MONITORING KONKURENCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MONITORING KONKURENCE"

Transkript

1 MONITORING KONKURENCE Nákupní centra

2 Galerie Butovice Galerie Butovice Radlická 520/ Praha-Jinonice

3 Galerie Butovice Závody Finále Albert Triatlon Tour V neděli 18. září se v prostoru in-line dráhy Galerie Butovice uskutečnily finálové závody Albert Triatlon Tour. Fanoušci přišli podpořit mladé závodníky. Součástí programu byla freestylová exhibice BMX Jana Valenty a také skákací hrad se spoustou další zábavy pro děti.

4 Galerie Butovice Závody Závod Plavecko - běžeckého poháru u GB V úterý 20. září se v prostoru in-line dráhy Galerie Butovice uskutečnila běžecká část závodu 11. ročníku Plavecko - běžeckého poháru (PBP). PBP byl určen dětem a mládeži ve věku 9 15 let. Záštitu nad projektem převzali první dáma České republiky Livia Klausová, člen MOV a olympijský vítěz Jan Železný a přednosta kardiocentra IKEM Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc.

5 Galerie Butovice Modernizace Bezdrátová síť Galerie Butovice Byla provedena revize a oprava bezdrátové (WiFi) sítě, ke které se mohou všichni návštěvníci připojit se svými notebooky a mobilními telefony v prostorech Food courtu v 1. patře centra. K výkonné bezdrátové síti s názvem Galerie Butovice se lze připojit bez jakéhokoliv hesla.

6 Galerie Butovice Vše pro děti Zářijová dětská burza Prodejte, vyměňte nebo darujte své hračky, Dětský koutek Aktualizace programu dětského koutku HOP - HOP Skákací hrad pro děti a

7 Galerie Butovice Angličtina Pokračuje English club Galerie Butovice Po prázdninách znovu začaly bezplatné lekce angličtiny pro předškolní děti, a to v pravidelném English clubu, který byl připraven ve spolupráci s česko-anglickou školkou Domeček. Výuka anglického jazyka pro děti v předškolním věku hravou formou s využitím písniček, básniček a pohádek probíhá od září do prosince každé úterý od 15:00 v Dětské zóně v přízemí centra Galerie Butovice.

8 Galerie Butovice Pohádky Pohádkový les Galerie Butovice se konal už osmý ročník oblíbeného Pohádkového lesa Galerie Butovice. Letos se všichni jeho návštěvníci mohli těšit na více soutěžních stanovišť, pohádkových postav a také doprovodných atrakcí, které tentokrát byly v ceně vstupného.

9 Galerie Butovice Zrcadlení Zrcadlové bludiště v Galerii Butovice Nejnáročnější zrcadlový labyrint v České republice byl umístěn v Galerii Butovice. Neotřelé zábavy v bludišti ze zrcadel si děti mohly užít září denně mezi hodinou, a to zcela zdarma. Procházka zrcadlovým labyrintem je opravdovým zážitkem jak pro děti, tak pro dospělé!.

10 Galerie Butovice Škola volá Hurá do školy! Start nového školního roku oslavily děti v Galerii Butovice velkou dětskou show, a to 1.9. od 14 hodin v 1. patře centra! Na všechny školáky čekala tak trochu jiná škola - formou hry s pódiovým programem plným soutěží a zábavy. Doplňkovou aktivitou byl školní pětiboj v klasických školních disciplínách (příprava aktovky, házení houbou, oprava počítadla, balení svačiny, skládání abecedy). Součástí programu bylo také slavnostní otevření zrcadlového bludiště.

11 Galerie Butovice Slevy Zajímavé slevové akce v prodejnách Galerie Butovice Unikátní slevová knížka PET CENTER Pet Center pro zákazníky připravil unikátní slevovou knížku, kde každý získá skvělé slevy a atraktivní dárky. Zákazníci v ní našli více jak 33 mimořádných nabídek, které mohou využít po celé září a říjen. Více na

12 Galerie Butovice Slevy Zajímavé slevové akce v prodejnách Galerie Butovice Boty kolekce podzim/zima 2011 Buďte za dámu! Trendy kolekce CCC Boty pro nadcházející sezonu jsou velice ženské. Zavítejte do prodejny CCC boty a jistě budete mile překvapeni velkým výběrem obuvi za nízké ceny.

13 Galerie Butovice Slevy Zajímavé slevové akce v prodejnách Galerie Butovice ČEDOK Exotika za nejlepší ceny! Vyberte si u nás svoji exotickou dovolenou v Keni, Thajsku, Mexiku, Emirátech nebo na Kubě.

14 Galerie Butovice Slevy Zajímavé akce v prodejnách Galerie Butovice Královský klub BAMBULE Vstupte do světa fantastických odměn a výhod. Společnost Alltoys, provozovatel maloobchodní sítě s hračkami Bambule, zahájila 26. září 2011 provoz věrnostního programu KRÁLOVSKÝ KLUB BAMBULE. Na členy klubu čeká řada báječných odměn.

15 Galerie Vaňkovka Brno Galerie Vaňkovka Brno Ve Vaňkovce Brno

16 Galerie Vaňkovka Brno Výstava Výstava fotografií z Evropských her handicapované mládeže proběhla v Galerii Vaňkovka výstava fotografií z Evropských her handicapované mládeže. Fotografie zachycovaly průběh mimořádné události, při níž se v Brně sešlo na pět stovek handicapovaných dětí a mladých lidí ze třinácti států Evropy. Snímky připomínaly, že sport handicapovaných má své kouzlo, napětí a emoce. Evropské hry handicapované mládeže Brno 2011 byly největším podnikem svého druhu v Evropě. Organizoval je Nadační fond Emil ve spolupráci s Evropským paralympijským výborem.

