SEZNAM BEZPEČNOSTNÍCH ÚDAJŮ Bezpečnostní list podle požadavků směrnic ES č. 1907/2006 a 1272/2008 ve znění pozdějších předpisů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SEZNAM BEZPEČNOSTNÍCH ÚDAJŮ Bezpečnostní list podle požadavků směrnic ES č. 1907/2006 a 1272/2008 ve znění pozdějších předpisů"

Transkript

1 Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound Strana: 1/8 1. ODDÍL: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. IDENTIFIKÁTOR VÝROBKU Název produktu: Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound 1.2. PŘÍSLUŠNÁ URČENÁ POUŽITÍ LÁTKY NEBO SMĚSI A NEDOPORUČOVANÁ POUŽITÍ Zamýšlené / doporučené použití: brusná pasta 1.3. PODROBNÉ ÚDAJE O DODAVATELI BEZPEČNOSTNÍHO LISTU Dodavatel: Wachsfabrik Segeberg GmbH Asternweg 11 D23795 Bad Segeberg Telefon: +49 (0) Fax: +49 (0) info@wachsfabrik.de Distributor: POLYVIA NOVA, spol. s r.o. Těchlov Vizovice tel.: , fax: polyvianova@polyvianova.cz IČO: TELEFONNÍ ČÍSLO PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE Toxikologické informační středisko Na Bojišti Praha 2 tel.: , , (nonstop) 2. ODDÍL: IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI 2.1. KLASIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI Produkt nesplňuje kritéria pro klasifikaci a označení podle nařízení (ES) č. 1272/2008 (CLP). Produkt nesplňuje kritéria pro klasifikaci a označení podle nařízení (ES) č. 1999/45/ES (DPD) PRVKY OZNAČENÍ Označení ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008 Symboly nebezpečí Signální slovo Věty o nebezpečí EUH210 Bezpečnostní list na vyžádání. Informace na štítku Označování dle požadovaných kritérií dodatku II Nařízení ES č. 272/2008 (CLP) DALŠÍ NEBEZPEČNOST Prosím dodržujte informace uvedené v tomto bezpečnostním listu. 3. ODDÍL: SLOŽENÍ / INFORMACE O SLOŽKÁCH 3.1. LÁTKY nepoužitelné 3.2. SMĚSI Chemická charakteristika: Směs (přípravek) Složka / Číslo CAS / EC / index % Registrační číslo REACH Klasifikace v souladu se směrnicí ES č. 1272/2008 (CLP)

2 Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound Strana: 2/8 1 Uhlovodíky, C10C13, isoalkany, cyklickoé sloučeniny, <2% aromatických Uhlovodíky, C10C13, nalkany, isoalkany, cyklické sloučeniny, <2% aromatických αsulfoω (dodecyloxy)poly(oxyethylen), sodná sůl > 10 < Asp. Tox. 1; H304 EUH066 > 10 < Asp. Tox. 1; H304 EUH066 > 1 < Eye Irrit. 2; H319 Skin Irrit. 2; H315 Plné znění H vět viz oddíl ODDÍL: POKYNY PRO PRVNÍ POMOC 4.1. POPIS PRVNÍ POMOCI Všeobecné pokyny. Při přetrvávajících potížích vyhledejte lékařskou pomoc. Kontaminovaný oděv a obuv okamžitě svléknout; další použití až po důkladném vyčištění. Po inhalaci Postiženou osobu dostat z nebezpečné oblasti. Zajistit přívod čerstvého vzduchu. Po styku s kůží Ihned omýt vodou a mýdlem. Po kontaktu s očima Otevřít oční víčka, oči důkladně vypláchnout vodou (15 minut). Po požití Ihned vyžádat radu lékaře. Osobám v bezvědomí nepodávat žádné tekutiny. Při bezvědomí nebo omámení položit postiženou osobu do stabilní božní polohy. Nevyvolávat zvracení NEJDŮLEŽITĚJŠÍ AKUTNÍ A OPOŽDĚNÉ SYMPTOMY A ÚČINKY Žádné známé 4.3. POKYN TÝKAJÍCÍ SE OKAMŽITÉ LÉKAŘSKÉ POMOCI A ZVLÁŠTNÍHO OŠETŘENÍ Neaplikovatelný 5. ODDÍL: OPATŘENÍ PRO HAŠENÍ POŽÁRU 5.1. HASIVA Vhodné hasící prostředky: K hašení požáru použijte alkoholovou pěnu, oxid uhličitý, prášek, vodní mlhu (vodu). Nevhodné hasící prostředky: Silný proud vody ZVLÁŠTNÍ NEBEZPEČNOST VYPLÝVAJÍCÍ Z LÁTKY NEBO SMĚSI Při vysokých teplotách mohou vzniknout nebezpečné produkty rozkladu jako např. oxid uhličitý, oxid uhelnatý, kouř.

