Smlouva pro Affiliate partnery

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva pro Affiliate partnery"

Transkript

1 Smlouva pro Affiliate partnery uzavřená mezi Karatbars International GmbH Königstraße 52 D Stuttgart HRB zastoupena Předsedou Představenstva Pietro Fazio tel.: 0049 (0) support@karatbars.com HRB , Okresní soud Amtsgericht Stuttgart DIČ USt ID: DE Zmocněnec pro korespondenci: Karatbars International GmbH zvaná dále jako Advertiser/Obchodník" a paní/panem data nar.... bydliště:... číslo OP:... daňové identifikační číslo:.... č. Smlouvy pro affiliate partnery: nazývaný dále "Affiliate partner" Tato smlouva určuje základní podmínky spolupráce mezi smluvními stranami a byla vypracována na základě podrobných osobních ustanovení. Další nedílnou součástí smlouvy je příloha. Marketingový plán Marketingový plán obsahuje podmínky týkající se odměny, které platí vždy a současně. Affiliate partner prohlašuje, že zkontroloval, pochopil a přijal výše uvedenou přílohu v plném znění. Kromě toho výrazně prohlašuje, že uvedenou přílohu potvrzuje a přijímá ji v plném znění a bez výjimky.

2 1. Úvod Obchodník distribuuje ušlechtilé kovy a prodávané zboží na celém světě. Affiliate partner je oprávněn jako samostatný, volný a pracující na vlastní odpovědnost doporučující subjekt na provádění doporučení týkajících se uzavírání transakcí nákupu ušlechtilých kovů a prodávaného zboží v souladu se státními předpisy, jakož i níže uvedenými ustanoveními. 2. Povinnosti jako i pozice Affiliate partnera Affiliate partner zaručuje, že splňuje všechny zákonem požadované jakož i úřední požadavky nezbytné pro to, aby ve své zemi mohl doporučovat v rámci své obchodní činnosti transakce nabývání ušlechtilých kovů a být zprostředkovatelem prodeje prodávaného zboží. Zavazuje se k samostatnému zaregistrování vlastní hospodářské činnosti v příslušných úřadech i institucích - také v místně příslušném daňovém úřadě - a zároveň se zavazuje, že obchodníkovi předloží všechna povolení. Affiliate partner nemůže svou hospodářskou činnost začít, dokud nesplní všechny uvedené podmínky. Bez výjimky je zodpovědný za splnění všech právních, o. i. v souvislosti s vedením hospodářské činnosti, daňově-právních týkajících se pracovního práva, práva konkurence i jiných zákonných povinností. Kromě toho se zavazuje, že finančnímu úřadu bude pravidelně představovat odměnu z titulu udělených doporučení i jejich zdanění. Affiliate partner není s obchodníkem v pracovním poměru. Vede nezávislou hospodářskou činnost a při provádění své činnosti se zavazuje používat pravidla čestného obchodníka. Kromě toho se zavazuje, že se bude chovat způsobem, který nevzbuzuje žádné morální ani etické výhrady a zároveň bude dodržovat právo svého státu i platné právní předpisy Evropské unie týkající se spravedlivé hospodářské soutěže, a také směrnic obchodníka v obchodním vztahu. Měl by se vždy starat o to, aby svými aktivitami neporušoval zákon, nařízení nebo úřední směrnice. Pokud by affiliate partner měl působit výlučně ve prospěch obchodníka a případně být zdánlivě samostatně výdělečný, zavazuje se, že předloží příslušné žádosti o osvobození z povinnosti platit sociální pojištění v příslušných úřadech. Affiliate partner vždy dbá o zájmy obchodníka, a také o to, aby nevystavoval jeho reputaci nebezpečí. Zavazuje se, že se bude běžně účastnit webinářů, které obchodník organizuje, a bude také předávat znalosti nabyté během těchto setkání těm partnerům, kteří jsou mu podřízeni. 3. Práva affiliate partnera Affiliate partner má oprávnění k propagaci prodeje výlučně těch produktů obchodníka, které jsou v souladu se státním právem byla příslušným zákonodárstvím nebo jím písemně potvrzeno na prodej.

