Důvodová zpráva A) 1. prodej st.p.č. 6679/2 o výměře 3 m2 v k.ú. Jablonec nad Nisou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Důvodová zpráva A) 1. prodej st.p.č. 6679/2 o výměře 3 m2 v k.ú. Jablonec nad Nisou"

Transkript

1

2

3 Důvodová zpráva A) 1. prodej st.p.č. 6679/2 o výměře 3 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Majetkoprávní oddělení oslovilo vlastníky budov na pozemcích ve vlastnictví města z důvodu vypořádání majetkoprávních vztahů. Na st.p.č. 6679/2 v k.ú. Jablonec nad Nisou se nachází budova bez č.p./č.e. garáž ve vlastnictví pana R. K., r. 1966, bytem Jablonec nad Nisou. Na základě výzvy požádal pan K. o prodej pozemku pod budovou v jeho vlastnictví. Kolečka: Kancelář primátora bez připomínek Kancelář tajemníka nemám námitek Správní odbor bez námitek Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bez připomínek Humanitní odbor bez připomínek Odbor stavební a životního prostředí bez připomínek Odbor územního a hospodářského rozvoje souhlasíme s prodejem, plocha pro bydlení kategorie B3 Odbor správy majetku souhlasíme Odbor ekonomiky na pozemek není uzavřena nájemní smlouva Dle orientačního ceníku schváleného zastupitelstvem města ze dne je cena stanovena ve výši 400,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o tzv. vypořádání pozemku pod stavbou žadatele. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej st.p.č. 6679/2 v k.ú. Jablonec nad Nisou pro pana R. K., r. 1966, bytem Jablonec nad Nisou, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 1.400,- Kč (tj. 400,- Kč/m 2 + náklady na vyhotovení kupní smlouvy ve výši 200,- Kč).

4

5 A) 2. prodej st.p.č. 4188/2 o výměře 2 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Majetkoprávní oddělení oslovilo všechny vlastníky budov na pozemcích ve vlastnictví města z důvodu vypořádání majetkoprávních vztahů. Na st.p.č. 4188/2 v k.ú. Jablonec nad Nisou se nachází budova bez č.p./č.e. garáž ve vlastnictví paní J. B., r. 1947, bytem Jablonec nad Nisou. Na pozemek není uzavřena nájemní smlouva. Na základě výzvy požádala paní B. o prodej st.p.č. 4188/2, na které se nachází průjezd do garáže v jejím vlastnictví. Kolečka: Kancelář primátora bez připomínek Kancelář tajemníka nemám námitek Správní odbor bez námitek Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bez připomínek Humanitní odbor bez připomínek Odbor stavební a životního prostředí bez připomínek Odbor územního a hospodářského rozvoje souhlasíme, kategorie komunikační síť Odbor správy majetku souhlasíme Odbor ekonomiky na pozemky není uzavřena nájemní smlouva Dle orientačního ceníku schváleného zastupitelstvem města ze dne je cena stanovena ve výši 400,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o tzv. vypořádání pozemku pod stavbou žadatele. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej st.p.č. 4188/2 v k.ú. Jablonec nad Nisou pro paní J. B., r. 1947, bytem Jablonec nad Nisou, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 1.000,- Kč (tj. 400,- Kč/m 2 + náklady na vyhotovení kupní smlouvy ve výši 200,- Kč). HŘBITOV vlastní paní B.

6 A) 3. prodej st.p.č. 218/5 o výměře 1 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Majetkoprávní oddělení oslovilo vlastníky budov na pozemcích ve vlastnictví města z důvodu vypořádání majetkoprávních vztahů. Na st.p.č. 218/5 v k.ú. Jablonecké Paseky se nachází budova č.p. 52 rodinný dům ve vlastnictví paní J. P., r. 1943, a paní I. R., r. 1948, obě bytem Jablonec n. N., a to každá ideální spoluvlastnický podíl o velikosti ½. Kolečka: Kancelář primátora bez připomínek Kancelář tajemníka nemám námitek Správní odbor bez námitek Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bez připomínek Humanitní odbor bez připomínek Odbor stavební a životního prostředí bez připomínek Odbor územního a hospodářského rozvoje oddělení územního plánování jedná se o komunikační síť; oddělení dotací a oddělení investiční výstavby ul. U Staré lípy je dotčena dvěma dotačními akcemi: 1) EIB Výstavba vodovodů a kanalizací; 2) EIB Rekonstrukce ulic a chodníků nedojde k prodeji stavby zrealizované z dotačního programu EIB - souhlasíme Odbor správy majetku souhlasíme Odbor ekonomiky na pozemek není uzavřena nájemní smlouva Dle orientačního ceníku schváleného zastupitelstvem města ze dne je cena stanovena ve výši 400,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o tzv. vypořádání pozemku pod stavbou žadatele. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej st.p.č. 218/5 v k.ú. Jablonecké Paseky pro paní J. P., r. 1943, bytem Jablonec nad Nisou, a paní I. R., r. 1948, bytem Jablonec nad Nisou, a to každé ideální spoluvlastnický podíl o velikosti ½, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 600,- Kč (tj. 400,- Kč/m 2 + náklady na vyhotovení kupní smlouvy ve výši 200,- Kč).

7

8 A) 4. prodej st.p.č. 748/3 o výměře 201 m 2 v k.ú. Rýnovice Majetkoprávní oddělení oslovilo vlastníky budov na pozemcích ve vlastnictví města z důvodu vypořádání majetkoprávních vztahů. Na st.p.č. 748/3 v k.ú. Rýnovice ve vlastnictví města se nachází budova bez čp/če stavba pro výrobu a skladování ve vlastnictví společnosti AKT plastikářská technologie Čechy, spol. s r.o., IČ , se sídlem Želivského 4599/23, Jablonec nad Nisou. Na základě výzvy požádala společnost AKT plastikářská technologie Čechy, spol. s r.o., o prodej pozemku pod budovou v jejich vlastnictví. Kolečka: Kancelář primátora bez připomínek Kancelář tajemníka nemám námitek Správní odbor bez námitek Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bez připomínek Humanitní odbor nemáme žádné připomínky Odbor stavební a životního prostředí bez připomínek Odbor územního a hospodářského rozvoje souhlasíme, plocha výrobní Odbor správy majetku souhlasíme Odbor ekonomiky na pozemek není uzavřena nájemní smlouva Dle orientačního ceníku schváleného zastupitelstvem města ze dne je cena stanovena ve výši 400,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o tzv. vypořádání pozemku pod stavbou žadatele. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej st.p.č. 748/3 v k.ú. Rýnovice, pro společnost AKT plastikářská technologie Čechy, spol. s r.o., IČ , se sídlem Želivského 4599/23, Jablonec nad Nisou, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši ,- Kč (tj. 400,- Kč/m 2 + náklady na vyhotovení kupní smlouvy ve výši 804,- Kč).

9

10 A) 5. prodej st.p.č. 3970/1 o výměře 20 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Majetkoprávní oddělení oslovilo vlastníky budov na pozemcích ve vlastnictví města z důvodu vypořádání majetkoprávních vztahů. Na st.p.č. 3970/1 v k.ú. Jablonec nad Nisou se nachází budova bez čp/če garáž ve vlastnictví manželů Ing. J. L., r. 1947, bytem Jablonec nad Nisou a Z. L., r. 1973, bytem Jablonec nad Nisou. Kolečka: Kancelář primátora bez připomínek Kancelář tajemníka nemám námitek Správní odbor bez námitek Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bez připomínek Humanitní odbor bez připomínek Odbor stavební a životního prostředí bez připomínek Odbor územního a hospodářského rozvoje souhlasíme s vypořádáním - prodejem, plocha B3 - bydlení Odbor správy majetku souhlasíme Odbor ekonomiky na pozemky není uzavřena nájemní smlouva Dle orientačního ceníku schváleného zastupitelstvem města ze dne je cena stanovena ve výši 400,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o tzv. vypořádání pozemku pod stavbou žadatele. Manželé L. žádají o snížení celkové kupní ceny na ,- Kč, a to vzhledem k tomu, že nemovitosti koupili v roce 2010 bez dlužných závazků. Garáž byla postavena koncem 60. let, manželé L. proto předpokládali, že jsou majetkoprávní vztahy vypořádány. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej st.p.č. 3970/1 v k.ú. Jablonec nad Nisou, pro manžele Ing. J. L., r. 1947, bytem Jablonec nad Nisou a Z. L., r. 1973, bytem Jablonec nad Nisou, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 8.200,- Kč (tj. 400,- Kč/m 2 + náklady na vyhotovení kupní smlouvy ve výši 200,- Kč). vlastní manželé L.

