KDYŽ POTŘEBUJETE WEBOVÉHO INTEGRÁTORA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KDYŽ POTŘEBUJETE WEBOVÉHO INTEGRÁTORA"

Transkript

1 KDYŽ POTŘEBUJETE WEBOVÉHO INTEGRÁTORA

2 PROFIL SPOLEČNOSTI Pomáháme našim klientům rozšířit a zefektivnit jejich podnikání prostřednictvím internetových a mobilních technologií. Jsme webový integrátor a stavíme rozsáhlé weby a portály. Současná řešení posouváme o další generaci, vymýšlíme a realizujeme nové online služby. Sledujte Twitter pro aktuální informace ze světa Webové integrace twitter.com/wintegration

3 O NÁS 3 KDO JSME HISTORIE SPOLEČNOSTI Lundegaard byl založen v roce 1998 v České republice a významně přispěl k růstu komerčního využití internetu a interaktivních medií obecně. V roce 2002 inicioval vytvoření oborové asociace poskytovatelů internetových řešení v České republice Asociace.BIZ. Společnost Lundegaard je členem UX Asociace, jejímž cílem je budovat komunitu lidí, kteří se zajímají o návrhy uživatelských rozhraní, použitelnost a přístupnost. Společnost Lundegaard se pravidelně umisťuje na předních příčkách v soutěži WebTop100 hodnocení webových prezentací 100 největších českých společností. WEBOVÁ INTEGRACE Využívejte příležitostí, které přináší webová integrace v oblasti obchodu, komunikace a marketingu. Nechte si navrhnout neotřelý koncept a architekturu a zároveň nastavit související interní procesy, vyvinout portál nebo webovou prezentaci a naplnit ji vhodným obsahem. Požadujte zkušený tým tvořený konzultanty, projektovými manažery, analytiky, programátory, testery, designéry, specialisty na business procesy i uživatelská rozhraní. Nechte si vytvořit řešení šité na míru vašim potřebám, které lze jednoduše doplňovat o nové funkce či moduly. WEBOVÝ INTEGRÁTOR Cílem práce webového integrátora je uvedení všech dotčených subjektů do souladu a zaměření na dosažení určených (obchodních či jiných) přínosů pro zadavatele. Webový integrátor koordinuje práci všech subjektů zapojených do projektu webové integrace.

4 NABÍZENÁ ŘEŠENÍ Řešení, která dodáváme, zahrnují mnoho odborností a opírají se o produkty, které detailně známe. V rámci dodávky řešení hledáme vždy nejlepší poměr mezi cenou a výkonem. Veškeré informace o nabízených řešeních naleznete na našem webu lundegaard.eu/cs/co-nabizime/

5 ŘEŠENÍ 5 WEBOVÉ PORTÁLY Online služby pomáhají zákazníkům udržet s vámi kontakt a zároveň jim usnadňují život. Zpřístupnění personalizovaných informací v klientské zóně nebo netradiční obsah například produktový katalog s možností objednávky a sledováním jejího průběhu jsou jen zlomkem možností. Podívejte se na naše reference a nechte se inspirovat. PŘÍPADOVÁ STUDIE ŠKODA TRANSPORTATION Zjednodušit uživatelům z různých cílových skupin přístup k informacím o produktech společnosti. Poukázat na kvalitu produktů. CO JE WEBOVÝ PORTÁL Za portálová řešení je možné považovat takové weby, které poskytují cílovým skupinám uživatelů informace přebírané z interních nebo externích systémů provozovatele na základě jejich identity. Jsou to dostatečně výkonná a robustní řešení, aby umožnila další plynulý rozvoj portálů a pokryla časem vzrůstající nároky na výkon i nové funkcionality. VÝHODY Silná provozní platforma umožňující plno- hodnotný provoz a rozvoj portálu, poskytující nástroje pro snadnou decentralizovanou správu. Podpora různých klientských platforem (vícekanálová multichannel komunikace) a nost výměny dat ve strukturované podobě. schopstanovené cíle portálu a umožňující přehledně a uživatelsky přívětivě prezentovat velké množ- Vhodná informační architektura podporující ství informací. Prezentovat společnost jako technologického leadera. Přesunout správu obsahu na ne-technické uživatele (zástupce jednotlivých dceřiných společností), a to v návaznosti na implementaci dostatečně výkonného nástroje pro decentralizovanou správu obsahu a struktury prezentace.

6 ŘEŠENÍ 6 E-COMMERCE E-commerce je metoda řízení obchodních aktivit na internetu. Propojuje řadu oborů, aktivit a nástrojů umožňujících realizaci prodejních aktivit prostřednictvím internetu a dalších digitálních technologií. V Lundegaardu chápeme e-commerce jako rozsáhlou problematiku a při návrhu a realizaci projektu zohledňujeme veškeré její aspekty. PŘÍMÝ PRODEJ FINANČNÍCH PRODUKTŮ V Lundegaardu máme bohaté zkušenosti s vývojem prodejních řešení pro poskytovatele finančních služeb. Soustředíme se na prodejní část s integrací na interní systémy klientů. V rámci prodejní části se snažíme kontinuálním zlepšováním celého prodejního procesu zlepšovat obchodní výsledky online prodeje. VÝHODY Naší prioritou je obchodní výkonnost dodaného řešení. Důraz klademe na bezpečnost. Naše řešení procházejí bezpečnostními audity. Provozujeme řešení s vysokou dostupností (High Availability) a pro velkou zátěž. Volíme vhodné nástroje pro konkrétní účel. PŘÍPADOVÁ STUDIE CETELEM SLOVENSKO Cílem projektu je výrazné omlazení vzhledu a funkčnosti dosluhující webové prezentace spolu se zefektivněním správy obsahu webu, ale zároveň je nutné zachovat vysokou míru konverze samotného procesu žádosti o úvěr. Důraz je kladen na vysokou samoobslužnost a přímý prodej finančních produktů ruku v ruce se zvýšením již tak vysoké konverze.

7 ŘEŠENÍ 7 PODPORA PRODEJNÍ SÍTĚ Řešení postavená na platformě ipresent posouvají prodejní proces o celou generaci dále. Umožňují efektivní řízení činnosti prodejní sítě, lepší přípravu prodejců a jejich profesionální práci v přímém kontaktu se zákazníkem. To vše na moderních dotykových zařízeních. ÚSPORA ČASU A PRÁCE Platforma ipresent zkracuje dobu vyřízení objednávky na minimum a podstatně snižuje nutnost zapojení lidských zdrojů. Objednávky dokáže automaticky přenést přímo do CRM/ ERP systému. JASNÉ OBCHODNÍ VÝSLEDKY Objednávky uzavřené prostřednictvím řešení postavených na platformě ipresent mají až o 5 % vyšší průměrnou hodnotu objednávky než zakázky vyřízené standardními obchodními kanály, položek na jednotlivé objednávce je až o 10 % více. VÝHODY ipresent rozšiřuje možnosti CRM o práci v terénu. Obchodní zástupci mají vždy k dispozici aktuální materiály a informace o klientovi. Objednávku lze vyřídit přímo u zákazníka. PŘÍPADOVÁ STUDIE ELEKTRONICKÝ KATALOG PRO 3M ESPE Řešení elektronického katalogu je postaveno na platformě ipresent, která umožňuje centrálně spravovat veškeré prezentační materiály (prezentace, PDF, videa, tabulky ) a automatizovaně je distribuovat do koncových mobilních zařízení (zejména tabletů) obchodníků. Obchodníci tak mají vždy k dispozici kompletní a aktuální materiály. Prezentace materiálů na tabletech je velmi jednoduchá a uživatelsky přívětivá.

8 ŘEŠENÍ 8 BIOMETRICKÝ PODPIS Elektronický (nebo též dynamický) biometrický podpis je horké téma současnosti. Téměř všechny finanční instituce v ČR jej buď již používají, nebo se nasazením této technologie právě zabývají. Vy jej ještě nemáte? ZRYCHLENÍ, AUTOMATIZACE A ZABEZPEČENÍ PROCESŮ V současné době se stále více firem zbavuje závislosti na papírových dokumentech a přechází na práci s elektronickými dokumenty. Pro sjednání určité služby je však obvykle nutné podepsat smlouvu, což dosud znemožňovalo celý proces plně digitalizovat. Dynamický biometrický podpis odstraňuje tuto poslední překážku a umožnuje využít všech výhod elektronických dokumentů se zachováním většiny výhod tradičních podpisů. Plně automatizovaný proces zkracuje dobu vyřízení žádosti z dnů na minuty a navíc přináší vyšší bezpečnost a odolnost proti lidským chybám. VÝHODY Je vždy dostupný. Nemůže být ztracen. Není přenositelný. Nemůže být zapomenut. Nemůže být použit (vytvořen) neúmyslně. PŘÍPADOVÁ STUDIE ESIGNING PRO CETELEM Součástí řešení byla prvotní rešerše možností a technologické proveditelnosti záměru zavést možnost tzv. vizuálního elektronického biometrického podpisu. Po zhodnocení možností, vyrobení proof of concept prototypů a zvážení legislativních aspektů bylo s klientem zvoleno a realizováno řešení postavené na technologiích společnosti Signotec.

