Kontaktujte nás Live Chat ZÍSKEJTE 50% K VAŠEMU VKLADU!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kontaktujte nás support@zoomtrader.com Live Chat ZÍSKEJTE 50% K VAŠEMU VKLADU!"

Transkript

1

2 2 Obsah Úvod... 3 Co jsou binární opce? důvodů proč investovat binární opce... 5 Jak začít obchodovat krok za krokem... 6 Registrujeme se a depositujeme... 6 Volíme investiční strategie ) Trendová strategie ) Strategie dobrých zpráv ) Technická analýza ) Fundamentální analýza... 9 Obchodujeme... 9 Co je Digital? Co je Touch? Co je Range? Slovník pojmů Často kladené dotazy Zákaznická podpora... 17

3 3 Úvod Milý obchodníku, Vítáme Tě v našem týmu investorů binárních opcí! Děkujeme, že jste si zvolil naši platformu ZoomTrader, která patří mezi nejmodernější na trhu. Snažíme se našim obchodníkům poskytnout takové prostředí, aby mohli investovat rychle, pohodlně a bezpečně. Svět binárních opcí patří mezi nejrychleji se rozvíjející investiční odvětví a je oblíbený zejména pro svoji jednoduchost a možnost vysokého zhodnocení. Své prostředky můžete během velmi krátkého časového horizontu zhodnotit o několik desítek procent. Investování se díky binárním opcím stalo přístupnější lidem, kteří by neměli dostatek kapitálu nebo zkušeností pro obchody na klasických burzách. V tomto odvětví dopředu znáte potencionální zisk i ztrátu a nelze investovat tzv. na dluh, takže nikdy nepřijdete o peníze, které jste sami nevložili. U nás si můžete vybrat z nepřeberného množství aktiv, která naleznete na nejznámějších světových burzách. Od zlata, přes akcie globálních firem až po měnové páry, to všechno je Vám k dispozici stejně jako těm největším tygrům z Wall Streetu! Aby bylo Vaše obchodování co nejpříjemnější, připravili jsme pro Vás návody, slovník a mnoho tipů jak investovat. K dispozici je Vám samozřejmě i naše zákaznická podpora, na kterou se neváhejte kdykoliv obrátit. Doufáme, že budete ze světa binárních opcí stejně nadšeni, jako jsme my a přejeme Vám mnoho úspěšných obchodů! Váš ZoomTrader Team

4 4 Co jsou binární opce? Binární opce je jednoduchý a profitabilní způsob, jak obchodovat na finančních trzích. Mezi obchodníky je tento typ investování oblíbený zejména pro svoji férovost, kdy dopředu víte jasně stanovenou částku - kolik můžete vydělat nebo ztratit. Tento typ obchodování je vhodný i pro nováčky ve finančním světě, protože se v případě ztrát nemohou dostat do žádných dluhů. Riskují pouze kapitál, který se rozhodnou investovat v daný moment a není zde možnost, jak přečerpat svůj aktuální zůstatek na obchodním účtu. Každá opce má svoji dobu expirace (vypršení). Doba za jakou opce vyprší, může být různá, od jedné minuty, až po několik hodin. Obchodníka tolik nezajímá vývoj ceny v průběhu obchodu, ale až stav na jeho konci. Jakmile opce vyprší, dozvíme se uzavírací cenu a pokud je taková, jako jsme přepokládali, inkasujeme zisk. Příklad: Koupíme binární opce Microsoftu při hodnotě 31,4 a spekulujeme, že se jejich hodnota za 30 minut zvýší. Za 30 minut cena opce uzavře na 32,5 = cena se opravdu zvýší a my tak inkasujeme zisk. Cílem obchodníka s binárními opcemi je správně odhadnout trend, kterým opce půjde, či určit nad jakou hranicí se cena bude pohybovat při vypršení obchodu.

5 5 12 důvodů proč investovat binární opce 1. Od začátku investice znáte potencionální zisk i ztrátu! 2. Krátký investiční horizont dnes investujete = dnes vyděláte! 3. Je jedno, jaká je současná cena akcie, stačí, když se pohne tím správným směrem! 4. Nemůžete se dostat do dluhů můžete přijít vždy maximálně o vloženou investici. 5. Velké zhodnocení i při minimálním pohybu trhu! 6. Začít investovat můžete již s pár stovkami! 7. Nekupujete aktiva přímo, ale pouze spekulujete na jejich růst nebo pokles! 8. Zhodnocení 80% během pár minut! 9. Velké množství obchodovaných instrumentů stačí si jen vybrat! 10. Obchodujte Forex, komodity nebo akcie vše pod jednou střechou! 11. Žádné stresování v průběhu obchodu, rozhodující je cena až po vypršení opce! 12. Nepotřebujete žádné zkoušky či certifikáty. Stačí vám selský rozum!

6 6 Jak začít obchodovat krok za krokem 1) Zaregistrujete se a vložíte svoji první investici 2) Zvolíte si investiční strategie, kterými se budete řídit 3) Obchodujete Registrujeme se a depositujeme 1) Na hlavní stránce klikneme na možnost Začni obchodovat v pravém horním rohu

7 7 2) Vyplníme registrační formulář a klikneme na OTEVŘÍT NOVÝ ÚČET. Nevyplňujte prosím háčky a čárky, stačí psát bez diakritiky. Po Registraci Vám přijde , s informací že jste byli úspěšně zaregistrováni.

8 8 3) Vložíme prostředky na náš investiční účet. Volíme investiční strategie Ve světě burzy existuje investičních strategií snad stejně tolik, jako titulů do kterých můžete investovat. Každému obchodníkovi vyhovuje jiný přístup a většina si bere inspiraci z těch nejpopulárnějších. Zde Vám přinášíme přehled těch, které binární obchodníci používají nejvíce: 1) Trendová strategie Populární strategie, kdy investor využívá současné nálady na trhu a snaží se takzvaně svézt na vlně. To znamená, že investujete do akcie, která právě roste a prodáte ji ještě dříve, než začne klesat (než vlna narazí na břeh). Pokud si naopak myslíte, že trh roste už příliš dlouho a musí přijít pokles, může vsadit proti němu a zainvestovat na pokles. 2) Strategie dobrých zpráv V tomto případě využívá obchodník zpráv, které hýbou trhem. Nemusí být nutně dobré ve smyslu růstu trhu, ale jsou dobré pro rozpohybování akciových kurzů. Například se čeká na zveřejnění hodnoty růstu HDP Evropské unie, což bude mít samozřejmě dopad na kurz Eura. Vy můžete vsadit, zda zveřejněná zpráva eurový pár posílí nebo ho oslabí. Máte však jistotu, že stagnovat určitě nebude. 3) Technická analýza Tento přístup se snaží číst informace o budoucím vývoji hlavně z grafů. Techničtí obchodníci věří, že cena se pohybuje v nějakých cyklech, tedy že se po určité době opakuje její růst nebo pokles. V grafech se tedy snaží nalézt ukazatele, kteří cenu vždy ovlivní, například dvojité dno.

