Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.jakvydelatpenizevmlm.cz"

Transkript

1

2 Upozornění pro čtenáře a uživatele této knihy. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této knihy ať už tištěné nebo elektoronické podoby, nesmí být reprodukována ani šířena v papírové, elektronické či jiné podobě bez předchozího písemného souhlasu autora. Neoprávněné využití této knihy bude Trestně stíháno. Tomáš Kosiewicz Restar síťového marketingu

3 Pravý mistr není ten, kdo má nejvíce žáků, ale ten, kdo vytváří nejvíce mistrů. Spousty lidí v dnešní době zápasí se svou finanční situací. Pracují i 12 hodin denně pro to, aby mohli zaplatit své složenky, nájem, jídlo a pokud dá štěstí, mohou si i trošku těch peněz užít dle své chuti. Není tudíž divu, že poté hledají různé přivýdělky na internetu a různé MLM společnosti. Jenže na internetu je spousty pofidérních nabídek rychlého zbohatnutí, které lidem, kteří chtějí přivýdělek, nabízejí peníze bez práce. Ale takový neexistuje! Většina lidí se připojí k této příležitosti, a aniž by věděli, že to opravdu funguje, začnou nahánět kontakty. Nikdy předtím nic podobného nedělali, a proto vůbec nemají ponětí, co dělat, proto všude možně na internetu nabízejí tento skvělý systém, který nabízí výdělek zcela bez práce a šíří tímto způsobem dále zvůj zázračný byznys. Jenže týden uplynul a reálné peníze nikde. Tak se na to vykašlou a jdou hledat jinou příležitost, kde to už snad konečně vyjde. Takto postupují tak dlouho, až si řeknou, že je to vlastně všechno podvod a že na to kašlou, že na tom vydělají jen ti vyvolení. Avšak lidé si neuvědomují, že k tomu, aby mohli začít vydělávat peníze vlastním byznysem, musejí najít seriózní společnost, se skvělým produktem a začít na sobě pracovat. Pochopte, že vydělávat peníze v síťovém marketingu je práce na několik let. Je to stejné, jako byste zakládali svůj vlastní podnik, také nebudete vydělávat za měsíc natož za týden že? Pokud nechcete každý den trávit deset hodin v práci a nakonec si z vydělaných peněz užít jen minimum, poté je potřeba, abyste se nad tím zamysleli a opravdu se rozhodli vydělávat. Je potřeba mít sny, touhu, vytrvalost, ochota růst, učit se a pustit se do akce. Už jen tím, že jste si pořídili tento e-book máte před sebou velkou příležitost naprosto změnit váš život, jelikož dostanete v tomto e-booku velmi hodnotné vzdělání, které vám pomůže vydělávat. Získáte know-how milionářů v síťovém marketingu. Chci, abyste uspěli, proto jsem se rozhodl pro vás tento e-book vytvořit, jelikož věřím, že každý kdo má sny a chuť může uspět.

4 1. Co doopravdy chci? Prvním základním krokem na vaší cestě k úspěchu a k životu, jaký si představujete je uvědomění si, co doopravdy chcete. Proč je tak důležité vědět co chci? Představte si situaci. Rozhodnete se odjet na dovolenou, sbalíte si vše potřebné a vydáte se na letiště, kde zavítáte ke kiosku cestovní kanceláře a řeknete slečně v okénku, že chcete někam letět. Slečna se vás nejspíše zeptá a kam si přejete letět? vy odpovíte Já nevím, jen mě tak napadlo, že se chci někam podívat. Na to vám slečna z cestovní kanceláře řekne, že si musíte nejprve vybrat cílovou destinaci a až poté vám může pomoci. Bez toho aniž byste řekli, kam chcete, se nikam nevydáte. Žít bez cílů je jako jít na výlet a nevědět kam. To samé platí v byznyse. Nejprve musíte přesně vědět, jaký byznys chcete dělat, co jste ochotni obětovat, co od něj očekáváte atd. a poté se do něj pustit. Co si tedy musím ujasnit?

5 Samozřejmě začít musíte vždy uvnitř sebe. Zkuste se řídit pouze a jen svými tužbami. Nikdy a za žádných okolností se nenechte zlákat na něco, s čím nesouzníte! Uvědomte si, že rozhodnutí vstoupit so MLM může být dlouhodobého charakteru a proto si ujasněte, jakou společnost a produkty chcete prezentovat. Bez toho aniž byste byli schopni pracovat s vírou ve vaši společnost a produkty dostatečně dlouho na to, abyste uspěli, nemáte šanci. Možná se vám stane, že vyděláte nějaké peníze a budete si myslet, že jste vyhráli, ale opak je pravdou. Nastane chvíle, kdy si uvědomíte, že toto není přesně to pravé pro vás, že nevěříte produktům a nevěří jim ani vaše síť, začne se vám rozpadat vaše dlouhodobě budovaná skupina, vy začnete vydělávat méně a méně a nakonec se rozhodnete společnost opustit. Nebo se také může stát, že po nějakém čase zjistíte, i když budete vydělávat zajímavé peníze, že síťový marketing není podnikání pro vás, a že raději chcete péct dorty. Tomuto scénáři se však můžete zcela vyhnout, pokud začnete hned na začátku s myšlenkou, co chci a co mě baví a naplňuje. Jasně danný cíl je základ Vaším prvním úkolem na cestě k úspěchu je ujasnit si, co chcete. Vím, že to nemusí být až tak jednoduché, ale věřte mi, že to má svůj důvod. Sedněte si, udělejte si čas jen pro sebe a začněte si sepisovat všechny vaše sny, které chcete nebo jste chtěli. Pište si, co vás baví, čemu věříte atd. Vše si sepište na papír nebo do bloku a mějte to stále na očích. Udělejte si svou vlastní nástěnku snů, kde budete mít zaznamenané vše, o čem sníte.

6 Jen tím, že si své sny a cíle budete každý den připomínat a zaměřovat svou pozornost na jejich dokončení a splnění, praktikovat všechny potřebné kroky z tohoto e-booku, poté budete mít dlouhodobý a rozvíjející se podnik, který vám zajistí časovou a finanční svobodu a s tím spojené plnění veškerých snů, které jste kdy měli. Avšak vše začíná uvědoměním si, co chcete. Je před vámi dlouhá cesta, proto se ihned na začátku vyvarujte chybám, které vás mohou v budoucnu mrzet. Velmi důležitou součástí vašeho dobrého startu je výběr společnosti. Další kapitola pojednává právě o tom, jak si vybrat tu společnost, která vám bude vyhovovat a ve které získáte vše, po čem toužíte. 1. Jak si vybrat tu správnou společnost a lídra Druhý krok navazuje na předešlý. Kde jste se zamýšleli nad sebou samým. Vím, že to nebylo nic jednoduchého a chtělo to spousty přemlouvání, ale garantuji vám, že pokud tyto kroky dodržíte, budete sklízet zasloužené ovoce úspěchu. Pokud jste si ujasnili, že opravdu stojíte o to, podnikat v Síťovém marketingu, poté vaším dalším krokem je najít tu správnou společnost a správného lídra. Výběr společnosti je jedno z nejdůležitějších rozhodnutí vaší kariéry. Je zarážející, že většina lidí stráví výběrem společnosti méně času, než výběrem nové televize. Výběr Vaší společnosti, má dramatický vliv na Vaši šanci uspět. Ve skutečnosti je to tak, že většina lidí vstupujících do MLM nechávají společnost, aby si je našla sama. A to je chyba! Svou společnost si musíte najít vy, ne ona vás.

7 Co tedy musíte udělat? Nejprve je potřeba, ujasnit si, co od tohoto podnikání vlastně očekáváte a jaký produkt/službu by se vám líbilo prezentovat jestli například rádi cestujete, žijete zdravě, pijete kávu, užíváte nejmodernější nástroje atd. Záleží jen na vás, k jakému produktu nebo službě inklinujete a budete ji sami využívat. Je nutné pochopit, že k úspěchu v MLM a vlastně v jakémkoli byznysu musíte svůj produkt přímo milovat, abyste mohli být úspěšní. To samé pak platí pro Vaše členy v síti. Pokud tedy chcete uspět a postupnými kroky začít budovat svou síť a vydělávat tím peníze, je potřeba, abyste milovali svůj produkt. Jedině tak Vám zákazník uvěří a nakoupí u Vás (registruje se). Proto svou společnost vyhledávejte opravdu obezřetně a dejte si klidně na čas. Nikam nespěchejte! Položte si nejdříve tyto otázky, při výběru společnosti 1. Koupil/a bych si daný produkt nebo službu i kdybych se nezúčastnil/a této obchodní příležitosti? Buďte k sobě upřímní, zní-li vaše odpověď NE dejte od této společnosti ruce pryč. Pokud daná příležitost nestojí na produktech, kterým byste vy sami věřili a osobně je používali, je vysoce nepravděpodobné, že byste v dané společnosti uspěli. Nadšení a osobní zkušenosti jsou to, co bude váš podnik pohánět. 2. Koupili byste si tento produkt nebo službu za tuto cenu? Pokud byste za své výrobky na volném trhu tuto cenu nezaplatili, proč by měli ostatní? Nemyslete si, že lidé budou chtít platit více, jen za to, že dostanou odměnu. Znovu a znovu dokazují, že nebudou.

8 Jaké faktory zohledňovat při výběru společnosti? - Jsou dané produkty/služby jedinečné a exkluzivní? Nabízí výrobky jen vaše společnost? - Jedná se o spotřební zboží? - Jak velký měsíční objem mohou vámi nabízené výrobky pravděpodobně vytvářet? - Hloubka managementu? Pokud management společnosti čítá 5 lidí, nebude od něj možné získat jakoukouli smysluplnou podporu distributorům. Věrohodná společnost by měla mít prezidenta, několik ředitelů, několik manažerů a prezidenta pro marketing a dalších mnoho pomocníků. - Dělá vaše společnost pravidelné akce pro partnery, školení lídrů, telekonference, webináře atd.? - Můžete podnikat celosvětově? - Mají firemní školitele v ČR - Plán odměn - 1. Musí umožnit novým distributorům rychle vydělat nějaké peníze do začátku. 2. Musí poskytovat přechodný příjem těm, kteří se zaučují. 3. Musí poskytovat platformu na vytvoření pasivního příjmu. 4. Musí nabízet přitažlivé odměny jako soutěže, zájezdy, auta atd. 5. Musí odměňovat top ředitele příjmy, které je udrží ve společnosti. 6. Ideálně postaven na bázi binárního systému. - Struktura podpory Jakou má společnost strukturu podpory? Rozesílají vám vzdělávací materiály, které vám pomohou budovat vaše podnikání? - Je firma stabilní a funguje déle jak 5 let na trhu?

9 Co když nevím, jaký produkt/službu bych chtěl? Pokud si nejste sami jisti, jaký produkt či služba by vám mohla vyhovovat, jednoduše se zamyslete, jaký produkty nebo služby sami využíváte a co podle vás využívá nebo budou využívat ostatní lidé. A poté zkuste najít tento produkt. Pokud nevíte přesně, co chcete, je lepší najít si nějaký ojedinělý spotřební produkt, který je postaven na pravidelné spotřebě. Nebo koukněte zde! Dalším důležitým faktorem pro vstup do společnosti je načasování. Nemá cenu vstupovat do společnosti, která je na českém trhu už několik let. Ideální je vstoupit do společnosti na začátku jejího působení v České republice. Tím získáte mnohonásobně větší šanci na úspěch. Samozřejmě společnost už musí mít za sebou nějakou dobu působnosti v zahraniční, musí být stabilní. Proto vyhledávejte společnosti také podle vstupu na náš trh a podle produktu/služby, se kterým souzníte. Poté už nezbývá nic jiného, než v dané společnosti najít toho nejlepšího lídra, který bude vyhovovat právě vám. Nemělo by to být zas tak těžké. Jednoduše oslovte tuto společnost s dotazem, zda vám nedají kontakty na jejich nejlepší lídry. Pokud možno oslovte lídra, který je vám lokalitou nejblíže. Tímto jednoduchým postupem si můžete vyhledat opravdu solidního lídra, díky kterému bude vaše podnikání jednodušší.

10 Chcete přeci vydělávat nebo ne? Tak přestaňte už konečně reagovat na pofidérní nabídky rychlého a jednoduchého zbohatnutí a začněte to brát seriózně! Pokud se už v nějaké MLM společnosti pohybujete a jste tam spokojeni, jen váš lídr, pro vás není ten pravý. Jednoduše oslovte hlavního lídra vaší větve a požádejte ho o kontakt na někoho, kdo je úspěšný. Můžete si najít také externí lídry, od kterých se budete vzdělávat. Nepospíchejte s hledáním vhodného lídra. Může vám to trvat týden nebo měsíc, nebo také rok, ale pokud vytrváte, určitě najdete toho správného. Zaměřte svou pozornost na hledání toho správného lídra a on se ukáže sám. 2. Rychlý start - co udělat na začátku Nyní se nacházíte v situaci, kde máte svou vlastní společnost a lídra. Každý lídr vám dá určité informace, jak pracovat, ale pokud chcete svůj byznys rozjet co nejrychleji a co nejefektivněji, doporučuji vám dodržet tyto 4 jednoduché kroky, které pokud budete uplatňovat ve svém byznyse s vytrvalostí a neustálém nasazení, bude jen otázkou času, než uspějete.