3 Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound Strana: 3/ POKYNY PRO HASIČE Ochranné vybavení: Hasiči a ostatní osoby, které se mohou dostat do kontaktu, používají samostatný dýchací přístroj. Noste oděv, zajišťující plnou ochranu proti ohni (požáru). Viz Kapitola 8 (Kontrola expozice/ochrana osob). 6. ODDÍL: OPATŘENÍ V PŘÍPADĚ NÁHODNÉHO ÚNIKU 6.1. OPATŘENÍ NA OCHRANU OSOB, OCHRANNÉ PROSTŘEDKY A NOUZOVÉ POSTUPY Pro pracovníky kromě pracovníků zasahujících v případě nouze: Dodržovat bezpečnostní předpisy (viz oddíl 7 a 8). Zamezit styku s kůží, očima a oděvem. Zajistit dostatečné větrání. Vytváří s vodou kluzké povlaky. Pro pracovníky zasahující v případě nouze Osobní ochranné pomůcky viz oddíl OPATŘENÍ NA OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Zabránit kontaminaci povrchových a podzemních vod a úniku do kanalizace METODY A MATERIÁL PRO OMEZENÍ ÚNIKU A PRO ČIŠTĚNÍ Pohlcovat mechanickou cestou. Přepravit ve vhodných nádobách k recyklaci nebo ke zneškodnění ODKAZ NA JINÉ ODDÍLY: 7. ODDÍL: ZACHÁZENÍ A SKLADOVÁNÍ 7.1. OPATŘENÍ PRO BEZPEČNÉ ZACHÁZENÍ Zajistit dobré větrání místnosti, případně odsávání na pracovišti. Všeobecná bezpečnostní a hygienická opatření Při práci nejíst, nepít a nekouřit. Produkt uchovávat mimo dosah potravin a nápojů. Zamezit styku s očima a kůží. Před přestávkami a po skončení umýt ruce. Pokyny pro ochranu před požárem a výbuchem Uchovávat mimo dosah zdrojů zapálení Zákaz kouření PODMÍNKY PRO BEZPEČNÉ SKLADOVÁNÍ LÁTEK A SMĚSÍ VČETNĚ NESLUČITELNÝCH LÁTEK A SMĚSÍ Technická opatření a podmínky skladování Udržovat nádrže těsně uzavřené a uchovávat na chladném, dobře větraném místě. Požadavky na skladovací prostory a nádrže Otevřené nádoby pečlivě uzavřít a skladovat nastojato, aby nedošlo k úniku produktu. Uchovávat trvale v obalech, které odpovídají originálním. Pokyny pro bezpečné skladování Neskladovat společně s: Oxidačními činidly; Neskladovat společně s potravinami SPECIFICKÉ KONEČNÉ / SPECIFICKÁ KONEČNÁ POUŽITÍ Údaje nejsou k dispozici

4 Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound Strana: 4/8 8. ODDÍL: OMEZOVÁNÍ EXPOZICE / OSOBNÍ OCHRANNÉ PROSTŘEDKY 8.1. KONTROLNÍ PARAMETRY Neexistují žádné sledovatelné parametry OMEZOVÁNÍ EXPOZICE VHODNÉ TECHNICKÉ KONTROLY OCHRANA DÝCHACÍCH CEST Při nedostatečné ventilaci použijte ochranný respirátor. Ochrana zraku Použijte ochranu očí/tváře, jako je například obličejový štít nebo brýle, odolné proti postříkání chemikáliemi. Ochrana pokožky Vyhněte se kontaktu s pokožkou. Noste nepropustné rukavice a vhodný ochranný oděv. Protože je produkt absorbován pokožkou, je třeba věnovat pozornost tomu, abyste zabránili kontaminaci kůže a kontaminaci oděvů Ochrana rukou Kromě vhodného materiálu závisí volba ochranných rukavice také na kritériích kvality, která se mohou u různých výrobců lišit. Před použitím by měly být ochranné rukavice testovány na specifickou vhodnost pro práci (tj. mechanická odolnost, kompatibilita výrobku a anitstatické vlastnosti). Dodržujte instrukce výrobce a veškeré informace vztahující se k použití, skladování, péči a výměně ochranných rukavic. Ochranné rukavice by měly být okamžitě vyměněny, pokud jsou fyzicky poškozené nebo obnošené. Navrhujte pracovní činnost tak, abyste se vyhnuli permanentnímu používání rukavic. Doplňkové doporučení Tam, kde se používá tento materiál, se nesmí přinášet, skladovat ani konzumovat potraviny. Před jídlem, pitím nebo kouřením si důkladně umyjte obličej i ruce vodou a mýdlem OMEZOVÁNÍ EXPOZICE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 9. ODDÍL: FYZIKÁLNÍ A CHEMICKÉ VLASTNOSTI 9.1. INFORMACE O ZÁKLADNÍCH FYZIKÁLNÍCH A CHEMICKÝCH VLASTNOSTECH Barva: bělavá Vzhled: pastovitá Zápach: charakteristický Hranice zápachu: ph: Bod tání: Bod varu: 100 C Bod vzplanutí: >62 C DIN EN ISO 1523 Rychlost odpařování: Limity hořlavosti (% obj.): spodní 0,67%, horní 6,4% (hodnota pro rozpouštědlo) Tlak par: Hustota par: Specifická hmotnost/hustota: 1,3 20 C Rozpustnost ve vodě: částečně rozpustný Koeficient dělení (noktanol/voda): Teplota samovznícení: Teplota rozpadu: Viskozita:

5 Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound Strana: 5/ DALŠÍ INFORMACE Ostatní informace 10. ODDÍL: STÁLOST A REAKTIVITA REAKTIVITA: STABILITA: Při používání dodržovat doporučené předpisy pro skladování a zacházení (viz Oddíl 7) MOŽNOST NEBEZPEČNÝCH REAKCÍ Pokud je výrobek používán doporučeným způsobem, nebezpečné reakce se neočekávají PODMÍNKY, KTERÝM JE TŘEBA SE VYHNOUT: Žádné, pokud je výrobek používán správně NESLUČITELNÉ MATERIÁLY: oxidanty NEBEZPEČNÉ PRODUKTY ROZKLADU: 11. ODDÍL: INFORMACE O TOXIKOLOGICKÝCH VLASTNOSTECH LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU INFORMACE O TOXIKOLOGICKÝCH ÚČINCÍCH Pravděpodobné cesty expozice: Orálně, Kůže, Oči, Dýchací systém. Akutní toxicita, orálně: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního Akutní toxicita, dermálně: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního Akutní toxicita, vdechnutí: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního Zcitlivění dýchacích cest: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního Zcitlivění kůže: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního posouzení nejsou klasifikační kritéria splněna. Karcinogenita: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního posouzení nejsou klasifikační kritéria splněna. Mutace zárodečných buněk: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního Reprodukční toxicita: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního Aspirační nebezpečí: Není klasifikován na základě dostupných údajů a/nebo profesionálního posouzení nejsou klasifikační kritéria splněna. Ostatní informace: Produkt byl klasifikován na základě kalkulačního postupu směrnice ES č. 1272/2008 (CLP). 12. ODDÍL: EKOLOGICKÉ INFORMACE TOXICITA Toxicita pro ryby (akutně):

6 Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound Strana: 6/8 Toxicita pro ryby (chronicky): Toxicita pro daphnie (akutně): Toxicitia pro Daphnie (chronicky): Toxicita pro řasy (akutně): Toxicitia pro řasy (chronicky): Bakteriální toxicita: PERZISTENCE A ROZLOŽITELNOST BIOAKUMULAČNÍ POTENCIÁL MOBILITA V PŮDĚ VÝSLEDKY POSOUZENÍ PBT A VPVB JINÉ NEPŘÍZNIVÉ ÚČINKY DALŠÍ INFORMACE Zabraňte úniku produktu do vody nebo do kanalizace a neskladujte jej na veřejných skládkách. 13. ODDÍL: POKYNY PRO ODSTRAŇOVÁNÍ METODY NAKLÁDÁNÍ S ODPADY Společnost podporuje recyklaci, obnovu a opakované používání materiálů tam, kde je to povoleno. Pokud je nezbytná likvidace, Společnost doporučuje, aby byly organické materiály, především pokud jsou klasifikovány jako nebezpečný odpad, zlikvidovány tepelnou cestou nebo spalováním ve schválených spalovnách. Je třeba dodržovat všechny národní předpisy. Likvidace výrobku Pokud není recyklace nebo opětovné použití možné, doporučuje se, aby její výrobky, zejména pokud jsou klasifikovány jako nebezpečné, byly zlikvidovány tepelnou cestou nebo spáleny ve schválených zařízeních. Je třeba dodržovat všechny místní a vnitrostátní předpisy. Při likvidaci na území Evropského společenství musí být podle směrnice 2008/98/ES uživatelem přiděleny kódy odpadů podle použití výrobku. Likvidace obalu Zacházejte s kontaminovaným obalem stejně jako se samotným výrobkem. Likvidace prázdného a vyčištěného obalu musí být provedena v souladu s platnými místními a vnitrostátními předpisy. Informace o likvidaci Nevylévejte výrobek přímo nebo nepřímo do povrchové vody, podzemní vody, půdy nebo veřejné kanalizace.

7 Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound Strana: 7/8 14. ODDÍL: INFORMACE PRO PŘEPRAVU PŘEPRAVA ADR/RID/ADN Produkt nepodléhá opatřením přepravy ADR/RID/ADN PŘEPRAVA IMDG Produkt nepodléhá opatřením přepravy IMDG PŘEPRAVA ICAOTI / IATA Produkt nepodléhá opatřením přepravy ICAOTI / IATA DALŠÍ INFORMACE Nejsou k dispozici NEBEZPEČNOST PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Relevantní informace k rizikům pro životní prostředí: viz ZVLÁŠTNÍ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ PRO UŽIVATELE Nejsou k dispozici HROMADNÁ PŘEPRAVA PODLE PŘÍLOHY II MARPOL73/78 A PŘEDPISU IBC Nevztahuje se. 15. ODDÍL: INFORMACE O PŘEDPISECH NAŘÍZENÍ TÝKAJÍCÍ SE BEZPEČNOSTI, ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ / SPECIFICKÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY TÝKAJÍCÍ SE LÁTKY NEBO SMĚSI Látky poškozující ozonovou vrstvu (Směrnice (ES) č. 1005/2009): Neaplikovatelný Perzistentní látky poškozující ozonovou vrstvu (Směrnice (ES) č. 850/2004): Neaplikovatelný Předchozí informovaný souhlas: Neaplikovatelný Látky podléhající autorizaci (Příloha XIV Nařízení (ES) č. 1907/2006): Neaplikovatelný Látky podléhající omezení pro určitá použití (Příloha XVII Nařízení (ES) č. 1907/2006): Ano Bližší informace o omezení použití viz příloha XVII nařízení REACH. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH), v platném znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1272/2008 o klasifikaci, označování a balení látek a směsí (CLP), v platném znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 96/82 o kontrole nebezpečí závažných havárií s přítomností nebezpečných látek dodatek I, část 1+2: neuvedeno. Případně vznkající produkty rozpadu viz Kapitola 10. Nařízení ES 2000/39/EC, 2006/15/EC, 2009/161/EU. Zákon č. 350/2011 Sb., o chemických látkách a chemických směsích vč. prováděcích předpisů Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, ve znění pozdějších předpisů Zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů Zákon č. 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší Zákon č. 254/2001 Sb., o vodách, ve znění pozdějších předpisů Nařízení vlády ČR č. 361/2007 Sb., kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví zaměstnanců při práci POSOUZENÍ CHEMICKÉ BEZPEČNOSTI Vyhodnocení chemické bezpečnosti nebylo provedeno. 16. ODDÍL: DALŠÍ INFORMACE LEGENDA KE ZKRATKÁM A ZKRATKOVÝM SLOVŮM CAS Chemical Abstract Service (číselný identifikátor chemických látek více na ES číselný identifikátor chemických látek pro seznamy EINECS, ELINCS a NLP PBT látky perzistentní, bioakumulativní a toxické vpvb látky vysoce perzistentní a vysoce bioakumulativní NPKP nejvyšší přípustná koncentrace chemické látky v pracovním prostředí, dlouhodobý (8 hod)