3 Je oprávněn provádět reklamní činnosti, ale na všechny prezentace / činnosti zaměřené na externího adresáta, které se jakýmkoli způsobem odvolávají na obchodníka, musí obchodník udělit předchozí souhlas. Affiliate partner není oprávněn k předkládání jakýchkoliv prohlášení jménem obchodníka. Prohlášení tohoto druhu nebudou pro toho druhého zavazující, nanejvýš výhradně pro samotného affiliate partnera odpovědného v této situaci. Affiliate partner není oprávněn k reprezentování obchodníka. Je zodpovědný za vlastní prohlášení a v případě potřeby osvobodí obchodníka od všech následků spojených s neoprávněnými prohlášeními. Kromě toho affiliate partner nemá oprávnění k převzetí peněz v měně obchodníka. Klienti nemohou svědčit ve prospěch affiliate partnera způsobem, který je osvobozuje od závazků. Dále pak Affiliate není oprávněn přebírat hotovost pro obchodníka. Affiliate partner nemá k dispozici inkasní plnou moc obchodníka. 4. Informační povinnost affiliate partnera Affiliate partner se zavazuje že bude sebe a jím vedenou Down-Line-Affiliates zásobit aktuálními informacemi, co se týče produktů obchodníka, které jsou dostupné po přihlášení se na internetové stránce Karatbars, o systému doporučení, jakož i o všech údajích a faktech, které jsou pro klienta a Affiliates důležité. Zavazuje se, že o výrobcích Karatbars bude klienty informovat odborným způsobem, který je zároveň pravdivý a bude jim zároveň zpřístupňovat internetovou stránku Karatbars. Klientům je oprávněn předávat jedině obsah internetové stránky i oficiálních dokumentů a jejich znění nemůže měnit. 5. Úkoly affiliate partnera Affiliate partner se zavazuje, že bude vždy svědomitě a podle nejlepších znalostí chránit zájmy obchodníka. Úkolem affiliate partnera je doporučení / propagace obchodníkem potvrzených produktů. Při uzavření kupní smlouvy, doporučené přímo jím, získá odměnu v souladu s Plánem odměn / Marketingovým plánem představujícím přílohu ke smlouvě, pokud nenaruší výše uvedené povinnosti. Dalším úkolem affiliate partnera je doporučení dalších klientů jako i strukturovaných Down-Line-Affiliates. Pokud provedou účinné doporučení, jejímž výsledkem bude uzavření transakce nabytí ušlechtilých kovů, affiliate partner i Down-Line-Affiliate získají také odměnu v souladu s Plánem odměn a Marketingovým plánem. Není územně chráněn a nezavazuje se take k dodržování územní ochrany jiných partnerů.

4 6. Výslovné zákazy Affiliate partnerovi se zakazuje, bez výslovného souhlasu nebo povolení obchodníka, - Předkládání veřejných prohlášení - především prohlášení pro tisk ohledně obchodníka, jeho obchodního modelu, firemní politiky, podnikových procesů nebo jiných externích znalostí, - Využívání logotypu, názvu společnosti Karatbars International GmbH nebo její firemního dopisního papíru bez jejího - odvolávající se na každý čas - souhlasu, - Uvádět informace nebo vyjadřovat ujištění, které nejsou ve shodě s obsahem materiálů Karatbars International GmbH, - Využívat jiné materiály než originální prospekty a formuláře Karatbars, - Prodávat nebo předávat neoprávněným osobám materiály Karatbars, - Využívat programové vybavení Karatbars International GmbH, - Přijímat od klientů peníze, - Postoupit nároky vůči obchodníkovi třetím osobám. 7. Mlčenlivost Affiliate partner se zavazuje, že klientům poskytne nejširší možnou ochranu a bude chránit i zdroje a zároveň bude dodržovat všechna ustanovení týkající se ochrany údajů, jestliže chráněné údaje nepocházejí od něho samého. Narušení povinnosti důvěrnosti je příčinou nejen vzniku odpovědnosti z titulu odškodného, ale je spojeno i s případnou trestnou odpovědností. Na všechny uvedené obsahy, především pracovní materiály jako formuláře, prospekty, školicí a firemní materiály, smlouvy - taktéž i tato - se vztahuje autorské právo. Affiliate partner je nemá právo využívat, pokud se to netýká obchodního vztahu a ani je předávat - také po částech - třetím osobám, nemá povolení jejich předávání nebo rozmnožování, pouze pokud se to bude týkat těch osob, které jsou k zachování důvěrnosti zmocněné zákonem. Povinnosti affiliate partnera uvedené v odst. 1 platí neomezeným způsobem i po ukončení této smlouvy, pokud to nebude dohodnuto ve zvláštní smlouvě. V případě ukončení smlouvy nebo v případě situace, v níž affiliate partner nebude už potřebovat jakékoliv materiály v souvislosti se smluvním vztahem, není oprávněn je dále využívat. Týká se to především prospektů, formulářů i školících materiálů. Affiliate partner nemá právo na jejich zadržení bez ohledu na příčinu.

