PROJEKT ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SLOUČENÍM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROJEKT ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SLOUČENÍM"

Transkript

1 PROJEKT ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SLOUČENÍM Společnost D2GO a.s., se sídlem Na poříčí 1060/39, Nové Město, Praha 1, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 20123, je v procesu odštěpení sloučením s nástupnickou společností VALY BUSINESS POINT, s.r.o., se sídlem Na poříčí 1060/39, Nové Město, Praha 1, IČ: , v souladu s ustanovením 245 odst. 3 zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZoPř ), v postavení společnosti rozdělované. V souladu s ustanovením 243 odst. 1 písm. b), 290 a násl. ZoPř a za splnění dalších zákonem stanovených podmínek přechází v důsledku procesu odštěpení části jmění rozdělované společnosti D2GO a.s.. vyčleněné v rámci tohoto projektu ke dni účinnosti zápisu rozdělení do obchodního rejstříku na nástupnickou obchodní společnost VALY BUSINESS POINT s.r.o. Tímto procesem nedochází ke zrušení a zániku rozdělované společnosti. Důvod rozdělení sloučením Důvodem realizace odštěpení sloučením je zejména zájem na oddělení jedné z funkčně samostatných částí provozních a obchodních aktivit rozdělované společnosti a souvisejících částí obchodního jmění do nástupnické společností a tím i zjednodušení organizační, administrativní a logistické náročnosti podnikání a nakládání s majetkem rozdělované společnosti. Současně dojde k zániku účasti jednoho z akcionářů v rozdělované společnosti (jediného společníka nástupnické společnosti), takže odštěpení je formou vyrovnání mezi těmito dvěma akcionáři. Firma a sídlo všech zúčastněných a nových společností nebo družstev a jejich právní forma a identifikační číslo všech zúčastněných společností nebo družstev, dle 250 odst. 1 písm. a) ZoPř Ve smyslu ustanovení 245 odst. 3 ZoPř jsou v procesu odštěpení sloučením zúčastněnými společnostmi - rozdělovaná společnost D2GO a.s., se sídlem Na poříčí 1060/39, Nové Město, Praha 1, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 20123, mající právní formu akciové společnosti, dále jen D2GO, - nástupnická společnost VALY BUSINESS POINT, s.r.o., se sídlem Na poříčí 1060/39, Nové Město, Praha 1, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka , mající právní formu společnost s ručením omezeným, dále jen VBP, Strana 1 (celkem 10)

2 Výměnný poměr podílů a informace dle 250 odst. 1 písm. c) ZoPř Společníky (akcionáři) rozdělované společnosti D2GO jsou Ing. Jan Vokál, nar , bytem B. Martinů 2124/14, Nový Jičín a Ing. Petr Kunčík, nar , bytem Vlčnov 134, Starý Jičín. Dále pro účely tohoto projektu jsou ve vztahu k rozdělované společnosti Ing. Jan Vokál a Ing. Petr Kunčík označováni jako společník s významem akcionáře společnosti. U nástupnické existující společností VBP je jediným společníkem Ing. Petr Kunčík. Na rozdělované společnosti D2GO zaniká účast akcionáře Ing Petra Kunčíka nar , bytem Vlčnov 134, Starý Jičín. Na nástupnické společnosti nevzniká účast společníka Ing. Jana Vokála, nar , bytem B. Martinů 2124/14, Nový Jičín. Žádný ze společníků nenabude nové podíly na nástupnických společnostech. Doplatek se žádnému z akcionářů nepřiznává. Společník pan Ing. Jan Vokál, nar , bytem B. Martinů 2124/14, Nový Jičín a Ing Petr Kunčík nar , bytem Vlčnov 134, Starý Jičín, se podílu na vyrovnání nebo doplatku vzdali. Rozhodný den rozdělení dle 250 odst. 1 písm. d) ZoPř Rozhodným dnem odštěpení sloučením je ve smyslu ustanovení 10 odst. 1 ZoPř den (dále jen rozhodný den ). Práva, jež nástupnická společnost nebo družstvo poskytne vlastníkům emitovaných dluhopisů, popřípadě opatření, jež jsou pro ně navrhována dle 250 odst. 1 písm. e) ZoPř Rozdělovaná společnost není emitentem dluhopisů, proto nejsou v tomto projektu stanovena ve smyslu ustanovení 250 odst. 1 písm. e) ZoPř práva, která nástupnická společnost poskytne vlastníkům dluhopisů, ani zde nejsou uvedena opatření, jež jsou pro ně navrhována. Vznik práva na podíl na zisku dle 250 odst. 1 písm. f) ZoPř Právo na podíl na zisku a předpoklady jeho vzniku se řídí úpravou zakladatelského právního jednání nástupnické společnosti a ustanovením zákona č. 90/2012 Sb., zákona o obchodních korporacích. Pro výkon práva podílu na zisku neexistují žádné zvláštní podmínky. Žádný ze společníků nenabude nové podíly na nástupnických společnostech. Zvláštní výhody poskytované zúčastněnou nebo novou společností dle 250 odst. 1 písm. g) ZoPř Rozdělovaná ani nástupnická společnost neposkytla a neposkytne žádnou zvláštní výhodu žádnému ze statutárních orgánů zúčastněných společností, žádnému členu dozorčí rady zúčastněných společností, ani znalci. V tomto projektu nejsou proto uvedeny ve smyslu Strana 2 (celkem 10)

3 ustanovení 250 odst. 1 písm. g) ZoPř osoby, kterým je jakákoliv výhoda poskytována, ani informace o tom, kdo a za jakých podmínek takovou výhodu poskytuje. Určení, kteří zaměstnanci rozdělované společnosti se stávají zaměstnanci nástupnické společnosti nebo zůstávají zaměstnanci rozdělované společnosti dle 250 odst. 1 písm. h) ZoPř Na nástupnickou společnost VBP nepřechází ke dni účinnosti zápisu rozdělení odštěpením do obchodního rejstříku práva a povinnosti z pracovněprávních vztahů a žádní zaměstnanci rozdělované společnosti se v důsledku rozdělení nestávají zaměstnanci nástupnické společnosti VBP. Určení, jaký majetek a jaké závazky přechází na nástupnické společnosti dle 250 odst. 1 písm. i) ZoPř V souladu s tímto projektem přechází ke dni účinnosti zápisu odštěpení sloučením do obchodního rejstříku: na nástupnickou společnost VBP takto vyčleněný majetek. Nemovitosti: a) pozemek parc. č. st. 275/3, zastavěná plocha a nádvoří, zapsán na LV č pro obec Nový Jičín, katastrální území Nový Jičín- Dolní Předměstí, vedený u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Nový Jičín, když součástí pozemku p. č. st. 275/3 je stavba bez č.p./č.e., jiná stavba. Shora uvedený pozemek parc. č. st. 275/3, zastavěná plocha a nádvoří, zapsán na LV č pro obec Nový Jičín, katastrální území Nový Jičín- Dolní Předměstí je odštěpován a převáděn do nástupnické společnosti VBP včetně součástí a příslušenství, které je zejména tvořeno stavbou bez č.p./č.e., jinou stavbou, vnitřním vybavením (zejména nábytkem, zařizovacími předměty a dalším vybavením, které je umístěno na převáděných nemovitostech ke dni vyhotovení tohoto projektu a jehož seznam byl protokolárně odsouhlasen zúčastněnými společnostmi) a současně s nemovitostí jsou odštěpovány smluvní vztahy které jsou s pozemkem, budovou nebo jejím užíváním spojené, b) pozemek parc. č. st. 275/7, zastavěná plocha a nádvoří, zapsán na LV č pro obec Nový Jičín, katastrální území Nový Jičín- Dolní Předměstí, vedený u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Nový Jičín, když součástí pozemku p. č. st. 275/7 je stavba č.p.411, jiná stavba, část obce Nový Jičín. Shora uvedený pozemek parc. č. st. 275/7, zastavěná plocha a nádvoří, zapsán na LV č pro obec Nový Jičín, katastrální území Nový Jičín- Dolní Předměstí je odštěpován a převáděn do nástupnické společnosti VBP včetně součástí a příslušenství, které je zejména tvořeno stavbou č.p. 411, jinou stavbou, vnitřním vybavením (zejména nábytkem, zařizovacími předměty a dalším vybavením, které je umístěno na převáděných nemovitostech ke dni vyhotovení tohoto projektu a jehož seznam byl protokolárně odsouhlasen zúčastněnými společnostmi) a současně s nemovitostí jsou Strana 3 (celkem 10)

