Nechte se oslnit zářivými barvami Samsung GALAXY Tab S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nechte se oslnit zářivými barvami Samsung GALAXY Tab S"

Transkript

1 Nechte se oslnit zářivými barvami Samsung GALAXY Tab S Nový tablet GALAXY Tab S je vybavený nejvyspělejším mobilním displejem na trhu. K dostání bude ve velikosti 8,4 palce a 10,5 palce s nepřeberným množstvím prémiového obsahu. Praha 13. června 2014 Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., představuje GALAXY Tab S, dosud nejtenčí a nejlehčí tablet ve svém portfoliu. Tento tablet s displejem Super AMOLED kombinuje nejvyspělejší zobrazovací technologii s celou řadou prémiového obsahu pro bezkonkurenční zážitek. Nabízí také rozšířené funkce pro snadný multitasking. To vše je elegantně skryté ve stylovém a praktickém designu. Tablet se stává oblíbeným osobním přístrojem pro sledování multimediálního obsahu, takže kvalita zobrazení je jeho klíčovou vlastností. S uvedením GALAXY Tab S nastavuje Samsung pomyslnou laťku v rámci celého mobilního průmyslu ještě výš. Poskytuje spotřebitelům vizuální a zábavný zážitek, který vnáší barvy do života, uvedl JK Shin, prezident a generální ředitel IT a mobilní divize společnosti Samsung Electronics.

2 Barvy se rozzáří na nejlepším mobilním displeji na trhu Samsung GALAXY Tab S ztělesňuje budoucí vývoj v oblasti mobilní zobrazovací technologie. Jeho špičkový WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED displej poskytuje více než 90 % barevného pokrytí Adobe RGB, takže vyjadřuje více barev než kdykoli předtím. Současně má nadstandardní kontrastní poměr :1, který dodává hlubší a realističtější obraz díky ještě tmavší černé a zářivější bílé. Novinka je navíc vybavena zobrazovacími technologiemi společnosti Samsung, které jdou nad rámec specifikací hardwaru. Například Adaptive Display zajišťuje nejlepší vizuální zážitek kdekoliv a kdykoliv pomocí chytrého nastavení gama, sytosti a ostrosti na základě zobrazené aplikace, teploty barev okolního prostředí a okolního osvětlení. Přednastavené profesionální režimy AMOLED Kino a AMOLED Fotografie dále umožňují uživatelům ručně upravit nastavení zobrazení, čímž docílí světlých, dynamických výsledků jak pro video, tak pro fotografie. Uživatelé si mohou plně vychutnat obsah na GALAXY Tab S i za jasného slunečního světla. Díky pokročilé technologii pro venkovní užívání je obrazovka jasnější a přirozenější, takže umožňuje bezproblémové prohlížení obsahu. Jelikož technologie Super AMOLED nevyžaduje podsvícení, je spotřeba energie displeje Samsung GALAXY Tab S nižší než u srovnatelných LCD displejů. Současně vyniká snadno přenosným designem. Modely mají elegantní profil o rozměru 6,6 mm a váží pouhých 294 g (8,4 palce), resp. 465 g (10,5 palce)*. Díky delší výdrži baterie a režimu pro maximální úsporu energie si majitelé GALAXY Tab S užijí hodiny zábavy, aniž by se museli starat o dobíjení. * Hmotnost zařízení je měřena u GALAXY Tab S 8,4 palce a 10,5 palce ve verzi WiFi.

3 Prémiový obsah jako dárek Samsung GALAXY Tab S je určený pro zábavu i pro práci, a tak je dodávaný s rozmanitým obsahem: Kick je nová fotbalová aplikace, která slibuje revoluci ve způsobu, jakým evropští fanoušci přistupují k této krásné hře. Poskytuje podrobná a vizuálně atraktivní sportovní data v reálném čase, ve chvíli, kdy se zápasy hrají, a tak přináší jedinečný fotbalový zážitek. Uživatelé jsou informováni o všech novinkách a akcích, jakmile se stanou, takže mají kompletní zprávy před, během a po každém zápase. Evropští zákazníci si mohou také vychutnat optimalizované hry od předních vývojářů včetně hlavních titulů jako Fruit Ninja, Cristiano Ronaldo Footy a Doctor Who: Legacy v hodnotě více než 50 euro. Tyto hry byly vybrané proto, aby ještě více zdůraznily výjimečnost displeje Super AMOLED. GALAXY Gifts 1 : Samsung se spojil s více než 30 předními světovými i lokálními poskytovateli mobilního obsahu a služeb. Nabízí tak majitelům GALAXY Tab S jedinečné zážitky doma, v práci i na cestách prostřednictvím prémiového obsahu a služeb ze širokého spektra odvětví. Nabídku Galaxy Gifts zákazníci naleznou ve stejnojmenném widgetu anebo přímo jako kategorii v obchodě Samsung Apps. Wooky: v rámci této aplikace pro čtení elektronických knih a časopisů získají zákazníci půlroční předplatné elektronických verzí časopisů Esquire a Dolce Vita ve vysokém rozlišení. Ivio: online videopůjčovna, která bude na platformě Android dostupná exkluzivně pouze na přístrojích Samsung a pro majitele tabletů Tab S nabídne tříměsíční prémiový účet zdarma. Deník Sport, Deník Blesk: elektronické verze populárních deníků s ročním předplatným zdarma. Týdeník Reflex: elektronická verze společenského magazínu se šetiměsíčním předplatným zdarma. Díky partnerství společností Samsung a Marvel budou mít uživatelé GALAXY Tab S přístup k více než komiksů Marvel po dobu 3 měsíců ode dne přihlášení k neomezenému bezplatnému členství v aplikaci Marvel Unlimited.

