OUCo uvnitř najdete. OComenius závěr projektu. OZajímavosti ze školy. ODůležité informace. OInformace KZČ Eldorádo. OInformace ze školní družiny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OUCo uvnitř najdete. OComenius závěr projektu. OZajímavosti ze školy. ODůležité informace. OInformace KZČ Eldorádo. OInformace ze školní družiny"

Transkript

1 OUCo uvnitř najdete OComenius závěr projektu OZajímavosti ze školy ODůležité informace OInformace KZČ Eldorádo OInformace ze školní družiny OSportovní zpravodajství

2 OComenius závěr projektu V dubnu proběhla poslední akce související s tříletým projektem Comenius, kterého se naše škola účastnila a který byl financován Evropskou unií. Zajištění celého projektu z naší strany bylo hlavně na bedrech p. Mgr. Martiny Chrastinové. Jí rovněž patří velké poděkování za zdárný průběh celého projektu. Poděkování patří rovněž všem dalším ped. pracovníkům, kteří se na projektu podíleli a kteří vedli děti při zpracovávání úkolů a doprovázeli je na jejich putování Evropou. Pojďte se s námi na závěr krátce za celým projektem ohlédnout. Rumunsko poprvé říjen 2005 Přípravná schůzka celého projektu. Učitelé se opravdu snažili, abychom měli následující tři roky co dělat. :-) Česká republika Trutnov duben 2006 Pro nás nejnáročnější a zároveň nejpřínosnější setkání. Přivítali jsme u nás učitele a studenty z ostatních zemí. Trochu jsme pracovali, předváděli připravené prezentace, trochu cestovali a hlavně jsme si užívali setkání s kamarády a zkoušeli si naše schopnosti komunikace v angličtině. REALLY GREAT!!! Strana 2 (celkem 16)

3 Turecko říjen 2006 Tak z tohohle setkání jsme měli opravdu strach. Odlišná kultura, bombové atentáty, neuvěřitelně přísné prohlídky na letištích... Ale skutečnost... SURPRISE! Neuvěřitelně starostliví lidé, překrásné památky,... ale také bída na pozadí pompéznosti a bohatství, exotická onemocnění zažívacího traktu... ;-) Estonsko duben 2007 Země, do které bychom se asi jinak nepodívali. Čím překvapila? Nádherné, ale velice studené moře; historické, ale trochu malé hlavní město; rozsáhlé bažiny, žádné hory a poněkud zajímavé soužití Rusů a Estonců. A také folklor, skanzen, lidové hry. A středověká škola... Brrrr. A také jsme se stali na chvíli velkými českými umělci a hrdě reprezentovali na jevišti. NICE EXPERIENCE! Itálie říjen 2007 Země antických památek, sopek a hroznového vína. Velice pohostinní lidé, kteří nás okamžitě adoptovali a nechtěli nás pustit zpátky domů. Pizza, těstoviny, mozzarela. A výborné pečené kaštany. Pompeje pohřbené pod popelem. Moře. Přátelství. Vřelost. FANTASTIC! Strana 3 (celkem 16)

4 Rumunsko podruhé duben 2008 závěr projektu Poslední, a proto nejsmutnější setkání. Rumunsko opředené pověstmi a předsudky nás přivítalo velice mile a pohostinně. Pracovali jsme a vyráběli společnou závěrečnou práci, ale také cestovali a užívali si přátelství našich rumunských kamarádů a kamarádek a překvapovali našimi schopnostmi se dorozumět. A také jsme se loučili a byli trochu smutní. GOOD LUCK, OUR FRIENDS! OZajímavosti ze školy Pasování na čtenáře My, prvňáčci, Vás chceme seznámit s tím, co už umíme a co jsme se naučili během sedmi měsíců. Je toho již hodně. Přesvědčili jsme o tom naše paní učitelky. Když pro nás připravily zajímavé soutěže: přesmyčky, kvízy, čtení s porozuměním, křížovky, vymýšlení slov na dané písmeno a hledání slov, Strana 4 (celkem 16)

5 všechny úkoly jsme splnili. Velkou odměnou pro nás byl diplom, zasloužená jednička v notýsku a pasování na čtenáře. Prvňáčci akce školního parlamentu Dne navštívili zástupci našeho školního parlamentu Útulek pro opuštěné a zatoulané psy v Trutnově. Přinesli jim různé dobroty (granule, konzervy, piškoty), starší deky a gumové hračky, které přinášeli žáci naší školy během měsíce března a dubna. Tímto chceme poděkovat všem žákům, kteří takto pomohli vylepšit jídelníček i pelíšky všem pejskům v útulku. Tereza Nosková a Eliška Guldánová z 9.A Návštěva Prahy Strana 5 (celkem 16)