4 odštěpovány smluvní vztahy které jsou s pozemkem, budovou nebo jejím užíváním spojené, c) ideální spoluvlastnický podíl ve výši ½ na pozemku parc. č. 2891, zastavěná plocha a nádvoří, zapsán na LV č pro obec Praha, katastrální území Dejvice, vedený u Katastrálního úřadu pro Hlavní Město Prahu, Katastrální pracoviště Praha, když součástí pozemku p. č je stavba č.p. 1101, objekt k bydlení, část obce Dejvice. Shora uvedený spoluvlastnický podíl ve výši ½ na pozemku parc. č. 2891, zastavěná plocha a nádvoří, zapsaném na LV č pro obec Praha, katastrální území Dejvice, vedený u Katastrálního úřadu pro Hlavní Město Prahu, Katastrální pracoviště Praha je odštěpován a převáděn do nástupnické společnosti VBP včetně podílu ve výši ½ na součástech a příslušenství, které je zejména tvořeno stavbou č.p. 1101, objekt k bydlení, vnitřním vybavením (zejména nábytkem, zařizovacími předměty a dalším vybavením, které je umístěno na převáděných nemovitostech ke dni vyhotovení tohoto projektu a jehož seznam byl protokolárně odsouhlasen zúčastněnými společnostmi) a současně se spoluvlastnickým podílem na nemovitosti jsou odštěpovány podíly na smluvních vztazích které jsou s pozemkem, budovou nebo jejím užíváním spojené, d) ideální spoluvlastnický podíl ve výši ½ na pozemku parc. č. 2892/1, zahrada, zapsán na LV č pro obec Praha, katastrální území Dejvice, vedený u Katastrálního úřadu pro Hlavní Město Prahu, Katastrální pracoviště Praha. Shora uvedený spoluvlastnický podíl ve výši ½ na pozemku parc. č. 2892/1, zahrada, zapsaném na LV č pro obec Praha, katastrální území Dejvice, vedený u Katastrálního úřadu pro Hlavní Město Prahu, Katastrální pracoviště Praha je odštěpován a převáděn do nástupnické společnosti VBP včetně podílu ve výši ½ na součástech a příslušenství, a současně se spoluvlastnickým podílem na nemovitosti jsou odštěpovány podíly na smluvních vztazích které jsou s pozemkem nebo jeho užíváním spojené, Movité věci : a) AUDI Q7, reg zn. 5T4 7045, VIN WAUZZZ4L38D055646, b) movité věci, stavební materiál, který je uveden na účtu , jehož soupis je přílohou tohoto projektu c) movité věci tvořící vybavení domu čp. 411, postaveného na pozemku parc. č. st. 275/7, zastavěná plocha a nádvoří, zapsán na LV č pro obec Nový Jičín, katastrální území Nový Jičín- Dolní Předměstí jsou odštěpovány v rozsahu, ve kterém tvoří obvyklé vybavení uvedené budovy. d) movité věci tvořící vybavení domu bez č.p./č.e., jiná stavba, postaveného na pozemku parc. č. st. 275/2, zastavěná plocha a nádvoří, zapsán na LV č pro obec Nový Jičín, katastrální území Nový Jičín- Dolní Předměstí jsou odštěpovány v rozsahu, ve kterém tvoří obvyklé vybavení uvedené budovy e) spoluvlastnický podíl ve výši ½ na movitých věcech tvořících vybavení domu čp. 1101, postaveného na pozemku parc. č. 2891, zastavěná plocha a nádvoří, zapsán na LV č pro obec Praha, katastrální území Dejvice, vedený u Katastrálního úřadu pro Hlavní Město Prahu, Katastrální pracoviště Praha, je odštěpován v rozsahu, ve kterém tvoří obvyklé vybavení uvedené budovy Strana 4 (celkem 10)

5 Smluvní vztahy (včetně závazků a práv z nich vyplývajících): 1. Smlouva o dílo na provedení stavebních prací a rekonstrukce budovy se společností AMIPROL spol. s r.o., se sídlem Na poříčí 1060/39, Nové Město, Praha 1, IČ Smlouva o pronájmu prostor D2GO a.s. READERs.r.o. ze dne Smlouva o pronájmu prostor D2GO a.s. Beaglewatch a.s. ze dne Nájemní smlouva P /OMRI ze dne uzavřená mezi Město Nový Jičín a D2GO parkování Na Valech Pohledávky za společností PERU REAL INVEST s.r.o., se sídlem Na Poříčí 1060/39, Nové Město, Praha 1, IČ , v celkové výši ,-Kč, sestávající ze smluv o úvěru nabytých postoupením pohledávky a to : - smlouva o úvěru ze dne ve výši ,- Kč - smlouva o úvěru ze dne ve výši ,- Kč - smlouva o úvěru ze dne ve výši Kč - smlouva o úvěru ze dne ve výši Kč, - smlouva o úvěru ze dne , ve výši Kč - smlouva o úvěru ze dne , ve výši Kč - smlouva o úvěru ze dne , ve výši Kč - smlouva o úvěru ze dne , ve výši Kč - smlouva o úvěru ze dne , ve výši Kč Závazky vůči společníku panu Ing Petru Kunčíkovi nar , bytem Vlčnov 134, Starý Jičín, ve výši ,-Kč, sestávající ze zbývající části závazků společnosti D2GO, jako úplaty za postoupení pohledávek od společností VALY BUSINESS POINT, s.r.o., se sídlem Na poříčí 1060/39, Nové Město, Praha 1, IČ: , a READER s.r.o., se sídlem Na poříčí 1060/39, Nové Město, Praha 1, IČ , když nároky na úhradu úplaty za postoupení pohledávky byly těmito společnostmi postoupeny na pana Ing Petra Kunčíka, a to smlouvou o postoupení pohledávky a zápočtu ze dne Změny zakladatelského právního jednání nástupnické obchodní společnosti nebo družstva, dle 250 odst. 1 písm. j) ZoPř Při tomto postupu odštěpení sloučením nedochází k žádné změně zakladatelského právního jednání u nástupnické společnosti VBP. Zakladatelské právní jednání nově vznikající nástupnické obchodní společnosti s ručením omezeným, dle 250 odst. 1 písm. k) bod 1. ZoPř Při tomto odštěpení nevzniká žádná nová nástupnická obchodní společnost Strana 5 (celkem 10)

