POZARNI RAD. elinek I. ObecnE zrlvazni whlfska i.1/2003 obce PETROVICE. Uvodni ustanoveni:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POZARNI RAD. elinek I. ObecnE zrlvazni whlfska i.1/2003 obce PETROVICE. Uvodni ustanoveni:"

Transkript

1 POZARNI RAD ObecnE zrlvazni whlfska i.1/2003 obce PETROVICE Zastupitelstvobce Petrovice, podle zikona d. 128/2000 Sb., o obcfch (obecnf zlizenl), ve znen{ pozdejsich piedpisri, na sv m zasedini dne , vyd.ivii v souladu s ustanovenim I l0 pism. d ( uvedendho zikona a $ 29 odst. l.pism. o) zakona d. 133/1985 Sb., o pozarnj ocluane, ve zndni z6kona 8.237/2000 Sb., kterlm se mdni z6kon d. 133/1985 Sb., ve zn6ni pozddjsich piedpisi a $ 15 naiizeni vl6dy k provedeni ziikona o pozami ochrand, tuto obecne zdvaznou lryhl65ku: Uvodni ustanoveni: Pozirni i6d stanovi zdsady organizace a provadeni potiimi ochnny v obci za fdelem co nejefektivndj 3i ochrany zdravi obdan$ obce, jejich Zivotfr a majetku pted poz6ry Urduje povinnosti obdani, pr6rrickjch a podnikajicich fyzickfch osob prisobicich na rizemi obce a to jak trvale, tak i na piechodnou dobu. Stanovi ri <oly osob povdienlfch zabezpedov6nirn pozrimi ochrany v obci a vaah obecniho iiadu k temto osobr4m. elinek I Organizace poz{rni ochrany Za polfuni octruru v obci odpovid6 obecni riiad v dele se sv:trtr starostou. K i6dn6mu plndni rikohi stanovenich pr6vnimi piedpisy na riseku poz6mi ochrany obecni uiad; - ziizuje jednotku sboru dobrovolnjch hasidri obce ( d6lejen JSDH) k haseni poz6nl a provdddni zdchrannlfch praci pfi mimoi6dnfch udrilostech a Zivelnfch pohromrich. V iele tdto j dnotky stoj i velit I, jmenovani starostou obce. Podrobnosti stanovl dl6nek 5. - projedniv6 stav pozimi ochrany v zastupitelstm obce ato nejmene j denkrat rodtre a liay po zilvazner] ' pozriru nebo jin mimoiridne udrilosti v obci.

2 il6net< 2 ilkoly osob pov ienych zabezpeiovinim PO v obci a) Velitel JSDH obce - Zpracov6vd rodni pl6n hla\.niho zameieni preventivne vjichovnd dinnosti mezi spoluobdany. - Spolupracuje na rozvoji preventivne vichovnd dinnosti s durazem na praci s mladou generaci. - Stanovi podminky pro zabezpedenf poidmi ochrany pii akcich, kterich se zidasthuje vets: podet osob. - Zridastiiuje se odbornd piipravy organizovan6 Hasidski'rn z6chann:im sborem Jihomoravsk6ho kaje (d6le jen HSZ JMK) a plni rikoly na fseku PO obce dle pok]ali starosty obce. - Zabezpedt\e prov{deni kontroly zdrojii poziimi vody v obci a to nej mdne j edenkrdt rodne. b) Velitel zasahovdjednotky sboru dobrovolnlch hasidfi obce: - Udriuje trvalou akceschopnosl z6sahovd jednotky. - Provridi odbomou piipravu dlent zaiazenich v jednotce dle pl6nu odbomd piiprarry. - Db6, aby vsichni dlenovd poitimijednotky uzivali piedepsanou vystroj, vizbfoj a ochranne praco\.ni prostiedky a dodrzovali z6sady bezpednosli prace s nimiz je iddne sezn6mil. - Vede evidenci pozdmi techniky v obci ajinjch vdcnjch prostiedki po26mi ochrany. - DbA na doddov6ni stanoven6 ridrzby pozrimi techniky, vfstroje a r"jzbroje a prov6ded prokazatelnich kontol a zkousek vecnjch prostiedki PO. - Vede piedepsanou dokumentaci o dinnosti jednotky PO v obci, o provedenich cvidenich a dalsich skutedrostech dle ptedpisi PO. - Zridastiuje se stanoven6 odbomd pfipravy organizovand I]zS JMK. - Plni dalsi rikoly na fseku PO obce dle rozhodnuti starosry obce. el6nek 3 Povinnosti pnivnickich a fyzickfch osob: a) Povinnosti pr6\,nick;fch a podnikajicich fyzickjch osob - Tlto osobyjsou povinny zajistit, aby ve vsech didnostech byly respektovdny z6sady dand z6konem d. 133/1985 Sb., o poz6mi ochrand v platn6m zneni. b) Povinnosti fyzickich osob obdant - Zdkladni povinnosti i'zickich osob jsou stanoveny z jmdna v $ 17 zi)kona i,. 133/1985 Sb., o poz6rni ochrane ve zneni pozdejsich z6kont a dal3imi prdvnimi ptedpisy, majici vztah k pozami ochrane.