6 AHA, aha.naše Praha Jak to všechno bylo? Ráno, raníčko jsme si přivstali, rodiče nás vypravili a v šest hodin jsme vyrazili ku Praze. S sebou jsme si hlavně přibalili sluníčko a dobrou náladu. Těšili jsme se, co zajímavého nás v neznámém městě čeká. Cesta do Prahy uběhla rychle a najednou se před námi objevilo pražské předměstí. Ucpanou Prahou jsme projížděli velmi zvolna, a tak jsme měli čas se rozhlížet, pokukovat, okukovat, čubrnět, sledovat a hlavně žasnout nad velikostí města a ruchem v něm. Nalevo, napravo se střídavě objevovaly nádherné výhledy na město, řeku Vltavu, Hradčany, Letnou. Než jsme se stačili vzpamatovat, autobus zastavil a vysypal nás do rušných ulic, kterými jsme šli do Divadla Spejbla a Hurvínka. Představení bylo úžasné, zábavné, všichni jsem si odvezli hezkou vzpomínku i poučení o tom, že znalosti, vědomosti, poznatky z knih a ze školních lavic se vždycky mohou hodit na překonání různých životních překážek. Strana 6 (celkem 16)

7 Odpoledne jsme navštívili Slavín hřbitov slavných osobností. Hledali jsme pomníčky známých spisovatelů, malířů, herců, skladatelů, které známe z učebnic a z výuky. Na Vyšehradě jsme vypátrali pozůstatky původního hradiště, o kterém jsme četli ve Starých pověstech českých. Představovali jsme si tu Kroka, Libuši, Přemysla. Nejvíce nás ohromil pohled z hradeb na řeku Vltavu a na celé široké okolí až k Petřínu a Hradčanům. Při pohledu se nám tajil dech (někteří z nás se neodvážili ani podívat) a hned jsme uznali hrdinství Šemíka, který se odtud odvážil skočit do hlubin, aby zachránil Horymíra před popravou. Po návštěvě Vyšehradu nás čekalo rozloučení s Prahou a cesta domů. Praha je krásná, okouzlila nás, ale doma je doma. Hlavně jsme se museli se zážitky rychle s někým podělit. A do Prahy se už zase těšíme. Někdy příště..! Žáci 3. A a 3.B a paní učitelky Miss panenka ZŠ Mládežnická Dne bylo ukončeno hlasování pro letošní školní kolo Miss panenka ZŠ Mládežnická. Všem, kteří se volby zúčastnili děkujeme. Vítězkou pro letošní rok se stala panenka číslo 1 Bianky Pavlistové z 8.C. Blahopřejeme a děkujeme i ostatním tvůrkyním panenek (Adéla Rösselová 8.C, Veronika Kohoušková 8.A, Aneta Suková 7.B a Michaela Cinková 9.A). Odměnou pro ně je koncert Miss panenka ve Filharmonii Hradec Králové. Soňa Knapová Strana 7 (celkem 16)

8 O klobouk kouzelníka Pokustóna Dne proběhlo na naší škole školní kolo soutěže O klobouk kouzelníka Pokustóna. Soutěž je určena jednotlivcům či dvojicím žáků z 6. až 9. ročníků ZŠ a jim odpovídajících ročníků víceletých gymnázií. Žák (nebo žáci) si připraví pokus s jednoduchými pomůckami na jakékoli téma fyziky (mechanika, optika, apod.) či chemie. Pokus musí umět doprovodit slovním komentářem. Soutěžícími byli žáci Aneta Suková, Denisa Hejzlarová, Michaela Krumpová a Tomáš Krča, všichni ze 7.B. Na místa porotců usedli žáci 9.A. První místo a klobouk kouzelníka Pokustóna získala Denisa Hejzlarová s pokusem Když mě nebaví uklízet nádobí v kuchyni, druhé místo Aneta Suková s pokusem Jak servírovat nápoje zajímavým způsobem a udržet zkumavku ve zkumavce pomocí vody, třetí místo Michaela Krumpová s pokusem Může hořet svíčka i pod vodou? a čtvrté místo Tomáš Krča s pokusem Jak postavit korunu na špičku jehly. Pořadatel vybere žáky, kteří se utkají ve druhém kole - finále. Finále soutěže proběhne 15. května 2008 v Gymnáziu Písnická 760, Praha 4. Pokud budou naši žáci vybráni, přejeme jim hodně úspěchů. Vyučující fyziky ODůležité informace Změna platby za odebrané obědy Vážení rodiče, od dochází ke změně systému úhrady za stravu v naší školní jídelně. Dosud jste za stravu platili zpětně = po skončení měsíce jsme Strana 8 (celkem 16)