4 Samsung také spolupracuje s Google Play online digitálním obchodem Google, který nabízí aplikace, hry, hudbu, filmy, knihy a časopisy. Společně přichystali pro uživatele GALAXY Tab S v České republice například celou řada elektronických knih a časopisů od předních vydavatelů přes widgety My Library; Stylové a praktické doplňky Také pro GALAXY Tab S bude Samsung nabízet výběr z několika módních a praktických doplňků. Polohovací pouzdro Book Cover se přizpůsobí třem různým úhlům pohledu, takže umožňuje zaujmout co nejpohodlnější pozici při sledování videa, čtení nebo psaní. Pro uživatele, kteří hledají stejnou ochranu zařízení jako v případě pouzdra Book Cover, ale chtějí štíhlejší provedení, nabízí Samsung pouzdro Simple, které tabletu perfektně padne a je především velmi lehké. Speciálně pro GALAXY Tab S je také navrženo nové, ergonomicky tvarované pouzdro s ultratenkou Bluetooth klávesnicí. Pro lepší ochranu je uchycená přezkou. Funkce, které umožňují dělat více věcí najednou Samsung GALAXY Tab S nabízí bezkonkurenční řadu vylepšených funkcí produktivity a zabezpečení, které poskytují uživatelům možnost vykonávat více věcí najednou snadno a bezpečně. Uživatelé mohou kdekoli doma volat a přijímat hovory ze svého telefonu přímo přes GALAXY Tab S bez ohledu na to, kde se jejich telefon s aktivovanou funkcí Přesměrování hovorů přes SideSync 3.0 přesně nachází. Tablet GALAXY Tab S umožňuje skutečný multitasking, takže lze surfovat na webu, sledovat videa, sdílet obsah a současně telefonovat, aniž by bylo nutné některou činnost ukončit. Prostřednictvím Quick Connect tablet rychle najde okolní zařízení a propojí se s ním, což je ideální pro snadné sdílení obsahu. Tyto funkce jsou k dispozici v obou verzích WiFi i LTE. Mezi další užitečné funkce patří režim Více uživatelů, který umožňuje vytvářet si vlastní osobní optimalizovaný profil, nebo také bezpečný a pohodlný přístup přes zabudovanou čtečku otisků prstů a speciálně navržený režim Kids s vlastní rozhraním a aplikacemi uzpůsobenými pro děti. Tablet Samsung GALAXY Tab S bude dostupný v různých verzích podle možnosti připojení: WiFi nebo WiFi/LTE. K dispozici bude s kapacitou 16/32GB* (v ČR jen 16 GB) + MicroSD (až 128 GB). Uživatelé si mohou vybrat mezi modely 10,5 palce a 8,4 palce v bronzové nebo bílé barvě. Na českém trhu bude GALAXY Tab S dostupný v červenci 2014 za následující doporučené maloobchodní ceny:

5 Samsung GALAXY Tab S 8.4 WiFi Kč s DPH Samsung GALAXY Tab S 8.4 WiFi/LTE Kč s DPH Samsung GALAXY Tab S 10.5 WiFi Kč s DPH Samsung GALAXY Tab S 10.5 WiFi/LTE Kč s DPH Pro více informací navštivte Technické specifikace Samsung GALAXY Tab S 8.4 Kategorie Sítě Procesor Specifikace LTE: 800/ 900/ 1800/ / G: 850/ 900/ 1900/ G: 850/ 900/ 1800/ 1900 Exynos 5 Octa (čtyřjádrový 1,9 GHz +čtyřjádrový 1,3 GHz) WiFi, nebo čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon 800 2,3 GHz* WiFi/LTE Displej 8,4 2560x1600 (WQXGA) Super AMOLED OS Android Kitkat (4.4) Fotoaparát / 8 Mpix w/ LED Flash + 2,1 Mpix Full HD Blesk H.263, H.264(AVC), MPEG4, VC-1, WMV7, WMV8, VP8 Video Nahrávání: FHD(1920 x 30fps Přehrávání: WQHD 30fps Audio MP3, AAC, AAC+, eaac+, WMA, Vorbis, FLAC Služby / Professional pack, Více uživatelů, Sidesync 3.0, Gear & Gear Fit manager Aplikace Group Play, S-Note, S Překladač, Samsung Link, Scrapbook, Story Album, Aplikace Video Editor, zdarma ke Gear Manager, Gear Fit Manager, Samsung Smart Switch, Samsung Level, stažení E-meeting, režim Kids, Kids Piano (Ding Dong Tap), S-Console, Hanshow, Hancell, Hanwrite Služby Google Mobile Konektivita GPS Senzory Paměť Chrome, Gmail, Google Search, Maps, Play Store, Voice Search, YouTube, Google+, Hangouts, Play books, Play Games, Play Newsstand, Play Movies&TV, Play Music, Drive, Google setting, Photos WiFi a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth 4.0, IrLED GPS, GLONASS, Beidou (není dostupný v USA a Kanadě) Akcelerometr, snímač otisků prstů, gyrosnímač, geomagnetický snímač, Hallův snímač, RGB snímač *Snímač přiblížení (pouze LTE verze) 3 GB (RAM) + interní paměť 16/32 GB

