Register your product and get support at AZ1837. CS P íru ka pro uživatele. Käyttöopas. HU Felhasználói kézikönyv

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1837. CS P íru ka pro uživatele. Käyttöopas. HU Felhasználói kézikönyv"

Transkript

1 Register your product and get support at AZ1837 CS P íru ka pro uživatele EL FI Käyttöopas HU Felhasználói kézikönyv

2 a b c d e f n m l k j i h g o AC-MAINS r q p

3 CS 1 D ležité informace Bezpe nost Zapamatujte si tyto bezpe nostní symboly Tento blesk ozna uje neizolovaný materiál v jednotce, který m že zp sobit úraz elektrickým proudem. Kv li bezpe nosti všech len domácnosti neodstra ujte kryt výrobku. Symbol vyk i ník upozor uje na funkce, o kterých byste si m li pozorn p e íst p iloženou literaturu, abyste zabránili problém m s provozem a údržbou. UPOZORN NÍ: Chcete-li snížit riziko požáru nebo úrazu elektrickým proudem, p ístroj nevystavujte dešti nebo vlhkosti a neumis ujte na n j objekty obsahující tekutiny, nap íklad vázy. POZOR: Aby nedošlo k úrazu elektrickým proudem, zástr ku zcela zasu te do zásuvky. (Pro oblasti s polarizovanými zástr kami: Aby nedošlo k úrazu elektrickým proudem, vložte široký kontakt do široké št rbiny.) a P e t te si tyto pokyny. b Pokyny si uložte k pozd jšímu nahlédnutí. c Respektujte všechna upozorn ní. d Dodržujte všechny pokyny. e Za ízení nepoužívejte poblíž vody. f K išt ní používejte pouze suchou tkaninu. g Nezakrývejte ventila ní otvory. Za ízení instalujte podle pokyn výrobce. h Za ízení neinstalujte v blízkosti zdroj tepla (radiátory, p ímotopy, sporáky apod.) nebo jiných p ístroj (v etn zesilova ) produkujících teplo. i Sí ový kabel chra te p ed pošlapáním nebo p isk ípnutím. Zvláštní pozornost je t eba v novat vidlicím, zásuvkám a místu, kde kabel opouští p ístroj. j Používejte pouze dopl ky nebo p íslušenství doporu ené výrobcem.

4 k Používejte pouze vozíky, podstavce, stativy, držáky i stolky doporu ené výrobcem nebo prodávané se za ízením. P i p emís ování za ízení na vozíku je t eba zachovat opatrnost, aby nedošlo ke zran ní zp sobenému p evržením vozíku. l B hem bou ky i v dob, kdy se p ístroj nebude delší dobu používat, odpojte sí ový kabel ze zásuvky. m Veškeré opravy sv te kvali kovanému servisnímu technikovi. P ístroj by m l být p ezkoušen kvali kovanou osobou zejména v p ípadech poškození sí ového kabelu nebo vidlice, v situacích, kdy do p ístroje vnikla tekutina nebo n jaký p edm t, p ístroj byl vystaven dešti i vlhkosti, nepracuje normáln nebo utrp l pád. n UPOZORN NÍ týkající se používání baterie dodržujte následující pokyny, abyste zabránili uniku elektrolytu z baterie, který m že zp sobit zran ní, poškození majetku nebo poškození p ístroje: Všechny baterie nainstalujte správn podle zna ení + a na p ístroji. Nekombinujte r zné baterie (staré a nové nebo uhlíkové a alkalické apod.). Pokud nebudete p ístroj delší dobu používat, baterie vyjm te. Baterie by nem ly být vystavovány nadm rnému teplu, nap. slune ního svitu, ohni a podobn. o P ístroj nesmí být vystaven kapající nebo st íkající tekutin. p Na p ístroj nepokládejte žádné nebezpe né p edm ty (nap. p edm ty napln né tekutinou nebo ho ící sví ky). q Toto za ízení m že obsahovat olovo a rtu. Likvidace t chto materiál m že být vzhledem k dopadu na životní prost edí omezena. O informace týkající se likvidace nebo recyklace požádejte místní ú ady nebo spole nost Electronic Industries Alliance: r Pokud je jako odpojovací za ízení použito sí ové napájení nebo sdružova, m lo by být odpojovací za ízení p ipraveno k použití. Varování Neodstra ujte kryt za ízení. Nikdy nemažte žádnou ást tohoto p ístroje. Nepokládejte toto za ízení na jiné elektrické za ízení. Za ízení nevystavujte p ímému slunci, otev enému ohni nebo žáru. Nikdy se nedívejte do laserového paprsku uvnit za ízení. Ujist te se, že máte vždy snadný p ístup k sí ovému kabelu, vidlici nebo adaptéru, abyste mohli toto za ízení odpojit od napájení.

5 Výstraha Použití ovládacích prvk nebo úpravy provád ní funkcí, které jsou v rozporu se zde uvedenými informacemi, mohou zp sobit škodlivé ozá ení a nebezpe ný provoz. Oznámení Tento výrobek odpovídá požadavk m Evropské unie na vysokofrekven ní odrušení. Výrobek odpovídá požadavk m následujících evropských sm rnic: 2004/108/ EC /95/EC. Veškeré zm ny nebo úpravy tohoto za ízení, které nebyly výslovn schváleny spole ností Philips Consumer Electronics, mohou mít za následek ztrátu autorizace k používání tohoto za ízení. Výrobek je navržen a vyroben z vysoce kvalitního materiálu a sou ástí, které je možné recyklovat. Pokud je výrobek ozna en tímto symbolem p eškrtnutého kontejneru, znamená to, že výrobek podléhá sm rnici EU 2002/96/ES. Zjist te si informace o místním systému sb ru t íd ného odpadu elektrických a elektronických výrobk. Postupujte podle místních na ízení a nelikvidujte staré výrobky spolu s b žným komunálním odpadem. Správná likvidace starého výrobku pomáhá p edejít možným negativním dopad m na životní prost edí a zdraví lidí. Výrobek obsahuje baterie podléhající sm rnici EU 2006/66/EC, které nelze odkládat do b žného komunálního odpadu. Informujte se o místních pravidlech o sb ru baterií, nebo správná likvidace pomáhá p edejít nep íznivým ú ink m na životní prost edí a lidské zdraví. Informace o ochran životního prost edí Veškerý zbyte ný obalový materiál byl vynechán. Snažili jsme se, aby bylo možné obalový materiál snadno rozd lit na t i materiály: lepenku (krabice), polystyrén (ochranné balení) a polyetylen (sá ky, ochranné fólie z leh eného plastu). Systém se skládá z materiál, které je možné v p ípad demontáže odbornou rmou recyklovat a op tovn použít. P i likvidaci obalových materiál, vybitých baterií a starého za ízení se i te místními p edpisy. Logo Windows Media a Windows jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky spole nosti Microsoft Corporation v USA a jiných zemích.

