Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 379/2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 379/2010"

Transkript

1 Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 379/2010 Sumarizace projektů granty z rozpočtu městské části Praha 12 v oblasti kultury pro rok 2010 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků celkový 1. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, SDH v Cholupicích - organizační jednotka 2. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, SDH v Cholupicích - organizační jednotka 3. TANEČNÍ ASOCIACE Staročeské máje Cholupice 2010 Soubor kulturních aktivit s mladými hasiči Soutěž ve společenském tanci hobby párů, dětí, juniorů a mládeže JARNÍ CENA Městské části Praha 12 Modřany podpora spolkového života občanů, navázání na tradice, uspořádání nápadité a oblíbené akce zajištění vhodné náplně volného času dětí, napomáhání stmelení vztahů rodičů a dětí, rozšíření nabídky aktivit na území městské části Praha 12 podpora a rozvoj společenského tance mládeže, uspořádání soutěže zakoupení či výroba krojů (májovnice, policajti), zajištění výzdoby (májky, park a okolí), kancelářské potřeby, plakáty, pamětní kartičky kancelářské potřeby, zajištění výzdoby (park, sál, klubovna), nové reprobedny, mininotebook, odměny pro děti, tisk plakátů, pamětních kartiček, diplomů a pamětních listů ceny do soutěží, spotřební materiál, náklady související s organizačním a metodickým zabezpečením soutěže, přípravou a úklidem sálu, zajištěním hudebního doprovodu, předepsané výpočetní techniky, odměny porotců a odborných pracovníků soutěže vyplacené na základě uzavřených dohod o provedení práce Kč Kč Kč Kč zajištění kapely, reprobedny Kč Kč organizace na nežádala, jedná se o nový projekt Kč Kč Kč Kč Kč Strana 1 (celkem 8)

2 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků celkový 4. Y- Open, o. s. 5. Collegium pro současnou hudbu 6. Blanka Vysloužilová - podnikající fyzická osoba 7. KONDOR - skupina Modřanská trojka - organizační jednotka KULTURNÍ AKTIVITY V PRAZE 12 KOMOŘANECH Modřany poetické cyklus tří hudebně literárních pořadů Notové stojany pro koncertní vystoupení souborů zobcových fléten Vivat Flauto, Flauto Giocoso, Flauto Vispo a Flauto Giubiloso doplnění vybavení materiální základny Karneval 2010 aneb jsme zde s Vámi rozvoj kulturních aktivit v městské části, navázání na tradice v období adventu prezentace české básnické tvorby 20. století a tvorby současné formou tří hudebně literárních pořadů prezentace činnosti souborů zobcových fléten Vivat Flauto, Flauto Giocoso, Flauto Vispo a Flauto Giubiloso při koncertních vystoupeních umožnění kvalitního využití volného času dětí a mládeže z Prahy 12 a blízkého okolí krátkodobý pronájem prostor, doprava MHD, doprava materiálu propagace dvou pořadů - tisk a distribuce pozvánek, plakátů, tisk programů, nájemné za koncertní sál ZUŠ A. Voborského - dva pořady, popl. OSA - dva pořady 14 kusů notových stojanů BESPECO BP1GN tisk propagačních letáků, odměny pro děti, tombola, výzdoba prostor, kostýmy, kancelářské potřeby Kč Kč Kč Kč propagace a tisk materiálů,drobný spotřební materiál, trička a drobné předměty na ceny do soutěží, fotomateriál, kopírka, vybavení dětské herny (domeček) Kč Kč organizace dosud nežádala Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč scénáře, původní hudba - tři pořady, honoráře za dva pořady Strana 2 (celkem 8)

3 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků celkový 8. SKANDÁL JAHODA - občanské 9. Mgr. Vladimír Piksa - podnikající fyzická osoba 10. Karla Hoffmannová - podnikající fyzická osoba Jahodový jam PODPORA ROZVOJE SPOLKOVÉ ČINNOSTI - FILMOVÉ PRODUKCE, DIVADELNÍCH PŘEDSTAVENÍ, FESTIVALŮ A KONCERTŮ PRO DĚTI A DOSPĚLÉ Ateliér 2010 podpora amatérských nezávislých umělců v oblasti divadla, filmu, hudby a výtvarných umění - uspořádání festivalu v prostorách Modřanského biografu rozšíření možnosti kulturního a společenského vyžití obyvatel MČ Praha 12 všech věkových kategorií podchycení a rozvoj mladých talentů, příprava žáků a studentů ke zkouškám na SŠ a VŠ, výstavní činnost ateliéru nákup projekční technologie projektor BenQ MP515ST, nákup předmětů a vybavení spojených s realizací - převážně dárkové a soutěžní propagace, tisk, laminovací fólie, kancelářské potřeby, ceny do soutěží (Dětský den), žárovky, reflektory, lišty na upevnění obrazů, pronájem přístrojů např. videoprojektor, zapůjčení materiálu k akci, honoráře umělců a jejich doprava výtvarné potřeby, karton, hygienické a úklidové prostředky, drobné doplnění vybavení, plyn, elektřina, vodné, stočné, údržba a revize plyn. kotle a topení, nájemné, odvoz odpadu, barevné kopie, pití pro děti, provozní záležitosti aj Kč Kč Kč Kč služby spojené s realizací festivalu (internet, reklama, webdesign, účetnictví, honoráře, telekomunikace, pronájem prostor, výpůjčky předmětů, doprava, technické zázemí), náklady na dopravu Kč Kč předkladatel dosud nežádal Kč Kč Kč Kč 0 Kč propagace, tisk, laminovací fólie, kancelářské potřeby, ceny do soutěží (Dětský den), žárovky, reflektory, lišty na upevnění obrazů, pronájem přístrojů např. videoprojektor, zapůjčení materiálu k akci, honoráře umělců a jejich doprava Strana 3 (celkem 8)