6 Rozměry / Váha Baterie microsd až 128 GB 125,6 x 212,8 x 6,6 mm, 294 g (WiFi) / 298 g (LTE) mah Technické specifikace Samsung GALAXY Tab S 10.5 Kategorie Sítě Procesor Displej OS Fotoaparát / Blesk Video Audio Služby / Aplikace Aplikace zdarma ke stažení Služby Google Mobile Konektivita GPS Senzory Paměť Specifikace LTE: 800/ 900/ 1800/ / G: 850/ 900/ 1900/ G: 850/ 900/ 1800/ 1900 Exynos 5 Octa (čtyřjádrový 1.9 GHz +čtyřjádrový 1.3 GHz) WiFi, nebo čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon GHz* WiFi/LTE 10,5 2560x1600 (WQXGA) Super AMOLED Android 4.4 (Kitkat) 8 Mpix w/ Flash LED + 2,1 Mpix Full HD H.263, H.264(AVC), MPEG4, VC-1, WMV7, WMV8, VP8 Nahrávání: FHD(1920 x 30fps Přehrávání: WQHD 30fps MP3, AAC, AAC+, eaac+, WMA, Vorbis, FLAC Professional pack, Více uživatelů, Sidesync 3.0, Gear & Gear Fit manager Group Play, S-Note, S Překladač, Samsung Link, Scrapbook, Story Album, Video Editor, Gear Manager, Gear Fit Manager, Samsung Smart Switch, Samsung Level, E-meeting, režim Kids, Kids Piano (Ding Dong Tap), S-Console, Hanshow, Hancell, Hanwrite Chrome, Gmail, Google Search, Maps, Play Store, Voice Search, YouTube, Google+, Hangouts, Play books, Play Games, Play Newsstand, Play Movies&TV, Play Music, Drive, Google setting, Photos WiFi a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth 4.0, IrLED GPS, GLONASS, Beidou (není dostupný v USA a Kanadě) Akcelerometr, snímač otisků prstů, gyrosnímač, geomagnetický snímač, Hallův snímač, RGB snímač 3 GB (RAM) + interní paměť 16/32 GB microsd až 128 GB Rozměry / Váha 247,3 x 177,3 x 6,6 mm, 465 g (WiFi) / 467 g (LTE) Baterie mah * Výše uvedené služby nemusejí být k dispozici ve všech oblastech a funkce závisí na konkrétní oblasti.

7 Také poskytovatel služeb může kdykoliv změnit název a/nebo hodnotu aplikace. * Procesor se může lišit v závislosti na regionu nebo provozovateli. ** Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace o produktu uvedené v tomto dokumentu, včetně, ale nikoli výhradně, výhod, designu, ceny, komponentů, výkonu, dostupnosti a vlastností výrobku mohou být změněny bez předchozího upozornění. 1 GALAXY Gifts: Služba Asphalt 8 Bitcasa Bloomberg Businessweek+ Box Blesk Blurb Cisco WebEX Meetings Colossatron Conde Nast Magazines Cut the Rope 2 Deník Sport Dropbox Easilydo Evernote Family Guy Fruit Ninja Hancom Office Ivio Learn English - Voxy LinkedIn LIVESPORT.TV* Marvel Unlimited Pocket Prima Real Player Cloud Remote PC The Economist The Wall Street Journal The Washington Post The New York Times Nabídka Auto balíček (hodnota 20 dolarů) 3měsíční předplatné úložného prostoru o velikosti 1 TB 12měsíční zkušební předplatné 50 GB po dobu 6 měsíců roční předplatné el. verze deníku zdarma Kupón na 5 dolarů v rámci aplikace Story Album (Fotopříběh) 6měsíční bezplatné předplatné a neomezené schůzky Stažení hry zdarma a 60 Power Orbs (hodnota 5,99 dolarů) Zdarma zvláštní vydání Vogue, GQ a další Zdarma kredit do hry (v hodnotě 15 dolarů) roční předplatné el. verze deníku zdarma 50 GB po dobu 2 let (100 GB za 99 dolarů/rok) Služba Premium Service na 1 rok Premium kredit do hry (hodnota 15 dolarů) Stažení hry zdarma a Starfruits (v hodnotě 5,99 dolarů) Dokumenty on-the-go pro Android online videotéka s tříměsíčním prémiovým účtem zdarma 3měsíční zkušební kurzu Premium English Training Course LinkedIn Premium - Business účet na 3 měsíce 3měsíční zkušební předplatné digitálních komiksů Marvel Unlimited 6měsíční zkušební prémiové předplatné archiv FTV Prima s HD obsahem exkluzivně pro Samsung 6měsíční zkušební verze 100GB Zlatého členství Zkušební předplatné na 2 roky Zkušební digitální předplatné na 12 týdnů

8 Týdeník Reflex Wooky Workout Trainer půlroční předplatné el. verze časopisu zdarma půlroční předplatné el. verze časopisu Esquire a Dolce Vita zdarma 6měsíční zkušební verze prémiové služby Upozornění: Výše uvedené služby a aplikace nemusejí být k dispozici ve všech oblastech a funkce závisí na konkrétní oblasti, případně operátorovi. P oskytovatel služeb může kdykoliv změnit název a/nebo hodnotu aplikace. O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd. Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme lidí v 80 zemích světa s ročním obratem 216,7 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte Kontaktní osoba Kontaktní osoba Veronika Šoufková, Ogilvy PR Jiří Janeček, Samsung PR manažer Tel.: Tel.: veronika.soufkova@ogilvy.com j.janecek@samsung.com

Samsung rozšiřuje nabídku smartphonů GALAXY o nové, levnější modely

Samsung rozšiřuje nabídku smartphonů GALAXY o nové, levnější modely Samsung rozšiřuje nabídku smartphonů GALAXY o nové, levnější modely Rovnou o tři nové přírůstky se rozrostla oblíbená rodina mobilních zařízení GALAXY společnosti Samsung. Smartphony Core II, Ace 4 a Young

Více

Nový tablet Samsung Galaxy Tab A poprvé na českém trhu

Nový tablet Samsung Galaxy Tab A poprvé na českém trhu Nový tablet Samsung Galaxy Tab A poprvé na českém trhu Nejnovější 9,7palcový tablet společnosti Samsung s netradičním poměrem stran 4:3 bude na českém trhu k dispozici v několika variantách podle sítě

Více

Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S

Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S Sada stylových a praktických mobilních doplňků maximalizuje možnosti využití nejnovějšího tabletu společnosti Samsung. Praha 13. června 2014 Společnost

Více

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.

MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7. 19.12.17 5:19:38 MOBILNÍ TELEFON SAMSUNG GALAXY S8+ (G955) ŠEDÝ MOBILNÍ TELEFON, OCTA CORE 2,3GHZ, 4GB RAM, 64GB, LTE, 6,2", IP68, ANDROID 7.0, ŠEDÝ Cena celkem: 24 490 Kč (bez DPH: 20 240 Kč) Běžná

Více

Ocenění obdržely televizory řady Series 8, telefony GALAXY S4 a GALAXY S4 mini a fotoaparáty GALAXY NX a NX300.

Ocenění obdržely televizory řady Series 8, telefony GALAXY S4 a GALAXY S4 mini a fotoaparáty GALAXY NX a NX300. Samsung získal pět ocenění evropského sdružení European Imaging and Sound Association v kategoriích televize, domácí kino, chytrý telefon a chytrý fotoaparát Ocenění obdržely televizory řady Series 8,

Více

MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ

MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ 04.03.17 14:25:00 MOBILNÍ TELEFON HUAWEI P9 LITE DUALSIM MOBILNÍ TELEFON, DOTYKOVÝ, 5,2" DISPLEJ, 16 GB, 2 GB RAM, ANDROID 6, ZLATÝ Cena celkem: 6 990 Kč (bez DPH: 5 777 Kč) Běžná cena: 7 689 Kč Ušetříte:

Více

LG L40, černá. Samsung Galaxy Young 2. Cena 1 999,- vč.dph. Cena 2 050,- vč.dph

LG L40, černá. Samsung Galaxy Young 2. Cena 1 999,- vč.dph. Cena 2 050,- vč.dph LG L40, černá Mobilní telefon 3,5", Qualcomm MSM8610 Snapdragon 200 2x1,2GHz, 3,5" IPS displej, rozlišení 480x320 Gorilla Glass 2, 3MPix fotoaparát, FM rádio, 4GB interní paměť, 512MB RAM, microusb, microsd

Více

Akční nabídka mobilních telefonů

Akční nabídka mobilních telefonů Akční nabídka mobilních telefonů Lenovo A1000-8GB, černá kód czc: 178140 1.999,- Chytrý telefon s operačním systémem Android 5.0 Lollipop; 4" displej, rozlišení 800 x 480 bodů; 4jádrový procesor s frekvencí

Více

Samsung vystavuje na veletrhu CES 2016 inovace, které změní naše životy

Samsung vystavuje na veletrhu CES 2016 inovace, které změní naše životy Samsung vystavuje na veletrhu CES 2016 inovace, které změní naše životy Řešení podporující internet věcí (IoT) jsou integrována do dynamického produktového portfolia zahrnujícího televizory, domácí spotřebiče

Více

ARCHOS 3 5,5, 5, : 9, CZK.

ARCHOS 3 5,5, 5, : 9, CZK. ARCHOS představuje nové, výkonné a dostupné Smart fóny s bezrámečkovým displejem v 3 nových modelech, 5,5, 5,7 a 6 palci, v kompaktním provedení 18 : 9, s cenou od 2 290 CZK. Paříž - Středa, 7 únor 2018

Více

Samsung představuje inovace v oblasti monitorů pro evropský trh

Samsung představuje inovace v oblasti monitorů pro evropský trh Samsung představuje inovace v oblasti monitorů pro evropský trh Nové monitory a SMART Signage televizory společnosti Samsung nabízejí nejnovější prohnuté, UHD a integrované technologie pro spotřebitele

Více

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6 Stránka 1 z 6 SAMSUNG E1170 Cena : 416,- Kč bez DPH 499,- Kč s DPH Jednoduchý mobilní telefon vhodný pro nenáročné uživatele, seniory apod. Nabízí všechny základní funkce mobilní komunikace, imituje elegantní

Více

7 990,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. HP Pavilion 2 TouchSmart 10-e00sc KVĚTEN/ČERVEN 2014. Notebook HP - AMD Dual Core A4-1200, multidotykový 10.

7 990,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. HP Pavilion 2 TouchSmart 10-e00sc KVĚTEN/ČERVEN 2014. Notebook HP - AMD Dual Core A4-1200, multidotykový 10. KVĚTEN/ČERVEN 01 3607 7 990,- HP Pavilion TouchSmart 10-e00sc Notebook HP - AMD Dual Core A-100, multidotykový 10.1 LED 1366x768 antireflexní, RAM GB DDR3L, AMD Radeon HD 8180, HDD 500GB 500 otáček, WiFi,

Více

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime Vánoční inspirace Hledáte inspiraci na vánoční dárky? Nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké? Nechte se inspirovat vánoční nabídkou, kterou jsme pro vás ušili přímo na míru. V katalogu Vánoční

Více

APM Automotive s.r.o., tel.: 379 302 922, info@apm.cz, www.apm.cz

APM Automotive s.r.o., tel.: 379 302 922, info@apm.cz, www.apm.cz 15,6 48 APM Automotive s.r.o., tel.: 379 302 922, info@apm.cz, www.apm.cz jarní AKCE plná odměn 1.3. - 31.5.2014 TNT20 získejte skvělé odměny ZDARMA! ZÁKLADNÍ PODMÍNKY A PRAVIDLA AKCE TNT20: 1. Akce TNT20

