nejlepší ceny záruka Obecné podmínky a ustanovení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "nejlepší ceny záruka Obecné podmínky a ustanovení"

Transkript

1 Provádějte své hotelové rezervace bez napětí a s jistotou, že jste nakoupili výhodně. Díky naší garanci nejlepší ceny ušetříte při přímé rezervaci požadovaného Vienna International Hotelu kromě času také peníze na svém cestovním účtu. Hodiny trvající porovnávání cen tak již patří minulosti. Zjistíte-li, že některý z našich partnerů potvrdil Vaši rezervaci za výhodnější cenu, obdržíte od nás poukázku v hodnotě 30,- eur k návštěvě restaurace během svého pobytu v našem hotelu. Obecné podmínky a ustanovení Vienna International (VI) garantuje svým hostům nejlepší nabízenou cenu, pokud je koupě uskutečněna prostřednictvím jakéhokoliv z následujících přímých distribučních kanálů VI: Oficiální webové stránky společnosti VI ( Přímo v daném hotelu. Prostřednictvím jakékoliv cestovní kanceláře, která k rezervaci využívá globální distribuční systém. Pokud naši hosté najdou stejný pokoj stejného hotelu se shodnými rezervačními podmínkami u jakékoliv třetí strany za nižší cenu, garantujeme dorovnání cenového rozdílu a poskytnutí poukázky na jídlo a nápoje v hodnotě 30 eur. Host musí společnosti VI poskytnout rezervační potvrzení (v písemné podobě, která zahrnuje číslo rezervace) vydané přímým distribučním kanálem, jehož prostřednictvím byla rezervace provedena. Pro uplatnění požadavku v programu Garance musí host poskytnout společnosti VI rovněž následující informace: Jméno rezervačního kanálu (webové stránky), na nichž je možné provést rezervaci za nižší cenu. Otisk obrazovky (printscreen) dané internetové stránky. Otisk obrazovky (printscreen) dané internetové stránky, na níž jsou uvedené rezervační podmínky. Požadavek musí být společnosti VI odeslán do 24 hodin od chvíle, kdy byla rezervace prostřednictvím jednoho z výše uvedených kanálů provedena. Vienna International zkontroluje požadavek a kontaktuje hosta během 24 hodin od obdržení požadavku. (Pondělí Pátek 09:00 až 18:00).

2 Pokud bude požadavek uznán jako oprávněný, společnost Vienna International dorovná nižší cenu a host rovněž obdrží poukázku na jídlo a nápoje v hodnotě 30 eur. Garance se vztahuje na všechny hotely, které jsou spravovány společností Vienna International Hotelmanagement AG. Garance se nevztahuje na následující sazby Rezervace provedené prostřednictvím neprůhledných kanálů (například takových, kde se jméno hotelu objeví až teprve po zarezervování, jako je třeba Priceline). Rezervace provedené prostřednictvím internetových aukcí (například Ebay, Animod). Balíčky, které zahrnují jakoukoliv další službu, jako je například polopenze, letištní transfer, vzkazy atd. Veškeré smluvní ceny, které jsou důvěrné a neveřejné, jako například sazby pro firmy, vládu, slevy pro cestovní kanceláře, konferenční a skupinové sazby, sazby pro dlouhodobý pobyt a zvláštní nabídky zasílané prostřednictvím přímé korespondence. Balíčky či skupinové sazby, které přesahují délku pobytu. Nesrovnalostmi v sazbách způsobené rozdílnými kurzy měn, DPH atd. Aby bylo možné uplatnit program Garance, musí se shodovat následující kritéria Datum příjezdu & odjezdu Počet dospělých & dětí na pokoji Kategorie pokoje Zahrnuté služby (jako například snídaně) Rezervační podmínky, jako například stornovací období, platby záloh či změny rezervačních podmínek Je možné předložit pouze jeden požadavek za jeden pobyt. Pobyt je definován jako součet po sobě jdoucích nocí strávených stejným hostem ve stejném hotelu. Vienna International Hotelmanagement AG si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky programu Garance.