9 9 4) Fundamentální analýza Fundamentální přístup je ten nejznámější. Většina lidí si obchodníky představuje, jak neustále pročítají výroční zprávy, sledují novinky ze světa byznysu a čtou Wall Street Journal. To je přesný příklad fundamentálního obchodování, tedy získat si co nejvíce informací, analyzovat je a podle toho předpovědět růst ceny akcie. Obchodujeme Nyní můžeme začít obchodovat! Stačí kliknout na zelené tlačítko v horním menu ZAČNĚTE OBCHODOVAT a zobrazí se nám výběr investic spolu s grafy. Můžeme si vybrat, které binární opce chceme obchodovat, zda je to Digital, Touch nebo Range. Podrobně jsou tyto opce popsány v další kapitole. Vybereme, zda spekulujeme na růst nebo na pokles a podle toho klikneme na tlačítko KOUPIT nebo PRODAT. Poté zadáme částku, kterou chceme investovat a pak už zbývá jenom čekat, než naše opce vyprší a my se dozvíme, zda jsme odhadovali správně. Všechny otevřené obchody vidíme dole na stránce, v sekci OTEVŘENÉ OBCHODY.

10 10 Historii našeho investování uvidíme po kliknutí na MÉ OBCHODY v horním menu. Nutno dodat, že první kroky ve světě investic bývají dosti váhavé a obchody nekončí vždy ziskem. Tím jak obchodník získává zkušenosti a vylepšuje svoji strategii, se postupně propracovává mezi ty ziskové, až je po čase schopen se binárními opcemi živit a rozhodne se věnovat se obchodování na plný úvazek.

11 11 Co je Digital? Očekáváte růst trhu, ale nevíte, jak vysoko cena poroste? Nevadí! U nás lze investovat i na samotný trend! Digital je pro svoji jednoduchost nejoblíbenějším druhem binárních opcí. Koupí této opce spekulujete, zda daná akcie či komodita bude růst, či naopak klesat. Pokud se správně rozhodnete a po vypršení opce bude hodnota akcie opravdu vyšší (nebo nižší jestliže spekulujete na pokles) je vám připsán zisk. Příklad: Sledujete akcie Microsoftu. Vidíte, že v posledních hodinách jejich hodnota roste. Navíc si přečtete zprávu, že dnes společnost ohlásí výsledek hospodaření a všichni očekávají velmi dobrá čísla. Rozhodnete se tedy koupit binární opce. Protože spekulujete čistě na směr, jakým se graf pohne (nahoru nebo dolů), zvolíte typ Digital. Vaše předpověď tedy je, že cena akcií Microsoftu bude za hodinu vyšší, než je teď. Za 100$ dáte příkaz ke koupi a čekáte hodinu, než opce vyprší. Po vypršení opce zjistíte, že vaše předpověď byla opravdu správná a inkasujete zisk ve výši 81% investice. Na váš účet je tedy připsáno 181$ (vašich původních 100$ plus zisk 81$). Samozřejmě můžete takto spekulovat i na pokles akcie a vydělat stejné peníze. Výhodou tohoto typu obchodování je, že od začátku znáte potencionální zisk i ztrátu. V momentě kdy se rozhodujete, zda investovat, máte jasný přehled o tom, kolik lze obchodem vydělat a kolik lze ztratit.

12 12 Co je Touch? Jste přesvědčeni, že se Vámi zvolená akcie dostane na určitou cenu, jenom nevíte přesně kdy? U binární opce typu Touch stačí, aby se graf kdykoliv dotkl stanovené hranice a máte vyděláno! Jak už název napovídá, tento typ binární opce je založen na spekulaci, zda se cena akcie či komodity dotkne předem stanovené hranice. Stačí si vybrat, zda akcie zasáhne hranici pod nebo nad současnou cenou. Příklad: Sledujete americký index Dow Jones. Vypozorovali jste, že každý první den v měsíci jsou nadprůměrně velké pohyby indexu, než se trh rozhodne, jakým směrem se vydá. Koupíte binární opci, a protože pouze odhadujete hranici, na kterou se graf dostane, zvolíte typ Touch. Investujete 100$, že se index Dow Jones dotkne stanovené hranice nad/pod současnou cenou. Když se tak stane do hodiny, než opce vyprší, inkasujete zisk 81%. Na váš účet je tedy připsáno 181$ (vašich původních 100$ plus zisk 81$). Někdy se graf dotkne hranice již dříve, než opce vyprší a vy tak vyděláte třeba již po prvních 15 minutách. Samozřejmě cena aktiva se nemusí hranice pouze dotknout, ale i v případě jejího překonání je vaše investice zisková. Hlavní výhodou binární opce typu Touch je, že stačí, aby se pouze jednou dostal graf na stanovenou hranici a investor už inkasuje zisk. To je rozdíl oproti klasické opci Digital, kdy hodnota akcie musí být na správném místě přesně v době vypršení opce.