Více

5 oduktů Katalog pr 201

5 oduktů Katalog pr 201 Katalog produktů 2015 Žijte podle vlastního rytmu Žijte teď. Žijte naplno. Velký 6" displej s extrémně tenkým rámečkem pro výjimečné prohlížení 8+1 jádrový procesor v kombinaci s velkou 4100 mah baterií

Více

Akční nabídka mobilních telefonů

Akční nabídka mobilních telefonů Akční nabídka mobilních telefonů Lenovo A1000-8GB, černá kód czc: 178140 1.999,- Chytrý telefon s operačním systémem Android 5.0 Lollipop; 4" displej, rozlišení 800 x 480 bodů; 4jádrový procesor s frekvencí

Více

16.990,- MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ 2.990,- 1.790,- 2.490,- květen. Nejočekávanější mobil roku Již v prodeji! Samsung GALAXY mini

16.990,- MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ 2.990,- 1.790,- 2.490,- květen. Nejočekávanější mobil roku Již v prodeji! Samsung GALAXY mini květen 2013 MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ Nejočekávanější mobil roku Již v prodeji! 5" 13 Mpx Samsung GALAXY mini 3,14" dotykový OS Android 2.3 Gingerbread 3Mpx aparát Bluetooth 3.0 USB rychlejší

Více

Samsung GALAXY S6 a GALAXY S6 edge definují nový standard v oblasti mobilních zařízení

Samsung GALAXY S6 a GALAXY S6 edge definují nový standard v oblasti mobilních zařízení Samsung GALAXY S6 a GALAXY S6 edge definují nový standard v oblasti mobilních zařízení Průkopnické technologie, jako jsou bezdrátové nabíjení, 16Mpix zadní fotoaparát, výkonný procesor, zabezpečená mobilní

Více

Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016

Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016 Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016 Televizory SUHD TV 2016, vybavené displejem Quantum dot, přináší nejrealističtější obraz, špičkový design, jednoduchý přístup k obsahu a

Více

Huawei Ideos X5 smartphone s operačním systémem Anroid a s ideálním poměrem ceny a výkonu, s dobrým čtypalcovým displejem a rychlými reakcemi

Huawei Ideos X5 smartphone s operačním systémem Anroid a s ideálním poměrem ceny a výkonu, s dobrým čtypalcovým displejem a rychlými reakcemi Vodafone v srpnu uvádí nejširší portfolio smartphonů na trhu Praha 1. srpna 2011 Devět chytrých telefonů a jeden tablet. To je bezkonkurenčně rozšířená nabídka chytrých telefonů v portfoliu Vodafone, která

Více

Samsung rozšiřuje své portfolio prohnutých monitorů pro rok 2015

Samsung rozšiřuje své portfolio prohnutých monitorů pro rok 2015 Samsung rozšiřuje své portfolio prohnutých monitorů pro rok 2015 Celkem pět nových prohnutých monitorů se vyznačuje sofistikovaným prohnutím displeje se zakřivením až 4000 R, vysokým rozlišením a designovými

Více

KANTOR IDEÁL Vzdělávání a podpora pedagogických pracovníků ZŠ a SŠ při integraci ICT do výuky. registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/51.

KANTOR IDEÁL Vzdělávání a podpora pedagogických pracovníků ZŠ a SŠ při integraci ICT do výuky. registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/51. KANTOR IDEÁL Vzdělávání a podpora pedagogických pracovníků ZŠ a SŠ při integraci ICT do výuky registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/51.0023 Kterou cestou se vydat? Tři základní operační systémy A z tohoto

Více

etailer Kit TAB 2 A8-50 Tablet

etailer Kit TAB 2 A8-50 Tablet etailer Kit TAB 2 A8-50 Tablet Ondřej Bradáč (obradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer Kitu pro tablet TAB 2 A8-50 PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené použití

Více

Produktový katalog Xiaomi. Říjen 2017

Produktový katalog Xiaomi. Říjen 2017 Produktový katalog Xiaomi Říjen 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

Šlapanice Jirka Hrubý

Šlapanice Jirka Hrubý Šlapanice 3.6.2015 Jirka Hrubý LEGENDA, KTERÁ UPOUTÁ NOVÁ LG G4 CPU OS Displej RAM Paměť Fotoaparát Selfie cam Baterie Konektivita Barevné provedení Hexa-core Snapdragon 808 (1,8GHz) Android Lollipop 5.1

Více

Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1. Popis a používání zařízení ve výuce

Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1. Popis a používání zařízení ve výuce STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA ELEKTROTECHNICKÁ A INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BRNO Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 Popis a používání zařízení ve výuce Vytvořil: Mgr. David Čížek Obsah 1. Úvod... 2 2. Popis tabletu,

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017

Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017 Produktový katalog Xiaomi SRPEN 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

Produktový katalog Xiaomi ČERVEN 2017

Produktový katalog Xiaomi ČERVEN 2017 Produktový katalog Xiaomi ČERVEN 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v posledních

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

A PRVNÍ DÁREK MÁTE. Kupte si Samsung Galaxy S7 nebo S7 edge a dostanete od nás sedmipalcový tablet Galaxy Tab A jako dárek.