11 A) 6. prodej st.p.č. 970/5 o výměře 22 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Majetkoprávní oddělení oslovilo vlastníky budov na pozemcích města z důvodu vypořádání majetkoprávních vztahů a v návaznosti na předkupní právo dle 3056 nového občanského zákoníku. Na st.p.č. 970/5 v k.ú. Jablonec nad Nisou se nachází budova bez čp/če garáž ve vlastnictví pana J. M., r. 1962, bytem Jablonec nad Nisou. Pan M. na základě výzvy požádal o prodej st.p.č. 970/5. Kolečka: Kancelář primátora bez připomínek Kancelář tajemníka nemám námitek Správní odbor bez námitek Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bez připomínek Humanitní odbor bez připomínek Odbor stavební a životního prostředí bez připomínek Odbor územního a hospodářského rozvoje souhlasíme s prodejem Odbor správy majetku souhlasíme Odbor ekonomiky na pozemek není uzavřena nájemní smlouva Dle orientačního ceníku schváleného zastupitelstvem města ze dne je cena stanovena ve výši 400,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o prodej pozemku, který je zastavěný stavbou ve vlastnictví žadatele (tzv. vypořádání). Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej st.p.č. 970/5 v k.ú. Jablonec nad Nisou pro pana J. M., r. 1962, bytem Jablonec nad Nisou, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 9.000,-Kč (tj. 400,- Kč/m 2 + náklady za vyhotovení kupní smlouvy ve výši 200,- Kč).

12 A) 7. prodej části p.p.č. 218, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 218/3 o výměře 23 m 2 a části označené jako díl a o výměře 2 m 2 (celková výměra m 2 ) v k.ú. Proseč nad Nisou O prodej částí pozemku požádali manželé J., r. 1947, a J., r. 1956, M., oba bytem Jablonec nad Nisou. Manželé M. vlastní p.p.č. 226, p.p.č. 229, st.p.č. 227, jejíž součástí je budova č.e. 9 (stavba pro rodinnou rekreaci) a st.p.č. 228, jejíž součástí je budova č.e. 10 (stavba pro rodinnou rekreaci) vše v k.ú. Proseč nad Nisou. Tyto nemovité věci žadatelé vlastní od roku Po tomto roce provedli stavební úpravy obou budov, takže v současné době se jedná o jednu budovu s č.e. 10. Bylo zajištěno dokolaudování objektu pro rodinnou rekreaci a následně byl vyhotoven geometrický plán pro rozdělení pozemku a vyznačení budovy. Zaměřením bylo zjištěno, že na část p.p.č. 218 o výměře 2 m 2 zasahuje přístavba objektu. Dále na základě zaměření zjistili nesoulad mezi katastrální mapou a skutečným oplocením pozemku, který by koupí chtěli napravit. P.p.č. 218 (ul. Zlatá ulička) je v katastru nemovitostí evidovaná jako ostatní plocha, ostatní komunikace. Kolečko: Kancelář primátora neovlivní zásady a opatření ochrany obyvatelstva Jablonce n. N. Kancelář tajemníka nemám námitek Správní odbor bez námitek Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bez připomínek Humanitní odbor nemáme žádné připomínky, naší činnosti se netýká Odbor stavební a životního prostředí bez připomínek v případě, že prodej nezasáhne do záměru výstavby vodovodu a kanalizace (netýká se této části viz vyjádření OÚaHR) Odbor územního a hospodářského rozvoje souhlasíme, pouze upozorňujeme, že se jedná o plochu komunikační sítě. Na pozemek dotace na výstavbu vodovodů a kanalizací, této části se však netýká. Odbor správy majetku souhlasí Odbor ekonomiky není uzavřena nájemní smlouva Dle orientačního ceníku schváleného zastupitelstvem města ze dne je cena stanovena ve výši 200,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o prodej pozemku, který tvoří funkční celek s pozemky žadatele, mimo širší centrum města, nezastavitelný do výměry 600 m 2, a ve výši 400,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o tzv. vypořádání pozemku pod stavbou žadatele. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej části p.p.č. 218, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 218/3 o výměře 23 m 2 a části p.p.č. 218, geometrickým plánem označené jako díl a o výměře 2 m 2 vše v k.ú. Proseč nad Nisou pro manžele J., r. 1947, a J., r. 1956, M., oba bytem Jablonec nad Nisou, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 5.600,- Kč (tj. 400,- Kč/m 2 za 2 m 2 zastavěných stavbou a 200,- Kč/m 2 za 23 m 2 nezastavěných + náklady na vyhotovení kupní smlouvy ve výši 200,- Kč).

13 vlastní manželé M.i zaplocená část p.p.č. 218

14

15 A) 8. prodej st.p.č. 1015/4 o výměře 1 m 2 a části p.p.č. 1015/3, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 1015/5 o výměře 9 m 2 (celková výměra 471 m 2 ) vše v k.ú. Mšeno nad Nisou O prodej těchto pozemků požádala paní J. D., r. 1959, bytem Liberec, která vlastní navazující p.p.č. 1019, st.p.č a budovu č.p. 289, která je umístěna na st.p.č a st.p.č. 1015/4 (ve vlastnictví města) vše v k.ú. Mšeno nad Nisou. Paní D. by chtěla pozemek koupit za účelem vypořádání pozemku pod stavbou v jejím vlastnictví a bezprostřední okolí této stavby. Paní D. o prodej těchto pozemků požádala již v roce Zastupitelstvo města dne usnesením č. 200/2012/B/1 neschválilo prodej částí p.p.č. 1015/3, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 1015/4 o výměře 1 m 2 a p.p.č. 1015/5 o výměře 9 m 2 v k.ú. Mšeno nad Nisou, a to z důvodu nesouhlasného stanoviska oddělení správy komunikací. V době podání žádosti byla připravována oprava příjezdové komunikace k objektu 9. května 252/34. S ohledem na stísněné poměry v tomto úseku komunikace bylo oddělením správy komunikací navrženo, aby o prodeji bylo jednáno až po dokončení oprav komunikace. Oprava příjezdové komunikace již byla provedena. S oddělením správy komunikací bylo provedeno místní šetření, na kterém bylo zjištěno, že předmětné části pozemků určených k prodeji, do příjezdové komunikace nezasahují. Kolečka: Kancelář primátora bez připomínek Kancelář tajemníka nemám námitek Správní odbor bez námitek Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bez připomínek Humanitní odbor nemáme žádné připomínky Odbor stavební a životního prostředí bez připomínek Odbor územního a hospodářského rozvoje souhlasíme Odbor správy majetku souhlasíme Odbor ekonomiky na pozemky není uzavřena nájemní smlouva Dle orientačního ceníku schváleného zastupitelstvem města ze dne je cena stanovena ve výši 150,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o prodej pozemku, tvořící funkční celek s pozemky žadatele, mimo širší centrum města, dle územního plánu zastavitelný, do výměry 600 m 2, a ve výši 400,- Kč/m 2 v případě, kdy se jedná o tzv. vypořádání pozemku pod stavbou žadatele. Proběhla věcná diskuse členů výboru. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej st.p.č. 1015/4 a části p.p.č. 1015/3, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 1015/5 o výměře 9 m 2 vše v k.ú. Mšeno nad Nisou, pro paní J. D., r. 1959, bytem Liberec, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 1.950,- Kč (tj. 150,- Kč/m 2 za 9 m 2 a 400,- Kč/m 2 za 1 m 2 + náklady na vyhotovení kupní smlouvy ve výši 200,- Kč).