17 Galerie Vaňkovka Brno Výstava Velké Brno - výstava Výstava s názvem Velké Brno byla vytvořena ve spolupráci s Muzeem města Brna. Pomocí fotografií, textů a unikátních exponátů mapuje období velkého rozmachu Brna. Program: Ochutnávka kávy v historické kavárně Segafredo Dětský koutek plný her Sobota od Swing wings trio Sobota ve 14.00, a Spolek elegantních dam. Přehlídka dobové módy, charleston a přehlídka dobového spodního prádla a plavek.

18 Galerie Vaňkovka Brno Soutěž Casting na českou miss 2012 Casting se koná dne ve Vaňkovce. Přípravy a propagace této akce probíhala již po celý měsíc září.

19 Galerie Vaňkovka Brno Závody Závod elektromobilů Závod, se kterým chce jeho švýcarský iniciátor a elektromobilní světoběžník Louis Palmer upozornit na existující možnosti ekologické bezemisní dopravy, dorazil do Brna, kde byl u Galerie Vaňkovka k vidění ve 12 hod. Dále pokračoval do Jihlavy a v neděli na pražské Staroměstské náměstí. Zde bude za účasti primátora, ministra životního prostředí a koordinátorů pilotního projektu Praha elektromobilní oficiálně ukončen. Závod elektromobilů WAVE 2011 z Paříže do Prahy má za sebou polovinu cesty

20 Galerie Vaňkovka Brno Výstava Terra Fauna se v Galerii Vaňkovka konala exotická výstava s názvem Terra Fauna. V pasáži centra vyrostlo 7 obrovských modulů plných terárií, ve kterých jste mohli každý den pozorovat hady, pavouky a štíry ze všech kontinentů světa. Na návštěvu zákazníků se těšil například jeden z největších hadů na světě krajta tygrovitá, hroznýš královský, nejrůznější druhy užovek, ale také asi nejobávanější had evropského kontinentu zmije turecká nebo jedovatá kobra indická.

21 Galerie Vaňkovka Brno Slevy Podzimní akce v prodejnách Galerie Vaňkovka Hervis - Kdo se stal fanouškem Hervisu na Facebooku, mohl ve dnech získat slevu 20 % na jeden oblíbený výrobek. C&A - Džínová akce - Sleva 20 % na veškeré džínové oblečení a kalhoty. TIME OUT - kalhotová akce - Vyměňte staré kalhoty za nové s 50% slevou

22 Eurovea Galleria Eurovea Galleria Pribinova 8, Bratislava

23 Eurovea Galleria Slevy Dny Marianne Od 9. do 11. září bylo pro zákazníky otevřeno 500 obchodů po celém Slovensku a v nich slevy až 40 %. V nákupním centru GALLERIA EUROVEA atraktivní slevy připravilo 34 obchodů. Zákazníci využívali nejvýhodnějších nákupů roku.

24 Eurovea Galleria Soutěž Soutěž s MS v kanoistice na divoké vodě Zájemci měli příležitost vyhrát rafting pro 6 osob, VIP lístky na finálové závody MS v kanoistice na divoké vodě 2011 a mnoho dalších cen. Soutěž trvala od 1. do 8. září 2011 a slosování se uskutečnilo

25 Eurovea Galleria Benefice Den přání Eurovea Gallerie a nezisková organizace Želaj si uspořádala 2. ročník benefiční charitativní akce Deň želaní. Na programu vystoupili: Peter Cmorik, Mária Čírová, Thomas Puskajler. O dokonalý závěr se postarala i tento rok krásná píseň Hallelujah. Na prodej bylo připraveno více jak 2000 balónů, akce byla spojená se snahou o překonání slovenského Guinnesova rekordu v pouštění balonů

26 Eurovea Galleria Fashion - event Bratislava Fashion Weekend Jedinečná příležitost vychutnat si skutečný Fashion Weekend přímo na náměstí. Eurovea ve spolupráci s CZmodels připravila módní událost této sezóny a to přímo na náměstí. Představily se nové kolekce prodejen z Eurovea a jako bonus i kolekce nejznámějších slovenských, českých a rakouských návrhů.

27 Eurovea Galleria Soutěž Soutěž o lístky na koncert The Idan Raichel Project Soutěž, kde soutěžící mohli získat 2 lístky na koncert světoznámé skupiny The Idan Raichel Project, který se konal Stačí, když zájemci správně odpověděli na soutěžní otázku Odkiaľ pochádza spevák, hudobník a skladateľ Idan Raichel zo skupiny The Idan Raichel Project? byl vyhodnocen vítěz soutěže.

28 Eurovea Galleria Slevy EMMA dni krásy s CLINIQUE Sleva 20 % na výrobky Clinique a k nákupu 2 a více produktů si zákazníci odnesli malý dárek. Při vstupu do EMMA stánků s Clinique je třeba se poukázat pozvánkou z magazínu EMMA.

29 Eurovea Galleria Umění BLAF festival umění 2. ročník bratislavského festivalu umění BLAF se konal Festival byl určený široké veřejnosti a jeho ambicí je přiblížení dění na scéně vizuálního umění atraktivní formou. Nadace-Centrum současného umění a produkční společnost Clockwise ve spolupráci se Slovenskou národní galerií po úspěšné premiéře Bratislava Art Festival - BLAF minulý rok připravili na podzim jeho pokračování.