13 13 Co je Range? Stagnují vaše oblíbené tituly a vy nemáte jistotu kterým směrem se vydají? Nevadí! Ať klidně zůstanou v současném cenovém pásmu, vy přesto vyděláte! S binární opcí typu Range spekulujete, že cena aktiva buď nebude ani stoupat ani klesat a zůstane ve svém pásmu nebo naopak bude cena hodně rozkolísaná a skončí mimo pásmo. Tato opce je ideální, když neznáme trend, kterým se akcie vydá, ale tušíme, zda se bude obchodovat více či méně. Příklad: Sledujete měnový pár EUR/JPY. Máte vypozorováno, že během určitého časového úseku není tento měnový pár obchodován tak často a jeho cena spíše stagnuje. Zjistíte, že během této doby se nechystá ani žádná ekonomická zpráva, která by cenu mohla ovlivnit. Váš předpoklad tedy je, že měnový pár EUR/JPY nezaznamená v tuto dobu žádné výrazné pohyby. Koupíte binární opci typu Range, protože očekáváte, že cena setrvá v rámci pásma. Investujete 100$ a čekáte hodinu, než opce vyprší. V momentě vypršení opce graf zůstane v pásmu a nedostane se mimo jeho rozsah. Vy tak inkasujete zisk 81%. Na váš účet je tedy připsáno 181$ (vašich původních 100$ plus zisk 81$). Samozřejmě můžete spekulovat i opačně, že graf skončí mimo hranice pásma. Výhodu typu opce Range je, že nemusíme znát směr, kterým se graf bude ubírat. Buď očekáváme výrazné pohyby mimo cenové pásmo nebo naopak stagnaci akcie, kdy její pohyby jsou minimální.

14 14 Slovník pojmů Binární opce: Binární opce je speciální druh opce, jejíž zisky a ztráty jsou dopředu známé. Když váš obchod skončí v zisku, můžete vydělat až 85% vaší původní investice. Call příkaz: Zadáním Call příkazu spekulujete na to, že cena aktiva v době expirace bude vyšší, než jaká je v době nákupu. Digital opce: Koupí této opce spekulujete, zda daná akcie či komodita bude růst, či naopak klesat. Pokud se správně rozhodnete a po vypršení opce bude hodnota akcie opravdu vyšší (nebo nižší jestliže spekulujete na pokles) je vám připsán zisk. Expirační doba: Expirační doba je čas, za který opce vyprší a obchodník se dozví, zda investoval správně. Fundamentální analýza: Způsob, kterým obchodník zkoumá, jak makroekonomické údaje ovlivňují cenu opce. In the money: Pokud váš kontrakt vyprší v In the money, znamená to, že jste spekulovali správně a inkasujete zisk. Out the money: Pokud váš kontrakt vyprší v Out the money, znamená to, že se spekulace nepodařila a vy jste tak nic nevydělali. Podkladové aktivum: Podkladové aktivum může být akcie, komodita, měnový pár nebo index. Na obchodování podkladových aktiv je založeno samotné investování. Put příkaz: Zadáním Put příkazu spekulujete na to, že cena aktiva v době expirace bude nižší, než jaká je v době nákupu. Range opce: U opce typu Range spekulujete, že cena aktiva buď nebude ani stoupat ani klesat a zůstane ve svém pásmu nebo naopak bude cena hodně rozkolísaná a skončí mimo pásmo. Technická analýza: Technická analýza je založena na grafech a statistice. Obchodník se na základě minulé výkonnosti grafu snaží předpovědět budoucí pohyb opce. Touch opce: Typ binární opce, který je založen na spekulaci, zda se cena akcie či komodity dotkne předem stanovené hranice. Stačí zvolit, zda akcie zasáhne hranici pod nebo nad současnou cenou.

15 15 Často kladené dotazy Co jsou binární opce? Binární opce je speciální druh opce, jejíž zisky a ztráty jsou dopředu známé. Když váš obchod skončí v zisku, můžete vydělat až 85% vaší původní investice. Co je podkladové aktivum? Podkladové aktivum může být akcie, komodita, měnový pár nebo index. Na obchodování podkladových aktiv je založeno samotné investování. Která podkladová aktiva mohu nakoupit jako binární opce? Existuje velké množství akcií, komodit, indexů a měnových párů, které můžete obchodovat online, skrze nás, brokera s binárními opcemi. Co je Call příkaz? Zadáním Call příkazu spekulujete na to, že cena aktiva v době expirace bude vyšší, než jaká je v době nákupu. Co je Put příkaz? Zadáním Put příkazu spekulujete na to, že cena aktiva v době expirace bude nižší, než jaká je v době nákupu. Co je investovaná částka? Investovaná částka je množství peněz, ze kterého je vypočítán zisk a případně je to maximální částka, kterou můžete v investici ztratit. Co znamená skončit In the money? Pokud váš kontrakt vyprší v In the money, znamená to, že jste spekulovali správně a inkasujete zisk. Co znamená skončit v Out the money? Pokud váš kontrakt vyprší v Out the money, znamená to, že se spekulace nepodařila a vy jste tak nic nevydělali. Co se stane, pokud cena aktiva skončí na stejné úrovni, na jaké byla v době nákupu? Pokud cena aktiva skončí na stejné úrovni jako v době nákupu, počítá se stejně jako pozice In the money, tedy inkasujete zisk. Musím zdanit své příjmy z investování? My jako broker vám nikdy žádné daně dopředu strhávat nebudeme. Záleží na legislativě vaší země, zda vám ukládá povinnost vaše příjmy z investování danit.

16 16 Potřebuji speciální software, abych mohl obchodovat? Naše platforma funguje přímo v internetovém prohlížeči, tedy žádný speciální software nepotřebujete. Doporučujeme aktualizovaný internetový prohlížeč, skrze který můžete využívat naplno všechny funkce naší platformy. Co je expirační doba? Expirační doba je čas, za který opce vyprší a obchodník se dozví, zda investoval správně. Jaké je časové pásmo expirační doby? Časové pásmo expirační doby je GMT Londýn. Co stojí založení účtu? Nejsou žádné poplatky spojené se založením účtu. Abyste mohli začít obchodovat reálné peníze, musíte vložit prostředky na váš účet. Je vaše stránka bezpečná? Ano, používáme 128 bitové šifrování SSL (Secure Socket Layer) společně s certifikátem, abychom ochránili všechny transakce. Tato technologie je používána také u většiny finančních institucí.

17 17 Zákaznická podpora Neváhejte nás kontaktovat s jakýmkoliv přáním! Můžete využít našeho u, kdy máte možnost dopisovat si online s naším operátorem. Nebo nám můžete poslat mail, či zavolat na naši zákaznickou linku. Zákaznická linka: Czech Republic :

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH 2 Bohatství je pro moudrého sluhou, pro hloupého pánem. Seneca Využívání algorytmického obchodování vzrostlo z pouhých 2 % v roce 2004

Více

Up & Down Opce. Manuál. Obsah

Up & Down Opce. Manuál. Obsah Up & Down Opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 3 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 3 2.2 Market Watch... 4 2.3 Click & Trade okno... 7 2.4 Okno Obchodního portfolia...