4 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků celkový 11. Proxima Sociale, o. s. občanské 12. Proxima Sociale, o. s. občanské 13. Proxima Sociale, o. s. občanské Hudba pro ulici VI. Barvy ulice (Fotodílna VIII.) Tvořivá dílna VII. realizace otevřeného a dostupného kulturního programu pro neorganizovanou mládež, možnost aktivního vyžití mladých lidí v jejich přirozeném prostředí použití digitální fotografie jako prostředku sebevyjádření, aktivního smysluplná náplň volného času vedoucí ke schopnosti vyjadřovat své pocity a zaujímat správné životní postoje bez limitujících podmínek zdarma zprostředkovat neorganizovaným dětem a mládeži možnost věnovat se různým výtvarným technikám, podpora vlastní aktivity a kreativního sebevyjádření pytle na odpadky, papíry, toner, kabely, spreje na graffiti show, ozvučení, pronájem podia, tisk letáků, honorář zvukaře a účinkujících - dohody o provedení práce 1x program Zoner Photo Studio, 2x digitální fotoaparát, brašny, paměťové karty, rámečky na hotové fotografie, tisk fotografií v odborném fotolabu barevné papíry, čtvrtky, pastelky, štětce, vodové barvy, tempery, barvy na sklo, sklo, barva a štětce na hedvábí, lepidla, sádra, akrylové barvy, hena, spreje, magnetky, textilie, barvy na textil, potřeby na výrobu textilie, potřeby na výrobu mýdla, vosky, ubrousky, pedig, modelovací hmota, odborné knihy s postupy různých technik apod Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč externí lektor workshopu Kč Kč Kč Kč lektoři graffiti, pletení ošatek a košíků Strana 4 (celkem 8)

5 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků celkový 14. Proxima Sociale, o. s. občanské 15. Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko 5. MODŘANY - organizační jednotka 16. Klub maminek Balónek Hudební zkušebna Krok k hudbě Aktivní trávení volného času se skauty z Modřan, kulturně a pro každého KULTURNÍ AKCE KLUBU MAMINEK BALÓNEK V ROCE 2010 rozvíjení smyslu pro zodpovědnost a organizování zájmů mladých lidí, poskytnutí příležitosti a prostoru k vlastní samostatné aktivitě a kreativnímu sebevyjádření neorganizovaných dětí a mládeže prostřednictvím hudební tvorby uspořádání nízkoprahových dětských soutěžních odpolední v lokalitě Modřan, organizace 18. ročníku Dračího vytí - pěvecké a filmové soutěže skautských družin, uskutečnění veřejné skautské výpravy pro děti z Modřan a skautských sportovních dní pro děti z MŠ a školní družin vytvoření podnětného prostředí pro předškolní děti, podpora tvořivosti, rozvíjení fantazie, rozvoj pohybové obratnosti, odstranění sociální izolace rodičů na mateřské dovolené prostřednictvím nejrůznějších akcí s kulturním zaměřením příslušenství na bicí nástroje (blány, paličky, kličky), funkční kabely, mikrofony, program Virtual DJ, CD player pro DJ reklamní plachty Skauti z Modřan, laminovací folie, 2 ks řezačka papíru, drobný materiál na hry a na výrobu rekvizit a kostýmů, ceny pro soutěžící v Dračím vytí, výroba pamětních a propagačních samolepek, provazy a tkalouny, struny na kytaru, digitální videokamera a stativ, chodníkové křídy, podložka pro hru Twister, nájem sálu pro soutěž Dračí vytí, renovace cartridge do tiskárny, výroba razítek Skauti z Modřan kancelářské potřeby, cartridge, sušák na výkresy Aurednik, látky a textilní galanterie, výtvarné potřeby, potřeby pro výtvarný kroužek, poznávací hry, potřeby pro kroužek rytmiky, ceny do soutěží, zahradní stan Strana 5 (celkem 8) Kč Kč Kč Kč oprava bedny, basového komba, mixážního pultu Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč organizační zajištění dvou divadelních představení

6 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků celkový 17. Klub maminek Balónek 18. MEDIA ARCHIV 19. SDRUŽENÍ PRO ALTERNATIVNÍ ŠKOLNÍ A VOLNOČASOVÉ AKTIVITY občanské Letní výtvarné dílny v Klubu maminek Balónek DEN ČESKOSLOVENSKÉHO EXILU (PROJEKT PAMÁTNÍKU ČESKOSLOVENSKÉHO EXILU) Počáteční vybavení nově otevřené Klubovny Belárie nábytkem smysluplné naplnění volného času rodin s malými dětmi, které zůstávají v období letních prázdnin ve městě zpřístupnění kulturního odkazu československého exilu otevření klubovny s pravidelnou celotýdenní nabídkou pro děti všech věkových kategorií i rodiny korálky, komponenty, potřeby pro decoupage a textilní tvoření, potřeby na tvoření z pedigu, snímatelné barvy na sklo, FIMO předměty na dekorování, lepenka, papíry, lepidla, potřeby pro výrobu gelových svíček, potřeby pro dětské tvoření (barvy, papíry, výtvarné potřeby), ostatní výtvarné potřeby, potřeby pro smaltování, literatura s výtvarnou tématikou, drobné hračky jako odměny pro děti tvoření digitální databáze archivu uměleckých exilových děl, rozpracování urbanistického a architektonického řešení (zadání arch. studiu), vytvoření funkčního modelu v měřítku 1:10, počítačová simulace 3D s ozvučením, předběžná kalkulace celého stavebního, instalace a prezentace v rámci Dne čsl. exilu (9/2010), nájem prostor pro práci na (1 až 9/2010), kopírování, tisk, telekomunikační služby 4 stoly a židle pro 16 až 20 lidí, recepce, kuchyňka s dřezem, regály na skladování materiálu, police, 2 skříně Kč Kč Kč Kč Kč Kč v tomto roce organizace nežádala Kč Kč organizace na dosud nežádala Kč Kč elektřina, vodné, stočné, teplo, účetnictví Strana 6 (celkem 8)