3 Obdane jsou zejmdna povinni: - podinat si tak, aby nedochrlelo ke vzniku pozaiu, zejm6na pii pouiiv6ni tepelnich, eleltric(ich, plyrovfch ajinfch spotiebidt, pfi skladov6ni a pouzivriai hoilar"-fch, nebo po2md nebezpednjch l6tek a pfi manipulaci s otevienlim ohndm. - zajistbvat pravid lnd distcni a kontrolu komini, kouiovodi a spotiebidri paliv ve sv6m vlastnictvi nebo uzivanl v rozsahu a ve lhitdch stanoven:ich pr6vnim piedpisem a odstrariovat zj ist n6 z6vady. - plnit piikazy a dodriovat z,kazy fikajici se pozfuni ochrany na vyznadenich mistech, nekouiit a nepouiivat otevleni ohei na mistech se zwienim nebezpedim vzniku pozriru. - vj'tvrilet v rodinnjch domcich a ostatfch objektech vjejich vlastnictvi, nebo uzivanr, podminky pro rychl6 zdola'''ni poz ru a $o zachrannd prdce obstariivat a udriovat v pouzitelndm stavu hasici zaiizeni ajind vccn6 prostiedky poi6rni ochrany v rozsahu stanovenem pfedpisy. - neprovddet pnice, kter6 mohou vdst ke vzniku pozaru, neposkozovat oebo nezneuzivat hasici pfistroje, nebo jin6 vecn6 prostiedky poz6mi ochrany. c) Obec mrize poruseni piedpist na irseku pozdmi ochmny a neplncri stanoven:ich pozadavkri pozimi bezpednosti kvalifikovatjako piestupek na iseku poi6rni ocbiany a mrize uloiit pokutu az do q;se ,- Kd. d) Pii kultumich a spoledenskjch akcich v obci, kteqfch se zridastni vetli podet osob,je poiadatel povinen, dle pokynfi obce, ustanovit pozrimi asistendni hlidku v podtu l+1. Za odbomou piipravu pozrirni blidky odpovid6 poiadatel akce, ukoly hlidky jsou stanoveny preventistou obce. e) Povimosti fyzickfch osob (obdanri) pfi spalov6ni hoilavich l6tek na voln6m prostansm: -je zakfzdno plosnd qpaloviini porostu - spalov6ni hoilavich l6tek prov6ddt v dostatednd a bezpedn6 vzd6lenosti od budov, hoilav'.fch materi6lt, porosti tak, aby nemohlo dojit kjejich pfim6mu zapeleni di nrisledn mu rozhoieni - spalovani provdddt pod st6lirn dozorem a misto spaloviini nebo ohdstc opustit az po bezpedndm zajisteni a uhaseni ohn6 tak, aby redoilo kjeho opetovndmu rozhoieni - spalo\dnl neprovadet za vermdho poiasi - misto spalovani zabezpedit dostatednimi hasebnimi prostiedky, napi. hasici piistoje, n6doby s vodou, lopaty apod. - je zakizino spalovat na volndm prostranstvi hoilav6 ldtky a materialy, jako jsou tuh6, kapalnd a plynnd Litky, kterd piimo nebo po chemick6 nebo fyzik6lni zm6ne v ovzdusi nebo po spoluprisobeni sjinou l6tkou nepiiznivd ovliviuji ovzduii, a tim ohrozuji a poskozuji zdravi lidi nebo ostatnich organismri, zhoriuji jejich zivotni prostiedi, nadmdme obtezuji nebo poikozuji majetek -je zak6z6no spalovat ne zcela suchd odpady ze zaljad am.dmem'fm dimem obtezovat ostatni obdany f) V obdobi ddlenvajiciho sucha se zakazuje: - zakl6dat ohnc, kouiit di jinian zpisobem pouzivat otevieni ohei v lesich a ve vzd6lenosti mensi nez 50 m od okraje lesa a v blizkosti doznivajicihobili a jinich hoilavlich latek a mateddli

4 v - rozddldvat oheli do 50 m od dozr6vajlciho obili, stoht sena a sl6my, ve rtsoke suchd trave - piipadnd misto pro rozdel6v6ni ohne (spalov.id 16tek, taboiiste apod.) musi blft izolovrino od v5ech snadno z6palnjch l.itek a materi6hi - pfi pouziv6ni tepelnjch sportebidt a manipulaci s nimi dodrzovat pokyny v'irobce. g) Poskl'tujeJi obdan sluzby, pii nichi muie vzniknout pozar,je povinen dodrzoval zdsdy urdend zvliltnirni pledpisy nebo ii\alostenskyim fiadem v povoleni k pos$tov6ni sluzby. el6nek 4 Povinnosti obianri pii zdoliv6ni poiiru Kazdi je povinen podinat si tak, aby nezavdal piidinu ke vzniku pozriru, neohrozil Zivot a zdravi osob, zviiat a majetku a pii zdol6vrini poz6ru, Zivelnych pohrom a mimoi6dnlich ud6losti posk,,tovat piimdienou osobni a vecnou pomoc, nevystavi-li tim viizn6mu nebezpe( i, nebo ohrozeni sebe, nebo osoby blizkd, nebo nebr6ni-li mu v tom dtlezit6 okolnost. a) Osobni pomoc KaZdjje povinen v souvislosti se zdol6viinim poiritri: - prov st nutn6 opatieni pro ziichranu ohrozenich osob - uhasit pozdr, jestlize je to mozn6, nebo provest nutnd opati ni proti jeho Siieni - ohldsit neprcdlend zjisteny poztu na nejblizii ohlasowd pozdru, nebo zabezpeditjeho ohld5eni bezpednjm zptsobem - poskltnout osobni pomocjednotce pozilmi ochrany na vjzvu velitele z6sahu, velitele jednotky poirimi ochnny, nebo orgiint obce b) Vstup na nemovitost Vlastnik (spravce, uzivatel) nemovitosti je povinen umoznit vstup na nemovitosti k provedeni opatieni nutnlch ke zdolini poi6ru, nebo k zamezenijeho Siteni, piipadne k provedeni jinfch zrichrannlfch pracf, zejm6na vyklidit, nebo strpdt vyljizeni pozemku, odstranit, nebo stryet odstraneni staveb, jejich d6sti, nebo poroshi. O potieb6 a rozsahu tcchto opatieni rozhoduje velitel z6sahu. c) N6hrada vjdajt Jestlize jsou s posk)tnutim vccn6 pomoci spojeny vfdaje, patii tomu, kdo je poskltl nrihrada vfdajri. Plivo na nrihradu mtze opnimdni uplatnit do tti m sici ode dne jejich vzniku a to u obecniho uiadu, v jehoz izemnim obvodu poz6r vznikl. UplatnEnim ndhrady lidaji neni dotdeno pr6vo na ndhradu skody.

5 ilinek 5 JednotL:y poiirni ochratry: a) Obec ziizuje: Podle g 29 odst. 1 pisrn. a) zrik. d. 133/85 Sb., o pot6mi och.rand, ve zn6ni zakona 237 /2000, obec ziizlje j ednotku sboru dobrovolnfch hasidfi obce, kategorie JpO s mistni pisobnosti, o podtu minimdlne 13 dlenrl. podet dleni pro vfjezdje g elenn (zisahova.iednotka). Jednotkaje r,lbavena pozrtuni technikou pps 12. Obec zabezpeduje financoviini provozu a fdrzby objektu poz6mi zbrcjnice, techniky, osobniho a vdcn ho vybaved. Obec poskltuje ndbrad u5ldho yidelku dlenujednotky sboru dobrovolnjch hasidri obce, kteli se ve svd pracovni dobe nebo v dob6, ze kter6 mu pllne piijem z podnilqini, rebo jind samostatn6 vydeledn6 dimosti, zudastnidsahu pii pozriru, nebo jin;ich z6chrannjch pracich, pii Zivelnlich pohrom6ch, nebo jinlci mimotridnfch ud6lostech, naiizendho cvidenf a naiizend odbom6 piipravy b) OhlaSovny pozriru a vyhlasovrini poplachu v obci: V katastru obceje ziizena tato ohlasovna pozifuu: l. Obecni uiad Petrovice tel.: II. Nahmdni teseni pro mimopracovni dobu: Zdendk Sedlidek (velitel JSDH) Libor Bogner (starosta JSDH) Bohumir Vespalec (starosta obce) tel.: tel.i tei.: c) Zdroje poz6mi vody: V obci slouzi jako zdroj poziirni vody vodovodni hydrantovri sit'. Obec dohlizi, aby ve vydlenenich objektech, kde charakter provozu nedovoluje hasit vodou, byly k dispozici vhodnd hasebni prostiedky. d) Vyhldseni pozimiho poplachu Vyll6seni pozdmiho poplachu mistni jednotce poziimi ochrany se prcvadi temito zprisoby: mistnim rczhlasem, signrilem,,hofti. a oznrimeni mista. kde k pozdru doilo sirdnou, ktenije umistenana budovc pozaml zbrojnice a to signelem..po2rimi poplach.. pierusovanich t6nem po dobu 1 minuty (25 teiin trval)r t6n, 'i,teiin I 0 vteiin piestdvia, 25 trvali t6n) signalem v ddlce.l minlty Gt6li t6n) pii po ru mimo kat. fzemi obce (sign6l mozno opakovat po 2 minutach opakovane)