Více

Intervenční opatření ESMA týkající se produktů na CFD a binární opce nabízené obchodníkům klasifikovaným jako drobní obchodníci.

Intervenční opatření ESMA týkající se produktů na CFD a binární opce nabízené obchodníkům klasifikovaným jako drobní obchodníci. ě ů ř ě ě PŘEHLED ZMĚN ESMA Intervenční opatření ESMA týkající se produktů na CFD a binární opce nabízené obchodníkům klasifikovaným jako drobní obchodníci. Páka pro spread betting a CFD může činit nanejvýše

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Měnové opce v TraderGO

Měnové opce v TraderGO Měnové opce v TraderGO Upozornění Informace sdělené v rámci této prezentace NEJSOU investičním doporučením, projevem osobního investičního poradenství ani nabídkou k nákupu či prodeji investičních nástrojů.

Více

Sdělení klíčových informací CFD obecné

Sdělení klíčových informací CFD obecné GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

Sdělení klíčových informací FOREX

Sdělení klíčových informací FOREX GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

Začíname bittrex.com

Začíname bittrex.com Začíname bittrex.com První věc, kterou musíte udělat je vytvořit si účet na burze. Na Bittrexu vás přivítá úvodní obrazovka. Pokud sjedete trochu níž, najdete tlačítko GET STARTED NOW a po jeho kliknutí

Více

Bližší informace o investičních službách. Korporátní akce

Bližší informace o investičních službách. Korporátní akce Bližší informace o investičních službách Korporátní akce Úvod V oddílu Bližší informace o investičních službách společnost DEGIRO detailně popisuje podmínky smluv, které s vámi společnost DEGIRO uzavřela

Více

1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře

1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře od Admiral Markets 1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře Jeden z klíčových úspěchů na finančních trzích je vědět, proč se

Více

Sdělení klíčových informací Fyzické akcie

Sdělení klíčových informací Fyzické akcie GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

JAK VYDĚLAT PENÍZE BINÁRNÍMI OPCEMI JEDNODUŠE. Základní příručka k obchodování binárních opcí od autorů stránky OpceBinarni.com

JAK VYDĚLAT PENÍZE BINÁRNÍMI OPCEMI JEDNODUŠE. Základní příručka k obchodování binárních opcí od autorů stránky OpceBinarni.com JAK VYDĚLAT PENÍZE BINÁRNÍMI OPCEMI JEDNODUŠE Základní příručka k obchodování binárních opcí od autorů stránky OpceBinarni.com Obsah Úvod....2 Jak obchodovat binární opce?... 3 a) Dlouhodobé obchodování...

Více

10 pravidel úspěšného obchodování

10 pravidel úspěšného obchodování 10 pravidel úspěšného obchodování Aneb co znát předtím, než začnete obchodovat. 2018 Trading Academy s.r.o. - 1 - Stejně jako je těžké peníze vydělat, je těžké se o ně starat. Určitě jste již někdy zažili

Více

KOUPENÉ A PRODANÉ OPCE VERTIKÁLNÍ SPREADY

KOUPENÉ A PRODANÉ OPCE VERTIKÁLNÍ SPREADY KAPITOLA 3 KOUPENÉ A PRODANÉ OPCE VERTIKÁLNÍ SPREADY Vertikální spread je kombinace koupené a prodané put nebo call opce se stejným expiračním měsícem. Výraz spread se používá proto, že riziko je rozložené

Více

od Admiral Markets Trading Camp

od Admiral Markets Trading Camp od Admiral Markets Trading Camp 1. Fundamentální analýza 2. Ekonomické zprávy a ukazatele 3. Zdroje zpráv 4. Praktický příklad 5. Jak obchodovat zprávy Studuje ekonomické, sociální nebo politické dopady

Více

INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH

INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH INVESTOR ZAČÁTEČNÍK OBSAH Úvod Investor začátečník Život a finance Úspěch a bohatství Krysí závod Aktiva a pasiva Pasivní příjmy Druhy pasivních příjmů Pasivní příjmy a internet Ideální pasivní příjem

Více

Expertní přednáška pro DigiPárty

Expertní přednáška pro DigiPárty Expertní přednáška pro DigiPárty 23.3.2017. Obsah přednášky & Jak na černé zlato chytře a jednoduše? 1. Globální trh s ropou, jeho hráči a fundamenty 2. Ropa jako burzovní aktivum co vlastně obchodujeme?

Více

Obchodní instrumenty. 1. Bez páky: A) Akcie B) ETF. 2. S pákou: A) Futures B) Opce C) CFD D) Forex

Obchodní instrumenty. 1. Bez páky: A) Akcie B) ETF. 2. S pákou: A) Futures B) Opce C) CFD D) Forex CO TO JE BURZA? Burza Místo, kde se obchodují všechny finanční instrumenty Striktní dohled kontrolních orgánů Místo, kde se střetává nabídka s poptávkou Právnická osoba, a.s. Obchodník s cennými papíry

Více

JAK VYDĚLAT PENÍZE BINÁRNÍMI OPCEMI JEDNODUŠE

JAK VYDĚLAT PENÍZE BINÁRNÍMI OPCEMI JEDNODUŠE JAK VYDĚLAT PENÍZE BINÁRNÍMI OPCEMI JEDNODUŠE Základní příručka k obchodování binárních opcí od autorů stránky OpceBinarni.com Obsah Úvod....2 Co jsou to binární opce....3 Jak obchodovat binární opce?...