6 Loga USB-IF jsou ochranné známky spole nosti Universal Serial Bus Implementers Forum, inc. Nahrávání a p ehrávání materiál m že vyžadovat souhlas. Viz zákon Copyright Act z roku 1956 a zákony Performer s Protection Act z roku 1958 až Vytvá ení neoprávn ných kopií materiál, jejichž kopírování není povoleno, v etn po íta ových program, soubor, po ad a zvukových nahrávek, m že být porušením autorských práv a p edstavovat trestný in. Toto za ízení by se k t mto ú el m nem lo používat. Za ízení je opat eno t mto štítky: Symbol za ízení t ídy II Tento symbol znamená, že daný výrobek je vybaven systémem dvojité izolace. 2 Vaše rádio s CD Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobk spole nosti Philips! Chcete-li využívat všech výhod podpory nabízené spole ností Philips, zaregistrujte sv j výrobek na stránkách Úvod Pomocí rádia s CD je možné: p ehrávat disky CD a disky MP3/wma p ehrávat soubory mp3/wma na za ízeních USB poslouchat rádio VKV/SV programovat po adí p ehrávání skladeb. Obsah dodávky Zkontrolujte a ov te obsah balení: Hlavní jednotka Sí ová š ra Š ra MP3 link Návod k použití

7 Celkový pohled na hlavní jednotku a Voli zdroje: CD/USB, FM, MW, OFF. Vyberte zdroj CD/USB, VKV, SV (AM) nebo vypn te jednotku. b Zásuvka USB c VOL+/- Nastavení úrovn hlasitosti d Panel displeje Zobrazení aktuálního stavu. e OPEN/CLOSE Stisknutím otev ete nebo zav ete podava disku. f TUNING+/- Lad ní rádiových stanic g USB Výb r zdroje za ízení USB h CD Vyberte zdroj disku CD. i - ALBUM + Pro disky MP3-CD: P echod na další nebo p edchozí album v p ehráva i MP3-CD j / Výb r p edchozí/následující stopy Vyhledávání vzad/vp ed k l Spušt ní nebo pozastavení p ehrávání Zastavení p ehrávání. Vymazání programu m MODE Výb r režimu p ehrávání: REPEAT (Opakování) nebo SHUFFLE (P ehrávání v náhodném po adí ) n PROG Pro disky MP3-CD: Programování stop a procházení programu o Teleskopická anténa Nastavení p íjmu VKV

8 p MP3 LINK Zásuvka pro p ipojení externího za ízení q AC MAINS Konektor pro dodanou sí ovou š ru r Dví ka p ihrádky na baterie 3 Za ínáme Výstraha Použití ovládacích prvk nebo úpravy provád ní funkcí, které jsou v rozporu se zde uvedenými informacemi, mohou zp sobit škodlivé ozá ení a nebezpe ný provoz. Vždy dodržujte správné po adí pokyn uvedených v této kapitole. Jestliže se obrátíte na spole nost Philips, budete požádání o íslo modelu a sériové íslo vašeho p ístroje. íslo modelu a sériové íslo se nacházejí na spodní stran vašeho za ízení. Napište si ísla sem: Model No. ( íslo modelu) Serial No. (sériové íslo) P ipojení st ídavého proudu Výstraha Hrozí nebezpe í poškození p ístroje! Ov te, zda nap tí v elektrické síti odpovídá nap tí, které je uvedeno na zadní nebo spodní stran jednotky. Varování Nebezpe í úrazu elektrickým proudem! P i odpojování sí ového napájení vytahujte vždy ze zdí ky konektor. Nikdy netahejte za kabel. Poznámka P ístroj nainstalujte v blízkosti elektrické zásuvky, kde budete mít k zástr ce snadný p ístup. 1 Sí ový kabel p ipojte do zásuvky AC~ MAINS na p ístroji a do sí ové zásuvky.

9 AC-MAINS Poznámka Chcete-li šet it energii: po použití nastavte vypína na volbu OFF. Instalace baterií Poznámka P ístroj m žete napájet jak bateriemi, tak st ídavým proudem. Baterie nejsou sou ástí p íslušenství, 1 Otev ete p ihrádku na baterie. 2 Vložte 6 baterií 1,5 V R14/UM-2/C a zkontrolujte podle ozna ení správnost polarity (+/-). 3 Uzav ete p ihrádku na baterie.

10 4 Použití rádia s CD P ehrávání disk CD Poznámka Nelze p ehrávat disky CD kódované pomocí technologií na ochranu autorských práv. Je možné p ehrávat komer n dostupné zvukové disky CD: Disky CD-Recordable (CD-R) Disky CD-Rewritable (CD-RW) Disky MP3-CD Disky WMA-CD 1 P epn te voli zdroje do polohy CD/USB. 2 Stiskn te a otev ete víko podava e CD. 3 Vložte disk CD potišt nou stranou nahoru. 4 Zav ete víko podava e CD. 5 Stisknutím tla ítka CD vyberte zdroj disku CD. 6 Stisknutím tla ítka spustíte p ehrávání.» Zobrazí se hlášení [ ].» Pokud chcete p ehrávání zastavit, stiskn te tla ítko.» Chcete-li p ehrávání pozastavit nebo obnovit, stiskn te tla ítko. P ehrávání ze za ízení USB Poznámka Zkontrolujte, zda USB za ízení obsahuje p ehrávatelný zvukový obsah v podporovaných formátech. 1 Vložte konektor USB na za ízení do zásuvky. 2 P epn te voli zdroje do polohy CD/USB. 3 Stisknutím tla ítka USB vyberte jako zdroj USB. 4 Stisknutím tla ítka - ALBUM + vyberete složku. 5 Stisknutím tla ítka / vyberte soubor. 6 Stisknutím tla ítka spustíte p ehrávání. Pokud chcete p ehrávání zastavit, stiskn te tla ítko. Chcete-li p ehrávání pozastavit nebo obnovit, stiskn te tla ítko.

