KALENDÁŘ AKCÍ DUBEN 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KALENDÁŘ AKCÍ DUBEN 2015"

Transkript

1 KALENDÁŘ AKCÍ DUBEN 2015 MĚSTSKÉ DIVADLO Mikulášská DUO JAMAHA vystoupení známé skupiny z TV Šlágr. Pořádá agentura AKAK s.r.o. Praha. Vstupné: 230 a 200 Kč, předprodej v Turistickém informačním centru Krnov (TIC Krnov) Isabelle Mergault: SBOHEM, ZŮSTÁVÁM! Komediální hit současné Paříže v podání skvělých českých komiků. Komedie o tom, jak šeredně se mýlíme v okamžicích, kdy si myslíme, že jsme neporazitelnými pány situace. Vstupné: 280 a 260 Kč, předprodej v TIC Krnov OD SRDCE K SRDCI, přehlídka zájmových útvarů SVČ Méďa spojená s oslavou 65. výročí založení organizace, vstupné: 50 a 80 Kč, předprodej vstupenek na recepci SVČ Méďa VRAŽDA SEXEM, skvěle napsaná anglická komedie o muži, jenž nemůže najít sám sebe, a jeho praktické ženě, na které je tím pádem zabezpečení domácnosti. Vstupné: 50 Kč, předprodej v TIC Krnov. MĚSTSKÉ Městské muzeum MUZEUM FLEMMICHOVA VILA Hlubčická PARALELNÍ SVĚTY, společná výstava dvou olomouckých malířek Lenky Kučerové-Žampové a Ireny Balabán-Cakirpaloglu, vernisáž výstavy v pátek v hodin. Vstupné: 15 a 20 Kč TRINITY, Lucie Ostráková porcelánové šperky, Anna Bornová práce s kartonem, Eva Kráslová kaligrafická dekorace. Vstupné: 15 a 20 Kč.

2 KONCERTNÍ SÍŇ SV. DUCHA ul. Svatého Ducha IVAN ŽENATÝ housle, STANISLAV BOGUNIA klavír. Houslový virtuos Ivan Ženatý je považován za nejvýznamnějšího českého houslistu současnosti. Vstupné: 160 Kč BENEFIČNÍ KONCERT, 11. ročník. Výtěžek bude použit na pomoc opuštěným a nemocným dětem na Ukrajině. Pořádá Římskokatolická farnost Krnov. Vstupné: dobrovolné. STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU MÉĎA Dobrovského VÝLETOVÁNÍ S NOCOVÁNÍM, užijte si velikonoční prázdniny a bohatý dvoudenní program. První den se mohou děti těšit na velikonoční putování, pečení, tvoření a noční přespání ve středisku. Druhý den proběhne výlet do Zoologické zahrady Ostrava. Cena: 570 Kč (v ceně je zahrnuto: 2x celodenní strava, pitný režim, cestovné, materiál pro výrobu, odměny, pedagogický dozor) VESELÉ VELIKONOCE, velikonoční dílny a tvoření, vystoupení zájmových útvarů SVČ Méďa, vystoupení cimbálové muziky Cvilíňa, stánkový prodej. Vstupné: 30 Kč ZAKLETÝ KAČER, loutková pohádka, hraje Loutkařský soubor Krnováček. Vstupné: 30 Kč FESTIVAL Alterna ZDRAVÍ. Vstupné: celodenní 200 a 250 Kč, předprodej Relaxcentrum, Opavská 25, Krnov. MĚSTSKÁ KNIHOVNA KRNOV Soukenická VČELAŘENÍ přednáška o včelaření Ing. Břetislav Pravda. Místo konání: studovna Městské knihovny OLDŘICH Z CHLUMU román a skutečnost. Setkání se spisovatelem a historikem Vlastimilem Vondruškou není klasickou besedou, není to ani přednáška, ale jak sám říká, jde o talk-show, v němž se pokouší zábavně vyprávět o životě, své literární tvorbě a také o životě našich předků. Místo konání: studovna Městské knihovny.

3 KOFOLA MUSIC CLUB KRNOV Bruntálská TEREZA ČERNOCHOVÁ a band Škrábnutí tour. Vstupné: 160 Kč, předprodej v TIC Krnov MUCHA + host: Ajdontker. Vstupné: 120 a 150 Kč, předprodej v TIC Krnov NO NAME /SK/, VYPRODÁNO. Vstupné: 320 Kč, předprodej v TIC Krnov TRAKTOR + support THE PANT. Vstupné: 170 a 200 Kč, předprodej v TIC Krnov LEGENDY SE VRACÍ opět v Krnově! Tříhodinová show těch největších pecek! Vstupné: 150 a 220 Kč, předprodej v TIC Krnov TOMÁŠ KLUS a jeho cílová SKUPINA, VYPRODÁNO. Vstupné: 450 Kč, předprodej v TIC Krnov. KINO MÍR 70 Náměstí Míru MĚSTO 44 Polsko Režie: Jan Komasa - Láska za časů apokalypsy. Film vypráví příběhy mladých lidí, kteří žijí své životy jako by každý den měl být jejich posledním. Není to díky přemíře statečnosti nebo lehkovážnosti tento postoj je přirozený s ohledem na skutečnost, které čelí. Píše se totiž rok 1944 a jejich příběhy se odehrávají v Němci okupované Varšavě. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov CESTA NADĚJE Austrálie Oscarový Russell Crowe, hrdina z Gladiátora nebo Čisté duše, se v novém výpravném filmu vydává na Cestu naděje. Čeká ho dobrodružná pouť napříč neklidným Tureckem po první světové válce, kde pátrá po osudu svých tří synů, kteří se nevrátili z bitevního pole. Epický a silný příběh plný odhodlání je osobním projektem Russella Crowea, který vedle hlavní role zarputilého otce tento film i režíroval. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov OVEČKA SHAUN VE FILMU Velká Británie Režie: Mark Burton Stádo ovcí se Shaun v čele se vydá do velkoměsta najít farmáře a jeho věrného psa Bitzera. Na této záchranné výpravě je čeká mnoho dobrodružství. Film v českém znění. Vstupné: děti 100 Kč, dospělí 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov.