16

17 A) 9. prodej p.p.č. 2405/1 o výměře m 2 (lesní pozemek), p.p.č. 2405/10 o výměře m 2 (lesní pozemek), p.p.č. 2405/11 o výměře 242 m 2 (ostatní komunikace), st.p.č. 2405/12 o výměře 29 m 2, p.p.č. 2405/13 o výměře 28 m 2 (manipulační plocha) (celková výměra m 2 ) vše v k.ú. Doksy u Máchova Jezera Statutární město Jablonec nad Nisou nabylo výše uvedené pozemky v k.ú. Doksy u Máchova jezera do vlastnictví v roce 1998 na základě zákona č. 172/1991 Sb., o přechodu některých věcí z majetku České republiky do vlastnictví obcí. Stanovisko znalce Ing. Jiřího Křivánka k tržní ceně předmětných nemovitostí: Přímo v Doksech je minimální nabídka, z níž vyplývá aktuální nabídková cenová hladina pozemků Kč/m 2. Žádná nabídka ale není srovnatelná. Doksy jsou specifická lokalita a informace z okolí nelze reálně použít. Z vyjádření města Doksy nevyplývá jednoznačně možné budoucí využití pozemků (od nezastavitelné izolační zeleně až po nejasně specifikované možnosti dalšího využití). Hodnota pozemku je ale dána právě možnostmi jeho využití. Z toho vyplývá, že pozemek může být neprodejný, nebo možná také prodejný za 1000 Kč/m 2 apod. Možnosti zjištění reálné tržní hodnoty jsou vypsat výběrové řízení a prodat nejvyšší nabídce nebo vyjasnit reálné možnosti využití pozemku na městě Doksy a prověřit potřebné skutečnosti o současném stavu i možnostech využití na místě, odhadnout pravděpodobný možný záměr investora. Z toho by měla vyplynout reálná tržní hodnota včetně možné neprodejnosti, nebo nutnosti převodu za symbolickou cenu v případě, že město Jablonec n. N. chce uvedené pozemky prodat. veřejné WC manželů M. pronájem TJ Staré Splavy loděnice TJ Staré Splavy zastavěná plocha, jiná stavba letní kino manželů P. zastavěná plocha, objekt občanské vybavenosti areál hotelu Berg vlastní spol. BUILDING TM INVESTMENT a.s.

18 Kolečko: Odbor rozvoje souhlas, vypořádat vše OSVZ s prodejem lesních pozemků souhlasíme OE - na část p.p.č. 2504/1 o výměře 197 m 2 v k.ú. Doksy u Máchova Jezera je uzavřena nájemní smlouva s TJ Staré Splavy, o.s., IČ , se sídlem Jarmilina stezka 256, Staré Splavy Výběrové řízení dne : Do výběrového řízení se přihlásili dva zájemci: 1. CL-Invest a.s. - vlastní st.p.č. 2401, včetně stavby hotelu, st.p.č. 2402, p.p.č. 2405/7) TJ Staré Splavy - vlastní loděnici, na st.p.č. 2405/5 V. P. -vlastní letní kino, včetně st.p.č Ing. J. M. -vlastní objekt WC, včetně st.p.č za tyto zájemce podala jednu nabídku společnost CL-Invest a.s. 2. Síť realit s.r.o., Na Slatince 3279/3, Praha 10, IČ žadatel kupní cena celkem cena Kč/m 2 body pořadí 1. CL Invest a.s Síť realit s.r.o Výborem pro hospodaření s majetkem města dne 20. září 2011 nebyl vzhledem k nízké nabídce ve výběrovém řízení shledán adekvátní zájemce a bude vyhlášeno nové výběrové řízení. Záměr prodeje pozemků byl opětovně zveřejněn. Výběrové řízení dne : Do výběrového řízení se přihlásili tito zájemci: 1. J. T., r. 1967, bytem Katusice 2. J. L., r. 1967, bytem Mladá Boleslav a MVDr. R. U., r. 1970, bytem Mladá Boleslav 3. Amendola, s.r.o., Husinecká 903/10, Praha 3, IČ Síť Realit s.r.o., Na Slatince 3279/3, Praha 10, IČ V. P., bytem Staré Splavy 6. CL-Invest a.s., Ovocný trh 572/11, Praha 1, IČ Ing. J. M., bytem Nový Bor má zájem koupit část p.p.č. 2405/1 8. R. M., bytem Česká Lípa 9. ANDY-CENTRUM, a.s., IČ , Poříčí 3010, Česká Lípa 10. OD ANDY s.r.o., IČ , Erbenova 2906, Česká Lípa Výběrového řízení se zúčastnila pouze společnost CL-Invest, a.s., společnost zastupoval pan Čermák. Společnost CL-Invest a.s. nabídla při výběrovém řízení kupní cenu ve výši Kč, tj. 195 Kč/m 2. Výbor pro hospodaření s majetkem města dne 6. března 2012 zrušil výběrové řízení na prodej pozemků a doporučil radě města zveřejnění záměru prodeje a pronájmu p.p.č. 2405/1 o výměře 7963 m 2, p.p.č. 2405/10 o výměře 1460 m 2, p.p.č. 2405/11 o výměře 242 m 2, st.p.č. 2405/12 o výměře 29 m 2, p.p.č. 2405/13 o výměře 28 m 2 vše v k.ú. Doksy u Máchova Jezera. Výběrové řízení dne : Do výběrového řízení se přihlásili tito zájemci: 1. Manželé Ing. J., r. 1967, a J., r. 1970, M., oba bytem Nový Bor 2. Manželé V., r. 1962, a J., r. 1964, P., bytem Staré Splavy 3. TJ Staré Splavy, o.s., IČ , se sídlem Jarmilina stezka 256, Staré Splavy požadují koupi části pozemku o výměře 197 m 2 4. BUILDING TM INVESTMENT a.s., IČ , se sídlem Žampiónová 173, Praha 22 žadatel kupní cena celkem cena Kč/m 2 body pořadí 1. Manželé M Manželé P TJ Staré Splavy (za 197 m 2 ) BUILDING TM INVESTMENT

19 Diskuse na jednání výboru dne : upozorňuji na problematiku dělení lesních pozemků na základě zájmu manželů M. a TJ Staré Splavy. Státní správa neumožní dělení lesních pozemků, které by svým rozsahem neumožňovaly lesní hospodaření na rozdělených pozemcích (kvůli malé výměře). Ke všem nově vzniklým pozemkům je rovněž nutno zajistit přístup z komunikace ve vlastnictví obce, nebo alespoň přístup zajistit věcným břemenem. Je proto vhodné, aby zájemci soutěžili o celé pozemky. Jestliže se výhercem výběrového řízení na všechny pozemky stane jeden ze zájemců, je potom možné zřídit věcná břemena služebnosti nezbytné cesty k budovám a pozemkům ostatních vlastníků v této lokalitě. byl jsem se na pozemky podívat, jsou srovnatelné s jabloneckým Tajvanem. Podle stávajícího územního plánu je sice převážná část prodávaných pozemků zařazena do ploch nezastavitelných, ale mohou okamžitě začít sloužit jako kemp ano, souhlasím. Nežli přijmout nízkou cenu, raději si pozemky ponecháme, jedná se o atraktivní oblast. Již v minulosti se o pozemky ucházel vlastník hotelu, pro nějž by koupě měla logiku, ale nabízel velmi nízkou cenu jedná se o kompletně zasíťované pozemky s příjezdovou komunikací. Pozemky nebyly prodány žádnému ze zájemců. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil a rada města dne schválila zveřejnění záměru prodeje p.p.č. 2405/1, p.p.č. 2405/10, p.p.č. 2405/11, st.p.č. 2405/12, p.p.č. 2405/13 vše v k.ú. Doksy u Máchova Jezera. Zároveň se zveřejněním byl prodej pozemků inzerován na serverech realitních kanceláří a byla umístěna cedule k prodeji přímo na pozemcích. Výběrové řízení dne : Diskuse členů výboru před výběrovým řízením: dělení lesních pozemků orgán státní správy lesů pravděpodobně nepovolí. Zároveň stojí za zvážení, zda bude město zajišťovat zřízení věcných břemen. Např. pokud nevyhraje spol. Building TM Investment, zda budeme zřizovat věcné břemeno pro přístup a vjezd k objektům, máme 6 účastníků výběrového řízení, z toho 2 mají zájem o pozemky jako celek my máme vyhlášeno výběrové řízení na pozemky jako celek, měli bychom však akceptovat nabídky uchazečů, kteří mají zájem o odkup všech pozemků domnívám se, že státní správa by nepovolila pozemky dělit, i proto bychom měli hodnotit pouze uchazeče, kteří mají zájem o celé území. Společnosti Building TM Investment byla prostřednictvím datové schránky doručena informace o schváleném nájmu pozemku, který reálně užívají. Nevíme však, zda datovou schránku vybírají. pokud je přístup do areálu hotelu zajištěn přes pozemek, který je v katastru nemovitostí evidovaný jako ostatní plocha, ostatní komunikace, pak se jedná o přístup přes veřejnou komunikaci. Pokud jsou ostatní stavby legální, není nutné zřizovat věcné břemeno Do výběrového řízení se přihlásili tito zájemci: 1) Manželé V., r. 1962, a J., r. 1964, P., bytem Staré Splavy Ke své žádosti uvedli: - jsou majitelé sousední p.p.č. 2396/1, st.p.č bývalé letní kino v jejich vlastnictví stojí uprostřed prodávaných pozemků a přístupová cesta k němu vede přes p.p.č. 2405/1 - na pozemcích chtějí zachovat les - smlouva bude uzavřena s manžely V., r. 1962, a J., r. 1964, P., bytem Staré Splavy Manželé P. se před termínem výběrového řízení omluvili z jednání. Jejich zájmy bude zastupovat společnost BUILDING TM INVESTMENT a.s.

