TOSTATURA LENTA AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO. PER LA GRANdE GIOIA di UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TOSTATURA LENTA AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO. PER LA GRANdE GIOIA di UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků."

Transkript

1 Piacetto

2 TOSTATURA LENTA AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO PER LA GRANdE GIOIA di UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků.

3 PROFITUJTE S NAŠÍM UCELENÝM KONCEPTEM ESPRESSO! AUTENTICKÝ ITALSKÝ POŽITEK Z KÁVY Espresso je vášeň a inspirace, stimulace a uvolnění. Ucelená filosofie pro náročné hosty. Vybrané druhy kávy jsou tmavě pražené pro intenzivní chuť espressa. Přesně v duchu pravého momentu vychutnat si autentické italské espresso nebo krémové Latte Macchiato. Tostatura Lenta pomalé pražení Piacetto espresso se vyrábí tradičním procesem bubnového pražení. To znamená, že se kávová zrna zlehka a pomalu praží, aby se ještě více rozvinulo cenné aroma a současně se zmírnila přirozená kyselost. Výsledek: Jedinečný požitek z plného espressa s dokonalým aroma a jemným krémem. Znamenité druhy kávy Zrna jemné jihoamerické arabiky a osvěžující indické robusty Parchment tvoří základ dokonalého zážitku z espressa Piacetto. ESPRESSO SUPERIORE Jemně aromatické espresso s vybraným aroma a oříškově hnědým krémem. Art. č.: 90733, OB: 6 x 1000 g ESPRESSO Typicky silné espresso s plnou silnou chutí a tmavým krémem. Art. č.: 90731, OB: 6 x 1000 g Udržitelné pěstování kávy Ve spolupráci s Rainforest Alliance podporujeme udržitelné zlepšování životních podmínek člověka a přírody v zemích původu naší kávy. Nejvyšší požitek z kávy espresso, kterou schválil italský barista champion a coffee sommelier Graziano Chessa a která vyhovuje potřebám a požadavkům moderní gastronomie.

4 ConSUmo Servis Stylový servis vytvořený italským výrobcem porcelánu s typickými vlastnostmi pro podávání perfektního espressa. Šálky jsou tlustostěnné a mají speciální tvar pro ideální Espresso créma. PIACETTO ESPRESSO ŠáLEk A PODŠáLEk Objem 70 ml Č. art Šálek Č. art Podšálek PIACETTO CAPPUCCINO ŠáLEk A PODŠáLEk Objem 170 ml Č. art Šálek Č. art Podšálek PIACETTO CAFFÈ LATTE ŠáLEk A PODŠáLEk Objem 230 ml Č. art Šálek Č. art Podšálek PIACETTO LATTE MACCHIATO SkLENICE Objem 270 ml Výška 14,5 cm Č. art PIACETTO LATTE MACCHIATO SkLENICE Objem 180 ml Výška 12,5 cm Č. art

5 FReQUenZA SLUNEČNÍk 3 x 3 m Vysoce kvalitní slunečník s kovovým podstavcem, kladkovým mechanismem a západkou pro automatické zablokování. Plášť je vyroben z nepromokavého polyesteru s dvojitými švy. Č. art (na speciální objednávku) TABULE Popisovací tabule včetně nosných držáků pro samostatné stání nebo zavěšení. Č. art DIN A1 Č. art DIN A0 NáLEPkY NA OkNO Formát: 30 x 30 cm, Čitelné z obou stran. OB: 2 kusy Č. art SMALTOVANá TABULE Atraktivní nostalgická tabulka se čtyřmi předvrtanými otvory pro snadné uchycení. Formát: 40 x 40 cm. Č. art SVĚTELNá EXTERIÉROVá REkLAMA Formát: 80 x 80 cm. (na speciální objednávku)

6 VISITA MENU karta OB: 20 kusů Č. art BANNER Látkový banner prémiové kvality s kovovou lištou pro optimální připevnění. Formát: 60 x 230 cm. Espresso motiv Č. art Caffè latte motiv Č. art POSTER Náladové espresso obrázky a scény z italské kavárny navozující příjemnou atmosféru. Formát: DIN A1. OB: 3 kusy Č. art ATTenZIone DáMSkÉ TRIČkO, ČERNÉ Tvarovaný střih s použitím strečového materiálu a aplikací motivu espressa na zádech. Č. art S Č. art M Č. art L PáNSkÉ TRIČkO, ČERNÉ Módní polo tričko vysoké kvality s aplikací latte macchiatto na zádech. Č. art L Č. art XL Č. art XXL ZáSTĚRY S voděodolným teflonovým povrchem, který je zároveň velmi odolný vůči špíně. Č. art

7 DoplŇkY Zaveďte vaše hosty na malý okamžik do Itálie. Piacetto Espresso a dokonalé doplňky poskytnou autentické italské potěšení. Stylové doplňky svou komplexností podtrhnou schopnosti vašeho baristy a vytvoří pravou italskou eleganci a radost ze života. ConSUmo PANNA PER CAFFÈ smetana do kávy komplexní ŘeŠení JAko ZÁRUkA ÚSpĚCHU! OB: 240 x 7,5 g Č. art kromě espressa originální italské kvality jsou v nabídce piacetto espresso také profesionální kávovary. Díky exkluzivním doplňkům a podpoře prodeje pomáhá piacetto espresso posílit vaši přidanou hodnotu. ZUCCHERO Pro neutrální oslazení. ZUCCHERO DI CANNA Zvýrazní aroma a podtrhne plnost espresa. Bílý cukr Č. art profesionální systémy kávovarů Individuální uplatnění v různých oblastech použití Hnědý cukr Č. art Doplňky piacetto espresso prvotřídní italské doplňky pro stylový požitek z kávy espresso překvapte SVÉ HoSTY VelkÝm požitkem Z malého okamžiku. prožijte vášeň a fascinaci z espressa piacetto. naplněná láskou k italské kávě espresso jemně pražená v duchu dávné tradice. Stimulující podpora prodeje Účinná podpora a propagační materiál MANDORLE RICOPERTE DI CACAO OB: 400 kusů Č. art Mandle v kakau. Pro velk Teď nov ě:. MOMENTO UN PICCOLO mžiků. DE GIOIA DI ých oka PER LA GRANou radost z mal POTĚŠENÍ PRO MILOVNÍKY KÁVY S každým Piacetto Espresso si vychutnáváte ryzí radost ze života jako v Itálii! Espresso, cappuccino nebo latte macchiato s každou chvilkou požitku jste blíž k dalšímu potěšení: 1 šálek Piacetto zdarma! BENVENUTO M E Z I P Ř ÁT E L I Zapomeňte na všední den. Vychutnejte si okamžik čisté radosti ze života. Odhalte temperament a plnost chuti v kávě Piacetto Espresso! TO-GO kelímky Ve třech velikostech pro různé druhy kávy. OB: 1,000 kusů 200 ml Č. art Č. art ALSKÝ ICKÝ IT POŽITE K zd ar Nové Piacetto Espresso. Prego! 300 ml Č. art Č. art ml Č. art Č. art AUTENT ma Bližší informace: , Reklamní kampaně kampaň věrnostní karty kelímky Coffee-to-go Tchibo Coffee Service profesionální dodavatel kávy na trh spotřeby mimo domov Garant produktů nejvyšší kvality s nejpřísnějším zajišťováním kvality partner garantující spolehlivé dodávky a bezproblémovou podporu Tchibo Coffee Service Czech Republic, spol. s r.o. V Holešovičkách 1450/18, Praha 8 tel.: fax:

