MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 06. 2014"

Transkript

1 RIMM a Sladovna Písek o.p.s. V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán investic a oprav Sladovny Písek o.p.s. na roky NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení plán investic a oprav Sladovny Písek o.p.s. na roky a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení zařazení Skleněné vstupní haly ke středové části budovy do rozpočtu města na rok Návrh předkládá JUDr. Ondřej Veselý starosta Návrh zpracoval MgA. Tereza Dobiášová ředitelka Sladovny Písek o.p.s. Jaroslav Dušek oddělení investic RIMM

2 Důvodová zpráva: Na základě žádosti, ředitelky Sladovny Písek o.p.s., předkládáme tento materiál ke schválení ZM. V žádosti jsou navrženy a finančně vyčísleny investice a opravy budovy Sladovny. Osoby odpověděné za realizaci: Tereza Dobiášová (Sladovna Písek o.p.s.) Jaroslav Dušek (MÚ Písek) opravy investice a velké opravy Náklady na opravy a investice (mimo Skleněné vstupní haly ke středové části budovy) jsou vyčísleny na částku ,- Kč. Tato částka není jmenovitě kryta rozpočtem na rok V letošním rozpočtu je částka na rekonstrukci 6. etapy Sladovny ve výši ,- Kč, ve které je rezerva ,- Kč proti Smlouvě o dílo se zhotovitelem stavby. Prioritou odboru RIMM je včasné a bezproblémové dokončení 6. etapy. Pokud v realizaci 6. etapy nevzniknou případné vícepráce, je možné zbylou rezervu z rozpočtu použít na požadované investice a opravy tak, jak žádá ředitelka Sladovny. Zbylou částku je nutné řešit rozpočtovou změnou nebo rozpočtem na rok Bod 4) žádosti, Skleněná vstupní hala ke středové části budovy, je nutné zařadit do rozpočtu města na rok Tento materiál byl předložen ke schválení RM na jednání dne Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit usnesení 1. a) schvaluje, 2. a) schvaluje. Vztah k rozpočtu: Uvedené náklady nejsou součástí rozpočtu města na rok Legislativní rámec: Vztah ke strategickému plánu: Přílohy: Žádost ředitelky Sladovny Písek o.p.s. stránka 2 (celkem 6)

3 Příloha: ŽÁDOST O POKRYTÍ POTŘEBNÝCH NÁKLADŮ SPOJENÝCH S INVESTICÍ VE STŘEDOVÉ ČÁSTI A ROZSÁHLEJŠÍMI OPRAVAMI V roce 2014 má Sladovna za sebou 7 let fungování a zároveň vstupuje rekonstrukcí středové části do další rozvojové etapy. Během fungování a veřejné služby budovy se (zcela přirozeně) vyjevily některé prvky objektu jako nefunkční nebo špatně fungující a některé prostě dosluhují. Zároveň se se záměrem zpřístupnit veřejnosti další část Sladovny objevují další témata k řešení, které nejsou řešeny v žádném ze tří investičních projektů skládajících celkovou investiční akci. 1 Přesto že nejsou tato témata obsažena v žádném z investičních projektů, jsou reálná a je nutné je řešit. V případě, že nebudou řešena, budou (individuálně podle své povahy) omezovat nebo (v některých případech i znemožňovat) fungování budovy a organizace, které bude bránit kvalitnímu využití celého potenciálu budovy a fungování Sladovny Písek o.p.s. Z hlediska ochrany celkové investice, maximálního využití potenciálu budovy, které přímo zakládá úspěšnost organizace nejen na poli kulturní služby, ale i a to vidím jako klíčové na poli turistického ruchu (přímo přinášejícího prostředky do města) a péče o svěřený majetek města shledávám tyto opravy, úpravy a dotažení jako velmi podstatné, a proto přikládám seznam daných témat k řešení s jejich stručným popisem, konkrétním zdůvodněním a orientačním oceněním. Pokud chceme, aby Sladovna reálně využívala svůj potenciál, je třeba pro její službu občanům města, ale zejména návštěvníkům vytvořit podmínky odpovídající velkorysosti objektu a finančním prostředkům, které byly na její rekonstrukci a provoz vynaloženy. OPRAVY A ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO MAJETKU: 1) Okapy: Při rekonstrukci (ve straně u nádvoří) byly zabudovány okapy do omítky. To způsobuje (v poslední době už neustálé) vlhnutí omítek, které jednak působí velmi neatraktivně, ale pokud nebude řešeno, povede k porušení celé omítky (jehož oprava je mnohem náročnější než výměna okapů). Orientační cena: Kč / hrazeno z již rozpočtovaných prostředků na opravy è požadované opatření: nahrazení vybudovaných okapů okapy na omítce 1 To je dáno celou řadou důvodů: od časové tísně, v jaké byly projekty připravovány, která nedovolila hlubší integritu jednotlivých složek projektů a promyšlení jejich vzájemné funkce, až po pravidla dotačních programů a jejich administrativní regulace. stránka 3 (celkem 6)