3 Často kladené otázky 1. Co znamená Garance? Garance našim zákazníkům zajišťuje, že pokud se zarezervují prostřednictvím jakéhokoliv rezervačního kanálu společnosti VI Hotel, nenajdou nikde jinde pro stejný hotel, shodnou délku pobytu a shodný typ pokoje se stejnými rezervačními podmínkami nižší sazbu. Pokud se host zarezervuje výše popdsaým způsobem a poté prostřednictvím jiných distribučních kanálů, např. Expedia, najde nižší sazbu za službu stejné povahy, budeme účtovat nižší sazbu, a navíc host obdrží poukaz na jídlo a nápoje v hodnotě 30 euro. 2. Jak požádat o snížení sazby v souladu s programem Garance? Musíte mít potvrzenou rezervaci vytvořenou libovolnými webovými stránkami společnosti VI Hotel či webovými stránkami přímých distribučních kanálů. Požadavek může být uplatňován v případě, že najdete veřejně dostupnou sazbu k zakoupení pro shodné ubytování ve stejném hotelu pro shodné termíny a shodnou délku pobytu, stejné rezervační podmínky a pro stejný počet hostů ubytovaných ve shodném typu pokoje (za předpokladu, že tato sazba nespadá mezi jednu z výjimek). Formulář s Vaším požadavkem musí být doručen během 24 hodin od okamžiku potvrzení původní rezervace, a nejméně 72 hodin před příjezdem do hotelu. Požadavek bude předán příslušnému oddělení ředitelství společnosti Vienna International, která jej prověří a seznámí hosta s výsledkem. Pokud bude požadavek uznán za oprávněný, obdrží host poukázku na jídlo & nápoje v hodnotě 30 eur, kterou je možné čerpat přímo v daném hotelu. 3. Kdy vstupuje v platnost program Garance? 1. února 2009.

4 4. Které sazby či webové stránky jsou z Garance vyloučeny? Naše Garance se nevztahuje na následující: Sazby dostupné na nejasných webových stránkách, kde až do okamžiku dokončení rezervace není zřejmá ani společnost, která hotel provozuje, ani hotel samotný; například Priceline, Hotwire. Sazby dostupné na aukčních webových portálech (jako je Ebay, Animod atd.). Hotelové či cestovní balíčky, které mohou zahrnovat hotel, letenku, zapůjčení vozu, jídlo a nápoje či jiné obdobné balíčky. Zlevněné či smluvní sazby, které nejsou běžně veřejně dostupné, včetně následujících sazeb: veřejný sektor, vláda, cestovní kancelář, zaměstnanec, hromadný offline prodej/nezávislý cestovatel (FIT), skupinové či jinak specificky domluvené ceny. Balíčky či skupinové sazby, které přesahují délku pobytu. Nesrovnalostmi v sazbách způsobené rozdílnými kurzy měn, DPH atd 5. Co dělat v případě, kdy byla rezervace vytvořena na webových stránkách třetí strany a sazba je vyšší než na V tomto případě Váš požadavek nebude uznán, neboť nejsme schopni zaručit, že si třetí strana neúčtuje vyšší ceny, než jsou naše oficiálně zveřejněné sazby. 6. Požadavek byl společností VI Hotels přijat, musím teď ale zrušit svou další rezervaci. Proplatí mi společnost VI storno poplatek? Pokud byly obě rezervace, tedy dražší i levnější, provedeny prostřednictvím libovolných webových stránek společnosti VI, pak bude dražší rezervace zrušena zdarma. Pokud jste našli levnější sazbu na internetu prostřednictvím webových stránek třetích stran či jste rezervaci provedli sami, je zodpovědnost za zrušení na Vaší straně a mohou se na Vás vztahovat storno poplatky.

5 7. Našel jsem nižší sazbu prostřednictvím webových stránek, avšak nepodařilo se mi provést rezervaci. Mohu i přesto uplatňovat požadavek v rámci programu Garance? Ne. Garance se vztahuje pouze na webové stránky, kde můžete provést za nabízenou sazbu pevnou rezervaci. 8. Rezervaci jsem provedl na Během následujících 24 hodin jsem volal přímo do hotelu a získal za stejný typ místnosti, shodné rezervační podmínky a stejný termín nižší sazbu. Mohu uplatňovat požadavek? Ne. Garance se vztahuje pouze na webové stránky třetích stran. V tomto případě bude vyšší sazba bezplatně zrušena ředitelstvím společnosti VI a za pokoj Vám budeme účtovat cenu nižší. 9. Našel jsem nižší sazbu prostřednictvím webových stránek pověřené třetí strany; vzhledem k tomu, že budu ubytovaný 3 noci, mám provést 3 samostatné rezervace & požadavky? Ne. Jste-li ubytovaný na 3 po sobě jdoucí noci, považujeme to za jeden pobyt. Tři samostatné požadavky nebudou akceptovány. 10. Cestovní kancelář mi za shodné rezervační podmínky nabídla nižší sazbu, než kterou jsem obdržel prostřednictvím Mohu uplatnit požadavek? Ano. Veřejné sazby pokojů, které cestovní kanceláře prodávají prostřednictvím globálního distribučního systému či svých webových stránek, jsou zahrnuté do programu Garance, proto je možné požadavek uplatnit. Zašlete nám prosím obě Vaše rezervační potvrzení (jak z cestovní kanceláře, tak z naše společnost dorovná cenu, kterou jste našli prostřednictvím cestovní kanceláře. Společnost VI nekryje jakékoliv storno poplatky, které může vyžadovat cestovní kancelář. V tomto případě lze program Garance uplatnit.