9 ŘEŠENÍ 9 MOBILNÍ ŘEŠENÍ V dnešním světě, kdy přístupy z mobilních zařízení v nejednom segmentu převažují nad klasickými desktopy je mobilní řešení samozřejmou a zásadní součástí jakékoli online služby či aplikace. MULTI- CHANNEL STRATEGIE V rámci budování multi-channel strategie navrhujeme a realizujeme vždy nejvhodnější způsob, jak zajistit maximální uživatelský zážitek na mobilních zařízeních. Vždy uvažujeme nad typickými mobilními scénáři použití ať se již jedná o responsive web, mobilní web či nativní aplikaci. RESPONSIVE A MOBILNÍ WEB Využití technik RWD (responsive web design) považujeme dnes již za standard, který zajišťuje širokou použitelnost napříč velkým spekt- rem mobilních zařízení. Možnosti HTML5 jsou dnes takové, že i velmi specifické funkce lze realizovat bez nutnosti nativního vývoje pro konkrétní platformy. ŘEŠÍME... Optimalizace uživatelského zážitku mobilní kontext je důležitější než zařízení. Integrace na interní systémy a jednotný backoffice. Online i offline scénáře. PŘÍPADOVÁ STUDIE KLIENTSKÁ ZÓNA CETELEM Cílem projektu bylo vytvořit pohodlnou mobilní verzi klientské zóny pro zákazníky společnosti Cetelem, která bude k dispozici jako moderní alternativa běžné velké (desktopové) klientské zóny. Mobilní klientská zóna přináší klientům Cetelemu možnost mít přehled a správu nad svými finančními transakcemi kdykoli a kdekoli je to nutné.

10 ŘEŠENÍ 10 WEBOVÉ APLIKACE Máme dlouholeté zkušenosti s vývojem a údržbou systémů a aplikací postavených na architektuře klient-server a využívajících pro svůj běh webový prohlížeč. ZADÁNÍ OD BYZNYSU Jsme schopni porozumět potřebám společnosti a navrhnout řešení, které bude nejen funkčně dostatečné, ale i uživatelsky přívětivé. SPOLUPRÁCE S IT Zvládneme dohodnout všechny potřebné vývojové a provozní záležitosti s vaším IT oddělením. Rozumíme pravidlům pro nasazování a provoz aplikací v korporacích. AGILNÍ VÝVOJ Máme zkušenosti s agilním vývojem, který se nám osvědčuje u vývoje webových aplikací a jejich následného rozvoje. VÝHODY Vývoj webových aplikací řešíme od samého začátku analýzy požadavků a návrhu řešení, následuje vývoj a samozřejmě rozvoj, včetně garantovaných servisních služeb. Aplikace dodáváme na různých technologických platformách PHP,.NET nebo JAVA se silným důrazem na frontendovou část vývoje. Multiplatformnost jsme schopni dodat řešení na různých platformách. Důraz na uživatelský prožitek (UX). Silný front-end. Integrace na okolní systémy. PŘÍPADOVÁ STUDIE ALDISA Cílem tohoto projektu byla automatizace schvalování standardních servisních služeb a integrace na stávající obchodní systém běžící na databázi Oracle 10.2g. Konkrétní požadavky na aplikaci: Zefektivnit schvalování tak, aby pracovníci ALD odbavovali jen nestandardní požadavky. Přístupnost 24x7 prostřednictvím internetu. Maximální uživatelská přívětivost.

11 ŘEŠENÍ 11 INTRANET Intranet je široký pojem a každá společnost vnímá jeho využití jinak od podpory otevřenější komunikace, lepšího sdílení informací až po pracovní nástroj podporující spolupráci týmů a jejich efektivitu. FIREMNÍ KNOW- HOW Role internetu se většinou během života a růstu firmy mění a rozvíjí, vždy ale zůstává hlavní vstupní branou a rozcestníkem k firemním informacím a know-how. Pomáháme firmám již s jeho návrhem a analýzou tak, aby byl zaměstnanci dobře přijat a zůstal dlouhodobě funkční, živý a zdravý. Dle prvotních cílů realizujeme intranety nejprve na bázi našeho CMS LARS Vivo či na platformě Microsoft Sharepoint, případně vhodně zkombinované či doplněné o komunikační služby typu Yammer. VÝHODY Podpora moderních forem obsahu, interakcí, videa. Prvky sociálních sítí a uživatelsky vytvářený obsah. Důraz na kvalitní vyhledávání. Rychle realizovatelné typické agendy. PŘÍPADOVÁ STUDIE INTRANET METLIFE Cílem nového intranetu bylo nahradit nevyhovující intranet, který byl morálně i technologicky zastaralý. Původnímu řešení chyběla větší atraktivita a užitečnost, existovala zde velká závislost na dodavateli a nebylo jej snadné rozvíjet. V současnosti probíhá monitoring užití intranetu v pilotním provozu a na základě získaných informací a zpětné vazby od jeho uživatelů je plánován další rozvoj včetně realizace méně důležitých požadavků či složitějších agend, na které se nedostalo v rámci předchozí etapy.

12 ŘEŠENÍ 12 MICROSITE Máte skvělý produkt a potřebujete jej na internetu tím správným způsobem zviditelnit a prodat? Nebo jej jen potřebujete dostat do povědomí vašich zákazníků, podpořit jeho image, vymezit se vůči konkurenci? Právě pro vás jsme schopni vymyslet ideální a efektivní způsob, jak svůj výrobek na duktových stránkách ideálně pro- prodat. RYCHLOST VYTVOŘENÍ Time to market je klíčovým atributem pro úspěch vašeho produktu. Máte všechny materiály pohromadě? V takovém případě může být microsite připravená do týdne. Nemáte je? Pomůžeme vám s nimi. MĚŘENÍ VÝKONNOSTI Microsite se dělá s jasným obchodním záměrem. Důležité je tedy důkladné měření chování uživatelů (včetně nastavení cílů a měření konverze) a další vylepšování pro lepší plnění obchodních cílů. VÝHODY Vizuálně originální a kreativní žádné zakoupené šablony. Responsivní (RWD), pro optimální zobrazení na dotykových zařízeních. Rychle realizovatelné. PŘÍPADOVÁ STUDIE PRAVIDELNÉ INVESTOVÁNÍ ČS Řešení je postaveno na našem systému CMS LARS Vivo, který se stará o bezproblémový chod a správu obsahu. Pro návrh webu byl zvolen jednostránkový layout, který je pro účely responzivního designu vybaven breakpointy pro telefony, tablety a desktopové prohlížeče tak, aby obsah byl na všech zařízeních vhodně dostupný a především použitelný.

13 NAŠE SLUŽBY Poskytujeme služby, které zahrnují široké spektrum dovedností. Od přípravy projektu přes jeho realizaci až po další optimalizace a rozvoj. Veškeré informace o nabízených řešeních naleznete na našem webu lundegaard.eu/cs/co-nabizime/