9 spočítali přihlášené obědy a za ty jsme inkasovali platbu z Vašeho účtu. Od nového školního roku budeme inkasovat z Vašeho účtu platbu za obědy předem a to tak, že inkasujeme platbu za září ve výši 22 stravovacích dní. Odhlášené obědy v září odečteme v platbě za listopad tzn Žáci, kteří ukončí stravování obdrží přeplatek hotově v kanceláři školní jídelny, stejně tak žáci 9. tříd po skončení docházky. Pro Vás je změnou to, že budeme za stravu inkasovat v červenci (stravné červen) i v srpnu (stravné září). Jiná změna Vás nečeká, do banky chodit nemusíte, Váš současný souhlas k inkasu plně vyhovuje. Připomínám nutnost důsledného odhlašování nemocí, nebo delší nepřítomnosti dítěte. Věřím, že přechod na nový systém platby, který si vyžaduje současná legislativa, proběhne bez problémů, ale i tak Vás prosím o shovívavost. Děkuji. Dvořáková Lenka vedoucí ŠJ Změna výše školného ve školní družině Vážení rodiče, upozorňujeme Vás s předstihem na to, že od nového školního roku 2008/2009 dojde z důvodu růstu provozních nákladů k zvýšení školného ve školní družině na 100,- Kč za jeden měsíc. Ostatní pravidla pro úhradu se nemění. Děkujeme za pochopení. Ředitel školy OPoděkování OVážený pane řediteli, Orádi bychom touto cestou poděkovali Vašim žákům Petru Prellerovi a Tomáši Kosteleckému, kteří spolu s dalšími chlapci ve čtvrtek dne poskytli pomoc a zavolali záchranku našemu zraněnému synovi. ORomana a Karel ŠťastníO OInformace KZČ Eldorádo Strana 9 (celkem 16)

10 UAkce pořádané dubnu se naše družstvo zúčastnilo 1. kola fotbalového turnaje Coca-Cola. První kolo se hrálo systémem každý s každým ve čtyřčlenné skupině, kde naše družstvo obsadilo 2. místo se 2 páry z ReBels Teamu zúčastnily závodů o Pohár Vysočiny v Jihlavě. V kategorii C se umístil pár Michal Zikeš a Kateřina Holubcová na 5. místě a v kategorii Junior Matěj Brabec a Jana Čechová na 7. místě. Blahopřejeme! se na fotbalovém hřišti FK Trutnov uskutečnilo okrskové kolo turnaje Mc Donald s Cup žáků tříd. Družstvo ZŠ Mládežnická si skvělými výkony zajistilo vítěztví v tomto kole a zároveň postup do kola okresního. USLET ČARODĚJNIC Ve čtvrtek se na naší škole konal slet čarodějnic. Setkání bylo mezinárodní, protože dorazili čarodějové i čarodějnice z družební školy z polské Swidnice. Dopoledne si všichni za pomoci p. vychovatelek ze ŠD vyrobili malou čarodějnici a hned po obědě byly na hřišti pro naše i polské děti připraveny stanoviště s čarodějnickými úkoly. Při zapáleném ohni byly vyhodnoceny nej čarodějnice, které získaly sladkou odměnu. Ale i všichni ostatní dostali mňamku, to proto, že všichni byli NEJ! Poděkování patří nejen p.vychovatelkám, ale i dětem z Chobotnice, které byly na stanovištích, a také všem rodičům za pomoc při výrobě čarodějnických převleků! Strana 10 (celkem 16)

11 UAkce chystané na květen - 6. a proběhnou okrsková kola turnaje v malé kopané žáků a tř. okresní kola téhož turnaje se uskuteční ve dnech 12. a všechny tyto turnaje budou uspořádány na travnatém hřišti ZŠ Mládežnická. Krajské kolo kategorie tř. se bude konat v Lázních Bělohrad se členové rybářského kroužku zúčastní dětských závodů Mobil na udici v Dolcích. - Další kola má naplánovaný i Mc Donald s Cup turnaj v minikopané. Okresní kolo bude uspořádáno na hřišti v HSM a krajské kolo v Jičíně. - Ve dnech 16. a proběhne v táborové základně v Horním Bradle tradiční brigáda zaměstnanců ZŠ a jejich rodiných příslušníků, která bude mít jasný cíl provést drobné opravy a generální úklid před započetím sezóny. Všem, kteří budou ochotni přiložit ruku k dílu, předem děkujeme!!! proběhne v Hajnici soutěž mladých hasičů za účasti dětí z našeho kroužku se náš střelecký oddíl zúčastní závodů v Bernarticích. - Svou sportovní miniolympiádu absolvují děti ze zájmového kroužku Sport hrou 4 6 let. - Oddíl akrobatického rokenrolu Drak and Roll plánuje v příštích týdnech účast na několika soutěžích: Mistrovství ČR v Náchodě Mistrovství ČR ve Zlíně Mistrovství Prahy UVOLNÁ MÍSTA na LETNÍCH TÁBORECH Několik volných míst je ještě na 2. běhu pořádaném v Horním Bradle (10 16 let) a na 5. běhu v Horní Sytové (1. 5. tř.). Přihlášky si můžete vyzvednout v KZČ Eldorádo!!! Strana 11 (celkem 16)

12 OInformace ze školní družiny BAREVNÝ TÝDEN VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ Po šedivé zimě se příroda konečně probudila a s ní i pestrobarevné květy jarních rostlin. Proto i my jsme si prozářili naši družinku veselými barvami jara. Každý den jsme se oblékli do jiné barvy a posuďte sami, jak se nám to podařilo. OSportovní zpravodajství Za vítězství v soutěži dostaly florbalistky pohár FBK při ZŠ Mládežnická SŠIS TJ Sokol Dvůr Králové nad Labem 4:1 21 Weyskrábová B. ( Horáčková) 22 Koláčná 24 Menzelová M. 25 Horáčková 42 Pávová (Borůvková K.) Podkrkonošské derby slibovalo perfektní nasazení obou celků. Souboj těchto mužstev v letošní sezóně neměl vítěze, oba zápasy skončily nerozhodně. V jednu chvíli oba týmy soupeřily o nejvyšší místo v tabulce. Úvodní třetina byla vyrovnaná, hráčky se rozehrávaly. Góly začaly padat Strana 12 (celkem 16)

