Výroční zpráva o činnosti základní školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva o činnosti základní školy"

Transkript

1 Čj.: 2014/46 ODBORNÉ UČILIŠTĚ, PRAKTICKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA Příbram IV, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti základní školy školní rok 2013/2014 V Příbrami Strana 1 (celkem 13)

2 Zpráva o činnosti školy 1. Základní údaje o škole Název školy, adresa: Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace Zřizovatel: Středočeský kraj IČO: , IZO ředitelství školy: Kontakty: číslo telefonu: , faxu: , ová adresa: sekret@ouu.pb.cz www stránky: jméno ředitele školy: Mgr. Pavel Bartl statutárního zástupce: Mgr. Petr Tošovský, tel. č další jmenovaný zástupce: PhDr. Lenka Vacková, tel. č seznam členů školské rady: Předseda: Mgr. Jana Cingelová (za pedagogické pracovníky) Člen: MVDr. Václav Beneš (za zřizovatele) Člen: pí Eva Němcová (za zákonné zástupce) Datum poslední změny zařazení do rejstříku škol a školských zařízení: (9. dodatek Zřizovací listiny, který vymezuje doplňkovou činnost školy s účinností od ). 2. Charakteristika školy Vymezení hlavní a doplňkové činnosti školy: K hlavní činnosti školy u žáků Základní školy praktické patří osvojení konkrétních operací a umožnění žákům osvojit si strategii učení, motivovat je a přiměřeným způsobem jim prezentovat význam vzdělání. Vést žáky k všestranné a účinné komunikaci. Klademe důraz na rozvíjení sociálních a komunikativních schopností a velký důraz na výuku pracovních činností a praktických dovedností žáků. Zavádíme skupinové a projektové vyučování, kterým vedeme žáky k týmové práci. U žáků Základní školy speciální ve výchovně-vzdělávací činnosti vytváříme a rozvíjíme návyky a dovednosti nezbytné pro osvojení základu čtení a psaní. Rozvíjíme motoriku a pracovní dovednosti. Žáci druhého stupně posilují samostatnost a co možno největší soběstačnost. Završením vzdělání žáků je prohloubení již získaných poznatků spolu s hledáním cest k jejich profesnímu a pracovnímu využití. Základní škola se nachází v přízemí, v l. a 2. patře budovy školy. V přízemí se nachází jídelna, keramická dílna a truhlářská dílna. V 1. a 2. patře jsou učebny Základní školy praktické i Základní školy speciální. Mimo běžné učebny máme k dispozici cvičnou kuchyňku pro výuku pracovních činností, výtvarnou dílnu a počítačovou učebnu. Pro žáky s omezeným pohybem je k dispozici výtahová plošina. Pro výuku tělesné výchovy lze využít tělocvičnu. Celková poloha školy není výhodná, leží ve svahu. Chybí venkovní hřiště a prostor pro pobyt žáků v okolí školy. Škola pracovala podle 4 vzdělávacích programů: školní vzdělávací program pro základní vzdělávání pro žáky s lehkým mentálním postižením praktická škola, školní vzdělávací program pro základní vzdělávání pro žáky se středně těžkým mentálním postižením speciální škola, školní vzdělávací program pro základní vzdělávání pro žáky s těžkým mentálním postižením rehabilitační třída, školní vzdělávací program pro základní vzdělávání pro žáky s vadami řeči Strana 2 (celkem 13)

3 Součástí naší školy je Základní a Mateřská škola při Dětské léčebně v Bukovanech. Do školy dochází děti z různých škol České republiky. O provoz této součásti se starají 3 pedagogové. Učitelé úzce spolupracují s lékaři a fyzioterapeuty v léčebně. Vyučování probíhá na základě spolupráce s vysílající školou. Po dokončení pobytu navazuje vždy zpětná vazba s podrobným popisem probrané vyučovací látky. Škola spolupracuje s léčebnou na bohaté mimoškolní činnosti. Základní cíle výchovně vzdělávacího procesu: Hlavním cílem základní školy je vytvoření základu pro celoživotní učení, pro vstup do života a do pracovního procesu. Vhodnými způsoby vést žáky k samostatnému řešení zadaných úkolů. Vzhledem k různosti mentálního postižení vytvořit dostatek příležitostí k opakování a procvičování získaných vědomostí. Důsledně uplatňovat individuální přístup. Kladným hodnocením motivovat žáky k učení. 3. Školy a školská zařízení členění I. Školy nejvyšší povolený počet dětí/žáků a naplněnost (k ) Typ školy/šz IZO Nejvyšší povolený počet dětí/žáků Skutečný počet dětí/žáků Přepočtený počet pedagogických pracovníků Počet dětí/žáků na přep. počet ped. prac. MŠ při zdrav. zařízení ,0 8 ZŠ praktická ,22 7,43 ZŠ speciální ,34 4,34 ZŠ pro děti s vadami řeči ,0 7 ZŠ při zdrav. zařízení ,0 5 Přípravný stupeň ZŠ spec ,0 6 Pozn.: Školy při zdravotnickém zařízení doplní požadované údaje o průměrný počet dětí/žáků za školní rok 2012/2013. II. Školská zařízení nejvyšší povolený počet dětí/žáků (strávníků, ubytovaných, klientů) a naplněnost (k ) Nejvyšší Skutečný počet povolený počet Školské zařízení IZO dětí/žáků (ubyt. Z toho cizích dětí/žáků (ubyt. /stráv./klientů) /stráv./klientů) Přepočtený počet pracovníků SPC Školní družina ,4 4. Souhrnné údaje o dětech/žácích I. Děti/žáci podle typu školy/školského zařízení (k ) Typ školy/šz Děti/žáci Počet tříd (u ŠD/ŠK počet oddělení) Průměr počet dětí/žáků na třídu (oddělení) MŠ při zdravotnickém zařízení ZŠ praktická ,5 ZŠ speciální ,75 ZŠ při zdravotnickém zařízení Přípravný stupeň ZŠ spec ZŠ pro děti s vadami řeči Školní družina Strana 3 (celkem 13)