14 SLUŽBY 14 PŘÍPRAVA KONCEPTY WEBOVÝCH PROJEKTŮ Stojíme si za tím, že příprava kvalitního konceptu zásadně ovlivňuje úspěšnost nejen webových projektů. Příprava konceptu zahrnuje jak fázi výzkumu a analýzy, tak i samotného návrhu (prototypování, uživatelské testování, webová grafi ka ). Cílem je připravit podklad pro realizační fáze projektu, který odpoví na otázky CO, PROČ a JAK má být vyrobeno. PROTOTYPOVÁNÍ NEJEN WEBOVÝCH APLIKACÍ WEBOVÁ GRAFIKA UŽIVATELSKÉ TESTO- VÁNÍ POUŽITELNOSTI SOFTWAROVÁ ANALÝZA Na základě vašich požadavků Průměrný návštěvník webových Pomocí uživatelského testování Analýza požadavků na informač- vytvoříme interaktivní prototyp stránek věnuje jen zlomek zjistíte jak váš web (e-shop či ní systém (ať již webovou aplikaci, budoucí aplikace (webu), na které sekundy tomu, aby si udělal mobilní aplikaci) používají vaši nebo portál) pro nás představuje si ověříte její fungování představu o důvěryhodnosti vaší skuteční uživatelé a jestli plní nástroj, s jehož použitím jsme a odhalíte případné nedostatky firmy nebo produktu. A právě jejich očekávání. schopni určit, jaké konkrétní již ve fázi návrhu. grafický design je klíčový prvek, Na základě toho odhalíte největší řešení zákazník potřebuje. Díky použití profesionálních nástrojů který mnohdy rozhoduje o tom, problémy, na které vaši uživa- Na základě této analýzy se- je příprava prototypu vel- zda se z návštěvníka stane telé naráží (např. zjistíte, proč vám stavujeme katalog požadavků, mi rychlá a umožňuje několikanásobné zákazník. zákazníci nedokončí objednávku které musí nový systém splnit. iterace. Maketu aplikace Ve webovém designu existuje ve vašem e-shopu). Tento katalog je následně možné můžete podrobit např. uživatelskému řada možných i nemožných řeše- Čím dříve začnete web testovat, využít pro vyhodnocení výběrového testování a získat cennou ní, ale funkčnost a přehlednost tím dříve odstraníte problémy, řízení, specifikaci zadání zpětnou vazbu již v počátečních pro nás vždy budou na prvním které mohou zapříčinit ztrátu pro dodavatele a nakonec i pro fázích projektu, mnohem dříve, místě. Naším cílem je navrhovat vašich zákazníků. ověření, zda dodaný informační než započne samotný vývoj. takový design, který je přehledný, systém skutečně splňuje veškeré splňuje standardy přístupnosti požadavky. a zároveň k uživateli komunikuje intuitivním a svěžím stylem.

15 SLUŽBY 15 DODÁNÍ WEBOVÝ FRONT END SOFTWAROVÝ VÝVOJ WEB BUILDING TESTOVÁNÍ PROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ COPYWRITING Základem moderního webo- Jsme schopni dodat řešení Vhodný návrh nasazení, Testování patří mezi nejdů- Dobré řízení spoluprá- Přesvědčivé a cíleně vého řešení je optimalizace jeho kódu nejen pro různé na všech třech hlavních webvých platformách jeho provedení a návazná obsluha systému pro správu ležitější aktivity při vývoji projektu a zajišťuje určitou ce, zakázek a projektu je nedílnou součástí úspěchu připravené texty ovlivňují konverzní poměr webu, typy a verze těchto prohlí- PHP, JAVA, MICROSOFT.NET. webového obsahu (WCMS) úroveň kvality výsledného vytvářeného řešení. Dle typu dobu strávenou na stránce žečů, ale i různá koncová zařízení, která dnes uživatelé používají. V posledních letech to také znamená implementaci responsivního web designu (RWD), přizpůsobujícího se různým formátům a velikostem zobrazovacích zařízení. Mezi principy, které umožňují pokrytí diverzity koncových zařízení návštěvníků, patří zejména přístupy mobile-first, progressive enhancement nebo naopak Základem integračních řešení zůstavá použití transakčních relačních databází. Pro jednodušší webová řešení využíváme databázové systémy MySQL/InnoDB a PostgreSQL, pro podniková řešení pak často Oracle a Microsoft SQL Server. Tam, kde lze využít jejich přednosti, se nebojíme do projektu zapojit též nosql databáze (CouchDB). jsou klíčem k úspěšnému zvládnutí dodávky a fungující správy webu s minimem dodatečných technických zásahů. WCMS nástroj dává uživatelům možnost kompletní správy obsahu webu, počínaje textem přes fotografie a videa až po správu formulářů. Nedílnou součástí práce web buildera je správa struktury webu, ať se již jedná o vytváření nových sekcí na webu, nebo přesuny řešení. Odpovídající rozsah testování vám umožní udržet či podpořit důvěru uživatelů nebo zákazníků ve vaši značku. Při realizaci projektů v oblasti testování vycházíme nejen z ověřených metod a postupů pro testování softwaru, ale jsme též schopni přizpůsobit se metodikám, které jsou používané u našich zákazníků. zakázky, preferencí klienta a jeho firemní kultury volíme standardnější i agilnější metody project governance, vždy ale takové, aby vedly k dodržení základních parametrů projektu času, rozpočtu a kvality. Za neméně důležité považujeme řízení očekávání klienta a neustálé ověřování správného chápání očekávaných obchodních přínosů řešení. a pozice v internetových vyhledávačích. 3 důvody, proč nechat svůj web napsat profesionály: získáte poutavé a přesvědčivé texty, které pomohou prodat váš produkt zamezíte zpoždění projektu kvůli čekání na dodání obsahu budete srozumitelně komunikovat ke své cílové skupině graceful degradation. stránek ve struktuře.

16 SLUŽBY 16 SERVIS SLA TECHNICKÉ KONZULTACE WEBHOSTING WEBTENANCE WORLD WIDE WEB SERVICE Pro servisní služby webových Nevíte si rady s provozem Hosting nabízíme v několika Programy Webtenance jsou Hledáte způsob, jak zjednodušit řešení je klíčové udržování vašeho zákaznického portálu? podobách: naší klíčovou službou v rámci proces správy webů v rámci více know-how v rámci určeného servisního týmu, které zahrnuje průběžnou aktualizaci dokumentace a předání znalostí při změně členů servisního týmu. Poskytujeme tak závazek kontinuity servisu dodaného řešení. Jsme schopni nabídnout garanci vyřešení incidentu dle jeho kategorizace v dohodnutých termínech, a to až v režimu 24x7. Z vlastní produkce máme bohaté mnohaleté zkušenosti s návrhem, implementací a provozem online aplikací. Nabízíme třeba reverzní analýzu a doporučení optimalizace běhového prostředí pro webové aplikace na bázi LAMP, Java/JEE nebo MS/IIS/.NET. Dále návrh a případnou realizaci konfigurace vysoce dostupné provozní infrastruktury na bázi dedikovaných fyzických či virtuálních (IaaS) serverů. SDÍLENÝ Sdílený hosting je určen zejména pro menší webová řešení s návštěvností do desítek tisíc přístupů denně. U sdíleného webhostingu garantujeme dostupnost 99,5% DEDIKOVANÝ V případě specifických požadavku na vyšší dostupnost nebo výkon řešení nabízíme možnost pronájmu dedikovaného virtuálního či fyzického serveru včetně návrhu optimálního sizingu. CLOUD Pro řešení, u kterých se nabízí nasazení do cloudu. servisu a podpory webových řešení (na platformě PHP). Jedná se o ucelený balíček služeb, který zajistí hladký provoz a rozvoj vašich webů. Garantujeme vám odezvu, tj. čas potvrzení a zahájení prací na vašem požadavku. V případě, že budete potřebovat provést rychlou aktualizaci webu, změnit obsah či něco přidat, máte jistotu, kdy se tak stane pokud je požadavek rutinní, je vyřešen v čase velmi blízkém dohodnuté garanci odezvy. zemí či regionů? Nepracujete s CMS systémem denně, nebo se jej nechcete učit ovládat? Chcete se zaměřit na jádro vašeho podnikání a starosti s webem přenechat profesionálům? Nabízíme vám jedinečnou službu, která vychází z naší práce pro nadnárodní společnosti. Převezmeme správu prezentací na vašem CMS systému, zajistíme proškolení našich pracovníků a domluvíme se s vaším IT oddělením, i když je třeba dislokované na jiném kontinentu.

17 SLUŽBY 17 VÝKON QUICKSCAN WEBDOKTORKA A/B TESTOVÁNÍ SLEDOVÁNÍ NÁVŠTĚV WEBOVÁ ANALYTIKA Zhodnotíme aktuální stav vašeho Rádi byste věděli, kdo jsou A/B a multivariantní testování je Na základě analýzy dat ze speci- Ať se již jedná o microsite, nebo webu z hlediska technického návštěvníci vašeho webu, jaké je efektivní metodou hodnocení do- alizovaných nástrojů sledujících rozsáhlý e-shop, měření chování řešení, designu i použitelnosti. jejich chování a jak je váš web padu plánovaných změn (změna chování uživatelů zhodnotíme návštěvníků vám poskytne tvrdá Zaměříme se na ty nejdůležitější efektivní? Analýza návštěvnosti formuláře, barev, rozložení stránky, aktuální stav vašich stránek. Tyto data, která jsou nezbytná pro kva- náležitosti webu, identifikujeme Webdoktorka je skvělou službou textací) s ohledem na lepší kon- nástroje umožňují sledovat, jak lifikované rozhodování. Pomůže- slabá místa a nedostatky. Výstu- pro internetový marketing, která verzní schopnost vašeho webu. návštěvníci interagují s vaším me vám s nasazením a pokročilým pem je srozumitelný dokument obsahující přehled nedostatků a sadu doporučení, které vám pomohou při další optimalizaci nebo redesignu. přemění surové statistiky návštěvnosti do jasných a vizualizovaných výstupů. Pro koho je Webdoktorka určena: Pro Správce webu. Kdy tuto službu použít: Když chcete rychle ověřit dopad plánovaných změn na výkonnost webu. Když chcete zvýšit výkonnost webem. Kdy tuto službu použít: Když chcete najít problémová místa své webové prezentace. Když chcete rychle získat rele- nastavením měřících nástrojů (Google Analytics, Webtrends) na míru vašemu webu, lokálním specifikům a vašim potřebám. Pokud už tyto nástroje používáte, pomůžeme vám s jejich správou Pro Internetové Specialisty. webu. vantní zpětnou vazbu od reálných a interpretací získaných dat. Pro Marketingové Specialisty. Jako alternativu k dalším služ- uživatelů. Kdy tuto službu použít: Pro Obchodníky A Obchodní Ředitele. bám: uživatelské testování, focus group, dotazování. Jako alternativu k dalším službám: uživatelské testování, focus group, dotazování. Spouštíte nový web Máte web, ale má špatné výsledky Chystáte se upravovat web

