Historie Vozidla GAZelle v České republice Využití

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Historie Vozidla GAZelle v České republice Využití"

Transkript

1

2 Historie Každý z Vás jistě zná automobily vyráběné firmou GAZ z Nižného Novgorodu již více než 70 let, přesněji od roku Právě v tomto roce byla na základě spolupráce s firmou Henryho Forda postavena v Rusku první automobilka na výrobu nákladních a později i osobních či terénních automobilů. V České republice jsou nejznámějšími modely osobních vozidel Poběda či Volha, limuzíny Čajka, terénní automobily GAZ 69 (které se staly základem pro výrobu vozidel UAZ či rumunských vozidel ARO) a nákladní automobily GAZ 53 nebo 66, které sloužily v naší armádě donedávna. Právě na tuto slavnou historii vozidel GAZ dnes navazuje zcela nový model GAZelle, jehož dovoz a distribuci v České republice zabezpečuje společnost AUTO MAX CZECH. Vozidla GAZelle v České republice Akciová společnost AUTO MAX CZECH prodává v České republice výhradně vozidla licenčně vyráběná v evropském výrobním závodě "Rokiškio Autogamykla" (RAG) ve městě Rokiškis (Litva). Při montáži vozidel GAZelle společností RAG i jejich následné distribuci jsou dodržována celoevropská pravidla výroby, homologací a prodeje. Pří výrobě je použito mnoho komponentů vyráběných v rámci EU. Všechna vozidla určená pro evropský trh procházejí nejen důkladnější a pečlivější montáží, ale jsou také doplňkově ošetřována dodatečnou antikorozní úpravou. Vozidla modelové řady GAZelle jsou nabízena ve třech hlavních provedeních. Jako valník či podvozek k dodatečné montáži 3302 s jednoduchou 3 místnou kabinou, valník či podvozek k dodatečné montáži s dvojitou 6 místnou kabinou a 2705 v provedení celoplechový furgon na výběr se třemi nebo sedmi místy. Všechny tyto modely mají v základním provedení bu pohon zadní nápravy nebo za příplatek trvalý či připojitelný pohon obou náprav (full time 4WD / parition time 4WD). V případě trvalého pohonu obou náprav je vozidlo vybaveno mezinápravovým diferenciálem s uzávěrkou. Všechna vozidla s pohonem obou náprav mají ve standardu také přídavnou redukční převodovku. Využití Vozidla GAZelle jsou díky své konstrukční jednoduchosti, maximální variabilitě a nízkým provozním nákladům ideálním pomocníkem pro vaše podnikání. Díky své celkové hmotnosti do 3,5 t je může řídit řidič s oprávněním skupiny B a vozidla GAZelle mohou v centrech měst do míst, která jsou pro nákladní automobily zapovězena. V centrech měst je jejich řízení, díky dobré manévrovatelnosti zajištěné krátkým rozvorem a výborným poloměrem otáčení, dokonalým požitkem. Jednotlivé převodové stupně pětistupňové převodovky byly zvoleny tak, aby zajiš ovaly vozu dobrou dynamiku i při plném zatížení. Vozidla GAZelle vybavená pohonem 4x4 se pak stanou neocenitelným pomocníkem i mimo města - v těžko dostupných oblastech kam se jiná užitková vozidla srovnatelného typu nedostanou. Díky uzávěrce mezinápravového diferenciálu či připojitelnému pohonu přední nápravy a přídavné převodovce s redukcí lze s vozidlem GAZelle 4x4 zdolávat i středně těžký terén.