11 Výb r stopy 1 Stisknutím tla ítka / vyberte stopu. Výb r alba Pouze pro disky MP3-CD. 1 Stisknutím tla ítka - ALBUM + otev ete album. Vyhledání pasáže ve stop 1 Stiskn te a p idržte tla ítko /.» Disk CD se rychle a ztlumen p ehrává. 2 Uvoln ním tla ítka / obnovíte normální p ehrávání. Tip Pokud vyhledávání dosáhne konce poslední stopy, disk CD se zastaví. Výb r režim p ehrávání 1 Opakovan stiskn te tla ítko MODE a vyberte režim p ehrávání: [ ] (opakovat) opakování stopy [ ALL] (opakovat vše) opakování celého CD/programu [ ] (náhodn p ehrávat) p ehrávání stop v náhodném po adí [ ] (náhodn p ehrávat vše) p ehrávání všech stop v náhodném po adí. 2 Pro návrat k normálnímu p ehrávání stiskn te opakovan tla ítko MODE, dokud se ikony p ehrávání nep estanou zobrazovat. Tip Náhodné p ehrávání nelze zvolit p i p ehrávání naprogramovaných stop. Programování po adí p ehrávání M žete naprogramovat až 20 stop v požadovaném po adí. 1 V režimu zastavení spus te stisknutím tla ítka PROG programování po adí p ehrávání.» Jsou zobrazeny nápisy [PROG] a [P01].

12 » Pro disky MP3 CD: stisknutím tla ítka - ALBUM + vyberte album. 2 Stisknutím tla ítka / vyberte stopu. 3 Stopu naprogramujete stisknutím tla ítka PROG.» Jsou zobrazeny nápisy [PROG] a [P02]. 4 Pro výb r a naprogramování všech stop zopakujte kroky 2 až 4.» Po uložení všech 20 stop již nelze vybrat žádné další stopy a na displeji se zobrazí nápis [FUL]. 5 Program p ehrajte stisknutím tla ítka. V režimu zastavení je možné procházet naprogramované stopy stisknutím a podržením tla ítka PROG. 6 Chcete-li vymazat program, stiskn te v režimu zastavení tla ítko.» Zobrazí se hlášení [CLr]. Poslech externího za ízení Prost ednictvím p ístroje lze také poslouchat MP3 p ehráva. Poznámka P ipojíte-li ke konektoru MP3 LINK externí za ízení, p epne se p ístroj automaticky na zdroj MP3 LINK. 1 Pomocí kabelu s 3,5mm konektory na obou koncích propojte konektor MP3 LINK (3,5 mm) na p ístroji a konektor sluchátek na MP3 p ehráva i. Poslech rádia 1 P epn te voli FM/MW selector na hodnotu FM nebo MW. 2 Otá ejte lad ním TUNING+/-, dokud nedosáhnete optimálního p íjmu. Tip P íjem VKV lze zlepšit vytažením, naklán ním nebo otá ením teleskopické antény, dokud není dosaženo nejlepšího p íjmu. Chcete-li zlepšit p íjem SV, oto te p ístroj jiným sm rem.

13 5 Informace o výrobku Poznámka Informace o výrobku jsou p edm tem zm n bez p edchozího upozorn ní. Rozm ry (D x Š x V) 341 mm x 236 mm x 122 mm Hmotnost 1,8 kg Napájení 9 V ss, 1,5 A V, 50/60 Hz Spot eba energie Aktivní <12 W Výstupní výkon 2 x 1 W RMS Rozsah provozní teploty -10 C - 50 C 14 F F Informace o hratelnosti USB Kompatibilní za ízení USB: Pam Flash USB (USB 2.0 nebo USB 1.1) P ehráva e Flash USB (USB 2.0 nebo USB 1.1) Pam ové karty (Je nutná p ídavná te ka karet vhodná pro tento p ístroj.) Podporované formáty: USB nebo formát pam ových soubor FAT12, FAT16, FAT32 (velikost oddílu: 512 bajt ) P enosová rychlost MP3: Kb/s a prom nlivá p enosová rychlost WMA v9 nebo starší Hloubka adresá maximáln do 8 úrovní Po et alb/složek: maximáln 99 Po et skladeb/titul : maximáln 999 ID3 tag v2.0 nebo nov jší Názvy soubor v kódování Unicode UTF8 (maximální délka: 128 bajt )

14 Nepodporované formáty: Prázdná alba: prázdné album je album, které neobsahuje soubory MP3/ WMA a nezobrazí se na displeji. Nepodporované formáty soubor jsou p esko eny. Nap íklad dokumenty Word (.doc) nebo soubory MP3 s p íponou.dlf jsou ignorovány a nep ehrají se. Audiosoubory AAC, WAV a PCM Soubory WMA chrán né technologií DRM (.wav,.m4a,.m4p,.mp4,.aac) Soubory WMA ve formátu Lossless 6 ešení problém ešení problém Varování Neodstra ujte kryt za ízení. Pokud chcete zachovat platnost záruky, neopravujte systém sami. Jestliže dojde k problém m s tímto p ístrojem, zkontrolujte p ed kontaktováním servisu následující možnosti. Pokud problém není vy ešen, navštivte webové stránky spole nosti Philips ( V p ípad kontaktu spole nosti Philips bu te v blízkosti za ízení a m jte k dispozici íslo modelu a sériové íslo. Nefunguje napájení Zkontrolujte, že je sí ový kabel bezpe n p ipojený. Ujist te se, že je v p ívodu sí ového napájení proud. Zkontrolujte, že jsou baterie správn vložené. Bez zvuku Upravte hlasitost. P ehrávaná stopa musí mít kompatibilní formát. Displej nepracuje správn./nereaguje na žádný ovládací prvek. 1 Odpojte sí ový kabel. 2 Po n kolika sekundách sí ový kabel p ipojte.

15 Disk nelze p ehrát Disk musí být vložen ozna enou stranou nahoru.. Disk otírejte had íkem od st edu p ímo k okraj m. Tento disk je pravd podobn poškozený. K p ehrání použijte jiný disk. Zkontrolujte, zda se jedná o nalizovaný disk CD/CD-R/CD-RW. Laserová optika musí být istá. Disk CD nem že být kódován technologiemi na ochranu autorských práv. Disk CD p eskakuje stopy. Zkontrolujte, že disk není poškozený nebo špinavý. Zkontrolujte, že je deaktivován režim programování nebo náhodného p ehrávání. Za ízení USB nebo karta SD/MMC není podporována. Za ízení USB nebo karta SD/MMC není kompatibilní s p ístrojem. Zkuste jiné.

