Technicko-ekonomická studie

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technicko-ekonomická studie"

Transkript

1 Technicko-ekonomická studie ÚVOD Rozšíření městského kamerového systému pro město Dubá 1. POPIS STÁVAJÍCÍHO STAVU MKDS DUBÁ 1.1. KAMEROVÝ BOD 1.2. BEZDRÁTOVÉ SPOJE 1.3. ZÁZNAMOVÉ PRACOVIŠTĚ 2. POŽADAVKY NA ROZŠÍŘENÍ 2.1. OBECNÉ POŽADAVKY - KAMERY Statická kamera Otočná kamera 2.2. OBECNÉ POŽADAVKY BEZDRÁTOVÉ SPOJE Převaděč bezdrátového signálu bytový dům Českolipská 2.3. OBECNÉ POŽADAVKY ZÁZNAMOVÉ A DOHLEDOVÉ PRACOVIŠTĚ Dohledové pracoviště služebna hlídací agentury 3. SPECIFIKACE UMÍSTĚNÍ KAMER A BEZDRÁTOVÝCH ZAŘÍZENÍ 3.1. KAMEROVÝ BOD Č. 1 MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 3.2. KAMEROVÝ BOD Č. 2 ULICE ŠKOLNÍ 3.3. KAMEROVÝ BOD Č. 3 ULICE ČESKOLIPSKÁ 3.4. KAMEROVÝ BOD Č. 4 AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ 3.5. KAMEROVÝ BOD Č. 5 ULICE ŠKOLNÍ 3.6. KAMEROVÝ BOD Č. 6 ULICE ČESKOLIPSKÁ 4. ORIENTAČNÍ SNÍMKY LOKALIT S UMÍSTĚNÍM KAMEROVÝCH BODŮ 4.1. KAMEROVÝ BOD Č KAMEROVÝ BOD Č KAMEROVÝ BOD Č KAMEROVÝ BOD Č KAMEROVÝ BOD Č KAMEROVÝ BOD Č PŘÍLOHY

2 ÚVOD Na podzim roku 2007 byl ve městě Dubá vybudován kamerový systém sestávající se z jedné otočné a jedné statické kamery, bezdrátových spojů a záznamového pracoviště. Celý kamerový systém byl plně funkční až cca do ledna tohoto roku, kdy byla statická kamera vandaly zcizena. Od té doby je kamerový systém složen pouze z jedné otočné kamery. 1. POPIS STÁVAJÍCÍHO STAVU MKDS DUBÁ 1.1. KAMEROVÝ BOD Stávající kamerový systém je složen z jedné otočné IP kamery Axis 232 Day and Night. Tato kamera je umístěna na sloupu VO na rohu ulice Školní ve výšce 6 m a je napájena přímo z paty sloupu VO, kde je přiveden trvalý přívod 230V BEZDRÁTOVÉ SPOJE U otočné kamery je umístěno bezdrátové zařízení Compex WP54AG, doplněné o panelovou anténu 13dBi. Toto bezdrátové zařízení je, stejně jako kamera samotná, napájeno ze sloupu VO. Z tohoto místa je přímá viditelnost na budovu Městského úřadu, kde je umístěno bezdrátové zařízení Compex WP54AG. Toto bezdrátové zařízení je umístěno v místnosti správy lesů a pomocí kabelu Nordix (cca 2m) je propojeno s panelovou anténou 13dBi, která je umístěna vně budovy úřadu. Jelikož druhý kamerový bod, složený ze statické kamery, neměl přímou viditelnost na budovu Městského úřadu, byl na střeše budovy bytového domu v Českolipské ulici vybudován bezdrátový převaděč signálu. Tento převaděč je tvořen bezdrátovým zařízením Mikrotik RB133, jednou panelovou anténou 13dBi a jednou panelovou anténou 19dBi ZÁZNAMOVÉ PRACOVIŠTĚ Bezobslužné záznamové pracoviště složené ze stolního počítače, doplněného o jeden monitor, je umístěno v budově Městského úřadu v 1. NP. Toto pracoviště je propojeno s LAN sítí úřadu, kam je rovněž připojeno výše popsané bezdrátové zařízení Compex a je tak zajištěno datové spojení počítače s celým kamerovým systémem. Jako záznamový software slouží program Go1984 ve verzi Pro.

3 2. POŽADAVKY NA ROZŠÍŘENÍ 2.1. OBECNÉ POŽADAVKY - KAMERY S ohledem na místní podmínky a potřeby orgánů odpovědných za správu a dohled nad kamerovým systémem byly vybrány tyto minimální parametry, které musí navržené kamery splňovat Statická kamera Venkovní statická barevná kamera Automaticky vyhřívaný a odvětrávaný kryt Automatické řízení sluneční clony Snímač CCD 1/3 CMOS s progresivním skenováním Rozlišení: 1280x960 Světelná citlivost: 0,06 lux Snímkovací frekvence: 30 snímků/vteřina ve všech rozlišeních Video Stream: Motion JPEG, H.264 Napájení PoE Rozsah teplot: -40 C ~ +50 C provedení držáků a konzolí pro upevnění kamer musí být provedeno zásadně v protikorozní úpravě Otočná kamera Venkovní otočná barevná kamera Automaticky vyhřívaný a odvětrávaný kryt Automatické řízení sluneční clony Snímač CCD 1/3 CMOS s progresivním skenováním Rozlišení: 1280x720 Světelná citlivost: 0,04 lux Snímkovací frekvence: 30 snímků/vteřina ve všech rozlišeních Video Stream: Motion JPEG, H x optický zoom 12x digitální zoom Napájení PoE Rozsah teplot: -40 C ~ +50 C provedení držáků a konzolí pro upevnění kamery musí být provedeno zásadně v protikorozní úpravě