A PRVNÍ DÁREK MÁTE. Kupte si Samsung Galaxy S7 nebo S7 edge a dostanete od nás sedmipalcový tablet Galaxy Tab A jako dárek. M 14 MOBILNÍ TELEFONY oficiální CZ distribuce A PRVNÍ MÁTE + Kupte si Samsung Galaxy S7 nebo S7 edge a dostanete od nás sedmipalcový tablet Galaxy Tab A jako dárek. Akce platí od 1. 11. do 30. 11. 2016

Více

AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. LENOVO IdeaPad B5400. 11 120,Při koupě LENOVO Docku 50% Sleva kod: 405628

AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. LENOVO IdeaPad B5400. 11 120,Při koupě LENOVO Docku 50% Sleva kod: 405628 ČERVENEC/SRPEN 01 Platnost cen do 30.8.01 nebo do vyprodání zásob. Ceny jsou uvedeny v Kč a s DPH. AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ 05806 11 10,Při koupě LENOVO Docku 50% Sleva kod: 0568 LENOVO IdeaPad B500.3 Graphics,

Více

699 Kč DOKONALÝ SPOLEČNÍK RŮZNÉ BAREVNÉ PROVEDENÍ. SONY sluchátka

699 Kč DOKONALÝ SPOLEČNÍK RŮZNÉ BAREVNÉ PROVEDENÍ. SONY sluchátka Zboží pochází výhradně z oficiální CZ distribuce! 100% záruka původu-zboží je určeno pro prodej v ČR Reklamaci lze uplatnit v kterémkoli autorizovaném servisu Bezproblémová aktualizace software Kompletní

Více

Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017

Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017 Produktový katalog Xiaomi ČERVENEC 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v

Více

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 01 Notebook: Procesor: Intel Core i3-6006u (3M Cache, 2.0 GHz) Paměť: 4GB DDR4 Operační systém: Předinstalovaný operační systém Win 10 Pro (64bit

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Telefony a technologie. Op3n Dott Android Tablet Černý/Černý nebo Bílý/Bronzový. Představujeme Op3n Dott. www.op3ndott.com

Telefony a technologie. Op3n Dott Android Tablet Černý/Černý nebo Bílý/Bronzový. Představujeme Op3n Dott. www.op3ndott.com Telefony a technologie NEJNOVĚJŠÍ NABÍDKA 2499,- 2499,- 1499,- Op3n Dott Telefon Černý Op3n Dott Android Tablet Černý/Černý nebo Bílý/Bronzový Představujeme Op3n Dott www.op3ndott.com ilustrační foto Op3n

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

16.990,- Xperia Z MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ 3.490,- 4.990,- březen. to nejlepší od Sony ve smartphonu. Xperia miro.

16.990,- Xperia Z MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ 3.490,- 4.990,- březen. to nejlepší od Sony ve smartphonu. Xperia miro. březen 2013 MOBILNÍ TELEFONY GSM PŘÍSLUŠENSTVÍ Xperia Z to nejlepší od Sony ve smartphonu 5" Full HD Reality Display s technologií Mobile BRAVIA Engine 2 Odolnost proti vnikání prachu a vody (IP55/IP57)

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách Technické informace Toshiba a Intel Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách S využitím mobilní technologie Intel Centrino Duo vyvinula společnost Toshiba nové notebooky,

Více

Multiroom hifi systém

Multiroom hifi systém Multiroom hifi systém PLAY LINK LENCO Bezdrátový multiroom hifi systém, který je možno postupně rozšiřovat o další zóny. Pohodlné ovládání pomocí chytrého telefonu, nebo tabletu s Android či ios operačním

Více

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a netbooků. Chytré telefony, nazývané také Smartphony, poskytují

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

Vodafone nabízí šest nových smartphonů a prodlužuje slevu 2000 kroun na chytré telefony

Vodafone nabízí šest nových smartphonů a prodlužuje slevu 2000 kroun na chytré telefony Vodafone nabízí šest nových smartphonů a prodlužuje slevu 2000 kroun na chytré telefony Praha 1. prosince 2011 Zákazníci v prosinci najdou v nabídce Vodafonu tři novinky od Samsungu, dvě od značky a jednu

Více

TABLETY TELEFONY. GALAXY S4 Zoom. Ascend P6. Nokia 515 Nokia 515 dual SIM A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Samsung. 3 790 Kč. 11 790 Kč *ESET MOBILE SECURITY

TABLETY TELEFONY. GALAXY S4 Zoom. Ascend P6. Nokia 515 Nokia 515 dual SIM A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Samsung. 3 790 Kč. 11 790 Kč *ESET MOBILE SECURITY AKCE a fotoaparát v jednom + INTERNETU ZDARMA + VOUCHER NA TISK 50 FOTOGRAFIÍ ZDARMA 3 790 Kč Telefon 11 790 Kč Platforma: Android 4.2 Jelly Bean Displej: 4,3 SuperAMOLED (540x960) Fotoaparát: 16 MP, snímač

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

Mobilní telefony a datová zařízení

Mobilní telefony a datová zařízení Mobilní telefony a datová zařízení Vodafone Power to you Mobilní telefon měsíce Samsung GALAXY S6 Edge+ 64 GB Samsung GALAXY S6 Edge+ 64 GB Unikátní zakřivený displej 5,7" 8-jádrový procesor s taktem 2,1

Více

Sony oznamuje globální dostupnost zařízení Xperia Tablet Z nejtenčího 10 tabletu na světě

Sony oznamuje globální dostupnost zařízení Xperia Tablet Z nejtenčího 10 tabletu na světě Tisková zpráva Sony oznamuje globální dostupnost zařízení Xperia Tablet Z nejtenčího 10 tabletu na světě Xperia Tablet Z je posledním přírůstkem do rodiny prémiových produktů Oceňovaná vlajková loď mezi

Více

Katalog nabízených značkových mobilních přístrojů firmy. PYROLINE Technology s.r.o.

