Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku 2015 2016"

Transkript

1 Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Hodonín Termín konání: 14. května 2016 Místo konání: Hasičský sportovní areál Vacenovice

2 Do 8:30 bude provedena prezence všech účastníků soutěže okresního hodnocení. Závěrečného hodnocení se zúčastní všechny kolektivy mladých hasičů včetně těch, které se nezúčastnily z jakéhokoliv důvodu Závodu požárnické všestrannosti. Věkové kategorie: kategorie mladší rok narození: kategorie starší rok narození: Časový harmonogram: presence do 8:30 porada rozhodčích 8:45 9:15 nástup soutěžních jednotek 9:15 zahájení plnění disciplín od 9:30 předpokládaný konec 17:00 Doprava: Na vlastní náklady. Svoz zabezpečte osvědčeným způsobem požárními vozidly po dohodě s velitelem sboru. Zdravotní služba: zajistí Výstroj soutěžících: Kolektivy se dostaví k soutěži v oděvu dle směrnic hry Plamen (v družstvu jednotní, přilba). Každý kolektiv bude mít vlastní píšťalku, nejsou dovoleny kopačky na žádné disciplíně. Soutěž a jednotlivé disciplíny proběhnou dle směrnic hry Plamen s platnými dodatky a s úpravami uvedenými v těchto propozicích. Jiná ustanovení: Vedoucí kolektivů předají kroniky k hodnocení činnosti při soutěži v Žeravicích dne 8. května Průkazy budou kontrolovány v průběhu soutěže. Kontrolou je pověřen Radou mládeže Lukáš Tesařík SDH Uhřice K plnění disciplín budou kolektivy nastupovat podle rozlosování na Závodu požárnické všestrannosti. Družstvo nebude připuštěno na start bez evidenční karty, členských průkazů (fotografie, podpis) a zaplacení příspěvku s pojištěním (výše 50,- Kč na dítě). PÚ CTIF bude prováděn pouze v kategorii starší žáci.

3 Plyn na Požárním útoku lze přidat až po ponoření koše do vody. Jinak je pokus neplatný. Je povolena matice čerpadla (redukce) na savice (každý, kdo potřebuje, si přiveze vlastní). Podmínkou startování družstva je odevzdaný registrační list a zaplacené členské příspěvky!!!! Štáb soutěže Velitel soutěže: Lukáš Tesařík SDH Uhřice Hlavní rozhodčí: Ing. Tomáš Letocha SDH Rohatec Tajemník soutěže: Kristýna Prosecká SDH Bzenec MTZ soutěže: David Rančík SDH Vacenovice Sčítací komise: Jana Trojancová SDH Petrov Kristýna Prosecká SDH Bzenec Rozhodčí disciplín: požární útok CTIF Michal Příkaský SDH štafeta CTIF Sklenák Tomáš SDH Petrov požární útok Stanislav Šíma st. SDH Ždánice štafeta 4x60 Jaroslava Příkaská SDH štafeta PD Martin Lipár SDH Velká nad Veličkou UPOZORNĚNÍ: Prosím pozorně si přečtěte, kdo má jaký materiál zabezpečovat k provádění disciplín a po příjezdu na soutěž ji odevzdejte pověřené osobě za MTZ panu Davidu Rančíkovi, SDH Vacenovice. Přiloženou návratku zašlete nejpozději do 8. května 2016 na sekretariát, nebo nahlaste počty účastníků v SMS na číslo nebo mailovou adresu Při plnění disciplín je možné použít i vlastní nářadí. Na přípravu materiálu na disciplínu je 5 minut. Materiálové zabezpečení: Požární útok CTIF: 2ks bariéra 2x0,7m + Mistřín 2 ks tunel 6x0,6x0,8 m + Mistřín 2ks lávka 2x0,35x0,2 + Mistřín 8 ks hadice C52 15m s nos. Mistřín + 2ks pevná spojka C + Mistřín 4 ks nástřikové terče + 2 ks stojan + Mistřín 8 ks lana Mistřín + 4ks hadice C s 2 proudnicí C 2 ks stojan + Mistřín 2ks rozdělovač + Mistřín 2 ks sběrač + Mistřín 2 ks vazák na hadice + Mistřín 2 ks nosič hadic + Mistřín 2ks klíč na spojky + Mistřín 2 ks sací koš + Mistřín 2 ks džberovky + Hodonín koberec Mistřín + 2ks příkop + Mistřín plastový barel Bzenec D na džber. 3m a proud. Mistřín + Baterie Ždánice