6 11. Co dělat v případě, kdy chci uplatnit svůj požadavek, ale nemám přístup k internetu a u? Internet je nástrojem, který pro uplatňování požadavků upřednostňujeme. Pokud ale nemáte k internetu přístup, pak Váš požadavek ochotně převezme ředitelství společnosti VI. 12. Jak funguje poukázka na jídlo a nápoje? O výsledku svého požadavku budou všichni hosté informováni do 24 hodin od jeho přijetí. Pokud bude Váš požadavek uznán, obdržíte poukázku na jídlo a nápoje v hodnotě 30 eur při registraci na hotelové recepci. Poukázka platí pouze ve specifikovaném hotelu, není možné jí postoupit jiným osobám, ani proplatit v hotovosti. Uplatnit jí lze pouze jednou a zbývající hodnotu není možné přesunout na jiné dny, pobyty či uplatnit jí v jiných hotelích. 13. Koho mohu kontaktovat, pokud mám další otázky? Obraťte se, prosím, o radu na naše webové stránky případně nás můžete kontaktovat přímo na telefonním čísle +43 (1) (od pondělí do pátku 09:00 až 18:00). Máte-li jakýkoliv dotaz, který se týká Garance, můžete rovněž poslat na bestrateguaranteed@vi-hotels.com

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše Vážení zákazníci, děkujeme Vám za projevenou důvěru a za to, že jste vložili Vaši dovolenou

Více

Obchodní podmínky. 1. Vymezení pojmů

Obchodní podmínky. 1. Vymezení pojmů Obchodní podmínky 1. Vymezení pojmů Poskytovatel poskytovatelem se pro účely těchto všeobecných podmínek rozumí Společnost HRS Hotelonline s.r.o., se sídlem Praha 2, Vinohrady, Vinohradská 2165/48, okres

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky **** společnosti S.M.K., a.s., IČ 49432036, se sídlem Skalní mlýn 96, 678 01 Blansko Všeobecné obchodní podmínky společnosti S.M.K., a.s. - hotel Lotrinský**** (dále jen podmínky)

Více

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ A OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné a obchodní podmínky a reklamační řád upravující poskytování služby prodeje vstupenek na kulturní a jiné akce společnosti Divadla Kladno s.r.o. (Městské divadlo Kladno a Divadlo Lampion) VŠEOBECNÉ

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky **** společnosti S.M.K., a.s., IČ 49432036, se sídlem Skalní mlýn 96, 678 01 Blansko Všeobecné obchodní podmínky společnosti S.M.K., a.s. - Hotel Lotrinský**** (dále jen podmínky)

Více

Vzájemný smluvní vztah mezi účastníky pobytu (dále jen zákazník) a provozovatelem

Vzájemný smluvní vztah mezi účastníky pobytu (dále jen zákazník) a provozovatelem Všeobecné obchodní podmínky 1. Smluvní strany Vzájemný smluvní vztah mezi účastníky pobytu (dále jen zákazník) a provozovatelem rekreačního střediska Stará Živohošť společností Stará Živohošť s.r.o. se

Více

Informace o zpracování osobních údajů hostů - pro hosta na recepci

Informace o zpracování osobních údajů hostů - pro hosta na recepci Informace o zpracování osobních údajů hostů - pro hosta na recepci Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme, že v souvislosti s vaším pobytem provádíme zpracování vašich osobních údajů.

Více

1. Kontaktní údaje. 2. Tabulka zpracování osobních údajů. Správcem osobních údajů je VILLA PATRIOT s.r.o / Dusíkova 62 /35301 Mariánské Lázně

1. Kontaktní údaje. 2. Tabulka zpracování osobních údajů. Správcem osobních údajů je VILLA PATRIOT s.r.o / Dusíkova 62 /35301 Mariánské Lázně Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme informace o zpracování osobních údajů hostů, ke kterému dochází v souvislosti s jejich pobytem. 1. Správcem osobních údajů je VILLA PATRIOT