6 Zabezpeaeni hotovosti jednotek PO Trvali pohotovostjedaotek PO pro ridely obceje zajistcna: Hasiis$ zdchrannj sbor Jihomorrvsk6ho kraje, PS Moravslcf Krumlov, tel.: 150 (tisiov6 volini). Jednotky pozrimi ochrany jsou povol6vriny v podtu potlebndm pro zdolini poiittu podle poi6miho poplachov6ho plinu Jihomoravskdho kaje v souladu s ploinjm pokrytim kajejednotkami po2dmi ochany. Jednotky povol6v6 velitel zdsahu prostiednictvim operadniho stlediska HZS. Vjpis z pozrimfho poplachovdho pldnu.je ulozen na mistni ohla5owre DoZdxu. Datum \,)'vcseni na uiednl desce: Datum sejmuti: Obec Petrovice: razitko, podpis

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

Obecně závazná vyhláška č. 4/1997

Obecně závazná vyhláška č. 4/1997 Obec Dobrá Obecně závazná vyhláška č. 4/1997 Požární řádobce Dobrá Obec Dobrá vydává ve smyslu ustanovení 16, odst. 1 zákona č. 367/1990 Sb. o obcích, v platném znění, a v souladu s ustanovením 29 zákona

Více

\A{ITRNI SMERI..{ICE. PoLArnffd obce. el. t Uvodni ustanoveni. ct. z Vynrezeni tinnosti osob, por'6ienj'ch zabezpeiovinim poiirni ochranv v obci

\A{ITRNI SMERI..{ICE. PoLArnffd obce. el. t Uvodni ustanoveni. ct. z Vynrezeni tinnosti osob, por'6ienj'ch zabezpeiovinim poiirni ochranv v obci \A{ITRNI SMERI..{ICE Obec M6lkov na zskladd usneseni zastupitelstva obce ze dne 21.12.2006 podle $ 29 odst. 1 pism. o) bod I zskona (,.133/1985 Sb. o polirmi ochran6, ve zndni pozddj5fch piedpisfi, $ 1

Více

Město Úvaly Pražská 276, 250 82 Úvaly

Město Úvaly Pražská 276, 250 82 Úvaly Město Úvaly Pražská 276, 250 82 Úvaly Telefon: 281 981 401 podatelna Fax: 281 981 696 E-mail: sekretariat@mestouvaly.cz Bankovní spojení: KB, a.s. Praha - Podvinný mlýn č.účtu: 19-1524-201/0100 GE Money

Více

OBEC BLAŽOVICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2007

OBEC BLAŽOVICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2007 OBEC BLAŽOVICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2007 Obec Blažovice na základě usnesení zastupitelstva v souladu s ustanovením 10 Zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, podle 29 odst. l písm. o)

Více

OBEC PETROV NAD DESNOU. Obecně závazná vyhláška č. 3/2011 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE PETROV NAD DESNOU

OBEC PETROV NAD DESNOU. Obecně závazná vyhláška č. 3/2011 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE PETROV NAD DESNOU OBEC PETROV NAD DESNOU Obecně závazná vyhláška č. 3/2011 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE PETROV NAD DESNOU Zastupitelstvo obce Petrov nad Desnou se, na svém 3. zasedání dne 12. 2. 2011, usnesením č. 3/1/4, usneslo vydat

Více

pozanni NAO OBCE Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska ihlnek 1 Uvodni ustanovenf. obce Matrfl Upa E.ll20l4

pozanni NAO OBCE Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska ihlnek 1 Uvodni ustanovenf. obce Matrfl Upa E.ll20l4 Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska obce Matrfl Upa E.ll20l4 Obec Maki Upa na zdklade usneseni zastupitelstva obce d. 516129114 ze dne 24.3.2014 podle $ 29 odst. 1 pism o) bod 1. zikona d. 133/1985

Více

Požární řád Města Heřmanův Městec

Požární řád Města Heřmanův Městec Obecně závazná vyhláška města Heřmanův Městec č.1/2006 Zastupitelstvo města Heřmanův Městec se na svém zasedání dne 27.3.2006 usnesením č. 2/2006 bod č.11) usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o)

Více

Obecně závazná vyhláška obce Zvoleč. 4/2005. Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška obce Zvoleč. 4/2005. Požární řád obce Obecně závazná vyhláška obce Zvoleč. 4/2005 Požární řád obce Obecní zastupitelstvo obce Zvole příslušné podle 84 odst. 2 písmo i) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), schválilo dne 1.12.2005

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Obecně závazná vyhláška č. 1/2016, Požární řád obce Zastupitelstvo obce Lhánice se

Více

Obecně závazná vyhláška obce Vřeskovice č. 8 / 2000

Obecně závazná vyhláška obce Vřeskovice č. 8 / 2000 1 Obecně závazná vyhláška obce Vřeskovice č. 8 / 2000 Požární řád Obec Vřeskovice vydává ve smyslu 14 odst. 1/písm. i) a 16 zákona ČNR č. 367/1990 Sb. v plném znění, po schválení obecním zastupitelstvem

Více

Město Jemnice Vyhláška č. 2/2004. Požární řád města

Město Jemnice Vyhláška č. 2/2004. Požární řád města Město Jemnice Vyhláška č. 2/2004 Zastupitelstvo města Jemnice se na svém zasedání dne 16.12.2004 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

POŽÁRNÍ ŘÁD obce Bělá pod Pradědem

POŽÁRNÍ ŘÁD obce Bělá pod Pradědem Obecně závazná vyhláška č. 2/2016 obce Bělá pod Pradědem POŽÁRNÍ ŘÁD obce Bělá pod Pradědem Zastupitelstvo obce Bělá pod Pradědem vydalo dne 19.12.2016, v souladu s ustanovením 10 písm. a), 35 odst. 3