8 DoplŇkY Zaveďte vaše hosty na malý okamžik do Itálie. Piacetto Espresso a dokonalé doplňky poskytnou autentické italské potěšení. Stylové doplňky svou komplexností podtrhnou schopnosti vašeho baristy a vytvoří pravou italskou eleganci a radost ze života. ConSUmo PANNA PER CAFFÈ smetana do kávy komplexní ŘeŠení JAko ZÁRUkA ÚSpĚCHU! OB: 240 x 7,5 g Č. art kromě espressa originální italské kvality jsou v nabídce piacetto espresso také profesionální kávovary. Díky exkluzivním doplňkům a podpoře prodeje pomáhá piacetto espresso posílit vaši přidanou hodnotu. ZUCCHERO Pro neutrální oslazení. ZUCCHERO DI CANNA Zvýrazní aroma a podtrhne plnost espresa. Bílý cukr Č. art profesionální systémy kávovarů Individuální uplatnění v různých oblastech použití Hnědý cukr Č. art Doplňky piacetto espresso prvotřídní italské doplňky pro stylový požitek z kávy espresso překvapte SVÉ HoSTY VelkÝm požitkem Z malého okamžiku. prožijte vášeň a fascinaci z espressa piacetto. naplněná láskou k italské kávě espresso jemně pražená v duchu dávné tradice. Stimulující podpora prodeje Účinná podpora a propagační materiál MANDORLE RICOPERTE DI CACAO OB: 400 kusů Č. art Mandle v kakau. Pro velk Teď nov ě:. MOMENTO UN PICCOLO mžiků. DE GIOIA DI ých oka PER LA GRANou radost z mal POTĚŠENÍ PRO MILOVNÍKY KÁVY S každým Piacetto Espresso si vychutnáváte ryzí radost ze života jako v Itálii! Espresso, cappuccino nebo latte macchiato s každou chvilkou požitku jste blíž k dalšímu potěšení: 1 šálek Piacetto zdarma! BENVENUTO M E Z I P Ř ÁT E L I Zapomeňte na všední den. Vychutnejte si okamžik čisté radosti ze života. Odhalte temperament a plnost chuti v kávě Piacetto Espresso! TO-GO kelímky Ve třech velikostech pro různé druhy kávy. OB: 1,000 kusů 200 ml Č. art Č. art ALSKÝ ICKÝ IT POŽITE K zd ar Nové Piacetto Espresso. Prego! 300 ml Č. art Č. art ml Č. art Č. art AUTENT ma Bližší informace: , Reklamní kampaně kampaň věrnostní karty kelímky Coffee-to-go Tchibo Coffee Service profesionální dodavatel kávy na trh spotřeby mimo domov Garant produktů nejvyšší kvality s nejpřísnějším zajišťováním kvality partner garantující spolehlivé dodávky a bezproblémovou podporu Tchibo Coffee Service Czech Republic, spol. s r.o. V Holešovičkách 1450/18, Praha 8 tel.: fax:

9 DoplŇkY Zaveďte vaše hosty na malý okamžik do Itálie. Piacetto Espresso a dokonalé doplňky poskytnou autentické italské potěšení. Stylové doplňky svou komplexností podtrhnou schopnosti vašeho baristy a vytvoří pravou italskou eleganci a radost ze života. ConSUmo PANNA PER CAFFÈ smetana do kávy komplexní ŘeŠení JAko ZÁRUkA ÚSpĚCHU! OB: 240 x 7,5 g Č. art kromě espressa originální italské kvality jsou v nabídce piacetto espresso také profesionální kávovary. Díky exkluzivním doplňkům a podpoře prodeje pomáhá piacetto espresso posílit vaši přidanou hodnotu. ZUCCHERO Pro neutrální oslazení. ZUCCHERO DI CANNA Zvýrazní aroma a podtrhne plnost espresa. Bílý cukr Č. art profesionální systémy kávovarů Individuální uplatnění v různých oblastech použití Hnědý cukr Č. art Doplňky piacetto espresso prvotřídní italské doplňky pro stylový požitek z kávy espresso překvapte SVÉ HoSTY VelkÝm požitkem Z malého okamžiku. prožijte vášeň a fascinaci z espressa piacetto. naplněná láskou k italské kávě espresso jemně pražená v duchu dávné tradice. Stimulující podpora prodeje Účinná podpora a propagační materiál MANDORLE RICOPERTE DI CACAO OB: 400 kusů Č. art Mandle v kakau. Pro velk Teď nov ě:. MOMENTO UN PICCOLO mžiků. DE GIOIA DI ých oka PER LA GRANou radost z mal POTĚŠENÍ PRO MILOVNÍKY KÁVY S každým Piacetto Espresso si vychutnáváte ryzí radost ze života jako v Itálii! Espresso, cappuccino nebo latte macchiato s každou chvilkou požitku jste blíž k dalšímu potěšení: 1 šálek Piacetto zdarma! BENVENUTO M E Z I P Ř ÁT E L I Zapomeňte na všední den. Vychutnejte si okamžik čisté radosti ze života. Odhalte temperament a plnost chuti v kávě Piacetto Espresso! TO-GO kelímky Ve třech velikostech pro různé druhy kávy. OB: 1,000 kusů 200 ml Č. art Č. art ALSKÝ ICKÝ IT POŽITE K zd ar Nové Piacetto Espresso. Prego! 300 ml Č. art Č. art ml Č. art Č. art AUTENT ma Bližší informace: , Reklamní kampaně kampaň věrnostní karty kelímky Coffee-to-go Tchibo Coffee Service profesionální dodavatel kávy na trh spotřeby mimo domov Garant produktů nejvyšší kvality s nejpřísnějším zajišťováním kvality partner garantující spolehlivé dodávky a bezproblémovou podporu Tchibo Coffee Service Czech Republic, spol. s r.o. V Holešovičkách 1450/18, Praha 8 tel.: fax:

AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO

AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO Tostatura Lenta AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO PER LA GRAndE GIOIA DI UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků. PROFITUJTE S NAŠÍM UCELENÝM KONCEPTEM ESPRESSO! AUTENTICKÝ ITALSKÝ POŽITEK Z

Více

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků.

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků. Per la grande gioia di un piccolo momento Pro velkou radost z malých okamžiků. Pro velkou radost z malých okamžiků Tchibo: kvalita, na kterou se můžete spolehnout Piacetto Espresso spojuje staletí italské

Více

What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us.

What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us. Davidoff Café What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us. Radost z okamžiku, cit pro nejvyšší kvalitu a smysl pro krásu: to všechno tvoří identitu značky

Více

Požitek z kávy. pro Vás! & profi t. pro Vaše hosty

Požitek z kávy. pro Vás! & profi t. pro Vaše hosty Tchibo Požitek z kávy & profi t pro Vaše hosty pro Vás! Vyberte si Jedinečné kávové kompozice Tchibo Coffee Service vám nabízí velmi rozmanitou nabídku kávy od trendových kávových specialit, až po aromatickou

Více

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Fairtrade Požitek s budoucností Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Tchibo prebírá zodpovednost! Fairtrade víc než jen trend Tchibo dodává nejkvalitnější produkty,

Více

GRAN DELUXE CREME CLASSIC

GRAN DELUXE CREME CLASSIC MÄDER Mäder káva pražená podle tradičního bubnového způsobu, ve Švýcarsku je již 30 let na trhu. Jsou zpracovávaná výhradně kávová zrna původem z nejlepších pěstitelských oblastí světa. V nabídce najdete

Více

300% POŽITEK. 100% Tchibo Arabica. 100% Bio. 100% Fairtrade.

300% POŽITEK. 100% Tchibo Arabica. 100% Bio. 100% Fairtrade. 300% POŽITEK. 100% Tchibo Arabica. 100% Bio. 100% Fairtrade. Ukažte svou odpovědnost. 100% Tchibo Arabica. 100% Bio. 100% Fairtrade. Užívat si, nebo se chovat zodpovědně? Vyznavači kávy chtějí obojí. A

Více

POD (Kč) 652,00 9,60 755,60 9,60 565,20 8,70 826,10 9,60 739,10 9,60 1304,30 13,00 826,10 10,40. 150 ks POD - 52,50 1608,70 26,10. 150 ks POD - 10,40

POD (Kč) 652,00 9,60 755,60 9,60 565,20 8,70 826,10 9,60 739,10 9,60 1304,30 13,00 826,10 10,40. 150 ks POD - 52,50 1608,70 26,10. 150 ks POD - 10,40 KÁVA DRUH KÁVY kg zrno (Kč) POD (Kč) LUCAFFÉ ESPRESSO BAR 00% Arabica (70% Jižní Amerika + % Cherry Arabica) 2 kg zrno/ ks POD 52,00 9,0 LUCAFFÉ PICCOLO & DOLCE 90% Arabica + 0% Robusta 2 kg zrno/ ks POD

Více

Proč zvolit automatický kávovar JURA?

Proč zvolit automatický kávovar JURA? Kultovní kávovary Proč zvolit automatický kávovar JURA? Proč se rozhodnout pro kávovou specialitu z kávovaru JURA: Filozofi e Od zrnka k šálku odpovídá vaší chuti. Čerstvě pomletá káva na pouhý stisk tlačítka.

Více

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období.

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. NESCAFÉ Alegria kávovar A510 malý ale šikovný Pět skvělých kávových nápojů od intenzivního

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Swiss Quality CafeRomatica 855 Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím tlačítka:

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK KAVÁRNA HERNA HLÍDÁNÍ DĚTÍ OSLAVY... Originální rodinné centrum pro Vás a Vaše děti JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK www.domecekurondelu.cz Nejsme baristé, ale máme pro Vás připraveno hned několik druhů kávy

Více

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1 TASSIMO je revoluční systém pro přípravu teplých nápojů, s nímž dostanete přesně to, co si přejete, a to okamžitě. Latte macchiato, cappuccino, káva, čaj nebo horká čokoláda stačí si jen vybrat z našeho

Více

Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté!

Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté! léto 2014 Vítejte v kavárně Malý mnich, milí hosté! Právě sedíte v domě, jehož hlavní část byla postavena v druhé pol. 19. století. Objekt se nalézá v památkově chráněné zóně a čelní zdobená fasáda je

Více

Káva, kávovary a Nespresso Club jsou základní pilíře důmyslného systému, díky kterému si můžete v pohodlí domova vychutnávat dokonalé espresso, šálek

Káva, kávovary a Nespresso Club jsou základní pilíře důmyslného systému, díky kterému si můžete v pohodlí domova vychutnávat dokonalé espresso, šálek Káva, kávovary a Club jsou základní pilíře důmyslného systému, díky kterému si můžete v pohodlí domova vychutnávat dokonalé espresso, šálek za šálkem. Broch Take Out CZE-IN 148x148.indd 3 27/08/13 10:53