5 8. Nárok na odměnu Vznik i výše nároku na odměnu affiliate partnera vůči obchodníkovi byly stanoveny v příloze, jmenovitě v Pokynech týkajících se odměny v Marketingovém plánu. Affiliate partner nemá právo se domáhat jakýchkoli nároků od klientů a není oprávněn žádat od nich jakoukoliv odměnu. Na každé uhrazení odměny ve prospěch affiliate partnera se vztahuje výhrada, že klient uhradil platbu v plné výši z titulu nakoupených ušlechtilých kovů a že Partner Afiliate neporušil ustanovení této smlouvy. Nároky na odměnu Afiliate partnera vůči prodávajícímu subjektu nesmí být postupovány. Vymahatelné nároky na odměnu a případné zásoby zlata v případě smrti Afiliate partnera jsou postupovány v osobní logované části (backoffice) uvedenému nástupci: jestliže taková osoba nebyla uvedena na dědice podle zákonem stanoveného a uvedeného v závěti. 9. Vyúčtování Afiliate partner bude odměňován a vyúčtovaný podle platného Marketingového plánu. Bude mít on-line náhled k vyúčtování prostřednictvím osobních přístupových údajů. Výhrady v této oblasti je třeba oznamovat během 10 pracovních dnů. Po uplynutí této doby se vyúčtování uznává za přijaté. Vyplacení odměny se provádí jedině prostřednictvím platební karty na účet, který partner uvedl, s osvobozujícím účinkem prostřednictvím dobropisu. V okamžiku vzniku práva Afiliate partnera na provizi ve výši alespoň 35 EUR mu prodávající zajistí zpoplatněnou debetní kartu. Náklad ve výši 20 EUR za její vydání a zaslání bude Affiliate partnerovi stržen z účtu debetní karty. 10. Daň DPH 10.1 Provize za zprostředkování prodeje zlata: Odměna za doporučení prodeje čistého zlata na území Spolkové republiky Německo je zproštěna DPH a vyplácí se ve formě čisté, čili bez daně DPH. Pokud by bylo třeba, aby affiliate partner uhradil ve své zemi daň DPH, je třeba ji uhradit z částek vyplacených odměn. Pokud affiliate partner bude vyžadovat vyplacení daně DPH ve své zemi, bude muset splnit požadavky vyplývající ze zákona dané země a prokázat tento fakt obchodníkovi. Affiliate partner se v takovém případě zavazuje, že obchodníkovi bude vystavovat faktury vykazující daň DPH v souladu se zákonem. Affiliate partner vysvětlí všechny požadavky i nařízení příslušného státního daňového úřadu a zároveň o nich bude informovat, i o jeho případné povinnosti spolupůsobení obchodníka. Pokud affiliate partner nesplní povinnost týkající se vyrozumění obchodníka, bude ve vlastní režii odpovídat za vzniklé škody a obchodníka osvobodí od všech nároků.

6 10.2. Provize za balíčky a Prodávané zboží Spolková republika Německo Provize za zprostředkování prodeje zboží zdaněným DPH ve Spolkové republice Německo se proplácí v částce s DPH a obsahují zákonem stanovenou daň DPH, kterou Afiliate partner musí odvést příslušnému finančnímu úřadu Ostatní členské státy a ostatní státy Provize v ostatních členských státech Evropské unie a ostatních zemích mimo EU se vyplácí bez DPH. 11. Povinnosti obchodníka Obchodník bude udržovat a neustále aktualizovat internetovou stránku představující obecné a běžně informace. Prostřednictvím nacházejících se tam odkazů bude affiliate partner dostávat také všechny potřebné informace i formuláře. Obchodník tímto affiliate partnerovi zpřístupní on-line všechny potřebné prodejní a školicí materiály, jakož i všechny formuláře smluv v sekci download, ze které bude moci potřebné dokumenty stahovat. Pokud affiliate partner bude požadovat pomocné materiály v papírové formě, bude je moci zakoupit podle ceníku uvedeného na internetové stránce. Obchodník udržuje support center, jehož úkolem je affiliate partnerovi vysvětlit nejasné otázky a poskytovat odpověď na jeho otázky. Centrum zajišťuje obsluhu v několika světových jazycích. Obchodník nabízí možnost pravidelné účasti na internetových školeních (webináře), jejichž cílem je aktualizace znalostí affiliate partnera týkajících se aktivit obchodníka. Obchodník poučí affiliate partnera okamžitě o všech změnách týkajících se produktů, změnách v distribučním a vyúčtovací systému, jakož i o všech novinkách, které by affiliate partnera mohly zajímat. Obchodník vyúčtuje odměnu affiliate partnera pomocí uznaného, profesionálního a mezinárodního smluvního partnera každý den. Obchodník bude ve prospěch affiliate partnera vyplácet odměnu jednou v měsíci v souladu s aktuálně platnými pokyny týkajícími se odměny v aktuálním Marketingovém plánu. Při tom bude přihlížet affiliate partnerem vytvořenou strukturu týkající se jeho Down- Line-Affiliates a dodržovat existující hierarchii. 12. Práva obchodníka Affiliate partner dává obchodníkovi svolení k tomu, aby se s ním mohl kdykoli kontaktovat. Obchodník může affiliate partnerovi vydávat instrukce, pokud to bude nezbytné pro obchodní úspěch. V zbývající oblasti není affiliate partner vázán žádnými pokyny.