8 Oskar s M50 Heavy Duty Buffing and Polishing Compound Strana: 8/8 PEL přípustný expoziční limit chemické látky v pracovním prostředí LD 50 hodnota označuje dávku, která způsobí smrt 50 % zvířat po jejím podání LC 50 hodnota označuje koncentraci, která způsobí smrt 50 % zvířat po jejím podání EC 50 koncentrace látky, při které dochází u 50 % zvířat k účinnému působení na organismus IC 50 polovina maximální inhibiční koncentrace, při které dochází k působení na organismus SVHC Substances of Very High Concern látky vzbuzující mimořádné obavy DNEL Derived No Effect Level (odvozená koncentrace látky, při které nedochází k nepříznivým účinkům) PNEC Predicted No Effect Concentration (odhad koncentrace látky, při které nedochází k nepříznivým účinkům) Acute Tox. 4 Akutní toxicita, kategorie 4, orální Skin Corr. 1B Žíravost pro kůži, kategorie Resp. Sens. 1 Senzibilizace dýchacích cest, kategorie 1 Skin Sens. 1 Senzibilizace kůže, kategorie 1 Carc. 1B Karcinogenita, kategorie 1B Repr. 1A Toxicita pro reprodukci, kategorie 1A STOT RE 2 Toxicita pro specifické cílové orgány opakovaná expozice, kategorie 2 Aquatic Acute 1 Nebezpečný pro vodní prostředí, akutně, kategorie 1 Aquatic Chronic 1 Nebezpečný pro vodní prostředí, chronicky, kategorie 1 VĚTY RIZIK A NEBEZPEČÍ KOMPONENT: EUH 066 Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže. H304 Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. H315 Dráždí kůži. H319 Způsobuje vážné podráždění očí. DŮLEŽITÉ ODKAZY NA LITERATURU A ZDROJE DAT Informace zde uvedené vycházejí z našich nejlepších znalostí a současné legislativy. Bezpečnostní list byl dále zpracován na podkladě originálu bezpečnostního listu poskytnutého výrobcem. Klasifikace směsi byla posouzena výrobcem a použita distributorem na základě článku 4, odstavce 5 nařízení (ES) č. 1907/2006 (použití klasifikace odvozené účastníkem dodavatelského řetězce). Metody klasifikace zahrnují jednu nebo více z následujících: použití specifických údajů o produktu, RA (readacross) data, modelování, profesionální posouzení nebo vyhodnocení na základě složení. Tyto informace jsou poskytovány bez jakékoli záruky či ručení. Nepřebíráme za ně žádnou právní odpovědnost a také neposkytujeme povolení, návod či doporučení k uvedení jakéhokoli patentovaného vynálezu do praxe bez licence. Vše je nabízeni pouze k vašemu zvážení, prozkoumání a ověření. Před použitím jakéhokoli výrobku si vždy pročtěte etiketu.

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Ze dne: první vydání Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy, synonyma: Registrační číslo REACH: Real ubrousky

Více

Real profi FOTOVOLTAIKA R610 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

Real profi FOTOVOLTAIKA R610 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Datum vydání: 25.5.2015 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy, synonyma: - Registrační číslo REACH: Není aplikovatelné

Více

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Ze dne: první vydání Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Real green clean Tablety do myčky na nádobí Další názvy, synonyma:

Více

Bezpečnostní list. AxxaClean 2048. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Identifikace nebezpečnosti. Verze: 2.0 Revize: 20. 7.