4 2) Nádvoří: a) Osvětlení nádvoří je dlouhodobě problematické a nefunkční. Ještě v záruční době se řešily jeho reklamace, nicméně problém s osvětlením přetrvává, je nefunkční. b) Elektroinstalace ve fontáně: Provoz fontány je velmi komplikovaný, finančně náročný a stále méně efektní, což je dáno jednak zastaráváním použitých technologií, ale zejména nevhodným spojením elektroinstalací a čistidel ve strojovně fontány. c) Úprava terénu na nádvoří: budova Sladovny je dopravně dostupná pouze přes nádvoří (kromě toho využívá průjezd nádvořím i MÚ a zásobování Pí klubu). Schody v oblasti průjezdu dlouhodobě trpí a je třeba je nahradit pozvolným terénem. Pro realizaci všech těchto oprav je třeba rozkopat dlažbu na nádvoří, proto je ideální, aby všechny tyto úpravy byly provedeny společně. Rekonstrukce středové části je velmi vhodná příležitost všechny tyto opravy, které je tak jako tak třeba provést, realizovat. Orientační cena: Kč / hrazeno z již rozpočtovaných prostředků na opravy è požadované opatření: komplexní revize systému svítidel, fontány a terénu nádvoří arch. Boučkem a odborníkem/dodavatelem / konzultace s památkáři/ + změna terénu, přenesení elektroinstalací k fontáně do velínu Sladovny a důkladná oprava fontány, osazení nádvoří novými svítidly (příp. oprava stávajících pokud bude možná) 3) Osvětlení a označení budovy od řeky: Budova Sladovny není od řeky žádným způsobem označena jako místo potencionálního zájmu pro turisty (v ideálním případě: galerie hrou + infocentrum) a není osvětlena. Z hlediska využití pro turistický ruch: zásadní zhodnocující prvek celého objektu. Orientační cena: Kč / hrazeno z již rozpočtovaných prostředků na investice è požadované opatření: vytvořit funkční návrh nápisů (propagačních prvků) + osvětlení /odsouhlasení památkáři / realizace stránka 4 (celkem 6)

5 OPATŘENÍ SPOJENÁ S REALIZOVANOU INVESTICÍ 1) Studie řešení návštěvnických cest, recepce (spojené s kavárenským provozem, či občerstvením) a IC: Z projektové dokumentace k rekonstrukci středové části vyplývá, že je třeba zprovoznit stávající Malou galerii jako vstup do galerie. V této stavební dokumentaci však nebyly detailně řešeny cesty návštěvníků po budově, vhodné zázemí pro recepci a IC. Ty je třeba detailně prověřit a najít koncepční řešení počítající se všemi specifiky obou provozů. Z rozdělení fungování recepce galerie a IC plynou pro organizaci vyšší provozní náklady. Ty může naopak snížit spojené provozu recepce s provozem občerstvení. Studie musí pojmenovat všechny potřeby, navrhnout různé alternativy řešení, prověřit je ze stavebního, hygienického, požárního i logistického hlediska a připravit ideální model fungování. Orientační cena: Kč / hrazeno z již rozpočtovaných prostředků na investice è požadované opatření: studie 2) Vybavení recepce a IC v Malé galerii: V současné Malé galerii je třeba zřídit novou hl. recepci Sladovny nebo IC 2 Orientační cena: Kč / hrazeno z již rozpočtovaných prostředků na investice è požadované opatření: arch. návrh / realizace 3) Navigační a informační systém: nádvoří, příp. náměstí, vnitřek budovy: Se složitou navigací a nedostatečným označením budovy a jejích funkcionalit se Sladovna potýká dlouhodobě. S otevřením nových expozic navíc bude třeba stávající systém změnit a vyvinout orientační prostorové prvky pro návštěvníky v exteriéru i interiéru budovy, což patří k základní infrastruktuře návštěvnického servisu. Orientační cena: Kč / hrazeno z již rozpočtovaných prostředků na investice è požadované opatření: vývoj orientačního systému, schválení památkáři a jeho aplikace 2 Předpokládáme, že zvýší-li město příspěvek s otevřením středové části na kulturní provoz o Kč, jak bylo domluveno, Sladovna Písek o.p.s. bude schopná financovat nárůst osobních nákladů spojených s provozem odděleného IC a recepce ze zvýšených příjmů ze vstupného a kombinace s občerstvením. stránka 5 (celkem 6)

