Fashion. We W are UNIQUE FASHION WEEK Závěrečná zpráva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fashion. We W are UNIQUE FASHION WEEK 2014. Závěrečná zpráva"

Transkript

1 WeW are Unique We W are Fashion UNIQUE FASHION WEEK 2014 Závěrečná zpráva

2 OBSAH 1 Základní informace 2 Místa konání 3 Klíčová partnerství 4 PR a mediální kampaň 5 Mediální partneři 6 Unique Fashion Week a charita 7 Organizátoři 8 Hodnocení 9 Zajímavosti Unique Fashion Week Přílohy

3 1 Základní informace Unique Fashion Week září Hlavní slogan kampaně: We are Unique, We are Fashion. Koncept projektu Unique Fashion Week: Šance pro mladé talenty, inspirace ze zahraničí, konfrontace české a zahraniční scény, pestrost programu, show. Historie: Jedná se o originální Fashion Week, který obohatil Prahu o přelomové módní události. V minulých ročnících jste mohli vidět například exkluzivní módní přehlídku brazilského návrháře Alexandra Herchcovitche, miláčka Anny Wintourové, který uvedl v Praze svoji kolekci SS13 pouhé čtyři dny po přehlídce na newyorském Fashion Weeku. Japonská návrhářka Hirono pracující pod jménem Saphir East, dvorní stylistka kontroverzní zpěvačky Lady Gaga, předvedla průřez svojí tvorbou v rámci FW V rámci FW 2013 byla také ve světové premiéře uvedena kolekce luxusního spodního prádla SS14 značky La Perla. Partnerkou projektu je od samého počátku Petra Němcová, supermodelka, čestná velvyslankyně na Haiti a zakladatelka nadace Happy Hearts Fund.

4

5 UFW 2014 Čtvrtý ročník pražského týdne módy proběhl pod názvem Unique Fashion Week v termínu od 8. do 14. září 2014 a měl kvality zahraničních přehlídek typu Fashion Week. Přinesl vlnu inspirace nejen z domova, ale i ze zahraničí. Unique Fashion Week navštívilo několik zahraničních osobností: Alfredo Villalba a Diego Villalba, bratři tvořící známé španělské návrhářské duo, Chris Elson, britský supermodel, tvář kampaně Dolce & Gabbana, a supermodelka českého původu Petra Němcová. Nad projektem Prague Fashion Week převzal laskavou záštitu první náměstek primátora hl. města Prahy Jiří Vávra.

6

7 Unique Fashion Week 2014 navštívilo návštěvníků. přinesl: 35prezentacíčeských módníchnávrhářů a zahraničníchznaček,18 módních přehlídek, 4 exkluzivní fashion party, 2 edukativní Fashion Talks,22 výstavyfotografií, British day,gentleman s Lounge,soutěž pro mladé návrhářeblack CARD, soutěž oděvních ateliérů vysokých škol FASHION.LAB, UFW POP-UP store, showroom Alfredo Villalba, Range Rover Off Road v centru města a jedinečnou kampaň We are Unique, We are Fashion.

8 Vše kolem nás je trend podléhající diktátu víc, než si mnozí dovolí připustit. Odstín tvářenky, voda s bublinami nebo bez, papírová krabička na asijské nudle s sebou, ostré linie nejnovějšího vozu, sklon milovaných podpatků, zakulacená hrana manžetových knoflíčků, aniž bychom si to uvědomovali, móda je součástí našich každodenních životů. Móda je svět, ve kterém žijeme, svět, který tančí v rytmu proměny. Fashion Week prostřednictvím své nové kampaně We are Unique We are Fashion poskytuje prostor pro prezentaci mladých talentovaných lidí. Představujeme vám osm prvních tváří, které si po - dle Fashion Weeku zaslouží střípek pozornosti. Tyto tváře určují nový směr české módy tím, kým jsou, co tvoří, reprezentují, za čím si stojí: Lucie Janotová Lucie Molnárová (ředitelka módy časopisu Harper s Bazaar) (vlasová stylistka TONI&GUY) Vratko Barcik (fotograf The W prague) Lukáš Barbuščák (model Unique One) ko producentk tky Unique Fas hion Weeku Karolína Bos osákov á Unique one Barbora Bergov á BB media consult lting Lukáš Macháček (módní návrhář, vítěz Dreft Black Card 2013) Věra Vávrová Filip Novák (modelka Unique One, Calvin Klein Exclusive) (vizážista Douglas) Nena (módní blogerka)

9 foto: Marek Musil

10 Návrháři a značky: BVLGARI, Emilio Pucci, Dolce & Gabbana, Alfredo Villalba, Woolrich, We are Replay, Replay & Sons, French Connection, Karen Millen, The Adress Idea, Van Graaf, 18CRR81 Cerruti, Versace Jeans, Beata Rajská, Tatiana Kovaříková, Klára Nademlýnská, Ivana Mentlová, Zuzana Kubíčková, Kateřina Gajslerová,

11 MI Fashion Label, Karolína Otevřelová, Lukáš Macháček, Denisa Dovalová, UJEP Oděvní a textilní design, UTB Ateliér designu a oděvu, ZCU Design obuvi a módních doplňků, VŠVU Ateliér odevného dizajnu

12

13 Doprovodný program Fashion talks MEET CZECH DESIGN Eva Aisler Olo Křížová a hosté. Pop-up Store Milovníci módy měli možnost si přímo v dějišti UFW ve Slovanském domě koupit originální kusy etablovaných i začínajících módních návrhářů. Range Rover OFF ROAD v centru města Oficiální automoil Unique Fashion Weeku připravil exkluzivní OFF ROAD a návštěvníci tak mohli zkusit terénní jízdu v samém centru Prahy. Gentleman s Lounge by Esquire Pánský lounge pro VIP hosty UFW. Výstava TOUCH OF FASHION Druhý ročník výstavy fotografií Marka Musila. Umělecké fotografie zachycují neopakovatelnou atmosféru přehlídek Fashion Weeku Výstava Harper s Bazaar Retrospektivní výstava časopisu Harperʼs Bazaar, hlavního mediálního partnera.

14

15 2 Místa konání Týden módy se konal na třech lokacích v centru hlavního města Prahy. Již tradičně byl týden zahájen v exkluzivních prostorách rezidence primátora hl. města Prahy. Hotel Boscolo, oficiální dodavatel letošního ročníku, hostil dvě exkluzivní módní akce: Koktejl časopisu Proč Ne?! a exkluzivní módní přehlídku s názvem We Are Replay. Main stage UFW, místo konání přehlídek od pátku do neděle, se přesunul do nových prostor ve Slovanském domě v ulici Na Příkopě.

16 Projekt Unique Fashion Week 2014 proběhl jako jediný módní projekt pod záštitou Magistrátu hl. města Prahy, kterou nad projektem laskavě převzal Jiří Vávra, první náměstek primátora. Propojení MEET CZECH DESIGN s Unique Fashion Weekem přineslo Praze a České republice obrovskou PR podporu v zahraničí. Díky této spolupráci je Praha v zahraničí efektivně prezentována jako módní a designová destinace. Unique Fashion Week jako první a jediný módní projekt v Česku nabídl VIP hostům ve spolupráci se značkou Range Rover profesionální limousine servis. Celebrity, významní hosté či představitelé partnerských institucí měli možnost se nechat v rámci týdne módy odvézt na módní akce luxusními limuzínami Range Rover. Značka Range Rover nesla během Unique Fashion Weeku titul oficiální automobil. Partnery projektu, kteří se starali o profesionální make-up a účesy byly společnosti Parfumerie Douglas ve spolupráci se značkou kosmetiky Chanel a značka vlasových produktů Toni&Guy. 3 Klíčová partnerství a oficiální dodavatelé 2014 Slovanský dům, oáza v centru města, se stal dějištěm velké části letošního programu UFW. Slovanský dům se nachází v ulici Na Příkopě, kousek od Staroměstského náměstí, Prašné brány, Obecního domu a v bezprostřední blízkosti náměstí Republiky, které je uzlem městské hromadné dopravy v centru Prahy a je ideálním místem pro konání Unique Fashion Weeku v Praze.

17 Perrier je více než minerální voda. Je to přírodní perlivé osvěžení. Typická zelená láhev se zlatým uzávěrem se stala doslova světovou ikonou. Perrier je výtečná nejen na zahnání žízně, ale je to také první volba nejlepších barmanů při míchání koktejlů. V rámci Unique Fashion Weeku mohli návštěvníci objevit svět míchaných nápojů Perrier Mixology. Perrier party byla jednou z nejvýraznějších party týdne módy. Pozvání firmy Perrier přijal světový Dj Mihai Leonte z Rumunska. Martini v loňském roce oslavilo již 150 let od svého vzniku. Martini patří k celosvětově nejznámějším vermutům a nepodává se pouze jako aperitiv, ale stále častěji je spojováno i s vynikajícími koktejly. Oceníte je především pro jejich nezapomenutelnou osvěžující chuť a lehkost. Ty nejlepší a zároveň jednoduché koktejly jste mohli ochutnat právě v průběhu Unique Fashion Weeku na Martini barech. Hotel Boscolo Prague si považuje za čest být již podruhé oficiálním dodavatelem Unique Fashion Weeku. Od otevření hotelu Boscolo Prague v roce 2003 jej znalci považují za synonymum luxusu a elegance. V centru metropole, na Senovážném náměstí, se často setkávají význačné osobnosti českého kulturního a společenského života. Pořádají se zde jedinečné večírky, probíhají tu legendární party, módní návrháři tady představují své nejnovější kolekce.