3 Využitelnost vozidel GAZelle je zvýšena také možností montáže celé řady nástaveb, které plně uspokojí potřeby vaší firmy. Jmenovat veškeré typy a varianty nástaveb by bylo nemožné a tak jmenujme alespoň ty základní valníkové, sklápěčové, skříňové či kontejnerové. Konstrukce Celou modelovou řadu GAZelle charakterizuje odolná masivní konstrukce postavená na žebřinovém nosném rámu a tuhých nápravách zavěšených na listových perech. Zadní náprava je osazena dvojitou montáží, což zajiš uje u celé modelové řady užitkovou hmotnost do 1900 kg. Hydraulický posilovač řízení je součástí základní výbavy. Brzdový systém s posilovačem ovládá přední kotoučové a zadní bubnové brzdy se zátěžovým regulátorem. I díky výkonnému brzdovému systému mohou být všechna provedení vozidel GAZelle vybavena tažným zařízením pro tažení přívěsu do celkové hmotnosti Kg. Pohonnou jednotkou použitou ve vozidlech GAZelle prodávaných akciovou společností AUTO MAX CZECH je výhradně vznětový přeplňovaný motor ANDORIA 4CTi90, splňující ekologickou normu EURO 3. Motory jsou dodávány ve dvou výkonových variantách 66 a 75 kw. Akciová společnost AUTO MAX CZECH vyvinula na základě požadavků zákazníků na českém i evropském trhu ve spolupráci s litevským montážním závodem novou verzi pohonu vozidel GAZelle s takzvaným připojitelným pohonem všech kol (parition time 4WD). Základem provedení s připojitelným pohonem 4x4 je nová přídavná převodovka PRAGA vyráběná v České republice v licenci francouzské firmy AUVERLAND. Tato nová přídavná převodovka umožňuje řazení a vyřazování pohonu 4x4 i během jízdy. Vozidla s doplňkově montovaným rychlejším hlavním převodem (4,556) zadního diferenciálu (volitelná výbava na přání) vycházejí vstříc zákazníkům, kteří potřebují od vozidla GAZelle s pohonem zadní nápravy (4x2) vyšší přepravní rychlost při zachování respektive snížení přepravních nákladů a zvýšení komfortu pro posádku vozidla. Úprava vozidel GAZelle s připojitelným 4x4 pak nabízí naprosto unikátní možnost provozovat vozidlo GAZelle na silnici pouze s pohonem zadní nápravy a pouze v případě nutnosti překonání ztížených terénních podmínek připojit pohon obou náprav. V kombinaci s použitím motoru ANDORIA o výkonu 75kW s točivým momentem 235 Nm jsou nově modifikovaná vozidla GAZelle podstatně rychlejší, tišší, mají nižší spotřebu a delší životnost pohonné jednotky. Záruka a servis V rozvinuté autorizované prodejní a servisní síti AUTA DO TERÉNU získáte při nákupu vozu záruku 24 měsíců nebo do ujetí 70 tis. km. Na území ČR je vám v rámci tohoto systému nyní k dispozici více než 20 profesionálních servisů.

4 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH a jsou platné v době tisku. Plátci DPH uplatňují odpočet u všech modifikací. Společnost AUTO MAX CZECH si vyhrazuje právo změny.

5 Zákazníkům nabízíme celou škálu užitkových nástaveb podle individuálních požadavků. Nabídkové ceny zpracujeme na požádání. Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH a jsou platné v době tisku. Plátci DPH uplatňují odpočet u všech modifikací. Společnost AUTO MAX CZECH si vyhrazuje právo změny.

6 Motor výrobce... ANDORIA počet válců... 4 objem válců max výkon (kw) nebo 75 otáčky motoru při max. výkonu (ot./min) max. točivý moment (N.m) /235 otáčky motoru při max. toč. momentu (ot./min) palivový systém... s nepřímým vstřikem paliva, vstřikovací čerpadlo BOSCH palivo... nafta Převody spojka... značka... VALEO / LUK typ... jednokotoučová, suchá, hydraulicky ovládaná převodovka... značka...gaz typ... mechanická, 5+1 převod redukční převodovka... značka... GAZ - při trvalém pohonu 4x4 / PRAGA - při připojitelném pohonu 4x4 diferenciály... symetrické, hl. převodový poměr 5,125 příplatkový rychlejší trvalý převod... symetrické, hl. převodový poměr 4,556 Nápravy přední... tuhá, listová pera, teleskopické tlumiče, u 4x4 poháněná zadní... tuhá, listová pera, teleskopické tlumiče, stabilizátor, trvale poháněná, s dvojmontáží Řízení typ... s hydraulickým posilovačem Brzdy typ... dvouokruhové s posilovačem přední... kotoučové zadní... bubnové, simplex ruční brzda... mechanická, na zadních kolech Kola disky... 5,5Jx16H2 pneumatiky 4x2 / 4x R16 C / 195 R16 C Rozměry - mm kombi délka šířka výška rozvor rozchod přední / zadní / / / / 1560 přední přesah zadní přesah nákl. prostor (d / š / v) /1943 / /1943 / 380,,, / 1830 / / 1830 / 1515 objem - m Počet dveří Hmotnosti - kg provozní hmotnost vozidla 4x2 / 4x / / / / 2420 celková hmotnost vozidla užitečné zatížení vozidla 4x2 / 4x / / / / 1080 hmotnost přívěsu bržděný / nebržděný / / / / 750 Spotřeba paliva - l/ 100 km průměrná 4x2 / 4x / / / / 13 Výkony - km/h max. rychlost 4x2 / 4x / / / / 115 u příplatkové verze s rychlejším převodem / / / / 130 Výše uvedené údaje jsou pouze informativní a aktuální v době tisku.