Více

od Admiral Markets Trading Camp

od Admiral Markets Trading Camp od Admiral Markets Trading Camp 1. Fibonacci retracement 2. Nastavení 3. Použití v praxi Autorem tohoto mocného nástroje je matematik Leonardo Pisano Fibonacci. Nástroj vychází z přírody konkrétně z vypozorování

Více

Strategie Covered Call

Strategie Covered Call Strategie Covered Call Tato strategie vzniká kombinací pozice na podkladovém aktivu a výpisem call opce na toto aktivum. Řada obchodníků bohužel neví, že s pomocí této strategie mohou zvýšit výnosnost

Více

PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY

PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY ze dne 14. ledna 2015 I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Prohlášení o seznámení se s investičními riziky (dále jen Prohlášení ) je nedílnou součástí Pravidel poskytování

Více

STRUKTUROVANÉ PRODUKTY. Karel Urbanovský, jaro 2012

STRUKTUROVANÉ PRODUKTY. Karel Urbanovský, jaro 2012 STRUKTUROVANÉ PRODUKTY Karel Urbanovský, jaro 2012 1 STRUKTUROVANÉ PRODUKTY Obecně SP Dělení SP Pákové produkty Investiční produkty Investiční certifikáty 2 STRUKTUROVANÉ PRODUKTY Trh moderních strukturovaných

Více

Investiční principy, kterým věříme a které využíváme při individuálním hodnotovém investičním poradenství

Investiční principy, kterým věříme a které využíváme při individuálním hodnotovém investičním poradenství Investiční principy, kterým věříme a které využíváme při individuálním hodnotovém investičním poradenství J a ro s l av H l av i c a, č e r ve n e c 2 0 1 4 V následující prezentaci se seznámíte s našimi

Více

JSI FINANČNĚ GRAMOTNÝ?

JSI FINANČNĚ GRAMOTNÝ? JSI FINANČNĚ GRAMOTNÝ? Aneb 4 tipy, jak zhodnotit svůj kapitál Martin Smetana Zajímalo by vás, jak dosáhnout renty? Jak zdvojnásobit kapitál? Nebo jak jen bezpečně uložit peníze? Myslíte si, že například

Více

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 BEST ASSET MANAGEMENT COMPANY 2015 ŠIROKÉ PORTFOLIO PRODUKTŮ AKCIE, ETF, CERTIFIKÁTY

Více

Jak Admiral.MAC funguje?

Jak Admiral.MAC funguje? Jak Admiral.MAC funguje? Účet Admiral.MAC je založen na principu zrcadlení obchodování, kdy jsou kopírovány otevírané a uzavírané pokyny, které jsou obchodované v jednom účtu (MAC-Manager, dále jen MACM)

Více

Opční strategie Straddle, Strangle

Opční strategie Straddle, Strangle Opční strategie Straddle, Strangle Long Straddle Se strategii Straddle spekulujeme na zvýšenou volatilitu podkladového aktiva. Strategie se skládá ze dvou základních pozic - call a put opce. V případě

Více

Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS

Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS Příloha k prezentaci BRODIS hodnotový OPFKI QIIS V následující prezentaci se seznámíme s investičními principy, kterým věříme a na základě kterých jsme si nechali vytvořit BRODIS hodnotový OPFKI. Tyto

Více

Otázka: Cenné papíry kapitálového trhu a burzy. Předmět: Ekonomie a bankovnictví. Přidal(a): Lenka CENNÉ PAPÍRY KAPITÁLOVÉHO TRHU

Otázka: Cenné papíry kapitálového trhu a burzy. Předmět: Ekonomie a bankovnictví. Přidal(a): Lenka CENNÉ PAPÍRY KAPITÁLOVÉHO TRHU Otázka: Cenné papíry kapitálového trhu a burzy Předmět: Ekonomie a bankovnictví Přidal(a): Lenka CENNÉ PAPÍRY KAPITÁLOVÉHO TRHU Jsou vydávány na dobu delší než 1 rok Stejně jako šeky a směnky mají zákonem

Více

Tématické okruhy. 4. Investiční nástroje investiční nástroje, cenné papíry, druhy a vlastnosti

Tématické okruhy. 4. Investiční nástroje investiční nástroje, cenné papíry, druhy a vlastnosti Seznam tématických okruhů a skupin tématických okruhů ( 4 odst. 2 vyhlášky o druzích odborných obchodních činností obchodníka s cennými papíry vykonávaných prostřednictvím makléře, o druzích odborné specializace

Více

Sojové boby long. Nákup sojových bobů spekulace na růst kurzu. Únor 2003

Sojové boby long. Nákup sojových bobů spekulace na růst kurzu. Únor 2003 Sojové boby long Nákup sojových bobů spekulace na růst kurzu Únor 2003 1 Sojové boby na vzestup Trh sojových bobů se nacházel v dlouhodobém sestupném trendu. Podle všech ukazatelů utvořil na začátku minulého

Více

Jak mohu splnit svá očekávání

Jak mohu splnit svá očekávání Jak mohu splnit svá očekávání Investiční strategie SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ÚSPĚŠNÉ INVESTOVÁNÍ Každý z nás má své specifické cíle, kterých může prostřednictvím investování dosáhnout. Pro někoho je důležité

Více

Sekundární trh. Krok po kroku

Sekundární trh. Krok po kroku Sekundární trh Krok po kroku 1 Obsah 1. Co je primární trh 2. Co je sekundární trh 3. Kde najdu sekundární trh 4. Kdo je prodávající 4.1 Kdy můžu prodávat 5. Jak na prodej na sekundárním trhu 5.1 Potvrzení

Více

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA,

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA, Profil investora Založení Profilu investora Profil investora, jehož prostřednictvím můžete spravovat své účty, registrovat se na semináře, stahovat obchodní aplikace a školící materiály, si můžete založit

Více

Opční strategie Iron Condor, Butterfly

Opční strategie Iron Condor, Butterfly Opční strategie Iron Condor, Butterfly Iron Condor Strategie Iron Condor (IC) je tvořena ze dvou základních vertikálních spreadových pozic - Bull Put Spreadu a Bear Call Spreadu. To znamená, že pro otevření

Více

Švýcarský frank za 35 let posílil o 63% oproti dolaru. Přesto se Švýcarům vyplatilo investovat do světových akcií!