Více

1. Tabulka zpracování osobních údajů

1. Tabulka zpracování osobních údajů 1. Tabulka zpracování osobních údajů Název zpracování osobních údajů Účel zpracování Kategorie osobních údajů titul Upřesnění právního titulu - zákon Zdroj - od koho získáno Doba uložení lhůta pro výmaz

Více

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA SMLUVNÍ CENY PRO MASARYKOVU UNIVERZITU 2015 HOTELY PRAHA Možnosti a podmínky ubytování ve vybraných brněnských hotelech pro hosty Masarykovy univerzity za smluvní ceny. Masarykova univerzita Odbor vnějších

Více

Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014

Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014 Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014 mezi: Společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném IČO:, DIČ: CZ zastoupená: jednatelem Kontaktní

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

GDPR Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka

GDPR Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka GDPR Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme informace o zpracování osobních údajů hostů, ke kterému dochází v souvislosti

Více

Práce s rezervacemi Expedia Collect

Práce s rezervacemi Expedia Collect Spolupráce se společností Expedia Práce s rezervacemi Expedia Collect Expedia Virtual Card Obsah Proces při rezervaci Expedia Collect 3 Expedia Virtual Card 4 Změny rezervace 6 Podpora 7 2 Proces při rezervaci

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě.

Účastník je povinen vyplnit objednávkový formulář specifikující charakter a rozsah jeho účasti, jeho osobní údaje a údaje o jeho firmě. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují právní vztahy mezi Organizátorem a Účastníkem související s registrací a účastí na celodenní konferenci Týdne inovací ČR 2019 a

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné smluvní podmínky Léčebných lázní Bohdaneč a.s. upravují vzájemný smluvní vztah mezi společností Léčebné lázně Bohdaneč a.s. se sídlem Masarykovo nám. 6, 533 41 Lázně

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka

Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme informace o zpracování osobních údajů hostů, ke kterému dochází v souvislosti

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP)

Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP) Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP) Společnost Erudica, s. r. o., IČ: 01791575, DIČ CZ01791575 se sídlem Rektorská 39/22, 10800 Praha 10 Malešice, zapsaná v obchodním rejstříku u městského soudu v Praze

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Preambule Předmětem Všeobecných obchodních podmínek společnosti Westbohemia Hotels s.r.o. je úprava objednání a přijetí nabídky zejm. ubytovacích, kongresových a s nimi souvisejících

Více

Provozovatel internetového portálu. Luděk Mikeš, Pracovní doba pondělí pátek 7:00 11:00 11:30 15:00 1) O registraci

Provozovatel internetového portálu. Luděk Mikeš, Pracovní doba pondělí pátek 7:00 11:00 11:30 15:00 1) O registraci Provozovatel internetového portálu MINO HYDROMA GROUP, s.r.o. Pávovská 3112/27 Jihlava, 586 01 Česká Republika IČ: 26237407 DIČ: CZ26237407 Spisová značka: C 39127 vedena u Krajského soudu v Brně Luděk

Více

Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou"

Úplná pravidla Soutěže Jízdenky kartou Úplná pravidla Soutěže "Jízdenky kartou" 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže je Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s., IČ: 47311975, Mrštíkova 3, 461 71, Liberec III (dále jen "DPMLJ").

Více

Kategorie příjemců údajů. Název zpracování osobních údajů. Kategorie osobních údajů. Účel zpracování. Doba uložení nebo lhůta pro výmaz.

Kategorie příjemců údajů. Název zpracování osobních údajů. Kategorie osobních údajů. Účel zpracování. Doba uložení nebo lhůta pro výmaz. Vážení klienti, na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme, že v souvislosti s vaším pobytem provádíme zpracování vašich osobních údajů. Jako správce osobních údajů shromažďujeme a používáme

Více

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC Nabídka na zajištění služeb spojených s aktivní účastí na konferenci AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008 July 27 31, 2008 Washington, DC http://www.aacc.org/aacc/events/ann_meet/

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti NT Vision s.r.o., se sídlem Modřanská 496/96a, 147 00 Praha 4, identifikační

Více

Hotelový Rezervační Systém HRS

Hotelový Rezervační Systém HRS Hotelový Rezervační Systém HRS Deklarace záměru HRS je informační systém, který eviduje údaje o stavu pokojů (volný/obsazený), o ubytovaných hostech a jejich platbách. HRS kontroluje zda požadavek na ubytování

Více

Všeobecné obchodní podmínky 1. Věcný rozsah platnosti

Všeobecné obchodní podmínky 1. Věcný rozsah platnosti Všeobecné obchodní podmínky 1. Věcný rozsah platnosti Následující podmínky, regulují vzájemná práva a povinnosti mezi objednavatelem a provozovatelem ubytovacího zařízení 1.0. Každé ubytovací zařízení,