4 Štafeta CTIF: 1ks žebříková stěna 2 ks stojan s laťkou 1ks lehkoatl.překážky 2 ks podlážka 1 ks RHP prázdný 1 ks hadice C 2ks hadice C 15m 1ks nosiče na hadice proudnice časomíra Požární útok: 1ks motorová střík.pps 12, HZS 2 ks základna 2x2x0,1 Vacenovice 1ks nádrž na vodu Vacenovice přetlakový ventil Rohatec 2ks proudnice C jednotné 2 ks terče nástř + el.čas Vacenovice Štafeta 4 x 60 m: 1ks překážka 1,5m 1 ks kladina 4x0,8 m 1ks příčné břevno 0,8m 1ks RHP+ 3 podložky Štafeta Požárních dvojic: 2ks hydrantový nástavec 2ks přechod 75/52 2ks hadice C 2 ks proudnice C vlastní Kužele Kdo nemá materiál, který má zabezpečit nahlaste to prosím na telefon Trojancová Jiné organizační pokyny: každá organizace nahlásí jednoho rozhodčího a 2 časoměřice Pokud družstvo nenastoupí do 3 minut na disciplínu bude diskvalifikováno. U disciplín PÚ CTIF, PÚ, ŠPD bude podáváno hlášení ( Pane rozhodčí, soutěžní kolektiv mladých hasičů ze Strážnice je nastoupeno k provedení disciplíny požární útok apod ) Informace pro všechny členy Odborné rady mládeže a rozhodčí i dorostence + dobrovolníci, že příprava hřiště bude v pátek 13. května 2016 v 16,00 hodin. Projednáno na OORM dne 24. března 2016 Mgr. Trojancová Jana v.r. Mgr. Jaroslava Příkaská v.r. Kuchař Miroslav v.r. Tomáš Sklenák v.r. vedoucí OOR mládeže úsek rozhodčích starosta kancelář

5 Návratka SDH starší žáci počet kolektivů počet dětí mladší žáci počet kolektivů počet dětí doprovod počet osob rozhodčí jmenovitě: časomíra jmenovitě:

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O POŘADATEL: O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O Příloha č. 3 VZOR Okresní sdružení hasičů okresu ČHS Kladno, Okresní odborná rada

Více

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O

O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O O R G A N I Z A Č N Í Z A B E Z P E Č E N Í O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N O K R E S U K L A D N O pořádaný za podpory MŠMT POŘADATEL: Okresní sdružení hasičů okresu Kladno, Okresní odborná

Více

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Sbor dobrovolných hasičů Havířov Město vás zve na mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Pořadatel: SDH Havířov Město za finanční podpory Mezinárodního Visegradského fondu, Termín konání: sobota 14.

Více

PROPOZICE krajského kola soutěže družstev SDH SH ČMS v požárním sportu v roce 2014 ve Zlínském kraji

PROPOZICE krajského kola soutěže družstev SDH SH ČMS v požárním sportu v roce 2014 ve Zlínském kraji PROPOZICE krajského kola soutěže družstev SDH SH ČMS v požárním sportu v roce 2014 ve Zlínském kraji Soutěž se uskuteční pod záštitou hejtmana Zlínského kraje a starosty obce Horní Lideč Termín konání:

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu a PUTOVNÍHO POHÁRU STAROSTY

Více

asový harmonogram : Hry Plamen M že nastat operativní zm na nap íklad vzhledem k technické závad, po así apod.

asový harmonogram : Hry Plamen M že nastat operativní zm na nap íklad vzhledem k technické závad, po así apod. Ú ast : 8 deseti lenných družstev mladých hasi + 8 vedoucích a 8 idi 8 sedmi - osmi lenných družstev dorostenek + 8 vedoucích a 8 idi 8 sedmi - osmi lenných družstev dorostenc + 8 vedoucích a 8 idi 12

Více

PROPOZICE OKRESNÍCH SOUTĚŽÍ PRO ROK 2013

PROPOZICE OKRESNÍCH SOUTĚŽÍ PRO ROK 2013 PROPOZICE OKRESNÍCH SOUTĚŽÍ PRO ROK 2013 OKRESNÍ VÝBOR MHJ BRNO Pořadatelem postupové soutěže je MHJ okres Brno. Soutěže se uskuteční dne 11. května 2013 na cvičišti v Březině u Tišnova //mládež// 12.

Více

PROPOZICE KRAJSKÉHO KOLA KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ SOUTĚŽ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ V DISCIPLÍNÁCH TFA 2016. Nejtvrdší hasič

PROPOZICE KRAJSKÉHO KOLA KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ SOUTĚŽ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ V DISCIPLÍNÁCH TFA 2016. Nejtvrdší hasič PROPOZICE KRAJSKÉHO KOLA KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ SOUTĚŽ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ V DISCIPLÍNÁCH TFA 2016 Nejtvrdší hasič Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Královéhradeckého

Více

Pravidla pro požární útok ze Směrnic hry Plamen, platných od 1.9.2004. Požární útok

Pravidla pro požární útok ze Směrnic hry Plamen, platných od 1.9.2004. Požární útok Požární útok V požárním útoku soutěží 7 členů (starší), 5 členů (mladší). Organizátoři kol rozhodnou o případném použití jednotné motorové stříkačky a provádění z jedné nebo ze dvou základen. Do hodnocení

Více

Pravidla Velké ceny Prostějovska v požárním útoku na rok 2015

Pravidla Velké ceny Prostějovska v požárním útoku na rok 2015 Pravidla Velké ceny Prostějovska v požárním útoku na rok 2015 I. Nejvyšší orgán soutěže Rada Velké ceny Prostějovska je nejvyšším orgánem na soutěži je volena na zasedání VCP činnost rady se řídí schválenými