Švýcarský frank za 35 let posílil o 63% oproti dolaru. Přesto se Švýcarům vyplatilo investovat do světových akcií! Švýcarský frank za 35 let posílil o 63% oproti dolaru. Přesto se Švýcarům vyplatilo investovat do světových akcií! Autor: Ing. Tomáš Tyl 7.6. 2011 Schválil: Ing. Vladimír Fichtner Výnosy akcií překonají

Více

10 PRAVIDEL ÚSPĚŠNÉHO OBCHODOVÁNÍ. aneb co znát předtím, než začnete obchodovat

10 PRAVIDEL ÚSPĚŠNÉHO OBCHODOVÁNÍ. aneb co znát předtím, než začnete obchodovat 10 PRAVIDEL ÚSPĚŠNÉHO OBCHODOVÁNÍ aneb co znát předtím, než začnete obchodovat Trading Academy 2017 Stejně jako je těžké peníze vydělat, je těžké se o ně starat. Určitě jste již někdy zažili situaci, kdy

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Registrace na portálu ereading.cz... 4 2. Instalace Adobe Digital

Více

Investiční služby, Investiční nástroje a rizika s nimi související

Investiční služby, Investiční nástroje a rizika s nimi související Investiční služby, Investiční nástroje a rizika s nimi související Předmětem tohoto materiálu je popis investičních služeb poskytovaných ATLANTIK finanční trhy, a.s. (dále jen Obchodník ), investičních

Více

Jak splním svoje očekávání

Jak splním svoje očekávání Jak splním svoje očekávání Zlatá investice SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ÚSPĚŠNÉ INVESTOVÁNÍ Proč investovat do zlata? Cena (USD) Vývoj ceny zlata v letech 2000 až 2012 Zdroj: Bloomberg Investice do zlata je

Více

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Proč byste měli začít trading na Demo účtu Goldstarway? Než začnete obchodovat se živým účtem a než zjistíte, že burza

Více

Internet Banka v mobilu

Internet Banka v mobilu Internet Banka v mobilu Obsah Co je Internet Banka v mobilu?... 3 Co umí Internet Banka v mobilu?... 3 Kdo může používat Internet Banku v mobilu?... 3 Na jakých telefonech Internet Banka v mobilu funguje?...

Více

Telefonní číslo:

Telefonní číslo: Sdělení klíčových informací Účel Tento dokument Vám poskytne klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejde o propagační materiál. Poskytnutí těchto informací vyžaduje zákon, aby Vám pomohly porozumět

Více

Rychlý průvodce finančním trhem

Rychlý průvodce finančním trhem Rychlý průvodce finančním trhem www.highsky.cz Trh Forex Z hlediska objemu transakcí je forexový trh největší na světě (decentralizovaný trh s denním objemem 4 biliony USD) Denní objem trhu je zhruba 16x

Více

www.wwicorporation.com

www.wwicorporation.com WWI Group Corporation Panama Jsme společnost, která se specializuje na správu soukromého kapitálu a jeho zhodnocení cestou investování na forexových trzích. FOREX zaujímá jeden z největších podílů zaujímá

Více

Představení společnosti TradeandFinance.eu, s.r.o. Mgr. Romana Křížová, CEO www.tradeandfinance.eu romana.krizova@tradeandfinance.

Představení společnosti TradeandFinance.eu, s.r.o. Mgr. Romana Křížová, CEO www.tradeandfinance.eu romana.krizova@tradeandfinance. Představení společnosti TradeandFinance.eu, s.r.o. Mgr. Romana Křížová, CEO www.tradeandfinance.eu romana.krizova@tradeandfinance.eu Cíle TradeandFinance.eu Šíření informovanosti o obchodování na burze

Více

Autor: Ing. Tomáš Tyl 11. 7. 2011 Schválil: Ing. Vladimír Fichtner

Autor: Ing. Tomáš Tyl 11. 7. 2011 Schválil: Ing. Vladimír Fichtner V Itálii střadatelé vkládající peníze pouze na spořicí účty 1 přišli o 50% za 35 let díky inflaci. Italského investora ochránila investice do zahraničních akcií v cizích měnách. Autor: Ing. Tomáš Tyl 11.

Více

Investiční kapitálové společnosti KB, a.s.

Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Pololetní zpráva Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Zajištěné a garantované fondy IKS / LYXOR Souhrnný měsíční report k datu 30/04/2016 Pro zobrazení reportu klikněte na název fondu KB AKCENT 2

Více

Informace o investičních nástrojích a souvisejících rizicích

Informace o investičních nástrojích a souvisejících rizicích Informace o investičních nástrojích a souvisejících rizicích V případě, že se prostřednictvím Roklenu rozhodnete investovat do investičních nástrojů, je nezbytné, abyste rozuměli níže uvedeným rizikům,

Více

Investiční kapitálové společnosti KB, a.s.

Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Pololetní zpráva Investiční kapitálové společnosti KB, a.s. Zajištěné a garantované fondy IKS / LYXOR Souhrnný měsíční report k datu 31/07/2015 Pro zobrazení reportu klikněte na název fondu KB AKCENT 2

Více

Obchodní plán forex Lukáš Plaček

Obchodní plán forex Lukáš Plaček Obchodní plán forex Lukáš Plaček Co je to forex? Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě. Denně se zde zobchodují měny

Více

Fondy obchodované na burze

Fondy obchodované na burze Fondy obchodované na burze Definice Fondy obchodované na burze (ETF) jsou akcie fondu, které se obchodují jako kmenové akcie na akciové burze. ETF obecně tvoří koš cenných papírů (např. koš akcií), který

Více

2

2 Goldstarway.com Goldstarway Trading + MetaTrader 4 = Moderní a spolehlivé řešení připojení na burzu. Návod na používání platformy MetaTrader 4 v prostředí Goldstrway. Tato platforma funguje také v prostředí

Více

Investování s NN Fondy je hračka

Investování s NN Fondy je hračka Investování s NN Fondy je hračka S aplikací NNinvestor můžete investovat kde chcete, kdy chcete, jednoduše a pohodlně! www.nnfondy.cz Proč investovat s NN Investment Partners? Na základě jedné smlouvy

Více

Investiční životní pojištění

Investiční životní pojištění Přehled fondů ČSOB - konzervativní fond Opatrný investor, který nerad riskuje a požaduje mírně převýšit výnosy z termínovaných vkladů u bank. ČSOB růstový fond Opatrný investor, který je ovšem ochoten

Více

JAK (ZNOVU) ZAČÍT. Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011. www.colosseum.cz. Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s.

