Výše výher nezávisí na počtu sázejících v jedné hře. Na žádost hráče je obsluha povinna informovat hráče o pravidlech hry.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výše výher nezávisí na počtu sázejících v jedné hře. Na žádost hráče je obsluha povinna informovat hráče o pravidlech hry."

Transkript

1 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 1 ALWAYS HOT HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry ALWAYS HOT. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole se třemi elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu s výjimkou tlačítek DRŽET/UVOLNIT. ALWAYS HOT je tříválcová hra, v níž se sází na tři shodné symboly v pěti výherních liniích (tři vodorovné a dvě diagonální) na tříválci elektronicky zobrazeném na příslušném hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka, která propojuje symboly viditelné na všech třech elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. tlačítka SÁZKA na svém terminálu zvolit sázku na hru (v souladu s výherním plánem). Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začnou opticky znázorněné válce otáčet, přičemž zvolená částka bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu na horní obrazovce, je tato kombinace zvukově oznámena a jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. Odpovídající výhra je hráči zároveň oznámena krátkou zprávou v dolní části obrazovky a automaticky převedena z displeje VÝHRA na displej KREDIT. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena (níže uvedené kombinace symbolů se vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) 3 krát třešeň na jedné výherní linii 40:1 3 krát citrón na jedné výherní linii 40:1 3 krát pomeranč na jedné výherní linii 40:1 3 krát švestka na jedné výherní linii 40:1 3 krát hrozen na jedné výherní linii 80:1 3 krát zvoneček na jedné výherní linii 80:1 3 krát meloun na jedné výherní linii 100:1 3 krát ** na jedné výherní linii 200:1 3 krát 77 na jedné výherní linii 300:1 Maximálně 200 Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na všech 5 výherních linií najednou. Nejvyšší výhra ze hry činí Kč.

2 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 2 ULTRA HOT HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry ULTRA HOT. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole se třemi elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu s výjimkou tlačítek DRŽET/UVOLNIT. ULTRA HOT tříválcová hra, v níž se sází na tři shodné symboly v pěti výherních liniích (tři vodorovné a dvě diagonální) na tříválci elektronicky zobrazeném na příslušném hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka, která propojuje symboly viditelné na všech třech elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. tlačítka SÁZKA na svém terminálu zvolit sázku na hru (v souladu s výherním plánem). Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začnou opticky znázorněné válce otáčet, přičemž zvolená částka bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu na horní obrazovce, je tato kombinace zvukově oznámena a jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. Odpovídající výhra je hráči zároveň oznámena krátkou zprávou v dolní části obrazovky a automaticky převedena z displeje VÝHRA na displej KREDIT. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena. (níže uvedené kombinace symbolů se vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) 3 krát X na jedné výherní linii 5:1 3 krát třešeň na jedné výherní linii 40:1 3 krát citrón na jedné výherní linii 40:1 3 krát pomeranč na jedné výherní linii 40:1 3 krát švestka na jedné výherní linii 40:1 3 krát BAR na jedné výherní linii 60:1 3 krát ** na jedné výherní linii 200:1 3 krát 77 na jedné výherní linii 800:1 Objeví-li se shodné symboly ovoce (tj. třešeň, citrón, pomeranč nebo švestka ) na všech 5 liniích jednoho elektronicky zobrazeného tříválce, výhra se zdvojnásobí Maximálně 200 Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na všech 5 výherních linií najednou. Nejvyšší výhra ze hry činí Kč.

3 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 3 SIZZLING HOT HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry SIZZLING HOT. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu s výjimkou tlačítek DRŽET/UVOLNIT. SIZZLING HOT je pětiválcová hra, ve níž se sází na dva až pět shodných symbolů v pěti výherních liniích (tři vodorovné a dvě lomené) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) počet symbolů na výherní linii: třešně citrón, švestka, pomeranč meloun, hrozen hvězda (scatter) 7 2 5:1 3 20:1 20:1 50:1 2:1 100:1 4 50:1 50:1 200:1 10:1 1000: :1 200:1 500:1 50:1 5000:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly * (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Výherní poměry pro symbol * (Scatter) platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol * (Scatter) násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Maximálně 200,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na všech 5 výherních linií najednou. Nejvyšší výhra ze hry činí Kč.

4 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 4 BEETLE MANIA HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry BEETLE MANIA. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. BEETLE MANIA je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v až devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) počet symbolů na výherní linii: 10, J, Q K, A červ můra hlemýžď včela 2 5:1 5:1 5:1 10:1 nota scatter 3 5:1 10:1 15:1 25:1 30:1 80:1 2:1 4 20:1 40:1 65:1 100:1 200:1 1000:1 15: :1 200:1 250:1 500:1 1000:1 5000:1 50:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly nota (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na válcích zleva doprava. Výherní poměry pro symbol nota platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol nota násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Symbol včela nahradí všechny symboly potřebné k dosažení výhry s výjimkou symbolů nota a beruška. Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nacházejí-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) symboly 3 a více not postupně na válcích odleva. Hráč takto získá 10 her FEATURE GAME. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne 5 opticky znázorněných válců otáčet, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zastavení válců kdekoliv ve výherním poli symbol BERUŠKA, získává hráč MYSTERY výhru. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

5 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 5 DOLPHIN S PEARL HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry DOLPHIN S PEARL. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. DOLPHIN S PEARL je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a sedm lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) Počet symbolů na výherní linii: 9 10, J, Q K, A rybí rodina, ryba mořský koník krab, rejnok delfín perla (scatter) 2 2:1 2:1 10:1 2:1 3 5:1 5:1 10:1 15:1 20:1 25:1 250:1 5:1 4 25:1 25:1 50:1 75:1 100:1 125:1 2500:1 20: :1 100:1 125:1 250:1 400:1 750:1 9000:1 500:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly perla (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Symbol delfín nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry s výjimkou symbolu perla. Výherní poměry pro symbol perla platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol perla násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Je-li výhra dosažena za pomoci symbolu delfín, je výhra uvedená v tabulce zdvojnásobena (neplatí pro samotný symbol delfín ). Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nacházejí-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) 3 a více symbolů perla kdekoliv v herním poli. Hráč takto získá 15 her FEATURE GAME, v nichž se výhry příslušné jednotlivým výherním kombinacím symbolů uvedeným v tabulce ztrojnásobují. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne 5 opticky znázorněných válců otáčet, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zastavení válců kdekoliv ve výherním poli 3 a více symbolů perla, získává hráč dalších 15 her FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

6 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 6 LUCKY LADY S CHARM HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry LUCKY LADY S CHARM. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. LUCKY LADY S CHARM je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) Počet symbolů mince, beruška, lucky lady ruce 9 10, J, Q K, A podkova na výherní linii: čtyřlístek labutěnka (šťastná dáma) (scatter) 2 2:1 2:1 10:1 2:1 3 5:1 5:1 10:1 15:1 20:1 25:1 250:1 5:1 4 25:1 25:1 50:1 75:1 100:1 125:1 2500:1 20: :1 100:1 125:1 250:1 400:1 750:1 9000:1 500:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly ruce (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Symbol lucky lady nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry s výjimkou symbolu ruce. Výherní poměry pro symbol ruce platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol ruce násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Je-li výhra dosažena za pomoci symbolu lucky lady, je výhra uvedená v tabulce zdvojnásobena (neplatí pro samotný symbol lucky lady ). Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nacházejí-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) 3 a více symbolů ruce kdekoliv v herním poli. Hráč takto získá 15 her FEATURE GAME, v nichž se výhry příslušné jednotlivým výherním kombinacím symbolů uvedeným v tabulce ztrojnásobují. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne postupně objevovat všech 15 symbolů na herním poli, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazuje-li herní pole po zobrazení všech symbolů jednu z kombinací uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazuje-li herní pole po zobrazení všech symbolů jednu z kombinací uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zobrazení všech symbolů kdekoliv ve výherním poli 3 a více symbolů ruce, získává hráč dalších 15 her FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

7 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 7 QUEEN OF HEARTS HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry QUEEN OF HEARTS. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. QUEEN OF HEARTS je pětiválcová hra, v níž se sází na jeden až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) Počet symbolů na výherní linii: 9, 10, J J Q K prsten, koruna hrad růže srdce 1 2:1 královna srdcí (scatter) 2 2:1 5:1 10:1 2:1 3 5:1 5:1 10:1 10:1 20:1 25:1 50:1 200:1 5:1 4 25:1 25:1 50:1 50:1 75:1 100:1 300:1 2000:1 20: :1 200:1 200:1 250:1 500:1 500:1 3000: :1 400:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly královna srdcí (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Výherní poměry pro symbol královna srdcí platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol královna srdcí násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Symbol srdce nahradí všechny symboly potřebné k dosažení výhry s výjimkou symbolu královna srdcí. Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nacházejí-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) 3, 4 nebo 5 symbolů královna srdcí kdekoliv v herním poli. Hráč takto získá 8, 15 nebo 20 her FEATURE GAME. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne 5 opticky znázorněných válců otáčet, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Po zastavení opticky znázorněných válců mohou jeden až pět andělů zvýšit šanci hráče na výhru tím, že doplní na plochu obrazovky symboly srdce, které nahrazují jakýkoliv symbol s výjimkou symbolu královna srdcí. Ukazují-li po zastavení a doplnění srdcí opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se během hry FEATURE GAME po zastavení válců kdekoliv ve výherním poli 3, 4 nebo 5 a více symbolů královna srdcí, získává hráč dalších 8, 15 nebo 20 her FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