20 2) TJ Staré Splavy, o.s., IČ , se sídlem Jarmilina stezka 256, Staré Splavy Ke své žádosti uvedli: - jsou nájemci části p.p.č. 2405/1 o výměře 197 m 2, mají zájem o koupi této části za účelem užívání jako manipulační plocha a přístup ke skladu lodí, který se nachází na st.p.č. 2405/5 ve vlastnictví spolku TJ Staré Splavy, pozemek nechtějí ke komerčním účelům - investice nepředpokládají, pozemek chtějí upravit jako lesopark navazující na připravovanou revitalizaci pobřeží jezera městem Doksy - smlouva bude uzavřena se spolkem TJ Staré Splavy, o.s., IČ , se sídlem Jarmilina stezka 256, Staré Splavy Na výběrové řízení se dostavil předseda TJ Staré Splavy, pan Mendík: - zájemce máme zájem o cca 200 m 2, které máme v současnosti v pronájmu a využíváme ho jako sklad lodí a přístupovou cestu k hangáru. Část pozemku máme v pronájmu i od města Doksy. V případě, že by výběrové řízení vyhrálo město Doksy, nebude problém se s nimi dohodnout. Nabízíme cenu 250 Kč/m 2 za požadovanou část, která by byla na naše náklady oddělena. - doplňující informace výboru výběrové řízení bylo vyhlášeno na pozemek jako celek a není možné jej oddělit - zájemce o koupi celého pozemku neuvažujeme, není to ani v našich finančních možnostech. Pokud nebude možné koupit pouze část pozemku, půjdeme zákonnou cestou. Přístup k objektu máme zajištěný ze zákona. 3) BUILDING TM INVESTMENT a.s., IČ , se sídlem Žampiónová 173, Praha 22 Ke své žádosti uvedli: - sjednocení pozemků, vypořádání se sousedními majiteli dle skutečných staveb a oplocení, vlastní příjezdové komunikace - nutný projekt na regeneraci a rekultivaci lesa, výměna stávajícího oplocení (300 tis. Kč) - smlouva bude uzavřena se společností BUILDING TM INVESTMENT a.s., IČ , se sídlem Žampiónová 173, Praha 22 Na výběrové řízení se dostavil zástupce společnosti Building TM Investment a.s., pan Čermák: - doplňující informace výboru obdrželi jste informaci o schválení pronájmu pozemku, který v současnosti užíváte? - zájemce z datové schránky jsme nějakou zprávu dostali, nejsem si v tuto chvíli jist, o co přesně se jednalo. O pozemek máme zájem jako o celek a následně bychom přeprodali některé části ostatním zájemcům. Mapka, kterou zde máte k dispozici, neodpovídá realitě a plot je ve skutečnosti trochu posunutý. Celkově bychom provedli rekultivaci lesa. Nabízíme 300,- Kč/m 2 - doplňující informace výboru kontaktovali vás ostatní zájemci? - zájemce s ostatními zájemci jsem v kontaktu od r a jsme domluveni na případném prodeji části požadovaných pozemků Diskuze členů výboru po odchodu zástupce společnosti Building TM Investment a.s.: jak jsou zaměřeny ploty, které zmiňoval zástupce společnosti Building TM Investment a.s.? mapa se od skutečnosti příliš neliší a je i možné, že plot mají veden na úkor našich pozemků co když na nájemní smlouvu nepřistoupí? tuto kauzu jsme předali na právní oddělení a jedná se o jasné bezdůvodné obohacení za užívání pozemku 4) Manželé Ing. J., r. 1967, a J., r. 1970, M., bytem Nový Bor Ke své žádosti uvedli: - na p.p.č. 2405/10 se nachází jejich stavba (prodejní kiosek), dále vlastní st.p.č včetně budovy na tomto pozemku (veřejné WC), která sousedí s p.p.č. 2405/1 - mají zájem o p.p.č. 2405/10 a část p.p.č. 2405/1 v okolí jejich p.p.č (viz grafika) - do pozemků nemají v plánu investovat - smlouva bude uzavřena s manžely Ing. J., r. 1967, a J., r. 1970, M., bytem Nový Bor

21 cca 830 m 2 Na výběrové řízení se dostavil pan M.: zájemce máme zájem o vrchní část pozemku, kde provozujeme kiosek a o pozemek ve spodní části, kde provozujeme veřejné WC. Pokud by bylo možné koupit pouze požadované části, nabízíme 400,- Kč/m 2. V případě, že budete trvat na prodeji pozemku jako celku, jsme dohodnuti s p. Čermákem, že pokud pozemky získá on, požadované části nám přeprodá. doplňující informace výboru o pozemek jako celek tedy nemáte zájem? zájemce ne, pouze o pozemky pod kioskem a WC a jejich okolí 5) Město Doksy, IČ , Náměstí republiky 193, Doksy Ke své žádosti uvedli: - pozemky se nachází v blízkosti Máchova jezera. V jejich těsné blízkosti město Doksy připravuje záměr revitalizace pobřeží Staré Splavy včetně revitalizace Jarmiliny stezky - v současné době probíhá zpracování investičního záměru - smlouva bude uzavřena s městem Doksy, IČ , Náměstí republiky 193, Doksy Na výběrové řízení se dostavila starostka města Doksy, Ing. Eva Burešová: - zájemce máme zde rozsáhlé pozemky a pro ucelenost celé lokality máme zájem o pozemky ve vlastnictví města Jablonce. V současnosti připravujeme projekt na revitalizaci celého území a společně s Agenturou ochrany přírody a krajiny ČR, která projekt připravuje, usilujeme o získání dotace. Větší část pozemku je les, ta ve vlastnictví města Jablonce je méně udržovaná. Jedná se o rekreační oblast a tak ji také chceme zachovat. Tyto pozemky nechceme prodávat, ani pronajímat, doposud máme potíže s některými nájemníky. Nemáme problém se zřízením břemen pro stávající nájemce a vlastníky. Z dohody ostatních zájemců máme obavy. Cenu v tuto chvíli nejsem schopna navrhnout, neboť k tomu nemám potřebný mandát - doplňující informace výboru zde nejste na dražbě, ale na výběrovém řízení. Můžete zde učinit nabídku, kterou následně předložíte zastupitelstvu města Doksy, které ji buď schválí, nebo ne - zájemce nabídku nemohu učinit, neboť jsem k ní nebyla pověřena - doplňující informace výboru pokud zde učiníte nějakou nabídku, neriskujete vůbec nic, neskládá se žádná kauce. Principem výběrového řízení je nabídka každého zájemce a pokud nám ji nesdělíte, nemůžeme vás považovat za účastníka výběrového řízení - doplňující informace výboru nelze vyjednávat o ceně, jedná se o výběrové řízení s jasnými pravidly - zájemce v tuto chvíli jasnou nabídku učinit nemohu a město Doksy se stejně nemůže rovnat nabídkám developerů. Budu však žádat město Jablonec o další vyjednávání 6) REZIDENCE NAD JEZEREM s.r.o., IČ , se sídlem Vězeňská 912/6, Praha 1 Ke své žádosti uvedli: - záměrem naší společnosti je vybudování sportovně relaxačního parku pro děti a návštěvníky Máchova jezera v návaznosti na náš projekt, který jsme v této části Máchova jezera již zrealizovali - předpokládáme investice v řádu cca 10 mil. Kč - smlouva bude uzavřena se společností REZIDENCE NAD JEZEREM s.r.o., IČ , se sídlem Vězeňská 912/6, Praha 1