18 Speciální komerční příloha Hospodářských novin Samostatně neprodejné úterý, 9. září kabelka, Serpenti, Bulgari Šaty z kolekce Urban Forrest Alfreda Villalby bude možno zakoupit ihned po přehlídce a dále také v průběhu Fashion Weeku od středy 10. do neděle 14. září v hotelu Boscolo Prague. HB09_ , 142, 144_FW Selection DEF.indd :15 prsten, B.zero1, Bulgari kabelka Miss Sicily, Dolce & Gabbana lodičky, Dolce & Gabbana. stylingové přípravky, Toni&Guy UNIQUE FASHION WEEK 2014 HB09_ , 142, 144_FW Selection DEF.indd :15 katerina.hanackova@economia.cz Beata Rajská, Natali Ruden, Klára UNIQUE FASHION WEEK 2014Nademlýnská a Ivana Mentlová La Perla módní přehlídka Alexandra Herchcovitche z módní přehlídky Tatiany Kováříkové Petra Němcová se svou kolekcí svíček Be The Light New York Eugenia Silva HB09_ _FW ohlednuti DEF.indd :47 Alexandre Herchcovitch organizátorky týdne módy Barbora Bergová, Petra Němcová a Karolína Bosáková exkluzivní přehlídka Roberto Coin Barbora Bergová, Petra Němcová a Karolína Bosáková Valeria Mazza s manželem Main stage Valeria Mazza, její manžel Alejandro_ Gravier a Barbara Nesvadbová na Bazaar party MaxMara Jeremy Scott a Petra Němcová Show značky Christian Louboutin a butiku Simple Roberto Coin a Valeria Mazza UNIQUE FASHION WEEK 2014 HB09_ _FW ohlednuti DEF.indd :48 Fashion Week Selection Bulgari Značka Bulgari je tou, která zahájí letošní ročník Unique Fashion Weeku, a to v pondělí 8. září v rezidenci primátora hl. m. Prahy na Mariánském náměstí. První show tak bude ztělesněním luxusu a kvality známého klenotnického domu, jehož šperky a doplňky zná už celý svět. Alfredo Villalba Exkluzivní přehlídka módního návrháře se uskuteční 9. září v rezidenci primátora. Alfredo Villalba představí novou kolekci charakteristickou spojením klasického městského stylu s prvky tropického lesa. U materiálů dominuje lesk a třpyt vodní hladiny. Šaty s vyšívanými květinovými vzory v sobě snoubí jemné tkaniny, zdůrazňující ženskost, spolu s ochranným brněním, prezentujícím ženu jako mocného bojovníka. BOSCOLO SPA Boscolo Prague ve svých prostorách ukrývá i jedinečnou oázu klidu a relaxace Boscolo Spa, které se nachází v historickém sklepení tohoto novorenesančního paláce. CERRUTI Tečkou za letošním Týdnem módy se stane nejen módní přehlídka značky Cerruti, ale také Cerruti after party. Vše začíná v neděli 14. září od hodin ve Slovanském domě. TONI & GUY Toni & Guy Hair Meet Wardrobe, značka inovativního vlasového stylingu, se stala partnerem Unique Fashion Weeku, aby se její tým postaral o účesy modelek ek během všech módních přehlídek tohoto Týdne módy. DOLCE& GABBANA V úterý 9. září bude showroom přehlídka italské značky Dolce&Gabbana kolekce FW 2014/15 v butiku v Pařížské ulici. À propos: p minikabelka Miss Sicily nesmí chybět ve vašem šatníku, je skvělým doplňkem na party... MARTINI ROYALE Užijte si babí léto s drinkem Martini Royale, který je tvořen z vermutu Martini Bianco a Martini Prosecca. Martini vám přináší speciální edici lahví Martini Royale, kde je drink již namíchán. Připravte si pouze pár kostek ledu, plátek limetky a snítku máty... Unique Fashion Week ŠANCE pro mladé talenty INSPIRACE ze zahraničí KONFRONTACE české a zahraniční scény PESTROST programu SHOW Originální Fashion Week, který obohatil Prahu o přelomo- vé módní události. V minulých ročnících jste mohli vidět např. exkluzivní módní přehlídku brazilského návrháře Alexandra Herchcovitche, miláčka Anny Wintour, který uvedl v Praze svoji kolekci SS 2013 pouhé čtyři dny po přehlídce na newyorském Fashion Weeku. Dvorní stylistka kontroverzní zpěvačky Lady Gaga, japonská návrhářka Hirono pracující pod jménem Saphir East, předvedla průřez svojí tvorbou v rámci loňského Fashion Weeku, který měl tu čest představit ve světové premiéře kolekci SS 14 značky luxusního spodního prádla La Perla. Partnerkou projektu je Petra Němcová, supermodelka, elka, ambasadorka Haiti a zakladatelka Happy Hearts Fund. Fashion Week svou účastí podpořily světové supermodelky Valeria Mazza a Eugenia Silva a módní návrhář Jeremy Scott. Loni díky organizátorkám Fashion Weeku spatřil světlo světa nový projekt Prague Fashion Night by Harper s Bazaar. aar. Tato nákupní noc je cílenou podporou prodeje luxusních módních značek. Prvního ročníku se zúčastnilo 40 butiků v Pařížské ulici a jejím okolí. V letošním roce se akce rozšířila na ulici Na Příkopě a její součástí byly zajímavé akce v 60 buticích v centru města. Letos nás čeká už čtvrtý ročník Fashion Weeku a bude opět unikátní! TÝDEN MÓDY STYLOVÝ PODZIM Praha hostí přehlídky módy v rámci Unique Fashion Week 10 módních tipů Inspirace Česko vs. zahraničí Jaké přehlídky si vybrat Česká módní scéna je unikátní, Prezentace nabídnou a kam jít nakoupit říkají organizátorky akce srovnání úrovně návrhářů strany 2-3 strany 4 5 strany Příloha Příloha 5 dočasné soubory na věci chystané dopředu dočasné soubory na věci chystané dopředu Karolína Bosáková a Barbora Bergová, organizátorky Unique Fashion Weeku Návrháři jsou umělci, za úspěchem ale stojí tvrdý byznys KB: Nejdůležitější věcí pro nás V čem je tvorba mladých návr- Díky módním bylo, aby byl projekt organizován jako samostatná móddenými jmény? hářů jiná v porovnání se zave- akcím, sociálním ní akce, což se povedlo hned KB: Pro začínající módní návrháře jsou zavedená jména médiím, internetu v dalším roce. Za ty čtyři roky Je skvělé, že někteří a zahraničním své existence se fashion week velkou výzvou a inspirací, naopak pro zavedené návrháře čeští návrháři odjíždějí stal jednou z nejdůležitějších stážím se tvorba a nejvýznamnějších módních na zahraniční stáže. a značky jsou nováčci tak českých autorů událostí, které se v Praze kdy trochu konkurencí a hnacím konaly, což je velmi důležité Česká móda je stále motorem neusínat na vavřínech. Skvělým příkladem dostává do světa. při hledání obchodních partnerů a sponzorů. Také módní je Ivana Mentlová, která se ještě mladá. Věřím, Kateřina Hanáčková značky a návrháři nás v průběhu roku již kontaktují sami, fashion weeku prezentuje. že osobnosti se od prvního ročníku v rámci že se projektu chtějí účastnit, světovým rozhledem Před pěti lety ji téměř nikdo spořádat událost, což je velmi dobrým signálem tu brzy vyrostou. neznal, a dnes si troufám říct, která inspiruje veřejnost a zároveň nulého roku se naší partner- Karolína Bosáková ní scény a každá milovnice a ukazatelem kvality. Od mi- že patří ke špičce české mód- módním tvůrcům pomůže profesionalizovat svůj která se s námi kromě fashiny ve svém šatníku. kou stala Petra Němcová, módy musí mít něco od Iva- organizátorka akce Unique byznys, to je vize organizátorek módní akce Unique Fashi- na Prague Fashion Night. To je Funguje tedy akce pro tyto kreon weeku podílí každé jaro Fashion Week on Week, která tento týden módní nákupní akce, projekt ativní lidi i ekonomicky? probíhá v Praze. převzatý ze zahraničí, známý BB: Fashion week podporuje českou módu a začínajícím jako Fashion Night Out. Společně organizujete jednu BB: Letošní ročník je opět návrhářům dělá skvělou mediální podporu, dostane je z největších módních událostí inovativní a pro návštěvníky v Česku. Proč vám přišlo důležité, aby Praha měla svůj týden kvapení. Mezi novinky patří magazínů, na přehlídky zve- je připravena celá řada pře- do módních a lifestylových módy? i nový název projektu Unique me potenciální klienty. A to je Karolína Bosáková: Do světa Fashion Week. Kampaň a její ve finále skvělý byznys. Akce módy jsem vstoupila v roce slogan We are Unique We are musí především ekonomicky 1995 a za svou kariéru jsem Fashion jsou přímo zaměřené pořádáme showroom přehlídky a módní koktejly. Pre- tak pro začínající návrháře. fungovat jak pro zavedené, navštívila všechny světové na podporu mladých talentů fashion weeky. Že je Praha české módy. zentujeme na jednom mole Letos přivezeme na přehlídky českých módních návrhářů o podobně významnou módní zavedené české návrháře, akci ochuzena, jsem intenzivně vnímala už v dobách, kdy jako jsou přehlídky módy, ten i začínající módní návrháře. sítě Peek & Cloppenburg, kteří Zvenku vnímá člověk na akci, světové módní značky, ale nákupčí z německé obchodní jsem se věnovala modelingu. lesk a slávu. Jak náročné je Je to móda a nikdo nemůže mají v ČR obchodní dům Van Barbora Bergová: Věřily jsme, nachystat týdenní akci a kolik soudit, kdo se může prezentovat a kdo nesmí. Móda je pro české návrháře, být viděn Graaf. To je další inspirace že si Praha 20 let po revoluci času přípravy zaberou? zaslouží módní akci na mezinárodní úrovni. Světový vět měsíců intenzivní práce. Neselektujeme tedy návrhá- příležitostí a zakázek. BB: Za projektem je téměř de- otázka názoru každého z nás. a dostat možnost pracovních formát fashion weeku jsme Od hledání partnerů, sponzorů, vhodných lokací, ko- i v zahraničí. Přehlídky máme Myslíte si, že mají reálnou ře a značky a stejně je tomu adaptovaly na český trh, aby událost měla obchodní a marketingový význam pro značky návrháři, úřady až pro finální rozděleny na exkluzivní mód- značku, která je uživí? munikace s módními domy, pouze již od prvního ročníku šanci se prosadit, mít vlastní a návrháře, kteří se jí budou produkci. I Petra Němcová ze ní večery, které jsou od pondělí do čtvrtka. Jedná se o akce, dí a neprosadí, je už otázka BB: Jak se potom kdo prosa- účastnit. své pozice známé topmodelky velmi významně přispívá k úspěchu projektu. Zve né hosty. Od pátku do neděle samotných návrhářů. My jim které jsou pouze pro pozva- osobních ambicí a šikovnosti Co se všechno změnilo od prv- ního ročníku? do Prahy zajímavé zahraniční hosty, oslovuje zahraniční určeny pro veřejnost. V pátek jsou všechny přehlídky a akce k tomu dáváme dobrou šanci. BB: Poprvé jsme v Praze uspořádaly fashion week v roce módní značky. Je velmi důležitou a tou nejlepší ambasa- značky, sobota bude patřit byste doporučily někomu, kdo budou prezentovány britské Jaké přehlídky z programu 2011 v rámci přehlídky Designblokdorkou Unique Fashion Weeku v zahraničí. třit prezentaci zahraničních shání večerní róbu nebo vyhle- české módě a neděle bude pa- preferuje nadčasovou klasiku, Ukázalo se, že jsme s fashion weekem v novém pojetí přišly módních značek, to vše bude dává současné trendy? v pravý okamžik. Byla to první akce svého druhu v České jejichž přehlídky budou v rámci stavou fotografií. Každý vezentovat značky Dolce & Ga- Podle čeho vybíráte návrháře, zpestřeno fashion talks, vý- KB: Večerní róby budou pre- republice, kdy se na jednom fashion weeku k vidění? čer jsou fashion afterparty bbana a španělský návrhář Alfredo Villalba, který je hlavní mole předvedly známé zahraniční značky v kontrastu hou prezentovat všechny lokacích. Je to týden a osla- hvězdou letošního fashion BB: Na fashion weeku se mo- a módní koktejly v různých s českými návrháři a úplnými nováčky na módním poli. háři, kteří mají zájem. Prezenná i o stylovou společenskou ré budou mít prezentaci v so- značky, módní domy a návrva módy. Kromě módy se jed- weeku. České návrhářky, kte- To tu podle mě nikdy dříve tujeme zde aktuální kolekce akci, jaká Praze v minulých botu, nám také jistě předvedou večerní róby, ale i nebylo. módních domů a návrhářů, letech velmi chyběla. nadča- U sovou klasiku a věříme, že nás stejně jako v minulých ročnících mile překvapí studentská tvorba. Ideální je udělat si čas minimálně od pátku do neděle a přijít se podívat a inspirovat se Má začínající návrhář šanci, aby se kolekce, kterou představí, dostala do sortimentu obchodního domu, multibrandového butiku? BB: Ano, samozřejmě mají šanci a je to jedna z důležitých věcí, na které se ještě více soustředíme v dalších ročnících. Jak už jsme zmiňovaly, letos přijedou nákupčí ze sítě Peek & Cloppenburg, dále tady v průběhu celého týdne budou zajímaví hosté ze světového módního byznysu, kteří jsou velmi zvědaví na českou tvorbu. Budou modely z přehlídek v průběhu Unique Fashion Weeku někde k zakoupení? BB: Ano, budou. Ve Slovanském domě bude od pátku do neděle Pop Up Store, kde budou kolekce všech návrhářů k zakoupení. Modely Alfreda Villalby budou k zakoupení ihned po přehlídce v úterý 9. září v rezidenci primátora hl. m. Prahy a dále od středy do neděle ve speciálním Pop Up Store Alfredo Villalba, který bude v prostorách hotelu Boscolo Prague. Co podle vás české módní scéně nejvíc chybí? BB: Netroufám si kritizovat českou módní scénu, protože je to velmi těžký byznys. Z pohledu marketingového tady chybí vzdělávání studentů z uměleckých škol na téma obchod, marketing, PR nebo financování. Protože hned po jejich kreativní módní tvorbě je to nejdůležitější součást byznysu, a pokud studenti vycházejí ze škol s nulovými znalostmi, je to velmi smutné a spadnou hodně rychle na zem. Módní návrháři jsou umělci bohémové, ale za úspěchem vybudování značky stojí tvrdý byznys a s tím by všichni návrháři měli počítat nebo by se minimálně měli obklopovat lidmi, kteří jim pomohou. Ve světě to takto běžně funguje, tady ze zkušeností vím, že čeští návrháři velmi tápou a mají až naivní pohled na věc a byznys. y KB: České módní scéně po- dle mě stále chybí zahraniční rozhled. Je skvělé, že už někteří návrháři odjíždějí na zahraniční stáže. Je to pro ně velmi cenná zkušenost, která jim ukáže módní branži v pravém světle. A také chybí české módě odvaha. Odvaha dělat věci jinak, než je v místních poměrech obvyklé. Česká móda je od své- ho znovuzrození po revoluci stále ještě velmi mladá. Má před sebou ještě mnoho rozvoje a doufám, že brzy tady bude více osobností se zahraničním rozhledem a pojetím módy. Móda je pro mě symbol svobody, a dokud nebudeme vnitřně svobodní a sebevědomí, neukážeme naplno náš úžasný kreativní potenciál. Kam se podle vás posunula česká móda za posledních deset let? KB: Máme mnoho nových talentů a jmen, která i ve světovém měřítku stojí za zmínku. Modely od českých návrhářů jsou srovnatelné se zahraničím jak střihy, tak kvalitními materiály. A máme tady nová jména jako jsou Ivana Mentlová, Zuzana Kubíčková, Kateřina Geislerová, Jindra Jansová (vítězka Dreft Black Card 2012). Je tady spousta talentovaných studentů, kteří každoročně předvádějí skvělou práci v rámci prezentací svých fakult. Česká móda se posouvá správným směrem. Díky módním akcím, které se v Praze konají, díky sociálním médiím a internetu se jejich tvorba může dostat do světa. BB: Zahraniční hosté, kteří patří k významným osobnostem světové módní scény, jsou každoročně z prezentací českých návrhářů nadšeni. A to je myslím velmi dobrým signálem. Je ale stále na čem pracovat, nabídka módy je v dnešním propojeném světě obrovská - ale právě to je pro nás pro všechny krásná a velká výzva. týdne módy v Praze ukázat, že česká móda obstojí ve srovnání s tou zahraniční. FOTO: ARCHV PROPAGÁTORKY MÓDY Petra Němcová, Karolína Bosáková a Barbora Bergová chtějí během HN Karolína Bosáková V mezinárodní módní branži působí od roku Jako modelka cestovala 10 let po celém světě a spolupracovala se světoznámými značkami, jako jsou Chanel, Yves Saint Laurent, Kenzo, Christian Dior, Giorgio Armani či Alexander McQueen. V roce 1998 založila modelingovou agenturu Unique One, je autorkou knihy Modeling Cesta za snem. Agentura Unique One zastupuje supermodelku Petru Němcovou a její nadaci Happy Hearts Fund. Karolína Bosáková od roku 2011 koprodukuje autorský módní projekt Fashion Week. V roce 2013 rozšířila svoje působení o další projekt zaměřený na podporu prodeje luxusních značek Prague Fashion Night a spolupracuje na projektu Košice Fashion Week. Barbora Bergová Řadu let se věnuje módnímu PR a organizaci eventů. Ke klientům BB Media Consulting patří značky jako Tiffany & Co., Versace, Ermenegildo Zegna, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, Diesel, Dolce & Gabbana, Pandora, Van Graaf, Liběna Rochová, New Yorker a další. V roce 2011 spolu s Karolínou Bosákovou uspořádala v rámci Designbloku první pražský Fashion Week a od roku 2013 organizují společně s Petrou Němcovou Prague Fashion Night, která vychází z konceptu Fashion Night Out, jež se pravidelně konají ve všech světových metropolích. Petra Němcová Česká topmodelka, která se kromě kariéry ve světovém modelingu věnuje charitativní činnosti v rámci nadace Happy Hearts Fund. 6 Příloha Příloha 7 dočasné soubory na věci chystané dopředu dočasné soubory na věci chystané dopředu Módní návrháři Tři designéři, tři příběhy: spojuje je láska k řemeslu Kateřina Hanáčková Z atímco jeden návrhář ukáže techniku ze starověku, druhý používá zásadně jen přírodní materiály. A třetí se ani v dnešní politické situaci nebojí popíchnout společenské mínění inspirací ruskou kulturou. Takto prožívají týden módy tři různí návrháři: zahraniční host, začínající autor a etablovaná designérka. Pryč ze škatulky Český diplomat si právě od- náší šaty pro svou ženu určené na galavečer Čínského investičního fóra. Takoví výjimeční zákazníci sem nechodí každý den, říká návrhářka Beata Rajská, zároveň ale ví, že právě společenské šaty je škatulka, kam ji média a zákaznice za poslední roky zařadily. A je to označení pro ní možná jednostranné, ale také velmi atraktivní a prestižní. Dovolilo jí etablovat se mezi ostatními značkami, mít svůj vlastní butik na dobré adrese v Dlouhé ulici, jen pár kroků ÚSPĚŠNÁ Beata Rajská si svůj okruh zákaznic již vybudovala. Osobně se jim věnuje ve svém butiku i ateliéru. FOTO: HN LUKÁŠ BÍBA od luxusních obchodů světových návrhářů v Pařížské ulici, asistentku i svůj ateliér ve Žďáru nad Sázavou, kde prezentovat v rámci Unique ciální sítě. A to jak ty virtu- Kde je uvidíte race pro kolekci, kterou bude dostupnější prostředky: so- zaměstnává několik švadlen, Fashion Weeku. Autorskou ální, internetové, tak i živé, jež ještě ovládají poctivé krejčovské řemeslo. příležitost setkat se osobně znivce svojí značky bude chtít sobota , hod., Rusko si každý módní přehlídku bere i jako jako jsou přehlídky. Nové pří- BEATA RAJSKÁ Letos budu prezentovat kolekci inspirovanou Ruskem, opulentní, ale já zákaznicemi, nechat je sáh- kterého se účastnil již vloni. představuje jako se svými stálými i novými oslovit i během týdne módy, Slovanský dům jeho kulturou. Vznikla v listopadu loňského roku, ale jsem se inspirovala sezony podzim zima a přilá- více ozývat soukromá klien- sobota , hod., nout si na modely aktuální Po prezentaci se mi začala LUKÁŠ MACHÁČEK chci ji ukázat i v téhle složité kat je do butiku. Tam objeví tela. Vznikly tak nové dlouhodobé spolupráce, které se roz- Slovanský dům době, kdy se na mnoho věcí ruskými mužiky nebo Rajskou, jak ji z médií neznají: pohlíží černobíle, ať už z té či plstěnými válenkami. jako návrhářku s daleko širším záběrem, než jsou jen spo- rád, říká návrhář, který vlo- úterý 9. 9., hod., víjí i nadále. A za to jsem moc ALFREDO VILLALBA oné strany, komentuje Rajská aktuální politickou situaci. Rusko si každý předsta- tvůrců Dreft Black Card. Své Prahy, na pozvánky lečenské šaty. ni zvítězil v soutěži mladých Rezidence primátora hl. m. Beata Rajská vuje jako opulentní a velké, česká módní návrhářka Z nové generace modely šije pouze v malých ale já jsem při výběru barevnosti materiálů brala ohled advacet. Svůj butik zatím dámské oblečení, v limitova- Lukáši Macháčkovi je pět- sériích, navrhuje především i na jeho zemitost, říká Beata Rajská. Ruské věže bášně, víjak netouží. Neberu svoji Jeho první autorská kolekce nemá, ale ani po něm bůhných sériích také pro muže. mužik anebo válenky, bezešvé tvorbu příliš umělecky, ale vznikla už v prvním ročníku střední průmyslové ško- zimní boty z ovčí plsti. Tmavší realisticky, prohlašuje. Patří k mladé generaci návrhářů, ly oděvní, ta letošní se podle odstíny šedé a černé, ale i typická sytě rudá, vypočítává kteří své zákazníky teprve něj bude snažit zajet do rozjetých kolejí spolu se česká návrhářka zdroje inspi- získávají a používají k tomu světo- vým tempem. A to tím, že představím kolekci na jaro léto 2015, která bude rozdělena do několika sekvencí, a to: Praha je pro nás everyday, trend, beachwear a evening, upřesňuje módní z hlediska mezinárodní návrhář, který se zároveň živí expanze strategicky i jako stylista. výhodným místem. Španěl s bezešvými šaty Jednak kvůli Jeho šaty jsou jako hudební videoklipy popových superhvězd: krátké, blyštivé, hýřící zeměpisné poloze, barvami a nákladné na výrobu. Za vší tou nevázanou hra- atmosféře. také ale kvůli vostí se ale schovávají stovky hodin krejčovské práce a ceny modelů jdou do desítek tisíc Diego Villalba eur. Španělský návrhář Diego španělský módní návrhář Villalba teď přijíždí do Prahy, aby v rámci Unique Fashion Weeku předvedl postmoderní show, kde je normální obout si k haute couture róbě tenisky. Kombinuje haute couture s teniskami, barokní výšivku s motorkářskými bundami to spojování vysokého s populárním připomíná hravost postmoderních umělců. Villalba s nimi cítí hodně silnou spřízněnost. Když pracuji na nové kolekci, usiluji hlav- pro styl, to neskutečné charisma na pódiu, způsob, jakým ně o jedno: spojit dohromady svět haute couture s módou narušoval pravidla Z malířů ulice, a tím vytvořit nový vizuální jazyk. Proto mě inspi- Málokdy se ví, že dělal taky je jeho vzorem Pablo Picasso. rují exotické a tribální motivy do keramiky. To propojování vysokých žánrů s nízkými a spolu s tím i populární hudba, rock-n-roll, pouliční umění a bláznivá kultura osmdefii. přesně odpovídá mojí filozosátých let, kdy byla postmoderna na vrcholu, říká desigcí, kterou uvidíme v rámci fa- Přehlídka Villalbových kreanér. Kdyby měl jmenovat jednoho umělce, za všechny by ban Forest. Chci dát pouliční shion weeku, se jmenuje Ur- řekl Michaela Jacksona. Fascinuje ho jeho hudba, smysl už se dnes ale nevztahuje módě luxusní šmrnc. Luxus to- NOV Á KREV Lukáš Macháček patří k mladé generaci, která zákazníky oslovuje kreativitou, ale i kvalitou. FOTO: MAREK MUSIL SROV NÁNÍ SE SVĚTEM Kreace španělského návrháře Villalby. FOTO: ARCHIV UFW lik ke konkrétnímu předmětu dřív nastříhají ploché kusy říká Villalba. Ženy tu mají silný smysl pro módu a přiroze- nebo kousku oblečení, spočívá spíš ve smyslovém pro- šaty, které tělu padnou jako ný tvořivý cit. Většinu našich látky. Výsledkem jsou bezešvé žitku. Luxus cítíte, vnímáte, rukavička, skoro nevnímáte, klientek sice tvoří Španělky, mluví k vám. že máte něco na sobě. za ta léta si k nám však našly cestu i ženy ze Spojených ku, které se říká muláž. Je to nělsku, kolekce se brzy budou států, Ruska, Číny, Mexika Villalba rád používá techni- Značka má dva butiky ve Špa- způsob, jakým se ve starověku vytvářely šaty látka se na pražském týdnu módy? ženy jsou oproti Španělkám prodávat i v Kataru. A účast a čím dál víc i z Česka. Zdejší obtočila kolem manekýnčiny Praha je pro nás z hlediska v oblékání odvázanější. Jedno ale mají společné. Umí na- figury, a až na ní se formovala, expanze strategicky výhodným místem jednak kvůli zejít perfektní rovnováhu mezi stříhala a upravovala. Byl to proces úplně opačný od toho, měpisné poloze, také ale kvůli ženskou křehkostí a silou, jakým se šije dnes, kdy se nej- atmosféře, která tu vládne, která z nich dělá osobnost.

