LETNÍ TÁBORY aktualizace k Všechny nabízené letní tábory jsou příměstské, bližší info k táborům na webových stránkách

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LETNÍ TÁBORY 2016. aktualizace k 20. 6. 2016. Všechny nabízené letní tábory jsou příměstské, bližší info k táborům na webových stránkách"

Transkript

1 LETNÍ TÁBORY 2016 Dům dětí a mládeže ASTRA Zlín, příspěvková organizace, Zlín ddmastra@ddmastra.cz, aktualizace k Všechny nabízené letní tábory jsou příměstské, bližší info k táborům na webových stránkách 01 SPORTOVNÍ florbal, turistika od 8 let Kč Milan Rábek CYKLOTÁBOR Kolem Zlína na kolech let Kč Milan Rábek MALÝ CESTOVATEL 7-14 let Kč Monika Hiblerová TAJEMSTVÍ VILY TOMÁŠE BATI od 8 let Naďa Klímková KYNOLOGICKÝ od 8 let Jana Mašková TVOŘIVÝ Družstevní ulice od 6 let Ivana Vladíková TANCOVÁNÍ S LATINOU od 9 let Ivana Vladíková TANEČNÍ STREET DANCE, ORIENT od 8 let Ivana Vladíková MALÝ, ALE ŠIKOVNÝ od 3 do 6 let Michaela Martincová CHOVATELÉ A TERARISTI 7-15 let Kristýna Hájková VÝTVARNÝ TVOŘIVÝ Magdalena Vanďurková SPORTOVNÍ I. Březolupy od 4 let Kč Jana Mašková MIX DANCE 3-6 let Kč Michaela Raková SPORTOVNÍ II. Březolupy od 4 let volná místa Kč Jana Mašková RUČNÍ DESIGN od 8 let Michaela Martincová TÁBOR PANA MOZKOLAMA logický tábor od 8 let Kč Kristýna Hájková KYNOLOGICKÝ od 8 let Jana Mašková VÝTVARNÝ 7-10 let Draha Večerková HRY BEZ HRANIC od absolvované 1. tř Ivana Vladíková TANCOVÁNÍ S MÍŠOU 3-6 let Michaela Raková DRAMATICKÝ TÁBOR od 8 let Kč Michaela Martincová v 1 TRAMPOLÍNY A SPORT od absolvované 1. tř Ivana Vladíková CHOVATELÉ A TERARISTI 7-15 let Kristýna Hájková POČÍTAČOVÝ NA UTB od 12 let Naďa Klímková INDIÁNSKÝ HOSTIŠOVÁ od absolvované 1. tř Magdalena Vanďurková OLYMPIJSKÉ HRY Mysločovice od absolvované 1.tř. ŠACHOVÝ 7-14 let volná místa volná místa CHOVATELÉ A TERARISTI III volných míst 31 2v1 SPORTOVNĚ TVOŘIVÝ SEBEOBRANA Kč 1400 Kč Magdalena Vanďurková Monika Hiblerová Ivana Vladíková Kristýna Skoková Ivana Vladíková * Dotace 100 Kč z MMZ pro děti s trvalým bydlištěm velký Zlín (dotace bude odečtena z uvedené ceny tábora)

2

3 1. SPORTOVNÍ florbal, turistika Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 16:00 (16:30) hod Tábor pro zdatné sportovce, děti od 7 do 15 let Sportovní tábor se zaměřením na florbal a turistiku. Florbal v tělocvičně 1. ZŠ a 11. ZŠ. Turistika - výšlap na Zbožáky, Malenovický hrad - Zlín. Bowling, Playstation party. Cena: 1.200,- Kč Cena zahrnuje: přesnídávky, obědy, svačiny, pitný režim, jízdné, vstupné, materiál Vedoucí tábora: Milan Rábek KONTAKT NA GARANTA: milan.rabek@ddmastra.cz, mob.: Fotky z loňského tábora set=a &type=3 2. CESTOVATEL - TURISTA Termín: Místo konání: budova na Tyršově nábřeží 801, 8:00 15:30 hod ( čas a místo zakončení dne bude každý den upřesněno podle denního programu a předpokládaného příjezdu ) Tábor pro děti od 8 let. Pojeďte se s námi podívat na zajímavá a nejvíce navštěvovaná turistická místa v Brně, Ostravě, Olomouci. Navštívíme letecké muzeum v Kunovicích, v jednání je naučná stezka a vzdušný chodník v Beskydech. Na táboře nebudou chybět ani hry a bowling. Podrobný program bude upřesněn do konce března. Cena: 2000,- V ceně je zahrnuto veškeré vstupné, jízdné, pedagogický dozor, oběd a pitný režim. Vedoucí tábora: Iva Vladíková, Tereza Strojilová KONTAKT NA GARANTA: i.vladikova@ddmastra.cz, mob.:

4 3. CYKLOTÁBOR Kolem Zlína na kolech Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 16:00 (18:00) hod Tábor pro zdatné bajkery, děti od 12 do 16 let Sportovní tábor se zaměřením na cykloturistiku. Každodenní vyjížďky na kolech do okolí Zlína. Trasy km. Páteční rozlučkový bowling na 9evítce. Cena: 1.200,- Kč Cena zahrnuje: přesnídávky, obědy, svačiny, pitný režim, jízdné, vstupné, materiál Vedoucí tábora: Milan Rábek KONTAKT NA GARANTA: mob.: Fotky z loňského cyklotábora set=a &type=3 4. MALÝ CESTOVATEL Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod, navštěvované lokality Tábor pro děti od 7 do 14 let. Pojeďte se s námi podívat do Pevnosti poznání, která dříve sloužila jako dělostřelecký kryt a nyní slouží jako interaktivní muzeum. Navštívíme expozice Živá voda, Rozum v hrsti nebo Digitální planetárium. Dalším výletem bude návštěva Dinoparku a Zooparku ve Vyškově. A v jednání je exkurze do vojenského újezdu Libavá, kde navštívíme starý břidlicový lom, pramen řeky Odry nebo si prohlédneme praktické využití vojenských bunkrů v lesním hospodářství. Na táboře nebudou chybět ani hry a bowling. Cena: 2000,- Vedoucí tábora: Monika Hiblerová KONTAKT NA GARANTA: m.hiblerova@ddmastra.cz, mob:

5 5. TÁBOR TAJEMSTVÍ VILY TOMÁŠE BATI Termíny: Místo konání: VILA TOMÁŠE BATI, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 8 do 15 let. Tábor se uskuteční v krásném prostředí vily Tomáše Bati a přilehlé zahrady. Děti nahlídnou do interiérů vily, kam se běžný návštěvník nedostane. Dozví se, jak se zde žilo původním majitelům, jak se vila v průběhu času měnila. Čeká je také plno her a zábavy, zajímavé aktivity v lese a výlety. Poslední noc ve vile přespíme, budeme opékat špekáčky a čeká nás i zkouška odvahy. Cena: 1400,- Vedoucí tábora: Mgr. Naďa Klímková, Jarmila Plucisová KONTAKT NA GARANTA: n.klimkova@ddmastra.cz, mob: , i.vladikova@ddmastra.cz, mob.: KYNOLOGICKÝ TÁBOR Termíny: Místo konání: Kynologické cvičiště Burešov, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 8 let. Cílem je nejen zajímavě prožitý prázdninový týden, ale naučení se praktickým dovednostem při výcviku psů. Velký důraz je kladen na rozvíjení vzájemné komunikace zvířete a člověka. Součástí příměstského tábora bude i jedna exkurze do Filmových ateliérů a kromě výcviku nás čeká také spousta her a soutěží. Cena: 1400,- Vedoucí tábora: Mgr. Hana Lukovicsova, Mgr. Zdeněk Lukovics KONTAKT NA GARANTA: j.maskova@ddmastra.cz, mob: TVOŘIVÝ Termín:

6 Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 6 let - od absolvované 1.tř. Zaměřeno na různé druhy výtvarných technik - výroba ručního papíru, malba na hedvábí, mramorování, modelování a točení keramické hlíny, práce s FIMO hmotou, slaným těstem a jiné. Cena: 1400,- Vedoucí tábora: Tereza Strojilová, Jitka Strojilová KONTAKT NA GARANTA: i.vladikova@ddmastra.cz, mob.: TANCOVÁNÍ S LATINOU Termíny: Místo konání: DDM, ulice Osvoboditelů 3778, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 9 do 15 let. Během tábora Tancování s latinou se děti seznámí se základními kroky a figurami sólových latinských tanců. Součástí programu bude výlet do zoo a výroba tanečního kostýmu. Program bude prokládán hrami a soutěžemi. Vedoucí tábora: Markéta Holubová, Andrea Komárková KONTAKT NA GARANTA: i.vladikova@ddmastra.cz, mob.: TANEČNÍ - STREET DANCE Termín: Místo konání: budova na Tyršově nábřeží 801, 8:00 15:30 hod Tábor pro děti od 8 do 15 let. Ráda tancuješ disko, hip-hop či streetdance? Uvítáme každého začátečníka i pokročilého, malého i velkého. Neváhej a přihlas se na náš příměstský, taneční tábor. Zažiješ spoustu legrace, skvěle si zacvičíš, naučíš se nové kroky a poznáš nové kamarády. Na závěr týdne vystoupení pro rodiče.

7 Vedoucí tábora: Petra Vladíková, Vojta Jaroněk KONTAKT NA GARANTA: mob.: MALÝ, ALE ŠIKOVNÝ Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod Tábor pro děti od 3 do 6 let. Tábor je zaměřen na rozvoj kreativity a zručnosti dětí. Děti budou pracovat s nejrůznějšími materiály a z nich každý den tvořit výrobky, které si odnesou domů. K výrobě budeme používat speciální barvy zaměřené na techniku, kterou děti použijí (barvy na textil, sklo a keramiku), vyzkoušíme si ubrouskovou techniku, náramkování, výrobu balónkových maňásků a jeden den také věnujeme práci s keramickou hlínou. Na to vše a mnoho dalšího se mohou těšit malí šikulové. Vedoucí tábora: Michaela Martincová KONTAKT NA GARANTA: m.martincova@ddmastra.cz, mob: TÁBOR CHOVATELÉ A TERARISTI Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 7 do 15 let. Během tábora chovatelů a teraristů se budeme seznamovat nejen se zvířaty v naší Malé ZOO na DDM Družstevní, ale také si za dalšími zvířaty zajedeme a nejen do ZOO. Součástí příměstského tábora bude i jedno přespání na DDM spojené s opékáním. Kromě mazlení a krmení zvířat nás čeká také spousta her a soutěží. Vedoucí tábora: Kristýna Hájková, Markéta Holubová

8 KONTAKT NA GARANTA: mob: , 13. TÁBOR VÝTVARNÝ - TVOŘIVÝ Termín: příměstský Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 6 15 let Seznámení se s tradičními i netradičními výtvarnými technikami. Kresba rudkou, uhlem, tuží. Malba akvarelem, akrylem a olejovými barvami. Enkaustika, linoryt. Tvorba z přírodnin a dalších zajímavých materiálů. Experimentování v abstrakci, kombinované techniky, koláže, 3D objekty, modelování z keramické hlíny reliéf i prostorové artefakty. Tvorba v plenéru. Cena zahrnuje: obědy, pitný režim, výtvarný materiál Vedoucí tábora: Magdalena Vanďurková, Jana Sedláčková KONTAKT NA GARANTA: m.vandurkova@ddmastra.cz, mob: SPORTOVNÍ I. - Březolupy Termíny: Místo konání: Dům zahrádkářů Březolupy, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 4 let. Jsou připraveny pro děti z Březolup a okolí. Zúčastnit se jich mohou i děti z Uh. Hradiště nebo Zlína, ale dopravu do Březolup si zajišťují rodiče sami. Tábory mají základnu v Domě zahrádkářů a na obědy děti docházejí na místní Kolibu. V pestrém programu se děti vyžijí sportovně i tvořivě a nebude chybět ani přírodovědná část. Jeden den bude s přespáním a noční hrou. Cena: 1300,- Vedoucí tábora: Kateřina Bartasová, Tereza Brázdilová KONTAKT NA GARANTA: j.maskova@ddmastra.cz, mob:

9 15. TANEČNÍ MIX - DANCE Termíny: Místo konání: ulice Osvoboditelů 3778, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 3 do 6 let. Každý den nás čeká jiné téma. Budeme mít den výtvarný, odpočinkový, holčičí den, relaxační den, kreativní den a zábavný den. Naučíme se základní kroky hip-hopu, zumby, aerobiku, bříšních tanců. Cena: 1300,- Vedoucí tábora: Michaela Raková KONTAKT NA GARANTA: m.rakova@ddmastra.cz, mob: SPORTOVNÍ II. - Březolupy Termíny: Místo konání: Dům zahrádkářů Březolupy, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 4 let. Jsou připraveny pro děti z Březolup a okolí. Zúčastnit se jich mohou i děti z Uh. Hradiště nebo Zlína, ale dopravu do Březolup si zajišťují rodiče sami. Tábory mají základnu v Domě zahrádkářů a na obědy děti docházejí na místní Kolibu. V pestrém programu se děti vyžijí sportovně i tvořivě a nebude chybět ani přírodovědná část. Jeden den bude s přespáním a noční hrou. Cena: 1300,- Vedoucí tábora: Kateřina Bartasová, Tereza Brázdilová KONTAKT NA GARANTA: j.maskova@ddmastra.cz, mob: RUČNÍ DESIGN Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod Tábor pro děti od 8 let.

10 Tento tábor bude zaměřen především na ruční práce. Naučíme se základy háčkování, vyšívání a něco drobného si také ušijeme. Dále budeme kreslit speciálními barvami na porcelán a keramiku, vytvoříme si šperky dle svého návrhu, nebo se naučíme zaplétat náramky přátelství. To vše a další ruční práce jsou ukryty v tomto designovém táboře. Vedoucí tábora: Michaela Martincová KONTAKT NA GARANTA: m.martincova@ddmastra.cz, mob: TÁBOR PANA MOZKOLAMA logický tábor Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 8 let. Během tábora pořádně provětráš mozkové závity a zapotíš se nad nejednou šifrou. Tábor bude plný logických i strategických her, halvolamů, šifer, rébusů, ale vyzkoušíš si i optické klamy a stereogramy, vyrobíš si vlastní halvolam nebo logickou hru. Navštívíme i Pevnost poznání v Olomouci, kde se nachází expozice Rozum v hrsti, kde je k vidění velká maketa lidského mozku, 3D piškvorky nebo gyroskop. Návštěvníci si mohou vyzkoušet různé logické úkoly, hry i zapeklité hlavolamy a šifry. Cena: 1300,- Vedoucí tábora: Kristýna Hájková KONTAKT NA GARANTA: k.hajkova@ddmastra.cz, mob: KYNOLOGICKÝ TÁBOR Termíny: Místo konání: Kynologické cvičiště Burešov, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 8 let. Cílem je nejen zajímavě prožitý prázdninový týden, ale naučení se praktickým dovednostem při výcviku psů. Velký důraz je kladen na rozvíjení vzájemné komunikace zvířete a člověka. Součástí příměstského tábora bude i jedna exkurze do Filmových ateliérů a kromě výcviku nás čeká také spousta her a soutěží.