Bezpečnostní list. AxxaClean 2048. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Identifikace nebezpečnosti. Verze: 2.0 Revize: 20. 7. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Nejsou uvedeny Registrační číslo: Není aplikovatelné pro směs 1.2 Příslušná určená

Více

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Název výrobku: Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy, synonyma: - Registrační číslo REACH: Není aplikovatelné

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Strana: 1 / 9 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy, synonyma: - Registrační číslo REACH: Není aplikovatelné směs 1.2 Příslušná

Více

Bezpečnostní informace o předmětech

Bezpečnostní informace o předmětech ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo: typ A typ E typ MM typ NE(C) typ NE(S) typ NE(F) typ E s laminací

Více

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Datum vydání: 25.5.2015 Strana: 1 / 9 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Real profi tablety do pisoáru pine R441 Další názvy, synonyma:

Více

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Strana: 1 / 9 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy, synonyma: Registrační číslo REACH: Real rez a vodní kámen Hit na rez

Více

UG Univerzální penetrační nátěr ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

UG Univerzální penetrační nátěr ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 30. 7. 2015 / 1.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo:

Více

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Strana: 1 / 9 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy, synonyma: Registrační číslo REACH: Real profi čistič skleněných ploch

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) Datum vydání / verze č.: 30. 6. 2015 / 0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo REACH: Nejsou

Více

BS 310 Ochranná barva na beton ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

BS 310 Ochranná barva na beton ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 21. 5. 2014 / 0.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo REACH: BS

Více

EKOLUBE GEAR ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

EKOLUBE GEAR ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 5. 8. 2015 / 2.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) Datum vydání / verze č.: 24. 7. 2014 / 0.0 Strana: 1 / 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: ANTIKON CK-N (složka B) Další názvy: Nejsou

Více

SXR Siloxanová rýhovaná omítka ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

SXR Siloxanová rýhovaná omítka ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 21. 5. 2014 / 2.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo

Více

Technovit-2-Bond ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Technovit-2-Bond ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 13. 12. 2013 / 0.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo REACH:

Více

ORANGE DAY ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

ORANGE DAY ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Datum vydání / verze č.: Revize: 3.11.2015 / 3.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: d-limonen Identifikační

Více

LX 350 Silikonová fasádní barva ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

LX 350 Silikonová fasádní barva ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 29. 12. 2014 / 0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: LX 350 Registrační číslo: Není

Více

neodisher Z ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

neodisher Z ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 12. 3. 2015 / 1.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo:

Více

BKW Bílé stavební lepidlo ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

BKW Bílé stavební lepidlo ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 11. 2. 2014 / 2.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) Datum vydání / verze č.: Revize: 16. 5. 2015 / 1.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: ADESILEX P 4 Registrační číslo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení ES č. 830/2015

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení ES č. 830/2015 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Alkalický promývací roztok Identifikační číslo: Neuvedeno směs Registrační číslo: Neuvedeno směs 1.2 Příslušná určená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení ES č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení ES č. 453/2010 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: Neuvedeno směs Registrační číslo: Neuvedeno směs 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

LP 18 nwa Lehká minerální omítka, vodoneodpudivá ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

LP 18 nwa Lehká minerální omítka, vodoneodpudivá ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 4. 3. 2013 / 1.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo REACH:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) Datum vydání / verze č.: Revize: 1. 9. 2015 / 1.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Speciální tvrdá pájka

Více

neodisher MA ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

neodisher MA ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 10. 8. 2015 / 1.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo:

Více

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 30. 6. 2015 / 2.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo

Více

neodisher MediZym ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

neodisher MediZym ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 05.05.2014 / 0.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo: Nejsou uvedeny

Více

HET Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/7

HET Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/7 HET Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/7 Bezpečnostní list Oddíl 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení ES č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení ES č. 453/2010 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Elektrolyt ECT 1000, kat. č. 206 Identifikační číslo: Neuvedeno směs Registrační číslo: Neuvedeno směs 1.2 Příslušná

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 453/2010 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: Neuvedeno směs Registrační číslo: Neuvedeno směs 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 21. 5. 2014 / 0.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: EKF Epoxidové lepidlo a spárovací hmota

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) Datum vydání / verze č.: Revize: 20. 9. 2015 / 2.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) Datum vydání / verze č.: 15. 3. 2011 / 0.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy, synonyma: Registrační číslo:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 453/2010 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: Neuvedeno směs Registrační číslo: Neuvedeno směs 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

KERAPOXY LEPIDLO složka B ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

KERAPOXY LEPIDLO složka B ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 26. 4. 2013 / 2.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 453/2010 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: Akrylmetal AQ CC080 Neuvedeno směs Registrační číslo: Neuvedeno směs 1.2 Příslušná určená

Více

Datum vydání / verze č.: 29. 6. 2012 / 0.0 Strana: 1 / 7 Název výrobku: SAN-EU Jednovrstvá sanační omítka. Jednovrstvá sanační omítka. quick-mix k.s.