4 RYCHLE A ZBĚSILE 7 USA 2015 Režie: James Wan Poslední role Paula Walkera. I auta můžou létat. Hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov LOVCI A OBĚTI ČR 2015 Režie: Marcus Benois Tran. Co máte dělat, když se ocitnete v nekonečné spirále dluhů? Jak se zbavit exekutora, jak vyřešit podraz drsného lichváře s pekelnými úroky, které neustále narůstají? Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov O MARYŠCE ČR Pásmo pohádek pro nejmenší diváky - Kreslené a loutkové pohádky. Vstupné: 30 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov ČAROVNÝ LES USA 2014 Režie: Rob Marshall. Vtipný a dojemný muzikál představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky, spojené v původním příběhu, který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav. Mládeži přístupný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov. DRUHÝ BÁJEČNÝ HOTEL MARIGOLD USA Režie: John Madden. Teď už je Báječný hotel Marigold plně obsazen stálými hosty a jeho manažerka Muriel i majitel Sonny chtějí své podnikání rozšířit. Blíží se i Sonnyho svatba a on zoufale nezvládá ani jedno. Ještě že je obklopen britskými přáteli, kteří vše řeší s nadhledem. Mládeži přístupný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov VELKÁ ŠESTKA 3D - USA 2015 Režie: Don Hall, Chris Williams. Původní akčně-dobrodružná komedie o geniálním konstruktérovi a nafukovacím robotovi nadměrných rozměrů od tvůrců Ledového království a Raubíře Ralfa. Vstupné: 2D 80 Kč, 3D 130 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov TEORIE VŠEHO - VB 2014 Jeho mysl změnila náš svět. Její láska změnila ten jeho. Režie: James Marsh - Teorie všeho vypráví výjimečný a neuvěřitelný životní příběh Stephena Hawkinga. Film získal jednoho Oscara a dva Zlaté globy. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: senioři 60 Kč, ostatní 100 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov REZISTENCE 2D USA Režie: Robert Schwentke. Pokračování filmové série Divergence s názvem Rezistence je po úspěchu prvního dílu velkolepější a výpravnější, nepostrádá velkou dávku akce a triků. 2D titulky, 3D dabing. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 2D 110 Kč, 3D 150 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov SAMBA - Francie Režie: Olivier Nakache, Eric Toledano. S láskou budete nedotknutelní - Samba je (sociálním a milostným) dramatem s prvky komedie. Imigrace a diaspora jsou pro Francii i Evropu stále zásadními tématy a Samba na tato témata reaguje s pronikavým pohledem a bystrým humorem. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov.

5 KRRR! 70MM FILM FEST KRNOV 10. ROČNÍK 70MM FILMŮ MAGICKÁ HLUBINA Francie/USA/Itálie 1988 drama režie: Luc Besson. Nekonečné hlubiny moře. Místa, kde vládne věčný klid, stejně jako v hlubinách kosmu. Jaques potápěč, který dosáhl bez dýchacího přístroje hloubek jako žádný jiný člověk. Enzp Jaquesův přítel a soupeř, který se mu chce vyrovnat a překonat ho. Mládeži přístupný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov SOKOLOVO ČSSR 1974 válečný režie: Otakar Vávra. Válečný velkofilm se odehrává v letech a líčí historii vzniku vojenské jednotky v Sovětském svazu a účast českých a slovenských vojáků v bojích na východní frontě. Titul byl koncipován jako součást historické trilogie, jejíž další části tvořily Dny zrady a Osvobození Prahy. Nákladný film byl natáčen na autentických místech Ukrajiny a přechodný nedostatek sněhu byl nahrazován umělými prostředky. Vkvětnu 1975 se konaly četné slavnostní premiéry. Po odchodu Martina Štěpánka do zahraničí se už Sokolovo neuvádělo. Nezdálo se vhodné, aby národního hrdinu hrál emigrant. Film je dvoudílný, ale uváděn byl vcelku. Mládeži přístupný. Vstupné: 80 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov. VERTIGO USA 1958 thriller režie: Alfred Hitchcock. Mistrovské dílo o posedlosti, jež vedla až za hrob. James Stewart a Kim Novaková v hlavních rolích klasického amerického filmu. Mládeži přístupný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov LE MANS - USA 1971 drama - režie: Lee H. Katzin. Americký řidič (McQueen) se vrací na závodiště do Francie, kde byl před rokem zraněn a zjistí, že pociťuje silné sympatie k vdově po muži, který zemřel při stejném neštěstí. Autentická místa ve Francii a úžasná kamera nabízejí fascinující pohled na nejneobyčejnější auta světa a výjimečné charaktery lidí, které svět motorů a pach benzínu přitahuje. Mládeži přístupný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov EL CID Itálie / USA 1961 historický - Režie: Anthony Mann - Charlton Heston jako španělský rytíř Rodrigo Díaz de Vivar, přezdívaný El Cid, a Sophia Lorenová, jako jeho nedosažitelná láska Jimena, jsou hrdiny příběhu o odvaze a cti, o touze vzepřít se vžitým pravidlům, o lásce a přátelství, o důvěře a dodržování slibů. Jeden z nejvýpravnějších filmů všech dob nás zavede na Pyrenejský poloostrov do dob občanské války kolem roku Mládeži přístupný. Dvojprogram. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov JESUS CHRIST SUPERSTAR USA 1973 muzikál - režie: Norman Jewison - Legendární filmové zpracování světoznámého muzikálu v režii Normana Jewisona. Rocková opera vypráví z pohledu Jidáše Iškariotského, příběh posledních sedmi dnů života Ježíše Krista - od jeho příchodu do Jeruzaléma až do ukřižování. Ambiciózní a mimořádně finančně náročný filmový projekt vznikal v exteriérech přímo v Izraeli. Mládeži přístupný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov TERMINÁTOR 2 USA/Francie 1991 sci-fi - režie: James Cameron. Deset let po neúspěšném pokusu zabít Sarah Connorovou, matku budoucího vůdce lidstva ve válce proti strojům, se do Los Angeles vrací z budoucnosti nový Terminátor, typ T-1000, aby zlikvidoval už narozeného Johna Connora. Dospělý Connor v roce 2029 na svoji ochranu posílá do minulosti druhého

6 terminátora T-800. Film získal čtyři Oscary. Mládeži přístupný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov DIVOKÁ BANDA USA 1969 western - režie: Sam Peckinpah. Kultovní western kontroverzního amerického režiséra Sama Peckinpaha je průlomovým dílem svého žánru. Proslavil se zejména drsným režijním stylem a realistickými scénami násilí. Zásadní inovaci však přinesl v koncepci zápletky, která není postavena na boji dobra se zlem, ale na boji cynických pistolníků se zvláštním smyslem pro čest proti bezcitným zloduchům bez jakýchkoliv zábran. Mládeži přístupný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov MAGICKÁ HLUBINA Francie/USA/Itálie 1988 drama režie: Luc Besson. Nekonečné hlubiny moře. Místa, kde vládne věčný klid, stejně jako v hlubinách kosmu. Jaques potápěč, který dosáhl bez dýchacího přístroje hloubek jako žádný jiný člověk. Enzp Jaquesův přítel a soupeř, který se mu chce vyrovnat a překonat ho. Mládeži přístupný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov TERMINÁTOR 2 USA/Francie 1991 sci-fi - režie: James Cameron. Deset let po neúspěšném pokusu zabít Sarah Connorovou, matku budoucího vůdce lidstva ve válce proti strojům, se do Los Angeles vrací z budoucnosti nový Terminátor, typ T-1000, aby zlikvidoval už narozeného Johna Connora. Dospělý Connor v roce 2029 na svoji ochranu posílá do minulosti druhého terminátora T-800. Film získal čtyři Oscary. Mládeži přístupný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov JESUS CHRIST SUPERSTAR USA 1973 muzikál - režie: Norman Jewison - Legendární filmové zpracování světoznámého muzikálu v režii Normana Jewisona. Rocková opera vypráví z pohledu Jidáše Iškariotského, příběh posledních sedmi dnů života Ježíše Krista - od jeho příchodu do Jeruzaléma až do ukřižování. Ambiciózní a mimořádně finančně náročný filmový projekt vznikal v exteriérech přímo v Izraeli. Mládeži přístupný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov EL CID Itálie/USA Charlton Heston jako španělský rytíř Rodrigo Díaz de Vivar, přezdívaný El Cid, a Sophia Lorenová jako jeho nedosažitelná láska. Dvojprogram. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: senioři 60 Kč, ostatní 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov NOČNÍ BĚŽEC USA Režie: Jaume Collet-Serra. Žádný hřích nezůstane bez trestu. Když se terčem stane jeho syn, musí se brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon, kdysi přezdívaný Hrobník, rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov. RYCHLE A ZBĚSILE 7 USA 2015 Režie: James Wan Poslední role Paula Walkera. I auta můžou létat. Hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov ZVONILKA A TVOR NETVOR USA 2015 Režie: Steve Loter - Zvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Vstupné: školní družiny a děti 50 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov.

