Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce Jestřabí Lhota konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce Jestřabí Lhota konaného dne 1. 02. 2007"

Transkript

1 Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce Jestřabí Lhota konaného dne Zahájení: hodin Ukončení: hodin Přítomni: sl. Hladíková Iveta Dis., p. Patočka Radek, p. Ing. Bernat Zdeněk, pí. Záhorová Kateřina,, p. Procházka Martin, p. Machurka František Omluveni: sl. Suchánková Michaela Program: 1) Zahájení 2) Volba zapisovatele 3) Kontrola usnesení 4) Zrušení stavebního výboru-rozdělení 5) Odsouhlasení prodeje stavebních parcel směr Kolín, začlenění podmínky do smluv 6) Seznámení s novinkami v mikroregionu Zálabí 7) Žádost MŠ Jestřabí Lhota 8) Odsouhlasení investičního příspěvku MŚ Jestřabí Lhota ,- Kč. 9) Řešení otázky Sjezdu Lhot a Lehot ) Odsouhlasení pořádání Májů ) Řešení otázky dalšího hydročištění kanalizace od firmy Rekol 12) Převod části silnice II/328 na obec, řešení otázky údržby této silnice 13) TPCA- Grat na rok ) Jednací řád 15) Muller- nabídka na opravu kanalizace ve spojitosti se stížností paní Ivany Šlézové 16) Řešení již probrané stížnosti p.procházky-rozhlasové vedení před jeho domem 17) Návrh pro vytvoření cyklostezky 18) Návrh rekonstrukce kanceláře obecního úřadu + s tím spojený úklid OÚ 19) Různé 20) Závěr 1) Zahájení provedla předsedající starostka obce. Konstatovala, že dnešní zasedání bylo řádně svoláno a že zasedání OZ je usnášení se schopné. Dále seznámila s programem zasedání. Program byl bez připomínek schválen. 2) Zapisovatelkou byla navržena sl. Hladíková, jako ověřovatelé p.ing.zdeněk Bernat, p. Martin Procházka a do návrhové komise p. František Machurka, pí. Kateřina Záhorová 3) Kontrola usnesení z /12/2006 Od ledna 2007 navrhuje starostka místo p. Rudolfa zaměstnat pracovníka vedeného na Úřadu práce na plný úvazek. Dotace na takového zaměstnance od ÚP je 7 700,- Kč bez zdravotního a sociálního poj. Podmínka pro tuto dotaci je zaměstnat takového člověka na 1 rok. Předpokládaná částka pro zaměstnance obce, který bude provádět potřebné úpravy a práce v obci je ,- Kč.

2 2 5/12/2006 Parcely č. 349/23 a 349/48 majetek obce smlouva o smlouvě budoucí zřízení věcného břemene pod cestou vede elektřina, poplatek 500,- Kč. 6/12/2006 Datak připravena výpověď ze strany obce. Nabídka od p. Pánka Týnec nad Labem zřízení nových internetových stránek do konce ledna /12/2006 Výpočet cen parcel u hřbitova a parcel směr ke Kolínu. V porovnání nákladů a zisku obce byla navržena cena parcel směr Kolín 350,- Kč/m2 8/12/2006 Lhoteckému mysliveckému sdružení byla odsouhlasena dotace ve výši ,- Kč na ochranu přírody, péči o zvěř a celkové zlepšení živ. prostředí. 9/12/2006 Řešena stížnost paní Zemanové ohledně nespokojenosti s plynovým pilířkem. OZ se dohodlo na tom, že se smlouva nebude mezi Obcí a pí. Zemanovou předělávat, pouze pi.zemanové bude domeček vrácen. 11/12/2006 Obec obdržela dopis ve kterém fa která má pronajatý vodojem v J.Lhotě žádá o pozastavení smlouvy od do z důvodu neplacení Vodafonu. Obec by přišla o ,- Kč-.Smlouva se na půl roku pozastaví 12/12/2006 Sepsán dodatek s firmou Olympii Chrudim. O prodloužení dokončení prací do ve výkopových pracích a do budou provedeny všechny potřebné zkoušky a papírování. 13/12/2006 Vícepráce fa Olympia 1) Ulice u hřiště odčerpání vody 20 hod /56 Kč/hod 1 120,-Kč 2) Pažení 120 m2 216Kč/m celkem tyto vícepráce ,- Kč 3) Oproti projektu museli změnit trasu přes chodník u Jelínků, Holečků, Dušků další vícepráce 70 m2 265,- Kč/m2 celkem pokládka ,- Kč. 4) Dále startovací jámy na protlaky 12 ks 2 148,-Kč Vícepráce fa Olympia zaviněné fa Konkret byly navzájem proplaceny. 14/12/2006 Dále i fa Konkret podala na OÚ žádost o úhradu víceprací sekání u Nik pod úroveň země 300,- Kč/m2. 15/12/2006 Hydročištění a TV monitoring čištění kanalizace fa Rekol, s.r.o. Kolín IV Celkem k dnešnímu dni 6 dnů práce 45 hod. celkem ,- Kč Fa Rekol snížila o polovinu naježděné km. 16/12/2006 Z fa Vodos Kolín přišlo zvýšení vodného od ledna 2007 z 19,30 Kč na 20,31 Kč bez DPH.Odsouhlaseno. 17/12/2006 Z ÚZSVM Kolín přišel dopis týkající se parcely č. 220/1 hlavní hřiště o výměře m2 a kabin p. č. 284/2 o výměře 72 m2. a dále st. P. č. 176/1 o výměře 244 m /3 o výměře 73 m2 Mateřská škola. Odsouhlasen zastupitelstvem bezplatný převod.