Datum vydání / verze č.: 29. 6. 2012 / 0.0 Strana: 1 / 7 Název výrobku: SAN-EU Jednovrstvá sanační omítka. Jednovrstvá sanační omítka. quick-mix k.s. Datum vydání / verze č.: 29. 6. 2012 / 0.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo: Nejsou

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 23.02. 2009 Strana 1 (celkem 8) ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: PEM čisticí prášek s dezinfekční přísadou Identifikační číslo: nemá

Více

Přípravek je určen výhradně pro profesionální použití. Uvedená použití

Přípravek je určen výhradně pro profesionální použití. Uvedená použití BEZPEČNOSTNÍ LIST Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH), příloha II (453/2010) - Evropa Pro shine special Verze : 1 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Luxdecor Premium Olej na dřevo ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Luxdecor Premium Olej na dřevo ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 15. 2. 2016 / 1.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo REACH: Nejsou

Více

SANITASE ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

SANITASE ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Datum vydání: 19.10.2008 Strana: 1 z 8 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 29.7.2005 Verze Datum revize: 14.5.2012 Strana 1/11

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 29.7.2005 Verze Datum revize: 14.5.2012 Strana 1/11 Datum revize: 14.5.2012 Strana 1/11 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) Datum vydání / verze č.: Revize: 14. 5. 2014 / 1.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo:

Více

Datum vydání: 29.9.2008 Strana: 1 / 8 Datum revize: 19.7.2012 nahrazuje revizi ze dne: 5.10.2009 Název výrobku:

Datum vydání: 29.9.2008 Strana: 1 / 8 Datum revize: 19.7.2012 nahrazuje revizi ze dne: 5.10.2009 Název výrobku: Datum vydání: 29.9.2008 Strana: 1 / 8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Další názvy směsi: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Isoleitspray ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Isoleitspray ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: Revize: 27. 8. 2012 / 1.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nař. ES 1907/2006 ve znění nař. ES 453/2010 BEZPEČNOSTNÍ LIST

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nař. ES 1907/2006 ve znění nař. ES 453/2010 BEZPEČNOSTNÍ LIST strana 1 z 6 BEZPEČNOSTNÍ LIST ODDÍL 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: M-SUNAGREEN Kapalné hnojivo. Identifikační číslo: neuvedeno -směs Registrační číslo: neuvedeno

Více

NEODETERSOL VETRO ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

NEODETERSOL VETRO ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 15. 10. 2012 / 2.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Nejsou uvedeny Registrační

Více

SCHÖNOX iline ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

SCHÖNOX iline ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 13. 6. 2011 / 0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Kód výrobku: Registrační číslo: Nejsou uvedeny

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Aro color tekutý prací prostředek

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Aro color tekutý prací prostředek Datum revize: 30.11.2012 Strana 1/10 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Aro whitening prací prášek. podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Aro whitening prací prášek. podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Datum revize: 12.1.2012 Strana 1/12 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy přípravku: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1907/2006, ve znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1907/2006, ve znění Strana: 1 z 8 ODDÍL1: Identifikace látky a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Název: Oxygad Chemický název: Vodný roztok peroxidu vodíku Identifikační číslo (EEC): 008-003-00-9 Registrační

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 830/2015

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 830/2015 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: (toluen) Identifikační číslo: Neuvedeno směs Registrační číslo: Neuvedeno směs 1.2 Příslušná určená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST AP-A, AP-D POWDER. (oxid hlinitý). Doporučeno pro metalografické účely.

BEZPEČNOSTNÍ LIST AP-A, AP-D POWDER. (oxid hlinitý). Doporučeno pro metalografické účely. Strana 1 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: Registrační číslo: AP-A, AP-D POWDER (oxid hlinitý). Neuvedeno. Neuvedeno. 1.2 Příslušná

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Novimatik ADP

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Novimatik ADP Datum revize: 21.2.2013 Strana 1/11 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: NOVIMATIK ADP Další názvy: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. FIKA WC čistič

BEZPEČNOSTNÍ LIST. FIKA WC čistič Datum vydání: Strana: 1 z 8 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Čisticí

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Datum vydání: Datum revize: 10.1.2015. str. 1 ze 6 CARBONBOR 200

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Datum vydání: Datum revize: 10.1.2015. str. 1 ze 6 CARBONBOR 200 str. 1 ze 6 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Registrační číslo: 4176 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Jako kapalné listové

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST Aro color tekutý prací prostředek Datum vydání: 12.1.2012 Verze Datum revize: 12.1.2012 Strana 1/11

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST Aro color tekutý prací prostředek Datum vydání: 12.1.2012 Verze Datum revize: 12.1.2012 Strana 1/11 Datum revize: 12.1.2012 Strana 1/11 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy přípravku: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 830/2015

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle (ES) 1907/2006 a (ES) 830/2015 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: nemá směs Registrační číslo: nemá směs 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Komplexonát tetrasodný hydrát

Komplexonát tetrasodný hydrát BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH), ve znění nařízení 453/2010/EC Datum vydání: 18.11.2010 Datum revize: 1.6.2015 KOMPLEXONÁT TETRASODNÝ HYDRÁT ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) ve znění Nařízení Komise (EU) 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) ve znění Nařízení Komise (EU) 453/2010 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Odstraňovač starých nátěrů. Výrobek nepoužívejte

Více

Čistící tablety / Cleaning Tablets

Čistící tablety / Cleaning Tablets ODDÍL 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Tablety pro čištění a ochranu plně

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Aro whitening prací prášek. podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Aro whitening prací prášek. podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Datum revize: 9.7.2012 Strana 1/12 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a

Více

LADI Plus čistič nábytku

LADI Plus čistič nábytku ODDÍL 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Čisticí prostředek na dřevěné povrchy.