7 - motor Andoria 66 kw - pohon zadní nápravy (4x2) - hlavní převodový poměr 5,125 - základní barevné provedení - nastavitelné opěrky hlavy - zadní zástěrky - posilovač řízení - povinná výbava pro provoz v ČR - vnitřní příčka (mimo verze 3302, 33023) - schránka na dokumenty na palubní desce - osvětlená schránka před spolujezdcem - dveřní kapsy - střešní okno (pouze a 2705 kombi) - přídavné teplovodní topení (pouze 2705 kombi) - výškově nastavitelný volant - kontrolka funkčnosti brzd - stropní světlo a čtecí lampička - prodloužený rozvor vozidla pro individuální nástavbu z 2,9 m na 3,5 m (mimo 2705) ,- - trvalý pohon 4x4 s redukční převodovkou GAZ a mezinápravovým diferenciálem ,- - připojitelný pohon 4x4 s redukční převodovkou PRAGA a odpojovači pohonu přední nápravy AVM ,- - výkonější motor 75 kw / 235 Nm ,- - paket "zrychlení" (rychlejší hlavní převod diferenciálů 4,556; náporový intercooler Iveco, silniční pneu s vysokým rychlostním indexem) ,- - příplatkové odstíny laku dle vzorníku ,- - dvoubarevné lakování (u příplatkových barev nárazníky a vybrané doplňky v tmavším odstínu barvy karoserie) dvouzónová zpětná zrcátka v barvě vozu ,- Kč čas montáže Bezpečnost přední zástěrky ,-...1h přední mlhové světlomety (malé) pár dle typu... od 2 000,-...3h přídavné světlomety (velké) pár dle typu... od 3 000,-...3h vyhřívaná zpětná zrcátka velká, univerzální ,-... 3h akustická signalizace couvání ,-... 2h zadní parkovací senzory ,-...4h automatické rozsvěcení světel ,-...3h signalizace nevypnutých světel ,-...1, 5h Zabezpečení imobilizér ,-...4h alarm ,-...5h alarm s dálkovým ovládáním ,-...5h alarm s dálkovým ovládáním a centrálním zamykáním ,-...7h centrální zamykání ,-...5h centrální zamykání s dálkovým ovládáním ,-...5h Výbava karoserie zásuvka přídavná 12V venkovní třípólová ,-...3h přídavný náklonoměr a sklonoměr s osvětlením ,-...0, 2h sada pro instalaci GSM dle typu... od 2 600,-...3h aktivní anténa na čelní sklo ,-...1h střešní anténa standard - krátká ,-...1h příprava pro autorádio (svazky, 2x repro, anténa) ,-...2h autorádio s CD mechanikou dle typu... od 3 500,-...0, 2h autorádio s MP3 dle typu... od 4 000,-...0, 2h auto hifi repro (pár) dle typu... od 1 350,-...1h auto hifi repro 2+2 dle typu... od 2 000,-...2h autorádio s CD přehrávačem, 2x repro, anténa - sada ,-...3h přídavná 12V zásuvka vzadu ,-... 3h plachta nákladového prostoru model ,-...3h plachta nákladového prostoru model ,-...3h hledáček dálkový S.I.M.H 3 magnetický ,- čas montáže pracovní světlo - hledáček dle typu přenosný... od 600,- sí ka na drobné předměty dle typu... od 490,-...0, 5h potah samostatného sedadla dle typu... od 1250,-...1h potah dvousedadla dle typu... od 2 500,-...1h koncovka na řadící páku kožená ,-...1h nezávislé horkovzdušné topení Webasto dle typu... od ,-...6h spací kabina PONNY FANTASY (pouze na 3302)... od ,- s montáží střešní spoiler WIND MASTER (pouze na 3302 a 33023) ,- s montáží auto chladnička ,-...1h tónovaná okna (mimo čelního) dle typu/kus ,-.1, 5/kush Ostatní výbava tažné zařízení kg ,-...4h Pneu dle výběru (Matador, Pirelli, Bridgestone, Michelin, Good Year) - letní (ks)... od 2 100,-...3h - zimní (ks)... od 2 900,-...3h - terénní (ks)... od 3 200,-...3h přední pevnostní nárazník VALG ,-...6h elektrický naviják (2,7 kn Ramsey REP 6000) pouze do nárazníku VALG ,-...3h elektrický naviják (4,0 kn COME UP) pouze do nárazníku VALG ,-...3h přední pevnostní nárazník HULK s integrovaným el. navijákem ,-...6h ochranné mřížky předních světlometů lakované - pár ,-...1h ochranné mřížky zadních světel lakované - pár (mimo 2705) 3 200,-...1h boční nášlap u posuvných dveří (pouze u modelu 2705) ,-... 2h držák rezervního kola na zadních dveřích (pouze 2705) ,-...1h vodotěsná uzamykatelná schránka na nářadí (mimo model 2705) ,-...2h střešní nosič dle typu... od 5 980,-...2h Veškeré uvedené ceny jsou bez DPH a aktuální v době tisku. Společnost AUTO MAX CZECH si vyhrazuje právo změny. Poznámky: ex. - mimo vyznačený model, čas montáže - k ceně je nutno připočíst cenu za montáž dle uvedeného času a aktuální hodinové sazby Vašeho prodejce nebo servisu.