6 Změny zakladatelského právního rozdělované společnosti nebo družstva dle 250 odst. 1 písm. m) ZoPř Při tomto postupu odštěpení sloučením nedochází k žádné změně zakladatelského právního jednání u rozdělované společnosti. Údaj o tom, kolik akcií nástupnických společností bude přiděleno k jedné akcii rozdělované společnosti anebo údaj o tom, že akcie nástupnické společnosti nebudou buď všem nebo některým akcionářům rozdělované společnosti přidělovány s uvedením důvodu, je-li tato skutečnost známa v době vyhotovení projektu fúze dle 290 odst. 1 písm. b) ZoPř Rozdělovaná společnost D2GO má dva společníky, když Ing. Petr Kunčík je současně jediným společníkem v nástupnické společnosti. Podíly nástupnické společnosti proto nebudou společníkům z důvodu shora uvedeného přidělovány. Projekt rozdělení předpokládá, že účast společníka Ing. Petra Kunčíka ve společnosti D2GO zanikne a společník Ing Jan Vokál se podílu na nástupnické společnosti vzdal. Určení, jak budou při rozdělení sloučením získány akcie nástupnické společnosti potřebné k výměně dle 290 odst. 1 písm. c) ZoPř Podíly společníka v rozdělované společnosti nepodléhají výměně z důvodu uvedených shora. Podíly nástupnické společnosti proto nebudou získávány. Údaj o vlivu odštěpení na akcie dosavadních akcionářů, dle 290 odst. 1 písm. d) ZoPř Nástupnickou společností je společnost s ručením omezeným bez kmenových listů, v nástupnické společnosti se žádný vliv v důsledku odštěpení na podílech společníků nástupnické společnosti neprojeví. U akcií dosavadních akcionářů rozdělované společnosti nedochází k jejich výměně, rozštěpení, ke změně druhu nebo formy nebo snížení jmenovité hodnoty. Při zániku účasti společníka Ing Petra Kunčíka dojde k nabytí jeho akcií společností D2GO v počtu 60 kusů akcií s celkovou jmenovitou hodnotou ,-Kč a tyto akcie budou použity na snížení základního kapitálu společnosti. Základní kapitál společnosti D2GO se tak sníží z částky ,-Kč na ,-Kč. Údaj o poskytnutí práv nástupnickou společností vlastníkům účastnických cenných papírů, dle 290 odst. 1 písm. e) ZoPř Nástupnickou společností je společnost s ručením omezeným bez kmenových listů, žádná práva vlastníkům účastnických cenných papírů nebudou poskytována ani jiná opatření nebudou prováděna Strana 6 (celkem 10)

7 Údaje dle 314 odst. 1 písm. a) a údaje o tom, jaká bude výše vkladu a výše podílu, který obdrží akcionář ke svým akciím při odštěpení a pravidla pro vypořádání s akcionáři, kteří s rozdělením nesouhlasili, dle 314 odst. 1 písm. b) ZoPř Rozdělovaná společnost D2GO má dva akcionáře. U nástupnické existující společností VBP je jediným společníkem Ing. Petr Kunčík. Na rozdělované společnosti D2GO zaniká účast akcionáře Ing Petra Kunčíka nar , bytem Vlčnov 134, Starý Jičín. Na nástupnické společnosti nevzniká účast společníka Ing. Jana Vokála, nar , bytem B. Martinů 2124/14, Nový Jičín. Vypořádací podíl ani doplatek společníka Ing Petra Kunčíka nebude v souvislosti s ukončením účasti ve společnosti D2GO vyplácen, neboť zánik jeho účasti je vypořádán podílem v nástupnické společnosti VBP (tj zvýšením hodnoty podílu jediného společníka odštěpenou částí jmění) a tento společník se práva na vypořádací podíl a doplatek vzdal. Obchodní podíly nástupnických podílů proto nebudou společníkům z důvodu shora uvedeného přidělovány. Žádný ze společníků tedy nenabude nové podíly na nástupnických společnostech ani akcie na rozdělované společnosti. Upozornění pro akcionáře dle 318 ZoPř Akcionář zanikající akciové společnosti, který nesouhlasil s tím, že některá nástupnická společnost, jejímž společníkem se má stát podle projektu rozštěpení po zápisu rozdělení do obchodního rejstříku, má nebo má mít právní formu společnosti s ručením omezeným, nebo akcionář nástupnické akciové společnosti, která má podle projektu rozdělení nabýt právní formu společnosti s ručením omezeným, s takovým rozdělením sloučením nesouhlasil, má právo ze zúčastněné akciové společnosti vystoupit, jestliže byl akcionářem zúčastněné akciové společnosti ke dni konání valné hromady, jež schválila rozdělení, a hlasoval proti schválení rozdělení. Akcionář je oprávněn vystoupit ze společnosti jen ohledně těch akcií, kterými hlasoval proti schválení rozdělení. Nástupnická společnost s ručením omezeným, do jejíhož vlastnictví přejde podíl podle 163 odst. 2 ZoPř, je povinna poskytnout akcionáři vypořádací podíl odpovídající reálné hodnotě podílu, který na ni přešel. Výše vypořádacího podílu (náhrady) bude rovna výši zjištěné posudkem znalce a musí být doložena posudkem znalce. Povinnost zaplatit znalci odměnu a náhradu nákladů za zpracování posudku přechází na tu nástupnickou společnost, které vznikla povinnost vyplatit vypořádací podíl. Snížení základního kapitálu D2GO Společnost D2GO bude postupem dle 266a ZoPř snižovat základní kapitál o ,-Kč, z částky dosavadní výše základního kapitálu ,-Kč na novou výši základního kapitálu ,-Kč. Při zániku účasti společníka Ing Petra Kunčíka dojde k nabytí jeho akcií společností D2GO v počtu 60 kusů akcií s celkovou jmenovitou hodnotou ,- Kč a tyto akcie budou použity na snížení základního kapitálu společnosti. Částka, o níž se snižuje základní kapitál, nebude akcionářům vyplacena, neboť výplata této částky není dovolena ve smyslu 266 odst. 2 věta druhá ZoPř. Strana 7 (celkem 10)

8 Ocenění jmění posudkem znalce Vzhledem k tomu, že část jmění rozdělované společnosti D2GO, které má podle tohoto projektu rozdělení přejít na společnost VBP a tato společnost nebude zvyšovat základní kapitál, nebude tato část přecházejícího jmění v souladu s 253 odst. 3 ZoPř oceněna posudkem znalce. Závěrečná ustanovení Tento projekt se v rozsahu jím neupraveném řídí příslušnými právními předpisy, zejména zákonem č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev ve znění pozdějších předpisů, ve zkratce uváděno ZoPř. Tento projekt je vyhotoven společně společnostmi D2GO a VBP, ve čtyřech vyhotoveních. V Novém Jičíně dne Představenstvo D2GO a.s. jednatel VALY BUSINESS POINT s.r.o. Strana 8 (celkem 10)

9 Příloha Projektu odštěpení sloučením movité věci STAVEBNÍ MATERIÁL - ÚČET Firma Položka cena bez DPH READER CEMIX jádrová omítka 274,41 Kč =READER DEKBIT V60 S35 582,07 Kč READER DEKFOAM pistolová pěna 211,30 Kč READER DEKFOAM ZIMNÍ 548,19 Kč READER DEKSAN PROFI hnědý 5 kg 1930,76 Kč READER DEKWOOL DW roll 80mm 1895,20 Kč READER DEKWOOL G mm 1644,57 Kč READER DEKWOOL G mm 2878,01 Kč READER Dlažba HOLLAND 2585,66 Kč READER DT9532-vrták do betonu 144,20 Kč READER EPS Greywall 120mm 47091,60 Kč READER Ergo příchytka hřebenáče 3,82 Kč READER Hladítko nerez hladk 274,91 Kč READER Hladítko nerez zub 93,94 Kč READER Hmoždinka ocelový trn 6371,58 Kč READER Hmoždinka plastový trn 528,39 Kč READER ISOVER DOMO 120mm 8079,43 Kč READER ISOVER DOMO 140mm 15368,24 Kč READER Lať 4x6/4m 460,36 Kč READER Lišta kombi LKS plast 412,00 Kč READER Lžíce ocel 56,03 Kč READER Ocel. Zárubeň ZAKO 3142,51 Kč READER OSB EUROSTRAND 3 tl. 22mm 2910,31 Kč READER Respirátor 97,85 Kč READER Rukavice DICK MAX 150,59 Kč READER STYROTHERM plus 70 tl.20mm 2023,95 Kč READER Tesa 8208 papír.mask.páska 32,34 Kč READER Tkanina R ,95 Kč READER Tkanina R ,67 Kč READER TONDACH hřebenáč 140,90 Kč READER Tužka tesařská 6,85 Kč READER Váleček molto rovný 40,71 Kč READER Weber bat potěr 2552,80 Kč READER Weber dur klasik JRU 10604,88 Kč READER Weber dur štuk 5230,13 Kč READER Weber mix mont.tmel 3408,89 Kč READER Weber mix zdicí malta 642,42 Kč Strana 9 (celkem 10)

10 READER Weber podklad A 2015,71 Kč READER Weber therm klasik 4845,12 Kč READER Weber tmel 28334,58 Kč READER YTONG příčkovka P ,90 Kč READER YTONG příčkovka P ,50 Kč READER YTONG tvárnice P ,19 Kč READER Začišť okenní profil VERTEX 3841,49 Kč READER Baterie,geberit, obklad 28497,76 Kč Koupelny Ptáček Baterie, obklad 78852,94 Kč MP-TEX Koberec 34380,16 Kč Materiál celkem: ,76 Kč Palety : Celkem (materiál+palety): 2 575,00 Kč ,76 Kč Strana 10 (celkem 10)

GESTA a.s. Rynoltice Purum s.r.o. BAUXEN spol. s r.o.