4 V letošním školním roce 2013/14 byl otevřen přípravný stupeň pro tři děti se střední mentální retardací a tři děti s těžkou mentální retardací. Dále byla zřízena v tomto školním roce třída pro žáky s vadou řeči (logo třída). V této třídě jsou 4 prvňáci, 1 druhák a 2 třeťáci. Jsou vyučování malotřídním systémem. II. Děti/žáci podle druhu zdravotního postižení (k ) Druh postižení MŠ ZŠ ZŠ speciální Příp. stupeň Mentální postižení z toho těžké mentální postižení z toho hluboké mentální postižení Sluchové postižení z toho neslyšící Zrakové postižení z toho nevidomí Vady řeči Tělesné postižení Souběžné postižení více vadami z toho hluchoslepí Vývojové poruchy učení Vývojové poruchy chování Autismus Bez zdravotního postižení Údaje o přijímání dětí/žáků do školy I. Přijímání dětí do MŠ a přípravného stupně ZŠ speciální pro školní rok 2013/2014 a počet udělených odkladů povinné školní docházky (dále jen PŠD) k Počet přijatých dětí Typ školy/šz v posledním roce před Počet odkladů PŠD celkem zahájením PŠD Mateřská škola Přípravný stupeň ZŠ spec II. Zápis žáků do 1. třídy ZŠ a následné přijetí pro školní rok 2013/2014, počet udělených odkladů PŠD (k ) Počet dětí Počet odkladů PŠD Počet nově přijatých Typ školy žáků u zápisu navržený skutečný do 1. ročníku ZŠ praktická ZŠ speciální Praktická škola přišlo 10 žáků 3 žáci byli zařazeni do 1.třídy,1 žák do 4.třídy, 3 žáci do 5.třídy, 2 žáci do 6.třídy, 1 žák do 9. třídy. Do prvního ročníku ZŠ speciální 1 žák. Strana 4 (celkem 13)

5 6. Údaje o výsledcích ve vzdělávání I. Prospěch a docházka žáků/studentů všech ročníků celkem (včetně závěrečných ročníků) k Prospěch a docházka žáků/studentů všech ročníků Obory vzdělání poskytující základní vzdělání - ZŠ Praktická Počet žáků/studentů Žáci celkem 78 Prospěli s vyznamenáním 19 Prospěli 58 Neprospěli 1 - z toho opakující ročník 0 Průměrný prospěch žáků 1,838 Průměrný počet zameškaných hodin na žáka/z toho neomluvených 110,969 / 0,948 Obory vzdělání poskytující základní vzdělání - ZŠ Speciální Žáci celkem 23 Prospěli s vyznamenáním 6 Prospěli 17 Neprospěli 0 - z toho opakující ročník 0 Průměrný prospěch žáků slovní hodnocení Průměrný počet zameškaných hodin na žáka/z toho neomluvených 72,4 / 0 Obory vzdělání poskytující základní vzdělání - ZŠ pro žáky s vadami řeči Žáci celkem 7 Prospěli s vyznamenáním 6 Prospěli 1 Neprospěli 0 - z toho opakující ročník 0 Průměrný prospěch žáků 1,250 Průměrný počet zameškaných hodin na žáka/z toho neomluvených 56,429 / 0 Slovní hodnocení žáků probíhalo ve Speciální škole celkem u 23 žáků ve všech předmětech. Nikdo nevykonával opravnou zkoušku. Slovní hodnocení na Základní Praktické škole proběhlo u jednoho žáka deváté třídy z matematiky. 7. Hodnocení chování žáků/studentů Chování žáků/studentů (k ) Druh/typ školy Počet žáků/studentů hodnocení velmi dobré uspokojivé neuspokojivé ZŠ Praktická ZŠ Speciální ZŠ pro žáky s vadami řeči Strana 5 (celkem 13)

6 Hlavní důvod pro udělení uspokojivého chování bylo v případech zameškání neomluvených hodin. U chování neuspokojivého bylo v 1 případě konstatováno velké zameškání neomluvených hodin a velké kázeňské problémy. Zameškané hodiny neomluvené byly řešeny ve spolupráci se sociálním odborem MÚ Příbram. Kázeňské problémy žáků jsou vždy řešeny na výchovné komisi školy. U zameškaných hodin byl vždy kontaktován zákonný zástupce žáka. 8. Absolventi a jejich další uplatnění Absolventi školy přijímací řízení na vyšší typ školy (k ) Počet Typ školy Přijati do PrŠ Přijati do OU absolventů Přijati na jinou SŠ Nepodali přihlášku ZŠ praktická ZŠ speciální Jedna žákyně nepodala přihlášku na OU těhotenství, jedna žákyně se nedostavila k příjímacímu řízení na PrŠ. 9. Údaje o nezaměstnanosti absolventů praktické školy Nezaměstnaní absolventi praktické školy podle statistického zjišťování úřadů práce (k ) Kód a název oboru Počet absolventů školní rok 2012/2013 Z nich počet nezaměstnaných duben 2014 Pozn.: Zdroj informací internetové stránky MPSV: Pololetní statistiky absolventů (1. pololetí tj. 30. duben) tab. Absolventi podle škol a oborů, kde je možné vyhledat počty nezaměstnaných absolventů jednotlivých škol ve všech okresech České republiky, ve kterých jsou absolventi podle místa trvalého pobytu na úřadech práce evidováni. Nezaměstnaní absolventi za poslední školní rok jsou uvedeni v posledním sloupku (Ukončení školy v období od předminulého výpočtu - 12 měsíců, tj. období od do ). Údaje o nezaměstnanosti absolventů praktické školy jsou uvedeny ve výroční zprávě naší střední školy. 10. Jazykové vzdělávaní na škole I. Žáci učící se cizí jazyk (k ) Jazyk Počet žáků Počet skupin Anglický jazyk 68 6 Pozn.: Je možné rozdělit podle typu školy nebo upřesnit v textu. II. Učitelé cizích jazyků rozložení kvalifikace (k ) Kvalifikace vyučujících Počet učitelů Jazyk celkem pedagogická částečná i odborná žádná Rodilí mluvčí Anglický jazyk Úroveň jazykového vzdělání žáků odpovídá požadavkům kladeným ŠVP. Potíže ve výuce mají hlavně žáci s diagnostikovanou poruchou učení. Na některých učilištích není návaznost na jazykovou výuku. Strana 6 (celkem 13)