Více

XIV. ROČNÍK HASIČSKÉHO PĚTIBOJE FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE TELČ

XIV. ROČNÍK HASIČSKÉHO PĚTIBOJE FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE TELČ XIV. ROČNÍK HASIČSKÉHO PĚTIBOJE FIREFIGHTER COMBAT CHALLENGE Všeobecná ustanovení: Pořadatel: TELČ HZS Kraje Vysočina Datum konání: 19. září 2015 Místo konání: Prezence: Seznámení s disciplínami, nástup:

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, 393 01 Pelhřimov

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, 393 01 Pelhřimov Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresní sdružení Pelhřimov Požárnická 1240, 393 01 Pelhřimov Propozice soutěže v disciplínách TFA OKRESNÍ KOLO TFA 2016 1. Nejvyšší orgán nejvyšším orgánem je OSH

Více

TÁBORSKÁ HASIČSKÁ LIGA v požárním útoku

TÁBORSKÁ HASIČSKÁ LIGA v požárním útoku TÁBORSKÁ HASIČSKÁ LIGA v požárním útoku 2. ročník THL 2008 TERMÍNY SOUTĚŽÍ Poř. č. datum zač. místo okr. Hadice Dráha terče 1. 10.5. Obrataň PE úzké 3B sklopky 2. 17.5. Žďár JH úzké 3B sklopky 3. 21.6.

Více

PRAVIDLA "PODORLICKÉ LIGY"

PRAVIDLA PODORLICKÉ LIGY Propozice X. ročníku soutěže o putovní pohár "Podorlické ligy" v požárním útoku v kategoriích mužů a žen 2009. ******************************************************************************** Po zkušenostech

Více

P R O P O Z I C E. Termín konání: oblast Mohelnicko a Šumpersko - 7. 5. 2014 od 9,00 hodin (prezence 8,00-8,45 hodin) Organizační štáb soutěže

P R O P O Z I C E. Termín konání: oblast Mohelnicko a Šumpersko - 7. 5. 2014 od 9,00 hodin (prezence 8,00-8,45 hodin) Organizační štáb soutěže P R O P O Z I C E Oblastního kola Dopravní soutěže mladých cyklistů v roce 2014 v Mohelnici Vyhlašovatel soutěže: Ministerstvo dopravy - BESIP se spolu-vyhlašovateli: MŠMT, Policejní prezidium PČR, ČČK,

Více

I. ročník M E M O R I Á L U

I. ročník M E M O R I Á L U Tělovýchovná jednota S u š i c e oddíl kopané - 312040 342 01 Sušice 2, Fr. Procházky 119 telefon: 376 523 275 stadión Sušice, Volšovská 42 stadión: 376 523 273 e-mail: susicefotbal@centrum.cz Tělovýchovná

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Navýšení základního kapitálu společnosti NTV cable s.r.o. pro rok 2013 2. Smlouva

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Finále Místo konání: Seniorky Vrchlabí Datum: 3. 4. května 2014 Semifinále Místa konání: Ústí n.l., Strakonice, Vracov, Přelouč

Více

Pražské. technické doku. Obsah:

Pražské. technické doku. Obsah: Pražská tělovýchovná unie PR RAŽSKÝ PLAVECKÝ SVAZ Soutěžní komise plavání Praha Českého Č svazu plaveckých sportů sídlo: Hanusova 16, Post box 31, 140 00 Praha 4 Korespondence: Mgr. Jan Srb, U Vinohradské

Více

PROPOZICE. okresního kola dorostu a okresního kola v požárním sportu okresu Hodonín 2015

PROPOZICE. okresního kola dorostu a okresního kola v požárním sportu okresu Hodonín 2015 PROPOZICE okresního kola dorostu a okresního kola v požárním sportu okresu Hodonín 2015 Pořadatel: Okresní sdružení hasičů ČMS Hodonín ve spolupráci s SDH Vacenovice Termín konání: 9. 5. 2015 Místo konání:

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Finále Místo konání: Senioři Pelhřimov Datum: 3. 4. května 2014 Semifinále Místa konání: Karlovy Vary, Praha-Braník Vyškov,

Více

GOROLSKÝ POHÁR. v požárním útoku mužů a žen

GOROLSKÝ POHÁR. v požárním útoku mužů a žen GOROLSKÝ POHÁR v požárním útoku mužů a žen PRAVIDLA 2014 Obsah: 1 SYSTÉM A ORGANIZACE GP... 3 1.1 ÚČAST V GP... 3 1.2 BANK GP... 3 1.2.1 Pokladník... 3 1.2.2 Společný bank... 3 1.2.3 Mužský bank... 3 1.2.4

Více

R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí

R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N Í 1. Řízení soutěží Soutěže okresního přeboru mužů a žen vyhlašuje

Více

Požární ochrana očima dětí pro rok 2014

Požární ochrana očima dětí pro rok 2014 Metodický pokyn pro soutěž "požární ochrana očima dětí" pro rok 2014 Úterý, 10 Prosinec 2013 08:47 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Kancelář Sdružení, Římská 45, Praha 2 Metodický pokyn starosty

Více

Česká basketbalová federace

Česká basketbalová federace Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 Dokument je průběžně aktualizován! R O Z P I S turnajů o titul Mistr České republiky staršího minižactva sezóny 2010/2011 1. Všeobecná ustanovení:

Více

DOPRAVNÍ SOUTĚŽ MLADÝCH CYKLISTŮ OKRESNÍ KOLO

DOPRAVNÍ SOUTĚŽ MLADÝCH CYKLISTŮ OKRESNÍ KOLO MINISTERSTVO DOPRAVY DOPRAVNÍ SOUTĚŽ MLADÝCH CYKLISTŮ OKRESNÍ KOLO Chrudim 19. května 2016 DDH Chrudim 1. P R O P O Z I C E Okresní kolo Dopravní soutěže mladých cyklistů okresu Chrudim 19. 5. 2016 Vyhlašovatel

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 00/, PS 40, 60 7 Praha 6 Kategorie: Místo konání: Muži Hazlov Datum: 0. -. květen 006 Všeobecná ustanovení. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Jiskra Hazlov..