GESTA a.s. Rynoltice Purum s.r.o. BAUXEN spol. s r.o. PROJEKT FÚZE Zúčastněné společnosti: GESTA a.s. Rynoltice Purum s.r.o. BAUXEN spol. s r.o. Stránka 1 z 13 A) ÚVODNÍ USTANOVENÍ I. Preambule 1.1 Tento projekt je projektem přeměny provedené vnitrostátní

Více

PROJEKT PŘEMĚNY rozdělení společnosti GO parking s.r.o. ve formě odštěpení sloučením

PROJEKT PŘEMĚNY rozdělení společnosti GO parking s.r.o. ve formě odštěpení sloučením PROJEKT PŘEMĚNY rozdělení společnosti GO parking s.r.o. ve formě odštěpení sloučením 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tento projekt přeměny upravuje přeměnu zúčastněných společností, při které dojde k rozdělení

Více

Projekt fúze sloučením

Projekt fúze sloučením Projekt fúze sloučením (dále jen Projekt) vyhotovený dne 15. 11. 2016 v souladu s 15, 70 a 88 zákona č. 125/2008 o přeměnách obchodních společností a družstev, v platném znění (dále jen Zákon o přeměnách),

Více

\%\\\\\N\\\\ N PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM. Pražská strojírna as. PS - renovace s.ro. červenec 14

\%\\\\\N\\\\ N PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM. Pražská strojírna as. PS - renovace s.ro. červenec 14 . \%\\\\\N\\\\ N N / PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Pražská strojírna as. PS - renovace s.ro. červenec 14 OBSAH: 1. PREAMBULE 2 2. Důvod realizace Fúze sloučením 2 3. Identifikace Zúčastněných společností 2 4.

Více

Projekt fúze sloučením

Projekt fúze sloučením Projekt fúze sloučením LUTZ INDUSTRIA s.r.o. Techni Trade s.r.o. 1 Projekt fúze sloučením vypracovaný ve smyslu ustanovení 70 a následujících zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Zúčastněné společnosti: ALEXANDER ELECTRIC s.r.o. TESLA ELECTRIC s. r.o. 1 A) ÚVODNÍ USTANOVENÍ I. Preambule 1.1 Tento projekt je projektem přeměny provedené vnitrostátní fúzí sloučením

Více

tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi:

tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi: PROJEKT FÚZE tento společný projekt vnitrostátní fúze sloučením byl sepsán níže uvedeného dne, měsíce a roku těmito Zúčastněnými společnostmi: 1) GANSA FINANCIAL s.r.o., se sídlem Ostrava Hrabůvka, Hasičská

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM A) ÚVODNÍ USTANOVENÍ PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM I. Preambule 1. Tento projekt je projektem přeměny provedené vnitrostátní fúzí sloučením (dále jen Fúze ) dle 61 zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM. (dále jen Projekt )

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM. (dále jen Projekt ) PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM (dále jen Projekt ) vyhotovený dne 25.8.2018 v souladu s 14 a násl., 70 a 88 zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

uzavřený investiční fond, a.s.

uzavřený investiční fond, a.s. Oznámení o uložení projektu fúze sloučením společnosti UNIMEX GROUP, uzavřený investiční fond, a.s. se společností UNISTAV International, a.s. ve sbírce listin, Upozornění na práva akcionářů a věřitelů

Více

Projekt fúze - sloučení akciové společnosti s evropskou společností. ProSpanek a.s.

Projekt fúze - sloučení akciové společnosti s evropskou společností. ProSpanek a.s. Projekt fúze - sloučení akciové společnosti s evropskou společností ProSpanek a.s. IČ: 24661554 se sídlem Praha 2 - Vinohrady, Kunětická 2534/2, PSČ 12000 společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

PROJEKT FÚZE odštěpením sloučením

PROJEKT FÚZE odštěpením sloučením PROJEKT FÚZE odštěpením sloučením podle ustanovení 70 a 100 zák. č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev (dále jen "ZoPř") ze dne 1. října 2018 Projekt fúze odštěpením sloučením

Více

PROJEKT ROZDĚLENÍ FORMOU ODŠTĚPENÍ SE VZNIKEM NOVÉ SPOLEČNOSTI

PROJEKT ROZDĚLENÍ FORMOU ODŠTĚPENÍ SE VZNIKEM NOVÉ SPOLEČNOSTI PROJEKT ROZDĚLENÍ FORMOU ODŠTĚPENÍ SE VZNIKEM NOVÉ SPOLEČNOSTI vyhotovený společností T I Centrum, a. s. dne 19.11.2014 (dále jen Projekt ) Čl. 1 Úvodní ustanovení 1.1. Tento Projekt je vyhotovován statutárním

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Vyhotovený společnostmi VIGO Epsilon s.r.o se sídlem U průhonu 1589/13a, Holešovice, 170 00 Praha 7 IČO: 02716551 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM společnosti PÁVEK, s.r.o. s jejím jediným společníkem - společností UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s.

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM společnosti PÁVEK, s.r.o. s jejím jediným společníkem - společností UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM společnosti PÁVEK, s.r.o. s jejím jediným společníkem - společností UNIVERZÁLNÍ ČISTÁ VODA, a.s. Zpracovali společně: Ing. Jaroslav Hanzal, předseda představenstva spol. UNIVERZÁLNÍ

Více

PROJEKT FÚZE. ANAH + SK, s.r.o. WELDPLAST ČR s.r.o.

PROJEKT FÚZE. ANAH + SK, s.r.o. WELDPLAST ČR s.r.o. PROJEKT FÚZE ANAH + SK, s.r.o. a WELDPLAST ČR s.r.o. 1 Obsah I.PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM... 3 II. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 III. ZÚČASTNĚNÉ SPOLEČNOSTI... 4 IV. FÚZE SLOUČENÍM... 5 V. ZÁKLADNÍ KAPITÁL NÁSTUPNICKÉ

Více

Projekt rozdělení odštěpením sloučením (dále jen Projekt rozdělení nebo též projekt )

Projekt rozdělení odštěpením sloučením (dále jen Projekt rozdělení nebo též projekt ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Řepařský institut, spol. s r.o. a Řepařský institut Semčice, spol. s.r.o. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM. ze dne. 18. dubna KOFOLA, holdinška družba d.o.o.