Více

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu 1. Alexandria Bonus Klub (dále jen ABK ) je určen pro stálé zákazníky cestovní kanceláře Alexandria (dále jen CK ). Jeho cílem je nabídnout a poskytnout stálým

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APART SUITES BRNO HOTEL **** Cejl 467/67, 60200 Brno

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APART SUITES BRNO HOTEL **** Cejl 467/67, 60200 Brno VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY APART SUITES BRNO HOTEL **** Cejl 467/67, 60200 Brno Preambule Předmětem Všeobecných obchodních podmínek společnosti Euro-reality s.r.o. je úprava objednání a přijetí nabídky

Více

Režim hotelového provozu

Režim hotelového provozu Režim hotelového provozu na koleji Jarov I. E pro hosty VŠE Zpracoval: Ing. Drahoslav Zerzáň Ing. Jana Guregová Správa účelových zařízení VŠE 3.12.2009 Režim hotelového provozu na koleji Jarov I. E Provozovatel:

Více

Závazná přihláška na konferenci PRO-ENERGY CON 2012 19. a 20. listopad 2012 - Hotel Galant, Mikulov ČR

Závazná přihláška na konferenci PRO-ENERGY CON 2012 19. a 20. listopad 2012 - Hotel Galant, Mikulov ČR Závazná přihláška na konferenci PRO-ENERGY CON 2012 19. a 20. listopad 2012 - Hotel Galant, Mikulov ČR 1) 2) 3) 4) (*) údaje vyplňte jen v případě požadavku na rezervaci ubytování. Název společnosti: Adresa

Více

Všeobecné obchodní podmínky Spa Resort Lednice

Všeobecné obchodní podmínky Spa Resort Lednice Všeobecné obchodní podmínky Spa Resort Lednice Všeobecné obchodní podmínky Spa Resortu Lednice s.r.o. (dále jen podmínky) upravují vzájemný smluvní vztah mezi Spa Resortem Lednice s.r.o. (dále jen Spa

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY Přijetí objednávky: prostřednictvím webu www.miroslavsindler.cz Všechny přijaté objednávky obchodem miroslavsindler.cz považujeme za závazné a řídí se těmito

Více

HOTEL KRAKONOŠ s.r.o. IČO : Mariánské Lázně 660. Zapsána v OR v Plzni, oddíl C, vložka 9818, den zápisu 20. března 1998

HOTEL KRAKONOŠ s.r.o. IČO : Mariánské Lázně 660. Zapsána v OR v Plzni, oddíl C, vložka 9818, den zápisu 20. března 1998 Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme informace o zpracování osobních údajů hostů, ke kterému dochází v souvislosti s jejich pobytem. 1. Kontaktní údaje Správcem osobních údajů

Více

Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. :

Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. : Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. : I. Úvod Cestovní kancelář INVIA.CZ, a.s., (dále jen CK) je řádně pojištěna proti úpadku dle zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím internetového obchodu www.koracell.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím internetového obchodu www.koracell.cz OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím internetového obchodu www.koracell.cz Provozovatel: Žitnoostrovská 1302/3, 929 01 Dunajská Streda, Slovenská republika IČO: 35 763 931 IČ DPH: SK2020273959

Více

ZVLÁŠTNÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY DÁRKOVÉ POUKÁZKY

ZVLÁŠTNÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY DÁRKOVÉ POUKÁZKY ZVLÁŠTNÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Tatry mountain resorts CR, a.s. DÁRKOVÉ POUKÁZKY 1. Tyto zvláštní obchodní podmínky vydané společností Tatry mountain resorts CR, a.s., IČ: 068 71 917, se sídlem

Více

Prodejce - dále jen prodávající (prodejce) GMS-Most s.r.o. U stadiónu 841 434 01 Most IČO: 25042548 DIČ: CZ25042548

Prodejce - dále jen prodávající (prodejce) GMS-Most s.r.o. U stadiónu 841 434 01 Most IČO: 25042548 DIČ: CZ25042548 Základní informace Našim základním cílem je Garance Maximální Spokojenosti, pro každého zákazníka. Proto se snažíme, všem našim zákazníkům vyjít vstříc, jak širokou nabídkou zboží, služeb s tím spojených,

Více

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOSTŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOSTŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOSTŮ Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme informace o zpracování osobních údajů hostů, ke kterému dochází v souvislosti s jejich pobytem.

Více

Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice

Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice Lázně Lednice jsou poskytovatelem lázeňských a léčebných pobytů, procedur, ubytování, stravování a navazujících služeb. Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice,

Více

Obchodní podmínky. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o.