8

Konstrukce Záruka a servis

Konstrukce Záruka a servis Každý z vás jistě zná automobily vyráběné firmou GAZ z Nižného Novgorodu již více než 70 let, přesněji od roku 1932. Právě v tomto roce byla na základě spolupráce s firmou Henryho Forda postavena v Rusku

Více

Konstrukce Záruka a servis

Konstrukce Záruka a servis Označení nových vozů UAZ AMC představuje zkratku názvu jeho společných výrobců. UAZ (Uljanovskyj avtomobilnyj zavód) je značkou ruských terénních automobilů s dlouholetou tradicí i výdrží a nyní také se

Více

Zákazníkům nabízíme celou škálu užitkových nástaveb podle individuálních požadavků. Nabídkové ceny zpracujeme na vyžádání.

Zákazníkům nabízíme celou škálu užitkových nástaveb podle individuálních požadavků. Nabídkové ceny zpracujeme na vyžádání. Originální vůz s působivým vzhledem, který se vyrábí již řadu let a velmi se osvědčil v mnoha prostředích. Je stabilní na silnici, nepřekonatelný v terénu, má jednoduchou obsluhu a lze jej lehce adaptovat

Více

Konstrukce K výrobě vozidla se využívají stále se rozvíjející technologie, které se aplikují s ohledem na nutnost plnění současných přísných předpisů

Konstrukce K výrobě vozidla se využívají stále se rozvíjející technologie, které se aplikují s ohledem na nutnost plnění současných přísných předpisů Nejrozšířenější terénní pracovní vozidlo, které je vyvíjeno, montováno a homologováno v České republice. Z historického pohledu mají vozidla ARO v naší zemi dlouhou tradici a to převážně z dob, kdy se

Více

Technické podmínky dodávky

Technické podmínky dodávky Digitálně podepsal Radomír Doležel DN: c=cz, o=povodí Odry, státní podnik [IČ 70890021], ou=105916, cn=radomír Doležel, serialnumber=p434615 Datum: 2015.05.29 12:46:55 +02'00' Příloha č. 1 Technické podmínky