16 2009 Koninklijke Philips Electronics N.V. All rights reserved. Document order number: AZ1837_12_UM_V1.2

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1137. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1137. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1137 CS Příručka pro uživatele a b c d e l k j i h g f m o n CS 1 Důležité informace Bezpečnost Zapamatujte si tyto bezpečnostní symboly

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1837 CS P íru ka pro uživatele a b c d e f n m l k j i h g o AC-MAINS r q p CS 1 D ležité informace Bezpe nost Zapamatujte si tyto bezpe

Více

Příručka pro uživatelei

Příručka pro uživatelei Rádi vám vždy pomůžeme Zaregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na stránkách www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte společnost Philips AZ420/12 Příručka pro uživatelei Obsah 1 Důležité informace

Více

Portable radio. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at. Uživatelský manuál AE2730

Portable radio. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at. Uživatelský manuál AE2730 Portable radio AE2730 Register your product and get support at www.philips.com/welcome Uživatelský manuál 1 3 2 1 5 4 6 7 0 8 9 2 Česky Gratulujeme vám k nákupu a vítáme vás u společnosti Philips! Chcete-li

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome PD7020 P íru ka pro uživatele EL PL Instrukcja obs ugi PT Manual do utilizador FI Käyttöopas RU HU Felhasználói kézikönyv SK Príru ka užívate

Více

Register your product and get support at DC220. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at DC220. Příručka pro uživatele Register your product and get support at DC220 CS Příručka pro uživatele CS 1 Důležité informace Bezpečnost Důležité bezpečnostní pokyny a Přečtěte si tyto pokyny. b Pokyny si uložte k pozdějšímu nahlédnutí.

Více

CS Příručka pro uživatele. HU Felhasználói kézikönyv. PL Instrukcja obsługi. DA Brugervejledning. EL Εγχειρίδιο χρήσης. RU Руководство пользователя

CS Příručka pro uživatele. HU Felhasználói kézikönyv. PL Instrukcja obsługi. DA Brugervejledning. EL Εγχειρίδιο χρήσης. RU Руководство пользователя Register your product and get support at www.philips.com/welcome FWM400D Příručka pro uživatele DA Brugervejledning EL Εγχειρίδιο χρήσης HU Felhasználói kézikönyv PL Instrukcja obsługi RU Руководство пользователя

Více

PL Instrukcja obsługi. CS Příručka pro uživatele. EL Εγχειρίδιο χρήσης. PT Manual do utilizador. Käyttöopas. RU Руководство пользователя

PL Instrukcja obsługi. CS Příručka pro uživatele. EL Εγχειρίδιο χρήσης. PT Manual do utilizador. Käyttöopas. RU Руководство пользователя Register your product and get support at www.philips.com/welcome MCM207/12 Příručka pro uživatele EL Εγχειρίδιο χρήσης PL Instrukcja obsługi PT Manual do utilizador FI Käyttöopas RU Руководство пользователя

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme OST690. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme OST690. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte společnost Philips OST690 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 3 2

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT30/00. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT30/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT30/00 Příručka pro uživatele a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Důležité informace Bezpečnost Důležité bezpečnostní pokyny Respektujte

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Zaregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na stránkách www.philips.com/welcome AE1125 CS Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 3 2 Vaše přenosné rádio 4 Obsah dodávky 4 Napájení 4 Vypnutí

Více

Straightener. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8361/00. CS Příručka pro uživatele

Straightener. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8361/00. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8361/00 CS Příručka pro uživatele a b c d e + -- --- f g h i j k l Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme AT10. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme AT10. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips AT10 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 2 2

Více

PL Instrukcja obsługi 73. PT Manual do utilizador 89. RU Руководство пользователя 105. SK Príručka užívateľa 125

PL Instrukcja obsługi 73. PT Manual do utilizador 89. RU Руководство пользователя 105. SK Príručka užívateľa 125 Register your product and get support at www.philips.com/welcome PD7022 Příručka pro uživatelei 5 EL Εγχειρίδιο χρήσης 21 FI Käyttöopas 39 HU Felhasználói kézikönyv 55 PL Instrukcja obsługi 73 PT Manual

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Clock Radio Register your product and get support at www.philips.com/welcome Руководство пользователя Příručka pro uživatele Príručka užívateľa Felhasználói kézikönyv AJ3231 & % # ^ @! 0 4 9 7 8 $ 6 3

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Register your product and get support at AJ5000 CS Příručka pro uživatele PRESE T A CLOCK SET SET SET TIME HR TU NIN G M IN PR OG SCAN SLEEP C OLO R R ADI O R E P E AT B R I G H T N E S A L A R M S C O

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT50 BT25. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT50 BT25. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips BT50 BT25 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace

Více

Nova AVR 500 Nova AVR 625 Nova AVR 1250

Nova AVR 500 Nova AVR 625 Nova AVR 1250 w w w. e a t o n. c o m Nova AVR 625 Nova AVR 1250 UPS - zdroj nepřerušeného napájení zálohovaného z baterie Instalační a uživatelská příručka DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Čtěte před instalací produktu!