19 oficiální automobil hlavní partner hlavní mediální partner mediální partneři pořadatelé: Unique one s. r. o., BB media consulting s. r. o., Petra Nemcova Brand Enterprises oficiální dodavatelé: hotel Boscolo Prague, Martini, Perrier, T Servis, Stones catering Unique Fashion week proběhne pod záštitou 1. náměstka primátora hlavního města Prahy Jiřího Vávry. partneři 4 PR a mediální kampaň Harper s Bazaar, módní časopis s nejdelší tradicí na světě, je hlavním mediálním partnerem projektu. Ve spolupráci s vydavatelstvím Bauer Media vznikla speciální příloha časopisu Harper s Bazaar, která se na 36 stranách věnovala Unique Fashion Weeku a stala se důležitým průvodcem celým týdnem módy. Příloha vyšla v nákladu kusů a byla distribuována jako příloha zářijového vydání v celé České republice. Speciální příloha Hospodářských novin věnovaná Unique Fashion Weeku vyšla 9. září a informovala nejen o programu, ale přinesla také ekonomický a obchodní pohled na módní průmysl. O Fashion Weeku v Praze informovalo mnoho zahraničních a domácích médií. Prostřednictvím agentury CzechTourism byly distribuovány informace o projektu do všech 22 zahraničních zastoupení po celém světě. Tisková zpráva o projektu byla přeložena do 9 světových jazyků. V Česku vyšlo nespočet PR článků v módních, ekonomických, společenských a lifestylových časopisech, o projektu informovala hlavní zpravodajství. PR: Harper s Bazaar, Elle, Dolce Vita, Esquire, Marianne, Top Fashion Magazín, Cosmopolitan, One, In Style, Top Class, Víkend, Týden, Sedmička, Story, Glanc, Blesk pro ženy, Statuss, D magazín, OK magazín, Pařížská, Forbes, Proč Ne?!, City Life, Esprit, Hospodářské noviny, Mladá Fronta Dnes, Lidové Noviny, Právo, Blesk, Aha!, Hospodářské noviny, prozeny.cz, super.cz, Blesk.cz, ihned.cz, idnes.cz, iglanc.cz, bleskprozeny.cz, iluxurylife.cz, tyden.cz, denik.cz, novinky.cz, everydaymagazin.cz, dailystyle.cz, zena-in.cz, dmagazine.cz, joyonline.cz, Invogue.cz, Iconiq.cz, primastyle.cz, parizskastreet.cz,tv NOVA, Fashion TV, TV Prima VIP zprávy, Česká televize, Top Fashion Magazin, Slovenská TA 3, dailymail.com. Mediální kampaň: 91 ks CLV 15 ks billboardů 120 reklamních rozhlasových spotů na rádiu Expres 200 televizních spotů na FTV ks letáků distribuovaných v místě konání. Součástí mediální kampaně jsou oficiální webové stránky uniquefashionweek.com a facebookový profil Unique Fashion Week, či instagram praguefashionweek. o ciální automobil foto: Marek Musil hlavní partner hlavní mediální partner partne i mediální partne i po adatelé: Unique one s. r. o., BB media consulting s. r. o., Petra Nemcova Brand Enterprises o ciální dodavatelé: hotel Boscolo Prague, Martini, Perrier, T Servis, Stones catering Unique Fashion week prob hne pod záštitou 1. nám stka primátora hlavního m sta Prahy Ji ího Vávry zá í foto: Marek Musil září