11 Cena: 1400,- Vedoucí tábora: Mgr. Hana Lukovicsova, Mgr. Zdeněk Lukovics KONTAKT NA GARANTA: mob: TÁBOR VÝTVARNÝ Termín: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 7 10 let Tento Příměstský tábor má již svou tradici, koná se 8 rokem v rámci projektu Celé Česko čte dětem. Po celý týden Cestujeme s knihou po pěti státech světa. ilustrujeme, probouzíme u dětí fantazii, ale vedeme je zároveň k zachycení a ztvárnění reality. Využíváme klasických, ale i zcela nových výtvarných technik. Čekají nás vycházky, exkurze, návštěvy muzea či galerie. Cena zahrnuje: obědy, pitný režim, výtvarný materiál Vedoucí tábora: Draha Večerková KONTAKT NA GARANTA: d.vecerkova@ddmastra.cz, mob: HRY BEZ HRANIC Termín: místo konání: ulice Osvoboditelů 3778, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od absolvované 1.tř. Aktivity v době tábora: - den logických her, - den vědomostních her o jednotlivých státech, kontinentech (vědomostí hry), - den sportovně-pohybových her v přírodě (stezka zdraví), - den hudebně-pohybových her (tanec, trampolínky, molekuly...),

12 - den výtvarných her (vyrábění v ateliéru na JS) Cena : 1350,- Vedoucí tábora: Tereza Strojilová, Jitka Strojilová KONTAKT NA GARANTA: i.vladikova@ddmastra.cz, mob.: TANCOVÁNÍ S MÍŠOU Termíny: Místo konání: ulice Osvoboditelů 3778, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 3 do 6 let. Každá dopoledne budeme tvořit například deníčky, kabelky, brože, náušnice. Výrobky, které vyrobíme, použijeme na tanec. Naučíme se základy zumby, hip-hopu, bříšních tanců, aerobiku. Vedoucí tábora: Michaela Raková KONTAKT NA GARANTA: m.rakova@ddmastra.cz, mob: DRAMATICKÝ TÁBOR Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod Tábor pro děti od 8 let. Baví tě herectví? Přijď porovnat síly s dalšími účastníky tohoto tábora. Na tomto táboře nacvičíte společnou hru, se kterou na konci tábora vystoupíte. Během nacvičování se budeš podílet na tvorbě kulis a kostýmů. Vedoucí tábora Tě také seznámí se psaním her, naučí Tě, jak se správně projevovat na jevišti a co s případnou trémou. Pokud si chceš vyzkoušet, co divadelní herectví obnáší, máš jedinečnou příležitost. Cena: 1300,- Vedoucí tábora: Pavlína Mňasová, Radim Botek

13 KONTAKT NA GARANTA: mob: V 1 TRAMPOLÍNY A SPORT Termín: Místo konání: ulice Osvoboditelů 3778, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od absolvované 1.tř. do 15 let. Uvítáme každého začátečníka i pokročilého, malého i velkého. Neváhej a přihlas se na náš tábor plný hudby a pohybu. Zažiješ spoustu legrace, skvěle si zacvičíš na trampolínách, zatancuješ si i zasportuješ a poznáš nové kamarády. Budeme se na tebe těšit! Cena:. Vedoucí tábora: Iva Vladíková KONTAKT NA GARANTA: i.vladikova@ddmastra.cz, mob.: TÁBOR CHOVATELÉ A TERARISTI Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 7 do 15 let. Během tábora chovatelů a teraristů se budeme seznamovat nejen se zvířaty v naší Malé ZOO na DDM Družstevní, ale také si za dalšími zvířaty zajedeme a nejen do ZOO. Součástí příměstského tábora bude i jedno přespání na DDM spojené s opékáním. Kromě mazlení a krmení zvířat nás čeká také spousta her a soutěží. Vedoucí tábora: Markéta Holubová, Andrea Komárková KONTAKT NA GARANTA: k.hajkova@ddmastra.cz, mob: TÁBOR POČ ÍTAČOVÝ NA UTB

14 Termíny: Místo konání: UTB FAI, Jižní svahy, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 12 do 15 let. Tábor je určen dětem od 12 let se zájmem o techniku a programování. Děti se naučí základy programování a nahlídnou do tajů robotiky pod vedením pedagogů FAI UTB. V průběhu tábora si každý postaví vlastního robota a vdechne mu život. Aby neseděli jenom za počítačem, budou se věnovat bojovým sportům a hrám v tělocvičně i na hřišti. Cena: 1400,- Cena zahrnuje: obědy, mzdy, jízdné, vstupné, materiál Vedoucí tábora: Mgr. Naďa Klímková KONTAKT NA GARANTA: n.klimkova@ddmastra.cz, mob: , i.vladikova@ddmastra.cz, mob.: TÁBOR INDIÁNSKÝ NA HOSTIŠOVÉ Termín: příměstský Místo konání: Hostišová na Strážné rozhledna, 7:15 15:30 hod. Tábor pro děti od 6 15 let Ponořte se do tajemné a záhadné minulosti indiánských kmenů. Jejich zvyků a obyčejů, poznávání indiánských kultur v tvůrčí, rukodělné, pohybové dovednosti v malebné lokalitě na Hostišové u rozhledny na Strážné. Kde si děti vyzkouší, jak výrobu indiánských masek, šperků, kresby a malby z přírodních barev, tak hravost a oduševnělost indiánských her a tanců provázených muzikoterapií (hrou na bubínky), her v tajemném lese, který ukrývá pestrost dřevěných totemů a čirost tamní studánky. Cena: 1400,- Cena zahrnuje: obědy, pitný režim, výtvarný materiál Vedoucí tábora: Magdalena Vanďurková, Jana Sedláčková KONTAKT NA GARANTA: m.vandurkova@ddmastra.cz, mob: OLYMPIJSKÉ HRY Mysločovice Termín: příměstský

15 Místo konání: Mysločovice, prostor hasičské zbrojnice, 7:15 15:30 hod. Tábor pro děti od absolvované 1. třídy až 12 let Na tomto táboře propojíme sportovní a výtvarné aktivity do jednoho zábavného klání a soutěžení. Každý den nás čeká jedna sportovní disciplína a odpoledne kreativní vytváření na téma sport. Výrobky si děti odnesou domů, za každé vítězství je čeká malá odměna. Zábava a týmová spolupráce je také naplánovaná na každý den. Cena zahrnuje: obědy, pitný režim, materiál Vedoucí tábora: Jana Jurášková, Zuzana Hrančíková KONTAKT NA GARANTA: m.vandurkova@ddmastra.cz, mob: ŠACHOVÝ TÁBOR Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod Tábor pro děti od 7 do 14 let. Dopoledne budeme hrát šachy a to rozděleni na začátečníky a pokročilé. Po obědě nás čeká odpolední část zábavy, jako např. bowling, kanisterapie, návštěva dopravního hřiště a hry v lese. Cena: 1400,- Vedoucí tábora: Monika Hiblerová KONTAKT NA GARANTA: m.hiblerova@ddmastra.cz, mob: TÁBOR CHOVATELÉ A TERARISTI III. Termíny: Místo konání: DDM, Zlín, 8:00 15:30 hod. Tábor pro děti od 7 do 15 let. Během tábora chovatelů a teraristů se budeme seznamovat nejen se zvířaty v naší Malé ZOO na DDM Družstevní, ale také si za dalšími zvířaty zajedeme a nejen do ZOO. Součástí příměstského tábora bude i jedno přespání na DDM spojené s opékáním. Kromě mazlení a krmení zvířat nás čeká také spousta her a soutěží.