Více

Město Rajhrad. Obecně závazná vyhláška č. 4/2005. kterou se vydává. Požární řád Města RajhradU

Město Rajhrad. Obecně závazná vyhláška č. 4/2005. kterou se vydává. Požární řád Města RajhradU Město Rajhrad Obecně závazná vyhláška č. 4/2005 kterou se vydává Požární řád Města RajhradU Zastupitelstvo města Rajhradu na svém zasedání dne 26.10.2005, se usneslo vydat na základě 10 písm. d) a 84 odst.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Přemyslovice č.1/2018

Obecně závazná vyhláška obce Přemyslovice č.1/2018 Obecně závazná vyhláška obce Přemyslovice č.1/2018 kterou se vydává Požární řád obce a stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastní větší počet osob (dále jen vyhláška)

Více

OBEC VINARY. Zastupitelstvo obce Vinary. Obecně závazná vyhláška obce Vinary č. 2/2015, kterou se vydává Požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení

OBEC VINARY. Zastupitelstvo obce Vinary. Obecně závazná vyhláška obce Vinary č. 2/2015, kterou se vydává Požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC VINARY Zastupitelstvo obce Vinary Obecně závazná vyhláška obce Vinary č. 2/2015, kterou se vydává Požární řád obce Zastupitelstvo obce Vinary se na svém zasedání dne 6. 3. 2015 usnesením č. 03/01/2015

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení 1 Obecně závazná vyhláška obce Podveky č. 4/2003 Obec Podveky na základě usnesení zastupitelstva ze dne 26.11.2003 podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1, zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

Obecně závazná vyhláška obce Korkyně č. 3/2008

Obecně závazná vyhláška obce Korkyně č. 3/2008 Obecně závazná vyhláška obce Korkyně č. 3/2008 Zastupitelstvo obce Korkyně se na svém zasedání dne 4.3.2008 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písmo o) bod 1 zákona Č. 133/1985 Sb., o požární ochraně,

Více

P O Ž Á R N Í obce Přemyslovice

P O Ž Á R N Í obce Přemyslovice Obecně závazná vyhláška obce přemyslovice č.2/2002 kterou se vydává Požární řád obce a stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastní větší počet osob (dále jen vyhláška)

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2008 POŽÁRNÍ ŘÁD STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE schválena dne 29. května 2008 účinnost od 1. července 2008 Zastupitelstvo statutárního

Více

OBECTASOV POZARNI RAD OBCE

OBECTASOV POZARNI RAD OBCE OBECTASOV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2012 v r, v r POZARN RAD OBCE Zastupitelstvo obce Tasov se na svém zasedání dne 27. 11. 2012 usnesením č. 437/26 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písmo o) zákona

Více

Obec Kamenné Zboží. Obecně závazná vyhláška obce Kamenné Zboží. číslo 03/2004 ze dne 22. dubna Požární řád obce

Obec Kamenné Zboží. Obecně závazná vyhláška obce Kamenné Zboží. číslo 03/2004 ze dne 22. dubna Požární řád obce Obec Kamenné Zboží Obecně závazná vyhláška obce Kamenné Zboží číslo 03/2004 ze dne 22. dubna 2004 Požární řád obce Zastupitelstvo obce Kamenné Zboží příslušné podle 84 odst. 2 písm. i) zákona č. 128/2000

Více

VYHLÁŠKA. č. 1/2017 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE JAMNÉ. Čl. 1 Úvodní ustanovení

VYHLÁŠKA. č. 1/2017 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE JAMNÉ. Čl. 1 Úvodní ustanovení VYHLÁŠKA č. 1/2017 Obec Jamné na základě usnesení zastupitelstva ze dne 13.4.2017 podle 29 odst. 1 písm o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, 1 odst. 3 písm.

Více

OBEC SVĚTLÍK OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA

OBEC SVĚTLÍK OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBEC SVĚTLÍK OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2008 Požární řád obce OBEC SVĚTLÍK POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obecně závazná vyhláška č. 2/2008 Zastupitelstvo obce Světlík na svém zasedání dne 1.2. 2008 (usnesení číslo

Více

Obec Těchlovice obecně závazná vyhláška č. 1/2012. Požární řád obce

Obec Těchlovice obecně závazná vyhláška č. 1/2012. Požární řád obce Obec Těchlovice obecně závazná vyhláška č. 1/2012 Obec Těchlovice na základě usnesení zastupitelstva ze dne 27. června 2012 podle 29 odst. 1 písm o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve

Více

v,,, v OBECNE ZA VAZNA VYHLASKA MESTA SEDLCANY č.3/2012 'v, \I, POZARNlRAD

v,,, v OBECNE ZA VAZNA VYHLASKA MESTA SEDLCANY č.3/2012 'v, \I, POZARNlRAD v,,, v OBECNE ZA VAZNA VYHLASKA v MESTA SEDLCANY č.3/2012 'v, v \I, POZARNlRAD Zastupitelstvo města Sedlčany se na svém zasedání dne 27.2.2012 usnesením č.120 /2012 usneslo vydat na základě ustanovení

Více

závazná vyhláška obce Kozojedy

závazná vyhláška obce Kozojedy Požární řád obce závazná vyhláška obce Kozojedy Obecně závazná vyhláška č. 1/2005 Zastupitelstvo obce Kozojedy se na svém zasedání dne 17.2.2005 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985

Více

Obec Plavy. V Y H L Á Š K A č. 1/99 Ř Á D O B C E P L A V Y

Obec Plavy. V Y H L Á Š K A č. 1/99 Ř Á D O B C E P L A V Y Obec Plavy V Y H L Á Š K A č. 1/99 Obec Plavy vydává podle ustanovení 36 odst. 1. písm. f) zákona č. 367/90 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s 29 zákona č. 133/85 Sb., o požární ochraně,

Více

Zastupitelstvo obce NIVNICE se usneslo dne 15. prosince 2011 vydat tuto obecně závaznou vyhlášku: O b c e N I V N I C E Čl. 1 Základní ustanovení

Zastupitelstvo obce NIVNICE se usneslo dne 15. prosince 2011 vydat tuto obecně závaznou vyhlášku: O b c e N I V N I C E Čl. 1 Základní ustanovení Zastupitelstvo obce NIVNICE se usneslo na svém zasedání dne 15. prosince 2011 vydat podle dle 29 odst. 1 pís. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, 1 odst.3 písm.d)

Více

Obecně závazná vyhláška města Rumburk č. 3/2007 Požární řád města Rumburk

Obecně závazná vyhláška města Rumburk č. 3/2007 Požární řád města Rumburk Obecně závazná vyhláška města Rumburk č. 3/2007 Požární řád města Rumburk Zastupitelstvo města Rumburk se na svém 6. zasedání dne 13. září 2007 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

Obecně závazná vyhláška Obce Onomyšl č. 1/2018

Obecně závazná vyhláška Obce Onomyšl č. 1/2018 Obecně závazná vyhláška Obce Onomyšl č. 1/2018 kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Zastupitelstvo obce Onomyšl se na svém zasedání konaném dne 29.1.2018 usnesením č264/2018.usneslo vydat na základě 29 odst.