3 3 18/12/2006 Zástupci OZ se již byly na pozemek vhodný jako výběh pro koně podívat šlo by o obecní pozemek o 100 m2 za cenu 100,- Kč/rok s podmínkou, že na tomto pozemku nebudou umístěny žádné stroje ani hnůj. Smlouva by byla uzavřena na dobu neurčitou výpovědní lhůta 2 měsíce. 19/12/2006 Pan Ing. Bernat seznámil přítomné členy OZ s rozpočtovým opatřením č. 4, dále s rozpočtovým výhledem obce na rok 2007 a dále s rozpočtovým provizoriem na rok 2007 ve výši 1/12 z rozpočtu /12/2006 Starostka předložila k odsouhlasení dohodu o provedení práce pí. Bláhové praní, žehlení prádla pro MŠ 460,- Kč/měsíc pí. Březinové úvazek 25% 1 300,- /měsíc pí. Neubertové doplacení do úvazku 3 000,-/měsíc 4) Od vstoupil v platnost nový stavební zákon, podle kterého se ruší všechny pravomoci v oblasti výstavby, které dosud Obce měli. S tím zaniká i stavební výbor v naší obci. Při této příležitosti navrhla slečna starostka rozdělení kontrolního výboru a životního prostředí mezi dva členy, z důvodů velkého rozsahu, a to mezi Kateřinu Záhorovou jako předsedkyni kontrolního výboru a Martina Procházku jako předsedu výboru životního prostředí. OZ souhlasí s rozdělením kontrolního výboru a výboru životního prostředí mezi dva členy. A to mezi Kateřinu Záhorovou a Martina Procházku. 5) Stavební parcely v lokalitě Za Feherem na základě zájmu žadatelů o parcely, podala sl.starostka návrh, aby obec začala prodávat stavební parcely zájemcům, s tím že zasíťování bude provedeno dodatečně. Zároveň se jednalo o úpravě kupních smluv, jelikož obecní zastupitelstvo žádá o doplnění podmínek kupních smluv započetí stavby a možnosti eventuelního dalšího prodeje parcel. OZ souhlasí se započetím prodeje staveb.parcel, a s navrženou úpravou kupních smluv. 6) Mikroregion Zálabí se konala v Býchorech schůzka Mikroregion Zálabí.Hlavním tématem byla dopravní obslužnost. Zavedení nových tarifních pásem,které vstoupí v platnost během měsíce března. Lidé budou průběžně informováni.dále se hovořilo o výstavbě chráněných bytů pro seniory, prozatím bude zpracován projekt. 7) Paní ředitelka požádala OÚ o poskytnutí dotace z rozpočtu ve výši ,-Kč. OZ souhlasí s poskytnutím dotace MŠ ve výši ,- Kč. 8) Dále seznámila přítomné členy OZ s nutnými opravami v MŠ a požádala o jejich nápravu: - protékající splachovadlo - ořezání živého plotu na zahradě - odstranění hromady větví a kompostu ze zahrady - výměna prasklých skel v okně u kuchyně a v jídelně - prasklé luxfery ve verandičce - zabudování zásuvky ve třídě - oprava světel ve třídách - dokončení nátěru plotu