13 ve druhé části hry. Horáčková našla před bránou volnou Weyskrábovou Blanku, která za pomoci gólmanky umístila svůj pokus do hostující sítě. O minutku později bylo vyrovnáno, nejproduktivnější hráčka soutěže Zuzana Koláčná napřáhla a švihem srovnala na 1:1. Trutnov jako by po tomto gólu zařadil na druhý stupeň. Aktivita se domácím vyplatila. Menzelová Monika nahodila míček do brankoviště, který se ocitl za pomoci Dvora v brance, a Trutnov znovu vedl. Ve druhé části se po individuální šanci trefila Eva Horáčková, která dodala klid na střídačku Trutnova. Ve třetí třetině se hrálo především na polovině soupeře. V jednu chvíli trutnovačky roztočily kolotoč v útočném pásmu. Byla jim nabídnuta přesilovka, kterou hráčky sehrály podle taktických plánů. Početní výhoda byla využita, Borůvková Kateřina našla nabízející se Pávovou Michaelu, která dala konečnou podobu zápasu. Vítězství v poměru 4:1 domácí hráčky psychicky podpořilo do dalších bojů. Holky hrály perfektně dozadu a vytvářely si výborné šance uvedl trenér Trutnova Jan Bartoníček. FBC REAST TJ Jablonné nad Orlicí FBK 001 Trutnov 1:1 27 Menzelová Věra (Borůvková K.) 42 Vacková Jednalo se o závěrečné utkání v soutěži s posledním týmem tabulky. K postupu do baráže už Trutnovu nemohlo nic zabránit, ale soupeř vzal zápas prestižně. Od úvodních minut Jablonné zabetonovalo obranné pásmo a trutnovačkám nezbylo nic jiného než vymýšlet, jak se dostat do střeleckých pozic. Soupeř Trutnova spoléhal jen na brejkové situace, které přicházely sporadicky. Ve druhé třetině se podařilo děvčatům Strana 13 (celkem 16)

14 z Podkrkonoší jít do vedení, po přihrávce Borůvkové Kateřiny se trefila svým 40. gólem v kariéře Menzelová Věra. V závěrečné části přišlo vyrovnání na konečných 1:1. Ani závěrečný nápor Trutnova s výsledkem nic neudělal. Po konci zápasu děvčata z Trutnova dostala pohár za vítězství v soutěži. Za týden je čeká těžká baráž o první ligu. Podle trenérů byly na závěrečnou baráž vybrány holky: Gécová Martina, Hepová Iva, Žďárská Jana, Hejnová Lucie, Rejlová Jiřina, Pávová Michaela, Krejčová Kateřina, Novotná Kateřina, Kyralová Aneta, Menzelová Věra, Menzelová Lenka, Menzelová Monika, Borůvková Kateřina, Weyskrábová Blanka, Weyskrábová Lenka, Šafránková Martina, Horáčková Eva, Romančáková Jitka, Culková Martina a Bálintová Jaroslava. Baráž hrála děvčata dubna v Praze. V baráži o první ligu florbalistky Trutnova neuspěly V baráži o druhou nejvyšší florbalovou soutěž žen narazily svěřenkyně Schröfela a Bartoníčka na velmi kvalitní soupeře. V první fázi bylo potřeba se probojovat do finále baráže, do které ze tříčlenné skupiny postupovaly dva celky. Trutnovačky narazily na Bivojky z Litvínova. Severočešky nastoupily se třemi juniorskými reprezentantkami, a jak se ukázalo, tak tyto hráčky rozhodly zápas. Trutnov držel tempo s Litvínovem pouze první třetinu, pak začaly úřadovat reprezentantky ze severu, které nastřílely do trutnovské klece pět branek. Jediný gól východočeského celku vstřelila z trestného úderu výborně hrající Lucie Hejnová. Trutnov Litvínov 1:5. Strana 14 (celkem 16)