6 4) Skleněná vstupní hala ke středové části budovy: Se zpřístupněním středové části vyvstává několik dosud nevyřešených témat k řešení: a) úložný prostor pro obsluhu recepce b) šatna a sociální zařízení pro návštěvníky c) zvýraznění vchodu d) vytvoření vstupové, uvítací zóny. Všechny tyto body by vyřešilo dobudování skleněné vstupní haly, z architektonického hlediska navazující na styl současné prosklené recepce. Zejména podstatné shledávám toto řešení z hlediska chybějícího návštěvnického zázemí a optického vytažení vstupu do středové části. Z hlediska celkové investice je to výrazný vizuální prvek, který zhodnocuje celou stavbu. Z hlediska návštěvnického je to klíčový bod přijmutí návštěvníka do budovy, který rozhoduje o jeho pocitu vítaného hosta, který hraje podstatnou roli v motivaci vrátit se nebo objekt doporučit. Orientační cena: Kč Žádáme Radu města Písek o naplánování tohoto výdaje do rozpočtu na rok è požadované opatření: arch. návrh (v roce 2014) + realizace (v roce 2015), v návaznosti na dokončení rekonstrukce středové části MgA. Tereza Dobiášová Sladovna Písek o.p.s. stránka 6 (celkem 6)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 28.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení projektu 7. etapa rekonstrukce Sladovny k realizaci. NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2015 Smlouvy o poskytnutí a zajištění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 25.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení žádosti Rekonstrukce Sladovny 7. etapa k předložení do 29. výzvy ROP NUTS II Jihozápad.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o prodeji PL U Honzíčka NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.parc. č. 590 včetně budovy č.p. 172 U Honzíčka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27. 04. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výsledek výběrového řízení Audit příspěvkové organizace Domovní

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 132. schůze Rada města Hustopeče konané dne 23.09.2014 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/132/14: RM schválila program jednání dnešní RM. Usnesení RM č. 2/132/14: RM bere

Více

Zásady pro poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu (Z7) dále jen Zásady

Zásady pro poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu (Z7) dále jen Zásady Příloha č.2 materiál k projednání Zásady pro poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu (Z7) dále jen Zásady I. Úvodní ustanovení 1. Účelem těchto Zásad

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne 15. 9. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Financování rekonstrukce domů č.p. 1467, č.p. 1468, nábřeží 1. máje

Více

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 3. června 2014 (RM č. 14)

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 3. června 2014 (RM č. 14) VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 3. června 2014 (RM č. 14) Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

Členové rady : Hosté. Omluveni

Členové rady : Hosté. Omluveni M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 14 /2009 konané dne 22.9.2009 v zasedací místnosti MěÚ Bystřice n.p. v 16:00 hodin Přítomni

Více

Zápis z 38. jednání Finančního výboru ZM. viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník, p. Richter, p. Píšková

Zápis z 38. jednání Finančního výboru ZM. viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník, p. Richter, p. Píšková Zastupitelstva města, které se konalo 1/12 ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník, p. Richter, p. Píšková Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28. 4. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce kotelny

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí odboru

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 21.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Oprava průchodu z Heydukovy ulice do Palackého sadů NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 Odbor ţivotního prostředí V Písku dne: 06.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadávacích podmínek výběrového řízení na akci Modernizace a rozšíření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 01.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 31.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Ukončení mandátní smlouvy s Ing. Pavlem Kozákem NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

Usnesení 92. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014

Usnesení 92. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014 Usnesení 92. schůze Rady města Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014 2170/92 - Rada města schvaluje program 92. schůze RM, konané 2. 10. 2014. 2171/92 - Rada města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení 90.