8 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 8 SUPER BALL HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry SUPER BALL. Hra je napodobeninou číselné loterie. Na dotykové obrazovce je opticky znázorněn hrací plán hry s očíslovanými políčky od 1 do 80. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, VYMAZAT, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu s výjimkou tlačítek DRŽET/UVOLNIT. SUPER BALL je napodobeninou číselné loterie, v níž hráč sází na maximálně osm čísel z možných osmdesáti a systém losuje dvacet čísel z možných osmdesáti. tlačítka SÁZKA na svém terminálu zvolit sázku na hru (v souladu s výherním plánem). Dotykem na příslušné políčko obrazovky hráč vsadí na dvě až osm čísel z herního plánu. Vsazená čísla jsou červeně označena. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) bude zvolená částka bude odečtena z displeje KREDIT a systém samostatně zahájí losování dvaceti čísel z osmdesáti možných, přičemž vylosovaná čísla jsou na hracím plánu označena bílým pozadím. Případná shoda se vsazeným číslem je označena žlutým žetonem. Dosažená výhra (viz výherní možnosti) pak bude připsána na displej VÝHRA a následně na displej KREDIT. Počet uhodnutých čísel Počet vsazených čísel 3 2:1 45:1 4 1:1 9:1 80:1 5 1:1 3:1 20:1 150:1 6 2:1 12:1 60:1 500:1 7 2:1 5:1 18:1 75:1 1000:1 8 5:1 14:1 50:1 200:1 2000:1 Hra EXTRABALL U vyznačených výherních kombinací obdrží hráč možnost dokoupit další 2 tažená čísla. V tom případě se na obrazovce objeví nové dotykové políčko EXTRABALL. Dotknutím se tohoto políčka bude zvolená částka odečtena a přístroj vylosuje ještě další dvě čísla. Stisknutím tlačítka VEZMI (příp. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) bude výhra připsána na displej KREDIT a hra bude ukončena. V této hře se zvyšuje šance na výhru, neboť namísto 20 čísel jich bylo taženo 22. Maximálně 500,- Kč na jednu sázenku. Nejvyšší výhra ze hry činí Kč.

9 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 9 TURBO BINGO HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry TURBO BINGO. Hra je napodobeninou číselné loterie. Na dotykové obrazovce je opticky znázorněn hrací plán hry s očíslovanými políčky od 1 do 80. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, VYMAZAT, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu s výjimkou tlačítek DRŽET/UVOLNIT. TURBO BINGO je napodobeninou číselné loterie, v níž hráč sází na maximálně osm čísel z možných osmdesáti a systém losuje dvacet čísel z možných osmdesáti. tlačítka SÁZKA na svém terminálu zvolit sázku na hru (v souladu s výherním plánem). Dotykem na příslušné políčko obrazovky hráč vsadí na dvě až devět čísel z herního plánu. Vsazená čísla jsou červeně označena. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) bude zvolená částka bude odečtena z displeje KREDIT a systém samostatně zahájí losování dvaceti čísel z osmdesáti možných, přičemž vylosovaná čísla jsou na hracím plánu označena bílým pozadím. Případná shoda se vsazeným číslem je označena žlutým žetonem. Dosažená výhra (viz výherní možnosti) pak bude připsána na displej VÝHRA a následně na displej KREDIT. Počet uhodnutých čísel Počet vsazených čísel 3 2:1 45:1 4 1:1 9:1 80:1 5 1:1 3:1 20:1 150:1 6 2:1 12:1 60:1 500:1 7 2:1 5:1 18:1 75:1 1000:1 8 5:1 14:1 50:1 200:1 2000:1 Hra EXTRABALL U vyznačených výherních kombinací obdrží hráč možnost dokoupit další 2 tažená čísla. V tom případě se na obrazovce objeví nové dotykové políčko EXTRABALL. Dotknutím se tohoto políčka bude zvolená částka odečtena a přístroj vylosuje ještě další dvě čísla. Stisknutím tlačítka VEZMI (příp. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) bude výhra připsána na displej KREDIT a hra bude ukončena. V této hře se zvyšuje šance na výhru, neboť namísto 20 čísel jich bylo taženo 22. Maximálně 500,- Kč na jednu sázenku. Nejvyšší výhra ze hry činí Kč.

10 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 10 DART BINGO HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry DART BINGO. Hra je napodobeninou číselné loterie. Na dotykové obrazovce je opticky znázorněn hrací plán hry s očíslovanými políčky od 1 do 20. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, VYMAZAT, START a ZPĚT. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu s výjimkou tlačítek DRŽET/UVOLNIT. DART BINGO je napodobeninou číselné loterie, v níž hráč sází na maximálně šest čísel z možných dvaceti a systém losuje šest čísel z možných dvaceti. tlačítka SÁZKA na svém terminálu zvolit sázku na hru (v souladu s výherním plánem). Dotykem na příslušné políčko obrazovky hráč vsadí na tři až šest čísel z hracího plánu. Vsazená čísla jsou červeně označena. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) systém samostatně zahájí losování šesti čísel z dvaceti možných, přičemž vylosovaná čísla jsou na hracím plánu označena bílým pozadím. Losování probíhá prostřednictvím virtuální hry v šipky, přičemž každá ze šesti šipek vrhaných opticky z horní obrazovky je označena vyhrávajícím číslem. Případná shoda se vsazeným číslem je označena žlutým žetonem. Dosažená výhra (viz výherní možnosti) pak bude připsána na displej VÝHRA a následně na displej KREDIT. Počet uhodnutých čísel Počet vsazených čísel 3 3:1 20:1 4 2:1 4:1 50:1 5 1:1 2:1 20:1 250:1 6 2:1 10:1 100:1 500:1 Maximálně Kč na jednu sázenku. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

11 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 11 CHIP RUNNER HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry CHIP RUNNER. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole se třemi elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu s výjimkou tlačítek DRŽET/UVOLNIT. CHIP RUNNER je tříválcová hra, v níž se sází na tři shodné symboly v pěti výherních liniích (tři vodorovné a dvě diagonální) na tříválci elektronicky zobrazeném na příslušném hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka, která propojuje symboly viditelné na všech třech elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. tlačítka SÁZKA na svém terminálu zvolit sázku na hru (v souladu s výherním plánem). Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začnou opticky znázorněné válce otáčet, přičemž zvolená částka bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu na horní obrazovce, je tato kombinace zvukově oznámena a jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. Odpovídající výhra je hráči zároveň oznámena krátkou zprávou v dolní části obrazovky a automaticky převedena z displeje VÝHRA na displej KREDIT. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena (níže uvedené kombinace symbolů se vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) 3 krát třešeň na jedné výherní linii 40:1 3 krát žluté žetony na jedné výherní linii 10:1 3 krát červené žetony na jedné výherní linii 10:1 3 krát švestka na jedné výherní linii 40:1 3 krát hruška na jedné výherní linii 60:1 3 krát zvoneček na jedné výherní linii 80:1 3 krát meloun na jedné výherní linii 100:1 3 krát bar na jedné výherní linii 200:1 3 krát 77 na jedné výherní linii 300:1 Hra CHIP CHANCE Tři žluté žetony na prostřední linii nebo tři červené žetony na prostřední linii startují hru CHIP CHANCE. Kolo na horní obrazovce se začne otáčet. Stisknutím tlačítka START se kolo roztočí rychle a zastaví se na některé z částek uvedených na jeho obvodu. Tato částka představuje doplňkovou výhru a je jako taková připsána na displej VÝHRA. z displeje VÝHRA na displej KREDIT Maximálně 200 Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na všech 5 výherních linií najednou. Nejvyšší výhra ze hry činí Kč.