4 2.2. OBECNÉ POŽADAVKY BEZDRÁTOVÉ SPOJE Bezdrátová zařízení musí pracovat v bezlicenčním pásmu 5 GHz a musí splňovat minimální požadavky na propustnost dat od kamer tak, aby nebyl celý systém degradován nízkými přenosovými rychlostmi Převaděč bezdrátového signálu bytový dům Českolipská K propojení kamerových bodů s monitorovacím pracovištěm slouží stávající převaděč umístěný na bytovém domě v ulici Českolipská. Zde bylo vybudováno centrum pro spojení dnes již chybějící kamery. Na tento převaděč mají viditelnost všechny plánované kamerové body, které nemají přímou viditelnost na Městský úřad Dubá. Tedy kamery č. 3, 4, 5, 6. Výstavba rozšíření kamerového systému předpokládá kompletní nahrazení stávajícího bezdrátového pojítka umístěného na střeše bytového domu. A to vzhledem k jeho nedostatečné datové propustnosti dat ze čtyř nově vybudovaných kamerových bodů. Stávající převaděč bezdrátového signálu pracující v pásmu 5 GHz je umístěn na střeše bytového domu, a sice ve skříni o rozměrech 240x190x190mm. Do této skříně je dotažen trvalý přívod napájení 230V. Technicko-ekonomická studie předpokládá ponechání stávající skříně a využití trvalého přívodu elektřiny OBECNÉ POŽADAVKY ZÁZNAMOVÉ A DOHLEDOVÉ PRACOVIŠTĚ Technicko-ekonomická studie předpokládá kompletní výměnu záznamového pracoviště a to včetně monitoru, jelikož výkon pracoviště již není dostačující pro plánované rozšíření kamerového systému. Rovněž záznamový software je nutné aktualizovat, případně vyměnit tak, aby podporoval nové typy kamery. Je vyžadována dodávka záznamového pracoviště, na kterém je možné uchovat záznam ze všech kamer po dobu minimálně jednoho měsíce. Starší záznamy se musejí mazat automaticky, bez nutnosti zásahu obsluhy. Celý systém musí být v budoucnosti rozšiřitelný do max. počtu 16 kamer, s případnými minimálními budoucími investicemi, bez nutnosti dokoupení kamerových licencí. Napájení celého systému záznamového pracoviště musí být zálohováno pomocí záložního zdroje UPS s kapacitou minimálně 1000VA Dohledové pracoviště služebna hlídací agentury V budově Městského úřadu v Dubé sídlí hlídací agentura, které musí být v rámci tohoto projektu umožněn pouze dohled nad celým kamerovým systémem, bez možnosti nahlížet a pracovat se záznamy.

5 Pro účel dohledu tato technicko-ekonomická studie předpokládá využití stávajícího pracoviště hlídací agentury, které je propojeno do LAN sítě úřadu a je tak zajištěno propojení se záznamovým pracovištěm umístěným na služebně Policie ČR. Toto dohledové pracoviště bude doplněno o dva 24 LCD panely. 3. SPECIFIKACE UMÍSTĚNÍ KAMER A BEZDRÁTOVÝCH ZAŘÍZENÍ 3.1. KAMEROVÝ BOD Č. 1 MASARYKOVO NÁMĚSTÍ Na toto místo bude přesunuta stávající otočná kamera z kamerového bodu č. 2 a bude sloužit pro monitorování prostor Masarykova náměstí. Kamera bude umístěna na stožár VO, výška instalace 6 8m nad zemí. Přenos signálu bude probíhat nově vybudovaným pojítkem 5GHz, které bude sloužit pro přenos signálu od kamery směrem k budově Městského úřadu Dubá, kam je zajištěna přímá viditelnost. V patě sloupu VO bude zajištěn trvalý přívod 230V KAMEROVÝ BOD Č. 2 ULICE ŠKOLNÍ Stávající otočná kamera bude nahrazena novou statickou kamerou. Kamera bude umístěna na stožár VO, výška instalace 5 6m nad zemí a bude sloužit sledování bankomatu umístěného na rohu bytového domu v Českolipské ulici. Přenos signálu bude probíhat nově vybudovaným pojítkem 5GHz, které bude sloužit pro přenos signálu od kamery směrem k budově Městského úřadu Dubá, kam je zajištěna přímá viditelnost. V patě sloupu VO je zřízen trvalý přívod 230V KAMEROVÝ BOD Č. 3 ULICE ČESKOLIPSKÁ Statická kamera bude umístěna na stožár VO, výška instalace 6 8m nad zemí a bude sloužit sledování prostor okolo prodejen a přilehlého parkoviště. Přenos signálu bude probíhat nově vybudovaným pojítkem 5GHz, které bude sloužit pro přenos signálu od kamery směrem k převaděči umístěném na střeše bytového domu v Českolipské ulici, kam je zajištěna přímá viditelnost. V patě sloupu VO bude zajištěn trvalý přívod 230V KAMEROVÝ BOD Č. 4 AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ Otočná kamera bude umístěna na stožár VO, výška instalace 6 8m nad zemí a bude sloužit sledování prostor okolo autobusového nádraží a části Českolipské ulice. Přenos signálu bude probíhat nově vybudovaným pojítkem 5GHz, které bude sloužit pro přenos signálu od kamery směrem k retru umístěném na střeše bytového domu v Českolipské ulici, kam je zajištěna přímá viditelnost. V patě sloupu VO bude zajištěn trvalý přívod 230V.

6 3.5. KAMEROVÝ BOD Č. 5 ULICE ŠKOLNÍ Statická kamera bude umístěna na stožár VO, výška instalace 6 8m nad zemí a bude sloužit sledování prostor okolo pošty a přilehlého parkoviště. Přenos signálu bude probíhat nově vybudovaným pojítkem 5GHz, které bude sloužit pro přenos signálu od kamery směrem k retru umístěném na střeše bytového domu v Českolipské ulici, kam je zajištěna přímá viditelnost. V patě sloupu VO bude zajištěn trvalý přívod 230V KAMEROVÝ BOD Č. 6 ULICE ČESKOLIPSKÁ Statická kamera bude umístěna na stožár VO, výška instalace 6 8m nad zemí a bude sloužit sledování prostor okolo památkové budovy. Přenos signálu bude probíhat nově vybudovaným pojítkem 5GHz, které bude sloužit pro přenos signálu od kamery směrem k retru umístěném na střeše bytového domu v Českolipské ulici, kam je zajištěna přímá viditelnost. V patě sloupu VO bude zajištěn trvalý přívod 230V.