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 03 / 2013 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE NEVŘEŇ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 03 / 2013 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE NEVŘEŇ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 03 / 2013 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE NEVŘEŇ Vydáno: 14.05.2013 1 Zastupitelstvo obce Nevřeň se usneslo na svém zasedání dne 14.05.2013 usnesením č. 1/13/JZ33 vydat podle 29 odst. 1 písm.

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2008. Požární řád městyse Katovice

Obecně závazná vyhláška č. 1/2008. Požární řád městyse Katovice Obecně závazná vyhláška č. 1/2008 Městys Katovice na základě usnesení zastupitelstva ze dne 24. dubna 2008 podle 29 odst. 1 písm o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

Obecně závazná vyhláška obce Stolany č. 1/2013 Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška obce Stolany č. 1/2013 Požární řád obce Obecně závazná vyhláška obce Stolany č. 1/2013 Požární řád obce Zastupitelstvo obce Stolany vydává dne 26.8.2013, podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

OBEC BĚLEČ. Obecně závazná vyhláška č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce

OBEC BĚLEČ. Obecně závazná vyhláška č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce OBEC BĚLEČ Obecně závazná vyhláška č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce Zastupitelstvo obce Běleč se na svém zasedání dne 24.11.2009 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod 1 zákona č.

Více

Město Špindlerův Mlýn

Město Špindlerův Mlýn Město Špindlerův Obecně závazná vyhláška č. /205, kterou se vydává požární řád obce Zastupitelstvo města Špindlerův se na svém zasedání konaném dne 5. 6. 205 usneslo vydat na základě 29 odst. písm. o)

Více

P O Ž Á R N Í Ř Á D obcí Bratkovice a Dominikální Paseky

P O Ž Á R N Í Ř Á D obcí Bratkovice a Dominikální Paseky Obecní úřad Bratkovice obecně závazná vyhláška obce č.1/2008 Zastupitelstvo obce Bratkovice se sídlem v Dominikálních Pasekách schválilo dne 19.3.2008 svým usnesením č. 1/2008 v souladu s 29, odst. 1,

Více

Povinnosti fyzických osob rní ochraně. Ing. Martin Řehák

Povinnosti fyzických osob rní ochraně. Ing. Martin Řehák Povinnosti fyzických osob dle zákona z o požárn rní ochraně Ing. Martin Řehák Fyzická osoba je povinna a) počínat si tak, aby nedocházelo ke vzniku požáru, zejména při používání tepelných, elektrických,

Více

Obecně závazná vyhláška Obce Křtiny č. 7/2005 Požární řád Obce Křtiny

Obecně závazná vyhláška Obce Křtiny č. 7/2005 Požární řád Obce Křtiny Obecně závazná vyhláška Obce Křtiny č. 7/2005 Požární řád Obce Křtiny Zastupitelstvo Obce Křtiny se na svém zasedání dne 12. 12. 2005 usneslo vydat na základě zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně,

Více

VYHLÁŠKA č. 1 / 2010

VYHLÁŠKA č. 1 / 2010 VYHLÁŠKA č. 1 / 2010 Obec Bedřichov na základě usnesení zastupitelstva č. 274/2010 ze dne 15.4.2010 podle 29 odst. 1 písm o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK Obecně závazná vyhláška č. 4/2007 kterou se vydává požární řád městyse Nový Hrádek Zastupitelstvo městyse Nový Hrádek vydává na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o

Více

Obecně závazná vyhláška obce Těšetice č. 3/2005,

Obecně závazná vyhláška obce Těšetice č. 3/2005, Obecně závazná vyhláška obce Těšetice č. 3/2005, POŽÁRNÍ ŘÁD Zastupitelstvo obce Těšetice na svém zasedání konaném dne 7.10.2005 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární

Více

Obec Nedrahovice vydává podle 29 zákona ČNR č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění zákona č. 425/1990 Sb. ve znění pozdějších předpisů.

Obec Nedrahovice vydává podle 29 zákona ČNR č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění zákona č. 425/1990 Sb. ve znění pozdějších předpisů. ČNR č. 367/1990 Sb., o obcích ( obecní zřízení), zákona ČNR č. 410/1992 Sb. ve znění pozdějších předpisů, úplné znění Obec Nedrahovice vydává podle 29 zákona ČNR č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2004 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE

Obecně závazná vyhláška č. 2/2004 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obecně závazná vyhláška č. 2/2004 Zastupitelstvo obce Vavřinec se na svém zasedání dne 3. září 2004 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2002

Obecně závazná vyhláška č. 2/2002 Obecně závazná vyhláška č. 2/2002 Město Březnice vydává podle písm. o) odst. 1 29 zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon") a 14 nařízení vlády č. 172/2001

Více

OBEC SUKORADY. Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, kterou se vydává Požární řád obce

OBEC SUKORADY. Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, kterou se vydává Požární řád obce OBEC SUKORADY Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, kterou se vydává Požární řád obce Zastupitelstvo obce Sukorady se na svém zasedání dne 22.2.2012 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod 1 zákona

Více

POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE VELKÉ SVATOŇOVICE. Čl.1

POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE VELKÉ SVATOŇOVICE. Čl.1 V Y H L Á Š K A č. 1 / 1 9 9 9 Obecní zastupitelstvo ve Velkých Svatoňovicích usnesením ze svého zasedání ze dne 28. 6. 1999 v rámci své samostatné působnosti dle 14 odst.l/ písm.i) Zákona č. 367/99 Sb.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Krmelín č. 1/2016,

Obecně závazná vyhláška obce Krmelín č. 1/2016, OBEC KRMELÍN Obecně závazná vyhláška obce Krmelín č. 1/2016, kterou se vydává požární řád obce Zastupitelstvo obce Krmelín se na svém zasedání konaném dne 22. března 2016 usnesením č. 2 d) usneslo vydat

Více

OBECTUROVEC. Obecne závazná vyhláška c. 3/2008, kterou se'ydává Požámírád obce

OBECTUROVEC. Obecne závazná vyhláška c. 3/2008, kterou se'ydává Požámírád obce - OBECTUROVEC Obecne závazná vyhláška c. 3/2008, kterou se'ydává Požámírád obce Zastupitelstvo obce Turovec se na svém zasedání dne 25. 4. 2008 usneslo vydat na základe 29 odst. písmo o) bod zákona c.