7 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků celkový 20. SDRUŽENÍ PRO ALTERNATIVNÍ ŠKOLNÍ A VOLNOČASOVÉ AKTIVITY občanské 21. SDRUŽENÍ PRO ALTERNATIVNÍ ŠKOLNÍ A VOLNOČASOVÉ AKTIVITY občanské 22. Občanské Točná Výukové programy a zájmové kroužky v nově otevřené Klubovně volnočasových aktivit Belárie Výtvarná dílna v nově otevřené Klubovně Belárie Vítání jara na Točné (Loučení se zimou - velikonoční jarmark) otevření klubovny s pravidelnou celotýdenní nabídkou pro děti všech věkových kategorií i rodiny otevření klubovny s pravidelnou celotýdenní nabídkou pro děti všech věkových kategorií i rodiny podpora komunitního života obyvatel Točné a udržení lidových tradic CD přehrávač, šátky, obruče, taneční pytle, Orfeovy hudební nástroje,materiály k hudební výuce, speciální leporela, textil, materiál pro výrobu kulis a loutek, barvy na obličej, knihy, použitý dataprojektor s plátnem keramická vypalovací pec s programátorem, el. trouba na vypalování FIMA, tavící hrnec na parafín propagační letáčky, ceny do soutěží, materiál na výrobu velikonočních kraslic a pomlázek, hudební doprovod akce, nutné cestovní náklady Kč Kč organizace na dosud nežádala; získala příspěvek Kč na projekt Zeměpis trochu jinak, který je součástí tohoto nového letošního Kč elektřina, vodné, stočné, teplo, účetnictví, tisk, propagace, správa webu Kč Kč Kč Kč odborná literatura, příspěvek na materiál, elektřina, vodné, stočné, teplo, účetnictví, tisk, propagace, správa webu, doprava vybavení výtvarných dílen na letní a zimní tábor a výtvarného materiálu na akce Krtek, dokončení výmalby, úprava el. rozvodů, údržba Kč Kč organizace na nežádala, jedná se o nový projekt Kč Strana 7 (celkem 8)

8 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků celkový 23. Občanské Točná Antonínská pouť na Točné obnovení lidových tradic na Točné, podpora a rozvoj komunitního života obyvatel výroba, tisk plakátů a poutačů, odměny do soutěží pro děti, spotřeba elektrického proudu (připojení přes PRE), pronájem lavic a stolů pro zajištění pohoštění (včetně dovozu), honorář hudební skupiny, honorář dechové hudby, pronájem dětského řetízkového kolotoče Kč Kč organizace na nežádala, jedná se o nový projekt Kč Celkem Kč Kč Kč Kč Petr Hána v. r. starosta JUDr. Helena Chudomelová v. r. zástupce starosty Strana 8 (celkem 8)

Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 288/2009

Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 288/2009 Příloha usnesení zastupitelstva městské části Praha 12 č. 288/2009 Výběrové řízení na podporu projektů v oblasti kultury na území MČ Praha 12 pro rok 2009 čís. předkladatel název cíl použití fin. prostředků

Více

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14 Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-29-011-14 Přehled finančních příspěvků poskytnutých jednotlivým žadatelům o grant v oblasti kultury na rok 2014 Poř. č. 1. 2. Předkladatel Sdružení

Více

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15 Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-04-006-15 Poskytnutí dotací - kultura 2015 Poř. č. 1. Předkladatel Název projektu Požadováno na Sdružení hasičů Kulturní aktivity Čech,Moravy

Více

Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144

Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144 Základní škola a mateřská škola Lužná, okres Rakovník. Školní vzdělávací program ŠKOLNÍ DRUŽINA při ZŠ a MŠ Lužná, okres Rakovník IZO: 114 100 144. Identifikační údaje Název ŠD Školní družina při ZŠ a

Více

PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA

PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA Příloha č. 2 Žadatel (název/jméno) TROJHALÍ KAROLINA, zájmové sdružení právnických osob Sídlo/adresa Ruská 2883/101, Ostrava-Vítkovice 706 02 POLOŽKA PŘEDPOKLAD

Více

Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2013 1. etapa

Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2013 1. etapa Žádosti o příspěvek formou školského grantu rok 2013 1. etapa žadatel IČ účel požadovaná částka v Kč Mateřská škola Sovička, Česká Lípa, Antonína Sovy 1740, PO Mateřská škola Šikulka, Česká Lípa, Moskevská

Více

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16

Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16 Příloha č. 2 usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-12-011-16 Přehled dotací v oblasti kultury na rok 2016 částky uvedeny v Kč Poř. č. Předkladatel Název Požadováno na Celkový rozpočet Požadovaná

Více

VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ

VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ PROVOZNÍ ŘÁD VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE HŘEBEČ Provozovatel : Obec Hřebeč Vymezení plochy víceúčelového sportovního areálu: pozemková parcela č. 1106/1,1106/7 Každý návštěvník je povinen seznámit

Více

ŠKOLNÍ DRUŽINA. (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme. Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka

ŠKOLNÍ DRUŽINA. (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme. Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka ŠKOLNÍ DRUŽINA (školní vzdělávací program) Společně tvoříme, poznáváme, hrajeme si a sportujeme Vladimíra Kovaříková vedoucí vychovatelka Mgr. Helena Lišková ředitelka školy 1 Obsah 1.Identifikační údaje...

Více

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Příloha č. 1 usnesení č. 1318/36/R/2015 MČ Praha 11 vyhlašuje pro rok 2016 dotační program podpory kultury s následujícími programy: I. program: Celoroční

Více

Centrum Dětí a Mládeže

Centrum Dětí a Mládeže Centrum Dětí a Mládeže Česká Kamenice, příspěvková organizace za 2014-2015 Zpracoval : Aleš Vlček ředitel CDM V České Kamenici 21. 9. 2015 Výroční zpráva se zabývá činností Centra dětí a mládeže od září

Více

Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série

Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 36.23.07 Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série RZ č. 69 Posílení rozpočtu ORJ 0015 Zdravotnictví o 138.000,-

Více

Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže KLÍČ, Jaroměř

Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže KLÍČ, Jaroměř Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže KLÍČ, Školní 95, Jaroměř Zpracoval: Martin Kříž ředitel Domu dětí a mládeže KLÍČ, Školní 95, Jaroměř Školní vzdělávací program Domu dětí a mládeže KLÍČ, Jaroměř

Více

100 let skautingu. Junák svaz skautů a skautek ČR, Liberecký kraj 2007

100 let skautingu. Junák svaz skautů a skautek ČR, Liberecký kraj 2007 Dva týdny skautingu Sto podob dobrodružství Sbírka na bezbariérové divadlo Rockový koncert 100 let skautingu Junák svaz skautů a skautek ČR, Liberecký kraj 2007 Předkladatel: Junák svaz skautů a skautek