7 4. ORIENTAČNÍ SNÍMKY LOKALIT S UMÍSTĚNÍM KAMEROVÝCH BODŮ 4.1. KAMEROVÝ BOD Č. 1

8 4.2. KAMEROVÝ BOD Č. 2

9 4.3. KAMEROVÝ BOD Č. 3

10 4.4. KAMEROVÝ BOD Č. 4

11 4.5. KAMEROVÝ BOD Č. 5

12 4.6. KAMEROVÝ BOD Č. 6

13 5. PŘÍLOHY Příloha č. 1: Výkaz výměr

Technická zpráva s podrobnou specifikací systému

Technická zpráva s podrobnou specifikací systému Technická zpráva s podrobnou specifikací systému Identifikační údaje: Název projektu: Rozšíření městského kamerového systému obce Trmice - vybudování nového kamerového bodu v Žižkově ulici na domě č.p.

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č. 6 1. Všeobecný popis Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Předmětem tohoto projektu je návrh na instalaci kamerového systému ve městě Rýmařov, v rámci projektu Rýmařov- III. etapa

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Rozšíření kamerového systému Zadavatel: Město Kolín KRYCÍ LIST NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu podle odst. 3 12 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v

Více

Studie městského kamerového dohlížecího systému. (MKDS)

Studie městského kamerového dohlížecího systému. (MKDS) Studie městského kamerového dohlížecího systému. (MKDS) Zadavatel: Město Doksy Studii předkládá Jiří Zvěřina Nad Vršovskou horou 980/1 101 00 Praha 10 IČ: 127 86 217 Cíl studie Cílem této studie je navrhnout

Více

PROVÁDĚCÍ DOKUMENTACE

PROVÁDĚCÍ DOKUMENTACE MĚSTSKÝ KAMEROVÝ A DOHLÍŽECÍ SYSTÉM HOŘOVICE OBJEDNATEL: Město Hořovice Palackého náměstí 2 268 01 Hořovice IČO: 00233242 DIČ: CZ00233242 ZHOTOVITEL: Petr Hrdina Aloise Jiráska 180 261 01 Příbram IV IČO:

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 3/2012, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

Technická zpráva s podrobnou specifikací systému

Technická zpráva s podrobnou specifikací systému Technická zpráva s podrobnou specifikací systému Identifikační údaje: Název projektu: Místo dodávky: Charakter projektu: Vybudování nového městského kamerového systému města Doksy Město Doksy Dodávka nových

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 6/2013, o zadávání veřejných zakázek)

Více

Technická zpráva s podrobnou specifikací systému

Technická zpráva s podrobnou specifikací systému Technická zpráva s podrobnou specifikací systému Identifikační údaje: Název projektu: Místo dodávky: Charakter projektu: Vybudování nového městského kamerového dohlížecího systému města Mimoň Město Mimoň

Více

Koncový ceník CP PLUS

Koncový ceník CP PLUS Platnost ceníku od 18. 7. 2013 Stránka 1 z 10 * ceny bez DPH a recyklačních poplatků Koncový ceník CP PLUS Analogové kamery / 600 + 650 TV řádků CP-DY60M-E Senzor 1/3" SONY CCD * Rozlišení 600 TV řádků

Více

Příloha č. 5. Technické zadání. Smržovka Vybudování MKDS v rámci mikroregionu Tanvaldsko

Příloha č. 5. Technické zadání. Smržovka Vybudování MKDS v rámci mikroregionu Tanvaldsko Příloha č. 5 Technické zadání Smržovka Vybudování MKDS v rámci mikroregionu Tanvaldsko Datum: 2. 9. 2013 1. Úvod Cílem řešení Městského kamerového dohlížecího systému pro lokality Tanvald, Smržovka, Desná,

Více

Nabídka statické kamery

Nabídka statické kamery Nabídka statické kamery IP kamera venkovní, 1Mpix CMOS, IR-LED, IR-Cm jednotek cena/ks celkem celkem celkem (ks/m) bez DPH DPH s DPH 1 6 990,00 6 990,00 1 467,90 8 457,90 Instalační krabice IP56 včetně

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2010 WaveRF: Venkovní IP kamera, 1,3 Mpix, IR přísvit, H.264, 3GPP, PoE Profesionální megapixelová venkovní kamera v elegantním hliníkovém provedení s možností nočního

Více

Bc. Jaroslav ŘEHÁČEK, manažer prevence kriminality

Bc. Jaroslav ŘEHÁČEK, manažer prevence kriminality Vypracoval: Bc. Jaroslav ŘEHÁČEK, manažer prevence kriminality 1. HLAVNÍ A VEDLEJŠÍ CÍLE PROJEKTU Hlavními cíli projektu, který je vytvářen ve spolupráci města Jičín, Městské policie Jičín a Policie ČR,

Více

Video po IP sítích. Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové. Vše pod dohledem! www.planet.com.

Video po IP sítích. Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové. Vše pod dohledem! www.planet.com. Vše pod dohledem! Video po IP sítích Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové systémy připojovány k intranetovým a internetovým sítím a rozšiřuje se je jich dostupnost.