18 KLÍČOVÉ PRODUKTY Opíráme se jak o produkty vlastní, jako je CMS LARS Vivo, tak i o etablované produkty třetích stran. V každém případě nabízené produkty detailně známe a umíme je maximálně využít pro realizaci požadovaných řešení. Veškeré informace o nabízených produktech naleznete na našem webu lundegaard.eu/cs/co-nabizime/

19 PRODUKTY 19 CMS LARS VIVO Content Management System CMS LARS Vivo slouží ke snadnému vytváření a editaci internetových prezentací bez znalosti programování. Systém je určen pro střední a velké organizace. Exis- tuje ale i v odlehčené, cenově výhodné LITE verzi pro menší internetové prezentace. K dispozici je také licence LDK, která zahrnuje zdrojové kódy a vývojářskou dokumentaci pro vlastní vývoj. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Editace stránek přímo při jejich prohlížení. Knihovna připravených komponent a stránek. Schvalovací proces podle potřeb organizace. Podrobný web o CMS Vivo. VÝHODY Snadná editace. Mnohonásobné využití. Technologická nezávislost. Možné plánování a změny vzhledu.

20 PRODUKTY 20 MAGENTO Magento je světově nejrozšířenější e-commerce platforma pro vytváření a provozování on-line prodejního kanálu. K dispozici je jak komunitní (open source) edice Magento pro společnosti střední a větší velikosti, tak i verze pro rychle rostoucí korporátní zákazníky. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Produktový katalog s možností integrace s CRM a ERP systémy. Jednoduchá administrace a integrované marketingové nástroje. Platforma připravená na velkou návštěvnost. VÝHODY Pokročilá administrace. Rychlá návratnost investice. Podpora růstu obchodu. Plné přizpůsobení.

21 PRODUKTY 21 IPRESENT ipresent podporuje výkon prodejní sítě. Obchodním zástupcům umožňuje prezentovat v atraktivní podobě soubory PDF, prezentace PowerPoint, videa a využívat vlastní aplikace v HTML5. To vše na mobilních zařízeních přímo v terénu. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Obohacuje možnosti CRM systému. Usnadňuje prodejní aktivity v terénu. ipresent umožňuje bezproblémové vyřízení objednávky přímo u zákazníka. VÝHODY Široké možnosti přizpůsobení. Online i offline bez rozdílu. Interaktivní formuláře.

22 PRODUKTY 22 MICROSOFT SHAREPOINT Platforma Microsoft SharePoint představuje bezpečné místo pro uložení a sdílení informací společnosti. SharePoint nejčastěji využíváme pro realizaci intranetů, které umožňují společnostem jasně řídit tok informací, sdílet znalosti mezi zaměstnanci a podporovat jejich tvůrčí činnost. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Sdílení vlastního obsahu, sestavování poutavých webů. Využití sociálních sítí, sdílení nápadů a vlastních výsledků. Účinné řízení projektů, neustálé propojení členů týmu. VÝHODY Optimalizace nákladů. Řízení bezpečnostních rizik. Organizace práce.

23 PRODUKTY 23 SIGNOTEC Společnost Signotec patří mezi celosvětové lídry na trhu platforem pro elektronický biometrický podpis. Lundegaard je jedním ze dvou partnerů společnosti Signotec v České republice. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Jediný evropský výrobce softwaru i hardwaru pro biometrické podepisování. Již několik realizací v ČR a SR (Air Bank, T-Mobile, Cetelem). Řešení, které v ČR obstálo ve vyšetřování v rámci sporu o podpis (případ nedošel ani k soudu). VÝHODY Software i hardware od jediného dodavatele; Uživatelský prožitek.

24 TECHNOLOGIE A PARTNEŘI Technologie, které jsme za dobu své existence použili, vedly k uzavření mnoha partnerství, na nichž stavíme při dodávání řešení.

25 TECHNOLOGIE A PARTNEŘI 25 TECHNOLOGIE APLIKAČNÍ A DATABÁZOVÉ PLATFORMY PHP5 (Vivo, Nette, Symfony2, Phalcon) Java SE/EE/Android Microsoft.NET (C#, ASP.NET MVC, Web Forms) RDBMS (MySQL, PostgreSQL, Oracle, Microsoft SQL Server) NoSQL (CouchDB, Table Storage) DHTML/CSS Javascript (jquery) Objective-C CLOUDOVÉ PLATFORMY Microsoft Azure Amazon Web Services APLIKAČNÍ A WEBOVÉ SERVERY Jboss AS Apache Tomcat Apache WWW Server Microsoft IIS VÝVOJOVÉ NÁSTROJE A PLATFORMY SCM systémy a platformy Git, Bitbucket, Stash Nástroje pro sestavení a řízení závislostí (Build & dependency management tools) Composer, Phing, Maven, Ant Nástroje kontinuální integrace Jenkins CI Kolaborační nástroje JIRA, Confluence, Hipchat IM PORTALOVÉ PLATFORMY CMS LARS Vivo Microsoft Sharepoint Liferay Magento SYSTEMOVÉ PLATFORMY GNU/Linux (Debian/Ubuntu, RHEL/CentOS) Windows Server Mac OS X Android ios

26 TECHNOLOGIE A PARTNEŘI 26 NAŠI PARTNEŘI Uzavřeli jsme silná partnerství jak již v oblasti technologií, tak například v uživatelském rozhraní (UX). Jsme také zakladatelem asociace.biz.

27 Lundegaard spol. s r.o. e-business solution provider Veškerá práva vyhrazena. Verze: 12.0 Datum vytvoření: 10. září 2015 Lundegaard spol. s r.o. Futurama Business Park Sokolovská 651/136A, Praha 8 Karlín tel.: fax: info@lundegaard.eu KDYŽ POTŘEBUJETE WEBOVÉHO INTEGRÁTORA

KDYŽ POTŘEBUJETE WEBOVÉHO INTEGRÁTORA

KDYŽ POTŘEBUJETE WEBOVÉHO INTEGRÁTORA KDYŽ POTŘEBUJETE WEBOVÉHO INTEGRÁTORA PROFIL SPOLEČNOSTI Pomáháme našim klientům rozšířit a zefektivnit jejich podnikání prostřednictvím internetových a mobilních technologií. Jsme webový integrátor a

Více

KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ

KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ Brusel, 29. 6. 1999 COM(1999) 317 final SDĚLENÍ KOMISE RADĚ, EVROPSKÉMU PARLAMENTU, HOSPODÁŘSKÉMU A SOCIÁLNÍMU VÝBORU A VÝBORU REGIONŮ Rozvoj krátké námořní dopravy v Evropě

Více

ICT plán školy 2015/2016

ICT plán školy 2015/2016 Základní škola s rozšířeným vyučováním informatiky a výpočetní techniky ICT plán školy 2015/2016 1. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola s rozšířeným vyučováním informatiky a výpočetní techniky

Více

METODICKÝ POKYN - DEFINICE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ

METODICKÝ POKYN - DEFINICE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko METODICKÝ POKYN - DEFINICE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ verze 1.06 Evidence změn Verze Platnost od Předmět změny Strany č. 1.01 22. 10. 2007 Sestavování

Více

Metodika kurzu Fiktivní firma

Metodika kurzu Fiktivní firma Metodika kurzu Fiktivní firma Autor: Lucie Václavková Organizace: GLE o. p. s. Tyršova 1832/7 120 00 Praha 2 říjen, 2013 Obsah Obsah... 1 Úvod... 2 1 Základní identifikace projektu... 3 Realizátor projektu...