Více

KÁVA A ČAJ KÁVA, ČAJE, LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE, CUKR, MED, CITRONKY, MLÉKO KÁVA A ČAJ

KÁVA A ČAJ KÁVA, ČAJE, LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE, CUKR, MED, CITRONKY, MLÉKO KÁVA A ČAJ Káva i čaj jsou nápoje pro chvíle pohody, ale i pro doplnění energie a pro zahřátí. Abyste mohli svým zákazníkům nabídnout vhodný nápoj, najdete v této kategorii širokou nabídku kávy, čajů a doplňkového

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016 Swiss Quality VŠE JEDINÝM STISKEM Pojďte klidně trochu blíž! Pak se rozvine celá krása a dovednost nových modelů 800 NIVONA. Již samotná příprava kávy je pro

Více

cremesso Káva nastupující generace.

cremesso Káva nastupující generace. cremesso Káva nastupující generace. cremesso, unikátní kapslový systém ze Švýcarska, kávovar s profesionálními parametry určený pro domácnosti či kanceláře. ákazníci v mnoha zemích cremesso s oblibou používají

Více

Ó Á Ň Í Ž Č Í Ž ň Ž Ž ú Ž Ž Á Ž Í ú ú ú Í Í ť ť ď Í Í ú Í ď Ž Ř Í ň ď Č Í Č Č ď ď Ž Č ď Ž Ž ď Í Ž ú ď Ó ď ú Í Í ď ď ď ď ň Žď ú ú ť ď ď ď Ž Ž Á ď Ž Í Ž Ž Ž ď Ž Č Ž Ž ú Ž Í ú ň Ž ú ď ň ď Č Č ď ú Č ť Ó Í

Více

Tak trochu jiná káva. Vylepšete si ji kořením! Středa, 15 Duben 2015 11:19 - Aktualizováno Pátek, 17 Duben 2015 10:14

Tak trochu jiná káva. Vylepšete si ji kořením! Středa, 15 Duben 2015 11:19 - Aktualizováno Pátek, 17 Duben 2015 10:14 Pití kávy je rituálem, bez kterého si spousta lidí nedokáže svůj den představit. Je symbolem ranního probouzení, udržování energie během dne a relaxace ve volném čase. Konzumace kávy, objevování nových

Více

Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů.

Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů. Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů. NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio Automatický kapslový kávovar Krups NESCAFÉ Dolce Gusto

Více

Nejkrásnější místo na spaní!

Nejkrásnější místo na spaní! www.tchibo.cz V týdnu od 4. 5. 2015 FL/VD/CZ 19/15 Nejkrásnější místo na spaní! Objevte jedinečný svět Tchibo cubedekl_tc-viceprovas(cz)_450x450.indd 1 26.7.12 20:11 Tchibo představuje každý týden novinky.

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. Espresso malé, velké 26,-

Více

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 řada Kenon Coffee Crema Moka Kávová směs s dobrým podílem Arabiky, silná chuť, pevná

Více

Káva. Káva a čaj. E-shop: www.peal.cz 177

Káva. Káva a čaj. E-shop: www.peal.cz 177 Káva Káva je charakteristická svou silnou vůní a černou barvou. Obsahuje mimo jiné alkaloid kofein, který povzbuzuje srdeční činnost a pro jeho povzbuzující účinky se káva pije především. Nejčastěji se

Více

OFFICE SYSTEM. NABÍDKA ve spolupráci s agenturou

OFFICE SYSTEM. NABÍDKA ve spolupráci s agenturou OFFICE SYSTEM NABÍDKA ve spolupráci s agenturou Společnost s dlouholetou a velmi prestižní historií byla založena v roce 1882. Začínala jako malý potravinový obchod v Chieri, malém městečku na úpatí pohoří

Více

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Elektronický parní systém a horký vzduch Pára je vytvářena mimo troubu ve vnějším parním enerátoru. To zajišťuje správnou atmosféru uvnitř trouby během

Více

Wiener VERFÜHRUNG. Vídeňské pokušení

Wiener VERFÜHRUNG. Vídeňské pokušení d.signwerk.com 05177 / 07.2007 Objevte rozdíl: Sonnentor ručí za lahodnou chuť, čerstvost, nejlepší kvalitu, pečlivé zpracování a přirozeně za vysoce kvalitní a hodnotné výrobky. Wiener VERFÜHRUNG Sonnentor

Více

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY Profil aktualizovaného znění: Titul původního předpisu: Vyhláška kterou se stanoví požadavky pro přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem,

Více

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny.

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny. vzniká v roce 1990. V této době se ještě nedá hovořit o cukrárně takové jakou je dnes. Z počátku celé podnikání záviselo na výrobě a rozvozu vaniček a následné malé výrobně na zahrádce rodinného domu.

Více

9 312 000 Bruschetta rajčata, olivy, oregáno, 70 g 22 Kč. 9 312 010 Bruschetta houby a krémová omáčka, 70 g 22 Kč

9 312 000 Bruschetta rajčata, olivy, oregáno, 70 g 22 Kč. 9 312 010 Bruschetta houby a krémová omáčka, 70 g 22 Kč KÓD NÁZEV TYP CENA 9 612 912 Ryzlink Rýnský pozdní sběr, 0,75 l 189 Kč 9 611 212 Chardonnay pozdní sběr, 0,75 l 189 Kč 9 611 111 Svatovavřinecké pozdní sběr, 0,75 l 189 Kč 9 612 911 Ryzlink vlašský pozdní

Více

B2B B2B. Dek. OBJEDNÁVKY do 13 hod na tel.: nebo na

B2B B2B. Dek. OBJEDNÁVKY do 13 hod na tel.: nebo na Intenso - je zážitek, ve kterém se prolínají všechny chutě typické italské kávy. Výjimečnost a kouzlo kávy Intenso začíná důkladným výběrem kávových zrn přes pečlivé pražení až ke konečnému potěšení z

Více

NÁPOJE Z KÁVY. Turecká káva

NÁPOJE Z KÁVY. Turecká káva NÁPOJE Z KÁVY Turecká káva Turecká káva je termín, který označuje silnou kávu, jejíž způsob přípravy pochází z Blízkého východu. Na přípravu této kávy je potřeba džezva, což je speciální konvice kónického

Více

KÁVA A ČAJ. KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO

KÁVA A ČAJ.   KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO Pestrá kombinace různých produktů. Vybírat můžete kávu instantní, zrnkovou, moderní kapsle, kávu ledovou i bezkofeinovou. Nabídka čajů zahrnuje jak sypané, tak čaje sáčkové, různé příchutě a varianty.