11 Tento postup mě samotnému během dvou měsíců v mé společnosti pohybující se v síťovém marketingu, získal 45 unikátních kontaktů, kteří měli zájem o mé MLM, z toho se jich sedm registrovalo. Dále jsem tímto způsobem získal pravidelné odběratele mých produktů, tudíž mohu říci, že za dva měsíce práce, jsem splnil vše maximálně nad plán a ani já sám jsem nevěřil, že to takto dokážu. Během prvních 60 dnů jsem získal základní lidskou strukturu své společnosti, kde mám skvělý tým. Mám malý pasivní příjem díky pravidelnému prodeji produktů a to jen díky těmto čtyřem krokům, které vám nyní představím. Jaké čtyři kroky to tedy jsou? Důležité na začátek je pochopit, že váš úspěch a neúspěch bude záviset na tom, jaké lidi a kolik jich oslovíte, ať už přímo či nepřímo. Prvních 14 dní se musíte snažit vybudovat si silné základy, které budou držet váš byznys stabilním. 1. Kontaktovat seznam známých a kamarádů, ové adresy a jiné kontakty. 2. Denně aktivně vyhledávat minimálně dva prospekty (online, offline). 3. Udělat si vlastní web a denně ho propagovat. 4. Denně pracovat s novými členy v síti, sebevzdělávat se a propagovat svůj web. Pokud budete postupovat tímto systémem, poté se vám nemůže stát, že nezískáte žádné registrace a kontakty na prospekty. Všimněte si, že pokud vám nevyjde seznam přátel a známých máte ještě dále tři možnosti, jak budovat databázi kontaktů a rozšiřovat svou síť.

12 Tak nyní máte před sebou čtyři základní prospektovací metody. Doporučuji během prvních 14 dnů uplatnit všechny tyto metody a opakovat je neustále dokola. Jen tak je možné, že uspějete. Pokud chcete vědět více informací, o tom, jak rychle začít a chcete vědět více o jednotlivých krocích, bude nejlepší, pokud mi napíšete a já vám pošlu e- book Rychlý start, kde se dozvíte vše potřebné. Nebudu se vám zde rozepisovat o jednotlivých metodách, to je na jeden celý ebook, ale chci vám jen říci, pusťte se do toho, začněte vytvářet svůj vlastní web a udělejte díky němu ze svého byznysu stroj na peníze. Zapomeňte na prokrastinaci a začněte efektivně pracovat hned od prvního dne, co jste vstoupili do společnosti jako registrovaný člen. Vytvořte si plán, čeho chcete dosáhnout a jak to uděláte a pusťte se do práce. Přestaňte se vymlouvat, poslouchejte svého lídra a denně pracujte a výsledky přijdou. Snažte se svému podniku věnovat každý den. I kdybyste se měli rozvoji svého podniku věnovat jen hodinku denně, poté to máte 365 hodin ročně, ze kterých mohou být zajímavé výsledky. Já však doporučuji věnovat se ze začátku svému podniku minimálně dvě hodiny denně, ideálně 3-4 hodin. Čím více času budete denně pracovat, tím lepší výsledky na konci roku získáte. Pochopte, že síťový marketing je o každodenní soustředěné a systematické práci, bez které se váš podnik neobejde. Proto je tak důležité dobře začít, aby neopadlo vaše nadšení a váš stroj se mohl pomalu rozjíždět. 3. Budování systému web Dalším tipem, který je nezbytný v dnešní době k úspěchu v síťovém marketingu je mít svůj vlastní web.

13 Proč je to tak důležité? Je 21. století, století technologií a v dnešní době většina lidí používá právě internet, proto pravidlo kdo není na internetu, ten neexistuje, platí dvojnásob. V dnešní době už nestačí jen oslovit sto známých a doufat, že se něco změní. Ano je to dobrá technika, jak pomoci svým známým, aby změnili svůj život, ale neberte to jako hlavní přísun kontaktů. Ano později, až budete mít renomé, poté je toto efektivní způsob. Proto Vám správně vytvořené webové stránky nabízejí nové možnosti, jak oslovit kontakty, které mají zájem o vaši nabídku. Můžete tak oslovit lidi i ke kterým osobně nedosáhnete a tím, mnohonásobně urychlíte svůj vývoj. Nabízejte jen těm, co si o to sami řeknou. Ptáte se, a jak to mám udělat, aby mě sami oslovili? Je to jednoduché, vytvořte si svůj web s nabídkou vašeho byznysu a nastavte ho tak, aby vaše klíčová slova, byla co nejvíce vyhledávaná, aby váš web navštívilo co nejvíce lidí, kteří hledají přesně to, co nabízíte. A věřte, že jich je spousty a pokud jim na svém webu nabídnete hodnotné informace zdarma, poté vám návštěvníci rádi zanechají na sebe kontakt.

14 Ano nyní se vám to může zdát jako zbytečnost, ale věřte mi, že pokud své webové stránky vytvoříte správně a podle návodu, poté se vám to mnohonásobně vyplatí a budete si říkat, jak je možné, že jsem někdy podnikal/a bez svého webu. Automat na zákazníky Váš web bude váš osobní robot, který bude neustále, 24 hodin 365 dní v roce pracovat za vás. Je samozřejmě nutné mít potřebné znalosti, jak má správný web vypadat, co by měl obsahovat a jak ho udělat tak, aby vám v budoucnu ušetřil co nejvíce peněz na marketingu, proto je nezbytné se neustále vzdělávat. Najděte si pořádného učitele a leadera. Nezapomeňte, že pokud chcete opravdu seriózně podnikat v síťovém marketingu, váš web je nezbytnou součástí, bez které nemáte v dnešní době vysoké konkurence moc šancí na úspěch. Myslíte si, že to není nic pro Vás? V dnešní době nemusíte být počítačový génius nebo programátor, abyste mohli vlastnit své vlastní webové stránky, které budou pracovat za vás. Můžete si jednoduše pořídit podrobný návod, jak si díky systému WordPress vytvořit své vlastní webové stránky, aniž byste byly programátory nebo měli jakékoli zkušenosti s tvorbou webů. Pokud si však netroufáte na tvorbu svých vlastních webových stránek, jednoduše oslovte nějakého šikovného studenta, který vám je za slušnou sumu vytvoří. Ano je pravda, že na toto budete potřebovat nějakou menší investici, ale zamyslete se, je vám opravdu na obtíž investovat 400,- Kč do návodu, jak díky webům udělat ze svého MLM byznysu stroj na peníze a na nové prospekty. Dále do návodu, jak si vytvořit své vlastní weby 1490,- a poté cca 500,- do domény a hostingu? Vaše celková investice tedy bude 2390,- a za tuto sumu získáte podrobný návod, jak vybudovat svůj vlastní stroj na prospekty a peníze, návod, jak udělat web,

15 který bude fungovat a vše potřebné pro tvorbu webu. S tímto systémem, máte ohromný náskok před konkurencí a svůj web můžete začít ihned budovat. Zdá se Vám tato investice moc? Ano můžete si udělat své vlastní stránky na nějakém serveru zdarma a zkoušet vše pokus omyl, ale dejte si ruku na srdce, opravdu si myslíte, že tímto způsobem vyděláte peníze a vytvoříte si silné základy? Já myslím, že ne! Za 2439,- získat kompletní vzdělání, jak být úspěšný je fér nabídka, proto pokud to myslíte opravdu vážně, je tu tato možnost i pro vás. Už se nemusíte plácat a zažívat neustálé odmítnutí a neúspěch. Začněte pracovat efektivně a jako profesionálové. Každý mistr je zároveň žákem. Začněte svůj MLM byznys brát opravdu vážně a budujte ho jako profesionálové. V dnešní době amatéři nemají šanci na úspěch, jelikož je převálcují ti, kteří pracují systematicky a konzistentně. A věřte mi, že každý úspěšný člověk v MLM má nějaké své webové stránky, ať už na své jméno, byznys nebo cokoli jiného. Začleňte se tedy i vy mezi profesionály. Pořiďte si na začátek potřebné vzdělání a poté se pusťte do akce. Ušetříte si tím spousty času, energie, nervů a také financí do budoucna, i když se vám to nyní nemusí pozdávat. 4. Databáze kontaktů Dalším nezbytným krokem, který rozlišuje úspěšné a neúspěšné podnikatele v síťovém marketingu je budování databáze.

16 Úspěšní jedinci vždy a za každé situace budují databázi kontaktů. Neúspěšní jedinci jen registrují a zbytek ignorují. Každý profesionální podnikatel ví, že databáze kontaktů je zlatý důl. Pokud se vám nepodaří pochopit, že budovat svou databázi kontaktů je nezbytnou součástí vašeho byznysu, poté se vám nikdy nepodaří opravdu vydělávat peníze. Databáze kontaktů je v jakémkoliv podnikání tím nejdůležitějším co může podnik mít, jelikož bez dostatečné databáze kontaktů nedokáže firma vydělávat. Je pravda, že v dnešní době jde databáze kontaktů lehce koupit, ale zamyslete se, bude vám to k něčemu? Většina těchto kontaktů vám bude nepoužitelná, jelikož ani nebudou mít zájem o vaši nabídku, a tím promrháte tisíce korun, které vám stejně nepřinesou žádné závratné zisky. Nejjednodušší způsob, jak získat kontakt od zákazníka je získat jeho . V dnešní době je to nejpoužívanější kontaktní médium na internetu a používá ho 99% lidí pohybujících se na Internetu. Ptáte se, jak ale získám jejich ? Kontakt na zákazníka dostanete, pokud upoutáte jeho pozornost a nabídnete mu výměnou za jeho kontakt něco zdarma, co mu přinese určitou hodnotu. To znamená vytvořit například hodnotný e-book, video, které pomohou v jejich cestě k úspěchu a nabídnout ho zdarma. Je to tak jednoduché.

17 Je to opravdu jednoduché a touto metodou, získáte jednoduše mnoho kontaktů, aniž byste je museli nějakým způsobem nahánět nebo oslovovat. Tímto se dostáváme k předešlému bodu, kde vás vyzívám, abyste si vytvořili své weby. Velmi důležitou součástí každého webu, je Formulář na získávání kontaktů nebo záchytová stránka. Pro to, abyste mohli budovat databázi kontaktů, potřebujete vytvořit magnet na pozornost a magnet na přitahování ových kontaktů. Takový magnet je v dnešní době ideálně nějaký hodnotný ebook, mp3, video atd. Hodnotný obsah vyměníte s návštěvníkem za jeho ovou adresu a jméno a poté s ním můžete dále pracovat. Toto je první úkol, který vás čeká v pátém kroku. Na své stránky si umístit webový formulář a nebo záchytovou Stránku a vytvořit svůj vlastní hodnotný obsah, nebo po dohodě se mnou zasílat nějaký můj materiál, který nabízím zdarma. Tímto však vaše práce nekončí, se získaným kontaktem musíte dále komunikovat. Komunikovat nemyslím nabízet produkt nebo registraci. S kontaktem musíte zacházet jako s pokladem, nejdříve ho postupně vzdělávejte, posílejte mu hodnotné informace, pár informací o vašem byznysu atd. a při pátém šestém u teprve nabízejte. Pokud chcete sklízet ovoce, musíte budovat důvěru v klientech. Tímto způsobem samozřejmě postupujte, i pokud získáte nějaký kontakt v reálu. Jakoukoli vizitku, kontakt si vkládejte do speciální databáze a poté s nimi dále pracujte. 5. Jak mít 90% úspěšnost prospektování?

18 Dalším vaším krokem na cestě k finanční svobodě je kvalitní prospektování. Tedy to, jak získáváte kontakty a návštěvníky na své webové stránky. Už jen to, že představíte svou nabídku jen těm lidem, kteří o to stojí, ušetříte spousty času i peněz. Jen si to představte, budete mít svůj byznys web nastaven tak, že se vám automaticky budou ozývat lidé, kteří mají zájem přesně o vaši nabídku. Pokud s nimi poté dokážete pracovat tak, jak vám ukážu níže, poté se vám podaří mít až 90% konverzního poměru. Nechci zde chodit kolem horké kaše a chci, aby tento e-book byl co nejkratší a měl pro vás co největší přínos, proto se pusťme hned do akce. Přeci jen vám chci ušetřit ten čas, který musíte strávit nad čtením tohoto e-booku, abyste se mohli co nejdříve pustit do akce. Znám to ze své vlastní zkušenosti, proto pojďme na akci. Na začátek je důležité pochopit, že existuje jedno pravidlo, kterého je nutné se za každou cenu držet. Možná se vám bude zdát, že toto pravidlo je vcelku nadnesené a nemá hloubku, ale pokud se nad tím zamyslíte, tak zjistíte, že by bylo dobré se tohoto pravidla držet za každou cenu. Vytvořte velkou skupinu lidí, kteří budou dělat několik jednoduchých činností, po dlouhou dobu. Prospektování rozdělujeme na dvě sekce na ONLINE a OFFLINE, tedy na internetu a mimo něj. Je důležité pochopit, že pro dlouhodobý úspěch v MLM je potřeba spojit obě tyto činnosti a aplikovat je do svého byznysu. Chci, abyste začali ve svém byznysu co nejlépe, proto vám zde ukážu, jaké kroky musíte na začátek udělat u obou sekcí, abyste začali vydělávat. Způsobem, jakým získáváte lidi, budou i oni získávat své. Online prospektování: Online prospektování je nedílnou součástí každého byznysu, jelikož nestačí mít jen svůj vlastní web. Poté budete mít jen jeden web z milionu dalších webů. Proto se soustřeďte na kroky, které vám představím, jelikož to může mít znatelný vliv na váš byznys. Chcete-li uspět, musíte zapojit do svého portfolia těchto několik kroků, které vám pomohou dostat vaší nabídku mezi lidi.