Více

Katalog vzdělávání 2015

Katalog vzdělávání 2015 Katalog vzdělávání 2015 Obsah Osobnostní rozvoj... 3 1. Komunikační dovednosti... 3 2. Prezentační dovednosti... 3 3. Lektorské dovednosti a kompetence... 3 4. Vyjednávání v každodenní praxi... 4 5. Jak

Více

Návrh individuálního národního projektu. Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém

Návrh individuálního národního projektu. Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém Návrh individuálního národního projektu Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém 1. Název projektu Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém Anotace projektu Předkládaný projekt navazuje na výsledky systémového

Více

MV ČR, Odbor egovernmentu. renata.horakova@mvcr.cz. Webové stránky veřejné správy - minimalizace jejich zranitelnosti a podpora bezpečnostních prvků

MV ČR, Odbor egovernmentu. renata.horakova@mvcr.cz. Webové stránky veřejné správy - minimalizace jejich zranitelnosti a podpora bezpečnostních prvků Návrh výzkumné potřeby státní správy pro zadání veřejné zakázky A. Předkladatel garant výzkumné potřeby Název organizace Ministerstvo vnitra Adresa Milady Horákové 133/ Kontaktní osoba Ing. Jaroslav Scheuba

Více

Cvičení 1,2 Osnova studie strategie ICT

Cvičení 1,2 Osnova studie strategie ICT Cvičení 1,2 Osnova studie strategie ICT Department of Computer Systems Faculty of Information Technology Czech Technical University in Prague František Klíma, 2011 Finanční řízení informatiky, MI-FRI,

Více

Příspěvky poskytované zaměstnavatelům na zaměstnávání osob se zdravotním postižením Dle zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, v platném znění.

Příspěvky poskytované zaměstnavatelům na zaměstnávání osob se zdravotním postižením Dle zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, v platném znění. 6 Právní postavení a ochrana osob se zdravotním postižením Příspěvky poskytované zaměstnavatelům na zaměstnávání osob se zdravotním postižením Dle zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, v platném znění.

Více

STANDARD 3. JEDNÁNÍ SE ZÁJEMCEM (ŽADATELEM) O SOCIÁLNÍ SLUŽBU

STANDARD 3. JEDNÁNÍ SE ZÁJEMCEM (ŽADATELEM) O SOCIÁLNÍ SLUŽBU STANDARD 3. JEDNÁNÍ SE ZÁJEMCEM (ŽADATELEM) O SOCIÁLNÍ SLUŽBU CÍL STANDARDU 1) Tento standard vychází ze zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (dále jen Zákon ) a z vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou

Více

ICT plán ZŠ praktické Bochov na rok 2009

ICT plán ZŠ praktické Bochov na rok 2009 ICT plán ZŠ praktické Bochov na rok 2009 Na období 1.1.2009 do 31.12.2009. (Dle metodického pokynu MŠMT č.j. 30799/2005-551) Úvod.1 1.1. ICT gramotnost pedagogů 2 2. 2.. 3 1.2. Software 2. 2.. 3 1.3. Hardware

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel Kontaktní osoba zadavatele Název zakázky Ev. č. dle Věstníku veřejných

Více

ICT plán. Škola: VOŠ, SPŠ a SOŠ řemesel a služeb, Strakonice - Hodnocení: ICT VOŠ, SPŠ a SOŠ řemesel a služeb, Strakonice

ICT plán. Škola: VOŠ, SPŠ a SOŠ řemesel a služeb, Strakonice - Hodnocení: ICT VOŠ, SPŠ a SOŠ řemesel a služeb, Strakonice ICT plán Škola: VOŠ, SPŠ a SOŠ řemesel a služeb, Strakonice - Hodnocení: ICT VOŠ, SPŠ a SOŠ řemesel a služeb, Strakonice Indikátor Aktuální stav k 22.3.2012 Plánovaný stav k 30. 5. 2014 1. řízení a plánování

Více

PLÁN INFORMAČNÍCH A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PLÁN INFORMAČNÍCH A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie, Břeclav nábř. Komenského 1, PSČ 690 25 tel. 519 326 505, fax. 519 321 269 email: skola@spsbv.cz, web: www.spsbv.cz PLÁN INFORMAČNÍCH A KOMUNIKAČNÍCH

Více

Server. Software serveru. Služby serveru

Server. Software serveru. Služby serveru Server Server je v informatice obecné označení pro počítač či skupinu počítačů, kteří poskytují nějaké služby. Rovněž pojmem server můžeme označit počítačový program, který tyto služby realizuje. Služby

Více

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 473/2012 Sb.

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 473/2012 Sb. Sbírka zákonů ČR Předpis č. 473/2012 Sb. Vyhláška o provedení některých ustanovení zákona o sociálně-právní ochraně dětí Ze dne 17.12.2012 Částka 177/2012 Účinnost od 01.01.2013 http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-473

Více

Úřad vlády České republiky Odbor pro sociální začleňování (Agentura)

Úřad vlády České republiky Odbor pro sociální začleňování (Agentura) Úřad vlády České republiky Odbor pro sociální začleňování (Agentura) Odůvodnění veřejné zakázky Čj. 26/2016-ASZ dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Koncepce rozvoje Polytematického strukturovaného hesláře (PSH) 2012 2014

Koncepce rozvoje Polytematického strukturovaného hesláře (PSH) 2012 2014 Koncepce rozvoje Polytematického strukturovaného hesláře (PSH) 2012 2014 Schváleno Radou pro koordinaci Polytematického strukturovaného hesláře (PSH) dne: 12. 12. 2011 ÚVOD V době svého vzniku (90. léta

Více

Vždy o krok napřed. Rozsah dodávky. Správná investice. Projekt Elektronické mýtné. Karel Černý. Kapsch Telematic Services

Vždy o krok napřed. Rozsah dodávky. Správná investice. Projekt Elektronické mýtné. Karel Černý. Kapsch Telematic Services Vždy o krok napřed Projekt Elektronické mýtné Karel Černý Kapsch Telematic Services Rozsah dodávky Rozsah dodávky na klíč Elektronického systému výkonového zpoplatnění realizované společností Kapsch TrafficCom

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj.: ČŠIS-128/11-S. Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj.: ČŠIS-128/11-S. Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ Červený Újezd 30, 273 51 Unhošť IČ:

Více

Znásobte svůj obchodní potenciál! Zaregistrujte se hned teď na adrese www.axis.com/partner

Znásobte svůj obchodní potenciál! Zaregistrujte se hned teď na adrese www.axis.com/partner Všechny naše věrnostní programy nabízejí cenové slevy, produktová školení a poprodejní podporu. V Axisu se snažíme aby naše věrnostní programy přesahovaly hranice a omezení ostatních tradičních věrnostních

Více

KLÍČE KE KVALITĚ (METODIKA II)

KLÍČE KE KVALITĚ (METODIKA II) KLÍČE KE KVALITĚ (METODIKA II) Systém metodické, informační a komunikační podpory při zavádění školních vzdělávacích programů s orientací na rozvoj klíčových kompetencí a růst kvality vzdělávání Anotace

Více

Marketing. Modul 7 Internetový marketing

Marketing. Modul 7 Internetový marketing Marketing Modul 7 Internetový marketing Výukový materiál vzdělávacích kurzů v rámci projektu Zvýšení adaptability zaměstnanců organizací působících v sekci kultura Tento materiál je spolufinancován z Evropského

Více

Pokyn D - 293. Sdělení Ministerstva financí k rozsahu dokumentace způsobu tvorby cen mezi spojenými osobami

Pokyn D - 293. Sdělení Ministerstva financí k rozsahu dokumentace způsobu tvorby cen mezi spojenými osobami PŘEVZATO Z MINISTERSTVA FINANCÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ministerstvo financí Odbor 39 Č.j.: 39/116 682/2005-393 Referent: Mgr. Lucie Vojáčková, tel. 257 044 157 Ing. Michal Roháček, tel. 257 044 162 Pokyn D -

Více

Data v počítači EIS MIS TPS. Informační systémy 2. Spojení: e-mail: jan.skrbek@tul.cz tel.: 48 535 2442 Konzultace: úterý 14 20-15 50

Data v počítači EIS MIS TPS. Informační systémy 2. Spojení: e-mail: jan.skrbek@tul.cz tel.: 48 535 2442 Konzultace: úterý 14 20-15 50 Informační systémy 2 Data v počítači EIS MIS TPS strategické řízení taktické řízení operativní řízení a provozu Spojení: e-mail: jan.skrbek@tul.cz tel.: 48 535 2442 Konzultace: úterý 14 20-15 50 18.3.2014

Více

STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST. Chemické výpočty. Aleš Kajzar Martin Honka

STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST. Chemické výpočty. Aleš Kajzar Martin Honka STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST Chemické výpočty Aleš Kajzar Martin Honka Opava 2011 STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST Obor SOČ: 3. Chemie Chemické výpočty Autoři: Škola: Konzultant: Aleš Kajzar Martin Honka

Více

Specialista pro vytvá řenívztahů Specialist for Creating Relations

Specialista pro vytvá řenívztahů Specialist for Creating Relations Specialista pro vytvá řenívztahů Specialist for Creating Relations Roman KOZEL If universities want to succeed on the market, they have to deal with higher assertivity their graduates. They need a specialist,

Více

Úvod do problematiky dlouhodobé ochrany digitálních dokumentů - díl 4.