7 KRÁLOVA ZAHRADNICE VB Velká kostýmní podívaná z doby krále Ludvíka XIV., krále Slunce. Co všechno skrývají zahrady ve Versailles? Velkolepou nádheru, ale také intriky, neřest, nenávist a jeden překvapivý příběh s úžasnou Kate Winslet v hlavní roli. Režie i role francouzského krále se ujal Alan Rickman. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov NEUTEČES USA 2014 Režie: David Robert Mitchell. Prožijte nejděsivější orgasmus. Jaké by to bylo, kdyby vás po nezávazném sexu místo lehkých výčitek svědomí začaly pronásledovat podivné démonické přízraky, které vás budou chtít zabít? Mládeži do 15 let nepřístupný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov PÍSEŇ MOŘE Francie 2014 Režie: Tomm Moore V bájné krajině starých Keltů žije na osamělém majáku otec s dcerou a synem. Život celé rodiny se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se ukáže, že malá dcerka je poslední z tuleních víl. Jedině ona totiž může písní moře zachránit všechny pohádkové bytosti, které proměnila v kámen čarodějnice Macha. Film v českém znění. Vstupné: děti 80 Kč, dospělí 100 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov BABOVŘESKY 3 ČR 2015 Komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici. Mládeži přístupný. Vstupné: 120 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov POŘÁD JSEM TO JÁ USA 2014 Režie: Richard Glatzer, Wash Westmoreland Alice Howlandová je profesorkou lingvistiky, které je diagnostikována raná forma Alzheimerovy choroby. Její úsilí zůstat stále tím, kým kdysi byla, je děsivé, dojemné i inspirující. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov. S TVÁŘÍ ANDĚLA - Velká Británie/Itálie/Španělsko 2014 Režie: Michael Winterbottom. Film je inspirovaný případem vraždy studentky a jeho hrdinové spíše než vrahy a důkazy hledají osobní vyrovnání s takto šokujícím násilným činem a jeho dozvuky. Mládeži do 15 let nepřístupný. Vstupné: 110 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov AVENGERS: AGE OF ULTRON 2D USA 2015 Režie: Joss Whedon. V sázce je osud celé planety. Tým superhrdinů se musí dát znovu dohromady, aby porazil Ultrona, děsivého robota, jehož cílem je vyhubení lidské rasy. Mládeži do 12 let nevhodný. Vstupné: 3D děti do 15 let 145 Kč, dospělí 175 Kč, 2D děti do 15 let 110 Kč, dospělí 140 Kč, předprodej Kino Mír 70 Krnov a TIC Krnov.

8 HLAVNÍ NÁMĚSTÍ DEN ZEMĚ PRUDNIK KRNOV, řemeslný jarmark, výstava drobného zvířectva, projížďky na koních, hry a soutěže pro děti, naučný program pro děti na téma pravěk, prezentace nevládních organizací, informace o životním prostředí, kulturní program. Pořádá MIKS Krnov, Prudnicki Ośrodek Kultury, Město Krnov, SPgŠ a SZŠ Krnov, SVČ Méďa Krnov. V rámci projektu Den Země Prudnik - Krnov. FOTBALOVÝ STADION Petrovická FK KRNOV DOLNÍ BENEŠOV, mistrovské utkání krajské soutěže starších žáků. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV DOLNÍ BENEŠOV, mistrovské utkání krajské soutěže mladších žáků. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV MFK HAVÍŘOV, mistrovské utkání moravskoslezské divize staršího dorostu. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV MFK HAVÍŘOV, mistrovské utkání krajské soutěže staršího dorostu. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV HRADEC NAD MORAVICÍ, mistrovské utkání krajské soutěže starších žáků. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV HRADEC NAD MORAVICÍ, mistrovské utkání krajské soutěže mladších žáků. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ, mistrovské utkání krajského přeboru mužů. Vstupné: muži 30 Kč, ostatní zdarma FK KRNOV MFK VÍTKOVICE B, mistrovské utkání moravskoslezské divize staršího dorostu. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV MFK VÍTKOVICE, mistrovské utkání moravskoslezské divize mladšího dorostu. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV SLÁVIA OPAVA, mistrovské utkání krajské soutěže starších žáků. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV SLÁVIA OPAVA, mistrovské utkání krajské soutěže mladších žáků. Vstupné: dobrovolné FK KRNOV SOKOL MARKVARTOVICE, mistrovské utkání krajského přeboru mužů. Vstupné: muži 30 Kč, ostatní zdarma.