19 1. Facebooková stránka: V tuto chvíli počítejme s tím, že máte udělány své webové stránky a máte je optimalizované a sestavené podle návodu. Vaším dalším krokem tedy bude tvorba vaší Facebookové stránky. Je to zcela zdarma a naprosto jednoduché. Počítám, že už nyní vlastníte svůj osobní Facebookový účet. A nyní je čas udělat si svůj obchodní účet. Co to znamená? Vytvořte si obchodní stránku, kde budete prezentovat svůj byznys. Udělejte tedy název vaší FB stránky takový, aby byl lákavý, a zároveň musí být zcela jasné, o jakou stránku se jedná. Vytvořte si dvě FB stránky. Jednu na vzdělání a obchodní příležitost. Druhou na produkty vaší společnosti. Na své stránce na obchodní příležitost je dobré nejen nabízet registrace, ale tato stránka musí sloužit jako další vzdělávací médium ve vašem portfoliu. Vkládejte na svou FB stránku zajímavé články, odkazy, vzdělání, obrázky, citáty atd. Snažte se udělat svůj FB profil co nejvirálnější. To znamená, že musíte vkládat takový obsah, který se bude lidem zamlouvat. Nemusí to být jen vaše tvorba. Můžete například nabízet pomocí affiliate partnerství vzdělávací materiály, semináře atd. pro své kontakty a tím získat další zdroj příjmů. O tom však budeme hovořit později. Naplňte svou stránku po optimalizaci hodnotným obsahem a jedním obrázkem, videem a affil. odkazem, který nejvíce napomůže k vašemu byznysu, já doporučuji můj e-book Tajemství, jak vydělat peníze v MLM, jelikož ihned pomůže vám i vašim členům začít. Dále tam můžete umístit nějaké informace o vaší nabídce. Stránku naplňte obsahem tak, aby mohl návštěvník alespoň dvakrát srolovat obrazovku.

20 Dalším krokem bude pozvání přátel na tuto stránku. To znamená, pozvat všechny své přátelé s osobního profilu na tuto stránku a dále pozvat všechny ové kontakty, které jste doposud nasbírali. Třetím krokem na to, abyste lépe získávali to se mi líbí a tím větší sledovanost, je dobré vytvořit si svou vlastní aplikaci, na které budete nabízet hodnotu výměnou za To se mi líbí (můžete použít některý z mých volně dostupných e-booků, ale neupravujte ho). Návod, jak udělat aplikaci na FB pro vás tvořím, tak buďte trpěliví a získáte ho. Zde se můžete inspirovat, jak taková FB stránka může vypadat. Tyto kroky opakujte stále dokola, jen každodenní práce a vytrvalost vám přinese úspěch. 2. Reklama na Facebooku: V tomto bodě začíná teprve ta správná zábava. V tomto kroku vás naučím, jak udělat účinnou reklamu na Facebooku tak, abyste získali co nejvíce návštěvníků. Pak už bude záležet jen na vašem obsahu a nabídce. Tvorba placené propagace není žádná věda, ale musíte dodržovat pár základních kroků. Pokud chcete opravdu vydělávat skutečné peníze, poté je nutností používat také placenou reklamu. Neberte to jako výdaj, ale jako investici do byznysu, která se vám pokud vše uděláte dobře, vrátí. Možností, placené propagace na Facebooku je celá řada, ale já vám zde ukážu jen jednu, podle mě nejefektivnější, díky které můžete jak získávat like své stránky, tak i prodávat. Jedná se o propagované příspěvky. Propagované příspěvky - Takové ty malé reklamy, které se zobrazují v pravém sloupci vaší obrazovky. Většina lidí si myslí, že tyto příspěvky jsou zcela neúčinné, ale opak je pravdou. Tyto příspěvky se neustále opakují, pokud uděláte správnou výzvu k akci a hezký obrázek, tak máte vyhráno.

21 Zjistěte, jaký příspěvek na vaší FB stránce je nejlákavější a který má největší sledovanost a na ten udělejte placenou reklamu. Udělejte jednu reklamu na hodnotný obsah, který naláká lidi na vaši FB stránku a jednu na nějaký affiliate odkaz, díky kterému budete vydělávat peníze. Můžete také propagovat nabídku vaší společnosti. Budujte přes Facebook s lidmi vztah a vrátí se Vám to. Pokud jste vyhodnotili, jaký odkazy chcete propagovat placenou reklamou, poté si zvolte rozpočet, jaký můžete investovat do reklamy. Nyní už nezbývá nic jiného, než vytvořit svou placenou reklamu. Jak jí vytvořit můžete kouknout zde (video návod). 3. PPC reklama: PPC reklama může být krátkodobou i dlouhodobou strategií, protože máte možnost jí řídit tak, jak chcete. Všechno záleží na Vašem rozpočtu. Pokud vám kampaň vydělává, může běžet po libovolně dlouhou dobu, jak si to budete moci dovolit, pak ji kdykoli stáhnete (a popřípadě znovu spustíte, až budete mít možnost). PPC reklama je známá tím, že je založena na výkonu jinými slovy, platíte jen za výsledek, nikoliv za zveřejnění. Pro srovnání si třeba představte reklamní bannery u dálnic, zde platíte za to, že tam může být Vaše reklama, ale nikdo vám nezaručuje, že zrovna tato reklama vám přivede nějaké zákazníky. PPC model inzerce ovšem dává inzerentům možnost hlídat si náklady. Neplatíte zde, za zveřejnění nebo zhlédnutí reklamy návštěvníkem, vaše reklama vlastně běží zdarma. Zaplatíte teprve, pokud někdo klikne na odkaz vaší stránky - odtud termín pay-per-click (platba za proklik).

22 Kde vytvořit PPC reklamu? Google-Program Google adwords Google adwords je v současnosti špička v oboru PPC reklamy a slibuje nejvyšší objem a kvalitu návštěvnosti. Zároveň je také nejdražší a existuje zde nejvyšší konkurence. Seznam- Program Sklik Sklik je reklamní program umožňující zobrazení cílených inzerátů na stránkách výsledků vyhledávání Seznam.cz, což je v Česku nejnavštěvovanější vyhledávač. Více o tom, jak pomocí PPC reklamy vydělávat, se dozvíte v ebooku Tajemství, jak vydělat peníze v MLM. Nespoléhejte jen na jednu PPC službu! Zkuste kombinaci větší a menší sítě a uvidíte sami, jakých výsledků dosáhnete, a pak se budete moci rozhodnout, zda přibrat další službu, nebo naopak od jedné ustoupit a ušetřit prostředky. Musíte testovat! Jak používat PPC PPC reklama používá krátké inzeráty podobné řádkové reklamě, které se objevují vedle klasických výsledků vyhledávání, obvykle pod titulem sponzorované odkazy PPC reklamu optimalizujete pomocí Klíčových slov (KW). Dejme tomu, že do vyhledávače na Seznamu zadáte KW Síťový marketing Tato reklama se vám zobrazí v pravé části. Vaším úkolem je tedy najít nejvhodnější KW, které souvisí s vaší nikou (trhem) a použít ho ve svém webu. Poté si vámi otestované KW zaplatíte v PPC reklamě a tím bude reklama optimalizovaná jen na lidi, kteří se zajímají o váš trh. Doporučuji si zadávat několik různých tipů inzerátů a vyhodnocovat statistiky a podle toho optimalizovat své inzeráty a strategie.

23 Jen neustálím učením a testováním, se z vás stane mistr, který bude naplněn úspěchem. Každé klíčové slovo má určitou hodnotu v daném PPC systému, tudíž musíte nejprve určit svou maximální cenu, kterou jste ochotni zaplatit za to, aby váš inzerát reagoval na dané klíčové slovo nebo frázi. Minimální částka se řídí podle toho, kolik konkurenčních inzerátů si chce danou frázi zaplatit, maximální částka vyjadřuje, kolik si vy konkrétně můžete dovolit. Neznamená to ovšem, že onu maximální částku také nakonec zaplatíte, ale odvíjí se od toho vaše pozice mezi ostatními výsledky. PPC reklama může být silný nástroj, pokud víte, co a jak dělat. Pokud bude zkoušet pokus omyl, poté se z PPC reklamy může stát noční můra, která vás bude stát spousty peněz. 4. Retargeting: Je prokázáno, že 97% návštěvníků vaší stránku opustí, aniž by udělali nějakou akci. Proto je důležité se jim neustále připomínat, aby se na váš web vrátili. Dobrá zpráva je ta, že v dnešní době, už jde i toto zařídit. Je to naprosto geniální a věřím, že si to zamilujete stejně jako já. Ano tato metoda se řadí mezi placené, ale díky retargetingu získáte úžasný nástroj na budování databáze a své sítě. Můžete si toto dovolit v jakémkoli podnikání? Já myslím, že ne! Jen internet vám toto nabízí. Myslíte si, že dokážete investovat cca korun do Reatrgetingu? Pokud vaše odpověď zní Ano a jste opravdu rozhodnuti investovat nějakou tu stovku do rozvoje, poté je retargeting jednou z nejlepších placených voleb a s kombinací s PPC máte silný nástroj na získávání kontaktů. Retargeting je úžasný v tom, že díky němu chodí na vaše stránky jen ti lidé, kteří jí už někdy navštívili, tudíž projevili nějaký zájem o váš web. Retargeting můžete spustit ihned se spuštěním své první PPC kampaně, nebo kdykoli později, je to jen na vás a vašich finančních možnostech. Nechci vám tady o této metodě básnit moc dlouho, proto se vrhneme ihned na to, jak remarketing funguje. Co na to říkáte?

24 Určitě jste si všimli, že vás občas nějaké grafické reklamy pořád pronásledují. Jakoby si daná firma koupila ohromné množství reklamních ploch. Není tomu tak. Tyto reklamy se nezobrazují všem návštěvníkům. Zobrazují se totiž hlavně vám. Reklamní systém si vás pomocí sledovacího kódu zapamatoval. Byli jste na stránkách, které mají nastavený remarketing. Systém vám proto nyní nabízí cíleně reklamy z toho vámi navštíveného webu. Retargeting vsází na to, že zákazník většinou neudělá objednávku hned na první návštěvu. Často si jí nějakou dobu rozmýšlí. Proto je vhodné se uživateli připomínat. remarketingové kampaně mají obvykle vyšší konverzní poměr než displejové a vyhledávací. Je větší šance, že objednávku udělá člověk, který již jednou byl na vašem webu. Už chápete a cítíte tu sílu retargetingu? Je dokázáno, že 97% zákazníků nenakoupí hned napoprvé. Většina MLM podnikatelů když napoprvé neuspějí, kontakt vyhodí, ale asi si neuvědomují, že existuje právě retargeting, který vám s tímto problémem může pomoci a proto je v dnešní době tolik oblíbený. Jak a kde vytvořit remarktingovaou kampaň? Na začátek bych vám měl určitě říci, že k tomu, abyste mohli využívat retargeting je potřeba mít přístup do HTML kódu vaší stránky, jelikož budete potřebovat přidat do svého HTML kódu, retargetingový kód. Bez toho vám to nepůjde! Chtěl bych vám v tomto e-booku představit tři možnosti, kde vytvořit své retargetingové kampaně, tak aby to dávalo smysl. Určitě se vám vyplatí využít a vyzkoušet všechny tyto možnosti a do každé investovat nějakou částku, kterou si můžete dovolit. Seznam Sklik První možností, kterou byste měli zvážit, je využít systému Sklik na tvorbu svého seznamu na který poté budete cílit reklamu ve své obsahové síti Skliku.

25 Seznamy remarketingu jsou alfou a omegou. Do seznamů si zařazujete vaše návštěvníky stránek. Těmto skupinám pak můžete zobrazovat různé reklamní kampaně. Jednotlivým seznamům uživatelů, poté můžete nastavit požadovanou délku členství, jinými slovy počet dní, po které má být uživateli reklama zobrazována. Cílení reklamy na určité skupiny uživatelů je velmi efektivní. Retargeting nabízí cílení na uživatele, kteří například navštívili podstránku s nabídkou spolupráce, ale nekontaktovali vás nebo si přečetli nějaký váš článek na blogu atd. Možností je celá řada, je jen na vás, jaké skupiny uživatelů si budete vytvářet. Jak začít s retargetingem na Skliku? S retargetingem může začít opravdu každý, jelikož na tom není nic těžkého. Samozřejmě vám zde nebudu rozepisovat podrobný návod, jak dělat retargeting na Skliku, ale vytvořil jsem pro vás video (návod sklik retargeting), kde se můžete podívat na podrobný návod, jak si vytvořit svou kampaň. Google Adwords Druhou možností, do které se vám vyplatí investovat svou pozornost, čas a peníze, je Google ratrgeting v systému Adwords. Google má tento systém o něco více propracovaný a nabízí zobrazení reklamy na více serverech jako například Youtube a další webové stránky v obsahové síti Google. Stejně jako u retargetingu v Skliku, tak i v Adwords jsem pro vás připravil podrobný návod, jak si takovou kampaň vytvořit. Facebook Na největší sociální síti světa funguje vlastní retargeting, který je poněkud jiný nesbíráte uživatele pomocí Cookies, ale můžete využít ové adresy z Vaší databáze. Odběratelé newsletteru či e-booku, stávající zákazníci atd. ové adresy se nahrají do reklamního systému Facebooku, přiřadí se k existujícím profilům uživatelů a poté můžete spouštět reklamy, které se zobrazují pouze těmto uživatelům po přihlášení na různých stránkách na Facebooku, na stejném místě jako klasické FB reklamy.