20 5 Mediální partneři Harper s Bazaar Hospodářské Noviny Proč Ne?! Dolce Vita Esquire Blesk Blesk.cz Top Fashion FTV Czech & Slovak Expresradio prozeny.cz Lightmill

21

22

23 6 Unique Fashion Week a charita V pátek 12. září se v rámci Unique Fashion Weeku uskutečnila charitativní gala večeře pro nadaci Happy Hearts Fund Petry Němcové a nadační fond DOBRÝ ANDĚL. Celý večer pořádaný v prostorách Českého muzea hudby na pražské Malé Straně proběhl ve spolupráci s magazínem Forbes. Jeho hlavním cílem bylo vybrat co nejvíce finančních prostředků na výstavbu nové školy v Indonésii a v podobě jednorázového finančního příspěvku zajistit partnera nadačního fondu DOBRÝ ANDĚL pro účely pokrytí provozních nákladů. Během večera se vybralo Kč. Z této částky bylo Kč určeno nadaci Petry Němcové a Kč nadačnímu fondu DOBRÝ ANDĚL. Večeře se zúčastnili významní hosté ze společenského a kulturního prostředí jak z České republiky, tak i ze zahraničí. VIP hosty byli španělský módní návrhář Alfredo Villalba, česká módní návrhářka Beata Rajská či fotbalista Tomáš Ujfaluši. Právě ten se společně s Daliborem Lacinou nakonec stal partnerem nadačního fondu DOBRÝ ANDĚL. Celým večerem hosty provázel Petr Šimůnek, šéfredaktor magazínu Forbes. Hlavními partnery akce bylo Národní muzeum, díky němuž se večer mohl konat v prostorách bývalého barokního kostela sv. Máří Magdaleny ze 17. století, dále společnost Lordship a společnost Moser.