Více

ŠKOLNÍ DRUŢINA. Tématický časový plán pro školní rok 20014/20015. Kolowrátek vám ukáţe druţinu plnou her a hrátek

ŠKOLNÍ DRUŢINA. Tématický časový plán pro školní rok 20014/20015. Kolowrátek vám ukáţe druţinu plnou her a hrátek ŠKOLNÍ DRUŢINA Tématický časový plán pro školní rok 20014/20015 září, říjen, listopad prosinec, leden, únor březen, duben květen, červen Kolowrátek vám ukáţe druţinu plnou her a hrátek CHARAKTERISTIKA

Více

STANDARD KVALITY SPOD č. 2

STANDARD KVALITY SPOD č. 2 MĚSTO JABLUNKOV, Městský úřad Jablunkov orgán sociálně-právní ochrany STANDARD KVALITY SPOD č. 2 2. Prostředí a podmínky 2a Výkon sociálně-právní ochrany je zajištěn v prostorách vhodných pro komunikaci

Více

Celkový rozpočet projektu 2015

Celkový rozpočet projektu 2015 Poř. č. Předkladatel Název projektu Stručný popis projektu 1. Maltézská pomoc, o.p.s. Osobní asistence v Žatci Financování nákladů projektu Osobní asistence.podpora seniorů se sníženou soběstačnost setrvat

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi dle zákona o sociálních službách dle. Zákona 108/2006 Sb., 65 Romské občanské sdružení Děti a Rodina - Děčín Služba

Více

Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - I. kolo 2010 příloha č. 1.

Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - I. kolo 2010 příloha č. 1. Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - I. kolo 2010 příloha č. 1. Tematické zařazení projektu : 1) soutěže a projekty 2) mimořádné vzdělávací akce na území Statutárního města a akce

Více

Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5)

Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5) Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5) Datum konání: 31. 10. 2013, 17 hodin Garant: Eva Hájková Místo: Spolkový dům

Více

DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: raná péče NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Jiloro raná péče Měsíční 3, Šternberk

DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: raná péče NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Jiloro raná péče Měsíční 3, Šternberk NÁZEV ŽADATELE: Charita Šternberk DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: raná péče NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SLUŽBY: Jiloro raná péče Měsíční 3, Šternberk FORMULÁŘ A Popis realizace poskytování sociální služby

Více

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Odbor finanční Zastupitelstvo města Dne 17.2.2016 N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Zpráva se předkládá z důvodu: zákona o obcích 128/2000 Sb. Zprávu vypracoval: ing.ivana Polenová vedoucí

Více

ZA POHÁDKOU POHÁDKA. MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová.

ZA POHÁDKOU POHÁDKA. MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová. ZA POHÁDKOU POHÁDKA MOTTO: A svět dětem vždycky znova do té pohádky se schová. Integrované bloky 1. Kamarádi, ti se mají 2. Za lesními skřítky 3. Než zazvoní zvoneček 4. Zima čaruje 5. Voňavé království

Více

Rada Asociace krajů České republiky. 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44

Rada Asociace krajů České republiky. 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44 Rada Asociace krajů České republiky 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44 Projekt Kraje pro bezpečný internet Obsah: 1. Návrh usnesení 2. Popis

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Středisko volného času Mozaika Polička, Nám.B.Martinů 85, 572 01 Polička tel.: 461 725 352, mobil: 736 752 624, e-mail: svecova@mozaika-policka.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Zpracovala: Zdeňka Švecová ředitelka

Více

ŠKOLNÍ PEKÁRNA. - pečení a zdobení tradičních medových perníčků - pečení velikonočních mazanců

ŠKOLNÍ PEKÁRNA. - pečení a zdobení tradičních medových perníčků - pečení velikonočních mazanců I. Priclová Kuchyňka ŠKOLNÍ PEKÁRNA - pečení a zdobení tradičních medových perníčků - pečení velikonočních mazanců ČÁST PERNÍKŮ BUDE URČENA K PRODEJI V PŘEDSÁLÍ DIVADLA PŘED ŠKOLNÍ AKADEMIÍ, ČÁST BUDOU

Více

ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY. Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích. Charakteristika, umístění, vybavení ŠD

ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY. Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích. Charakteristika, umístění, vybavení ŠD ŠVP ŠKOLNÍ DRUŽINY Školní vzdělávací program pro školní družinu Základní škola Sadová 416 v Dašicích ředitel školy: vedoucí vychovatelka: Mgr. Jaroslav Lohynský Dagmar Ciráková Charakteristika, umístění,

Více

Střední škola umělecká a řemeslná Střední škola a vyšší odborná škola umělecká a řemeslná Nový Zlíchov 1, Praha 5. Koncepce rozvoje školy

Střední škola umělecká a řemeslná Střední škola a vyšší odborná škola umělecká a řemeslná Nový Zlíchov 1, Praha 5. Koncepce rozvoje školy Střední škola umělecká a řemeslná Střední škola a vyšší odborná škola umělecká a řemeslná Nový Zlíchov 1, Praha 5 Koncepce rozvoje školy Zpracovala: Ing. Jana Porvichová, Ph.D. Praha leden 2016 Koncepce

Více

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018 Zpracováno pro obec Anenská Studánka Schváleno na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 12.02.2016.. Růžena

Více

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Návrh rozpočtu obce na rok 2016 Textová část Rozpočet obce je finanční plán, jímž se řídí její hospodaření. Je sestavován na období jednoho kalendářního

Více

Koncepce propagace města Milovice na rok 2013. Motto : ŽIVÉ MĚSTO

Koncepce propagace města Milovice na rok 2013. Motto : ŽIVÉ MĚSTO Koncepce propagace města Milovice na rok 2013 Motto : ŽIVÉ MĚSTO 1) Úvod Propagace Milovic, jako mladého rozvíjejícího se a zajímavého města, je klíčovým bodem celé koncepce. Tvář města se nesmí utopit

Více

3 Fiesta Dance - taneční centrum Věnujeme se výuce showdance, streetdance a latinsko-amerických tanců.

3 Fiesta Dance - taneční centrum Věnujeme se výuce showdance, streetdance a latinsko-amerických tanců. Organizace na BAMBIFESTu 2016 pátek 1 Biatlonklub SMTu Poruba Pracujeme hlavně s dětmi a mládeži od 8-18 let. Účastníme se závodů v biatlonu a letním biatlonu. Nejsou nám cizí hladké běhy, kolečkové lyže