7 11. Úroveň informační a počítačové gramotnosti ve škole Škola využívá počítačovou učebnu (14 počítačů připojených k internetu) v jednotlivých vyučovacích předmětech a zároveň v době mimo vyučování je učebna žákům přístupná s kvalifikovaným pedagogickým dohledem. Všichni pedagogičtí pracovníci absolvovali školení úrovně Z a P. Celkem má základní škola k dispozici 54 počítačů připojených k internetu. 12. Údaje o pracovnících školy I. Základní údaje o pracovnících školy (k ) Počet pracovníků celkem fyzický/přepočtený nepedagogických fyzický/přepočtený pedagogických fyzický/přepočtený pedagogických interních/externích pedagogických s odbornou kvalifikací 1 Počet žáků v DFV na přepočtený počet pedagog. prac. 33/26, /26,809 0/0 24 4,84 1 ve smyslu zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů Uveďte počet interních a externích pedagogických pracovníků II. Věková struktura pedagogických pracovníků (k ) Počet pedag. Z toho Průměrný Do 30 let let let let Nad 60 let pracovníků důchodci věk Celkem 2,90 10,20 12,82 6,90 2, ,487 z toho žen 2,90 8,50 9,40 5,90 2, ,685 III. Pedagogičtí pracovníci podle nejvyššího dosaženého vzdělání (k ) Počet ped. pracovníků dosažené vzdělání vysokoškolské vysokoškolské vyšší odborné střední základní - magisterské a vyšší - bakalářské IV. Pedagogičtí pracovníci podle délky praxe (k ) Počet ped. pracovníků s praxí do 5 let do 10 let do 20 let do 30 let více než 30 let V minulém školním roce pracovalo na škole 10 asistentů pedagoga. Pomáhali dětem se středním a těžkým mentálním postižením v Základní škole speciální. Počet asistentů neodpovídá potřebám školy. V. Zajištění výuky učiteli s odbornou kvalifikací v příslušném oboru vzdělání 1 (k ) Předmět Celkový počet hodin odučených týdně Z toho odučených učiteli s odbornou kvalifikací v příslušném oboru vzděl. Všechny předměty na Praktické škole Všechny předměty na Speciální škole Celkem ve smyslu zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů Strana 7 (celkem 13)

8 Personální změny ve školním roce: Ve školním roce 2013/2014 nastoupili 2 noví učitelé, 6 asistentů pedagoga a 1 vychovatelka školní družiny. Pracovní poměr v průběhu školního roku ukončila 1 vychovatelka. Kvalifikaci si v tomto školním roce doplňovalo 5 pedagogů. 13. Údaje o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků včetně vedoucích pracovníků (ve smyslu Vyhlášky 317/2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků) 2013/2014 Seminář OVOV Seminář VV černobílá linie 2 11/2013 Seminář VV- portrét 2 05/2014 Seminář trénink jazykových schopností podle Elkonia I 1 09/2013 Seminář Stimulační program pro předškoláky - Maxík 1 09/2013 Seminář- právní zodpovědnost celokolektivní 01/2014 Školení - EVVO 15 05/2014 Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů UJAK - bakalářské studium spec. pedagogiky 1 asistent pedagoga Studium pro asistenty pedagoga 2 asistenti pedagoga UJAK - magisterské studium speciální pedagogiky 2 učitelé 14. Údaje o dalších aktivitách a prezentaci školy na veřejnosti Zájmová činnost organizovaná školou: zájmový kroužek jóga, hravé malování, logopedie hrou Mimoškolní aktivity: cykloturistický pobyt Šumava, lyžařský kurz,bruslení, návštěva divadla, vodácký výcvik Vltava, návštěva tematických akcí v Hornickém muzeu Příbram, solná jeskyně, canisterapie. Programy a projekty (nové i pokračující): Účast školy v projektu EU peníze školám Moderní škola 2010 Aktivity ZŠ při DOL Bukovany projekt DOL očima dětí, zámecká slavnost, návštěva ranče Kozárovice, projektový den Vánoce, návštěva jelení farmy, Šalmaj Akce uskutečněné v rámci prevence sociálně patologických jevů: Spolupráce s Centrem adiktologických služeb Magdaléna. Aktivity školy uspořádané pro veřejnost, žáky jiných škol apod.: Okresní kolo speciálních škol v atletice 15. Další vzdělávání ve škole v rámci celoživotního učení Nebyly organizovány žádné kurzy. Žádná činnost v rámci dalšího vzdělávání nebyla organizována. 16. Výchovné a kariérní poradenství Strana 8 (celkem 13)

9 Na škole pracuje výchovný poradce se sníženým úvazkem, který zajišťuje předprofesní přípravu absolventů 9. tříd. Je k dispozici rodičům v dopoledních i odpoledních hodinách. Ve spolupráci s PPP a SPC zajišťuje potřebná vyšetření žáků. Zajišťuje potřebnou dokumentaci žáků školy. 17. Údaje o výsledcích inspekční činnosti provedené Českou školní inspekcí (příp. o dalších kontrolách neuvedených v bodě 19) Ve školním roce 2013/2014 na naší škole neproběhla žádná inspekční činnost. 18. Další činnost školy Školská rada Ve školním roce 2013/2014 se Školská rada sešla 2x. Dne Školská rada schválila výroční zprávu o činnosti školy, byla seznámena s hospodařením školy za 1. pololetí 2013 a plánovanými projekty školy, byla informována o schválené dotaci na opravu střechy. Dne Školská rada byla seznámena s rozborem hospodaření za 2. pololetí 2013, byla podána informace o koncepčním záměru školy a průběhu školního roku 2013/2014, současně bylo zhodnoceno fungování jednoleté praktické školy a v závěru předsedkyně navrhla změnu jednacího řádu neveřejnost zasedání změnit na zveřejnění zasedání. Sdružení rodičů Vedení školy úzce spolupracuje se sdružením rodičů při organizaci a finančním zajištění akcí základní školy. Současně spolupracuje i s neziskovou organizací Alka o.p.s. Příbram. 19. Ekonomická část výroční zprávy o činnosti školy (je zhotovena za celou školu)! I. Základní údaje o hospodaření školy Základní údaje o hospodaření školy v tis. Kč Za rok 2013 (k ) Za 1. pol. roku 2014 (k ) Činnost Činnost Hlavní Doplňková Hlavní Doplňková 1. Náklady celkem Výnosy celkem z toho příspěvky a dotace na provoz ostatní výnosy HOSPODÁŘSKÝ VÝSLEDEK před zdaněním II. Přijaté příspěvky a dotace Strana 9 (celkem 13)