24 organizátoři oficiální dodavatelé

25 7 Organizátoři Koproducenti projektu: Unique One s.r.o. Opletalova 59, Praha 1 ředitelka: Karolína Bosáková BB media consulting s.r.o. Široká 7, Praha 1 ředitelka: Barbora Bergová Petra Nemcova Brand Enterprises ředitelka: Petra Němcová Technická produkce Asistent technické produkce Hlavní produkční Produkce Asistenti produkce Grafický design Architekt Režie a choreografie Asistent režie Make-up suprevisor Hair supervisor Daniel Jaroš Ondřej Vaněk Gabriela Ponert Mgr. Andrea Petrovičová, Sandra Novotná Daniela Pilná, Radka Richterová, Petra Haladová, Kateřina Smejkalová, Tereza Mašková, Aneta Vrzalová, Leona Majerčíková Marek Bako Marek Holý Lenka Vinická Peter Várady Filip Novák Veronika Vandasová

26 foto: Marek Musil

27 8 Hodnocení Unique Fashion Week, neboli Týden módy v Praze, potvrdil, že kvalitní prezentační projekt exkluzivně zaměřený na módu má v České republice své významné místo. Projekt přitáhl úspěšné české i zahraniční módní tvůrce. Módu představil mnoha různými způsoby široké cílové skupině. V programu kromě módních přehlídek nechyběly zajímavé přednášky a workoshopy. Masivní mediální kampaň přilákala mnoho diváků nejen z řad odborné veřejnosti, ale i té laické. Potvrdilo se, že móda je fascinující záležitostí, která je srovnatelná s jinými uměleckými obory, nicméně veřejnosti bližší a dostupnější. Záměr Unique Fashion Weeku soustředit se na mladou generaci českých módních tvůrců se skvěle osvědčil. Módní projekt si získal své významné pole diváků z široké cílové skupiny. Zájem neodborné veřejnosti stoupl oproti loňskému roku o 150 %. To je jasný důkaz, že móda se stává atraktivním tématem a zajímavým obchodním artiklem v České republice, stejně jako je tomu v zahraničí. Unique Fashion Week přesáhl hranice České republiky a díky svým významným zahraničním hostům reprezentuje Českou rupubliku a hl. město Prahu. V zahraničí je představuje ve zcela novém kontextu módní a designové destinace. Jsme hrdí na to, že jsme v České republice vybudovali projekt, který je na úrovni zahraničních týdnů módy. Unique Fashion Week je v mnoha ohledech průkopníkem. Při zrodu projektu jsme se zasadili o nastavení standardů módní prezentace v České republice. UFW se již čtyři roky daří významně podporovat mladé české talenty, konfrontovat české tvůrce s kvalitou zahraničních značek, vytvářet prostředí pro diskusi a přinášet zahraniční inspiraci. Pražský týden módy přibližuje módu široké veřejnosti a efektivně podporuje prodej. Praha je díky týdnu módy evropskou metropolí, která nežije pouze ze své historické podstaty, ale žije současností, světovými trendy, designem a módou. Pražský týden módy potvrdil svou pozici v České republice i v zahraničí. Podařilo se vytvořit Prague Fashion Night, která je přímou podporou prodeje pro zahraniční značky i české návrháře. Z dosažených výsledků vyplývá, že Unique Fashion Week je v Praze významnou obchodní značkou, která je spojená s kvalitou, profesionalitou a pokrokem. Těchto výsledků se nám podařilo dosáhnout především díky podpoře všech klíčových partnerů projektu. Děkujeme za Vaši projevenou důvěru a podporu projektu Unique Fashion Week v Praze! Díky Vám je Unique Fashion Week výjimečný. S úctou Karolína Bosáková, Barbora Bergová a Petra Němcová Unique One s.r.o., BB media consulting s.r.o. a Petra Nemcova Brand Enterprises Koproducenti Unique Fashion Week

28

29 9 Zajímavosti Unique Fashion Weeku 2014 Během UFW se spotřebovalo: lahví Perier, šálků kávy Illy,8.600 drinků Martini. 17 make-up artistů parfumerie Douglas líčilo celkem175 hodin, přičemž spotřebovali1.600 odličovacích tamponů, 30 laků na nehty a udělali2.800 tahů řasenkou. Tým kadeřníků spotřeboval 65 laků na vlasy Toni&Guy. Na UFW předvádělo33 modelek a modelů, kteří celkem předvedli675 modelů.

30

31 Po vynikající zkušenosti z minulého Fashion Weeku jsme i v letošním ročníku měli možnost ve spolupráci se značkou Land Rover návštěvníkům nabídnout LIMOUSINE SERVIS. Do provozu bylo nasazeno 7 vozů (konkrétně Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Autobiography a Range Rover Evoque), které najezdily celkem přes km a přepravily více než 170 VIP klientů. Limousine servis byl zajištěn vysoce profesionálním týmem a byl k dispozici VIP hostům po celou dobu konání týdne módy od 8. do 15. září Skutečnost, že se tyto automobily stávají jeho tradiční součástí, byla ze strany klientů kvitována s nesmírnou spokojeností. O nevšední zkušenost z terénní jízdy vozů Range Rover se postaral OFF ROAD v centru Prahy na Senovážném náměstí. Tento zážitek mohli vyzkoušet všichni návštěvnícu Unique Fashion Weeku a to na speciálním trenažeru terénu, který si trouflo zdolat několik stovek pražanů. Nedílnou součástí Fashion Weeku byla také prezentace vozů Range Rover. Tu si nenechal ujít ani Chris Elson, jenž vyjádřil veliké nadšení z přítomnosti právě této značky, neboť Range Rover je automobil jeho snů. Vystavené vozy Range Rover si mohlo prohlédnout celkem přes návštěvníků hned na několika místech v zahradě Slovanského domu a u hlavního vstupu na UFW. Značka Range Rover byla masivně prezentována formou PR výstupů, ze kterých bychom rádi zmínili přílohu Hospodářských novin nebo speciální přílohu Harper s Bazaaru formou modního editorialu, a v neposlední řadě také soutěž na rozhlasové stanici Expresradio. Ze sociálních medií nesmíme zapomenout na Facebook nebo internetové stránky. Děkujeme značce Range Rover za podporu dalšího skvělého ročníku Unique Fashion Weeku.

32 10 přílohy přehled CLV billboardů inzerce TV reklamní spot a mediaplán FTV rozhlasový reklamní spot a mediaplán Expresradio fotodokumentace z akcí tiskové zprávy s uvedením log partnerů UNIQUE ONE s. r. o. BB MEDIA CONSULTING, s. r. o. Opletalova 59, Praha 1, Česká republika Karolína Bosáková Široká 7, Praha 1, Česká republika Barbora Bergová karolina@unique-one.com barbora.bergova@bb-media.cz

UNIQUE FASHION WEEK 2015 5. ROČNÍK

UNIQUE FASHION WEEK 2015 5. ROČNÍK UNIQUE FASHION WEEK 2015 5. ROČNÍK Tisková zpráva Praha, 21. září 2015 Ve dnech 21. až 27. září se v Praze koná 5. ročník originálního projektu Unique Fashion Week (UFW). Za posledních pět let prošla česká

Více

Fashion. We W are UNIQUE FASHION WEEK PRAGUE FASHION NIGHT. O projektech

Fashion. We W are UNIQUE FASHION WEEK PRAGUE FASHION NIGHT. O projektech WeW are Unique We W are Fashion UNIQUE FASHION WEEK PRAGUE FASHION NIGHT O projektech OBSAH 1 Základní informace 2 Místa konání 3 Klíčová partnerství 4 PR a mediální kampaň 5 Mediální partneři 6 Unique

Více

UNIQUE FASHION WEEK PRAGUE

UNIQUE FASHION WEEK PRAGUE www.uniquefashionweek.com UNIQUE FASHION WEEK PRAGUE 2011 2012 2013 2014 2015 OBSAH 1 Kdo jsme za 5 let 2 Podtrženo sečteno 3 Kdo jde s námi 4 Kde o nás psali a mluvili 5 Koho a jak oslovujeme 6 My a

Více

FASHION WEEK PRAGUE FASHION NIGHT O PROJEKTECH

FASHION WEEK PRAGUE FASHION NIGHT O PROJEKTECH FASHION WEEK PRAGUE FASHION NIGHT O PROJEKTECH OBSAH: 1. základní informace 2. návštěvnost a místa konání 3. klíčová partnerství 4. PR a mediální kampaň 5. mediální partneři 6. návrháři a značky 7. Pražský

Více

Den se SOTHYS Paris 27.9.2013, Kaiserštejnský palác, Malá Strana 20. výročí vstupu značky na český trh

Den se SOTHYS Paris 27.9.2013, Kaiserštejnský palác, Malá Strana 20. výročí vstupu značky na český trh Den se SOTHYS Paris 27.9.2013, Kaiserštejnský palác, Malá Strana 20. výročí vstupu značky na český trh Francouzská kosmetická značka SOTHYS Paris letos oslavila 20 let od uvedení na český trh, a tak se