30 AUPARK SHOPPING CENTER AUPARK SHOPPING CENTER BRATISLAVA Einsteinova Bratislava

31 AUPARK SHOPPING CENTER Casting Supertvář 2011 Casting v Auparku se konal Ten připravil magazín IN a agentura Elite Model Management. Na základě castingu vybrala odborná porota do finále soutěže Super-tvář 10 děvčat. Vítězka získá smlouvu s agenturou Elite Model Management a doplní finálovou sestavu nejprestižnější modelingové soutěže světa Schwarzkopf Elite Model Look Slovakia 2011.

32 AUPARK SHOPPING CENTER Charita - event Deň solidarity s hniezdami záchrany se v bratislavském Auparku konala tato charitativní akce. Byla připravená zajímavá tombola s cenami v hodnotě EUR. Pestrým programem provázeli: Zuzana Smatanová, Mária Čírová, Mirka Partlová, Adam Ďurica, Katarína Hasprová, Iveta Malachovská a mnohé další osobnosti.

33 AUPARK SHOPPING CENTER Product - event Lenovo Do Tour Lenovo kamion odstartoval ve Varšavě a docestoval až do auparku, kde přestavil to nejlepší z portfolia Lenovo, přivítal a zabavil všechny návštěvníky mohli zájemci poslouchat rappery MOJA REČ a MAJSELF, beatboxer ESSO, vidět KOCHIHO STREET BIKE SHOW, STREET DANCE ACADEMY a zazpívala ZDENKA PREDNÁ. Celý den akcí provázel SAJFA.

34 AUPARK SHOPPING CENTER Soutěž Finále 5. ročníku soutěže Brillance Fashion Talent se konala tato talentová soutěž v OC Aupark. Odborná porota byla složena ze známých osobností jako jsou: prof. Stanislav Stankoci, rektor VŠVU v Bratislavě; prof. Milan Čorba, kostýmový výtvarník; Mgr. Katarína Hubová, ředitelka Slovenského centra dizajnu; prof. Milota Havránková, umělecká fotografka; Liběna Rochová, a další.. Soutěžní téma s názvem Shine" poskytla designerům dostatečnou uměleckou svobodu.

35 AUPARK SHOPPING CENTER Zdraví Jsi naše krevní skupina? v OC Aupark. Projekt MOJA KRVNA SKUPINA je filantropický projekt s cílem dát slovenské veřejnosti možnost zjistit si typ svojí krevní skupiny. Možnost zapojení se do unikátního celoslovenského průzkumu o charakterově-zdravotních vlastnostech svojí krevní skupiny. Zájemci mohli této možnosti využít v Auparku od 15ti hod.

36 AUPARK SHOPPING CENTER Zdraví Neignorujte vaše zdraví! při příležitosti světového týdne urologie a přelomu v léčbě zvětšení prostaty se mohla široká veřejnost opětovně seznámit s prostatou i na vlastní oči a nahlédnout dokonce i dovnitř. Umožnila to nadrozměrná maketa, která byla vystavena 19. a v Auparku. K dispozici byl i odborník, který poskytoval poradenství a odpovídal na otázky široké veřejnosti.

37 Monitoring konkurence ANOPA International, s.r.o. Českobratrská 2227/7 Ostrava web: Vypracoval: Ing. Barbora Stanovská

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

22. 5. 2010 13. 00. Pražský hrad - Staroměstské náměstí. Charitativní běh v maskách goril Prahou. V cíli koncerty a další doprovodné opičí aktivity

22. 5. 2010 13. 00. Pražský hrad - Staroměstské náměstí. Charitativní běh v maskách goril Prahou. V cíli koncerty a další doprovodné opičí aktivity Charitativní běh v maskách goril Prahou Dobročinná akce - výnos z akce na záchranu goril v Africe 22. 5. 2010 Trasa: Pražský hrad - Staroměstské náměstí V cíli koncerty a další doprovodné opičí aktivity

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu OC Plzeň Plaza.

vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu OC Plzeň Plaza. Jménem pořadatelských agentur Pigs Production s r.o. a Motor AG s.r.o. vám chceme upřímně poděkovat za podporu čtvrtého ročníku APETIT FESTIVALU, který se konal ve dnech 17. - 18. 5. 2014 v Plzni v areálu

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Agentura Free Time Jemnice, o.s. Třešňová 993 675 31 Jemnice Tel: 737925685 IČ: 27058701 DIČ: CZ 27058701 E-mail: aftjemnice@seznam.cz Web: www.aft.jemnice.cz Výroční zpráva za rok 2007 Zpracoval: Bc.

Více

Rybářské slavnosti 2006

Rybářské slavnosti 2006 Rybářské slavnosti 2006 Druhý ročník Rybářských slavností Třeboň se uskutečnil ve dnech 25.-27.8.2006. Pořadatelem těchto slavností byla MAS Třeboňsko o.p.s., partnerem Rybářství Třeboň a.s. a spoluorganizátorem

Více

Vyhlašovatelem soutěže je Občanské sdružení Dívka v Jičíně v Čechách, které je zároveň od roku 2006 organizátorem celostátního finále této soutěže.

Vyhlašovatelem soutěže je Občanské sdružení Dívka v Jičíně v Čechách, které je zároveň od roku 2006 organizátorem celostátního finále této soutěže. patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová druhá Česká vícemiss 2007 DDM Kamarád Třemošná a Plzeňská krajská rada dětí a mládeže vyhlašuje 16. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR

Více

600 000 vkladových katalogů v předvánoční kampani Festina

600 000 vkladových katalogů v předvánoční kampani Festina 3 2011 prosinec 2011 Vážení obchodní přátelé Přesto že čas je něco, s čím jsme tak těsně spjatí, zdá se jakoby běžel stále rychleji a předvánoční období je tu po roce zpět v plném proudu. Dovolte mi tedy,

Více

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE 4. POHLED DO HISTORIE str. 3. 5. ČINNOST V ROCE 2011..str. 5. 6. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ Krása v srdci o.s. o.s. Krása

Více

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ?