16 Vedoucí tábora: Markéta Holubová, Andrea Komárková KONTAKT NA GARANTA: mob.:

Našim hlavním posláním je vybavit děti žádoucími vědomostmi, dovednostmi a postoji. Snažíme se dát dětem pocit bezpečí a zájem o jejich osobu.

Našim hlavním posláním je vybavit děti žádoucími vědomostmi, dovednostmi a postoji. Snažíme se dát dětem pocit bezpečí a zájem o jejich osobu. ŠKOLNÍ DRUŽINA 2013/2014 Školní družina - není pokračováním školního vyučování - je důležitým výchovným partnerem rodiny a školy - plní vzdělávací cíle, rozvíjí nadání dětí, rozšiřuje dovednosti a tvůrčí

Více

- vztah ke své škole, městu,státu. - vycházky, výlety, poznatky z cest. Místo, kde žijeme

- vztah ke své škole, městu,státu. - vycházky, výlety, poznatky z cest. Místo, kde žijeme Školní družina Školní družina důležitý výchovný partner rodiny a školy - plní vzdělávací cíle, rozvíjí specifické nadání dětí - pomáhá dětem překonávat jejich handicapy - má důležitou roli v prevenci negativních

Více

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí):

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí): Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok ROŠKOPOV 1 + 3 (termíny a programy jednotlivých akcí): 4.-14.7. 15.-21.7. 22.-28.7. 29.7.- 4.8. 5.-11.8. 12.-18.8. 19.-25.8. Filmová dílna Divadelní

Více

Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí

Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí v Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí v Skolní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v v Skolní družina při ZS Spálené Poříčí Obsah: 1) Identifikační

Více

Asterix středisko volného času Havířov má jako nástupnická organizace Domu dětí a mládeže a Stanice mladých techniků dlouholetou tradici v pořádání

Asterix středisko volného času Havířov má jako nástupnická organizace Domu dětí a mládeže a Stanice mladých techniků dlouholetou tradici v pořádání Asterix středisko volného času Havířov má jako nástupnická organizace Domu dětí a mládeže a Stanice mladých techniků dlouholetou tradici v pořádání letních táborů a odborných soustředění. Každoročně se

Více

DOPROVODNÉ PROGRAMY. Komentované prohlídky. Power jóga v galerii

DOPROVODNÉ PROGRAMY. Komentované prohlídky. Power jóga v galerii DOPROVODNÉ PROGRAMY KVĚTEN DUBEN 2015 Komentované prohlídky Power jóga v galerii RODIČE A DĚTI Rezervace vlkova@adamgallery.cz míst na dílny na emailu vlkova@adamgallery.cz. 2. 5. 16:00 18:00 Dětský výtvarný

Více

ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY. Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích. Charakteristika, umístění, vybavení ŠD

ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY. Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích. Charakteristika, umístění, vybavení ŠD ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích ředitel školy: vedoucí vychovatelka: Mgr. Jaroslav Lohynský Dagmar Ciráková Charakteristika, umístění,

Více

Plán činnosti ve školní družině. Školní rok 2014-2015. Vypracovala: Bc. Irena Staňková

Plán činnosti ve školní družině. Školní rok 2014-2015. Vypracovala: Bc. Irena Staňková Plán činnosti ve školní družině Školní rok 2014-2015 Vypracovala: Bc. Irena Staňková ZÁŘÍ: - rozhovory s dětmi o zážitcích z prázdnin - poslech pohádek a příběhů - povídání o přírodě, pozorování změn v

Více

AKTIVITY PRO D TI ESTETICKÉ VÝTVARNÉ ANGLI TINA POHYBOVÉ HASI SKÝ KROUŽEK KLUB DOBRÉ ZPRÁVY VECKÝ KROUŽEK TANE NÍ KROUŽEK HRA NA ZOBCOVOU FLÉTNU

AKTIVITY PRO D TI ESTETICKÉ VÝTVARNÉ ANGLI TINA POHYBOVÉ HASI SKÝ KROUŽEK KLUB DOBRÉ ZPRÁVY VECKÝ KROUŽEK TANE NÍ KROUŽEK HRA NA ZOBCOVOU FLÉTNU AKTIVITY PRO D TI ESTETICKÉ VECKÝ KROUŽEK TANE NÍ KROUŽEK HRA NA ZOBCOVOU FLÉTNU VÝTVARNÉ VÝTVARNÁ DÍLNA U MARIE KERAMIKA ORIGAMI ANGLI TINA POHYBOVÉ FLORBAL PING PONG FOTBAL POHYBOVÉ HRY D ÁTKA POHYB

Více

,, Školka plná pohody

,, Školka plná pohody ,, Školka plná pohody 1. Identifikační údaje o mateřské škole Název: Základní škola a Mateřská škola Horní Moštěnice Adresa: ZŠ a MŠ Horní Moštěnice, Pod Vinohrady 30, 751 17 Zřizovatel školy: OÚ Horní

Více

8. ZŠ. Správná škola pro Vaše dítě. Slovo úvodem. Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614

8. ZŠ. Správná škola pro Vaše dítě. Slovo úvodem. Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614 Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614 8. ZŠ Slovo úvodem 8. základní škola má již více jak padesátiletou tradici. Během let poskytla vzdělání tisícům žáků z města i okolí. Přesto není školou, která

Více

A DA. Doris šumperk. ZážiteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný čas. PříroDA. sport. ZáBAvA

A DA. Doris šumperk. ZážiteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný čas. PříroDA. sport. ZáBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris šumperk PočítAče PříroDA ZážiteK HUDBA ZáBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPěv

Více

3 Fiesta Dance - taneční centrum Věnujeme se výuce showdance, streetdance a latinsko-amerických tanců.

3 Fiesta Dance - taneční centrum Věnujeme se výuce showdance, streetdance a latinsko-amerických tanců. Organizace na BAMBIFESTu 2016 pátek 1 Biatlonklub SMTu Poruba Pracujeme hlavně s dětmi a mládeži od 8-18 let. Účastníme se závodů v biatlonu a letním biatlonu. Nejsou nám cizí hladké běhy, kolečkové lyže

Více

ZPRÁVY Z DOMOVA. Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme

ZPRÁVY Z DOMOVA. Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme JARO - LÉTO 2010/II ZPRÁVY Z DOMOVA Motto: Můžeme pro druhého něco znamenat už jenom tím, že tu jsme Poskytujeme sociální služby pro osoby, které mají sníženou soběstačnost z důvodu chronického duševního

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou strana: 1/6 PROVOZNÍ ŘÁD domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících

Více

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA Komenského 810/9 787 01 Šumperk www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris Šumperk PoČÍtAČe PřÍroDA ZÁŽIteK HUDBA ZÁBAvA semináře tanec ekologie

Více

1. turnus 4. 10. 7. 2016 Hlavní vedoucí tábora: Jiří Houdek Družinoví vedoucí: Michaela Havelková, Lukáš Pacholík, Petra Pokorná, Marie Benešová

1. turnus 4. 10. 7. 2016 Hlavní vedoucí tábora: Jiří Houdek Družinoví vedoucí: Michaela Havelková, Lukáš Pacholík, Petra Pokorná, Marie Benešová Ve Vlašimi 13. června 2016. Vážení rodiče, posíláme Vám podrobné a důležité informace ohledně příměstského tábora, který se uskuteční v termínech 4. 10. 7. 2016 (1. turnus) a 11. 17. 7. 2016 (2. turnus)

Více

Školní družina Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí Školní vzdělávací program ZÁKLADNÍ ŠKOLA

Školní družina Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí Školní vzdělávací program ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro školní družinu ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŠKOLNÍ DRUŽINA KDO CO DĚLÁ S CHUTÍ, MILE, PRÁCE JEST MU KRATOCHVÍLE ZÁKLADNÍ ŠKOLA LANŠKROUN, DOBROVSKÉHO 6 30, OKR. ÚSTÍ NAD ORLICÍ 1 Identifikační

Více

Pražský Pohár 15.6.2014

Pražský Pohár 15.6.2014 Pražský Pohár 15.6.2014 Soutěž SAMC- cvičení jednotlivců podle lektora, cena diváka pódiových skladeb!! Republiková otevřená soutěž jednotlivců je určena všem začátečníkům a hlavně dětem které cvičí komerční

Více

TÉMA: Jak vybudovat přírodní zahradu ve spolupráci s rodiči? Monika Kovalská

TÉMA: Jak vybudovat přírodní zahradu ve spolupráci s rodiči? Monika Kovalská TÉMA: Jak vybudovat přírodní zahradu ve spolupráci s rodiči? Monika Kovalská 1.Příprava projektu Chci na své zahradě realizovat prvky přírodních zahrad a využívat je v enviromentálním vzdělávání dětí?