Obchodní podmínky. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o. Obchodní podmínky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího,

Více

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov.

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov. Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Úvod Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.hwczech.eu. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (www.hw-czech.eu)

Více

Objednávky a Obchodní podmínky se řídí platným Občanským zákonem číslo 89/2012 Sb.

Objednávky a Obchodní podmínky se řídí platným Občanským zákonem číslo 89/2012 Sb. Objednávky a Obchodní podmínky se řídí platným Občanským zákonem číslo 89/2012 Sb. Obchodní podmínky: 1. Věcný rozsah platnosti Následující podmínky, regulují vzájemná práva a povinnosti mezi objednavatelem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej vstupenek na utkání klubu Bílí Tygři Liberec, s.r.o. 1. Předmět obchodních podmínek Článek I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Níže uvedené obchodní podmínky upravují prodej vstupenek

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka

Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka Informace o zpracování osobních údajů hostů - webová stránka Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme informace o zpracování osobních údajů hostů, ke kterému dochází v souvislosti

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné smluvní podmínky Lázní Teplice nad Bečvou a.s. upravují vzájemný smluvní vztah mezi společností Lázně Teplice nad Bečvou a.s. se sídlem Teplice nad Bečvou č. p. 63,

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY REZERVACÍ RAKOUSKO.CZ PROVOZOVATEL SERVERU. I. Preambule

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY REZERVACÍ RAKOUSKO.CZ PROVOZOVATEL SERVERU. I. Preambule VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY REZERVACÍ RAKOUSKO.CZ PROVOZOVATEL SERVERU I. Preambule Všeobecné obchodní podmínky (VOP) jsou nedílnou součástí platné rezervace klientů na stránkách Rakousko.cz. Rakousko.cz

Více

Obchodní podmínky platné do 31.12.2013

Obchodní podmínky platné do 31.12.2013 Obchodní podmínky platné do 31.12.2013 Provozovatel e-shopu Provozovatelem tohoto e-shopu je společnost B2B Partner s.r.o. se sídlem Plzeňská č.p. 3070 Ostrava - Zábřeh PSČ 700 30, IČO 278 30 306, společnost

Více

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz.

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz. Obchodní podmínky Firma a fakturační adresa MUDr. Miroslava Muchová Gruzínská 515/9 625 00 Brno Česká republika IČ: 02991128 Číslo účtu: 2200596290/2010 FIO banka V případě registrace a nákupu na těchto

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím a kupujícím v oblasti prodeje zboží, které jsou nabízeny prostřednictvím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. CELOROČNÍ KURZY 1.2. INTENZIVNÍ KURZY 1.3. WORKSHOPY A SEMINÁŘE

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. CELOROČNÍ KURZY 1.2. INTENZIVNÍ KURZY 1.3. WORKSHOPY A SEMINÁŘE OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Společnost NEJEN NA MEDICÍNU (dále jen NNM ) ve službách Celoročních kurzů, Intenzivních kurzů, Individuálních konzultací, besed, workshopů a seminářů v předmětech

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře J&M Cruise, spol. s r.o.

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře J&M Cruise, spol. s r.o. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře J&M Cruise, spol. s r.o. 1) Smluvní vztah Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří J&M Cruise, spol. s r.o. se sídlem Doksany 112, 411 82, IČ: 22800131 (dále

Více

1.2 Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího (dále jen kupující či zákazník ).

1.2 Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího (dále jen kupující či zákazník ). 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky internetového obchodu AEROSIM.cz (dále jen obchodní podmínky ) platí pro nákup v internetovém obchodě AEROSIM.cz, který níže uvedený prodávající provozuje

Více

Výhody pro držitele karty Mastercard Akční nabídky hotelového ubytování. Praha 2018

Výhody pro držitele karty Mastercard Akční nabídky hotelového ubytování. Praha 2018 Výhody pro držitele karty Mastercard Akční nabídky hotelového ubytování Praha 2018 Karta Gold Mastercard od společnosti Expobank Karta Gold Mastercard od společnosti Expobank představuje jednoduchý a praktický

Více

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od 27. 8. 2018 1. Obecná ustanovení a vybrané pojmy Společnost Operátor ICT, a.s., Dělnická 213/12, 170 00 Praha

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP

Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ Kč NA DALŠÍ NÁKUP Úplná pravidla spotřebitelské akce K VELKÝM KUCHYŇSKÝM SPOTŘEBIČŮM AŽ 6 000 Kč NA DALŠÍ NÁKUP I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Cooltabor, z. s. tel.: 776 263 019, tel.: 775 649 056 Skalice 111, 671 71 email: info@cooltabor.cz web: www.cooltabor.cz

Více

We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky

We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o.