JAK (ZNOVU) ZAČÍT. Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011. www.colosseum.cz. Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. JAK (ZNOVU) ZAČÍT Webinář pro klienty Praha, 22.9.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Zvládnout jednoduché základy Najít si vyhovující trh a pravidla Stanovit si

Více

Plus500 Ltd UPOZORNĚNÍ NA RIZIKA

Plus500 Ltd UPOZORNĚNÍ NA RIZIKA Plus500 Ltd UPOZORNĚNÍ NA RIZIKA UPOZORNĚNÍ NA RIZIKA CFD mohou pro váš kapitál znamenat ohrožení, použijí-li se spekulativním způsobem. CFD jsou některými regulačními orgány považovány za vysoce rizikové,

Více

TEORETICKÉ PŘEDPOKLADY Garantovaných produktů

TEORETICKÉ PŘEDPOKLADY Garantovaných produktů TEORETICKÉ PŘEDPOKLADY Garantovaných produktů 1 Výnosově -rizikový profil Knockoutprodukty Warrants Výnosová-šance Garantované produkty Dluhopisy Diskontové produkty Airbag Bonus Indexové produkty Akciové

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

KB AMETYST FLEXI ZJEDNODUŠENÝ STATUT

KB AMETYST FLEXI ZJEDNODUŠENÝ STATUT KB AMETYST FLEXI ZJEDNODUŠENÝ STATUT KB AMETYST FLEXI ZJEDNODUŠENÝ STATUT SKIPCP odpovídající evropským normám ČÁST A STATUTÁRNÍ ÚDAJE STRUČNÁ PREZENTACE: KÓD ISIN: FR0010510552 NÁZEV: KB AMETYST FLEXI

Více

Informace. o finančních nástrojích a rizicích spojených s investováním

Informace. o finančních nástrojích a rizicích spojených s investováním Informace o finančních nástrojích a rizicích spojených s investováním Společnost QuantOn Solutions, o. c. p., a. s. (Dále jen QuantOn Solutions nebo i obchodník) poskytuje klientovi v souladu s 73d odst.

Více

Romana Křížová, CEO. Svět obchodu a financí na jednom místě

Romana Křížová, CEO. Svět obchodu a financí na jednom místě Romana Křížová, CEO Svět obchodu a financí na jednom místě Cíle TradeandFinance.eu Šíření informovanosti o obchodování na burze není nutné být závislými na doporučení investičních poradců na burze je možné

Více

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil 1 Obsah Užitečné informace... 3 Získání SIM s novým číslem... 3 Získání SIM se svým současným číslem... 3 Aktivace SIM... 3 ČVOP... 4 Jak získat ČVOP...

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 0 0 1 8 Edice Investice Petr

Více

Finanční gramotnost pro SŠ -10. modul Investování a pasivní příjem

Finanční gramotnost pro SŠ -10. modul Investování a pasivní příjem Modul č. 10 Ing. Miroslav Škvára O investicích O investování likvidita výnosnost rizikovost Kam mám investovat? Mnoho začínajících investorů se ptá, kam je nejlepší investovat? Všichni investiční poradci

Více

Opční strategie Vertikální spread

Opční strategie Vertikální spread Opční strategie Vertikální spread Bull Call Spread Tato strategie kombinuje nákup kupní opce (long call) a prodej kupní opce (short call) s odlišnými realizačními cenami, přičemž platí, že strike u nakoupené

Více

OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM

OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM OBCHODOVÁNÍ S TRENDEM Webinář pro klienty Praha, 6.10.2011 Tomáš Vobořil, Colosseum, a.s. PROGRAM WEBINÁŘE Dnes máme na programu: Co je a není trend Proč obchodovat s trendem Metody pro definování trendu

Více

Jak mohu splnit svá očekávání

Jak mohu splnit svá očekávání Jak mohu splnit svá očekávání Obchodování s cennými papíry SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ÚSPĚŠNÉ INVESTOVÁNÍ CYRRUS vám umožní obchodovat s různými druhy investičních nástrojů především na burzách v Německu,

Více

KOMODITNÍ SPREADY. diskréční obchodování s komoditami jinak a profitabilně. Romana Křížová CEO, TradeandFinance.eu, s.r.o.

KOMODITNÍ SPREADY. diskréční obchodování s komoditami jinak a profitabilně. Romana Křížová CEO, TradeandFinance.eu, s.r.o. KOMODITNÍ SPREADY diskréční obchodování s komoditami jinak a profitabilně Romana Křížová CEO, TradeandFinance.eu, s.r.o. Co je to spread? Často používaný termín Spread = cenové rozpětí = rozdíl mezi dvěma

Více

Úvod do obchodování na forexu

Úvod do obchodování na forexu Úvod do obchodování na forexu www.swissquote.cz The mark of a well-educated person is not necessarily in knowing all the answers, but in knowing where to find them. Douglas Everett Obchodování na forexu

Více

Rozdílové smlouvy (CFD)

Rozdílové smlouvy (CFD) Varování pro investory 28/02/2013 Rozdílové smlouvy (CFD) Hlavní sdělení Rozdílové smlouvy jsou složité produkty, které nejsou vhodné pro každého investora. Neinvestujte peníze, které si nemůžete dovolit

Více

Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010

Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010 Technická analýza a AOS Prezentace pro Českou asociaci treasury, Praha, 27.4.2010 Štěpán Pírko, Asset Management Colosseum, a.s. pirko@colosseum.cz Obsah 1. Co je a co není TA? 2. Charting 3. Indikátory

Více

Akciové. investování. www.xtb.cz

Akciové. investování. www.xtb.cz Akciové investování www.xtb.cz Obsah Úvod k akciovému investování 9 základní pojmů akciového investora Důležité faktory čas, výnos, riziko 3 +1 investiční strategie: Hodnotové investiční tituly Růstové

Více

FLEXI životní pojištění

FLEXI životní pojištění Bulletin pro obchodní partnery Pojišťovny České spořitelny FLEXI životní pojištění Pozn.: Data uvedená v Bulletinu lze využít i pro potřeby produktů FLEXI INVEST 2008 a H-FIX, zejména pro případ mimořádných

Více

Brožura pojistných fondů

Brožura pojistných fondů Brožura pojistných fondů Název ho fondu: NOVIS ETF Akciový Pojistný Fond Jméno tvůrce produktu s investiční složkou: NOVIS pojišťovna (NOVIS Poisťovňa a.s.) Datum účinnosti brožury pojistných fondů 1.