Více

SMĚRNICE ČACH 1 č. 4/2012

SMĚRNICE ČACH 1 č. 4/2012 SMĚRNICE ČACH 1 č. 4/2012 Směrnice udává podmínky registrace členů ČACH, o členských příspěvcích, které jsou povinni platit členové ČACH a o soutěžních poplatcích týkajících se soutěží pořádaných ČACH.

Více

Přihláška do Jezdeckého oddílu Blaťák Mažice, z.s.

Přihláška do Jezdeckého oddílu Blaťák Mažice, z.s. Přihláška do Jezdeckého oddílu Blaťák Mažice, z.s. Jméno a příjmení člena: Adresa: Kontakt na člena (mobil a e-mail): Datum narození: Rodné číslo: Pojišťovna: Jméno a příjmení kontakt: Jméno a příjmení

Více

Obecně závazná vyhláška obce Nové Dvory č. 1/2007

Obecně závazná vyhláška obce Nové Dvory č. 1/2007 Obecně závazná vyhláška obce Nové Dvory č. 1/2007 Obec Nové Dvory na základě usnesení zastupitelstva ze dne 8.3.2007 podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1. zákona č. 133/85 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

Hobby závod Jízda Čertovým břemenem

Hobby závod Jízda Čertovým břemenem Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE vytrvalostního závodu Název: Hobby závod Jízda Čertovým břemenem & ní ukázka dětí na pony a pony zápřeže & ní ukázka jízdy v zápřeži Místo: Borotín u Tábora

Více

Pravidla pro vydávání parkovacích karet ve městě Kopřivnici

Pravidla pro vydávání parkovacích karet ve městě Kopřivnici Pravidla pro vydávání parkovacích karet ve městě Kopřivnici Rada města Kopřivnice se na své schůzi dne 19.8.2014 usnesla vydat tato pravidla. Čl. 1 Vymezená oblast města Kopřivnice (1) Vymezenou oblastí

Více

Celkové výsledky - TISK

Celkové výsledky - TISK Program pro zpracování výsledků - hra PLAMEN Celkové výsledky - TISK STARŠÍ Krajské kolo hry Plamen Horní Lideč,.. startovní SDH Šumice Záříčí Prostřední Bečva Pohořelice Vlčnov Morkovice Oznice Štítná

Více

P R O P O Z I C E ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ 21.5. 22.5. 2016 1. KOLO. ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava. Střelnice SSK PORUBA - SKALKA RSCM OSTRAVA

P R O P O Z I C E ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ 21.5. 22.5. 2016 1. KOLO. ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava. Střelnice SSK PORUBA - SKALKA RSCM OSTRAVA ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ RSCM OSTRAVA SSK PORUBA - SKALKA P R O P O Z I C E 1. KOLO ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava 21.5. 22.5. 2016 Střelnice SSK PORUBA - SKALKA ČESKÝ POHÁR TALENTOVANÉ MLÁDEŽE

Více

OKRESNÍHO VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ HRY MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2 0 1 5

OKRESNÍHO VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ HRY MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2 0 1 5 Č.j. OSH /2015/16 Organizační zabezpečení OKRESNÍHO VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ HRY MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2 0 1 5 Pořadatel : Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení Písek ve spolupráci s HZS

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČR PROPOZICE. Krajského finále ve volejbalu chlapců - kategorie IV středa 20. května 2009

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČR PROPOZICE. Krajského finále ve volejbalu chlapců - kategorie IV středa 20. května 2009 ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČR PROPOZICE Krajského finále ve volejbalu chlapců - kategorie IV středa 20. května 2009 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Organizátor: ŠSK při Gymnáziu a ZUŠ Šlapanice, Riegrova

Více

HOSPODÁŘSKÉ SMĚRNICE. ČESKÉHO SVAZU NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ, z.s. (dále jen ČSNS) Pro vnitřní potřeby ČSNS zpracovali:

HOSPODÁŘSKÉ SMĚRNICE. ČESKÉHO SVAZU NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ, z.s. (dále jen ČSNS) Pro vnitřní potřeby ČSNS zpracovali: HOSPODÁŘSKÉ SMĚRNICE ČESKÉHO SVAZU NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ, z.s. (dále jen ČSNS) Kontakt: Platnost od 1. ledna 2016 Aktualizace: 21. ledna 2016 Adresa: Český svaz neslyšících sportovců, z.s. Střední novosadská

Více

Pravidla Indiánské stezky

Pravidla Indiánské stezky sout ěž za měřená na ochran u přírod y a pa máte k, na tábor n ic ké a turistic ké d o vednosti pra v i d la soutěže soutěžní řád Pravidla Indiánské stezky Stezka je určena dětem, mládeži i dospělým ve