Úvod do problematiky dlouhodobé ochrany digitálních dokumentů - díl 4. Úvod do problematiky dlouhodobé ochrany digitálních dokumentů - díl 4. Jan Hrabal, Zdeněk Hruška V závěrečném dílu našeho seriálu se tentokrát zaměříme na důvěryhodnost digitálních repozitářů a jaké nástroje

Více

Společná deklarace o práci na dálku vypracovaná evropskými sociálními partnery v pojišťovnictví

Společná deklarace o práci na dálku vypracovaná evropskými sociálními partnery v pojišťovnictví Společná deklarace o práci na dálku vypracovaná evropskými sociálními partnery v pojišťovnictví I. Úvod Po více než deseti letech od 16.července 2002, kdy evropští sociální partneři uzavřeli Rámcovou dohodu

Více

Co by měl umět dobrý vývojář. Petr Adámek Home Credit International a.s.

Co by měl umět dobrý vývojář. Petr Adámek Home Credit International a.s. Co by měl umět dobrý vývojář Petr Adámek Home Credit International a.s. 2 Vývoj software je Kreativní činnost Umění Věda Řemeslo Co je vlastně vývoj software? Vývoj software je průmyslová disciplína prováděná

Více

-1- N á v r h ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. 1 Předmět úpravy

-1- N á v r h ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. 1 Předmět úpravy -1- I I. N á v r h VYHLÁŠKY ze dne 2009 o účetních záznamech v technické formě vybraných účetních jednotek a jejich předávání do centrálního systému účetních informací státu a o požadavcích na technické

Více

METODICKÉ STANOVISKO

METODICKÉ STANOVISKO METODICKÉ STANOVISKO k příloze vyhlášky č. 9/2011 Sb., kterou se stanoví podrobnější podmínky týkající se elektronických nástrojů a úkonů učiněných elektronicky při zadávání veřejných zakázek a podrobnosti

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Datové sklady - SW Technologie a metadatový systém, Datová tržiště ekonomiky, Školství, statistiky,

Více

MAGIS ve strojírenské firmě Strojírna Vehovský s.r.o.

MAGIS ve strojírenské firmě Strojírna Vehovský s.r.o. Tel : 553 607 521 MAGIS ve strojírenské firmě Strojírna Vehovský s.r.o. Obchodní evidenci, tj. Nabídky, Objednávky. Skladovou evidenci, nákup materiálu. Technologickou přípravu výroby. Řízení a plánování

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Veřejný závazek Charity Odry ohledně odborného sociálního poradenství dle zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb. par. 37 odst. 1 4. 1. Cíle, poslání a

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-1186/11-E

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-1186/11-E Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení: Sídlo: Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky

Více

účetních informací státu při přenosu účetního záznamu,

účetních informací státu při přenosu účetního záznamu, Strana 6230 Sbírka zákonů č. 383 / 2009 Částka 124 383 VYHLÁŠKA ze dne 27. října 2009 o účetních záznamech v technické formě vybraných účetních jednotek a jejich předávání do centrálního systému účetních

Více

Marketing. Modul 5 Marketingový plán

Marketing. Modul 5 Marketingový plán Marketing Modul 5 Marketingový plán Výukový materiál vzdělávacích kurzů v rámci projektu Zvýšení adaptability zaměstnanců organizací působících v sekci kultura Tento materiál je spolufinancován z Evropského

Více

Databáze invazivních vstupů jako zdroj dat pro účinnou kontrolu infekcí

Databáze invazivních vstupů jako zdroj dat pro účinnou kontrolu infekcí NÁZEV PROJEKTU: Databáze invazivních vstupů jako zdroj dat pro účinnou kontrolu infekcí Projekt do soutěže Bezpečná nemocnice na téma: Co můžeme udělat (děláme) pro zdravotníky, aby mohli poskytovat bezpečnou

Více

Zodpovědné podniky Dotazník pro zvýšení informovanosti

Zodpovědné podniky Dotazník pro zvýšení informovanosti Zodpovědné podniky Dotazník pro zvýšení informovanosti 1. Úvod Tento dotazník vám pomůže zamyslet se nad tím, jak se vaše společnost může stát zodpovědným podnikem, a to za pomoci otázek zaměřených na

Více

Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s.

Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s. Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s. Obsah 1. Úvod... 2 1.1. Účel Programu rovného zacházení... 2 1.2.

Více

MEZINÁRODNÍ AUDITORSKÝ STANDARD ISA 505 EXTERNÍ KONFIRMACE OBSAH

MEZINÁRODNÍ AUDITORSKÝ STANDARD ISA 505 EXTERNÍ KONFIRMACE OBSAH MEZINÁRODNÍ AUDITORSKÝ STANDARD ISA 505 EXTERNÍ KONFIRMACE (Účinný pro audity účetních závěrek sestavených za období počínající 15. prosincem 2009 nebo po tomto datu) Úvod OBSAH Odstavec Předmět standardu...

Více

Rada Asociace krajů České republiky. 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44

Rada Asociace krajů České republiky. 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44 Rada Asociace krajů České republiky 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44 Projekt Kraje pro bezpečný internet Obsah: 1. Návrh usnesení 2. Popis

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Příloha č. I PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE DOTAČNÍHO PROGRAMU Program podpory projektů protidrogové prevence v Plzeňském kraji 2016 I. Úvodní ustanovení Plzeňský kraj vyhlašuje na základě usnesení Rady

Více

Zpráva společnosti Tech-Clarity: Pět aspektů složitosti výrobků. Jak se vyrovnat se složitostí výrobků v jednotlivých fázích jejich životního cyklu

Zpráva společnosti Tech-Clarity: Pět aspektů složitosti výrobků. Jak se vyrovnat se složitostí výrobků v jednotlivých fázích jejich životního cyklu Zpráva společnosti Tech-Clarity: Pět aspektů složitosti výrobků Jak se vyrovnat se složitostí výrobků v jednotlivých fázích jejich životního cyklu Tech-Clarity, Inc. 2010 Obsah Obsah... 2 Celkové shrnutí...

Více

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Příloha usnesení vlády ze dne 18. ledna 2016 č. 25 Pravidla používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Preambule V souladu

Více

Marketing. Modul 3 Zásady marketingu

Marketing. Modul 3 Zásady marketingu Marketing Modul 3 Zásady marketingu Výukový materiál vzdělávacích kurzů v rámci projektu Zvýšení adaptability zaměstnanců organizací působících v sekci kultura Tento materiál je spolufinancován z Evropského

Více

PŘÍLOHA 10 SMLOUVY O PŘÍSTUPU KE KONCOVÝM ÚSEKŮM. Pravidla a postupy

PŘÍLOHA 10 SMLOUVY O PŘÍSTUPU KE KONCOVÝM ÚSEKŮM. Pravidla a postupy PŘÍLOHA 10 SMLOUVY O PŘÍSTUPU KE KONCOVÝM ÚSEKŮM Pravidla a postupy OBSAH Rozsah dokumentu... 3 1 Implementace Smlouvy... 3 2 Popisy metod komunikace... 4 2.1 B2B GW (SI)... 4 2.2 WEB Interface (WI)...