7 Obchodník je v každé chvíli oprávněn, po předchozím oznámení, k aktualizaci pokynů uvedených v podobě příloh týkajících se odměny i Marketingového plánu. V tomto smyslu jsou změny vyhrazeny. V momentě zavedení nových podmínek pozbývají všechny staré podmínky platnost, pokud obchodník nevydá jiné ustanovení. Uzavřené smlouvy podléhají ochraně faktického stavu, který odpovídal ustanovením platným v momentě uzavření smlouvy. Obchodník je oprávněn na určení svého právního nástupce. Smlouva se uzavírá na dobu neurčitou. 13. Doba trvání smlouvy Vypovězení Může ji vypovědět každá ze stran se zachováním lhůty v délce 6 týdnů a vždy ke konci čtvrtletí. Kromě toho každá ze stran může smlouvu vypovědět z vážného důvodu v každé chvíli v souladu s právně-státními předpisy a s dodržením písemné podoby. Vážný důvod se vyskytuje například tehdy, pokud se ukáže, že affiliate partner není spolehlivý, především, pokud Karatbars International GmbH bude muset nést odpovědnost z jeho příčiny nebo pokud dostane upomínku, která se bude týkat přestupku ze strany affiliate partnera. Obchodník má právo smlouvu vypovědět bez výpovědní lhůty i tehdy, pokud affiliate partner vážným způsobem naruší ustanovení smlouvy, což by mohlo mít negativní vliv na reputaci nebo práva Karatbars International GmbH, jiné partnery nebo klienty. Zahrnují se zde především narušení povinností týkajících se zachování mlčenlivosti, ochrany údajů, inkasního zákazu nebo zákazu verbování cizích klientů nebo spolupracovníků. Kromě toho má obchodník právo smlouvu vypovědět bez výpovědní lhůty, pokud affiliate partner uvede nepravdivé smluvní údaje, spáchá trestný čin, a také v případě, že i přes upomínku ze strany obchodníka nepřestane porušovat a nebude dodržovat nezbytné pokyny v bodu Ochrana údajů Prodejce shromažďuje údaje zásadně jen tak dlouho dokud jsou nezbytné pro výkon služeb nebo plnění smlouvy, co může vyžadovat předávání osobních údajů Afiliate partnera subjektům odpovědným za plnění daných služeb nebo realizaci smlouvy. Může se to na příklad týkat dopravních podniků nebo jiných firem poskytujících služby. Prodejce nebude postupovat údaje v širším rozsahu, ledaže k tomu bude zákonem nebo soudně zavázán. Zaměstnanci Prodejce byli písemně zavázáni k zachování mlčenlivosti.

8 Afiliate Partner souhlasí s: - zasíláním mewsletteru - účastí ve slosováních - prověřením jeho finanční věrohodnosti a věku za účelem umožnění výkonu plnění nebo metod platby. Po ukončení smluvního vztahu budou údaje Afiliate Pratnera zablokovány a po uplynutí termínu vyplývajícího z daňových předpisů a právně-obchodních předpisů budou vymazány. Jestliže se Afiliate partner přihlásil k odběru newsletteru uvedením své ové adresy, bude tato moci být využita také pro zasílání reklam, které přesahují plnění smlouvy. Afiliate partner obdrží v každém okamžiku bezplatnou informaci o jeho uložených údajích bez uvedení odůvodnění. V každém okamžiku může uložené údaje zablokovat, změnit nebo nechat smazat. Má také právo odvolat v každém okamžiku souhlas na ukládání údajů bez uvedení odůvodnění na adresu uvedenou v Impressum na internetové stránce. Prodejce je povinen sdělit Afiliate partnerovi v každém okamžiku informace nezbytné z hlediska jím vykonávané činnosti. 15. Jazyk smlouvy Jazykem smlouvy je německý / anglický jazyk. Korespondence vedená v jiných jazycích se bude překládat na německý / anglický jazyk je na náklady, riziko i zodpovědnost affiliate partnera. Případné vzniklé chyby v překladech nezatěžují Karatbars International GmbH. 16. VOP (Všeobecné obchodní podmínky) Platné jsou výhradně předložené VOP Karatbars International GmbH. Karatbars International nerespektuje ani neuznává platnost VOP affiliate partnera. 17. Mediace Příslušnost soudu Vzniknou-li mezi smluvními stranami spory v době smluvního vztahu, budou všechny spory řešeny nejprve smírčím řízením prostřednictvím mediace v Německé spolkové republice. Pokud by z jakéhokoliv důvodu nebylo možné dosáhnout dohody prostřednictvím mediace, tehdy budou spory řešeny před federálním soudem a podle práva Spolkové republiky Německo. Příslušným soudem je soud ve Stuttgartu.

9 18. Písemná forma Veškeré změny smlouvy vyžadují písemnou formu. V případě, že affiliate partner neinformuje o důležitých změnách, jako je např.. změna názvu / příjmení nebo adresa, uznává se vyrozumění odeslané ze strany Karatbars International GmbH na název / příjmení a adresu uvedenou ve smlouvě za řádně doručenou ve chvíli jeho odeslání z poštovního úřadu. 19. Salvátorská klauzule Pokud by se kterékoli ustanovení této smlouvy nebo týkající se jejích příloh měly ukázat v celku nebo jen částečně za neúčinné nebo nevykonatelné, bude nahrazeno správným zákonem stanoveným ustanovením tohoto ustanovení. Netýká se to zbývajících ustanovení smlouvy, které jsou zachovány bez nutnosti jejich opětovného odsouhlasení Datum a místo Datum a místo Affiliate partner Karatbars International GmbH

Smlouva K-Exchange-Center

Smlouva K-Exchange-Center Smlouva K-Exchange-Center uzavřená mezi Karatbars International GmbH Königstr. 52 70173 Stuttgart tel.: 0049 (0) 711 120 40 830 www.karatbars.com e-mail: support@karatbars.com a K-Exchange-Center...(KEC-Partner)

Více

Obchodní podmínky Kupní smlouva

Obchodní podmínky Kupní smlouva Obchodní podmínky Kupní smlouva firma Karatbars International GmbH D-70173 Stuttgart Konigstr. 52 sídlo: Stuttgart, zapsaná do Obchodního rejstříku vedeného Okresním soudem Amtsgericht Stuttgart pod číslem