10 Přijaté příspěvky a dotace v tis. Kč Za rok 2013 (k ) 1. Přijaté dotace ze státního rozpočtu celkem (INV) z toho Přijaté dotace z rozpočtu kraje (včetně vrácených příjmů z pronájmu) celkem (INV) Přijaté příspěvky a dotace na neinvestiční výdaje ze státního rozpočtu přes účet zřizovatele (MŠMT apod.) celkem (NIV) přímé vzdělávací výdaje celkem (UZ ) z toho mzdové výdaje (platy a OPPP) ostatní celkem 1 (vypsat všechny - např. UZ , , ) 84 z toho UZ Přijaté příspěvky a dotace na neinvestiční výdaje z rozpočtu kraje celkem (NIV) běžné provozní výdaje celkem (UZ 0008) 3789 ostatní účelové výdaje celkem 1 (vypsat všechny - např. UZ 001, 002, 003, ) UZ z toho UZ z toho UZ UZ UZ Z jiných zdrojů (sponzorské dary, strukturální fondy EU, FM EHP/Norsko atd.) Doplňte do tabulky výši veškerých využitých účelových dotací, název označte odpovídajícím UZ (např. Protidrogová politika UZ ; Sportovní aktivity UZ 001). Po několika úpravách rozpočtu v průběhu roku byl škole zřizovatelem přidělen konečný celkový příspěvek ve výši ,5 tis. Kč (poslední úprava rozpočtu ze dne ). Z toho na platy byla stanovena částka ,7 tis. Kč, na OPPP 48,1 tis. Kč. Na ostatní neinvestiční výdaje pro zajištění provozu školy bylo přiděleno celkem 5 054,- tis. Kč, z toho na stipendia 117,3 tis. Kč, vyčerpáno pouze 106,6 tis. Kč, zbytek vrácen na účet zřizovatele a 20,-tis. Kč na opravu-havárii kompresoru. Na přímé ONIV byly škole poukázány příspěvky ve výši 462,1tis.Kč, z toho na kompenzační pomůcky 84,0 tis. Kč. Dále byly škole přiděleny finanční prostředky z příjmů z pronájmů ve výši 541,- tis. Kč, které byly použity na plánované akce školy, tj. malování interiérů budovy školy, nákup nábytku pro vybavení LOGO třídy, výměnu kondenzátorů v rozvodně dílen školy a výměnu VDZ v kotelně dílen. Z prostředků zřizovatele byla v závěru roku opravena střecha školy v částce 1032,-tis. Kč Mimo příspěvku od zřizovatele měla škola příjmy ve výši 245,7 tis. Kč za produktivní práci žáků, za plnění pojistné události 44,5 tis. Kč, za úroky a ost. drobné příjmy - částku 11,5 tis. Kč. Na projekt COMENIUS ve výši 232,3 tis. Kč. Strana 10 (celkem 13)

11 Na odpisy nebyly v rozpočtu přiděleny žádné finanční prostředky. Všechny přidělené prostředky byly vyčerpány v souladu s příslušným metodickým pokynem. Plnění hlavních ukazatelů je uvedeno v tabulce č.1. Skutečný přepočtený stav zaměstnanců byl 58,76 - z toho 50,59 pedagogických pracovníků a 12,13 nepedagogických pracovníků. Protože nebyly škole rozpočtem přiděleny požadované finanční prostředky na provoz, vykazuje za rok ztrátu ve výši 3,2 tis. Kč, kterou navrhujeme uhradit z Rezervního fondu. Školu navštěvovalo v loňském roce v průměru 125 žáků OU a PrŠ a 145 žáků ze Základní a Mateřské školy. Škola zajišťuje obědy pro žáky a zaměstnance formou dovozu z 3. Školní jídelny Příbram. Celkový počet stravovaných je v průměru 152 strávníků, z toho 100 žáků, 52 zaměstnanců. Ubytování škola nezajišťuje. 2) Vypořádání finančního vztahu k rozpočtu zřizovatele Celková dotace poskytnutá MŠMT (25 440,4 tis. Kč) byla plně vyčerpána. Z příspěvku od zřizovatele určeného na provoz školy bylo vráceno 4,6 tis. Kč za nevyčerpané stipendium. Ostatní provozní prostředky byly plně vyčerpány jak, je uvedeno v příloze č. 12. Stanovený limit prostředků na platy byl překročen o 1818 Kč. Jeho překročení bylo pokryto z fondu odměn. Limit prostředků OPPP 48,1 tis. Kč byl dodržen. Limit zákonných odvodů nebyl vyčerpán cca o 19,-tis. Kč, jeho nedočerpání bylo použito k úhradě přímých nákladů ONIV. Škola pronajímá nepoužívané prostory, a z jejich pronájmu odvedla na účet zřizovatele nájem ve výši 630,6 tis. Kč. Z této částky bylo zřizovatelem vráceno na opravy 541,- tis. Kč. 3) Investiční činnost Z vlastního investičního fondu škola nečerpala. Z příjmů z nájmů byla škole převedena částka 407,- tis. Kč do investic na tyto akce: ZABUDOVÁNÍ TERMOSTATICKÝCH VENTILŮ V BUDOVĚ ŠKOLY 258,7 tis. Kč NÁKUP MYČKY NÁDOBÍ 100,- tis. Kč NAKUP PODLAHOVÉHO MYCÍHO STROJE 48,3 tis. Kč Z finančních prostředků zřizovatele a SFŽP probíhala realizace invest. akce Změna lokálního zdroje tepla a zateplení objektů školy a tělocvičny v hodnotě ,4 tis. Kč Organizace nezajistila ke dni sestavení účetní závěrky krytí IF, z důvodů nedostatečných finančních prostředků přidělených zřizovatelem na provoz. 4) Péče o spravovaný majetek Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek je evidován na počítačových sestavách. Dlouhodobý hmotný majetek je rozdělen na DHM - odepisovaný podle odpisového plánu školy a neodepisovaný (pozemky). Majetek vedený v operativní evidenci je dáván rovnou do spotřeby. DHM, DNHM Strana 11 (celkem 13)