Více

Studie proveditelnosti návrhu

Studie proveditelnosti návrhu Veřejná knihovna v Průhonicích Studie proveditelnosti návrhu Verze: Vytvořil: Poslední aktualizace: 0.2 - úvodní draft Mgr. Vítězslav Praks, PhD. 2011-03-01 Veřejná knihovna v Průhonicích 1.1 Úvod Obsahem

Více

Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.:015 36/99-1505 Oblastní pracoviště č.1 Praha 1 Jeruzalémská 12 Signatura: ba5as107 Obvodní pracoviště Praha 6 Arabská 683 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola

Více

Základní škola a Mateřská škola Žimrovice Meleček 91, 747 42 Žimrovice

Základní škola a Mateřská škola Žimrovice Meleček 91, 747 42 Žimrovice Směrnice č.2 PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Škola: Základní škola a Mateřská škola Žimrovice Vypracoval: Mgr. David Šrom, ředitel školy Vydáno dne: 26.12.2011 Účinnost od: 1.1.2012 Počet stran : 6 Pedagogická

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 Signatura: af2ls102 Okresní pracoviště Litoměřice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola/zařízení: Dům dětí a mládeže ELKO, Lovosice,

Více

Organizační řád Č.j.: Spisový znak Skartační znak

Organizační řád Č.j.: Spisový znak Skartační znak ZÁKLADNÍ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ A MATEŘSKÁ ŠKOLA LOGOPEDICKÁ 101 00 Praha 10, Moskevská 29 tel: 271 720 585 email: reditelka@logopedickaskola.cz Článek 1 Úvodní ustanovení Část I. - Všeobecná ustanovení 1.

Více

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 Č. j.: Stran: 8 Přílohy: 1 Název: Rozpočet Obce Čermná nad Orlicí na rok 2015. Podkladový materiál: pro III. veřejné zasedání zastupitelstva obce Čermná nad

Více

REVOLVINGOVÝ FOND Ministerstva životního prostředí

REVOLVINGOVÝ FOND Ministerstva životního prostředí REVOLVINGOVÝ FOND Ministerstva životního prostředí ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Název projektu: Malé školní arboretum učíme se v oživlé zahradě Konečný příjemce: Základní škola a Mateřská škola Kamenice, okr. Jihlava,

Více

Školní vzdělávací program. pro zájmové vzdělávání. v DDM Kolín

Školní vzdělávací program. pro zájmové vzdělávání. v DDM Kolín Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v DDM Kolín Obsah : 1. Identifikační údaje 2. Charakteristika organizace 3. Cíle zájmového vzdělávání DDM, klíčové kompetence 4. Formy zájmového vzdělávání

Více

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI Tato sekce zahrnuje výrobu a distribuci informačních a kulturních produktů, poskytování prostředků pro distribuci těchto produktů a pro zprostředkování přenosu

Více

Úvod Sdružení pracovníků domů dětí a mládeže v ČR Činnost SP DDM za rok 2010 a. Činnost RKR Praha, 18. - 19. 1. 2010 Praha, 8. - 9. 4.

Úvod Sdružení pracovníků domů dětí a mládeže v ČR Činnost SP DDM za rok 2010 a. Činnost RKR Praha, 18. - 19. 1. 2010 Praha, 8. - 9. 4. Výroční zpráva o činnosti Sdružení pracovníků domů dětí a mládeže v ČR za rok 2010 1 Úvod Sdružení pracovníků domů dětí a mládeže v ČR (dále jen SP DDM) je nestátní neziskovou organizací, jejímž hlavním

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁZVORKOVA 2007, 2008, 2009

DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁZVORKOVA 2007, 2008, 2009 DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁZVORKOVA 2007, 2008, 2009 Úvodní ustanovení 1. V návaznosti na příslušné zákony a stanovy družstva obsahuje domovní řád pravidla užívání bytů, nebytových a společných částí

Více

2. CÍL A SOUVISLOSTI VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. NÁZEV

2. CÍL A SOUVISLOSTI VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. NÁZEV Příloha I Podmínky zadávacího řízení ze dne 2. března 2009 SPECIFIKACE Produkce "open air" festivalu k oslavě Dne Evropy (9. května), který bude informovat o záležitostech EU, propagovat 5.výročí rozšíření

Více

Obecně závazná vyhláška města Žlutice č. 2/2011 Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška města Žlutice č. 2/2011 Požární řád obce Obecně závazná vyhláška města č. 2/2011 Požární řád obce Zastupitelstvo města svým usnesením ZM/2011/8/11 ze dne 31. října 2011 vydává na základě 29 odst. 1 písm o) bod 1 zák. 133/1985 Sb., o požární ochraně

Více

Denní stacionář pro osoby s tělesným a mentálním postižením

Denní stacionář pro osoby s tělesným a mentálním postižením Denní stacionář pro osoby s tělesným a mentálním postižením Popis realizace služby ARPIDA, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú. (dále jen centrum ARPIDA) je nestátní nezisková organizace

Více

Vzorový spisový a skarta ní plán pro obce, které nemají pov ený obecní ad nebo nejsou obcí s rozší enou p sobností, m stské obvody a m

Vzorový spisový a skarta ní plán pro obce, které nemají pov ený obecní ad nebo nejsou obcí s rozší enou p sobností, m stské obvody a m Vzorový spisový a skartační plán pro obce, které nemají pověřený obecní úřad nebo nejsou obcí s rozšířenou působností, městské obvody a městské části statutárních měst Obce, které nemají pověřený obecní

Více

24.5. - 25.5.2013 9-18 hod. www.bambiriada.cz/ivancice

24.5. - 25.5.2013 9-18 hod. www.bambiriada.cz/ivancice Motto: Dětství v proměnách času IVANČICE PARK RÉNA 24.5. - 25.5.2013 9-18 hod. www.bambiriada.cz/ivancice 1 ÚVODEM 15. ročník celorepublikové akce Bambiriáda se koná od 25. do 27. května 2013. Cílem akce