4 4 Pan Radek Patočka se nabídl,že protékající splachovadlo ve školce spraví ve vlastní režii. OZ rozhodlo že ostatní opravy budou realizovány až po přijetí nového zaměstnance. Paní ředitelka vznesla dotaz, jestli nákup nových popelnic pro MŠ uhradí OÚ a rovněž poplatek za komunální odpad. OZ rozhodlo,že MŠ si uhradí tyto poplatky ze svého rozpočtu. 9 )Sjezd Lhot a Lehot- Pan Braniš přinesl návrh smlouvy, smlouva byla předložena a zkonzultována s paní Martinovou. Dne 15.února se zastupitelstvo sejde na mimořádné schůzi zastupitelstva, na které se doplní potřebné body. 10) Máje 2007 letošní Máje budou organizovány pod vedením paní Markéty Kurešové. Pan Procházka vznesl námitku ohledně kapely pana Petráška,který by měl na celé akci hrát,doporučil pro určitou změnu kapelu pana Hartmana. Předběžně budou Máje zvěčněny Markétou Kurešovou ml.. Všechny fotografie pak budou vypáleny na cd. OZ souhlasí s pořádáním Májů pod vedením paní Markéty Kurešové a s vytvořením fotodokumentace Markétou Kurešovou ml., Dále rozhodlo, že Michaela Suchánková zjistí cenu kapely pana Hartmana. 11) Fa Rekol vytvořila obci Jestřabí Lhota nabídku na vyčištění kanalizačního odtoku (příkopku). A případného pokračování čištění kanalizace.pan Machurka navrhl, aby se čištění příkopku domluvilo s panem Hurychem,který má k dispozici šikovný bagřík. OZ rozhodlo o nepokračování ve spolupráci s fa Rekol, a že pan Machurka zajistí případné čištění příkopku s panem Hurychem. 12) Správa a údržba silnic Kutná Hora, přísp.org., nám dne zaslala dopis se sdělením,že uvedením staveb (přeložky silnic II/125 Ovčáry Velký Osek a II/328 Ovčáry Jestřabí lhota Dobšice D11 ) do provozu, dochází ke změnám dopravního významu pozemních komunikací. Tedy i původních úseků silnice II/328 v obci Jestřabí Lhota. Jedná se o první úsek v délce 0,816 km začínající na nově vybudované přeložce silnice II328 a končící na křižovatce se silnicí III/3279. A druhý úsek začínající na křižovatce se silnicí III/3279 a končící napojením na přeložku silnice II/328- délka cca 0,900 km. Jedná se o změnu kategorie přeřazení do MK ve smyslu ustanovení zákona o pozemních komunikacích. Správcem MK je obec. OZ souhlasí s převzetím MK zmíněném výše. Na zasedání byla vznesena otázka ohledně udržování těchto silnic v zimním období Dosud jsou v zimně obecní komunikace uklízeny Zemědělské obchodním družstvem Ovčáry, kterým obec tyto úkony hradí. Byl zde podán návrh o zakoupení sněžného pluhu a oslovení pana Neuberta nebo někoho ze vsi jestli by tyto služby pro obec za poplatek neprováděl. OZ rozhodlo, že sl.starostka zjistí aktuální ceny pluhu a optá se p.neuberta a místních zdali by tyto služby pro obec nezajišťovali.