26 Návod jsem vám taktéž připravil pro vytvoření kampaně na Facebooku, stačí jen kouknout na toto video a pustit se do práce. Sami uvidíte, že to není nic obtížného. Ukázal jsem vám, jak můžete získat mnohem více nových kontaktů a zákazníků bez jakékoli práce. Nemusíte nikoho uhánět, ani nikomu volat. Stačí nastavit správně své retargetingové kampaně na výše uvedených serverech a návštěvníci, kteří na vašem webu neudělali ještě žádnou akci, budou k vám chodit neustále dokola a vy je tak můžete přetavit ve své zákazníky, členy v síti nebo cokoli, co se vám bude hodit. 5. PR články/diskuze: PR články a s nimi související metody jsou pomalejší, protože vám obvykle nepřinesou prudký nárůst návštěvnosti pouhé minuty nebo hodiny poté, co byla reklama zveřejněna. Většinou jsou ale velmi účinné pro získávání dlouhodobých kontinuálních zdrojů relevantních návštěvníků. PR články jsou jednou ze zdaleka nejlepších cest, jak k vašemu webu dlouhodobě nasměrovat návštěvníky se zájmem o vaše téma. Proč? Jakmile je váš článek publikován, zůstane online na neurčitě dlouhou dobu. Marketing založený na PR článcích se soustředí na přilákání návštěvníků pomocí vysoce kvalitních a hodnotných informací. Navíc jde o přední metodu, jak

27 zvýšit vaší publicitu, pověst a autoritu neboli odborný status značky a vašeho jména. Většina lidí pohybujících se v MLM tuto taktiku zvyšování návštěvnosti opomíjí, přitom je to jedna z nejúčinnějších metod, které znám. Proč tomu tak je? Lidé mají respekt vůči publikovaným autorům a věnují jim více pozornosti. Psané slovo je vysoce respektovanou formou projevu! Pokud budou lidé neustále narážet na vámi podepsané hodnotné články, budou vás vnímat jako autoritu v daném oboru. Žádný učený z nebe nespadl. Proto pište své články neustále dokola, jen tím se posunete na další úroveň. Co byste měli nabízet a jaké články psát? Především se soustřeďte na aktuální a pravdivé téma. PR články pracují na několika úrovních. Obsahují mnoho klíčových slov, jsou informativní a budují vám v rámci trhu důvěryhodnost a status experta. Pokud chcete dlouhodobě získat návštěvnost s pomocí PR článků, musí být tyto články vynikající. Ne tak skvěle napsané, jako hodnotné. Ale pamatujte, žádný učený z nebe nespadl. Každým novým článkem se budete zlepšovat, až své články vypilujete k dokonalosti. Buďte trpěliví, pusťte se do toho a uvidíte sami. Zapamatujte si: Hodnota informace zvyšuje návštěvnost. Důvod je prostý. Prokliky vám nepřinese pouhý fakt, že je váš článek online. Uživatele k vaší stránce přitahuje obsah článku. Tím chci jen říci, že pokud chcete dlouhodobě získat návštěvnost pomocí PR článků, musí být vaše články vynikající. Musíte za každých okolností dbát na kvalitu a upřímnost. Nikdy článek nepublikujte na své stránce nebo PR webu, pokud víte, že je to jen slovní vata! Netvrdím, že se musíte stát nejlepším autorem na světě nebo psát jako doktor věd. Je ale třeba, abyste stále pamatovali na potřeby svých uživatelů.

28 Kdykoliv píšete článek, položte si tyto otázky. - Kdybych tento článek četl poprvé, dozvěděl bych se něco nového? - Kdybych tento text viděl poprvé, zamlouval by se mi styl, jakým autor podává informace? - Kdybych tento text četl poprvé, věřil bych tomu, co mi autor sděluje? Chtěl bych znát jeho další názory na stejné téma? Pokud nemůžete na všechny tři otázky odpovědět Ano, není váš článek připravený k publikaci. Proč je to ale tak důležité a jak PR články dlouhodobě zajistí Vaší stránce návštěvnost? Tak především, správně optimalizované články získávají místo ve vyhledávačích hned dvěma způsoby. Texty, které zveřejníte na své stránce, se mohou ukázat mezi běžnými výsledky vyhledávačů. Stejně tak se ale mezi nimi mohou objevit i texty, které zveřejníte na cizích stránkách. Někdy se vám nepodaří dostat se na vysokou pozici pro vyhledávání dané fráze, ať se snažíte jakkoliv, může se vám však podařit dosáhnout vyššího umístění, pokud svůj článek umístíte na jeden nebo více PR webů. Čím to je? PR weby mají totiž už ze své podstaty více materiálu, který vyhledavače chtějí. Mají obsah, zpětné odkazy, odkazy bohaté na KW a dobrý page-rank. Tyto weby nabízejí větší objem dat, než byste kdy zvládli publikovat na své vlastní stránce. Za druhé, když zadáte svůj článek na PR web, dáváte tím možnost ostatním majitelům stránek a vydavatelů e-zinů právo znovu použít a distribuovat váš text. Pokud je tedy váš článek dostatečně kvalitní, aby měli zájem ho dále publikovat, může to pro vás znamenat masivní nárůst návštěvnosti. Váš materiál bude obíhat na větším počtu webů a dostane se k více čtenářům, než kolik byste zasáhli sami. Na konci vašeho článku nezapomeňte uvést svůj podpis a odkaz na váš web. Na konci každého článku vlastně umisťujete svoji malou reklamu.

29 Hodnotný text s vaším podpisem je zlatý důl návštěvnosti! Pár rad, jak psát články: - Pokud to jde, snažte se do titulku zapracovat klíčovou frázi. - Pokuste se do následujícího jednoho nebo dvou odstavců znovu začlenit vámi vybranou klíčovou frázi tak přirozeně, jak to jen jde. - Zvyšte četnost klíčové fráze tím, že změníte formulaci nebo použijete synonyma. - Nabídněte skutečný obsah, skutečné informace a skutečné tipy. Pokud má čtenář stát o další informace, musíte mu ve svém článku nabídnout jistou hodnotu. Klíčem ke zvýšení návštěvnosti prostřednictvím PR článků je zajistit, aby byly publikovány na co nejvíce místech. Snadno toho dosáhnete tím, že umístíte své články právě na PR weby. Když to uděláte, vlastně tím uvolňujete práva k další publikaci každému, kdo projeví zájem. Nebojte se publikovat svůj článek a jeho následné reprodukce. Svůj článek pořád vlastníte, takže ti, kdo jej znovu použijí, musejí zachovat váš automatický podpis.

30 Rovněž musejí článek zachovat tak, jak je, a nemohou jej editovat, přepisovat, ani jinak měnit obsah. Při zakládání své stránky byste měli napsat nejméně pět článků založených na zmiňovaných dlouhých klíčových frází. Publikujte je ihned na vašem webu v Blogu a za dva týdny zveřejníte další články. Každý den najděte alespoň jeden PR web, kam můžete umístit své články! Dále je dobré tyto články vždy umístit do Facebookových diskuzí, zabývající se vaším tématem. Přidejte si tedy do svého Facebookového portfolia několik diskusních fór, do kterých budete umisťovat svůj obsah. Tímto získáte zcela zdarma velké množství potenciálních členů do vaší sítě. Jen v těchto diskuzích nenabízejte nic na prodej ani registraci. Prostě nabízejte lidem jen hodnotné informace a pomáhejte jim s problémy. Klidně si založte svou vlastní diskuzi. Jak zjistím o čem psát? Zamyslete se, co by mohlo čtenáře vašeho webu zajímat, co by chtěli na začátek svého byznysu znát, co by měli vědět atd. A vytvořte texty, videa nebo cokoli, co se vám zamlouvá a umístěte to na svůj web. Už jen tím, že návštěvníkům svého webu nabídnete takto hodnotné informace, při kterých získají pro ně určitou vzdělávací hodnotu, poté vykročíte z davu a návštěvníci si vás zapamatují nebo zanechají kontakt. Přejděte si pár webů zabývajících se síťovým marketingem a koukněte, kolik jich nabízí hodnotné informace zdarma. Schválně kolik jich najdete. Dále můžete oslovit své kontakty a ptát se jich s čím by potřebovali pomoci a na tato téma psát články. Postupem času, jak se budete rozvíjet a získávat zkušenosti a vzdělání, poté bude pro vás mnohem jednodušší o něčem hodnotném napsat. 6. Získat spotřebitele:

31 Dalším krokem, který je nezbytný pro váš lepší start je prodej vašich produktů. Jedná se o velmi důležitý psychologický aspekt ve vašem byznysu. Když se vám podaří do 14 dnů od vstupu do Společnosti vydělat nějaké peníze, poté vaše počáteční motivace neopadne a vy budete dále pracovat na 100%. Určitě je příjemnější ze začátku vydělat nějaké peníze, které poté reinvestujete do byznysu, než to platit z našetřených peněz. Nejideálnějším způsobem, jak získat nějaké peníze do začátku je prodej produktů vaší společnosti. Proto tak lpím na produktových MLM společnostech, jelikož u nich můžete vydělávat peníze za jejich prodej. Pokud jste se registrovali do poctivé společnosti, poté určitě máte v zásobě pěkný balík produktů a vaším úkolem je, co nejdříve je prodat. Jak to uděláte? Jedním způsobem je, že uděláte svůj vlastní web s prodejem produktů, ale u tohoto se musíte informovat se svou společností, jaké mají podmínky takovéto propagace. Dále můžete tyto produkty nabízet svým známým a doufat, že se nějaké prodají. Avšak nejefektivnější způsob, jak získat co nejvíce spotřebitelů vašich produktů je Facebooková soutěž. Tímto způsobem můžete získat až několik tisíc kontaktů, kteří mají zájem o vaše produkty. Vše bude záležet na hodnotě vaší soutěže. Doporučuji vám udělat obsáhlí balíček vašich produktů a k tomu přidat dárek navíc a udělat z toho výhru. Ano, tato metoda po vás bude žádat nějakou

32 investici, ale tato investice se ani z daleka nevyrovná hodnotě, kterou tím můžete získat. Já sám jsem tuto metodu použil u své dřívější společnosti, ve které jsem později musel zakončit, ale o to nejde. Touto metodou jsem získal 1483 kontaktů na potenciální zákazníky za pouhých 14 dní a z toho jsem získal 50 stálých zákazníků a několik občasných. Ano možná se vám to bude zdát málo ze skoro patnácti set kontaktů, ale musíte si uvědomit, že jsem tím získal měsíčně pasivní příjem přes 10 tisíc korun a velké množství potenciálních kontaktů, se kterými mohu nadále pracovat. Což za 14 dní, pro mě bylo něco neuvěřitelného, když jsem to dokázal já, proč ne vy? Stačí jen investovat nějaké úsilí, čas a peníze do této možnosti a uvidíte. Už jen touto metodou můžete získat takový odběr produktů, že budete moci říci, že pravidelně vyděláváte peníze v MLM. Bohužel už u této společnosti nepracuji, tak buduji svůj úspěch v jiné, ale mohu vám zaručit, že se do toho co nejdříve pustím. Ale o tom snad někdy jindy, teď jsme tady kvůli vám. Nyní vám prozradím, jak si takovou soutěž můžete vytvořit i vy. Ideální možností, je delegovat práci profesionálům. Tato metoda je mnohem efektivnější a méně stresující, než pokud si jí budete dělat sami. Vím, že vás tato metoda bude stát investici v řádech stovek až tisíc korun, ale máte vše ušité na míru. Takovou soutěž lze Vytvořit v programu ShortStack, ale není to zas tak jednoduché, proto pokud nemáte zájem trávit hodiny u tohoto programu a zkoušet vše pokus omyl, poté zkuste najít na Facebooku nebo jinde někoho, kdo tento program ovládá a mohl by vám pomoci. Ušetříte tím čas i peníze!