12 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 12 HOT TARGET HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry HOT TARGET. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. HOT TARGET je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) počet symbolů na výherní linii: třešeň, pomeranč, citron meloun, zvoneček BAR 1 BAR 2 BAR 3 Joker 2 5:1 5:1 5:1 10:1 hvězda (scatter) 3 5:1 10:1 15:1 25:1 30:1 80:1 2:1 4 20:1 40:1 65:1 100:1 200:1 1000:1 15: :1 200:1 250:1 500:1 1000:1 5000:1 50:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly hvězda (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na válcích zleva doprava. Výherní poměry pro symbol hvězda platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol hvězda násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Symbol Joker nahradí všechny symboly potřebné k dosažení výhry s výjimkou symbolů hvězda a žhavý terč. Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nacházejí-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) 3 a více symbolů hvězda postupně na válcích odleva. Hráč takto získá 10 her FEATURE GAME. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne 5 opticky znázorněných válců otáčet, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zastavení válců kdekoliv ve výherním poli symbol ŽHAVÝ TERČ, získává hráč MYSTERY výhru. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

13 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 13 THE MONEY GAME HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry THE MONEY GAME. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. THE MONEY GAME je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) Počet symbolů mince, balíček pytel peněz, dolar 9 10, J, Q K, A gentleman na výherní linii: peněženka bankovek kufr peněz (scatter) 2 2:1 2:1 10:1 2:1 3 5:1 5:1 10:1 15:1 20:1 25:1 250:1 5:1 4 25:1 25:1 50:1 75:1 100:1 125:1 2500:1 20: :1 100:1 125:1 250:1 400:1 750:1 9000:1 500:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly dolar (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Symbol gentleman nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry s výjimkou symbolu dolar. Výherní poměry pro symbol dolar platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol dolar násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Je-li výhra dosažena za pomoci symbolu gentleman, je výhra uvedená v tabulce zdvojnásobena (neplatí pro samotný symbol gentleman ). Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nacházejí-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) 3 a více symbolů dolar kdekoliv v herním poli. Hráč takto získá 15 her FEATURE GAME, v nichž se výhry příslušné jednotlivým výherním kombinacím symbolů uvedeným v tabulce ztrojnásobují. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne 5 opticky znázorněných válců otáčet, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zastavení válců kdekoliv ve výherním poli 3 a více symbolů dolar, získává hráč dalších 15 her FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

14 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 14 KING OF CARDS HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry KING OF CARDS. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. KING OF CARDS je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) Počet symbolů mince 9 10, J, Q K, A kříže, káry piky poker, srdce joker na výherní linii: (scatter) 2 2:1 2:1 10:1 2:1 3 5:1 5:1 10:1 15:1 20:1 25:1 250:1 5:1 4 25:1 25:1 50:1 75:1 100:1 125:1 2500:1 20: :1 100:1 125:1 250:1 400:1 750:1 9000:1 500:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly mince (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Symbol joker nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry s výjimkou symbolu mince. Výherní poměry pro symbol mince platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol mince násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Je-li výhra dosažena za pomoci symbolu joker, je výhra uvedená v tabulce zdvojnásobena (neplatí pro samotný symbol joker ). Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nacházejí-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) 3 a více symbolů mince kdekoliv v herním poli. Hráč takto získá 15 her FEATURE GAME, v nichž se výhry příslušné jednotlivým výherním kombinacím symbolů uvedeným v tabulce Výherní možnosti ztrojnásobují. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne postupně objevovat všech 15 symbolů na herním poli, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazuje-li herní pole po zobrazení všech symbolů jednu z kombinací uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazuje-li herní pole po zobrazení všech symbolů jednu z kombinací uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zobrazení všech symbolů kdekoliv ve výherním poli 3 a více symbolů mince, získává hráč dalších 15 her FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

15 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 15 AZTEC TRASURE HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry AZTEC TREASURE. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. AZTEC TREASURE je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) Počet symbolů na výherní linii: žába dýně, kukuřice, rajče orel, jaguár královna, král čaroděj bůh deště, opeřený had pyramida Scatter (krocan) 2 2:1 2:1 10:1 2:1 3 5:1 5:1 10:1 15:1 20:1 25:1 250:1 5:1 4 25:1 25:1 50:1 75:1 100:1 125:1 2500:1 20: :1 100:1 125:1 250:1 400:1 750:1 9000:1 500:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symboly Scatter nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Symbol pyramida nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry s výjimkou symbolu krocan. Výherní poměry pro symbol krocan platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol krocan násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Je-li výhra dosažena za pomoci symbolu pyramida, je výhra uvedená v tabulce zdvojnásobena (neplatí pro samotný symbol pyramida ). Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nacházejí-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) 3 a více symbolů krocan kdekoliv v herním poli. Hráč takto získá 15 her FEATURE GAME, v nichž se výhry příslušné jednotlivým výherním kombinacím symbolů uvedeným v tabulce Výherní možnosti ztrojnásobují. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne postupně objevovat všech 15 symbolů na herním poli, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazuje-li herní pole po zobrazení všech symbolů jednu z kombinací uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazuje-li herní pole po zobrazení všech symbolů jednu z kombinací uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zobrazení všech symbolů kdekoliv ve výherním poli 3 a více symbolů krocan, získává hráč dalších 15 her FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

16 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 16 CROWN & JEWELS HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry CROWN & JEWELS. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. CROWN & JEWELS je pětiválcová hra, v níž se sází na tři až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) Počet symbolů diamant, prsten, dolar kazeta poklad koruna na výherní linii: smaragd žezlo (scatter) 3 10:1 15:1 30:1 30:1 50:1 2:1 4 25:1 50:1 150:1 150:1 500:1 10: :1 200:1 500:1 500:1 5000:1 50:1 Všechny výhry platí pro sousední symboly na všech liniích s výjimkou symbolu dolar. Symboly dolar (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Výherní poměry pro symbol dolar platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol dolar násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

17 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 17 ROLLER COASTER HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry ROLLER COASTER. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. ROLLER COASTER je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O (níže uvedené kombinace symbolů se s výjimkou symbolu Scatter vztahují vždy pouze na jednu výherní linii) Počet symbolů na výherní linii: popcorn, lízátko, vláček, kolotoč, nápoj zmrzlina koník autodrom kyvadlo 2 2:1 5:1 3 5:1 5:1 10:1 15:1 25:1 2:1 joker (scatter) 4 20:1 50:1 75:1 100:1 500:1 10: :1 200:1 500:1 750:1 5000:1 50:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava a zprava doleva na všech liniích s výjimkou symbolu joker. Symboly joker (scatter) nemusí být seřazeny na výherní linii, ale mohou být rozmístěny různě na všech pěti válcích. Symbol horská dráha nahrazuje jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry s vyjímkou symbolu joker. Výherní poměry pro symbol joker platí pro situaci, kdy je vsazeno pouze na 1 výherní linii. Je-li vsazeno na více linií, jsou výherní poměry pro symbol joker násobeny počtem linií, na něž je vsazeno. Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nachází-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) symbol horská dráha na kterémkoli z krajních válců a zároveň symbol ruské kolo na prostřední pozici prostředního válce. Hráč takto získá 2 až 5 her FEATURE GAME. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) zůstanou krajní válce stát a ze tří prostředních válců se stane ruské kolo, které se ve směru hodinových ručiček otáčí kolem symbolu na prostřední pozici. Po každém kroku otočky se připíše na displej VÝHRA příslušná výhra, která se objeví na výherních liniích. Po dokončení otáčky je jedna FEATURE HRA ukončena a celková výhra se přepíše na displej KREDIT. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne 5 opticky znázorněných válců otáčet, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT, pak se krajní válce zastaví a ze tří prostředních válců se opět stane ruské kolo. Neukazuje-li herní pole jednu z kombinací uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zastavení válců symbol horská dráha na kterémkoli z krajních válců, získává hráč další 1-3 hry FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

18 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 18 FRUIT CARD X HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry FRUIT CARD X. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými kartami. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, VYMAZAT, START a ZPĚT. Na horní obrazovce a na horní části spodní obrazovky je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu s výjimkou tlačítka AUTOMATICKÝ START. FRUIT CARD X je karetní hra s pěti kartami, v níž se sází na tři až pět shodných karetních symbolů elektronicky zobrazených na příslušném hráčském terminálu. tlačítka SÁZKA na svém terminálu zvolit sázku na hru (v souladu s výherním plánem). Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se všech pět opticky znázorněných karet otočí, přičemž zvolená částka bude odečtena z displeje KREDIT. Po otočení karet jsou hráči navrženy karty, které lze ponechat do druhé hry a hráč může tento návrh změnit stlačením tlačítka DRŽET/UVOLNIT (dotykem na obrazovce). Hráč opět stiskne START a nevybrané karty se opět otočí. Ukazují-li po otočení opticky znázorněné karty jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je tato kombinace zvukově oznámena a jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O částku uvedenou na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku ČERVENÁ/ČERNÁ) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Odpovídající výhra je hráči zároveň oznámena krátkou zprávou v dolní části obrazovky a automaticky převedena z displeje VÝHRA na displej KREDIT. Neobjeví-li se po otočení karet žádná z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena Počet symbolů pomeranč, meloun, třešně bar na výherní linii: citron zvoneček 3 2:1 2:1 5:1 20:1 4 15:1 10:1 20:1 100:1 prázdný znak 5 50:1 100:1 200:1 500:1 1:1 Symbol Joker nahrazuje kterýkoliv ze symbolů, a doplňuje tak na možnou výhru. Je-li výhra dosažena za pomoci symbolu Joker, je výhra uvedená v tabulce zdvojnásobena (neplatí pro samotný symbol Joker). Hra CHERRY BONUS Získá-li hráč výhru na symbolech třešně, získává zároveň možnost hrát hru CHERRY BONUS. Na spodní obrazovce nad kartami je zobrazeno žluté kolo se zelenou výsečí a červenou ručkou. Pokud byl CHERRY BONUS dosažený se symbolem Joker, velikost zelené výseče se zdvojnábí. Po získání výhry na symbolech třešně se červená ručka začne v kole otáčet a po krátké chvíli se zastaví. Zastaví-li se v zeleném poli, hráč vyhrává CHERRY BONUS, tedy 40ti násobek sázky.zastaví-li se ručka ve žlutém poli hráč získává pouze původní výhru na symbolech třešně. Maximálně 1000 Kč na jednu hru. Nejvyšší výhra ze hry činí Kč.