Více

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280 Tchibo Espresso Milano Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5A856 Tchibo Espresso Sicilia Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5D856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5C856 African

Více

ť Ť Ť Ť Š Á ň É ť Š ň ÍÍ ň ť ň Ť Ť Ť Í Í Ó Ť Ť Í ň ň Ť Ť Ť Í ň ť Ť ň ň ň Ť ň ň ň Ť ň Í ř Ť ť ň Ť Ž ň Ť Ó Ť ť ň ň ř Í Í Ť ň Ť ň Í ř Ť Í ň ň ň ň ť Ť ť ť ň ť ť ň Ť ť Í Ť Í Í ň Í Í ň Ý Ě ň Ť Í Ť ň É Ť Í Í

Více

Exkluzivní distribuce. platná od září 2012

Exkluzivní distribuce. platná od září 2012 Exkluzivní distribuce platná od září 2012 Profil značky Italský životní styl Značka De Longhi je světovým vyslancem italské schopnosti spojovat technologii, styl, kvalitu a inovaci a současně podporovat

Více

Baristický ruční napěňovač mléka

Baristický ruční napěňovač mléka Baristický ruční napěňovač mléka cs Návod k použití a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VIIJSMIT 2017-03 Vážení zákazníci, s Vaším novým baristickým napěňovačem mléka rychle a snadno napěníte

Více

Napěňovač mléka. Návod k použití a recepty. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Napěňovač mléka. Návod k použití a recepty. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Napěňovač mléka Návod k použití a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Vážení zákazníci, s Vaším novým napěňovačem mléka rychle a jednoduše napěníte studené nebo teplé mléko pro Vaše cappuccino,

Více

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 Lahodné espreso přímo do vašeho šálku Kávovar KRUPS Essential vám umožní vychutnat si tu pravou podstatu espresa. S tímto plně

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK ***** KAVÁRNA ***** HERNA ***** OSLAVY ***** OriginÁlní rodinné centrum pro VÁs A VAše děti JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK www.domecekurondelu.cz Lavazza Nejsme baristé, ale máme pro Vás připraveno hned několik

Více

Nabídka zboží platná od do

Nabídka zboží platná od do Nabídka zboží platná od 1. 6. do. 6. 2017 nebo do vyprodání zásob. SPORTOVNÍ TRIKO S NETOPÝŘÍMI RUKÁVY Pohodlný střih. Tříčtvrteční rukávy. Díky vláknu DryActive Plus je prodyšné a dobře odvádí vlhkost.

Více

Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY 237 REDFOX 600 Barové zařízení Kávovary Barové zařízení 238 Kávovary 241 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Vysvětlivky Kávovary Distribuce Mytí Chlazení Šokery

Více

Vše na dovolenou. tchibo.cz. Plážová móda a doplňky: Tento týden navíc: V týdnu od 20. 6. 2016. Nábytek a doplňky: Bydlení v severském stylu

Vše na dovolenou. tchibo.cz. Plážová móda a doplňky: Tento týden navíc: V týdnu od 20. 6. 2016. Nábytek a doplňky: Bydlení v severském stylu tchibo.cz V týdnu od 20. 6. 2016 Plážová móda a doplňky: Vše na dovolenou FL/VD/CZ 25/16 Tento týden navíc: Nábytek a doplňky: Bydlení v severském stylu Kolekce je dostupná od 21. 6. pouze na www.tchibo.cz

Více

café

café www.cafemarket.cafe café e.s.e. pod E.S.E. POD (Chalda) = easy serving espresso nejjednodušší príprava Espressa, která existuje na trhu. Díky balení P.O.D/Chalda se celý proces výrazne usnadní. V každém

Více

café-bar CAFÉ ESCLUSIVO

café-bar CAFÉ ESCLUSIVO CAFÉ ESCLUSIVO 100% AR ABICA CAFÉ ESCLUSIVO BRASIL SANTOS Díky sametové chuti s jemným nádechem čokolády je ideální ranní kávou COLOMBIA MEDELIN SUPREMO Pro svou sladkou karamelovou chuť je vhodná k potěšení

Více

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém Lavazza vending systém Od roku 2011 se společnost LUMO PLUS stala partnerem společnosti Lavazza v oblasti vendingového systému Lavazza Blue Prvotřídní italskou kávu Lavazza

Více

Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod

Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod Oblíbená káva Gaetano Denně čerstvě pražená Vyhledávaná pochoutka všech znalců a milovníků dobré kávy Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod Prémiová čokoláda Cioconat Oblíbená čokoláda Nevšední gurmánský

Více

K a t a l o g v ý ro b k ů

K a t a l o g v ý ro b k ů Katalog výrobků Úvod Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: KS, Pribina, Sedlčanský, Pribináček, Lučina,

Více

Nově: denní provoz 13-19 hodin. Nealkoholické nápoje Soft drinks

Nově: denní provoz 13-19 hodin. Nealkoholické nápoje Soft drinks Nově: denní provoz 13-19 hodin Nealkoholické nápoje Soft drinks Osvěžující letní domácí limonády Daily homemade lemonades Domácí citronáda Domácí citronáda Domácí oranžáda Pomerančový fresh, soda Homemade

Více

Slaďte zdravě bez cukru!

Slaďte zdravě bez cukru! NOVINKY NOVINKY Slaďte zdravě bez cukru! www.natusweet.cz Natusweet to nejlepší ze Stevie Vážení zákazníci, Máte před sebou informační brožuru s kompletní nabídkou špičkových sladidel a výrobků přírodního

Více

KÁVA A ČAJ. KÁVA A ČAJ KÁVY ČAJE LEDOVÉ KÁVY INSTANTNÍ NÁPOJE PŘÍSADY K PŘÍPRAVĚ KÁVY A ČAJE

KÁVA A ČAJ.   KÁVA A ČAJ KÁVY ČAJE LEDOVÉ KÁVY INSTANTNÍ NÁPOJE PŘÍSADY K PŘÍPRAVĚ KÁVY A ČAJE Pestrá kombinace různých produktů. Vybírat můžete kávu instantní, zrnkovou, moderní kapsle, kávu ledovou i bezkofeinovou. Nabídka čajů zahrnuje jak sypané, tak čaje sáčkové, různé příchutě a varianty.