15 Rozhodující zápas o postup ze skupiny sehrála děvčata proti Benešovu, který byl sestupujícím mužstvem z první ligy. Koncentrované holky z Trutnova předvedly výkon jako hrom. Z dobře zabezpečené obrany pronikaly do útočného pásma a vytvářely si spousty slibných příležitostí. V první třetině vstřelila důležitý gól Martina Šafránková a bylo vidět, že děvčata se zbavila nervozity. Dokonce přidala i další dvě branky. Nejprve se trefila zpoza branky Lucie Hejnová a další gól přidala Jaroslava Bálintová. Jedinou kaňkou na tomto zápase byla obdržená branka, kterou si výborně chytající Martina Gécová nezasloužila. Trutnov Benešov 3:1. Tímto si hráčky Trutnova zajistily postup do další fáze, ve které bohužel narazily na perfektně sladěný tým Elite Praha pod vedením zkušeného trenéra Karla Vancla. Duely s Elite Praha, které byly dva, protože se hrálo pohárovým systémem, florbalistky z Podkrkonoší nezvládly. V prvním utkání prohrály 11:0 a ve druhém 7:0. Celek Elite má extraligové ambice, o čemž se přesvědčila i děvčata z Trutnova. Jsem rád, že mohu říct, že zápas holky nevypustily, hrály tak, na co měly. Je vidět, že je potřeba do příští sezóny na spoustě věcí zapracovat. Z tohoto duelu jsme si všichni vzali jen to pozitivní, uvedl trenér Trutnova Pavel Schröfel. UGratulace florbalovým týmům! Blahopřejeme našemu žákovskému florbalovému týmu k úctyhodným výsledkům v letošní sezóně 2007/2008 a také k postupu do Ligy starších žáků! Strana 15 (celkem 16)

16 Zároveň blahopřejeme týmu juniorů, kteří ve 2. celostátní lize obsadili 3. místo. Vydává vedení ZŠ Mládežnická 536, TRUTNOV 4 v počtu 700 výtisků - 9. května Strana 16 (celkem 16)

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Vánoční dílničky Vyučující a vychovatelky školní družiny srdečně zvou rodiče a budoucí prvňáčky na TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Přijďte si s námi: zazpívat udělat

Více

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Stránka 2 Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Rozšířená výuka tělesné výchovy 2014/2015 Milí rodiče, i pro školní rok 2014/2015 vám a vašim dětem nabízíme

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

Krajská kola ve florbalu středních škol

Krajská kola ve florbalu středních škol Krajská kola ve florbalu středních škol Krajské finále ve florbalu dívek středních škol naše děvčata obsadila skvělé 2. místo!! Vítězstvím v okresním kole, které jsme tradičně pořádali v naší tělocvičně

Více

OCo uvnitř najdete. Oco nového od září. Oprvní zářijové akce. OInformace KZČ eldorádo. Odalší ohlédnutí za letními tábory. Oinformace ze sportu

OCo uvnitř najdete. Oco nového od září. Oprvní zářijové akce. OInformace KZČ eldorádo. Odalší ohlédnutí za letními tábory. Oinformace ze sportu OCo uvnitř najdete Oco nového od září Oprvní zářijové akce OInformace KZČ eldorádo Odalší ohlédnutí za letními tábory Oinformace ze sportu OFoto ohlédnutí za 1. zářím 2008 O Duncan jánské lázně Na naší

Více

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15.

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. První zápas se ZŠ Nad Přehradou prohrála naše děvčata 0:2 po setech 12:15

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD Co uvnitř najdete družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 datum čas pořadatel

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 3. 10. 2012 - Talent Cup - turnaj okr.výběrů U 13 v Rokycanech SLIBNÉ VYHLÍDKY OKRESNÍHO VÝBĚRU PŘED JARNÍM FINÁLE První letošní turnaj reprezentačních

Více

FOTBAL. Dne 20.4.2O15 se na hradištském hřišti odehrál velký fotbalový zápas. Hrálo proti sobě několik třídních týmu.

FOTBAL. Dne 20.4.2O15 se na hradištském hřišti odehrál velký fotbalový zápas. Hrálo proti sobě několik třídních týmu. FOTBAL Dnes dne 20.dubna se na Hradištském hřišti se odehrál fotbalový zápas mezi třídami ZŠ Hradištko.Všichni hráli moc dobře ale vítěz je jen jedan( 1.A > 1.B-2 Mod=2. Oran-3.=4.-6.

Více

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA 5. 8. července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.joudrs.cz Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní turnaj Little League poprvé v ČR Little

Více

9. A Osvětim V pátek 1. listopadu 2013 jsme jeli do Polska na exkurzi do koncentračního tábora Osvětim. Když jsme tam

9. A Osvětim V pátek 1. listopadu 2013 jsme jeli do Polska na exkurzi do koncentračního tábora Osvětim. Když jsme tam 9. A Osvětim V pátek 1. listopadu 2013 jsme jeli do Polska na exkurzi do koncentračního tábora Osvětim. Když jsme tam dojeli, měli jsme přibližně hodinu volno a potom jsme se vypravili na exkurzi. Byl

Více

14.vydání - březen 2009

14.vydání - březen 2009 14.vydání - březen 2009 Zájezd na dětskou lední revue v Hradci Králové Všichni jsme ( alespoň si to myslíme ) pracovali podle svých sil, a proto si na závěr prvního pololetí také zasloužíme odpovídající

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 16. května Liberec Sokol Hradec Králové 2. kolo 30. května Nové Město nad Metují 3. kolo 13.

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec z.s. přivítali na 24. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová Již 7. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohli pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Během celého týdne

Více

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů)

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S trio Benešov a S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum

Více

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková 4 Březen / duben 2009 Naši milí čtenáři! Po delší odmlce vás znovu všechny vítám na stránkách školního časopisu Školáček. Je vidět, že se vám časopis zalíbil, neboť si jej chodíte stále víc a víc půjčovat.