33 Na YouTube je spousty tutoriálů, jak se ShortStackem pracovat, většina je však v angličtině. I tuto metodu mohu doporučit, ale je to zdlouhavé, ale méně finančně náročné. Já sám, jsem si to nechal vytvořit od odborníků a mohu jen doporučit, avšak vynaložil jsem na tuto soutěž více jak 5000 Kč plus produkty. Vy to můžete mít mnohem levnější, stačí mít strpení a počkat si na vhodného člověka, který vám jí vytvoří. V blízké budoucnosti pro vás připravím Video, kde vás krok po kroku provedu Shortstackem a ukážu vám, jak si vytvořit svou vlastní soutěž, ale nyní na to nemám moc času, tudíž, hned jak to budu mít hotové, ozvu se vám. 7. ing: A je to tady! Zlatý Grál každého moderního podnikatele. Pokud ho budete využívat správným způsobem i z vašeho ingu se může stát zlatý grál na získávání nových členů do své sítě. Je dokázáno, že většina návštěvníků vašeho webu nebude ihned s vaší nabídkou spolupráce souhlasit, ale vaše nabídka se jim může zamlouvat. Proto je vaším úkolem nabídnout jim Magnet, který je donutí zanechat na sebe alespoň kontakt v podobě ové adresy výměnou za nějaký hodnotný informační dar. Pokud se vám podaří tímto magnetem přilákat jejich pozornost a oni zrovna nebudou mít chuť vás kontaktovat na základě vaší nabídky, poté si tento kontakt uložíte do své databáze a už víte, že tento člověk má zájem o MLM, ale nevíte, z jakého důvodu vás nekontaktoval.

34 Proto je vaším úkolem pomocí ingu zjistit o kontaktu trochu více informací a nakrmit ho hodnotným obsahem. Nejprve Pomáhat a pak prodávat Častou chybou v komunikaci je, že ihned po získání u začnete prodávat. Musíte počkat. Nejdříve začněte pomáhat. Pomalu budujte důvěru, poděkujte za registraci, o týden později pošlete odkaz na zajímavý článek, o další týden později pošlete odkaz na video na vašich stránkách nebo na nejčastější otázky ve vaší oblasti. Poté požádejte kontakt, aby vám napsal, co ho trápí a pomozte mu. Chápete? Připravujete se takovou komunikací, takovým pomáháním, na chvíli kdy pošlete prodejní . A ta přijde, potřebujete i vydělávat, vyměnit hodnotu za peníze. A tak po pár týdnech pošlete jasně cílený a jednoznačný s neodolatelnou nabídkou, produktem, registrací do vaší sítě a uvidíte, že odezva vašich kontaktů bude zcela jiná, protože předtím jste už správnou komunikací ukázali, že jste odborníci ve svém oboru a rozumíte tomu, co děláte. Tím, že budete pomáhat svým kontaktům, zvyšujete své šance na jejich následování vaší osoby. Udělejte si mapu činností, která následuje poté, co vám zákazník pošle na sebe kontakt. Kdy mu zavoláte, kdy pošlete hodnotný , pošlete dárek atd. Ti úspěšní mají plán na to, jak uspět a na to, jak nenechat zákazníka odejít ke konkurenci. Vědí, že získat nového zákazníka je 7x dražší, než udržet si toho, koho už mají. Toto je 8 kroků, k postavení opravdu silné ové strategie, která vám zaručí takový nárůst zákazníků, že se sami budete divit. - Postavení strategie

35 - Tvorba hodnotného obsahu - Budování databáze ů - Vytvoření účinného u - Rozesílání - Statistiky ů - Automatizace - Zavedení systému péče o kontakty Tomáš Kosiewicz Toto je 8 kroků, které vám přinesou zaručený úspěch s vaším ingem. O ingu více v E-booku Tajemství, jak vydělat peníze v MLM. Nabádám vás tedy, abyste tento systém nenechali chladným a začali o něm opravdu přemýšlet, jelikož bez ingu, si nedokážu v dnešní době představit podnikání na internetu a v síťovém marketingu. 8. Videomarketing: Začněte si hrát. V tomto kroku ze sebe uděláte tvůrce videí. Tím, že budete tvořit svá vlastní videa a uděláte si svůj video kanál třeba na YouTube můžete získávat i několik kontaktů denně, jen díky této metodě. Představte si, že vytvoříte takový systém, díky kterému vám budou sami klienti volat a žádat vás o bližší informace a budou vás prosit, ať se mohou připojit k vám do týmu. S tímto e-bookem jste velmi blízko k získání takovéhoto systému a video je jeho nedílnou součástí. Proč?

36 Jak určitě víte, síťový marketing je o osobním doporučení a k tomu, abyste mohli uspět a budovat stabilní a velkou síť členů, je potřeba v lidech vzbudit důvěru. Důvěra je základ všeho, pokud dokážete s kontaktem navázat vztah a vybudovat v něm důvěru ve vás, poté pro něho bude mnohem snazší připojit se k vám do sítě, nežli k někomu jinému. A video je nejlepší možná volba pro to, abyste se představili, budovali svou značku a v lidech důvěru. Tím, že vás uvidí, jako někoho reálného a jako někoho, kdo se tomuto byznysu věnuje a rozumí, poté vás budou lidé sami následovat. Navíc je video marketing jednou z nejefektivnějších cest, jak se dostat na první stranu vyhledávače Google na vámi zvolené klíčové slovo. Další velkou výhodou video marketingu je ta, že to můžete dělat zcela zdarma nebo za zlomek nákladů. Přeci jen v dnešní době má doma každý telefon s kamerou, kameru nebo fotoaparát, který dokáže natáčet videa. U spousty notebooků je už kamera nebo můžete použít web kameru u PC. Možností je spousty. Pokud ne, poté se někoho zeptejte, zda by vám nějaký z těchto přístrojů zapůjčil. Určitě najdete dobrou duši, která vám pomůže. Jaká videa byste měli točit? V první řadě byste měli pochopit, že nemusíte být nějaký guru v úpravě a tvorbě videa. Jen je důležité, aby každé video, které vytvoříte, bylo hodnotné, zábavné nebo představující určitý produkt, společnost atd. Můžete tvořit prezentace, návody, zajímavosti, hodnotné informace, videa mohou být i prodejní. Je naprosto jedno, jakou bude mít vaše video formu, hlavní je obsah! V ideálním případě nahrávejte sami sebe, jak vysvětlujete nějaké téma, o kterém chcete hovořit. Jedná se o nejserióznější formu videa, která vám zajistí největší

37 důvěru u lidí, jelikož budete ve videu vystupovat vy a lidé vás uvidí, uslyší váš hlas, vaše gesta atd. Každé video poté umístěte na youtube a pojmenujte ho klíčovým slovem, které je pro vás nejideálnější a přiložte k němu link na vaší webovou stránku. Video s klíčovou frází umístíte na svůj web, tím se během velmi krátké doby můžete vyšplhat až na první stranu vyhledávače Google. Vyhledávač Google dává velkou hodnotu videím a proto pokud vytvoříte video, které umístíte na YouTube a na svůj web s vhodným KW, poté se může stát, že Google robot vyhodnotí vaší stránku, jako vhodnou na dané klíčové slovo a umístí vás na první stranu vyhledávače daného KW. Způsoby efektivního marketingu se v dnešní době hodně změnili. Začněte využívat video ve svém byznysu! Pravidelně točte zajímavá videa a ucítíte tu sílu tohoto média. Už nebudete muset obvolávat své známé a nabízet jim tuto příležitost, budou vám volat jen ti lidé, kteří budou chtít s vámi spolupracovat nebo se od vás učit. Nezapomínejte, že nejdřív dáváte, poté berete. To znamená, nejdříve hodnota, poté nabízíte registraci. 9. Backendová nabídka: Chcete si ke svému MLM byznysu přivydělávat pravidelně několik tisíc korun navíc? Ano? Myslím, že každému by se takováto možnost zamlouvala a proto jsem pro vás připravil tento krok, jak si vydělat pomocí internetu zajímavé peníze a navíc získat kvalitní kontakty pro váš byznys.

38 Ano tato metoda bude pro začínající podnikatele vcelku vzdálená a nejasná, ale pokud budete tyto kroky opakovat neustále dokola a budete se v tomto oboru více vzdělávat, poté vám vše bude hezky zapadat do sebe a ucítíte tu sílu Backendových nabídek na vlastní kůži. Pokud se chcete pustit do svého MLM byznysu opravdu na plný plyn, poté doporučuji backendové nabídky zapojit do svého obchodního plánu, jelikož jak si ukážeme níže, vám mohou přinést zajímavé zisky navíc. Co jsou to ty backendové nabídky? Jedná se o doplňující služby, produkty, vzdělání, které budete nabízet svým kontaktům a členům v síti a navíc z toho budete mít provize. Jedná se o metodu využívající affiliate marketing, jako doplněk vašeho stávajícího MLM byznysu. Affiliate marketing neboli provizní marketing, je zjednodušeně řečeno obchod s cizím produktem za provizi. To znamená, že vy jakožto podnikatel v MLM se například registrujete do mého affiliate programu, který připravuji a budete propagovat můj e-book na úspěch v MLM. Získáte svůj speciální link, přes který poznám, že někdo zakoupil produkt přes vás a tím získáváte určitou provizi. Tím, že zapojíte provizní marketing do svého portfolia, nejenže získáte další příjem, ale také tím můžete budovat svou databázi relevantních kontaktů pro váš MLM byznys a to zcela zdarma. Určitě se ptáte, jaké affiliate produkty můžete použít ve svém byznysu a jak je aplikovat.

39 Existuje spousty možností, jak využít affiliate v MLM byznysu. V dnešní době je už spousty společností, které využívají provizní program, díky tomu máte širokou škálu možností, jaké produkty, služby, vzdělání si vyberete. Já osobně vám doporučuji používat různé vzdělávací materiály, které pomohou vašim kontaktům růst. Využijte této možnosti a propagujte jakékoli vzdělávací programy, které by mohli vašim kontaktům a vám pomoci na cestě k úspěchu. Může se jednat naprosto o cokoli, ať už vzdělání v oblasti MLM, tvorba videa, jak tvořit weby až po rozvoj osobnosti. V této kategorii se meze nekladou, klidně nabízejte studium anglického jazyka, které také může lidem ve vaší síti pomoci rozšířit se do zahraničí. Je to zcela na vás, jen vás prosím, nepřetěžujte vaše kontakty takovými programy. Vybírejte opravdu jen ty, které si třeba sami vyzkoušíte, nebo má autor velké jméno a máte s ním nějaké zkušenosti. Dále můžete nabízet různé programy, které usnadní vašim členům v síti práci, jako například hosting pro weby, ový nástroj na zachycení kontaktů atd. Tímto způsobem můžete pomoci lidem s hledáním vhodných programů a služeb k jejich rychlému startu a snazší práci, zatímco vy tím můžete vydělat zajímavé peníze navíc. Dále můžete nabízet doplňující produkty k vašim stávajícím produktům společnosti. To znamená, že pokud se například věnujete oblasti zdravé výživy. Můžete jako doplněk nabízet různé kurzy hubnutí, zdravé stravy, další doplňující produkty jiných společností, vstupy do fitness center atd. Možností je opravdu spousty, proto se pořádně zamyslete a určete si hned na začátku plán, co chcete nabízet jako přidanou hodnotu. Já sám využívám affiliate marketing ve svém byznysu a za poslední tři měsíce jsem vydělal na různých programech více než 30 tisíc korun. Jen jasná strategie vám přinese úspěch! Víte, že každý úspěšný podnikatel je úspěšný díky jasně dané strategii, podle které vytvořil plán, z plánu poté přišla akce.

40 Až se rozhodnete aplikovat backednové nabídky do svého portfolia, poté je nutností, postavit si nejprve jasnou strategii. Musíte přesně vědět, kdy pošlete komu jaký affil. program, jakou formou ho budete propagovat. Přece jen když už bude mít váš kontakt tento problém vyřešen, poté už mu těžko prodáte svůj produkt, že? Proto si vytvořte nejprve cestu vašeho člena v síti. Víte, že se u vás registruje, nabídnete mu třeba můj e-book, kde se naučí vše potřebné pro úspěch v MLM a nejenže mu tím pomůžete také uspět v MLM, ale také tím vyděláte i vy. Dále díky komunikaci s členem v síti víte, kdy začne s tvorbou webů, kdy bude co dělat a proto mu musíte včas zasílat nabídky na vámi připravené provizní programy. Vše si jasně definujte ihned na začátku celé akce, jinak se vám nepodaří udělat z affiliate silný nástroj na vydělávání peněz. Dále je možností, že se vám nabídne příležitost propagace zajímavého a hodnotného vzdělávacího semináře za skvělé provize. Poté bude vaše jednání spontánní, ale vždy musí mít jasný směr. Vzdělat člověka a nabídnout mu placenou část, na které vyděláte. Důležité je načasování! Ideálním způsobem, jak využít affiliate je mailingový účet. Jednoduše pomocí Autoresponderu můžete automaticky zasílat hromadné y na vámi zvolený okruh lidí. Předem si vytvoříte svou vlastní ovou kampaň, kde nastavíte vše tak, abyste krok po kroku pomáhali svým kontaktům v jejich cestě k úspěchu a v tom prodávali provizní produkty. Na začátek je důležité udělat ze své databáze kontaktů seznamy, které budete řadit do kategorií. Mezi takové kategorie patří například registrované kontakty ve vaší síti, potenciální odběratele produktů a zbytek, kteří se zatím jen registrovali do vaší databáze, ale neudělali žádnou akci. Seznamy samozřejmě udělejte podle sebe a podle toho, co přesně očekáváte a nabízíte. Je důležité s každou sekcí pracovat zvlášť a každé nabízet jiný druh affiliate produktů.

