Praha PARTNEŘI KONFERENCE CBA 2015 Generální partner: Hlavní partneři: Exklusivní partneři:

Více

Moloko ateliér s.r.o. Moloko ateliér s.r.o.

Moloko ateliér s.r.o. Moloko ateliér s.r.o. Moloko ateliér s.r.o. Ateliér pro komunikaci a reklamu SPECIALIZACE firemní časopisy PŘEDSTAVENÍ Na reklamním trhu působíme od roku 1995, nejprve jako agentura Monte Cristo s.r.o, kterou spolumajitelé

Více