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ 1.1. PPAS je obchodní společnost Plzeňský Prazdroj, a.s.,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Objednávky se řídí dle (Obchodní a Občanský zákoník zákon číslo 89/2012 Sb.), a našich obchodních podmínek. Po zákaznících, kteří si objednají ubytovací služby a dle instrukcí potvrdí a nepřijedou, bude

Více

PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY DOKSY

PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY DOKSY PRACOVNÍ SKUPINA DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY ČESKÉ PEDIATRICKÉ SPOLEČNOSTI ČLS JEP pořádá PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ GASTROENTEROLOGIE A VÝŽIVY 3. 5. 10. 2019 DOKSY I. INFORMACE www.bos-congress.cz/gastroped2019

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ AKCE Jednání podskupiny 2 pracovní skupiny INTOSAI WGFACML" ve dnech října 2018

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ AKCE Jednání podskupiny 2 pracovní skupiny INTOSAI WGFACML ve dnech října 2018 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ AKCE Jednání podskupiny 2 pracovní skupiny INTOSAI WGFACML" ve dnech 9. -12. října 2018 Číslo sm ouvy Dodavatele: 2 1 9 2 7 4 Číslo sm ouvy Objednatele: 4 9 / 1 7 0 / 2 0 1 8 Dodavatel:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel: VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 27.07.2015 Firma: ARISTOKRATY HOTELY s.r.o. Sídlo/provozovna: Na Výsluní 201/13, 100 00 Praha 10, Česká republika IČ: 25237365 DIČ: CZ25237365 Zapsáno v obchodním

Více

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do Úplná pravidla soutěže značky ULTIME o dárkové poukazy PANDORA Ahold (Albert) Kupte 2 výrobky značky Schwarzkopf a z toho alespoň jeden značky Ultime a 25 z Vás může vyhrát poukázky na šperky Pandora v

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud. Článek I. Úvodní ustanovení

Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud. Článek I. Úvodní ustanovení Všeobecné podmínky používání věrnostní karty Marionnaud Článek I. Úvodní ustanovení Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též "VOP") společnosti DIVA Center s.r.o., se sídlem Na Křivce 1093/58, Michle,

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

XXIV. ROŽNOVSKÉ ALERGOLOGICKO IMUNOLOGICKÉ DNY

XXIV. ROŽNOVSKÉ ALERGOLOGICKO IMUNOLOGICKÉ DNY XXIV. ROŽNOVSKÉ ALERGOLOGICKO IMUNOLOGICKÉ DNY Pod záštitou České společnosti alergologie a klinické imunologie ČLS JEP Rožnov pod Radhoštěm 24. - 25. května 2019 SYMPOZIUM LÉKAŘŮ www.bos-congress.cz/roznov2019

Více

Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017

Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017 Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2012

LÁZNĚ LUHAČOVICE 2012 LÁZNĚ LUHAČOVICE 2012 Rekondiční pobyty Luhačovice 2012 na rekondiční pobyty svaz poskytuje členu příspěvek ve výši 1.000,-Kč DOBA POBYTŮ: pobyty jsou sjednány na hlavní lázeňskou sezonu, penzion Vepřek

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Penzion Na Kraji lesa

Všeobecné obchodní podmínky. Penzion Na Kraji lesa Všeobecné obchodní podmínky Penzion Na Kraji lesa Podlesí Křivé 610, 757 01 Valašské Meziříčí, Česká Republika Provozovatel: PENZION BLANKYT, S.R.O. U APOLLA 84, VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Jednatelka: Marcela Barošová,

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP V EURONICS JAKOUKOLIV UHD TV A ZÍSKEJ AŽ 2000 KČ ZPĚT I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

VŠEOBECNE PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB. cestovní agentury Travel & Business Airticket s.r.o. pro prodej letenek. platné od 23. 9.