Více

PRAGUE FASHION WEEK 2013

PRAGUE FASHION WEEK 2013 PRAGUE FASHION WEEK 2013 Tisková zpráva 21. srpna 2013 Ve dnech 9. 15. září 2013 se v centru Prahy uskuteční 3. ročník PRAGUE FASHION WEEK (PFW). PFW je samostatný nezávislý projekt, který splňuje parametry

Více

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY jaro 2016 VÍTEJTE Vážení přátelé dobrého jídla a pití, právě jste otevřeli první vydání nového čtvrtletníku společnosti Ventura Food & Catering. Jak napovídá již samotný název našeho magazínu, rozhodli

Více

Pět let Dětského studia v divadle Ponec. Dětské studio divadla Ponec

Pět let Dětského studia v divadle Ponec. Dětské studio divadla Ponec Pět let Dětského studia v divadle Ponec Dětské studio divadla Ponec září 2004-2009 1 Tanec Praha a divadlo Ponec Tanec Praha o.s. je nevládní neziskovou organizací občanským sdružením, které vzniklo v

Více

Buďte okouzlující a inspirujte se novými účesy Schwarzkopf LOOKS 2010

Buďte okouzlující a inspirujte se novými účesy Schwarzkopf LOOKS 2010 Tisková zpráva Praha, 13. února 2010 Schwarzkopf LOOKS 2010 nová kolekce účesů od Schwarzkopf Buďte okouzlující a inspirujte se novými účesy Schwarzkopf LOOKS 2010 Co je nového ve světě módy, pokud jde

Více

Údaje o firmě. Realizační tým Profil Media. Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501.

Údaje o firmě. Realizační tým Profil Media. Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501. Údaje o firmě Firma Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501 Právní forma společnost s ručením omezeným zapsaná Krajským obchodním soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

leden-září 2004 Inzerce 1.-9. Titul Inzerce Podíl (tis. Kč)

leden-září 2004 Inzerce 1.-9. Titul Inzerce Podíl (tis. Kč) Top 20 titulů podle inzerce v komoditě bydlení, zahrada, domácí hobby (100% = 640713 tis. Kč) Top 20 titulů podle inzerce v komoditě cestovní ruch, hotely, pohostinství (100% = 222574 tis. Kč) 1 MF DNES

Více

ZAŽIJTE NEVŠEDNÍ DOBRODRUŽSTVÍ

ZAŽIJTE NEVŠEDNÍ DOBRODRUŽSTVÍ ZAŽIJTE NEVŠEDNÍ DOBRODRUŽSTVÍ Noví mazlíčci VIP PETS III. GENERACE CESTUJÍ PO SVĚTĚ! VIP PETS jsou baječní a rozkošní mazlíčci, které si ihned zamilujete. Vyžadují to nejlepší zacházení a potřebují pomoc

Více

6. ročník festivalu. Závěrečná zpráva

6. ročník festivalu. Závěrečná zpráva Závěrečná zpráva 6. ročník festivalu OUT of HOME 2012 Akci realizovalo a závěrečnou zprávu zpracovalo o.s. Mimo domov Mediální monitoring a PR zajistila agentura Megafon PR, s.r.o OBSAH Základní údaje

Více

2011/2012. 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT

2011/2012. 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT 2011/2012 4. čtvrtletí + 1. čtvrtletí MEDIA PROJEKT PROGRAM PREZENTACE Metodika U 2012 Odhady čtenosti deníků a suplementů za 4. čtvrtletí 2011 a 1. čtvrtletí 2012 Odhady čtenosti časopisů za 4. čtvrtletí

Více

MEDIA PROJEKT. 3. a 4. čtvrtletí 2013

MEDIA PROJEKT. 3. a 4. čtvrtletí 2013 MEDIA PROJEKT 3. a 4. čtvrtletí 2013 Základní parametry výzkumu realizace MEDIAN a STEM/MARK vícestupňový stratifikovaný náhodný adresní výběr face to face dotazování s využitím notebooku (CAPI) část dotazníku

Více

kolekce vlasových trendů

kolekce vlasových trendů REBELSKÁ ROMANTIKA kolekce vlasových trendů jaro / léto 2016 jaro / léto 2016 Co se vám vybaví, když se řekne romantika? Zasněné pohledy, růžové tváře, pastelové barvy a nadýchané šaty, čekání na vysněného

Více

Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00. Sladký domov. 26. číslo podzim 2015. foto Daniela Lebedová

Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00. Sladký domov. 26. číslo podzim 2015. foto Daniela Lebedová Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00 Sladký domov 26. číslo podzim 2015 foto Daniela Lebedová 1 A je tu zase podzim Léto uteklo jako voda. Letos bylo obzvláště žhavé,

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA ČTENÁŘI, LIDOVÝCH NOVIN A METRA i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích odráží úspěch titulu mezi čtenáři a identifikuje

Více

MEDIA PROJEKT. 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016

MEDIA PROJEKT. 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 MEDIA PROJEKT 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 Základní parametry výzkumu realizace MEDIAN a STEM/MARK stratifikovaný náhodný výběr lokalit adresní výběr kombinovaný s náhodným výběrem v lokalitě

Více

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí.

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Úvodní slovo Milí čtenáři, vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Díky výborné práci našeho týmu se podařilo spousta věcí, které

Více

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová Září-říjen 2014 Ahoj všichni,tady je vrabčák Lojza.Je A taky další nový rok,kterým vás budu provádět. Nový školní rok 2014/2015 Školu už všichni dobře známe a známe se i mezi sebou navzájem. Zase nám začnou

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

j. courtney sullivanová

j. courtney sullivanová j. courtney sullivanová Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Zásnuby j. courtney sullivanová j. courtney sullivanová brno 2014 J. Courtney Sullivan The Engagements Copyright 2013 by

Více

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO 2014 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2014 17.12.2014 bylo dotazováno celkem

Více

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA ČTENÁŘI, LIDOVÝCH NOVIN A METRA i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích odráží úspěch titulu mezi čtenáři a identifikuje

Více

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace.

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace. Vážení vystavovatelé, jsme rádi, že jsme Vás i v letošním roce mohli přivítat na 16. ročníku veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2016, který se uskutečnil ve dnech 17. 19. března na výstavišti Eurocentrum

Více

BYZNYS. Příloha Lidových novin / Samostatně neprodejné / Vychází měsíčně / 9. 10. 2013 / speciál. Českýexport

BYZNYS. Příloha Lidových novin / Samostatně neprodejné / Vychází měsíčně / 9. 10. 2013 / speciál. Českýexport BYZNYS Příloha Lidových novin / Samostatně neprodejné / Vychází měsíčně / 9. 10. 2013 / speciál Českýexport Halenka Tom Ford, 24 420 Kč, sukně Tom Ford, 24 430 Kč; pásek Alexander McQueen, 31 450 Kč(prodáva

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

program / programme designblok dreft fashion week 112

program / programme designblok dreft fashion week 112 program / programme designblok dreft fashion week 112 designblok dreft fashion week 113 designblok dreft fashion week 114 Designblok Dreft Fashion Week Vstupné módní přehlídky Obecní dům / Entry fee for

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku

MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku MONITORING MÉDIÍ 2011 Golf pro Leontinku www.golf.cz_11052011_gpl Golf pro Leontinku 2011: již pátý ročník benefiční tour odstartoval na Albatrossu 11.05.2011 Redakce publikováno v rubrice PR článek Normální

Více

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13 Gymnázium Nymburk Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK Karolína Rejmanová 1PB 2O13 1 OBSAH 1. ÚVOD 2. JAK TO VŠECHNO ZAČALO 3. PRVNÍ ROK BYL TĚŽKÝ 4. DOSTAVILY SE VÝSLEDKY 5. ZALOŽENÍ NOVÉHO KLUBU

Více

Nový střih a barva vlasů

Nový střih a barva vlasů CELKOVÁ PROMĚNA MAMINKY NA MATEŘSKÉ IVETY Dnes vám přinášíme celkovou proměnu Ivety. Iveta je maminkou téměř roční holčičky a nemá na sebe moc času. Jak sama přiznala, u kadeřnice už dlouho nebyla. Podívejte

Více

Top Still Model 2010

Top Still Model 2010 Top Still Model 2010 29.5.2010 v 19:00 Hilton Prague 1. ročník benefiční modelingové soutěže, kterou organizuje modelingová agentura STILL Management. Představení projektu Top Still Model 2010 1. ročník

Více

Časový rozpis ústních maturitních zkoušek jarní termín šk. roku 2013/14

Časový rozpis ústních maturitních zkoušek jarní termín šk. roku 2013/14 Střední uměleckoprůmyslová škola Jihlava Helenín Hálkova 42 Časový rozpis ústních maturitních zkoušek jarní termín šk. roku 2013/14 Třída 4. C v Výstavnictví a prostorová tvorba Pondělí 19. května 6 studentů

Více

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO 2015 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2015 17.12.2015 bylo dotazováno celkem

Více

CHARITNÍ LISTY CHARITY NOVÝ HROZENKOV

CHARITNÍ LISTY CHARITY NOVÝ HROZENKOV CHARITNÍ LISTY CHARITY NOVÝ HROZENKOV ročník 8 číslo 4 duben 2015 CHARITA MÁ NOVÉ POMOCNÍKY Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov již více než rok realizuje partnerský projekt s názvem Cesta za kvalitním

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

Čtvrtletník naší dílny

Čtvrtletník naší dílny Významné události ze života naší dílny Realizujeme dva projekty z grantu na podporu realizace jednotlivých návrhových opatření 4. Komunitního plánu sociálních služeb města Litoměřice 2014 2017. Naše klientka

Více

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B media kit 2017 M E N Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B LUXURY Health&Beauty Luxury Guide Fashion prague Luxury men enjoy Hodinky & šperky design & developer Luxury travel

Více

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B media kit 2019 Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B LUXURY LUXURY HOTEL Luxury Exclusively for czech airlines all about prague Luxury Business design & developer Time & travel

Více

Každý z laků nese název po známém britském místě či slavné londýnské ulici, čímž podtrhuje britské kořeny a historii značky Nails Inc.