Více

UBYTOVACÍ A STRAVOVACÍ SLUŽBY

UBYTOVACÍ A STRAVOVACÍ SLUŽBY Příloha č. 1.2 Zásad pro udělování a užívání značky ZÁPRAŽÍ originální produkt Certifikační kritéria pro značku ZÁPRAŽÍ originální produkt A. Kritéria pro poskytovatele služeb: UBYTOVACÍ A STRAVOVACÍ SLUŽBY

Více

KONCEPCE PODPORY SPORTU A SPORTOVNÍCH AKTIVIT PRO VŠECHNY VĚKOVÉ GENERACE V POLICI NAD METUJÍ

KONCEPCE PODPORY SPORTU A SPORTOVNÍCH AKTIVIT PRO VŠECHNY VĚKOVÉ GENERACE V POLICI NAD METUJÍ KONCEPCE PODPORY SPORTU A SPORTOVNÍCH AKTIVIT PRO VŠECHNY VĚKOVÉ GENERACE V POLICI NAD METUJÍ 1. ÚVOD ------------------ Z důvodu potřebnosti řešení koncepční podpory organizovaného i neorganizovaného

Více

Komentář k rozpočtu na rok 2016

Komentář k rozpočtu na rok 2016 Komentář k rozpočtu na rok 2016 Rozpočet obce je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na jeden kalendářní rok a je zpracován v návaznosti na schválený

Více

VI. Finanční gramotnost šablony klíčových aktivit

VI. Finanční gramotnost šablony klíčových aktivit VI. Finanční gramotnost šablony klíčových aktivit Číslo klíčové aktivity VI/2 Název klíčové aktivity Vazba na podporovanou aktivitu z PD OP VK Cíle realizace klíčové aktivity Inovace a zkvalitnění výuky

Více

Základní škola, Skuteč, Smetanova 304, okres Chrudim zs.smetanovask@tiscali.cz, www.zs-smetanova.cz, IČO 75016028 Smetanova 304, 539 73 Skuteč

Základní škola, Skuteč, Smetanova 304, okres Chrudim zs.smetanovask@tiscali.cz, www.zs-smetanova.cz, IČO 75016028 Smetanova 304, 539 73 Skuteč Základní škola, Skuteč, Smetanova 304, okres Chrudim zs.smetanovask@tiscali.cz, www.zs-smetanova.cz, IČO 75016028 Smetanova 304, 539 73 Skuteč Vnitřní organizační předpis č. 3 ze dne 31. 8. 2012, č.j.

Více

MČ Praha-Zličín, Tylovická 207, 155 21 Praha Zličín

MČ Praha-Zličín, Tylovická 207, 155 21 Praha Zličín MČ Praha-Zličín, Tylovická 207, 155 21 Praha Zličín vyhlašuje usnesením Zastupitelstva MČ Praha Zličín ze dne 16.12.2015 PROGRAM PODPORY VYUŽITÍ VOLNÉHO ČASU DĚTÍ A MLÁDEŽE MČ PRAHA - ZLIČÍN Vyhlášené

Více

a) MČ odvede celkem 112 675,53 Kč z toho: - do státního rozpočtu 16 559,40 Kč z toho: - vratka účelových prostředků - pol.

a) MČ odvede celkem 112 675,53 Kč z toho: - do státního rozpočtu 16 559,40 Kč z toho: - vratka účelových prostředků - pol. VII. Finanční vypořádání (údaje v Kč) 1. Finanční vypořádání s rozpočtem HMP Vyúčtování účelových dotací bylo provedeno v souladu s vyhláškou č. 52/2008 Sb., kterou se stanoví zásady a termíny finančního

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI Domova Svatý Jan, p. s. s. v roce 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI Domova Svatý Jan, p. s. s. v roce 2010 Domov Svatý Jan, poskytovatel sociálních služeb se sídlem Svatý Jan 40, 262 56 Krásná Hora IČO: 42727235 tel.: 318 862 389 e-mail: domov@domovsvatyjan.cz www.domovsvatyjan.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI Domova Svatý

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. školní tělocvičny v Okříškách. Článek II. Rozsah a umístění. Článek III. Využití objektu

PROVOZNÍ ŘÁD. školní tělocvičny v Okříškách. Článek II. Rozsah a umístění. Článek III. Využití objektu PROVOZNÍ ŘÁD školní tělocvičny v Okříškách Článek I. Základní ustanovení Školní tělocvična je součástí Základní školy Okříšky, která je současně provozovatelem a pronajímatelem. stanovuje pravidla pro

Více

Kalendář všech akcí 2016. Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Pořadatel: OB Lánovy, Naděžda Bezstarosti, tel.

Kalendář všech akcí 2016. Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Pořadatel: OB Lánovy, Naděžda Bezstarosti, tel. Kalendář všech akcí 2016 Divadlo Járy Cimrmana leden 2016 Janské Lázně Ples mysliveckého sdružení Dolní Lánov 22. 1. 2016 KD Dolní Lánov Tradiční ples myslivců s bohatou tombolou Pořadatel: MS Malá Sněžka

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA OBDOBÍ 2014 2019

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA OBDOBÍ 2014 2019 KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY NA OBDOBÍ 2014 2019 Tento dokument je zpracován jako výhledový materiál, sloužící dalšímu rozvoji školy na dobu, po kterou jsem byla jmenována zřizovatelem do funkce ředitelky školy.

Více

1 HRDINOU můžeš být i TY aneb NA PRÁZDNINY VŽDY PŘIPRAVEN Oslava 12. výročí zahájení činnosti INFORMAČNÍHO CENTRA Jaderné elektrárny Temelín IC ZÁMEČEK JE TEMELÍN U NÁS JE KAŽDÝ HNED VÍTANÝ HOST, MÁME

Více

Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol

Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol Příloha 1. Název projektu: Vestavba objektu mateřské školy 2. Zřizovatel školy, školského zařízení:

Více

PLÁN PRÁCE ZŠ a MŠ TUČAPY 2015-2016

PLÁN PRÁCE ZŠ a MŠ TUČAPY 2015-2016 PLÁN PRÁCE ZŠ a MŠ TUČAPY 2015-2016 ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Vedení školy ředitel Mgr. Lubomír TURÍN zástupce Mgr. Milan DANČIŠIN T ř í d n i c t v í 1. třída Mgr. Marie Václavíková 2. + 3.třída Mgr. Magda