Více

18. BŘEZNA 2013 PHILIP MORRIS ČR A.S. MARTIN HLAVÁČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA

18. BŘEZNA 2013 PHILIP MORRIS ČR A.S. MARTIN HLAVÁČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA 18. BŘEZNA 2013 PHILIP MORRIS ČR A.S. A MARTIN HLAVÁČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA OBSAH ČLÁNEK STRANA 1. PŘEDMĚT SMLOUVY... 1 2. ROZSAH OPRÁVNĚNÍ ČLENA... 2 3. DŮVĚRNOST... 3 4. ODMĚNA

Více

Rámcová smlouva o platebních službách

Rámcová smlouva o platebních službách Rámcová smlouva o platebních službách uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ), a zákona č. 284/2009

Více

Smlouva o poskytování služeb v oblasti PR

Smlouva o poskytování služeb v oblasti PR Smlouva o poskytování služeb v oblasti PR Článek 1 - Smluvní strany 1. společnost: Posíláme poptávky, s. r. o. se sídlem: Šafránkova 3, Praha 5 zastoupená: jednatelem Ing. Martinem Poptávkou IČO: 12345678

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414.

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414. Obchodní firma: Sídlo: WEDA consulting s.r.o. Neumannova 1453/28, 156 00 Praha Identifikační číslo 24290564 Daňové identifikační číslo: CZ24290564 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Swinging Dogs s.r.o. se sídlem Za mototechnou 939/23, Praha 13, Česká republika, IČ: 248 256 71 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku SMLOUVA O SPOLUPRÁCI uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku se sídlem: Sokola Tůmy 1099/1, Hulváky 709 00 Ostrava jednající: jednatelem společnosti IČ: 023 56 937 DIČ: CZ

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen jako "Občanský zákoník") vzájemná práva a povinnosti mezi společností

Více

Obchodní podmínky ke službě GovDaily Denní přehled veřejných zakázek

Obchodní podmínky ke službě GovDaily Denní přehled veřejných zakázek Obchodní podmínky ke službě Denní přehled veřejných zakázek (platné od 3. 12. 2018) Čl. I. Smluvní strany 1. Poskytovatel: enovation, s.r.o., IČ 27909751, se sídlem Na Příkopě 583/15, Praha 1, 110 00,

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) jazykové školy Jazykové studio Karlov, se sídlem provozovny v ulici Školní 2147, který je vedený pod

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Společnost ABOR, s.r.o., se sídlem Poříčí nad Sázavou, Potoční 292, PSČ 257 21, IČ 284 90 517 (dále též ABOR ),, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. [...]

DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. [...] DNE [...] 2010 PHILIP MORRIS ČR A.S. A [...] SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA VÝBORU PRO AUDIT OBSAH ČLÁNEK STRANA 1. PŘEDMĚT SMLOUVY... 1 2. ROZSAH OPRÁVNĚNÍ ČLENA... 2 3. DŮVĚRNOST... 3 4. ODMĚNA ČLENA

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU

OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU OBCHODNÍ PODMÍNKY OWNERS CLUBU I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto obchodní podmínky, které upravují fungování OWNERS CLUB, práva a povinnosti jeho zřizovatele a členů jsou vydávány společností SAPE- CARS.CZ

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro poskytování služeb a zboží společností CONSITE, s.r.o. znění účinné od 1. 1. 2011 1. Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající občanský zákoník kupní smlouva kupující webová stránka webové rozhraní obchodu

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající občanský zákoník kupní smlouva kupující webová stránka webové rozhraní obchodu OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti FOTOANGELO s. r. o. se sídlem V Jámě 699/1, 110 00, Praha 1 identifikační číslo: 06910335 zapsané v obchodním rejstříku vedeném spisová značka C 290900 vedená u Městského

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Retailtrek a.s. IČ: 05903637, se sídlem

Více

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Společnost MEATUS CZ spol. s r.o., IČ: 01671545, se sídlem Sušilova 1528/1, Pražské Předměstí,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti R2B2 s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 028 86 286 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 225031

Více

Rámcová smlouva o platebních službách

Rámcová smlouva o platebních službách Rámcová smlouva o platebních službách uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ), a zákona č. 284/2009

Více

Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní

Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní Obchodní podmínky pro affiliate program Výzva 21 dní Registrací do provizního programu potvrzuje partner i poskytovatel provizního programu svůj závazek řídit se těmito Obchodními podmínkami. Poskytovatelem

Více

Podmínky pro poskytování právní služby ONLINE. I. Úvod

Podmínky pro poskytování právní služby ONLINE. I. Úvod Podmínky pro poskytování právní služby ONLINE I. Úvod 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování služby ONLINE DAROVACÍ SMLOUVA (dále jenom Podmínky ) upravují vzájemná práva a povinnosti při

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti pomalý svět s.r.o. se sídlem Palackého třída 3048/124, 61200, Brno identifikační číslo: 28318579 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