Každý z laků nese název po známém britském místě či slavné londýnské ulici, čímž podtrhuje britské kořeny a historii značky Nails Inc. Značka oblíbená ve Velké Británii přichází do Francie s kolekcí vytvořenou exkluzivně pro parfumerie Sep Nails Inc., založená v roce 1999, je nejoblíbenější značkou laků na nehty a nehtové péče ve Velké

Více

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW 25. října 2013 Parkhotel Plzeň GALAVEČER PLNÝ MÓDY A ZNÁMÝCH OSOBNOSTÍ CHOREOGRAFIE: PETR ČEJKA PŘEDSTAVENÍ SHOW Módní přehlídky luxusních značek v choreografii Petra

Více

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B media kit 2018 Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B LUXURY Luxury Fashion prague Luxury men Luxury art Luxury Business enjoy Hodinky & šperky design & developer Luxury travel

Více

Vážení obyvatelé Domova, Lucie Pešlová Společné vaření

Vážení obyvatelé Domova, Lucie Pešlová Společné vaření Vážení obyvatelé Domova, protože se už výrazně ochladilo, určitě nadešel čas, abychom rozšířily nabídku činností. Plánujeme, že začneme vyrábět ozdoby na Vánoce a další velice zajímavé věci sledujte nástěnky.

Více

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů Celostátní deníky Blesk (bez neděle) 1 369 399,1 1 420 388 1 426 385,3 1 370 382-56 -3,3 1 390 407,6-20 -25,6 Mladá fronta DNES 892 244 874 241,9 874 241,7 819 237,4-55

Více

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS

INFOKONTEJNER. čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS PS INFORMUJÍ 2, 5 PS SPOLEČENSKY 3 INFOKONTEJNER čtvrtletník akciové společnosti Pražské služby 9. ročník 1 2014 PS ZAMĚSTNANCŮM 7 NEPŘEKONATELNÝ INFOSERVIS INFOKONTEJNER 01 2014 ČTVRTLETNÍK AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI

Více

motol motolice 2011 závěrečná zpráva

motol motolice 2011 závěrečná zpráva motol motolice 2011 závěrečná zpráva 5. ročník humanitárního koncertu Motol Motolice 11 se konal 7. května 2011. Nádherné počasí celý den. Nebe bez mráčku a teplota 18-25 C Akce začala v 11.00 a byla ukončena

Více

Ohlédnutí za uplynulými ročníky

Ohlédnutí za uplynulými ročníky P o t ř e t í Hylváty jsou částí města Ústí nad Orlicí od roku 1924. Historicky byly součástí lanšperského panství, později lanšperského velkostatku lanškrounského panství. Obcí se staly po roce 1850 a

Více

PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany

PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany Téma soutěže: Se šarmem Pařížanky Milé kolegyně, máte skvělou příležitost zúčastnit se 3.ročníku mezinárodní soutěže EUROPEAN CHAMPIONSHIP SPA

Více

SUSTAINABLE beauty. SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013

SUSTAINABLE beauty. SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013 SUSTAINABLE BEAUTY MAGAZINE vol.13 2013 SUSTAINABLE beauty Někdy si myslíme, že když nám například něco chutná, je to pro nás špatné nebo že pro krásu se musí trpět. My v Davines si myslíme, že dosažení

Více

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 Vyhlášení veřejné sbírky na rekonstrukci ROZHLEDNY NA KŘÍŽKÁCH Účelem sbírky je záchrana a zhodnocení tohoto místa pro současné i příští generace a z tohoto

Více

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B

Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B media kit 2017 Jediné vydavatelství, které oslovuje převážně čtenáře skupiny A + B M E N Business LUXURY Health&Beauty Luxury Fashion prague Luxury men Luxury art Luxury Business enjoy Hodinky & šperky

Více

SALAMANDER NEW ARRIVALS

SALAMANDER NEW ARRIVALS NEW ARRIVALS COLLECTION č.art. 218 52 10020 č.art. 532 81 10025 č.art. 531 12 10014 12 990 Kč č.art. 535 42 10011 Milujeme lodičky č.art. 211 42 10041 č.art. 211 52 10014 Chcete působit sebevědomě a žensky?

Více

vydáno ke dni 13. 12. 2014...

vydáno ke dni 13. 12. 2014... vydáno ke dni 13. 12. 2014... II. ročník, I. číslo Kontakty most@kpdmuk.cz www.most.kpdmuk.cz 1 Vícedenní zasedání MPM ČLÁNEK Z VÍCEDENNÍHO ZASEDÁNÍ Vícedenní zasedání MPM se konalo 26.9. - 28. 9. 2014.

Více

prosinec 2012 ročník XI číslo 4

prosinec 2012 ročník XI číslo 4 prosinec 2012 ročník XI číslo 4 Trochu obav a pytel legrace a dobrot Letošní mikulášskou nadílku zajistili žáci z 6.A (čert klečící Erik Skalník, stojící zleva čert Terka Kampová, anděl Kristýna Hřídelová,

Více

Hlavní informace o díle

Hlavní informace o díle Hlavní informace o díle Módní tvůrkyně Liběna Rochová se věnuje oděvnímu designu v plné šíři jeho dnes možného uplatnění. Od 80 tých let, kdy vstoupila na scénu české módní tvorby dosáhla několika cen

Více

REPREZENTATIVNÍ MÓDNÍ SHOW

REPREZENTATIVNÍ MÓDNÍ SHOW REPREZENTATIVNÍ MÓDNÍ SHOW Úvod 2001 - Návrhářka Petra Pilařová vstupuje na český módní trh a spolupracuje s oděvními společnostmi jako designerka. 2004 Zakládá vlastní oděvní atelier v Kutné Hoře a začíná

Více

29/2016 30/2016 31/2016 32/2016 33/2016 34/2016 35/2016 36/2016 37/2016 38/2016 39/2016 40/2016 41/2016 42/2016 3/2016 11. 1. 44/2016 5. 8.

29/2016 30/2016 31/2016 32/2016 33/2016 34/2016 35/2016 36/2016 37/2016 38/2016 39/2016 40/2016 41/2016 42/2016 3/2016 11. 1. 44/2016 5. 8. Časopis TÝDEN patří již více než dvacet let mezi nejčtenější a nejprodávanější zpravodajské časopisy na českém trhu. V posledních letech udržuje kontinuální růst prodaného nákladu, který se pohybuje kolem

Více

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu tato strana Obývací pokoj je oddělen od ložnice posuvnými skleněnými dveřmi. V místnosti se našlo místo pro odpočinek a relaxaci pohovka POLSTRIN, kávový stolek KARE, koberec MAT a tapety MARBURG vše pod

Více

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 27. 4. 2016 Hotel International Prague Koulova 15, Praha 6, www.internationalprague.cz PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti

Více

Občanské sdružení. Naše škola

Občanské sdružení. Naše škola Občanské sdružení Naše škola Výroční zpráva 2007 Kontakt: Adresa: Občanské sdružení Naše škola Marie Dolanské 19 746 01 Opava-Vlaštovičky e-mail: nase.skola@seznam.cz http://www.sweb.cz/nase.skola OBSAH:

Více

NEOROMANTIČKA. co musíš mít. módní lekce

NEOROMANTIČKA. co musíš mít. módní lekce NEOROMANTIČKA Na jednu stranu by se nejraději narodila v jiném století. Vybrala by si dobu, ve které byly dívky jemné stejně jako jejich šaty s anglickou krajkou. Neoromantička ale ráda chodí i v teniskách

Více

svět next reality číslo 2, březen 2015 zdarma

svět next reality číslo 2, březen 2015 zdarma svět next reality INTERAKTIVNÍ PRŮVODCE SVĚTEM NEXTU číslo 2, březen 2015 zdarma editorial ovládání překliknutí na obsah aktivní tlačítko tiráž svět next reality magazín společnosti NEXT reality o všem,

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba)

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba) Čekám svůj den 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba) 4. Čekám svůj den (P. Krejča / P. Vrba) 5. Nic víc (P. Janda / P. Vrba) 6. Na háku (M.

Více

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE 21.-23. května 2016 Orea Hotel Voroněž **** Křížkovského 47, 603 73 Brno PARTNEŘI KONFERENCE CBA 2016 Generální partner: Hlavní partneři: Exklusivní partneři: Gastronomický

Více

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů

MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů MediaProjekt - výsledky čtenosti titulů Celostátní deníky Blesk (bez neděle) 1 426 385,3 1 370 382 1 343 367 1 379 352,3 36-14,7 1 420 388-41 -35,7 Mladá fronta DNES 874 241,7 819 237,4 816 231 834 224,1

Více

Formulář žádosti o grant na projekt v rámci programu

Formulář žádosti o grant na projekt v rámci programu Identifikační číslo : (Vyplní lokální koordinátor) Formulář žádosti o grant na projekt v rámci programu I. Název : Tvořivá dílna Na Koni pro uchazeče o grant, kteří v programu žádají poprvé II. Kontaktní

Více

Okenář 4 / 2015. Dřevěná PKS okna v pražském rezidenčním projektu PARK Nikolajka. Postup montáže našich plastových oken

Okenář 4 / 2015. Dřevěná PKS okna v pražském rezidenčním projektu PARK Nikolajka. Postup montáže našich plastových oken Okenář 4 / 2015 Informační čtvrtletník společnosti PKS okna a.s. Dřevěná PKS okna v pražském rezidenčním projektu PARK Nikolajka 3 Značka PKS okna 4 u rekordu hokejové extraligy Postup montáže našich plastových

Více

Listy a lístky ze Šafránu

Listy a lístky ze Šafránu Listy a lístky ze Šafránu Podzim 2011 Milí přátelé a příznivci ŠAFRÁNU, drţíte v rukou druhé, podzimní, vydání časopisu Listy a lístky ze Šafránu. Přinášíme vám i vašim dětem novinky o činnosti naší organizace,

Více

Z D I V A P R O S I N E C 2 0 1 1

Z D I V A P R O S I N E C 2 0 1 1 1 Z D I V A P R O S I N E C 2 0 1 1 Úvodní slovo Vážení a milí čtenáři našeho farního zpravodaje Zdiva s troškou heřmánku. Rád bych o těchto Vánocích a na závěr roku 2011 poděkoval všem, kteří přispívají

Více

V pátek 3. května 2013 se uskutečnil koncert pro klienty, jejich rodinné příslušníky, přátele a známé, který si v rámci projektu "Kdo jiný?