Více

Realizační studie MKDS v Doksech

Realizační studie MKDS v Doksech Realizační studie MKDS v Doksech Od realizace MKDS si Město Doksy slibuje snížení páchaných trestných činů, přestupkové činnosti a jiné pouliční delikvence a rovněž také zkvalitnění a zvýšení pocitu bezpečí

Více

Koncový ceník CP PLUS včetně DPH a recyklačních poplatků

Koncový ceník CP PLUS včetně DPH a recyklačních poplatků Platnost ceníku od15. 02. 2016 Stránka 1 z 10 * bez DPH a recyklačních poplatků Koncový ceník CP PLUS včetně DPH a recyklačních poplatků Analogové kamery 600-650 TV řádků CP-QAC-TC60L5-Q Senzor 1/3" HQIS

Více

EVPÚ Defence a.s. v roce 2016 slaví 15. výročí svého založení

EVPÚ Defence a.s. v roce 2016 slaví 15. výročí svého založení 1 EVPÚ Defence a.s. v roce 2016 slaví 15. výročí svého založení nyní více než 65 zaměstnanců specializace na vývoj a design výroba speciálních monitorovacích systémů pro čistě civilní použití (např. pro

Více

Koncový ceník CP PLUS

Koncový ceník CP PLUS Platnost ceníku od 03. 11. 2014 Stránka 1 z 10 * ceny bez DPH a recyklačních poplatků Koncový ceník CP PLUS Analogové kamery 600 + 650 TV řádků CP-EAC-DY65MVB Barevná vnitřní dome kamera Senzor 1/3" SONY

Více

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž Uživatelská příručka Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž 1 1. Popis produktu 2 2. Začínáme Zazvonění na zvonek bude

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2015

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2015 i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2015 UBIQUITI Ubiquiti - ethernetová přepěťová ochrana Přepěťová ochrana na Ethernet do všech instalací venkovních zařízení Ubiquiti. Ušetříte tak peníze za nové zařízení

Více

Popis produktu. IP video vzduchem. web http://www.camibox.eu

Popis produktu. IP video vzduchem. web http://www.camibox.eu IP video vzduchem IP video vzduchem Popis produktu CamiBOX je profesionální stavebnicové řešení systému bezdrátového přenosu obrazu z IP CCTV kamer, v bezlicenčním pásmu, určené pro venkovní použití. Systém

Více

Instalační manuál k barevné dveřní kamerové jednotce EMOS H1122

Instalační manuál k barevné dveřní kamerové jednotce EMOS H1122 2 Obsah dodávky Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 1x 1x 2x 1x hlavní kamerová jednotka montážní krabička šroub k uchycení do montážní krabice imbusový

Více

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky: Dodávka ICT a vnitřního vybavení pro KKC. Evidenční číslo: KRPK-21274/ČJ-2011-1900VZ

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky: Dodávka ICT a vnitřního vybavení pro KKC. Evidenční číslo: KRPK-21274/ČJ-2011-1900VZ ČÁST A) Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky: Dodávka ICT a vnitřního vybavení pro KKC Evidenční číslo: KRPK-2127/ČJ-2011-1900VZ PC sestava Podpora síťových protokolů: DMI ano; WFM

Více

STRÁŽ POD RALSKEM ( DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE )

STRÁŽ POD RALSKEM ( DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE ) Strana č. 1 ROZŠÍŘENÍ KAMEROVÉHO SYSTÉMU VE MĚSTĚ STRÁŽ POD RALSKEM ( DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE ) Vypracoval : Zdeněk Vácha Zodp. proj. : Zdeněk Vácha ZDENĚK VÁCHA PROJEKT. ELEKTRO Drážďanská 23

Více

Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 503 04 Černožice Schváleno radou obce dne 6.6. 2016 V Černožicích dne: 8.6. 2016. Veřejný zadavatel tímto vyzývá

Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 503 04 Černožice Schváleno radou obce dne 6.6. 2016 V Černožicích dne: 8.6. 2016. Veřejný zadavatel tímto vyzývá Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 503 04 Černožice Schváleno radou obce dne 6.6. 2016 V Černožicích dne: 8.6. 2016 Veřejný zadavatel tímto vyzývá v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti 6 a 12

Více

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Srpen 2014

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Srpen 2014 Obj. č. Obec. č. Typ Maloobchodní cena bez DPH Barevná sada EMOS sleva 0% 3010000101 3010000105 3010000106 3010000110 3010000109 301000012 3010000114 3010001128 *H1128 *H1128 1 000 Kč 3010000099 čelní

Více

Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out.

Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out. Milesight C2163-FPNA HD, Remote Zoom, IP SIP/VoIP, IR, out. Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Noční vidění na vzdálenost na 15 m Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu Funkce WDR Venkovní

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.10 /04.0023 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Digitální dveřní kukátko

Digitální dveřní kukátko Digitální dveřní kukátko Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Velmi dobrý poměr výkon x cena Jednoduchá montáž www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu b) Vnější strana kukátka

Více

Koncový ceník CP PLUS

Koncový ceník CP PLUS Platnost ceníku od 15.2. 2016 Stránka 1 z 14 Koncový ceník CP PLUS Analogové kamery 600-650 TV řádků Koncová s CP-QAC-TC60L5-Q 185 000025 Venkovní barevná kamera s IR přísvitem Senzor 1/3" HQIS * Rozlišení

Více

HD konferenční Dome kamera

HD konferenční Dome kamera Video HD konferenční Dome kamera HD konferenční Dome kamera www.boschsecrity.cz HD rozlišení 1080p a 720p 160 zoom (10 optický, 16 digitální) Standardní výstp HD-SDI Ovládání a konfigrace přes síť Ethernet

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDEK

POLOŽKOVÝ ROZPOČET PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDEK Investor: Projekt: Předmět poptávky: Zpracoval: Město Vysoké Mýto Vysoké Mýto - Městský kamerový dohlížecí systém Vysoké Mýto Městský kamerový dohlížecí systém Vysoké Mýto - realizace 4 kamerových bodů,

Více

1.1 Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky malého rozsahu Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky odpovídá položce:

1.1 Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky malého rozsahu Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky odpovídá položce: Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1.1 Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky malého rozsahu Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky odpovídá položce: 35120000-1 - Dohlížecí