Více

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám.

Z Á P I S. z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám. Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva města Přeštice konaného dne 7.2.2008 v Kulturním zařízení v Přešticích, Masarykovo nám. 311 1. Zahájení v 19.00 hodin Přítomno: 12 členů ZM (viz prezenční listina)

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 06.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce Modelu Kamenného mostu NÁVRH USNESENÍ Rada města uzavření

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 529/2010-2014/RM. Usn. č. 529/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 529/2010-2014/RM. Usn. č. 529/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání U S N E S E N Í z 24. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 12. 9. 2012 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Regulační plán Litvínov - Osada. Změna č. 3. Zadání. duben 2010

Regulační plán Litvínov - Osada. Změna č. 3. Zadání. duben 2010 Zadání změny č. 3 Regulačního plánu Litvínov - Osada Regulační plán Litvínov - Osada Změna č. 3 Zadání duben 2010 Zpracováno v souladu s 64 zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu,

Více

Classified - Unclassified

Classified - Unclassified Pro: Městská část Praha 9 Tomáš Holeček, holecekt@p9.mepnet.cz, radní pro životní prostředí a dopravu Mgr. Tomáš Portlík, portlikt@praha9.cz, zástupce starosty Ing. Marek Doležal, dolezalm@p9.mepnet.cz,

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 18.12.2002 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 18.12.2002 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 18.12.2002 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: MUDr. Blažek, p. Fischer, MUDr. Forstová, Houžvičková, MUDr.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015. Odbor správy majetku. Bezúplatný převod pozemku parc. č. 2781/18 v k. ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015. Odbor správy majetku. Bezúplatný převod pozemku parc. č. 2781/18 v k. ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011 od 8:00:00 do 14:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

Zápis z 36. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. března 2010

Zápis z 36. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. března 2010 Zápis z 36. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 17. března 2010 Zahájení jednání: 18.00 h Ukončení jednání: 20.10 h Přítomni: dle prezenční listiny Navrhovatelé usnesení: Ing. Dana Bartoňková,

Více

ÚDRŽBOVÉ PRÁCE NA SCHODIŠTI OBECNÍHO ÚŘADU

ÚDRŽBOVÉ PRÁCE NA SCHODIŠTI OBECNÍHO ÚŘADU ÚDRŽBOVÉ PRÁCE NA SCHODIŠTI OBECNÍHO ÚŘADU A. Průvodní zpráva Dokumentace pro výběr zhotovitele Investor: Vypracoval: Obec Lidice 10. června 1942 č.p. 161 273 54 Lidice IČO: 002 34 648 RotaGroup, s.r.o.

Více

č. 104/2015 č. 106/2015

č. 104/2015 č. 106/2015 USNESENÍ RADY ze dne 4. 5. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 104/2015 1. schvaluje uzavření darovací smlouvy se společností SAPARIA a.s., Libušská 319, 142 00 Praha 4 na konání místní kulturně-sportovní akce,

Více

Nový Územní plán obce Milovice (stručné shrnutí pro zastupitelstvo)

Nový Územní plán obce Milovice (stručné shrnutí pro zastupitelstvo) Nový Územní plán obce Milovice (stručné shrnutí pro zastupitelstvo) Tento dokument předběžným způsobem informuje zastupitelstvo o základních procesních krocích souvisejících s pořízením nového ÚP města

Více

Zápis č. 17/2015. Zápis z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 1.9. 2015

Zápis č. 17/2015. Zápis z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 1.9. 2015 Zápis č. 17/2015 Zápis z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 1.9. 2015 Přítomni: Ing. K. Čech, Ing. V. Konvalinka, Ing. P. Kotík, D. Lacina, Mgr. I. Matějková, R. Svoboda, Ing. M. Stříbrný, J.

Více

Přehled usnesení. Usnesení č. 2015/1/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p.krbce, p.antoniva.