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů. SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016 Preambule: Všichni účastníci (pořadatelé, závodníci a diváci) jsou povinni ctít duch fair play a chovat se dle dobrých mravů a právních předpisů ČR. 1. Úvod Tento soutěžní řád pro rok

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015 ÚORHS pracovala do V. sjezdu v tomto složení: Jan Aulický, Jiří Čech, Jan Fiedler, Tomáš Lefner, Zdeněk Prodělal, Jiří Rosenkranz,

Více

P R O G R A M. Mediální partner

P R O G R A M. Mediální partner P O Z V Á N K A POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ JIHOČESKÉHO KRAJE, Eko-les rekultivační, s.r.o. Slezská 1919/87 130 00 Praha 3 - Vinohrady HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR ČESKÉ REPUBLIKY, UNITOP ČR

Více

Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje Pražská 52b, 370 04 České Budějovice 3

Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje Pražská 52b, 370 04 České Budějovice 3 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje Pražská 52b, 370 04 České Budějovice 3 Č. j.: HSCB-533-2/KŘ 2015 České Budějovice dne 4. února 2015 Počet listů: 2 Příloha: 2/3 Odborná příprava velitelů a strojníků

Více

RACING RESCUE J.A.Komenského 1034 399 01 MILEVSKO IČ:22707905 WWW.VYPROSTOVANI.CZ PRAVIDLA MMČR VZOHV

RACING RESCUE J.A.Komenského 1034 399 01 MILEVSKO IČ:22707905 WWW.VYPROSTOVANI.CZ PRAVIDLA MMČR VZOHV RACING RESCUE J.A.Komenského 1034 399 01 MILEVSKO IČ:22707905 WWW.VYPROSTOVANI.CZ PRAVIDLA MMČR VZOHV Úvodní ustanovení : Oficiální název soutěže: MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DOBROVOLNÝCH HASIČŮ

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 14. května Hradec Králové TJ Sokol Hradec Králové 2. kolo 28. května Kolín TJ Sokol Kolín-atletika

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Finále Místo konání: Muži Poděbrady Datum: 25. 26. dubna 2015 Semifinále Místa konání: Liberec Žižkov Vyškov Zábřeh Datum: 14.

Více

S B Í R K A O B S A H :

S B Í R K A O B S A H : S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY Ročník: 2010 V Praze dne 10. listopadu 2010 Částka: 47 O B S A H : Část I. 47. Pokyn generálního ředitele

Více

o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích související zákony

o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích související zákony 121 9 121 Návrh zákona, kterým o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích o související zákony 717 z 6 uplyne 17. 2013 2013 ZÁKON ze dne.. 2013, kterým se m ní zákon. 56/2001 Sb., o podmínkách

Více

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A 4 ZÁKONA čís. 72 / 1994 Sb.

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A 4 ZÁKONA čís. 72 / 1994 Sb. P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A 4 ZÁKONA čís. 72 / 1994 Sb. O vymezení jednotek v domě v ulici Nádražní I č. p. 694, 695 Velká Bystřice podle 4 odst. 1 zákona čís. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů,

Více

Čl. 2 Vymezení pojmů

Čl. 2 Vymezení pojmů Příloha č. 1 M Ě S T O K O P Ř I V N I C E Obecně závazná vyhláška č..../2015 o místních záležitostech veřejného pořádku a o stanovení podmínek při pořádání veřejnosti přístupných podniků Zastupitelstvo

Více

OPATOVIČTÍ TÍ HASIČI SLAVÍ 130 LET TRVÁNÍ SPOLKU

OPATOVIČTÍ TÍ HASIČI SLAVÍ 130 LET TRVÁNÍ SPOLKU OPATOVIČTÍ TÍ HASIČI SLAVÍ 130 LET TRVÁNÍ SPOLKU 1881-2011 Sestavil Josef Matěásko podle kroniky Boleslava Půlpána 1 1881 skupina nadšenců ů a zodpovědných občanů svolává na den 31.7.1881 do hostince v

Více

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 18. 4. 2013

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 18. 4. 2013 Usnesení 3. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 8. 4. 03 84/3 - Zastupitelstvo města schvaluje program 3. zasedání zastupitelstva města. 85/3 - Zastupitelstvo města určuje

Více

HOBBY ENDURANCE ZÁVOD HOŠTKA 2015

HOBBY ENDURANCE ZÁVOD HOŠTKA 2015 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: HOBBY ENDURANCE ZÁVOD HOŠTKA 2015 Místo: Hoštka okr. Litoměřice Datum: 27.-28. března 2015 101.6 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: Ježkův mlýn ME 0230 Adresa: Hoštka,

Více

Sbor dobrovolných hasičů Staré Sedliště, 348 01 Staré Sedliště www.ssedliste.cz, e-mail: jizu@seznam.cz

Sbor dobrovolných hasičů Staré Sedliště, 348 01 Staré Sedliště www.ssedliste.cz, e-mail: jizu@seznam.cz 1. Číslo 30. března 2012 Sbor dobrovolných hasičů Staré Sedliště, 348 01 Staré Sedliště www.ssedliste.cz, e-mail: jizu@seznam.cz Vážení čtenáři, prostřednictvím starosedlišťského hasičského zpravodaje