41 Pokud někdo navštíví vaší stránku s obchodní příležitostí a neregistruje se k vám do sítě, poté mu asi nebudete nabízet program na hosting a doménu k jeho webu, nebo jakýkoli jiný program. Ale určitě budete chtít daného člověka nakrmit hodnotným obsahem, který mu pomůže na jeho cestě rozhodování se, co opravdu chce a tudíž mu můžete nabídnout zajímavý vzdělávací produkt a poté prodat. Nikdy ne opačně! Chápete? Snažte se, své affiliate programy zaměřit na co nejvíce relevantní trh. Snažte se na každý seznam udělat menší ovou kampaň, kde bude několik hodnotných ů a jeden prodejní. S touto technikou můžete probourat zábrany a uskutečnit první prodeje. Kdo ví, třeba z těchto prodejů budou později vaši noví lídři. Více jak udělat takovou kampaň naleznete zde. Další možností, jak propagovat vaše provizní programy je umístění bannerů na vaše webové stránky. Pokud budete mít zajímavý a relevantní provizní program k vašemu trhu, poté se vám může podařit touto metodou zaujmout velkou část návštěvníků vaší webové stránky a uskutečnit prodej, bez jakéhokoli vašeho přičinění. Takový banner musí být viditelný a jasně rozpoznatelný. Dobrou metodou, kterou můžete dále využít je vkládat tyto Affiliate produkty na vaší Facebookvou stránku, kde máte fanoušky a lidi, kterým se vaše práce zamlouvá, tudíž i zde se mohou najít lidé, kteří se budou zajímat o tyto produkty. Navíc, pokud upoutáte zajímavým titulkem, můžete i virálně šířit mezi facebookovou komunitou. Na závěr této metody bych vám chtěl dát takový menší tip. Pokud se chystáte tuto metodu využít ve svém byznysu, poté doporučuji jako svou Backendovou nabídku tuto možnost, která nabízí naprosto vše, co k takové backendové nabídce potřebujete. Je to jen takový menší dárek ode mne pro vás, jelikož se může jednat o velmi silnou nabídku roku 2015 a vy můžete stát na začátku něčeho velkého a mít s tím spojeno spousty výhod. Tímto bych chtěl tuto metodu opustit a ukončit, jelikož probrat vše do podrobna, by zabralo na další e-book. Já si však myslím, že tyto informace vám přinesou očekávané ovoce, i když se vám to zprvu nemusí pozdávat, ale pokud se budete držet rad, které jsem vám předal, poté se vám to podaří.

42 Chci, abyste informace vstřebávali postupně, proto vás nechci přeplnit obsahem, když k prvnímu vydělávání vám tento postup postačí. Cesta dalšího rozvoje přijde postupně. Klidně mě můžete kontaktovat a rád vám s vašimi problémy pomohu a poradím, jelikož chci, aby každý, kdo má touhu uspět, opravdu uspěl a začal vydělávat slušné peníze tím, co ho naplňuje. 10. Informační marketing: Nyní se dostáváme k poslednímu kroku, který bych vám chtěl představit. Samozřejmě existuje spousty dalších možností, jak se propagovat, ale chtěl jsem vám představit těchto deset kroků, které vidím já, jako nejlepší a nejvíce účinné. Ano, poslední krok, není pro každého a ne každý na něm dokáže vydělávat, ale já věřím, že časem, každý z vás zjistí, že to vlastně dokáže také. A i kdybyste nevydělávali tolik, kolik si představujete, může to být zajímavý přivýdělek a zdroj relevantních kontaktů. Jedná se o informační marketing. To znamená, že vy budete tvůrce vzdělávacích produktů a budete je prodávat. Ano tato metoda není pro každého, protože ne každý má co nabídnout. Ale věřte mi, že po čase a po získání vědomostí i vy si můžete tímto způsobem přivydělávat ročně zajímavé částky. Důvod, proč je dobré zapojit informační marketing do svého portfolia je ten, že tím získáváte status experta ihned. Jedná se nejlepší a nezaručenější cestu, jak se stát lídrem. Mnoho lidí se snaží vydělat peníze navíc k síťovému marketingu pomocí internetu a tak zkoušejí různé druhy pochybných nabídek a tento druh zcela opomíjejí, avšak je to, jeden z nejlépe výdělečných činností současnosti.

43 Ano na to, abyste mohli vytvářet své vlastní vzdělávací produkty, je potřeba znát nějaké hodnotné know-how, které může pomoci lidem. Je jedno, o jaký druh informací se bude jednat, avšak musí být hodnotné. Jen bych vám chtěl říci, že byste měli vytvářet produkty související s vaším byznysem. Přeci jen chcete budovat svůj MLM byznys, proto musíte myslet výhradně na něj. Pomozte lidem ve vaší databázi a síti k dosažení lepších výsledků a vše se vám znásobí a poté vrátí. Tuto metodu Doporučuji jen těm, kteří to myslí se svým byznysem opravdu vážně a jsou ochotni se sebevzdělávat. Pro to, abyste mohli být tvůrci produktů, je potřeba se neustále vzdělávat a získávat nové a nové informace, které pomohou vašim kontaktům dosáhnout svého cíle. Jen tímto způsobem se dokážete dostat na úroveň info. podnikatele. Začněte sebevzděláním! Vím, že pro mnohé z vás bude ze začátku obtížné něco vymyslet a proto se do této metody nepouštějte ihned. Nejprve je potřeba sebevzdělávání a zjišťování know-how. Ano, nejprve vzdělání, poté produkty. Nikdy nenabízejte lidem na prodej vzdělávací produkty, kde se nenaučí nic nového. Když už se rozhodnete jít do této možnosti budování své značky, poté buďte obezřetní a vytvořte produkt, který je opravdu hodnotný a pomůže lidem v jejich rozvoji. Já sám jsem si dal za cíl, vytvořit síť lídrů, kteří budou navíc produkovat své vlastní produkty, tím vytvoříme opravdu silnou síť s lidmi, kteří vědí, co dělají a společně nabídneme lidem kompletní návod, jak uspět a už bude záležet jen na každém jedinci, jak se s tím popere. Je známo, že nový lidé v MLM potřebují nejprve vzdělání, jelikož MLM je byznys jako kterýkoli jiný a bez potřebného know-how nemá nikdo moc šancí na úspěch. V dnešní době velké konkurence uspějí jen strategický a

44 informovaní podnikatelé. Proto vaším hlavním cílem při tvorbě produktů, je co nejvíce usnadnit cestu novým kontaktům, aby také mohli vydělávat peníze. Opravdu se na to cítíte? V začátcích vaše MLM byznysu nejspíš nebudete mít moc času ani vědomostí na to, abyste mohli vytvořit své produkty a proto bych vám doporučil nejprve budovat předešlé kroky a až budete vědět, že máte co nabídnout, poté se do toho můžete pustit. Vzdělávací produkty mohou být jakékoli. Ať už e-booky, tak videa, články, podcasty, webináře atd. Prodávat můžete naprosto vše, co má hodnotu. Dobré je vytvořit několik produktů, které budete nabízet svým kontaktům postupně. Jedná se o Likvidační nabídku, Hlavní nabídku a backend. Likvidační nabídka může být například krátký e-book jako je tento, nebo vytvořte webinář se svým sponzorem a snažte se do něj napěchovat co nejvíce hodnotných informací, který poté můžete nabízet svým kontaktům. Je důležité tento produkt nabízet za opravdu minimální (likvidační) cenu tak, aby si ho mohlo pořídit co nejvíce lidí. Poté vytvoříte hlavní produkt, to bude kompletní vzdělání, které pomůže lidem v tvorbě jejich systému. Tuto nabídku zašlete pomocí ingu svým kontaktům v databázi dva týdny po likvidační nabídce. Zde už nabídnete kompletní vzdělání a váš produkt může být tím pádem už dražší (jako příklad je můj e-book Tajemství, jak vydělat peníze v MLM). Snažte se cenu přizpůsobit svému trhu. A poslední backendová nabídka může být buď váš produkt, nebo nějaký affiliate produkt, který doplní informace z předešlých nabídek nebo pomůže v rozvoji kontaktů. Já používám jako backend affiliate program, který se jeví jako velká příležitost pro každého, kdo chce v roce 2015 zvýšit své zisky, vzdělání, zdraví atd. součástí této příležitosti se můžete stát, po kliknutí na tento odkaz.

45 Tímto jsem vám ve zkratce představil info. podnikání, které z vás udělá lídra a navíc vám přivydělá zajímavé částky navíc. Je jedno, kdy se do této metody pustíte. Na vše si nechte dostatek času a nic neuspěchejte. Vzdělávejte se, podnikejte akce, získávejte kontakty, lidi do své sítě a po nějakém čase budete mít dostatek informací na to, abyste mohli vytvořit své vlastní info. produkty. Nyní máte za sebou deset kroků, které můžou změnit váš byznys vzhůru nohama. Proto vás vyzívám, postupujte hezky krok po kroku, každý krok jsem vám napsal tak, jak by měl postupně přicházet a proto neváhejte, pusťte se do akce. Přestaňte se vymlouvat na to, že osud vám nepřeje a vemte ho do svých rukou. Aplikujte všechny kroky postupně a denně udělejte nějakou akci a uvidíte, že do pár měsíců, máte svůj byznys nastaven tak, že bude jen vzkvétat. Možná si říkáte, že když tímto způsobem bude postupovat každý, že už za chvíli nebude možnost tvořit weby, produkty atd. ale uvědomte si, že do akce se vždy pustí jen maximálně jedno procento lidí. Proto neváhejte a zařaďte se mezi to jedno procento, které se pustí do akce. Poznejte chuť vítězství. Tímto bych chtěl ukončit informace o online metodách a chtěl bych vám představit šest kroků, které budete aplikovat do svého offline byznysu. Věřím, že je nutností podnikat v MLM jak na internetu, tak mimo něj a proto vám chci ukázat, jak můžete i vy podnikat na obou frontách, jelikož nemůžete opustit ani jednu z metod podnikání v MLM. Pokud chcete být úspěšní, musíte podnikat jak online, tak offline. Offline prospektování:

46 Chci, abyste své podnikání mohli rozjet co nejrychleji a co nejlépe, proto vám ukážu několik technik, které vám pomohou rozjet váš byznys i mimo internet. Nemusíte mé rady brát jako dogma, ale věřte mi, že je tento postup ověřený a plně funkční, proto se ho snažte dodržovat postupně, tak jak vám ho představím já. Tyto metody poté opakujte stále dokola a uvidíte ten fičák. Věřím, že se vám ten progres bude zamlouvat. Tak pojďme na to! Klíčem k úspěchu je systém! 1. Externí pomůcky společnosti: Každá společnost, která podniká v síťovém marketingu, musí mít své externí pomůcky, které pomáhají lidem v budování byznysu. Ať už se jedná o jakékoli brožury, letáky, CD/DVD, prezentace atd. musíte tyto pomůcky vlastnit. Pochopte že, pro dosažení skutečné duplikace je potřeba se soustředit na kroky dost jednoduché na to, aby je každý z vašich kontaktů mohl opakovat. A nakonec potřebujete, aby se toto dělo po dlouhou dobu. Staňte se modelovým příkladem pro své kontakty. Mluvením ani školením úspěchu nedosáhnete, buďte příklad pro své členy v síti. Využijte princip vyššího zdroje pro váš prospěch. Tento princip se zakládá na tom, že cokoli se potenciální prospekt dozví, musí pocházet z vyššího zdroje, než je on sám. To znamená, že musí všechny informace čerpat z externích pomůcek společnosti nebo od svého lídra. Nikdy nepoužívejte informace, které nejsou pravdivé. Budujte důvěru u lidí hned na svém startu a nikoho neobelhávejte.

47 Pokud se budete vždy opírat o informace z externích pomůcek, zajistíte tím lepší úroveň duplikace, neboť každý nový člen, může vše ihned také aplikovat. Nezapomínejte, že tím jak získáváte své prospekty vy, budou takto získávat prospekty i vaši členové v síti. Ihned po registraci do své společnosti si pořiďte všechny externí materiály a pomůcky, které vaše společnost nabízí. Může se jednat o: - Náborové pomůcky pro masový trh. - Úvodní pomůcka pro teplý trh. - Prezentace - Konkrétní cesta prospekta Návod jak. - Školení rychlého startu v MLM. - Školící akce společnosti. Každá společnost by měla nabízet takovéto pomůcky. Pokud nenabízí, asi se nejedná a seriózní společnost. Pochopte, že každá s těchto složek vám nesmírně usnadní vaší cestu, proto nebuďte k této metodě lhostejní a opravdu si vše pořiďte a používejte. Asi vám nemusím vysvětlovat, jakým způsobem jakou pomůcku aplikovat, to musíte vše otestovat sami, přeci jen chci, abyste se pustili do akce a proto postup nechám na vašem osobním testování a přístupu vaší společnosti. Určitě jste pochopili, že každá pomůcka je pro jiný trh a každou použijte v jiné době. Úspěch nezískáte tím, že budete všude nahazovat návnadu a čekat, že někdo zavolá. Pracujte systematicky a používejte pomůcky k tomu určené. Pěti až šestimístných měsíčních příjmů dosáhnete vytvořením duplikovatelného velko firemního obchodního modelu, který se vám zde pokouším vysvětlit, nikoli modelem podělte se o své produkty s přáteli, jak mnoho lidí navrhuje. Proto vám doporučuji, používejte materiály společnosti a vytvořte lehce duplikovatelný systém podnikání ve vaší síti. Staňte se profesionálem, který ví, co dělá.