5 5 13) Nadace Partnerství vyhlásilo nové kolo grantového programu Partnerství pro Kolínsko pro rok 2007 finančně podporovaného společností Toyota Peugeot Citroen Automobile (TPCA) a administrovaného Nadací Partnerství.Pro tento rok jsou tyto priority: I.Bezpečná doprava II.Veřejná prostranství jako místa setkání III.Kulturní,historické a přírodní dědictví regionu IV.Podpora vzdělávání V této souvislosti uspořádalo TPCA schůzi věnovanou právě grantové problematice. Této schůze se zúčastnil pan místostarosta Radek Patočka. Pro letošní rok bylo zamýšleno udělat projekt týkající se letošního Sjezdu Lhot a Lehot. Pan Patočka se na toto téma zeptal na schůzi v TPCA a bylo mu sděleno,že tato jednorázová akce do jejich priorit nespadá. Proto při schůzi zastupitelstva, navrhl pan Patočka, zažádat grant na vybavení, které bychom využili jako obec na konání Sjezdu Lhot a Lehot, tak i na konání nejrůznějších kulturních a společenských akcí, tak i pro potřeby našeho mikroregionu Zálabí( při schůzi mikroregionu starostka zjistila stav tohoto vybavení).přesněji by se jednalo o pivní sety,elektrocentrálu, velký party stan a podium. Dalším návrhem bylo postavení dětského hřiště.jelikož pro dětské hřiště nemáme zatím vyčleněný pozemek, dohodlo se zastupitelstvo pro vybavení. OZ se usneslo,že pro letošní rok zažádá Obec o grant na vybavení pro kulturní a společenské akce. Dále se OZ usneslo že pro výběr návrhu na příští grantové žádosti budou zapojeni i občané naší obce. 14) Sestavení Jednacího řádu Obce Jestřabí Lhota Jednací řád dostalo zastupitelstvo zkopírované domů pro nastudování a připomínkování. OZ předloží tento Jednací řád pro odsouhlasení na mimořádné schůzi OZ dne ) Již na minulém zastupitelstvu se jednalo o otázce kritické situaci ulice u hřiště (od rodiny Vlastníků po Pavelkovi) kde se místy propadá kanalizace, praská vodovod a i povrch ulice je v katastrofálním stavu. V zhledem k této situaci Obec zadala panu Mullerovi, aby nám vypracoval nabídky na řešení tohoto problému.pan Muller zatím zaslal Obci předběžnou nabídku na opravu kanalizace, která je v celkové hodnotě 1, ,04. Panu Patočkovi tato nabídka připadá nesmyslně vysoká.panu Machurkovi přijde nerozumné opravovat celou kanalizaci. Proto mezi další návrhy padlo vykopat na dvou místech stávající kanalizaci, kudy by se vpustila kamera pro zmapování celé situace stavu kanalizace.a zadat i jiným firmám aby vytvořili cenové nabídky. OZ se usneslo provést prohlídku kamerou celé kanalizace, a zadat dalším firmám vypracování nabídek. 16) V zápisu schůze zastupitelstva 6/2005 byla řešena stížnost rozhlasového kabelu před domem pana Procházky.V tomto zápisu bylo usneseno,že rozhlasový kabel se do země položí při pokládce plynu. Sl.starostka tuto problematiku připomněla OZ se rozhodlo, že slečna starostka zjistí firmy, které tuto pokládku dělají.

6 6 17) Vytvoření návrhu cyklostezky pro zapojení do již projektovaných návrhů ostatních Obcí Mikroregionu Zálabí (Tři Dvory-Býchory-Němčice-Ohaře ). Předneseny tyto návrhy. 1,Trasa Jestřabí Lhota Ovčáry s odbočkou na Býchory 2,Trasa Jestřabí lhota Býchory ) Další napojení na zamýšlené cyklostezky 3,Trasa Jestřabí Lhota Volárna ( napojení na budovanou cyklostezku k TPCA) Prozatím se OZ usneslo o vybudování projektu pro kratší variantu do Býchor. S možností pozdějším napojení na okolní cyklostezky. Sl.starostka zjistí všechny potřebné náležitosti. 18) V tomto roce by měla proběhnout na OÚ a v MŠ Jestřabí Lhota plynofikace těchto objektů. A při této příležitosti se zamýšlí o částečné rekonstrukci kanceláře na OÚ. OZ souhlasí s plynofikací těchto objektů, a také s částečnou rekonstrukcí kanceláře úřadu. 19) Různé - Oslovení majitelů parcel v lokalitě za Klepišem a Tvrdíkem - Seznámení se situací- stavební povolení pro dešťovou kanalizaci v lokalitě stavebních Parcel U hřbitova - Plánování domu pro seniory v Obci Býchory - Nový zaměstnanec v březnu- pracovní úřad přizná dotace od března 20) Závěr provedla starostka. Poděkovala přítomným za účast a poté zasedání ukončila. Zapsala: Hladíková V Jestřabí Lhotě dne Ověřovatelé zápisu č. 01/2007 p.ing.zdeněk Bernat. p.martin Procházka..