Více

VYHLÁŠKA č.7/2004 Požární řád města Opočna

VYHLÁŠKA č.7/2004 Požární řád města Opočna VYHLÁŠKA č.7/2004 Požární řád města Opočna Zastupitelstvo města Opočna se na svém zasedání dne 4.2.2004 usneslo vydat na základě ustanovení 29 odst.1, písm.o) zákona č. 133/1985 Sb.,o požární ochraně ve

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 1/2015

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 1/2015 MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 1/2015 Požární řád města Červeného Kostelce Zastupitelstvo města Červeného Kostelce se na svém zasedání dne 23.4.2015 usnesením č. Z- 2015/2/24 usneslo

Více

OBEC KLÍNEC Obecně závazná vyhláška obce č. 1/2018,

OBEC KLÍNEC Obecně závazná vyhláška obce č. 1/2018, OBEC KLÍNEC Obecně závazná vyhláška obce č. 1/2018, kterou se vydává požární řád obce Zastupitelstvo obce Klínec se na svém zasedání dne 16. 4. 2018 usnesením č. 2/18/10 usneslo vydat na základě 29 odst.

Více

Obec Písečná. Obecně závazná vyhláška č. 1/2005 o požární ochraně obce

Obec Písečná. Obecně závazná vyhláška č. 1/2005 o požární ochraně obce Obec Písečná Obecně závazná vyhláška č. 1/2005 o požární ochraně obce Zastupitelstvo obce Písečná se na svém zasedání dne 24.3.2005 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č.133/1985 Sb., ve

Více

Požární řád obce. Obec Vavřinec Obecně závazná vyhláška č. 1/2014

Požární řád obce. Obec Vavřinec Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 Obec Vavřinec Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 Požární řád obce Zastupitelstvo obce Vavřinec se na svém zasedání dne 16.04.2014 usneslo vydat v souladu s ustanoveními 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h)

Více

Obecně závazná vyhláška č.: 1/2008 Požární řád obce Obec Hošťalovice

Obecně závazná vyhláška č.: 1/2008 Požární řád obce Obec Hošťalovice Obecně závazná vyhláška č.: 1/2008 Požární řád obce Obec Hošťalovice 1 / 7 Zastupitelstvo obce Hošťalovice schválilo dne 18.2.2008 na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona 133/1985 Sb., o požární ochraně,

Více

Město Staré Město. Obecně závazná vyhláška č. 01/2018. kterou se vydává požární řád města

Město Staré Město. Obecně závazná vyhláška č. 01/2018. kterou se vydává požární řád města Město Staré Město Obecně závazná vyhláška č. 0/208 kterou se vydává řád města Zastupitelstvo města Staré Město se na svém zasedání konaném dne 26.09.208 usnesením č. 24/II//208 usneslo vydat na základě

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 02 / 2013 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE NEVŘEŇ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 02 / 2013 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE NEVŘEŇ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 02 / 2013 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE NEVŘEŇ Vydáno: 12.02.2013 1 Zastupitelstvo obce Nevřeň se usneslo na svém zasedání dne 12.02.2013 usnesením č. 12/13/JZ29 vydat podle dle 29 odst.

Více

Požární prevence Povinnosti fyzických osob, Zjišťování příčin požárů. ZOP členů jednotek SDH

Požární prevence Povinnosti fyzických osob, Zjišťování příčin požárů. ZOP členů jednotek SDH Požární prevence Povinnosti fyzických osob, Zjišťování příčin požárů ZOP členů jednotek SDH Zpracováno: 4.8.2014 Zpracoval: HZS Olomouckého kraje Každý je povinen Každý je podle zákona o PO povinen Počínat

Více

OBEC Babice Zastupitelstvo obce Babice Obecně závazná vyhláška č. 6/2016 kterou se vydává požární řád obce

OBEC Babice Zastupitelstvo obce Babice Obecně závazná vyhláška č. 6/2016 kterou se vydává požární řád obce OBEC Babice Zastupitelstvo obce Babice Obecně závazná vyhláška č. 6/2016 kterou se vydává požární řád obce Zastupitelstvo obce Babice se na svém zasedání dne 14. 11. 2016 usnesením č. 2/16/2016 usneslo

Více

podstatu přestupku, předá podklady obecnímu úřadu ke správnímu řízení, - předkládá obecní radě návrhy na opatření ke zlepšení požární prevence.

podstatu přestupku, předá podklady obecnímu úřadu ke správnímu řízení, - předkládá obecní radě návrhy na opatření ke zlepšení požární prevence. Město Nový Bydžov Vyhláška č. 1/1997 kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTA NOVY BYDŽOV. Městské zastupitelstvo v Novém Bydžově se usneslo dne 26. 2. 1997 vydat podle 36, odst. 1., písm. f), zák. ČNR č. 367/1990

Více

Směrnice č. 1 / 2009

Směrnice č. 1 / 2009 Směrnice č. 1 / 2009 Obec Ostředek na základě usnesení zastupitelstva ze dne 26.8. 2009 v souladu s ustanovením 10 písm.d), 35 a 84 odst.2) písm.h) zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších

Více

Obecně závazná vyhláška obce Včelná č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce

Obecně závazná vyhláška obce Včelná č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce OBEC VČELNÁ Obecně závazná vyhláška obce Včelná č. 3/2009, kterou se vydává Požární řád obce Zastupitelstvo obce Včelná se na svém zasedání dne 7.9.2009 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod

Více

Město Krásné Údolí. Obecně závazná vyhláška města Krásné Údolí. č. 1 / 2017' povzárnířádměsta

Město Krásné Údolí. Obecně závazná vyhláška města Krásné Údolí. č. 1 / 2017' povzárnířádměsta Město Krásné Údolí Obecně závazná vyhláška města Krásné Údolí č. 1 / 2017' povzárnířádměsta Zastupitelstvo města Krásné Udolí se na svém zasedání dne 26.4.2017 usnesením č.03/17 bod 3a) usneslo vydat na

Více

A) (dle 5 zákona o PO)

A) (dle 5 zákona o PO) Příloha požárního řádu č. 1 Povinnosti právnických osob a podnikajících osob A) (dle 5 zákona o PO) (1) Právnické osoby a podnikající fyzické osoby jsou povinny a) obstarávat a zabezpečovat v potřebném

Více

OBEC CIDLINA. Obecně závazná vyhláška č.1/2015 kterou se vydává požární řád obce

OBEC CIDLINA. Obecně závazná vyhláška č.1/2015 kterou se vydává požární řád obce OBEC CIDLINA Obecně závazná vyhláška č.1/2015 kterou se vydává řád obce Zastupitelstvo obce Cidlina se na svém zasedání konaném dne 11.srpna 2015 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod 1 zákona

Více

Obec Předmíř. Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 kterou se vydává požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Obec Předmíř. Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 kterou se vydává požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení Obec Předmíř Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 kterou se vydává požární řád obce Zastupitelstvo obce Předmíř se na svém zasedání konaném dne 7.9.2015 usneslo vydat usnesením č. 9/2015 na základě 29 odst.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Přehýšov č.1/2016 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Obecně závazná vyhláška obce Přehýšov č.1/2016 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Čl. 1 Úvodní ustanovení Obecně závazná vyhláška obce Přehýšov č.1/2016 Zastupitelstvo obce Přehýšov vydává dne 07.12.2016 na základě 29 odst. 1 písm.o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů,

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE - PÁTEK č. 6/2007

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE - PÁTEK č. 6/2007 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE - PÁTEK č. 6/2007 Požární řád obce Pátek Platná na územním obvodu obce Pátek Zastupitelstvo obce Pátek schválilo a vydává dne 25. 9. 2007 v souladu s ust. 10 písm.d), 84 odst.