Více

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most Úspěchy 2018 1. Soutěž Dance Cup Markvartice 11.3. 2018 První krok do taneční sezóny 2018 završen úspěšně. Děti A Aliens 1.místo choreografie: Alena Karlovská JVK B Vibes of Africa 3.misto choreografie:

Více

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není odpad. Děti zjistily hravou formou, co to je separace odpadu a kompostování.

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Žďárský zpravodaj 5/2014

Žďárský zpravodaj 5/2014 Žďárský zpravodaj 5/2014 Obecní úřad Žďár nad Metují úřední hodiny Pondělí 8 11:30 a 13-17 hod. Středa 8 11:30 a 13-17 hod. Kontakty: tlf.č. 491 541 142 obec.zdarnm@tiscali.cz www.zdarnadmetuji.cz č.ú.

Více

Příměstské tábory v Polici nad Metují 2018: 5 týdnů, 5 táborů, 87 dětí, 6 lektorů - Broumovsko

Příměstské tábory v Polici nad Metují 2018: 5 týdnů, 5 táborů, 87 dětí, 6 lektorů - Broumovsko Město Police nad Metují získalo dotaci na pořádání příměstských táborů. Dotace byla poskytnuta z operačního programu Zaměstnanost a byla poskytnuta prostřednictvím MAS Stolové hory. Každoročně, po dobu

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA BŘEZEN 2017 ŠKOLNÍ PLES V pátek 3. března se konal v Kodymově národním domě v Opočně stužkovací ples naší školy, kde byli

Více

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo?

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo? Zpravodaj Domu dětí a mládeže Velké Meziříčí 29.4. 2015 Ročník 1, číslo 4 Dobrý den! Vkvětnu dobíháme do cílové rovinky, atodoslova. Čeká nás spoustu sportovních akcí ahlavně finále: naše domečkovská Akademie,

Více

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec, z.s. přivítali XXI. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Z ák ní lad šk o la, Mlá n d e ž ic k á 53 6, Tru t no v4 Zdravá výživa I v letošním roce proběhl projekt Týden zdraví. V rámci výuky děti absolvovaly různé aktivity

Více

INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016)

INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016) INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016) Vážení rodiče, začal další školní rok a jménem všech učitelů a zaměstnanců železnorudské školy vám chci poděkovat za vaši podporu škole v minulém školním roce

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

S centrum Cup (6 týmů)

S centrum Cup (6 týmů) S centrum Cup 2017 2018 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT Benešov S centrum listopad 2017 březen 2018

Více

BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň,

BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň, BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň, 20.4.2013 V sobotu 20.4.2013 se v severočeské Kadani uskutečnil již druhý ročník mezinárodního turnaje v polokontaktních disciplínách kickboxu - Bohemia Open 2013. Turnaje, pořádaného

Více

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku

Slavia se o víkendu zúčastní kvalitně obsazeného turnaje ve Švýcarsku Slávistky vyrazí v pátek ráno vstříc předvánočnímu házenkářskému dobrodružství do švýcarského St. Gallenu. V 620 kilometrů vzdáleném městě se zúčastní kvalitně obsazeného mezinárodního turnaje Stadtwerk-Cup

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína,

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec OS přivítali na XIX. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, který se v České republice

Více

Cool school. Bezva škola NAŠI REDAKTOŘI. Aktuální dění a šéfredaktorka. o pí uč. Polášková. Studijní okénko. o Tereza Hrošová (9.

Cool school. Bezva škola NAŠI REDAKTOŘI. Aktuální dění a šéfredaktorka. o pí uč. Polášková. Studijní okénko. o Tereza Hrošová (9. NAŠI REDAKTOŘI Aktuální dění a šéfredaktorka o pí uč. Polášková Cool school Listopad / 2 Bezva škola Studijní okénko Sport o Tereza Hrošová (9.A) o Martin Zikl (6.C) o Roman Prax (6.C) Rok se s rokem sešel

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

strana 2 (celkem 12) Zpravodaj č. 8/0506 Videokonference 1. spojení

strana 2 (celkem 12) Zpravodaj č. 8/0506 Videokonference 1. spojení Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 3 březen 2006 Vážení rodiče, milí žáci, jak jsme Vás již informovali v minulém Zpravodaji, zahajujeme od 1. září 2006 ve dvou šestých třídách výuku dle školního

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA

REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Září 2009 REKONSTRUKCE JÍDELNY A ŠKOLNÍHO DVORA Během prázdnin započala v areálu naší školy rozsáhlá rekonstrukce jídelny a školního dvora. Jak dlouho potrvá nevíme. Snad do poloviny listopadu. Bohužel

Více

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče Vyhodnocení dotazníků pro rodiče Provoz a práce MŠ Paskov Zpracovaly: Bc. Jarmila Petrošová, řed. MŠ Dne: 10. března 2014 Mgr. Ivana Slípková Úvod Prostřednictvím dotazníku jsme chtěli zjistit názory rodičů

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2014/2015 Zpracovali: Mgr. Jaroslav Černý, šéftrenér FSCM Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1.