Více

NA ŘASY SYSTÉM 500 Datum vydání: 25.1.2012 Datum revize: - Verze A

NA ŘASY SYSTÉM 500 Datum vydání: 25.1.2012 Datum revize: - Verze A 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název látky nebo přípravku: Další názvy látky nebo přípravku: --- 1.2 Příslušná použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

SONAX Rozmrazovač zámků

SONAX Rozmrazovač zámků ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Číslo výrobku 331000/331541-544/331900 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Waschkönig UNIVERSAL, COLOR, BLACK prací gel ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Waschkönig UNIVERSAL, COLOR, BLACK prací gel ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 24. 9. 2015 / 1.0 Strana: 1 / 9 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Registrační číslo REACH: Waschkönig

Více

číslo revize: 1 číslo verze: 2.0

číslo revize: 1 číslo verze: 2.0 ODDÍL 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku: 1.1. Identifikátor výrobku: Název: Další název: 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Určená použití směsi:

Více

JELEN odstraňovač skvrn směs peroxidu vodíku a povrchově aktivních látek mix

JELEN odstraňovač skvrn směs peroxidu vodíku a povrchově aktivních látek mix Datum vydání: 04.11.2014 Datum revize: 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku: Identifikátor výrobku: Registrační číslo látky: JELEN odstraňovač skvrn

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006, ve znění nařízení 453/2010/EC

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006, ve znění nařízení 453/2010/EC Datum vydání: 6. 9. 2004 Strana: 1 / 6 ODDÍL 1: 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Další názvy směsi: IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.2 Příslušná určená použití látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 02.02. 2010 Strana 1 (celkem 7) ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Název: DEKALKO na rez a vodní kámen Identifikační číslo: Nemá směs Registrační

Více

Larrin čistič kuchyně

Larrin čistič kuchyně Strana 1/6 1. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Identifikační číslo: 01156 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určená použití:

Více

Kyselina jablečná ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Kyselina jablečná ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání / verze č.: 7. 9. 92012 / 0.0 Strana: 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: DL-Malic acid Registrační

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) AQUAMAR Super OXI

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) AQUAMAR Super OXI Datum vydání / verze č.: 6. 12. 2013 / 0.0 Strana: 1 / 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy: Nejsou uvedeny Registrační

Více

TITAN plus tekutý písek TITAN plus tekutý písek mix

TITAN plus tekutý písek TITAN plus tekutý písek mix Stránka: 1 / 6 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku: Identifikátor výrobku: Registrační číslo látky: TITAN plus tekutý písek TITAN plus tekutý

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Čistič motorů PROFI dle nařízení REACH 1907/2006 ve znění Nařízení 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Čistič motorů PROFI dle nařízení REACH 1907/2006 ve znění Nařízení 453/2010 strana 1 / 11 Oddíl 1: Identifikace směsi a společnosti / podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název chemický / obchodní: Výrobce: OMA CZ a.s. Adresa: Borová 103, Stráž pod Ralskem 471 27 1.2 Příslušná určení

Více

Calgodip D 1200. Identifikační číslo: 263 60 756 724/ 199 838 382/ 199 838 eurofarm@seznam.cz

Calgodip D 1200. Identifikační číslo: 263 60 756 724/ 199 838 382/ 199 838 eurofarm@seznam.cz ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: nemá směs Registrační číslo: nemá směs 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

EPOXY METAL PASTE - ACTIVATOR Verze: 1.0

EPOXY METAL PASTE - ACTIVATOR Verze: 1.0 vydání: 11.11.2015 Obchodní označení látky/směsi: Strana: 1/8 1. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku: Číslo výrobku: EPOXY METAL PASTE - ACTIVATOR R 34575/76

Více

1.1. Identifikátor výrobku: Carlson Extra M6AD SAE 30. Název výrobku: Carlson Extra M6AD SAE 30

1.1. Identifikátor výrobku: Carlson Extra M6AD SAE 30. Název výrobku: Carlson Extra M6AD SAE 30 Strana 1 ( 9 ) ODDÍL 1. Identifikace látky/ směsi a společnosti/ podniku 1.1. Identifikátor výrobku: Carlson Extra M6AD SAE 30 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Doporučené

Více

HI 93767A-B digestační zkumavka (hydroxid sodný) 1.2 Příslušná určená použití směsi a nedoporučená použití Stanovování obsahu dusíku vodních vzorků.

HI 93767A-B digestační zkumavka (hydroxid sodný) 1.2 Příslušná určená použití směsi a nedoporučená použití Stanovování obsahu dusíku vodních vzorků. Datum revize: 29.3.2016 nahrazuje verzi z 21.8.2014 Strana: 1 z 8 ODDÍL 1: Identifikace směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: HI 93767A-B digestační zkumavka (hydroxid sodný) Identifikační

Více

R320 Real profi - čistič s bělícím účinkem

R320 Real profi - čistič s bělícím účinkem Strana 1 1. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Číslo výrobku: Číslo CAS: směs neuvádí se Číslo ES (EINECS): směs neuvádí se 1.2 Příslušná určená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES ve znění nařízení Komise 453/2010/ES. DEKANG (0 mg)

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES ve znění nařízení Komise 453/2010/ES. DEKANG (0 mg) ODDÍL 1 BEZPEČNOSTNÍ LIST IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Náplň do elektronických

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST PEROXID SODÍKU. Peroxid sodíku