Více

Vaše uživatelský manuál PHILIPS MCM302 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3441826

Vaše uživatelský manuál PHILIPS MCM302 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3441826 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8665. Dynamic Volume Brush. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8665. Dynamic Volume Brush. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8665 Dynamic Volume Brush CS Příručka pro uživatele A B C D E F G H I Čeština 1 Úvod Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli

Více

SK Príru ka užívate a

SK Príru ka užívate a Register your product and get support at www.philips.com/welcome PET741D/12 P íru ka pro uživatelei EL PL Instrukcja obs ugi PT Manual do utilizador FI Käyttöopas RU HU Felhasználói kézikönyv SK Príru

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č. 64 61 50 Úvod Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši důvěru a za nákup našeho malého bezdrátového pokojového a venkovního teploměru. Tento přístroj dokáže přijímat signály naměřené

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme AE2600. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme AE2600. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips AE2600 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 2

Více

Návod k obsluze. BluSpeaker. Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem

Návod k obsluze. BluSpeaker. Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem Návod k obsluze BluSpeaker Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem 1 1 Předmluva Tato příručka vám pomůže vhodně a bezpečně používat váš BluSpeaker 11 Kdo by si měl tento návod přečíst Příručka je

Více

Register your product and get support at AZ1627/12. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at   AZ1627/12. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1627/12 Příručka pro uživatele 1 Důležité informace Bezpečnost Čeština Důležité bezpečnostní pokyny a Přečtěte si tyto pokyny. b Pokyny

Více

Register your product and get support at AZ1838. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at   AZ1838. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1838 CS Příručka pro uživatele a b c d e f n m l k j i h g o AC-MAINS r q p CS 1 Důležité informace Bezpečnost Zapamatujte si tyto bezpečnostní

Více

CT-V1. Camera Pan Table (otočný stojánek pod videokameru) Návod k použití

CT-V1. Camera Pan Table (otočný stojánek pod videokameru) Návod k použití CT-V1 Camera Pan Table (otočný stojánek pod videokameru) Návod k použití POZNÁMKY Toto zařízení bylo testováno a shledáno v souladu s limity pro digitální zařízení třídy B, podle části 15 pravidel FCC.

Více

Uživatelský manuál. Klešťový multimetr AC/DC MS2101. Obsah

Uživatelský manuál. Klešťový multimetr AC/DC MS2101. Obsah 9. Automatické vypnutí Pro prodloužení životnosti baterie je poskytována funkce automatického vypínání. V případě nečinnosti (ovládání tlačítek), změny rozsahu po dobu 15 minut se multimetr automaticky

Více

Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60. Obsah Strana. 1. Úvod

Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60. Obsah Strana. 1. Úvod Převodní (předřadný) transformátor AT-400 NV (AT 400 VA) Obj. č.: 51 13 60 Obsah Strana 1. Úvod... 2 2. Účel použití transformátoru... 3 3. Bezpečnostní předpisy... 4 4. Součásti transformátoru... 5 Přední

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 CS Příručka pro uživatele Čeština 1 Úvod Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Register your product and get support at AZ1046/12. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at  AZ1046/12. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1046/12 CS Příručka pro uživatele CS 1 Důležité informace Bezpečnost Důležité bezpečnostní pokyny a Přečtěte si tyto pokyny. b Pokyny

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 85 20 03

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 85 20 03 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 85 20 03 Účel použití nabíječky Tato nabíječka, kterou zapojíte do síťové zásuvky se střídavým napětím 230 V, slouží k nabíjení automobilových nebo motocyklových baterií (olověných

Více

Instalační příručka. Barevný monitor LCD

Instalační příručka. Barevný monitor LCD Instalační příručka Barevný monitor LCD Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE

ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRICKÁ VYHŘÍVACÍ DEKA NÁVOD K OBSLUZE CZ Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

Pistole PlayStation Move

Pistole PlayStation Move CS Pistole PlayStation Move Návod k použití CECHYA-ZRA1E 7017291 Názvy součástí Pohled ze strany SELECT Horní kryt Západka RELEASE Volič režimu střelby Vysunovací pažba Vodítko hlavně Držák pump-action

Více

Návod k obsluze StereoMan 2

Návod k obsluze StereoMan 2 Návod k obsluze StereoMan 2 2.4 GHz bezdrátová sluchátka 1 1. Obsah. 1 Obsah 2 2 Rozsah dodávky / popis zařízení 3 3. Prosím, přečtěte si jako první 4 3.1 Provozní prostředí 4 3.2 Prohlášení výrobce 4

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 CS Příručka pro uživatele HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme vás mezi uživateli

Více

PowerBox Slim 2500. Přenosná baterie Colorovo

PowerBox Slim 2500. Přenosná baterie Colorovo Přenosná baterie Colorovo PowerBox Slim 2500 2 Návod k obsluze přístroje Děkujeme, že jste si koupili přenosnou energetickou banku Colorovo PowerBox Slim 2500. Jsme si jisti, že splní vaše očekávání. Než

Více

Basový zesilovač CD-100B. Obj. č.: 36 78 42

Basový zesilovač CD-100B. Obj. č.: 36 78 42 Basový zesilovač CD-100B Obj. č.: 36 78 42 2 Obsah: ÚVOD... 2 SPRÁVNÉ POUŽÍVÁNÍ... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 POPIS FUNKCÍ... 4 UVEDENÍ DO PROVOZU... 4 PŘIPOJENÍ BASOVÉ KYTARY...5 PŘIPOJENÍ NA ELEKTRICKOU

Více

Návod k obsluze. Klešťový měřící přístroj únikového proudu FLUKE 360. Říjen 2006 2006 Fluke Corporation. Všechna práva vyhrazena.

Návod k obsluze. Klešťový měřící přístroj únikového proudu FLUKE 360. Říjen 2006 2006 Fluke Corporation. Všechna práva vyhrazena. Návod k obsluze Klešťový měřící přístroj únikového proudu FLUKE 360 Říjen 2006 2006 Fluke Corporation. Všechna práva vyhrazena. Bezpečnostní informace Čtěte nejdříve Bezpečnostní informace Abyste se vyhnuli

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT2200. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme BT2200. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips BT2200 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 2

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 33 57

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 33 57 NÁVOD K OBSLUZE Verze 02/04 Obj. č.: 30 33 57 Toto praktické ultramalé a lehké rádio se středními a velmi krátkými vlnami schováte do kterékoliv kapsy u kalhot. Připojíte-li k tomuto rozhlasovému přijímači

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 51 04 28

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 51 04 28 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 51 04 28 Obsah Strana ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 POPIS FUNKCE NABÍJEČKY... 4 KONTROLA NABÍJENÍ POMOCÍ SVÍTIVÝCH DIOD... 4 DŮLEŽITÉ POZNÁMKY KE ZPŮSOBU NABÍJENÍ... 5 OBSLUHA

Více

Sklokeramická deska PVD 830 N. Návod k obsluze

Sklokeramická deska PVD 830 N. Návod k obsluze Sklokeramická deska PVD 830 N Návod k obsluze 1 Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Čas/Časovač/Odpočítávání Indikátor rozšířené zóny Zapnutí/vypnutí a zobrazení varné zóny Tlačítko Memory (paměť) Zóna časovače Tlačítka

Více

HM-5021. Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ. česky. Vysoušeč vlasů HM-5021