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? Otevřete si svůj pop up v nejlukrativnější předvánoční období spolu s projektem MINT: Pop Up Hall

Více

Aktuality z Centra Černý Most 09/10

Aktuality z Centra Černý Most 09/10 Aktuality z Centra Černý Most 09/10 Informace o stavbě nového CČM V další fázi příprav zcela nového Centra Černý Most se hlavní stavba rozšíří na podstatnou část stávajících parkovacích ploch (parkoviště

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

NA PRAŽSKÝCH ARKÁDÁCH SE MOHOU ŽENY NAUČIT SAMOVYŠETŘENÍ PRSU

NA PRAŽSKÝCH ARKÁDÁCH SE MOHOU ŽENY NAUČIT SAMOVYŠETŘENÍ PRSU TISKOVÁ ZPRÁVA V Praze 21. října 2013 NA PRAŽSKÝCH ARKÁDÁCH SE MOHOU ŽENY NAUČIT SAMOVYŠETŘENÍ PRSU Od úterý 22. října se mají návštěvnice obchodního centra Arkády Pankrác příležitost dozvědět, jak si

Více

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse!

podzim Cas pro styl Žhavé tipy i na pro chladné podzim dny! ve své kůži V barvách budete stran vidět o módě a kráse! MÓDA podzim 2013 Žhavé tipy pro chladné dny! 22 stran o módě a kráse! Cas pro styl i na podzim ve své kůži V barvách budete vidět tipy pro Žhavé chladné dny! Nadcházející roční období vyžaduje jiný styl

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí?

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? 1 Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? NABÍDKA SLUŽEB A EVENTŮ NA MÍRU DLE VAŠICH PŘEDSTAV Vytvoříme pro Vás módní přehlídku či akci, dle Vašich představ. Dbáme na to, aby každá

Více

SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019

SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019 SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019 Supersprint Triatlon Zlín 2019 je městským supersprintovým triatlonovým závodem v centru Zlína. Závod je součástí Českého poháru Triatlon Czechtriseries. Záštitu nad závodem

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2016 - PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE - TANCE Vyhlašovatel soutěže: Pionýr, z. s. Pořadatelé soutěže: Pionýr, z. s. Pionýrská skupina dr. Mirko Očadlíka Sokolská 70, 769 01

Více

Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy

Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy Oslavy 10. výročí obnovení krajské samosprávy Den Jihomoravského kraje 5. června 2010 v Brně započaly oslavy desátého výročí obnovení krajské samosprávy v České republice tedy i Jihomoravského kraje. Oslavy

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2017 - PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE - TANCE Vyhlašovatel soutěže: Pionýr, z. s. Pořadatelé soutěže: Pionýr, z. s. - PS Dr. Mirko Očadlíka Sokolská 70, 769 01 Holešov, IČ:

Více

SOKOL. Ondřej. program. prague burlesque. california dreams AKCE MODERÁTOR

SOKOL. Ondřej. program. prague burlesque. california dreams AKCE MODERÁTOR 11.-12. září AKCE prague burlesque Dráždivě hravá show, balancující na hraně mezi humorným divadelním představením a decentním striptýzem. Ondřej SOKOL MODERÁTOR Jeden z nejvtipnějších českých televizních

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2016 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2016 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků.

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků. ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků PŘEHLED AKCÍ ŠPINDLEROVSKÁ ZIMA 2017 / 2018 Přehled nejdůležitějších akcí v zimní sezóně 2017 / 2018 Innogy Špindl Ski Openning Předsilvestrovská

Více

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy.

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. 3km Nejdelší molo světa Proč tu jsme? Mladí návrháři nemají prostředky na uspořádání své vlastní přehlídky. I když tvoří úžasné věci, nikdo je zatím nezná. My jim

Více

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o.

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. Běh pro život 2012 Projekt, který má srdce Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. 5 ročník Úvod Běh pro život je projekt Nadačního fondu Tesco, který

Více

BUTOVICKÝ DEVÍTKOVÝ TURNAJ - propozice série

BUTOVICKÝ DEVÍTKOVÝ TURNAJ - propozice série BUTOVICKÝ DEVÍTKOVÝ TURNAJ - propozice série Místo konání: Bowling Butovice-Svět zábavy Adresa centra: OC Galerie Butovice, Radlická 117,Praha Pořadatel: Bowling Butovice-Svět zábavy Organizátor: Jiří

Více

Mini česká republika. Content first.

Mini česká republika. Content first. Mini česká republika. Content first. Content first. Obsah chápeme, jako jakékoli sdělení realizované vedle placené reklamy obsahující nabídku našich produktů. Nemusí být jen v online prostředí, může být

Více

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz Bombastické, prvotřídní, špičkové! Slova nadšení a překvapení se ozývala každou chvíli Šestnáctý ročník tradiční mezinárodní přehlídky designu a módy, který se letos konal na 65 výstavních místech, navštívilo

Více

Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice

Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice Závěrečná zpráva Senior Praha 8. 10. 9. 2011 Výstaviště Holešovice www.seniorpraha.cz 2 Ve dnech 8. až 10. září 2011 proběhl na Výstavišti v Praze Holešovicích první ročník odborného veletrhu zaměřeného

Více

Přijďte si užít jednodušší nákupy

Přijďte si užít jednodušší nákupy Přijďte si užít jednodušší nákupy Bonusová knížka Vám přináší řadu výhod, slev, akčních nabídek a dárků. Navíc v den otevření 20. 11. dárek pro prvních 5 000 návštěvníků zdarma. Otevíráme 20. 11. v 10:00