19 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 19 COLUMBUS HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry COLUMBUS. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. COLUMBUS je pětiválcová hra, v níž se sází na dvě až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O Počet symbolů Španělská 10, J Q, K, A Sextant Náhrdelník Columbus na výherní linii: královna 2 5:1 5:1 5:1 10:1 3 5:1 10:1 15:1 25:1 50:1 100:1 4 20:1 40:1 75:1 100:1 200:1 1000: :1 150:1 250:1 500:1 1000:1 5000:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symbol Columbus nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry s výjimkou symbolu Koráb. Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nachází-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) symbol Koráb (scatter) kdekoliv na prvním, třetím a pátém válci. Hráč takto získá 10 her FEATURE GAME, v nichž kromě symbolu Columbus rovněž symbol Koráb nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry, avšak nadále symbol Columbus nenahrazuje symbol Koráb. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne 5 opticky znázorněných válců otáčet, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zastavení válců symbol Koráb kdekoliv na prvním, třetím a pátém válci, získává hráč dalších 10 her FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

20 Herní plán Interactive Video Lottery System Magic Lotto Příloha č. 20 THREE LITTLE PIGS HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry THREE LITTLE PIGS. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole s pěti elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní obrazovky se nalézají displeje KREDIT, VÝHRA a SÁZKA. Na obrazovce se dále nalézají dotyková políčka VSADIT, POČET LINIÍ, START a ZPĚT. Na horní obrazovce je zobrazen dynamický herní plán s výhrami platnými pro každou výherní kombinaci a zvolenou sázku. Pro tuto hru jsou využita všechna tlačítka na tlačítkovém pultu. THREE LITTLE PIGS je pětiválcová hra, v níž se sází na dva až pět shodných symbolů v devíti výherních liniích (tři vodorovné a šest lomených) na pětiválci elektronicky zobrazeném na hráčském terminálu. Výherní linie je myšlená přímka (či lomená čára), která propojuje symboly viditelné na všech pěti elektronicky zobrazených válcích v okamžiku jejich zastavení. Na této myšlené přímce (či lomené čáře) je přitom vždy pouze jeden symbol z každého elektronicky zobrazeného válce. jasně označena (viz ) a je hráči (v souladu s výherním plánem) připsána na displej VÝHRA. O Počet symbolů 10, J Q, K, A Kupa slámy Halda dřeva Hromada cihel Vlk na výherní linii: 2 5:1 5:1 5:1 10:1 3 5:1 10:1 15:1 25:1 50:1 100:1 4 20:1 40:1 75:1 100:1 200:1 1000: :1 150:1 250:1 500:1 1000:1 5000:1 Všechny výhry se počítají zleva doprava. Symbol Vlk nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry s výjimkou symbolu Prasátko. Hra FEATURE GAME K aktivaci této hry dochází, nachází-li se po zastavení opticky znázorněných válců (nezávisle na herním vkladu a na počtu vsazených linií) symbol Prasátko (scatter) kdekoliv na prvním, třetím a pátém válci. Hráč takto získá 10 her FEATURE GAME, v nichž kromě symbolu Vlk rovněž symbol Prasátko nahradí jakýkoliv symbol potřebný k dosažení výhry, avšak nadále symbol Vlk nenahrazuje symbol Prasátko. Sázka na tuto hru je vždy 1 Kč. Stisknutím tlačítka START (popř. dotykem obrazovky na políčko START) se začne 5 opticky znázorněných válců otáčet, přičemž částka 1 Kč bude odečtena z displeje KREDIT. Ukazují-li po zastavení opticky znázorněné válce jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu (viz výherní možnosti), bude příslušná výhra připsána na displej VÝHRA. Neukazují-li válce po zastavení jednu z kombinací symbolů uvedených ve výherním plánu, je hra ukončena a pokračuje další hrou FEATURE GAME, dokud není počet her FEATURE GAME vyčerpán. Objeví-li se po zastavení válců symbol Prasátko kdekoliv na prvním, třetím a pátém válci, získává hráč dalších 10 her FEATURE GAME. O částku získanou ve hře FEATURE GAME a uvedenou po ukončení hry FEATURE GAME na displeji VÝHRA může hráč losovat ve hře s rizikem (stisknutím jednoho z tlačítek RIZIKO nebo dotykem obrazovky na políčku LOSOVAT) nebo ji stisknutím tlačítka VEZMI VÝHRU (popř. dotykem obrazovky na políčku BRÁT) převést na displej KREDIT. Hru RIZIKO nelze aktivovat, je-li hra v režimu AUTOMATICKÝ START. Maximálně 100,- Kč na jednu výherní linii. Lze sázet na 1, 3, 5, 7 nebo všech 9 výherních linií. Nejvyšší výhra ze hry činí ,- Kč.

POWER GAMES 750 POPIS HRY

POWER GAMES 750 POPIS HRY Všeobecně POWER GAMES 750 POPIS HRY POWER GAMES je mincový výherní hrací přístroj, jehož náhodný herní průběh je řízen mikroprocesorem. Přístroj je vybaven dvěma plochými obrazovkami. Spodní obrazovka

Více

Vyplácení: a) Přes Hopper v mincích 10,-- Kč. b) pomocí klíčového spínače a tlačítka VÝPLATA (Handpay - funkce)

Vyplácení: a) Přes Hopper v mincích 10,-- Kč. b) pomocí klíčového spínače a tlačítka VÝPLATA (Handpay - funkce) Games Palace II 750 obsahuje 14 různých her (Průběh hry viz. popis hry) Always Hot 750 Magic Card II 750 Ultra Hot 750 Book of Ra 750 American Poker II 750 Chip Runner 750 Dolphin s Pearl 750 Sizzling

Více

MAGIC GAMES II 750 NEXT GENERATION HERNÍ PLÁN

MAGIC GAMES II 750 NEXT GENERATION HERNÍ PLÁN HERNÍ PLÁN Přístroj přijímá mince v hodnotě 10 Kč a bankovky v hodnotě 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč a 1000 Kč. Za každých 10 Kč obdrží hráč 10 kreditů. Kredit Může hráč získat také prostřednictvím obsluhy pomocí

Více

Magic Games DEV. Pro všechny herní varianty platí: Nejvyšší sázka na hru: 25 bodů Nejvyšší výhra ze hry: 25.000 bodů

Magic Games DEV. Pro všechny herní varianty platí: Nejvyšší sázka na hru: 25 bodů Nejvyšší výhra ze hry: 25.000 bodů Magic Games DEV Magic Games je vybaven 11 různými herními variantami ( herní průběh viz. herní plán ). Z následujících her je možné si sestavit herní mix s maximálně 7 hrami. Draw Poker DEV Magic Card

Více

Herní plán CRYSTAL SPIN

Herní plán CRYSTAL SPIN Herní plán CRYSTAL SPIN CRYSTAL SPIN 1. Úvod CRYSTAL SPIN je hra s pěti válci a 5 statickými výherními liniemi. Hra obsahuje 11 různých symbolů včetně divokého symbolu. 2. Pravidla hry a její průběh Ve

Více

TURBO CASH HERNÍ PLÁN

TURBO CASH HERNÍ PLÁN TURBO CASH HERNÍ PLÁN Hra je aktivována dotykem obrazovky v hlavním menu na symbol hry TURBO CASH. Na hlavní obrazovce se objeví herní pole Se třemi elektronicky zobrazenými válci. V dolní části spodní

Více

Užitečné informace pro obsluhu a získání podrobných informací o činnosti výherního automatu Reel Maxx v kabinetu VHA03++

Užitečné informace pro obsluhu a získání podrobných informací o činnosti výherního automatu Reel Maxx v kabinetu VHA03++ Užitečné informace pro obsluhu a získání podrobných informací o činnosti výherního automatu Reel Maxx v kabinetu VHA03++ Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrobek od firmy jehož součástí je i příručka

Více

HERNÍ PLÁN MYSTERY JOKER II APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s.

HERNÍ PLÁN MYSTERY JOKER II APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s. HERNÍ PLÁN MYSTERY JOKER II APOLLO GAMES HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 14. 5. 2015 1.0 První naplnění Miroslav Lazárek 22. 7. 2015 1.1 Změny v max. možný výhře Radoslav Hrčka 20.10.2015

Více

POWER GAMES 750 CZK HERNÍ PLÁN

POWER GAMES 750 CZK HERNÍ PLÁN Obecně POWER GAMES 750 CZK HERNÍ PLÁN Přístroj přijímá podle nastavení: - Mince v hodnotě 10 Kč - Bankovky v hodnotě 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč, 1000 Kč, 2000 Kč, 5000 Kč - Tiket s vytištěnou hodnotou - Obdržení

Více

Herní plán KING OF DIAMONDS

Herní plán KING OF DIAMONDS Herní plán KING OF DIAMONDS King of Diamonds 1. Úvod King of Diamonds je hra s pěti válci a 243 statickými výherními liniemi. Hra obsahuje 10 různých symbolů-včetně divokého a bonus (scatter) symbolu.