HM-5021. Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ. česky. Vysoušeč vlasů HM-5021 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5021 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Prodlužovačka se 6 zásuvkami ovládaná rádiovým signálem v pásmu 433 MHz

Prodlužovačka se 6 zásuvkami ovládaná rádiovým signálem v pásmu 433 MHz NÁVOD K OBSLUZE Prodlužovačka se 6 zásuvkami ovládaná rádiovým signálem v pásmu 433 MHz Obj. č.: 61 31 18 Ideální pro Vaše video nebo audio zařízení. Před prvním použitím prodlužovačky si pozorně přečtěte

Více

Samsung Smartphone STOLNÍ DOKOVACÍ STANICE

Samsung Smartphone STOLNÍ DOKOVACÍ STANICE Samsung Smartphone STOLNÍ DOKOVACÍ STANICE Vyobrazení uvedená v této uživatelské příručce slouží pouze pro ilustraci. Skutečný vzhled výrobků se může lišit. Popis stolní dokovací stanice Tuto stolní dokovací

Více

Bezdrátová sada s klávesnicí a myší. Stručný návod k použití WUR - 0108T

Bezdrátová sada s klávesnicí a myší. Stručný návod k použití WUR - 0108T Bezdrátová sada s klávesnicí a myší WUR - 0108T Obsah Začínáme....................................................... 1 Funkce......................................................... 1 Příprava klávesnice,

Více

BECK-O-TRONIC 5. Provedení: Centronic. Návod na montáž a obsluhu. Řídicí jednotka vrat

BECK-O-TRONIC 5. Provedení: Centronic. Návod na montáž a obsluhu. Řídicí jednotka vrat BECK-O-TRONIC 5 Provedení: Centronic cs Návod na montáž a obsluhu Řídicí jednotka vrat Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více

Uživatelská příručka ACR-3280. Radiobudík (Před použitím si pečlivě přečtěte návod)

Uživatelská příručka ACR-3280. Radiobudík (Před použitím si pečlivě přečtěte návod) ACR-3280 Radiobudík (Před použitím si pečlivě přečtěte návod) Návod k obsluze je možné stáhnout ve formátu PDF: http://hu.akai-atd.com/uzivatelska-prirucka 1 1. ON/OFF: Tlačítko pro zapnutí a vypnutí zařízení,

Více

Odložte si tento návod pro použití v budoucnosti. Odevzdejte jej také p ípadnému novému majiteli spot ebi e.

Odložte si tento návod pro použití v budoucnosti. Odevzdejte jej také p ípadnému novému majiteli spot ebi e. Vážený zákazník, P ed uvedením Vaší nové chladni ky/mrazáku do provozu si p e t te d kladn tyto pokyny. Obsahují d ležité informace pro bezpe né použití, instalaci a údržbu spot ebi e. Odložte si tento

Více

Digitální album návod k použití

Digitální album návod k použití Digitální album návod k použití ALBUM je schopné stahovat (nahrávat) fotografie přímo z digitálního fotoaparátu bez použití počítače. Pojme více než 20 tisíc fotografií ve formátu JPG, optimalizovaných

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte společnost Philips PD9010 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 3

Více

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Latitude E5430 pohled zepředu a zezadu Obrázek

Více

Návod na použití. IC-908fdgr/ IC-108fdgr/ IC-133fdgr. TFT-LCD výklopný displej. se zabudovaným DVD přehrávačem, USB/SD čtečkou

Návod na použití. IC-908fdgr/ IC-108fdgr/ IC-133fdgr. TFT-LCD výklopný displej. se zabudovaným DVD přehrávačem, USB/SD čtečkou Návod na použití IC-908fdgr/ IC-108fdgr/ IC-133fdgr TFT-LCD výklopný displej se zabudovaným DVD přehrávačem, USB/SD čtečkou Upozornění k provozu zařízení Přečtěte si pozorně všechna upozornění a instrukce,

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Příručka pro uživatele 1 Důležité informace Bezpečnost Důležité bezpečnostní pokyny Respektujte všechna upozornění. Dodržujte

Více

A. Bezpečnostní pokyny: POZOR: pokud je přístroj zapojen do zásuvky, pro zabránění požáru - nevystavujte přístroj dešti nebo vodě.

A. Bezpečnostní pokyny: POZOR: pokud je přístroj zapojen do zásuvky, pro zabránění požáru - nevystavujte přístroj dešti nebo vodě. DIGITALNI RADIO DAB+ "RETRO STYL" Děkujeme vám, že jste se rozhodli pro koupi tohoto produktu. Přečtěte si pečlivě tento návod, než se rozhodnete přístroj použít a uschovejte tento návod pro případné použití.

Více

Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití

Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití Stolní lampa JETT-677 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 POPIS PŘÍSTROJE A JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 NEŽ ZAČNETE PŘÍSTROJ POUŽÍVAT... 5 INSTALACE... 5 NASTAVENÍ ČASU A BUDÍKU...

Více

JBY 52. z Ohřívač lahví a dětské stravy Návod k použití. Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.

JBY 52. z Ohřívač lahví a dětské stravy Návod k použití. Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer. CZ JBY 52 z Ohřívač lahví a dětské stravy Návod k použití Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.de Česky Obsah 1 K seznámení... 2 2 Vysvětlení symbolů...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 03 39

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 03 39 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 03 39 Aktivní superhloubkový reproduktor (anglicky subwoofer ) pro domácí kino - sice s malými kompaktními rozměry, avšak s úžasným výkonem v provedení technologie Downfire,

Více

Záloha a obnovení Uživatelská příručka

Záloha a obnovení Uživatelská příručka Záloha a obnovení Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této

Více

Návod k obsluze. Vysavač MC E8001, MC E8003, MC 8005

Návod k obsluze. Vysavač MC E8001, MC E8003, MC 8005 Návod k obsluze Vysavač MC E8001, MC E8003, MC 8005 1 Při čtení návodu si nechejte otevřené stránky 3 a 4, abyste mohli snadněji identifikovat jednotlivé součásti. Doporučujeme, abyste před použitím spotřebiče

Více

NÁVOD K OBSLUZE SKARTOVAČKY

NÁVOD K OBSLUZE SKARTOVAČKY NÁVOD K OBSLUZE SKARTOVAČKY a Záruční list CS 3115 CD 1 OPUS Děkujeme, vybrali jste si skartovací stroj OPUS. Můžete si být jistí, že jste zvolili správně. Před použitím přečtěte návod na obsluhu a řiďte