BEZPEČNOSTNÍ LIST PEROXID SODÍKU. Peroxid sodíku BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH), v platném znění PEROXID SODÍKU Datum vydání: 23.7.2010 Datum revize: 7.8.2015 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU

Více

Název výrobku: LUKOSIOL E 35

Název výrobku: LUKOSIOL E 35 Strana 1/6 Název výrobku: LUKOSIOL E 35 ODDÍL 1. Identifikace směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Obchodní název: LUKOSIOL E 35 Chemický název: - Číslo CAS: - Číslo ES (EINECS): - Další

Více

Toxikologické informační středisko, 128 08 Praha 2, Na bojišti 1, ČR Tel.: 00420 224 919 293, 00420 224 915 402

Toxikologické informační středisko, 128 08 Praha 2, Na bojišti 1, ČR Tel.: 00420 224 919 293, 00420 224 915 402 BEZPEČNOSTNÍ LIST dle Nařízení Komise (EU) č.453/2010 ze dne 20. května 2010, kterým se mění nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 o registraci, povolování a omezování chemických látek

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) FILAMENT

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006) FILAMENT 1 / 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Identifikační číslo: Nemá směs Registrační číslo: Nemá směs 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

HET Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/8

HET Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/8 HET Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1/8 Bezpečnostní list Oddíl 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název

Více

Christmas Time Spruce

Christmas Time Spruce ODDÍL 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Vonná směs. 1.3 Podrobné údaje

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Acute Tox. 2; H300 min. 98 092-002-00-3 6159-44-0 208-767-5 STOT RE 2; H373

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Acute Tox. 2; H300 min. 98 092-002-00-3 6159-44-0 208-767-5 STOT RE 2; H373 BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH), ve znění nařízení 453/2010/EC Datum vydání: 17.10.2012 Datum revize: OCTAN URANYLU DIHYDRÁT ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Obzor Pro prací prášek

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Obzor Pro prací prášek Datum revize: 7.8.2014 Strana 1/12 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a

Více

Datum vydání: 3.6.2004 Strana: 1 / 7 Datum revize: 6.11.2012 nahrazuje revizi ze dne: 12.9.2011 Název výrobku:

Datum vydání: 3.6.2004 Strana: 1 / 7 Datum revize: 6.11.2012 nahrazuje revizi ze dne: 12.9.2011 Název výrobku: Datum vydání: 3.6.2004 Strana: 1 / 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Další názvy směsi: přípravek 1.2 Příslušná určená použití látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006. Datum vydání: 12.8.2010 Strana 1 (celkem 8) Datum revize: 21.11.

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006. Datum vydání: 12.8.2010 Strana 1 (celkem 8) Datum revize: 21.11. Datum vydání: 12.8.2010 Strana 1 (celkem 8) ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku Název: Mr.ExPERt na akrylátové vany Identifikační číslo: nemá směs Registrační

Více

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Torsan color prací prášek

ahoj BEZPEČNOSTNÍ LIST podle čl. 31 nařízení (ES) č.1907/2006 ve znění příl. I nařízení (ES) č.453/2010 Torsan color prací prášek Datum revize: 1.10.2013 Strana 1/12 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU: 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy: -- Chemický název: -- 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006, ve znění nařízení 453/2010/EC Datum vydání: 19.10.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006, ve znění nařízení 453/2010/EC Datum vydání: 19.10. Datum vydání: 19.10.2008 Strana: 1 z 8 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

B E Z P E Č N O S T N Í podle Nařízení Evropské komise (EU) č. 453/2010, příloha I Datum sestavení : 18. 01. 2012 Datum revize: 27. 11.

B E Z P E Č N O S T N Í podle Nařízení Evropské komise (EU) č. 453/2010, příloha I Datum sestavení : 18. 01. 2012 Datum revize: 27. 11. Strana 1 ( 7 ) ODDÍL 1. Identifikace látky/ směsi a společnosti/ podniku 1.1. Identifikátor výrobku: CARLSON letní směs do ostřikovačů 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití:

Více

SOKRATES Anticor. info@barvy-sokrates.cz http://www.barvy-sokrates.eu

SOKRATES Anticor. info@barvy-sokrates.cz http://www.barvy-sokrates.eu STRANA: 1/6 Oddíl 1. Identifikace směsi a společnosti 1.1 Identifikátor výrobku Další názvy: SOKRATES- disperzní akrylátová barva základní - antikorozní na kov 1.2 Příslušná určená použití směsi a nedoporučená

Více

dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ve znění NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 453/2010

dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ve znění NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 453/2010 Datum vydání: 26. 11. 2013 Počet stran: 5 Datum revize: BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ve znění NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 453/2010 Název výrobku: ETERNAL MAT

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. č. 1907/2006 Název výrobku: NA REZ A VODNÍ KÁMEN

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. č. 1907/2006 Název výrobku: NA REZ A VODNÍ KÁMEN Oddíl 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku: NA REZ A VODNÍ KÁMEN 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Kyselý čisticí přípravek na

Více

AJAX FLORAL FIESTA LAGOON FLOWERS

AJAX FLORAL FIESTA LAGOON FLOWERS Verze: 0.3 Strana: 1 z 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Identifikátor výrobku: Další názvy/synonyma: Registrační číslo: Nejsou uvedeny. Není aplikováno pro

Více