9 SPORTOVNÍ HALA Janáčkovo nám FBC ORCA KRNOV FBC COYOTES JABLUNKOV, FBC ORCA KRNOV SFK TJ SLOVAN HAVÍŘOV, 2. liga dorostenců. Vstupné: dobrovolné FBC ORCA KRNOV TJ STARÁ VES N/O VOSY, FBC ORCA KRNOV TJ SOKOL KOSTELEC NA HANÉ, regionální liga mužů. Vstupné: dobrovolné FBC ORCA KRNOV FBK ŠKORPIONI OSTRAVA, FBC ORCA KRNOV FLORBAL TORPEDO HAVÍŘOV, FBC ORCA KRNOV Z. F. K. AQM PETROVICE, FBC ORCA KRNOV 1.FBK ROŽNOV P/R, moravskoslezská liga elévů. Vstupné: dobrovolné. OSTATNÍ ROČNÍK BEZRUČOVA MORAVICE, nejstarší dálkový turistický pochod v ČR, sraz na hlavním nádraží v Krnově, vlak do Hradce n. Moravicí. Pořádá Klub českých turistů Krnov (KČT Krnov) individuálně MORAVSKOSLEZSKÉ VRCHOLY, místo konání: Kraví hora, Biskupská kupa, akce KČT Krnov Výstup na svůj vrchol LAMPIONOVÝ PRŮVOD s dechovkou Krnovankou. Průvod s dechovkou povede touto trasou: start u ZŠ Krnov, Dvořákův okr. 2 socha Bedřicha Smetany u ZŠ Smetanův okr. gymnázium radnice náměstí hasičská zbrojnice a zpět ke škole. Vstupné: zdarma SOBOTNÍ VANDR, místo konání: Kunov Skrbovice, turistický pochod, sraz na hlavním nádraží v Krnově. Pořádá KČT Krnov individuálně 19. ROČNÍK OTEVÍRÁNÍ JARA A TURISTICKÉ SEZÓNY, místo konání: Hradec n. Moravicí, turistický pochod, start u zámku, sraz na hlavním nádraží v Krnově. Pořádá KČT Krnov SOBOTNÍ VANDR, místo konání Vrbno Karlovice (Pocheň), přes Přírodní rezervaci Karlovice-sever, sraz na hlavním nádraží v Krnově. Pořádá KČT Krnov KRNOVSKÝ PĚTIBOJ DVOJIC TURNAJ V KUŽELKÁCH, místo konání: TJ Krnov, Smetanův okr. 5, startovné 400 Kč. Přihlášky zasílejte do na bretislav.suchomel@svcmeda.cz, nebo formou sms na tel Pořádá SVČ Méďa Krnov.

10 ROČNÍK PO SOPKÁCH BRUNTÁLSKA, místo konání: Bruntál, turistický pochod, start na náměstí v Bruntále, sraz na hlavním nádraží v Krnově. Pořádá KČT Krnov. Uzávěrka kalendáře akcí na měsíc květen je Na u infocentrum.krnov@seznam.cz nebo na tel.: si vyžádejte příslušný formulář pro zaslání akcí do tohoto kalendáře.

D U B E N 2015. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

D U B E N 2015. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D D U B E N 2015 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ú N O R 2013 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Program Evropského týdne mobility a Evropského dne bez aut v Chrudimi 2007

Program Evropského týdne mobility a Evropského dne bez aut v Chrudimi 2007 Evropský týden mobility Evropský den bez aut 2007 V roce 2007 se česká, moravská a slezská města opět zapojila do celoevropské akce Evropský týden mobility (16. 22. září) a Evropský den bez aut (22. září),

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10 Soukromá základní umělecká škola Trnka o.p.s., Rodinná 39, 312 00 Plzeň IČO.26347687, IZO.150035365, identifikátor zařízení: 650035356, bankovní spojení: 279204310247/0100, DIČ. CZ-26347687 VÝROČNÍ ZPRÁVA

Více

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Sbor dobrovolných hasičů Havířov Město vás zve na mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Pořadatel: SDH Havířov Město za finanční podpory Mezinárodního Visegradského fondu, Termín konání: sobota 14.

Více

ČESKOKRUMLOVSKO 4.12. - 6.12. 2015

ČESKOKRUMLOVSKO 4.12. - 6.12. 2015 ČESKOKRUMLOVSKO - 2015 KINO LUNA ČESKÝ KRUMLOV OD DO Název a popis akce Starosta města Kameňákov Pepan se se svým spolupracovníkem - tajemníkem úřadu, rozhodne postavit na hoře Říp skokanský můstek. Z

Více

Prohlídka zámeckých interiérů

Prohlídka zámeckých interiérů Malebný barokní zámek, který byl postaven hrabětem Janem Ludvíkem Harbuval Chamaré v roce 1749, je ideálním místem pro malé i velké, pro jednotlivce i skupiny, pro ty co hledají historii a kulturu, ale

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 14. května Hradec Králové TJ Sokol Hradec Králové 2. kolo 28. května Kolín TJ Sokol Kolín-atletika

Více

KNIHA MÉHO SRDCE. Výstavka

KNIHA MÉHO SRDCE. Výstavka KNIHA MÉHO SRDCE Kniha mého srdce (KMS) je cyklus pořadů České televize (ČT) a Českého rozhlasu (ČRo), který proběhne v období od 4. dubna do října 2009. Je zaměřen na propagaci literatury, četby knih

Více

Asterix středisko volného času Havířov má jako nástupnická organizace Domu dětí a mládeže a Stanice mladých techniků dlouholetou tradici v pořádání

Asterix středisko volného času Havířov má jako nástupnická organizace Domu dětí a mládeže a Stanice mladých techniků dlouholetou tradici v pořádání Asterix středisko volného času Havířov má jako nástupnická organizace Domu dětí a mládeže a Stanice mladých techniků dlouholetou tradici v pořádání letních táborů a odborných soustředění. Každoročně se

Více

ekarolinka Hasičská zbrojnice v Trávničku

ekarolinka Hasičská zbrojnice v Trávničku Podještědský měsíčník Sdružení obcí Podještědí ekarolinka Ročník XVII. Číslo 5. Květen 2012 e Hasičská zbrojnice v Trávničku Z mikroregionu Již podle obrázku na titulní stránce je možno poznat, který měsíc

Více

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 tel.: 585 412 493, e-mail: skola@gcajkol.cz vlastimil.kaspir@post.cz www.gcajkol.cz KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Datum a místo konání: 21.3.2016 v

Více

I. ročník M E M O R I Á L U

I. ročník M E M O R I Á L U Tělovýchovná jednota S u š i c e oddíl kopané - 312040 342 01 Sušice 2, Fr. Procházky 119 telefon: 376 523 275 stadión Sušice, Volšovská 42 stadión: 376 523 273 e-mail: susicefotbal@centrum.cz Tělovýchovná

Více

Kalendář akcí: ÚNOR 2014

Kalendář akcí: ÚNOR 2014 Kalendář akcí: ÚNOR 2014 Výstava: Grogovky kdy: 2.1.2014 08:00 28.2.2014 16:00 kde: městská knihovna V lednu a v únoru je pro Vás připravena nová výstava s názvem Grogovky. Těšit se můžete na lidové dekory

Více

Kalendář všech akcí 2016. Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Pořadatel: OB Lánovy, Naděžda Bezstarosti, tel.