Více

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD Uživatelská příručka 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD Obsah Bezpečnostní opatření 3 Připojení a nastavení 4 Přední panel a OSD ovládání 6 Tabulka výchozího nastavení 7 Specifikace 8 Technická podpora 9 Detail

Více

VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM. Návod Na instalaci a obsluhu

VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM. Návod Na instalaci a obsluhu Bollard VÝSUVNÝ SLOUP DO 600MM Návod Na instalaci a obsluhu Model MPIE2 bez osvělení led MPIE10 s osvětlením led MotoR WiNG400 WiNG400 Napájecí napětí 12vdc 12vdc Jmenovitý výkon 60 W 60 W Příkon 1,2 a

Více

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 CZ EŠTINA BEZPE NOSTNÍ P EDPISY SYMBOLY Na za ízení jsou umíst ny následující symboly upozor ující na bezpe

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 48 17 17

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 48 17 17 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 48 17 17 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup naší soupravy akumulátorového holícího strojku a malého rádia VKV (88 108 MHz) se snadnou obsluhou (s automatickým

Více

PT User manual 3. PL Brugervejledning 77. CS Manuale utente 97. SV Mode d emploi 21. EL Användarhandbok 37. SK Gebruiksaanwijzing 115

PT User manual 3. PL Brugervejledning 77. CS Manuale utente 97. SV Mode d emploi 21. EL Användarhandbok 37. SK Gebruiksaanwijzing 115 Register your product and get support at www.philips.com/welcome DC291 PT User manual 3 SV Mode d emploi 21 EL Användarhandbok 37 RU Benutzerhandbuch 57 PL Brugervejledning 77 CS Manuale utente 97 SK Gebruiksaanwijzing

Více

Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05207AB -11/13-01 GF Niky 1000/1500 CZ CZ 3 2 Niky 1000/1500 OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání a signalizace

Více

FM vysílač DNT MusicFly Select. Obj. č.: 37 22 23. Obsah. 1. Úvodem

FM vysílač DNT MusicFly Select. Obj. č.: 37 22 23. Obsah. 1. Úvodem FM vysílač DNT MusicFly Select Obj. č.: 37 22 23 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup FM vysílače DNT. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

Česky. Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení

Česky. Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení Česky Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení Bezpečnostní informace Nebezpečí smrtelného zranění kabelem - děti se mohly zaplést v kabelech a uškrtit se. -

Více

STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-03

STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-03 STIGA VILLA 92 M 107 M 8211-3037-03 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L L+R Z X Y 11. 12. W V 3 ESKY CZ SYMBOLY Na za ízení jsou umíst ny následující symboly upozor ující na opat ení

Více

Stolní hodiny s projekcí WT480

Stolní hodiny s projekcí WT480 Stolní hodiny s projekcí WT480 Instalace: Pro nejlepší kvalitu signálu hodin a rádia umístěte radiobudík do blízkosti okna a daleko od kovových předmětů, AC/DC adaptérů a jiných zdrojů rušení. Zapojte

Více

Vaše uživatelský manuál PHILIPS NTRX100/12 http://cs.yourpdfguides.com/dref/5633391

Vaše uživatelský manuál PHILIPS NTRX100/12 http://cs.yourpdfguides.com/dref/5633391 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

DEMINERALIZAČNÍ FILTR Návod k použití

DEMINERALIZAČNÍ FILTR Návod k použití English Česky DEMINERALIZAČNÍ FILTR Návod k použití Dem 10 1 Dem 10 DEMINERALIZAČNÍ FILTR NÁVOD K POUŽITÍ Vážený zákazníku, Chtěli bychom Vám tímto poděkovat za zakoupení našeho Demineralizačního filtru

Více

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách.

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. Připojení k PC je pomocí USB konektoru na rekordéru, z PC je rekordér

Více

Návod k montáži a obsluze RJ 10

Návod k montáži a obsluze RJ 10 Návod k montáži a obsluze RJ 10 VŠEOBECNÉ INFORMACE Je striktně zakázané kopírovat nebo rozmnožovat tento Návod k montáži a obsluze, bez písemného souhlasu výrobce. Překlad do dalších jazyků celku nebo

Více

HBG 60 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze

HBG 60 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze HBG 60 ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 POPIS Odsavač par lze instalovat ve filtrační nebo odtahové verzi. Filtrační verze (obr. 1) odsavač odsává vzduch z kuchyně nasycený párami a zápachy, čistí

Více

1 Symboly. 5 Sféry odpovědnosti

1 Symboly. 5 Sféry odpovědnosti A 1 2 B 3 G H 4 C 7 5 6 I J D 8 9 10 11 12 13 12 13 K 14 E F 1 Symboly 1.1 Výstražná upozornění Výstražná upozornění se podle druhu nebezpečí rozlišují pomocí následujících signálních slov: Pozor varuje

Více

SA-40. Zesilovač pro mobilní telefon

SA-40. Zesilovač pro mobilní telefon SA-40 Zesilovač pro mobilní telefon Stručný přehled 1) Tlačítko Ticho 2) LED indikátor zapnutí volby MUTE (Ticho) 3) Tlačítko pro přijetí hovoru 4) LED indikátor zapnutí 5) Reproduktor 6) Indikátor stavu

Více

BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY NÁSTROJ POUŽÍVEJTE AŽ PO DŮKLADNÉM PŘEČTENÍ NÁSLEDUJÍCÍ ČÁSTI. Pro adaptér napájení

BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY NÁSTROJ POUŽÍVEJTE AŽ PO DŮKLADNÉM PŘEČTENÍ NÁSLEDUJÍCÍ ČÁSTI. Pro adaptér napájení BEZPEČNOSTNÍ ZÁSADY NÁSTROJ POUŽÍVEJTE AŽ PO DŮKLADNÉM PŘEČTENÍ NÁSLEDUJÍCÍ ČÁSTI Pro adaptér napájení Tento adaptér napájení je určen výhradně k použití se zařízeními NEXO. Nepoužívejte jej pro žádné

Více

AXIgo NÁVOD K OBSLUZE

AXIgo NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Úvod Nabíječe řady AXIgo jsou určeny pro průmyslové aplikace, přednostně pro nabíjení trakčních baterií (olověných s tekutým elektrolytem) elektrických vysokozdvižných vozíků a zařízení