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV.

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. V roce 2012 se za SDH Kyjov v hasičských soutěžích v požárním útoku účastnili: Za ŽENY: Brožová Veronika,

Více

S centrum Cup (5 týmů)

S centrum Cup (5 týmů) S centrum Cup 2016 2017 (5 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum listopad 2016

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu.

Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu. Pohádkový semafor Pohádkový semafor je představení, které seznamuje děti se základními pravidly silničního provozu. Poprvé bylo hráno 7. prosince 1993. Je určeno dětem mateřských škol a mladším žákům prvního

Více

S centrum Cup 2011 2012

S centrum Cup 2011 2012 S centrum Cup 2011 2012 Propozice S trio Benešov ve spolupráci s S centrem Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum listopad 2011 březen 2012 P R

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Duben oborový den

Duben oborový den Duben 2007 3.oborový den Dne 13.dubna se konal v pořadí už třetí oborový den. Je to příležitost pro žáky 2.stupně seznámit se hlouběji se zvolenou oblastí. První a druhý oborový den se konal v 1.pololetí.

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Září 29. 8. 31. 8. GO KURZ třídy 1. A 31. 8. 2. 9. GO KURZ třídy 1. C 1. 9. zahájení nového školního roku 5. 9. 11. 9. poznávací zájezd do Anglie

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

Provozní řád ŠJ. Mateřská škola JAHODNICE

Provozní řád ŠJ. Mateřská škola JAHODNICE Mateřská škola JAHODNICE Se sídlem: Praha 9 - Kyje, Kostlivého 1218, 198 00 IČO : 70919593 Provozní řád ŠJ Zpracovala: Bc. Veronika Strupková, řed.mš Jahodnice Platnost: 1.9.2018 Projednáno a schváleno

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Č.j.:ZŠ Mo/403/2014 Ve Zlíně dne 24. 11. 2014 Vypracovala: Mgr. Věra Kundratová, ředitelka školy K 8. 12. 2014 ruším ze dne 1. 1. 2014 a vydávám nový Vnitřní řád školní jídelny platný od 8. 12. 2014. 1.

Více

Kukátko. vydání č.18 leden 2014. Lednové nakouknutí do naší školy

Kukátko. vydání č.18 leden 2014. Lednové nakouknutí do naší školy Kukátko vydání č.18 leden 2014 Lednové nakouknutí do naší školy 1 Dílničky pro předškoláky 22.ledna 2014 Do aktivity se zapojili všichni učitelé, bylo vytvořeno téměř 40 sad výrobků. Připomeňme si hezkou

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Vážení čtenáři, ráda bych využila příležitosti se v tomto článku poohlédnout za posledním měsícem školního roku a celým uplynulým školním rokem.

Vážení čtenáři, ráda bych využila příležitosti se v tomto článku poohlédnout za posledním měsícem školního roku a celým uplynulým školním rokem. Vážení čtenáři, ráda bych využila příležitosti se v tomto článku poohlédnout za posledním měsícem školního roku a celým uplynulým školním rokem. Náš červnový program byl opravdu nabitý... prací, akcemi,

Více

Mistrovství ČR v beachvolejbalu neslyšících mužů a žen v Brně

Mistrovství ČR v beachvolejbalu neslyšících mužů a žen v Brně Mistrovství ČR v beachvolejbalu neslyšících mužů a žen 7. 6. 008 v Brně Hodnocení: V sobotu 7. června 008 se konalo MČR neslyšících v beachvolejbalu. Hrálo se na kurtech v Brně v areálu zvané "Káčata".

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Vážení spoluobčané, zdravím Vás v krásných letních dnech a přináším informace o aktuálním

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo Házenkářky Slavie Praha prohrály v 19. kole MOL ligy doma s vedoucím celkem česko-slovenské soutěže Iuventou Michalovce 34:38, po poločase 13:20, a klesly na šesté místo v tabulce. Přesto stále drží postupovou

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016 Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2015/2016 Zpracovali: Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1. FK Příbram Mgr. Jaroslav Černý, za Fotbalové

Více

Každá kategorie soutěžila ve třech kolech obtížnosti. Potěšující je, že se náš žák Phong Tran ze 6.B stal vítězem v kategorii 6.tříd. Blahopřejeme!

Každá kategorie soutěžila ve třech kolech obtížnosti. Potěšující je, že se náš žák Phong Tran ze 6.B stal vítězem v kategorii 6.tříd. Blahopřejeme! Květen 2007 Turnaj v sudoku Dne 3. května se konal na Základní škole U Vršovického nádraží turnaj v sudoku. Účastnili se ho žáci 2.stupně ze tří základních škol. Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích podle

Více

Zpráva o činnosti v roce Ruku v ruce, o. s. IČ: , tel./fax: , čís.

Zpráva o činnosti v roce Ruku v ruce, o. s. IČ: , tel./fax: , čís. Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. Zpráva o činnosti v roce 2014 Vypracovala: Mgr. Monika Nováková Finanční část

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček květen 2014 Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 http://www.msbroucek.eu e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Platbu inkasem provedeme

Více

Čarování pétanquového mistra světa s koulemi v Praze.