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM. ze dne. 18. dubna KOFOLA, holdinška družba d.o.o. ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM ze dne 18. dubna 2016 za KOFOLA, holdinška družba d.o.o. 532039-v1\PRADOCS 1 Obsah 1 ÚVOD 2 ODŮVODNĚNÍ VÝMĚNNÉHO POMĚRU AKCIÍ A PODÍLŮ Z PRÁVNÍHO I EKONOMICKÉHO HLEDISKA

Více

PROJEKT PŘEMĚNY - FÚZE SLOUČENÍM ZÚČASTNĚNÝCH SPOLEČNOSTÍ

PROJEKT PŘEMĚNY - FÚZE SLOUČENÍM ZÚČASTNĚNÝCH SPOLEČNOSTÍ PROJEKT PŘEMĚNY - FÚZE SLOUČENÍM ZÚČASTNĚNÝCH SPOLEČNOSTÍ Priessnitzovy léčebné lázně a.s. a G-berg, a.s. 2019 Zúčastněné osoby: 1. Nástupnická společnost: Priessnitzovy léčebné lázně a.s. Sídlo: Priessnitzova

Více

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM. ze dne. 18. dubna vypracovaná PŘEDSTAVENSTVEM SPOLEČNOSTI KOFOLA S.A.

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM. ze dne. 18. dubna vypracovaná PŘEDSTAVENSTVEM SPOLEČNOSTI KOFOLA S.A. ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ FÚZI SLOUČENÍM ze dne 18. dubna 2016 vypracovaná PŘEDSTAVENSTVEM SPOLEČNOSTI KOFOLA S.A. 532019-v1\PRADOCS 1 OBSAH 1. PRÁVNÍ A EKONOMICKÉ ODŮVODNĚNÍ... 2. ODŮVODNĚNÍ VÝMĚNNÉHO POMĚRU

Více

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM společnosti Chemoprojekt, a.s. a společnosti SAFINA Service a.s. Obsah 1. Předmět projektu... 4 2. Identifikace zúčastněných společností... 4 2.1. Nástupnická společnost... 4 2.2.

Více

PROJEKT FÚZE. Výše vkladu a výše obchodního podílu společníků zanikající společnosti HYGOTREND s.r.o. před zápisem fúze do obchodního rejstříku

PROJEKT FÚZE. Výše vkladu a výše obchodního podílu společníků zanikající společnosti HYGOTREND s.r.o. před zápisem fúze do obchodního rejstříku PROJEKT FÚZE Ve smyslu 14 a následně ve spojení s ust. 70 a 88 zákona č.125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev I. Zúčastněné společnosti: Nástupnická společnost: HABITAE ČR, spol.

Více

ZÁKON O PŘEMĚNÁCH OBCHODNÍCH SPOLEČNOSTÍ A DRUŽSTEV

ZÁKON O PŘEMĚNÁCH OBCHODNÍCH SPOLEČNOSTÍ A DRUŽSTEV Seznam zkratek... XIII Předmluva... XV ZÁKON O PŘEMĚNÁCH OBCHODNÍCH SPOLEČNOSTÍ A DRUŽSTEV Část první Obecná ustanovení ( 1 až 59zb)... 1 Hlava I Základní ustanovení ( 1 až 9)... 1 Hlava II Některá ustanovení

Více

STEJNOPIS Notářský zápis

STEJNOPIS Notářský zápis NZ 512/2017 N 406/2017 strana první STEJNOPIS Notářský zápis sepsaný dne dvacátého devátého listopadu roku dva tisíce sedmnáct (29.11.2017), mnou Mgr. Petrou Vymazalovou, notářkou v Brně, v notářské kanceláři

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Projekt fúze Sportovní areál fotbal, a. s. a Sportovní areál Liberec, s. r. o. Zpracoval: odbor,

Více

OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ PROJEKTU FÚZE SLOUČENÍM DO SBÍRKY LISTIN

OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ PROJEKTU FÚZE SLOUČENÍM DO SBÍRKY LISTIN OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ PROJEKTU FÚZE SLOUČENÍM DO SBÍRKY LISTIN Společnost MITU Automotive a.s. se sídlem Ve svahu 482/5, Podolí, 147 00 Praha 4, identifikační číslo 27609332, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY. akciové společnosti. ČSAD Benešov a.s. na společnost s ručením omezeným

PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY. akciové společnosti. ČSAD Benešov a.s. na společnost s ručením omezeným PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY akciové společnosti na společnost s ručením omezeným Strana 1 PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI NA SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM vyhotovený ve smyslu ustanovení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 127 Rozeslána dne 30. října 2008 Cena Kč 46, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 127 Rozeslána dne 30. října 2008 Cena Kč 46, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 127 Rozeslána dne 30. října 2008 Cena Kč 46, O B S A H : 392. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 250/2005 Sb., o závazných formulářích na podávání návrhů

Více

Přehled druhů přeměn

Přehled druhů přeměn Přehled druhů přeměn fúze vnitrostátní přeshraniční sloučení splynutí Převod jmění na společníka Změna právní formy rozdělení se vznikem nových společností sloučením kombinací odštěpením se vznikem nových

Více

Mgr. Michal Novotný, katedra práva

Mgr. Michal Novotný, katedra práva Mgr. Michal Novotný, katedra práva Email: novotny@fakulta.cz Úprava přeměn právnických osob je obecně upravena v NOZ. 174 a násl. NOZ připouští možnost všech PO přeměňovat se. Obecná úprava vystihuje pouze

Více

Projekt změny právní formy obchodní společnosti WHALLEY s.r.o. na akciovou společnost

Projekt změny právní formy obchodní společnosti WHALLEY s.r.o. na akciovou společnost Projekt změny právní formy obchodní společnosti WHALLEY s.r.o. na akciovou společnost Jednatel obchodní společnosti WHALLEY s.r.o. IČ: 284 77 359, se sídlem Mikulášovická 552, 407 78 Velký Šenov zapsané

Více

BÉBR & SEIDLOVÁ. Advokátní kancelář. Ostrovského 3, Praha 5 - Smíchov, tel.: , fax: ,

BÉBR & SEIDLOVÁ. Advokátní kancelář. Ostrovského 3, Praha 5 - Smíchov, tel.: , fax: , BÉBR & SEIDLOVÁ Advokátní kancelář Ostrovského 3, 150 00 Praha 5 - Smíchov, tel.: 257 003 451, fax: 257 003 455, e-mail: info@akabas.cz Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany ATAR s.r.o.,

Více

strana první NZ 422/2015 N 388/2015 STEJNOPIS NOTÁŘSKÝ ZÁPIS

strana první NZ 422/2015 N 388/2015 STEJNOPIS NOTÁŘSKÝ ZÁPIS strana první NZ 422/2015 N 388/2015 STEJNOPIS NOTÁŘSKÝ ZÁPIS sepsaný Mgr. Daliborem Novákem, notářem s sídlem v Pardubicích, v notářské kanceláři v Pardubicích, Zelené Předměstí, Jindřišská 698, dne dvacátého

Více

PROJEKT VNITROSTÁTNÍ FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT VNITROSTÁTNÍ FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT VNITROSTÁTNÍ FÚZE SLOUČENÍM NIELSEN ADMOSPHERE, A.S. JAKO NÁSTUPNICKÉ SPOLEČNOSTI A ADMOSPHERE, S.R.O. JAKO ZANIKAJÍCÍ SPOLEČNOSTI (dále jen Projekt ) PRAHA, 2015 TENTO PROJEKT VYHOTOVILY NÁSLEDUJÍCÍ

Více

Notářský zápis. Strana první NZ 170/2018 N 230/2018

Notářský zápis. Strana první NZ 170/2018 N 230/2018 Strana první NZ 170/2018 N 230/2018 Notářský zápis sepsaný dne 20. 6. 2018 (dvacátého června roku dva tisíce osmnáct) mnou, Mgr. Marií Hájkovou, notářkou se sídlem v Praze, v mé kanceláři na adrese Praha

Více

SPOLEČNÝ PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM (Návrh smlouvy o přeshraničním sloučení)

SPOLEČNÝ PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM (Návrh smlouvy o přeshraničním sloučení) SPOLEČNÝ PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM (Návrh smlouvy o přeshraničním sloučení) společností AXA Česká republika s.r.o. a AXA Services, s.r.o. TENTO PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM, který je současně