7 7 U s n e s e n í z 1. zasedání zastupitelstva obce Jestřabí Lhota konaného dne /01/2007 Na základě zájmu žadatelů projednáváno započít prodej stavebních parcel v lokalitě Za Feherem A řešena úprava kupních smluv o doplnění podmínek o započetí stavby a možnosti eventuelního dalšího prodeje. OZ souhlasí se započetím prodeje staveb.parcel, a s navrženou úpravou kupních smluv. 07/01/2007 Paní ředitelka požádala OÚ o poskytnutí dotace z rozpočtu ve výši ,-. OZ souhlasí s poskytnutím dotace MŠ ve výši ,- Kč. 08/01/2007 MŠ předložila žádost s nutnými opravami Protékající splachovadlo - ořezání živého plotu v zahradě - odstranění hromady větví a kompostu ze zahrady - výměna prasklých skel v okně u kuchyně a v jídelně - prasklé luxfery ve verandičce - zabudování zásuvky ve třídě - oprava světel ve třídách - dokončení nátěru plotu Pan Radek Patočka se nabídl,že protékající splachovadlo ve školce spraví ve vlastní režii. OZ rozhodlo že ostatní opravy budou realizovány až po přijetí nového zaměstnance. Paní ředitelka vznesla dotaz, jestli nákup nových popelnic pro MŠ uhradí OÚ a rovněž poplatek za komunální odpad. OZ rozhodlo,že MŠ si uhradí tyto poplatky ze svého rozpočtu. 10/01/2007 Máje 2007 letos organizaci Staročeských Májů v Jestřabí Lhotě povede Markéta Kurešová st.+ Markéta Kurešová ml..návrh změnit kapelu doprovázející celou akci- kapela pana Hartman. OZ souhlasí s pořádáním Májů pod vedením paní Markéty Kurešové a s vytvořením fotodokumentace Markétou Kurešovou ml., Dále rozhodlo, že Michaela Suchánková zjistí cenu kapely pana Hartmana. 11/01/2007 Fa Rekol vytvořila obci Jestřabí Lhota nabídku na vyčištění kanalizačního odtoku (příkopku). A případného pokračování čištění kanalizace.pan Machurka navrhl, aby se čištění příkopku domluvilo s panem Hurychem,který má k dispozici šikovný bagřík. OZ rozhodlo o nepokračování ve spolupráci s fa Rekol, a že pan Machurka Zajistí případné čištění příkopku s panem Hurychem. 12/01/2007Změna kategorie dvou úseků silnice II/328 přeřazení do MK, kdy správce MK je obec. OZ souhlasí s převzetím MK

8 8 Řešena údržba MK-2 návrhy- 1, Zemědělském obchodním družstvem Ovčáry, kterým obec tyto úkony hradí. 2, zakoupení sněžného pluhu a oslovení pana Neuberta nebo někoho ze vsi jestli by tyto služby pro obec za poplatek neprováděl. OZ rozhodlo, že sl.starostka zjistí aktuální ceny pluhu a optá se p.neuberta a místních zdali by tyto služby pro obec nezajišťovali. 13/01/2007 Vyhlášeno nové kolo grantového programu Partnerství pro Kolínsko OZ se usneslo,že pro letošní rok zažádá Obec o grant na vybavení pro kulturní a společenské akce ( elektrocentrála,party stan,pivní sety atd.). Dále se OZ usneslo že pro výběr návrhu na příští grantové žádosti budou zapojeni i občané naší obce. 14/01/2007 Sestavení Jednacího řádu Obce Jestřabí Lhota Jednací řád dostalo zastupitelstvo zkopírované domů pro nastudování a připomínkování. OZ předloží tento Jednací řád pro odsouhlasení na mimořádné schůzi OZ dne /01/2007 Řešení situace stavu ulice u hřiště od Šlézů k Pavelkům. Předložena nabídka firmy Mullera vyčísleno na 1,059,356,04. Zastupitelům se zdá nabídka drahá. OZ se usneslo provést prohlídku kamerou celé kanalizace, a zadat dalším firmám vypracování nabídek. 16/01/2007V zápisu schůze zastupitelstva 6/2005 byla řešena stížnost pana Procházky.V tomto zápisu bylo usneseno,že rozhlasový kabel se do země položí při pokládce plynu. Sl.starostka tuto problematiku připomněla OZ se rozhodlo, že slečna starostka zjistí firmy které tuto pokládku dělají. 17/01/2007 Vytvoření návrhu cyklostezky pro zapojení do již projektovaných návrhů ostatních Obcí Mikroregionu Zálabí (Tři Dvory-Býchory-Němčice-Ohaře ). Předneseny tyto návrhy. 1,Trasa Jestřabí Lhota Ovčáry s odbočkou na Býchory 2,Trasa Jestřabí lhota Býchory ) Další napojení na zamýšlené cyklostezky 3,Trasa Jestřabí Lhota Volárna ( napojení na budovanou cyklostezku k TPCA) Prozatím se OZ usneslo o vybudování projektu pro kratší variantu do Býchor. S možností pozdějším napojení na okolní cyklostezky. Sl.starostka zjistí všechny potřebné náležitosti. 18/01/2007V tomto roce by měla proběhnout na OÚ a v MŠ Jestřabí Lhota plynofikace těchto objektů. A při této příležitosti se zamýšlí o částečné rekonstrukci kanceláře na OÚ OZ souhlasí s plynofikací těchto objektů, a také s částečnou rekonstrukcí kanceláře úřadu. Návrh usnesení byl schválen všemi hlasy... místostarosta.. starosta