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky veřejná zakázka Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ). Zadavatel: Obec Libotov Sídlem:

Více

Microsoft Business Solutions - Navision

Microsoft Business Solutions - Navision Microsoft Business Solutions - Navision Implementace produktu Microsoft Business Solution - Navision jako komplexní řešení pro celkový ekonomický pohled na společnost Přehled Země: Česká republika Odvětví:

Více

HiPath ProCenter Office V1.0

HiPath ProCenter Office V1.0 HiPath ProCenter Office V1.0 HiPath ProCenter Office V1.0 je kompletní řešení pro vytváření center obsluhy volání (call centrum) a zpracovávání zpráv pro malé a střední podniky. Umožňuje dalekosáhlé využití

Více

rové poradenství Text k modulu Kariérov Autor: PhDr. Zdena Michalová,, Ph.D

rové poradenství Text k modulu Kariérov Autor: PhDr. Zdena Michalová,, Ph.D Kariérov rové poradenství Text k modulu Kariérov rové poradenství Autor: PhDr. Zdena Michalová,, Ph.D CO JE TO KARIÉROV ROVÉ PORADENSTVÍ? Kariérové poradenství (dále KP) je systém velmi různorodě zaměřených

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

ČESKÁ REPUBLIKA - ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o veřejných zakázkách ) a dle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

Inovativní a přínosná podniková řešení pro utilitní společnosti

Inovativní a přínosná podniková řešení pro utilitní společnosti Inovativní a přínosná podniková řešení pro utilitní společnosti CERTIFIED FOR AX 2012 Inteligentní flexibilita. Zajištěna. 1 UMAX - Řešení pro utility Díky Microsoftu zajištěna inteligentní flexibilita

Více

Software IS Řízení stavebních zakázek

Software IS Řízení stavebních zakázek Software IS Řízení stavebních zakázek Stručný popis Informačního systému řízení zakázek Hlavní cíl - sledování zakázky od jejího mapování, získání, realizaci, dokončení a běhu záručních lhůt. Obsah a rozsah

Více

ROZKLIKÁVACÍ ROZPOČET - ONLINE ZVEŘEJŇOVÁNÍ EKONOMICKÝCH DAT ÚŘADU

ROZKLIKÁVACÍ ROZPOČET - ONLINE ZVEŘEJŇOVÁNÍ EKONOMICKÝCH DAT ÚŘADU ČÁST 2. ELEKTRONIZACE PROCESŮ A DIGITALIZACE DAT ROZKLIKÁVACÍ ROZPOČET - ONLINE ZVEŘEJŇOVÁNÍ EKONOMICKÝCH DAT ÚŘADU Přehled kam směřují peníze z městského rozpočtu. Přehled jaký je aktuální stav čerpání

Více

Sociální podnikání a obce: jak na to

Sociální podnikání a obce: jak na to Sociální podnikání a obce: jak na to Petra Francová Seminář SMO Praha 20.5. 2014 Poslání P3 People, Planet, Profit, o.p.s. P3 přináší a prosazuje nové přístupy v podnikání s pozitivním dopadem na společnost.

Více

Fiche opatření (dále jen Fiche)

Fiche opatření (dále jen Fiche) Název MAS MAS Labské skály Fiche opatření (dále jen Fiche) Číslo Fiche Název Fiche 3 Občanské služby Přiřazení Fiche k opatření PRV (číslo, název) Hlavní opatření III. Název opatření resp.podopatření:

Více

4.2 DŮVOD A CÍLE ŘEŠENÍ (VČETN Ě DOLOŽENÍ JEJICH MĚŘITELNOSTI):

4.2 DŮVOD A CÍLE ŘEŠENÍ (VČETN Ě DOLOŽENÍ JEJICH MĚŘITELNOSTI): Ceny Ministerstva vnitra za kvalitu a inovaci ve veřejné správě ročník 2011 ZÁVĚ REČNÁ ZPRÁVA Z ŘEŠENÍ bronzového stupn ě ceny stříbrného stupn ě ceny inovace (zatrhněte cenu, o jakou soutěžíte) 1. NÁZEV

Více

Masarykova univerzita Právnická fakulta

Masarykova univerzita Právnická fakulta Masarykova univerzita Právnická fakulta Katedra finančního práva a národního hospodářství Osobní management Dávám na první místo to nejdůležitější? Zpracovala: Dominika Vašendová (348603) Datum zadání

Více

PODROBNÉ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY

PODROBNÉ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY K zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu, kterou je : Poskytování mobilních telefonních služeb pro Město Sokolov PODROBNÉ VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A TECHNICKÉ PODMÍNKY OBSAH:

Více

VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ, o.p.s. Fakulta ekonomických studií katedra řízení podniku. Předmět: ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (B-RLZ)

VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ, o.p.s. Fakulta ekonomických studií katedra řízení podniku. Předmět: ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (B-RLZ) VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ, o.p.s. Fakulta ekonomických studií katedra řízení podniku Předmět: ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (B-RLZ) Téma 7: HODNOCENÍ PRACOVNÍHO VÝKONU, ODMĚŇOVÁNÍ ŘÍZENÍ PRACOVNÍHO VÝKONU

Více

1 Indikátory pro monitoring a evaluaci

1 Indikátory pro monitoring a evaluaci 1 Indikátory pro monitoring a evaluaci Vlastnosti a charakteristiky indikátorové soustavy Soustava indikátorů ROP byla vytvořena pro účely efektivního řízení distribuce finančních prostředků čerpaných

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace. 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace. 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek Identifikátor školy: 600 016 323

Více

Management. Modul 5 Vedení lidí a leadership

Management. Modul 5 Vedení lidí a leadership Management Modul 5 Vedení lidí a leadership Výukový materiál vzdělávacích kurzů v rámci projektu Zvýšení adaptability zaměstnanců organizací působících v sekci kultura Tento materiál je spolufinancován

Více

Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt

Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt 1 Značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt 1.1 Cíl značky Značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt (dále jen značka ) se uděluje výrobkům

Více

městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila

městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila městské části Praha 3 pro rok 2016 - Návrh projektu k 3. 2. 2016 Obsah Obsah... 2 1. KONTEXT... 3 2. CÍLE A VÝSTUPY PROJEKTU... 4 3. POSTUP PŘÍPRAVY PARTICIPAČNÍHO

Více

Objektově orientované databáze

Objektově orientované databáze Objektově orientované databáze Miroslav Beneš Obsah přednášky Motivace Vlastnosti databázových systémů Logické datové modely Co potřebujeme modelovat? Identifikace entit v~relačních SŘBD Co je to objektová

Více

21 SROVNÁVACÍ LCA ANALÝZA KLASICKÝCH ŽÁROVEK A KOMPAKTNÍCH ZÁŘIVEK

21 SROVNÁVACÍ LCA ANALÝZA KLASICKÝCH ŽÁROVEK A KOMPAKTNÍCH ZÁŘIVEK 21 SROVNÁVACÍ LCA ANALÝZA KLASICKÝCH ŽÁROVEK A KOMPAKTNÍCH ZÁŘIVEK Pavel Rokos ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Fakulta elektrotechnická Katedra elektrotechnologie Úvod Světelné zdroje jsou jedním

Více

Výpočet dotace na jednotlivé druhy sociálních služeb

Výpočet dotace na jednotlivé druhy sociálních služeb Výpočet dotace na jednotlivé druhy sociálních služeb (dotace ze státního rozpočtu na rok 2015) Popis způsobu výpočtu optimální výše finanční podpory - Liberecký kraj Kraj bude při výpočtu dotace postupovat

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ KLIENTSKÝCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ KLIENTSKÝCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ KLIENTSKÝCH ÚDAJŮ Vážená klientko, vážený kliente, společnost Cataps s.r.o. (dále jen KB SmartPay) si velmi váží Vaší důvěry v její produkty a služby a v souladu se zákonnými požadavky

Více

Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod pro období ukončování ROP Severovýchod 2007-2013

Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod pro období ukončování ROP Severovýchod 2007-2013 Personální strategie Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod pro období ukončování ROP Severovýchod 2007-2013 Největším bohatstvím každého zaměstnavatele jsou jeho zaměstnanci. ~ 1 ~ VIZE PERSONÁLNÍ

Více

Vyhlášení opakované veřejné soutěže 1/6

Vyhlášení opakované veřejné soutěže 1/6 Vyhlášení opakované veřejné soutěže 1/6 MINISTERSTVO OBRANY ČR SEKCE VYZBROJOVÁNÍ V Y H L Á Š E N Í OPAKOVANÉ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE III. VE VÝZKUMU, VÝVOJI A INOVACÍCH NA VÝBĚR PROJEKTŮ DO PROGRAMU OBRANNÉHO

Více

Výstup. Registrační číslo projektu CZ.01.07/1.1.01/01.0004. PaedDr. Vladimír Hůlka, PaedDr. Zdenka Kınigsmarková

Výstup. Registrační číslo projektu CZ.01.07/1.1.01/01.0004. PaedDr. Vladimír Hůlka, PaedDr. Zdenka Kınigsmarková Projekt: Přispějme k ještě kvalitnější a modernější výuce na ZŠ Chotěboř Buttulova Registrační číslo projektu CZ.01.07/1.1.01/01.0004 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním

Více

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 27/2016 Sb.