Více

JARNÍ ŠKOLA NSZM 2005 METODIKA NSZM PODKLADOVÝ MATERIÁL

JARNÍ ŠKOLA NSZM 2005 METODIKA NSZM PODKLADOVÝ MATERIÁL JARNÍ ŠKOLA NSZM 2005 METODIKA NSZM PODKLADOVÝ MATERIÁL POPIS místního/regionálního systému realizace Projektu Zdravé město a místní Agendy 21 Organizační zázemí zodpovědné osoby a pracovníci PZM a MA21;

Více

Vzdělávací obor: Informační a komunikační technologie CHARAKTERISTIKA VYUČOVACÍHO PŘEDMĚTU DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE A VIDEO. Vyučovací předmět:

Vzdělávací obor: Informační a komunikační technologie CHARAKTERISTIKA VYUČOVACÍHO PŘEDMĚTU DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE A VIDEO. Vyučovací předmět: Vzdělávací oblast: Vzdělávací obor: Vyučovací předmět: Informační a komunikační technologie Informační a komunikační technologie DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE A VIDEO CHARAKTERISTIKA VYUČOVACÍHO PŘEDMĚTU 1. Obsahové,

Více

Název společnosti: Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory o. p. s.

Název společnosti: Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory o. p. s. Výroční zpráva 2014 1 Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory o. p. s. Název společnosti: Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory o. p. s. Sídlo společnosti: SNP 559, 381 01 Prachatice

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2015

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2015 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2015 Název organizace : Sociální služby městské části Praha 12, příspěvková organizace Sídlo organizace: Olbramovická 703/9, 142 00 Praha 4 IČ: 70882169 Statutární zástupce: PaedDr.

Více

Ž Á D O S T. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu hlavního města Prahy na realizaci projektů v oblasti místní Agendy 21

Ž Á D O S T. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu hlavního města Prahy na realizaci projektů v oblasti místní Agendy 21 Ž Á D O S T příloha č. 2 o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu hlavního města Prahy na realizaci projektů v oblasti místní Agendy 21 Identifikační údaje Základní údaje o žadateli Název městské

Více

Správní obvod (název a sídlo) Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, 143 12 Praha 4. Charakteristika mateřské školy

Správní obvod (název a sídlo) Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, 143 12 Praha 4. Charakteristika mateřské školy Výroční zpráva za škoní rok 2014/2015 Mateřská škola - Točná, K Výboru 8 Se sídlem Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, Pertoldova 3373/51, 143 Praha 4 - Modřany Správní obvod (název

Více

MIKASA o.s. Společně našeho cíle dosáhneme! volnočasové aktivity pro děti a mládež s kombinovaným postižením

MIKASA o.s. Společně našeho cíle dosáhneme! volnočasové aktivity pro děti a mládež s kombinovaným postižením MIKASA o.s. Společně našeho cíle dosáhneme! volnočasové aktivity pro děti a mládež s kombinovaným postižením VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 MIKASA o.s. Obsah Základní údaje o občanském sdružení MIKASA... 6 Poslání

Více

Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016. Příjmy

Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016. Příjmy Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016 Příjmy Položka popis v Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 2 000 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 70 000,00

Více

Pravidla. pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu

Pravidla. pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu Příloha č. 2 usnesení vlády ze dne 13. května 2015 č. 348 Pravidla pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu I.

Více

Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015. 1. Kdo může žádat o dotaci

Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015. 1. Kdo může žádat o dotaci Pravidla pro poskytnutí dotace MČ Praha 15 MČ Praha 15 pro sociální oblast 2015 Tato pravidla jsou závazná pro všechny uchazeče. Účelem pravidel je: - poskytnout informace o výběrovém řízení - pomoci předkladatelům

Více

Centrum sociálních služeb Znojmo, p.o. Město Znojmo

Centrum sociálních služeb Znojmo, p.o. Město Znojmo Centrum sociálních služeb Znojmo, p.o. Město Znojmo Věc: Doplnění dodatkové části č. 1 září - prosinec 2007 Komunitního plánu sociálních služeb pro region, o nové priority V rámci komunitního plánování

Více

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 22. 3. 2012, Pardubice

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 22. 3. 2012, Pardubice +420 461 031 821 BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 22. 3. 2012, Organizace - název Kontaktní osoba e-mail, telefon Krátké představení organizace - historie, zaměření, počet zaměstnanců/dobrovolníků

Více

Program Evropského týdne mobility a Evropského dne bez aut v Chrudimi 2007

Program Evropského týdne mobility a Evropského dne bez aut v Chrudimi 2007 Evropský týden mobility Evropský den bez aut 2007 V roce 2007 se česká, moravská a slezská města opět zapojila do celoevropské akce Evropský týden mobility (16. 22. září) a Evropský den bez aut (22. září),

Více

Strategické plánování rozvoje obce Rašovice (okres Vyškov)

Strategické plánování rozvoje obce Rašovice (okres Vyškov) Strategické plánování rozvoje obce Rašovice (okres Vyškov) Strategické plánování umožňuje efektivnější řízení obce. Zaměřuje se na to, aby se obec mobilizovala a co nejefektivněji využívala všechny vlastní

Více

Z á k l a d n í š k o l a, z á k l a d n í u mě l e c k á š k o l a a m a t eřská škola Ledenice. Plán rozvoje školy 2014-2016

Z á k l a d n í š k o l a, z á k l a d n í u mě l e c k á š k o l a a m a t eřská škola Ledenice. Plán rozvoje školy 2014-2016 Z á k l a d n í š k o l a, z á k l a d n í u mě l e c k á š k o l a a m a t eřská škola Ledenice Plán rozvoje školy 2014-2016 Ledenice 1. 1. 2014 1. Popis školy Základní škola, základní umělecká škola

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou

ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou 1 ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou ZA ROK 2003 dle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Rozpočet obce Teplice nad Bečvou pro rok 2003 byl schválen zastupitelstvem

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Školní vzdělávací program Školního klubu

Školní vzdělávací program Školního klubu Školní vzdělávací program Školního klubu při Základní škole T. G. Masaryka Šardice, okres Hodonín, příspěvkové organizaci 1 Identifikační údaje Název dokumentu název školy REDIZO 600116042 IČ 709 95 346