12 a majetek v OE je evidován do zodpovědnosti jednotlivých zaměstnanců, kteří jej obhospodařují. Zhodnocení majetku a úbytek majetku byly účetně zaevidovány do finančního stavu majetku a dle Směrnice nahlášeny zřizovateli. Inventarizace majetku byly provedeny podle aktualizovaného zákona o účetnictví a prováděcího předpisu č.270/2010 a na základě příkazu ředitele školy. Poslední inventura hospodářských prostředků byla provedena na stav k stanovenými a jmenovanými inventarizačními komisemi. V inventuře majetku nebyl nalezen žádný rozdíl mezi účetním stavem a skutečností - inventury proběhly s výsledkem - bez inventurních rozdílů. Závěry z jednotlivých inventarizačních komisí byly projednány v hlavní inventarizační komisi a byly předloženy řediteli školy ke schválení. Při poslední inventuře byly všechny ostatní dílčí inventury bez inventurních rozdílů. Závěrečný zápis o inventarizaci majetku byl zaslán dle Směrnice č. 48 na odbor majetku zřizovatele. Likvidace nepoužitelného a nepotřebného majetku byla v uplynulém roce provedena likvidační komisí určenou ve dvou termínech příkazem ředitele školy. V průběhu uplynulého roku byl fyzicky zlikvidován opotřebovaný a nepoužitelný majetek v pořizovací ceně ,-Kč. 5) Doplňková činnost a mimorozpočtové zdroje Doplňkovou činnost škola nemá. 6) Výsledky kontrol V roku 2013 proběhla na naší škole jedna kontrola z odboru finanční kontroly Středočeského kraje. Kontrolované období od do Zjištěné závady byly odstraněny. 7)Vyhodnocení Návrh ke zkvalitnění činnosti školy v roce )Ve spolupráci se zřizovatelem dokončit odprodej bytových jednotek MATERIÁL PŘEDLOŽEN ORGÁNŮM KRAJE-DOSUD NEBYL DOŘEŠEN. 2)Ve spolupráci se zřizovatelem provést výběrové řízení na akci ZMĚNA LOKÁLNÍHO ZDROJE TEPLA A ZATEPLENÍ BUDOVY ŠKOLY A TĚLOCVIČNY Výběrové řízení bylo provedeno a byla zahájena realizace projektu. 3)V průběhu roku vyhodnotit a uzavřít závěrečnou monitorovací zprávou projekt Moderní škola. BYLO PROVEDENO MONITOROVACÍ ZPRÁVA PŘEDÁNA. 4) Pokračovat podle harmonogramu v realizaci projektu COMENIUS. PROJEKT BYL UKONČEN, ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SCHVÁLENA. 5)Ve spolupráci se zřizovatelem dokončit bezúplatný převod pozemků pod hřištěm. BEZÚPLATNÝ PŘEVOD POZEMKŮ POD HŘIŠTĚM PROVEDEN. Strana 12 (celkem 13)

13 8)Návrh ke zkvalitnění činnosti školy v roce )Ve spolupráci se zřizovatelem dořešit použití bytových jednotek a jejích zateplení. 2)V průběhu I. pololetí dokončit akci ZMĚNA LOKÁLNÍHO ZDROJE TEPLA A ZATEPLENÍ BUDOVY ŠKOLY A TĚLOCVIČNY a tuto akci finančně a technicky vyhodnotit. 3) Ve spolupráci se zřizovatelem řešit celkovou koncepci objektu dílen, tj. možnost opravy celé střechy, její zateplení i zateplení celého pláště objektu. 4)V rámci programu ČEZ-oranžové hřiště vybudovat dětské hřiště použitelné i pro školní družinu. 20. Závěr V uplynulém školním roce byl vzdělávací proces zajištěn na základě učebních plánů. K jeho realizaci byly používány moderní výukové formy a metody (výuka, exkurze, semináře a jiné výchovně vzdělávací akce). Nedílnou součástí byla i spolupráce rodičů se školou (zapojení rodičů do života školy), vytváření dobrého školního klima za pomoci spolupráce s rodiči, Školskou radou, Sdružením rodičů, Krajským úřadem, Městským úřadem, Policií ČR a SPC Příbram. Hlavním cílem základní školy je vytvoření základu pro celoživotní učení, pro vstup do života a do pracovního procesu. V budoucnu se škola zaměří na lepší technické zázemí pro žáky se zdravotním postižením. Datum zpracování zprávy: Datum projednání v školské radě: Podpis ředitele a razítko školy: Strana 13 (celkem 13)

Výroční zpráva o činnosti základní školy

Výroční zpráva o činnosti základní školy Č. j.: 2015/60 ODBORNÉ UČILIŠTĚ, PRAKTICKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA Příbram IV, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti základní školy školní rok 2014/2015 V Příbrami 2015-09-18

Více

Výroční zpráva o činnosti základní školy

Výroční zpráva o činnosti základní školy Č.j. 2016/53 ODBORNÉ UČILIŠTĚ, PRAKTICKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA Příbram IV, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti základní školy školní rok 2015/2016 V Příbrami 26. 9. 2016 Zpráva

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 29/21 pro školy samostatně zřízené pro děti a ţáky se zdravotním postiţením 1. Základní údaje o škole Název Základní škola speciální Psáry, Jílovská 141, 252

Více

Výroční zpráva o činnosti základní školy

Výroční zpráva o činnosti základní školy Č.j. 2017/55 ODBORNÉ UČILIŠTĚ, PRAKTICKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA Příbram IV, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti základní školy školní rok 2016/2017 V Příbrami 6. 10. 2017 Zpráva

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů.

9 BĚCHOVICEB ROK 2002/2003. Zpráva je vypracována na základě 17 g Zákona 564/90 Sb. Ve znění pozdějších předpisů a obsahuje listů. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA BĚCHOVICE Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ PRAHAP 9 BĚCHOVICEB ZA ŠKOLNÍ ROK ROK 2002/2003 Zpráva je vypracována

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola Kobeřice u Brna, okres Vyškov, příspěvková organizace Beneška 181, 684 01 Kobeřice u Brna tel.: 544 222 525 e-mail: zskoberice@centrum.cz Výroční zpráva o činnosti školy

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2008/2009 Obsah: 1. Základní charakteristika školy 2. Údaje o

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2012/2013 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personání zabezpečení

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2012 Obsah A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3 B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4 1. Dotace z rozpočtu MŠMT 4 2. Dotace

Více

Výroční zpráva o činnosti základní školy

Výroční zpráva o činnosti základní školy Č.j. 2018/54 ODBORNÉ UČILIŠTĚ, PRAKTICKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA Příbram IV, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti základní školy školní rok 2017/2018 V Příbrami 5. 10. 2018 Zpráva

Více

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2016/2017

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2016/2017 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2016/2017 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personální zabezpečení

Více

Výroční zpráva o činnosti střední školy

Výroční zpráva o činnosti střední školy č.j.: 2014/45 ODBORNÉ UČILIŠTĚ, PRAKTICKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA Příbram IV, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti střední školy školní rok 2013/2014 V Příbrami 2014-08-28 Strana

Více

Mateřská škola Těšetice, okres Znojmo, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2005

Mateřská škola Těšetice, okres Znojmo, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2005 Mateřská škola Těšetice, okres Znojmo, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2005 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO : 70988323 Mateřská

Více

Výroční zpráva 2010/2011

Výroční zpráva 2010/2011 Výroční zpráva 2010/2011 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, příspěvková organizace adresa školy Stará Rudná 121, 793 35 právní forma příspěvková

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2015/2016

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2015/2016 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2015/2016 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personální zabezpečení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 6/7 Nové Město na Moravě,..7 Zpracoval: Mgr. Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název školy:

Více

Výroční zpráva 2009/2010

Výroční zpráva 2009/2010 Výroční zpráva 2009/2010 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, příspěvková organizace adresa školy Stará Rudná 121, 793 35 právní forma příspěvková

Více

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA OMLENICKÁ 436 KAPLICE IČO: 00583782 ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, OMLENICKÁ 436, KAPLICE 1. Úvod Základní škola, Omlenická 436, Kaplice je právním subjektem od roku 1994.