22 Na výběrové řízení se dostavil jednatel společnosti Rezidence nad jezerem s.r.o., pan Dušan Bouška: zájemce naše developerská společnost již částečně v této lokalitě realizovala projekt sportoviště a rádi bychom na něj navázali a vybudovali zde sportovní centrum. Za celý pozemek nabízíme 3,5 mil. Kč (tj. 360,- Kč/m 2 ) doplňující informace výboru kontaktovali vás ostatní zájemci? zájemce ne, nikdo nás ohledně prodeje pozemků nekontaktoval doplňující informace výboru nemluvil jste ani se starostkou města Doksy? zájemce s ní ano, ví o našem záměru Diskuze členů výboru po odchodu zástupce společnosti Rezidence nad jezerem s.r.o.: zájemci se v ničem moc neliší a ve skutečnosti nevíme, co tam kdo nakonec udělá během léta jsme viděli komplex vybudovaný spol. Rezidence nad jezerem a je to pěkná práce, která harmonicky zapadá do lokality a mně osobně se moc líbí společnost Rezidence nad jezerem s.r.o. se jeví jako solidní zájemce dovedu si představit, že i kdyby město Doksy nabídlo 300,-Kč/m 2, mají šanci ve výběrovém řízení uspět, protože argumenty města Doksy na ucelenost území, projekt revitalizace celého lesoparku podpořeného dotací a zachování volné plochy pro všechny občany jsou velmi silné shodneme se i na hlasování pouze pro prvního zájemce v pořadí, pro případ, že by se chtěli uchazeči č. 3 a 6 dohodnout žadatel zájem o kupní cena celkem cena za m 2 body pořadí 1. Manželé P. NEDOSTAVILI SE 2. TJ Staré Splavy, o.s., část pozemků 3. BUILDING TM INVESTMENT a.s., všechny pozemky 4. Manželé M. část pozemků ,- (za 197 m 2 ) Nabídky zájemců, kteří žádali o prodej pouze částí pozemků, nebyly bodovány. 250, ,- 300,- 5,7 2 cca ,- (za cca m 2 ) 400, Město Doksy Rezidence nad jezerem všechny pozemky ,- cca 360, Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit prodej p.p.č. 2405/1, p.p.č. 2405/10, p.p.č. 2405/11, st.p.č. 2405/12, p.p.č. 2405/13 vše v k.ú. Doksy u Máchova Jezera, pro společnost REZIDENCE NAD JEZEREM s.r.o., IČ , se sídlem Vězeňská 912/6, Praha, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši ,- Kč. Dne zaslala paní Ing. Burešová, starostka města Doksy, dopis adresovaný primátorovi města s žádostí o přehodnocení podmínek a postupu prodeje předmětných pozemků v k.ú. Doksy u Máchova jezera s ohledem na záměr města Doksy, které nechce pozemky pro komerční účely, ale ve veřejném zájmu, hodlá provést rekultivaci okolí Máchova jezera, na které intenzivně pracují s Agenturou ochrany přírody a krajiny ČR. Apeluje na zvážení, zda lze takovýto veřejný zájem vyvážit cenovou nabídkou. Dopis starostky města Doksy je přílohou tohoto materiálu. Dne majetkoprávní oddělení obdrželo návrh smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě a cesty, spočívající v povinnosti strpět uložení a provozování inženýrské sítě kanalizační stoky a s tím související právo vstupu a vjezdu na p.p.č. 2405/10, za účelem údržby, oprav a odstranění havárií na inženýrské síti, a služebnost cesty na p.p.č. 2405/11 vše v k.ú. Doksy u Máchova jezera, mezi statutárním městem Jablonec nad Nisou a společností BUILDING TM INVESTMENT a.s., jako povinnou osobou a společností Severočeská vodárenská společnost a.s., jako oprávněnou osobou.

23 Prodej pozemku byl předložen dne zastupitelstvu města k projednání s tím, že usnesení nebylo zastupitelstvem města přijato.

24

25 A) 10. uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu a budoucí smlouvě kupní č OE/OMP ze dne uzavřené se společností Rezidenční s.r.o. s tím, že bude prodloužen termín pro splnění odkládací podmínky podání žádosti o vydání kolaudačního rozhodnutí do Na základě výběrového řízení na prodej pozemků v ul. Horská byla v roce 2006 uzavřena smlouva o smlouvě budoucí kupní na prodej těchto pozemků a nájemní smlouva se společností Luxembourg Invest s.r.o., IČ , se sídlem Husova 678, Liberec s tím, že termín pro splnění odkládací podmínky podání žádosti o vydání kolaudačního rozhodnutí byl stanoven do Následně byl tento termín na žádost společnosti Luxembourg Invest s.r.o. prodloužen, a to dodatkem č. 1 do Společnost Luxembourg Invest a.s. dále jednala s vedením města. Zároveň byly statutárnímu městu Jablonec nad Nisou zaslány dopisy, ve kterých popisuje vzniklou situaci a oznamuje, že na město podá žalobu ve věci protiprávního postupu města. Vzhledem k těmto skutečnostem vedení města pokračovalo v jednáních s tím, že bude uzavřena nová smlouva o smlouvě budoucí kupní a nájemní, která naváže na původní smluvní vztah, přičemž bude flexibilně reagovat na aktuální stav ve smyslu termínu pro kolaudační rozhodnutí. Přičemž nejpozdějším termínem pro podání žádosti o kolaudační souhlas se stanovuje termín do V rámci realizace projektu a financování výstavby polyfunkčního domu v lokalitě Horská, Lesní jednal pan Murdych, jako předseda představenstva (a jediný akcionář) společnosti Luxembourg Invest a.s., s bankou ohledně finančního zajištění projektu. Požadavek banky byl, aby pro poskytnutí finančních prostředků na tento projekt byla založena samostatná společnost, jejíž jedinou činností bude výstavba polyfunkčního domu na předmětných pozemcích. Z tohoto důvodu byla založena společnost Rezidenční s.r.o., se sídlem Husova 42, Liberec 1, IČ , jejímž jediným společníkem a jednatelem je pan Jakub Murdych. Společnost Luxembourg Invest a.s. proto postoupila projektovou dokumentaci v Jablonci nad Nisou, Raisova ul., a dále práva a povinnosti ze stavebního povolení k dané výstavbě z (v právní moci dne ) společnosti Rezidenční s.r.o. Pozn. U obou z výše uvedených společností je statutárním orgánem a 100% vlastníkem pan Jakub Murdych (tyto společnosti tedy v souladu s tehdy platným 66a obch. zák. tvořily holding). Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil a zastupitelstvo města dne usnesením č. 200/2012/A/5 schválilo ukončení smlouvy o smlouvě budoucí kupní č FaM/OMP ze dne , ve znění dodatků č. 1 a 2 uzavřenou se společností Luxembourg Invest a.s., IČ , se sídlem Husova 678, Liberec 1, a to dohodou o narovnání s tím, že uzavřením dohody o narovnání dojde k vypořádání všech předešlých smluvních závazků a pohledávek, ať již sporných či nesporných. Byla uzavřena dohoda o narovnání, kterou došlo k narovnání všech předešlých smluvních závazků a pohledávek, ať již sporných či nesporných mezi společností Luxembourg Invest s.r.o. a městem (dohodu podepsala i společnost Rezidenční s.r.o.). Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil a zastupitelstvo města dne usnesením č. 200/2012/A/6 schválilo uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní a o nájmu nemovitostí na prodej p.p.č. 2077/1 o výměře 2084 m 2, p.p.č. 2078/1 o výměře 1424 m 2, p.p.č o výměře 1087 m 2, p.p.č. 2080/19 o výměře 103 m 2, p.p.č. 2082/2 o výměře 280 m 2, p.p.č. 2054/2 o výměře 619 m 2 (celkem 5597 m 2 ) vše v k.ú. Jablonec n. N. za účelem investiční výstavby s tím, že přesná výměra prodávaných pozemků bude upřesněna až po kolaudaci objektu se společností Rezidenční s.r.o., se sídlem Husova 42, Liberec 1, IČ za cenu 450,- Kč/m 2 s tím, že o vydání kolaudačního rozhodnutí bude zažádáno do Výše uvedená smlouva bude mimo jiné obsahovat v části nájemní ujednání, že do doby kolaudace stavby, budou předmětné pozemky v nájmu společnosti Rezidenční s.r.o., kdy ujednání o ceně nájmu bude upraveno tak, že po dobu příprav stavby bude výše nájemného stanovena ve výši 35,- Kč/m 2 /rok a po dobu prokazatelné výstavby, tj. ode dne zahájení stavby, ve výši 1,- Kč/m 2 /rok, přičemž za den zahájení stavby se považuje až hmotný výsledek prováděné stavby, nikoliv získání stavebního povolení. Smlouva bude dále obsahovat jako zásadní, odkládací podmínku, kdy vlastní smlouva kupní bude uzavřena se společností Rezidenční s.r.o. až po prokazatelném podání žádosti o

26 kolaudační rozhodnutí k objektu (kopie žádosti opatřená podacím razítkem místně a věcně příslušného úřadu), který bude postaven na dotčených pozemcích, tato podmínka bude muset být splněna nejpozději do , pokud nebude podmínka splněna do tohoto termínu, smlouva bez dalšího následující den zaniká. Nyní společnost Rezidenční s.r.o. požádala o prodloužení termínu pro splnění odkládací podmínky o 24 měsíců, tj. do , a to s ohledem na skutečnost, že společnost v současné době mění vlastnické struktury, nová vlastnická struktura bude mít bohaté zkušenosti s výstavbou a provozováním sociálních zařízení, což přispěje k naplnění původního záměru. V nejbližších týdnech bude pokračováno ve výstavbě. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města a radě města schválit uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu a budoucí smlouvě kupní č OE/OMP ze dne uzavřené se společností Rezidenční s.r.o., IČ , se sídlem Husova 42, Liberec 1, s tím, že bude prodloužen termín pro splnění odkládací podmínky podání žádosti o vydání kolaudačního rozhodnutí do Ostatní podmínky smlouvy zůstávají nezměněny.