Kalendář všech akcí 2016. Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Pořadatel: OB Lánovy, Naděžda Bezstarosti, tel. Kalendář všech akcí 2016 Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Ples mysliveckého sdružení Dolní Lánov 22. 1. 2016 KD Dolní Lánov Tradiční ples myslivců s bohatou tombolou Pořadatel: MS Malá Sněžka

Více

L I S T O P A D 2012

L I S T O P A D 2012 L I S T O P A D 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí

21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí Sportovní soutěž obcí VSH 2015 celkové propozice 1 / 5 21. ročník celoroční sportovní soutěže obcí VESNICKÉ SPORTOVNÍ HRY 2016 o putovní pohár pro nejsportovnější obec střední Evropy a okolí Přehled hlavních

Více

Výzva dotačního programu

Výzva dotačního programu Město Jindřichův Hradec Výzva dotačního programu zveřejňuje výzvu dotačního programu na podporu sportu v roce 2015 Zdůvodnění dotačního programu Dotační program je zaměřen na podporu: činnosti stávajících

Více

VÁLKY PUNSKÉ Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_29_16

VÁLKY PUNSKÉ Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_29_16 VÁLKY PUNSKÉ Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_29_16 Tématický celek: Historie a umění Autor: Miroslav Finger Datum

Více

Pražské. technické doku. Obsah:

Pražské. technické doku. Obsah: Pražská tělovýchovná unie PR RAŽSKÝ PLAVECKÝ SVAZ Soutěžní komise plavání Praha Českého Č svazu plaveckých sportů sídlo: Hanusova 16, Post box 31, 140 00 Praha 4 Korespondence: Mgr. Jan Srb, U Vinohradské

Více

1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA 2. DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ A DEN ŽELEZNIC. Regionální turistické informační centrum KRKONOŠE, Vrchlabí

1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA 2. DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ A DEN ŽELEZNIC. Regionální turistické informační centrum KRKONOŠE, Vrchlabí 1. KRKONOŠSKÁ ŠLÁPOTA Termín akce: 1. září 2013 Místo konání: Rokytnice nad Jizerou Více informací: www.ddmrokytnice.cz Krkonošská šlápota to je tradiční turistická hlídková soutěž pro 3-5 členné hlídky.

Více

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Příloha č. 1 usnesení č. 1318/36/R/2015 MČ Praha 11 vyhlašuje pro rok 2016 dotační program podpory kultury s následujícími programy: I. program: Celoroční

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 Vypracoval : David Knápek, Kulturní centrum Obsah:Úvod, Provoz a akce KC (měsíční), Tabulka finanční přehled akcí Úvod Kolektiv Kulturního centra zůstal v roce 2013 nezměněn.

Více

O metodě storytellingu a jeho využití ve školství. Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky

O metodě storytellingu a jeho využití ve školství. Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky O metodě storytellingu a jeho využití ve školství Obsah: co je to storytelling využití storytellingu ve školství praktické úkoly a techniky Co je to storytelling ve zkratce řečeno vyprávění příběhů. Je

Více

ČÍSLO 67 25. září 2013

ČÍSLO 67 25. září 2013 Vydává Obecní úřad Potěhy pro občany obce ČÍSLO 67 25. září 2013 Obsah: 1. Informace z obce 2. Kulturní akce, jubilanti v IV. čtvrtletí 2013 3. ZŠ a MŠ Potěhy 4. TJ Sokol Potěhy 5. SDH Potěhy 6. Historie

Více

22/4 23/4 2013 OBOROVÉ DNY

22/4 23/4 2013 OBOROVÉ DNY Milé žákyně, milí žáci, v rámci ŠVP Škola pro budoucnost proběhnou v době přijímacích zkoušek další oborové dny. Smyslem je pracovat v oboru, který vás zajímá, a to se spolužáky z jiných ročníků, kteří

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

Otická knihovna. Knihovny vedly knihovní rady, které se volily a volily knihovníka. V roce 1937 to byla Růžena Vaculová.

Otická knihovna. Knihovny vedly knihovní rady, které se volily a volily knihovníka. V roce 1937 to byla Růžena Vaculová. Otická knihovna Podle zákona o veřejných knihovnách obecních ze dne 22. července 1919, číslo 4305 Sb., jsou obce, kde menšina národní čítá nejméně 400 obyvatel nebo kde působní státní menšinová škola,

Více

Centrum přípravy koní pro hiporehabilitaci CPK - CHRPA www.cpkchrpa.cz

Centrum přípravy koní pro hiporehabilitaci CPK - CHRPA www.cpkchrpa.cz Centrum přípravy koní pro hiporehabilitaci CPK - CHRPA Výroční zpráva 2004 www.cpkchrpa.cz Vážení přátelé našeho občanského sdružení, miliony let před okamžikem kdy se na naší planetě objevil první člověk,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou strana: 1/6 PROVOZNÍ ŘÁD domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících

Více

Včely jsou víc než med a náš život je s nimi spojený

Včely jsou víc než med a náš život je s nimi spojený PLZEŇ PRO VČELY Včely jsou víc než med a náš život je s nimi spojený VČELY Včela medonosná nedokáže žít sama jako jedinec, ale vytváří superorganismus, tvořený královnou, včelami a trubci. V úlu je jich

Více

RODINNÉ CENTRUM BLANSKO. Výroční zpráva 2009

RODINNÉ CENTRUM BLANSKO. Výroční zpráva 2009 RODINNÉ CENTRUM BLANSKO Výroční zpráva 2009 Výroční zpráva 2009 2/24 Základní informace Motto naší činnosti: Domov je místo, kam můžeš přijít a nikdo se tě neptá, proč jsi přišel. Aby člověk našel ve své

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2015/2016

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2015/2016 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2015/2016 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2015/2016 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI

SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI SPRÁVNÝM SMĚREM V NOVÉM ROCE 2016. VAŠI KNIHOVNÍCI PS. KDO NEVÍ, TAK DOSPĚLÍ VYRAZÍ SMĚR MASARYKOVA A DĚTI NA ZAŠOVSKOU :-) Leden v knihovně I v novém roce pro vás připravujeme řadu zajímavých akcí. Budou

Více

3 Fiesta Dance - taneční centrum Věnujeme se výuce showdance, streetdance a latinsko-amerických tanců.

3 Fiesta Dance - taneční centrum Věnujeme se výuce showdance, streetdance a latinsko-amerických tanců. Organizace na BAMBIFESTu 2016 pátek 1 Biatlonklub SMTu Poruba Pracujeme hlavně s dětmi a mládeži od 8-18 let. Účastníme se závodů v biatlonu a letním biatlonu. Nejsou nám cizí hladké běhy, kolečkové lyže

Více

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj

Noviny městyse. vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj květen 2015 MĚSTYS LITULTOVICE Noviny městyse vydává Rada městyse jako nepravidelný zpravodaj Vážení občané, vítáme Vás u květnového vydání Novin městyse. Náš zpravodaj Vám přináší informace o dění v městysi,

Více

Základní škola Moravský Beroun, okres Olomouc

Základní škola Moravský Beroun, okres Olomouc Charakteristika vyučovacího předmětu prvouka 2.období Prvouka ve 4.a 5.ročníku má časovou dotaci 3 hodiny týdně. Výuka je rozdělena do pěti oblastí : 1. Místo, kde žijeme 2. Lidé kolem nás 3. Lidé a čas

Více

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Z Á Ř Í 2006 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