VŠEOBECNE PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB. cestovní agentury Travel & Business Airticket s.r.o. pro prodej letenek. platné od 23. 9. VŠEOBECNE PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB cestovní agentury Travel & Business Airticket s.r.o. pro prodej letenek platné od 23. 9. 2011 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA

Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA Úplná pravidla spotřebitelské akce Každý den nákup ZDARMA I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Každý den nákup ZDARMA (dále

Více

GDPR. Zpracovatelé dat: Karel a Mirjeme Jožákovi

GDPR. Zpracovatelé dat: Karel a Mirjeme Jožákovi GDPR Směrnice APARTMÁNY JOŽÁK o zpracovávání osobních údajů hostů Na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

Obchodní a storno podmínky. Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp. Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu

Obchodní a storno podmínky. Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp. Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu Příloha ke směrnici: S 12/2006 Vypracoval: ZOO Dvůr Králové a.s. Zodpovídá: všichni ubytovaní Věc: Ubytovatele Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu Ruší

Více

NÁVRH (pracovní verze) VYHLÁŠKA ze dne 2017,

NÁVRH (pracovní verze) VYHLÁŠKA ze dne 2017, VII NÁVRH (pracovní verze) VYHLÁŠKA ze dne 2017, o stanovení vzorů formulářů včetně povinných informací v nich uvedených podle jednotlivých typů zájezdu a spojených cestovních služeb Ministerstvo pro místní

Více

Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací

Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací Pravidla pro používání Rezervačního Systému a Pravidla pro provádění rezervací Obsah 1. Pravidla používání Rezervačního systému...2 1.1. Registrace do RS...2 1.1.1. Registrace klubových členů...2 1.1.2.

Více

Všeobecné smluvní podmínky CK ČESKÉ KORMIDLO, s. r. o.

Všeobecné smluvní podmínky CK ČESKÉ KORMIDLO, s. r. o. Všeobecné smluvní podmínky CK ČESKÉ KORMIDLO, s. r. o. I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné smluvní podmínky společnosti CK ČESKÉ KORMIDLO s.r.o. (dále jen podmínky) tvoří nedílnou součást smlouvy o

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY PORTÁLU BEJKR.CZ Provozovatelem slevového portálu www.bejkr.cz je společnost Jk Joblife s.r.o., se sídlem Chudenická 1059/30, 102 00 Praha, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném rejstříkovým

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU VŠEOBECNÁ PRAVIDLA TESCOMA CLUBU Tescoma Club Tescoma Club (dále též jen TC) je program, který společnost TESCOMA s.r.o. (dále jen Tescoma) nabízí všem zákazníkům Tescomy v ČR. Cílem programu je ještě

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Jako jednotlivec se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste nepodnikající fyzická

Více

Staňte se členem Clubu Atrium Leisure, sbírejte body a užijte si lákavé odměny za Vaše rezervace!

Staňte se členem Clubu Atrium Leisure, sbírejte body a užijte si lákavé odměny za Vaše rezervace! Staňte se členem Clubu Atrium Leisure, sbírejte body a užijte si lákavé odměny za Vaše rezervace! 1 Pravidla a podmínky členství Jak členství získat... Členství v Clubu Atrium vzniká na základě pozvání

Více

Způsob požádání o registraci v programu President Clubu a tedy i možnost využívat jeho výhod jsou následující:

Způsob požádání o registraci v programu President Clubu a tedy i možnost využívat jeho výhod jsou následující: 1. ÚVOD Tyto VŠEOBECNÉ PODMÍNKY programu President Club jsou doplněny OPERAČNÍMI PODMÍNKAMI programu, které podrobně určují proces získání a uplatnění PresiBodů, se zvláštnostmi pro každý druh operace,

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluvní strany: Smlouva o obchodním zastoupení Obchodní jméno: Helena Krejčíková - Sídlo: Paní Zdislavy 418, 470 01 Česká Lípa IČO: 602 507 71 DIČ: CZ 7153282312 Bankovní spojení: ČS a.s. Česká Lípa Číslo

Více

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu 1. Alexandria Bonus Klub (dále jen ABK) je určen pro stálé zákazníky cestovní kanceláře Alexandria. Jeho cílem je nabídnout a poskytnout stálým zákazníkům souhrn

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

Obchodní podmínky. Následující podmínky, regulují vzájemná práva a povinnosti mezi objednavatelem a provozovatelem ubytovacího zařízení Hostel Alia

Obchodní podmínky. Následující podmínky, regulují vzájemná práva a povinnosti mezi objednavatelem a provozovatelem ubytovacího zařízení Hostel Alia Na základě špatných zkušeností a nezodpovědností některých zákazníků, jsme nuceni zavést pravidla, jako jiné provozovny poskytující ubytovací služby. Podle platných zákonů ČR, je níže uvedený provozovatel

Více

Pravidla pro používání Rezervačního systému a správa rezervací

Pravidla pro používání Rezervačního systému a správa rezervací Pravidla pro používání Rezervačního systému a správa rezervací Obsah 1. Pravidla používání Rezervačního systému... 2 1.1. Registrace do RS... 2 1.1.1. Registrace klubových členů... 2 1.1.2. Registrace

Více