Více

Pro všechny herní varianty platí: Nejvyšší sázka na hru: 50,-- Kč. Nejvyšší výhra ze hry: 50.000,-- Kč.

Pro všechny herní varianty platí: Nejvyšší sázka na hru: 50,-- Kč. Nejvyšší výhra ze hry: 50.000,-- Kč. Admiral Ultimate 10 C obsahuje 10 různých her (Průběh hry viz. popis hry) Xtra Hot Fruits n Royals Joker Fruits Plenty on Twenty Hot Roaring Forties American Colors Hot Chip Runner deluxe Sizzling Hot

Více

Imperator Casino DEV Edition #2

Imperator Casino DEV Edition #2 Imperator Casino DEV obsahuje 36 různých her (Průběh hry viz popis hry) Always Gems American Poker II Deluxe Blazing Fruits Pro 20 Blazing Fruits Pro 40 Book of Ra Book of Ra Deluxe Book of Ra Deluxe 6

Více

Pravidla hry RICOCHET

Pravidla hry RICOCHET Pravidla hry RICOCHET Obecně Ricochet je hra pro dva hráče, hrající se na interiérovém kurtu k této hře určeném o rozměrech 8 5,5 2,7 m. Hrací plochy kurtu - boční stěny, přední stěna a strop jsou vyrobeny

Více

CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU

CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU Sizzling Money CAMPANULA spol.s r.o. 28. října 892/11 790 01 Jeseník Česká republika IČ: 561207 DIČ: CZ00561207 Verze: 1.00.0.0 CZ 1 / 7 CAMPANULA spol.s r.o. Obsah

Více

Uživatelské postupy v ISÚI Založení ulice a změna příslušnosti adresního místa k ulici

Uživatelské postupy v ISÚI Založení ulice a změna příslušnosti adresního místa k ulici Uživatelské postupy v ISÚI Založení ulice a změna příslušnosti adresního místa k ulici Založení ulice a změna příslušnosti adresního místa k ulici Strana 1/17 Obsah 1) Založení nového návrhu změny... 3

Více

REELMAXX. Universe games, s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4. Herní plán

REELMAXX. Universe games, s.r.o., U Habrovky 247/11, 140 00 Praha 4. Herní plán Herní plán vstup mincí: 2, 5, 10, 20 Kč případně 50 Kč vstup bankovek: 100, 200, 500, 1000 Kč případně 2000, 5000 Kč max. sázka na 1 hru : 5 Kč (5 kreditů) max. výhra : 750 Kč (750 kreditů) v jedné hře

Více

MAGIC GAMES II NG CZK

MAGIC GAMES II NG CZK MAGIC GAMES II NG CZK Magic Games II NG obsahuje 12 různých her ( herní průběh viz. herní plán ). Always Hot CZK Hot Fruits CZK Ultra Hot CZK Dart Bingo CZK Magic Card II CZK Hi-Lo Game Fruit Card X CZK

Více

CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU

CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU Queen Bee CAMPANULA spol.s r.o. 28. října 892/11 790 01 Jeseník Česká republika IČ: 561207 DIČ: CZ00561207 Verze: 1.00.0.0 CZ 1 / 7 CAMPANULA spol.s r.o. Obsah Historie

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná

Více

AMERICAN POKER V- 300

AMERICAN POKER V- 300 AMERICAN POKER V- 300 Hra simulující karetní hru POKER a vycházející z jeho pravidel. Rozdává se 5 karet ze souboru 53 standardních hracích karet (soubor hracích karet obsahuje jednoho Jokera). Při každém

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Obsah Popis dálkového ovladače 3 Ovládání TV služby 4 1. Informace o pořadu 4 2. Seznam TV kanálů 5 3. Možnosti kanálů 5 4. Programový průvodce 6 5. Změna pořadí

Více

I. ročník M E M O R I Á L U

I. ročník M E M O R I Á L U Tělovýchovná jednota S u š i c e oddíl kopané - 312040 342 01 Sušice 2, Fr. Procházky 119 telefon: 376 523 275 stadión Sušice, Volšovská 42 stadión: 376 523 273 e-mail: susicefotbal@centrum.cz Tělovýchovná

Více

mísy na koření akční pole prostor pro karty koření 1 mlýnek na pepř

mísy na koření akční pole prostor pro karty koření 1 mlýnek na pepř Rajivský trh je největším lákadlem ve městě. Špičkoví kuchaři z celé země mezi sebou soutěží o jeho koření, vytváří nové kořenící směsi, a tedy nejnovější labužnický trend. Po smlouvání následuje zvláštní

Více

MAGIC GAMES II NG DEV

MAGIC GAMES II NG DEV MAGIC GAMES II NG DEV Magic Games II NG obsahuje 11 různých her ( herní průběh viz. herní plán ). Always Hot DEV Hot Fruits DEV Ultra Hot DEV Dart Bingo DEV Magic Card II DEV Sizzling Hot DEV Fruit Card

Více

Admiral Super V+ Gaminator 54 CZ obsahuje 14 různých her (Průběh hry viz popis hry)

Admiral Super V+ Gaminator 54 CZ obsahuje 14 různých her (Průběh hry viz popis hry) Admiral Super V+ Gaminator 54 CZ obsahuje 14 různých her (Průběh hry viz popis hry) American Colors Book of Ra deluxe Buffalo Thunder Dolphins Pearl deluxe Lord of the Ocean Lucky Lady s Charm deluxe Mariella

Více

Sazebník poplatků strhávaných pojistitelem Výběrové životní pojištění MAXIMUM

Sazebník poplatků strhávaných pojistitelem Výběrové životní pojištění MAXIMUM Část A. Poplatky za vedení účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní a nákupní cenou (prodejní cena je nižší) Pro běžné pojistné 2,5 % z nákupní ceny Pro mimořádné pojistné 2,5 % z nákupní ceny

Více

MOD PLAY VLT - Všeobecný herní plán

MOD PLAY VLT - Všeobecný herní plán MOD PLAY VLT - Všeobecný herní plán 1. Popis zařízení Videoloterní systém MOD PLAY VLT se skládá z centrální jednotky (serveru) a více než dvou koncových stanic (terminálů). Koncové stanice (terminály)

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2016 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 71 Rozeslána dne 15. června 2016 Cena Kč 113, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2016 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 71 Rozeslána dne 15. června 2016 Cena Kč 113, O B S A H : Ročník 2016 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 71 Rozeslána dne 15. června 2016 Cena Kč 113, 186. Zákon o hazardních hrách 187. Zákon o dani z hazardních her O B S A H : 188. Zákon, kterým se mění některé

Více

ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY

ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY 1. Obecný popis ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY typ DEL 2115A ATERM 1 Měřicí zařízení DEL2115A je elektronické zařízení, které umožňuje měřit délku kontinuálně vyráběného nebo odměřovaného materiálu a provádět

Více

Materiál: Cíl hry: Umístění na hrací plochu:

Materiál: Cíl hry: Umístění na hrací plochu: vesmírných stanovišť a umístěte je do kruhu. Karty odpalovací rampa a recyklace skladu se musí vyrovnat proti sobě, 4 další karty jsou umístěny jakkoliv například jako na obrázku: Materiál: Překlad ŽUŽU

Více

Proudový chránič se zásuvkou

Proudový chránič se zásuvkou http://www.coptkm.cz/ Proudový chránič se zásuvkou Popis zapojení Zásuvka je na vstupu vybavena jističem 10 A. Jednak s ohledem na použitá relé a za druhé z důvodu jištění zásuvkových okruhů většinou jističem

Více

SimOS. Jakub Doležal Radek Hlaváček Michael Očenášek Marek Reimer

SimOS. Jakub Doležal Radek Hlaváček Michael Očenášek Marek Reimer SimOS Uživatelská příručka Jakub Doležal Radek Hlaváček Michael Očenášek Marek Reimer 1 Obsah 1 Úvodní obrazovka 3 2 Herní obrazovka 3 2.1 Tlačítka Spustit a Pozastavit............................... 3

Více

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ

PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ PRAVIDLA PRO VYBAVENÍ ZÁVODIŠTĚ FR 1 FR 1.1 FR 1.2 FR 1.3 PLAVECKÁ ZAŘÍZENÍ Normy FINA pro olympijské bazény Všechna mistrovství světa (kromě mistrovství světa v kategorii Masters) a olympijské hry se

Více

Aktivity s GPS 3. Měření některých fyzikálních veličin

Aktivity s GPS 3. Měření některých fyzikálních veličin Aktivity s GPS 3 Měření některých fyzikálních veličin Autor: L. Dvořák Cílem materiálu je pomoci vyučujícím s přípravou a následně i s provedením terénního cvičení s využitím GPS přijímačů se žáky II.