Katalog nabízených značkových mobilních přístrojů firmy. PYROLINE Technology s.r.o. Katalog nabízených značkových mobilních přístrojů firmy PYROLINE Technology s.r.o. Apple iphone 5s, kapacita 16GB iphone 5s, kapacita 16 GB, barva: Zlatá iphone 5s, kapacita 16 GB, barva: Vesmírně šedá

Více

Technická specifikace:

Technická specifikace: Veřejná zakázka Dodávka výpočetní a kancelářské techniky I., Nové Město na Moravě 2019 Technická specifikace: pro zadavatele město Nové Město na Moravě Notebook 15.6" Full HD matný 1920x1080 Procesor -

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru.

dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru. dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru. Samotný výrobek je konstruován podle nejnovějšího automobilového designu, lehký,

Více

Produktový katalog Xiaomi. Listopad 2017

Produktový katalog Xiaomi. Listopad 2017 Produktový katalog Xiaomi Listopad 2017 Představení telefonů Xiaomi O značce Xiaomi je čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Xiaomi zažívá v

Více

Sony představuje technologii PlayMemories

Sony představuje technologii PlayMemories Tisková zpráva CES, Las Vegas 9. leden 2012 Sony představuje technologii PlayMemories Videa a fotografie ve vysoké kvalitě pořízené digitálními fotoaparáty a kamkordéry: vychutnejte si je na různých zařízeních

Více

Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B

Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B Mobilita s větší flexibilitou Toshiba uvádí nová konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a Satellite CL10-B První konvertibilní zařízení od Toshiby s 11,6" (29,5 cm) HD dotykovým displejem Satellite

Více

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

4K Android Smart TV Box S Fly Mouse

4K Android Smart TV Box S Fly Mouse Obecné informace Připojte tento 4K streamovací box se systémem Android ke svému televizoru a streamujte filmy, aktualizujte svůj Facebook, prohlížejte si fotografie nebo naplánujte herní večer s přáteli

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Online Gamer by MSI. Kód: PCHS GB DDR3. Win 10 Home 1 TB DISK

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA. HAL3000 Online Gamer by MSI.  Kód: PCHS GB DDR3. Win 10 Home 1 TB DISK 03 2017 ZA MÁLO PENĚZ HODNĚ ZÁBAVY! 15 990,včetně DPH 3 Intel Pentium 8 GB DDR3 1 TB DISK Win 10 Home ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 Online Gamer by MSI Kód: PCHS21691 Intel Pentium G4560 Kaby

Více

Didaktik s.r.o. Revoluční Rohatec. Tel.: web : Měřící systém DE702-1M

Didaktik s.r.o. Revoluční Rohatec. Tel.: web :   Měřící systém DE702-1M Didaktik s.r.o. Revoluční 1 69601 Rohatec Tel.: 518 359 120 e-mail : didaktik@didaktik.cz web : www.didaktik.cz Měřící systém DE702-1M DE702-1M Měřící systém Kombi Skládá se z: P3250-1M P4970-1C P4974-1A

Více

Domácí a venkovní IP kamery / Kamery do auta / Fotopasti / Makety kamer. Kamery. 3/2019 (N)

Domácí a venkovní IP kamery / Kamery do auta / Fotopasti / Makety kamer. Kamery.   3/2019 (N) Kamery Domácí a venkovní IP kamery / Kamery do auta / Fotopasti / Makety kamer www.solight.cz 3/2019 (N) 1D70 Wi-Fi kamera HD kvalita obrazu. HD 720p Vnitřní kamera Detekce pohybu Upozornění na mobil Zabudovaný

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21 Obsah Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11 Potřebné parametry počítače pro práci s multimédii 12 Stručně pro každého 12 Podrobněji pro zájemce o techniku 12 Jak ověřit kvalitu svého počítače

Více

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK05 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK05 Rikomagic MK05 je výkonný čtyřjádrový TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex procesorem a grafikou Mali

Více

Příloha č. 1 Smlouvy - Podrobná specifikace předmětu zakázky

Příloha č. 1 Smlouvy - Podrobná specifikace předmětu zakázky 1 Příloha č. 1 Smlouvy - Podrobná specifikace předmětu zakázky Zadavatel v tomto dokumentu specifikuje požadované, příp. minimální (min.), resp. maximální (max.) přípustné technické a funkční vlastnosti

Více

BRAVIA 2011: Vaše televize teď umí víc, než jste si kdy dokázali představit

BRAVIA 2011: Vaše televize teď umí víc, než jste si kdy dokázali představit *EMBARGO DO 6. LEDNA 2011, 1:30 SEČ* CES, Las Vegas 6. ledna 2011 BRAVIA 2011: Vaše televize teď umí víc, než jste si kdy dokázali představit Nové televizory od Sony nabízejí vylepšené internetové funkce

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1

Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1 Internet Televize Telefon 3 služby 1 cena 1 Vážená paní, vážený pane, představujeme Vám unikátní projekt CenTrio s revoluční novinkou pro maximální pohodlí zákazníka s propojením vysokorychlostního Internetu,

Více

Prohnutý monitor Samsung nadchne uživatele pro hru i pro práci

Prohnutý monitor Samsung nadchne uživatele pro hru i pro práci Prohnutý monitor Samsung nadchne uživatele pro hru i pro práci Optimalizované prohnutí, vysoká kvalita obrazu a doplňkové funkce přináší nejlepší zážitek ze zábavy i multitaskingu ve své třídě. Praha,

Více

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client 1 Televize Technické údaje Obraz/displej Funkce Smart TV Displej Úhlopříčka obrazovky (metrická) 4K Ultra HD LED 139 cm Interakce s uživatelem MultiRoom Client SimplyShare CertiỼ kace Wi-Fi Miracast CertiỼ