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Září 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Září 2011 MIKROTIK: RB711-2Hn 400 MHz CPU, 32 MB RAM, 1x LAN, 1x 2,4 GHz, L3, MMCX RouterBoard RB711-2Hn s procesorem Atheros a integrovaným výkonným 802.11b/g/n rádiem zakončeným

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Prosinec 2013 Mikrotik: RB2011iLS-IN 5x Gbit LAN, 5x 100 Mbit LAN, SFP, case, PoE, L4 RouterBoard řady RB2011 je osazen 5x Gbit ethernetovými porty, 5x 100 Mbit porty a 1x

Více

Instalační manuál k barevné dveřní kamerové jednotce EMOS 2AD/-S

Instalační manuál k barevné dveřní kamerové jednotce EMOS 2AD/-S 2 Obsah dodávky Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 2x 2x hlavní kamerová jednotka montážní krabička šroub k uchycení do montážní krabice imbusový klíč

Více

Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu:

Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: Obsah dodávky Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 2x 8x hlavní kamerová jednotka montážní krabička šroub k uchycení do montážní krabice imbusový klíč propojovací

Více

MiniActionDV Minikamera BRAUN. Návod k použití

MiniActionDV Minikamera BRAUN. Návod k použití MiniActionDV Minikamera BRAUN Návod k použití 1 Obsah Obsah...2 Úvod...2 Přehled...2 Vlastnosti...2 Obsah balení...4 Popis výrobku...6 Voděodolné pouzdro...7 Instalace...8 Instalace voděodolného pouzdra...8

Více

Milesight C2962-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,obj.7-22mm,IR60m,mot.z.,WDRult.

Milesight C2962-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,obj.7-22mm,IR60m,mot.z.,WDRult. Milesight C2962-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,obj.7-22mm,IR60m,mot.z.,WDRult. H.265 / HEVC Noční vidění na vzdálenost 60 m WDR Ultra 140dB Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014 SEEnergy Monitorovací server NVR, dual stream - 4 kanály, HDMI NVR server SVR-204 umožňuje záznam videa ze 4 IP kamer ve vysoké full HD kvalitě (1080p). Server

Více

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Červenec 2015

EMOS s.r.o. Ceník monitorovací techniky Červenec 2015 Obj. č. Obec. č. Typ Maloobchodní cena bez DPH Barevná sada EMOS sleva 0% 3010000101 3010000106 3010000110 3010000109 301000012 3010001132 Videotelefon s funkcí DVR a záznamu na HDD 3010000111 *H1011 3010000117

Více

AHD-CI30K-xxx / AHD-VI50K-xxx

AHD-CI30K-xxx / AHD-VI50K-xxx VENKOVNÍ AHD IR KAMERA AHD-CI30K-xxx / AHD-VI50K-xxx PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ PŘED ZAPOJENÍM PŘÍSTROJE SI, PROSÍM, NEJPRVE PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU Bezpečnostní upozornění Dodržte předepsané

Více

Kamery pro Krajinnou výstavu

Kamery pro Krajinnou výstavu Kamery pro Krajinnou výstavu Tento dokument definuje minimální požadavky na vybudování kamerového systému pro Krajinnou výstavu. Cílem instalace kamerového systému je zejména dokumentování dějů v prostorách

Více

Vynikající výkon v každém směru. Řada stolních SIP telefonů KX-HDV

Vynikající výkon v každém směru. Řada stolních SIP telefonů KX-HDV Vynikající výkon v každém směru Řada stolních SIP telefonů KX-HDV Úspora nákladů bez kompromisů Inovativní řada stolních SIP telefonů KX-HDV vám zprostředkuje výjimečný komunikační výkon, bezchybnou spolehlivost

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Listopad 2014 MIKROTIK cap-2n AP/Hotspot 2,4 GHz, 802.11n - vnitřní Zcela nový RouterBoard od Mikrotiku, určený pro hotely, nákupní centra, letiště, ale i pro kanceláře a

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č. 1 zadávací dokumentace Název zakázky Ev. č. zakázky ve Věstníku veřejných zakázek Název projektu Číslo projektu TECHNICKÁ SPECIFIKACE Dodávka technologií pro monitoring a trasování kanalizačního

Více

Jiří Pavlán místostarosta Ing. Barbora Manďáková Radová investiční referent

Jiří Pavlán místostarosta Ing. Barbora Manďáková Radová investiční referent Jiří Pavlán místostarosta Ing. Barbora Manďáková Radová investiční referent smyslem prezentace je nastínit problematiku realizace kamerového systému z pohledu žadatele o dotaci představení obce - Ostravice

Více

Koncový ceník CP PLUS

Koncový ceník CP PLUS Platnost ceníku od15. 02. 2016 Stránka 1 z 10 * ceny bez DPH a recyklačních poplatků Koncový ceník CP PLUS Analogové kamery 600-650 TV řádků Senzor 1/3" HQIS * Rozlišení 600 TV řádků * Citlivost 0.1 lux

Více

Sídlo firmy: Mekra Lang International ČR, spol. s r.o. Skupova 37, 301 00 Plzeň E-mail: mekra@mekra.cz http://www.mekra.cz

Sídlo firmy: Mekra Lang International ČR, spol. s r.o. Skupova 37, 301 00 Plzeň E-mail: mekra@mekra.cz http://www.mekra.cz Sídlo firmy: ekra Lang International ČR, spol. s r.o. Skupova 7, 0 00 Plzeň E-mail: mekra@mekra.cz http://www.mekra.cz Prodejní sklad ZRUČ: Družstevní 8 0 08 Zruč Tel./fax: 0040/778489 obil: 0040/767660

Více

Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou

Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou Optimální světelný výkon Maximální světelný výkon, minimální vznikající teplo a dokonalá ekonomická efektivita: Sim.HALX od německé