Více

HERNÍ PLÁN SÁZKOVÉ HRY

HERNÍ PLÁN SÁZKOVÉ HRY HERNÍ PLÁN SÁZKOVÉ HRY Systém : Min. sázka na jednu hru: Max. sázka na jednu hru: Max. výhra z jedné hry: VLT VIDEO GAMES 1 Kč 1.000 Kč 1.000.000 Kč Nastavený výherní podíl: 89-96 % Vložení kreditu ( dle

Více

BLUE GAMES 300 MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě

BLUE GAMES 300 MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě Herní plán vstup mincí: 5, 10, 20, 50 Kč vstup bankovek: 100, 200, 500, 1000, 2000 Kč případně 5000 Kč max. sázka na 1 hru: 2 Kč (2 kredity) max. výhra: 300 Kč (300 kreditů) v jedné hře výherní podíl:

Více

Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25

Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25 Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25 Zakázky standardní přehled 1. Možnosti výběru 2. Zobrazení, funkce Zakázky přehled prací 1. Možnosti výběru 2. Mistři podle skupin 3. Tisk sumářů a skupin Zakázky ostatní

Více

Ing. Vladimír Šretr daňový poradce

Ing. Vladimír Šretr daňový poradce Ing. Vladimír Šretr daňový poradce D A Ň O V Á I N F O R M A C E Informace o novele zákona o daních z příjmu pro rok 2011 --------------------------------------------------------------------------- Vláda

Více

Draw Poker CZK. Hra s rizikem: Po přepnutí přístroje na hru s rizikem, má hráč ze zásady možnost volit mezi dvěma typy her s rizikem.

Draw Poker CZK. Hra s rizikem: Po přepnutí přístroje na hru s rizikem, má hráč ze zásady možnost volit mezi dvěma typy her s rizikem. Magic Games CZK Magic Games obsahuje 12 různých her ( herní průběh viz. herní plán ). Z následujících her je možné si sestavit herní mix s maximálně 7 hrami, přičemž HI-LO není považována za extra hru.

Více

Admiral American Poker II deluxe DEV

Admiral American Poker II deluxe DEV Struktura: Admiral American Poker II deluxe DEV Všeobecně: Jedná se o výherní hrací přístroj, který opticky znázorňuje karetní hru. Karetní hra a výherní plán jsou zobrazeni pomocí dvou obrazovek. Údaje:

Více

INTERNETOVÝ TRH S POHLEDÁVKAMI. Uživatelská příručka

INTERNETOVÝ TRH S POHLEDÁVKAMI. Uživatelská příručka INTERNETOVÝ TRH S POHLEDÁVKAMI Uživatelská příručka 1. března 2013 Obsah Registrace... 3 Registrace fyzické osoby... 3 Registrace právnické osoby... 6 Uživatelské role v systému... 8 Přihlášení do systému...

Více

CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU. CAMPANULA spol.s r.o. 28. října 892/11 790 01 Jeseník Česká republika IČ: 561207 DIČ: CZ00561207

CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU. CAMPANULA spol.s r.o. 28. října 892/11 790 01 Jeseník Česká republika IČ: 561207 DIČ: CZ00561207 CATE VLT HERNÍ PLÁN - NÁVOD PRO HRU 81 MAGIC CAMPANULA spol.s r.o. 28. října 892/11 790 01 Jeseník Česká republika IČ: 561207 DIČ: CZ00561207 Verze: 1.00.0.0 CZ 1 / 7 CAMPANULA spol.s r.o. Obsah Historie

Více

TENZOMETRICKÝ KOMPARÁTOR

TENZOMETRICKÝ KOMPARÁTOR TENZOMETRICKÝ KOMPARÁTOR typ Tenz2174P 1. Úvod Tento výrobek byl zkonstruován podle současného stavu techniky a odpovídá platným evropským a národním normám a směrnicím. U výrobku byla doložena shoda s

Více

U S N E S E N Í D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

U S N E S E N Í D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Exekutorský úřad Rokycany, soudní exekutor Mgr. Petr Micka Svazu bojovníků za svobodu 68, 337 01 Rokycany, IČ: 67967591 tel: 371 709 750, 734 836 345, email: podatelna@exekutorcr.cz, web: www.exekutorcr.cz,

Více

BLUE GAMES MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě

BLUE GAMES MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě Herní plán vstup mincí 5, 10, 20, 50 Kč vstup bankovek: 100, 200, 500, 1000, 2000 Kč případně 5000 Kč max. sázka na 1 hru: 5 Kč (5 kreditů) max. výhra: 750 Kč (750 kreditů) v jedné hře výherní podíl: 88

Více

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 84

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 84 O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 84 o nakládání s komunálním a stavebním odpadem a o poplatku za komunální odpad Městské zastupitelstvo v Hranicích schválilo dne 13. června 2000 usnesením č.

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Milionové recepty

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie Milionové recepty HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie Milionové recepty OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ...3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD...3 3. ÚČAST NA HŘE...4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY...5 5.

Více

KAJOT Star Games V.CZ-kat.3

KAJOT Star Games V.CZ-kat.3 KAJOT Star Games V.CZ-kat.3 ČESKÁ REPUBLIKA MŮŽE OBSAHOVAT VŠECHNY NEBO JEN NĚKTERÉ NÍŽE UVEDENÉ HRY DLE NASTAVENÍ VÝROBCE: CASINO ROULETTE CRAZY FRUITS DEMON MASTER DYNAMITE 27 FRUIT MACHINE 27 HIGH FIVE

Více

PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015

PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015 TJ SOKOL POCINOVICE PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015 1. Hrací plocha Všechny zápasy budou sehrány ve sportovním areálu Sokola Pocinovice na čtyřech hřištích s travnatým

Více

TALISMAN. (dále také jen TAL 5.0 )

TALISMAN. (dále také jen TAL 5.0 ) ZVLÁŠTNÍ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ AVIVA ŽIVOTNÍ POJIŠŤOVNY, A.S. TALISMAN (dále také jen TAL 5.0 ) Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Tyto Zvláštní pojistné podmínky (dále také jen

Více

VYHODNOCENÍ NA KONCI HRY

VYHODNOCENÍ NA KONCI HRY Jsi jedním ze šesti postav v záchranném člunu na moři. Ty, tvůj nejbližší přítel, tvůj nepřítel a několik dalších mazaných postav. Každé kolo, budeš moci provést akci (např. veslovat, změnit místo, přepadnout

Více

N á v r h ZÁKON. kterým se mění zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony ČÁST PRVNÍ

N á v r h ZÁKON. kterým se mění zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony ČÁST PRVNÍ N á v r h III ZÁKON ze dne 2010, kterým se mění zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST

Více

Android Elizabeth. Verze: 1.3

Android Elizabeth. Verze: 1.3 Android Elizabeth Program pro měření mezičasů na zařízeních s OS Android Verze: 1.3 Naposledy upraveno: 12. března 2014 alesrazym.cz Aleš Razým fb.com/androidelizabeth Historie verzí Verze Datum Popis

Více

Obec Málkov. Málkov. Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-5/2014-202 / Vojtíšková Marie Ing./ 311516615 06.08.

Obec Málkov. Málkov. Číslo jednací: Vaše č.j./ze dne: Vyřizuje / linka: Dne: OO-5/2014-202 / Vojtíšková Marie Ing./ 311516615 06.08. Katastrální úřad pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Beroun Politických vězňů 198/16, 266 01 Beroun tel.: 311625147, fax: 311623495, e-mail: kp.beroun@cuzk.cz, Obec Málkov Málkov 267 01 Králův

Více

Pravidla malého fotbalu 5 + 1. Pravidlo 1. Hrací plocha

Pravidla malého fotbalu 5 + 1. Pravidlo 1. Hrací plocha Pravidla malé kopané Pravidla malého fotbalu 5 + 1 Pravidlo 1 Hrací plocha I. Hrací plocha malého fotbalu 5 + 1 (dále jen MF) má tvar obdélníku: délka 44 54 m, šířka 22 30 m. Vyjma hřiště Strž, kde je

Více

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA

HERNÍ PLÁN. pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie ZLATÁ RYBKA OBSAH článek strana 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 2. VYMEZENÍ POJMŮ A JEJICH VÝKLAD... 3 3. ÚČAST NA HŘE... 4 4. ZPŮSOB HRY A ZJIŠTĚNÍ VÝHRY... 5 5.