Více

Čekatelský kurz Řemřich

Čekatelský kurz Řemřich Čekatelský kurz Řemřich ročník 2012 Skripta předmětu Metodika Obsah: METODIKA... 2 PRVKY SKAUTSKÉ VÝCHOVNÉ METODY... 3 SKAUTSKÝ PROGRAM A JEHO DRAMATURGIE... 4 PLÁNOVÁNÍ... 5 DRUŽINA, DRUŽINOVÝ SYSTÉM,

Více

Časopis MŠ. Prosinec 2015

Časopis MŠ. Prosinec 2015 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Prosinec 2015 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10 Soukromá základní umělecká škola Trnka o.p.s., Rodinná 39, 312 00 Plzeň IČO.26347687, IZO.150035365, identifikátor zařízení: 650035356, bankovní spojení: 279204310247/0100, DIČ. CZ-26347687 VÝROČNÍ ZPRÁVA

Více

21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí

21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí Sportovní soutěž obcí VSH 2015 celkové propozice 1 / 5 21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí Přehled hlavních

Více

ŠKOLNÍ DRUŢINA. Tématický časový plán pro školní rok 20014/20015. Kolowrátek vám ukáţe druţinu plnou her a hrátek

ŠKOLNÍ DRUŢINA. Tématický časový plán pro školní rok 20014/20015. Kolowrátek vám ukáţe druţinu plnou her a hrátek ŠKOLNÍ DRUŢINA Tématický časový plán pro školní rok 20014/20015 září, říjen, listopad prosinec, leden, únor březen, duben květen, červen Kolowrátek vám ukáţe druţinu plnou her a hrátek CHARAKTERISTIKA

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-731/14-B. Vyškovská 376, 685 01 Bučovice ddm.bucovice@tiscali.

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-731/14-B. Vyškovská 376, 685 01 Bučovice ddm.bucovice@tiscali. INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-731/14-B Název právnické osoby vykonávající činnost školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70284083 Identifikátor 600126111 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Dům

Více

Tematický plán Školní rok: 2015/2016 Vychovatelka: Mgr. Janka Pelánová, Mgr. Šárka Ženíšková Téma: Z MÍSTA NA MÍSTO Časový plán

Tematický plán Školní rok: 2015/2016 Vychovatelka: Mgr. Janka Pelánová, Mgr. Šárka Ženíšková Téma: Z MÍSTA NA MÍSTO Časový plán Tematický plán Školní rok: 2015/2016 Vychovatelka: Mgr. Janka Pelánová, Mgr. Šárka Ženíšková Téma: Z MÍSTA NA MÍSTO Časový plán pomůcky, učební materiály, ZÁŘÍ Uvedení do celoročního družinového projektu

Více

R O Č N Í R Á M C O V Ý P L Á N Š K O L N Í D R U Ž I N Y. školní rok 2012/2013. ZŠ A MŠ BŘEZOVÁ, DĚČÍN III, BŘEZOVÁ 369/25, příspěvková organizace

R O Č N Í R Á M C O V Ý P L Á N Š K O L N Í D R U Ž I N Y. školní rok 2012/2013. ZŠ A MŠ BŘEZOVÁ, DĚČÍN III, BŘEZOVÁ 369/25, příspěvková organizace R O Č N Í R Á M C O V Ý P L Á N Š K O L N Í D R U Ž I N Y školní rok 2012/2013 ZŠ A MŠ BŘEZOVÁ, DĚČÍN III, BŘEZOVÁ 369/25, příspěvková organizace 1. Základní informace Základní organizační jednotkou je

Více

Minimální preventivní program - hodnocení

Minimální preventivní program - hodnocení Minimální preventivní program - hodnocení Základní škola Lešná, okres Vsetín školní rok 2014 / 2015 Školní metodik prevence: Mgr. Martina Hoferková I. ZŠ Lešná je škola, která chce využít nižší počet dětí,

Více

3 Fiesta Dance - taneční centrum Věnujeme se výuce showdance, streetdance a latinsko-amerických tanců.

3 Fiesta Dance - taneční centrum Věnujeme se výuce showdance, streetdance a latinsko-amerických tanců. Organizace na BAMBIFESTu 2016 sobota 1 Biatlonklub SMTu Poruba Pracujeme hlavně s dětmi a mládeži od 8-18 let. Účastníme se závodů v biatlonu a letním biatlonu. Nejsou nám cizí hladké běhy, kolečkové lyže

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Školní rok: 2009/2010 Škola: ZŠ Polešovice zspolesovice@uhedu.cz Ředitelka školy: Mgr. Jiřina Martykánová Tel. 572593161 Školní metodik prev.: Mgr. Renata Šimková simkovar@seznam.cz

Více

1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA 2. DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ A DEN ŽELEZNIC. Regionální turistické informační centrum KRKONOŠE, Vrchlabí

1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA 2. DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ A DEN ŽELEZNIC. Regionální turistické informační centrum KRKONOŠE, Vrchlabí 1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA Termín akce: 1. září 2013 Místo konání: Rokytnice nad Jizerou Více informací: www.ddmrokytnice.cz Krkonošská šlápota to je tradiční turistická hlídková soutěž pro 3-5 členné hlídky.

Více

Lyžařský výcvikový kurz

Lyžařský výcvikový kurz Lyžařský výcvikový kurz Lyžařský výcvikový kurz žáků se uskutečnil v termínu 12. 18. února 2013 v Malé Morávce (Jeseníky; Chata Strojírny Prostějov). Akce se zúčastnilo 27 žáků sedmého, 7 žáků 8. ročníku

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ DRUŽINY

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola, Hradec Králové, Habrmanova 130 ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ DRUŽINY 1 Školní družina při ZŠ Habrmanova 130 v Hradci Králové Ředitel: Mgr. Jiří Šimek Zástupce ředitele: Mgr. Jana Odstrčilová

Více

Závěrečná zpráva o průběhu výměny mládeže

Závěrečná zpráva o průběhu výměny mládeže Závěrečná zpráva o průběhu výměny mládeže Roll the Dice Místo konání: Lésny Dwór, Janowice Wielkie, Dolny Ślask, Polsko 2011 Termín: 22.6. 30.6.2011 Počet účastníků: 25 Zúčastněné státy: Polsko, Česká

Více

Plán environmentální výchovy ve školním roce 2015-2016

Plán environmentální výchovy ve školním roce 2015-2016 Plán environmentální výchovy ve školním roce 2015-2016 V Uherském Hradišti - Mařaticích dne 20.10. 2015 Vypracovala: Mgr. Šnajdarová Eva Počet žáků: 173 1 1. Charakteristika EVVO Od 1. 9. 2007 vstupuje

Více

ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9

ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9 ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 7. 9. 9. 2016 sportoviště Prahy 9 Hlavní cíle Českých sportovních her 2016 Založit tradici mezinárodního projektu, který každoročně svede do Prahy ke společnému sportování zástupce