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 27/2016 Sb. Sbírka zákonů ČR Předpis č. 27/2016 Sb. Vyhláška o vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných Ze dne 21.01.2016 Částka 10/2016 Účinnost od 01.09.2016 (za 184 dní) http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2016-27

Více

Národní mnohostranné fórum České republiky pro elektronickou fakturaci

Národní mnohostranné fórum České republiky pro elektronickou fakturaci Národní mnohostranné fórum České republiky pro elektronickou fakturaci vydává doporučení k praktické aplikaci elektronické fakturace ve vztahu k DPH (dále doporučení Národního fóra II ) únor 2016 Jak vznikla

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2016 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 10 Rozeslána dne 28. ledna 2016 Cena Kč 210, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2016 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 10 Rozeslána dne 28. ledna 2016 Cena Kč 210, O B S A H : Ročník 2016 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 10 Rozeslána dne 28. ledna 2016 Cena Kč 210, O B S A H : 27. Vyhláška o vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných Strana 234

Více

DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ

DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ Libor DOUŠEK, Marek SUSČÍK ACE Design, s.r.o., Drážní 7, Brno, oko@acedesign.cz Anotace: DotWalker je aplikace pro usnadnění cestování zrakově hendikepovaných

Více

SAFETICA 7 DATA LOSS PREVENTION

SAFETICA 7 DATA LOSS PREVENTION SAFETICA 7 DATA LOSS PREVENTION Nejsou Vaše citlivá data u konkurence? Jsou náklady na IT efektivně vynaložené? Víte, kudy z Vaší firmy unikají důležité dokumenty? Firmy mají problém s tím, že zaměstnanci

Více

VSEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB WEBHOSTINGU, ELEKTRONICKÉ POŠTY, SERVERHOSTINGU A DALŠÍCH SLUŽEB ( VSP3 ) I.

VSEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB WEBHOSTINGU, ELEKTRONICKÉ POŠTY, SERVERHOSTINGU A DALŠÍCH SLUŽEB ( VSP3 ) I. VSEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB WEBHOSTINGU, ELEKTRONICKÉ POŠTY, SERVERHOSTINGU A DALŠÍCH SLUŽEB ( VSP3 ) I. Úvodní ustanovení a) Ing. Martin Fiala estudio.cz vydává v souladu s ustanovením

Více

OBEC HORNÍ MĚSTO Spisový řád

OBEC HORNÍ MĚSTO Spisový řád OBEC HORNÍ MĚSTO Spisový řád Obsah: 1. Úvodní ustanovení 2. Příjem dokumentů 3. Evidence dokumentů 4. Vyřizování dokumentů 5. Podepisování dokumentů a užití razítek 6. Odesílání dokumentů 7. Ukládání dokumentů

Více

Návrh celkové koncepce a struktury zpravodajských webu společnosti Neris, s. r. o.

Návrh celkové koncepce a struktury zpravodajských webu společnosti Neris, s. r. o. Návrh celkové koncepce a struktury zpravodajských webu společnosti Neris, s. r. o. Obsah Obsah... 2 1 Analýza současného webu... 4 1.1 Problémy současného webu... 4 1.2 Analýza návštěvnosti... 4 1.2.1

Více

Dlouhodobé cíle (2013 2017) INFORMACE O PROJEKTU

Dlouhodobé cíle (2013 2017) INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU Preambule Proč jsme se rozhodli poskytovat služby zrovna v oblasti pomoci v domácnosti, žehlení a nákupů a poskytování informací prostřednictvím bezplatné linky? Reagujeme na nárůst

Více

O b s a h : 12. Úřední sdělení České národní banky ze dne 1. října 2001 k využívání outsourcingu bankami

O b s a h : 12. Úřední sdělení České národní banky ze dne 1. října 2001 k využívání outsourcingu bankami Částka 16 Ročník 2001 Vydáno dne 5. října 2001 O b s a h : ČÁST OZNAMOVACÍ 12. Úřední sdělení České národní banky ze dne 1. října 2001 k využívání outsourcingu bankami 13. Úřední sdělení České národní

Více

PŘÍLOHA 1.7 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI PROGRAM ZVYŠOVÁNÍ KVALITY

PŘÍLOHA 1.7 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI PROGRAM ZVYŠOVÁNÍ KVALITY PŘÍLOHA 1.7 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI PROGRAM ZVYŠOVÁNÍ KVALITY (PŘÍSTUP K ŠIROKOPÁSMOVÝM SLUŽBÁM) Obsah 1. ÚČEL PROGRAMU 3 2. UZAVŘENÍ DOHODY O PROGRAMU 3 3. DÍLČÍ ZÁVAZKY V

Více

Programy SFRB využijte co nejvýhodněji státní úvěr na opravu vašeho bytového domu.

Programy SFRB využijte co nejvýhodněji státní úvěr na opravu vašeho bytového domu. Říjen 2013 Programy SFRB využijte co nejvýhodněji státní úvěr na opravu vašeho bytového domu. Z pohledu státního rozpočtu jsou programy SFRB charakteristické výrazným multiplikačním efektem a pro stavebnictví

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká republika Česká školní inspekce. Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká republika Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Vyšší odborná škola a Střední odborná škola elektrotechnická, Plzeň, Koterovská 85 Koterovská 85, 326 00

Více

Analýza stavu implementace a řízení projektů SA

Analýza stavu implementace a řízení projektů SA Analýza stavu implementace a řízení projektů SA Fáze 2: Analýza stavu projektového řízení ve veřejné správě Zadavatel: Ministerstvo vnitra České republiky Sídlo: Nad štolou 936/3, Praha 7 Holešovice, 170

Více

Mobilní reklama ve vyhledávání

Mobilní reklama ve vyhledávání Mobilní reklama ve vyhledávání Mobilní vyhledávání ve světě roste a s ním i možnosti, které poskytují jednotlivé PPC systémy. Co všechno je tedy s mobilní reklamou ve vyhledávání možné? Má pro nás smysl

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE: UŽIVATELSKÉ TESTOVÁNÍ POUŽITELNOSTI WEBU PARTNERSKÉ-VZTAHY.EU

PŘÍPADOVÁ STUDIE: UŽIVATELSKÉ TESTOVÁNÍ POUŽITELNOSTI WEBU PARTNERSKÉ-VZTAHY.EU PŘÍPADOVÁ STUDIE: UŽIVATELSKÉ TESTOVÁNÍ POUŽITELNOSTI WEBU PARTNERSKÉ-VZTAHY.EU 12. 8. 2015 O PROJEKTU Webové stránky partneske-vztahy.eu jsou online prezentací jediného konzultanta Karla Cháby. Karel

Více

COSO 2013 od teorie k praxi

COSO 2013 od teorie k praxi COSO 2013 od teorie k praxi ČIIA, klubové odpoledne Praha, 19.6.2014 Ing. Bohuslav Poduška, CIA ředitel úseku interní audit Česká spořitelna, a.s. Internal Control - na úvod - sjednocení názvosloví Internal

Více

Podpora specifického vzdělávání v Label Design, a.s. cesta k vytvoření kvalitního zázemí odborných zaměstnanců a špičkové kvality produkce a servisu.

Podpora specifického vzdělávání v Label Design, a.s. cesta k vytvoření kvalitního zázemí odborných zaměstnanců a špičkové kvality produkce a servisu. Příloha č. 3 Charakteristika předmětu zakázky výběrového řízení na služby: Podpora specifického vzdělávání v Label Design, a.s. cesta k vytvoření kvalitního zázemí odborných zaměstnanců a špičkové kvality

Více

Koncepce rozvoje organizace Domov pod hradem Žampach - období 2016-2018 (struční popis plánovaných etap transformační plánu)

Koncepce rozvoje organizace Domov pod hradem Žampach - období 2016-2018 (struční popis plánovaných etap transformační plánu) Koncepce rozvoje organizace Domov pod hradem Žampach - období 2016-2018 (struční popis plánovaných etap transformační plánu) Název, sídlo a identifikační číslo organizace: Název: Domov pod hradem Žampach

Více

Příloha č. 1 - Popis realizace sociální služby

Příloha č. 1 - Popis realizace sociální služby Příloha č. 1 - Popis realizace sociální služby 40 Pečovatelská služba Poskytovatel: Nová Belaria, o.s. Žimrovická 663 747 41 Hradec nad Moravicí Kontakt: Statutární zástupci: Dagmar Bielská předseda sdružení

Více

Informace veřejného sektoru zdroj surovin pro informace a znalosti ve firmě

Informace veřejného sektoru zdroj surovin pro informace a znalosti ve firmě Informace veřejného sektoru zdroj surovin pro informace a znalosti ve firmě Dagmar Vránová EPMA Agentura pro evropské projekty & management Iniciativa Czech PSI Watch INFORUM 2007 Praha, 22. 24. května

Více

Návod k používání registračního systému ČSLH www.hokejovaregistrace.cz

Návod k používání registračního systému ČSLH www.hokejovaregistrace.cz Návod k používání registračního systému ČSLH www.hokejovaregistrace.cz Osnova Přihlášení do systému Základní obrazovka Správa hráčů Přihlášky hráčů k registraci Žádosti o prodloužení registrace Žádosti

Více

PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB. 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb

PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB. 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb Smluvní strany se dohodly, že Objednatel, jakož i kterýkoli z Pověřujících zadavatelů,

Více