Více

Část I. Základní charakteristika školy

Část I. Základní charakteristika školy Část I. Základní charakteristika školy Název školy, adresa: Základní škola Bučovice, Školní 710, okres Vyškov Zřizovatel školy Město Bučovice Ředitel školy: jméno, příjmení Mgr. Jaroslav Horáček Všechny

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2006 z 6 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2006 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy 2 z 6 Mateřská škola Těšetice

Více

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 ZÁKLADNÍ ŠKOLA OMLENICKÁ 436 KAPLICE IČO: 00583782 ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, OMLENICKÁ 436, KAPLICE 1. Úvod Základní škola, Omlenická 436, Kaplice je právním subjektem od roku 1994.

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2013/2014 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2013/2014 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personální zabezpečení

Více

Základní škola a Praktická škola, Jičín. Výroční zpráva školy o hospodaření. rok Mgr. Petr Novotný

Základní škola a Praktická škola, Jičín. Výroční zpráva školy o hospodaření. rok Mgr. Petr Novotný Základní škola a Praktická škola, Jičín 12. 2. 2019 Výroční zpráva školy o hospodaření rok 2018 Mgr. Petr Novotný Výroční zpráva školy o hospodaření byla koncipována v souladu se školským zákonem č. 561/2004

Více

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Výroční zpráva o činnosti školy Soukromá základní škola a mateřská škola Svět ve školním roce 2017/2018 1 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Přehled oborů

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO :

Více

Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se :

Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se : 1.ÚVOD Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se : IZO: 060 075 961 Spec. MŠ pro sluchově postižené IZO: 107 530 961 Spec. ZŠ pro sluchově postižené IZO: 110

Více

Základní škola pro tělesně postižené, Opava, Dostojevského 12, (IČ 47813229) Z P R Á V A. o hospodaření příspěvkové organizace za rok 2007

Základní škola pro tělesně postižené, Opava, Dostojevského 12, (IČ 47813229) Z P R Á V A. o hospodaření příspěvkové organizace za rok 2007 Základní škola pro tělesně postižené, Opava, Dostojevského 12, (IČ 47813229) Z P R Á V A o hospodaření příspěvkové organizace za rok 2007. Mgr. Gajdušek Zdeněk V Opavě dne 28.2.2008 Vypracoval : Bc. Renáta

Více

Výroční zpráva ZŠ Šťáhlavy za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva ZŠ Šťáhlavy za školní rok 2014/2015 Výroční zpráva ZŠ Šťáhlavy za školní rok 2014/2015 1 Základní údaje o škole 1.1 Název : Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského 126, Šťáhlavy, 332 03 IČ:60611278 zřizovatel školy:obec Šťáhlavy, Masarykova

Více

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Výroční zpráva o činnosti školy Soukromá základní škola a mateřská škola Svět ve školním roce 2015/2016 1 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Přehled oborů

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009. Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009. Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO :

Více

A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3. B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4. C) Vyhodnocení hospodaření organizace 5. D) Výsledky kontrol 11

A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3. B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4. C) Vyhodnocení hospodaření organizace 5. D) Výsledky kontrol 11 Obsah A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3 B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4 1. Dotace z rozpočtu MŠMT 4 2. Dotace od zřizovatele Statutární město Opava 4 C) Vyhodnocení hospodaření organizace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014 Za organizaci : Mgr. Lea Šmikmátorová, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO

Více

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZNOJMO VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ Výroční zpráva o činnostech základní školy ve školním roce 2006 / 2007 Projednáno na pedagogické radě 31.8.2007 ZÁKLADNÍ

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 Gymnázium, Česká Lípa, Žitavská 2969, příspěvková organizace Žitavská 2969 470 01 Česká Lípa tel.: +420 487 829 101 e-mail: info@gym-cl.cz fax: +420 487 829 152 www: www.gym-cl.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Sídlo: Moravské Bránice

Více

Základní škola Hrádek u Sušice

Základní škola Hrádek u Sušice Základní škola Hrádek u Sušice 1. Charakteristika školy 1.1. Název školy: Základní škola Hrádek u Sušice, okres Klatovy úplná adresa: Hrádek 73, 342 01 Sušice právní forma: právní subjekt od 1.1.1995 telefonní

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013 Základní údaje se uvádějí za kalendářní rok, ve kterém byl zahájen školní rok, za který je zpracována výroční zpráva školy. Tyto údaje jsou členěny do následujících

Více

Plán práce ZŠ a MŠ. Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace. školní rok 2014 / 2015

Plán práce ZŠ a MŠ. Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace. školní rok 2014 / 2015 Č.j. 2014/48 Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace Plán práce ZŠ a MŠ školní rok 2014 / 2015 1 Hlavní úkoly výchovně vzdělávacího procesu

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16, příspěvková organizace U Balvanu 16, 466 34 Jablonec nad Nisou Telefon/fax: 483320086, e-mail: gymnazium@gymjbc.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

Více

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014 právní forma IČO 48847747 IZO 04884774 identifikátor školy 600115607 vedení školy ZŠ a MŠ

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ústí nad Labem, Neštěmická 787/38, příspěvková organizace. Neštěmická 787/38, 400 07 Ústí nad Labem

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Ústí nad Labem, Neštěmická 787/38, příspěvková organizace. Neštěmická 787/38, 400 07 Ústí nad Labem Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Ústí nad Labem, Neštěmická 787/38, příspěvková organizace Neštěmická 787/38, 400 07 Ústí nad Labem Identifikátor: 600 085 635 Termín

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2016 1997-2017 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010

Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 Čj: ZŠLeH 123/2010 Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 Základní škola Ledeč nad Sázavou, Habrecká 378 Výroční zpráva za školní rok 2009-2010 1. Základní

Více

1.ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se :

1.ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se : 1.ÚVOD Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se : IZO: 060 075 961 Spec. MŠ pro sluchově postižené IZO: 107 530 961 Spec. ZŠ pro sluchově postižené IZO: 110

Více

Gymnázium Hostivice, příspěvková organizace Komenského 141, Hostivice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