48 2. Seznamy kontaktů a kontaktování Lidé, kteří pravidelně vydělávají v MLM, se nikdy nesníží k tomu, aby své prospekty otravovali, naháněli nebo jim dokonce lhali. Nikdy neposílají nevyžádané zprávy, nevolají neohlášeně nějakým hlupákům, ze seznamu obchodní příležitosti a ani nezahlcují internet nevyžádanými zprávami. Nehoňte prospekty na každém rohu. Pracujte systematicky a vytvářejte kvalitu a lidé vás sami osloví. Síťový marketing není prodej Většina lidí si myslí, že síťový marketing je prodej a prodej znamená přinutit hloupého prospekta, aby si koupil něco, co nepotřebuje. To jsou ti hlupáci, kteří vám zavolají například při obědě a budou vás za každou cenu uhánět na schůzku s nimi, že pro vás mají jedinečnou nabídku nebo vám budou chtít rovnou prodat produkt. Budou si vymýšlet různé příběhy, že vás potkali tam a tam. Přitom váš kontakt jednoduše našli na internetu a jen zkoušejí štěstí. Síťový marketing je však jiný! Sám nemám rád prodávat někomu něco, co nechce, a vsadím se, že ani vy to nemáte rádi. Ze začátku, jsem tímto způsobem pracoval a musím se přiznat,

10 chyb marketingu na sociálních sítích

10 chyb marketingu na sociálních sítích WWW..EU 10 chyb marketingu na sociálních sítích 10 chyb marketingu na sociálních sítích Adam Dolanský, Radim Koláček 1 Obsah Úvod... 3 Snažíte se být všude... 3 Jste egoističtí... 4 Nezkoumáte, co funguje

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

Program Podnikání 5. týden. a produktivita

Program Podnikání 5. týden. a produktivita Program Podnikání 5. týden Systémy a produktivita Vítám vás u nového modulu našeho programu! Tentokrát se vrhneme na trochu nudnější téma, které je ale v podnikání zcela nezbytné. Když podnikáme, máme

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6 Část II Strategie Předtím, než budete moci implementovat váš SEO plán, musíte vymyslet funkční strategii. V této části se naučíte nejenom zapojit svůj firemní tým, ale také poznáte rozličné disciplíny,

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

Komunikace se zákazníkem

Komunikace se zákazníkem EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Komunikace se zákazníkem PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Ing. Mgr. Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Efektivní způsoby komunikace se zákazníkem (email, telefon, osobní

Více

PŘÍLOHY. Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011. Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování)

PŘÍLOHY. Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011. Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování) PŘÍLOHY Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011 100% 80% 60% 40% 20% 0% 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování) Příloha II- Seznam slevových

Více

Zítřek může přijít. Dagmar Mancová

Zítřek může přijít. Dagmar Mancová Zítřek může přijít Chci změnit Váš pohled na finanační poradenství. Zjistíte co všechno s vámi u kávy či v klidu domova finanační poradce probere. www.dagmarmancova.cz 2016 Zítřek může přijít Chci změnit

Více

Seminární práce. Téma. Jméno, Příjmení, rok,

Seminární práce. Téma. Jméno, Příjmení, rok, Seminární práce Téma Jméno, Příjmení, rok, Obsah 1. O projektu... 2 2. Procházení webu... 2 3. Phishing... 3 a. Co dělat, pokud se stanu obětí phishingu?... 3 b. Falešné webové stránky neboli Spoofing...

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

Program Podnikání 2. týden. Peněžní

Program Podnikání 2. týden. Peněžní Program Podnikání 2. týden Peněžní alchymie Tento týden se podíváme na peníze. Toto je podle mně tak naprosto zásadní téma, že je hned jako druhé v našem programu. Přála bych si, abych věděla to, co dnes,

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

Spouštíme Digisemestr - vzdělávání studentů v oblasti digitálního marketingu

Spouštíme Digisemestr - vzdělávání studentů v oblasti digitálního marketingu Spouštíme Digisemestr - vzdělávání studentů v oblasti digitálního marketingu O masivním rozvoji oboru digitálního, u nás častěji označovaného jako internetového, marketingu už dnes asi není sporu. Předpokládá

Více

Ceník služeb platný od 18.4.2016

Ceník služeb platný od 18.4.2016 Ceník služeb platný od 18.4.2016 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI. Petra Koťátková

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI. Petra Koťátková EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Proč mít podnikatelský plán Jednotlivé části podnikatelského plánu Konkrétní příklady

Více

Reklama a Public Relations

Reklama a Public Relations Program Podnikání 6. týden Reklama a Public Relations Vítám vás u šestého modulu našeho programu. Jednou z nejdůležitějších věcí a povinností každého podnikatele je, dát o sobě vědět. Být vidět. Je to

Více

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení

MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení MANUÁL uživatelská příručka Speciální IT systémové řešení Číslo projektu: CZ.2.17/2.1.00/37012 Název projektu: Na svobodu připraven! Období realizace: 1.1.2015 31.10.2015 Řešení bylo vyvinuto v rámci realizace

Více

Obchodní podmínky programu affiliate Root.cz

Obchodní podmínky programu affiliate Root.cz Obchodní podmínky programu affiliate Root.cz umístěného na internetové adrese http://partner.root.cz/prihlaseni/ (dále jen provizní systém ) Poskytovatelem provizního systému je: Společnost: Internet Info,

Více

Zápisy z pracovních skupin strategického plánu

Zápisy z pracovních skupin strategického plánu Zápisy z pracovních skupin strategického plánu Pracovní skupina Vnitřní podpora Přítomni: Švára (garant oblasti SP), Tom Hradil, Hanka Ondráková, Hanka Pupíková, Jonáš Procházka, Terka Opravilová, Diego,

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz

Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Marketing v sociálních sítích Facebook, propagace na sociální síti Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí Jedním ze základu úspěchu je umět originálně a atraktivně reagovat na

Více

JAK PRODAT NEMOVITOST BEZ REALITKY

JAK PRODAT NEMOVITOST BEZ REALITKY JAK PRODAT NEMOVITOST BEZ REALITKY Monika Maděrová Realitní makléřka PROČ VZNIKL TENTO E- BOOK Dobrý den, mé jméno je Monika Maděrová a pracuji jako realitní makléřka ve společnosti RE/MAX 4 you v Žatci.

Více

Online komunikace Hurá na internet!

Online komunikace Hurá na internet! Online komunikace Hurá na internet! Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Internet V dnešní době médium číslo 1 a přitom nejlevnější. Obracíme se na něj pro informace, pro zábavu, komunikaci, nákup. Snadno jeho

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat.

Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat. Pouliční Šok Ještě než si začneme hrát s nadpisy pro vaše produkty a prodejní texty, ukážeme si na příkladu, jaké pocity by takový sexy nadpis měl vyvolat. Představte si, že je pondělí ráno. Jste ještě

Více

Znáš někoho, komu může tento dokument zdarma pomoci? Klidně ho s ním sdílej. Stačí, když mu pošleš odkaz na http://123-nakup.

Znáš někoho, komu může tento dokument zdarma pomoci? Klidně ho s ním sdílej. Stačí, když mu pošleš odkaz na http://123-nakup. Znáš někoho, komu může tento dokument zdarma pomoci? Klidně ho s ním sdílej. Stačí, když mu pošleš odkaz na http://123-nakup.cz/-veci Copyright 2015 123-Strategy, s.r.o. Všechna práva vyhrazena Co odlišuje

Více

lidí ve firmě CÍLEM JE ÚSPĚCH Petr Hrubý Vlastníbyznys

lidí ve firmě CÍLEM JE ÚSPĚCH Petr Hrubý Vlastníbyznys CÍLEM JE ÚSPĚCH lidí ve firmě Petr Hrubý V roce 1998 založil společnost Broker Consulting, z níž se za 17 let stal přední hráč na tuzemském trhu finančních konzultantů. Dnes přichází firma na trh s projektem

Více

1. ZKOPÍROVÁNÍ VZOROVÉHO GOOGLE

1. ZKOPÍROVÁNÍ VZOROVÉHO GOOGLE 1. ZKOPÍROVÁNÍ VZOROVÉHO GOOGLE SHEETU 1. Otevřete vzorový Google sheet pro zobrazení výsledků skriptu. 2. Vytvořte si kopii tohoto sheetu na svůj Google Drive (musíte být přihlášeni v Google účtu). Uděláte

Více

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz NÁVOD JAK NA TO autor: Josef Cvrček www.vydelavej-focenim.cz Důležité upozornění Pokud chcete z tohoto návodu dostat, co nejvíce, doporučuji se NEJPRVE podívat na video, které tento návod doprovází. Ve

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Pracovní sešit - krok za krokem Renata Králová Petr Zeman Co je to webinář? Webinář je seminář prostřednictvím internetu. Slouží především k představení vašich

Více

Budování zpětných odkazů

Budování zpětných odkazů Budování zpětných odkazů KAPITOLA 5 V této kapitole se dozvíte: Jak se budují odkazy Kam je vhodné umisťovat odkazy Jaké jsou typy odkazů Proč se nezabývat rankem stránek Co je nutné vědět z technického

Více

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus...

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... istavitel.cz je nový internetový projekt, který vstoupil na trh v dubnu tohoto roku a již od svého počátku rozvířil

Více

22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu

22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu 22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu (absolutně nezbytných) David Kirš, Důležité! Otázka, jak dostat na stránky více návštěvníků, jak zvýšit traffic, je spojena s jedním velkým nedorozuměním. Každý se

Více

INSPIRACE K PODNIKÁNÍ, CO JE CVIČNÁ FIRMA

INSPIRACE K PODNIKÁNÍ, CO JE CVIČNÁ FIRMA EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND INSPIRACE K PODNIKÁNÍ, CO JE CVIČNÁ FIRMA PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Petra Koťátková, Lenka Omelková Inspirace k podnikání Co je cvičná firma, obsah kurzu, trocha

Více

Nové trendy vyhledávání SEO 2015. Adam Švanse. www.cstechnologies.cz

Nové trendy vyhledávání SEO 2015. Adam Švanse. www.cstechnologies.cz Adam Švanse Harmonogram školení #1 SEO #2 Novinky #3 Jak na to? Ukazatele výkonnosti Jak měřit SEO? Typy dotazů Navigační Informační Transakční (komerční) Statistiky hledanosti Zdroje návštěvnosti

Více

Marketing. Modul 7 Internetový marketing

Marketing. Modul 7 Internetový marketing Marketing Modul 7 Internetový marketing Výukový materiál vzdělávacích kurzů v rámci projektu Zvýšení adaptability zaměstnanců organizací působících v sekci kultura Tento materiál je spolufinancován z Evropského

Více

Jak ZÍSKAT. hodinu. denně. garantováno. Michael Heppell

Jak ZÍSKAT. hodinu. denně. garantováno. Michael Heppell Jak ZÍSKAT hodinu denně garantováno Michael Heppell Jak ZÍSKAT hodinu denně Michael Heppell Jak ZÍSKAT hodinu denně MICHAEL HEPPELL Upozornění pro čtenáře a uživatele této knihy Všechna práva vyhrazena.

Více

Využití Facebooku a jeho místo v marketingu

Využití Facebooku a jeho místo v marketingu Využití Facebooku a jeho místo v marketingu Honza Bartoš Kdo jsem? Specialista na facebook reklamu Freelancer, podnikatel 1 Právní základy pro využití sociálních médií Autorské právo Označení zdroje nic

Více

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní.

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní. Jsem dokonalý takový, jaký jsem. Odkládáme-li lásku k sobě samým na dobu, kdy budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme dokonalí právě tady a právě nyní. Nejsem ani příliš mnoho, ani příliš málo. Nikomu

Více

MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček

MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček Obsah 1. Okamžitá opatření 2. Meditace a vizualizace 3. Anti-stresový program 4. Koláž života 5. Ostatní doporučení Velmi důležitou součástí léčby veškerých onemocnění je

Více

9. Reklama v multimédiích (marketing, segmentace trhu, účinnost...)

9. Reklama v multimédiích (marketing, segmentace trhu, účinnost...) 9. Reklama v multimédiích (marketing, segmentace trhu, účinnost...) Marketing Marketingová strategie spočívá ve 4 bodech orientaci na spotřebitele, segmantaci, cíleném marketingu, umisťování (= positioning)

Více

Kde jsou moje peníze & Jak se dělají peníze.