23. BŘEZNA 2012 PHILIP MORRIS ČR A.S. PETR BUBENÍČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY

23. BŘEZNA 2012 PHILIP MORRIS ČR A.S. PETR BUBENÍČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY 23. BŘEZNA 2012 PHILIP MORRIS ČR A.S. A PETR BUBENÍČEK SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY OBSAH ČLÁNEK STRANA 1. PŘEDMĚT SMLOUVY... 1 2. ROZSAH OPRÁVNĚNÍ ČLENA... 2 3. DŮVĚRNOST... 2 4. ODMĚNA

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava

OBCHODNÍ PODMÍNKY. organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande. Michaely Strnadové. se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava OBCHODNÍ PODMÍNKY organizátorky seznamovacích večerů Chytré rande Michaely Strnadové se sídlem Tř. Legionářů 1574/2, 586 01 Jihlava identifikační číslo: 88655717 zapsané v obchodním rejstříku vedeném v

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

Smlouva o investičním zprostředkování

Smlouva o investičním zprostředkování Smlouva o investičním zprostředkování Jméno a příjmení/firma: Rodné číslo/ič: Bydliště/Sídlo: Číslo OP/pasu: Telefon/fax: Email: Bankovní spojení: Jednající: Dále jen Zákazník a Investiční zprostředkovatel:

Více

SMLOUVA O ZACHOVÁNÍ MLČENLIVOSTI

SMLOUVA O ZACHOVÁNÍ MLČENLIVOSTI Číslo smlouvy Dopravního podniku hl. m. Prahy, a. s.: SMLOUVA O ZACHOVÁNÍ MLČENLIVOSTI MEZI SPOLEČNOSTÍ DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST A Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluvní strany: Smlouva o obchodním zastoupení Cestovní kancelář Obchodní jméno: Travel America s.r.o. Sídlo: Neumannova 1453/20, Praha 5 Zbraslav 156 00 IČO: 28564596 DIČ: CZ28564596 Bankovní spojení:

Více

se sídlem: Na Folimance 2155/15, Vinohrady, 12000, Praha 2, IČO: zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze. pod sp. zn.

se sídlem: Na Folimance 2155/15, Vinohrady, 12000, Praha 2, IČO: zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze. pod sp. zn. SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 2483 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), uzavřely tyto SMLUVNÍ

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím.

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Kupující zasláním své objednávky potvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami. Dále pak,že byl obeznámen s možnostmi odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Finovatis, s.r.o. se sídlem Petrská 1426/1, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 05056586 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY Nákup v internetovém obchodě je umožněn pouze podnikateli uvedenému v ust. 420 a násl. občanského zákoníku.

OBCHODNÍ PODMÍNKY Nákup v internetovém obchodě je umožněn pouze podnikateli uvedenému v ust. 420 a násl. občanského zákoníku. SICURIT CS, spol. s r.o. Vídeňská 90 639 00 Brno IČ: 44960212, DIČ: CZ44960212 Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeným Krajským soudem v Brně v odd. a vl. C 3840 OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1.

Více

VGP CZ III., a.s. KUPNÍ SMLOUVA

VGP CZ III., a.s. KUPNÍ SMLOUVA Město Hrádek nad Nisou a VGP CZ III., a.s. KUPNÍ SMLOUVA 1 O B S A H 1. Definice... 3 2. Předmět a účel Smlouvy... 4 3. Kupní cena... 4 4. Převod vlastnictví... 4 5. Prohlášení Stran... 4 6. Závazky Prodávajícího...

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád (dále jen obchodní podmínky ) vymezují a upřesňují práva a povinnosti Party Kýbl a kupujícího

Více

KUHSP083H1O4 ~--^~-~y...ylyy,^el^ ^AAJSKY O

KUHSP083H1O4 ~--^~-~y...ylyy,^el^ ^AAJSKY O KUHSP083H1O4 ~--^~-~y...ylyy,^el^ ^AAJSKY O SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRAVMCH SLUŽEB " -.1.. ^«uzavřená podle zákona č. 85/1996 Sb., o advokacii, ve znění pozdějších předpisů Moravskoslezský kraj se sídlem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekol.cz. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné obchodní podmínky společnosti Evidencekolcz (pod živností Michal Nétek) se sídlem Lužická 419/14, Povel, 779 00 Olomouc, Česká republika identifikační číslo: 06333893 1 ÚVODNÍ

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall

OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall OBCHODNÍ PODMÍNKY O NÁKUPU CNG PROSTŘEDNICTVÍM KARET CNGvitall Nedílná součást smlouvy o vydání karet k dodávkám CNG prostřednictvím plnicích stanic I. Kontaktní údaje dodavatele Společnost: CNGvitall

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Obchodní společnost: Závlahy-Labe s.r.o. Se sídlem: Travčice 50, Litoměřice 41201 Identifikační číslo: 25029029 Zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústi

Více

Pojistná smlouva č

Pojistná smlouva č Pojistná smlouva č. 8070457717 Smluvní strany, se sídlem Masarykovo náměstí 1458, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice IČO: 45534306, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové,

Více

PODMÍNKY UŽITÍ WEBOVÉ SLUŽBY NEMORADAR ZE DNE , VERZE 1.2. obchodní společnosti. NEMORADAR, s.r.o.