Více

SCÉNAŘE VÝKONNOSTI Jednorázové pojistné 1 rok 10 let

SCÉNAŘE VÝKONNOSTI Jednorázové pojistné 1 rok 10 let Název ho fondu: NOVIS ETF Akciový Pojistný Fond Jméno tvůrce produktu s investiční složkou: NOVIS pojišťovna (NOVIS Poisťovňa a.s.) Datum účinnosti brožury pojistných fondů 1. leden 2018. O jaký pojistný

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Investiční espresso - srovnání smíšených fondů

Investiční espresso - srovnání smíšených fondů Investiční espresso - srovnání smíšených fondů 9.9.2012 Vydání č.3 Smíšené otevřené fondy - jejich strategie a nabídka v ČR Obsah Úvod - strana 1 Fond C- Quadrat Arts Best Momentum ve srovnání s jinými

Více

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů Příručka k měsíčním zprávám ING fondů ING Investment Management vydává každý měsíc aktuální zprávu ke každému fondu, která obsahuje základní informace o fondu, jeho aktuální výkonnosti, složení portfolia

Více

S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou. Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz

S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou. Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz Moje MND Zákaznický portál pro domácnosti i podnikatele, díky kterému budete mít rychlý přehled o vaší

Více

Investování s NN Fondy je hračka

Investování s NN Fondy je hračka Investování s NN Fondy je hračka S aplikací NNinvestor můžete investovat kde chcete, kdy chcete, jednoduše a pohodlně! Proč investovat s NN Investment Fondy? Partners? Na základě jedné smlouvy lze investovat

Více

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů

Příručka k měsíčním zprávám ING fondů Příručka k měsíčním zprávám ING fondů ING Investment Management vydává každý měsíc aktuální zprávu ke každému fondu, která obsahuje základní informace o fondu, jeho aktuální výkonnosti, složení portfolia

Více

Investiční oddělení ZPRÁVA Z FINANČNÍCH TRHŮ. Únor 2013 MAKROEKONOMICKÝ VÝVOJ. Česká republika

Investiční oddělení ZPRÁVA Z FINANČNÍCH TRHŮ. Únor 2013 MAKROEKONOMICKÝ VÝVOJ. Česká republika Investiční oddělení Únor 2013 ZPRÁVA Z FINANČNÍCH TRHŮ MAKROEKONOMICKÝ VÝVOJ Česká republika Podle konečných čísel klesl HDP meziročně o 1,7 procent a mezi-čtvrtletně o 0,2 procent ve 4. čtvrtletí a potvrdil

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2011 Odbor finanční V Písku dne: 15.08.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Možnosti zhodnocení dočasně volných finančních prostředků města Písek NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

POUČENÍ O RIZIKU RELIANTCO INVESTMENTS LTD

POUČENÍ O RIZIKU RELIANTCO INVESTMENTS LTD POUČENÍ O RIZIKU RELIANTCO INVESTMENTS LTD Duben 2017 Poučení o riziku společnosti UFX VAROVÁNÍ PŘED RIZIKEM: CFD jsou pákové produkty, jejichž obchodování je spojeno s vysokou mírou rizika, které může

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Investiční dotazník a poučení o aspektech obchodování s cennými papíry

Investiční dotazník a poučení o aspektech obchodování s cennými papíry Investiční dotazník a poučení o aspektech obchodování s cennými papíry vyžadovaný v souladu s 15h a 15i zákona o podnikání na kapitálovém trhu Upozornění pro zákazníky: Vyplnění tohoto dotazníku je dobrovolné.

Více

FOREX. Jana Horáková. (sem. sk. středa 8,30-10,00)

FOREX. Jana Horáková. (sem. sk. středa 8,30-10,00) FOREX Jana Horáková (sem. sk. středa 8,30-10,00) Obsah 1. FOREX obecně 2. Historie 3. Fungování Forexu 4. Pojmy: MĚNOVÝ PÁR, BUY, SELL, ASK, BID BOD SPREAD LOT PIP VALUE MARGIN, LEVERAGE ROLLOVER 5. Fundamentální

Více

Plán přednášek makroekonomie

Plán přednášek makroekonomie Plán přednášek makroekonomie Úvod do makroekonomie, makroekonomické agregáty Agregátní poptávka a agregátní nabídka Ekonomické modely rovnováhy Hospodářský růst a cyklus, výpočet HDP Hlavní ekonomické

Více

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE CO JE APLIKACE KALIBRACE-ONLINE? KALIBRACE-ONLINE = Kompletní online správa a přehled potřebných údajů k měřidlům a vybavení měřicí techniky. HLAVNÍ

Více

Telefonní číslo:

Telefonní číslo: Sdělení klíčových informací Účel Tento dokument Vám poskytne klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejde o propagační materiál. Poskytnutí těchto informací vyžaduje zákon, aby Vám pomohly porozumět

Více

HIGH-FREQUENCY TRADING

HIGH-FREQUENCY TRADING HIGH-FREQUENCY TRADING Představení Vysokofrekvenční obchodování je alternativním způsobem správy kapitálu na globálních finančních trzích. Je tu pro investory, kteří hledají možnosti diverzifikace pro

Více

Ukázkové poučení o riziku

Ukázkové poučení o riziku Ukázkové poučení o riziku S ohledem na to, že společnost PRIME Brokers vykonává analytické a marketingové služby pro české i zahraniční obchodníky s cennými papíry a jiné finanční instituce, bere návštěvník

Více

Základní druhy finančních investičních instrumentů

Základní druhy finančních investičních instrumentů Ing. Martin Širůček, Ph.D. Katedra financí a účetnictví sirucek.martin@svse.cz sirucek@gmail.com Základní druhy finančních investičních instrumentů strana 2 strana 3 Akcie Vymezení a legislativa Majetkový

Více

Diskontní certifikáty

Diskontní certifikáty V následujícím přehledu najdete aktuálně nakoupené produkty, kromě otevřených podílových fondů, na hlavní investiční platformě OCCAM CONSULT. Jsou seřazeny do skupin dle svých vlastností a investičních

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další)

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další) Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC i čtečkách s E-Ink technologií (Sony, Nook, a další) - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Instalace čtečky...

Více

PETR SKLENÁŘ TECHNIKY INVESTOVÁNÍ A INVESTIČNÍ TIPY

PETR SKLENÁŘ TECHNIKY INVESTOVÁNÍ A INVESTIČNÍ TIPY PETR SKLENÁŘ TECHNIKY INVESTOVÁNÍ A INVESTIČNÍ TIPY RIZIKO A HORIZONT URČUJÍ NÁSTROJE A TECHNIKU Rizikový profil Investiční horizont Technika Aktiva Dynamický Balancovaný Konzervativní Dlouhodobý -roky

Více

Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa

Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa Amundi CR Akciový - Střední a východní Evropa Akciový - rychle rostoucí trhy ISIN: CZ0008474632 Využijte investičního potenciálu firem ze střední a východní Evropy, včetně Ruska a Turecka. Doporučená délka

Více