Více

BOD 1-Komenského 151 Příloha 1

BOD 1-Komenského 151 Příloha 1 BOD 1-Komenského 151 M6 Příloha 1 BOD 2-Pod Skalkou 1006-8 K1 Příloha 2 BOD 3-Dr.A.Hejny 133 Kamerový systém pro město Úpice K2 Příloha 3 BOD 4-Myslbekova 921 Kamerový systém pro město Úpice K3 Příloha

Více

Č/B KAMERA CCIR KB-G3138 S ZOOMEM (PROMĚNLIVÁ OHNISKOVÁ VZDÁLENOST) OBJEKTIVEM 3,6 MM / 8 MM

Č/B KAMERA CCIR KB-G3138 S ZOOMEM (PROMĚNLIVÁ OHNISKOVÁ VZDÁLENOST) OBJEKTIVEM 3,6 MM / 8 MM NÁVOD K OBSLUZE Č/B KAMERA CCIR KB-G3138 S ZOOMEM (PROMĚNLIVÁ OHNISKOVÁ VZDÁLENOST) OBJEKTIVEM 3,6 MM / 8 MM Obj. č.: 750483 2 OBSAH: Strana: Úvod... 2 Účel použití... 2 Bezpečnostní upozornění... 3 Funkční

Více

Vysílací zařízení musí umožňovat přímé vysílání mluveného hlášení pro obyvatele.

Vysílací zařízení musí umožňovat přímé vysílání mluveného hlášení pro obyvatele. Technické podmínky Následující technické podmínky jsou souhrnem požadavků zadavatele na charakteristiku a hodnoty technických parametrů dodávaného místního informačního systému, řídícího pracoviště, bezdrátových

Více

IP - nové normy a aktualizace metodických pokynů MVČR

IP - nové normy a aktualizace metodických pokynů MVČR IP - nové normy a aktualizace metodických pokynů MVČR www.orsec.cz orsec@orsec.cz Historie a současnost průmyslové televize ( neustálý vývoj ).. 1948... 1996 2010... Historie a současnost průmyslové televize

Více

Technická zpráva. Obsah: a modernizace povodňového varovného systému 3A11009.71.Y01. Pracoviště na VHD Ostrava

Technická zpráva. Obsah: a modernizace povodňového varovného systému 3A11009.71.Y01. Pracoviště na VHD Ostrava Pracoviště na VHD Ostrava Projektová dokumentace pro výběr zhotovitele Únor 2011 Technická zpráva Obsah: 1 VŠEOBECNĚ... 2 1.1 Identifikační údaje... 2 2 VYHODNOCENÍ POUŽITÝCH PODKLADŮ... 2 2.1 Výchozí

Více

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Před použitím F-WVR610 Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj

Více

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011 DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011 uzavřený na základě vzájemné dohody smluvních stran, jehož předmětem je rozšiřování Městského kamerového dohlížecího systému pro město Stříbro,

Více

Technický popis systému

Technický popis systému Technický popis systému Vysílací zařízení : Jde o speciální vysílací zařízení, které pracuje ve frekvenčním přenosovém analogovém/digitálním pásmu 80 Mhz (kmitočty generální licence ČTÚ) nebo 170 Mhz (placený

Více

Obecní Úřad Hromnice TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY

Obecní Úřad Hromnice TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY Obecní Úřad Hromnice Hromnice 60, 330 11 Třemošná TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY zájemcům o veřejnou zakázku Kamerový a dohledový systém pro obec Hromnice k podání nabídky I. Etapa č. 1 informace a specifikace

Více

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2011

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2011 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2011 COMPEX: WLM200N5-ESD minipci karta s přepěťovou ochranou 802.11n (5 GHz) Karta je postavená na osvědčeném chipsetu Atheros AR9220 s podporou pásma 802.11a/n a

Více

D.1.4.7 Zařízení silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize:

D.1.4.7 Zařízení silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize: Navrhl Kontroloval Schválil Datum Status Předmět revize R. Paier R. Paier M. Semanský 12 / 214 Dokumentace pro vydání společného ÚR a SP Stavba Laboratoř HFPJ - RF Místo stavby Na Slovance 1999/2, 182

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-45 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-45 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Série Mini kamer Vnitřní IR Mini dome kamery (H.265+) model 82 Obrázek Model Rozlišení Objektiv Citlivost WDR Kodek POE MOC VOC Funkce

Série Mini kamer Vnitřní IR Mini dome kamery (H.265+) model 82 Obrázek Model Rozlišení Objektiv Citlivost WDR Kodek POE MOC VOC Funkce Ceník IP kamer MILESIGHT - 2018/8 MOC = maloobchodní cena pro koncového zákazníka (bez DPH) Série Mini kamer VOC = velkoobchodní cena pro dealera (bez DPH) Vnitřní IR Mini dome kamery () model 82 Starlight,

Více

i4wifi a.s. produktové novinky září 2009

i4wifi a.s. produktové novinky září 2009 i4wifi a.s. produktové novinky září 2009 UBNT: Sektorová anténa AirMAX MIMO, 17 dbi, 90, 2x RSMA (5 GHz) Dvoupolarizační sektorová anténa vhodná pro jednotku Rocket M5 (MIMO). Využívá horizontální i vertikální

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup hardwarového a softwarového vybavení. Modernizace mateřské školy

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup hardwarového a softwarového vybavení. Modernizace mateřské školy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce Nákup hardwarového a softwarového vybavení v rámci projektů Rozvoj klíčových kompetencí prostřednictvím aplikace moderních ICT registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.30/02.0025

Více

Analogové kamery. Obrázek Model Popis Konc. 600 TV řádků

Analogové kamery. Obrázek Model Popis Konc. 600 TV řádků Stránka 1 z 9 Analogové kamery 600 TV řádků CP-DY60M-E Barevná vnitřní dome kamera, senzor SONY 1/3" CCD, rozlišení 600 TV řádků, citlivost 0.05lux@F1.2, objektiv 3.6 mm, funkce AGC, BLC, OSD menu, detekce