Více

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips.

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips. KÁVA La Boheme Mexico Santa Teresa Delikátní krémové espresso z mexické oblasti Chiapas. V šálku vás překvapí silná kakaová chuť s oříškovým aroma a příjemná karamelová dochuť. Plné, hutné a vyvážené espresso.

Více

PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU EA9000. Unikátní přístroj na přípravu cappuccina jedním dotykem s automatickým čištěním parní trysky

PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU EA9000. Unikátní přístroj na přípravu cappuccina jedním dotykem s automatickým čištěním parní trysky PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU EA9000 Unikátní přístroj na přípravu cappuccina jedním dotykem s automatickým čištěním parní trysky Přání: Chci, aby můj přístroj v sobě skrýval možnosti opravdové kavárny, nejen přípravu

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Espresso 39,- Dvojité espresso 72,- Espresso Macchiato 45,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 39,- Cappuccino 48,- Silné espresso s

Více

FILICORI ZECCHINI SINCE 1919 COFFEE, TEA AND COCOA. an authentic Italian classic

FILICORI ZECCHINI SINCE 1919 COFFEE, TEA AND COCOA. an authentic Italian classic SINCE 1919 COFFEE, TEA AND COCOA FILICORI ZECCHINI FZ Brochure 2010.indd 1 11/06/12 10.47 KAVÉ DECAFFEINATO Zrnková kávová směs, s velmi dobrým poměrem kvality a ceny, umožňuje vaření dobrého italského

Více

š š ú Ú ť š Ú ú Ž š Ú š š ú Ž Í ň Ž Ž Ž Ž ú Í Ž Í Í Ú Ú Ú Ž ú ú Ú Ú š ž š Ý ž ú ú ú Ů ú ú Ú Ú ú ú ň ú ž Ú ú Ú ú Ž ú ž š š Ý Ž ú ú Ú ž Á š ú Ý š š ž ň š š Š ž šť ž Ž šť ž š š É Ž ž š ú ú ú ú ú ú ú ú ž ú

Více

ě ě ě ě ě Ý ú ě ě Í ě ě ě ě ě š ů Ý ú ě ě ě ě Í ž š ú ú ó ě ď Č ě ě ě š š Č ě ě ě ě Č ě ě ě Ú Č ě úň ž ě Č ě ě ě ě Í ě ě ě ě Ý ú ě ě ž š ú ú ó ě Č ě ě ě š šť Č ě ě ě ě ě Ť ě ě ě ě š Š ě Ý ú ě ě ě ě ě Í

Více

Ležérní klasika. tchibo.cz. Holčičí víkend. Móda pro muže: Tento týden navíc: V týdnu od 2. 5. 2016. Móda, brunch a šminky: FL/VD/CZ 18/16

Ležérní klasika. tchibo.cz. Holčičí víkend. Móda pro muže: Tento týden navíc: V týdnu od 2. 5. 2016. Móda, brunch a šminky: FL/VD/CZ 18/16 tchibo.cz V týdnu od 2. 5. 2016 Móda pro muže: Ležérní klasika FL/VD/CZ 18/16 Tento týden navíc: Móda, brunch a šminky: Holčičí víkend Kolekce je dostupná od 3. 5. pouze na www.tchibo.cz cubedekl_tc-viceprovas(cz)_450x450.indd

Více

ř ť ř é ř Š ř š ř ř Č ú Č Č ř ř ó ř é ř ř ř Č Č ú ř Ř Ě ř ť ó ť ř š ť š é ú é š š ř ř é ÁŘ ů š é é š š ů é š é é é š ř ř ů ú é é é ř ř ů é ó é ť é ň é é ú š é é Ý ř ť ř é é ů Ř š ř é é ř ú ř š ř ó é ú

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. 1. Espresso malé, velké 32,-

Více

Klubové předměty DDCCR

Klubové předměty DDCCR Klubové předměty DDCCR - doručení možné poštou (poštovné a balné 150Kč) nebo osobně po předchozí domluvě na akcích DDCCR - platba předem na účet DDCCR, VS: 7 - termín dodání je cca. 2-3 týdny - objednávky

Více

Ozubené řemenice T 2.5 Rozteč 2.5 mm DIN 7721

Ozubené řemenice T 2.5 Rozteč 2.5 mm DIN 7721 Ozubené řemenice T 2.5 Rozteč 2.5 mm DIN 7721 Hliník Pro šířku řemene 6 mm Provedení 1F Provedení 2F Provedení 2 Počet Prove- Výpočto- přes Předvrta- Značení zubů dení vý bočnice ný otvor Obj. číslo z

Více

Maturitní práce témata pro obor vzdělání Společné stravování Školní rok 2010-2011

Maturitní práce témata pro obor vzdělání Společné stravování Školní rok 2010-2011 Maturitní práce témata pro obor vzdělání Společné stravování Školní rok 2010-2011 Téma č. 1 Přílohy zdravě a moderně Obsahem práce bude rozdělení a charakteristika příloh k hlavním pokrmům. Pozornost bude

Více

KÁVA A ČAJ KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO

KÁVA A ČAJ KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO Pestrá kombinace různých produktů. Vybírat můžete kávu instantní, zrnkovou, moderní kapsle, kávu ledovou i bezkofeinovou. Nabídka čajů zahrnuje jak sypané, tak čaje sáčkové, různé příchutě a varianty.

Více

tel:

tel: WWW.FIRST-LINE.CZ obchod@first-line.cz, tel: 770 608 351 To nejlepší pro Vás... Zrnková a instantní káva Káva Barcelona S nádechem květin a kakaa ( Speciální plantáž ) REF. 0438 Směs s vynikajícím tělem,

Více

Tork hliníkové zásobníky. Volba nové generace

Tork hliníkové zásobníky. Volba nové generace Tork hliníkové zásobníky Volba nové generace Udělejte místo pro novou řadu zásobníků Nyní představujeme ještě rozšířenější řadu zásobníků pro toalety s potřebou exkluzivního vzhledu. Pro pohodlné a vysoce

Více

BILLA. a její partneři. Platnost od pondělí 8. 2. do neděle 6. 3. 2016 www.billa.cz

BILLA. a její partneři. Platnost od pondělí 8. 2. do neděle 6. 3. 2016 www.billa.cz BILLA a její partneři Platnost od pondělí 8. 2. do neděle 6. 3. 2016 www.billa.cz Trojský chléb 500 g dříve 29, 24 100 g = 4,98 Kč Chléb Darken 500 g dříve 32, 26 100 g = 5,38 Kč Alpský chléb 500 g dříve

Více

Kavárna Á mos. Složení kávy Segafredo je stejné ve všech zemích TIPICO E ORIGINALE.