Více

ST-PS1250. Osobní váha Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-PS1250. Osobní váha Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-PS1250 Osobní váha Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

NÁVOD K OBSLUZE OBCHODNÍ VÁHA. řady. Strana 1. Prodejce:

NÁVOD K OBSLUZE OBCHODNÍ VÁHA. řady. Strana 1. Prodejce: NÁVOD K OBSLUZE Strana 1 OBCHODNÍ VÁHA řady Prodejce: Strana 2 ÚVOD, ZÁKLADNÍ POKYNY K POUŽÍVÁNÍ VÁHY Pokud chcete, aby Vám Vaše váha sloužila spolehlivě a k Vaší spokojenosti, prostudujte prosím tento

Více

Montážní a servisní pokyny

Montážní a servisní pokyny Montážní a servisní pokyny Bitte für künftige Verwendung aufbewahren Please retain for future use Prosíme uschovejte pro budoucí použití Bypass Niveaustandanzeiger Bypass level sensors Obtokový hladinoměr

Více

Reproduktorový systém SX-DD3 NÁVOD K POUŽITÍ

Reproduktorový systém SX-DD3 NÁVOD K POUŽITÍ STANDBY/ON Reproduktorový systém SX-DD3 NÁVOD K POUŽITÍ Bezpečnostní upozornění POZOR!!! Před sejmutím krytu nutno vyjmout vidlici síťového přívodu ze zásuvky. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona

Více

Kuchyňská digestoř. Návod k obsluze

Kuchyňská digestoř. Návod k obsluze Kuchyňská digestoř Návod k obsluze ENGL IS ČESKY OBSAH strana 1. Úvod 8 2. Bezpečnostní doporučení 8 3. Pokyny k instalaci 9 4. Provoz a údržba 10 5. Technická pomoc 11 6. Odstavení z provozu, likvidace

Více

Dálkové ovládání HP Media remote control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka

Dálkové ovládání HP Media remote control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Dálkové ovládání HP Media remote control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows a Windows Vista jsou registrované ochranné známky

Více

Model: DO BERA8637 AUTORÁDIO/MP3 PŘEHRÁVAČ (S KONEKTOREM USB A ČTEČKOU KARET SD) NÁVOD K OBSLUZE

Model: DO BERA8637 AUTORÁDIO/MP3 PŘEHRÁVAČ (S KONEKTOREM USB A ČTEČKOU KARET SD) NÁVOD K OBSLUZE Model: DO BERA8637 AUTORÁDIO/MP3 PŘEHRÁVAČ (S KONEKTOREM USB A ČTEČKOU KARET SD) NÁVOD K OBSLUZE ----- PŘED POUŽITÍM SI POZORNĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K OBSLUZE ----- 1 NÁVOD K OBSLUZE OBSAH 2 PODĚKOVÁNÍ

Více

NÁHLAVNÍ SOUPRAVA. pro akumulátor

NÁHLAVNÍ SOUPRAVA. pro akumulátor NÁHLAVNÍ SOUPRAVA LEGENDA KE SCHÉMATU ZÁKLADNÍ JEDNOTKA NÁHLAVNÍ SOUPRAVA 1 Posuvný přepínač Tx (A-D) 18 Mikrofon 2 Posuvný přepínač Rx (1-4) 19 Reproduktor 3 Hlasitost hovoru NAHORU 20 Tlačítko Mluvit

Více

ELEKTRICKÝ PŘENOSNÝ KOVEKTOR

ELEKTRICKÝ PŘENOSNÝ KOVEKTOR ELEKTRICKÝ PŘENOSNÝ KOVEKTOR Strana 1 INSTRUKCE K PROVOZU Před snahou zapnout konvektor nebo na něm vykonat údržbu si pečlivě přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní pokyny. Nedodržení pokynů

Více

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops.

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops. Hodinky s kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu www.spyshops.cz stránka 1 1. Popis tlačítek A. Tlačítko on/off a pro pořízení záznamu, fotografie

Více

Návod k obsluze. s informacemi o údržbě. Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ

Návod k obsluze. s informacemi o údržbě. Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ s informacemi o údržbě Fourth Edition Second Printing Part No. 82297CZ Čtvrté vydání Druhý tisk Důležité Před zahájením provozu stroje si důkladně přečtěte pravidla bezpečnosti práce a pokyny k obsluze

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme AZ1837. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme AZ1837. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte společnost Philips AZ1837 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 2

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Obsah. Upozornění...2 ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKY O LCD MONITORECH...3. Obsah balení...3. Návod k instalaci...4. Montáž monitoru...4. Odpojení monitoru...

Obsah. Upozornění...2 ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKY O LCD MONITORECH...3. Obsah balení...3. Návod k instalaci...4. Montáž monitoru...4. Odpojení monitoru... Obsah Upozornění...2 ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKY O LCD MONITORECH...3 Obsah balení...3 Návod k instalaci...4 Montáž monitoru...4 Odpojení monitoru...4 Nastavení úhlu pohledu...4 Připojení zařízení...5 Zapnutí přívodu

Více

Bezdrátový vysílač DECT. Návod k instalaci a obsluze

Bezdrátový vysílač DECT. Návod k instalaci a obsluze Bezdrátový vysílač DECT Návod k instalaci a obsluze Důležité informace Děkujeme vám za zakoupení bezdrátového vysílače DECT Panasonic. Vysílač je kompatibilní s těmito systémy Panasonic (nejsou součástí

Více

AXIon NÁVOD K OBSLUZE

AXIon NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Úvod Nabíječe řady AXIon jsou určeny pro jednodušší průmyslové staniční aplikace - nabíjení a udržování v nabitém stavu staničních baterií (olověných, v určitých případech i alkalických),

Více

Stolní automatický výrobník ledu

Stolní automatický výrobník ledu Stolní automatický výrobník ledu HZB-12/A HZB-12/SA Návod k použití Je důležité, abyste si tento návod před použitím pečlivě prostudovali a stroj používali dle tohoto návodu. Obsah TABLE OF CONTENTS Důležité

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 866666

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 866666 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 866666 Děkujeme, že jste si zakoupili tuto automatickou nabíječku VC 7000. Je určená pro nabíjení olověných, gelových i kalciových akumulátorů s kapacitou nad 14Ah, resp. 25Ah.

Více