27 B) změna usnesení zastupitelstva města č. 5/2015/A/15 ze dne , kterým byl schválen prodej části p.p.č. 2198/5, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 2198/36 o výměře 701 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil a zastupitelstvo města dne usnesením č. 5/2015/A/15 schválilo prodej části p.p.č. 2198/5, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 2198/36 o výměře 701 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou pro pana Ing. P. S., r. 1974, bytem Liberec a pana D. B., r. 1972, bytem Jablonec nad Nisou, a to každému ideální spoluvlastnický podíl o velikosti ½, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši ,- Kč (tj. 200 Kč/m ,- Kč jako náklady na vyhotovení kupní smlouvy). Po schválení prodeje části pozemku zastupitelstvem města byl žadateli dodán originál geometrického plánu potvrzený katastrálním úřadem, ve kterém došlo ke změně nového označení části p.p.č. 2198/5 - nově bylo přiděleno pro tuto část pozemku parcelní číslo p.p.č. 2198/37. Výbor pro hospodaření s majetkem města doporučil dne zastupitelstvu města schválit změnu usnesení zastupitelstva města č. 5/2015/A/15 ze dne a to tak, že doporučuje schválit prodej části p.p.č. 2198/5, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 2198/37 o výměře 701 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou pro pana Ing. P. S., r. 1974, bytem Liberec a pana D. B., r. 1972, bytem Jablonec nad Nisou, a to každému ideální spoluvlastnický podíl o velikosti ½, za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši ,- Kč (tj. 200 Kč/m ,- Kč jako náklady na vyhotovení kupní smlouvy). původně /36 nově /37 část /5 2198/6 část 2 část část 3

28

Důvodová zpráva A) 1. prodej části p.p.č. 232, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 232/2 o výměře 233 m 2 (celková výměra 2.

Důvodová zpráva A) 1. prodej části p.p.č. 232, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 232/2 o výměře 233 m 2 (celková výměra 2. Důvodová zpráva A) 1. prodej části p.p.č. 232, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 232/2 o výměře 233 m 2 (celková výměra 2.179 m 2 ) v k.ú. Vrkoslavice O prodej části p.p.č. 232 v k.ú. Vrkoslavice

Více

do tj. do

do tj. do Důvodová zpráva Uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu a budoucí smlouvě kupní č. 147-2013- OE/OMP ze dne 7.3.2013 uzavřené se společností Rezidenční s.r.o. pro prodloužení termínu pro splnění odkládací

Více

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 471/8 o výměře 248 m2 v k.ú. Jablonec nad Nisou

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 471/8 o výměře 248 m2 v k.ú. Jablonec nad Nisou Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 471/8 o výměře 248 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou O prodej tohoto pozemku požádali vlastníci bytových jednotek v navazujícím objektu Vodní 26. Pozemek si chtějí koupit

Více

ZÁPIS včetně přijatých usnesení. č. 8

ZÁPIS včetně přijatých usnesení. č. 8 M a g i s t r á t m ě s t a J a b l o n e c n a d N i s o u ZÁPIS včetně přijatých usnesení z jednání Výboru pro hospodaření s majetkem města č. 8 které se konalo dne 10. května 2016 Přítomni: Ing. Miloš

Více

včetně přijatých usnesení č. 4 které se konalo dne 17. února 2015 Přítomni: Mgr. Pavel Svoboda Nepřítomni: Mgr. Tereza Dlouhá

včetně přijatých usnesení č. 4 které se konalo dne 17. února 2015 Přítomni: Mgr. Pavel Svoboda Nepřítomni: Mgr. Tereza Dlouhá M a g i s t r á t m ě s t a J a b l o n e c n a d N i s o u včetně přijatých usnesení z jednání Výboru pro hospodaření s majetkem města č. 4 které se konalo dne 17. února 2015 Přítomni: Mgr. Pavel Svoboda

Více

mezi těmito smluvními stranami:

mezi těmito smluvními stranami: DAROVACÍ SMLOUVA č.j. OLP/1186/2014 reg. č.: uzavřená podle 2055 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů mezi těmito smluvními stranami: Liberecký

Více

Směna p.p.č. 2689/8 za p.p.č. 2689/9 při ul. Nad Školou

Směna p.p.č. 2689/8 za p.p.č. 2689/9 při ul. Nad Školou Starosta 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 19. 02. 2014 Bod pořadu jednání: 09. SMĚNA POZEMKŮ PŘI UL. NAD ŠKOLOU Věc: Směna p.p.č. 2689/8 za p.p.č. 2689/9 při

Více

Důvodová zpráva Změna Pravidel pro jednání výboru pro hospodaření s majetkem města Hlava čtvrtá pozemky ( 17, 18, 19 a 22) a Příloha č.

Důvodová zpráva Změna Pravidel pro jednání výboru pro hospodaření s majetkem města Hlava čtvrtá pozemky ( 17, 18, 19 a 22) a Příloha č. Důvodová zpráva Na základě požadavků členů zastupitelstva na sjednocení a upřesnění pravidel pro jednání výborů a definování jejich působnosti, byly ve spolupráci s tajemníky výborů navrženy statuty jednotlivých

Více

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Program: pro 13, proti 0, zdržel se 0 1. kontrola usnesení 2. zpráva o činnosti rady 3. plnění příjmů a výdajů

Více

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU konaného dne 26. 8. 2015 v sále multifunkčního centra Trojzemí 1. PŘÍTOMNOST ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Přítomnost při zahájení:

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2965/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 31. ledna 2014 Zápis

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Přítomni: Petr Šmaus, Miroslav Bíca, Lumír Hrubý, Ivana Jandová, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař, Ing. Jiří Pokorný, Jaroslav

Více

8.9.2015 1552/4, 1549/2, 1549/1, 951/8, 500 03 70890005 4.900,- + DPH.

8.9.2015 1552/4, 1549/2, 1549/1, 951/8, 500 03 70890005 4.900,- + DPH. Důvodová zpráva A.1. Uzavření smlouvy o zřízení služebnosti jako práva věcného spočívající v právu uložení zatrubnění místní vodoteče s vlastníkem p.p.č. 1552/4, 1549/2, 1549/1, vše v k.ú. Mšeno nad Nisou

Více

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 26.08.2014

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 26.08.2014 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 26.08.2014 Bod pořadu jednání: 20. Název : Důvod předložení: Zpracoval: Majetkoprávní operace prodej: a) pozemků v k.ú. Víska u Frýdlantu b) pozemku v k.ú.

Více

RM 23. 1147/07 Finanční rozpočtová opatření města Šumperka č. IX roku 2007

RM 23. 1147/07 Finanční rozpočtová opatření města Šumperka č. IX roku 2007 Spis.zn.: 84176/2007 Č.j.: 85190/2007 USNESENÍ z 23. schůze rady města Šumperka ze dne 30. 8. 2007. Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny omluven Pavel Karas - nemoc Program: 1. Kontrola

Více

Zápis č. 4 / 2010 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 20.5.2010 od 17:15 hodin U Libuše

Zápis č. 4 / 2010 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 20.5.2010 od 17:15 hodin U Libuše Zahájení, kontrola usnášeníschopnosti Zápis č. 4 / 2010 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 20.5.2010 od 17:15 hodin U Libuše Přítomni: 8 členů obecního zastupitelstva viz prezenční listina.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o prodeji PL U Honzíčka NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města

MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města bod č. 5 Číslo zasedání: 29. Termín zasedání: 19. 9. 2013 Předkládá: Jiří Částečka, starosta MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města PRODEJE - ZÁMĚRY 1. Žádost o prodej pozemku p. č. 1954/5 o výměře

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. února 2015 Přítomni : 6 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Marcela Kubátová, Ing.

Více

RM 31 USNESENÍ. schvaluje přesun mezi rozpočtovými položkami odboru SVV dle předloženého materiálu.