Více

Procesory nvidia Tegra

Procesory nvidia Tegra VŠB-TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Procesory nvidia Tegra Petr Dostalík, DOS140 Pokročilé architektury počítačů Představení nvidia Tegra V únoru roku 2008 představila společnost nvidia

Více

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK902 II Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK902 II MK902 II je revoluční TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým procesorem RK3288 a grafikou Mali T764. S

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Kč Kč. 27% Kč. 27% Kč Kč Kč. 19% Kč Kč Kč. Trhák AniFilmu Acer Aspire 3

Kč Kč. 27% Kč. 27% Kč Kč Kč. 19% Kč Kč Kč. Trhák AniFilmu Acer Aspire 3 Trhák AniFilmu Acer Aspire 3 Stylový notebook Acer Aspire 3 pro každodenní použití. Na Full HD displeji uvidíte ostře každý detail. Díky rychlému SSD disku a i3 procesoru 15,6" displej ve vysokém FULL

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. ICT VYBAVENÍ OP VVV PROJEKT PODPORA PREGRADUÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA PEDF UK CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_038/0006965. 1.1. TABLET procesor moderní generace, dotykový displej 9.7 2048 1536,

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. LENOVO IdeaPad B5400. 11 120,Při koupě LENOVO Docku 50% Sleva kod: 405628

AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. LENOVO IdeaPad B5400. 11 120,Při koupě LENOVO Docku 50% Sleva kod: 405628 ČERVENEC/SRPEN 01 Platnost cen do 30.8.01 nebo do vyprodání zásob. Ceny jsou uvedeny v Kč a s DPH. Za tiskové chyby neručíme. Fotografie jsou ilustrační. AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ 05806 11 10,Při koupě LENOVO

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

Nové Blu-ray systémy přinesou v roce 2011 více zábavy na internetu a ve formátu 3D

Nové Blu-ray systémy přinesou v roce 2011 více zábavy na internetu a ve formátu 3D CES, Las Vegas 6. ledna 2011 Nové Blu-ray systémy přinesou v roce 2011 více zábavy na internetu a ve formátu 3D Dopřejte si nové možnosti práce i internetem a více online obsahu, ohromující zvuk i obraz

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Toshiba dynapad - návrat k psaní perem. Tisková zpráva

Toshiba dynapad - návrat k psaní perem. Tisková zpráva Toshiba dynapad - návrat k psaní perem Praha, Česká republika, 13. října 2015 Toshiba Europe GmbH dnes oznamuje dynapad, jedinečný tablet s operačním systémem Windows 10, který představuje návrat

Více

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějšíchpředpisů, mezi: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk zastoupenou:

Více

KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ

KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ 16.02.17 16:56:46 KAMERA ROLLEI ACTIONCAM 420 KAMERA, OUTDOOR, 4K, FULL HD 1080/60 FPS, 170, 40M PZD., WI-FI, DÁL.OVL, CZ MENU, MODRÁ Cena celkem: 3 989 Kč (bez DPH: 3 297 Kč) Běžná cena: 4 388 Kč Ušetříte:

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce)

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce) 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Smart TV Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm Interakce s uživatelem Interaktivní televize Program

Více

Pořizováno z projektu: Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Olomouckém kraji, rg.č. CZ.1.07/1.1.00/44.0009

Pořizováno z projektu: Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Olomouckém kraji, rg.č. CZ.1.07/1.1.00/44.0009 Dodávka a dalšího ICT vybavení pro SŠA Prostějov Příloha č. 2: Technická specifikace Pořizováno z projektu: Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Olomouckém kraji, rg.č. CZ.1.07/1.1.00/44.0009

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k projektu s názvem: Zkvalitnění výuky na střední zdravotnické škole Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0956 Název zakázky: Nákup ICT a dalšího vybavení pro SZŠ a VOŠZ,

Více

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka ICT zařízení pro Základní školu a Mateřskou školu Vřesina, okres Ostrava město, příspěvkovou organizaci Specifikace předmětu

Více

Business Information. 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda

Business Information. 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda Business Information Forum 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda Evoluce platformy Nokia FUTURE DISRUPTIONS 2011 2012 2013 2014 MOBILEPHONES SMARTPHONES 2 Windows Phone bude primárním systémem

Více

KATALOG SRPEN - ZÁŘÍ 2016

KATALOG SRPEN - ZÁŘÍ 2016 KATALOG SRPEN - ZÁŘÍ 2016 Produktové řady (základní přehled) Y T Produktové řady (dostupnost) V prodeji Září Produktové řady (cena) Low-end Střední třída Vyšší střední třída Top modely Vlajková loď Řada

Více

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET

SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET SKYLINK LIVE TV VAŠE TELEVIZE PŘES INTERNET Skylink Live TV vám přináší svobodu a volnost při sledování televize. Nejen na velké televizní obrazovce, ale i na vašem chytrém telefonu, tabletu nebo PC. Kdykoli

Více

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015 GOOGLE APPS FOR WORK TCL DigiTrade - 22.10.2015 Seminář 22.10.2015 9.00-9.25 Co jsou Google Apps for Work (Stanislav Marszalek - TCL DigiTrade) 9.30 9.55 Praktické příklady použití Google Apps ve firmě

Více

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE)

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Příloha smlouvy č. 1 Popis zboží Kancelářský SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Kancelářský balík, který je plně kompatibilní s operačním systémem a je v hodný pro výuky. Balík obsahuje

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

V Brně čtvrtek, 12.října 2017

V Brně čtvrtek, 12.října 2017 Nový Diamond V Brně čtvrtek, 12.října 2017 Francouzská značka ARCHOS, která se stala významným evropským hráčem v oblasti spotřební elektroniky, dnes odhaluje neuvěřitelný smartphone: ARCHOS Diamond Omega.

Více