Gymnázium Hostivice, příspěvková organizace Komenského 141, Hostivice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Gymnázium Hostivice, příspěvková organizace Komenského 141, 253 01 Hostivice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 1. Základní údaje o škole Název školy, adresa: Gymnázium Hostivice,

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2017 1997-2018 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2014 3. B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4. C) Vyhodnocení hospodaření organizace 6. D) Výsledky kontrol 12

A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2014 3. B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4. C) Vyhodnocení hospodaření organizace 6. D) Výsledky kontrol 12 Obsah A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2014 3 B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4 1. Dotace z rozpočtu MŠMT 4 2. Dotace od zřizovatele Statutární město Opava 5 C) Vyhodnocení hospodaření organizace

Více

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za školní rok 2012/2013

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za školní rok 2012/2013 Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za školní rok 2012/2013 1 Základní údaje o škole 1.1 Název Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského 126, Šťáhlavy, 332 03 IČ: 60611278 zřizovatel školy: Obec Šťáhlavy,

Více

Výroční zpráva o hospodaření za rok Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace

Výroční zpráva o hospodaření za rok Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Výroční zpráva o hospodaření za rok 2015 Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Obsah: 1. Přehled příjmů za r. 2015 str. 3 2. Výdaje od KÚ Moravskoslezského

Více

Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 154

Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 154 Základn Zák adní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 7/8 Nové Město na Moravě, 98 Zpracoval: Mgr Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název

Více

1. ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se:

1. ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se: 1. ÚVOD Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se: IZO: 060 075 961 Spec. MŠ pro sluchově postižené IZO: 107 530 961 Spec. ZŠ pro sluchově postižené IZO: 110 150

Více

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Jindřichovice pod Smrkem, příspěvková organizace adresa školy Jindřichovice pod Smrkem

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2012/2013

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

Rozbor hospodaření za rok 2015

Rozbor hospodaření za rok 2015 Město Hrádek Náměstí 8. Května 338 42 Hrádek Hrádek 09.02.2016 Rozbor hospodaření za rok 2015 Výsledek hospodaření PO k 31.12.2015 činí 341 692,59 Kč, z toho z hlavní činnosti zisk 297 991,40 Kč a zisk

Více

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Výroční zpráva o činnosti školy Soukromá základní škola a mateřská škola Svět ve školním roce 2016/2017 1 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Přehled oborů

Více

Zpráva o hospodaření. Základní škola Nerudova, Říčany, okres Praha- východ, IČO 70977691. Kalendářní rok 2013

Zpráva o hospodaření. Základní škola Nerudova, Říčany, okres Praha- východ, IČO 70977691. Kalendářní rok 2013 Základní škola Nerudova, Říčany, okres Praha- východ, IČO 70977691 Projednáno na pracovní poradě dne: Projednáno školskou radou dne: Zpráva o hospodaření Základní škola Nerudova, Říčany, okres Praha- východ,

Více

1. ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se:

1. ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se: 1. ÚVOD Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se: IZO: 060 075 961 Spec. MŠ pro sluchově postižené IZO: 107 530 961 Spec. ZŠ pro sluchově postižené IZO: 110 150

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2015 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2015 Za organizaci : Marie Horáková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO : 70988323

Více

Údaje o hospodaření školy v roce 2007

Údaje o hospodaření školy v roce 2007 Údaje o hospodaření školy v roce 2007 na základě odst. 1/i 7 vyhlášky 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení školy Zařízení : Základní škola

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2017/2018

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2017/2018 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 07/08 Obsah:. Základní údaje o škole. Personální zabezpečení školy

Více

Doplnění přednášky: PEDAGOGICKO-PSYCHOLOGICKÉ PORADNY A SPECIÁLNÍ PEDAGOGICKÁ CENTRA

Doplnění přednášky: PEDAGOGICKO-PSYCHOLOGICKÉ PORADNY A SPECIÁLNÍ PEDAGOGICKÁ CENTRA TÉZE Doplnění přednášky: PEDAGOGICKO-PSYCHOLOGICKÉ PORADNY A SPECIÁLNÍ PEDAGOGICKÁ CENTRA Úkoly poradenského zařízení 1. zajišťuje pravidelnou a přímou individuální speciálně pedagogickou a psychologickou

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010-2011 Hradec Králové, 20.9. 2011 Obsah: 1. Základní údaje o škole 3 2. Vzdělávací

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

Speciální základní škola pro žáky se specifickými poruchami učení Praha 6 Řepy, U Boroviček 1 Výroční zpráva o činnosti školy

Speciální základní škola pro žáky se specifickými poruchami učení Praha 6 Řepy, U Boroviček 1 Výroční zpráva o činnosti školy Speciální základní škola pro žáky se specifickými poruchami učení Praha 6 Řepy, U Boroviček 1 Výroční zpráva o činnosti školy školní rok 2002/2003 Výroční zpráva o činnosti Speciální základní školy pro

Více

Zpráva o činnosti organizace za rok 2007

Zpráva o činnosti organizace za rok 2007 Zpráva o činnosti organizace za rok 2007 Zpracování je uloženo 59, písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů.. Charakteristika organizace: Název organizace:

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2018

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2018 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PŘI NEMOCNICI, LIBEREC, Husova 357/10, příspěvková organizace Husova 357/10, 460 01 Liberec 1, tel.: 485 312 875, e-mail: spzs.nemocnice@seznam.cz, www. zsnemlib-spc.cz

Více

Výroční zpráva Gymnázium a SOŠ, Rokycany 2016/2017

Výroční zpráva Gymnázium a SOŠ, Rokycany 2016/2017 Výroční zpráva Gymnázium a SOŠ, Rokycany 2016/2017 1 Informace o škole CHARAKTERISTIKA ORGANIZACE: Název organizace: Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany Adresa: Rokycany, Mládežníků 1115 Telefon:

Více

Údaje o zpracovateli

Údaje o zpracovateli Tabulka č. 1 Údaje o zpracovateli Přesný název organizace: Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Adresa sídla zpracovatele: Riegrova 1, 370 01 České Budějovice Adresa poštovní:

Více

Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018

Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018 Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018 1 Základní údaje o škole 1.1. Název : Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského

Více

Výroční zpráva o činnosti základní školy

Výroční zpráva o činnosti základní školy 1 Výroční zpráva o činnosti základní školy Výroční zpráva vychází z 10 odst. 3 zákona 561/2004 Sb. a 7 vyhlášky č. 15/2005 Sb. v platném znění. Charakteristika školského zařízení Základní škola, Školní

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola Chodov, Nejdecká 254, okres Sokolov, příspěvková organizace Školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola Chodov, Nejdecká 254, okres Sokolov, příspěvková organizace Školní rok 2014/2015 Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola Chodov, Nejdecká 254, okres Sokolov, příspěvková organizace Školní rok 2014/2015 Výroční zpráva školní rok 2014/2015 1 1. Úvod Ředitelka Základní školy Chodov,

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 Základní škola speciální, Semily, Nádražní 213, příspěvková organizace Tel: 481 540 638, 773 636 93, fax: 481 540 638, e-mail: iva_bartova@centrum.cz www.zsspecialnisemily.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009-2010 Hradec Králové, září 2010 Obsah: 1. Základní údaje o škole... 3 2.