Více

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ TRENÉRSKÝCH LICENCÍ

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ TRENÉRSKÝCH LICENCÍ SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ TRENÉRSKÝCH LICENCÍ Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Českomoravský svaz hokejbalu pořádá systém vzdělávání trenérů hokejbalu jako službu svým členským klubům a jednotlivcům, kterým

Více

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA Ročník: 2003 V Praze dne 7. srpna 2003 Částka: 36 O B S A H : Část I. Část

Více

Propozice Finále Poháru ASŠK ČR v házené SŠ

Propozice Finále Poháru ASŠK ČR v házené SŠ Propozice Finále Poháru ASŠK ČR v házené SŠ Kategorie V. Dívky a Chlapci Rožnov pod Radhoštěm 26.1. 28.1.2010 Pořadatel : Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov pod Radhoštěm A. Všeobecná

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru SH ČMS KSH Kraje Vysočina č. 1/2015 ze dne 8.4.2015

Zápis z jednání Výkonného výboru SH ČMS KSH Kraje Vysočina č. 1/2015 ze dne 8.4.2015 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska krajské sdružení Kraje Vysočina Husova 300, 582 22 Přibyslav www.dh-vysocina.cz e-mail : kvv@dh-vysocina.cz IČO 86553216, DIČ : CZ86553216 Zápis z jednání Výkonného

Více

V Ý C V I K O V Ý ROK

V Ý C V I K O V Ý ROK V Ý C V I K O V Ý ROK Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska Ústřední odborná rada velitelů Jednotka sboru dobrovolných hasičů: 2012 Základní školení celkem členů: Cyklické školení celkem členů: Strojníků

Více

I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ

I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ HRY DĚTÍD A MLÁDE DEŽE Město Havlíčkův v Brod 16.5.2014 SPONZOŘI I A OSTATNÍ PODPOROVATELÉ HER ŘÍDÍCÍ VÝBOR HER Ing. Ivan Kuželka JUDr. Vít V Fikar Mgr. Marek Topolovský

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části 11. zasedání dne 6. 4. 2016 USNESENÍ č. 97/16/ZMČ ke zřizovací listině Jednotky sboru dobrovolných hasičů Zastupitelstvo MČ po projednání schvaluje

Více

Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta.

Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta. Stránka č. 1 z 9 Zápis z 81. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice, konaného dne 27. dubna 2004. Jednání svolal pan starosta Začátek jednání: 19.15 hodin Přítomni: 14 Omluven: 0 Václav Petrásek

Více

Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2013

Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2013 Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2013 1. Oblast krizového řízení a krizového plánování Řešení mimořádných událostí a krizových situací v kraji spolupráce při zajišťování materiálních

Více

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Zpracoval: Mgr. Jindřich Vašíček Únor 2010 Zpráva o činnosti Městské policie Hodonín za rok 20079 Strana 2 Obsah 1. Úvod 3 2. Personální obsazení 3 3. Činnosti

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í

V Ý P I S U S N E S E N Í Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou vypuštěny s ohledem na zákon o ochraně osobních údajů V Ý P I S U S N E S E N Í ze 7. zasedání Zastupitelstva města Klobouky u svolaného

Více

HC KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ. POŘÁDÁ TURNAJ 4. TŘÍD (ročník 2005)

HC KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ. POŘÁDÁ TURNAJ 4. TŘÍD (ročník 2005) HC KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ POŘÁDÁ TURNAJ 4. TŘÍD (ročník 2005) 30. - 31. 8. 2014 PROPOZICE K TURNAJI Termín konání: 30. 31. 8. 2014 Místo konání: Pořadatel turnaje: Věk hráčů: Účastníci turnaje: Startovné:

Více

V Rožnově p. R. dne 16. dubna 2007. Směrnice č.3. k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví žáků ve škole

V Rožnově p. R. dne 16. dubna 2007. Směrnice č.3. k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví žáků ve škole Základní škola Rožnov pod Radhoštěm, 5. května 1700, okres Vsetín, příspěvková organizace 5. května 1700, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm V Rožnově p. R. dne 16. dubna 2007 Směrnice č.3 k zajištění bezpečnosti

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ

REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ Školní sportovní klub při VOŠ

Více

Technický a pořadový výcvik

Technický a pořadový výcvik 9. Technický a pořadový výcvik 9 - Technický a pořadový výcvik očet vyučovacích předmětu 281 očet vyučovacích bloku: 9.1 ořadový výcvik 10 9.2 Technický výcvik 116 9.3 raktický výcvik 44 9.4 raktický výcvik

Více

Směrnice č. 01/2015. Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení do prvních ročníků školního roku 2015/2016

Směrnice č. 01/2015. Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení do prvních ročníků školního roku 2015/2016 Střední průmyslová škola stavební Střední odborná škola stavební a technická Ústí nad Labem, příspěvková organizace tel.: 477 753 822 e-mail: sts@stsul.cz www.stsul.cz Směrnice č. 01/2015 Vyhlášení 1.