Více

1 z 5 24.7.2013 14:22

1 z 5 24.7.2013 14:22 1 z 5 24.7.2013 14:22 Česky English Česká republika Česká republika - památky, kultura, kina, galerie, výstavy, zábava, příroda, sport, Unesco Úvod Česká republika Praha Aktuálně Města a obce Ubytování

Více

DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni

DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová druhá Česká vícemiss 2007 DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni Vyhlašovatelem

Více

KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO OBECNÍ DŮM TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21

KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO OBECNÍ DŮM TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21 OSLAVY 60. VÝROČÍ ZALOŽENÍ SPOLEČNOSTI Obsah KONFERENCE... 1 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE... 5 AKCE PRO ZAMĚSTNANCE SLOVENSKO... 16 OBECNÍ DŮM... 18 TRAMVAJ S LOGEM ŠKODA JS... 21 KONFERENCE Šedesáti letům jaderného

Více

UDRŽITELNOST PROJEKTU Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod. Projekt z ROP Jihovýchod

UDRŽITELNOST PROJEKTU Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod. Projekt z ROP Jihovýchod UDRŽITELNOST PROJEKTU 1.7. 2013 22.6. 2014 Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod Projekt z ROP Jihovýchod Registrační číslo: CZ.1.11/3.2.00/01.00397 Udržitelnost projektu Od slavnostního

Více

DNY GIS LIBEREC 2008 SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ

DNY GIS LIBEREC 2008 SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ DNY GIS LIBEREC 2008 Podruhé se Krajská vědecká knihovna v Liberci stala místem setkání s moderními technologiemi. Ve dnech 12. 14. listopadu se v ní uskutečnily Dny geografických informačních systémů

Více

Varianty partnerství

Varianty partnerství Nabídka partnerství na LOOK BELLA 2015 Partnerem se můžete stát na kterékoli kolo soutěže jednotlivě, na několik kol (dle Vašeho výběru), ale i na všechna kola, tzn. celorepublikově. Kola soutěže: Castingy

Více

Prezentace projektů ČRDM

Prezentace projektů ČRDM ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Prezentace projektů ČRDM Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje prezentovala Českou

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 12/2015 Vážení rodiče, ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během listopadu, a plán práce na prosinec 2015. Reminiscence

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

Pražské cyklozvonění, 12. září 2015. Popis akce

Pražské cyklozvonění, 12. září 2015. Popis akce KDY: 12. září 2015, 10-17 hodin Pražské cyklozvonění, 12. září 2015 Popis akce KDE: Smíchovská náplavka (Janáčkovo nábřeží) více na www.cyklozvoneni.cz Základní popis: Cyklozvonění je nezisková akce, kterou

Více

INTERNATIONAL SWIMMING CHAMPIONSHIP JABLONEC NAD NISOU 7. 9. 11. 2008

INTERNATIONAL SWIMMING CHAMPIONSHIP JABLONEC NAD NISOU 7. 9. 11. 2008 2 0 0 8 Otevřený plavecký závod zdravotně a tělesně postižených 7. 11. Mezinárodní plavecký závod všech věkových kategoriích 8. 11. 9. 11. Hlavní partner : Organizátor akce: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí

Více

Den Středočeského kraje Knihovna prvorepubliková Místo: v prostorách celé knihovny Kdy: neděle , od 9:00 do 14:00 Vstup: zdarma

Den Středočeského kraje Knihovna prvorepubliková Místo: v prostorách celé knihovny Kdy: neděle , od 9:00 do 14:00 Vstup: zdarma Tisková zpráva 1. 11. 2018 Do Středočeské vědecké knihovny v Kladně na Den Středočeského kraje a oslavu 100. výročí samostatnosti Československa zavítalo více než 300 návštěvníků Akce: Den Středočeského

Více

Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ /0.0/0.0/16_009/ Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice

Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ /0.0/0.0/16_009/ Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice Tiskové zprávy a fotodokumentace k projektu CZ.11.2.45/0.0/0.0/16_009/0000518 Odhalte naše tajemství / Odkryj nasze tajemnice Veletrh - Chorzow Dne 2. 6. 2018 se zástupci z místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO,

Více

Občanské sdružení Ekofilm

Občanské sdružení Ekofilm Občanské sdružení Ekofilm OS EKOFILM PROJEKTY ROKU 2013 Občanské sdružení EKOFILM se i v roce 2013 snažilo naplňovat své stanovy. Pracovalo na projektech, které podporují vzdělávání za pomocí filmů. Uspořádalo

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

Nabídka dárcům projektu

Nabídka dárcům projektu Popis projektu Nabídka dárcům projektu Kulturní projekt e-moc-e je neziskovým občanským sdružením, jehož cílem je propagace nekomerčního umění v České republice a podpora umělců samotných. Na internetové

Více

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M.

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Máme pro vás další díl naší pravidelné módní rubriky a s ním i výlet za módní inspirací značek OC Forum Liberec. V dnešním díle se naše Pětka z Fóra

Více

DONUTY NA SNĚHU. case study společnosti LOGIK, s.r.o.