RM 31 USNESENÍ. schvaluje přesun mezi rozpočtovými položkami odboru SVV dle předloženého materiálu. Spis. zn.: 111716 /2007 č.j.: 115691 /2007 USNESENÍ z 31. schůze rady města Šumperka ze dne 22.11.2007. Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013.

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013. Strana č. 1 / 11 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František

Více

Illl IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII lil 11IIII

Illl IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII lil 11IIII Rada města Brna Illl IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII lil 11IIII MMB2015000000396 É9 ZMilOJSY Z7/06. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 19. 5. 2015 Název: Návrh dispozice s částmi pozemku p. č. 1522/4

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem Zápis č. 10 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 06.06.2016 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Adam Kalous, Ing. Pavel

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

části, které jsou historickým majetkem města

části, které jsou historickým majetkem města Důvodová zpráva 1. výkup části p.p.č. 1331, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 1331/2 o výměře 9 m 2 (celková výměra 320 m 2 ) v k.ú. Mšeno nad Nisou Manželé A., r. 1938, a A., r. 1939, J.,

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 136/2012-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 136/2012-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 136/2012-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

MMB2015000000479. Název:

MMB2015000000479. Název: MMB2015000000479 Rada města Brna Z7/07. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 23. 6. 2015 7MHIVW Název: Návrh prodeje pozemků p.č. 1806/5, p.č. 1806/7. p.č. 1869/2 a p.č. 1941/8 a nesouhlas s uznáním

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov. Zasedací místnost Úřadu městyse Sepekov 18. srpna 2015 od 18 hod 18.03 hod.

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov. Zasedací místnost Úřadu městyse Sepekov 18. srpna 2015 od 18 hod 18.03 hod. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 11 členů při zahájení 12 členů od 18.09 h Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací

Více

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 250/2012-D

DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 250/2012-D , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 250/2012-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Den konání

Více

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy veřejné zeleně podalo podnět k vypořádání p.p.č. 946/2 v k.ú. Jablonecké Paseky, která je oplocena a užívána

Více

Sestava vytvořena dne 9.1.2015. Městský úřad Česká Lípa. Přehled o plnění usnesení Zastupitelstva města Česká Lípa. Stanovený termín splnění. Poř. č.

Sestava vytvořena dne 9.1.2015. Městský úřad Česká Lípa. Přehled o plnění usnesení Zastupitelstva města Česká Lípa. Stanovený termín splnění. Poř. č. Přehled o plnění usnesení Zastupitelstva města Poř. č. Datum Č. usn. Zodpovídá Znění usnesení Stanovený termín splnění Poznámka 1 27.4.2011 120/2011 Moudrá Hana, starostka Zastupitelstvo města ukládá starostce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.1.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje majetku města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Zápis z 28. zasedání Rady obce Velký Osek konaného dne 29. 11. 2015 Přítomní členové rady: Mgr. Pavel Drahovzal, Jan Fagoš, Ilona Tučímová, Mgr.

Zápis z 28. zasedání Rady obce Velký Osek konaného dne 29. 11. 2015 Přítomní členové rady: Mgr. Pavel Drahovzal, Jan Fagoš, Ilona Tučímová, Mgr. Zápis z 28. zasedání Rady obce Velký Osek konaného dne 29. 11. 2015 Přítomní členové rady: Mgr. Pavel Drahovzal, Jan Fagoš, Ilona Tučímová, Mgr. Michal Dupák, RNDr. Jakub Munzar Nepřítomní členové rady:

Více

SI IVU lili lil lili MMB2015000000375

SI IVU lili lil lili MMB2015000000375 Rada města Brna Z7/06. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 19. 5. 2015 SI IVU lili lil lili MMB2015000000375 ZMJIAUČ Název: v Návrh prodeje části pozemku p.č. 260 v k.ú. Medlánky při ul. Zebětínek

Více

Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I

Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I Podkladové materiály pro jednání 6. zasedání zastupitelstva města, které se bude konat 26.06.2014 ve Společenském domě Střelnice v Děčíně I 1 materiál do jednání zastupitelstva města dne: 26. 06. 2014

Více

Dlužník: Jiří Jaroš, nar. dne 25.10.1975 a Nina Jarošová, nar. dne 27.10.1977, oba bytem Sýkořice 187, 27024 Sýkořice.

Dlužník: Jiří Jaroš, nar. dne 25.10.1975 a Nina Jarošová, nar. dne 27.10.1977, oba bytem Sýkořice 187, 27024 Sýkořice. , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 11941 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1013/2014-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou

Více

Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim

Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim Zápis z 27. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Chrudim Datum a místo konání: 12. května 2014 ve 14.00 hod., zasedací místnost tajemníka, budova ul. Pardubická 67 Přítomní: viz prezenční listina,

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Petr Holub, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař Michal

Více

ODBORNÝ POSUDEK. č. 2073/113/12 dodatek č. I

ODBORNÝ POSUDEK. č. 2073/113/12 dodatek č. I ODBORNÝ POSUDEK č. 2073/113/12 dodatek č. I o obvyklé ceně nemovitostí objektu rodinné rekreace č.e. 715 na st.p.č. 951, s p.p.č. 492/48, vše v katastrálním území Hradištko pod Medníkem a obci Hradištko,

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Otomar Němeček, Lucie Trnečková (do bodu 26), Jana

Více

Důvodová zpráva. žadatel kupní cena celkem cena/m 2 body pořadí 1. ASTRON studio CZ, a.s ,- Kč 410,- Kč paní M. Ž.

Důvodová zpráva. žadatel kupní cena celkem cena/m 2 body pořadí 1. ASTRON studio CZ, a.s ,- Kč 410,- Kč paní M. Ž. Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 1191 o výměře 262 m 2 v k.ú. Mšeno nad Nisou Statutární město Jablonec nad Nisou nabylo v lednu 2016 smlouvou o bezúplatném převodu č. 963-2015-OE/OMP bez omezujících

Více

6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 25.06.2013

6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 25.06.2013 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 25.06.2013 Bod pořadu jednání: 17. Název : Důvod předložení: Zpracoval: Majetkoprávní operace - prodej: 1. nemovitostí v k.ú. Kunratice u Liberce 2. bytové

Více

~ PROTOKOL. Rozsah kontroly: Plnění přijatých usnesení zjednání Zastupitelstva města

~ PROTOKOL. Rozsah kontroly: Plnění přijatých usnesení zjednání Zastupitelstva města ~ - ~~l ~ r-------- PROTOKOL Do!lodnt: - 8-09- 2010 _ Městský úřad Stráž pod Ralskel o výsledku kontroly plnění usnesení Zastupit ~a m"ě;;;' ~~-~~~~"=~ '&4 za rok 2003-2004-2005-2006-2007-2008-20 Poéolll.lJfph1

Více

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Přítomní radní: Mgr. Hynek Říha (starosta), Pavel Veselák (místostarosta),

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ, PRONÁJEM A VÝPŮJČKU POZEMKŮ A NEMOVITOSTÍ V MAJEKTU OBCE NOVÁ VES V HORÁCH Čl. 1 Účel pravidel

PRAVIDLA PRO PRODEJ, PRONÁJEM A VÝPŮJČKU POZEMKŮ A NEMOVITOSTÍ V MAJEKTU OBCE NOVÁ VES V HORÁCH Čl. 1 Účel pravidel PRAVIDLA PRO PRODEJ, PRONÁJEM A VÝPŮJČKU POZEMKŮ A NEMOVITOSTÍ V MAJEKTU OBCE NOVÁ VES V HORÁCH Čl. 1 Účel pravidel Obec Nová Ves v Horách (dále jen obec) vedena snahou optimálně využívat staveb, budov

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 405/2011-N Bod 1.

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 405/2011-N Bod 1. DRAŢEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 405/2011-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání draţby se stanovuje na 14. února 2012, na adrese

Více

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 148/2014-D

VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 148/2014-D , Čimická 780/61, Čimice, 181 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DRAŽBY DOBROVOLNÉ vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. č. j: 148/2014-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby

Více

Obec Svor. Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz

Obec Svor. Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz Obec Svor Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz Směrnice č. 1/2014 k prodeji a oceňování pozemků ve vlastnictví obce Svor Obec Svor stanovuje

Více

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá

Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Spis. zn.: Č.j.: Městský úřad Horní Planá Stavební úřad, Náměstí 54, 382 26 Horní Planá Tel. 380724417, 380724419, Fax. 380724420, e-mail:stavebniurad@horniplana.cz Výst./3238/09-Šá HP - 4208/2010 Vyřizuje:

Více

Název materiálu: Bytová zóna Hruštice -Károvsko, bytové domy, páteřní komunikace

Název materiálu: Bytová zóna Hruštice -Károvsko, bytové domy, páteřní komunikace Podklady na zasedání ZM dne: 26.11.2009 2. Název materiálu: Bytová zóna Hruštice -Károvsko, bytové domy, páteřní komunikace Předkládá: Ing. Jaromír Pekař, místostarosta města Vypracoval: Stanislava Syrotiuková

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Výkup nemovitostí - areál fotbalového stadionu - od TJ Sokol Doubí o.s. Majetkoprávní operace

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Upravená verze ke zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Rada města: č.2167

Více

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin

MĚSTO RALSKO. ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin MĚSTO RALSKO ZÁPIS A USNESENÍ z 3. schůze Rady města Ralsko konané dne 28. ledna 2013 od 13:00 hodin Upravená verze z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č.