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX003NQJT* HZSPX003NQJT Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

Město Vratimov Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Město Vratimov Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Město Vratimov Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místních poplatcích Zastupitelstvo města Vratimova se na svém zasedání dne 17.12.2012 usnesením č.16/9.8 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

Hřebečská 660, 273 43 Buštěhrad, IČ: 00234214 tel.: 312 250 301, fax: 312 278 030 Web: http://www.mestobustehrad.cz E-mail: meu@mestobustehrad.

Hřebečská 660, 273 43 Buštěhrad, IČ: 00234214 tel.: 312 250 301, fax: 312 278 030 Web: http://www.mestobustehrad.cz E-mail: meu@mestobustehrad. Město Buštěhrad Městský úřad Buštěhrad Hřebečská 660, 273 43 Buštěhrad, IČ: 00234214 tel.: 312 250 301, fax: 312 278 030 Web: http://www.mestobustehrad.cz E-mail: meu@mestobustehrad.cz Obecně závazná vyhláška

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. školní tělocvičny v Okříškách. Článek II. Rozsah a umístění. Článek III. Využití objektu

PROVOZNÍ ŘÁD. školní tělocvičny v Okříškách. Článek II. Rozsah a umístění. Článek III. Využití objektu PROVOZNÍ ŘÁD školní tělocvičny v Okříškách Článek I. Základní ustanovení Školní tělocvična je součástí Základní školy Okříšky, která je současně provozovatelem a pronajímatelem. stanovuje pravidla pro

Více

Článek 1. OBECNÉ INFORMACE

Článek 1. OBECNÉ INFORMACE Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: NARODNÍ ENDURANCE ZÁVOD TŘEBUŠÍN 2013 Místo: Třebušín u Litoměřic Datum: 1. června 2013 101.6 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: Ranč 3V Třebušín ME0159 Adresa:

Více

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže Pravidla soutěže (dále jen pravidla soutěže ) Krajská hospodářská komora Střední Čechy Poznáváme firmy ve středních Čechách 1. Pořadatel soutěže se sídlem: Tyršova 106, 261 01 Příbram Zámeček s adresou

Více

ZLATÝ LEV 2010. Základní informace

ZLATÝ LEV 2010. Základní informace 19. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ STŘELECKÉ SOUTĚŽE ZLATÝ LEV 2010 AKCE JE POŘÁDÁNA K 92. VÝROČÍ VZNIKU SAMOSTATNÉHO ČESKOSLOVENSKA V RÁMCI SOUTĚŽE JE POŘÁDÁN OTEVŘENÝ EVROPSKÝ ARMÁDNÍ ŠAMPIONÁT, A ŠAMPIONÁT AVZO

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE A ŽEN FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD MLÁDEŽE HLAVA I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Působnost 1. Dle této části tohoto řádu (dále Soutěžní řád mládeže ) se organizují

Více

Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Zadávací dokumentace Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: EDUKOL vzdělávací a poradenské sdružení s.r.o. Sídlo: 17. listopadu 43, 772 00 IČ: 268

Více

Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD

Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD v areálu ZO ČSCH Strakonice 1 Podsrpenská 339 ( za hřbitovem ) schválený výborem ZO dne 13.03.2015 Oddíl I. Při vstupu do areálu si musí návštěvníci

Více

VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ

VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ PROVOZNÍ ŘÁD VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ Provozovatel : Obec Hřebeč Vymezení plochy víceúčelového sportovního areálu: pozemková parcela č. 1106/1,1106/7 Každý návštěvník je povinen seznámit

Více

závěrečná zpráva o činnosti

závěrečná zpráva o činnosti 2013 závěrečná zpráva o činnosti O projektu Hlavním cílem projektu je podpora soužití osob s postižením s osobami bez, výchova k vzájemné toleranci a porozumění v nelehké době transformace pobytových zařízení.

Více

Komise plavání pro Pardubický a Královéhradecký kraje SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY 2013

Komise plavání pro Pardubický a Královéhradecký kraje SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY 2013 Komise plavání pro Pardubický a Královéhradecký kraje SPORTOVNĚ TECHNICKÉ DOKUMENTY 2013 Adresář společné soutěžní komise plavání pro Pardubický a Královehradecký kraj Sekretář Ing. Jiří Medek zam. 495

Více

1. CO JE POTŘEBA PRO REGISTRACI NA VÝSTAVU

1. CO JE POTŘEBA PRO REGISTRACI NA VÝSTAVU 1. CO JE POTŘEBA PRO REGISTRACI NA VÝSTAVU Vyplněný a podepsaný formulář Provozně bezpečnostní předpisy (PBP), které je nutné bezpodmínečně dodržovat při Vaší účasti na veletrzích a výstavách v areálu

Více

Losování nasazení družstev do skupin A, B bude provedeno předem, dne 3.4.2015 na CPS Přerov za účasti vnitřní kontroly a interního auditu HZS OLK.