Kde jsou moje peníze & Jak se dělají peníze. DigiPárty: Kde jsou moje peníze & Jak se dělají peníze. 14. dubna 2016, Jirka Mazur 1 Existenční a nejdůležitější otázka v podnikání Umět si tuto otázku správně pokládat a zejména na ní nalézat řešení

Více

CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT

CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT Poskytovaná řešení CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT Podnikání v jakémkoliv oboru, řízení firem, institucí i úřadů se neobejde bez informací. Kolují uvnitř organizace

Více

Google Apps. dokumenty 5. verze 2012

Google Apps. dokumenty 5. verze 2012 Google Apps dokumenty verze 0 Obsah Obsah... Úvod... Formuláře... K čemu jsou formuláře dobré?... Spuštění formuláře... Nastavení formuláře... Vytváření otázek... 6 Změna vzhledu formuláře... 8 Zveřejnění

Více

080647-2 červen 2009 ZAČÁTEK ROZHOVORU (HODINY, MINUTY) ID TAZATELE

080647-2 červen 2009 ZAČÁTEK ROZHOVORU (HODINY, MINUTY) ID TAZATELE Factum Invenio, s.r.o., Těšnov 5, 110 00 Praha 1,tel: +420 224 805 650, fax: +420 224 805 628, email: info@factum.cz, www.factum.cz 080647-2 červen 2009 ZAČÁTEK ROZHOVORU (HODINY, MINUTY) ID TAZATELE Dobrý

Více

Planeta facebook. obsah 6/10. Kompletní průvodce programem

Planeta facebook. obsah 6/10. Kompletní průvodce programem 6/10 Co dělají přátelé? Všechna výše uvedená nastavení se týkají především vašich vlastních aktivit na Facebooku. Mnohem častěji ale budete pracovat s částí označenou Hlavní stránka. Hlavní stránka je

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

EMMA SARGENTOVÁ TIM FEARON. Jak sebejistě. mluvit. s kýmkoli v každé situaci

EMMA SARGENTOVÁ TIM FEARON. Jak sebejistě. mluvit. s kýmkoli v každé situaci EMMA SARGENTOVÁ TIM FEARON Jak sebejistě mluvit s kýmkoli v každé situaci Jak sebejistě mluvit s kýmkoli v každé situaci EMMA SARGENTOVÁ, TIM FEARON Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Svépomocná brožura. Obsah. Jak předejít problémům spojeným s alkoholem. Poznámka k úpravě a používání. Co je pití s nízkým rizikem?

Svépomocná brožura. Obsah. Jak předejít problémům spojeným s alkoholem. Poznámka k úpravě a používání. Co je pití s nízkým rizikem? Svépomocná brožura Poznámka k úpravě a používání Tato brožura vychází z How to Prevent Alcohol-Related Problems: A Sensible Drinking Manuál" (Jak předejít problémům souvisejícím s alkoholem: manuál rozumného

Více

Josefína Ukázková. Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA. Milá Josefíno.

Josefína Ukázková. Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA. Milá Josefíno. Josefína Ukázková Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA Milá Josefíno. Výše jsou pro Vás vyloženy všechny karty, které Vám utvářejí Vaše cesty v nejbližší budoucnosti. Je potřeba

Více

DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva. Duben 2016

DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva. Duben 2016 DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva Duben 2016 Výzkumné pozadí AMSP ČR sdružuje na otevřené, nepolitické platformě malé a střední podniky a živnostníky i jejich organizace z celé České

Více

Praktická ukázka výkonnostní online strategie

Praktická ukázka výkonnostní online strategie Praktická ukázka výkonnostní online strategie Seminář online reklama ve farmaceutickém prostředí 28.5.2014, Praha BETTER MARKETING s.r.o. REFERENCE Přes 3 000 projektů, dlouhodobé zkušenosti: OTÁZKA

Více

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza MŮJ STRACH Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje.

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. Můj strach Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

jestli existují další.

jestli existují další. Takže, breatharián, syrová Jsou ještě Jestli existují další Q, strava, waterián, cokoli budete, budete-li se s tím cítit dobře, prosím, udělejte to, ale nezapomínejte meditovat na Světlo a Zvuk, protože

Více

Uzdravení snu. 27. kapitola. I. Obraz ukřižování

Uzdravení snu. 27. kapitola. I. Obraz ukřižování 27. kapitola Uzdravení snu I. Obraz ukřižování 1. Přání, aby s vámi bylo zacházeno nespravedlivě, představuje pokus učinit kompromis, který by spojil útok s nevinou. Kdo však dokáže spojit to, co je naprosto

Více

Jak na eshop. Příručka z webu eshop.estranky.cz

Jak na eshop. Příručka z webu eshop.estranky.cz Jak na eshop Tento web vás provede začátkem internetového podnikání. Čeká vás 15 článků ve 3 kategoriích. V první sekci se podíváme na přípravu, plánování a povinnosti internetového prodeje. V druhé kategorii

Více

Průvodce investováním

Průvodce investováním 19 října 2012 Průvodce investováním Co je to ESMA? Zkratka ESMA označuje Evropský orgán pro cenné papíry a trhy. Je to nezávislý regulační orgán Evropské unie se sídlem v Paříži. Jedním z cílů orgánu ESMA

Více

O čem je Historická příležitost?

O čem je Historická příležitost? Pro partnery O čem je Historická příležitost? Historická příležitost je více jak 24týdenní online program o tom, jak vydělat na neopakovatelné politicko-ekonomické změně důchodového systému v České republice,

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4

ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4 ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4 JEDNODUCHÉ PŘIHLÁŠENÍ 4 ADMINISTRAČNÍ PROSTŘEDÍ 5 PŘEPÍNÁNÍ JAZYKOVÉ VERZE 5 POLOŽKY HORNÍHO MENU 5 DOPLŇKOVÉ POLOŽKY MENU: 6 STROM SE STRÁNKAMI, RUBRIKAMI A ČLÁNKY 7 TITULNÍ

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah.

Provozovatel na Serveru Firmy.cz zobrazuje prezentaci podnikajících fyzických či právnických osob a k tomu se vztahující obsah. Smluvní podmínky Smluvní podmínky 1. Úvod Společnost Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.:

Více

Marketingový plán Marketingový rozpočet

Marketingový plán Marketingový rozpočet Marketingový plán Marketingový rozpočet Marketingový plán Dobrý marketingový plán je klíčem k úspěchu každé firmy. Je důležitý pro koordinaci všech propagačních a marketingových aktivit. Jeho cílem je

Více

Strana 1. Vysoké napětí FACTORY MANAGER / Ředitel továrny FRIEDEMANN FRIESE

Strana 1. Vysoké napětí FACTORY MANAGER / Ředitel továrny FRIEDEMANN FRIESE Strana 1 Vysoké napětí FACTORY MANAGER / Ředitel továrny FRIEDEMANN FRIESE 1 Strana 2 Předmluva Vítejte ve světě podnikatelů. Ve hře Vysoké napětí - Factory Manager se každý z hráčů vžije do role majitele

Více

Obsah. Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12

Obsah. Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12 Obsah Úvodem 11 Komu je kniha určena 11 Forma výkladu 11 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 12 Kapitola 1 Světem Internetu s prohlížečem 13 Kde se Internet v počítači bere 13 Prohlížíme Internet

Více

Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů.

Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Vážený pan Ing. Jan Novák Nádražní 365/3 3 45 Praha Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc Správce až 2 000 Kč Vážený pane Nováku, Váš průvodce aplikací

Více

KAPITOLA 1 SOCIÁLNÍ SÍTĚ A PHP...17

KAPITOLA 1 SOCIÁLNÍ SÍTĚ A PHP...17 Obsah ÚVODEM..............................................11 Co v této knize najdete................................... 12 Co budete v této knize potřebovat.......................... 13 Pro koho je tato

Více

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE Každý se na Facebooku stále učí něco nového a ledacos ho znovu a znovu překvapuje. Kdo se však chce věnovat

Více

projekt č. CZ.2.17/2.1.00/37095

projekt č. CZ.2.17/2.1.00/37095 projekt č. CZ.2.17/2.1.00/37095 Vzdělání a tréninkové zaměstnání pro osoby s mentálním nebo kombinovaným postižením II Materiály pro účastníky projektu Klíčová aktivita 04 Skupinové vzdělávací a motivační

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

JAK ZÍSKAT OSVĚDČENÍ REVIZNÍHO TECHNIKA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ ZA 6 DNÍ

JAK ZÍSKAT OSVĚDČENÍ REVIZNÍHO TECHNIKA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ ZA 6 DNÍ JAK ZÍSKAT OSVĚDČENÍ REVIZNÍHO TECHNIKA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ ZA 6 DNÍ Naučte se pomocí učebních technik snadno a rychle pravidla pro elektrotechniku k prověření odborné způsobilosti s vydáním osvědčení

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

Poučení o právech. Vaše práva:

Poučení o právech. Vaše práva: Poučení o právech Tento prospekt vám poskytne důležité informace o Vašich právech v případě zadržení na policejní stanici. Právy se rozumí důležité svobody a podpora, na kterou má podle práva nárok každý.

Více

10. Editor databází dotazy a relace

10. Editor databází dotazy a relace 10. Editor databází dotazy a relace Dotazy Dotazy tvoří velkou samostatnou kapitolu Accessu, která je svým významem téměř stejně důležitá jako oblast návrhu a úpravy tabulek. Svým rozsahem je to ale oblast

Více

Podnikání na internetu

Podnikání na internetu Podnikání na internetu Bc. Miloslav Vaněk Abstrakt: Vědecká práce Podnikání na internetu pojednává o možnosti nabízet své zboží a služby přes internet. Součástí vědecké práce je i zjednodušená struktura

Více

1. krok Přihlaste se. Klikněte na políčko Přihlášení

1. krok Přihlaste se. Klikněte na políčko Přihlášení 1. krok Přihlaste se Klikněte na políčko Přihlášení 1. krok Přihlaste se Zadejte své uživatelské jméno a heslo Rada: Pokud si heslo nepamatujete, použijte nápovědu Zapomněli jste své heslo?. 2. krok Aktualizujte

Více

Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka.

Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka. Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka. Předmluva Svatebních fotografů je v dnešní době na trhu opravdu hodně. Ale kdo se má vyznat v tom,

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

JAK NA POHODOVÉ RÁNO SE ŠKOLÁKEM. Lída Leinweberová

JAK NA POHODOVÉ RÁNO SE ŠKOLÁKEM. Lída Leinweberová JAK NA POHODOVÉ RÁNO SE ŠKOLÁKEM Lída Leinweberová JSEM V 1. TŘÍDĚ Vím, že jako prvňačka zrovna nevypadám, ale věřte mi, myslím to vážně. JSEM V PRVNÍ TŘÍDĚ asi tak po desáté sama jsem úspěšně absolvovala

Více

Obsah. Úvodem 9 Komu je kniha určena 9 Forma výkladu 9 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 10

Obsah. Úvodem 9 Komu je kniha určena 9 Forma výkladu 9 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 10 Obsah Úvodem 9 Komu je kniha určena 9 Forma výkladu 9 Co Internet nabízí a co se dozvíte v této knize 10 Kapitola 1 Světem Internetu s prohlížečem 11 Kde se Internet v počítači bere 11 Prohlížíme Internet

Více

Efektivní PPC reklama pro firmy

Efektivní PPC reklama pro firmy Efektivní PPC reklama pro firmy E-marketingová konference JHK Markéta Janochová 25. 3. 2015 O čem se dnes budeme bavit? Představení a výhody PPC Jak naplánovat PPC kampaň Časté chyby Otázky a diskuze Začínáme:

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika.

EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika. EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika. KRAJINOVÝ energetický poradce: KRAJINOVÝ vyslanec EE MUSIC: Před Seminářem (pokud jste vlastníkem místa pro setkání nebo operátorem),, Chcete-li získat co nejvíce

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 5. lekce Získejte maximum z networkingové události Máte v plánu zúčastnit se networkingové události? Ať už spadá do jakékoliv kategorie networkingu,

Více

Gabriela Čanigová. Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ. Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Gabriela Čanigová. Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ. Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Gabriela Čanigová DUCHOVNÍ ANTIDEPRESIVUM aneb Jak nezobat pilule a být v pohodě Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ 3 Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Gabriela Čanigová, 2011

Více

Kreativní psaní a jeho specifika

Kreativní psaní a jeho specifika Kreativní psaní a jeho specifika MUP, PhDr. Martin Groman, Ph.D. Dnešní téma Proč nefunguje arogance, zveličování, křik a vůbec všechny laciné triky Mluvili jsme o tom už minule V kreativním psaní nefungují

Více

2.1. Je čas kriticky se zamyslet. Informace: Ber nebo nech být! Informace

2.1. Je čas kriticky se zamyslet. Informace: Ber nebo nech být! Informace 2.1. Je čas kriticky se zamyslet Informace Původní zpráva či sdělení. Každá informace je poznáním, proto je součástí poznávacích procesů. Informace snižují nejistotu jedince. 6 Informace: Ber nebo nech

Více

Co pro vás mohou udělat sociální sítě?

Co pro vás mohou udělat sociální sítě? Internet a cestovní ruch Co pro vás mohou udělat sociální sítě? Jakub Křenek alias @Cenzanni Prerekvizity Základní orientace na sociálních sítích, tzn.: Víte, co je to Facebook, a aspoň trochu si s ním

Více

10 jednoduchých tipů. Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu

10 jednoduchých tipů. Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu 10 jednoduchých tipů Pro více romantiky ve vašem partnerském vztahu Napsal: Aleš Kalina, kouč v oblasti mezilidských vztahů Tento materiál můžete volně šířit s uveřejněním odkazu www.mujvztah.cz Tip #

Více

Jak na první airsoftovou akci? (díl. 3)

Jak na první airsoftovou akci? (díl. 3) Jak na první airsoftovou akci? (díl. 3) Dnešní díl se bude věnovat balení a cestování na akci. Na co si dát pozor, na co nezapomenout. Balení na akci Předpokládejme, že nejedete autem, protože jinak je

Více