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 16547/2016 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 16. května 2016 Zápis

Více

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015.

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zasedání zahájila v 18. 00 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele, hosta Ing. Libora Stejskala, který vykonává stavební

Více

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P.

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P. Důvodová zpráva A) 1. výkup části st.p.č. 222/11 a části p.p.č. 814/17, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 814/20 o výměře 52 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy komunikací podalo podnět

Více

Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014

Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014 Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014 Zasedání zahájil v 19. 00 hodin a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Starosta přivítal zastupitele a hosty z řad veřejnosti, konstatoval,

Více

Zápis z jednání č. 07 Zastupitelstva města ze dne 25.06.2001

Zápis z jednání č. 07 Zastupitelstva města ze dne 25.06.2001 Město Králíky Zápis z jednání č. 07 Zastupitelstva města ze dne 25.06.2001 Přítomní členové ZM: Ing. Zima, Ing. Tóth, Ing. Šašek, Ing.Dostálek, Ing. Strnad, pí Ettelová, p.juránek, p.škarka, p.macko, p.

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 36328/2015 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 2. listopadu 2015

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: 10 členů zastupitelstva obce 19 občanů Mgr. Milena Hnídková, ředitelka školy

Více

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších Přítomni: 12 členů zastupitelstva obce 2 členové omluveni Jednání

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 444/2012-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 444/2012-N , U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 444/2012-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den konání dražby se

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55. Program:

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55. Program: Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 11. 2015 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55 Program: Hasičský dům Veltrusy Ing. Marta Baránková,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65962 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65962 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. N65962 vyhotovená dle zák.č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby dobrovolné. Bod 1. Označení dražebníka

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 2. 2014 Bod programu: 8 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

ZÁSADY PRO UZAVÍRÁNÍ SMLUV týkajících se inženýrských sítí, drobných a jiných staveb na pozemcích města Veselí nad Moravou

ZÁSADY PRO UZAVÍRÁNÍ SMLUV týkajících se inženýrských sítí, drobných a jiných staveb na pozemcích města Veselí nad Moravou č. j. MVNM/30173/2015 ZÁSADY PRO UZAVÍRÁNÍ SMLUV týkajících se inženýrských sítí, drobných a jiných staveb na pozemcích města Veselí nad Moravou I. ÚČEL Tyto Zásady pro uzavírání smluv týkajících se inženýrských

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 139/2013

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. číslo: N 139/2013 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA číslo: Dražby.net s.r.o., IČ: 48396389, se sídlem Olomouc, Sokolská 584 /11, PSČ 779 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, v oddílu C, vložce číslo 10141,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel : Martin Bárta

Více

Důvodová zpráva. Paní R. s výkupem pozemku souhlasí, a to za kupní cenu ve výši 250,- Kč/m 2.

Důvodová zpráva. Paní R. s výkupem pozemku souhlasí, a to za kupní cenu ve výši 250,- Kč/m 2. Důvodová zpráva 1. výkup p.p.č. 308/2 o výměře 36 m 2 v k.ú. Proseč nad Nisou Oddělení investiční výstavby požádalo o zajištění výkupu tohoto pozemku, který je ve vlastnictví paní L. R., r. 1953, bytem

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

ul. 5. května schodiště zastávka

ul. 5. května schodiště zastávka A. Uzavření smlouvy o zřízení služebnosti umístění železniční zastávky jako práva věcného spočívající v právu zřídit a provozovat železniční zastávku včetně jejího umístění a v právu vstupu a vjezdu v

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 24. zasedání 15.06.2010 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 21. srpna 2012

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 21. srpna 2012 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 21. srpna 2012 R 447/12 Navýšení rozpočtů příspěvkových organizací na rok 2013 o míru inflace 1,9 % schvaluje navýšení rozpočtů příspěvkových organizací na rok

Více

Město Jeseník. Usnesení. přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Město Jeseník. Usnesení. přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 13. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.4.2012 v 15:00 hodin v jesenické kapli 513. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 8. zasedání kontrolního

Více

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek, Nepřítomni: Petr

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis z 39. schůze rady města konané dne 18. 4. 2012

Zápis z 39. schůze rady města konané dne 18. 4. 2012 Město Pohořelice Zápis z 39. schůze rady města konané dne 18. 4. 2012 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Polák, Petr Hemala, Ing. Kudrna, Mgr. Plevzová, Mgr. Janičatová a tajemník MVDr. Michalica

Více

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod.

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod. Z á P is z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Libušín konaného dne 9. prosince 2015 v 18:00 hod. v budově Základní školy Libušin, Komenského 237 Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném

Více

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 27 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Jana Rychtaříková, Milan Lopušan, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková,

Více

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Doubravice, které se konalo dne 23. září 2015 v zasedací místnosti OÚ v Doubravici upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 Rada města Oder po projednání U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 A/vzala na vědomí A/1/61 plán zasedání RM a ZM Oder na rok 2010 pís. příloha č.24. A/2/61 informaci ředitele

Více

ZM 32 28.01.2010 USNESENÍ. z 32. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 28. 1. 2010

ZM 32 28.01.2010 USNESENÍ. z 32. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 28. 1. 2010 Spis. zn.: 5078/2010 č. j.: 5086/2010 USNESENÍ z 32. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 28. 1. 2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11377-847/2015

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11377-847/2015 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Benešova nad Ploučnicí konaného dne 2. 11. 2011 od 17:00 hodin v Městském kině

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Benešova nad Ploučnicí konaného dne 2. 11. 2011 od 17:00 hodin v Městském kině ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Benešova nad Ploučnicí konaného dne 2. 11. 2011 od 17:00 hodin v Městském kině Přítomni: dle prezenční listiny / 15 / Za MěÚ: paní Hana Kleinertová ved. odb. FaP,

Více

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Rodinné domy Hanychov, Irkutská Charbinská dopravní značení Plánovací smlouva. Ing.

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Rodinné domy Hanychov, Irkutská Charbinská dopravní značení Plánovací smlouva. Ing. S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 15.12.2011 Bod pořadu jednání: Věc: Rodinné domy Hanychov, Irkutská Charbinská dopravní značení Plánovací smlouva Zpracoval:

Více

Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD Děčínská 211, 403 23 Velké Březno Č.J. Spis: Čj.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/60/11/Dan SÚ/869/11/Dan Daniela Křížová 475 228 340 krizova@velke-brezno.cz DATUM: 4.4.2011

Více

Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013

Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013 Město Pohořelice Zápis ze 77. schůze rady města konané dne 11.9.2013 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák, Mgr. Janičatová, Mgr. Kejík, zapisovatelka

Více

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Obec Dymokury Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 6. května 2013

Více

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Kálal R., Mgr. Krafková E., Král P., Kudrna J., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 135/2011-N

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 135/2011-N EURODRAŽBY.CZ a.s, U Pískovny 890/1, 182 00 Praha 8 DRAŢEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 135/2011-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání dražby nedobrovolné. Den

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze)

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. O m l u v e n i : H o s t é: O v ě ř o v a t e l é z á p i s u: (jmenováni řídícím schůze) Zápis z 23. zasedání rady města, konaného dne 20. července 2015 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl - starosta města - místostarostka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 07.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

Obecní úřad Podkopná Lhota, č.p.37, pošta Trnava, 76318, IČO: 544 493

Obecní úřad Podkopná Lhota, č.p.37, pošta Trnava, 76318, IČO: 544 493 Obecní úřad Podkopná Lhota, č.p.37, pošta Trnava, 76318, IČO: 544 493 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012/p ÚZEMNÍ PLÁN PODKOPNÁ LHOTA Zastupitelstvo obce Podkopná Lhota příslušné podle 6 odst. 5 písm. c)

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Soubor usnesení - 7/ZM/2013

Soubor usnesení - 7/ZM/2013 Soubor usnesení - 7/ZM/2013 Konáno dne: 28.8.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 7/195/ZM/13 - Program. 7.

Více