Přehled usnesení. Usnesení č. 2015/1/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p.krbce, p.antoniva. Přehled usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva města Králův Dvůr konaného dne 26.2.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014 Bod programu: 19 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Ing. Petr Studnička, Jarmila Volfová

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

3. Zefektivnění ohřevu vody - Penziony Žižkova č.p.2030,2031,2032,2047, Turnov - vyhodnocení VŘ

3. Zefektivnění ohřevu vody - Penziony Žižkova č.p.2030,2031,2032,2047, Turnov - vyhodnocení VŘ Zápis z 4. jednání rady města Turnov ze dne 25. 2. 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200 Sb., o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02. 06. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16. 06. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo uzavřené

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení dodatku č. 1 k servisní smlouvě č. 490130590 programového vybavení CODEXIS

Více

USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013

USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013 USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013 Usnesení RM č. 57/2013-70 I. neschvaluje a nedoporučuje zastupitelstvu města schválit zveřejnění záměru prodeje části pozemku p. č. KN 366/1

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 09.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh změny Zásad prodeje městských bytů NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 02.05.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Určení dodavatele veřejné zakázky "Dětské hřiště v parku Na Sadech"

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 14 / 2013

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 14 / 2013 M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 14 / 2013 konané dne 5.11.2013 v zasedací místnosti MěÚ Bystřice n.p. ve 14:30 hodin Přítomni

Více

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014 Usnesení č. 80-93/2014 Zápis č. 10/2014 ze zasedání Rady města Netolice dne 12. 5. 2014 Přítomni: Členové rady města: Oldřich Petrášek, Bc. Iveta Uhlíková, Mgr. Karel Pižl, Ing. Miroslav Dvořák Ing. Petr

Více

OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31 Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva obce Řepiště, konaného dne 17.2.2016 v Osvětovém domě v Řepištích 307.

OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31 Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva obce Řepiště, konaného dne 17.2.2016 v Osvětovém domě v Řepištích 307. OBEC ŘEPIŠTĚ Mírová 178, PSČ 739 31 Usnesení z 9. zasedání zastupitelstva obce Řepiště, konaného dne 17.2.2016 v Osvětovém domě v Řepištích 307. Zastupitelstvo obce Řepiště určuje zapisovatelem paní Michaelu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 Odbor školství a kultury V Písku dne: 08.10.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele - Výměna oken v objektu školnického bytu ZŠ E.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.10.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2011

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2011 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 15.04.2011 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny ze sítě nízkého napětí

Více

Krajský úøad Zlínského kraje

Krajský úøad Zlínského kraje 2012 Krajský úøad Zlínského kraje obsah Slovo úvodem - èlen Rady Zlínského kraje Organizaèní schema odboru Obvody pùsobnosti stavebních úøadù ve ZK Územní studie 2008-2012 Územní studie 2008-2012 Územní

Více

1. Smlouva o umístění reklamní plochy Technické muzeum (Předkladatel: Ing. Oldřich Štarha, zpracovatel: Mgr. Dagmar Montagová)

1. Smlouva o umístění reklamní plochy Technické muzeum (Předkladatel: Ing. Oldřich Štarha, zpracovatel: Mgr. Dagmar Montagová) Z á p i s ze schůze Rady města Kuřimi č. 34/2014 konané dne 30. 09. 2014 Přítomni: Mgr. Ing. Drago Sukalovský starosta Ing. Oldřich Štarha místostarosta, PaedDr. David Holman, Zdeněk Kříž členové rady

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.1.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje majetku města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Speciál. vyšel 20. 8. 2015. obce Řepiště. Vesnice Moravskoslezského kraje roku 2012. Centrum. Urbanistická studie

Speciál. vyšel 20. 8. 2015. obce Řepiště. Vesnice Moravskoslezského kraje roku 2012. Centrum. Urbanistická studie Speciál vyšel 20. 8. 2015 obce Řepiště Vesnice Moravskoslezského kraje roku 2012 Centrum obce Řepiště Urbanistická studie www.repiste.eu speciál www.repiste.eu Urbanistická studie obec Řepiště Úvodní slovo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY ZÁPIS ZE ZSEDÁNÍ ZSTUPITELSTV OBCE ŽTČNY Pořadové číslo zasedání: Datum zasedání: Čas zasedání: Místo zasedání: Stran zápisu: 13. 13. 10. 2015 19:10 22:30 hod. Obecní úřad 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba, Jana

Více

Zápis. z 8. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 2. března 2015 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno

Zápis. z 8. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 2. března 2015 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zápis z 8. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 2. března 2015 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: Omluven: Přítomna: 8:00 hodin Ing. Pavel Tyralík

Více

Město Jeseník. Usnesení. přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Město Jeseník. Usnesení. přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli 513. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 8. zasedání kontrolního