Více

Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Počítačová učebna Detailní specifikace hardwarového vybavení serverová technika: 1 Víceúčelový server Konfigurace 2 procesor 4 jádra, cache 8 MB, RAM 64 GB

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Leden 2014 MIKROTIK Cloud Router Switch CRS125, 24x Gbit LAN, Gbit SFP port, Wi-Fi, dotykové LCD, vč. L6 24 plně gigabitových portů Přehledný LCD displej. MikroUSB port pro

Více

Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK

Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK Příloha č.3 k Výzvě k podání nabídky Specifikace položek nabídky k veřejné zakázce: Dodávka multimediální techniky OPVK - Multimediální technika projektu CZ.1.07/1.1.00/08.0036 REGION - Program environmentální

Více

Internetová kamera ICA-300. Uživatelský návod

Internetová kamera ICA-300. Uživatelský návod Internetová kamera ICA-300 Uživatelský návod Obsah 1. Úvod...3 1.1 Obsah balení 3 1.2 Systémové požadavky 3 1.3 Vlastnosti zařízení 3 1.4 Specifikace 4 2. Fyzická instalace...5 2.1 Popis hardwaru 5 2.2

Více

i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010

i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010 i4wifi a.s. produktové novinky leden 2010 Dbii: SafeSurge - ethernetová přepěťová ochrana Přepěťová ochrana zaručí funkci připojeného zařízení i při 14 kv výboji trvajícím 8 us nebo 10 kv po dobu 20 us.

Více

WRT OZS-121C COLOUR 5,6 MEMORY

WRT OZS-121C COLOUR 5,6 MEMORY Uživatelský manuál videotelefony WRT OZS-121C COLOUR 5,6 MEMORY WRT KZS-121C COLOUR 5,6 WRT QZS-121C COLOUR 3,5 strana 1 video telefon Úvod Videotelefon WRT je určen pro vizuální kontrolu prostoru před

Více

NÁVOD K POUŽITÍ DV 2003 A SPECIFIKACE DVEØNÍ VIDEOSYSTÉM. obrazový pøenos komunikaèní systém otevírání dveøí zvonek. 4 BW (èerno- bílý)

NÁVOD K POUŽITÍ DV 2003 A SPECIFIKACE DVEØNÍ VIDEOSYSTÉM. obrazový pøenos komunikaèní systém otevírání dveøí zvonek. 4 BW (èerno- bílý) SPECIFIKACE MONITOR 4 BW (èerno- bílý) Napájení vstup: 18V DC Pracovní teplota 0 C - 50 C Komunikaèní systém Duplex Handset Conversation Zvuk zvonku Dvou-tónový Èas hovoru Automat.vypnutí po cca 110s Vodièe

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2010

i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2010 i4wifi a.s. produktové novinky Červen 2010 WAVEANT: Parabolická anténa 30 cm EXTREM s lícem (10-11 GHz) Profesionální anténa pro pásma 10 GHz až 11 GHz se ziskem 28 dbi. K anténám je dodáván robustní,

Více

Analogové kamery. Obecný instalační manuál. Stasanet s.r.o. Stránka 1

Analogové kamery. Obecný instalační manuál. Stasanet s.r.o. Stránka 1 Analogové kamery Obecný instalační manuál Stasanet s.r.o. Stránka 1 Obecný popis Kompaktní bullet analogové kamery jsou sestavené kamery včetně krytu s konzolou a objektivem, určené pro vnitřní a venkovní

Více

Koordinační dokumentace Audiovizuální techniky pro projekt CESEB v areálu Univerzitního kampusu Bohunice, Kamenice 5, Brno.

Koordinační dokumentace Audiovizuální techniky pro projekt CESEB v areálu Univerzitního kampusu Bohunice, Kamenice 5, Brno. Koordinační dokumentace Audiovizuální techniky pro projekt CESEB v areálu Univerzitního kampusu Bohunice, Kamenice 5, Brno Finální verze Zadavatel: Masarykova univerzita se sídlem Žerotínovo nám. 617/9,

Více

Výhody kamery Bosch Megapixel

Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody Ostrý, jasný obraz Zvětšení obrazu (zoom) bez ztráty detailu Sledování několika různých prostor Pohyb v obrázku a pohled zblízka na určitá místa Kamery Megapixel a

Více

Ceník vybraných položek CCTV ESCAD Trade s.r.o. www.escadtrade.cz

Ceník vybraných položek CCTV ESCAD Trade s.r.o. www.escadtrade.cz AHD kamerové systémy (Analog HD - AHD) bez DPH s DPH AHD kamery Bullet venkovní AHD-CI30K-130A-U venkovní hybridní AHD/CVBS kamera 960P/960H, senzor CMOS 1.3Mpix, IR přísvit (25m), rozlišení 1280x960,

Více

CamiBOX-CPS-B. Je verze určená pro umístění na stožár pouličního osvětlení.

CamiBOX-CPS-B. Je verze určená pro umístění na stožár pouličního osvětlení. CamiBOX-CPS Systém trvalého napájení jednotek CAMIBOX, kamer, čidel a dalších elektronických prvků v místech, kde je dostupné pouze přerušované elektrické napájení (verze CPS-B), nebo do míst kde není

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2014 GWL/Power Baterie pro EV kola včetně nosiče - EVBike 36V/10Ah (černá) Pohonný akumulátor k sadě EVBIKE. Akumulátor má kapacitu 10Ah při napětí 36V. Maximální dojezd

Více

Reálný test Testováno na vzdálenost 1km s RouterBoardem RB911G-5HPacD:

Reálný test Testováno na vzdálenost 1km s RouterBoardem RB911G-5HPacD: Duální směrová parabolická anténa s odlehčeným hliníkovým reflektorem pro 2x2 MIMO systémy v pásmu 5GHz. Vyznačuje se úzkým vyzařovacím úhlem (9 ), extra velkým předozadním poměrem. Designováno do extrémně