6. otevřené mistrovství České republiky v bojové a lovecké lukostřelbě

6. otevřené mistrovství České republiky v bojové a lovecké lukostřelbě 6. otevřené mistrovství České republiky v bojové a lovecké lukostřelbě Kladno, 27. 28. 8. 2011 ORGANIZACE Spolek Evropských Bojových Umění (S.E.B.U.) Podporovatelé Palaba a.s. Město Kladno Primátor města

Více

Přehled podpořených žadatelů v grantovém Programu č. 10 Podpora projektů v resortu školství

Přehled podpořených žadatelů v grantovém Programu č. 10 Podpora projektů v resortu školství Přehled podpořených žadatelů v grantovém Programu č. 10 Podpora projektů v resortu školství Žadatel: IČ: Název projektu: Výše přidělené dotace: Centrum vzdělanosti Libereckého kraje - zařízení pro další

Více

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Obsah: I. Vznik sdružení II. Základní ustanovení III. Poslání a cíle sdružení IV. Členská základna V. Uspořádané akce v průběhu roku 2012 VI. Propagace sdružení

Více

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ Vydává Obec Maletín, Maletín č. 21, 789 01 Zábřeh, IČO: 302988, vydáno dne 17. 12. 2015 ev. číslo MK ČR: E 10391 Číslo 7, ročník 21, prosinec 2015 Z usnesení zastupitelstva obce ze

Více

R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí

R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N Í 1. Řízení soutěží Soutěže okresního přeboru mužů a žen vyhlašuje

Více

PŘÍLOHA KE SMLOUVĚ O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

PŘÍLOHA KE SMLOUVĚ O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ PŘÍLOHA KE SMLOUVĚ O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Příloha č. 1 PRACOVNÍ POSTUP PRO UZAVÍRÁNÍ POJISTNÉ SMLOVY CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ pro účastníky zájezdů (typ 721 a 722) I. ÚVOD Cestovní pojištění pro účastníky

Více

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí):

Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok 2007 ROŠKOPOV 1 + 3. (termíny a programy jednotlivých akcí): Letní program občanského sdružení Open Art Nová Paka pro rok ROŠKOPOV 1 + 3 (termíny a programy jednotlivých akcí): 4.-14.7. 15.-21.7. 22.-28.7. 29.7.- 4.8. 5.-11.8. 12.-18.8. 19.-25.8. Filmová dílna Divadelní

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ

REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ Školní sportovní klub při VOŠ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013. Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Pohybové studio Cyranovy boty občanské sdružení Motto: Tanec je komunikace mezi tělem a duší. Vyjadřuje to, na co slova nestačí. (Ruth Saint Denis) PS Cyranovy boty Lidická 50 658 12

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2012 Městské kulturní středisko Horní Slavkov, příspěvková organizace Dlouhá 717, 357 31 Horní Slavkov Zpracovala Mgr. Soňa Kvasničková, ředitelka MKS Únor

Více

průřez.téma + ročník obsah předmětu školní výstupy poznámky MP vazby EVV - ekosystémy EVV odpady a hospodaření s odpady EVV - náš životní styl

průřez.téma + ročník obsah předmětu školní výstupy poznámky MP vazby EVV - ekosystémy EVV odpady a hospodaření s odpady EVV - náš životní styl MÍSTO, KDE ŽIJEME + MP vazby Domov EVV - ekosystémy EVV odpady a hospodaření s odpady EVV - náš životní styl - orientuje se v místě domova - orientuje se ve svém pokoji, ví, kde má své hračky, školní kout,

Více

Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí

Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí v Skolní ~zdělávací program ~ro zájmové vzdělávání Skolní družina při ZS Spálené Poříčí v Skolní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v v Skolní družina při ZS Spálené Poříčí Obsah: 1) Identifikační

Více

Školní rok 2010/2011

Školní rok 2010/2011 Školní rok 2010/2011 Září 2010 BAREVNÁ DUHA byla v televizi!!! Kdo si 20. 9. 2010 ráno před odchodem do zaměstnání nebo do školy pustil televizi Nova, toho čekalo příjemné překvapení. V ranních zprávách

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Siena, Itálie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Siena, Itálie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Provozní řád ELMÍK Dětské centrum

Provozní řád ELMÍK Dětské centrum Provozní řád ELMÍK Dětské centrum ELMET, spol. s r. o. Vypracoval: ing. Lenka Koterová Schválil: Lumír Kysela Platnost od: Revize: Kopie: Podpis: Podpis: 05-01-2015 B 2 z 12 Obsah: ODDÍL I.- Úvodní ustanovení

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2013 Divadlo SemTamFór

Více

PROPOZICE NÁRODNÍCH FINÁLE a FESTIVALŮ V MINIBASKETBALE pro rok 2014

PROPOZICE NÁRODNÍCH FINÁLE a FESTIVALŮ V MINIBASKETBALE pro rok 2014 PROPOZICE NÁRODNÍCH FINÁLE a FESTIVALŮ V MINIBASKETBALE pro rok 2014 Propozice NF / F 2014 strana 2 / 12 Důležité ČBF (výbor ČAMB) si vyhrazuje právo na provedení dodatečných doplnění či změn v těchto

Více

Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové

Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové Číslo jednací: 113/2007 Předkladatel : Základní škola a mateřská škola, Černožice, okres Hradec Králové

Více

využívá svých schopností

využívá svých schopností Táto relácia využívá svých schopností je pro nás svaté. pojednáva o možnostiach breathariánstva, teda života bez jedenia jedla, no nie je to kompletný návod. V záujme vašej bezpečnosti, nepokúšajte sa

Více

Zimní školáček. Časopis pro všechny děti, školáky i dospěláky. Číslo: 21 Vydáno:16. února 2015 ZŠ a MŠ Mošnov

Zimní školáček. Časopis pro všechny děti, školáky i dospěláky. Číslo: 21 Vydáno:16. února 2015 ZŠ a MŠ Mošnov Zimní školáček Časopis pro všechny děti, školáky i dospěláky. Číslo: 21 Vydáno:16. února 2015 ZŠ a MŠ Mošnov Milí čtenáři, Vítám vás na stránkách zimního čísla našeho školního časopisu, který vydáváme

Více

na sále Kulturního domu v Rudolticích dne 7. října 2013

na sále Kulturního domu v Rudolticích dne 7. října 2013 Zápis ze schůzky zástupců obce s domovními důvěrníky Zahájení v 16.00 hod. Účast: na sále Kulturního domu v Rudolticích domovní důvěrníci, popř. zástupci: dne 7. října 2013 o přítomni: Eva Chládková, Jana

Více

Zápis z jednání komise pro regeneraci panelového sídliště Šipší ze dne 25.6.2003. Přítomni: Ing.Jirásek, p.nováček, pí Hnátková, p.hlavatý, p.