DONUTY NA SNĚHU. case study společnosti LOGIK, s.r.o. DONUTY NA SNĚHU case study společnosti LOGIK, s.r.o. OBSAH CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY ZADÁNÍ 4 ZÁBAVA S DONUTY 7 V SOULADU 10 NA SVAHU 12 VE FOTOSTANU 14 PROJEKT NA KLÍČ 16 VÝSLEDEK 18 KONTAKTY 20 2 www.log.cz

Více

Memoriál Rosti Čtvrtlíka. II. ročník soutěžní přehlídky mladých recitátorů. Čtvrtlístek IČ : 7274620

Memoriál Rosti Čtvrtlíka. II. ročník soutěžní přehlídky mladých recitátorů. Čtvrtlístek IČ : 7274620 II. ročník soutěžní přehlídky mladých recitátorů Čtvrtlístek IČ : 7274620 IČO : 22757490 Akce je spolufinancována z projektu CZ.1.07/1.1.00/14.0143 1 Propozice soutěžní přehlídky mladých recitátorů Čtvrtlístek

Více

8. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO FESTIVALU SOUČASNÉHO DESIGNU DESIGNSUPERMARKET

8. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO FESTIVALU SOUČASNÉHO DESIGNU DESIGNSUPERMARKET 27. 28. 9. BRATISLAVA VISEGRAD MARKETS PRESENTS: DESIGNSUPERMARKET 11. 14. 12. 8. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO FESTIVALU SOUČASNÉHO DESIGNU DESIGNSUPERMARKET WWW.DESIGNSUPERMARKET.CZ VISEGRAD MARKETS PRESENTS:

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ. Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas. Den dětí v parku zámku Kinských

AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ. Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas. Den dětí v parku zámku Kinských AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas Výstava fotografií ve vestibulu knihovny potrvá do konce června. Fotografie dokumentují činnost dobrovolníků Dobrovolnického

Více

KORUNOVAČNÍ KLENOTY. jedinečná putovní výstava Galerie hotelu Gustav Mahler. v Jihlavě

KORUNOVAČNÍ KLENOTY. jedinečná putovní výstava Galerie hotelu Gustav Mahler. v Jihlavě Jedinečná putovní výstava věnovaná nejhodnotnějšímu českému pokladu KORUNOVAČNÍ KLENOTY v Jihlavě - 2017 jedinečná putovní výstava Galerie hotelu Gustav Mahler 2 ČESKÉ KORUNOVAČNÍ KLENOTY NA DOSAH V JIHLAVĚ

Více

Motto: Pohyb správným směrem Projekt Jihlava Zdravé město a MA21

Motto: Pohyb správným směrem Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Motto: Pohyb správným směrem 16. 22. 9. 2012 Projekt Jihlava Zdravé město a MA21 Kampaň Evropský týden mobility připomíná problémy s narůstající automobilovou dopravou a je určena všem obyvatelům měst

Více

CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ VII. ROČNÍK. www.cesko-zpiva.cz

CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ VII. ROČNÍK. www.cesko-zpiva.cz CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ Č E S K O Z P Í V Á 2013 VII. ROČNÍK www.cesko-zpiva.cz O P R O J E K T U P Ě V E C K Á S O U T Ě Ž Č E S K O Z P Í V Á ČESKO

Více

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou:

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou: V pondělí 3. října 2016 v 11 hodin proběhlo v Galerii výtvarného umění v Havlíčkově Brodě slavnostní vyhlášení výherců výtvarné soutěže Karel IV. očima dětí. A zároveň byla tak zahájena výstava k této

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

Top Still Model 2010

Top Still Model 2010 Top Still Model 2010 29.5.2010 v 19:00 Hilton Prague 1. ročník benefiční modelingové soutěže, kterou organizuje modelingová agentura STILL Management. Představení projektu Top Still Model 2010 1. ročník

Více

Zahájení si vzal pod taktovku pražský NIKE ELITE INSTRUKTOR Lukáš Kolek. Jeho Dance Explosion byl opět skvělý a Lukáš je výborný lektor i bavič.

Zahájení si vzal pod taktovku pražský NIKE ELITE INSTRUKTOR Lukáš Kolek. Jeho Dance Explosion byl opět skvělý a Lukáš je výborný lektor i bavič. Akce takového rozsahu se konala v Litomyšli poprvé. Hostitelem nebyl nikdo jiný než významný český výrobce sportovního oblečení LITEX a důvodem konání bylo 20. výročí založení této společnosti. Hlavními

Více

18. JUNIORSKÝ MARATON 2014 Závod samých vítězů

18. JUNIORSKÝ MARATON 2014 Závod samých vítězů 18. JUNIORSKÝ MARATON 2014 Závod samých vítězů Co to je Juniorský maraton» Štafetový běžecký závod» 10 studentů běží maratonskou trať (42,195km každý běží 4,2km)» V každém týmu musí být minimálně 3 dívky»

Více

nimž se české týmy technicky zlepšily a také se toho mnoho dozvěděly o opravování chyb a rozhodování turnajů. V Olomouci soutěžilo dohromady osm týmů

nimž se české týmy technicky zlepšily a také se toho mnoho dozvěděly o opravování chyb a rozhodování turnajů. V Olomouci soutěžilo dohromady osm týmů Pony-games cup 2016 V letošním roce proběhl seriál soutěží, který byl určen dětem na ponících a byl pojmenován Pony-games cup 2016. Jeho celoročními sponzory byly firmy Equiservis a Fitmin, mediálním partnerem

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

Závěrečná zpráva Senior Praha. www.seniorpraha.cz. 5. 6. 10. 2012 Výstaviště Praha Holešovice

Závěrečná zpráva Senior Praha. www.seniorpraha.cz. 5. 6. 10. 2012 Výstaviště Praha Holešovice Závěrečná zpráva Senior Praha www.seniorpraha.cz 5. 6. 10. 2012 Výstaviště Praha Holešovice 2 Na Výstavišti v Praze Holešovicích proběhl ve dnech 5. a 6. října 2012 druhý ročník veletrhu pro péči a aktivní