Více

Webkamera pre telekonferenciu a Video dozor MT4023 WATCHER LT. Návod na obsluhu

Webkamera pre telekonferenciu a Video dozor MT4023 WATCHER LT. Návod na obsluhu WATCHER LT Webkamera pre telekonferenciu a Video dozor 1 MT4023 Návod na obsluhu Ïakujeme za výber na ej webkamery novej generácie s vysokým rozlí ením. Je to zariadenie pre prenos dát v reálnom èase cez

Více

Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění

Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 - Podrobná specifikace předmětu plnění Notebooky - položky 6, 7, 9, 28 Výkon CPU alespoň 116 bodů v SYSMARK 2007 PreviewRating. Procesor (2.2GHz,800MHz,2MB) operační systém kompatibilní se

Více

LUVION Delft, The Netherlands www.luvion.com

LUVION Delft, The Netherlands www.luvion.com NÁVOD K POUŽITÍ OBSAH ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY OBSAH BALENÍ PŘÍDAVNÉ KAMERY POPIS RODIČOVSKÉ JEDNOTKY (MONITORU) POPIS DĚTSKÉ JEDNOTKY (KAMERY) UVEDENÍ DO PROVOZU VOLBY MENU PÁROVÁNÍ ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ TECHNICKÁ

Více

Užití kamerových systémů ve městech a obcích. Přednášející: Petr Kellner Abbas, a.s.

Užití kamerových systémů ve městech a obcích. Přednášející: Petr Kellner Abbas, a.s. Užití kamerových systémů ve městech a obcích Přednášející: Petr Kellner Abbas, a.s. Představení společnosti ČDTelematika Dodavatel kompletní nabídky ICT produktů a služeb Provoz a servis Infrastruktury

Více

Cena/ks bez DPH, Kč. Celkem bez DPH, Kč TYP PRVKY LVS VAROVNÝ SYSTÉM PRO OBYVATELE S NAPOJENÍM NA IZH, JSSV. Celkem bez DPH.

Cena/ks bez DPH, Kč. Celkem bez DPH, Kč TYP PRVKY LVS VAROVNÝ SYSTÉM PRO OBYVATELE S NAPOJENÍM NA IZH, JSSV. Celkem bez DPH. TYP PRVKY LVS 1 - MONTÁŽNÍ PRÁCE - montáž hladinoměru, srážkoměru HP-1 Hladinoměr, vodočetná lať HP-2 Hladinoměr, vodočetná lať HP-3 Hladinoměr, vodočetná lať 2 - DODÁVKA MATERIÁLU - hladinoměru, srážkoměru

Více

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize.

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Průvodce Bosch IP síťovými video produkty Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Motivací vývoje technologie průmyslové televize jsou tři hlavní požadavky. Prvním je požadavek na

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Návod k montáži a obsluze. Vstupní stanice Nerez Video 2551 20, 2552 20, 2553 20 2554 20, 2556 20, 2558 20 2559 20, 2560 20, 2562 20

Návod k montáži a obsluze. Vstupní stanice Nerez Video 2551 20, 2552 20, 2553 20 2554 20, 2556 20, 2558 20 2559 20, 2560 20, 2562 20 Návod k montáži a obsluze Vstupní stanice Nerez Video 2551 20, 2552 20, 2553 20 2554 20, 2556 20, 2558 20 2559 20, 2560 20, 2562 20 Obsah Popis přístroje...3 Rozsah funkcí barevné kamery...4 Rozsah snímání

Více

Systémy Dome s přetlakovými kryty pro venkovní použití řady PRS

Systémy Dome s přetlakovými kryty pro venkovní použití řady PRS CCTV Systémy Dome s přetlakovými kryty pro venkovní použití řady PRS Systémy Dome s přetlakovými kryty pro venkovní použití řady PRS Maximální ochrana před vlivy prostředí, jako jsou prach, smog, slaný

Více

Video dohled bez limitů Made in Germany. Profesionální řešení. Záznamový a klientský software

Video dohled bez limitů Made in Germany. Profesionální řešení. Záznamový a klientský software Video dohled bez limitů Made in Germany Profesionální řešení Záznamový a klientský software Zařízení SMAVIA, inteligentní záznamová technologie Dallmeier SMAVIA je záznamová technologie, která je založena

Více

Milesight C2963-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,IR,PoE,motoriz.zoom

Milesight C2963-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,IR,PoE,motoriz.zoom Milesight C2963-FPB Full HD,IP SIP/VoIP,IR,PoE,motoriz.zoom H.265 / HEVC Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67

Více

DOMOVNÍ VIDEOTELEFONY

DOMOVNÍ VIDEOTELEFONY security video intercom Sada NVC3104 + NVM1104 v moderním designu. Jednotka NVM1104 disponuje kromě sledování skrze Rozměry jednotky jsou 258 115 30mm. Venkovní kamera s CCD snímačem v provedení na omítku.

Více

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili video záznamník Defender Car vision 5015 FullHD! Než začnete zařízení používat, pozorně si přečtěte

Více

Vnitřní DOME HD-SDI kamera VD102SFHD-IR

Vnitřní DOME HD-SDI kamera VD102SFHD-IR Návod k zařízení: Vnitřní DOME HD-SDI kamera VD102SFHD-IR Bezpečnostní upozornění: Před instalací si pozorně přečtěte instrukce. Používejte pouze bezpečné a schválené napájecí zdroje správné polarity a

Více

Upozornění před instalací

Upozornění před instalací Upozornění před instalací Když bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě ji vypněte. Chraňte síťovou kameru před vodou. Když se síťová kamera namočí, okamžitě ji vypněte. V takovém

Více

Návod na použití kamerového kompletu pro stáje + připojení pro auto přívěs.

Návod na použití kamerového kompletu pro stáje + připojení pro auto přívěs. Návod na použití kamerového kompletu pro stáje + připojení pro auto přívěs. obj. č: 3271 Úvod: Chtěli bychom Vám poděkovat, že jste se rozhodli zakoupit naší sadu stájové a závěsné kamery. Tato kamera

Více