Losování nasazení družstev do skupin A, B bude provedeno předem, dne 3.4.2015 na CPS Přerov za účasti vnitřní kontroly a interního auditu HZS OLK. Propozice Republikového přeboru Hasičského záchranného sboru ČR ve florbalu I.ročník turnaje o pohár ředitele HZS Olomouckého kraje Pořadatel: Sportovní klub při Hasičském záchranném sboru Olomouckého

Více

Provozní řád víceúčelové a školní tělocvičny v Jilemnici

Provozní řád víceúčelové a školní tělocvičny v Jilemnici Provozní řád víceúčelové a školní tělocvičny v Jilemnici Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovní centrum víceúčelová a školní tělocvična Metyšova 102 514 01 Jilemnice e-mail: hala@sport-jilemnice.cz

Více

Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI

Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI Mateřská škola, Lanškroun, VANČUROVA 87, okres Ústí nad Orlicí tel.: 465 321 061, 777 497 955 e-mail: msvancurova@inlan.cz PSČ 563 01 Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI Vedoucí projektu:

Více

PRAVIDLA ISS KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA

PRAVIDLA ISS KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA PRAVIDLA ISS 10. dostávat dobré známky ve všech předmětech ve škole, stejně tak z chování. Trenér má právo požádat hráče, aby mu poskytl aktuální hodnocení ze školy. V případě,

Více

STANOVY Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky, sportovní svaz policistů a hasičů, z.s.

STANOVY Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky, sportovní svaz policistů a hasičů, z.s. STANOVY Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky, sportovní svaz policistů a hasičů, z.s. (dále jen Unie ) Čl. 1 Název, sídlo, postavení Unie (1) Unie je založena na principu dobrovolnosti

Více

Stanovy Golf Club Hradec Králové z. s. 1.1. Název spolku: Golf Club Hradec Králové z. s. (dále jen spolek )

Stanovy Golf Club Hradec Králové z. s. 1.1. Název spolku: Golf Club Hradec Králové z. s. (dále jen spolek ) Stanovy Golf Club Hradec Králové z. s. I Základní ustanovení 1.1. Název spolku: Golf Club Hradec Králové z. s. (dále jen spolek ) 1.2. Sídlo spolku: Hradec Králové, Rybova 1908/31, PSČ 500 09 1.3. Spolku

Více

S B Í R K A O B S A H :

S B Í R K A O B S A H : S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY Ročník: 202 V Praze dne 0. ledna 202 Částka: 3 O B S A H : Část I. Část II. 3. Pokyn generálního ředitele

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

POKYNY K SOUTĚŽÍM 29. 8. - 2. 9. 2012. EURO HRY DOKSY 2012, http://ehd.doksy.com

POKYNY K SOUTĚŽÍM 29. 8. - 2. 9. 2012. EURO HRY DOKSY 2012, http://ehd.doksy.com POKYNY K SOUTĚŽÍM 29. 8. - 2. 9. 2012 01. Cyklistika Hlavní rozhodčí: Radek Ženíšek, tel. 604 758 289 sobota - kriterium dvojic : start závodu v 18,30 hodin, k závodu nastupují za každý tým 2 závodníci

Více

Úplný výpis. Český Krumlov, Široká 78, PSČ 38101. Český Krumlov, Masná 131, PSČ 38101. Masná 131, Vnitřní Město, 381 01 Český Krumlov

Úplný výpis. Český Krumlov, Široká 78, PSČ 38101. Český Krumlov, Masná 131, PSČ 38101. Masná 131, Vnitřní Město, 381 01 Český Krumlov Tento výpis z obchodního rejstříku elektronicky podepsal "KRAJSKÝ SOUD V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH [IČ 00215686]" dne 26.7.2015 v 10:24:44. EPVid:nklSBT9E7WUUFgIRl2K/Bw Úplný výpis z obchodního rejstříku, vedeného

Více

Návrh. VYHLÁŠKA č...sb., ze dne... 2011,

Návrh. VYHLÁŠKA č...sb., ze dne... 2011, Návrh vyhlášky, kterou se mění vyhláška č. 233/2009 Sb., o žádostech, schvalování osob a způsobu prokazování odborné způsobilosti, důvěryhodnosti a zkušenosti osob a o minimální výši finančních zdrojů

Více

Floriánkovo uzlování

Floriánkovo uzlování Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Mělník pořádá 12. ročník halové soutěže Floriánkovo uzlování Místo konání: Datum konání: Hlavní rozhodčí: Kulturní dům Pod zámkem Nelahozeves 16. 2. 2013

Více

OSOBNÍ DOPRAVA. G. Technické normy a technická hlediska provozu

OSOBNÍ DOPRAVA. G. Technické normy a technická hlediska provozu OSOBNÍ DOPRAVA G. Technické normy a technická hlediska provozu 1. Druhy silničních vozidel stanovuje: a) zákon č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích b) zákon č. 361/2000

Více

Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu

Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu P íloha. 1 Výzvy Strana 1 (Celkem 5) Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu Název ve ejné zakázky: SPRÁVA, ÚDR BA A DODÁVKA KLIENTSKÝCH PO ÍTA, SERVER A DATOVÝCH ROZVOD, KONFIGURACE

Více

Směrnice o registraci členů a subjektů ČTU

Směrnice o registraci členů a subjektů ČTU 2015 Směrnice o registraci členů a subjektů ČTU Obsah Část A Registrace členů (1-5) Str. 1 Část B Registrace organizačních jednotek (6-13) Str. 2 Část C Ochrana osobních údajů (14) Str. 5 Část D Závěrečná

Více

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY)

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY) PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT Poskytování dotací z rozpočtu města Letovice se řídí zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -3. Podmínky výběrového

Více