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab

Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab Příloha č. 2 - TECHNICKÝ POPIS Automobil terénní komerční Model: Automobil terénní komerční; Kategorie: M1G nebo N1G; Karoserie: Pick-up doublecab (dvojkabina); Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

b) P- V3S M2 valník P V3S valník

b) P- V3S M2 valník P V3S valník P - V3S a) P-V3S valník Automobil P-V3S je třínápravový střední nákladní terénní automobil 6 x 4 x 2 s polokapotovou valníkovou karosérií. Je určen pro přepravu materiálu nebo osob po komunikacích i v

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

Č.j. PPR /ČJ Praha Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6

Č.j. PPR /ČJ Praha Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY úsek náměstka policejního prezidenta pro ekonomiku Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-11126-14/ČJ-2016-990640 Praha 20.5.2016 Počet listů: 1 Příloha: 1 / 6 Dodatečné informace

Více

TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA

TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA PRODUKTIVITA S nákladními vozidly TATRA budete produktivnější! Díky unikátnímu konstrukčnímu řešení bez žebřinového rámu mezi podvozkem a nástavbou

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

TATRA ARMAX. Obchodní řada ARMAX je určena pro provoz v těžkých terénních a klimatických podmínkách, pro plnění a podporu mírových misí.

TATRA ARMAX. Obchodní řada ARMAX je určena pro provoz v těžkých terénních a klimatických podmínkách, pro plnění a podporu mírových misí. TATRA ARMAX Obchodní řada ARMAX je určena pro provoz v těžkých terénních a klimatických podmínkách, pro plnění a podporu mírových misí. Koncepčně vycházejí vozidla této řady z úspěšných civilních terénních

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FIORINO COMBI Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 225.1DN.1 1.4 8v 77k E6D 545 kg 0,36-2,5 m 3 L1 H1

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...)

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) Základní informace tovární značka:... typ/model:... druh (osobní/nákladní...):... rok výroby:... registrační značka (SPZ):...

Více

T163 - JAMAL. Pracovní stroj. Obchodní řada vozidel T 163 - JAMAL navazuje. na nejúspěšnější verze vozidel TATRA. Tyto

T163 - JAMAL. Pracovní stroj. Obchodní řada vozidel T 163 - JAMAL navazuje. na nejúspěšnější verze vozidel TATRA. Tyto T163 - JAMAL Obchodní řada vozidel T 163 - JAMAL navazuje na nejúspěšnější verze vozidel TATRA. Tyto těžké kapotové sklápěče pro silniční a zvláštní provoz mimo silnice nabízí TATRA, a. s. jako jeden z

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Transporter Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými

Více

TOYOTA LAND CRUISER 71

TOYOTA LAND CRUISER 71 TYTA LAND CRUISER 71 Model Pohon Cena vozu, Kč (bez DPH) ZÁKLADNÍ TECHNICKÁ DATA Převodovka Motor - zážehový šestiválec V6 24 V /ccm/ Výkon kw/ot Kroutící moment Nm/ot. dpružení přední / zadní náprava

Více

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Veřejná zakázka na dodávky zadaná mimo režim zákona o veřejných zakázkách Název: Doplnění separace a svozu bioodpadů ve městě Ždírec nad Doubravou ve vztahu k

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

ODBORNÝ POSUDEK L Škoda - Octavia II Combi 4x4 diesel TDI DPF 4x4 Elegance (103kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky.

ODBORNÝ POSUDEK L Škoda - Octavia II Combi 4x4 diesel TDI DPF 4x4 Elegance (103kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky. Eurotax Glass's V závětří 1478 /6, 170 00 Praha 7 IČ: 26448335, DIČ: CZ26448335 Tel.: +420724278208 ODBORNÝ POSUDEK Číslo smlouvy: 804492 RZ: 2L46999 VIN: TMBKE21Z878020169 V provozu od: 16.11.2006 První

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení

Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení Příloha č. 1 Smlouvy S1570/16 Technické podmínky VZ: Nákladní vozidla do 3,5 t pro SÚSPK (2016) 2. vyhlášení 5 ks nákladních automobilů s nástavbami Vozidlo číslo Podvozek Nástavba Místo dodání 1 NA N1