Více

Příloha č. 1 PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM

Příloha č. 1 PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Příloha č. 1 PROJEKT FÚZE SLOUČENÍM Tento projekt fúze sloučením byl vypracován v souladu s českým právem, zejména s ustanovením 15 a násl. zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti VÍTKOVICE HOLDING, a.s., IČ: 258 16 039, se sídlem Ostrava - Vítkovice, Ruská 2887/101, PSČ 70602, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

Zpráva představenstva o vyloučení přednostního práva akcionářů k úpisu akcií

Zpráva představenstva o vyloučení přednostního práva akcionářů k úpisu akcií Zpráva představenstva o vyloučení přednostního práva akcionářů k úpisu akcií Představenstvo obchodní společnosti PLZEŇSKÝ GOLF PARK, a.s., IČ: 26336588, sídlem Dýšina - Nová Huť, Horomyslická čp. 1, PSČ

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti Aluminium Group, a.s., IČ: 25546660, Sídlo: č.p. 74, 679 13 Sloup zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, sp.zn: B 2832 určeno všem akcionářům

Více

ALFA znalecká s. r. o. Slovenská 1085/1a, Ostrava - Přívoz, zapsaná do OR vedeného Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 29197

ALFA znalecká s. r. o. Slovenská 1085/1a, Ostrava - Přívoz, zapsaná do OR vedeného Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 29197 ALFA znalecká s. r. o. Slovenská 1085/1a, 702 00 Ostrava - Přívoz, zapsaná do OR vedeného Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 29197 ZNALECKÁ ZPRÁVA o přezkoumání projektu přeměny rozdělení Bytového

Více

Přeměny obchodních společností v tabulkách podle platného znění zákona č. 125/2008 Sb.

Přeměny obchodních společností v tabulkách podle platného znění zákona č. 125/2008 Sb. Přeměny obchodních společností v tabulkách podle platného znění zákona č. 125/2008 Sb. 1 OBECNÁ USTANOVENÍ obecná ustanovení, speciální ustanovení, vzdání se práva, právní účinky vkladu, přejímající společnost,

Více

BYTSERVIS Brno a.s. Pořad jednání valné hromady: Účast akcionáře na Valné hromadě, rozhodný den a podmínky pro výkon hlasovacích práv

BYTSERVIS Brno a.s. Pořad jednání valné hromady: Účast akcionáře na Valné hromadě, rozhodný den a podmínky pro výkon hlasovacích práv Představenstvo společnosti BYTSERVIS Brno a.s. se sídlem Panelová 289, Satalice, 190 15 Praha 9, IČO: 26219654 vedená u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8492 s v o l á v á řádnou valnou hromadu

Více

Obsah I. ČÁST: PŘEMĚNY... 1 XIII. Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I. HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN...

Obsah I. ČÁST: PŘEMĚNY... 1 XIII. Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I. HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN... Obsah Předmluva... V Životopis... VII Přehled použitých zkratek... VIII I. ČÁST: PŘEMĚNY... 1 I. HLAVA: OBECNÉ OTÁZKY PŘEMĚN... 3 I. DÍL: Úvodní výklady... 3 1. kapitola: Historický exkurs... 3 1. oddíl:

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY SPOLEČNOSTI KONANÉ DNE Kofola ČeskoSlovensko a.s. IČ: 242 61 980 sídlo: Nad Porubkou 2278/31a, Poruba, 708 00 Ostrava zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B., vložka 10735 («Společnost») VÝSLEDKY

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17.

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17. Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2008 5. volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17. ledna 2008 k vládnímu návrhu na vydání zákona o přeměnách obchodních společností

Více

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ PŘEMĚNĚ

ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ PŘEMĚNĚ ZPRÁVA O PŘESHRANIČNÍ PŘEMĚNĚ ve smyslu ustanovení 24 a ustanovení 59p zákona České republiky č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev, v platném znění vyhotovená, podepsaná a vydaná

Více

323/2013 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ PŘEDMĚT ÚPRAVY

323/2013 Sb. VYHLÁŠKA ČÁST PRVNÍ PŘEDMĚT ÚPRAVY 323/2013 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 2. října 2013 o náležitostech formulářů na podávání návrhů na zápis, změnu nebo výmaz údajů do veřejného rejstříku a o zrušení některých vyhlášek Ministerstvo spravedlnosti

Více

Převzetí jmění společníkem

Převzetí jmění společníkem KAPITOLA 21 Převzetí jmění společníkem 21.1 Vymezení převzetí jmění Zákon o přeměnách upravuje jako jednu z přeměn převzetí jmění společnosti přejímajícím společníkem. V důsledku této přeměny zaniká zanikající

Více

POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář)

POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář) POKYNY k vyplňování formulářů pro podávání návrhů na zápis rozdělení do obchodního a dalších rejstříků (procesní formulář) Návrhy na zápis rozdělení do obchodního rejstříku, rejstříku obecně prospěšných

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM

PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM PROJEKT PŘESHRANIČNÍ FÚZE SLOUČENÍM Chovanec Media Slovakia s.r.o. Chovanec Media Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Chovanec Media Germany GmbH - 1 - uzavřený mezi: identifikační číslo 28781112,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., IČO: 452 73 600, se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

I.2.2 DÍL: Předpisy o fúzi jednotlivých obchodních společností a družstev. I.2.2.1 KAPITOLA: Fúze veřejné obchodní společnosti

I.2.2 DÍL: Předpisy o fúzi jednotlivých obchodních společností a družstev. I.2.2.1 KAPITOLA: Fúze veřejné obchodní společnosti Posudek znalce pro ocenění jmění může být součástí znalecké zprávy o fúzi; v takovém případě se znalecká zpráva o fúzi ukládá do sbírky listin obchodního rejstříku. I.2.2 DÍL: Předpisy o fúzi jednotlivých

Více

Obsah I. ČÁST: ÚVODNÍ A SPOLEČNÉ VÝKLADY I.1 kapitola: Historický exkurs... 1

Obsah I. ČÁST: ÚVODNÍ A SPOLEČNÉ VÝKLADY I.1 kapitola: Historický exkurs... 1 Obsah Předmluva... V Přehled použitých zkratek... VII I. Zkratky právních předpisů... VII I.1 České právní předpisy... VII I.2 Právní předpisy ES/EU... VIII II. Zkratky zahraničních obchodních společností...

Více

PROJEKT ROZDĚLENÍ SPOLEČNOSTI SVP stavební s. r. o. se sídlem Na Truhlářce 39, Praha 8 IČ: (dále též jen rozdělovaná společnost )

PROJEKT ROZDĚLENÍ SPOLEČNOSTI SVP stavební s. r. o. se sídlem Na Truhlářce 39, Praha 8 IČ: (dále též jen rozdělovaná společnost ) PROJEKT ROZDĚLENÍ SPOLEČNOSTI SVP stavební s. r. o. se sídlem Na Truhlářce 39, 180 00 Praha 8 IČ: 62912712 (dále též jen rozdělovaná společnost ) ODŠTĚPENÍM SE VZNIKEM NOVÝCH SPOLEČNOSTÍ S RUČENÍM OMEZENÝM

Více

STEJNOPIS. N o t á ř s k ý z á p i s

STEJNOPIS. N o t á ř s k ý z á p i s Strana jedna STEJNOPIS N o t á ř s k ý z á p i s NZ 4029/2017 N 2062/2017 sepsaný dne 15.11.2017 (patnáctého listopadu roku dvoutisícího sedmnáctého) v notářské kanceláři v Praze 1, U Prašné brány 1078/1,

Více

Úplný výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka B 7055 vedená u Městského soudu v Praze

Úplný výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka B 7055 vedená u Městského soudu v Praze Úplný výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 7055 Datum zápisu: 1. března 2001 Spisová značka: Obchodní firma: B 7055 vedená u Městského soudu v Praze RIHA, a.s.