Více

Š K O L N Í Ř Á D. Mateřská škola Havlovice

Š K O L N Í Ř Á D. Mateřská škola Havlovice .. Mateřská škola Havlovice Š K O L N Í Ř Á D Adresa: Základní škola a Mateřská škola, Havlovice nad Úpou, okres Trutnov, Havlovice 38, 542 32 Úpice IČO : 710 03 878 Telefon: 499 882 284 Zřizovatel: Obec

Více

Připravované akce pro veřejnost v roce 2011

Připravované akce pro veřejnost v roce 2011 Strana 1 / 1 Připravované akce pro veřejnost v roce 2011 Únor 15. 2. 2011 od 18.00 hod. přednáška MVDr. Martina Hovorky, Ph.D., v pavilonu Anthropos na téma Taiwan 16. 2. 2010 od 10.00 hod. přednáška v

Více

Z á k l a d n í š k o l a, z á k l a d n í u mě l e c k á š k o l a a m a t eřská škola Ledenice. Plán rozvoje školy 2014-2016

Z á k l a d n í š k o l a, z á k l a d n í u mě l e c k á š k o l a a m a t eřská škola Ledenice. Plán rozvoje školy 2014-2016 Z á k l a d n í š k o l a, z á k l a d n í u mě l e c k á š k o l a a m a t eřská škola Ledenice Plán rozvoje školy 2014-2016 Ledenice 1. 1. 2014 1. Popis školy Základní škola, základní umělecká škola

Více

Sedláčková TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY

Sedláčková TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY ČÍSLO SADY III/2 AUTOR/KA Mgr. Ilona Sedláčková číselné označení DUM 1 NÁZEV Pádové otázky, určování pádů - PL DATUM OVĚŘENÍ DUM 20.12.2012 IV. TŘÍDA ANOTACE PLNĚNÉ VÝSTUPY Pracovní list slouží k procvičení

Více

1 list s 1 1o pta p d a Základní škola a Mateřská škotla ečovice, příspěovrkgoavná izace

1 list s 1 1o pta p d a Základní škola a Mateřská škotla ečovice, příspěovrkgoavná izace 1 1 listo Základ ní škola a Mate řská šk ola Tečovic e, přísp ě vková organiz ace 1 listo 1 Za átek listou se v mate ské kole nesl je t ve znamení podzimu. D ti na vycházkách pozorovaly pestré barvy podzimní

Více

Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc. Často kladené otázky

Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc. Často kladené otázky MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 - Malá Strana Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc Často kladené otázky Dotazy k celému PO: Dotaz: Co to přesně

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 SKAUTSKÉHO STŘEDISKA KONICE Junák český skaut, středisko Konice, z.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 SKAUTSKÉHO STŘEDISKA KONICE Junák český skaut, středisko Konice, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁV VA 2014 SKAUTSKÉHO STŘEDISKA KONICE Junák český skaut, středisko Konice, z.s. Junák český skaut, středisko Konice, z.s. 1 SLOVO VEDOUCÍHO STŘEDISKA KONICE Milí členové a přátelé skautingu,

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.:154 37/99-11089 Signatura: bo4bs104 Oblastní pracoviště č. 15 Zlín Okresní pracoviště Vsetín INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Základní škola Kunovice 756 44 Kunovice 43

Více

Základní údaje: Název školy: ZŠ a MŠ Stráž pod Ralskem, Pionýrů 141 Ředitelka: Mgr. Bedřiška Rychtaříková Telefon/fax: 487 851 504

Základní údaje: Název školy: ZŠ a MŠ Stráž pod Ralskem, Pionýrů 141 Ředitelka: Mgr. Bedřiška Rychtaříková Telefon/fax: 487 851 504 Základní škola a mateřská škola, Stráž pod Ralskem, příspěvková organizace se sídlem Pionýrů 141, 471 27 Stráž pod Ralskem Školní řád a provozní řád mateřské školy Č.j.: ZSSTRAZ 321/2014 Účinnost od: 1.

Více

ZA POHÁDKOU POHÁDKA. MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová.

ZA POHÁDKOU POHÁDKA. MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová. ZA POHÁDKOU POHÁDKA MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová. Integrované bloky 1. Kamarádi, ti se mají 2. Za lesními skřítky 3. Než zazvoní zvoneček 4. Zima čaruje 5. Voňavé království

Více

ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky

ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky 146 vrbových proutků, ze kterých jsme postavili živou stavbu - bunkr

Více

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 tel.: 585 412 493, e-mail: skola@gcajkol.cz vlastimil.kaspir@post.cz www.gcajkol.cz KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Datum a místo konání: 21.3.2016 v

Více

Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144

Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144 Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144. Identifikační údaje Název ŠD Školní družina při ZŠ a

Více

Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012

Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012 Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012 HLAVNÍ PARTNER PRO VĚCNÉ DARY Stránka 1 z 12 Identita Celé Česko čte dětem POSLÁNÍ Posláním obecně prospěšné

Více

NUR - Interaktivní panel, D1

NUR - Interaktivní panel, D1 NUR - Interaktivní panel, D1 Petr Fišer, Roman Kubů, Jiří Slivárich {fiserp10, kuburoma, slivajir}@fel.cvut.cz Obsah Úvod... 3 Interaktivní panel... 3 Předpokládané využití...3 Cílové skupiny... 3 Upoutání

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 KYNOLOGICKÝ KLUB DRAHELČICE RUDNÁ, O.S. Obsah ÚVODNÍ SLOVO...3 DŮVOD EXISTENCE A CÍLE OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ...3 LIDÉ V OBČANSKÉM SDRUŽENÍ...4 ČINNOST V ROCE 2009...4 Výcvik základní poslušnosti

Více

Školní vzdělávací program Školního klubu

Školní vzdělávací program Školního klubu Školní vzdělávací program Školního klubu při Základní škole T. G. Masaryka Šardice, okres Hodonín, příspěvkové organizaci 1 Identifikační údaje Název dokumentu název školy REDIZO 600116042 IČ 709 95 346

Více

Rukodělná činnost. příručka pro účastníky kurzu pracovní text ke studiu. Pojďme spolu CZ.1.07/1.2.17/01.0011

Rukodělná činnost. příručka pro účastníky kurzu pracovní text ke studiu. Pojďme spolu CZ.1.07/1.2.17/01.0011 Rukodělná činnost příručka pro účastníky kurzu pracovní text ke studiu Pojďme spolu CZ.1.07/1.2.17/01.0011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí

Více

Sdružením Tereza. Organizátorem 17. ročníku GLOBE Games byla Základní škola Třebíč, ul. Kpt. Jaroše 836. Záštitu nad akcí již přijal hejtman Kraje

Sdružením Tereza. Organizátorem 17. ročníku GLOBE Games byla Základní škola Třebíč, ul. Kpt. Jaroše 836. Záštitu nad akcí již přijal hejtman Kraje Sdružením Tereza. Organizátorem 17. ročníku GLOBE Games byla Základní škola Třebíč, ul. Kpt. Jaroše 836. Záštitu nad akcí již přijal hejtman Kraje Vysočina i starosta města Třebíče. Akce je každoročním

Více

Charakteristika vyučovacího předmětu Vlastivěda

Charakteristika vyučovacího předmětu Vlastivěda Charakteristika vyučovacího předmětu Vlastivěda Obsahové, časové a organizační vymezení vyučovacího předmětu Vlastivěda Vzdělávací obsah předmětu Vlastivěda je utvořen vzdělávacím obsahem vzdělávacího

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA- 157/12 - A

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA- 157/12 - A Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIA- 157/12 - A Název právnické osoby Mateřská škola Pohádka v Praze 12 vykonávající činnost školy: Sídlo: Imrychova 937/15, 143 00 Praha