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014 Bod programu: 18 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

Více

Usnesení z 1. schůze v roce 2016, konané 12. ledna 2016

Usnesení z 1. schůze v roce 2016, konané 12. ledna 2016 R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 1. schůze v roce 2016, konané 12. ledna 2016 Usnesení s termínem č.: 1136 ONI 31.01. 981 Taj. 31.01. 983 Taj. (ONI) 31.01. 879 Taj. (ONI) 31.01. 1 OSVV 09.02. 1361

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 10. 2014. Odbor stavební úřad, ţivotního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 10. 2014. Odbor stavební úřad, ţivotního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 10. 2014 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, ţivotního prostředí a dopravy

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ

MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 29. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 24. června 2009 (č. usnesení 559/09 č. usnesení 586/09 ) Č. usnesení 559/09 Plnění usnesení Předkládá: Ing.

Více

Usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje: 15/Z/111206 Následující rozpočtové opatření č. 17/2006 rozpočtu města:

Usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje: 15/Z/111206 Následující rozpočtové opatření č. 17/2006 rozpočtu města: Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 11.12.2006 od 15.00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

9. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 27.10.2015

9. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 27.10.2015 9. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 27.10.2015 Bod pořadu jednání: 11. Název : Odůvodnění veřejné zakázky Rekonstrukce budovy E na kancelářský objekt stavební práce Důvod předložení: Usnesení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 14.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

Z Á P I S č. 5/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 05. 05. 2015

Z Á P I S č. 5/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 05. 05. 2015 Z Á P I S č. 5/2015 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 05. 05. 2015 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Aleš Navrátil místopředseda Členové: Ing. Petra Dokládalová, Ing. Jiřina Frýbová,

Více

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA Rekonstrukce a dostavba na kulturně sportovní centrum Varianta 2 Technická zpráva ke studii Zpracovali: Alena Kučerová a Jiří Kučera Hostivice, leden 2011 Technická zpráva ke studii

Více

Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 R A D A M Ě S T A. I. ukládá. II. schvaluje

Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 R A D A M Ě S T A. I. ukládá. II. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 Usnesení s termínem č.: 1282 Taj. ihned 619 HNsP 24.11. 984 Taj. 24.11. 1136 ONI 24.11. 981 Taj. 24.11. 983 Taj.

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750. ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 25. KONANÉ DNE 4.3.2014 v 15.30 hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750. ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 25. KONANÉ DNE 4.3.2014 v 15.30 hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 25 KONANÉ DNE 4.3.2014 v 15.30 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Sylva Kristková - přítomna Ing. Alois

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 10 /2011. konané dne 19.7.2011 v zasedací místnosti MěÚ ve 14:30 hodin

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 10 /2011. konané dne 19.7.2011 v zasedací místnosti MěÚ ve 14:30 hodin M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 10 /2011 konané dne 19.7.2011 v zasedací místnosti MěÚ ve 14:30 hodin Přítomni Ing. Karel Pačiska,

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Zasedací místnost MAS, Žamberk Dne: 12.2.2010 Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing. Dana Hubálková Jan Vych Vladimír

Více

Místo konání: Přítomni: Hosté: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 20:20. Program:

Místo konání: Přítomni: Hosté: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 20:20. Program: Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 14. 10. 2015 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Hosté: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 20:20 Program: Hasičský dům Veltrusy Ing. Marta Baránková,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směrnice k doplňkové činnosti Městské knihovny Písek a ZŠ Svobodné NÁVRH USNESENÍ

Více

Radek Pelc, člen rady. Program jednání a stanoviska rady:

Radek Pelc, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 13/2015 konaného dne 27. 4.2015 od 15:32 hodin v kanceláři pana starosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka

Více

Obsah: 1) Identifikační údaje. 2) Souhrnná zpráva. Zadání:

Obsah: 1) Identifikační údaje. 2) Souhrnná zpráva. Zadání: Sportovní hala Hodkovice nad Mohelkou Architektonická studie 4/2016 Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Souhrnná zpráva 3) Situace 1:500 4) Půdorys 1.NP, řez 1:200 5) Půdorys 2.NP 1:200 6) Pohledy 1:200 7-8)

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 4. 2012 Bod pořadu jednání: Využití areálu Lesního koupaliště Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Martin Čech odbor strategického