PODMÍNKY UŽITÍ WEBOVÉ SLUŽBY NEMORADAR ZE DNE , VERZE 1.2. obchodní společnosti. NEMORADAR, s.r.o. PODMÍNKY UŽITÍ WEBOVÉ SLUŽBY NEMORADAR ZE DNE 15.10. 2016, VERZE 1.2. obchodní společnosti NEMORADAR s.r.o. se sídlem Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 IČ: 051 17 089 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP )

Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Všeobecné obchodní podmínky studia PaulusYoga (dále jen VOP ) Vymezení základních pojmů: Poskytovatel - (dále jen,,mgr. Kristýna Paulus ), IČO 71311335, sídlem, K Hájovně 129/36, 142 00 Praha 12. Klient

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET OBCHODNÍ PODMÍNKY BANKY CREDITAS a.s. PRO ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET ÚČINNÉ OD 9. 7. 2017 OBSAH 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 1.1 Úvod 2 1.2 Vymezení pojmů a výkladová

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

Smluvní podmínky Singulis s.r.o. pro členy Věrnostního programu SINGULIS.

Smluvní podmínky Singulis s.r.o. pro členy Věrnostního programu SINGULIS. Smluvní podmínky Singulis s.r.o. pro členy Věrnostního programu SINGULIS. 1. Obecná ustanovení 1.1. Tyto Smluvní podmínky (dále jen Smlouva ) vydává společnost Singulis s.r.o., se sídlem Podbabská 1112/13,

Více

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1. Česká exportní Banka, a.s., se sídlem Praha 1, Vodičkova 34/701, PSČ 111 21, zapsaná

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Závazné smluvní podmínky pro účast klienta na programu krabičkuj

Závazné smluvní podmínky pro účast klienta na programu krabičkuj Závazné smluvní podmínky pro účast klienta na programu krabičkuj I. Vymezení pojmů Společnost zapsána dne 17. února 2010 v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze oddílu B, vložka 15969, zastoupena

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky České informační agentury, s. r. o. 1. Úvodní ustanovení a) Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) České informační agentury, s. r. o. (dále jen Poskytovatel ) vycházejí

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, 120 00 identifikační číslo:04600240 zapsaný v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Filip Veselý se sídlem Žoluděvova 1517/3, Ostrava, PSČ 700 30, identifikační číslo: 01242555 pro prodej služeb prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA JAKO PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA JAKO PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA JAKO PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech

Více

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy a platí pro nákup v internetovém

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Naviplan s.r.o. se sídlem Okružní 287, 293 01 Mladá Boleslav identifikační číslo: 24124770 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Příloha č. 4 k Smlouvě č... /... KOORDINÁTY A ZPŮSOBY KOMUNIKACE MEZI STRANAMI

Příloha č. 4 k Smlouvě č... /... KOORDINÁTY A ZPŮSOBY KOMUNIKACE MEZI STRANAMI Příloha č. 4 k Smlouvě č... /... KOORDINÁTY A ZPŮSOBY KOMUNIKACE MEZI STRANAMI I. Poskytnuté údaje pro komunikaci mezi stranami Použitelné varianty se označují znakem "X" (pokud je k dispozici znak " ").

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vzájemné postavení a vztahy mezi stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je Lucie Nováčková

Více

Obchodní podmínky. Jana Dubcová, Charvátce 16, 29445 Jabkenice, IČ: 63819406

Obchodní podmínky. Jana Dubcová, Charvátce 16, 29445 Jabkenice, IČ: 63819406 Obchodní podmínky Jana Dubcová, Charvátce 16, 29445 Jabkenice, IČ: 63819406 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu na internetové adrese www.rybarskepotrebylabe.cz. 1. PROVOZOVATEL INTERNETOVÉHO

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Číslo provizního prodejce: uzavřená mezi následujícími stranami: Přidělí CK Cestovní kancelář: you travel s.r.o. se sídlem: Štefánikova 18/25, 150 00 Praha 5 zapsána: Městský

Více

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti TutoryApp s.r.o. se sídlem Evžena Rošického 1062/3, Svinov, 721 00 Ostrava, IČO: 06985009, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

Obchodní podmínky prodeje

Obchodní podmínky prodeje Verze: OP_02_2018 Obchodní podmínky prodeje 1. Základní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky prodeje ( OPP ) prodávajícího se ve smyslu 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( OZ ) vztahují na

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní podnik

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Kultura.cz, s.r.o. se sídlem Podbělohorská 1341/23, 150 00 Praha 5 - Smíchov IČ: 29414261 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 205137

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

SMLOUVA O VYDÁNÍ MEZINÁRODNÍ PLATEBNÍ KARTY DINERS CLUB ROAD ACCOUNT

SMLOUVA O VYDÁNÍ MEZINÁRODNÍ PLATEBNÍ KARTY DINERS CLUB ROAD ACCOUNT SMLOUVA O VYDÁNÍ MEZINÁRODNÍ PLATEBNÍ KARTY DINERS CLUB ROAD ACCOUNT Níže uvedeného dne měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Společnost: Diners Club Czech, s.r.o. Se sídlem: Široká 5, č. p. 36, 110 00