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Sociální rehabilitace Třinec

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Sociální rehabilitace Třinec POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Sociální rehabilitace Třinec 1. Poslání Sociální rehabilitace Třinec poskytuje služby sociální rehabilitace lidem bez zaměstnání. Posláním organizace je pomáhat

Více

Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2011 v nadačním programu Pro budoucnost

Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2011 v nadačním programu Pro budoucnost Grantové řízení Nadace OKD pro rok 2011 v nadačním programu Pro budoucnost Program je zaměřen na podporu veřejně prospěšných projektů zejména v Moravskoslezském kraji, s cílem přispět k trvale udržitelnému

Více

Ilustrace: David Böhm MORAVSKÁ GALERIE EDUKAČNÍ PROGRAMY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY

Ilustrace: David Böhm MORAVSKÁ GALERIE EDUKAČNÍ PROGRAMY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY Ilustrace: David Böhm MORAVSKÁ GALERIE EDUKAČNÍ PROGRAMY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY Těšíme se na vás! Lektorský tým Moravské galerie Autorky edukačních programů: Martina Kopecká, Markéta Skotáková, Silvie Šeborová,

Více

ŠKOLNÍ DRUŽINA. (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme. Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka

ŠKOLNÍ DRUŽINA. (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme. Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka ŠKOLNÍ DRUŽINA (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka Mgr. Helena Lišková ředitelka školy 1 Obsah 1.Identifikační údaje...

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 10 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 9.Maletínský zpravodaj-listopad 2005 vytvořeno: 16.11.2005

Více

Provozní řád ELMÍK Dětské centrum

Provozní řád ELMÍK Dětské centrum Provozní řád ELMÍK Dětské centrum ELMET, spol. s r. o. Vypracoval: ing. Lenka Koterová Schválil: Lumír Kysela Platnost od: Revize: Kopie: Podpis: Podpis: 05-01-2015 B 2 z 12 Obsah: ODDÍL I.- Úvodní ustanovení

Více

Hobby závod Jízda Čertovým břemenem

Hobby závod Jízda Čertovým břemenem Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE vytrvalostního závodu Název: Hobby závod Jízda Čertovým břemenem & ní ukázka dětí na pony a pony zápřeže & ní ukázka jízdy v zápřeži Místo: Borotín u Tábora

Více

1. Prevence zubního kazu

1. Prevence zubního kazu NABÍDKA PREVENTIVNÍCH PROGRAMŮ SZÚ 1. Prevence zubního kazu ZDRAVÝ ZOUBEK interaktivní preventivní program Program ZDRAVÝ ZOUBEK je určen pro děti MŠ a 1. - 4. třídu ZŠ (4 10 let). Zahrnuje interaktivní

Více

Návrhy témat absolventských prací VOŠ PMP pro školní rok 2016/2017

Návrhy témat absolventských prací VOŠ PMP pro školní rok 2016/2017 Návrhy témat absolventských prací VOŠ PMP pro školní rok 2016/2017 Biologie Mgr. Karolina Lišková 1. Problematika povinného očkování 2. Exkurze do vybrané lokality, zaměřeno na ukázku flory a fauny v okolí,

Více

Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže KLÍČ, Jaroměř

Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže KLÍČ, Jaroměř Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže KLÍČ, Školní 95, Jaroměř Zpracoval: Martin Kříž ředitel Domu dětí a mládeže KLÍČ, Školní 95, Jaroměř Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže KLÍČ, Jaroměř

Více

Školka blízká přírodě 2013/2014

Školka blízká přírodě 2013/2014 Školka blízká přírodě 2013/2014 Mateřská škola, Praha 13, Husníkova 2076 Husníkova 2076/6, 158 00 Praha 5 Charakteristika školy Jsme sídlištní mateřská škola. Máme pět tříd. Chodí k nám 120 dětí. Pracujeme

Více

LETNÍ TÁBORY 2016 STAR WARS Skateboard příměšťák Prázdniny s badmintonem I Rybářský tábor Co je geocaching Daleko za mořem I

LETNÍ TÁBORY 2016 STAR WARS Skateboard příměšťák Prázdniny s badmintonem I Rybářský tábor Co je geocaching Daleko za mořem I LETNÍ TÁBORY 2016 1. 12.7.2016 Ochoz u Konice 7 16 let 4000 Kč STAR WARS Síla se probudila! Když z popela galaktického IMPÉRIA povstane nový a ještě nebezpečnější PRVNÍ ŘÁD, k záchraně galaxie zbývá jen

Více

Základní škola Moravský Beroun, okres Olomouc

Základní škola Moravský Beroun, okres Olomouc Charakteristika vyučovacího předmětu prvouka 2.období Prvouka ve 4.a 5.ročníku má časovou dotaci 3 hodiny týdně. Výuka je rozdělena do pěti oblastí : 1. Místo, kde žijeme 2. Lidé kolem nás 3. Lidé a čas

Více

Malá farma výukové programy EVVO

Malá farma výukové programy EVVO Název projektu Stručný popis projektu Cíl projektu Téma Malá farma výukové programy EVVO Základním posláním Krajského střediska ekologické výchovy v Chebu je podpora vzdělávání k udržitelnému rozvoji a

Více

Měsíční plán výchovně-vzdělávací činnosti školní družiny pro školní rok 2014/2015

Měsíční plán výchovně-vzdělávací činnosti školní družiny pro školní rok 2014/2015 Měsíční plán výchovně-vzdělávací činnosti školní družiny pro školní rok 2014/2015 ZÁŘÍ téma: Naše škola a její okolí - vítáme se a seznamujeme se - řád ŠD a pravidla oddělení - zásady správného stolování

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola České Libchavy, okres Ústí nad Orlicí České Libchavy 147, 561 14 IČO: 750 151 45 telefon: 465 582116, e-mail: zsclib@seznam.cz www.skolaceskelibchavy.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA školní

Více

Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI

Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI Mateřská škola, Lanškroun, VANČUROVA 87, okres Ústí nad Orlicí tel.: 465 321 061, 777 497 955 e-mail: msvancurova@inlan.cz PSČ 563 01 Dopravně bezpečnostní projekt POMÁHAT, CHRÁNIT A HRÁT SI Vedoucí projektu:

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2016

V Ř E S K O V Á K březen 2016 V Ř E S K O V Á K březen 2016 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, od 10.4. budou v platnosti tři nové obecní vyhlášky, č.1 o místním poplatku ze psů, č.2 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy,

Více

6. HODNOCENÍ ŽÁKŮ A AUTOEVALUACE ŠKOLY

6. HODNOCENÍ ŽÁKŮ A AUTOEVALUACE ŠKOLY 6. HODNOCENÍ ŽÁKŮ A AUTOEVALUACE ŠKOLY ve škole přece nejde o to, abychom věděli, co žáci vědí, ale aby žáci věděli. 6.1 Cíle hodnocení cílem hodnocení je poskytnout žákovi okamžitou zpětnou vazbu (co

Více

Z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Měčín příspěvková organizace

Z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Měčín příspěvková organizace Téma: Moje škola Seznámení s okolím Měčína Sběr plodin (kaštany, trnky) Šikulové 1. schůzka 1. schůzka Září seznámení se školou a okolím, orientujeme se v budově školy seznámení s organizací a řádem ŠD,

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace vydává školní časopis č.19/2016 Začal nový školní rok 2015/2016 Letní prázdniny uběhly jako voda a začal další školní rok. Tentokrát ve znamení

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 V Nové Vsi u Chotěboře, dne : 28.9.2011 Vypracovalo : vedení DD Schválila: ped. a provozní porada DD Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Obsah : 1) Charakteristika

Více

Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže.

Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže. O nás Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže. Naše činnost se dělí na: Pravidelné schůzky v klubovně Akce na jeden den

Více

Nová Ves u Nového Města na Moravě

Nová Ves u Nového Města na Moravě 1. Základní údaje o škole Základní škola a Mateřská škola Nová Ves u Nového Města na Moravě, okres Žd ár nad Sázavou, příspěvková organizace Nová Ves u Nového Města na Moravě 70 592 31 Nové Město na Moravě

Více

Základní škola a mateřská škola Cejle, Výroční zpráva o činnosti Základní školy a mateřské školy Cejle za školní rok 2010/2011

Základní škola a mateřská škola Cejle, Výroční zpráva o činnosti Základní školy a mateřské školy Cejle za školní rok 2010/2011 Základní škola a mateřská škola Cejle, příspěvková organizace Cejle 116, 58851 Batelov, v_zs.cejle@volny.cz, IČO 75022117 Výroční zpráva o činnosti Základní školy a mateřské školy Cejle za školní rok 2010/2011

Více

PROJEKT PODPORY ZDRAVÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO PROGRAMU MZ ČR NÁRODNÍ PROGRAM ZDRAVÍ PROJEKTY PODPORY ZDRAVÍ

PROJEKT PODPORY ZDRAVÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO PROGRAMU MZ ČR NÁRODNÍ PROGRAM ZDRAVÍ PROJEKTY PODPORY ZDRAVÍ snižování ZDRAVOTNÍCH NEROVNOSTÍ-PODPORA ZDRAVÍ VE VYLOUČENÝCH LOKALITÁCH PROJEKT PODPORY ZDRAVÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO PROGRAMU MZ ČR NÁRODNÍ PROGRAM ZDRAVÍ PROJEKTY PODPORY ZDRAVÍ OBSAH Cíle projektu... 1

Více

Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím KVĚTEN 2012

Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím KVĚTEN 2012 Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím Co se u nás zajímavého stalo KVĚTEN 2012 31. března - Výlet do ZOO a promítání fotek z lyžařského kurzu Poslední březnový den jsme uspořádali sraz

Více

Kreativní malování. s dětmi. Dana Cejpková

Kreativní malování. s dětmi. Dana Cejpková Kreativní malování s dětmi Dana Cejpková Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D

Více

Jednotlivé DUMy jsou k dispozici u zástupce ředitele pí. Bc. Marie Baštové. druh výukového materiálu

Jednotlivé DUMy jsou k dispozici u zástupce ředitele pí. Bc. Marie Baštové. druh výukového materiálu Jednotlivé DUMy jsou k dispozici u zástupce ředitele pí. Bc. Marie Baštové. Projekt: Moderní výuka ve škole Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.1031 Vypracoval: LENKA REJZKOVÁ Předmět: Český jazyk a literatura

Více

Provozní řád mateřské školy

Provozní řád mateřské školy I. Provozní doba MŠ: Provozní řád mateřské školy 6.30 17.00 Režimové požadavky: I. Orientační režim dne Orientační režim dne dětí vychází z rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání, charakteristiky

Více

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015

RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015 Příloha k usnesení Rady MČ Praha 1 č. UR15_0292 ze dne 09.03.2015 Středisko sociálních služeb, Dlouhá 23, Praha RÁMCOVÝ HARMONOGRAM VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT PRO ROK 2015 Obsah Pravidelná činnost 3 Jednorázové

Více

Nabídka seminářů Finanční gramotnost

Nabídka seminářů Finanční gramotnost Nabídka seminářů Finanční gramotnost Seminář 45 minut Čas (min.) Aktivita 0-2 Přivítání, představení. Poznámky 3-5 Poznání účastníků: aktivita 4 rohy Všem se položí otázka, na kterou jsou 4 možné odpovědi.

Více

1. Údaje o zařízení : 2. Popis zařízení : 3. Režimové požadavky:

1. Údaje o zařízení : 2. Popis zařízení : 3. Režimové požadavky: V provozním řádu je stanoven režim dne v mateřské škole, zohledňující věkové a fyzické zvláštnosti dětí, podmínky jejich pohybové aktivity a otužování, režim stravování včetně pitného režimu, způsob vhodného

Více

Denní stacionář. Veřejné informace o službě

Denní stacionář. Veřejné informace o službě Denní stacionář Veřejné informace o službě Právní forma: fyzická osoba IČO: 48162485 Statutární zástupce: Mgr. Věra Kosinová Adresa sídla poskytovatele: Mgr. Věra Kosinová, Prodloužená 226, Pardubice -

Více

Zápis z porady obecních knihovníků okresu Náchod, která se uskutečnila 26. 2. 2015 v Městské knihovně v Náchodě

Zápis z porady obecních knihovníků okresu Náchod, která se uskutečnila 26. 2. 2015 v Městské knihovně v Náchodě Zápis z porady obecních knihovníků okresu Náchod, která se uskutečnila 26. 2. 2015 v Městské knihovně v Náchodě Paní Jana Klimešová ukončila ke konci roku 2014 svou dlouholetou práci knihovnice obecní

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVENCI A SRPNU 2011 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Letní kino: St 06.07. po 21.00 hod.

Více

Denní stacionář pro osoby s tělesným a mentálním postižením

Denní stacionář pro osoby s tělesným a mentálním postižením Denní stacionář pro osoby s tělesným a mentálním postižením Popis realizace služby ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú. (dále jen centrum ARPIDA) je nestátní nezisková organizace

Více

PROPOZICE soutěže předtančení pidi, mini dětí, dětí, juniorů, mládeže a oldies

PROPOZICE soutěže předtančení pidi, mini dětí, dětí, juniorů, mládeže a oldies PROPOZICE soutěže předtančení pidi, mini dětí, dětí, juniorů, mládeže a oldies Název: Termín: Místo: Pořadatel: Záštita: Ocenění: Druh soutěže: Věk.kategorie: O cenu starostky města Česká Lípa 4. června

Více

1 HRDINOU můžeš být i TY aneb NA PRÁZDNINY VŽDY PŘIPRAVEN Oslava 12. výročí zahájení činnosti INFORMAČNÍHO CENTRA Jaderné elektrárny Temelín IC ZÁMEČEK JE TEMELÍN U NÁS JE KAŽDÝ HNED VÍTANÝ HOST, MÁME

Více

SCHŮZKA TANEČNÍKŮ A JEJICH RODIČŮ 8.9.2011 v 18.00 hodin KD L. Janáčka, Havířov

SCHŮZKA TANEČNÍKŮ A JEJICH RODIČŮ 8.9.2011 v 18.00 hodin KD L. Janáčka, Havířov SCHŮZKA TANEČNÍKŮ A JEJICH RODIČŮ 8.9.2011 v 18.00 hodin KD L. Janáčka, Havířov 1) Rozdělení skupin a vytvoření nové skupiny DVK B Od letošního školního roku rušíme označení Mini-Přípravka, Přípravka,

Více

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012)

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Ve dnech 12. 15. 1. 2012 se MAS Střední Povltaví prezentovala na společném stánku se Svazkem obcí Milevska na brněnském veletrhu cestovního ruchu Regiontour

Více

1 - Mateřská škola Pohádka, Hranice. Atletické přebory dětí předškolního věku 6,3 1,3 5 2 2 X

1 - Mateřská škola Pohádka, Hranice. Atletické přebory dětí předškolního věku 6,3 1,3 5 2 2 X Granty v oblasti vzdělávání 2016 Celková částka k rozdělení 100 Kč - celkem k rozdělení 100 Kč, ORJ 1003 Př Žadatel Název projektu Popis projektu 1 - Mateřská škola Pohádka, Hranice 2 2 ZŠ Hranice 3 3

Více