Více

Vyhláška č. 2/2011. Požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Vyhláška č. 2/2011. Požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení Vyhláška č. 2/2011 Obec Ladná na základě usnesení zastupitelstva ze dne 9.5.2011 podle 29 odst. 1 písmeno o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, 1 odst. 2 písm.

Více

OBEC KOSOŘICE, okres Mladá Boleslav

OBEC KOSOŘICE, okres Mladá Boleslav OBEC KOSOŘICE, okres Mladá Boleslav Obecně závazná vyhláška obce KOSOŘICE č. 01/2006 Požární řád obce Zastupitelstvo obce Kosořice schválilo a vydává dne 29.03.2006 v souladu s ustanovením 84, odst. 2

Více

MĚSTYS Opatov Zastupitelstvo obce Opatova Obecně závazná vyhláška č. 4/2015 kterou se vydává požární řád obce

MĚSTYS Opatov Zastupitelstvo obce Opatova Obecně závazná vyhláška č. 4/2015 kterou se vydává požární řád obce MĚSTYS Opatov Zastupitelstvo obce Opatova Obecně závazná vyhláška č. 4/2015 kterou se vydává řád obce Zastupitelstvo obce Opatov se na svém zasedání konaném dne 29. 9. 2015 usneslo vydat na základě 29

Více

MĚSTO KAŠPERSKÉ HORY. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2019 kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTA

MĚSTO KAŠPERSKÉ HORY. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2019 kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTA MĚSTO KAŠPERSKÉ HORY OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. /209 kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD MĚSTA Zastupitelstvo města Kašperské Hory se na svém zasedání dne 25. dubna 209 usneslo vydat, usnesením č. 6, na základě

Více

Požární řád obce. Obec Vítonice Obecně závazná vyhláška Obce Vítonice č. 1/2009

Požární řád obce. Obec Vítonice Obecně závazná vyhláška Obce Vítonice č. 1/2009 Obec Vítonice Obecně závazná vyhláška Obce Vítonice č. 1/2009 Zastupitelstvo Obce Vítonice na svém zasedání dne 25.února 2009 vydalo usnesením zastupitelstva č2/2009, podle 29 odst. 1 písm o) bod 1. zákona

Více

Bednárec. Obecně závazná vyhláška č. 01/2014, kterou se vydává Požární řád obcebednárec

Bednárec. Obecně závazná vyhláška č. 01/2014, kterou se vydává Požární řád obcebednárec Bednárec Obecně závazná vyhláška č. 01/2014, kterou se vydává Požární řád obcebednárec Zastupitelstvo obce Bednárec na svém 4. zasedání ze dne 08.08.2014 usnesením č. 2-4 z/2014 se usneslo vydat na základě

Více

OBEC BUŠ. Požární řád obce

OBEC BUŠ. Požární řád obce OBEC BUŠ Obecně závazná vyhláška obce Buš č. 1/2009 Požární řád obce Zastupitelstvo obce Buš se na svém zasedání dne 4.11.2009 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární

Více

POVINNOSTI OBCÍ NA ÚSEKU POŽÁRNÍ OCHRANY

POVINNOSTI OBCÍ NA ÚSEKU POŽÁRNÍ OCHRANY POVINNOSTI OBCÍ NA ÚSEKU POŽÁRNÍ OCHRANY por. Roman Holkup, DiS. pracoviště prevence, OOB a KŘ HZS JčK územní odbor Písek 724 178 953, 950 245 151 roman.holkup@jck.izscr.cz PRÁVNÍ PŘEDPISY Zákon 133/1985

Více

Zastupitelstvo obce Hudlice se na svém zasedání konaném dne 20.11.2008 usneslo vydat podle POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Úvodní ustanovení.

Zastupitelstvo obce Hudlice se na svém zasedání konaném dne 20.11.2008 usneslo vydat podle POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Úvodní ustanovení. Požární řád obce Vydáno dne 20.11.2008 Vyhláška Obce Hudlice č. 1/2008 Zastupitelstvo obce Hudlice se na svém zasedání konaném dne 20.11.2008 usneslo vydat podle 84 odst. 1 písm. i) zákona č. 128/2000

Více

OBEC KLOKOČNÁ. Obecně závazná vyhláška obce Klokočná č. 1/2017. Požární řád obce Klokočná. Čl. 1 Úvodní ustanovení

OBEC KLOKOČNÁ. Obecně závazná vyhláška obce Klokočná č. 1/2017. Požární řád obce Klokočná. Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC KLOKOČNÁ Obecně závazná vyhláška Obce Klokočná č. 1/2017 Zastupitelstvo obce Klokočná se na svém zasedání dne 20. 09. 2017 usneslo vydat v souladu s 10 a 84 odst.2., písm. h) zákona č. 128/2000/Sb.,

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2006

Obecně závazná vyhláška č. 1/2006 Obecně závazná vyhláška č. 1/2006 Zastupitelstvo obce Radkov se na svém zasedání dne 19.4.2006 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz, e-mail:urad@chotusice.cz ID: smmaqfz Obecně závazná vyhláška č. 2/2016,

Více

= 1 = O B E C P U S T I N A. Obecně závazná vyhláška obce Pustina č. 1/2005, kterou se vydává Požární řád

= 1 = O B E C P U S T I N A. Obecně závazná vyhláška obce Pustina č. 1/2005, kterou se vydává Požární řád = 1 = O B E C P U S T I N A Obecně závazná vyhláška obce Pustina č. 1/2005, kterou se vydává Požární řád Zastupitelstvo obce Pustina se na svém zasedání dne 3.6.2005 usneslo usnesením č. 2/2005 vydat na

Více

Obec Syřenov. Obecně závazná vyhláška č.3/2006,

Obec Syřenov. Obecně závazná vyhláška č.3/2006, Obec Syřenov Obecně závazná vyhláška č.3/2006, kterou se vydává požární řád, stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany při akcích, kterých se zúčastní větší počet osob a stanoví další případy, kdy