V pátek 3. května 2013 se uskutečnil koncert pro klienty, jejich rodinné příslušníky, přátele a známé, který si v rámci projektu Kdo jiný? V pátek 3. května 2013 se uskutečnil koncert pro klienty, jejich rodinné příslušníky, přátele a známé, který si v rámci projektu "Kdo jiný?" připravili žáci 6. třídy ZŠ Deblín. Průvodní slovo pronesl Mons.

Více

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Full English Breakfast... 1 Korálkování, Postoje a hodnoty žáků naší školy... 2 Pexeso,

Více

Sokoloviny. www.sokolovnapruhonice.cz

Sokoloviny. www.sokolovnapruhonice.cz 10 / 15 Sokoloviny Vicemistr světa v Sokolovně Halloween v Sokolovně Speciality ze zvěřiny Gourmet Club Grenier Vánoční večírky a firemní akce Cellular Swiss Ice Crystal Facial Krásné vlasy expres Sokoloviny

Více

3.5 Kultura. 3.5.1 Praha kulturní metropole

3.5 Kultura. 3.5.1 Praha kulturní metropole 3.5 Kultura Praha je již od středověku významnou křižovatkou obchodních a diplomatických cest, důležitým strategickým bodem, místem setkávání lidí z blízkých i vzdálených zemí a v neposlední řadě i průsečíkem

Více

Závěrečná zpráva Mezinárodní den památek 2016

Závěrečná zpráva Mezinárodní den památek 2016 Závěrečná zpráva Mezinárodní den památek 216 Letošní Mezinárodní den památek přilákal do českobudějovických památek a ulic nečekané množství návštěvníků. Ačkoliv se v den konání akce, v sobotu 16. dubna,

Více

Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008

Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 Výroční zpráva 2008 Sedlická krajka,o.p.s. Výroční zpráva 2008 O b s a h : Úvodní slovo... 3 Představení organizace.. 4 Cíl a poslání organizace.

Více

Praha (Česká republika) Prague s barrel beach soccer tournament 2011

Praha (Česká republika) Prague s barrel beach soccer tournament 2011 Praha (Česká republika) Prague s barrel beach soccer tournament 2011 Kdo jsme 2erre Organizzazioni vznikla 13.května 2002 v Itálii, konkrétně v překrásných, historických Benátkách jako společnost nabízející

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 zapsaný spolek MYGRA-CZ Obsah výroční zprávy: 1) Úvodní slovo 2) Základní údaje 3) Vedení organizace a kontakty 4) Členství v organizacích 5) Přehled činnosti sdružení za rok

Více

24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015

24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015 24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015 Nomenklatura výstavy Hobby: Nomenklatura výstavy Rybářský veletrh: Otevírací doba: Nářadí a zařízení pro hobby a zahradu, rostliny a semena, stavebnictví, vytápění,

Více

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017

OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 OTEVŘETE SI PLZEŇ NABÍDKA PRO PARTNERY V CESTOVNÍM RUCHU 2016/2017 PRESTIŽNÍ PRŮVODCE LONELY PLANET ŘADÍ PLZEŇ MEZI TOP 10 EVROPSKÝCH DESTINACÍ PRO ROK 2014 Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň

Více

Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě. Závěrečná zpráva 2007/2008

Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě. Závěrečná zpráva 2007/2008 Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě Závěrečná zpráva 2007/2008 ANOMALY, o.s. ŠKOLNÍ 416 TANVALD 468 41 Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě, která pracovala dle pravidel

Více

Co je u nás nového a co chystáme

Co je u nás nového a co chystáme Zpravodaj Co je u nás nového a co chystáme Drazí přátelé, děkujeme všem, kteří v projektu Obědy pro děti pomáhají s námi, neboť potřebných dětí je v naší republice opravdu mnoho. říjen 2015 1000 1500 Za

Více

YouTubeři vs. značky

YouTubeři vs. značky YouTubeři vs. značky Vítám vás, moje prezentace na Marketing Monday byla hodně o videích. Osobně nemám rád, když poskytnuté slidy jsou ve formátu PDF se sérií obrázků bez textu, které vám bez mluveného

Více

PALESTRA. 29. ročník 7. března 2015

PALESTRA. 29. ročník 7. března 2015 PALESTRA KBELSKÁ 10 29. ročník 7. března 2015 29. ročník, 7.3.2015 Stručné shrnutí závodu: Tradičně první desetikilometrový silniční závod běžecké sezóny tzv. otvírák sezóny Akademické mistrovství ČR v

Více

NEWSLETTER. Číslo 1, 2012 NOVÝM PRACOVNÍKŮM IICG POMŮŽE S ORIENTACÍ SPECIÁLNÍ UVÍTACÍ BALÍČEK

NEWSLETTER. Číslo 1, 2012 NOVÝM PRACOVNÍKŮM IICG POMŮŽE S ORIENTACÍ SPECIÁLNÍ UVÍTACÍ BALÍČEK inter ikea centre group NEWSLETTER Číslo 1, 2012 MILÍ PŘÁTELÉ, přinášíme vám první elektronický newsletter roku 2012 o novinkách developera Inter IKEA Centre Group Česká republika a Slovensko, který patří

Více

WOW efekt. Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť!

WOW efekt. Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť! WOW efekt Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť! A mpule jsou nejrychlejším a nejefektivnějším přípravkem v oblasti kosmetiky. Jsou totiž přímo nadopovány vybranými aktivními

Více

Platební symboly žáků pro bezhotovostní platbu záloh na školné pro školní rok 2014/2015

Platební symboly žáků pro bezhotovostní platbu záloh na školné pro školní rok 2014/2015 Platební y žáků pro bezhotovostní platbu záloh na školné pro školní rok 2014/2015 Číslo účtu: 2300277465/2010 Příjmení Adámková Aneta 50 2997 sbor Ptáková Babáková Anežka 38 2750 klavír Czajkowská Bačák

Více

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní)

Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní) 3 17 33 Výběr z exotiky Iroko Douglaska Merbau Jatoba Hevea Kempas Teak Santos mahagon Bambus (vertikální, karbonizováno) Bambus (horizontální, přírodní) Výběr z klidných dřevin Javor (Kanadský) Pecan

Více

Muzeum dýmek v Proseči

Muzeum dýmek v Proseči Muzeum dýmek v Proseči Materiál mapující vývoj Muzea dýmek v Proseči zejména od roku 2007 po současnost a předkládá možnosti dalšího směřování a rozvoje tohoto dlouhodobého projektu. Stanoviska a návrhy

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Agentura Free Time Jemnice, o.s. Třešňová 993 675 31 Jemnice Tel: 737925685 IČ: 27058701 DIČ: CZ 27058701 E-mail: aftjemnice@seznam.cz Web: www.aft.jemnice.cz Výroční zpráva za rok 2007 Zpracoval: Bc.

Více

Instore radio research

Instore radio research Instore radio research Instore rádio - studie Během poslední doby začínají marketingoví manageři stále více využívat nové způsoby vysílacích médií. Díky potřebě vynakládat efektivně (cena/oslovení) své

Více

jednou to skončí V polárních pustinách slunce nejde spát jako já u nohou tvých jestli tě mám rád

jednou to skončí V polárních pustinách slunce nejde spát jako já u nohou tvých jestli tě mám rád V š i c h n i S v a t í V polárních pustinách slunce nejde spát jako já u nohou tvých jestli tě mám rád Ledy slábnou, voda stoupá sirény zpívají noci slané, když zvedá žár Jednou to skončí a z nás čáry

Více

soutěžní kat. tým/škola název skladby jméno, příjmení trenér email

soutěžní kat. tým/škola název skladby jméno, příjmení trenér email věková kategorie soutěžní kat. tým/škola název skladby jméno, příjmení trenér email 1. do 7 let ne AŠSK AC hip hop HK Ahoj léto Elen Beranová, Adriana Pecháčková, Anna Sucháčková, Zuzana Pejřilová, Julie

Více

TEAM 11 14 - BEZ NÁČINÍ. Aerobic klub gymnázium Slaný TEAM 11-14 S NÁČINÍM. Fit studio HD Hany Daškové, Pardubice

TEAM 11 14 - BEZ NÁČINÍ. Aerobic klub gymnázium Slaný TEAM 11-14 S NÁČINÍM. Fit studio HD Hany Daškové, Pardubice TEAM 11 14 - BEZ NÁČINÍ trenér choreograf 1. TK Apel Tereza JIrsová Tereza JIrsová Kočky 2. SK ZŠ Budkov Jana Daněčková Jana Danečková Jen tak Kristýna Schejbalová, Lucie Hálová, Iva Truplová, Iva Frošová,

Více

DETOX ŠATNÍKU. aneb Najděte svůj. styl

DETOX ŠATNÍKU. aneb Najděte svůj. styl DETOX ŠATNÍKU aneb Najděte svůj styl Upozornění pro čtenáře a uživatele této knihy Všechna práva vyhrazena. Žádná část této tištěné či elektronické knihy nesmí být reprodukována ani šířena v papírové,

Více

největší svátek burgerů a bbq 10. 11. 9. 2016 Výstaviště Holešovice Praha

největší svátek burgerů a bbq 10. 11. 9. 2016 Výstaviště Holešovice Praha největší svátek burgerů a bbq 10. 11. 9. 2016 Výstaviště Holešovice Praha Burgerfest 10. 11. 9. 2016 Výstaviště Holešovice Jack Daniel s presents Burgerfest je v současné době největším burgerovým festivalem

Více

Vážení rodiče, žáci i příznivci naší základní umělecké školy!

Vážení rodiče, žáci i příznivci naší základní umělecké školy! Vážení rodiče, žáci i příznivci naší základní umělecké školy! Pravidelně se zde, v prostorách jičínského zámku v Porotním sále, scházíme v měsíci dubnu při příležitosti slavnostního večera, který patří

Více