Více

Smlouva o firemním účtu

Smlouva o firemním účtu Smlouva o firemním účtu uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění a zákonem č.87/1995 Sb., o spořitelních a úvěrních družstvech, v platném znění. mezi Citfin, spořitelní

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanovením 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZOK ) (dále jen Smlouva

Více

Úvodní ustanovení II. Předmět smlouvy

Úvodní ustanovení II. Předmět smlouvy NÁVRH SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA PŘEDSTAVENSTVA AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI uzavřená ve smyslu ustanovení 59 zák. č. 90/2012 Sb. a 2430 zák. č. 89/2012 Sb. ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen ZOK

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

1.1.1 Provozovatel je Společnost VIP Investors s.r.o., IČO: , se sídlem Sládkova 372/8, , Ostrava.

1.1.1 Provozovatel je Společnost VIP Investors s.r.o., IČO: , se sídlem Sládkova 372/8, , Ostrava. Obchodní podmínky pro internetové aplikace Vzájemná práva a povinnosti Uživatele a Provozovatele pramenící z užívání Aplikace se řídí těmito obchodními podmínkami: 1 Definice 1.1 V těchto obchodních podmínkách:

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Vymezení pojmů LINEP style, s.r.o., se sídlem Čajkovského 1904/11, 130 00 Praha 3, IČ 24197181, č. účtu 2600185087, kód banky 2010, vedený u Fio banky, tel.: +420 608 883

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SVP Invest s.r.o. se sídlem Kubelíkova 1224/42, Praha 3, Žižkov, 130 00 identifikační číslo: 24687774 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

B NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU)

B NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 02017R1128 CS 30.06.2017 000.001 1 Tento dokument slouží výhradně k informačním účelům a nemá žádný právní účinek. Orgány a instituce Evropské unie nenesou za jeho obsah žádnou odpovědnost. Závazná znění

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi:

RÁMCOVÁ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: RÁMCOVÁ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: RONDA FINANCE a.s. se sídlem Výtvarná 1023/4, Ruzyně, 161 00 Praha 6 IČ: 06286721 DIČ: CZ206286721 zapsanou v obchodním rejstříku u Městského

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost A Z Risk Service spol. s r.o., IČO: 61169901, se sídlem Pod Stráží 462/9, 323 00 Plzeň, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni pod

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH. ( Rámcová smlouva )

RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH. ( Rámcová smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA O PLATEBNÍCH SLUŽBÁCH A PARTICIPACI NA SPOTŘEBITELSKÝCH ÚVĚRECH ( Rámcová smlouva ) uzavřená mezi Different money s.r.o., se sídlem Praha 6, Dejvice, Evropská 2690/17, PSČ 160 00, IČO:

Více

Všeobecné obchodní podmínky pokladního systému CINK

Všeobecné obchodní podmínky pokladního systému CINK Všeobecné obchodní podmínky pokladního systému CINK obchodní společnosti Ants&Bees s.r.o. IČO: 05039509, se sídlem Tábor 1323/29, Žabovřesky, 616 00 Brno, Spisová značka: C 93240 vedená u Krajského soudu

Více

Všeobecné obchodní podmínky (VOP)

Všeobecné obchodní podmínky (VOP) Všeobecné obchodní podmínky (VOP) 1. Úvodní ustanovení 1.1 Prodávající - Aurum1990 Trade Czech s.r.o., IČO: 015 23 392, DIČ: CZ01523392. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném městským soudem

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.6. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.6. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám. OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti FESH s.r.o. se sídlem Bryksova 763/46, Praha 9 IČO: 02319829 DIČ: CZ02319829 pro prodej zboží a služeb prostřednictvím internetové adresy www.fengshuiacademy.cz a

Více

LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS

LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS Text smlouvy pro účely veřejné soutěže odsouhlasil: LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS kterou podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. firmy Jolana Novotná

OBCHODNÍ PODMÍNKY. firmy Jolana Novotná OBCHODNÍ PODMÍNKY firmy Jolana Novotná se sídlem Dukelská 1162, Nový Bydžov identifikační číslo: 12348240 podnikající dle Výpisu z živnostenského rejstříku, vydaného Obecním živnostenským úřadem při Městském

Více

Smluvní podmínky pro užívání a správu domén ".sk" u spol. General Registry. Provozovatel. 1. Základní ujednání

Smluvní podmínky pro užívání a správu domén .sk u spol. General Registry. Provozovatel. 1. Základní ujednání u spol. General Registry Provozovatel Provozovatelem jsou v následujícím dokumentu myšleny společnosti: 1. General Registry, s.r.o. Žižkova 1 370 01 České Budějovice Česká republika IČ: 26027267 DIČ:CZ26027267

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti TRAVEL BUSINESS, s.r.o se sídlem náměstí 14.října 1307/2, 150 00 Praha 5 identifikační číslo: 03288315, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Doplňující všeobecné obchodní podmínky Affiliate programu Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. 1. Úvod

Doplňující všeobecné obchodní podmínky Affiliate programu Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. 1. Úvod Doplňující všeobecné obchodní podmínky Affiliate programu Conrad Electronic Česká republika, s.r.o. 1. Úvod 1.1. Provozovatelem Affiliate partnerského programu je společnost Conrad Electronic Česká republika,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více