Více

MĚSTO KUNOVICE Obecně závazná vyhláška města Kunovice č. 1/2003 ze dne 24.4.2003 POŽÁRNÍ ŘÁD. města Kunovice. Čl. 1. Základní ustanovení

MĚSTO KUNOVICE Obecně závazná vyhláška města Kunovice č. 1/2003 ze dne 24.4.2003 POŽÁRNÍ ŘÁD. města Kunovice. Čl. 1. Základní ustanovení MĚSTO KUNOVICE Obecně závazná vyhláška města Kunovice č. 1/2003 ze dne 24.4.2003 Zastupitelstvo města Kunovice se usneslo na svém zasedání dne 24.4.2003 vydat dle 29 odst. 1 písm. o) zákona ČNR č. 133/1985

Více

Požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení Požární řád obce Lužnice Vyhláška č.1/2011 Obec Lužnice na základě usnesení zastupitelstva ze dne29. 8. 2011 podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

Požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Požární řád obce. Čl. 1 Úvodní ustanovení Obecně závazná vyhláška č. 1/2006 Obec Labuty na základě usnesení zastupitelstva ze dne 17. 5. 2006 podle 29 odst. 1 písm. o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Obec Radimovice u Želče. Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2004, kterou se vydává P O Ž Á R N Í Ř Á D O B C E

Obec Radimovice u Želče. Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2004, kterou se vydává P O Ž Á R N Í Ř Á D O B C E Obec Radimovice u Želče Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2004, kterou se vydává P O Ž Á R N Í Ř Á D O B C E Zastupitelstvo obce Radimovice u Želče vydává podle ustanovení 29, odst. 1, písm. o ) zákona č.

Více

3/2004. Obecně závazná vyhláška. statutárního města Karviné

3/2004. Obecně závazná vyhláška. statutárního města Karviné Systém ASPI - stav k 28.12.2011 do částky 153/2011 Sb. a 57/2011 Sb.m.s. Obsah a text 3/2004 - poslední stav textu Změna: 5/2005 Změna: 4/2007 Změna: 13/2011 3/2004 Obecně závazná vyhláška statutárního

Více

~.~POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE VELKÉ KUNĚTICE

~.~POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE VELKÉ KUNĚTICE ně závazná vyhláška č. 1/2003, kterou se vydává ~.~POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE VELKÉ KUNĚTICE Obec Velké Kunětice na základě usnesení zastupitelstva ze dne 6.11.2003, podle ustanovení 29 odst. 1 písmo o) zákona č.

Více

Požární řád obce Lichnov

Požární řád obce Lichnov OBEC LICHNOV Obecně závazná vyhláška obce Lichnov č. 1/2015., Požární řád obce Lichnov Schváleno: 18. 06. 2015 Účinnost: 10. 07. 2015 OBEC LICHNOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2015, Požární řád obce Lichnov

Více

P o ž ární řád obce L h o t k a

P o ž ární řád obce L h o t k a P o ž ární řád obce L h o t k a OBEC LHOTKA Zastupitelstvo obce Lhotka Obecně závazná vyhláška č. 1/2015, kterou se vydává požární řád obce Zastupitelstvo obce Lhotka se na svém zasedání konaném dne 19.

Více

VYHLÁŠKA. č.2 /2005 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Čl. 1. Úvodní ustanovení

VYHLÁŠKA. č.2 /2005 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Čl. 1. Úvodní ustanovení VYHLÁŠKA č.2 /2005 Obec Březno na základě usnesení zastupitelstva ze dne 24.6.2005 podle 29 odst. 1 písm o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, 1 odst. 3 písm.

Více

OBEC OTOVICE. Obecně závazná vyhláška č. 1/2016, kterou se vydává. Požární řád obce

OBEC OTOVICE. Obecně závazná vyhláška č. 1/2016, kterou se vydává. Požární řád obce OBEC OTOVICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2016, kterou se vydává Požární řád obce Zastupitelstvo obce Otovice se na svém zasedání konaném dne 15. 6. 2016 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod

Více

Obecně závazná vyhláška č.7/2005

Obecně závazná vyhláška č.7/2005 Obecně závazná vyhláška č.7/2005 Zastupitelstvo obce Dobročkovice na základě usnesení č.4/2005 ze dne 31.5.2005 podle 29 odst. 1 písm o) bod 1. zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2006 obce Javorník, kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD. obce Javorník

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2006 obce Javorník, kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD. obce Javorník OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2006 obce Javorník, kterou se vydává POŽÁRNÍ ŘÁD obce Javorník Zastupitelstvo obce Javorník se na svém zasedání dne 11. 12. 2006 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o)

Více

Obec Krty okres Rakovník. Obecn závazná vyhláška obce Krty. 3 / kterou se vydává Požární ád obce Krty.

Obec Krty okres Rakovník. Obecn závazná vyhláška obce Krty. 3 / kterou se vydává Požární ád obce Krty. Obec Krty okres Rakovník Obecn závazná vyhláška obce Krty. 3 / 2010 kterou se vydává Požární ád obce Krty Zastupitelstvo obce Krty schvaluje a vydává dne 29.12.2010 v souladu s ustanovením 10 písm. d),

Více

OBEC SMETANOVA LHOTA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, kterou se vydává Požární řád obce

OBEC SMETANOVA LHOTA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, kterou se vydává Požární řád obce OBEC SMETANOVA LHOTA Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, kterou se vydává Požární řád obce Zastupitelstvo obce Smetanova Lhota se dne 16. 9. 2011 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod 1 zákona

Více

Obecně závazná vyhláška města Kadaně

Obecně závazná vyhláška města Kadaně Obecně závazná vyhláška města Kadaně č. 4/2004, kterou se vydává P O Ž Á R N Í Ř Á D M Ě S T A Zastupitelstvo města Kadaně se dne 1. dubna 2004 usneslo usnesením č. 315/2004 v souladu s ustanoveními 10

Více

Obecně závazná vyhláška obce Karlova Studánka č. 2/2015 kterou se vydává požární řád obce

Obecně závazná vyhláška obce Karlova Studánka č. 2/2015 kterou se vydává požární řád obce Obecně závazná vyhláška obce Karlova Studánka č. 2/2015 kterou se vydává řád obce Zastupitelstvo obce Karlova Studánka se na svém zasedání dne 16.12.2015 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) bod

Více

VYHLÁŠKA č. 1/2008 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Čl. l Úvodní ustanovení

VYHLÁŠKA č. 1/2008 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE. Čl. l Úvodní ustanovení VYHLÁŠKA č. 1/2008 Zastupitelstvo obce Slapy se na svém zasedání dne 17.1.2008 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, a v

Více