Kavárna Á mos. Složení kávy Segafredo je stejné ve všech zemích TIPICO E ORIGINALE. Na složení směsi kávy je kladen velký důraz. Směs se skládá z kávových zrnek druhu Arabica a Robusta té nejvyšší kvality, která jsou pražena podle starého benátského receptu. Směs Segafredo byla vypracována

Více

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO.

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO. Skutečně dokonalá káva. S láskou pro kávu. Pravidlo první: Děláme kávu pro ambiciózní zákazníky. Nechte se ovládnout dokonalou harmonií výrazného aroma a lahodné chuti a poznejte tradici kávy Naber, kterou

Více

Kavárna Havel. Espresso silná malá káva 29,- Káva Lungo velká káva 29,- Káva Doppio dvojité silné espresso 49,- Espresso s mlékem 32,-

Kavárna Havel. Espresso silná malá káva 29,- Káva Lungo velká káva 29,- Káva Doppio dvojité silné espresso 49,- Espresso s mlékem 32,- Kavárna Havel Káva Espresso silná malá káva 29,- Káva Lungo velká káva 29,- Káva Doppio dvojité silné espresso 49,- Espresso s mlékem 32,- Espresso Macchiato malá káva s mléčnou pěnou 35,- Cappuccino 39,-

Více

Zveme Vás na vážně dobré kafe. Všechny druhy káv jsou pro Vás připraveny zitalské kávy TROMBETTA ROSSO BAR Složení : směs 40 % ARABICA, 60 % ROBUSTA

Zveme Vás na vážně dobré kafe. Všechny druhy káv jsou pro Vás připraveny zitalské kávy TROMBETTA ROSSO BAR Složení : směs 40 % ARABICA, 60 % ROBUSTA Zveme Vás na vážně dobré kafe Všechny druhy káv jsou pro Vás připraveny zitalské kávy TROMBETTA ROSSO BAR Složení : směs 40 % ARABICA, 60 % ROBUSTA Espresso Caffé Lungo (velké espresso) Caffé Amerikana

Více

OBCHOD - SLUŽBY - ASISTENCE

OBCHOD - SLUŽBY - ASISTENCE OBCHOD - SLUŽBY - ASISTENCE NAŠE OPERÁTORKY JSOU VÁM K DISPOZICI I O VÍKENDU PROSTŘEDNICTVÍM TELEFONNÍHO ZÁZNAMNÍKU velkoobchod ÚSTÍ NAD LABEM Hrbovická 445/54 Otevírací doba: po - pá 6.30-17.00 Telefonické

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Lungo, Espresso, Ristretto 45,- Dvojité espresso 78,- Espresso Macchiato 49,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 45,- Cappuccino 54,-

Více

M Vše naleznete také na VŠE PRO KANCELÁŘ

M Vše naleznete také na  VŠE PRO KANCELÁŘ obchod@extrashop.cz M +420 736 480 422 www.extrashop.cz Vše naleznete také na www.extrashop.cz VŠE PRO KANCELÁŘ 11 11.2 káva instantní, mletá 11.2 doplňky ke kávě,čaji 11.3 čaje, stolní vody OBČERSTVENÍ

Více

Jedinečný chuťový zážitek.

Jedinečný chuťový zážitek. Jedinečný chuťový zážitek. Technologie je důležitá. Ale co se opravdu počítá, je konečný výsledek. Všechny naše výzkumy a závazky Vám teď přinášíme. Ideální vzhled, aroma a intenzita. Pro dokonalý zážitek

Více

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Swiss Quality CafeRomatica 855 VÍTĚZ TESTU Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím

Více

ů ů Č ů ů Š ž ů žď ž ž ž žď ů ů ž ů ó Č Ý Š ú Ý Á Š ž ů ž ž ž ů Š ú Ž ů ú ž Ř ó ž ú ž ň ž Á Š ň ď ž ú Ý ť Č Ř ň Š Á Š ž Š Š ž ú Ý ť Ř žď Š ž Á ž Š ů ť ť ů ú Ý Č Ř Ň ť Á ž Š ú Ý ž ž ó ž Ř žď Ň ž ž ň Ť ó

Více

CARTRIDGE. instantní systém Obj. číslo Zboží Kč / náplň Počet porcí Váha (g) DPH. SORTIMENT ZBOŽÍ A SLUŽEB NÁPOJOVÉ AMBULANCE

CARTRIDGE. instantní systém Obj. číslo Zboží Kč / náplň Počet porcí Váha (g) DPH.  SORTIMENT ZBOŽÍ A SLUŽEB NÁPOJOVÉ AMBULANCE CARTRIDGE instantní systém Obj. číslo Zboží Kč / náplň Počet porcí Váha (g) DPH KÁVY JM1320 OPUS Káva Espresso 309,00 113 170 15% JM1550 OPUS Káva Gold Extra 450,00 127 190 15% JM1680 JEDE Káva Classico

Více

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ Pr Č TASSIMO? Všechny oblíbené značky a nápoje! Perfektní kvalita nápoje s inteligentním spařovacím systémem Ovládání jedním tlačítkem! Každý náp J, jak Má BýT Nápoje různých

Více

GASTRO FILTROVANÁ KÁVA

GASTRO FILTROVANÁ KÁVA GASTRO FILTROVANÁ KÁVA PROČ JE FILTROVANÁ KÁVA NOVÝ MODERNÍ TREND? Filtrovanou kávou oslovíte další skupinu lidí, kteří dávají přednost jemnější kávě než je espresso, jsou vyznavači českého turka nebo

Více

Historie espressa. to, když přijdete

Historie espressa. to, když přijdete Zajímavost Říká se, že nejstarší kavárnu v Evropě otevřeli v roce 1720 v italských Benátkách, přímo na náměstí svatého Marka. Jmenuje se Florian a můžete do ní zavítat na kávu i dnes. Káva Káva je úžasný

Více

Nápojový lístek. Káva

Nápojový lístek. Káva Nápojový lístek Káva ***Kávu rádi připravíme i bez kofeinu a bez laktózy*** Servírujeme jedinečnou italskou kávu Saquella, jejíž zrna jsou pečlivě vybírána na plantážích ostrova Jáva a Papua-Nová Guiena.