Více

PRÁCE S LISTY. kliceprozivot.cz vm.nidm.cz. Název příkladu dobré praxe. Tematická oblast (odbornost) Tvořivé činnosti přírodní materiály

PRÁCE S LISTY. kliceprozivot.cz vm.nidm.cz. Název příkladu dobré praxe. Tematická oblast (odbornost) Tvořivé činnosti přírodní materiály Název příkladu dobré praxe PRÁCE S LISTY Tematická oblast (odbornost) Autor Odbornostní setkání Tvořivé činnosti přírodní materiály Erika Mikanová Praha Místo konání Střelské Hoštice 2010 Průřezové téma,

Více

6.15 Hudební výchova 1.stupeň

6.15 Hudební výchova 1.stupeň VZDĚLÁVACÍ OBLAST : VZDĚLÁVACÍ OBOR: VYUČOVACÍ PŘEDMĚT: CHARAKTERISTIKA PŘEDMĚTU: Umění a kultura Hudební výchova 6.15 Hudební výchova 1.stupeň Vyučovací předmět Hudební výchova vychází ze vzdělávací oblasti

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Ústí nad Labem Inspekční zpráva Mateřská škola Bystřany, Na hrázi 274 Adresa: 417 61 Bystřany, Na hrázi 274 Identifikátor zařízení: 600 084 361 Zřizovatel: Obec

Více

Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové

Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové Školní vzdělávací program školní družiny Základní školy a mateřské škol Černožice, okres Hradec Králové Číslo jednací: 113/2007 Předkladatel : Základní škola a mateřská škola, Černožice, okres Hradec Králové

Více

Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010

Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010 Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010 realizátor programu: Odbor prevence kriminality Městské policie Liberec Zpracoval : Mgr. Luboš Raisner Předkládá: Mgr. Ladislav Krajčík

Více

Školní družina Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí Školní vzdělávací program ZÁKLADNÍ ŠKOLA

Školní družina Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí Školní vzdělávací program ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro školní družinu ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŠKOLNÍ DRUŽINA KDO CO DĚLÁ S CHUTÍ, MILE, PRÁCE JEST MU KRATOCHVÍLE ZÁKLADNÍ ŠKOLA LANŠKROUN, DOBROVSKÉHO 6 30, OKR. ÚSTÍ NAD ORLICÍ 1 Identifikační

Více

Město Horní Bříza. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Město Horní Bříza. Čl. 1 Úvodní ustanovení Město Horní Bříza Obecně závazná vyhláška č. 6/2011, kterou se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se účastní větší počet osob Zastupitelstvo města Horní Bříza se na svém

Více

k žádosti o dotaci v rámci Programu prevence kriminality a extremismu v roce 2010 - Úsvit

k žádosti o dotaci v rámci Programu prevence kriminality a extremismu v roce 2010 - Úsvit Popis projektu k žádosti o dotaci v rámci Programu prevence kriminality a extremismu v roce 2010 - Úsvit Název projektu: Rozšíření kapacity nízkoprahového centra Kamarád Žadatel : Statuární město Děčín

Více

Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto :

Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto : Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto : Par. Pol. Popis Kč tis. komentář 0000 1111 Daň z příjmu fyz.osob ze závislé činnosti 1900 0000 1112 Daň z příjmu fyz.osob ze

Více

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A.

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A. Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav (dále jen jako město ) vyhlašuje v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. Zákon o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (dále jen jako ZÁKON ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

STANOVY SDRUŽENÍ I. NÁZEV SDRUŽENÍ, PRÁVNÍ POSTAVENÍ, PŘEDMĚT ČINNOSTI II. VZNIK ČLENSTVÍ

STANOVY SDRUŽENÍ I. NÁZEV SDRUŽENÍ, PRÁVNÍ POSTAVENÍ, PŘEDMĚT ČINNOSTI II. VZNIK ČLENSTVÍ STANOVY SDRUŽENÍ I. NÁZEV SDRUŽENÍ, PRÁVNÍ POSTAVENÍ, PŘEDMĚT ČINNOSTI 1. Název sdružení: Sdružení rodičů a přátel školy při Gymnáziu Mor. Budějovice 2. Sídlo sdružení: Gymnázium, Moravské Budějovice,

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Page 1/1 ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu 1. 2 3. 4. 5. Plnění kontrolovatel ných výstupů 1. Uveďte předem stanovené cíle a u každého z nich uveďte, do jaké míry byl splněn, případně důvod,

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 9. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 2. března 2015 Rada města Holýšova: 87/2015 schvaluje následující pořad schůze: 1. Zahájení schůze 2. Schválení

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/14

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/14 Základní škola a Mateřská škola Tehov Svatojánská náves 78, 251 01 Tehov Tel: 323 640 573 e-mail: zstehov@seznam.cz www.zstehov.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/14 Zpracovala: Mgr.

Více

Střední odborná škola průmyslová a Střední odborné učiliště strojírenské,hranice, Studentská 1384

Střední odborná škola průmyslová a Střední odborné učiliště strojírenské,hranice, Studentská 1384 Střední odborná škola průmyslová a Střední odborné učiliště strojírenské,hranice, Studentská 1384 Roční plán environmentální výchovy, vzdělávání a osvěty Autor: Ing. Mária Ondřejová 2007 2008 OBSAH: Základní

Více

Plán práce, organizace vyučování

Plán práce, organizace vyučování Základní škola a Mateřská škola Kyjovice, příspěvková organizace 747 68 Kyjovice 101, IĆ 750 27 259, tel: 553 778 035, e-mail: zskyjovice@volny.cz Plán práce, organizace vyučování 2010-2011 V Kyjovicích

Více

DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU METODICKÝ POKYN

DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU METODICKÝ POKYN DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU METODICKÝ POKYN ŽÁDOST O DOTACI PRO ROK 2013 Rada statutárního města Opavy vyhlásila na základě schválených Zásad programu dotace TJ/SK svým usnesením č. 2299/64 RM 13 ze

Více

Závěrečná zpráva 2015 Dům Světluška

Závěrečná zpráva 2015 Dům Světluška Závěrečná zpráva 2015 Dům Světluška Dům Světluška poskytuje služby lidem, kteří jsou ohrožení sociálním vyloučením. Sídlí v ústecké lokalitě Střekov, která je známá vysokou koncentrací lidí, kteří se ocitli

Více