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) vznětový obsah do 2000 cm 3 výkon min. 135 kw Motor maximální točivý moment min. 380 Nm kombinovaná spotřeba

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru VITO 110 CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 484 800,- Cena bez DPH (Kč) 404 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

Technické podmínky. pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015

Technické podmínky. pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015 Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015 Automobily musí splňovat následující

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

LADA & Mahindra Dealer, s. r. o. Stará Vajnorská 15, Bratislava Tel ,

LADA & Mahindra Dealer, s. r. o. Stará Vajnorská 15, Bratislava Tel , LADA & Mahindra Dealer, s. r. o. Stará Vajnorská 15, 831 04 Bratislava Tel. +421 988 100 100, info@lada.eu.sk www.lada.eu.sk LADA NIVA 4x4 legendární lehký terénní automobil Ladu Nivu 4x4 nabízíme jako

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA Př. č. 9 zadávací dokumentace Příloha č. 1 ke kupní smlouvě Specifikace nabízeného plnění I. KOMUNÁLNÍ VOZIDLO NOSIČ NÁSTAVEB Typové označení komunálního vozidla nosiče nástaveb Požadavky kupujícího 1.

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

NISSAN NV200 Van ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. Sleva 21% od 284 300Kč bez DPH*

NISSAN NV200 Van ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. Sleva 21% od 284 300Kč bez DPH* ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ Sleva 21% od 284 300Kč * MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor vozu NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor vozu NV200 byl chytře navržen, aby byly

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM 1 DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM ---------------------------------------------------- Klientské číslo: Jméno a přímení: Telefon: Email: Informace o vozidle Tovární značka: Model: Datum 1. registr.

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ALKE XT. ALKE XT 320E a 320EL

ALKE XT. ALKE XT 320E a 320EL ALKE XT ALKE XT 320E a 320EL Vozidlo ALKE XT je moderní nákladní elektromobil, ve kterém je použita řada moderních technologií. Vozidlo je osazeno střídavým elektromotorem, který nevyžaduje žádnou údržbu.

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HD 150 PVH PTZ maximální výbava Motor: úsporný 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 108,2 kw/147 k, jednoduché čerpadlo a vstřikovače Motorpal.

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II Combi diesel TDI CR DPF aut. Elegance (125kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky.

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II Combi diesel TDI CR DPF aut. Elegance (125kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky. Eurotax Glass's V závětří 1478 /6, 170 00 Praha 7 IČ: 26448335, DIČ: CZ26448335 Tel.: +420724278208 ODBORNÝ POSUDEK Číslo smlouvy: 852620 RZ: 8T84077 VIN: TMBJF73T0C9064606 V provozu od: 17.4.2012 První

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ

TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ Příloha č. 1 zadávací dokumentace TECHNICKÉ PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU s názvem DODÁVKA AUTOMOBILŮ PRO RESORT MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - OPAKOVÁNÍ Automobily musí splňovat

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

ODBORNÝ POSUDEK AR Škoda - Superb II 4x4-3.6 FSI V6 4x4 aut. Elegance (191kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky.

ODBORNÝ POSUDEK AR Škoda - Superb II 4x4-3.6 FSI V6 4x4 aut. Elegance (191kW) Pneumatiky sezóní. Pneumatiky. Eurotax Glass's V závětří 1478 /6, 170 00 Praha 7 IČ: 26448335, DIČ: CZ26448335 Tel.: +420724278208 ODBORNÝ POSUDEK Číslo smlouvy: 762882 RZ: 2AR6989 VIN: TMBLC93T4B9060778 V provozu od: 15.11.2011 První

Více

Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j.,

Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j., Česká republika - Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j., Česká republika - Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 91/5 586 01 Jihlava 70894451 07630/2016-ERU Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

DUCATO KABINA NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NTPH OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

DUCATO KABINA NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NTPH OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA DUCATO KABINA NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NTPH OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 250.0C1.0 2.2 MJET 100 k 3000 kg - m 3 L1 H1 250 Jednokabina 446 950 Kč 355 770 Kč 250.1C1.0

Více