Více

PRODUKTOVÁ KNIHA. FM Group Distributorský průvodce

PRODUKTOVÁ KNIHA. FM Group Distributorský průvodce PRODUKTOVÁ KNIHA FM Group Distributorský průvodce září 2013 POTRAVINOVÉ PRODUKTY.... 3 PŘÍRODNÍ KÁVY.... 3 AURILE EXCELLENCE MLETÁ KÁVA.... 4 AURILE EXCELLENCE KÁVOVÁ ZRNA.... 5 AURILE ESPRESSO EXPERIENCE

Více

zima 2011 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY

zima 2011 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY zima 2011 Propagační předměty UNIVERZITY KARLOVY Charles University POINT Charles University POINT Celetná 14, Praha I Tel.: 224 491 842 point@cuni.cz http://point.cuni.cz http://www.facebook.com/ukpoint

Více

www.zmrzlinovepohary.cz

www.zmrzlinovepohary.cz www.zmrzlinovepohary.cz Verro-Glass Katalog 2011 Poháry na zmrzlinu Dětské poháry Školící filmy Fotografie dezertů Papírové misky O Firmě K získání veškerých informací, či k zamluvení zboží nás můžete

Více

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2. počet kusů

Odkaz na loga: Manuál JVS JMK http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?id=2650&typeid=2. počet kusů Příloha smlouvy 1.1. Kupující: Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Odbor kancelář ředitelky KrÚ JMK Odpovědná osoba kupujícího ve věcech technických: Lenka Nečasová tel.: + 420 541 658 851

Více

MENU KAVÁRNA MORAVAN

MENU KAVÁRNA MORAVAN MENU KAVÁRNA MORAVAN Přejeme Vám dobrou chuť a těšíme se na Vaši příští návštěvu. Označení přítomnosti alergenů v pokrmu je vyznačeno v menu číslem označující alergen. Seznam alergenů je uveden v zadní

Více

IMPRESSA S9 One Touch. IMPRESSA Z7 One Touch. IMPRESSA J9 One Touch. IMPRESSA J9 TFT One Touch

IMPRESSA S9 One Touch. IMPRESSA Z7 One Touch. IMPRESSA J9 One Touch. IMPRESSA J9 TFT One Touch Kultovní kávovary IMPRESSA Z7 One Touch IMPRESSA S9 One Touch Požitek na nejvyšší úrovni Robustní a spolehlivý Tento špičkový model, který pod svým elegantním povrchem ukrývá nejnovější technologie, Vás

Více

Máme ideální výběr technologií

Máme ideální výběr technologií Kávovary Technologie Máme ideál výběr technologií Kávovary vhodné pro každý bar Nabídkou technologií značek předch výrobců garantujeme optimál přípravu kávy a specialit. Rádi vám poradíme a připravíme

Více

Ý Č Í Á Ř Í š ř ř ů ř š ř ž Á ř ž ř ž ř Č ř ř ů ř ř ů ů ú ř ž ř ž Í ř ž ž ř ř ú ž š ů ž ů ú ú ú ř š ú šť ň Š ň ř ř ů šš ř Č š š ř ř š ř ď ž šť ř ř š Ú Í Ú ř ř ď ď ř ř ů ř ó ř Í ž ř ž ř Ář ď ó ž š ď ň ž

Více

užívejte si všemi smysly

užívejte si všemi smysly užívejte si všemi smysly www.kaufland.cz/exquisit RECEPTY užívejte si všemi smysly VYZKOUŠEJTE 8 EXQUISITNÍCH RECEPTŮ PRO MIMOŘÁDNÉ KULINÁŘSKÉ CHVILKY 2. vydání užívejte si všemi smysly MUSTARD-DILL SAUCE

Více

charakterizujte vepřové maso vzhled, složení, vlastnosti uveďte jednotlivé části vepřového masa, u každé části vepřového masa napište vhodné tepelné použití a příklady pokrmů sestavte restaurační menu

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

PLU/p.č. Název výrobku Váha Cena

PLU/p.č. Název výrobku Váha Cena 1. Žloutkový věneček s polevou 80 g 14 Kč 2. Žloutkový věneček s polevou 40 g 8 Kč 3. Žloutkový věneček s polevou 60 g 12 Kč 4. Žloutkový věneček s polevou 80 g 14 Kč 5. Žloutkový věneček s polevou 40

Více

ŠPIČKOVÉ KÁVOVARY. OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři

ŠPIČKOVÉ KÁVOVARY. OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři váš nápojový specialista OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři Špičkové kávovary na zrnkovou, mletou nebo instantní kávu Široký výběr kvalitních surovin. Vynikající

Více

náš pěstitel Karol Lesný Nabídkový list

náš pěstitel Karol Lesný Nabídkový list náš pěstitel Karol Lesný Nabídkový list náš pěstitel kávy Don José Maria Castro přezdívaný Chema KÁVA Single Origin Nicaragua 100% Arabica odrůdy Caturra Ristretto 45,- 45,- Dvojité espresso 55,- lungo

Více

Název veřejné zakázky: Grafické zpracování, výroba a tisk odborných dokumentů a propagačních předmětů, (VZ 1/2012)

Název veřejné zakázky: Grafické zpracování, výroba a tisk odborných dokumentů a propagačních předmětů, (VZ 1/2012) PŘÍLOHA č. 1: SPECIFIKACE ZAKÁZKY A JEJÍ ČLENĚNÍ NA DÍLČÍ VÝSTUPY 1. Informační systém areálu 1.1. Informační tabule Počet: 10 kusů Stojan: Materiál: dutý ocelový nosník (uzavřený profil, známý také pod

Více