Více

Zámkový systém pro trez ory

Zámkový systém pro trez ory Zámkový systém pro trez ory NÁVOD K PROGRAMOVÁNÍ A OBSLUZE Informace o TechMaster 4 1. Master Menu 7 1.1. Nastavení asu a data 7 1.2. asový zámek 7 1.2.1. asový zámek dodatek 7 1.2.2. asový zámek ov ení

Více

NÁVRHOVÝ PROGRAM VÝMĚNÍKŮ TEPLA FIRMY SECESPOL CAIRO 3.5.5 PŘÍRUČKA UŽIVATELE

NÁVRHOVÝ PROGRAM VÝMĚNÍKŮ TEPLA FIRMY SECESPOL CAIRO 3.5.5 PŘÍRUČKA UŽIVATELE NÁVRHOVÝ PROGRAM VÝMĚNÍKŮ TEPLA FIRMY SECESPOL CAIRO 3.5.5 PŘÍRUČKA UŽIVATELE 1. Přehled možností programu 1.1. Hlavní okno Hlavní okno programu se skládá ze čtyř karet : Projekt, Zadání, Výsledky a Návrhový

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál farmáře 3. a 4. výzva příjmu žádostí Operačního programu Rybářství (2014 2020) V následujícím dokumentu je uveden podrobný

Více

Zažijte opravdové vzrušení s tenisovou karetní hrou!

Zažijte opravdové vzrušení s tenisovou karetní hrou! Zažijte opravdové vzrušení s tenisovou karetní hrou! Tvrdé podání ven z kurtu, které soupeř odvrací skvělým returnem. Následuje nepodařený lob a výměnu ukončuje nekompromisní smeč! Na cestě k vítězství

Více

USNESENÍ. vydává toto usnesení o nařízení dalšího dražebního jednání (opakovaná dražba) DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. dne 03.03.2016 v 11:30 hod.

USNESENÍ. vydává toto usnesení o nařízení dalšího dražebního jednání (opakovaná dražba) DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. dne 03.03.2016 v 11:30 hod. EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PLZEŇ-MĚSTO Soudní exekutor Mgr. Ing. Jiří Prošek Dominikánská 8, 301 00 Plzeň Tel: +420 377 464 009, fax: +420 377 464 223, E-mail: info@exekutors.cz, datova schranka: pvwg8xd Spisová

Více

HERNÍ PLÁN SÁZKOVÉ HRY

HERNÍ PLÁN SÁZKOVÉ HRY HERNÍ PLÁN SÁZKOVÉ HRY Systém : Sada her : Min. sázka na jednu hru (dle nastavení): Max. sázka na jednu hru (dle nastavení): CLS - GAMES SYSTÉM Channel 1 Kč 1.000 Kč Nastavený výherní podíl: 89-97 % Vložení

Více

Pravidla Indiánské stezky

Pravidla Indiánské stezky sout ěž za měřená na ochran u přírod y a pa máte k, na tábor n ic ké a turistic ké d o vednosti pra v i d la soutěže soutěžní řád Pravidla Indiánské stezky Stezka je určena dětem, mládeži i dospělým ve

Více

KAJOT MULTI GAME V.CZ-300 HERNÍ PLÁN A POPIS HRY

KAJOT MULTI GAME V.CZ-300 HERNÍ PLÁN A POPIS HRY KAJOT MULTI GAME V.CZ-300 ČESKÁ REPUBLIKA OBSAHUJE NÍŽE UVEDENÉ HRY: SIMPLY GOLD THE FROG KING CASINO POKER SIMPLY THE BEST JOKER MANIA II RING OF FIRE XL MOKO MANIA KAJOT CARD HERNÍ PLÁN A POPIS HRY Verze:

Více

MANUÁL PRO HODNOCENÍ OTEVŘENÝCH TESTOVÝCH ÚLOH MATEMATIKA SADA B (TEST PRO PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY DO 8LETÉHO GYMNÁZIA)

MANUÁL PRO HODNOCENÍ OTEVŘENÝCH TESTOVÝCH ÚLOH MATEMATIKA SADA B (TEST PRO PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY DO 8LETÉHO GYMNÁZIA) PH-M5MBCINT MANUÁL PRO HODNOCENÍ OTEVŘENÝCH TESTOVÝCH ÚLOH MATEMATIKA SADA B (TEST PRO PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY DO 8LETÉHO GYMNÁZIA) 1. TYPY TESTOVÝCH ÚLOH V TESTU První dvě úlohy (1 2) jsou tzv. úzce otevřené

Více

Elektronický tlakový spínač TSE

Elektronický tlakový spínač TSE Elektronický tlakový spínač TSE HC 90 /010 p max do 400 bar Elektronický tlakový spínač TSE Pro monitorování tlaku v obvodu a sepnutí signalizace po dosažení nastavených hodnot tlaku Membrána z nerezové

Více

USNESENÍ - DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

USNESENÍ - DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA PH000688 Číslo jednací: 164 EX 1376/13-68 USNESENÍ - DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Soudní exekutor Mgr. Jan Svoboda, Exekutorský úřad Olomouc se sídlem Dvořákova 222/32, 779 00 Olomouc, pověřený provedením exekuce

Více

BEZBARIEROVOST MĚSTSKÝ ÚŘAD A POLIKLINIKA STRÁŽ POD RALSKEM, REVOLUČNÍ č.p. 164

BEZBARIEROVOST MĚSTSKÝ ÚŘAD A POLIKLINIKA STRÁŽ POD RALSKEM, REVOLUČNÍ č.p. 164 BEZBARIEROVOST MĚSTSKÝ ÚŘAD A POLIKLINIKA STRÁŽ POD RALSKEM, REVOLUČNÍ č.p. 164 ZMĚNA STAVBY PŘED JEJÍM DOKONČENÍM PŘÍLOHA č. 1 Řešení přístupu a užívání stavby osobami s omezenou schopností pohybu a orientace

Více

Ovoce do škol Příručka pro žadatele

Ovoce do škol Příručka pro žadatele Ve smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 556 fax: 296 326 111 e-mail: info@szif.cz Ovoce do škol Příručka pro žadatele OBSAH 1. Základní informace 2. Schválení pro dodávání produktů 3. Stanovení limitu

Více

metodická příručka DiPo násobení a dělení (čísla 6, 7, 8, 9) násobilkové karty DiPo

metodická příručka DiPo násobení a dělení (čísla 6, 7, 8, 9) násobilkové karty DiPo metodická příručka DiPo násobení a dělení () PLUS násobilkové karty DiPo OlDiPo, spol. s r.o. tř. Svobody 20 779 00 Olomouc telefon: 585 204 055 mobil: 777 213 535 e-mail: oldipo@oldipo.cz web: www.oldipo.cz

Více

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY IDSOK květen 2011 Úvod... 3 1. Základní pojmy... 3 2. Standard vybavení vozidel IDSOK... 4 2.1 Základní požadavky na vozidla a jejich vybavení... 4 2.2 Standardy vybavení

Více

RED GAMES MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě

RED GAMES MOD elektronik, s.r.o., Bělisko 1386, Nové Město na Moravě Herní plán vstup mincí 5, 10, 20, 50 Kč vstup bankovek: 100, 200, 500, 1000, 2000 Kč případně 5000 Kč max. sázka na 1 hru: 5 Kč (5 kreditů) max. výhra: 750 Kč (750 kreditů) v jedné hře výherní podíl: 91

Více

Mobridge. Rozhraní umožňující připojit Bluetooth zařízení k řídící jednotce vozidel, která jsou vybavena optickou sběrnicí MOST. Uživatelská příručka

Mobridge. Rozhraní umožňující připojit Bluetooth zařízení k řídící jednotce vozidel, která jsou vybavena optickou sběrnicí MOST. Uživatelská příručka Mobridge Rozhraní umožňující připojit Bluetooth zařízení k řídící jednotce vozidel, která jsou vybavena optickou sběrnicí MOST Uživatelská příručka Úvodní slovo Rozhraní Mobridge představuje nejnovější

Více

DOPRAVNÍ ZNAČENÍ do 30/2001: změna / doplnění nový název

DOPRAVNÍ ZNAČENÍ do 30/2001: změna / doplnění nový název "Stezka pro chodce" (č. C 7a), která přikazuje chodcům užít v daném směru takto označeného pruhu nebo stezky; jiným účastníkům provozu na pozemních komunikacích, než pro které je tento pruh nebo stezka

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020)

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup doplnění Žádosti o

Více

Digitální tlakoměr PM 111

Digitální tlakoměr PM 111 Digitální tlakoměr PM 111 Tlakoměr PM 111 Průmyslové tlakoměry PM 111 jsou určeny k měření, digitálnímu zobrazení okamžité hodnoty tlaku měřeného média a případně i na jeho regulaci. Použití a princip

Více

E. ZKOUŠKY ZÁKLADNÍHO MINIMA MALÝCH PLEMEN - ZMMP. Článek 67. Náplň zkoušky ZMMP dosažitelné body : 1. S t o p a - podle ZM 50 ( 35 )

E. ZKOUŠKY ZÁKLADNÍHO MINIMA MALÝCH PLEMEN - ZMMP. Článek 67. Náplň zkoušky ZMMP dosažitelné body : 1. S t o p a - podle ZM 50 ( 35 ) E. ZKOUŠKY ZÁKLADNÍHO MINIMA MALÝCH PLEMEN - ZMMP Článek 66. Kritéria pro zkoušku ZMMP : 1. Stáří psa nejméně 12 měsíců. 2. Účast na zkoušce nepodmiňuje splnění jiného druhu nebo stupně zkoušky. 3. Povelovou

Více

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Verze: 2 Platná od: 15. 1. 2013 Doplnění nebo úpravy v pokynech jsou odlišeny červenou barvou písma. Termín pro podání elektronické verze průběžné zprávy obou částí je

Více

EMS 58 Automat na prodej času

EMS 58 Automat na prodej času JITOJA spol. s r.o. Zvonařská 1310 156 00 Praha 5 - Zbraslav tel.: 00420 257920850 EMS 58 Automat na prodej času Pokyny k obsluze a popis automatu Výrobek firmy BECKMANN GmbH Beckmann GmbH Brandstraße

Více

Obec Vysočina. / Stará Vlasta/ 152 5.10.2012

Obec Vysočina. / Stará Vlasta/ 152 5.10.2012 Katastrální úřad pro Pardubický kraj, Katastrální pracoviště Chrudim Novoměstská 172, 537 46 Chrudim tel.: 469 660 111, fax: 469 623 105, e-mail: kp.chrudim@cuzk.cz, ID dat. schránky:7ccient Obec Vysočina

Více

Auto Games CZ, s.r.o.