Čarování pétanquového mistra světa s koulemi v Praze. Čarování pétanquového mistra světa s koulemi v Praze. Ahoj Pepo, tak znělo familiární oslovení mistra české republiky Petra Fuksy našemu předsedovi Pepovi. Samozřejmě, že se jednalo o pétanque, ale s třešničkou

Více

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK U O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 07 XI. ROČNÍK 9. 0. 7. 07 ÚVODNÍ SLOVO U Právě jste se stali součástí XI. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové. Někteří z Vás jsou

Více

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2010 Z 1. ročníku veřejného běžeckého závodu Ludgeřovická patnáctka Závod se konal v neděli 14. března 2010.

Více

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Koncem února proběhla školní kola biologické olympiády i na naší škole. Zejména o kategorii B byl mimořádný zájem. Studenti tradičně změřili své síly v testu

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, DOLNÍ OLEŠNICE, okres Trutnov, příspěvková organizace, Dolní Olešnice 41, 543 71 Hostinné, tel. 724 893 650, E-mail: zsdolniolesnice@seznam.cz IČO 75016591 Vnitřní řád

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

Provozní řád ŠJ. Mateřská škola JAHODNICE

Provozní řád ŠJ. Mateřská škola JAHODNICE Mateřská škola JAHODNICE Se sídlem: Praha 9 - Kyje, Kostlivého 1218, 198 00 IČO : 70919593 Provozní řád ŠJ Zpracovala: Mgr. Jana Tůmová, ředitelka školy Platnost: 1.9.2013 Projednáno a schváleno na provozní

Více

Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo

Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo V úterý 26. 1. proběhlo školní kolo tradiční anglické konverzační soutěže kategorií II.B (nižší gymnázia) a III.A (střední školy). Letos se setkalo celkem

Více

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Ráno jsme se opět probudili do neslunečného dne. Dnešní den jsme potřebovali, aby nám počasí přálo a tak jsme poustevníkovi na hrad vzkázali, ať pošle

Více

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá.

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. 2015 Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. Vážení spoluobčané, je tu konec října, před námi poslední dva měsíce roku a opět vám do schránek přinášíme náš zpravodaj. V obecním zastupitelstvu

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Vybíjená dívek Prahy 15

Vybíjená dívek Prahy 15 Vybíjená dívek Prahy 15 Dne 26. března 2014 čekaly naše mladé slečny ze 4. 5. tříd boje ve vybíjené O pohár starosty Prahy 15 na ZŠ Hostivař. Vstup do turnaje vyšel dívkám parádně a ZŠ Nad Přehradou dívky

Více

zaměstnanci školy www.zsmltu.cz Strana 2 (celkem 16)

zaměstnanci školy www.zsmltu.cz Strana 2 (celkem 16) Co uvnitř najdete Dveře dokořán Stávka učitelů Zprávičky ze školy Informace KZČ Eldorádo Informace z Chobotnice a ze školní družiny Pozvánka na ples! Dveře dokořán na ZŠ Mládežnická Přiblížil se adventní

Více

PROJEKT Regionálního svazu hokejbalu Čechy-Sever MLADÁ KREV

PROJEKT Regionálního svazu hokejbalu Čechy-Sever MLADÁ KREV PROJEKT Regionálního svazu hokejbalu Čechy-Sever MLADÁ KREV O projektu Projekt Mladá Krev (dále jen MK) startoval v srpnu minulého roku (2015). Prvotní fází byla tvorba loga, které se poté umístilo na

Více

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška Zůstatek ze šk.roku 2004/2005 0,- Příjmy: příspěvky žáků 4 440,- Sponzoři 2 800,- Zisky z akcí 1 388,- Obecní úřad + příspěvky na karneval 1 856,- 10 484,- výdaje: příspěvek na výlet (66 žáků) 1 650,-

Více

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 1. 3.

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 1. 3. Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo 13/2017 13/1. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha Zličín o plnění usnesení ZMČ

Více

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Místo: Sokol Horní Počernice,Praha-9 Termín: 23. 25. 4. 2010 Účastníci: Basket Slovanka Praha Gaubová Zuzana-95 Bulíčková Klára-95 Procházková Andrea-95 Fryšová Veronika-95

Více

OKENSKÝ ZPRAVODAJ ČERVEN 2015

OKENSKÝ ZPRAVODAJ ČERVEN 2015 OKENSKÝ ZPRAVODAJ ČERVEN 2015 VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA NAŠÍ OBCE SE KONALO 17.6. 2015: Zastupitelé schválili následující usnesení:. Usn. č. 80/2015 Zastupitelstvo obce schvaluje zveřejnění záměru

Více

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12)

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12) Házenkářky Slavie Praha porazily v 17. kole MOL ligy nováčka soutěže HK Hodonín 32:25, po poločase 19:12 a drží se na medailových pozicích. Pražanky mají příští týden volno, protože o víkendu 3. a 4. února

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více