Více

Projekt rozdělení společnosti Digital Resources a.s. odštěpením sloučením odštěpované části jmění s nástupnickou společností Orange Solutions s.r.o.

Projekt rozdělení společnosti Digital Resources a.s. odštěpením sloučením odštěpované části jmění s nástupnickou společností Orange Solutions s.r.o. Projekt rozdělení společnosti Digital Resources a.s. odštěpením sloučením odštěpované části jmění s nástupnickou společností Orange Solutions s.r.o. Osoby zúčastněné na přeměně: 1) akciová společnost s

Více

PROJEKT PŘEMĚNY. Obchodní firma: Thalia, a.s. Thalia s.r.o. IČ: 630 79 542 630 79 542 Praha 6 Bubeneč, Podbabská 1112/13, PSČ 16000

PROJEKT PŘEMĚNY. Obchodní firma: Thalia, a.s. Thalia s.r.o. IČ: 630 79 542 630 79 542 Praha 6 Bubeneč, Podbabská 1112/13, PSČ 16000 PROJEKT PŘEMĚNY Projekt změny právní formy dle zákona č. 125/2008 Sb., o přeměnách obchodních společností a družstev, v platném znění, obchodní společnosti Thalia, a.s., IČ: 630 79 542, se sídlem Praha

Více

Pozvánka na valnou hromadu

Pozvánka na valnou hromadu Pozvánka na valnou hromadu Představenstvo společnosti Severočeské vodovody a kanalizace, a.s., Teplice, Přítkovská 1689, IČO 49099451, registrované u Krajského soudu v Ústí nad Labem oddíl B, vložka 465

Více

dohodu o zániku zástavního práva

dohodu o zániku zástavního práva Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1. Zdeněk Bernatík, nar. 14.5.1954 a Jarmila Bernatíková, nar. 30.12.1956 oba bytem Staroveská 270/87, Ostrava-Proskovice oba jako Smluvní strana 1 a 2. Tělovýchovná

Více

VLASTNÍ A CIZÍ ZDROJE FINANCOVÁNÍ AKTIV (STRUKTURA, PRACOVNÍ KAPITÁL, LIKVIDITA PODNIKU) 6.1 Vlastní zdroje základní kapitál, kapitálové fondy, fondy ze zisku, výsledek hospodaření za běžné období, za

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti DŽV Rychnov nad Kněžnou a.s., IČ: 474 68 050, se sídlem V Grundě 511, 517 42 Doudleby nad Orlicí, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Představenstvo společnosti MORAVAN, a.s., se sídlem Kateřinice č.p. 198, PSČ 742 58, IČ: 476 72 439, vedené v obchodním rejstříku u

Více

Vztah k účetnictví Sestavit zahajovací rozvahu a otevřít účty.

Vztah k účetnictví Sestavit zahajovací rozvahu a otevřít účty. Založení obchodní společnosti Společnost se zakládá společenskou smlouvou podepsanou všemi zakladateli. Pravost podpisů zakladatelů musí být úředně ověřena. Společenská smlouva společnosti s ručením omezeným

Více

Základní kapitál nástupnické společnosti

Základní kapitál nástupnické společnosti KAPITOLA 12 Základní kapitál nástupnické společnosti 12.1 Zvýšení základního kapitálu ze jmění zanikající společnosti První a nejčastější alternativou navýšení základního kapitálu nástupnické společnosti

Více

OBSAH I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných papírech...

OBSAH I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných papírech... OBSAH OBSAH... 1 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi... 2 II. Údaje o základním kapitálu... 2 III. Údaje o cenných papírech... 2 IV. Údaje o činnosti... 2 V. Údaje o majetku a finanční situaci

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s.

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

Centrum sportu Ministerstva vnitra

Centrum sportu Ministerstva vnitra Centrum sportu Ministerstva vnitra organizační složka státu zřízená od 1. ledna 2009 zřizovací listinou vydanou Ministerstvem vnitra ČR pod č.j. MV61877-6/TS-2008 ze dne 25. září 2008 Sídlo: Za Císařským

Více

Kapitálové společnosti Ing. Vojík ČVUT, fakulta strojní, 29. 10. 2007

Kapitálové společnosti Ing. Vojík ČVUT, fakulta strojní, 29. 10. 2007 Kapitálové společnosti Ing. Vojík ČVUT, fakulta strojní, 29. 10. 2007 Kapitálové společnosti Jedinou povinností společníků-zakladatelů je vnést do společnosti vklad. Jeho výše je stanovena zákonem a liší

Více

Úplný výpis. z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11944

Úplný výpis. z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11944 Datum zápisu: 26. dubna 2006 Úplný výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze Spisová značka: C 116485 vedená u Městského soudu v Praze Obchodní firma: B 11944 vedená u Městského soudu

Více

na den 24. 4. 2014 v 8.30 hod. do hotelu Nová radnice, Vsetín, Horní náměstí 29

na den 24. 4. 2014 v 8.30 hod. do hotelu Nová radnice, Vsetín, Horní náměstí 29 P O Z V Á N K A Představenstvo společnosti se sídlem Jasenická 1106, 755 01 Vsetín, IČ 47674652 zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl B, vložka 682 zve společnost Valašská vodohospodářská

Více

STAV KE DNI: (ROZHODNÝ DEN)

STAV KE DNI: (ROZHODNÝ DEN) INFORMACE O POJIŠŤOVNĚ dle vyhlášky č. 306/2016 Sb. STAV KE DNI: 30. 06. 2017 (ROZHODNÝ DEN) 2 I. Údaje o tuzemské pojišťovně nebo tuzemské zajišťovně 1. Obchodní firma: Servisní pojišťovna, a.s. Právní

Více

Kapitálové společnosti. Bc. Alena Kozubová

Kapitálové společnosti. Bc. Alena Kozubová Kapitálové společnosti Bc. Alena Kozubová Kapitálové společnosti Kapitálové obchodní společnosti nejsou úzce vázány na své konkrétní zakladatele, majetkové podíly v nich lze snadno prodat. Jsou snadno

Více

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi:

uzavírají tuto (1) Česká republika vlastní a Ministerstvo vnitra je příslušné hospodařit s nemovitými věcmi: Česká republika - Ministerstvo vnitra, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČO 00007064, zastoupená ředitelem Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia ČR PhDr. Jaromírem Bischofem na základě

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., IČO: 452 73 600, se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

SMLOUVA O ÚPRAVĚ VZTAHŮ MEZI SPOLEČNOSTÍ A ČLENEM DOZORČÍ RADY. Člen dozorčí rady

SMLOUVA O ÚPRAVĚ VZTAHŮ MEZI SPOLEČNOSTÍ A ČLENEM DOZORČÍ RADY. Člen dozorčí rady SMLOUVA O ÚPRAVĚ VZTAHŮ MEZI SPOLEČNOSTÍ A ČLENEM DOZORČÍ RADY Člen dozorčí rady 1 Smlouva o úpravě vztahů mezi společností a členem dozorčí rady Společnost: KLIKA - BP, a.s. IČ: 255 55 316 se sídlem Praha,

Více

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118 Výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118 Datum zápisu: 29. června 1990 Spisová značka: B 118 vedená u Městského soudu v Praze Obchodní firma: Planet A, a.s. Sídlo:

Více

Obecná úprava obchodních společností a družstev. JUDr. Dana Ondrejová, Ph.D.