Auto Games CZ, s.r.o. VIDEO GAMES kat. II - HERNÍ PLÁN Druh VHP: Nejvyšší sázka na jednu hru: Nejvyšší výhra z jedné hry: obrazovkový LCD 5 Kč 750 Kč Nastavený výherní podíl : min. 89 % Vložení kreditu : - akceptované mince:

Více

Užitečné informace pro obsluhu a získání podrobných informací o činnosti výherního automatu Golden Bank multihra II v kabinetu VHA03

Užitečné informace pro obsluhu a získání podrobných informací o činnosti výherního automatu Golden Bank multihra II v kabinetu VHA03 Užitečné informace pro obsluhu a získání podrobných informací o činnosti výherního automatu Golden Bank multihra II v kabinetu VHA03 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrobek od firmy jehož součástí je

Více

Integrovaný Ekonomický Systém Zakázkový list - IES WIN 2006

Integrovaný Ekonomický Systém Zakázkový list - IES WIN 2006 Úvod...2 1. Zakázkový list...2 1.1. Identifikační údaje...2 1.2. Položková část...2 1.3. Rezervace (materiálu, resp. zboží)...3 1.4. Materiálové náklady (resp. Výdej nebo Prodej ze skladu)...3 1.5. Běžné

Více

Tlačítkový spínač s regulací svitu pro LED pásky TOL-02

Tlačítkový spínač s regulací svitu pro LED pásky TOL-02 Tlačítkový spínač s regulací svitu pro LED pásky TOL-02 Tlačítkový spínač slouží ke komfortnímu ovládání napěťových LED pásků. Konstrukčně je řešen pro použití v hliníkových profilech určených pro montáž

Více

Sedláčková TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY

Sedláčková TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY ČÍSLO SADY III/2 AUTOR/KA Mgr. Ilona Sedláčková číselné označení DUM 1 NÁZEV Pádové otázky, určování pádů - PL DATUM OVĚŘENÍ DUM 20.12.2012 IV. TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY Pracovní list slouží k procvičení

Více

HERNÍ PLÁN. Případné reklamace hráče budou řešeny provozovatelem.

HERNÍ PLÁN. Případné reklamace hráče budou řešeny provozovatelem. HERNÍ PLÁN 1. Max. sázka na jednu hru: 5 Kč (50 kreditů.) 2. Max. výhra z jedné hry: 750 Kč(750 kreditů.) 3. Výherní podíl je minimálně 90%. 4. Přístroj přijímá bankovky v hodnotě 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč

Více

Cesta kolem světa za 80 dní. Cesta kolem světa pro 2-6 hráčů od 10 let od Michaela Rienecka, Kosmos 2004

Cesta kolem světa za 80 dní. Cesta kolem světa pro 2-6 hráčů od 10 let od Michaela Rienecka, Kosmos 2004 Cesta kolem světa za 80 dní. Cesta kolem světa pro 2-6 hráčů od 10 let od Michaela Rienecka, Kosmos 2004 Hra je nejlépe hratelná ve 3-5 hráčích, při 6 hráčích se neúměrně prodlužuje. Speciální pravidla

Více

Pro Bohemia Ostrava 2016

Pro Bohemia Ostrava 2016 Pro Bohemia Ostrava 2016 14. ročník mezinárodní interpretační soutěže v oborech hra na dechové nástroje (dřevěné, žesťové a zobcová flétna), hra na klavír a zpěv. Podmínky soutěže a soutěžní řád: Soutěž

Více

Školní kolo soutěže Mladý programátor 2016, kategorie A, B

Školní kolo soutěže Mladý programátor 2016, kategorie A, B Doporučené hodnocení školního kola: Hodnotit mohou buď učitelé školy, tým rodičů nebo si žáci, kteří se zúčastní soutěže, mohou ohodnotit úlohy navzájem sami (v tomto případě doporučujeme, aby si žáci

Více

Café international - Mezinárodní kavárna

Café international - Mezinárodní kavárna Café international - Mezinárodní kavárna Taktická hra umisťující dílky pro 2-4 hráče starší 10 let. Autor: Rudi Hoffman Herní materiál 1 herní plán 100 dílků hostů: 48 dam a 48 pánů 12 národností, plus

Více

Modul Řízení objednávek. www.money.cz

Modul Řízení objednávek. www.money.cz Modul Řízení objednávek www.money.cz 2 Money S5 Řízení objednávek Funkce modulu Obchodní modul Money S5 Řízení objednávek slouží k uskutečnění hromadných akcí s objednávkami, které zajistí dostatečné množství

Více

Jihočeský vodárenský svaz S. K. Neumanna 19, 370 01 České Budějovice

Jihočeský vodárenský svaz S. K. Neumanna 19, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE : na realizaci veřejné zakázky na stavební práce stavby č. 8514 a 8520 Vodovod průmyslová zóna Sezimovo Ústí a Vodovodní přípojka C Energy Zadavatel: Jihočeský vodárenský svaz S. K.

Více

Návod k obsluze HLSI 4000. Myčka nádobí

Návod k obsluze HLSI 4000. Myčka nádobí Návod k obsluze HLSI 4000 Myčka nádobí 1 Obsah Popis ovládacího panelu...3 Rozměry...3 Technické údaje...3 Volba programu a speciální funkce...4 Automatická signalizace závad...7 Bezpečnostní systém proti

Více

Kopírovací stroj D 2350

Kopírovací stroj D 2350 Kopírovací stroj D 235 Kompaktní kopírovací stroj s pevným osvitovým sklem a zajímavou nabídkou systémového příslušenství Rychlost kopírování 23 stran za minutu Velikost originálu i kopií až do formátu

Více

Poukázky v obálkách. MOJESODEXO.CZ - Poukázky v obálkách Uživatelská příručka MOJESODEXO.CZ. Uživatelská příručka. Strana 1 / 1. Verze aplikace: 1.4.

Poukázky v obálkách. MOJESODEXO.CZ - Poukázky v obálkách Uživatelská příručka MOJESODEXO.CZ. Uživatelská příručka. Strana 1 / 1. Verze aplikace: 1.4. MOJESODEXO.CZ Poukázky v obálkách Verze aplikace: 1.4.0 Aktualizováno: 22. 9. 2014 17:44 Strana 1 / 1 OBSAH DOKUMENTU 1. ÚVOD... 2 1.1. CO JSOU TO POUKÁZKY V OBÁLKÁCH?... 2 1.2. JAKÉ POUKÁZKY MOHOU BÝT

Více

t a k t o : I. Nařizuje se další elektronická dražba, která se koná prostřednictvím elektronického systému dražeb na adrese portálu www.exdrazby.

t a k t o : I. Nařizuje se další elektronická dražba, která se koná prostřednictvím elektronického systému dražeb na adrese portálu www.exdrazby. č.j. 024 EX 871/12-289 U s n e s e n í o nařízení dalšího dražebního jednání - elektronická dražba Mgr. Helena Strouhalová, exekutorský kandidát, pověřený soudním exekutorem: Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour INSTALAČNÍ MANUÁL video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Úvodní doporučení... 2 3. Vlastnosti systému... 2 4. Funkce systému... 2 5. Instalace vstupního panelu...

Více

Manuál uživatele čipové karty s certifikátem

Manuál uživatele čipové karty s certifikátem Manuál uživatele čipové karty s certifikátem Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace čipové karty s certifikátem... 5 3 Instalace čtečky čipových karet... 10 3.1 Instalace z Windows Update... 10 3.2 Manuální instalace

Více

WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE

WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE Úvodem WD je mobilní verze klasického WEBDISPEČINKU, která je určena pro chytré telefony a tablety. Je k dispozici pro platformy ios a Android,

Více

ZLATO ELFŮ. od Alana R. Moona

ZLATO ELFŮ. od Alana R. Moona ZLATO ELFŮ. od Alana R. Moona Idea hry Zlato elfů je rozšíření Elfenlandu a nedá se hrát samostatně. Přídavek peněz, dražby a magie dělá Elfenland mnohem taktičtější a zajímavější. Herní materiál 65 zlatých

Více