Zápis z jednání komise pro regeneraci panelového sídliště Šipší ze dne 25.6.2003. Přítomni: Ing.Jirásek, p.nováček, pí Hnátková, p.hlavatý, p. Zápis z jednání komise pro regeneraci panelového sídliště Šipší ze dne 25.6.2003 Přítomni: Ing.Jirásek, p.nováček, pí Hnátková, p.hlavatý, p.polák Hosté: Ing.Suchánek, Ing.arch.Kremla Omluveni: p.hobl,

Více

ZPRÁVY Z OBCE. Očkování psů

ZPRÁVY Z OBCE. Očkování psů ZPRÁVY Z OBCE Očkování psů Oznamujeme občanům, že p. Bartoš provede každoroční očkování psů proti vzteklině ve středu 18. května 2016 v tomto pořadí a časovém sledu: na točně v 13:30 hod., horní zastávka

Více

Základní umělecká škola J. V. Stamice Havlíčkův Brod Zpráva o hospodaření příspěvkové organizace za rok 2012

Základní umělecká škola J. V. Stamice Havlíčkův Brod Zpráva o hospodaření příspěvkové organizace za rok 2012 Základní umělecká škola J. V. Stamice Havlíčkův Brod Zpráva o hospodaření příspěvkové organizace za rok tel., fax - 569 422 408 pob. Přibyslav 725 402 687 e-mail : zushb@zushb.cz www.zushb.cz 1 Základní

Více

jen vézt Nechci se ROZHOVOR Zlata Adamovská

jen vézt Nechci se ROZHOVOR Zlata Adamovská jen ROZHOVOR Zlata Adamovská Nechci se vézt Boří klišé, že ženy nerady řadí. Zlata Adamovská totiž nemá ráda auta s automatem a nechce se nechat připravit o možnost mít nad vozem kontrolu. Možná proto,

Více

M ě s t s k ý f o t b a l o v ý k l u b D o b ř í š. Cestovní náhrady

M ě s t s k ý f o t b a l o v ý k l u b D o b ř í š. Cestovní náhrady Metodický pokyn výboru MFK č. 1/2008 - rev. 2 Cestovní náhrady 1. ÚVOD Občanské sdružení MFK Dobříš je neziskovovou organizací, která vyvíjí svoji činnost v oblasti sportu, sportovního vyžití mládeže i

Více

ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY. Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích. Charakteristika, umístění, vybavení ŠD

ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY. Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích. Charakteristika, umístění, vybavení ŠD ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích ředitel školy: vedoucí vychovatelka: Mgr. Jaroslav Lohynský Dagmar Ciráková Charakteristika, umístění,

Více

Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010

Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010 Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010 realizátor programu: Odbor prevence kriminality Městské policie Liberec Zpracoval : Mgr. Luboš Raisner Předkládá: Mgr. Ladislav Krajčík

Více

U s n e s e n í ze 13. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 27. 8. 2008

U s n e s e n í ze 13. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 27. 8. 2008 U s n e s e n í ze 13. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 27. 8. 2008 473. Rada města projednala návrh smlouvy o dílo Služby Bezpečnosti práce s firmou Prepo-Team s.r.o., se sídlem Smetanova

Více

1 HRDINOU můžeš být i TY aneb NA PRÁZDNINY VŽDY PŘIPRAVEN Oslava 12. výročí zahájení činnosti INFORMAČNÍHO CENTRA Jaderné elektrárny Temelín IC ZÁMEČEK JE TEMELÍN U NÁS JE KAŽDÝ HNED VÍTANÝ HOST, MÁME

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLA BEZ DROG 2011/2012

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLA BEZ DROG 2011/2012 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLA BEZ DROG 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola příspěvková organizace Golčův Jeníkov Zpracovala: Mgr. Alena Víšková Garant: ředitelka školy, výchovná poradkyně,

Více

Předmět: Člověk a jeho svět

Předmět: Člověk a jeho svět Místo, kde žijeme 1 vyznačí v jednoduchém plánu místo svého bydliště a školy, cestu na určené místo a rozliší možná nebezpečí v nejbližším okolí 36 dodržuje zásady bezpečného chování tak, aby neohrožoval

Více

Plán environmentální výchovy, vzdělávání a osvěty (EVVO)

Plán environmentální výchovy, vzdělávání a osvěty (EVVO) Plán environmentální výchovy, vzdělávání a osvěty (EVVO) školní rok 2015/2016 Enviromentální výchova je uplatňována v jednotlivých vyučovacích předmětech 1. stupeň ZŠ (1. - 5. ročník) Prvouka, Přírodověda,

Více

Základní škola a Mateřská škola Nová Bystřice Hradecká 390, 378 33 Nová Bystřice. Absolventská práce JEZDECKÉ STYLY

Základní škola a Mateřská škola Nová Bystřice Hradecká 390, 378 33 Nová Bystřice. Absolventská práce JEZDECKÉ STYLY Základní škola a Mateřská škola Nová Bystřice Hradecká 390, 378 33 Nová Bystřice Absolventská práce JEZDECKÉ STYLY Marek Martínek 9.B Vedoucí práce: Mgr. Václav Zajíc Školní rok 2013/14 Prohlášení Prohlašuji,

Více

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074.

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2016. CNC, CAN. STATUT 51. ROČNÍKU. STATUT 51. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

ATHÉNSKÁ CHARTA CIAM (1933) Zásady plánování měst, zrevidovaná verze charty vypracovaná v roce 2002 Evropskou radou urbanistů.

ATHÉNSKÁ CHARTA CIAM (1933) Zásady plánování měst, zrevidovaná verze charty vypracovaná v roce 2002 Evropskou radou urbanistů. ATHÉNSKÁ CHARTA CIAM (1933) Zásady plánování měst, zrevidovaná verze charty vypracovaná v roce 2002 Evropskou radou urbanistů. Prvá část: VŠEOBECNĚ MĚSTO A JEHO REGIONY 1. Město je pouze součástí ekonomického,

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů. SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016 Preambule: Všichni účastníci (pořadatelé, závodníci a diváci) jsou povinni ctít duch fair play a chovat se dle dobrých mravů a právních předpisů ČR. 1. Úvod Tento soutěžní řád pro rok

Více

Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc. Často kladené otázky

Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc. Často kladené otázky MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 - Malá Strana Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc Často kladené otázky Dotazy k celému PO: Dotaz: Co to přesně

Více

Když víly nepřestávají čarovat. Projekt Tanečního studia Light navazující na tvůrčí spolupráci s dětmi v banátském Eibenthalu

Když víly nepřestávají čarovat. Projekt Tanečního studia Light navazující na tvůrčí spolupráci s dětmi v banátském Eibenthalu Když víly nepřestávají čarovat Projekt Tanečního studia Light navazující na tvůrčí spolupráci s dětmi v banátském Eibenthalu 18.- 23.září 2008 uskutečnil devíti-členný tým Tanečního studia Light z Prahy

Více

Ohrožené skupiny a rodina

Ohrožené skupiny a rodina Ohrožené skupiny a rodina Problémy současné rodiny a jejich možnéřešení v síti sociálních služeb a péče Mgr. Markéta Šobáňová Brumov-Bylnice Bylnice, 19. 4. 2012 VIZE Kde chceme být v roce 2020 Činnost