Obecná úprava obchodních společností a družstev. JUDr. Dana Ondrejová, Ph.D. Obecná úprava obchodních společností a družstev JUDr. Dana Ondrejová, Ph.D. Obecná charakteristika 1. Právní subjektivita, jsou právnické osoby 2. Založení na účelem podnikání (a.s. a s.r.o. mohou být

Více

S L O U Č E N Í M. spolků Sdružení rodičů a přátel školy při Klvaňově gymnáziu v Kyjově a Sdružení rodičů Střední zdravotnické školy Kyjov

S L O U Č E N Í M. spolků Sdružení rodičů a přátel školy při Klvaňově gymnáziu v Kyjově a Sdružení rodičů Střední zdravotnické školy Kyjov S M L O U V A O F Ú Z I S L O U Č E N Í M spolků Sdružení rodičů a přátel školy při Klvaňově gymnáziu v Kyjově a Sdružení rodičů Střední zdravotnické školy Kyjov Smluvní strany: 1. Sdružení rodičů a přátel

Více

Projekt UP/2016 ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SE SLOUČENÍM. a změna právní formy nástupnické společnosti. vypracovaný společnostmi. ANERO a.s.

Projekt UP/2016 ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SE SLOUČENÍM. a změna právní formy nástupnické společnosti. vypracovaný společnostmi. ANERO a.s. Projekt UP/2016 ROZDĚLENÍ ODŠTĚPENÍM SE SLOUČENÍM a změna právní formy nástupnické společnosti vypracovaný společnostmi ANERO a.s. IČ: 28771869 se sídlem Praha 1, Jungmannova 750/34, Nové Město, PSČ 11000

Více

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry stav ke dni 31. prosince 2008 1.1 Údaje o obchodníkovi s cennými

Více

Obsah. Úvod 1. Obchodní společnosti 3 III. Právní předpisy a zkratky KAPITOLA 1. 1.1 Formy podnikání 2 KAPITOLA 2

Obsah. Úvod 1. Obchodní společnosti 3 III. Právní předpisy a zkratky KAPITOLA 1. 1.1 Formy podnikání 2 KAPITOLA 2 Obsah Právní předpisy a zkratky IX KAPITOLA 1 Úvod 1 1.1 Formy podnikání 2 KAPITOLA 2 Obchodní společnosti 3 2.1 Obchodní společnost jako právnická osoba 3 2.2 Osoby ve společnosti 4 2.2.1 Společníci 4

Více

Společenská smlouva obchodní společnosti VUSTE-APIS, s.r.o.

Společenská smlouva obchodní společnosti VUSTE-APIS, s.r.o. Společenská smlouva obchodní společnosti VUSTE-APIS, s.r.o. Článek 1 Forma a sídlo společnosti Ing. Rostislav Hůla, r. č. 520215/259, bytem Praha 4, Na Jezerce 32/1494, PSČ 140 00, Ing. František Černý,

Více

Účastník činí přede mnou, notářkou, dnešního dne toto právní jednání - vyhotovuje tento : ---- PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY SPOLEČNOSTI

Účastník činí přede mnou, notářkou, dnešního dne toto právní jednání - vyhotovuje tento : ---- PROJEKT ZMĚNY PRÁVNÍ FORMY SPOLEČNOSTI STEJNOPIS Strana první ------------------------------------------------------------------------------- NZ 254/2014 N 279/2014 N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný dne dvacátého čtvrtého listopadu roku dva

Více

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Strana 1442 Sbírka zákonů č. 134 / 2013 134 ZÁKON ze dne 7. května 2013 o některých opatřeních ke zvýšení transparentnosti akciových společností a o změně dalších zákonů Parlament se usnesl na tomto zákoně

Více

Pojem přeměna obchodní společnosti

Pojem přeměna obchodní společnosti Pojem přeměna obchodní společnosti Přeměna je jeden ze způsobů zrušení a zániku obchodní společnosti. Přeměna obchodní společnosti je obdobou smrti fyzické osoby. Přeměnou dochází k zániku přeměňované

Více

Otázka: Podnikání právnických osob. Předmět: Ekonomie. Přidal(a): Krakatit. *Právnické osoby podnikají na základě obchodního zákoníku.

Otázka: Podnikání právnických osob. Předmět: Ekonomie. Přidal(a): Krakatit. *Právnické osoby podnikají na základě obchodního zákoníku. Otázka: Podnikání právnických osob Předmět: Ekonomie Přidal(a): Krakatit *Právnické osoby podnikají na základě obchodního zákoníku. * Forma podnikání právnických osob =jsou obchodní společnosti. Zahájení

Více

KUPNÍ SMLOUVA. kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné

KUPNÍ SMLOUVA. kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné KUPNÍ SMLOUVA kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku způsobilí ke všem právním úkonům uzavřeli: na straně jedné KOVOHUTĚ HOLDING DT, a.s. se sídlem: Čelákovice, Křižíkova 270, PSČ: 250 88 IČ: 46357033

Více

II.3 KAPITOLA: Vnitrostátní fúze komanditní společnosti

II.3 KAPITOLA: Vnitrostátní fúze komanditní společnosti II. Část Vnitrostátní fúze lečníků zde však není možné, neboť schválení vnitrostátní fúze vyžaduje konsensus všech společníků všech zúčastněných v. o. s. Společníci se však mohou v projektu vnitrostátní

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Příloha č.11 k vyhlášce č. 250/2005 Sb. Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský/městský soud v I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Místo pro nalepení

Více

Krajská nemocnice Liberec, a.s.

Krajská nemocnice Liberec, a.s. Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu společnosti Krajská nemocnice Liberec, a.s. se sídlem Liberec I - Staré Město, Husova 10, PSČ 460 63, IČ: 272 83 933 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Společenství vlastníků jednotek Jeseniova Příloha tvořící součást účetní závěrky. k 31. prosinci 2015

Společenství vlastníků jednotek Jeseniova Příloha tvořící součást účetní závěrky. k 31. prosinci 2015 Společenství vlastníků jednotek Jeseniova 2852 Příloha tvořící součást účetní závěrky k 31. prosinci 2015 Příloha tvořící součást účetní závěrky 2015 1. Popis účetní jednotky Příloha k účetní závěrce za

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOBROVOLNÉHO PENĚŽITÉHO PŘÍPLATKU MIMO ZÁKLADNÍ KAPITÁL SPOLEČNOSTI. Plzeňské městské dopravní podniky, a.s.

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOBROVOLNÉHO PENĚŽITÉHO PŘÍPLATKU MIMO ZÁKLADNÍ KAPITÁL SPOLEČNOSTI. Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. Příloha č. 1 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOBROVOLNÉHO PENĚŽITÉHO PŘÍPLATKU MIMO ZÁKLADNÍ KAPITÁL SPOLEČNOSTI uzavřená mezi Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. a Statutární město Plzeň V Plzni dne OBSAH Čl.

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti LIPONOVA, a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti LIPONOVA, a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti LIPONOVA, a.s. Představenstvo společnosti LIPONOVA, a.s., se sídlem Lipoltice čp. 104, okres Pardubice, PSČ 53364, IČO: 252 82 778, zapsané v obchodním rejstříku

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 308 ze dne 07.05.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 308 ze dne 07.05.2014 č.j.: 332/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 308 ze dne 07.05.2014 Smlouva o převodu akcií mezi akcionáři společnosti VIKTORIA ŽIŽKOV a. s. a Doprovodná dohoda k této smlouvě

Více

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem 1-6 Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem dle ustanovení 50a občanského zákoníku Smluvní strany: budoucí prodávající: Tělovýchovná jednota Petřvald na Moravě IČ: 44937661

Více

Úplný výpis. z obchodního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Ostravě oddíl B, vložka 2874

Úplný výpis. z obchodního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Ostravě oddíl B, vložka 2874 Datum zápisu: 7. března 2005 Úplný výpis z obchodního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Ostravě oddíl B, vložka 2874 Spisová značka: B 2874 vedená u Krajského soudu v Ostravě Obchodní firma: SILGOR

Více

Zníženie základného imania

Zníženie základného imania O000510 Ing. Vladimír Pajta, CSc. Rakovice 82, 922 08 Rakovice, Slovensko Aramis VP, s.r.o. Rakovice 82, 922 08 Rakovice 36 244 945 12937 Okresný súd Trnava oznamuje (oznamujú) podľa 147 ods. 1 Obchodného

Více