Více

Zpráva ze studijní cesty do Brugg a Londýna v rámci Programu na podporu vzdělávání nadaných dětí, žáků a studentů

Zpráva ze studijní cesty do Brugg a Londýna v rámci Programu na podporu vzdělávání nadaných dětí, žáků a studentů Zpráva ze studijní cesty do Brugg a Londýna v rámci Programu na podporu vzdělávání nadaných dětí, žáků a studentů Poskytovatel grantu: Magistrát hlavního města Prahy. Příjemce grantu: Vyšší odborná škola

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

VÁCLAVÁK BEZ AUT VÁCLAVÁKEM NA KOLOBĚŽCE

VÁCLAVÁK BEZ AUT VÁCLAVÁKEM NA KOLOBĚŽCE SDRUŽENÍ NOVÉHO MĚSTA PRAŽSKÉHO Václavské náměstí 11, Praha 1, IČ 29686647 si Vás jménem Magistrátu hlavního města Prahy dovoluje pozvat na VÁCLAVÁK BEZ AUT VÁCLAVÁKEM NA KOLOBĚŽCE Neděle, 7. 10. 2012

Více

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival Moravská Třebová 30. 6. 31. 8. 2012 Fotofestival FOTOFESTIVAL Moravská Třebová 2012 je přehlídkou umělecké fotografie, na které se představují

Více

dovolujeme si Vám představit nový projekt Asociace amatérských sportů České republiky, který nese název Hejtmanův pohár.

dovolujeme si Vám představit nový projekt Asociace amatérských sportů České republiky, který nese název Hejtmanův pohár. Vážená paní / Vážený pane, dovolujeme si Vám představit nový projekt Asociace amatérských sportů České republiky, který nese název Hejtmanův pohár. Hlavním cílem projektu je posílit pozitivní vztah všech

Více

VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ

VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ SPORTOVNÍ KLUB UNIVERZITY PALACKÉHO OLOMOUC ODDÍL PLAVECKÝCH SPORTŮ POŘÁDÁ: VELKOU CENU MĚSTA OLOMOUCE A XLV. ROČNÍK MEMORIÁLU MUDR. JANA OPLETALA V PLAVÁNÍ Pod záštitou primátora města Olomouce doc. Mgr.

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Vyhrajte nové hřiště pro školku! I ekologie může být hravá!

Vyhrajte nové hřiště pro školku! I ekologie může být hravá! Vyhrajte nové hřiště pro školku! I ekologie může být hravá! Přihlaste svoji školku do soutěže, postavte veselého panáčka, bavte se a vyhrajte nové hřiště pro školku, nebo další ceny! Pomáháme Nejsme lhostejní

Více

SALON METROPOLIS listopad 2010

SALON METROPOLIS listopad 2010 SALON METROPOLIS listopad 2010 Nabídka účasti v měsíčníku vydavatelství Metropolis live gourmet sport / wellness styl Měsíčník SALON Metropolis je novým, unikátním projektem vydavatelství Metropolislive,

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

NEWSLETTER - ÚNOR 2014

NEWSLETTER - ÚNOR 2014 NEWSLETTER - ÚNOR 2014 Drazí přátelé, jak už jistě víte, v Latinském kulturním centru se děje mnoho zajímavých akcí, rozhodli jsme se tedy vytvořit pro Vás tento informační newsletter, kde můžete najít

Více

Bambiriáda 2014 Už nás znáte? Jsme zde znovu 25 let.

Bambiriáda 2014 Už nás znáte? Jsme zde znovu 25 let. Bambiriáda 2014 Už nás znáte? Jsme zde znovu 25 let. Soutěžní karta pro děti 22.5.2014 Stavba Bambiriádního městečka Slavnostní zahájení 23.5.2014 9.30 h Pro hosty slavnostního zahájení jsme připravili

Více

Závěrečná zpráva RADAMBUK Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje z.s května 2016 Bamboška 2016

Závěrečná zpráva RADAMBUK Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje z.s května 2016 Bamboška 2016 Závěrečná zpráva RADAMBUK Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje z.s. připravila tradičně na termín 20. - 21. května 2016 akci pro děti a mládež, s názvem Bamboška 2016. V krajském městě České Budějovice

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

ČESKÉ KORUNOVAČNÍ KLENOTY

ČESKÉ KORUNOVAČNÍ KLENOTY jedinečná putovní výstava ČESKÉ KORUNOVAČNÍ KLENOTY na dosah ve Zlíně - 2017 Zlínský zámek: 4.10. - 29.11.2017 www.ceskekorunovacniklenoty.cz 2 ČESKÉ KORUNOVAČNÍ KLENOTY NA DOSAH VE ZLÍNĚ 2017 www.ceskekorunovacniklenoty.cz

Více

Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014

Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014 Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014 Cena: 600,- za dopravu + vstupné (dle zájmu): Schönbrunn ZOO (panda, koala) Hofburg Dům motýlů Albertina galerie - podrobné informace a ceny vstupenek viz příloha letáku

Více

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč buďte originální pánská bunda 10 429 Kč 3 590 Kč sako + 2 kalhoty 9 996 Kč 5 572 Kč pánský oblek 7 999 Kč 2 637 Kč A U R U M podprsenka Playtex a Wonderbra - 30% dámský top 1 105 Kč 580 Kč dámské hodinky

Více

Míra spokojenosti účastníků s akcí

Míra spokojenosti účastníků s akcí Evaluace veletrhu sociálních služeb a volnočasových aktivit Lidé lidem Ve dnech 20.-21.9.2007 se konal veletrh sociálních služeb a volnočasových aktivit s názvem Lidé lidem. Tato akce se uskutečnila v

Více

7. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO FESTIVALU SOUČASNÉHO DESIGNU V PRAZE

7. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO FESTIVALU SOUČASNÉHO DESIGNU V PRAZE PODMÍNKY ÚČASTI 7. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO FESTIVALU SOUČASNÉHO DESIGNU V PRAZE 4. 8. 12. 2013 KAFKŮV DŮM NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 O DESIGNSUPERMARKETU designsupermarket je mezinárodní festival současného

Více

Zpráva o projektu. 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) - rozvoj pasivních i aktivních jazykových znalostí dětí

Zpráva o projektu. 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) - rozvoj pasivních i aktivních jazykových znalostí dětí Zpráva o projektu 1. Název projektu: Česká školka 2. Prostředky přidělené nadací (částka, měna): 15.000 NOK 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) Petra Krylová Hammerstads

Více

Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách.

Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách. Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách. NAŠE HLAVNÍ ČINNOST Zajištění hostesek a promotérů Ochutnávky Event marketing Road show Centrála Projekt manager

Více

STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM

STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM STAŇTE SE HRDÝM PARTNEREM Krásný den, rádi bychom Vás oslovili s nabídkou stát se hrdým partnerem 8. ročníku CELOREPUBLIKOVÝCH ZÁVODŮ KOČÁRKŮ ve sportovní chůzi, který se uskuteční v neděli 14. 4. 2019

Více

Komunikační a aktivační kampaň ČOV pro LOH 2012

Komunikační a aktivační kampaň ČOV pro LOH 2012 Komunikační a aktivační kampaň ČOV pro LOH 2012 Projekt mimo jiné podporují Projekt Žijeme Londýnem přináší do České republiky v období 2011-2012 kulturně vzdělávací komunikační aktivity s cílem přiblížit

Více

zahájení veteránské sezóny

zahájení veteránské sezóny zahájení veteránské sezóny Unikátní akce historických vozidel v ČR Oficiální zahájení veteránské sezóny 26. - 28. 4. 2019 Areál Psychiatrické nemocnice Bohnice, Praha 8 Proč Grand Veteran? Akce se zařadila

Více

vyhlašuje 18. ročník soutěže

vyhlašuje 18. ročník soutěže vyhlašuje 18. ročník soutěže patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová druhá Česká vícemiss 2007 DDM Talent o.p.s. Plzeň a Občanské sdružení Talent 4you vyhlašuje 18. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod

Více

TALENT PRAHY 8. Josefem LADOU. s malířem, ilustrátorem a spisovatelem. Talentová soutěž pro základní školy Prahy 8

TALENT PRAHY 8. Josefem LADOU. s malířem, ilustrátorem a spisovatelem. Talentová soutěž pro základní školy Prahy 8 TALENT PRAHY 8 s malířem, ilustrátorem a spisovatelem Josefem LADOU Talentová soutěž pro základní školy Prahy 8 ÚVOD V letošním roce oslavíme 130 let od narození Josefa Lady a 60 let od jeho úmrtí, celou

Více

"SYMPATIE EUROPARKŮ" - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu

SYMPATIE EUROPARKŮ - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu qq "SYMPATIE EUROPARKŮ" - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu Pro všechny účastníky "Sympatie Europarků" je vstup do Disneylandu zdarma Při včasném podání přihlášky - vstup

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN SPOLKU NESLYŠÍCÍCH BŘECLAV LEDEN 2017

INFORMAČNÍ BULLETIN SPOLKU NESLYŠÍCÍCH BŘECLAV LEDEN 2017 Spolek neslyšících Břeclav, z.s., Kapusty 282/12, 690 06 Břeclav sociální služby - 17. listopadu 1a, 690 02 Břeclav člen Českomoravské jednoty neslyšících www.cmjn.cz, www.snbreclav.cz tel/fax: 519 332

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

SOFIE BRABLECOVÁ. narozena v Praze. Sofie Brablecová je žákyní ZŠ Dřevčice, nyní ukončuje pátý ročník.

SOFIE BRABLECOVÁ. narozena v Praze. Sofie Brablecová je žákyní ZŠ Dřevčice, nyní ukončuje pátý ročník. 1 SOFIE BRABLECOVÁ narozena 12.5.2007 v Praze Sofie Brablecová je žákyní ZŠ Dřevčice, nyní ukončuje pátý ročník. Od roku 2011 tedy ve čtyřech letech- začala navštěvovat taneční kroužek ve Funatic Clubu

Více

Masarykovo nám. 1, Hodonín

Masarykovo nám. 1, Hodonín MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 5 pro jednání: mim. schůze rady města konané dne: 10.5.2018 Obsah zprávy: Schválení podání žádostí o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského

Více

EkoCentrum Brno Výroční zpráva za rok 2016

EkoCentrum Brno Výroční zpráva za rok 2016 EkoCentrum Brno Výroční zpráva za rok 2016 V roce 2016 jsme pokračovali v realizaci všech stěžejních aktivit zaměřených na podporu a propagaci zdravého a ekologicky šetrného životního stylu. Této činnosti

Více

CIVIC MINDS. WORKSHOPY / VÝSTAVA / FILMY Mezinárodní putovní projekt Praha, Bratislava, Vídeň, Krakov 2012

CIVIC MINDS. WORKSHOPY / VÝSTAVA / FILMY Mezinárodní putovní projekt Praha, Bratislava, Vídeň, Krakov 2012 CIVIC MINDS WORKSHOPY / VÝSTAVA / FILMY Mezinárodní putovní projekt Praha, Bratislava, Vídeň, Krakov 2012 PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU STRANA 1 Co jsme? Jací jsme? Co formuje naše emoce a postoje v dnešní zmatené

Více