Více

I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ

I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ HRY DĚTÍD A MLÁDE DEŽE Město Havlíčkův v Brod 16.5.2014 SPONZOŘI I A OSTATNÍ PODPOROVATELÉ HER ŘÍDÍCÍ VÝBOR HER Ing. Ivan Kuželka JUDr. Vít V Fikar Mgr. Marek Topolovský

Více

Nadační fond Pedagogické školy. v Litomyšli 2015

Nadační fond Pedagogické školy. v Litomyšli 2015 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ A STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, LITOMYŠL, Komenského nám. 22, 570 12 Litomyšl Přidružená škola UNESCO tel.: 461 614 550, fax: 461 615 705, IČO 62032381, DIČ CZ62032381 e-mail:

Více

ŘÁD ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

ŘÁD ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ŘÁD ROZHODČÍCH A DELEGÁTŮ FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto spolek se širokou základnou členů,

Více

let kopané mezi vltavou a sázavou

let kopané mezi vltavou a sázavou 40 let kopané mezi vltavou a sázavou Předkládaná publikace se pokusila zdokumentovat historii TJ Krňany od doby jejího založení v roce 1974 včetně zmínky o poválečném období let 1947 1950. Při sestavování

Více

Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky

Předpokládaný termín splnění veřejné zakázky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 1 vyhlášky 232/2012 Sb. pro účely předběžného oznámení veřejného zadavatele dle 86 odst. 2 zákona o veřejných zakázkách Popis potřeb, které mají být splněním Budova

Více

Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta provozně ekonomická. Obor veřejná správa a regionální rozvoj. Diplomová práce

Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta provozně ekonomická. Obor veřejná správa a regionální rozvoj. Diplomová práce Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta provozně ekonomická Obor veřejná správa a regionální rozvoj Diplomová práce Problémy obce při zpracování rozpočtu obce TEZE Diplomant: Vedoucí diplomové práce:

Více

Návrh. VYHLÁŠKA č...sb., ze dne... 2011,

Návrh. VYHLÁŠKA č...sb., ze dne... 2011, Návrh vyhlášky, kterou se mění vyhláška č. 233/2009 Sb., o žádostech, schvalování osob a způsobu prokazování odborné způsobilosti, důvěryhodnosti a zkušenosti osob a o minimální výši finančních zdrojů

Více

MONFISH Junior BOAT CUP 2016

MONFISH Junior BOAT CUP 2016 Muškařský klub Monfish junior, z.s. ve spolupráci se Středočeským územním svazem, MO Brandýs nad Labem-Stará Boleslav a MO Mělník pořádají dne 23. 4. 2016 MONFISH Junior BOAT CUP 2016 Místo konání: Revír:

Více

ZA POHÁDKOU POHÁDKA. MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová.

ZA POHÁDKOU POHÁDKA. MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová. ZA POHÁDKOU POHÁDKA MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová. Integrované bloky 1. Kamarádi, ti se mají 2. Za lesními skřítky 3. Než zazvoní zvoneček 4. Zima čaruje 5. Voňavé království

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA HRY PRO LORD CUP 2016 RÝMAŘOV

PODROBNÁ PRAVIDLA HRY PRO LORD CUP 2016 RÝMAŘOV PODROBNÁ PRAVIDLA HRY PRO LORD CUP 2016 RÝMAŘOV Neděle 19.6.2016 kategorie U13 Základní organizační ustanovení 1) Hráči 7+1 2) Hřiště 61x48m 2 minihřiště na ploše velkého hřiště 3) Branka 2x5 m 4) Čas

Více

Pravidla Indiánské stezky

Pravidla Indiánské stezky sout ěž za měřená na ochran u přírod y a pa máte k, na tábor n ic ké a turistic ké d o vednosti pra v i d la soutěže soutěžní řád Pravidla Indiánské stezky Stezka je určena dětem, mládeži i dospělým ve

Více

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nemovitostí (pozemků, jejichž součástí jsou bytové domy) Městské části Praha 5 (dále jen Zásady )

Více

Koncepce propagace města Milovice na rok 2013. Motto : ŽIVÉ MĚSTO

Koncepce propagace města Milovice na rok 2013. Motto : ŽIVÉ MĚSTO Koncepce propagace města Milovice na rok 2013 Motto : ŽIVÉ MĚSTO 1) Úvod Propagace Milovic, jako mladého rozvíjejícího se a zajímavého města, je klíčovým bodem celé koncepce. Tvář města se nesmí utopit

Více

Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova

Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova 2009 Výroční zpráva Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova pro seniory. Byl to pro nás velký okamžik, po několika

Více

Z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Měčín příspěvková organizace

Z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Měčín příspěvková organizace Téma: Moje škola Seznámení s okolím Měčína Sběr plodin (kaštany, trnky) Šikulové 1. schůzka 1. schůzka Září seznámení se školou a okolím, orientujeme se v budově školy seznámení s organizací a řádem ŠD,

Více

ŠKOLNÍ DRUŽINA. (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme. Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka

ŠKOLNÍ DRUŽINA. (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme. Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka ŠKOLNÍ DRUŽINA (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka Mgr. Helena Lišková ředitelka školy 1 Obsah 1.Identifikační údaje...

Více

9 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2010: Sladění pracovního a rodinného života

9 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2010: Sladění pracovního a rodinného života 9 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2010: Sladění pracovního a rodinného života Ad hoc modul 2010 bude šetřen na 1. vlně (resp. podle čtvrtletí zařazení sčítacího obvodu) v domácnosti ve všech čtvrtletích

Více

Centrum Dětí a Mládeže

Centrum Dětí a Mládeže Centrum Dětí a Mládeže Česká Kamenice, příspěvková organizace za 2014-2015 Zpracoval : Aleš Vlček ředitel CDM V České Kamenici 21. 9. 2015 Výroční zpráva se zabývá činností Centra dětí a mládeže od září

Více

Anotace: stručný přehled životopisných údajů a autorovy tvorby

Anotace: stručný přehled životopisných údajů a autorovy tvorby Výukový materiál: VY_32_INOVACE_5_A. Dumas 13 Název projektu: Šablony Špičák Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2735 Šablona: III/2 Autor VM: Mgr. Dana Bílá VM byl vytvořen: 7. 2. 2012 Vzdělávací oblast:

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015 Příloha č. 2 ANIMA VIVA o. s. 1/16 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření

Více

OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404

OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404 OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404 SPOLEČENSKÁ KRONIKA V červnu oslaví své narozeniny: Babica Jan, Kubečka Jiří, Kowalzce Zdeněk, Stehlík Antonín, Hajníková Miloslava,

Více

Výroční zpráva. za rok 2009

Výroční zpráva. za rok 2009 Výroční zpráva za rok 2009 leden 2010 Obsah: Členská základna 3 Činnost výboru 3 Uskutečněné akce 4 Zájezd do knihoven Příbramska 4 Zájezd na happening do Vsetína 4 Klubka dětských knihoven 5 Další činnosti

Více