Více

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1.

Národní škola (č.j. 15724/97-20) blíže viz textová část bod 3.1. 1. Název školy dle posledního rozhodnutí o zařazení do sítě škol: Základní škola, Praha 6, náměstí Interbrigády 2 (rozhodnutí ze dne 27.12.1999) 2. Zřizovatel: Městská část Praha 6 Úřad m.č., Čs. armády

Více

Výroční zpráva o hospodaření. za rok 2011

Výroční zpráva o hospodaření. za rok 2011 Základní škola a Mateřská škola Stará Voda, okres Cheb Příspěvková organizace Stará Voda 125 353 01 Mariánské Lázně IČO: 70995796 Č. j. : 09/12 Výroční zpráva o hospodaření za rok 2011 Přehled článků:

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PŘI NEMOCNICI, LIBEREC, Husova 357/10, příspěvková organizace Husova 357/10, 460 01 Liberec 1, tel.: 485 312 875, e-mail: spzs.nemocnice@seznam.cz, www. zsnemlib-spc.cz

Více

Plán práce ZŠ a MŠ. Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace. školní rok 2013 / 2014

Plán práce ZŠ a MŠ. Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace. školní rok 2013 / 2014 č.j.: 2013/47 Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace Plán práce ZŠ a MŠ školní rok 2013 / 2014 Hlavní úkoly výchovně vzdělávacího procesu

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 Základní škola a Mateřská škola Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace Kamenná 404/4, Jablonec nad Nisou 466 01 tel. 483 319 948, e-mail zskamennajbc@seznam.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 Zpracovali: Mgr. David Neuvald, ředitel Jana Ballarinová, administrativní pracovnice Obsah: strana 1) Hospodaření jednotlivých zařízení PO Základní škola 3, 4 Mateřská

Více

Plán práce výchovného poradce

Plán práce výchovného poradce SOŠ Velvary s.r.o. Školní 268 273 24 Velvary Plán práce výchovného poradce Školní rok 2010/2011 výchovný poradce: Mgr. Hana Hronková Výchovný poradce zabezpečuje poskytování poradenských služeb ve škole,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Stachy. 384 73 Stachy 253. Identifikátor školy: 600 063 046

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Stachy. 384 73 Stachy 253. Identifikátor školy: 600 063 046 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Stachy 384 73 Stachy 253 Identifikátor školy: 600 063 046 Termín konání inspekce: 11.

Více

Základní škola Vlkoš. Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015

Základní škola Vlkoš. Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015 Základní škola Vlkoš Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk.roce 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a. Název školy, adresa : Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, okres Hodonín,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY , Neprobylice 18, Třebíz 273 75 (dříve Dr. Streda College, střední škola, Kvílice 38, Třebíz 273 75) VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013 2014 Zpracovala Mgr. Jarmila Hejtmánková, ředitelka školy dne 24.

Více

Výroční zpráva o hospodaření školy za kalendářní rok 2011

Výroční zpráva o hospodaření školy za kalendářní rok 2011 Základní škola a Mateřská škola Strunkovice nad Blanicí 384 26 Strunkovice nad Blanicí 202 Výroční zpráva o hospodaření školy za kalendářní rok 2011 Vydaná dne 1. března 2012 Schválená školskou radou dne

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - JITKA SEMENCOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: / Inspektorát č 15 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Č. j.: / Inspektorát č 15 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 153 215/98-11006 Inspektorát č 15 Signatura: vo3bs302 Okresní pracoviště Uh. Hradiště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / školské zařízení: Soukromá svobodná základní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11. Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary. Identifikátor školy: 600 067 602

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11. Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary. Identifikátor školy: 600 067 602 Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11 Krušnohorská 11, 360 10 Karlovy Vary Identifikátor školy: 600 067 602 Termín konání inspekce:

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2009/2010 Obsah: 1. Základní charakteristika školy 2. Personání

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2013

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2013 Gymnázium a Střední odborná škola Jilemnice, přísp.org. Tkalcovská 460, 51401 Jilemnice telefon 481 549 259, email reditel@gymjil.cz ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2013 Vypracoval: P.Kuříková, J.Lipská..

Více

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za školní rok 2013/2014 Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za školní rok 2013/2014 1 Základní údaje o škole 1.1 Název Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského 126, Šťáhlavy, 332 03 IČ: 60611278 zřizovatel školy: Obec Šťáhlavy,

Více

Komentář k rozboru hospodaření ZŠ Klatovy, Plánická ul. 194

Komentář k rozboru hospodaření ZŠ Klatovy, Plánická ul. 194 Komentář k rozboru hospodaření ZŠ Klatovy, Plánická ul. 194 Škola spravuje majetek města v hodnotě 96 985 674 Kč. Jedná se o budovy Plánická 194/I, Komenského 134/IV, tělocvična a sportovní areál Na Vodojemu

Více

Základní škola N o v ý B o r, Generála Svobody 114, okres Česká Lípa příspěvková organizace

Základní škola N o v ý B o r, Generála Svobody 114, okres Česká Lípa příspěvková organizace Základní škola N o v ý B o r, Generála Svobody 114, okres Česká Lípa příspěvková organizace ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 Zpracovala: sumárně Mgr. Jelínková Jiřina ředitelka školy podklady Štěpánková

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV RASPENAVA, příspěvková organizace FUČÍKOVA 432, 464 01 Raspenava, IČO 71220089 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: Pavel Chroust, Ředitel ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE V

Více

Zpráva o hospodaření rok 2011

Zpráva o hospodaření rok 2011 Gymnázium pod Svatou Horou, Balbínova 328, Příbram II Číslo organizace 11 107, IČ: 61100404 Ředitel školy Mgr. Pavel Sedláček 1 Obsah: OBSAH:... 2 1. ÚVOD: STRUČNÁ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY... 3 2. VYHODNOCENÍ

Více