Zápis č. 2/2007 ze zasedání zastupitelstva obce Jestřabí Lhota konaného dne 15. 3. 2007 Zahájení: 18.30 hodin Ukončení: 20.

Zápis č. 2/2007 ze zasedání zastupitelstva obce Jestřabí Lhota konaného dne 15. 3. 2007 Zahájení: 18.30 hodin Ukončení: 20. Zápis č. 2/2007 ze zasedání zastupitelstva obce Jestřabí Lhota konaného dne 15. 3. 2007 Zahájení: 18.30 hodin Ukončení: 20.10 hodin Přítomni: sl. Hladíková Iveta Dis., p. Patočka Radek, p Ing. Bernat Zdeněk,

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

ZÁPIS VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č. 24/2018 konaného dne , 19:00 v obecním hostinci U Věčné žízně v Pěčicích

ZÁPIS VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č. 24/2018 konaného dne , 19:00 v obecním hostinci U Věčné žízně v Pěčicích ZÁPIS VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č. 24/2018 konaného dne 21.9.2017, 19:00 v obecním hostinci U Věčné žízně v Pěčicích PŘÍTOMNI: Lukáš Kováč, Iveta Barešová, Kateřina Šedivá, OMLUVENI: Jana

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis č. 3/2009. Výsledek hlasování: pro 6 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2009. Výsledek hlasování: pro 6 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 2. dubna 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 24. 6. 2019 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, MVDr. Ivana Koláčková Ph.D., Ing. Jana Zemanová Ph.D., Pavel Kaláb. Jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj Zápis ze zasedání ZO č. 4 ze dne 17.5.2013 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr Bk Nepřítomni omluveni: Mgr. Věra S, Jiří P,, Pavel Ch Nepřítomni neomluveni:

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 2.5. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: pří zahájení 7 členů, od projednávání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 16/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 23. 3. 2012

Zápis č. 16/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 23. 3. 2012 Zápis č. 16/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 23. 3. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Přítomni: p. Kápl, Ing. Formánek, Ing. Kaněra, Mgr. Klavíková, Ing. Kožmín, Ing. Malát,

Více

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně.

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne 26.4.2016 od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Členové zastupitelstva: Přítomni: Ing. Pavel Moucha, Petr Matějovský,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 13.3.2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 4. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 31. 3. 2015 v 19:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 8/2014 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 8/2014 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 8/2014 ze dne 22.09.2014 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Ing. Iveta Urválková, Bc. Josef Tuček, Anna Šandová, Mgr. Tomáš Zemánek,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

ZÁPIS č.2/2012. Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chlumčany konaného dne 17.4.2012 v 19,00 hodin. (JN) Vladimír Nič.

ZÁPIS č.2/2012. Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chlumčany konaného dne 17.4.2012 v 19,00 hodin. (JN) Vladimír Nič. ZÁPIS č.2/2012 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chlumčany konaného dne 17.4.2012 v 19,00 hodin MíSTO KONÁNí v sídle Obecního úřadu-chlumčany čp. 154 PSČ43903 PŘíTOMNI Jarmila Nechanická starostka

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne v 17:00 hod. v kanceláři obecního úřadu.