Více

Územní studie veřejného prostranství

Územní studie veřejného prostranství Územní studie veřejného prostranství Metodický návod pro pořízení a zpracování Rozvoj ve všech oblastech www.mmr.cz Obsah A Úvod... 1 A.1 Komu je metodický návod určen... 1 A.2 Kdo je autorem metodického

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 12 /2008 konané dne 28. dubna 2008

USNESENÍ ze schůze RM č. 12 /2008 konané dne 28. dubna 2008 USNESENÍ ze schůze RM č. 12 /2008 konané dne 28. dubna 2008 RM schvaluje: 1. Ceny vstupného a poplatků na koupališti pro rok 2008 dle předloženého návrhu. 2. Časový harmonogram rozpočtového procesu Města

Více

METODICKÝ POKYN Č. 3/2013

METODICKÝ POKYN Č. 3/2013 METODICKÝ POKYN Č. 3/2013» Územní studie» ze dne 10. 4. 2013 Krajský úřad Jihočeský kraj odbor regionálního rozvoje, územního plánování, stavebního řádu a investic, oddělení územního plánování Obsah» úvod»

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 63/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 23 03 2016 Přítomní radní: pan Jiří Hůla, Ing. Milan Grohmann,

Více

Zápis z 10. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se konalo 29.11.2011 od 16:00 hodin v restauraci Střelnice

Zápis z 10. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se konalo 29.11.2011 od 16:00 hodin v restauraci Střelnice pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, MgA. Ivana Honsnejmanová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová,

Více

TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ

TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ Architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ROVENSKO ZMĚNA Č.2 TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel ÚPD: Městský úřad Zábřeh, Odbor rozvoje a územního plánování Objednatel

Více

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 2561. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 416-434/2012, dle důvodové

Více

Zápis z 10. zasedání Výboru pro kulturu a památkovou péči ZHMP konaného dne 12. 10. 2011 ve 13:00 hod

Zápis z 10. zasedání Výboru pro kulturu a památkovou péči ZHMP konaného dne 12. 10. 2011 ve 13:00 hod Zápis z 10. zasedání Výboru pro kulturu a památkovou péči ZHMP konaného dne 12. 10. 2011 ve 13:00 hod Přítomni: členové - Bc. O. Pecha (předseda), Bc. F. Adámek (místopředseda), J. Liška (místopředseda),

Více

Zápis. ze 78. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 14.1.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. ze 78. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 14.1.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis ze 78. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 14.1.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Hosté Marek Košut Soňa Petrjánošová do 20:20 Jaroslav

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 25.06.2015 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 02.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení majetku nepřevzatého Centrem kultury p.o. Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A

M A G I S T R Á T M Ě S T A M A G I S T R Á T M Ě S T A LIBEREC INFORMACE pro jednání zastupitelstva města dne 28. 2. 2013 Plnění usnesení rady města za měsíc leden 2013 Předkládá: Ing. Jindřich Fadrhonc, tajemník MML Zpracovala:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 23. řádné jednání rady městské části, konané dne 19. 8. 2015 v 7:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, O. Šlocar, Z. Wildová

Více

Zadavatel: Výzva (dále jen Zadávací dokumentace )

Zadavatel: Výzva (dále jen Zadávací dokumentace ) Výzva (dále jen Zadávací dokumentace ) v souladu se Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého kraje a s Postupy pro zadávání zakázek malého rozsahu operačního programu přeshraniční spolupráce Česká republika

Více

Studie řešení parkování v Ostravě-Porubě v rámci projektu PARKING CZ-PL

Studie řešení parkování v Ostravě-Porubě v rámci projektu PARKING CZ-PL Studie řešení parkování v Ostravě-Porubě v rámci projektu PARKING CZ-PL IV. Návrhy variantních řešení parkování Číslo projektu: 317 903 TP01 Pare: 1 červen 2013 Statutární město Ostrava městský obvod Poruba

Více

Požadavek č.2 prověření umístění komunikace v lokalitě č.2. Komunikace bude sloužit k obsluze navrženého území pro bydlení.

Požadavek č.2 prověření umístění komunikace v lokalitě č.2. Komunikace bude sloužit k obsluze navrženého území pro bydlení. Návrh zadání změny č. 2 Územního plánu sídelního útvaru obce Malé Přítočno (k projednání). Řešeným územím je obec Malé Přítočno, kraj Středočeský, pověřený úřad s rozšířenou působností je Magistrát města

Více