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne v 17:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 9. 12. 2015 v 17:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z Á P I S č. 1/2017. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 18:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Mešno

Z Á P I S č. 1/2017. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 18:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Mešno Z Á P I S č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 16.02. 2017 od 18:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Mešno Přítomni: ing. Petr Vladimír, Brůha Josef, Blahová Kateřina, Ešner Pavel,

Více

Zápis č. 6/2016. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016

Zápis č. 6/2016. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016 Zápis č. 6/2016 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016 Schůze zahájena: 17:01 hodin Schůze ukončena: 18:35 hodin Přítomni: Helena Večeřová, Tomáš Prokop, Ing. Zlata Lakomá,

Více

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013 Z Á P I S z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Návrh rozpočtu na rok

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin Z á p i s z VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.9. 2011 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:35 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 12. 2016 místo

Více

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 13.12.2010 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 19.50 hodin PŘÍTOMNI: NEPŘÍTOMEN: OMLUVENI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek,

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00726/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel Sl, Petr B, H K Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel

Více

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 11. 2011 v 19.00 hod. Počet přítomných členů dle

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. února 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/6 Z á p i s č. 1 / 2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 17. 12. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 27.9.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Zápis č. 5/2013. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice. konaného dne v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích.

Zápis č. 5/2013. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice. konaného dne v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích. Zápis č. 5/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice konaného dne 16. 9. 2013 v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích. Přítomni : Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil, Hladíková Jana,

Více

Z Á P I S P R O G R A M

Z Á P I S P R O G R A M Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce v Čučicích dne 22.12. 2006 v 19:00 hod. v sále KD obce Čučice Přítomní : Peter POLLÁK, Libuše PRUDÍKOVÁ, Luboš MEDŘÍK, Zoja HANÁKOVÁ, Milan DOHNAL, Zdeněk ADAM,

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 15.10.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová,

Více

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne )

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne ) Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Janová Den konání: 22. února 2012 Začátek jednání: 17,00 hod. Místo konání: kancelář starosty obce Přítomni: viz. prezenční listina Konec jednání: 18,50 hod. 1.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří.

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Přítomni: 9 členů ZO, 3 občané, viz prezenční listina Omluveni: 0 Neomluveni:

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne 16. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Kateřina Teplá, Jiří Karvánek, Iva

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

OBEC KOMÁROV. Hlasování: pro 5 - M. Zapletalová, K. Dědič, R. Vránová, L. Winker Chytilová, J. Bětík proti: 0 zdržel se: 0 Ověřovatelé: J.

OBEC KOMÁROV. Hlasování: pro 5 - M. Zapletalová, K. Dědič, R. Vránová, L. Winker Chytilová, J. Bětík proti: 0 zdržel se: 0 Ověřovatelé: J. OBEC KOMÁROV zápis ze 6. zasedání zastupitelstva obce Komárov dne 20. dubna 2015 Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu Komárov od 18.00 hodin. Jednání vedla starostka

Více

Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE 5. 11. 2018 Ustavující zasedání zastupitelstva obce Těšovice bylo zahájeno v 17.00 hod. dosavadním starostou obce p.

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 7. 11. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne , od hodin

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne , od hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 31, konaného dne 17. 7. 2013, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Z á p i s. v restauraci v Libkově.

Z á p i s. v restauraci v Libkově. Obec Libkov 34506 Kdyně Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 28.12.2016 v 19:00 hodin v restauraci v Libkově. Přítomni: Ptlanzer Jan, Černá Barbora, Tauscherová Václava, Trněná

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:03 hod. do 20:33 hod. Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček, Jiří Horák, Attila

Více

Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne 27.7.2012 Dne 27.7.2012 se v 19.00 hodin konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z á p i s č. 33/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 26.2.2014

Z á p i s č. 33/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 26.2.2014 Z á p i s č. 33/2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 08:25 Rangl, Vlastimila Stará, Jan Turek Ze 7 členů zastupitelstva obce přítomno: 7 Zastupitelstvo

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin.

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 14. 11. 2015, od 10:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání:

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání: Z Á P I S ze 40. řádného zasedání zastupitelstva obce Archlebov konaného ve čtvrtek 28.6.2018 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obřadní síně na hasičce s tímto programem: ad 1) Zahájení: Zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 26. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 26. 5. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 26. 5. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:37 19:01 hodin přítomni:

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více